Möbler
www.mobel.se

Department soffbord

Look och Ray soffbord ingår i Departments sortiment av tidlösa möbler med skandinavisk design. Soffborden är lätt att placera ut och finns i olika kombinationer.

Soffbordet Ray med olika färg på bordsskivan

Soffbordet Ray går till exempel att köpa med grå skiva av massivt ekträ mot träfärgade ben. Bordsskivan finns även i andra färger som vit, gul, blå och mintgrön.

Populärt inom Department soffbord

  • Department Play Soffbord Svart 80cm - Soffbord Pulverlackat Stål Svart - 15001541-45

    department play soffbord svart 80cm - soffbord pulverlackat stål svart - 15001541-45
    Elegant Play soffbord från Department. Bordet är gjort av slitstarkt, pulverbehandlat stål och har en ren, tidlös design med en praktisk kant perfekt för vardagsrummet. Bra att veta om Play soffbord - Soffbordet kommer i 2 olika färger.Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Soffbord i Pulverlackat stål från Department med stor omsorg.
  • Department Play Soffbord 80cm - Soffbord Pulverlackat Stål Svart

    department play soffbord 80cm - soffbord pulverlackat stål svart
    Soffbordet från Department är gjort av slitstarkt, pulverbehandlat stål. Bordet är elegant och har en ren, tidlös design med en praktisk kant perfekt för vardagsrummet. Om soffbordet från Department- Soffbordet kommer i 2 olika färger.- Bordsskivan monteras fast med fyra små skruvar.Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.