Möbler
www.mobel.se

Förvaring

En bra förvaring är något man behöver både för att kunna stoppa undan saker men också för en bättre ordning. Ett städat hem där man inte ser småprylar överallt är det många som mår bättre av. Eftersom vi tenderar att köpa på oss lite smått och gott är det därför bra med förvaringsutrymmen.

Olika möbler för förvaring: Hyllor | Skåp | Bänkar

Populärt inom förvaring

 • DAWN Tv-bänk Svart

  dawn tv-bänk svart
  Denna TV-bänk är en klassisk och elegant möbel med många olika förvaringsmöjligheter. Mässingsdetaljerna på benen och handtag ger en exklusiv känsla. Bänken erbjuder både dold och öppen förvaring så att du kan välja vad du vill ha framme och vad du vill lägga undan. På baksidan finns utskurna hål för osynlig dragning av sladdar. Design & egenskaperElegant TV-bänk med smart förvaring. Benen är tillverkade i mattsvart metall, skåpet är tillverkat i MDF och ekfanér.Facket till vänster är 27 cm högt. Facken i mitten är 12,5 cm höga.Facket till höger är 17 cm högt. Avstånd från golv till skåpets underkant: 16/20 cm. Leverans & förpackningLevereras delvis monterad.Antal förpackningar: 1 st.Förpackningsmått: 45x165x50 cm.Vikt: 37 kg.
 • Wood horisontal hylla 5 x 2 sockel, Oliver Furniture

  wood horisontal hylla 5 x 2 sockel, oliver furniture
  Varenummer: 041334 - WOOD REOL 5X2 M. SOKKEL.Mått - Höjd: 77,5 x bredd: 173,5 x djup 36 cm. Färg - Vitlack.Levereras monterad. Leveranstid 1-3 veckor.
 • Bokhylla vägg fack lådor ek, Hubsch

  bokhylla vägg fack lådor ek, hubsch
  Artikelnamn: 889001- WALL SHELF W/6 COMPARTMENTS &, 3 DRAWERS, OAK, NATURE.Material: massiv ek. Obehandlad.Mått: bredd 105 x djup 25 x höjd 105 cm.Levereras monterad. Leveranstid normalt ca 1- 2 veckor
 • Wood bokhylla 3 x 2 för vägg, Oliver Furniture

  wood bokhylla 3 x 2 för vägg, oliver furniture
  3 x 2 förvaringsrum. 3st (041330) eller 5st (041331) extra hyllplan kan köpas till.Det finns passande lådor med ek / vit front. 041325 - WOOD REOL 3X2 M. Mått bredd  105,5 x höjd 70,5 x djup 36 cm. Färg - Vitlack.Levereras monterad. Leveranstid 1-3 veckor.

Fler tips på förvaring

 • TWILUM Prima bokhylla - Vit/svart/ek, 4 hyllplan

  twilum prima bokhylla - vit/svart/ek, 4 hyllplan
 • Mediabänk Geacles, marmor

  mediabänk geacles, marmor
  Material: 100% Melaminbelagd spånskiva TV Bänk: Mått: 150 x 40,6 x 30 cm Hylla Mått: 50 x 15 x 12 cm (2ts) Material ben: Plast
 • NORDVÄRK Jedda bokhylla, ljus mocka

  nordv&aumlrk jedda bokhylla, ljus mocka
 • Conde bokhylla - Valnöt

  conde bokhylla - valnöt
 • STEENS Tromsö öppen garderob, m. 3 hyllplan, 1 låda och 1 hängstång - vit MDF

  steens tromsö öppen garderob, m. 3 hyllplan, 1 låda och 1 hängstång - vit mdf
 • Kaysersberg mediabänk - Mörkbrun

  kaysersberg mediabänk - mörkbrun
 • Rowico Vienna sideboard i vitlackat trä

  rowico vienna sideboard i vitlackat trä
 • Alexander garderob - Svart

  alexander garderob - svart
 • Bokhylla/Rumsavdelare 100x30x71,5 cm furu - Brun

  bokhylla/rumsavdelare 100x30x71,5 cm furu - brun
  Denna bokhylla har en elegant och klassisk design, vilket gör den till ett både dekorativt och praktiskt tillskott i din inredning. Denna bokhylla har en elegant och klassisk design, vilket gör den&hellip:
 • Lody garderob - Trä

  lody garderob - trä
 • Bokhylla Ekliden E7

  bokhylla ekliden e7
  Bokhylla bred vitrin i oljad ek. Bredd 80 cm. Djup 33 cm. Höjd 187 cm. Vikt 60 kg.
 • Tv-bänk svart högglans 90x40x48,5 cm spånskiva - Svart

  tv-bänk svart högglans 90x40x48,5 cm spånskiva - svart
  Tack vare sin trendiga och praktiska design blir detta TV-skåp ett riktigt blickfång i ditt rum. Tack vare sin trendiga och praktiska design blir detta TV-skåp ett riktigt blickfång i ditt rum. Denna&hellip:
 • A2 Collect 2010 Skåp Lågt / - Skänkar & Sideboards Ek Vit

  a2 collect 2010 skåp lågt / - skänkar & sideboards ek vit
  Collect 2010, skåp formgivet av Sara Larsson för A2. Skåpen i serien Collect har alla sin egen identitet och är så långt ifrån vanliga, anonyma skåp som det går att komma. Denna upplaga från 2010 karaktäriseras av sitt grafiska kubmönster i olika nivåer. Två flyttbara hyllplan för varje sektion medföljer. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • ROWICO Rektangulär Milford skohylla - svart ek

  rowico rektangulär milford skohylla - svart ek
 • Essem Design Classic 650s Skohylla 80 Cm Vit/krom - Skohyllor Stål Vit - 650S-80V-K

  essem design classic 650s skohylla 80 cm vit/krom - skohyllor stål vit - 650s-80v-k
  Classic 650 S skohylla från Essem Design, formgiven av Gunnar Bolin. Som namnet avslöjar så är detta en klassiker. Skohyllan designades på 50-talet och då med revolutionerande design med rundade kanter. Hyllan är både praktisk och snygg. De rundade hörnen har skonat många mot vassa kanter och designen är stilren och tidlös. Classic har två st hyllplan och finns i flera storlekar och utföranden. I serien Classic 650 finns det även en hatthylla som är fin att kombinera med. Vi har valt ut Vit Skohyllor i Stål från Essem Design med stor omsorg.
 • KARE DESIGN Rektangulärt Diamond Connection Konsollbord - Klarglas och Silver Stål

  kare design rektangulärt diamond connection konsollbord - klarglas och silver stål
 • Skoskåp Zulla

  skoskåp zulla
  Material: 100% Melaminbelagd spånskiva Mått: 110 x 43 x 37 cm
 • Tv-bänk - Valencia

  tv-bänk - valencia
  100% spånskiva med melaminbeläggning tjocklek: 1,8 cm tv-bänkens mått: bredd: 180 cm höjd: 35 cm djup: 45 cm handtag av plast ben av plast flera hyllplan extra förvaringsutrymme
 • Frama Adam Bänk 120cm Svart/ - Bänkar Ek Mix - 6040

  frama adam bänk 120cm svart/ - bänkar ek mix - 6040
  Adam bänk från FRAMA. Adam kollektionen är inspirerad av industriell design och uttrycker rena och solida material. Trots sitt enkla och nätta yttre har bänken flera funktionella egenskaper som lämpar sig till avlastningsbord, extra sittplatser vid middagsbordet eller en snygg sittplats i hallen. Sitsens patina kommer med tiden mörkna. Vi har valt ut Mix Bänkar i Ek från Frama med stor omsorg.
 • &Tradition Ville Av27 Bänk 40x110 Cm - Bänkar Teak Bronze Green

  &tradition ville av27 bänk 40x110 cm - bänkar teak bronze green
  Bänk från &Tradition med en elegant, välbalanserad design med noggrant utvalda materialval för en exklusiv känsla utomhus. Den har en sits i massiv teak med en obehandlad, len finish och en stadig stomme i pulverlackerat stål i jordnära toner som smälter in i naturen runt omkring. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgivning av Anderssen & Voll. Om bänken från &Tradition- Från serien Ville.- Formgivning av Anderssen & Voll.- Originaldesign från år 2024.- Kombinera bänken med ett Ville bord från &Tradition.- Sits i FSC-certifierat trä.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • PERROTTI Skoskåp 60x24 cm Vit -

  perrotti skoskåp 60x24 cm vit -
 • Asplund Snö F Skåp Djup 42 Cm Rose - Skåp & Vitrinskåp Ek Ros - 1102225

  asplund snö f skåp djup 42 cm rose - skåp & vitrinskåp ek ros - 1102225
  Skåp från Asplund med klassisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Det har dekorativa handtag med ergonomiskt grepp och fem hyllplan i massiv ek. Det har mjukstängande dörrar i högkvalitativ MDF och glas. Välj mellan olika färger. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Sverige. Design av Thomas Sandell and Jonas Bohlin. Bra att veta om skåp - Gjort av MDF och massiv ek.- Skåpet finns i olika färgval.- Djup: 420 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 2100 mm.- Tillverkat i Sverige.- 5 hyllplan. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Ros Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Essem Design Nostalgi 291 Hatthylla 100 Cm Svart / - Hatthyllor Stål Vit

  essem design nostalgi 291 hatthylla 100 cm svart / - hatthyllor stål vit
  Hatthyllan från Essem Design har en klassisk design som aldrig går ur tiden. Ställningen har en robust konstruktion med ett generöst djup. Den har stadiga konsoler i återvunnen aluminium med stavar i valbart material, tre medföljande krokar för upphängning och ett bra utrymme ovanpå för hattar, mössor och vantar. Den perfekta lösningen för att hålla ordning i hallen på ett tidlöst och elegant sätt. Formgiven av Gunnar Bolin. Om hatthyllan från Essem Design- Ny, förbättrad version med generöst djup.- Kombinera hatthyllan med en Nostalgi 291 påbyggnadsdel från Essem Design.- Kombinera hatthyllan med en Nostalgi skohylla från Essem Design.- Originaldesign från 1940.- Hög kvalitet.- Uppsättningsskruvar ingår inte.- Djup: 324 mm.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 188 mm.- Vikt: 3 kg.- Denna produkt levereras omonterad.- Designad i Sverige Skötselråd för hatthyllan- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Hatthyllor och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • VCM NORDIC Mendas Mini bokhylla, med 1 hylla - grått trä

  vcm nordic mendas mini bokhylla, med 1 hylla - grått trä
 • Englesson Line Skänk 4 Dörrar Vit/krom - Skänkar & Sideboards Lackad Mdf Vit - 6704DB+671LS-CR

  englesson line skänk 4 dörrar vit/krom - skänkar & sideboards lackad mdf vit - 6704db+671ls-cr
  Line skänk från Englesson med en skandinavisk, elegant design. Den är tillverkad av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan och har fyra dörrar med dekorativa, karakteristiska räfflor på framsidan. Den har stilrena, slanka ben i metall och ett bra utrymme inuti med ett justerbart hyllplan perfekt för förvaring av olika saker. Bra att veta om Line skänk - Line uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Skänken finns i olika färgval.- Ett justerbart hyllplan på insidan.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om skänken?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Vi har valt ut Vit Skänkar & Sideboards i Lackad MDF från Englesson med stor omsorg.
 • Fårö sideboard i whitewash ek + Möbeltassar

  fårö sideboard i whitewash ek + möbeltassar
 • Minerva mediabänk - Guld/antracit

  minerva mediabänk - guld/antracit
 • Kumsal garderob 14 Valnöt/cream

  kumsal garderob 14 valnöt/cream
 • Gejst Sceene Bokhylla F Svart - Bokhyllor Ek Svart Ek - 20286

  gejst sceene bokhylla f svart - bokhyllor ek svart ek - 20286
  Sceene bokhylla från Gejst med en nordisk, minimalistisk design i ek med en elegant modul och två hyllplan perfekta för en stilren look. Välj mellan två olika färger. Formgiven av Michael Rem. Bra att veta om Sceene bokhylla - Från kollektionen Sceene.- Nordisk, minimal design med modulär funktion.- Tillverkad av ek.- Bokhyllan kommer i olika färger.- 1x Sceene 1 modul.- Två hyllplan. Vi har valt ut Svart Ek Bokhyllor i Ek från Gejst med stor omsorg.
 • Sideboard Marion 3 dörrar/2 lådor

  sideboard marion 3 dörrar/2 lådor
  Det högkvalitativa sideboardet med en toppanel i träutseende kombinerar gott om utrymme och en smakfull design. Den har en matt finish och är utrustad med guldfärgade metallhandtag. Tack vare sin moderna stil erbjuder skåpet många möjliga kombination
 • String Furniture Hylla Pocket String vit

  string furniture hylla pocket string vit
  Denna pockethylla har hyllplan i vit och vita gavlar.Hyllan som består av tre hyllplan och två gavlar är perfekt till att förvara pocketböcker i men passar minst lika bra som kryddhylla i köket.String Pocket går att kombinera på flera sätt. Köper du ett paket får du en hylla. Köper du två paket kan du bygga upp till tre sektioner. Låt fantasin flöda och bygg just din unika String Pockethylla!Maxbelastningen är 25 kg jämnt fördelat över hyllan.
 • Montana Selection Octave VIII TV Benk Ruby Flervalg-Ben - Messing

  montana selection octave viii tv benk ruby flervalg-ben - messing
  Produkttype: TV Benk Materiale: 12 mm lakkert MDF Farge: Ruby Bredde: 183,6 cm Høyde: 35,4 cm Dybde: 38 cm Velg mellom forskjellige baser på produktet eller opphengsskinne Bestillingsvare: 3-5 ukers leveringstid.
 • Extra bokhylla - Valnöt

  extra bokhylla - valnöt
 • Decotique Vogue Skänk 1 Mässingsdörr Med Stativ 180 Cm Grå / Mässing / Vit - Skänkar & Sideboards Stål Grå - 1105194-2G1B-FW

  decotique vogue skänk 1 mässingsdörr med stativ 180 cm grå / mässing / vit - skänkar & sideboards stål grå - 1105194-2g1b-fw
  Lyft ditt vardagsrum med Vogue skänk, en symbol för sofistikering och stil. Denna slående möbel från Decotique kombinerar funktionalitet med elegans. Oavsett om den används som förvaring vid din matplats eller skapar ordning i en rörig hall, erbjuder denna skänk gott om förvaringsutrymme. Med en hylla inuti erbjuder Vogue skänk en strukturerad förvaring, vilket gör den perfekt för att visa upp serveringsprodukter eller förvara böcker. Designen med ramstativ utstrålar inte bara modern stil utan ger också en illusion av mer utrymme, vilket gör den idealisk för både mindre lägenheter och stora hus som letar efter en minimalistisk touch. Bra att veta om Vogue skänk - Den här skänken ingår i Decotiques serie Vogue.- Vogue uppskattas för den stilrena designen.- Vogue är också omtyckt för de olika valmöjligheterna.- Erbjuds i flera färger.- Erbjuds i flera material.- Denna produkt levereras omonterad.- Lämplig för användning för privat bruk. Hur bör du ta hand om skänken?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Grå Skänkar & Sideboards i Stål från Decotique med stor omsorg.
 • FORREST Sideboard Natur

  forrest sideboard natur
  Forrest är en vacker sidobänk med intressanta linjer och en stilren silhuett. Bänken har två skåp med en invändig hylla i vardera vilket erbjuder en rymlig förvaring där det är enkelt att organisera. Forrest är tillverkad i mangoträ med en naturlig färg och dess design gör att bänken känns luftig trots den generösa förvaringen.Design & egenskaperVacker sidobänk från WOOOD.Har måtten 75x107x40 cm.Varje hyllplan har måtten 28x51x39 cm (4 stycken).Benhöjd 15 cm.Material & skötselTillverkad av mangoträ. Ben av metall.Trä är ett naturmaterial. Ådror och kvistar är en del av träets natur och träets färger och strukturer är naturliga egenskaper.Färgvariationer kan inte undvikas vid normal användning, men för att minimera missfärgning rekommenderar vi att du skyddar träet från direkt solljus.Torka av bänken med en torr eller lätt fuktig trasa.Leverans & förpackningLevereras monterad.Antal förpackningar: 1 st.Förpackningsmått: 49x82x117 cm.Vikt: 31 kg.
 • Dixie Tree skoställ 36x85 Cm - Skohyllor Gummi Svart

  dixie tree skoställ 36x85 cm - skohyllor gummi svart
  Tree är ett otroligt slitstarkt skoställ i 100% naturgummi från Dixie som effektivt tar hand om smutsen både ute och inne. Man tappar gummiträdet genom att skära diagonala skåror runt stammen. Saven eller latexvätskan samlas upp i en skål som transporteras till en rågummifabrik där man tillsätter ättikssyra för att få gummit att stelna, sedan sker en rad olika behandlingar innan det blir en dörrmatta. Genom att blanda in en del återvunnet gummi höjs kvaliteten på mattan ytterligare.Egenskaper Skoställ från Dixie Tillverkat av 100% naturgummi Otroligt slitstarkt Håller effektivt bort smutsen Dammsugs, skakas eller våttorkas Tål utomhusbruk Shoppa Skohyllor och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • VENTURE DESIGN Snygg bokhylla, w. 2 dörrar - svart stål

  venture design snygg bokhylla, w. 2 dörrar - svart stål
 • Otto vägghylla - Svart

  otto vägghylla - svart
 • PRIMUM Bänk - Valnöt - Naturlig olja 160 cm

  primum bänk - valnöt - naturlig olja 160 cm
  PRIMUM Bänk i massivt, FSC-certifierat trä från kvalitetsmärket GoEs (tidigare MS&:Wood).Vacker bänk som passar perfekt i hallen, sovrummet eller vardagsrummet, eller varför inte i köket&hellip:
 • Montana Loom Bokhylla - Bokhyllor Lackad Mdf Antracit

  montana loom bokhylla - bokhyllor lackad mdf antracit
  Bokhylla från Montana med en smal design med flera olika fack för snygg förvaring perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Den är tillverkad av lackad MDF i flera färgstarka varianter att välja från. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Om bokhyllan från Montana- Välj mellan olika färger.- Formgivning av Peter J. Lassen.- Tillverkad i Danmark.- Bokhylla med en 3 cm sockel. Shoppa Bokhyllor och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Plain avlastningsbord

  plain avlastningsbord
  Stilrent avlastningsbord med lådor. Ekfaner möter svartlackerat undnerrede. Kombinera gärna med andra möbler från samma serie.
 • Essem Design Nostalgi Hatthylla / Skohylla 100 Cm Aluminium / Aluminium - Hatthyllor Återvunnen Aluminium - 10

  essem design nostalgi hatthylla / skohylla 100 cm aluminium / aluminium - hatthyllor återvunnen aluminium - 10
  Nostalgi hylla från Essem Design med en klassisk, funktionell design som aldrig går ur tiden. Den har stabila konsoler i återvunnen aluminium och rundstavar i olika utföranden med tre avtagbara ankarkrokar. Kan användas som hatthylla eller skohylla. Den perfekta lösningen för att hålla ordning i hallen på ett tidlöst och elegant sätt. Designad i Sverige av Gunnar Bolin. Originaldesign från år 1937. Bra att veta om Nostalgi hylla - Hög kvalitet.- Kan användas som hatthylla eller skohylla.- Kombinera hyllan med Nostalgi påbyggnadsdel från Essem Design.- Denna produkt levereras omonterad.- Uppsättningsskruvar ingår inte. Hyllans mått:- Djup: 257 mm.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 188 mm. Hur bör du ta hand om hyllan?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Aluminium Hatthyllor i Återvunnen aluminium från Essem Design med stor omsorg.
 • Skrivbord med bokhylla 4 hyllor ek - Brun

  skrivbord med bokhylla 4 hyllor ek - brun
  Detta enkla men stiliga system har ett skrivbord och en bokhylla med 4 hyllor, som gör det väldigt praktiskt och mångsidigt för användning i hemmet eller på kontoret. Detta enkla men stiliga system&hellip:
 • Alga bokhylla - Ek

  alga bokhylla - ek
 • TV-bänk 90x30x40 cm massiv teak - Brun

  tv-bänk 90x30x40 cm massiv teak - brun
  Med sin trendiga och praktiska design blir denna TV-bänk i massivt teakträ ett riktigt blickfång i ditt rum. Med sin trendiga och praktiska design blir denna TV-bänk i massivt teakträ ett riktigt&hellip:
 • String Stringhylla Skohylla 30x58 Cm Grå - Skohyllor Plåt Grå - MSS5830-61-1

  string stringhylla skohylla 30x58 cm grå - skohyllor plåt grå - mss5830-61-1
  String skohylla från String i pulverlackerat stål med en minimalistisk, tidlös design perfekt för hallen. Bra att veta om skohyllan - Erbjuds i flera färger.- Passar för String 30 cm gavlar. Vi har valt ut Grå Skohyllor i Plåt från String med stor omsorg.
 • Veronika vit bänk med skoförvaring

  veronika vit bänk med skoförvaring
 • ZUMAR Bokhylla 77x185 Varierande Hyllor Ek/Grå -

  zumar bokhylla 77x185 varierande hyllor ek/grå -

Olika typer av förvaring för olika rum

Alla rum har behov av bra förvaring. I köket vill vi ha skåp för glas och tallrikar, i vardagsrummet en bra tv-bänk som också har lådor eller luckor för filmer, tv-spel och kanske tidningar. I sovrummet där vi oftast läser våra böcker är en bokhylla en vanlig möbel. Här hittar du all typ av förvaring för hemmet.

Köksförvaring

De fina vinglasen och det ärvda porslinet förtjänar en synlig plats som samtidigt är skyddad mot damm och smuts. Ett vitrinskåp med glasdörrar tar hand om allt för ditt finare serveringsporslin. Låt inte finporslinet stå i ett stängt skåp och glömmas bort.

En annan typ av förvaringsmöbler i köket som många har användning för är en skänk. Vi använder en hel del olika maskiner i vår matlagning, maskiner som behöver plats och samtidigt vara lättillgängliga.

Kaffemaskinen används dagligen och bör därför vara lätt åtkomlig. Mikrovågsugnen likaså och kanske du har en mixer och en juicepress som du också vill använda utan krångel. Om du har lite plats på din diskbänk eller arbetsyta kan skänken vara en skänk från ovan. Där får flera av den här typen av köksmaskiner en given plats i köket.

Kanske barskåpet också är något du har i köket även om det är lika vanligt att ha det i vardagsrummet eller finrummet om man har ett sådant. I barskåpet förvarar man sina viner och andra drycker för festliga tillfällen.

Bänkarna som bär upp och gömmer undan

Ett hem har ofta många olika sorters bänkar. Det som är gemensamt för dessa är att de är designade för att bära upp eller gömma undan saker. TV-bänken har vi för att ha något att ställa teven på och har den lådor och fack för decoders, tv-spelskonsoler och filmer kallar vi den för mediebänk.

I hallen behövs något att förvara mössor, vantar och halsdukar i. Hallbänken är bra för det ändamålet. Har man en hallbänk med sittplats fyller den även en funktion som sittmöbel. Där kan man sätta sig och vila en stund efter ett träningspass ute eller för att lättare ta på och av sig skor.

Det finns också speciella hallbänkar som är till för förvaring av just skor. De riktigt snygga är höga men väldigt smala där man viker ut lådan, stoppar i skorna och viker upp den igen. Mycket praktiskt om man har en trång hall där en skohylla inte får plats.

Om man inte vill ha fler möbler i golvnivå som tar upp golvyta kan man ha hyllor på väggen, både högt som en hatthylla eller lågt som en skohylla. Ordning och reda!

Sovrummets förvaring

I sovrummet spenderar vi över en tredjedel av våra liv. Den största delen går åt till att sova men det är många som också läser en god bok i sängen innan John Blund kommer och strör sömnpulver i ögonen. Den bok man just läser för tillfället kanske man har på nattduksbordet eller nåt annat avlastningsbord. Böcker man redan läst eller ska läsa har man i en bokhylla.

Andra vanliga förvaringsmöbler i sovrum är sideboards eller byrå för underkläder som kalsonger, trosor och strumpor.

Lite större kläder som behöver hängas, är tyngre eller helt enkelt tar upp mycket plats förvaras i en garderob. Det finns väldigt många olika typer av garderober med hyllor, korgar och stänger för galgar. Om du har lyxen att kunna ha en walk-in-closet, en sån man kan gå in i, kanske du har ett helt hyllsystem från ledande tillverkare som ELFA.

ileadilead