Möbler
www.mobel.se

Department barstolar

Med raka linjer har Department flera modeller av barstolar i industriell stil. En del är låga och andra höga. Departments barstolar finns med och utan ryggstöd. Sitsen finns i sammet och läder i olika färger.

Populärt inom Department barstolar

 • Department Barstol Med Ryggstöd 90 Cm Svart / Svart Sammet - Barstolar Stål Svart Sammet - 13001105-12001271

  department barstol med ryggstöd 90 cm svart / svart sammet - barstolar stål svart sammet - 13001105-12001271
  Barstol från Department med en modern design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Den har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd och en mjuk sits med exklusiv klädsel. Bra att veta om barstol - Barstolen finns i olika färger.- Finns även som en låg modell.- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten.- Lämplig för användning för privat bruk. Vi har valt ut Svart Sammet Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Med Ryggstöd 90 Cm Svart / - Barstolar Stål Beige Sammet

  department barstol med ryggstöd 90 cm svart / - barstolar stål beige sammet
  Barstol från Department med en modern design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Den har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd. Pallen har en mjuk sits med exklusiv klädsel. Om barstolen från Department- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten.- Barstolen finns i olika färger.- Lämplig för användning för privat bruk.- Finns även som en låg modell. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Med Ryggstöd 90 Cm Svart / Svart Läder - Barstolar Stål Svart Läder - 13001105-12001275

  department barstol med ryggstöd 90 cm svart / svart läder - barstolar stål svart läder - 13001105-12001275
  Barstol från Department med en modern design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Den har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd och en mjuk sits med exklusiv klädsel. Bra att veta om barstol - Barstolen finns i olika färger.- Finns även som en låg modell.- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten.- Lämplig för användning för privat bruk. Vi har valt ut Svart Läder Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Med Ryggstöd 80 Cm Svart / Brunt Läder - Barstolar Stål Brunt Läder - 307680+219816

  department barstol med ryggstöd 80 cm svart / brunt läder - barstolar stål brunt läder - 307680+219816
  Barstol från Department med en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Den har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd och en mjuk sits med exklusiv klädsel. Bra att veta om barstol - Barstolen finns i olika färger.- Finns även som en hög modell.- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten.- Lämplig för användning för privat bruk. Vi har valt ut Brunt Läder Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.

Fler tips på Department barstolar

 • Department Barstol Med Ryggstöd 80 Cm Svart / Mellow Rose - Barstolar Stål Mellow Rose - 307680+219814

  department barstol med ryggstöd 80 cm svart / mellow rose - barstolar stål mellow rose - 307680+219814
  Barstol från Department med en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Den har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd och en mjuk sits med exklusiv klädsel. Bra att veta om barstol - Barstolen finns i olika färger.- Finns även som en hög modell.- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten.- Lämplig för användning för privat bruk. Vi har valt ut Mellow Rose Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Med Ryggstöd 90 Cm Svart / - Barstolar Stål Svart Sammet

  department barstol med ryggstöd 90 cm svart / - barstolar stål svart sammet
  Barstol från Department med en modern design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Den har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd. Pallen har en mjuk sits med exklusiv klädsel. Om barstolen från Department- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten.- Barstolen finns i olika färger.- Lämplig för användning för privat bruk.- Finns även som en låg modell. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Med Ryggstöd 90 Cm Svart / Brunt Läder - Barstolar Stål Brunt Läder - 13001105-12001276

  department barstol med ryggstöd 90 cm svart / brunt läder - barstolar stål brunt läder - 13001105-12001276
  Barstol från Department med en modern design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Den har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd och en mjuk sits med exklusiv klädsel. Bra att veta om barstol - Barstolen finns i olika färger.- Finns även som en låg modell.- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten.- Lämplig för användning för privat bruk. Vi har valt ut Brunt Läder Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Med Ryggstöd 90 Cm Svart / Beige Sammet - Barstolar Stål Beige Sammet - 214278-338994

  department barstol med ryggstöd 90 cm svart / beige sammet - barstolar stål beige sammet - 214278-338994
  Barstol från Department med en modern design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Den har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd och en mjuk sits med exklusiv klädsel. Bra att veta om barstol - Barstolen finns i olika färger.- Finns även som en låg modell.- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten.- Lämplig för användning för privat bruk. Vi har valt ut Beige Sammet Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Utan Ryggstöd Utomhus 76 Cm Canvas - Barstolar Galvaniserat Stål Canvas - 214279-372158

  department barstol utan ryggstöd utomhus 76 cm canvas - barstolar galvaniserat stål canvas - 214279-372158
  Barstol från Department med en minimalistisk design med enkla linjer och slitstarka material. Den har en vatten- och smutsavvisande sits i Sunbrella-tyg med en mjuk vaddering för optimal komfort. Bra att veta om barstol - Utan Ryggstöd- Finns även med ryggstöd.- Barstolen finns i 4 olika färgval.- Slitstarka material.- Perfekt för utomhusbruk.- Lämplig för användning för privat bruk. Hur bör du ta hand om barstolen?- Kan rengöras med klor. Vi har valt ut Canvas Barstolar i Galvaniserat stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Med Ryggstöd 80 Cm Svart / Beige Sammet - Barstolar Stål Beige Sammet - 307680-338994

  department barstol med ryggstöd 80 cm svart / beige sammet - barstolar stål beige sammet - 307680-338994
  Barstol från Department med en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Den har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd och en mjuk sits med exklusiv klädsel. Bra att veta om barstol - Barstolen finns i olika färger.- Finns även som en hög modell.- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten.- Lämplig för användning för privat bruk. Vi har valt ut Beige Sammet Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Med Ryggstöd 80 Cm Svart / - Barstolar Stål Mellow Rose

  department barstol med ryggstöd 80 cm svart / - barstolar stål mellow rose
  Barstol från Department med en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Den har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd. Pallen har en mjuk sits med exklusiv klädsel. Om barstolen från Department- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten.- Barstolen finns i olika färger.- Lämplig för användning för privat bruk.- Finns även som en hög modell. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Utan Ryggstöd Utomhus 76 Cm - Barstolar Galvaniserat Stål Taupe

  department barstol utan ryggstöd utomhus 76 cm - barstolar galvaniserat stål taupe
  Barstol från Department med en minimalistisk design med enkla linjer och slitstarka material. Den har en vatten- och smutsavvisande sits i Sunbrella-tyg med en mjuk vaddering för optimal komfort. Om barstolen från Department- Slitstarka material.- Finns även med ryggstöd.- Barstolen finns i 4 olika färger.- Perfekt för utomhusbruk.- Lämplig för användning för privat bruk.- Utan Ryggstöd Skötselråd för barstolen- Kan rengöras med klor. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Med Ryggstöd 80 Cm Svart / Svart Sammet - Barstolar Stål Svart Sammet - 307680+219811

  department barstol med ryggstöd 80 cm svart / svart sammet - barstolar stål svart sammet - 307680+219811
  Barstol från Department med en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Den har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd och en mjuk sits med exklusiv klädsel. Bra att veta om barstol - Barstolen finns i olika färger.- Finns även som en hög modell.- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten.- Lämplig för användning för privat bruk. Vi har valt ut Svart Sammet Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Med Ryggstöd 80 Cm Svart / Svart Läder - Barstolar Stål Svart Läder - 307680+219815

  department barstol med ryggstöd 80 cm svart / svart läder - barstolar stål svart läder - 307680+219815
  Barstol från Department med en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Den har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd och en mjuk sits med exklusiv klädsel. Bra att veta om barstol - Barstolen finns i olika färger.- Finns även som en hög modell.- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten.- Lämplig för användning för privat bruk. Vi har valt ut Svart Läder Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Utan Ryggstöd Utomhus 76 Cm Flanelle - Barstolar Galvaniserat Stål Flanelle - 214279+313016

  department barstol utan ryggstöd utomhus 76 cm flanelle - barstolar galvaniserat stål flanelle - 214279+313016
  Barstol från Department med en minimalistisk design med enkla linjer och slitstarka material. Den har en vatten- och smutsavvisande sits i Sunbrella-tyg med en mjuk vaddering för optimal komfort. Bra att veta om barstol - Utan Ryggstöd- Finns även med ryggstöd.- Barstolen finns i 4 olika färgval.- Slitstarka material.- Perfekt för utomhusbruk.- Lämplig för användning för privat bruk. Hur bör du ta hand om barstolen?- Kan rengöras med klor. Vi har valt ut Flanelle Barstolar i Galvaniserat stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Utan Ryggstöd Utomhus 76 Cm Taupe - Barstolar Galvaniserat Stål Taupe - 214279+313015

  department barstol utan ryggstöd utomhus 76 cm taupe - barstolar galvaniserat stål taupe - 214279+313015
  Barstol från Department med en minimalistisk design med enkla linjer och slitstarka material. Den har en vatten- och smutsavvisande sits i Sunbrella-tyg med en mjuk vaddering för optimal komfort. Bra att veta om barstol - Utan Ryggstöd- Finns även med ryggstöd.- Barstolen finns i 4 olika färgval.- Slitstarka material.- Perfekt för utomhusbruk.- Lämplig för användning för privat bruk. Hur bör du ta hand om barstolen?- Kan rengöras med klor. Vi har valt ut Taupe Barstolar i Galvaniserat stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Med Ryggstöd 80 Cm Svart / Grön Sammet - Barstolar Stål Grön - 307680-338997

  department barstol med ryggstöd 80 cm svart / grön sammet - barstolar stål grön - 307680-338997
  Barstol från Department med en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Den har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd och en mjuk sits med exklusiv klädsel. Bra att veta om barstol - Barstolen finns i olika färger.- Finns även som en hög modell.- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten.- Lämplig för användning för privat bruk. Vi har valt ut Grön Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Med Ryggstöd 80 Cm Svart / Sammet - Barstolar Stål Rost

  department barstol med ryggstöd 80 cm svart / sammet - barstolar stål rost
  Barstol från Department med en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Den har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd. Pallen har en mjuk sits med exklusiv klädsel. Om barstolen från Department- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten.- Barstolen finns i olika färger.- Lämplig för användning för privat bruk.- Finns även som en hög modell. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Med Ryggstöd 80 Cm Svart / - Barstolar Stål Brunt Läder

  department barstol med ryggstöd 80 cm svart / - barstolar stål brunt läder
  Barstol från Department med en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Den har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd. Pallen har en mjuk sits med exklusiv klädsel. Om barstolen från Department- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten.- Barstolen finns i olika färger.- Lämplig för användning för privat bruk.- Finns även som en hög modell. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Med Ryggstöd 80 Cm Svart / - Barstolar Stål Svart Sammet

  department barstol med ryggstöd 80 cm svart / - barstolar stål svart sammet
  Barstol från Department med en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Den har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd. Pallen har en mjuk sits med exklusiv klädsel. Om barstolen från Department- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten.- Barstolen finns i olika färger.- Lämplig för användning för privat bruk.- Finns även som en hög modell. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Med Ryggstöd 80 Cm Svart / Imperial Blue - Barstolar Stål Imperial Blue - 307680+219813

  department barstol med ryggstöd 80 cm svart / imperial blue - barstolar stål imperial blue - 307680+219813
  Barstol från Department med en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Den har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd och en mjuk sits med exklusiv klädsel. Bra att veta om barstol - Barstolen finns i olika färger.- Finns även som en hög modell.- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten.- Lämplig för användning för privat bruk. Vi har valt ut Imperial Blue Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Med Ryggstöd 80 Cm Svart / Rost Sammet - Barstolar Stål Rost - 307680-338996

  department barstol med ryggstöd 80 cm svart / rost sammet - barstolar stål rost - 307680-338996
  Barstol från Department med en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Den har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd och en mjuk sits med exklusiv klädsel. Bra att veta om barstol - Barstolen finns i olika färger.- Finns även som en hög modell.- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten.- Lämplig för användning för privat bruk. Vi har valt ut Rost Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Med Ryggstöd 80 Cm Svart / - Barstolar Stål Svart Läder

  department barstol med ryggstöd 80 cm svart / - barstolar stål svart läder
  Barstol från Department med en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Den har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd. Pallen har en mjuk sits med exklusiv klädsel. Om barstolen från Department- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten.- Barstolen finns i olika färger.- Lämplig för användning för privat bruk.- Finns även som en hög modell. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Med Ryggstöd 90 Cm Svart / Grön Sammet - Barstolar Stål Grön - 214278-338997

  department barstol med ryggstöd 90 cm svart / grön sammet - barstolar stål grön - 214278-338997
  Barstol från Department med en modern design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Den har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd och en mjuk sits med exklusiv klädsel. Bra att veta om barstol - Barstolen finns i olika färger.- Finns även som en låg modell.- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten.- Lämplig för användning för privat bruk. Vi har valt ut Grön Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Hög Rygg Svart/mellow Rosa Sammet - Barstolar Stål Rosa - 13001105-12001274

  department barstol hög rygg svart/mellow rosa sammet - barstolar stål rosa - 13001105-12001274
  Barstol från Department med en modern design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Den har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd och en mjuk sits med exklusiv klädsel. Bra att veta om barstol - Barstolen finns i olika färger.- Finns även som en låg modell.- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten.- Lämplig för användning för privat bruk. Vi har valt ut Rosa Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Utan Ryggstöd Utomhus 76 Cm - Barstolar Galvaniserat Stål Flanelle

  department barstol utan ryggstöd utomhus 76 cm - barstolar galvaniserat stål flanelle
  Barstol från Department med en minimalistisk design med enkla linjer och slitstarka material. Den har en vatten- och smutsavvisande sits i Sunbrella-tyg med en mjuk vaddering för optimal komfort. Om barstolen från Department- Slitstarka material.- Finns även med ryggstöd.- Barstolen finns i 4 olika färger.- Perfekt för utomhusbruk.- Lämplig för användning för privat bruk.- Utan Ryggstöd Skötselråd för barstolen- Kan rengöras med klor. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Med Ryggstöd 90 Cm Svart / Sammet - Barstolar Stål Grön

  department barstol med ryggstöd 90 cm svart / sammet - barstolar stål grön
  Barstol från Department med en modern design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Den har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd. Pallen har en mjuk sits med exklusiv klädsel. Om barstolen från Department- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten.- Barstolen finns i olika färger.- Lämplig för användning för privat bruk.- Finns även som en låg modell. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Med Ryggstöd 80 Cm Svart / Sammet - Barstolar Stål Grön

  department barstol med ryggstöd 80 cm svart / sammet - barstolar stål grön
  Barstol från Department med en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Den har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd. Pallen har en mjuk sits med exklusiv klädsel. Om barstolen från Department- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten.- Barstolen finns i olika färger.- Lämplig för användning för privat bruk.- Finns även som en hög modell. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Med Ryggstöd 90 Cm Svart / Rost Sammet - Barstolar Stål Rost - 214278-338996

  department barstol med ryggstöd 90 cm svart / rost sammet - barstolar stål rost - 214278-338996
  Barstol från Department med en modern design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Den har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd och en mjuk sits med exklusiv klädsel. Bra att veta om barstol - Barstolen finns i olika färger.- Finns även som en låg modell.- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten.- Lämplig för användning för privat bruk. Vi har valt ut Rost Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Hög Rygg Svart/imperal Blå Sammet - Barstolar Stål Imperial Blue - 13001105-12001273

  department barstol hög rygg svart/imperal blå sammet - barstolar stål imperial blue - 13001105-12001273
  Barstol från Department med en modern design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Den har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd och en mjuk sits med exklusiv klädsel. Bra att veta om barstol - Barstolen finns i olika färger.- Finns även som en låg modell.- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten.- Lämplig för användning för privat bruk. Vi har valt ut Imperial Blue Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Med Ryggstöd 80 Cm Svart / - Barstolar Stål Beige Sammet

  department barstol med ryggstöd 80 cm svart / - barstolar stål beige sammet
  Barstol från Department med en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Den har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd. Pallen har en mjuk sits med exklusiv klädsel. Om barstolen från Department- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten.- Barstolen finns i olika färger.- Lämplig för användning för privat bruk.- Finns även som en hög modell. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Hög Rygg Svart/imperal Blå Sammet - Barstolar Stål Imperial Blue

  department barstol hög rygg svart/imperal blå sammet - barstolar stål imperial blue
  Barstol från Department med en modern design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Den har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd. Pallen har en mjuk sits med exklusiv klädsel. Om barstolen från Department- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten.- Barstolen finns i olika färger.- Lämplig för användning för privat bruk.- Finns även som en låg modell. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Med Ryggstöd 90 Cm Svart / Sammet - Barstolar Stål Rost

  department barstol med ryggstöd 90 cm svart / sammet - barstolar stål rost
  Barstol från Department med en modern design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Den har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd. Pallen har en mjuk sits med exklusiv klädsel. Om barstolen från Department- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten.- Barstolen finns i olika färger.- Lämplig för användning för privat bruk.- Finns även som en låg modell. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Utan Ryggstöd Utomhus 76 Cm - Barstolar Galvaniserat Stål Canvas

  department barstol utan ryggstöd utomhus 76 cm - barstolar galvaniserat stål canvas
  Barstol från Department med en minimalistisk design med enkla linjer och slitstarka material. Den har en vatten- och smutsavvisande sits i Sunbrella-tyg med en mjuk vaddering för optimal komfort. Om barstolen från Department- Slitstarka material.- Finns även med ryggstöd.- Barstolen finns i 4 olika färger.- Perfekt för utomhusbruk.- Lämplig för användning för privat bruk.- Utan Ryggstöd Skötselråd för barstolen- Kan rengöras med klor. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Med Ryggstöd 90 Cm Svart / - Barstolar Stål Svart Läder

  department barstol med ryggstöd 90 cm svart / - barstolar stål svart läder
  Barstol från Department med en modern design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Den har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd. Pallen har en mjuk sits med exklusiv klädsel. Om barstolen från Department- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten.- Barstolen finns i olika färger.- Lämplig för användning för privat bruk.- Finns även som en låg modell. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Med Ryggstöd 80 Cm Svart / - Barstolar Stål Imperial Blue

  department barstol med ryggstöd 80 cm svart / - barstolar stål imperial blue
  Barstol från Department med en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Den har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd. Pallen har en mjuk sits med exklusiv klädsel. Om barstolen från Department- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten.- Barstolen finns i olika färger.- Lämplig för användning för privat bruk.- Finns även som en hög modell. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Hög Rygg Svart/mellow Sammet - Barstolar Stål Rosa

  department barstol hög rygg svart/mellow sammet - barstolar stål rosa
  Barstol från Department med en modern design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Den har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd. Pallen har en mjuk sits med exklusiv klädsel. Om barstolen från Department- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten.- Barstolen finns i olika färger.- Lämplig för användning för privat bruk.- Finns även som en låg modell. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Med Ryggstöd 90 Cm Svart / - Barstolar Stål Brunt Läder

  department barstol med ryggstöd 90 cm svart / - barstolar stål brunt läder
  Barstol från Department med en modern design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Den har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd. Pallen har en mjuk sits med exklusiv klädsel. Om barstolen från Department- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten.- Barstolen finns i olika färger.- Lämplig för användning för privat bruk.- Finns även som en låg modell. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.