Möbler
www.mobel.se

Department barstolar

Med raka linjer har Department flera modeller av barstolar i industriell stil. En del är låga och andra höga. Departments barstolar finns med och utan ryggstöd. Sitsen finns i sammet och läder i olika färger.

Populärt inom Department barstolar

 • Department Barstol Låg Högt Ryggstöd Svart / Svart Sammet - Barstolar Stål Svart - 307680+219811

  department barstol låg högt ryggstöd svart / svart sammet - barstolar stål svart - 307680+219811
  Barstol från Department med en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Pallen har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd och en mjuk sits med exklusiv klädsel. Bra att veta om barstol - Barstolen kommer i olika färger.- Finns även som en hög modell.- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten. Vi har valt ut Svart Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Hög Rygg Vit/petrol Grön Sammet - Barstolar Stål Petrolgrön - 13001118-12001272

  department barstol hög rygg vit/petrol grön sammet - barstolar stål petrolgrön - 13001118-12001272
  Barstol från Department. En stilren barstol med luftig och lätt design. Den här vackra stolen blir perfekt vid bardisken i vardagsrummet eller vid köksön i köket. Det minimalistiska uttrycket gör också att stolen lätt passar in bland övrig inredning utan att stjäla för mycket uppmärksamhet. Barstolen från Department finns i många olika varianter, du kan välja mellan svart eller vit ram med eller utan rygg och en sittdyna i lyxig sammet eller i läder från Tärnsjö Garveri. Vi har valt ut Petrolgrön Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Låg Utan Ryggstöd Svart / Svart Sammet - Barstolar Stål Svart Sammet - 307681+221088

  department barstol låg utan ryggstöd svart / svart sammet - barstolar stål svart sammet - 307681+221088
  Barstol från Department med en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Pallen har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och en mjuk sits med exklusiv klädsel. Bra att veta om barstol - Barstolen kommer i olika färger.- Finns även som en hög modell.- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten. Vi har valt ut Svart Sammet Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Utan Rygg Grå/brunt Läder - Barstolar Stål Brunt Läder - 300802-221093

  department barstol utan rygg grå/brunt läder - barstolar stål brunt läder - 300802-221093
  Barstol från Department. En stilren barstol med luftig och lätt design. Den här vackra stolen blir perfekt vid bardisken i vardagsrummet eller vid köksön i köket. Det minimalistiska uttrycket gör också att stolen lätt passar in bland övrig inredning utan att stjäla för mycket uppmärksamhet. Barstolen från Department finns i många olika varianter, du kan välja mellan svart, vit eller grå ram med eller utan rygg och en sittdyna i lyxig sammet eller i läder från Tärnsjö Garveri. Vi har valt ut Brunt Läder Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.

Fler tips på Department barstolar

 • Department Barstol Hög Rygg Vit/mellow Sammet - Barstolar Stål Rosa

  department barstol hög rygg vit/mellow sammet - barstolar stål rosa
  Barstol från Department med en modern och avskalad design som passar perfekt att placera i köket vid köksön, eller vid drinkhörnan i sällskapsrummet. Barstolen har en stadig stomme som är tillverkad av vitlackerad stål som även är försett med ett bekvämt ryggstöd och fotstöd. Den mjuka och bekväma sitsen finns i två olika utföranden, i lyxig sammet eller i kvalitetsläder.Egenskaper Finns i tre olika färger Med praktiskt ryggstöd och fotstöd Finns även utan ryggstöd Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Låg Utan Ryggstöd Svart / - Barstolar Stål Brunt Läder

  department barstol låg utan ryggstöd svart / - barstolar stål brunt läder
  Barstolen från Department har en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Pallen har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd. Den har en mjuk sits med exklusiv klädsel. Om barstolen från Department- Barstolen kommer i olika färger.- Finns även som en hög modell.- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Outdoor Utan Ryggstöd Sunbrella Silver Grey - Barstolar Silver Grey - 214279+313017

  department barstol outdoor utan ryggstöd sunbrella silver grey - barstolar silver grey - 214279+313017
  Barstol Outdoor Utan Ryggstöd Sunbrella, Silver Grey från Department. Vi har valt ut Silver Grey Barstolar från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Hög Rygg /mellow Rosa Sammet - Barstolar Stål Svart

  department barstol hög rygg /mellow rosa sammet - barstolar stål svart
  Barstol från Department med en modern och avskalad design som passar perfekt att placera i köket vid köksön, eller vid drinkhörnan i sällskapsrummet. Barstolen har en stadig stomme som är tillverkad av svartlackerad stål som även är försett med ett bekvämt ryggstöd och fotstöd. Den mjuka och bekväma sitsen finns i två olika utföranden, i lyxig sammet eller i kvalitetsläder.Egenskaper Finns i tre olika färger Med praktiskt ryggstöd och fotstöd Finns även utan ryggstöd Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barpall Låg Vit/ - Barstolar Sammet Mellow Rose

  department barpall låg vit/ - barstolar sammet mellow rose
  Barpallen från Department har en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Stolen har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd. Den har en mjuk sits med exklusiv klädsel. Om barpallen från Department- Modern, elegant design.- Slitstark klädsel i olika färger att välja mellan.- Vit ram i pulverlackerad metall.- Praktiskt fotstöd.- Barpallen kommer i olika färger.- Finns även som en hög modell. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Hög Rygg / Läder - Barstolar Stål Svart

  department barstol hög rygg / läder - barstolar stål svart
  Barstol från Department med en modern och avskalad design som passar perfekt att placera i köket vid köksön, eller vid drinkhörnan i sällskapsrummet. Barstolen har en stadig stomme som är tillverkad av svartlackerad stål som även är försett med ett bekvämt ryggstöd och fotstöd. Den mjuka och bekväma sitsen finns i två olika utföranden, i lyxig sammet eller i kvalitetsläder.Egenskaper Finns i tre olika färger Med praktiskt ryggstöd och fotstöd Finns även utan ryggstöd Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Hög Rygg Grå/rosa Sammet - Barstolar Stål Rosa - 300803-219814

  department barstol hög rygg grå/rosa sammet - barstolar stål rosa - 300803-219814
  Barstol från Department. En stilren barstol med luftig och lätt design. Den här vackra stolen blir perfekt vid bardisken i vardagsrummet eller vid köksön i köket. Det minimalistiska uttrycket gör också att stolen lätt passar in bland övrig inredning utan att stjäla för mycket uppmärksamhet. Barstolen från Department finns i många olika varianter, du kan välja mellan svart, vit eller grå ram med eller utan rygg och en sittdyna i lyxig sammet eller i läder från Tärnsjö Garveri. Vi har valt ut Rosa Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Låg Högt Ryggstöd Svart / Grön Sammet - Barstolar Stål Petrol

  department barstol låg högt ryggstöd svart / grön sammet - barstolar stål petrol
  Barstolen från Department har en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Pallen har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd. Den har en mjuk sits med exklusiv klädsel. Om barstolen från Department- Barstolen kommer i olika färger.- Finns även som en hög modell.- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Låg Högt Ryggstöd Svart / Brunt Läder - Barstolar Stål Brunt Läder - 307680+219816

  department barstol låg högt ryggstöd svart / brunt läder - barstolar stål brunt läder - 307680+219816
  Barstol från Department med en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Pallen har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd och en mjuk sits med exklusiv klädsel. Bra att veta om barstol - Barstolen kommer i olika färger.- Finns även som en hög modell.- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten. Vi har valt ut Brunt Läder Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Låg Högt Ryggstöd Svart / Mellow Rosa Sammet - Barstolar Stål Mellow Rose - 307680+219814

  department barstol låg högt ryggstöd svart / mellow rosa sammet - barstolar stål mellow rose - 307680+219814
  Barstol från Department med en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Pallen har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd och en mjuk sits med exklusiv klädsel. Bra att veta om barstol - Barstolen kommer i olika färger.- Finns även som en hög modell.- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten. Vi har valt ut Mellow Rose Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Låg Med Ryggstöd Vit/ - Barstolar Sammet Imperial Blue

  department barstol låg med ryggstöd vit/ - barstolar sammet imperial blue
  Barstolen från Department har en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Barstolen har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd. Den har en mjuk sits med exklusiv klädsel. Om barstolen från Department- Modern, elegant design.- Slitstark klädsel i olika färger att välja mellan.- Vit ram i pulverlackerad metall.- Praktiskt fotstöd.- Barstolen kommer i olika färger.- Finns även som en hög modell. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Låg Med Ryggstöd Vit/ - Barstolar Läder Brunt Läder

  department barstol låg med ryggstöd vit/ - barstolar läder brunt läder
  Barstolen från Department har en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Barstolen har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd. Den har en mjuk sits med exklusiv klädsel. Om barstolen från Department- Modern, elegant design.- Slitstark klädsel i olika färger att välja mellan.- Vit ram i pulverlackerad metall.- Praktiskt fotstöd.- Barstolen kommer i olika färger.- Finns även som en hög modell. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Hög Rygg Vit/svart Sammet - Barstolar Stål Svart Sammet - 13001118-12001271

  department barstol hög rygg vit/svart sammet - barstolar stål svart sammet - 13001118-12001271
  Barstol från Department. En stilren barstol med luftig och lätt design. Den här vackra stolen blir perfekt vid bardisken i vardagsrummet eller vid köksön i köket. Det minimalistiska uttrycket gör också att stolen lätt passar in bland övrig inredning utan att stjäla för mycket uppmärksamhet. Barstolen från Department finns i många olika varianter, du kan välja mellan svart eller vit ram med eller utan rygg och en sittdyna i lyxig sammet eller i läder från Tärnsjö Garveri. Vi har valt ut Svart Sammet Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Utan Rygg /imperal Blå Sammet - Barstolar Stål Vit

  department barstol utan rygg /imperal blå sammet - barstolar stål vit
  Barstol från Department med en modern och avskalad design som passar perfekt att placera i köket vid köksön, eller vid drinkhörnan i sällskapsrummet. Barstolen har ett stadigt underrede som är tillverkat av vitlackerad stål som även är försett med ett bekvämt fotstöd. Den mjuka och bekväma sitsen finns i två olika utföranden, i lyxig sammet eller i kvalitetsläder.Egenskaper Finns i tre olika färger på underrede Finns även med ryggstöd Med praktiskt fotstöd Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Hög Rygg Svart/t Läder - Barstolar Stål Brun

  department barstol hög rygg svart/t läder - barstolar stål brun
  Barstol från Department med en modern och avskalad design som passar perfekt att placera i köket vid köksön, eller vid drinkhörnan i sällskapsrummet. Barstolen har en stadig stomme som är tillverkad av svartlackerad stål som även är försett med ett bekvämt ryggstöd och fotstöd. Den mjuka och bekväma sitsen finns i två olika utföranden, i lyxig sammet eller i kvalitetsläder.Egenskaper Finns i tre olika färger Med praktiskt ryggstöd och fotstöd Finns även utan ryggstöd Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barpall Låg Vit/imperial Blue - Barstolar Sammet Blå

  department barpall låg vit/imperial blue - barstolar sammet blå
  Barpallen från Department har en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Stolen har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd. Den har en mjuk sits med exklusiv klädsel. Om barpallen från Department- Modern, elegant design.- Slitstark klädsel i olika färger att välja mellan.- Vit ram i pulverlackerad metall.- Praktiskt fotstöd.- Barpallen kommer i olika färger.- Finns även som en hög modell. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Hög Rygg Grå/ - Barstolar Stål Svart Sammet

  department barstol hög rygg grå/ - barstolar stål svart sammet
  Barstol från Department med en modern och avskalad design som passar perfekt att placera i köket vid köksön, eller vid drinkhörnan i sällskapsrummet. Barstolen har ett stadigt underrede som är tillverkat av svartlackerad stål som även är försett med ett bekvämt fotstöd. Den mjuka och bekväma sitsen finns i två olika utföranden, i lyxig sammet eller i kvalitetsläder.Egenskaper Finns i tre olika färger på underredet Finns i sammet eller läder Finns även utan ryggstöd Med praktiskt rygg och fotstöd Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Outdoor Utan Ryggstöd Sunbrella - Barstolar Silver Grey

  department barstol outdoor utan ryggstöd sunbrella - barstolar silver grey
  Barstolen från Department har en minimalistisk design med enkla linjer och slitstarka material. Pallen har en vatten- och smutsavvisande sits i Sunbrella-tyg med en mjuk fyllning för optimal komfort. Lämplig för uteplatser eller balkonger. Om barstolen från Department - Finns även med ryggstöd.- Barstolen kommer i 4 olika färger.- Slitstarka material.- Perfekt för utomhusbruk. Om tyget Sunbrella - Framtaget för utomhusbruk.- UV- och blekbeständigt.- Skyddar mot mögel och mögelfläckar.- Kan rengöras med klor utan att tappa färg. Om du önskar ett klipprov på tyget innan du beställer av oss är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Hög Rygg Vit/petrol Grön Sammet - Barstolar Stål Petrolgrön

  department barstol hög rygg vit/petrol grön sammet - barstolar stål petrolgrön
  Barstol från Department med en modern och avskalad design som passar perfekt att placera i köket vid köksön, eller vid drinkhörnan i sällskapsrummet. Barstolen har en stadig stomme som är tillverkad av vitlackerad stål som även är försett med ett bekvämt ryggstöd och fotstöd. Den mjuka och bekväma sitsen finns i två olika utföranden, i lyxig sammet eller i kvalitetsläder.Egenskaper Finns i tre olika färger Med praktiskt ryggstöd och fotstöd Finns även utan ryggstöd Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Låg Med Ryggstöd Vit/mellow Rose - Barstolar Sammet Mellow Rose - 317724-219814

  department barstol låg med ryggstöd vit/mellow rose - barstolar sammet mellow rose - 317724-219814
  Modern barstol från Department i olika färger att välja mellan. En låg modell med en bekväm sits, ett praktiskt fotstöd och en slitstark, exklusiv klädsel för att hålla i många år framöver. Stabil ram i vit, pulverlackerad metall med ett minimalistiskt ryggstöd. Perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Bra att veta om barstol - Modern, elegant design.- Slitstark klädsel i olika färger att välja mellan.- Vit ram i pulverlackerad metall.- Praktiskt fotstöd.- Barstolen kommer i olika färger.- Finns även som en hög modell. Vi har valt ut Mellow Rose Barstolar i Sammet från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Hög Rygg Vit/ - Barstolar Stål Svart läder

  department barstol hög rygg vit/ - barstolar stål svart läder
  Barstol från Department med en modern och avskalad design som passar perfekt att placera i köket vid köksön, eller vid drinkhörnan i sällskapsrummet. Barstolen har en stadig stomme som är tillverkad av vitlackerad stål som även är försett med ett bekvämt ryggstöd och fotstöd. Den mjuka och bekväma sitsen finns i två olika utföranden, i lyxig sammet eller i kvalitetsläder.Egenskaper Finns i tre olika färger Med praktiskt ryggstöd och fotstöd Finns även utan ryggstöd Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Låg Med Ryggstöd Vit/svart - Barstolar Läder Svart läder - 317724-219815

  department barstol låg med ryggstöd vit/svart - barstolar läder svart läder - 317724-219815
  Modern barstol från Department i olika färger att välja mellan. En låg modell med en bekväm sits, ett praktiskt fotstöd och en slitstark, exklusiv klädsel för att hålla i många år framöver. Stabil ram i vit, pulverlackerad metall med ett minimalistiskt ryggstöd. Perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Bra att veta om barstol - Modern, elegant design.- Slitstark klädsel i olika färger att välja mellan.- Vit ram i pulverlackerad metall.- Praktiskt fotstöd.- Barstolen kommer i olika färger.- Finns även som en hög modell. Vi har valt ut Svart läder Barstolar i Läder från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Hög Rygg Svart/imperal Blå Sammet - Barstolar Stål Svart - 13001105-12001273

  department barstol hög rygg svart/imperal blå sammet - barstolar stål svart - 13001105-12001273
  Barstol från Department. En stilren barstol med luftig och lätt design. Den här vackra stolen blir perfekt vid bardisken i vardagsrummet eller vid köksön i köket. Det minimalistiska uttrycket gör också att stolen lätt passar in bland övrig inredning utan att stjäla för mycket uppmärksamhet. Barstolen från Department finns i många olika varianter, du kan välja mellan svart eller vit ram med eller utan rygg och en sittdyna i lyxig sammet eller i läder från Tärnsjö Garveri. Vi har valt ut Svart Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Hög Rygg Svart/svart Sammet - Barstolar Stål Svart - 13001105-12001271

  department barstol hög rygg svart/svart sammet - barstolar stål svart - 13001105-12001271
  Barstol från Department. En stilren barstol med luftig och lätt design. Den här vackra stolen blir perfekt vid bardisken i vardagsrummet eller vid köksön i köket. Det minimalistiska uttrycket gör också att stolen lätt passar in bland övrig inredning utan att stjäla för mycket uppmärksamhet. Barstolen från Department finns i många olika varianter, du kan välja mellan svart eller vit ram med eller utan rygg och en sittdyna i lyxig sammet eller i läder från Tärnsjö Garveri. Vi har valt ut Svart Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Utan Rygg Grå/ Sammet - Barstolar Stål Svart

  department barstol utan rygg grå/ sammet - barstolar stål svart
  Barstol från Department med en modern och avskalad design som passar perfekt att placera i köket vid köksön, eller vid drinkhörnan i sällskapsrummet. Barstolen har ett stadigt underrede som är tillverkat av svartlackerad stål som även är försett med ett bekvämt fotstöd. Den mjuka och bekväma sitsen finns i två olika utföranden, i lyxig sammet eller i kvalitetsläder.Egenskaper Finns i tre olika färger på underredet Finns i sammet eller läder Finns även med ryggstöd Med praktiskt fotstöd Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Låg Högt Ryggstöd Svart / - Barstolar Stål Brunt Läder

  department barstol låg högt ryggstöd svart / - barstolar stål brunt läder
  Barstolen från Department har en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Pallen har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd. Den har en mjuk sits med exklusiv klädsel. Om barstolen från Department- Barstolen kommer i olika färger.- Finns även som en hög modell.- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Utan Rygg /imperal Blå Sammet - Barstolar Stål Svart

  department barstol utan rygg /imperal blå sammet - barstolar stål svart
  Barstol från Department med en modern och avskalad design som passar perfekt att placera i köket vid köksön, eller vid drinkhörnan i sällskapsrummet. Barstolen har ett stadigt underrede som är tillverkat av svartlackerad stål som även är försett med ett bekvämt fotstöd. Den mjuka och bekväma sitsen finns i två olika utföranden, i lyxig sammet eller i kvalitetsläder.Egenskaper Finns i tre olika färger på underrede Finns även med ryggstöd Med praktiskt fotstöd Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barpall Låg Vit/ - Barstolar Sammet Svart

  department barpall låg vit/ - barstolar sammet svart
  Barpallen från Department har en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Stolen har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd. Den har en mjuk sits med exklusiv klädsel. Om barpallen från Department- Modern, elegant design.- Slitstark klädsel i olika färger att välja mellan.- Vit ram i pulverlackerad metall.- Praktiskt fotstöd.- Barpallen kommer i olika färger.- Finns även som en hög modell. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Outdoor Utan Ryggstöd Sunbrella - Barstolar Taupe

  department barstol outdoor utan ryggstöd sunbrella - barstolar taupe
  Barstolen från Department har en minimalistisk design med enkla linjer och slitstarka material. Pallen har en vatten- och smutsavvisande sits i Sunbrella-tyg med en mjuk fyllning för optimal komfort. Lämplig för uteplatser eller balkonger. Om barstolen från Department - Finns även med ryggstöd.- Barstolen kommer i 4 olika färger.- Slitstarka material.- Perfekt för utomhusbruk. Om tyget Sunbrella - Framtaget för utomhusbruk.- UV- och blekbeständigt.- Skyddar mot mögel och mögelfläckar.- Kan rengöras med klor utan att tappa färg. Om du önskar ett klipprov på tyget innan du beställer av oss är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Hög Rygg / Sammet - Barstolar Stål Svart

  department barstol hög rygg / sammet - barstolar stål svart
  Barstol från Department med en modern och avskalad design som passar perfekt att placera i köket vid köksön, eller vid drinkhörnan i sällskapsrummet. Barstolen har en stadig stomme som är tillverkad av svartlackerad stål som även är försett med ett bekvämt ryggstöd och fotstöd. Den mjuka och bekväma sitsen finns i två olika utföranden, i lyxig sammet eller i kvalitetsläder.Egenskaper Finns i tre olika färger Med praktiskt ryggstöd och fotstöd Finns även utan ryggstöd Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Hög Rygg Grå/petrol Grön Sammet - Barstolar Stål Petrolgrön

  department barstol hög rygg grå/petrol grön sammet - barstolar stål petrolgrön
  Barstol från Department med en modern och avskalad design som passar perfekt att placera i köket vid köksön, eller vid drinkhörnan i sällskapsrummet. Barstolen har ett stadigt underrede som är tillverkat av svartlackerad stål som även är försett med ett bekvämt fotstöd. Den mjuka och bekväma sitsen finns i två olika utföranden, i lyxig sammet eller i kvalitetsläder.Egenskaper Finns i tre olika färger på underredet Finns i sammet eller läder Finns även utan ryggstöd Med praktiskt rygg och fotstöd Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Låg Högt Ryggstöd Svart / - Barstolar Stål Svart läder

  department barstol låg högt ryggstöd svart / - barstolar stål svart läder
  Barstolen från Department har en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Pallen har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd. Den har en mjuk sits med exklusiv klädsel. Om barstolen från Department- Barstolen kommer i olika färger.- Finns även som en hög modell.- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Outdoor Utan Ryggstöd Sunbrella Taupe - Barstolar Taupe - 214279+313015

  department barstol outdoor utan ryggstöd sunbrella taupe - barstolar taupe - 214279+313015
  Barstol Outdoor Utan Ryggstöd Sunbrella, Taupe från Department. Vi har valt ut Taupe Barstolar från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Hög Rygg Grå/ - Barstolar Stål Brunt Läder

  department barstol hög rygg grå/ - barstolar stål brunt läder
  Barstol från Department med en modern och avskalad design som passar perfekt att placera i köket vid köksön, eller vid drinkhörnan i sällskapsrummet. Barstolen har ett stadigt underrede som är tillverkat av svartlackerad stål som även är försett med ett bekvämt fotstöd. Den mjuka och bekväma sitsen finns i två olika utföranden, i lyxig sammet eller i kvalitetsläder.Egenskaper Finns i tre olika färger på underredet Finns i sammet eller läder Finns även utan ryggstöd Med praktiskt rygg och fotstöd Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Utan Rygg Grå/imperial Blå Sammet - Barstolar Stål Imperial Blue - 300802-221090

  department barstol utan rygg grå/imperial blå sammet - barstolar stål imperial blue - 300802-221090
  Barstol från Department. En stilren barstol med luftig och lätt design. Den här vackra stolen blir perfekt vid bardisken i vardagsrummet eller vid köksön i köket. Det minimalistiska uttrycket gör också att stolen lätt passar in bland övrig inredning utan att stjäla för mycket uppmärksamhet. Barstolen från Department finns i många olika varianter, du kan välja mellan svart, vit eller grå ram med eller utan rygg och en sittdyna i lyxig sammet eller i läder från Tärnsjö Garveri. Vi har valt ut Imperial Blue Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Hög Rygg Vit/svart Läder - Barstolar Stål Svart läder - 13001118-12001275

  department barstol hög rygg vit/svart läder - barstolar stål svart läder - 13001118-12001275
  Barstol från Department. En stilren barstol med luftig och lätt design. Den här vackra stolen blir perfekt vid bardisken i vardagsrummet eller vid köksön i köket. Det minimalistiska uttrycket gör också att stolen lätt passar in bland övrig inredning utan att stjäla för mycket uppmärksamhet. Barstolen från Department finns i många olika varianter, du kan välja mellan svart eller vit ram med eller utan rygg och en sittdyna i lyxig sammet eller i läder från Tärnsjö Garveri. Vi har valt ut Svart läder Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barpall Låg Vit/brunt - Barstolar Läder Brunt Läder - 317723-221093

  department barpall låg vit/brunt - barstolar läder brunt läder - 317723-221093
  Modern barpall från Department i olika färger att välja mellan. En låg modell med en bekväm sits, ett praktiskt fotstöd och en slitstark, exklusiv klädsel för att hålla i många år framöver. Stabil ram i vit, pulverlackerad metall. Perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Bra att veta om barpall - Modern, elegant design.- Slitstark klädsel i olika färger att välja mellan.- Vit ram i pulverlackerad metall.- Praktiskt fotstöd.- Barpallen kommer i olika färger.- Finns även som en hög modell. Vi har valt ut Brunt Läder Barstolar i Läder från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Hög Rygg Vit/imperal Sammet - Barstolar Stål Blå

  department barstol hög rygg vit/imperal sammet - barstolar stål blå
  Barstol från Department med en modern och avskalad design som passar perfekt att placera i köket vid köksön, eller vid drinkhörnan i sällskapsrummet. Barstolen har en stadig stomme som är tillverkad av vitlackerad stål som även är försett med ett bekvämt ryggstöd och fotstöd. Den mjuka och bekväma sitsen finns i två olika utföranden, i lyxig sammet eller i kvalitetsläder.Egenskaper Finns i tre olika färger Med praktiskt ryggstöd och fotstöd Finns även utan ryggstöd Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Utan Rygg /svart Sammet - Barstolar Stål Vit

  department barstol utan rygg /svart sammet - barstolar stål vit
  Barstol från Department med en modern och avskalad design som passar perfekt att placera i köket vid köksön, eller vid drinkhörnan i sällskapsrummet. Barstolen har ett stadigt underrede som är tillverkat av vitlackerad stål som även är försett med ett bekvämt fotstöd. Den mjuka och bekväma sitsen finns i två olika utföranden, i lyxig sammet eller i kvalitetsläder.Egenskaper Finns i tre olika färger på underrede Finns även med ryggstöd Med praktiskt fotstöd Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barpall Låg Vit/petrolgrön - Barstolar Sammet Petrolgrön - 317723-221089

  department barpall låg vit/petrolgrön - barstolar sammet petrolgrön - 317723-221089
  Modern barpall från Department i olika färger att välja mellan. En låg modell med en bekväm sits, ett praktiskt fotstöd och en slitstark, exklusiv klädsel för att hålla i många år framöver. Stabil ram i vit, pulverlackerad metall. Perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Bra att veta om barpall - Modern, elegant design.- Slitstark klädsel i olika färger att välja mellan.- Vit ram i pulverlackerad metall.- Praktiskt fotstöd.- Barpallen kommer i olika färger.- Finns även som en hög modell. Vi har valt ut Petrolgrön Barstolar i Sammet från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Låg Med Ryggstöd Vit/brunt - Barstolar Läder Brunt Läder - 317724-219816

  department barstol låg med ryggstöd vit/brunt - barstolar läder brunt läder - 317724-219816
  Modern barstol från Department i olika färger att välja mellan. En låg modell med en bekväm sits, ett praktiskt fotstöd och en slitstark, exklusiv klädsel för att hålla i många år framöver. Stabil ram i vit, pulverlackerad metall med ett minimalistiskt ryggstöd. Perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Bra att veta om barstol - Modern, elegant design.- Slitstark klädsel i olika färger att välja mellan.- Vit ram i pulverlackerad metall.- Praktiskt fotstöd.- Barstolen kommer i olika färger.- Finns även som en hög modell. Vi har valt ut Brunt Läder Barstolar i Läder från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Utan Rygg /petrol Grön Sammet - Barstolar Stål Svart

  department barstol utan rygg /petrol grön sammet - barstolar stål svart
  Barstol från Department med en modern och avskalad design som passar perfekt att placera i köket vid köksön, eller vid drinkhörnan i sällskapsrummet. Barstolen har ett stadigt underrede som är tillverkat av svartlackerad stål som även är försett med ett bekvämt fotstöd. Den mjuka och bekväma sitsen finns i två olika utföranden, i lyxig sammet eller i kvalitetsläder.Egenskaper Finns i tre olika färger på underrede Finns även med ryggstöd Med praktiskt fotstöd Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Hög Rygg Grå/svart Läder - Barstolar Stål Svart läder - 300803-219815

  department barstol hög rygg grå/svart läder - barstolar stål svart läder - 300803-219815
  Barstol från Department. En stilren barstol med luftig och lätt design. Den här vackra stolen blir perfekt vid bardisken i vardagsrummet eller vid köksön i köket. Det minimalistiska uttrycket gör också att stolen lätt passar in bland övrig inredning utan att stjäla för mycket uppmärksamhet. Barstolen från Department finns i många olika varianter, du kan välja mellan svart, vit eller grå ram med eller utan rygg och en sittdyna i lyxig sammet eller i läder från Tärnsjö Garveri. Vi har valt ut Svart läder Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barpall Låg Vit/mellow Rose - Barstolar Sammet Mellow Rose - 317723-221091

  department barpall låg vit/mellow rose - barstolar sammet mellow rose - 317723-221091
  Modern barpall från Department i olika färger att välja mellan. En låg modell med en bekväm sits, ett praktiskt fotstöd och en slitstark, exklusiv klädsel för att hålla i många år framöver. Stabil ram i vit, pulverlackerad metall. Perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Bra att veta om barpall - Modern, elegant design.- Slitstark klädsel i olika färger att välja mellan.- Vit ram i pulverlackerad metall.- Praktiskt fotstöd.- Barpallen kommer i olika färger.- Finns även som en hög modell. Vi har valt ut Mellow Rose Barstolar i Sammet från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Utan Rygg Vit/mellow Rosa Sammet - Barstolar Stål Vit - 13001117-12001282

  department barstol utan rygg vit/mellow rosa sammet - barstolar stål vit - 13001117-12001282
  Barstol från Department. En stilren barstol med luftig och lätt design. Den här vackra stolen blir perfekt vid bardisken i vardagsrummet eller vid köksön i köket. Det minimalistiska uttrycket gör också att stolen lätt passar in bland övrig inredning utan att stjäla för mycket uppmärksamhet. Barstolen från Department finns i många olika varianter, du kan välja mellan svart eller vit ram med eller utan rygg och en sittdyna i lyxig sammet eller i läder från Tärnsjö Garveri. Vi har valt ut Vit Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Utan Rygg Grå/ - Barstolar Stål Svart läder

  department barstol utan rygg grå/ - barstolar stål svart läder
  Barstol från Department med en modern och avskalad design som passar perfekt att placera i köket vid köksön, eller vid drinkhörnan i sällskapsrummet. Barstolen har ett stadigt underrede som är tillverkat av svartlackerad stål som även är försett med ett bekvämt fotstöd. Den mjuka och bekväma sitsen finns i två olika utföranden, i lyxig sammet eller i kvalitetsläder.Egenskaper Finns i tre olika färger på underredet Finns i sammet eller läder Finns även med ryggstöd Med praktiskt fotstöd Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Låg Med Ryggstöd Vit/ - Barstolar Sammet Svart

  department barstol låg med ryggstöd vit/ - barstolar sammet svart
  Barstolen från Department har en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Barstolen har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd. Den har en mjuk sits med exklusiv klädsel. Om barstolen från Department- Modern, elegant design.- Slitstark klädsel i olika färger att välja mellan.- Vit ram i pulverlackerad metall.- Praktiskt fotstöd.- Barstolen kommer i olika färger.- Finns även som en hög modell. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Utan Rygg Grå/petrol Grön Sammet - Barstolar Stål Petrolgrön

  department barstol utan rygg grå/petrol grön sammet - barstolar stål petrolgrön
  Barstol från Department med en modern och avskalad design som passar perfekt att placera i köket vid köksön, eller vid drinkhörnan i sällskapsrummet. Barstolen har ett stadigt underrede som är tillverkat av svartlackerad stål som även är försett med ett bekvämt fotstöd. Den mjuka och bekväma sitsen finns i två olika utföranden, i lyxig sammet eller i kvalitetsläder.Egenskaper Finns i tre olika färger på underredet Finns i sammet eller läder Finns även med ryggstöd Med praktiskt fotstöd Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Utan Rygg Grå/rosa Sammet - Barstolar Stål Rosa - 300802-221091

  department barstol utan rygg grå/rosa sammet - barstolar stål rosa - 300802-221091
  Barstol från Department. En stilren barstol med luftig och lätt design. Den här vackra stolen blir perfekt vid bardisken i vardagsrummet eller vid köksön i köket. Det minimalistiska uttrycket gör också att stolen lätt passar in bland övrig inredning utan att stjäla för mycket uppmärksamhet. Barstolen från Department finns i många olika varianter, du kan välja mellan svart, vit eller grå ram med eller utan rygg och en sittdyna i lyxig sammet eller i läder från Tärnsjö Garveri. Vi har valt ut Rosa Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Låg Utan Ryggstöd Svart / Mellow Rosa Sammet - Barstolar Stål Mellow - 307681+221091

  department barstol låg utan ryggstöd svart / mellow rosa sammet - barstolar stål mellow - 307681+221091
  Barstol från Department med en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Pallen har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och en mjuk sits med exklusiv klädsel. Bra att veta om barstol - Barstolen kommer i olika färger.- Finns även som en hög modell.- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten. Vi har valt ut Mellow Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barpall Låg Vit/imperial Blue - Barstolar Sammet Blå - 317723-221090

  department barpall låg vit/imperial blue - barstolar sammet blå - 317723-221090
  Modern barpall från Department i olika färger att välja mellan. En låg modell med en bekväm sits, ett praktiskt fotstöd och en slitstark, exklusiv klädsel för att hålla i många år framöver. Stabil ram i vit, pulverlackerad metall. Perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Bra att veta om barpall - Modern, elegant design.- Slitstark klädsel i olika färger att välja mellan.- Vit ram i pulverlackerad metall.- Praktiskt fotstöd.- Barpallen kommer i olika färger.- Finns även som en hög modell. Vi har valt ut Blå Barstolar i Sammet från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Utan Rygg Grå/ - Barstolar Stål Brunt Läder

  department barstol utan rygg grå/ - barstolar stål brunt läder
  Barstol från Department med en modern och avskalad design som passar perfekt att placera i köket vid köksön, eller vid drinkhörnan i sällskapsrummet. Barstolen har ett stadigt underrede som är tillverkat av svartlackerad stål som även är försett med ett bekvämt fotstöd. Den mjuka och bekväma sitsen finns i två olika utföranden, i lyxig sammet eller i kvalitetsläder.Egenskaper Finns i tre olika färger på underredet Finns i sammet eller läder Finns även med ryggstöd Med praktiskt fotstöd Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Låg Utan Ryggstöd Svart / Brunt Läder - Barstolar Stål Brunt Läder - 307681+221093

  department barstol låg utan ryggstöd svart / brunt läder - barstolar stål brunt läder - 307681+221093
  Barstol från Department med en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Pallen har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och en mjuk sits med exklusiv klädsel. Bra att veta om barstol - Barstolen kommer i olika färger.- Finns även som en hög modell.- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten. Vi har valt ut Brunt Läder Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barpall Låg Vit/svart - Barstolar Läder Svart läder - 317723-221092

  department barpall låg vit/svart - barstolar läder svart läder - 317723-221092
  Modern barpall från Department i olika färger att välja mellan. En låg modell med en bekväm sits, ett praktiskt fotstöd och en slitstark, exklusiv klädsel för att hålla i många år framöver. Stabil ram i vit, pulverlackerad metall. Perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Bra att veta om barpall - Modern, elegant design.- Slitstark klädsel i olika färger att välja mellan.- Vit ram i pulverlackerad metall.- Praktiskt fotstöd.- Barpallen kommer i olika färger.- Finns även som en hög modell. Vi har valt ut Svart läder Barstolar i Läder från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Hög Rygg Grå/svart Sammet - Barstolar Stål Svart Sammet - 300803-219811

  department barstol hög rygg grå/svart sammet - barstolar stål svart sammet - 300803-219811
  Barstol från Department. En stilren barstol med luftig och lätt design. Den här vackra stolen blir perfekt vid bardisken i vardagsrummet eller vid köksön i köket. Det minimalistiska uttrycket gör också att stolen lätt passar in bland övrig inredning utan att stjäla för mycket uppmärksamhet. Barstolen från Department finns i många olika varianter, du kan välja mellan svart, vit eller grå ram med eller utan rygg och en sittdyna i lyxig sammet eller i läder från Tärnsjö Garveri. Vi har valt ut Svart Sammet Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Hög Rygg /petrol Grön Sammet - Barstolar Stål Svart

  department barstol hög rygg /petrol grön sammet - barstolar stål svart
  Barstol från Department med en modern och avskalad design som passar perfekt att placera i köket vid köksön, eller vid drinkhörnan i sällskapsrummet. Barstolen har en stadig stomme som är tillverkad av svartlackerad stål som även är försett med ett bekvämt ryggstöd och fotstöd. Den mjuka och bekväma sitsen finns i två olika utföranden, i lyxig sammet eller i kvalitetsläder.Egenskaper Finns i tre olika färger Med praktiskt ryggstöd och fotstöd Finns även utan ryggstöd Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Hög Rygg Vit/imperal Blå Sammet - Barstolar Stål Blå - 13001118-12001273

  department barstol hög rygg vit/imperal blå sammet - barstolar stål blå - 13001118-12001273
  Barstol från Department. En stilren barstol med luftig och lätt design. Den här vackra stolen blir perfekt vid bardisken i vardagsrummet eller vid köksön i köket. Det minimalistiska uttrycket gör också att stolen lätt passar in bland övrig inredning utan att stjäla för mycket uppmärksamhet. Barstolen från Department finns i många olika varianter, du kan välja mellan svart eller vit ram med eller utan rygg och en sittdyna i lyxig sammet eller i läder från Tärnsjö Garveri. Vi har valt ut Blå Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Hög Rygg Vit/ - Barstolar Stål Svart Sammet

  department barstol hög rygg vit/ - barstolar stål svart sammet
  Barstol från Department med en modern och avskalad design som passar perfekt att placera i köket vid köksön, eller vid drinkhörnan i sällskapsrummet. Barstolen har en stadig stomme som är tillverkad av vitlackerad stål som även är försett med ett bekvämt ryggstöd och fotstöd. Den mjuka och bekväma sitsen finns i två olika utföranden, i lyxig sammet eller i kvalitetsläder.Egenskaper Finns i tre olika färger Med praktiskt ryggstöd och fotstöd Finns även utan ryggstöd Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Utan Rygg Svart/imperal Blå Sammet - Barstolar Stål Svart - 13001104-12001281

  department barstol utan rygg svart/imperal blå sammet - barstolar stål svart - 13001104-12001281
  Barstol från Department. En stilren barstol med luftig och lätt design. Den här vackra stolen blir perfekt vid bardisken i vardagsrummet eller vid köksön i köket. Det minimalistiska uttrycket gör också att stolen lätt passar in bland övrig inredning utan att stjäla för mycket uppmärksamhet. Barstolen från Department finns i många olika varianter, du kan välja mellan svart eller vit ram med eller utan rygg och en sittdyna i lyxig sammet eller i läder från Tärnsjö Garveri. Vi har valt ut Svart Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barpall Låg Vit/ - Barstolar Sammet Petrolgrön

  department barpall låg vit/ - barstolar sammet petrolgrön
  Barpallen från Department har en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Stolen har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd. Den har en mjuk sits med exklusiv klädsel. Om barpallen från Department- Modern, elegant design.- Slitstark klädsel i olika färger att välja mellan.- Vit ram i pulverlackerad metall.- Praktiskt fotstöd.- Barpallen kommer i olika färger.- Finns även som en hög modell. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Låg Med Ryggstöd Vit/imperial Blue - Barstolar Sammet Imperial Blue - 317724-219813

  department barstol låg med ryggstöd vit/imperial blue - barstolar sammet imperial blue - 317724-219813
  Modern barstol från Department i olika färger att välja mellan. En låg modell med en bekväm sits, ett praktiskt fotstöd och en slitstark, exklusiv klädsel för att hålla i många år framöver. Stabil ram i vit, pulverlackerad metall med ett minimalistiskt ryggstöd. Perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Bra att veta om barstol - Modern, elegant design.- Slitstark klädsel i olika färger att välja mellan.- Vit ram i pulverlackerad metall.- Praktiskt fotstöd.- Barstolen kommer i olika färger.- Finns även som en hög modell. Vi har valt ut Imperial Blue Barstolar i Sammet från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Utan Rygg Svart/brunt Läder - Barstolar Stål Svart - 13001104-12001284

  department barstol utan rygg svart/brunt läder - barstolar stål svart - 13001104-12001284
  Barstol från Department. En stilren barstol med luftig och lätt design. Den här vackra stolen blir perfekt vid bardisken i vardagsrummet eller vid köksön i köket. Det minimalistiska uttrycket gör också att stolen lätt passar in bland övrig inredning utan att stjäla för mycket uppmärksamhet. Barstolen från Department finns i många olika varianter, du kan välja mellan svart eller vit ram med eller utan rygg och en sittdyna i lyxig sammet eller i läder från Tärnsjö Garveri. Vi har valt ut Svart Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Utan Rygg / Sammet - Barstolar Stål Svart

  department barstol utan rygg / sammet - barstolar stål svart
  Barstol från Department med en modern och avskalad design som passar perfekt att placera i köket vid köksön, eller vid drinkhörnan i sällskapsrummet. Barstolen har ett stadigt underrede som är tillverkat av svartlackerad stål som även är försett med ett bekvämt fotstöd. Den mjuka och bekväma sitsen finns i två olika utföranden, i lyxig sammet eller i kvalitetsläder.Egenskaper Finns i tre olika färger på underrede Finns även med ryggstöd Med praktiskt fotstöd Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Utan Rygg Svart/petrol Grön Sammet - Barstolar Stål Svart - 13001104-12001280

  department barstol utan rygg svart/petrol grön sammet - barstolar stål svart - 13001104-12001280
  Barstol från Department. En stilren barstol med luftig och lätt design. Den här vackra stolen blir perfekt vid bardisken i vardagsrummet eller vid köksön i köket. Det minimalistiska uttrycket gör också att stolen lätt passar in bland övrig inredning utan att stjäla för mycket uppmärksamhet. Barstolen från Department finns i många olika varianter, du kan välja mellan svart eller vit ram med eller utan rygg och en sittdyna i lyxig sammet eller i läder från Tärnsjö Garveri. Vi har valt ut Svart Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Hög Rygg Grå/petrol Grön Sammet - Barstolar Stål Petrolgrön - 300803-219812

  department barstol hög rygg grå/petrol grön sammet - barstolar stål petrolgrön - 300803-219812
  Barstol från Department. En stilren barstol med luftig och lätt design. Den här vackra stolen blir perfekt vid bardisken i vardagsrummet eller vid köksön i köket. Det minimalistiska uttrycket gör också att stolen lätt passar in bland övrig inredning utan att stjäla för mycket uppmärksamhet. Barstolen från Department finns i många olika varianter, du kan välja mellan svart, vit eller grå ram med eller utan rygg och en sittdyna i lyxig sammet eller i läder från Tärnsjö Garveri. Vi har valt ut Petrolgrön Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Utan Rygg /petrol Grön Sammet - Barstolar Stål Vit

  department barstol utan rygg /petrol grön sammet - barstolar stål vit
  Barstol från Department med en modern och avskalad design som passar perfekt att placera i köket vid köksön, eller vid drinkhörnan i sällskapsrummet. Barstolen har ett stadigt underrede som är tillverkat av vitlackerad stål som även är försett med ett bekvämt fotstöd. Den mjuka och bekväma sitsen finns i två olika utföranden, i lyxig sammet eller i kvalitetsläder.Egenskaper Finns i tre olika färger på underrede Finns även med ryggstöd Med praktiskt fotstöd Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Låg Högt Ryggstöd Svart / Imperial Blå Sammet - Barstolar Stål Imperial Blue - 307680+219813

  department barstol låg högt ryggstöd svart / imperial blå sammet - barstolar stål imperial blue - 307680+219813
  Barstol från Department med en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Pallen har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd och en mjuk sits med exklusiv klädsel. Bra att veta om barstol - Barstolen kommer i olika färger.- Finns även som en hög modell.- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten. Vi har valt ut Imperial Blue Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Utan Rygg Grå/svart Sammet - Barstolar Stål Svart - 300802-221088

  department barstol utan rygg grå/svart sammet - barstolar stål svart - 300802-221088
  Barstol från Department. En stilren barstol med luftig och lätt design. Den här vackra stolen blir perfekt vid bardisken i vardagsrummet eller vid köksön i köket. Det minimalistiska uttrycket gör också att stolen lätt passar in bland övrig inredning utan att stjäla för mycket uppmärksamhet. Barstolen från Department finns i många olika varianter, du kan välja mellan svart, vit eller grå ram med eller utan rygg och en sittdyna i lyxig sammet eller i läder från Tärnsjö Garveri. Vi har valt ut Svart Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Utan Rygg Grå/imperial Blå Sammet - Barstolar Stål Imperial Blue

  department barstol utan rygg grå/imperial blå sammet - barstolar stål imperial blue
  Barstol från Department med en modern och avskalad design som passar perfekt att placera i köket vid köksön, eller vid drinkhörnan i sällskapsrummet. Barstolen har ett stadigt underrede som är tillverkat av svartlackerad stål som även är försett med ett bekvämt fotstöd. Den mjuka och bekväma sitsen finns i två olika utföranden, i lyxig sammet eller i kvalitetsläder.Egenskaper Finns i tre olika färger på underredet Finns i sammet eller läder Finns även med ryggstöd Med praktiskt fotstöd Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Utan Rygg / Läder - Barstolar Stål Svart

  department barstol utan rygg / läder - barstolar stål svart
  Barstol från Department med en modern och avskalad design som passar perfekt att placera i köket vid köksön, eller vid drinkhörnan i sällskapsrummet. Barstolen har ett stadigt underrede som är tillverkat av svartlackerad stål som även är försett med ett bekvämt fotstöd. Den mjuka och bekväma sitsen finns i två olika utföranden, i lyxig sammet eller i kvalitetsläder.Egenskaper Finns i tre olika färger på underrede Finns även med ryggstöd Med praktiskt fotstöd Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Hög Rygg Vit/brunt Läder - Barstolar Stål Brunt Läder - 13001118-12001276

  department barstol hög rygg vit/brunt läder - barstolar stål brunt läder - 13001118-12001276
  Barstol från Department. En stilren barstol med luftig och lätt design. Den här vackra stolen blir perfekt vid bardisken i vardagsrummet eller vid köksön i köket. Det minimalistiska uttrycket gör också att stolen lätt passar in bland övrig inredning utan att stjäla för mycket uppmärksamhet. Barstolen från Department finns i många olika varianter, du kan välja mellan svart eller vit ram med eller utan rygg och en sittdyna i lyxig sammet eller i läder från Tärnsjö Garveri. Vi har valt ut Brunt Läder Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Utan Rygg /brunt Läder - Barstolar Stål Svart

  department barstol utan rygg /brunt läder - barstolar stål svart
  Barstol från Department med en modern och avskalad design som passar perfekt att placera i köket vid köksön, eller vid drinkhörnan i sällskapsrummet. Barstolen har ett stadigt underrede som är tillverkat av svartlackerad stål som även är försett med ett bekvämt fotstöd. Den mjuka och bekväma sitsen finns i två olika utföranden, i lyxig sammet eller i kvalitetsläder.Egenskaper Finns i tre olika färger på underrede Finns även med ryggstöd Med praktiskt fotstöd Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Låg Utan Ryggstöd Svart / Imperial Blå Sammet - Barstolar Stål Imperial Blue

  department barstol låg utan ryggstöd svart / imperial blå sammet - barstolar stål imperial blue
  Barstolen från Department har en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Pallen har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd. Den har en mjuk sits med exklusiv klädsel. Om barstolen från Department- Barstolen kommer i olika färger.- Finns även som en hög modell.- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Låg Utan Ryggstöd Svart / Petrol Grön Sammet - Barstolar Stål Petrol - 307681+221089

  department barstol låg utan ryggstöd svart / petrol grön sammet - barstolar stål petrol - 307681+221089
  Barstol från Department med en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Pallen har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och en mjuk sits med exklusiv klädsel. Bra att veta om barstol - Barstolen kommer i olika färger.- Finns även som en hög modell.- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten. Vi har valt ut Petrol Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Utan Rygg Svart/svart Sammet - Barstolar Stål Svart - 13001104-12001279

  department barstol utan rygg svart/svart sammet - barstolar stål svart - 13001104-12001279
  Barstol från Department. En stilren barstol med luftig och lätt design. Den här vackra stolen blir perfekt vid bardisken i vardagsrummet eller vid köksön i köket. Det minimalistiska uttrycket gör också att stolen lätt passar in bland övrig inredning utan att stjäla för mycket uppmärksamhet. Barstolen från Department finns i många olika varianter, du kan välja mellan svart eller vit ram med eller utan rygg och en sittdyna i lyxig sammet eller i läder från Tärnsjö Garveri. Vi har valt ut Svart Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Utan Rygg /svart Läder - Barstolar Stål Vit

  department barstol utan rygg /svart läder - barstolar stål vit
  Barstol från Department med en modern och avskalad design som passar perfekt att placera i köket vid köksön, eller vid drinkhörnan i sällskapsrummet. Barstolen har ett stadigt underrede som är tillverkat av vitlackerad stål som även är försett med ett bekvämt fotstöd. Den mjuka och bekväma sitsen finns i två olika utföranden, i lyxig sammet eller i kvalitetsläder.Egenskaper Finns i tre olika färger på underrede Finns även med ryggstöd Med praktiskt fotstöd Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Utan Rygg Grå/svart Läder - Barstolar Stål Svart läder - 300802-221092

  department barstol utan rygg grå/svart läder - barstolar stål svart läder - 300802-221092
  Barstol från Department. En stilren barstol med luftig och lätt design. Den här vackra stolen blir perfekt vid bardisken i vardagsrummet eller vid köksön i köket. Det minimalistiska uttrycket gör också att stolen lätt passar in bland övrig inredning utan att stjäla för mycket uppmärksamhet. Barstolen från Department finns i många olika varianter, du kan välja mellan svart, vit eller grå ram med eller utan rygg och en sittdyna i lyxig sammet eller i läder från Tärnsjö Garveri. Vi har valt ut Svart läder Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Låg Högt Ryggstöd Svart / Svart Läder - Barstolar Stål Svart läder - 307680+219815

  department barstol låg högt ryggstöd svart / svart läder - barstolar stål svart läder - 307680+219815
  Barstol från Department med en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Pallen har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd och en mjuk sits med exklusiv klädsel. Bra att veta om barstol - Barstolen kommer i olika färger.- Finns även som en hög modell.- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten. Vi har valt ut Svart läder Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Hög Rygg Svart/mellow Rosa Sammet - Barstolar Stål Svart - 13001105-12001274

  department barstol hög rygg svart/mellow rosa sammet - barstolar stål svart - 13001105-12001274
  Barstol från Department. En stilren barstol med luftig och lätt design. Den här vackra stolen blir perfekt vid bardisken i vardagsrummet eller vid köksön i köket. Det minimalistiska uttrycket gör också att stolen lätt passar in bland övrig inredning utan att stjäla för mycket uppmärksamhet. Barstolen från Department finns i många olika varianter, du kan välja mellan svart eller vit ram med eller utan rygg och en sittdyna i lyxig sammet eller i läder från Tärnsjö Garveri. Vi har valt ut Svart Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Hög Rygg Svart/petrol Grön Sammet - Barstolar Stål Svart - 13001105-12001272

  department barstol hög rygg svart/petrol grön sammet - barstolar stål svart - 13001105-12001272
  Barstol från Department. En stilren barstol med luftig och lätt design. Den här vackra stolen blir perfekt vid bardisken i vardagsrummet eller vid köksön i köket. Det minimalistiska uttrycket gör också att stolen lätt passar in bland övrig inredning utan att stjäla för mycket uppmärksamhet. Barstolen från Department finns i många olika varianter, du kan välja mellan svart eller vit ram med eller utan rygg och en sittdyna i lyxig sammet eller i läder från Tärnsjö Garveri. Vi har valt ut Svart Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Utan Rygg Vit/svart Läder - Barstolar Stål Vit - 13001117-12001283

  department barstol utan rygg vit/svart läder - barstolar stål vit - 13001117-12001283
  Barstol från Department. En stilren barstol med luftig och lätt design. Den här vackra stolen blir perfekt vid bardisken i vardagsrummet eller vid köksön i köket. Det minimalistiska uttrycket gör också att stolen lätt passar in bland övrig inredning utan att stjäla för mycket uppmärksamhet. Barstolen från Department finns i många olika varianter, du kan välja mellan svart eller vit ram med eller utan rygg och en sittdyna i lyxig sammet eller i läder från Tärnsjö Garveri. Vi har valt ut Vit Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Hög Rygg /imperal Blå Sammet - Barstolar Stål Svart

  department barstol hög rygg /imperal blå sammet - barstolar stål svart
  Barstol från Department med en modern och avskalad design som passar perfekt att placera i köket vid köksön, eller vid drinkhörnan i sällskapsrummet. Barstolen har en stadig stomme som är tillverkad av svartlackerad stål som även är försett med ett bekvämt ryggstöd och fotstöd. Den mjuka och bekväma sitsen finns i två olika utföranden, i lyxig sammet eller i kvalitetsläder.Egenskaper Finns i tre olika färger Med praktiskt ryggstöd och fotstöd Finns även utan ryggstöd Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Utan Rygg Svart/svart Läder - Barstolar Stål Svart - 13001104-12001283

  department barstol utan rygg svart/svart läder - barstolar stål svart - 13001104-12001283
  Barstol från Department. En stilren barstol med luftig och lätt design. Den här vackra stolen blir perfekt vid bardisken i vardagsrummet eller vid köksön i köket. Det minimalistiska uttrycket gör också att stolen lätt passar in bland övrig inredning utan att stjäla för mycket uppmärksamhet. Barstolen från Department finns i många olika varianter, du kan välja mellan svart eller vit ram med eller utan rygg och en sittdyna i lyxig sammet eller i läder från Tärnsjö Garveri. Vi har valt ut Svart Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Låg Utan Ryggstöd Svart / - Barstolar Stål Svart Sammet

  department barstol låg utan ryggstöd svart / - barstolar stål svart sammet
  Barstolen från Department har en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Pallen har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd. Den har en mjuk sits med exklusiv klädsel. Om barstolen från Department- Barstolen kommer i olika färger.- Finns även som en hög modell.- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Hög Rygg Grå/ Sammet - Barstolar Stål Rosa

  department barstol hög rygg grå/ sammet - barstolar stål rosa
  Barstol från Department med en modern och avskalad design som passar perfekt att placera i köket vid köksön, eller vid drinkhörnan i sällskapsrummet. Barstolen har ett stadigt underrede som är tillverkat av svartlackerad stål som även är försett med ett bekvämt fotstöd. Den mjuka och bekväma sitsen finns i två olika utföranden, i lyxig sammet eller i kvalitetsläder.Egenskaper Finns i tre olika färger på underredet Finns i sammet eller läder Finns även utan ryggstöd Med praktiskt rygg och fotstöd Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Låg Högt Ryggstöd Svart / Mellow Rosa Sammet - Barstolar Stål Mellow Rose

  department barstol låg högt ryggstöd svart / mellow rosa sammet - barstolar stål mellow rose
  Barstolen från Department har en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Pallen har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd. Den har en mjuk sits med exklusiv klädsel. Om barstolen från Department- Barstolen kommer i olika färger.- Finns även som en hög modell.- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barpall Låg Vit/svart - Barstolar Sammet Svart - 317723-221088

  department barpall låg vit/svart - barstolar sammet svart - 317723-221088
  Modern barpall från Department i olika färger att välja mellan. En låg modell med en bekväm sits, ett praktiskt fotstöd och en slitstark, exklusiv klädsel för att hålla i många år framöver. Stabil ram i vit, pulverlackerad metall. Perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Bra att veta om barpall - Modern, elegant design.- Slitstark klädsel i olika färger att välja mellan.- Vit ram i pulverlackerad metall.- Praktiskt fotstöd.- Barpallen kommer i olika färger.- Finns även som en hög modell. Vi har valt ut Svart Barstolar i Sammet från Department med stor omsorg.
 • Department Barpall Låg Vit/ - Barstolar Läder Brunt Läder

  department barpall låg vit/ - barstolar läder brunt läder
  Barpallen från Department har en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Stolen har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd. Den har en mjuk sits med exklusiv klädsel. Om barpallen från Department- Modern, elegant design.- Slitstark klädsel i olika färger att välja mellan.- Vit ram i pulverlackerad metall.- Praktiskt fotstöd.- Barpallen kommer i olika färger.- Finns även som en hög modell. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Låg Högt Ryggstöd Svart / Petrol Grön Sammet - Barstolar Stål Petrol - 307680+219812

  department barstol låg högt ryggstöd svart / petrol grön sammet - barstolar stål petrol - 307680+219812
  Barstol från Department med en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Pallen har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd och en mjuk sits med exklusiv klädsel. Bra att veta om barstol - Barstolen kommer i olika färger.- Finns även som en hög modell.- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten. Vi har valt ut Petrol Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Låg Utan Ryggstöd Svart / Grön Sammet - Barstolar Stål Petrol

  department barstol låg utan ryggstöd svart / grön sammet - barstolar stål petrol
  Barstolen från Department har en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Pallen har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd. Den har en mjuk sits med exklusiv klädsel. Om barstolen från Department- Barstolen kommer i olika färger.- Finns även som en hög modell.- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Låg Utan Ryggstöd Svart / - Barstolar Stål Svart läder

  department barstol låg utan ryggstöd svart / - barstolar stål svart läder
  Barstolen från Department har en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Pallen har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd. Den har en mjuk sits med exklusiv klädsel. Om barstolen från Department- Barstolen kommer i olika färger.- Finns även som en hög modell.- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barpall Låg Vit/ - Barstolar Läder Svart läder

  department barpall låg vit/ - barstolar läder svart läder
  Barpallen från Department har en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Stolen har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd. Den har en mjuk sits med exklusiv klädsel. Om barpallen från Department- Modern, elegant design.- Slitstark klädsel i olika färger att välja mellan.- Vit ram i pulverlackerad metall.- Praktiskt fotstöd.- Barpallen kommer i olika färger.- Finns även som en hög modell. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Låg Högt Ryggstöd Svart / Imperial Blå Sammet - Barstolar Stål Imperial Blue

  department barstol låg högt ryggstöd svart / imperial blå sammet - barstolar stål imperial blue
  Barstolen från Department har en modern, lite lägre design med rena, eleganta linjer och en industriell touch perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Pallen har en stadig ram i lackerat stål med ett praktiskt fotstöd och ett bekvämt ryggstöd. Den har en mjuk sits med exklusiv klädsel. Om barstolen från Department- Barstolen kommer i olika färger.- Finns även som en hög modell.- Bekvämt fotstöd.- Uppskattas för den stilrena, luftiga designen och den höga komforten. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Hög Rygg Svart/brunt Läder - Barstolar Stål Brun - 13001105-12001276

  department barstol hög rygg svart/brunt läder - barstolar stål brun - 13001105-12001276
  Barstol från Department. En stilren barstol med luftig och lätt design. Den här vackra stolen blir perfekt vid bardisken i vardagsrummet eller vid köksön i köket. Det minimalistiska uttrycket gör också att stolen lätt passar in bland övrig inredning utan att stjäla för mycket uppmärksamhet. Barstolen från Department finns i många olika varianter, du kan välja mellan svart eller vit ram med eller utan rygg och en sittdyna i lyxig sammet eller i läder från Tärnsjö Garveri. Vi har valt ut Brun Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.
 • Department Barstol Utan Rygg /mellow Rosa Sammet - Barstolar Stål Vit

  department barstol utan rygg /mellow rosa sammet - barstolar stål vit
  Barstol från Department med en modern och avskalad design som passar perfekt att placera i köket vid köksön, eller vid drinkhörnan i sällskapsrummet. Barstolen har ett stadigt underrede som är tillverkat av vitlackerad stål som även är försett med ett bekvämt fotstöd. Den mjuka och bekväma sitsen finns i två olika utföranden, i lyxig sammet eller i kvalitetsläder.Egenskaper Finns i tre olika färger på underrede Finns även med ryggstöd Med praktiskt fotstöd Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Barstol Utan Rygg Vit/brunt Läder - Barstolar Stål Vit - 13001117-12001284

  department barstol utan rygg vit/brunt läder - barstolar stål vit - 13001117-12001284
  Barstol från Department. En stilren barstol med luftig och lätt design. Den här vackra stolen blir perfekt vid bardisken i vardagsrummet eller vid köksön i köket. Det minimalistiska uttrycket gör också att stolen lätt passar in bland övrig inredning utan att stjäla för mycket uppmärksamhet. Barstolen från Department finns i många olika varianter, du kan välja mellan svart eller vit ram med eller utan rygg och en sittdyna i lyxig sammet eller i läder från Tärnsjö Garveri. Vi har valt ut Vit Barstolar i Stål från Department med stor omsorg.