Möbler
www.mobel.se

Department bänkar

Populärt inom Department bänkar

 • Department Ray Mediabänk 150 Cm - TV-bänkar & Mediabänkar Ask - 30119

  department ray mediabänk 150 cm - tv-bänkar & mediabänkar ask - 30119
  Ray mediabänk från Department. En modern och snygg mediabänk i skandinavisk design. Designen är enkel, stilren och tillverkade i naturliga material och färger. Bänkens front har små dekorativa hål. Bänken består av två skjutdörrar med två justerbara hyllplan med sektion i mitten. På baksidan finns två smarta hål för att dölja kablar. Det finns även ett hål på toppen för att dölja kablar och vill man inte ha hålet medföljer ett lock som täcker det. Mediabänken levereras monterad.Mått hylla B: 72 cm H:34 cm (ca 17 cm per hyllplan) D: 37 cm Vi har valt ut Ask TV-bänkar & Mediabänkar i Ask från Department med stor omsorg.
 • Department Ray Mediabänk 150 Cm - TV-bänkar & Mediabänkar Ek - 127894

  department ray mediabänk 150 cm - tv-bänkar & mediabänkar ek - 127894
  Ray mediabänk från Department. En modern och snygg mediabänk i skandinavisk design. Designen är enkel, stilren och tillverkade i naturliga material och färger. Bänkens front har små dekorativa hål. Bänken består av två skjutdörrar med två justerbara hyllplan med sektion i mitten. På baksidan finns två smarta hål för att dölja kablar. Det finns även ett hål på toppen för att dölja kablar och vill man inte ha hålet medföljer ett lock som täcker det. Mediabänken levereras monterad.Mått hylla B: 72 cm H:34 cm (ca 17 cm per hyllplan) D: 37 cm Vi har valt ut Ek TV-bänkar & Mediabänkar i Ek från Department med stor omsorg.
 • Department Ray Mediabänk 180 Cm - TV-bänkar & Mediabänkar Ek - 1209143

  department ray mediabänk 180 cm - tv-bänkar & mediabänkar ek - 1209143
  Ray mediabänk från Department. En modern och snygg mediabänk i skandinavisk design. Designen är enkel, stilren och tillverkade i naturliga material och färger. Bänkens stomme är i ekfanér och fronten är vit med små dekorativa hål. Bänken består av två skjutdörrar med två justerbara hyllplan med sektion i mitten. På baksidan finns två smarta hål för att dölja kablar. Det finns även ett hål på toppen för att dölja fula kablar och vill man inte ha hålet medföljer ett lock som täcker det. Mediabänken levereras monterad. Vi har valt ut Ek TV-bänkar & Mediabänkar i Ek från Department med stor omsorg.
 • Department Ray Mediabänk 100 Cm Vit - TV-bänkar & Mediabänkar Ek Vit - 127900

  department ray mediabänk 100 cm vit - tv-bänkar & mediabänkar ek vit - 127900
  Ray mediabänk från Department. En modern och snygg mediabänk i skandinavisk design. Designen är enkel, stilren och tillverkade i naturliga material och färger. Bänken består av en dörr med ett justerbart hyllplan. På baksidan finns två smarta hål för att dölja kablar. Det finns även ett hål på toppen för att dölja fula kablar och vill man inte ha hålet medföljer ett lock som täcker det. Mediabänken levereras monterad. Mått hylla B: 93 cm H:34 cm D: 37 cm. Bänken finns i tre olika utföranden. Vi har valt ut Vit TV-bänkar & Mediabänkar i Ek från Department med stor omsorg.

Fler tips på Department bänkar

 • Department Ray Sideboard 150 Cm - Skänkar & Sideboards Ek Vit

  department ray sideboard 150 cm - skänkar & sideboards ek vit
  I serien Ray från Department finns en mängd olika möbler. Alla med klassiska material och typisk skandinavisk form. Ray Sideboard är inget undantag. Bänken består av två skjutdörrar, med dekorativa hål som är signifikanta för Rayserien, och två justerbara hyllplan med sektion i mitten. På bänkens toppskiva finns ett hål för sladdar så att man får undan dem på ett smidigt sätt.Ray Sideboard levereras monterad. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Department Bänk Vit / Petrol - Bänkar Sammet Petrol - 15001831+12001835

  department bänk vit / petrol - bänkar sammet petrol - 15001831+12001835
  Bänk från Department med en slank, elegant design med en industriell känsla. Bänken har en hållbar, stadig ram i lackerat stål med en bekväm sits och en högkvalitativ klädsel perfekt för det moderna hemmet. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Bra att veta om bänk - Uppskattas för den moderna designen och den tidlösa looken.- Bänken kommer i olika material.- Bänken kommer i olika färger.- Finns även som barstol. Vi har valt ut Petrol Bänkar i Sammet från Department med stor omsorg.
 • Department Bänk Vit / Svart - Bänkar Sammet Svart Sammet

  department bänk vit / svart - bänkar sammet svart sammet
  Bänken från Department har en slank, elegant design med en industriell känsla. Bänken har en hållbar, stadig ram i lackerat stål med en bekväm sits och en högkvalitativ klädsel perfekt för det moderna hemmet. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om bänken från Department- Uppskattas för den moderna designen och den tidlösa looken.- Bänken kommer i olika material.- Bänken kommer i olika färger.- Finns även som barstol. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Bänk Vit / Imperial Blue - Bänkar Sammet Imperial Blue - 15001831+12001836

  department bänk vit / imperial blue - bänkar sammet imperial blue - 15001831+12001836
  Bänk från Department med en slank, elegant design med en industriell känsla. Bänken har en hållbar, stadig ram i lackerat stål med en bekväm sits och en högkvalitativ klädsel perfekt för det moderna hemmet. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Bra att veta om bänk - Uppskattas för den moderna designen och den tidlösa looken.- Bänken kommer i olika material.- Bänken kommer i olika färger.- Finns även som barstol. Vi har valt ut Imperial Blue Bänkar i Sammet från Department med stor omsorg.
 • Department Bänk Svart / Petrol - Bänkar Sammet Petrol - 15001830+12001835

  department bänk svart / petrol - bänkar sammet petrol - 15001830+12001835
  Bänk från Department med en slank, elegant design med en industriell känsla. Den har en tålig, stadig ram i lackerat stål med en bekväm sits och en högkvalitativ klädsel. Bra att veta om bänk - Uppskattas för den moderna designen och den tidlösa looken.- Stålram med tjocklek: 15 mm.- Bänken kommer i olika material.- Bänken finns i olika färgval.- Finns även som en barstol. Vi har valt ut Petrol Bänkar i Sammet från Department med stor omsorg.
 • Department Bänk Svart / Svart - Bänkar Sammet Svart Sammet

  department bänk svart / svart - bänkar sammet svart sammet
  Bänken från Department har en slank, elegant design med en industriell känsla. Den har en tålig, stadig ram i lackerat stål med en bekväm sits och en högkvalitativ klädsel. Om bänken från Department- Uppskattas för den moderna designen och den tidlösa looken.- Stålram med tjocklek: 15 mm.- Bänken kommer i olika material.- Bänken kommer i olika färger.- Finns även som en barstol. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Bänk Svart / Svart - Bänkar Sammet Svart Sammet - 15001830+12001834

  department bänk svart / svart - bänkar sammet svart sammet - 15001830+12001834
  Bänk från Department med en slank, elegant design med en industriell känsla. Den har en tålig, stadig ram i lackerat stål med en bekväm sits och en högkvalitativ klädsel. Bra att veta om bänk - Uppskattas för den moderna designen och den tidlösa looken.- Stålram med tjocklek: 15 mm.- Bänken kommer i olika material.- Bänken finns i olika färgval.- Finns även som en barstol. Vi har valt ut Svart Sammet Bänkar i Sammet från Department med stor omsorg.
 • Department Bänk Outdoor Sunbrella - Bänkar Taupe

  department bänk outdoor sunbrella - bänkar taupe
  Bänken från Department har en minimalistisk design med enkla linjer och slitstarka material. Den har en vatten- och smutsavvisande sits i Sunbrella-tyg med en mjuk fyllning för optimal komfort. Lämplig för uteplatser eller balkonger. Om bänken från Department - Bänken kommer i 4 olika färger.- Slitstarka material.- Perfekt för utomhusbruk.- Finns även som barstol. Om tyget Sunbrella - Framtaget för utomhusbruk.- UV- och blekbeständigt.- Skyddar mot mögel och mögelfläckar.- Kan rengöras med klor utan att tappa färg. Om du önskar ett klipprov på tyget innan du beställer av oss är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Ray Mediabänk 180 Cm - TV-bänkar & Mediabänkar Ek

  department ray mediabänk 180 cm - tv-bänkar & mediabänkar ek
  Ray Mediabänk från Department är en modern och snygg mediabänk i skandinavisk design. Bänken består av två skjutluckor och två, i höjd, justerbara hyllplan som är uppdelade i två sektioner. Luckan med små dekorativa hål gör att fjärrkontrollens signal når igenom in till enheten bakom. På baksidan av Ray finns hål för kablar och på ovansidan finns också ett kabelhål till vilket det medföljer ett lock. Ray Mediabänk levereras monterad och finns i tre olika storlekar och i olika material.Hyllplanet består av två sektioner med en sektionsavdelare i mitten. Justerbara hyllplan, sektionerna är fasta. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Department Bänk Svart / Skinn - Bänkar Läder Brun

  department bänk svart / skinn - bänkar läder brun
  Bänken från Department har en slank, elegant design med en industriell känsla. Den har en tålig, stadig ram i lackerat stål med en bekväm sits och en högkvalitativ klädsel. Om bänken från Department- Uppskattas för den moderna designen och den tidlösa looken.- Stålram med tjocklek: 15 mm.- Bänken kommer i olika material.- Bänken kommer i olika färger.- Finns även som en barstol. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Ray Mediabänk 100 Cm / - TV-bänkar & Mediabänkar Ek Vit

  department ray mediabänk 100 cm / - tv-bänkar & mediabänkar ek vit
  Ray Mediabänk från Department är en modern och snygg mediabänk i skandinavisk design. Bänken består av en lucka som öppnas uppåt och skjuts in under taket på bänken och ett, i höjd, justerbart hyllplan. Luckan med små dekorativa hål gör att fjärrkontrollens signal når igenom in till enheten bakom. På baksidan av Ray finns hål för kablar och på ovansidan finns också ett kabelhål till vilket det medföljer ett lock. Ray Mediabänk levereras monterad och finns i tre olika storlekar och i olika material. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Department Bänk Svart / Skinn Svart - Bänkar Läder Svart - 15001830+12001838

  department bänk svart / skinn svart - bänkar läder svart - 15001830+12001838
  Bänk från Department med en slank, elegant design med en industriell känsla. Den har en tålig, stadig ram i lackerat stål med en bekväm sits och en högkvalitativ klädsel. Bra att veta om bänk - Uppskattas för den moderna designen och den tidlösa looken.- Stålram med tjocklek: 15 mm.- Bänken kommer i olika material.- Bänken finns i olika färgval.- Finns även som en barstol. Vi har valt ut Svart Bänkar i Läder från Department med stor omsorg.
 • Department Ray Sideboard 150 Cm - Skänkar & Sideboards Ek - 127897

  department ray sideboard 150 cm - skänkar & sideboards ek - 127897
  Ray sideboard från Department. En modern och snygg bänk i skandinavisk design. Designen är enkel, stilren och tillverkade i naturliga material och färger. Bänkens stomme har små dekorativa hål. Bänken består av två skjutdörrar med två justerbara hyllplan med en sektion i mitten. På bänkens ovansida finns ett hål för sladdar så att man kan få undan dem på ett snyggt och praktiskt sätt. Ray sideboard levereras monterad. Mått hylla B: 72 cm H:59 cm D: 37 cm Vi har valt ut Ek Skänkar & Sideboards i Ek från Department med stor omsorg.
 • Department Ray Mediabänk 100 Cm - TV-bänkar & Mediabänkar Ek Vit

  department ray mediabänk 100 cm - tv-bänkar & mediabänkar ek vit
  Ray Mediabänk från Department är en modern och snygg mediabänk i skandinavisk design. Bänken består av en lucka som öppnas uppåt och skjuts in under taket på bänken och ett, i höjd, justerbart hyllplan. Luckan med små dekorativa hål gör att fjärrkontrollens signal når igenom in till enheten bakom. På baksidan av Ray finns hål för kablar och på ovansidan finns också ett kabelhål till vilket det medföljer ett lock. Ray Mediabänk levereras monterad och finns i tre olika storlekar och i olika material. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Department Ray Sideboard 150 Cm Vit - Skänkar & Sideboards Ek Vit - 127898

  department ray sideboard 150 cm vit - skänkar & sideboards ek vit - 127898
  Ray sideboard från Department. En modern och snygg bänk i skandinavisk design. Designen är enkel, stilren och tillverkade i naturliga material och färger. Bänkens stomme har små dekorativa hål. Bänken består av två skjutdörrar med två justerbara hyllplan med en sektion i mitten. På bänkens ovansida finns ett hål för sladdar så att man kan få undan dem på ett snyggt och praktiskt sätt. Ray sideboard levereras monterad. Mått hylla B: 72 cm H:59 cm D: 37 cm Vi har valt ut Vit Skänkar & Sideboards i Ek från Department med stor omsorg.
 • Department Ray Mediabänk 100 Cm /vit - TV-bänkar & Mediabänkar Ek Vit - 127899

  department ray mediabänk 100 cm /vit - tv-bänkar & mediabänkar ek vit - 127899
  Ray mediabänk från Department. En modern och snygg mediabänk i skandinavisk design. Designen är enkel, stilren och tillverkade i naturliga material och färger. Bänken består av en dörr med ett justerbart hyllplan. På baksidan finns två smarta hål för att dölja kablar. Det finns även ett hål på toppen för att dölja fula kablar och vill man inte ha hålet medföljer ett lock som täcker det. Mediabänken levereras monterad. Mått hylla B: 93 cm H:34 cm D: 37 cm. Bänken finns i tre olika utföranden. Vi har valt ut Vit TV-bänkar & Mediabänkar i Ek från Department med stor omsorg.
 • Department Bänk Vit / Skinn Svart - Bänkar Läder Svart - 15001831+12001838

  department bänk vit / skinn svart - bänkar läder svart - 15001831+12001838
  Bänk från Department med en slank, elegant design med en industriell känsla. Bänken har en hållbar, stadig ram i lackerat stål med en bekväm sits och en högkvalitativ klädsel perfekt för det moderna hemmet. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Bra att veta om bänk - Uppskattas för den moderna designen och den tidlösa looken.- Bänken kommer i olika material.- Bänken kommer i olika färger.- Finns även som barstol. Vi har valt ut Svart Bänkar i Läder från Department med stor omsorg.
 • Department Bänk Outdoor Sunbrella - Bänkar Flanelle

  department bänk outdoor sunbrella - bänkar flanelle
  Bänken från Department har en minimalistisk design med enkla linjer och slitstarka material. Den har en vatten- och smutsavvisande sits i Sunbrella-tyg med en mjuk fyllning för optimal komfort. Lämplig för uteplatser eller balkonger. Om bänken från Department - Bänken kommer i 4 olika färger.- Slitstarka material.- Perfekt för utomhusbruk.- Finns även som barstol. Om tyget Sunbrella - Framtaget för utomhusbruk.- UV- och blekbeständigt.- Skyddar mot mögel och mögelfläckar.- Kan rengöras med klor utan att tappa färg. Om du önskar ett klipprov på tyget innan du beställer av oss är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Bänk Vit / Svart - Bänkar Sammet Svart Sammet - 15001831+12001834

  department bänk vit / svart - bänkar sammet svart sammet - 15001831+12001834
  Bänk från Department med en slank, elegant design med en industriell känsla. Bänken har en hållbar, stadig ram i lackerat stål med en bekväm sits och en högkvalitativ klädsel perfekt för det moderna hemmet. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Bra att veta om bänk - Uppskattas för den moderna designen och den tidlösa looken.- Bänken kommer i olika material.- Bänken kommer i olika färger.- Finns även som barstol. Vi har valt ut Svart Sammet Bänkar i Sammet från Department med stor omsorg.
 • Department Bänk Outdoor Sunbrella Taupe - Bänkar Taupe - 311748+311745

  department bänk outdoor sunbrella taupe - bänkar taupe - 311748+311745
  Bänk Outdoor Sunbrella, Taupe från Department. Vi har valt ut Taupe Bänkar från Department med stor omsorg.
 • Department Ray Mediabänk 150 Cm - TV-bänkar & Mediabänkar Mdf Vit

  department ray mediabänk 150 cm - tv-bänkar & mediabänkar mdf vit
  Ray Mediabänk från Department är en modern och snygg mediabänk i skandinavisk design. Bänken består av två skjutluckor och ett, i höjd, justerbart hyllplan som är uppdelat i två sektioner. Luckan med små dekorativa hål gör att fjärrkontrollens signal når igenom in till enheten bakom. På baksidan av Ray finns hål för kablar och på ovansidan finns också ett kabelhål till vilket det medföljer ett lock. Ray Mediabänk levereras monterad och finns i tre olika storlekar och i olika material. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Department Ray Mediabänk 180 Cm - TV-bänkar & Mediabänkar Ek Vit

  department ray mediabänk 180 cm - tv-bänkar & mediabänkar ek vit
  Ray Mediabänk från Department är en modern och snygg mediabänk i skandinavisk design. Bänken består av två skjutluckor och två, i höjd, justerbara hyllplan som är uppdelade i två sektioner. Luckan med små dekorativa hål gör att fjärrkontrollens signal når igenom in till enheten bakom. På baksidan av Ray finns hål för kablar och på ovansidan finns också ett kabelhål till vilket det medföljer ett lock. Ray Mediabänk levereras monterad och finns i tre olika storlekar och i olika material.Hyllplanet består av två sektioner med en sektionsavdelare i mitten. Justerbara hyllplan, sektionerna är fasta. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Department Bänk Vit / - Bänkar Sammet Imperial Blue

  department bänk vit / - bänkar sammet imperial blue
  Bänken från Department har en slank, elegant design med en industriell känsla. Bänken har en hållbar, stadig ram i lackerat stål med en bekväm sits och en högkvalitativ klädsel perfekt för det moderna hemmet. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om bänken från Department- Uppskattas för den moderna designen och den tidlösa looken.- Bänken kommer i olika material.- Bänken kommer i olika färger.- Finns även som barstol. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Bänk Svart / Skinn Brun - Bänkar Läder Brun - 15001830+12001839

  department bänk svart / skinn brun - bänkar läder brun - 15001830+12001839
  Bänk från Department med en slank, elegant design med en industriell känsla. Den har en tålig, stadig ram i lackerat stål med en bekväm sits och en högkvalitativ klädsel. Bra att veta om bänk - Uppskattas för den moderna designen och den tidlösa looken.- Stålram med tjocklek: 15 mm.- Bänken kommer i olika material.- Bänken finns i olika färgval.- Finns även som en barstol. Vi har valt ut Brun Bänkar i Läder från Department med stor omsorg.
 • Department Bänk Svart / - Bänkar Sammet Imperial Blue

  department bänk svart / - bänkar sammet imperial blue
  Bänken från Department har en slank, elegant design med en industriell känsla. Den har en tålig, stadig ram i lackerat stål med en bekväm sits och en högkvalitativ klädsel. Om bänken från Department- Uppskattas för den moderna designen och den tidlösa looken.- Stålram med tjocklek: 15 mm.- Bänken kommer i olika material.- Bänken kommer i olika färger.- Finns även som en barstol. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Bänk Vit / - Bänkar Sammet Petrol

  department bänk vit / - bänkar sammet petrol
  Bänken från Department har en slank, elegant design med en industriell känsla. Bänken har en hållbar, stadig ram i lackerat stål med en bekväm sits och en högkvalitativ klädsel perfekt för det moderna hemmet. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om bänken från Department- Uppskattas för den moderna designen och den tidlösa looken.- Bänken kommer i olika material.- Bänken kommer i olika färger.- Finns även som barstol. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Bänk Outdoor Sunbrella - Bänkar Linne

  department bänk outdoor sunbrella - bänkar linne
  Bänken från Department har en minimalistisk design med enkla linjer och slitstarka material. Den har en vatten- och smutsavvisande sits i Sunbrella-tyg med en mjuk fyllning för optimal komfort. Lämplig för uteplatser eller balkonger. Om bänken från Department - Bänken kommer i 4 olika färger.- Slitstarka material.- Perfekt för utomhusbruk.- Finns även som barstol. Om tyget Sunbrella - Framtaget för utomhusbruk.- UV- och blekbeständigt.- Skyddar mot mögel och mögelfläckar.- Kan rengöras med klor utan att tappa färg. Om du önskar ett klipprov på tyget innan du beställer av oss är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Bänk Outdoor Sunbrella - Bänkar Silver Grey

  department bänk outdoor sunbrella - bänkar silver grey
  Bänken från Department har en minimalistisk design med enkla linjer och slitstarka material. Den har en vatten- och smutsavvisande sits i Sunbrella-tyg med en mjuk fyllning för optimal komfort. Lämplig för uteplatser eller balkonger. Om bänken från Department - Bänken kommer i 4 olika färger.- Slitstarka material.- Perfekt för utomhusbruk.- Finns även som barstol. Om tyget Sunbrella - Framtaget för utomhusbruk.- UV- och blekbeständigt.- Skyddar mot mögel och mögelfläckar.- Kan rengöras med klor utan att tappa färg. Om du önskar ett klipprov på tyget innan du beställer av oss är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Bänk Svart / - Bänkar Sammet Petrol

  department bänk svart / - bänkar sammet petrol
  Bänken från Department har en slank, elegant design med en industriell känsla. Den har en tålig, stadig ram i lackerat stål med en bekväm sits och en högkvalitativ klädsel. Om bänken från Department- Uppskattas för den moderna designen och den tidlösa looken.- Stålram med tjocklek: 15 mm.- Bänken kommer i olika material.- Bänken kommer i olika färger.- Finns även som en barstol. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Ray Mediabänk 150 Cm - TV-bänkar & Mediabänkar Ask

  department ray mediabänk 150 cm - tv-bänkar & mediabänkar ask
  Ray Mediabänk från Department är en modern och snygg mediabänk i skandinavisk design. Bänken består av två skjutluckor och ett, i höjd, justerbart hyllplan som är uppdelat i två sektioner. Luckan med små dekorativa hål gör att fjärrkontrollens signal når igenom in till enheten bakom. På baksidan av Ray finns hål för kablar och på ovansidan finns också ett kabelhål till vilket det medföljer ett lock. Ray Mediabänk levereras monterad och finns i tre olika storlekar och i olika material. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Department Bänk Vit / Skinn Brun - Bänkar Läder Brun - 15001831+12001839

  department bänk vit / skinn brun - bänkar läder brun - 15001831+12001839
  Bänk från Department med en slank, elegant design med en industriell känsla. Bänken har en hållbar, stadig ram i lackerat stål med en bekväm sits och en högkvalitativ klädsel perfekt för det moderna hemmet. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Bra att veta om bänk - Uppskattas för den moderna designen och den tidlösa looken.- Bänken kommer i olika material.- Bänken kommer i olika färger.- Finns även som barstol. Vi har valt ut Brun Bänkar i Läder från Department med stor omsorg.
 • Department Ray Mediabänk 180 Cm Vit - TV-bänkar & Mediabänkar Ek Vit - 1209144

  department ray mediabänk 180 cm vit - tv-bänkar & mediabänkar ek vit - 1209144
  Ray mediabänk från Department. En modern och snygg mediabänk i skandinavisk design. Designen är enkel, stilren och tillverkade i naturliga material och färger. Bänkens stomme är i ekfanér och fronten är vit med små dekorativa hål. Bänken består av två skjutdörrar med två justerbara hyllplan med sektion i mitten. På baksidan finns två smarta hål för att dölja kablar. Det finns även ett hål på toppen för att dölja fula kablar och vill man inte ha hålet medföljer ett lock som täcker det. Mediabänken levereras monterad. Vi har valt ut Vit TV-bänkar & Mediabänkar i Ek från Department med stor omsorg.
 • Department Ray Mediabänk 100 Cm - TV-bänkar & Mediabänkar Ask - 30130

  department ray mediabänk 100 cm - tv-bänkar & mediabänkar ask - 30130
  Ray mediabänk från Department. En modern och snygg mediabänk i skandinavisk design. Designen är enkel, stilren och tillverkade i naturliga material och färger. Bänken består av en dörr med ett justerbart hyllplan. På baksidan finns två smarta hål för att dölja kablar. Det finns även ett hål på toppen för att dölja fula kablar och vill man inte ha hålet medföljer ett lock som täcker det. Mediabänken levereras monterad. Mått hylla B: 93 cm H:34 cm D: 37 cm. Bänken finns i tre olika utföranden. Vi har valt ut Ask TV-bänkar & Mediabänkar i Ask från Department med stor omsorg.
 • Department Ray Sideboard 150 Cm - Skänkar & Sideboards Ek

  department ray sideboard 150 cm - skänkar & sideboards ek
  I serien Ray från Department finns en mängd olika möbler. Alla med klassiska material och typisk skandinavisk form. Ray Sideboard är inget undantag. Bänken består av två skjutdörrar, med dekorativa hål som är signifikanta för Rayserien, och två justerbara hyllplan med sektion i mitten. På bänkens toppskiva finns ett hål för sladdar så att man får undan dem på ett smidigt sätt.Ray Sideboard levereras monterad. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Department Ray Mediabänk 150 Cm / - TV-bänkar & Mediabänkar Ek Ek/Ek - 1209124

  department ray mediabänk 150 cm / - tv-bänkar & mediabänkar ek ek/ek - 1209124
  Ray mediabänk från Department. En modern och snygg mediabänk i skandinavisk design. Designen är enkel, stilren och tillverkade i naturliga material och färger. Bänkens front har små dekorativa hål. Bänken består av två skjutdörrar med två justerbara hyllplan med sektion i mitten. På baksidan finns två smarta hål för att dölja kablar. Det finns även ett hål på toppen för att dölja kablar och vill man inte ha hålet medföljer ett lock som täcker det. Mediabänken levereras monterad.Mått hylla B: 72 cm H:34 cm (ca 17 cm per hyllplan) D: 37 cm Vi har valt ut Ek/Ek TV-bänkar & Mediabänkar i Ek från Department med stor omsorg.
 • Department Ray Mediabänk 150 Cm - TV-bänkar & Mediabänkar Ek Ek/Ek

  department ray mediabänk 150 cm - tv-bänkar & mediabänkar ek ek/ek
  Ray Mediabänk från Department är en modern och snygg mediabänk i skandinavisk design. Bänken består av två skjutluckor och ett, i höjd, justerbart hyllplan som är uppdelat i två sektioner. Luckan med små dekorativa hål gör att fjärrkontrollens signal når igenom in till enheten bakom. På baksidan av Ray finns hål för kablar och på ovansidan finns också ett kabelhål till vilket det medföljer ett lock. Ray Mediabänk levereras monterad och finns i tre olika storlekar och i olika material. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Department Bänk Svart / Imperial Blue - Bänkar Sammet Imperial Blue - 15001830+12001836

  department bänk svart / imperial blue - bänkar sammet imperial blue - 15001830+12001836
  Bänk från Department med en slank, elegant design med en industriell känsla. Den har en tålig, stadig ram i lackerat stål med en bekväm sits och en högkvalitativ klädsel. Bra att veta om bänk - Uppskattas för den moderna designen och den tidlösa looken.- Stålram med tjocklek: 15 mm.- Bänken kommer i olika material.- Bänken finns i olika färgval.- Finns även som en barstol. Vi har valt ut Imperial Blue Bänkar i Sammet från Department med stor omsorg.
 • Department Bänk Outdoor Sunbrella Linne - Bänkar Linne - 311748+311744

  department bänk outdoor sunbrella linne - bänkar linne - 311748+311744
  Bänk Outdoor Sunbrella, Linne från Department. Vi har valt ut Linne Bänkar från Department med stor omsorg.
 • Department Bänk / Skinn - Bänkar Läder Svart

  department bänk / skinn - bänkar läder svart
  Bänken från Department har en slank, elegant design med en industriell känsla. Den har en tålig, stadig ram i lackerat stål med en bekväm sits och en högkvalitativ klädsel. Om bänken från Department- Uppskattas för den moderna designen och den tidlösa looken.- Stålram med tjocklek: 15 mm.- Bänken kommer i olika material.- Bänken kommer i olika färger.- Finns även som en barstol. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Ray Mediabänk 150 Cm Vit - TV-bänkar & Mediabänkar Mdf Vit - 127895

  department ray mediabänk 150 cm vit - tv-bänkar & mediabänkar mdf vit - 127895
  Ray mediabänk från Department. En modern och snygg mediabänk i skandinavisk design. Designen är enkel, stilren och tillverkade i naturliga material och färger. Bänkens front har små dekorativa hål. Bänken består av två skjutdörrar med två justerbara hyllplan med sektion i mitten. På baksidan finns två smarta hål för att dölja kablar. Det finns även ett hål på toppen för att dölja kablar och vill man inte ha hålet medföljer ett lock som täcker det. Mediabänken levereras monterad.Mått hylla B: 72 cm H:34 cm (ca 17 cm per hyllplan) D: 37 cm Vi har valt ut Vit TV-bänkar & Mediabänkar i MDF från Department med stor omsorg.
 • Department Bänk Outdoor Sunbrella Flanelle - Bänkar Flanelle - 311748+311746

  department bänk outdoor sunbrella flanelle - bänkar flanelle - 311748+311746
  Bänk Outdoor Sunbrella, Flanelle från Department. Vi har valt ut Flanelle Bänkar från Department med stor omsorg.
 • Department Bänk Vit / Skinn - Bänkar Läder Brun

  department bänk vit / skinn - bänkar läder brun
  Bänken från Department har en slank, elegant design med en industriell känsla. Bänken har en hållbar, stadig ram i lackerat stål med en bekväm sits och en högkvalitativ klädsel perfekt för det moderna hemmet. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om bänken från Department- Uppskattas för den moderna designen och den tidlösa looken.- Bänken kommer i olika material.- Bänken kommer i olika färger.- Finns även som barstol. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Bänk Svart / - Bänkar Sammet Mellow

  department bänk svart / - bänkar sammet mellow
  Bänken från Department har en slank, elegant design med en industriell känsla. Den har en tålig, stadig ram i lackerat stål med en bekväm sits och en högkvalitativ klädsel. Om bänken från Department- Uppskattas för den moderna designen och den tidlösa looken.- Stålram med tjocklek: 15 mm.- Bänken kommer i olika material.- Bänken kommer i olika färger.- Finns även som en barstol. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Bänk Vit / - Bänkar Sammet Mellow

  department bänk vit / - bänkar sammet mellow
  Bänken från Department har en slank, elegant design med en industriell känsla. Bänken har en hållbar, stadig ram i lackerat stål med en bekväm sits och en högkvalitativ klädsel perfekt för det moderna hemmet. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om bänken från Department- Uppskattas för den moderna designen och den tidlösa looken.- Bänken kommer i olika material.- Bänken kommer i olika färger.- Finns även som barstol. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Bänk Svart / Mellow - Bänkar Sammet Mellow - 15001830+12001837

  department bänk svart / mellow - bänkar sammet mellow - 15001830+12001837
  Bänk från Department med en slank, elegant design med en industriell känsla. Den har en tålig, stadig ram i lackerat stål med en bekväm sits och en högkvalitativ klädsel. Bra att veta om bänk - Uppskattas för den moderna designen och den tidlösa looken.- Stålram med tjocklek: 15 mm.- Bänken kommer i olika material.- Bänken finns i olika färgval.- Finns även som en barstol. Vi har valt ut Mellow Bänkar i Sammet från Department med stor omsorg.
 • Department Bänk Outdoor Sunbrella Silver Grey - Bänkar Silver Grey - 311748+311747

  department bänk outdoor sunbrella silver grey - bänkar silver grey - 311748+311747
  Bänk Outdoor Sunbrella, Silver Grey från Department. Vi har valt ut Silver Grey Bänkar från Department med stor omsorg.
 • Department Bänk Vit / Skinn - Bänkar Läder Svart

  department bänk vit / skinn - bänkar läder svart
  Bänken från Department har en slank, elegant design med en industriell känsla. Bänken har en hållbar, stadig ram i lackerat stål med en bekväm sits och en högkvalitativ klädsel perfekt för det moderna hemmet. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om bänken från Department- Uppskattas för den moderna designen och den tidlösa looken.- Bänken kommer i olika material.- Bänken kommer i olika färger.- Finns även som barstol. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Department Ray Mediabänk 100 Cm - TV-bänkar & Mediabänkar Ask

  department ray mediabänk 100 cm - tv-bänkar & mediabänkar ask
  Ray Mediabänk från Department är en modern och snygg mediabänk i skandinavisk design. Bänken består av en lucka som öppnas uppåt och skjuts in under taket på bänken och ett, i höjd, justerbart hyllplan. Luckan med små dekorativa hål gör att fjärrkontrollens signal når igenom in till enheten bakom. På baksidan av Ray finns hål för kablar och på ovansidan finns också ett kabelhål till vilket det medföljer ett lock. Ray Mediabänk levereras monterad och finns i tre olika storlekar och i olika material. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Department Ray Mediabänk 150 Cm - TV-bänkar & Mediabänkar Ek

  department ray mediabänk 150 cm - tv-bänkar & mediabänkar ek
  Ray Mediabänk från Department är en modern och snygg mediabänk i skandinavisk design. Bänken består av två skjutluckor och ett, i höjd, justerbart hyllplan som är uppdelat i två sektioner. Luckan med små dekorativa hål gör att fjärrkontrollens signal når igenom in till enheten bakom. På baksidan av Ray finns hål för kablar och på ovansidan finns också ett kabelhål till vilket det medföljer ett lock. Ray Mediabänk levereras monterad och finns i tre olika storlekar och i olika material. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Department Bänk Vit / Mellow - Bänkar Sammet Mellow - 15001831+12001837

  department bänk vit / mellow - bänkar sammet mellow - 15001831+12001837
  Bänk från Department med en slank, elegant design med en industriell känsla. Bänken har en hållbar, stadig ram i lackerat stål med en bekväm sits och en högkvalitativ klädsel perfekt för det moderna hemmet. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Bra att veta om bänk - Uppskattas för den moderna designen och den tidlösa looken.- Bänken kommer i olika material.- Bänken kommer i olika färger.- Finns även som barstol. Vi har valt ut Mellow Bänkar i Sammet från Department med stor omsorg.