Möbler
www.mobel.se

Soffbord

Behöver du inspiration till nytt soffbord? Då har du kommit rätt för här har vi gjort en stor samling med bilder på massor av soffbord från ledande varumärken. Om du hittar något soffbord du gillar kan du klicka dig vidare och läsa mer om storlek, material och pris. Har du tur kanske just din favorit är på rea så du kan köpa det billigt.

Kategorier: Satsbord

Populärt inom soffbord

 • Runt satsbord i glas mässing, Madam Stoltz

  runt satsbord i glas mässing, madam stoltz
  Artikelnamn: G011 COFFEE TABLE, S/2 antik brass frame. Satsbord i glas mått:  D:70 x höjd 35 cm / D: 49 x höjd: 30 cm. Observera att bordet är lågt. Mät så att det passar din soffa. Utställningsexemplar finns att se i butiken.Märke: Madam Stoltz. Bordets vikt: 14,6 kg.
 • Satsbord vit marmor och mässing, Madam Stoltz

  satsbord vit marmor och mässing, madam stoltz
  Artikelnamn: H004 COFFEE TABLE WHITE MARBLE, BRASS, S/3.Mått. Diameter 44 x höjd 41 cm/ Diameter 34 x höjd 37 cm/ Diameter 25 x höjd 33 cm. Märke: Madam Stoltz.
 • PRISMA Soffbord 80 Svart

  prisma soffbord 80 svart
  Prisma är ett häftigt och elegant soffbord som lyfter känslan av lyx till nya höjder i vilket vardagsrum som helst. Bordet har en skiva av glas och ett underrede i ett geometriskt mönster som påminner om just diamanter och prismor. Prisma tar verkligen sin plats i vardagsrummet, men känns ändå nätt tack vare sin luftiga design. Design & egenskaperFyrkantigt soffbord med elegant och unik design.Bordsskivan är av härdat glas i färgen smoke.Underredet är i mattsvart metall.Leverans & förpackningBordet levereras omonterat. Antal förpackningar: 2 stFörpackningsmått: 87x86x6 cm / 43x44x49 cmVikt: 12 kg / 5 kg
 • Soffbord runt tonat glas/ guld, Hubsch

  soffbord runt tonat glas/ guld, hubsch
  Artikelnamn: 930404 TABLE, ROUND, GOLD, METAL/MIRROR. Mått: Ø 43 x Höjd 45 cm.Max belastning: 25 kg.Material: Ben i 100% metall, guldfärgade.Fri frakt. Leveranstid normalt ca 1-2 veckor.

Fler tips på soffbord

 • Accent soffbord 75 - Grå marmor / Svart underrede

  accent soffbord 75 - grå marmor / svart underrede
 • Tiffany Falcon soffbord - Mässing / Svart marmorglas

  tiffany falcon soffbord - mässing / svart marmorglas
 • VARRED Soffbord 120 cm Brun/Vit, Soffbord

  varred soffbord 120 cm brun/vit, soffbord
 • Ninety Soffbord 120x60x40 cm, Mässingsunderrede, Grön Marmor

  ninety soffbord 120x60x40 cm, mässingsunderrede, grön marmor
  Ninety soffbord från OX Denmarq, formgiven av Dennis Marquart. Ett snyggt och elegant soffbord med raka och eleganta former. Bordskivan är tillverkad i valnötsfaner eller vit eller grön marmor. Bordsbenen är tillverkade av rostfritt stål, svart pulverlackat stål eller mässing. Tillsammans utgör materialvalen en oslagbar kombination som känns både modern och klassisk på samma gång. Låt soffbordet bli en stabil pjäs i vardagsrummet med sina rena, enkla och naturnära material — vad mer behövs egentligen för att bli förälskad? Naturliga skiftningar i färg och mönster förekommer på marmorskivan då marmor är ett naturmaterial. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år.
 • GRUMS Soffbord 110 Glas/Vit, Soffbord

  grums soffbord 110 glas/vit, soffbord
  Soffbord med 2 skivor i glas och underrede i vit lack. GRUMS är ett soffbord med ett rent formspråk som ställer material och detaljer i fokus. Den stora bordsskivan av glas har vackert fasade kanter&hellip:
 • Tray Bord 40x40 cm, Svart

  tray bord 40x40 cm, svart
  Tray Table bord från HAY. Ett snyggt, enkelt och modernt bord som är lättplacerat och som passar in i många typer av hem. Att ersätta större kaffebord i kombination med mindre bord är idén bakom Hays kollektion av Tray brickbord. Borden finns i olika storlekar och även olika färger. Tillsammans skapar de nivåskillnader och ger konstrast i inredningen. Benen på Tray bord är i pulverlackat stål och brickan är avtagbar.
 • Eva Soffbord, Vit Marmor/Guld

  eva soffbord, vit marmor/guld
  Eva soffbord från Bloomingville. Här är ett nytt spinn på det numera klassiska kubformade metallbordet. Tillverkat av guldfärgat järn med marmor så får bordet en lyxig känsla. Passar utmärkt i de flesta miljöer och ger rummet en ljus och fräsch känsla. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år.
 • Soffbord 2-set metall röd, Hubsch

  soffbord 2-set metall röd, hubsch
  990832 Table, metal, red, s/2 red- Hubsch.Hubsch metallbord mått:  litet bord längd: 60 x bredd 37, höjd 30 cm. Större bordet längd: 60 cm, djup 53 cm, höjd 53 cm.Material: metall i röd lack.Hubsch-interior. Kollektion SS19. Välkommen att beställa. Nyhet vår 2019. Leveranstid ca 1-2 veckor.
 • O Table Vit Marmor med Svart Ram Ø80

  o table vit marmor med svart ram ø80
 • Ninety Soffbord 120x60x30 cm, Svart Underrede, Vit Marmor

  ninety soffbord 120x60x30 cm, svart underrede, vit marmor
  Ninety soffbord från OX Danmarq, formgiven av Dennis Marquart. Ett snyggt soffbord med rak design och svarta bordsben, vilket är en oslagbar kombination. Bordet har karaktär och är en stabil pjäs som kommer förbli en klassiker. Rent, enkelt och i fantastiskt material, mer behövs inte för att älska detta bord. Varje bordsskiva är unik till sitt utseende, och därför kan inneha mönster- och färgskiftningar. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år.
 • LATASHA Soffbord 100 cm Mässing, Soffbord

  latasha soffbord 100 cm mässing, soffbord
 • Soffbord Cane

  soffbord cane
  Soffbord Cane i rotting med detaljer i läder och rosfritt stål.
 • Soffbord i massivt akaciaträ med borstad yta 110x60x40 cm, Soffbord

  soffbord i massivt akaciaträ med borstad yta 110x60x40 cm, soffbord
  Vårt högkvalitativa soffbord är både stilrent och praktiskt. Dess eleganta design kommer göra detta soffbord till fokuspunkten i alla hem. Det här hållbara soffbordet i trä är tillverkat i massivt&hellip:
 • Soffbord HELENA VIT med 2-lådor 120x60xH40cm MDF, Soffbord

  soffbord helena vit med 2-lådor 120x60xh40cm mdf, soffbord
  Soffbord HELENA VIT med 2-lådor 120x60xH40cm, material: MDF, färg: naturlig / vit Bordsskiva och 18 mm MDF-kort med naturlig ekfanér. Fronten på lådorna: vitmålad MDF. Imitation läderhandtag. Ben&hellip:
 • HOLMSVEDEN Soffbord 85 Svart, Soffbord

  holmsveden soffbord 85 svart, soffbord
  Soffbord i svart ekfanér med ben i massivt trä. NILS är en modern och stabil möbelserie med praktiska förvaringslösningar. NILS-serien doftar retro men passar på grund av sitt raka och diskreta&hellip:
 • Rotherham soffbord 60Ø - Vit/krom

  rotherham soffbord 60ø - vit/krom
 • SORRIPAS Soffbord Ek, Soffbord

  sorripas soffbord ek, soffbord
 • Soffbord Torino 130

  soffbord torino 130
  Torino soffbord är både snyggt och funktionellt. Genom den praktiska avlastningsytan undertill kan föremål snabbt stuvas undan för att skapa ett prydligt intryck. Lättmonterad Mått: L: 130 B: 70 H: 50 Material: MDF/Trä
 • Nils soffbord kvadratiskt - Svartbetsad ek

  nils soffbord kvadratiskt - svartbetsad ek
 • EWELL Soffbord x3 Mässing

  ewell soffbord x3 mässing
  Soffbord i set om tre med nivåskillnader som gör att du kan skjuta borden under varandra eller placera dem precis så som du vill ha dem. Bordet kommer från Madam Stoltz och har den trendiga färgen mässing. Ewells tre delar är ganska små i omkrets men tillsammans bildar de en härlig grupp att placera framför soffan eller som små bord vid sidan av. Extrabilden till höger visar ett av bordets tre delar i svart färg.
 • Bjorg Soffbord Metall Brun Ø43cm

  bjorg soffbord metall brun ø43cm
 • CARRIE Soffbord 120 Marmor Grå/Vit, Soffbord

  carrie soffbord 120 marmor grå/vit, soffbord
  Grått marmorbord med vitt underrede. Carrie är ett vackert soffbord med bordsskiva i äkta marmor och ett stilrent underrede i metall. Bordets självklara formspråk gör att det passar in i de flesta&hellip:
 • Soffbord set sonoma-ek 48x30x45 cm spånskiva, Soffbord

  soffbord set sonoma-ek 48x30x45 cm spånskiva, soffbord
  Denna uppsättning satsbord i 2 delar är perfekt i små lägenheter eller på begränsade ytor. Med sin moderna design blir det ett snyggt komplement till ditt vardagsrum, sovrum eller kontor. Denna uppsättning&hellip:
 • SPELLENE Soffbord Guld, Soffbord

  spellene soffbord guld, soffbord
 • Avah soffbord - Vit/krom

  avah soffbord - vit/krom
 • MIECZNIKOWSKI Soffbord 105 cm Valnöt/Svart, Soffbord

  miecznikowski soffbord 105 cm valnöt/svart, soffbord
 • Sumo Soffbord Ø85 - Ek / Silver marmor

  sumo soffbord ø85 - ek / silver marmor
 • RUMMAN Soffbord 75 cm Valnöt/Grå/Svart, Soffbord

  rumman soffbord 75 cm valnöt/grå/svart, soffbord
 • Satsbord, Pia 2-delar

  satsbord, pia 2-delar
  Satsbord av pulverlackad metall och 6 mm färgat glas. Dia 76, höjd 45 cm. Dia 58, höjd 40 cm. Montera själv.
 • JEANETTE soffbord ø 80 cm

  jeanette soffbord ø 80 cm
  Soffbord av massiv teak i naturfärg med synliga fibermönster som gör varje bord unikt. Stommen är tillverkad i en originell design med delar av samma slags trä i naturfärg, placerade en i taget. Möbeln är unik och äkta, precis som du! Materi
 • ASSIL Soffbord 120 Glas/Svart, Soffbord

  assil soffbord 120 glas/svart, soffbord
 • RGE Soffbord Accent Kvadrat- Mässing 75x75

  rge soffbord accent kvadrat- mässing 75x75
  Material: Marmor / MetallBredd (cm): 50 / 75Djup (cm): 50 / 75Höjd (cm): 53 / 48Yta: Lack
 • Knivsta soffbord - Vit/krom

  knivsta soffbord - vit/krom
 • Matisse 85 runt soffbord - Ek / terrazzo (Cosmos)

  matisse 85 runt soffbord - ek / terrazzo (cosmos)
 • STENBYN Soffbord 110 cm Brun, Soffbord

  stenbyn soffbord 110 cm brun, soffbord
 • Soffbord RAW TD0501 Ø80 cm, House Doctor

  soffbord raw td0501 ø80 cm, house doctor
  Runt soffbord RAW.Runt soffbord med ben i belagt messing. Artikelnamn: Sofabord, Raw Td0501Material: Massivt trä med järn och ben i belagt messing.Mått: 80 cm, h.: 45 cm, Från House Doctor.Fri frakt. Leveranstid normalt 1-2 veckor.
 • ALONDRA Sideboard 50 Trä/Natur, Soffbord

  alondra sideboard 50 trä/natur, soffbord
 • WULF Soffbord Marmor Svart, Soffbord

  wulf soffbord marmor svart, soffbord
 • Soffbord Cecelia - Vit

  soffbord cecelia - vit
 • Soffbord Johannes Ø90

  soffbord johannes ø90
  Johannes är en modernt formgiven serie i glas och metall. Det expressiva underredet utgör en spännande kontrast till den transparenta bordsskivan och skapar en dynamisk och iögonfallande möbel. Lättmonterad Mått: D: 90 H: 50 Material: Metall/
 • Turner soffbord - Vit

  turner soffbord - vit
 • Pals satsbord 42 cm, Soffbord

  pals satsbord 42 cm, soffbord
 • KOTEVOL Soffbord 75 cm Brun, Soffbord

  kotevol soffbord 75 cm brun, soffbord
 • Soffbord George Låg ø57

  soffbord george låg  ø57
  Soffbord med avtagbar bricka. Hopfällbart stativ. Av metall. Ø 57 cm. Höjd 31 cm.
 • Davy Soffbord Teak

  davy soffbord teak
 • Soffbord Fresvik - Vit/krom

  soffbord fresvik - vit/krom
 • Soffbord Sceptre

  soffbord sceptre
  Elegant soffbord från Eichholtz i polerat rostfritt stål.
 • Jasmin Soffbord 30 Vit, Soffbord

  jasmin soffbord 30 vit, soffbord
 • ALSBO Soffbord 95 cm Brun, Soffbord

  alsbo soffbord 95 cm brun, soffbord
 • TROLLEY Soffbord Rullbart Järn/Glas Svart 56x44cm

  trolley soffbord rullbart järn/glas svart 56x44cm
 • ALONDRA Soffbord 120 Grön, Soffbord

  alondra soffbord 120 grön, soffbord
 • Tray Soffbord 70x70 cm - Vit (Högglans) / Krom

  tray soffbord 70x70 cm - vit (högglans) / krom

Soffbord med lådor för förvaring

Det finns olika typer av soffbord med olika funktioner. Förutom att själva bordsskivan är bra för att lägga olika saker på finns det även bord med lådor och underrede med extra förvaring. Det är praktiskt när man vill stoppa undan tidningar och fjärrkontroller för att göra plats för annat på bordet, t.ex fredagsmyset.

Ett soffbord med förvaring behöver heller inte vara dyrare än ett utan. Man måste också tänka på att behovet för avlastningsmöjlighet inte försvinner och kanske man ångrar sig och måste köpa till ett brickbord eller annat sidobord.

En annan typ av soffbord som är bra om man vill kunna variera ytan är satsbord. Det är en bordstyp som består av flera små bord i olika våningar. Vill man göra plats för något annat kan man skjuta in de under varandra. Har man en serie med tre satsbord kan man alltså variera mellan ett till tre ytor för att ställa saker på.

Soffbord i många olika material

Soffbordet kan vara tillverkat i flera olika material. Vilket du väljer är helt efter din smak. Olika material har olika utseenden men också lite olika funktionella skillnader. En del trämaterial kan vara sugande och suga åt sig spillda drycker. Andra material som glas eller marmor är lätta att torka av och inte känsliga för spill på samma sätt.

Marmor

Ett bord i marmor är det många som gillar att ha framför soffan. Marmor är en bergart som bildas då kalksten utsätts för högt tryck och temperatur. Den är lättarbetad och har använts som byggnadssten i tusentals år.

Ren marmor är helt vit och ganska sällsynt. En marmorerad skiva är flammig på grund av inslag av föroreningar. Hur den ser ut beror väldigt mycket på var den brutits. Som material har marmor varit något endast för de väl beställda och därför finns det ofta på slott, herrgårdar och i palats.

Glas

Ett bord med glasskiva avger en aura av elegans. Det kanske låter lite riskabelt att ha en möbel i glas och det är nog inte förstahandsvalet för barnfamiljen. Om man har köpt ett glasbord och vill att det ska hålla sig ett tag behöver man vara försiktig

Se till att du har underlägg och kanske även små tassar fästa på fjärrkontroller. Det är lätt hänt att man sätter ner en kopp lite för hårt och får en spricka i glaset.

En annan sak man får vara beredd på är att det lätt syns hur mycket damm som lägger sig på bord. Det är inte så att det blir mer damm på en glasskiva än en av trä men det syns tydligare. Flottiga fingeravtryck är också något som kan skapa irritation. Men, damm och fett går att torka bort ganska enkelt med trasa och diskmedel. Så låt inte de här faktorerna avskräcka dig om du verkligen tycker ett soffbord i glas skulle vara pricken över i i ditt vardagsrum.

Trä

Det vanligaste materialet är ändå trä och då finns det olika träslag att välja på. Massiv Ek, Valnöt och Björk hör till vanliga materialval för träskivor av hög kvalitet. De olika träslagen har olika färger och egenskaper men även om ek är något mörkare kan den köpas vitoljad om man vill ha ljusare ton.

De massiva träslagen medför att de stora borden blir ganska tunga. Vill man ha lättare bord får man gå på de med laminatskivor eller gå över till plats (vinyl). Då finns även möjligheten att ha helt annorlunda färger som röd, grön och blå. Något som naturträ sällan finns målade i.

ilead