Möbler
www.mobel.se

Soffbord

Behöver du inspiration till nytt soffbord? Då har du kommit rätt för här har vi gjort en stor samling med bilder på massor av soffbord från ledande varumärken. Om du hittar något soffbord du gillar kan du klicka dig vidare och läsa mer om storlek, material och pris. Har du tur kanske just din favorit är på rea så du kan köpa det billigt.

Kategorier: Satsbord

Populärt inom soffbord

 • Runt satsbord i glas mässing, Madam Stoltz

  runt satsbord i glas mässing, madam stoltz
  Artikelnamn: G011 COFFEE TABLE, S/2 antik brass frame. Satsbord i glas mått:  D:70 x höjd 35 cm / D: 49 x höjd: 30 cm. Observera att bordet är lågt. Mät så att det passar din soffa. Material: järn och glas. Bordets vikt: 14,6 kg.Utställningsexemplar finns att se i butiken.
 • Satsbord vit marmor och mässing, Madam Stoltz

  satsbord vit marmor och mässing, madam stoltz
  Artikelnamn: H004 COFFEE TABLE WHITE MARBLE, BRASS, S/3.Mått. Diameter 44 x höjd 41 cm/ Diameter 34 x höjd 37 cm/ Diameter 25 x höjd 33 cm. Märke: Madam Stoltz.
 • PRISMA Soffbord 80 Svart

  prisma soffbord 80 svart
  Prisma är ett häftigt och elegant soffbord som lyfter känslan av lyx till nya höjder i vilket vardagsrum som helst. Bordet har en skiva av glas och ett underrede i ett geometriskt mönster som påminner om just diamanter och prismor. Prisma tar verkligen sin plats i vardagsrummet, men känns ändå nätt tack vare sin luftiga design. Design & egenskaperFyrkantigt soffbord med elegant och unik design.Bordsskivan är av härdat glas i färgen smoke.Underredet är i mattsvart metall.Leverans & förpackningBordet levereras omonterat. Antal förpackningar: 2 stFörpackningsmått: 87x86x6 cm / 43x44x49 cmVikt: 12 kg / 5 kg
 • Soffbord runt tonat glas/ guld, Hubsch

  soffbord runt tonat glas/ guld, hubsch
  Artikelnamn: 930404 TABLE, ROUND, GOLD, METAL/MIRROR. Mått: Ø 43 x Höjd 45 cm.Max belastning: 25 kg.Material: Ben i 100% metall, guldfärgade.

Fler tips på soffbord

 • Vincent soffbord 110 x 64 cm - Ek/svart

  vincent soffbord 110 x 64 cm - ek/svart
 • Gubi Epic Soffbord Rund 110 Cm Warm Taupe - Soffbord Travertin Warm Taupe - 10085194

  gubi epic soffbord rund 110 cm warm taupe - soffbord travertin warm taupe - 10085194
  Epic soffbord från GUBI med en skulptural design med inspiration från grekiska kolonner och romersk arkitektur. Kontrasterande, geometriska former för ett unikt uttryck. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Italien. Design av GamFratesi. Bra att veta om Epic soffbord - Epic uppskattas för den skulpturala designen.- Epic är också omtyckt för det högkvalitativa materialet.- Inspirerad av romersk arkitektur.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Tillverkat i Italien.- Denna produkt levereras omonterad.- Ingår i serien Epic. Soffbordets mått:- Höjd: 340 mm.- Diameter: 1100 mm.- Vikt: 92 kg. Vi har valt ut Warm Taupe Soffbord i Travertin från GUBI med stor omsorg.
 • Pino satsbord 38x28 | 38x34 | 40x40 cm - Valnöt/svart

  pino satsbord 38x28 | 38x34 | 40x40 cm - valnöt/svart
 • Tango soffbord Vitbetsad ek 90 cm

  tango soffbord vitbetsad ek 90 cm
 • Gubi Ts Soffbord 80 Cm / Grå Marmor - Soffbord Stål Svart

  gubi ts soffbord 80 cm / grå marmor - soffbord stål svart
  Soffbordet från GUBI har en elegant, skulptural formgivning med en sofistikerad, exklusiv look. Det har en lyxig bordsskiva med vackra, slanka ben och korsande detaljer perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av GamFratesi. Om soffbordet från GUBI- TS uppskattas för materialet.- TS är också omtyckt för den sofistikerade designen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Slit Bord Runt Ø65 Lackad - Soffbord Ek - 944033-100

  hay slit bord runt ø65 lackad - soffbord ek - 944033-100
  Slit bord från Hay med kompakt, mångsidig design med tidlöst, elegant utseende för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Det har högkvalitativt material för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Slit bord - Mångsidig, kompakt design.- Skulptural form.- Högkvalitativt material.- Geometriskt bord.- Bordet finns i olika färgval.- Bordet finns i olika storlekar.- Certifierad enligt: FSC™.- Ingår i serien Slit.- Höjd: 355 mm.- Diameter: 650 mm. Hur bör du ta hand om bordet?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Ek Soffbord i Ek från HAY med stor omsorg.
 • Asscher soffbord nickel OUTLET

  asscher soffbord nickel outlet
  Elegant soffbord i nickelfinish och glas med bas i vit marmor.
 • Gyro soffbord set Ø100 cm - Svart

  gyro soffbord set ø100 cm - svart
 • Sammy runt soffbord Ø80 cm - Vit/Ek

  sammy runt soffbord ø80 cm - vit/ek
 • Soffbord Marbo Soffbord Antique

  soffbord marbo soffbord antique
  Material: 100% Melaminbelagd spånskiva Metallben Mått: 80 x 45 x 80 cm
 • Ox Denmarq O Table Soffbord Ø80 Cm /rustik Skiffer - Soffbord Mässing Grå

  ox denmarq o table soffbord ø80 cm /rustik skiffer - soffbord mässing grå
  O Table soffbord, designat av Dennis Marquart för Ox Denmarq, är ett vackert bord i skiffer. Bordet med sina lite hårdare material blir en vacker kontrast till mjukare möbler och kuddar. Välj mellan underrede i rostfritt stål, mässingpläterat stål eller svart pulverlackat stål. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Gubi Ts Soffbord Ø105 Cm /vit Marmor - Soffbord Stål Svart

  gubi ts soffbord ø105 cm /vit marmor - soffbord stål svart
  Ts Soffbord, formgivet av GamFratesi för Gubi. Ts skapar en sofistikerad och skulpturell estetik för alla rum med sina karaktäristiska korsade smala ben och kontrasterande bordsskiva. Finns i tre olika storlekar och med marmor i flera färger. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Mater Accent Soffbord 70 Cm Mattlackad - Soffbord Ek Mattlackerad Ek

  mater accent soffbord 70 cm mattlackad - soffbord ek mattlackerad ek
  Soffbordet från Mater har en skulpturell, handgjord estetik med en rund bordsskiva med rundade kanter och tre smala ben. Bordet är FSC-certifierat. Bordet kan stå för sig själv eller paras ihop med andra bord för en annan look. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffbordet från Mater- Skulpturell, handgjord estetik.- Rund bordsskiva.- Rundade kanter.- Tre smala ben.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 420 mm.- Diameter: 700 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk15 Soffbord 90cm Smoked Oak - Soffbord Rökt Ek

  &tradition in between sk15 soffbord 90cm smoked oak - soffbord rökt ek
  Soffbordet från &tradition har en elegant design i massiv ek med mjuka linjer och en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Om soffbordet från &tradition- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- In Between SK15 uppskattas för den klassiska, användbara designen.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera soffbordet med en stol från &tradition. Skötselråd för soffbordet- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • ÄPPELPÄPPEL Kuddfodral 50x50 cm - Natur Innerkudde Fjäder

  äppelpäppel kuddfodral 50x50 cm - natur innerkudde fjäder
  ÄPPELPÄPPEL Kuddfodral 50x50 cm från det svenska kvalitetsmärket Spira of Sweden.Härligt tryck på båda sidor i nordisk design, 100% bomull.Äppelpäppel är ett mönster med knotiga grenar,&hellip:
 • Satsbord Haley, set om två

  satsbord haley, set om två
  Satsbord i metall (2 st) med en antik spegeltopp. Stora bordet 48,5 x 48,5 och höjd 52,5 cm. Lilla bordet 40 x 40 och höjd 47 cm. Monterad.
 • Lori soffbord 75x75 cm - Antikfärgad spegelglas mässing

  lori soffbord 75x75 cm - antikfärgad spegelglas mässing
 • Freddy soffbord 130 cm - Whitewash ekfanér/vit metall

  freddy soffbord 130 cm - whitewash ekfanér/vit metall
 • LAFORMA Grönhill Soffbord, med Hylla - Klarglas och Svart Stål

  laforma grönhill soffbord, med hylla - klarglas och svart stål
 • Social soffbord Ø40 cm - Svart

  social soffbord ø40 cm - svart
 • Buffon soffbord marmor

  buffon soffbord marmor
  Stilrent soffbord från Artwood med bas i bronsfärg och skiva i marmor. Buffon har en underbar design med rund bordsskiva och metallben i nytänkande utformning. Dess moderna stil gör sig fin i varje hem, exempelvis intill soffa eller fåtölj. Varje bord är unik i sitt utseende, och kan gärna kombineras med Buffon i den mindre storleken.
 • Sidö soffbord 125-164 cm - Kastanjeträ

  sidö soffbord 125-164 cm - kastanjeträ
 • HSM COLLECTION Austin Soffbord, Fyrkant - Naturligt Återvunnet Javaträ och Svart Järn

  hsm collection austin soffbord, fyrkant - naturligt &aringtervunnet javaträ och svart järn
 • Soffbord Esca

  soffbord esca
  Material: 100% Melaminbelagd spånskiva Metallben Mått: 90 x 46,8 x 50 cm
 • Ox Denmarq Tall Mini O Table Sidobord Ø50 Cm Mässing/grön - Soffbord Marmor Grön - OX30103-23

  ox denmarq tall mini o table sidobord ø50 cm mässing/grön - soffbord marmor grön - ox30103-23
  Tall Mini O Table sidobord från OX Denmarq, formgiven av Dennis Marquart. Ett elegant sidobord i lyxig marmor och mässing med mjuka och runda former. Bordskivan är tillverkad i vit, grön, brun eller grå marmor medan bordsbenen är tillverkade av mässingpläterat stål. Tillsammans utgör materialvalen en oslagbar kombination som känns både modern och klassisk på samma gång. Låt sidobordet stå intill soffan i vardagsrummet eller intill ett större bord framför soffan, använd det som sängbord eller låt det bli ett avlastningsbord i hallen.Skötselråd marmorbordFör att marmorn ska bevara sin ursprungliga yta är det viktigt att bordet behandlas varsamt och att de rekommenderade skötselråden följs noga. Innan bordet börjar användas bör det behandlas med ett skyddande syrfritt vax eller vit vaselinolja. Använd alltid underlägg för varma föremål eller föremål tillverkade av porslin, keramik eller silver som kan skrapa stenens yta. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Marmor är känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Använd alltid specialanpassade rengöringsmedel för marmor och undvik rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Taroli – vad är det?Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år.Läs om material och skötselråd här. Vi har valt ut Grön Soffbord i Marmor från OX Denmarq med stor omsorg.
 • LAFORMA Duplex soffbord - vitt / naturligt trä, rektangulärt

  laforma duplex soffbord - vitt / naturligt trä, rektangulärt
 • Ferm Living Distinct Soffbord Kalksten Sand - Soffbord Travertin Travertine

  ferm living distinct soffbord kalksten sand - soffbord travertin travertine
  Soffbordet från Ferm Living har en minimalistisk design med två vackra bordsskivor i olika nivåer och en arkitektonisk look. Bordet är tillverkat av sandfärgad travertin med en vacker yta perfekt för vardagsrummet. Om soffbordet från Ferm Living - Det här soffbordet är en del av Ferm Livings kollektion Distinct.- Inspirerad av japansk, minimalistisk design.- Bordsskivor i olika nivåer.- Tillverkat av travertin.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Finns även som matchande sidobord.- Höjd: 350 mm.- Bredd: 1000 mm.- Djup: 550 mm. Skötselråd för soffbordet - Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Accent soffbord 75 - Grön marmor / Vit

  accent soffbord 75 - grön marmor / vit
 • KRALJEVIC ROUND S Soffbord - Marmor - Brun marmor

  kraljevic round s soffbord - marmor - brun marmor
  KRALJEVIC ROUND S är ett vackert, runt soffbord med bordsskiva i marmor, från svenska Kraljevic Design.Ett tips är att kombinera detta bord med soffbordet ROUND M som är något högre (se bilderna).Detta&hellip:
 • Mater Accent Soffbord Ovalt Mattlackad - Soffbord Ek Mattlackerad Ek

  mater accent soffbord ovalt mattlackad - soffbord ek mattlackerad ek
  Soffbordet från Mater har en skulpturell, handgjord estetik med en oval bordsskiva med rundade kanter och fyra smala ben. Bordet är FSC-certifierat. En perfekt inredningsdetalj för att förvandla ett tråkigt rum till en visuell och spännande plats. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffbordet från Mater- Skulpturell, handgjord estetik.- Oval bordsskiva.- Rundade kanter.- Fyra smala ben.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 1200 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 420 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muuto Around Soffbord S - Soffbord Ek - 10062

  muuto around soffbord s - soffbord ek - 10062
  Around bord från Muuto, formgiven av Thomas Bentzen. Ett modernt och tåligt soffbord som står stabilt på golvet. Bordet har många skandinaviska referenser och designen är enkel men idealisk. Placeras bäst i vardagsrummet eller i loungemiljö och är perfekt för att ställa ner sin drink eller kaffekopp på. Vi har valt ut Ek Soffbord i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Aytm Tribus Soffbord 60 Cm Guld / - Soffbord Marmor Svart

  aytm tribus soffbord 60 cm guld / - soffbord marmor svart
  Soffbordet från AYTM har en elegant formgivning med naturliga färger och material för en lyxig känsla. Det har ben i stål med genomtänkta detaljer. Det har ett konstnärligt uttryck perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Om soffbordet från AYTM- Tribus uppskattas för den enkla designen.- Tribus är också omtyckt för de lyxiga materialen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika färger.- Från serien Tribus. Soffbordets mått:- Höjd: 350 mm.- Diameter: 600 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • NOMA Soffbord Brunlaserad Ekfanér 120x60x38

  noma soffbord brunlaserad ekfanér 120x60x38
  Noma är ett stilrent och smakfullt soffbord gjord i spånskiva, vaxolja samt tjock ekfanér som bidrar till en naturnära atmosfär i ditt hem. Passar perfekt vid soffan och ger ditt vardagsrum ett lyft. Design & egenskaperStilrent och smakfullt soffbord som bidrar till naturnära atmosfär i hemmet.Gjord i spånskiva, vaxolja och tjock ekfanér.Torka av med fuktad trasa och eventuellt milt rengöringsmedel.Dra åt skruvar vid behov.Leverans & förpackningLevereras omonterad.Antal förpackningar: 1 stFörpackningsmått: 124,5x64x6,8 cmVikt: 23 kg
 • Gubi Moon Soffbord Runt Ø120 H45 Brunsvart / Grå - Soffbord Marmor Grå Marmor - 10014367

  gubi moon soffbord runt ø120 h45 brunsvart / grå - soffbord marmor grå marmor - 10014367
  Moon soffbord från GUBI med en majestätisk design perfekt för vardagsrummet. Bordet har en stadig, rundad bas i massiv ek med en dekorativ, fasad yta för att addera en extra dimension till designen och en elegant, rund bordsskiva med olika, exklusiva material och utseenden att välja mellan. Mäktigt utseende som harmoniskt smälter in i hemmet. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Moon soffbord - Dansk, högkvalitativ design.- Handgjort bord enligt traditionella metoder.- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet finns i olika utföranden.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Det här soffbordet ingår i GUBIs kollektion Moon.- Höjd: 450 mm.- Diameter: 1200 mm.- Bordsskiva: H:40 mm.- Kombinera soffbordet med ett Moon matbord från GUBI.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad.- Levereras i 2 delar.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Grå Marmor Soffbord i Marmor från GUBI med stor omsorg.
 • La Quinta soffbord beige OUTLET

  la quinta soffbord beige outlet
  Välkomna industriell finess till i din inredning med det kvadratiska soffbordet La Quinta från Eichholtz. Soffbordet består av en elegant men ändå robust stålram med bronsfinish och en vacker beige bordsskiva av marmor.
 • Soffbord, Jaen 60x120 cm

  soffbord, jaen 60x120 cm
  Jean Soffbord är ett rustikt soffbord med bordstopp av Gråbetsad teak. Soffbordet består av ett underrede i pulverlackat svart stål. Mått: Längd: 120 cm. Bredd: 60 cm. Höjd: 45 cm. Montera själv.
 • EKLIDEN Soffbord 140x76 med hylla ellips oljad ek Oljad ek 140 x 76 cm

  ekliden soffbord 140x76 med hylla ellips oljad ek oljad ek 140 x 76 cm
 • Iliomar soffbord 94 x 49 cm - Svart

  iliomar soffbord 94 x 49 cm - svart
 • Trent soffbord kvadrat svart

  trent soffbord kvadrat svart
  Om du är ute efter ett gediget soffbord är Trent soffbord något för dig. Ett kvadratiskt stabilt och tåligt soffbord från Artwood i en vacker svart färg. Trent soffbord är tillverkad av ek och MDF. Trent finns även i en större storlek.
 • Alfred Soffbord 140x55 cm Teak

  alfred soffbord 140x55 cm teak
 • Satsbord (3 st.) Tuvalle 050

  satsbord (3 st.) tuvalle 050
  100% MDF Tjocklek: 1,8 cm Membranbeläggning Ugnstorkade ben av bok Bredd: 40 cm Höjd: 37 cm Djup: 40 cm (1 st.) Bredd: 40 cm Höjd: 42 cm Djup: 40 cm (1 st.) Bredd: 40 cm Höjd: 47 cm Djup: 40 cm (1 st.)
 • NFG - MILO Soffbord, vit, 80×80 H45

  nfg - milo soffbord, vit, 80×80 h45
  underrede i krom, topp i lackad vit mdf
 • Soffbord

  soffbord
  100% SPÅNSKIVA MED MELAMINBELÄGGNING Tjocklek: 18 mm Ben av metall Mått: 100 x 50 x 40 cm
 • Gubi Epic Soffbord Ø80 Midnight Black - Soffbord Stål Midnattssvart

  gubi epic soffbord ø80 midnight black - soffbord stål midnattssvart
  Soffbordet från GUBI har en vacker, skulptural design med geometriska former och en industriell touch perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Bordet är tillverkat av galvaniserat, lackat stål med en speciell, handgjord finish för att göra varje möbel unik. Formgiven av Gam Fratesi. Om soffbordet från GUBI- Inspirerad av romersk arkitektur.- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- Kombinera soffbordet med ett bord i marmor från GUBI.- Epic uppskattas för det genuina hantverket och den vackra patinan. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Demeter soffbord Ø80/45/50 cm - Grå

  demeter soffbord ø80/45/50 cm - grå
 • Ox Denmarq Large O Table Soffbord Ø100 Cm /vit Marmor - Soffbord Mässing Vit - OX30303-21

  ox denmarq large o table soffbord ø100 cm /vit marmor - soffbord mässing vit - ox30303-21
  Large O Table soffbord från OX Denmarq, formgiven av Dennis Marquart. Ett snyggt och elegant soffbord med mjuka och runda former. Bordskivan är tillverkad i vit, svart eller grön marmor. Bordsbenen är tillverkade av rostfritt stål, svart pulverlackat stål eller mässing. Tillsammans utgör materialvalen en oslagbar kombination som känns både modern och klassisk på samma gång. Låt soffbordet bli en stabil pjäs i vardagsrummet med sina rena, enkla och naturnära material — vad mer behövs egentligen för att bli förälskad? Naturliga skiftningar i färg och mönster förekommer på bordsskivan då marmor är ett naturmaterial.Skötselråd marmorbordFör att marmorn ska bevara sin ursprungliga yta är det viktigt att bordet behandlas varsamt och att de rekommenderade skötselråden följs noga. Innan bordet börjar användas bör det behandlas med ett skyddande syrfritt vax eller vit vaselinolja. Använd alltid underlägg för varma föremål eller föremål tillverkade av porslin, keramik eller silver som kan skrapa stenens yta. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Marmor är känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Använd alltid specialanpassade rengöringsmedel för marmor och undvik rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Taroli – vad är det?Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år.Läs om material och skötselråd här. Vi har valt ut Vit Soffbord i Mässing från OX Denmarq med stor omsorg.
 • Michel soffbord 80 x 80 cm - Svart marmor

  michel soffbord 80 x 80 cm - svart marmor
 • Almeria Ø80 cm soffbord - Svart

  almeria ø80 cm soffbord - svart
 • CIREBON Soffbord - Teak

  cirebon soffbord - teak
  Fyrkantigt soffbord i vacker teak med en hylla undertill för enklare förvaring.Våra teakmöbler produceras av certifierad teak som är odlad för ändamålet och inte skövlade från ömtålig regnskog.&hellip:
 • Victoria soffbord 58 x 58 cm - Vit

  victoria soffbord 58 x 58 cm - vit
 • Hay Cph 20 Sidobord Ø50x49 Cm Vattenbaserad Lackad Ek / Laminat - Soffbord Plywood Vit

  hay cph 20 sidobord ø50x49 cm vattenbaserad lackad ek / laminat - soffbord plywood vit
  Sidobordet från Hay är perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord och har en tidlös, dansk design för mångsidiga användningsområden. Det har en rund bordsskiva med en slitstark yta i olika färger perfekt för hemmet såväl som kontoret. Det har ett bordsunderrede i massiv ek med tre ben och vattenbaserad lack. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om sidobordet från Hay- Runt, mångsidigt sidobord med tre ben.- Massivt bordsunderrede.- Tillverkat av trä.- Premiumkvalitet.- 5 års garanti.- Diameter: 500 mm.- Höjd: 490 mm.- Skruvar ingår.- Från kollektionen CPH Collection.- Sidobordet kommer i olika färger.- Sidobordet kommer i olika material.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Kan även användas som ett sängbord.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för sidobordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Kan blekna i direkt solljus.- Läs skötselråden för ytterligare information. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Lind Dna Curve Bord 44x50x45 Cm Hippo / Svart - Soffbord Stål Varmgrå

  lind dna curve bord 44x50x45 cm hippo / svart - soffbord stål varmgrå
  Bordet från Lind DNA har en nordisk, mångsidig design med en unik form perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Det har ett underrede i återvunnet lackerat stål. Det har en vacker bordsskiva i valbart material för att passa alla inredningsstilar. Om bordet från Lind DNA- Bordet kommer i olika storlekar.- Hållbara material med en nordisk design.- Bredd: 440 mm.- Höjd: 450 mm.- Längd: 500 mm. Skötselråd för bordet- Rengör med en fuktig trasa.- För att rengöra och underhålla använd lämplig produkt för det specifika materialet. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.

Soffbord med lådor för förvaring

Det finns olika typer av soffbord med olika funktioner. Förutom att själva bordsskivan är bra för att lägga olika saker på finns det även bord med lådor och underrede med extra förvaring. Det är praktiskt när man vill stoppa undan tidningar och fjärrkontroller för att göra plats för annat på bordet, t.ex fredagsmyset.

Ett soffbord med förvaring behöver heller inte vara dyrare än ett utan. Man måste också tänka på att behovet för avlastningsmöjlighet inte försvinner och kanske man ångrar sig och måste köpa till ett brickbord eller annat sidobord.

En annan typ av soffbord som är bra om man vill kunna variera ytan är satsbord. Det är en bordstyp som består av flera små bord i olika våningar. Vill man göra plats för något annat kan man skjuta in de under varandra. Har man en serie med tre satsbord kan man alltså variera mellan ett till tre ytor för att ställa saker på.

Soffbord i många olika material

Soffbordet kan vara tillverkat i flera olika material. Vilket du väljer är helt efter din smak. Olika material har olika utseenden men också lite olika funktionella skillnader. En del trämaterial kan vara sugande och suga åt sig spillda drycker. Andra material som glas eller marmor är lätta att torka av och inte känsliga för spill på samma sätt.

Marmor

Ett bord i marmor är det många som gillar att ha framför soffan. Marmor är en bergart som bildas då kalksten utsätts för högt tryck och temperatur. Den är lättarbetad och har använts som byggnadssten i tusentals år.

Ren marmor är helt vit och ganska sällsynt. En marmorerad skiva är flammig på grund av inslag av föroreningar. Hur den ser ut beror väldigt mycket på var den brutits. Som material har marmor varit något endast för de väl beställda och därför finns det ofta på slott, herrgårdar och i palats.

Glas

Ett bord med glasskiva avger en aura av elegans. Det kanske låter lite riskabelt att ha en möbel i glas och det är nog inte förstahandsvalet för barnfamiljen. Om man har köpt ett glasbord och vill att det ska hålla sig ett tag behöver man vara försiktig

Se till att du har underlägg och kanske även små tassar fästa på fjärrkontroller. Det är lätt hänt att man sätter ner en kopp lite för hårt och får en spricka i glaset.

En annan sak man får vara beredd på är att det lätt syns hur mycket damm som lägger sig på bord. Det är inte så att det blir mer damm på en glasskiva än en av trä men det syns tydligare. Flottiga fingeravtryck är också något som kan skapa irritation. Men, damm och fett går att torka bort ganska enkelt med trasa och diskmedel. Så låt inte de här faktorerna avskräcka dig om du verkligen tycker ett soffbord i glas skulle vara pricken över i i ditt vardagsrum.

Trä

Det vanligaste materialet är ändå trä och då finns det olika träslag att välja på. Massiv Ek, Valnöt och Björk hör till vanliga materialval för träskivor av hög kvalitet. De olika träslagen har olika färger och egenskaper men även om ek är något mörkare kan den köpas vitoljad om man vill ha ljusare ton.

De massiva träslagen medför att de stora borden blir ganska tunga. Vill man ha lättare bord får man gå på de med laminatskivor eller gå över till plats (vinyl). Då finns även möjligheten att ha helt annorlunda färger som röd, grön och blå. Något som naturträ sällan finns målade i.

ilead