Möbler
www.mobel.se

TV-bänkar & mediabänkar

Din TV, stereo, dvd-spelare och kanske även spelkonsol behöver en mediabänk att stå på. Här har vi samlat ihop massor av förslag på både praktiska och snygga TV-bänkar. En del av bänkarna är öppna medan andra har lådor eller skjutdörrar, vilket är bra om du vill kunna stoppa undan spel och filmer.

Populärt inom tv-bänkar & mediabänkar

 • Rigel vägghängd mediabänk 180 cm - Vit

  rigel vägghängd mediabänk 180 cm - vit
 • Department Ray Mediabänk 150 Cm / Vit - TV-bänkar & Mediabänkar Ek Vit - 127894

  department ray mediabänk 150 cm / vit - tv-bänkar & mediabänkar ek vit - 127894
  Ray mediabänk från Department med en tidlös design med naturliga material och en skandinavisk känsla perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Två skjutdörrar med vackra, funktionella hål och två justerbara hyllplan för optimal användarupplevelse. Två hål på baksidan för att dölja kablar. Denna produkt levereras monterad. Designad i Sverige. Bra att veta om Ray mediabänk - Ray uppskattas för den skandinaviska designen.- Ray är också omtyckt för de väldesignade detaljerna.- Ingår i serien Ray.- Hål för sladdar och kablar man inte vill se.- Mediabänken finns i olika färgval.- Mediabänken finns i olika storlekar.- Finns även som ett sängbord. Mediabänkens egenskaper:- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 550 mm.- Djup: 430 mm.- Hyllplanets bredd: 72 cm.- Hyllplanets djup: 37 cm.- Innermåttets höjd: 354 cm.- Innermåttets djup: 389 .- Maxvikt : 25 kg.- Denna produkt levereras monterad.- Lämplig för användning för privat bruk. Vi har valt ut Vit TV-bänkar & Mediabänkar i Ek från Department med stor omsorg.
 • Department Ray Mediabänk 180 Cm / Vit - TV-bänkar & Mediabänkar Ek Vit - 1209143

  department ray mediabänk 180 cm / vit - tv-bänkar & mediabänkar ek vit - 1209143
  Ray mediabänk från Department med en tidlös design med naturliga material och en skandinavisk känsla perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Två skjutdörrar med vackra, funktionella hål och två justerbara hyllplan för optimal användarupplevelse. Två hål på baksidan för att dölja kablar. Denna produkt levereras monterad. Designad i Sverige. Bra att veta om Ray mediabänk - Ray uppskattas för den skandinaviska designen.- Ray är också omtyckt för de väldesignade detaljerna.- Ingår i serien Ray.- Hål för sladdar och kablar man inte vill se.- Mediabänken finns i olika färgval.- Mediabänken finns i olika storlekar.- Finns även som ett sängbord. Mediabänkens egenskaper:- Bredd: 1800 mm.- Höjd: 550 mm.- Djup: 430 mm.- Hyllplanets djup: 37 cm.- Innermåttets höjd: 354 cm.- Innermåttets djup: 389 .- Denna produkt levereras monterad.- Lämplig för användning för privat bruk. Vi har valt ut Vit TV-bänkar & Mediabänkar i Ek från Department med stor omsorg.
 • Decotique Vogue Mediabänk Med Ben 180 Cm - TV-bänkar & Mediabänkar Mdf Vit

  decotique vogue mediabänk med ben 180 cm - tv-bänkar & mediabänkar mdf vit
  Mediabänk från Decotique med en stomme med tre skjutdörrar i samma färg och sex ben med en 18,5 cm höjd perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Den har en praktisk funktion med en rymlig förvaring och ett stilrent, modernt utseende. Mediabänken har tre flyttbara hyllplan för optimal förvaring och tre öppningar baktill för sladdar och kablar. Ett måste för den designintresserade. Om mediabänken från Decotique- Vogue uppskattas för den stilrena designen.- Vogue är också omtyckt för de olika valmöjligheterna.- Finns i flera färger.- Finns i flera material.- Den här mediabänken är en del av Decotiques kollektion Vogue.- Denna produkt levereras omonterad.- Total höjd: 54,4 cm.- Lämplig för användning för privat bruk. Skötselråd för mediabänken- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.

Fler tips på tv-bänkar & mediabänkar

 • Tv-bänk ML19

  tv-bänk ml19
  100% SPÅNSKIVA MED MELAMINBELÄGGNING Tjocklek: 1,8 cm Ben av plast Bredd: 180 cm Höjd: 56 cm Djup: 35,5 cm Flera hyllplan
 • Montana Selection Octave V TV Benk Truffle Flervalg-Ben - Rosehip

  montana selection octave v tv benk truffle flervalg-ben - rosehip
  Produkttype: TV Benk Materiale: 12 mm lakkert MDF Farge: Truffle Bredde: 138 cm Høyde: 24 cm Dybde: 30 cm Velg mellom forskjellige baser på produktet eller opphengsskinne Bestillingsvare: 3-5 ukers leveringstid.
 • New Line mediabänk - Ek

  new line mediabänk - ek
 • Canaz mediabänk - Gul/svart

  canaz mediabänk - gul/svart
 • Lyon mediabänk - Brun/valnöt

  lyon mediabänk - brun/valnöt
 • TV-bänk vit högglans 80x40x40 cm spånskiva - Vit

  tv-bänk vit högglans 80x40x40 cm spånskiva - vit
  Tack vare sin trendiga och praktiska design blir denna TV-bänk ett riktigt blickfång i ditt rum. Tack vare sin trendiga och praktiska design blir denna TV-bänk ett riktigt blickfång i ditt rum. Denna&hellip:
 • TV-bänk vit 80x34x36 cm spånskiva - Vit

  tv-bänk vit 80x34x36 cm spånskiva - vit
  Denna stadiga TV-bänk blir en mittpunkt i din inredning, med dess trendiga och praktiska design. Denna stadiga TV-bänk blir en mittpunkt i din inredning, med dess trendiga och praktiska design. Denna&hellip:
 • TV-bänkar 5 delar honungsbrun massiv furu - Brun

  tv-bänkar 5 delar honungsbrun massiv furu - brun
  Den klassiska tv-bänken blir ett blickfång i ditt rum med sin trendiga men praktiska design. Den klassiska tv-bänken blir ett blickfång i ditt rum med sin trendiga men praktiska design. Väggskåpet&hellip:
 • NOVA TV-bänk Natur

  nova tv-bänk natur
  Nova är en modern och stilren TV-bänk med material som bidrar till en naturnära känsla. TV-bänken är tillverkat i ekmelamin och MDF med två stycken dörrar i polyrotting samt ben tillverkade i metall. Kombinera gärna med övriga möbler i samma serie.Design & egenskaperVacker TV-bänk med rottingdetaljer.Har dimensionerna: 120x43x40 cm.Hyllmått: B39,7 x D35,6 x H10,75 cm.Maxvikt per hyllplan: 10 kg.Material & skötselTillverkad i ekmelamin, MDF och polyrotting. Ben i metall.Trä är ett naturmaterial. Ådror och kvistar är en del av träets natur och träets färger och strukturer är naturliga egenskaper.Färgvariationer kan inte undvikas vid normal användning, men för att minimera missfärgning rekommenderar vi att du skyddar träet från direkt solljus.Eventuellt spill bör avlägsnas med en fuktig trasa.Leverans & förpackningLevereras omonterad.Antal förpackningar: 1 st.Vikt: 19 kg.
 • Torkelson, Nordik Mediabänk 160 cm

  torkelson, nordik mediabänk 160 cm
  Nordik mediabänk i fanerad vitoljad ek från Torkelson. Bänken har två självstängande lådor, en glasdörr samt ett öppet fack.
 • Zisino mediabänk - Furu

  zisino mediabänk - furu
 • TV-bänk svart 80x24x63 cm spånskiva - Svart

  tv-bänk svart 80x24x63 cm spånskiva - svart
  Denna moderna bänk har en elegant och klassisk design, och kommer bli ett dekorativt och praktiskt tillskott i din inredning. Denna moderna bänk har en elegant och klassisk design, och kommer bli ett&hellip:
 • HYLLIE TV-bänk 159 cm Vit -

  hyllie tv-bänk 159 cm vit -
 • Oneida mediabänk - Guld/ek

  oneida mediabänk - guld/ek
 • Tv-bänk Avior

  tv-bänk avior
  100% SPÅNSKIVA MED MELAMINBELÄGGNING Vägghylla, mått: Bredd: 25 cm Höjd: 25 cm Djup: 15 cm Tv-bänk, mått: Bredd: 180 cm Höjd: 25 cm Djup: 32 cm Lådans bredd: 50 cm Antibakteriell Montering krävs
 • Montana Selection Octave VII TV Benk Oat Flervalg-Ben - Matt Krom

  montana selection octave vii tv benk oat flervalg-ben - matt krom
  Produkttype: TV Benk Materiale: 12 mm lakkert MDF Farge: Oat Bredde: 183,6 cm Høyde: 24 cm Dybde: 30 cm Velg mellom forskjellige baser på produktet eller opphengsskinne Bestillingsvare: 3-5 ukers leveringstid.
 • TV-bänk sonoma-ek 120x30x30 cm spånskiva - Brun

  tv-bänk sonoma-ek 120x30x30 cm spånskiva - brun
  Denna stadiga tv-bänk blir ett blickfång i ditt rum med sin trendiga men praktiska design. Denna stadiga tv-bänk blir ett blickfång i ditt rum med sin trendiga men praktiska design. Denna chica tv-bänk&hellip:
 • Detas mediabänk - Valnöt/guld

  detas mediabänk - valnöt/guld
 • Inez tv-bänk i brunoljad ek - Bredd 120 cm

  inez tv-bänk i brunoljad ek - bredd 120 cm
 • Decotique Vogue Mediabänk Med Stativ 180 Cm / Vit - TV-bänkar & Mediabänkar Metall Antracit

  decotique vogue mediabänk med stativ 180 cm / vit - tv-bänkar & mediabänkar metall antracit
  Mediabänk från Decotique med en stomme med tre skjutdörrar och ett nätt stativ perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Den har en praktisk funktion med en rymlig förvaring och ett stilrent, modernt utseende. Mediabänken har tre justerbara hyllplan för optimal förvaring och öppningar på baksidan för att dölja kablar. Ett måste för den designintresserade. Om mediabänken från Decotique- Den här mediabänken är en del av Decotiques kollektion Vogue.- Vogue uppskattas för den stilrena designen.- Vogue är också omtyckt för de olika valmöjligheterna.- Finns i flera färger.- Finns i flera material.- Denna produkt levereras omonterad.- Lämplig för användning för privat bruk. Skötselråd för mediabänken- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Krog mediabänk - Antracit/vit

  krog mediabänk - antracit/vit
 • BARSHAW TV-Bänk 145 cm Brun -

  barshaw tv-bänk 145 cm brun -
 • Montana Selection OCTAVE III TV-Benk Mushroom Flervalg-Ben - Snø

  montana selection octave iii tv-benk mushroom flervalg-ben - snø
  Produkttype: TV-Benk Materiale: 12 mm lakkert MDF Farge: Mushroom Bredde: 138,0 cm Høyde: 35,4 cm Dybde: 38,0 cm Velg mellom forskjellige baser på produktet eller opphengsskinne Maksimal belastning er 10 kg på topplate og 40 kg totalt fordelt på topplate og skap/hyller Ved valg av ben eller hjul motar man 5 deler, og alle disse skal monteres Designer: Peter J. Lassen
 • TV-bänk 160x30x40 cm massivt mangoträ - Brun

  tv-bänk 160x30x40 cm massivt mangoträ - brun
  Denna tv-bänk i trä utstrålar en industriell look och passar i vardagsrummet och sovrummet. Denna tv-bänk i trä utstrålar en industriell look och passar i vardagsrummet och sovrummet. Denna tv-bänk&hellip:
 • Decotique Wave Mediabänk 3d - TV-bänkar & Mediabänkar Pulverlackat Stål Grå

  decotique wave mediabänk 3d - tv-bänkar & mediabänkar pulverlackat stål grå
  Mediabänk från Decotique med en stilren, modern design som adderar det lilla extra till omgivningen. Den har mjuka former med grafiska linjer för en sofistikerad och elegant touch. Mediabänken har slanka ben i metall med en luftig känsla och generösa förvaringsutrymmen med flera, praktiska öppningar för sladdar och kablar man inte vill se. Sobra färger att välja mellan. Om mediabänken från Decotique- Elegant mediabänk med praktiska funktioner.- Exklusiv design.- Dörrar med push-open mekanism.- Tre flyttbara hyllplan.- Maxvikt hyllplan: 30 kg.- Stödben ingår.- Denna produkt levereras monterad.- Lämplig för användning för privat bruk. Skötselråd för mediabänken- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • NORDVÄRK FR7 TV-bänk, Atlantic PineAntracit

  nordv&aumlrk fr7 tv-bänk, atlantic pineantracit
 • TV-bänk 140x30x40 cm massivt mangoträ - Brun

  tv-bänk 140x30x40 cm massivt mangoträ - brun
  Tv-bänken i trä blir en tidlös detalj i din inredning. Tv-bänken i trä blir en tidlös detalj i din inredning. TV-bänken är tillverkad i massivt mangoträ och är mycket stabil och hållbar. Dess&hellip:
 • Montana Selection Octave VII TV Benk Ruby Flervalg-Ben - Rosehip

  montana selection octave vii tv benk ruby flervalg-ben - rosehip
  Produkttype: TV Benk Materiale: 12 mm lakkert MDF Farge: Ruby Bredde: 183,6 cm Høyde: 24 cm Dybde: 30 cm Velg mellom forskjellige baser på produktet eller opphengsskinne Bestillingsvare: 3-5 ukers leveringstid.
 • Voyage mediabänk - Ek

  voyage mediabänk - ek
 • TV-bänk sonoma ek 120x30x35,5 cm spånskiva - Brun

  tv-bänk sonoma ek 120x30x35,5 cm spånskiva - brun
  Tack vare sin trendiga och praktiska design blir denna TV-bänk ett riktigt blickfång i ditt rum. Tack vare sin trendiga och praktiska design blir denna TV-bänk ett riktigt blickfång i ditt rum. Denna&hellip:
 • TV-bänk med LED-belysning vit 90x35x40 cm - Vit

  tv-bänk med led-belysning vit 90x35x40 cm - vit
  Tack vare sin trendiga och praktiska design blir denna TV-bänk med LED-belysning ett riktigt blickfång i ditt rum. Tack vare sin trendiga och praktiska design blir denna TV-bänk med LED-belysning ett&hellip:
 • Montana Selection OCTAVE III TV-Benk Vanilla Flervalg-Opphengsskinne

  montana selection octave iii tv-benk vanilla flervalg-opphengsskinne
  Produkttype: TV-Benk Materiale: 12 mm lakkert MDF Farge: Vanilla Bredde: 138,0 cm Høyde: 35,4 cm Dybde: 38,0 cm Velg mellom forskjellige baser på produktet eller opphengsskinne Maksimal belastning er 10 kg på topplate og 40 kg totalt fordelt på topplate og skap/hyller Ved valg av ben eller hjul motar man 5 deler, og alle disse skal monteres Designer: Peter J. Lassen
 • TV-bänk grå högglans 100x40x40 cm spånskiva - Grå

  tv-bänk grå högglans 100x40x40 cm spånskiva - grå
  Tack vare sin trendiga och praktiska design blir denna TV-bänk ett riktigt blickfång i ditt rum. Tack vare sin trendiga och praktiska design blir denna TV-bänk ett riktigt blickfång i ditt rum. Denna&hellip:
 • Tv-bänk

  tv-bänk
  100% SPÅNSKIVA MED MELAMINBELÄGGNING Tjocklek: 18 mm Mått: 180 x 58,7 x 35,5 cm Material ben: Järn
 • HOUSE NORDIC Vita TV-bänk, med hylla - naturlig melamin och svart stål

  house nordic vita tv-bänk, med hylla - naturlig melamin och svart stål
 • Carson mediabänk - Ek/antracit

  carson mediabänk - ek/antracit
 • TV-bänk vit och sonoma ek 72x35x36,5 cm spånskiva - Vit

  tv-bänk vit och sonoma ek 72x35x36,5 cm spånskiva - vit
  Denna TV-bänk blir ett blickfång i ditt rum med sin trendiga men praktiska design. Denna TV-bänk blir ett blickfång i ditt rum med sin trendiga men praktiska design. Denna TV-möbel har 2 utrymmen&hellip:
 • Olliver mediabänk - Brun

  olliver mediabänk - brun
 • Montana Selection OCTAVE III TV-Benk Black Flervalg-Ben - Matt Krom

  montana selection octave iii tv-benk black flervalg-ben - matt krom
  Produkttype: TV-Benk Materiale: 12 mm lakkert MDF Farge: Black Bredde: 138,0 cm Høyde: 35,4 cm Dybde: 38,0 cm Velg mellom forskjellige baser på produktet eller opphengsskinne Maksimal belastning er 10 kg på topplate og 40 kg totalt fordelt på topplate og skap/hyller Ved valg av ben eller hjul mottar man 5 deler, og alle disse skal monteres Designer: Peter J. Lassen Leveringstid: ca. 8 uker
 • Torkelson, Ekliden Mediabänk 180 cm oljad ek

  torkelson, ekliden mediabänk 180 cm oljad ek
  Ekliden mediabänk i fanerad oljad ek från Torkelson. Mediabänken har två lådor och två glasdörrar med ett hyllplan i oljad ek bakom varje dörr.
 • Future mediabänk 4 - Furu/vit

  future mediabänk 4 - furu/vit
 • Väggskåp 2 st 45x30x35 cm massiv furu grå - Grå

  väggskåp 2 st 45x30x35 cm massiv furu grå - grå
  Dessa väggskåp är tänkt att vara en dekorativ och praktisk förlängning av din inredning. Du kan också använda det som ett tv-skåp. Dessa väggskåp är tänkt att vara en dekorativ och praktisk&hellip:
 • Mediabänk Aristo

  mediabänk aristo
  Material: 100% Melaminbelagd spånskiva TV Bänk: Mått: 135 x 25 x 31,6 cm Hylla Mått: 160,2 x 65,7 x 24 cm
 • Mistico mediabänk - Vit/guld

  mistico mediabänk - vit/guld
 • NOVA Tv-bänk 150x48 cm Grafitgrå - CosmoLiving

  nova tv-bänk 150x48 cm grafitgrå - cosmoliving
 • Fjällbacka Tv-bänk 160x48 cm Svart -

  fjällbacka tv-bänk 160x48 cm svart -
 • Mediabänk Gara

  mediabänk gara
  Material: 100% Melaminbelagd spånskiva Mått: 180 x 42 x 32 cm Vägghylla: 65 x 20 x 20 cm Maximal belastning: 40 kg
 • Montana Selection OCTAVE II TV-Benk Mushroom Flervalg-Ben - Messing

  montana selection octave ii tv-benk mushroom flervalg-ben - messing
  Produkttype: TV-Benk Materiale: 12 mm lakkert MDF Farge: Mushroom Bredde: 138,0 cm Høyde: 24,0 cm Dybde: 38,0 cm Velg mellom forskjellige baser på produktet eller opphengsskinne Maksimal belastning er 10 kg på topplate og 40 kg totalt fordelt på topplate og skap/hyller Ved valg av ben eller hjul motar man 5 deler, og alle disse skal monteres Designer: Peter J. Lassen
 • Future mediabänk 8 - Furu/vit

  future mediabänk 8 - furu/vit
 • TV-bänk med 4 lådor 120x30x40 cm massivt granträ - Brun

  tv-bänk med 4 lådor 120x30x40 cm massivt granträ - brun
  Den klassiska TV-bänken i trä har en enkel men praktisk design som passar alla slags inredningar. Den klassiska TV-bänken i trä har en enkel men praktisk design som passar alla slags inredningar. HiFi-bänken&hellip:
 • A2 Collect 2010 Mediabänk / - TV-bänkar & Mediabänkar Ek Vit

  a2 collect 2010 mediabänk / - tv-bänkar & mediabänkar ek vit
  Collect 2010, mediabänk formgiven av Sara Larsson för A2. Skåpen i serien Collect har alla sin egen identitet och är så långt ifrån vanliga, anonyma skåp som det går att komma.Denna mediabänk från 2010 karaktäriseras av sitt kubmönster i olika nivåer. Bänken har hål på baksidan för kablar och två flyttbara hyllor. Dörrarna öppnas med en enkel tryckmekanism. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Madrid mediabänk - Vit

  madrid mediabänk - vit

Bra TV-bänk ska ha uttag för kablar

En sak som särskiljer en mediebänk från en vanlig bänk är att det finns uttag för kablar på baksidan. Genom hålen kan du koppla ihop dina konsoler med din TV samt förse de med ström från elnätet.

TV-möbel i marmor, mässing eller massivträ

TV-bänkarna tillverkas i många olika material och här kan vi inte annat än rekommendera dig att köpa det du tycker är snyggt. Visst finns det funktionella skillnader där marmor är tungt och trä åldras. Köp bänken som du gillar och tycker passar din inredning men glöm inte bort funktionaliteten.

Fler sidor om TV- & mediabänkar

ilead