Möbler
www.mobel.se

TV-bänkar & mediabänkar

Din TV, stereo, dvd-spelare och kanske även spelkonsol behöver en mediabänk att stå på. Här har vi samlat ihop massor av förslag på både praktiska och snygga TV-bänkar. En del av bänkarna är öppna medan andra har lådor eller skjutdörrar, vilket är bra om du vill kunna stoppa undan spel och filmer.

Bra TV-bänk ska ha uttag för kablar

En sak som särskiljer en mediebänk från en vanlig bänk är att det finns uttag för kablar på baksidan. Genom hålen kan du koppla ihop dina konsoler med din TV samt förse de med ström från elnätet.

TV-möbel i marmor, mässing eller massivträ

TV-bänkarna tillverkas i många olika material och här kan vi inte annat än rekommendera dig att köpa det du tycker är snyggt. Visst finns det funktionella skillnader där marmor är tungt och trä åldras. Köp bänken som du gillar och tycker passar din inredning men glöm inte bort funktionaliteten.

Populärt inom tv-bänkar & mediabänkar

 • DAWN Tv-bänk Svart

  dawn tv-bänk svart
  Denna TV-bänk är en klassisk och elegant möbel med många olika förvaringsmöjligheter. Mässingsdetaljerna på benen och handtag ger en exklusiv känsla. Bänken erbjuder både dold och öppen förvaring så att du kan välja vad du vill ha framme och vad du vill lägga undan. På baksidan finns utskurna hål för osynlig dragning av sladdar. Design & egenskaperElegant TV-bänk med smart förvaring. Benen är tillverkade i mattsvart metall, skåpet är tillverkat i MDF och ekfanér.Facket till vänster är 27 cm högt. Facken i mitten är 12,5 cm höga.Facket till höger är 17 cm högt. Avstånd från golv till skåpets underkant: 16/20 cm. Leverans & förpackningLevereras delvis monterad.Antal förpackningar: 1 st.Förpackningsmått: 45x165x50 cm.Vikt: 37 kg.
 • Mediabänk Adiam - Vit Högglans - TV-bänkar & mediabänkar

  mediabänk adiam - vit högglans - tv-bänkar & mediabänkar
 • Filippa mediabänk - Ljus ek - TV-bänkar & mediabänkar

  filippa mediabänk - ljus ek - tv-bänkar & mediabänkar
 • Department Ray Mediabänk 150 Cm - TV-bänkar & Mediabänkar Ask - 30119

  department ray mediabänk 150 cm - tv-bänkar & mediabänkar ask - 30119
  Ray mediabänk från Department med en tidlös design med naturliga material och en skandinavisk känsla perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Två skjutdörrar med vackra, funktionella hål och två justerbara hyllplan för optimal användarupplevelse. Två hål på baksidan för att dölja kablar och ett hål upptill med ett medföljande lock. Denna produkt levereras monterad. Designad i Sverige. Bra att veta om Ray mediabänk - Ray uppskattas för den skandinaviska designen.- Ray är också omtyckt för de väldesignade detaljerna.- Hål för sladdar och kablar man inte vill se.- Denna produkt levereras monterad.- Finns även som ett sängbord.- Mediabänken finns i olika färgval.- Mediabänken finns i olika storlekar.- Ingår i serien Ray. Mediabänkens egenskaper:- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 550 mm.- Djup: 430 mm.- Hyllplanets bredd: 72 cm.- Hyllplanets djup: 37 cm.- Innermåttets höjd: 354 cm.- Innermåttets djup: 389 .- Maxvikt : 25 kg. Vi har valt ut Ask TV-bänkar & Mediabänkar i Ask från Department med stor omsorg.

Fler tips på tv-bänkar & mediabänkar

 • Decotique Vogue Mediabänk 180l Valnöt/1w2b/ - TV-bänkar & Mediabänkar Mässing Valnöt - 1105132-1W2B-LB

  decotique vogue mediabänk 180l valnöt/1w2b/ - tv-bänkar & mediabänkar mässing valnöt - 1105132-1w2b-lb
  Vogue mediabänk från Decotique. En modern och elegant mediabänk i skandinavisk design. Mediabänken har en stilren design och är tillverkad i målad MDF. Som om inte detta vore bra nog så står mediabänken stadigt på vackra ben i mässing vilket gör mediabänken både unik och lyxig. Bänken har dörrar med sliding-funktion, dessa skjuts åt sidan. Inuti finns fack med ett hyllplan per fack som går att reglera höjd på. I varje fack finns även en öppning för att smidigt kunna dra ut kablar på baksidan av tv-bänken. Vogue mediabänk blir en mycket elegant inredningsdetalj och möbel i ditt vardagsrum eller tv-rum och du kommer garanterat ha stor glädje av den under många år.Maxvikt inuti: 30 kgMaxvikt ovanpå: 25 kg Vi har valt ut Valnöt TV-bänkar & Mediabänkar i Mässing från Decotique med stor omsorg.
 • Lanca mediabänk 150 cm - Valnöt - TV-bänkar & mediabänkar

  lanca mediabänk 150 cm - valnöt - tv-bänkar & mediabänkar
 • Decotique Vogue Mediabänk 136l /2b/ - TV-bänkar & Mediabänkar Mässing Vinröd

  decotique vogue mediabänk 136l /2b/ - tv-bänkar & mediabänkar mässing vinröd
  Mediabänken i serien Vogue uppfyller alla krav för en praktisk och stilfull möbel. Det svenska varumärket Decotique har med Vogue mediabänk designat en möbel som tack vare alla färg- och materialkombinationer passar i alla hem. Välj mellan allt från trendigt färgstarkt i vinrött och mässing eller hela i sobert vitt. TV-bänken finns i två olika storlekar, detta är den kortare varianten på 136 centimeter. Med två skjutluckor i mässing och stomme i lackerad MDF eller ek/valnötsfanér är detta en elegant tv-möbel för den stilsäkra inredaren. Till dessa bänkar ingår även en extra dörr i samma material och färg som stommen så det går att växla mellan en eller två mässingsluckor. Bakom ryms ett justerbart hyllplan per fack. Varje fack har en öppning baktill där kablar kan dras igenom och gömmas på baksidan. Rengöring görs enkelt med fuktig trasa tack vare det rena linjerna och materialen. Maxvikten för bänken är på toppskivan 25 kilo och inuti 30 kilo. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Retro mediabänk 120 cm - Vit - TV-bänkar & mediabänkar

  retro mediabänk 120 cm - vit - tv-bänkar & mediabänkar
 • Eva mediabänk - Ek - TV-bänkar & mediabänkar

  eva mediabänk - ek - tv-bänkar & mediabänkar
 • Ilgaz mediabänk - Vit - TV-bänkar & mediabänkar

  ilgaz mediabänk - vit - tv-bänkar & mediabänkar
 • Decotique Vogue Mediabänk 180h /3a/svart - TV-bänkar & Mediabänkar Metall Antracit

  decotique vogue mediabänk 180h /3a/svart - tv-bänkar & mediabänkar metall antracit
  Vogue Mediabänk från Decotique är möbeln som passar i de flesta hem tack vare de många valmöjligheterna i färg och material. Denna variant har tre skjutdörrar i samma kulör som stommen och står på ett stativ av lackerad metall eller mässing. TV-bänken finns även med ben i mässing samt med mässingsfärgade luckor. En form som fungerar och funktion som levererar, Vogue Mediabänk är både praktisk och snygg. Bakom skjutluckorna döljs ett hyllplan per sektion. Flyttbara för bästa möjliga förvaring. Längst bak i varje fack finns en öppning för kablarna att dras igenom till baksidan. Bänken tål en maxvikt på 55 kilo, stativet som den står på är 35 centimeter högt. Rengörs enkelt med fuktig trasa som glider lätt över de rena materialen och raka linjerna. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Decotique Vogue Mediabänk 180h Vinröd/3wr/ - TV-bänkar & Mediabänkar Mässing Vinröd - 1105186-3WR-FBR

  decotique vogue mediabänk 180h vinröd/3wr/ - tv-bänkar & mediabänkar mässing vinröd - 1105186-3wr-fbr
  Vogue mediabänk från Decotique. En modern och elegant mediabänk i skandinavisk design. Mediabänken har en stilren design och är tillverkad i målad MDF. Bänken har dörrar med sliding-funktion, dessa skjuts åt sidan. Inuti finns fack med ett hyllplan per fack som går att reglera höjd på. I varje fack finns även en öppning för att smidigt kunna dra ut kablar på baksidan av tv-bänken. Vogue mediabänk blir en mycket elegant inredningsdetalj och möbel i ditt vardagsrum eller tv-rum och du kommer garanterat ha stor glädje av den under många år.Maxvikt inuti: 30 kgMaxvikt ovanpå: 25 kg Vi har valt ut Vinröd TV-bänkar & Mediabänkar i Mässing från Decotique med stor omsorg.
 • Department Ray Mediabänk 180 Cm / - TV-bänkar & Mediabänkar Ek Vit

  department ray mediabänk 180 cm / - tv-bänkar & mediabänkar ek vit
  Mediabänken från Department har en skandinavisk formgivning med naturliga material och en lyxig känsla. Den har två skjutdörrar med dekorativa, praktiska hål och två justerbara hyllplan för att kunna anpassa efter smak och behov. Mediabänken har två smarta hål på baksidan för sladdar och kablar man inte vill se och ett hål upptill med ett medföljande lock. Denna produkt levereras monterad. Designad i Sverige. Om mediabänken från Department- Ray uppskattas för den skandinaviska designen.- Ray är också omtyckt för de väldesignade detaljerna.- Hål för sladdar och kablar man inte vill se.- Denna produkt levereras monterad.- Finns även som ett sängbord.- Mediabänken finns i olika färger.- Mediabänken finns i olika storlekar.- Från serien Ray. Mediabänkens egenskaper:- Bredd: 1800 mm.- Höjd: 550 mm.- Djup: 430 mm.- Hyllplanets djup: 37 cm.- Innermåttets höjd: 354 cm.- Innermåttets djup: 389 . Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Niva mediabänk - Safir/ek/antracit - TV-bänkar & mediabänkar

  niva mediabänk - safir/ek/antracit - tv-bänkar & mediabänkar
 • Decotique Vogue Mediabänk 180h Antracit/2a1b/svart - TV-bänkar & Mediabänkar Mässing Antracit - 1105130-2A1B-FBL

  decotique vogue mediabänk 180h antracit/2a1b/svart - tv-bänkar & mediabänkar mässing antracit - 1105130-2a1b-fbl
  Vogue mediabänk från Decotique. En modern och elegant mediabänk i skandinavisk design. Mediabänken har en stilren design och är tillverkad i målad MDF. Bänken har dörrar med sliding-funktion, dessa skjuts åt sidan. Inuti finns fack med ett hyllplan per fack som går att reglera höjd på. I varje fack finns även en öppning för att smidigt kunna dra ut kablar på baksidan av tv-bänken. Vogue mediabänk blir en mycket elegant inredningsdetalj och möbel i ditt vardagsrum eller tv-rum och du kommer garanterat ha stor glädje av den under många år.Utföranden:Stomme: Målad MDF, Valnötsfanér eller Ekfanér.Front: Målad MDF med eller utan fronter i mässingsfärgad aluminium.Underrede: Mässingsben (Ben höjd: 18,5cm) Stativ i mässing, svart eller vitt (Höjd 35cm)Bra att veta:- Kan enkelt rengöras med en fuktig trasa.- Max Vikt inuti: 30kg- Max Vikt ovanpå: 25kg Vi har valt ut Antracit TV-bänkar & Mediabänkar i Mässing från Decotique med stor omsorg.
 • Naturel mediabänk - Antracit - TV-bänkar & mediabänkar

  naturel mediabänk - antracit - tv-bänkar & mediabänkar
 • Soduko mediabänk - Vit/valnöt - TV-bänkar & mediabänkar

  soduko mediabänk - vit/valnöt - tv-bänkar & mediabänkar
 • Junes mediabänk - Vit - TV-bänkar & mediabänkar

  junes mediabänk - vit - tv-bänkar & mediabänkar
 • NFG - RAFFELS Tv bänk, svart ek, 160

  nfg - raffels tv bänk, svart ek, 160
  cane webbing
 • Luvio mediabänk 13 - Ek/silver - TV-bänkar & mediabänkar

  luvio mediabänk 13 - ek/silver - tv-bänkar & mediabänkar
 • Erisa mediabänk - Safir ek/vit - TV-bänkar & mediabänkar

  erisa mediabänk - safir ek/vit - tv-bänkar & mediabänkar
 • Decotique Vogue Mediabänk 180l /1db2b/ - TV-bänkar & Mediabänkar Mässing Mörkblå

  decotique vogue mediabänk 180l /1db2b/ - tv-bänkar & mediabänkar mässing mörkblå
  Vogue Mediabänk från Decotique är möbeln som passar i de flesta hem tack vare de många valmöjligheterna i färg och material. Denna tv-bänk är 180 centimeter lång och hyllplanet döljs av tre skjutdörrar. Dock medföljer fyra dörrar, två i samma kulör som stommen och två mässingsfärgade, för möjligheten att byta om så önskas. Bänken bärs upp av fem stycken ben i mässing, 18,5 centimeter höga. En form som fungerar och funktion som levererar, Vogue Mediabänk är både praktisk och snygg. Bakom skjutluckorna döljs ett hyllplan per sektion. Flyttbara för bästa möjliga förvaring. Längst bak i varje fack finns en öppning för kablarna att dras igenom till baksidan. Rengörs enkelt med fuktig trasa som glider lätt över de rena materialen och raka linjerna. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Neola mediabänk - Svart/vit - TV-bänkar & mediabänkar

  neola mediabänk - svart/vit - tv-bänkar & mediabänkar
 • Decotique Vogue Mediabänk 136h Mörkblå/1db1b/vit - TV-bänkar & Mediabänkar Mässing Mörkblå - 1105134-1DB1B-FW

  decotique vogue mediabänk 136h mörkblå/1db1b/vit - tv-bänkar & mediabänkar mässing mörkblå - 1105134-1db1b-fw
  Vogue mediabänk från Decotique. En modern och elegant mediabänk i skandinavisk design. Mediabänken har en stilren design och är tillverkad i målad MDF. Som om inte detta vore bra nog så står mediabänken stadigt på vackra ben i lackerad metall. Bänken har dörrar med sliding-funktion, dessa skjuts åt sidan. Inuti finns fack med ett hyllplan per fack som går att reglera höjd på. I varje fack finns även en öppning för att smidigt kunna dra ut kablar på baksidan av tv-bänken. Vogue mediabänk blir en mycket elegant inredningsdetalj och möbel i ditt vardagsrum eller tv-rum och du kommer garanterat ha stor glädje av den under många år.Utföranden:Stomme: Målad MDF, Valnötsfanér eller Ekfanér.Front: Målad MDF med eller utan fronter i mässingsfärgad aluminium.Underrede: Mässingsben (Ben höjd: 18,5cm) Stativ i mässing, svart eller vitt (Höjd 35cm)Bra att veta:- Kan enkelt rengöras med en fuktig trasa.- Max Vikt inuti: 30kg- Max Vikt ovanpå: 25kg Vi har valt ut Mörkblå TV-bänkar & Mediabänkar i Mässing från Decotique med stor omsorg.
 • TV-bänk Uxia

  tv-bänk uxia
  TV-bänk av massivt akaciaträ med ben och detaljer på dörrar av metall. Bredd: 160 cm. Djup: 43 cm. Höjd: 65 cm.
 • TV Bänk Douglas

  tv bänk douglas
  TV bänk i vitmålad furu. 4 luckor med plats för spel och annan elektronisk utrustning.
 • Decotique Vogue Mediabänk Med Ben 180 Cm / Svart - TV-bänkar & Mediabänkar Mdf Vit

  decotique vogue mediabänk med ben 180 cm / svart - tv-bänkar & mediabänkar mdf vit
  Mediabänken från Decotique är perfekt för alla hem, oavsett stil och smak och har en stomme med tre skjutdörrar i samma färg och sex ben med en 18,5 cm höjd. Den har en praktisk funktion med en rymlig förvaring och ett stilrent, modernt utseende. Mediabänken har tre flyttbara hyllplan för optimal förvaring och tre öppningar baktill för sladdar och kablar. Ett måste för den designintresserade. Om mediabänken från Decotique- Vogue uppskattas för den stilrena designen.- Vogue är också omtyckt för de olika valmöjligheterna.- Finns i flera färger.- Finns i flera material.- Den här mediabänken är en del av Decotiques kollektion Vogue.- Denna produkt levereras omonterad. Skötselråd för mediabänken- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Picadilly mediabänk - Ek/vit - TV-bänkar & mediabänkar

  picadilly mediabänk - ek/vit - tv-bänkar & mediabänkar
 • Decotique Wave Mediabänk 2d - TV-bänkar & Mediabänkar Pulverlackat Stål Grå

  decotique wave mediabänk 2d - tv-bänkar & mediabänkar pulverlackat stål grå
  Mediabänken från Decotique har en stilren, modern design som adderar det lilla extra till omgivningen. Den har mjuka former med grafiska linjer för en sofistikerad och elegant touch. Den har slanka ben i metall med en luftig känsla och generösa förvaringsutrymmen med praktiska uttag för sladdar och kablar man inte vill se. Sobra färger att välja mellan. Om mediabänken från Decotique- Elegant mediabänk med praktiska funktioner.- Exklusiv design.- Dörrar med push-open mekansim.- Två flyttbara hyllplan.- Maxvikt hyllplan: 30 kg.- Stödben ingår.- Djup: 376 mm.- Bredd: 1212 mm.- Höjd: 580 mm.- Denna produkt levereras monterad. Skötselråd för mediabänken- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Ronas mediabänk - Safir ek - TV-bänkar & mediabänkar

  ronas mediabänk - safir ek - tv-bänkar & mediabänkar
 • Otis mediabänk - Guld/antracit - TV-bänkar & mediabänkar

  otis mediabänk - guld/antracit - tv-bänkar & mediabänkar
 • Decotique Vogue Mediabänk 180h /2db1b/svart - TV-bänkar & Mediabänkar Mässing Mörkblå

  decotique vogue mediabänk 180h /2db1b/svart - tv-bänkar & mediabänkar mässing mörkblå
  Det svenska varumärket Decotique har med Vogue mediebänk utformat en möbel som tack vare alla färg- och materialkombinationer passar alla hem. Denna variant av Vogue har tre skjutdörrar, en i mässing och de två andra i samma färg som stommen.TV-bänken finns i två olika storlekar, denna är 180 centimeter lång med tre luckor. Det finns en justerbar hylla i varje fack och även en öppning där bak där kablar kan dras igenom och döljas på baksidan. Skåpet är baserat två mindre stativ i mässing alternativt vit- eller svartlackerad metall.Rengöring görs enkelt med en fuktig trasa tack vare dess raka linjer och material. Toppskivan tål 25 kilo och hyllplanens maxvikt är 30 kilo. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Department Ray Mediabänk 100 Cm / - TV-bänkar & Mediabänkar Ek Vit

  department ray mediabänk 100 cm / - tv-bänkar & mediabänkar ek vit
  Mediabänken från Department har en skandinavisk formgivning med naturliga material och en lyxig känsla. Den har en lucka med dekorativa, praktiska hål och ett justerbart hyllplan för att kunna anpassa efter smak och behov. Mediabänken har två smarta hål på baksidan för sladdar och kablar man inte vill se och ett hål upptill med ett medföljande lock. Denna produkt levereras monterad. Designad i Sverige. Om mediabänken från Department- Ray uppskattas för den skandinaviska designen.- Ray är också omtyckt för de väldesignade detaljerna.- Hål för sladdar och kablar man inte vill se.- Denna produkt levereras monterad.- Finns även som ett sängbord.- Mediabänken finns i olika färger.- Mediabänken finns i olika storlekar.- Från serien Ray. Mediabänkens egenskaper:- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 550 mm.- Djup: 430 mm.- Hyllplanets bredd: 93 cm.- Hyllplanets djup: 37 cm.- Innermåttets höjd: 354 cm.- Innermåttets djup: 389 . Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • VCM NORDIC Jusa 95 TV-bänk, med 2 luckor och 1 hylla - glas och svart trä

  vcm nordic jusa 95 tv-bänk, med 2 luckor och 1 hylla - glas och svart trä
 • Robbins mediabänk med hyllor - Vit/ek - TV-bänkar & mediabänkar

  robbins mediabänk med hyllor - vit/ek - tv-bänkar & mediabänkar
 • Artwood - AMALFI TV-bänk

  artwood - amalfi tv-bänk
  Media bench. Blue stone. Black iron base. w 160 x d 45 x h 45 cm
 • Rinaldo mediabänk - Mörkgrå/guld - TV-bänkar & mediabänkar

  rinaldo mediabänk - mörkgrå/guld - tv-bänkar & mediabänkar
 • LYCKEBY TV-bänk 42x140 cm

  lyckeby tv-bänk 42x140 cm
  Stilren TV-bänk av MDF med stomme av metall. LYCKEBY har en avskalad och modern design med två praktiska luckor med pushfunktion. TV-bänken har hål baktill med plats för kablar. Viss montering krävs. Monteringsanvisning medföljer. Material: MD
 • Tv-Bänk Tenzo Birka

  tv-bänk tenzo birka
  Svensk Producerad. Lackad mdf & Spånskiva. Handtag och ben i massiv oljad ek. Detta Sideboard är försedd men 1 Låda med push funktion, lådsarg i ek melamin för snygg effekt när man öppnar lådan. Öppet fack i mitten med kabelgenomsläpp. Bak
 • Larina mediabänk - Vit/ek - TV-bänkar & mediabänkar

  larina mediabänk - vit/ek - tv-bänkar & mediabänkar
 • Cosmo mediabänk - Wotan ek - TV-bänkar & mediabänkar

  cosmo mediabänk - wotan ek - tv-bänkar & mediabänkar
 • Simena mediabänk - Svart - TV-bänkar & mediabänkar

  simena mediabänk - svart - tv-bänkar & mediabänkar
 • Mia mediabänk - Antracit - TV-bänkar & mediabänkar

  mia mediabänk - antracit - tv-bänkar & mediabänkar
 • Ovit mediabänk - Svart/furu - TV-bänkar & mediabänkar

  ovit mediabänk - svart/furu - tv-bänkar & mediabänkar
 • Retro mediabänk 90 cm - Valnöt - TV-bänkar & mediabänkar

  retro mediabänk 90 cm - valnöt - tv-bänkar & mediabänkar
 • Decotique Vogue Mediabänk 180h Vitpigm. Ek/1wo2b/ - TV-bänkar & Mediabänkar Mässing Vitpigmenterad Ek - 1105133-1WO2B-LB

  decotique vogue mediabänk 180h vitpigm. ek/1wo2b/ - tv-bänkar & mediabänkar mässing vitpigmenterad ek - 1105133-1wo2b-lb
  Vogue mediabänk från Decotique. En modern och elegant mediabänk i skandinavisk design. Mediabänken har en stilren design och är tillverkad i målad MDF. Som om inte detta vore bra nog så står mediabänken stadigt på vackra ben i mässing vilket gör mediabänken både unik och lyxig. Bänken har dörrar med sliding-funktion, dessa skjuts åt sidan. Inuti finns fack med ett hyllplan per fack som går att reglera höjd på. I varje fack finns även en öppning för att smidigt kunna dra ut kablar på baksidan av tv-bänken. Vogue mediabänk blir en mycket elegant inredningsdetalj och möbel i ditt vardagsrum eller tv-rum och du kommer garanterat ha stor glädje av den under många år.Maxvikt inuti: 30 kgMaxvikt ovanpå: 25 kg Vi har valt ut Vitpigmenterad Ek TV-bänkar & Mediabänkar i Mässing från Decotique med stor omsorg.
 • Maribo mediabänk - Svart/vit - TV-bänkar & mediabänkar

  maribo mediabänk - svart/vit - tv-bänkar & mediabänkar
 • SJÄLSÖ NORDIC rektangulär tv-bänk med hylla - brunt återvunnet trä

  sj&aumllsö nordic rektangulär tv-bänk med hylla - brunt återvunnet trä
 • Parker mediabänk - Vit - TV-bänkar & mediabänkar

  parker mediabänk - vit - tv-bänkar & mediabänkar
 • Cafu mediabänk - Safir ek - TV-bänkar & mediabänkar

  cafu mediabänk - safir ek - tv-bänkar & mediabänkar
 • Detas mediabänk - Valnöt/guld - TV-bänkar & mediabänkar

  detas mediabänk - valnöt/guld - tv-bänkar & mediabänkar
 • Hay Colour Cabinet Sideboard 180 Cm / - TV-bänkar & Mediabänkar Valchromat Multi

  hay colour cabinet sideboard 180 cm / - tv-bänkar & mediabänkar valchromat multi
  Sideboard från Hay har ett spännande uttryck med ren, minimalistisk design och lekfulla, livliga färger. Det är tillverkat av robust, FSC-certifierad valchromat med en hållbar stålram. Välj från ett brett utbud av olika modeller och storlekar. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgivning av Muller Van Severen. Originaldesign från år 2022. Om sideboard från Hay- Formgivare är Muller Van Severen.- Colour Cabinet uppskattas för den eleganta, lekfulla designen.- Sideboard finns i 3olika storlekar.- Tillverkat i Danmark.- Från serien Colour Cabinet.- Djup: 390 mm.- Höjd: 510 mm. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Space mediabänk - Svart/valnöt - TV-bänkar & mediabänkar

  space mediabänk - svart/valnöt - tv-bänkar & mediabänkar
 • Zigon mediabänk - Ek/svart - TV-bänkar & mediabänkar

  zigon mediabänk - ek/svart - tv-bänkar & mediabänkar
 • Piedmont mediabänk - Vit - TV-bänkar & mediabänkar

  piedmont mediabänk - vit - tv-bänkar & mediabänkar
 • Fale mediabänk - Vit/svart - TV-bänkar & mediabänkar

  fale mediabänk - vit/svart - tv-bänkar & mediabänkar