Möbler
www.mobel.se

TV-bänkar på hjul

Har du behov av att kunna flytta din TV enkelt utan att behöva lyfta den kan en TV-bänk på hjul hjälpa dig. Här listar vi förslag på rullande mediabänkar där några är stora för breda QLEDs och förslag på liten tv-bänk på hjul.

  • A2 Collect 2010 Mediabänk Med Hjul Vit - TV-bänkar & Mediabänkar Ek Vit - 1015MW

    a2 collect 2010 mediabänk med hjul vit - tv-bänkar & mediabänkar ek vit - 1015mw
    Collect 2010 mediabänk från A2, formgiven av Sara Larsson. En stilren mediabänk som skiljer sig från vanliga vita bänkar med en snygg och dekorativ fasad. Luckorna har rutor i olika storlekar och nivå och blir en diskret men tjusig detalj i vardagsrummet. Skåpet har flyttbara hyllor och dörrarna öppnas smidigt med en tryckmekanism. Mediabänken har smarta hål på baksidan för att dölja fula kablar och att få ett stilrent utseende. Bänken är tillverkad av vit MDF och har hjul som ben för att enkelt och flexibelt flytta möbeln. Vi har valt ut Vit TV-bänkar & Mediabänkar i Ek från A2 med stor omsorg.
  • A2 Collect 2010 Mediabänk Med Hjul - TV-bänkar & Mediabänkar Ek Vit

    a2 collect 2010 mediabänk med hjul - tv-bänkar & mediabänkar ek vit
    Hidden från A2 är ett skrivbord optimalt för bärbara datorer. Precis som namnet antyder så finns det en dold funktion; på bordets ovansida finns en rörlig del som kan skjutas fram och tillbaka för att dölja datorn när den inte används. Utrymmet passar bärbara datorer upp till 15 tum. Skrivbordet har även en låda för praktisk förvaring. Hidden är formgivet av Sara Larsson och är tillverkat av målat trä, fanér och MDF. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.