Möbler
www.mobel.se

Bänkar

Bänkar finns i olika former, färger och material. Gemensamt är att de ger förvaring i hemmet. En bänk kan vara öppen eller stängd med dörr, lådor och luckor. Vilken typ av bänk behöver du?

TV-bänkar & Mediabänkar | Sideboards | Hallbänk | Skänkar

Populärt inom bänkar

 • Pair Sideboard Inkl. Ben Mushroom

  pair sideboard inkl. ben mushroom
  Pair sidobord från Montana, design av Peter J. Lassen. Pair är ett enkelt par av två sektioner som går att skilja på eller behålla som en helhet. Båda sektioner består av en lodrät avgränsare i mitten med ett hyllplan på vardera sida medan ena sektionen har två dörrar. Pair blir en utmärkt förvaring i dina flesta rum som dessutom går att bygga på med hjälp av andra moduler ifrån Montana.
 • Air Sideboard, Svart

  air sideboard, svart
  Den här sideboarden från Design House Stockholm tillhör serien Air, som är designad av Mathieu Gustafsson. Den luftiga rottingen gör att du kan få en glimt av vad som finns inuti, och skapar även ett härligt djup. Du kan med fördel placera en lampa i skåpet, rottingen gör att ljuset sprids på ett vacker sätt. Kan användas för att förvara till exempel sängkläder eller porslin.Vikt: 20 kg.
 • Air sideboard low svart, rotting

  air sideboard low svart, rotting
 • Kabino sideboard large vit

  kabino sideboard large vit

Fler tips på bänkar

 • RAMSBYN TV-bänk Svart, Tv-bänkar

  ramsbyn tv-bänk svart, tv-bänkar
 • Pyramid Bench 11 200X40, Black Frame/Clear

  pyramid bench 11 200x40, black frame/clear
  Pyramid bench 11 från Hay, återlanserad av Hay. Formgiven av Friso Kramer och Wim Rietveld. Bänk med design från 1959. Bänkens konstruktion är framtagen med metoden för utskjutning av stålplåt som pulverlackerats och har en exklusiv toppskiva i massiv klarlackad ek. Bänken har en blandad design av modernt och retro som passar perfekt till ett köksbord, matsalsbord eller som bänk till hallen.
 • Vogue Mediabänk 180L, Mörkblå/3DB/Mässing

  vogue mediabänk 180l, mörkblå/3db/mässing
  Vogue mediabänk från Decotique. En modern och elegant mediabänk i skandinavisk design. Mediabänken har en stilren design och är tillverkad i målad MDF. Som om inte detta vore bra nog så står mediabänken stadigt på vackra ben i mässing vilket gör mediabänken både unik och lyxig. Bänken har dörrar med sliding-funktion, dessa skjuts åt sidan. Inuti finns fack med ett hyllplan per fack som går att reglera höjd på. I varje fack finns även en öppning för att smidigt kunna dra ut kablar på baksidan av tv-bänken. Vogue mediabänk blir en mycket elegant inredningsdetalj och möbel i ditt vardagsrum eller tv-rum och du kommer garanterat ha stor glädje av den under många år.Utföranden:Stomme: Målad MDF, Valnötsfanér eller Ekfanér.Front: Målad MDF med eller utan fronter i mässingsfärgad aluminium.Underrede: Mässingsben (Ben höjd: 18,5cm) Stativ i mässing, svart eller vitt (Höjd 35cm)Bra att veta:- Kan enkelt rengöras med en fuktig trasa.- Max Vikt inuti: 30kg- Max Vikt ovanpå: 25kg
 • Soho TV-bänk 180x43x37 cm, Tv-bänkar

  soho tv-bänk 180x43x37 cm, tv-bänkar
 • RHONDAVE TV-bänk 135 Stjärnmönstrad Flerfärgad/Vit/Trä, Tv-bänkar

  rhondave tv-bänk 135 stjärnmönstrad flerfärgad/vit/trä, tv-bänkar
 • Marvelous Sideboard 108x62cm, Svart/Grön Marmor

  marvelous sideboard 108x62cm, svart/grön marmor
  Marvelous Sideboard från Decotique. Ett modernt och elegant sideboard av skandinavisk design. Med Marvelous sideboard får du två funktioner i samma möbel - praktisk avställningsyta med plats för förvaring. Sidobordet står stadigt med en stomme av metall som är försedd med ett statiskt hyllplan och en topp. Marvelous passar utmärkt att placera i hallen, eller varför inte i sovrummet där den kan blir dekorerad med snygga inredningsföremål för att lyfta rummets atmosfär.Egenskaper Tillverkad av lackerad metall Rengör ytan med en fuktig trasa Finns i fyra färger - svart, vit, grå och grön Viktig information om marmorMarmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå då all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan skivan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva.
 • Svea TV-Bänk 57 cm, Tv-bänkar

  svea tv-bänk 57 cm, tv-bänkar
 • QUATRE tv-bänk 134x56 cm

  quatre tv-bänk 134x56 cm
  Tv-bänk med dörrar och ben av ask. Stomme av vit, lackerad fiberplatta. Höjd: 56 cm Bredd: 134 cm Djup: 45 cm
 • ARIEYANA Skänk 227x84 cm Brun/Vit, Sideboards

  arieyana skänk 227x84 cm brun/vit, sideboards
 • TV-bänk massivt mangoträ blå handmålad, Tv-bänkar

  tv-bänk massivt mangoträ blå handmålad, tv-bänkar
  Denna unika TV-bänk i trä kommer att bli en färgglad detalj i ditt vardagsrum eller sovrum och bli en iögonfallande möbel. Med sin slående design kommer denna handmålade TV-bänk att vara en riktig&hellip:
 • Byrå YAY

  byrå yay
  Yay är en liten och nätt förvaring perfekt för små utrymmen. Som ett smycke förfinar Yay dit hem och tillför god och smart förvaring. Kroppen är lackad spånskiva i sobrafärger och de långa benen tillverkade i rostfritt stål ger möblern
 • Skänk 140x40x80 cm massivt mangoträ, Sideboards

  skänk 140x40x80 cm massivt mangoträ, sideboards
  Denna träskänk i en antik stil utstrålar en vintage charm och blir ett tidlöst tillskott i din inredning. Denna skänk är tillverkad i massivt mangoträ, ett lövträ med rika ådringar. Grovt mangoträ&hellip:
 • Amelia Skänk Svart, Sideboards

  amelia skänk svart, sideboards
 • Vogue Sideboard 136H, Grön/1G1B/Mässing

  vogue sideboard 136h, grön/1g1b/mässing
  Vogue sideboard från Decotique.Här har vi ett fantastiskt elegant och modernt sidobord i en skandinavisk design som gör att den passar i de flesta moderna hemmen. Vogue är perfekt för att använda som en avlastningsyta och för förvaring av olika saker som sänglinnen, porslin, glas och så vidare. Sideboardet står på ett robust och stadigt stativ som kommer i mässing eller tre olika färger. Du kan välja olika utförande på fronten och stommen för att du ska få din specifika stil där hemma, se länkat nedan vad för utföranden som finns. Inuti sideboardet finner du ett hyllplan i mitten som också är avtagbart och kan regleras på höjden. Denna underbara sideboarden blir en praktisk möbel samtidigt som den blir en inspirerande inredningsdetalj i vardagsrummet, köket eller hallen.Utföranden: Stomme: Målad MDF, Valnötsfanér eller Ekfanér. Front: Målad MDF med eller utan fronter i mässingsfärgad aluminium.Bra att veta: - Kan enkelt rengöras med en fuktig trasa.
 • RHONDAVE TV-bänk 201 Lapptäcksmönstrad Flerfärgad, Tv-bänkar

  rhondave tv-bänk 201 lapptäcksmönstrad flerfärgad, tv-bänkar
 • STENBYN TV-Bänk 140 cm Brun, Tv-bänkar

  stenbyn tv-bänk 140 cm brun, tv-bänkar
 • Skänk massivt mangoträ 95x45x185 cm, Sideboards

  skänk massivt mangoträ 95x45x185 cm, sideboards
  Vårt högskåp i trä blir en perfekt lösning för att organisera dina samlarföremål och ger samtidigt ditt vardagsrum en industriell känsla. Vitrinskåpet är tillverkat i massivt mangoträ som är&hellip:
 • TV-bänk 90x30x40 cm massiv teak, Tv-bänkar

  tv-bänk 90x30x40 cm massiv teak, tv-bänkar
  Med sin trendiga och praktiska design blir denna TV-bänk i massivt teakträ ett riktigt blickfång i ditt rum. Denna vintage TV-bänk är tillverkad i massivt teakträ och blir en tidlös detalj i ditt&hellip:
 • Bänk Li

  bänk li
  Li bänk med en sits och ryggstöd i acacia och en stomme av stål. Mått: Längd: 180cm, Djup: 57cm, Höjd: 89,5cm och sitthöjd: 47cm. Kräver enklare montering.
 • Evora TV-bänk 194x39x39 cm, Tv-bänkar

  evora tv-bänk 194x39x39 cm, tv-bänkar
 • Mediabänk Frank 180 cm - (vitbetsad ekfanèr)

  mediabänk frank 180 cm - (vitbetsad ekfanèr)
 • VIRKVARN TV-Bänk 180 cm Brun/Vit, Tv-bänkar

  virkvarn tv-bänk 180 cm brun/vit, tv-bänkar
 • YSABELLA Skänk 41x104 cm Brun, Sideboards

  ysabella skänk 41x104 cm brun, sideboards
 • Skänk svart 80x36x75 cm spånskiva, Sideboards

  skänk svart 80x36x75 cm spånskiva, sideboards
  Denna skänk med minimalistisk design blir ett såväl praktiskt som vackert dekorativt tillskott i ditt hem. Denna skänk med 2 dörrar och 1 låda har gott om förvaringsplats för böcker, mediaenheter&hellip:
 • VINTERVIKEN TV-bänk Trä/Natur/Vit, Tv-bänkar

  vinterviken tv-bänk trä/natur/vit, tv-bänkar
 • Marvelous Sidobord 62x105 cm, Svart/Svart Marmor

  marvelous sidobord 62x105 cm, svart/svart marmor
  Marvelous sidobord från Decotique. Marvelous är en serie sidobord som är tillverkade i robust metall som gör att borden står stadigt. Det hårda och kraftfulla materialet ger kropp till ett modernt och stilrent hantverk. Kombinationen av den hårda metallen och gedigna hantverket skapar en dynamik och en kontrast som känns både modern och sofistikerad. Låt sidobordet bära upp dina vackra vaser eller andra pjäser som förtjänar en bra plats i hemmet. Marvelous passar utmärkt i vardagsrummet, sovrummet eller i hallen. Just denna variant har en bordsskiva i den vackraste marmor. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år.
 • Skänk högglans grå 60x35x76 cm spånskiva, Sideboards

  skänk högglans grå 60x35x76 cm spånskiva, sideboards
  Med sitt praktiska förvaringsutrymme blir skänken ett perfekt komplement i alla rum. Eftersom den är tillverkad i spånskiva med en högglansig finish är byrån vacker och oerhört stadig och stabil.&hellip:
 • KINGROY Skänk 115x89 Oljad Furu, Sideboards

  kingroy skänk 115x89 oljad furu, sideboards
 • TV-bänk svart 90x30x40 cm trä, Tv-bänkar

  tv-bänk svart 90x30x40 cm trä, tv-bänkar
  Med sin trendiga och praktiska design blir denna TV-bänk i teakträ ett riktigt blickfång i ditt rum. TV-bänken är tillverkad i MDF och massivt paulownia, har 1 lucka och 2 öppna fack som är optimala&hellip:
 • Ray mediabänk 100 cm, Vit

  ray mediabänk 100 cm, vit
  Ray mediabänk från Department. En modern och snygg mediabänk i skandinavisk design. Designen är enkel, stilren och tillverkade i naturliga material och färger. Bänken består av en dörr med ett justerbart hyllplan. På baksidan finns två smarta hål för att dölja kablar. Det finns även ett hål på toppen för att dölja fula kablar och vill man inte ha hålet medföljer ett lock som täcker det. Mediabänken levereras monterad. Mått hylla B: 93 cm H:34 cm D: 37 cm. Bänken finns i tre olika utföranden.
 • Skänk med 5 lådor 40x30x100 cm massiv teak, Sideboards

  skänk med 5 lådor 40x30x100 cm massiv teak, sideboards
  Skänken utstrålar en lantlig charm och blir en fokuspunkt i ditt sovrum, vardagsrum eller din lounge. Sidoskåpet är tillverkat av massiv teak med en naturlig yta och naturlig färg, och har en exceptionella&hellip:
 • Sindra mediabänk - Valnöt

  sindra mediabänk - valnöt
 • BRADLEY Tv-bänk Vit, Tv-bänkar

  bradley tv-bänk vit, tv-bänkar
 • STENHESTRA TV-Bänk 160 cm Brun, Tv-bänkar

  stenhestra tv-bänk 160 cm brun, tv-bänkar
 • GEZABELE TV-bänk 110/203 Vit, Tv-bänkar

  gezabele tv-bänk 110/203 vit, tv-bänkar
 • VARRED TV-Bänk 130 cm Brun/Vit, Tv-bänkar

  varred tv-bänk 130 cm brun/vit, tv-bänkar
 • SPERONE Sideboard 2 Lådor Mörkgrå, Sideboards

  sperone sideboard 2 lådor mörkgrå, sideboards
 • Livia mediabänk B150 cm - Vit/Trä

  livia mediabänk b150 cm - vit/trä
 • ZUENNE Tv-bänk Trä/Svart, Tv-bänkar

  zuenne tv-bänk trä/svart, tv-bänkar
 • KASA TV-bänk Vit, Tv-bänkar

  kasa tv-bänk vit, tv-bänkar
 • WILBER TV-bänk 180x40x30 cm, Tv-bänkar

  wilber tv-bänk 180x40x30 cm, tv-bänkar
 • Mello TV-Bänk 54 cm, Tv-bänkar

  mello tv-bänk 54 cm, tv-bänkar
 • KOLESAR Tv-bänk 2 Lådor Vit/Valnöt/Metallben, Tv-bänkar

  kolesar tv-bänk 2 lådor vit/valnöt/metallben, tv-bänkar
 • Line Sideboard 150 cm, Ek

  line sideboard 150 cm, ek
  Line sideboard från Department. En modern och snygg bänk i skandinavisk design. Designen är enkel, stilren och tillverkade i naturliga material och färger. Bänkens stomme är i ek och fronten är vit. Bänken består av två skjutdörrar med två justerbara hyllplan med sektion i mitten. Line sideboard levereras monterad. Mått hylla B: 72 cm H:59 cm D: 37 cm
 • ASSARP TV-bänk 180 Grå, Tv-bänkar

  assarp tv-bänk 180 grå, tv-bänkar
 • TRAYLOR Kista 117 cm Vit/Grå, Sideboards

  traylor kista 117 cm vit/grå, sideboards
 • Patch TV-Bänk Vit/Ek 56 cm, Tv-bänkar

  patch tv-bänk vit/ek 56 cm, tv-bänkar
 • Nordviken mediabänk - Körsbär

  nordviken mediabänk - körsbär
 • White sideboard vit-ekben

  white sideboard vit-ekben
 • Skänk handgjord vit 140x30x70 cm massivt akaciaträ, Sideboards

  skänk handgjord vit 140x30x70 cm massivt akaciaträ, sideboards
  Denna skänk utstrålar en vintage charm och blir garanterat ett blickfång i din heminredning. Skåpet är tillverkat i massivt akaciaträ som har belagts med en naturlig finish för att ge det ett vackert&hellip:
 • VENZON Sideboard 160 Ljusgrå, Sideboards

  venzon sideboard 160 ljusgrå, sideboards
  Sideboard i ekmönstrad melamin.
 • TV-bänk med 3 lådor 120x30x60 cm massiv furu, Tv-bänkar

  tv-bänk med 3 lådor 120x30x60 cm massiv furu, tv-bänkar
  Den klassiska TV-bänken i trä har en enkel men praktisk design som passar alla slags inredningar. HiFi-bänken är tillverkad av massiv furu och en metallram och är stabil och hållbar. Den har 3 lådor&hellip: