Möbler
www.mobel.se

Bänkar

Bänkar finns i olika former, färger och material. Gemensamt är att de ger förvaring i hemmet. En bänk kan vara öppen eller stängd med dörr, lådor och luckor. Vilken typ av bänk behöver du?

TV-bänkar & Mediabänkar | Sideboards | Hallbänk | Skänkar

Populärt inom bänkar

 • DAWN Tv-bänk Svart

  dawn tv-bänk svart
  Denna TV-bänk är en klassisk och elegant möbel med många olika förvaringsmöjligheter. Mässingsdetaljerna på benen och handtag ger en exklusiv känsla. Bänken erbjuder både dold och öppen förvaring så att du kan välja vad du vill ha framme och vad du vill lägga undan. På baksidan finns utskurna hål för osynlig dragning av sladdar. Design & egenskaperElegant TV-bänk med smart förvaring. Benen är tillverkade i mattsvart metall, skåpet är tillverkat i MDF och ekfanér.Facket till vänster är 27 cm högt. Facken i mitten är 12,5 cm höga.Facket till höger är 17 cm högt. Avstånd från golv till skåpets underkant: 16/20 cm. Leverans & förpackningLevereras delvis monterad.Antal förpackningar: 1 st.Förpackningsmått: 45x165x50 cm.Vikt: 37 kg.
 • Mediabänk Adiam - Vit Högglans

  mediabänk adiam - vit högglans
 • Bänk Trä

  bänk trä
  Av massivt mangoträ, målad eller natur. 80x30 cm. Sittyta 80x25 cm. Höjd 50 cm. Max belastning 120 kg. Lev. omonterad. Små kvistsprickor kan förekomma i materialet, vilket ger varje bänk ett unikt utseende.
 • Bänk Clara

  bänk clara
  Vacker bänk i massiv oljad ek. Passar perfekt i hallen med en fårskinnsfäll över eller i köket. Montera själv. Mått: Höjd: 46 cm. Bredd: 110 cm. Djup: 38 cm. Sitthöjd: 46 cm.

Fler tips på bänkar

 • JOHN Skänk 131x40x131 cm, Sideboards

  john skänk 131x40x131 cm, sideboards
 • Skänk 60x35x75 cm grovt mangoträ och naturlig rotting, Sideboards

  skänk 60x35x75 cm grovt mangoträ och naturlig rotting, sideboards
  Om du vill tillföra en rustik charm till din inredning är denna skänk av massivt mangoträ ett perfekt val. Massivt mangoträ är ett tropiskt lövträ. Det är både starkt och slitagebeständigt.&hellip:
 • Vogue Sideboard 136H, Valnöt/1W1B/Svart

  vogue sideboard 136h, valnöt/1w1b/svart
  Vogue sideboard från Decotique.Här har vi ett fantastiskt elegant och modernt sidobord i en skandinavisk design som gör att den passar i de flesta moderna hemmen. Vogue är perfekt för att använda som en avlastningsyta och för förvaring av olika saker som sänglinnen, porslin, glas och så vidare. Sideboardet står på ett robust och stadigt stativ som kommer i mässing eller tre olika färger. Du kan välja olika utförande på fronten och stommen för att du ska få din specifika stil där hemma, se länkat nedan vad för utföranden som finns. Inuti sideboardet finner du ett hyllplan i mitten som också är avtagbart och kan regleras på höjden. Denna underbara sideboarden blir en praktisk möbel samtidigt som den blir en inspirerande inredningsdetalj i vardagsrummet, köket eller hallen.Utföranden: Stomme: Målad MDF, Valnötsfanér eller Ekfanér. Front: Målad MDF med eller utan fronter i mässingsfärgad aluminium.Bra att veta: - Kan enkelt rengöras med en fuktig trasa.
 • DONYATT TV-Bänk 45 cm Brun, Tv-bänkar

  donyatt tv-bänk 45 cm brun, tv-bänkar
 • STENBYN TV-Bänk 140 cm Brun, Tv-bänkar

  stenbyn tv-bänk 140 cm brun, tv-bänkar
 • SAVINO TV-bänk Brun/Svart, Tv-bänkar

  savino tv-bänk brun/svart, tv-bänkar
 • TV-bänk aviatorstil 120x30x40 cm massivt mangoträ, Tv-bänkar

  tv-bänk aviatorstil 120x30x40 cm massivt mangoträ, tv-bänkar
  Denna TV-bänk i aviator vintage-stil blir en fokuspunkt i ditt vardagsrum eller filmrum. Den är tillverkad i massivt mangoträ och aluminium som gör den stabil, hållbar och lätt att rengöra. Den&hellip:
 • INDIANAPOLIS Skänk 131x42x104 cm, Sideboards

  indianapolis skänk 131x42x104 cm, sideboards
 • Skänk 45x32x115 cm massivt akaciaträ och MDF, Sideboards

  skänk 45x32x115 cm massivt akaciaträ och mdf, sideboards
  Denna höga skänk är designad med den senaste trenden i färg och funktion i åtanke. Träskänken är mästerligt tillverkad i massivt akaciaträ och MDF, vilket gör den väldigt stadig och hållbar.&hellip:
 • OWEN TV-bänk 107x50 cm Espresso, Tv-bänkar

  owen tv-bänk 107x50 cm espresso, tv-bänkar
 • TV-bänk grå 120x30x37,5 cm spånskiva, Tv-bänkar

  tv-bänk grå 120x30x37,5 cm spånskiva, tv-bänkar
  Tack vare sin trendiga och praktiska design blir denna TV-bänk ett riktigt blickfång i ditt rum. TV-bänken är tillverkad i spånskiva som säkerställer robusthet, stadighet och en lång livslängd.&hellip:
 • SERACH TV-bänk, Tv-bänkar

  serach tv-bänk, tv-bänkar
 • Mediabänk Bessie - Vit/betongmönster

  mediabänk bessie - vit/betongmönster
 • Tv-bänk 46 cm, Tv-bänkar

  tv-bänk 46 cm, tv-bänkar
 • Arctic Skänk TVÅ, Sockel

  arctic skänk två, sockel
  Arctic Skänk TVÅ, Sockel från Voice
 • SERACH TV-möbelset + LED, Tv-bänkar

  serach tv-möbelset + led, tv-bänkar
 • Tv-bänk Marshall 120x30,5x42,5 cm

  tv-bänk marshall 120x30,5x42,5 cm
  Denna snygga och funktionella tv-bänk är den perfekta lösningen för din tv och all digital utrustning. Passar för att hålla ordning på olika småsaker. Tack vare designen passar den perfekt i vardagsrummet. Kit för montering ingår, enkel att
 • Toní Bankski Bänk, Mist green

  toní bankski bänk, mist green
  Toní Bankski bänk från Fatboy med ett skönt ryggstöd med armstöd, perfekt för trädgården och perfekt till balkongen. Den har en rundad, hållbar design i aluminium och stilrena former med ett avslappnat uttryck. Den har en högkvalitativ Axalta beläggning, perfekt för utomhusbruk. Välj mellan olika färger. Formgiven av Erik Stehmann. Bra att veta om Toní Bankski bänk - Bänken kommer i olika färger.- Tillverkad av aluminium.- Lättviktig, uv-skyddad design.- Kombinera bänken med ett matchande Toní bord från Fatboy.- Vikt: 9,95 kg. Hur bör du ta hand om bänken? - Rengör med en fuktig trasa.
 • Skänk svart högglans 120x36x69 cm spånskiva, Sideboards

  skänk svart högglans 120x36x69 cm spånskiva, sideboards
  Skänken är ett bra och praktiskt komplement till ditt rum. Skänken med 2 luckor och 4 lådor har gott om förvaringsplats för böcker, mediaenheter och andra saker. Den stadiga ovansidan är perfekt&hellip:
 • Skänk spånskiva 71x35x88 cm ek, Sideboards

  skänk spånskiva 71x35x88 cm ek, sideboards
  Med sitt praktiska förvaringsutrymme blir skänken ett perfekt komplement i alla rum. Skänken är tillverkad i spånskiva. Den består av 1 låda och ett skåp med 2 dörrar för att tillgodose för&hellip:
 • Toní Bankski Bänk, Lemon

  toní bankski bänk, lemon
  Toní Bankski bänk från Fatboy med ett skönt ryggstöd med armstöd, perfekt för trädgården och perfekt till balkongen. Den har en rundad, hållbar design i aluminium och stilrena former med ett avslappnat uttryck. Den har en högkvalitativ Axalta beläggning, perfekt för utomhusbruk. Välj mellan olika färger. Formgiven av Erik Stehmann. Bra att veta om Toní Bankski bänk - Bänken kommer i olika färger.- Tillverkad av aluminium.- Lättviktig, uv-skyddad design.- Kombinera bänken med ett matchande Toní bord från Fatboy.- Vikt: 9,95 kg. Hur bör du ta hand om bänken? - Rengör med en fuktig trasa.
 • MAKRE Sideboard 120 Marmor Vit, Sideboards

  makre sideboard 120 marmor vit, sideboards
 • CALI Sideboard 181 med Lådor Vit Högglanslack, Sideboards

  cali sideboard 181 med lådor vit högglanslack, sideboards
  CALI är en trendig och ytterst smakfull serie förvaringsmöbler i vit högblank lack i skandinavisk design. Möbeln passar dig som är i behov av förvaringsmöjligheter utan att möbeln tar för stor&hellip:
 • Sideboard Svea 3D3DR

  sideboard svea 3d3dr
  Denna typiska skandinaviska serie ger ditt rum ett lugnt och harmoniskt uttryck, med dess gerade rundade hörn och ekdetaljer. SVEA serien ger dig efterlägtad förvaringsmöjligheter och du kan välja mellan olika modeller med skåp och lådor dä
 • Bänk Gloria, 38 x 95 cm

  bänk gloria, 38 x 95 cm
  Bänk Gloria med metallstomme och sits stoppad med polyeter. Metallben. Tyg av 100% sammetspolyester. Mått 38 x 95, höjd 45 cm. Levereras omonterarad.
 • DENSBORN Skänk 135,3x99,8 Matt Vit/Vitt Glas, Skåp

  densborn skänk 135,3x99,8 matt vit/vitt glas, skåp
 • Vogue Mediabänk 180L, Grå/3G/Mässing

  vogue mediabänk 180l, grå/3g/mässing
  Vogue mediabänk från Decotique. En modern och elegant mediabänk i skandinavisk design. Mediabänken har en stilren design och är tillverkad i målad MDF. Som om inte detta vore bra nog så står mediabänken stadigt på vackra ben i mässing vilket gör mediabänken både unik och lyxig. Bänken har dörrar med sliding-funktion, dessa skjuts åt sidan. Inuti finns fack med ett hyllplan per fack som går att reglera höjd på. I varje fack finns även en öppning för att smidigt kunna dra ut kablar på baksidan av tv-bänken. Vogue mediabänk blir en mycket elegant inredningsdetalj och möbel i ditt vardagsrum eller tv-rum och du kommer garanterat ha stor glädje av den under många år.Utföranden:Stomme: Målad MDF, Valnötsfanér eller Ekfanér.Front: Målad MDF med eller utan fronter i mässingsfärgad aluminium.Underrede: Mässingsben (Ben höjd: 18,5cm) Stativ i mässing, svart eller vitt (Höjd 35cm)Bra att veta:- Kan enkelt rengöras med en fuktig trasa.- Max Vikt inuti: 30kg- Max Vikt ovanpå: 25kg
 • VEGAS Skänk 127,5x40,5x91 cm, Sideboards

  vegas skänk 127,5x40,5x91 cm, sideboards
 • Vevi Bänk 105 cm Aluminium, Vit

  vevi bänk 105 cm aluminium, vit
  Vevi bänk från BRAFAB med en elegant design med en enkel, nordisk känsla. Bänken är tillverkad av hållbart, praktiskt aluminium perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Formgiven av Dick Björk. Bra att veta om Vevi bänk - Bänken kommer i olika färger.- Bänken kommer i olika storlekar.- Kombinera bänken med ett bord från BRAFAB.- Uppskattas för den enkla, moderna designen.- Den här bänken är en del av BRAFABs kollektion Vevi. Hur bör du ta hand om bänken?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.
 • Skänk i sheeshamträ 160x35x75 cm, Sideboards

  skänk i sheeshamträ 160x35x75 cm, sideboards
  Denna träskänk i sheeshamträ är både snygg och praktisk, och kommer att bli ett utmärkt tillskott till ditt vardagsrum, matsal eller hall. Det kan också användas som skänk, soffbord, byrå etc.&hellip:
 • Vogue Mediabänk 136H, Grön/2G/Vit

  vogue mediabänk 136h, grön/2g/vit
  Vogue mediabänk från Decotique. En modern och elegant mediabänk i skandinavisk design. Mediabänken har en stilren design och är tillverkad i målad MDF. Bänken har dörrar med sliding-funktion, dessa skjuts åt sidan. Inuti finns fack med ett hyllplan per fack som går att reglera höjd på. I varje fack finns även en öppning för att smidigt kunna dra ut kablar på baksidan av tv-bänken. Vogue mediabänk blir en mycket elegant inredningsdetalj och möbel i ditt vardagsrum eller tv-rum och du kommer garanterat ha stor glädje av den under många år.Utföranden:Stomme: Målad MDF, Valnötsfanér eller Ekfanér.Front: Målad MDF med eller utan fronter i mässingsfärgad aluminium.Underrede: Mässingsben (Ben höjd: 18,5cm) Stativ i mässing, svart eller vitt (Höjd 35cm)Bra att veta:- Kan enkelt rengöras med en fuktig trasa.- Max Vikt inuti: 30kg- Max Vikt ovanpå: 25kg
 • Skåp Archie

  skåp archie
  Skåp av plåt med underrede av metall. Två dörrar av återvunnet, fiskbensmönstrat trä med snygg struktur. Dörrarna har metallhandtag och magnetlås. Tre fasta hyllplan. Mått: Bredd 80 cm, höjd 180 cm, djup 41,5 cm. Höjd från golv till skå
 • Sideboard Just Home Wooddy Çekmeceli Masif Dresuar

  sideboard just home wooddy çekmeceli masif dresuar
  Material: 100% Melaminbelagd spånskiva Metallben Mått: 100 x 35 x 95 cm
 • Tristar Golvfläkt VE-5935 80 W 45 cm silver, Sideboards

  tristar golvfläkt ve-5935 80 w 45 cm silver, sideboards
  Golvfläkten VE-5935 från Tristar blir ett utmärkt val för bättre luftcirkulation under varma sommardagar. Den har en enkel men stilren design och blir ett bra komplement till alla inredningsstilar.&hellip:
 • TV-bänk betonggrå 120x30x50 cm spånskiva, Tv-bänkar

  tv-bänk betonggrå 120x30x50 cm spånskiva, tv-bänkar
  Denna TV-bänk blir en mittpunkt i din inredning, med sin trendiga och praktiska design. Denna moderna tv-bänk är tillverkad av kvalitativ spånskiva, vilket gör den robust och stabil. Den har 2 lådor,&hellip:
 • DOKOS TV-bänk 158,1 Vit/Grå, Tv-bänkar

  dokos tv-bänk 158,1 vit/grå, tv-bänkar
 • HEDA TV-bänk, Tv-bänkar

  heda tv-bänk, tv-bänkar
 • WILBER TV-bänk 180x40x30 cm, Tv-bänkar

  wilber tv-bänk 180x40x30 cm, tv-bänkar
 • Amalfi mediabänk svart Artwood

  amalfi mediabänk svart artwood
  Stilren mediabänk från populära Artwood med skiva i materialet bluestone med underrede och hyllplan i svartfärgat järn. Mediabänken har plats för allt du behöver och lite till. 
 • Tv-bänk Clover 121,8x29,5x53,8 cm

  tv-bänk clover 121,8x29,5x53,8 cm
  Denna snygga och funktionella tv-bänk är den perfekta lösningen för din tv och all digital utrustning. Passar för att hålla ordning på olika småsaker. Tack vare designen passar den perfekt i vardagsrummet. Kit för montering ingår, enkel att
 • Vogue Mediabänk 180H, Vit/3W/Vit

  vogue mediabänk 180h, vit/3w/vit
  Vogue mediabänk från Decotique. En modern och elegant mediabänk i skandinavisk design. Mediabänken har en stilren design och är tillverkad i målad MDF. Bänken har dörrar med sliding-funktion, dessa skjuts åt sidan. Inuti finns fack med ett hyllplan per fack som går att reglera höjd på. I varje fack finns även en öppning för att smidigt kunna dra ut kablar på baksidan av tv-bänken. Vogue mediabänk blir en mycket elegant inredningsdetalj och möbel i ditt vardagsrum eller tv-rum och du kommer garanterat ha stor glädje av den under många år.Maxvikt inuti: 30 kgMaxvikt ovanpå: 25 kg
 • Skänk massivt mangoträ 145x40x75 cm, Sideboards

  skänk massivt mangoträ 145x40x75 cm, sideboards
  Skänken i trä blir ett tidlöst tillägg i din inredning. Skänken är tillverkad i mangoträ och är mycket stadig och stabil. Den hållbara ovansidan är optimal för att placera dekorativa föremål&hellip:
 • PETRONILA Tv-bänk 90 cm Valnöt/Vit, Tv-bänkar

  petronila tv-bänk 90 cm valnöt/vit, tv-bänkar
 • Vogue Mediabänk 136L, Antracit/2A/Mässing

  vogue mediabänk 136l, antracit/2a/mässing
  Vogue mediabänk från Decotique. En modern och elegant mediabänk i skandinavisk design. Mediabänken har en stilren design och är tillverkad i målad MDF. Som om inte detta vore bra nog så står mediabänken stadigt på vackra ben i mässing vilket gör mediabänken både unik och lyxig. Bänken har dörrar med sliding-funktion, dessa skjuts åt sidan. Inuti finns fack med ett hyllplan per fack som går att reglera höjd på. I varje fack finns även en öppning för att smidigt kunna dra ut kablar på baksidan av tv-bänken. Vogue mediabänk blir en mycket elegant inredningsdetalj och möbel i ditt vardagsrum eller tv-rum och du kommer garanterat ha stor glädje av den under många år.Maxvikt inuti: 30 kgMaxvikt ovanpå: 25 kg
 • Tv-bänk svart med vit marmor glas 140x40x40 cm, Tv-bänkar

  tv-bänk svart med vit marmor glas 140x40x40 cm, tv-bänkar
  Tv-bänken med en stilren och slimmad design blir ett praktiskt tillskott i ditt hem. Stereobänken är tillverkad i härdat glas som är robust och stabilt. Den är även enkel att rengöra med en fuktig&hellip:
 • New York mediabänk - Brunbetsad ek

  new york mediabänk - brunbetsad ek
 • TV-bänk massivt återvunnet trä 120x30x40 cm, Tv-bänkar

  tv-bänk massivt återvunnet trä 120x30x40 cm, tv-bänkar
  Denna TV-bänk i trä med antik stil utstrålar industriell stil och kommer att bli ett unikt tillägg i din heminredning. HiFi-bänken är tillverkad i massivt återvunnet trä som har samlats in från&hellip:
 • NORREDINGE TV-bänk Ek/Svart, Tv-bänkar

  norredinge tv-bänk ek/svart, tv-bänkar
 • Nadi Bänk, Natur

  nadi bänk, natur
  Nadi bänk från House Doctor i vackert kejsarträ med ett naturligt utseende som smälter harmoniskt in i hemmet. Den har en avlång form perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Observera att ytan på obehandlat trä kan variera i nyans då det är ett naturmaterial. Bra att veta om Nadi bänk - Kan även användas som ett sidobord.- Naturlig look.- Godkänd för 120 kg. Hur bör du ta hand om bänken?- Rengör med en torr trasa.
 • TV-bänk 120x30x40 cm massivt mangoträ, Tv-bänkar

  tv-bänk 120x30x40 cm massivt mangoträ, tv-bänkar
  Vår TV-bänk i trä med retro stil ger din inredning en känsla av lyx. TV-bänken kan även användas som sidoskåp, HiFi-bänk, skänk med mera. TV-bänken är tillverkad i massivt mangoträ som är&hellip:
 • FAMOES Skänk 210x50 cm med Spegel Grå/Guld/Svart, Sideboards

  famoes skänk 210x50 cm med spegel grå/guld/svart, sideboards
 • Methro kroklist 6 krokar

  methro kroklist 6 krokar
  Elegant vitlackad klädhängare i massiv björk med sex metallkrokar. Bredd 65, djup 3, höjd 5 cm. Lätt att placera. Monterad.