Möbler
www.mobel.se

Bänkar

Bänkar finns i olika former, färger och material. Gemensamt är att de ger förvaring i hemmet. En bänk kan vara öppen eller stängd med dörr, lådor och luckor. Vilken typ av bänk behöver du?

Typer av bänkar: TV-bänkar & Mediabänkar | Sideboards | Hallbänk | Skänkar | Sängkistor

Populärt inom bänkar

 • String Stringhylla Bundle F Sidobord Vit - TV-bänkar & Mediabänkar Pulverlackerad Metall Vit - Bundle_L_F_12_12

  string stringhylla bundle f sidobord vit - tv-bänkar & mediabänkar pulverlackerad metall vit - bundle_l_f_12_12
  Bundle I sidobord från String med tre skjutdörrar perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Sidobordet har en tidlös, platssparande design i pulverlackerad MDF med hyllor under. Formgiven av Nisse Strinning. Bra att veta om Bundle I sidobord - Sidobordet kommer i 3 olika färger.- Passar i de flesta rum utan att ta upp för mycket yta. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Vit TV-bänkar & Mediabänkar i Pulverlackerad Metall från String med stor omsorg.
 • DAWN Tv-bänk Svart

  dawn tv-bänk svart
  Denna TV-bänk är en klassisk och elegant möbel med många olika förvaringsmöjligheter. Mässingsdetaljerna på benen och handtag ger en exklusiv känsla. Bänken erbjuder både dold och öppen förvaring så att du kan välja vad du vill ha framme och vad du vill lägga undan. På baksidan finns utskurna hål för osynlig dragning av sladdar. Design & egenskaperElegant TV-bänk med smart förvaring. Benen är tillverkade i mattsvart metall, skåpet är tillverkat i MDF och ekfanér.Facket till vänster är 27 cm högt. Facken i mitten är 12,5 cm höga.Facket till höger är 17 cm högt. Avstånd från golv till skåpets underkant: 16/20 cm. Leverans & förpackningLevereras delvis monterad.Antal förpackningar: 1 st.Förpackningsmått: 45x165x50 cm.Vikt: 37 kg.
 • String Stringhylla Bundle F Sidobord Walnut - TV-bänkar & Mediabänkar Pulverlackerad Metall Beige - Bundle_L_F_04_14

  string stringhylla bundle f sidobord walnut - tv-bänkar & mediabänkar pulverlackerad metall beige - bundle_l_f_04_14
  Bundle I sidobord från String med tre skjutdörrar perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Sidobordet har en tidlös, platssparande design i pulverlackerad MDF med hyllor under. Formgiven av Nisse Strinning. Bra att veta om Bundle I sidobord - Sidobordet kommer i 3 olika färger.- Passar i de flesta rum utan att ta upp för mycket yta. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Beige TV-bänkar & Mediabänkar i Pulverlackerad Metall från String med stor omsorg.
 • Mediabänk Adiam - Vit Högglans

  mediabänk adiam - vit högglans

Fler tips på bänkar

 • Brafab Turin Soffa - Trädgårdssoffor & Bänkar Teak - 2039

  brafab turin soffa - trädgårdssoffor & bänkar teak - 2039
  Turin soffa från BRAFAB med en elegant design med en klassisk, skandinavisk känsla och en marin känsla. Soffan är tillverkad av vacker, hållbar teak perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Bra att veta om Turin soffa - Kombinera soffan med ett bord från BRAFAB.- Uppskattas för den traditionella, enkla designen.- Turin är också omtyckt för det hållbara materialet. Hur bör du ta hand om soffan?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- För bäst resultat använd sandpapper och en lämplig träolja när möbeln är helt torr.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Teak Trädgårdssoffor & Bänkar i Teak från Brafab med stor omsorg.
 • Decotique Vogue Sideboard 136l /2db/mässing - Skänkar & Sideboards Stål Mörkblå

  decotique vogue sideboard 136l /2db/mässing - skänkar & sideboards stål mörkblå
  Vogue Sideboard från Decotique. Ett modernt och elegant sideboard av skandinavisk design. Med Vogue sideboard får du två funktioner i samma möbel: praktisk avställningsyta och förvaring. Sidebordet står stadigt på vackra ben i mässing eller stativ som finns i tre olika färger. Välj ett utförande med front i mässingsfärgad aluminium för en extra lyxig känsla. På insidan döljer sig ett reglerbart hyllplan.Utföranden:Stomme: Målad MDF, Valnötsfanér eller Ekfanér.Front: Målad MDF med eller utan fronter i mässingsfärgad aluminium. Bra att veta:- Kan enkelt rengöras med en fuktig trasa. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Decotique Vogue Sideboard 136l /2g/mässing - Skänkar & Sideboards Stål Grön

  decotique vogue sideboard 136l /2g/mässing - skänkar & sideboards stål grön
  Vogue Sideboard från Decotique. Ett modernt och elegant sideboard av skandinavisk design. Med Vogue sideboard får du två funktioner i samma möbel: praktisk avställningsyta och förvaring. Sidebordet står stadigt på vackra ben i mässing eller stativ som finns i tre olika färger. Välj ett utförande med front i mässingsfärgad aluminium för en extra lyxig känsla. På insidan döljer sig ett reglerbart hyllplan.Utföranden:Stomme: Målad MDF, Valnötsfanér eller Ekfanér.Front: Målad MDF med eller utan fronter i mässingsfärgad aluminium. Bra att veta:- Kan enkelt rengöras med en fuktig trasa. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Bloomingville Hallie Soffa - Bänkar Rotting Natur

  bloomingville hallie soffa - bänkar rotting natur
  Soffan från Bloomingville har en naturlig design i flätad rotting. Den har slanka ben i järn. Den har ljusa, vackra färger som harmoniskt smälter in i hemmet. Endast för inomhusbruk. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om soffan från Bloomingville- Tillverkad av rotting och järn.- Djup: 610 mm.- Bredd: 1200 mm.- Höjd: 800 mm.- Sittdjup: 410 mm.- Sitthöjd: 455 mm.- Maxvikt : 150 kg.- Vikt: 11.4 kg.- Denna produkt levereras monterad. Skötselråd för soffan- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Born mediabänk - Svart/wotan ek

  born mediabänk - svart/wotan ek
 • Vitro mediabänk - Vit

  vitro mediabänk - vit
 • Avianna TV- bänk - Ek/mörkbrun

  avianna tv- bänk - ek/mörkbrun
 • Bänk Barcelona, teak, 90x25xh45 cm

  bänk barcelona, teak, 90x25xh45 cm
  Bänk i återvunnen teak. Bänken kan användas i vardagsrummet, vid matbordet eller som extra sittplats i hallen. Mått: 90x25xh45 cm
 • Decotique Vogue Mediabänk 180h Vitpigm. Ek/3wo/ - TV-bänkar & Mediabänkar Mässing Vitpigmenterad Ek - 1105123-3WO-FBR

  decotique vogue mediabänk 180h vitpigm. ek/3wo/ - tv-bänkar & mediabänkar mässing vitpigmenterad ek - 1105123-3wo-fbr
  Vogue mediabänk från Decotique. En modern och elegant mediabänk i skandinavisk design. Mediabänken har en stilren design och är tillverkad i målad MDF. Bänken har dörrar med sliding-funktion, dessa skjuts åt sidan. Inuti finns fack med ett hyllplan per fack som går att reglera höjd på. I varje fack finns även en öppning för att smidigt kunna dra ut kablar på baksidan av tv-bänken. Vogue mediabänk blir en mycket elegant inredningsdetalj och möbel i ditt vardagsrum eller tv-rum och du kommer garanterat ha stor glädje av den under många år.Maxvikt inuti: 30 kgMaxvikt ovanpå: 25 kg Vi har valt ut Vitpigmenterad Ek TV-bänkar & Mediabänkar i Mässing från Decotique med stor omsorg.
 • Tv-bänk Argo 150x28x125 cm

  tv-bänk argo 150x28x125 cm
  Denna snygga och funktionella tv-bänk är den perfekta lösningen för din tv och all digital utrustning. Passar för att hålla ordning på olika småsaker. Tack vare designen passar den perfekt i vardagsrummet. Kit för montering ingår, enkel att
 • Brafab Turin Bänk 110 Cm - Trädgårdssoffor & Bänkar Teak - 2068

  brafab turin bänk 110 cm - trädgårdssoffor & bänkar teak - 2068
  Turin bänk från BRAFAB med en elegant design med en klassisk, skandinavisk känsla. Bänken är tillverkad av vacker, hållbar teak perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Bra att veta om Turin bänk - Kombinera bänken med ett bord från BRAFAB.- Uppskattas för den traditionella, enkla designen.- Turin är också omtyckt för det hållbara materialet. Hur bör du ta hand om bänken?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- För bäst resultat använd sandpapper och en lämplig träolja när möbeln är helt torr.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Teak Trädgårdssoffor & Bänkar i Teak från Brafab med stor omsorg.
 • Tv-Bänk COLOR BOX Tom Tailor

  tv-bänk color box tom tailor
  Denna serie är ett sammarbete mellan Tom Tailor och Tenzo. Serien heter COLOR BOX och är tillverkat av Tenzo men designat och framtaget av Tom Tailor. Denna Tv bänk har 2 öppna fack i mitten med kabelgenomsläpp. Bakom de 2 dörrararna finns 2 j
 • Decotique Vogue Mediabänk 180h Vinröd/2wr1b/vit - TV-bänkar & Mediabänkar Mässing Vinröd - 1105174-2WR1B-FW

  decotique vogue mediabänk 180h vinröd/2wr1b/vit - tv-bänkar & mediabänkar mässing vinröd - 1105174-2wr1b-fw
  Vogue mediabänk från Decotique. En modern och elegant mediabänk i skandinavisk design. Mediabänken har en stilren design och är tillverkad i målad MDF. Bänken har dörrar med sliding-funktion, dessa skjuts åt sidan. Inuti finns fack med ett hyllplan per fack som går att reglera höjd på. I varje fack finns även en öppning för att smidigt kunna dra ut kablar på baksidan av tv-bänken. Vogue mediabänk blir en mycket elegant inredningsdetalj och möbel i ditt vardagsrum eller tv-rum och du kommer garanterat ha stor glädje av den under många år.Utföranden:Stomme: Målad MDF, Valnötsfanér eller Ekfanér.Front: Målad MDF med eller utan fronter i mässingsfärgad aluminium.Underrede: Mässingsben (Ben höjd: 18,5cm) Stativ i mässing, svart eller vitt (Höjd 35cm)Bra att veta:- Kan enkelt rengöras med en fuktig trasa.- Max Vikt inuti: 30kg- Max Vikt ovanpå: 25kg Vi har valt ut Vinröd TV-bänkar & Mediabänkar i Mässing från Decotique med stor omsorg.
 • Milena mediabänk - Safir/svart

  milena mediabänk - safir/svart
 • Tv-bänk Bloom - Vit

  tv-bänk bloom - vit
  100% SPÅNSKIVA MED MELAMINBELÄGGNING Tjocklek: 18 mm Bredd: 160 cm Djup: 37,4 cm Höjd: 47 cm Flera hyllplan Kan fästas i väggen Maxvikt: 30 kg
 • Artwood - HUNTER Buffét TV-bänk Svart

  artwood - hunter buffét tv-bänk svart
  Black oak veneer. w 200 x d 50 x 80 cm
 • Mavis Falsterbo Bänk 180 Cm 4 Lådor Vitlack - TV-bänkar & Mediabänkar Björk Vitlackerad - 1T97318L

  mavis falsterbo bänk 180 cm 4 lådor vitlack - tv-bänkar & mediabänkar björk vitlackerad - 1t97318l
  Falsterbo Bänk 180 cm 4 Lådor, Vitlack från Mavis. Vi har valt ut Vitlackerad TV-bänkar & Mediabänkar i Björk från Mavis med stor omsorg.
 • Sideboard Benny

  sideboard benny
  Skänk i vild-ekmelamin . Underrede i metall. Mått: H: 75 x B: 124 x D: 40 Ej monterad
 • Sideboard Nottingham

  sideboard nottingham
  Stort och härligt sideboard med gott om förvaring. Tre lådor och två luckor. Kontrastfärgad topp skiva i furu. Bredd 153 cm, djup 45 cm och höjd 90 cm. Monterad.
 • Stella mediabänk - Vitt glas / mässingsfärgat underrede

  stella mediabänk - vitt glas / mässingsfärgat underrede
 • Begonya mediabänk 140 cm - Ek/svart

  begonya mediabänk 140 cm - ek/svart
 • Decotique Vogue Mediabänk 180h Vit/3w/ - TV-bänkar & Mediabänkar Mässing Vit - 1105121-3W-FBR

  decotique vogue mediabänk 180h vit/3w/ - tv-bänkar & mediabänkar mässing vit - 1105121-3w-fbr
  Vogue mediabänk från Decotique. En modern och elegant mediabänk i skandinavisk design. Mediabänken har en stilren design och är tillverkad i målad MDF. Bänken har dörrar med sliding-funktion, dessa skjuts åt sidan. Inuti finns fack med ett hyllplan per fack som går att reglera höjd på. I varje fack finns även en öppning för att smidigt kunna dra ut kablar på baksidan av tv-bänken. Vogue mediabänk blir en mycket elegant inredningsdetalj och möbel i ditt vardagsrum eller tv-rum och du kommer garanterat ha stor glädje av den under många år.Maxvikt inuti: 30 kgMaxvikt ovanpå: 25 kg Vi har valt ut Vit TV-bänkar & Mediabänkar i Mässing från Decotique med stor omsorg.
 • Woud Array Sideboard Låg / Vägg 150 Cm - Skänkar & Sideboards Ekfanér Vitpigmenterad Ek

  woud array sideboard låg / vägg 150 cm - skänkar & sideboards ekfanér vitpigmenterad ek
  Sideboarden från Woud har en vacker, väggmonterad design i fanér för snygg förvaring. Den har rena linjer med karakteristiska ribbor på ena sidan som på ett vackert sätt reflekterar ljuset. Den har generöst förvaringsutrymme med mjukstängande dörrar perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Formgiven av Says Who. Om sideboarden från Woud- Väggmonterad sideboard.- Sideboarden kommer i olika modeller.- Högkvalitativt material.- Skruvar ingår.- Svarta väggfästen i metall ingår.- Bredd: 370 mm.- Höjd: 250 mm.- Längd: 1500 mm.- Vikt: 23.5 kg.- Denna produkt levereras omonterad.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för sideboarden- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Decotique Vogue Sideboard 136l /2b/mässing - Skänkar & Sideboards Stål Valnöt

  decotique vogue sideboard 136l /2b/mässing - skänkar & sideboards stål valnöt
  Vogue Sideboard från Decotique. Ett modernt och elegant sideboard av skandinavisk design. Med Vogue sideboard får du två funktioner i samma möbel: praktisk avställningsyta och förvaring. Sidebordet står stadigt på vackra ben i mässing eller stativ som finns i tre olika färger. Välj ett utförande med front i mässingsfärgad aluminium för en extra lyxig känsla. På insidan döljer sig ett reglerbart hyllplan.Utföranden:Stomme: Målad MDF, Valnötsfanér eller Ekfanér.Front: Målad MDF med eller utan fronter i mässingsfärgad aluminium. Bra att veta:- Kan enkelt rengöras med en fuktig trasa. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Decotique Vogue Sideboard 136l /2a/mässing - Skänkar & Sideboards Stål Antracit

  decotique vogue sideboard 136l /2a/mässing - skänkar & sideboards stål antracit
  Vogue Sideboard från Decotique. Ett modernt och elegant sideboard av skandinavisk design. Med Vogue sideboard får du två funktioner i samma möbel: praktisk avställningsyta och förvaring. Sidebordet står stadigt på vackra ben i mässing eller stativ som finns i tre olika färger. Välj ett utförande med front i mässingsfärgad aluminium för en extra lyxig känsla. På insidan döljer sig ett reglerbart hyllplan.Utföranden:Stomme: Målad MDF, Valnötsfanér eller Ekfanér.Front: Målad MDF med eller utan fronter i mässingsfärgad aluminium. Bra att veta:- Kan enkelt rengöras med en fuktig trasa. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Decotique Vogue Sideboard 180h Grå/3g/mässing - Skänkar & Sideboards Stål Grå - 1105203-3G-FBR

  decotique vogue sideboard 180h grå/3g/mässing - skänkar & sideboards stål grå - 1105203-3g-fbr
  Vogue sideboard från Decotique. Här har vi ett fantastiskt elegant och modernt sidobord i en skandinavisk design som gör att den passar i de flesta moderna hemmen. Vogue är perfekt för att använda som en avlastningsyta och för förvaring av olika saker som sänglinnen, porslin, glas och så vidare. Sideboardet står på ett robust och stadigt stativ som kommer i mässing eller tre olika färger. Du kan välja olika utförande på fronten och stommen för att du ska få din specifika stil där hemma, se länkat nedan vad för utföranden som finns. Inuti sideboardet finner du ett hyllplan i mitten som också är avtagbart och kan regleras på höjden. Denna underbara sideboarden blir en praktisk möbel samtidigt som den blir en inspirerande inredningsdetalj i vardagsrummet, köket eller hallen.Utföranden: Stomme: Målad MDF, Valnötsfanér eller Ekfanér. Front: Målad MDF med eller utan fronter i mässingsfärgad aluminium.Bra att veta: Kan enkelt rengöras med en fuktig trasa. Vi har valt ut Grå Skänkar & Sideboards i Stål från Decotique med stor omsorg.
 • Novis mediabänk - Svartbetsad ask

  novis mediabänk - svartbetsad ask
 • Decotique Vogue Mediabänk 180h /2g1b/ - TV-bänkar & Mediabänkar Mässing Grön

  decotique vogue mediabänk 180h /2g1b/ - tv-bänkar & mediabänkar mässing grön
  Det svenska varumärket Decotique har med Vogue mediebänk utformat en möbel som tack vare alla färg- och materialkombinationer passar alla hem. Denna variant av Vogue har tre skjutdörrar, en i mässing och de två andra i samma färg som stommen.TV-bänken finns i två olika storlekar, denna är 180 centimeter lång med tre luckor. Det finns en justerbar hylla i varje fack och även en öppning där bak där kablar kan dras igenom och döljas på baksidan. Skåpet är baserat två mindre stativ i mässing alternativt vit- eller svartlackerad metall.Rengöring görs enkelt med en fuktig trasa tack vare dess raka linjer och material. Toppskivan tål 25 kilo och hyllplanens maxvikt är 30 kilo. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Decotique Vogue Mediabänk 180h /3g/svart - TV-bänkar & Mediabänkar Metall Grön

  decotique vogue mediabänk 180h /3g/svart - tv-bänkar & mediabänkar metall grön
  Vogue Mediabänk från Decotique är möbeln som passar i de flesta hem tack vare de många valmöjligheterna i färg och material. Denna variant har tre skjutdörrar i samma kulör som stommen och står på ett stativ av lackerad metall eller mässing. TV-bänken finns även med ben i mässing samt med mässingsfärgade luckor. En form som fungerar och funktion som levererar, Vogue Mediabänk är både praktisk och snygg. Bakom skjutluckorna döljs ett hyllplan per sektion. Flyttbara för bästa möjliga förvaring. Längst bak i varje fack finns en öppning för kablarna att dras igenom till baksidan. Bänken tål en maxvikt på 55 kilo, stativet som den står på är 35 centimeter högt. Rengörs enkelt med fuktig trasa som glider lätt över de rena materialen och raka linjerna. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Decotique Vogue Mediabänk 180h /3a/vit - TV-bänkar & Mediabänkar Metall Antracit

  decotique vogue mediabänk 180h /3a/vit - tv-bänkar & mediabänkar metall antracit
  Vogue Mediabänk från Decotique är möbeln som passar i de flesta hem tack vare de många valmöjligheterna i färg och material. Denna variant har tre skjutdörrar i samma kulör som stommen och står på ett stativ av lackerad metall eller mässing. TV-bänken finns även med ben i mässing samt med mässingsfärgade luckor. En form som fungerar och funktion som levererar, Vogue Mediabänk är både praktisk och snygg. Bakom skjutluckorna döljs ett hyllplan per sektion. Flyttbara för bästa möjliga förvaring. Längst bak i varje fack finns en öppning för kablarna att dras igenom till baksidan. Bänken tål en maxvikt på 55 kilo, stativet som den står på är 35 centimeter högt. Rengörs enkelt med fuktig trasa som glider lätt över de rena materialen och raka linjerna. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Tv-bänk Posh

  tv-bänk posh
  100% SPÅNSKIVA MED MELAMINBELÄGGNING Tjocklek: 18 mm Ben av plast Bredd: 143 cm Höjd: 47 cm Djup: 40 cm Benens höjd: 19 cm Flera hyllplan
 • ASKA TV-bänk Svart

  aska tv-bänk svart
  Aska TV-bänk är stilren möbel med plats för synlig och osynlig förvaring. TV-bänken är tillverkad i ett vackert träslag och i stabil metall. Placeras på sina fyra metallben i vilket rum som helst, funkar även som sidobord. Design & egenskaperTV-bänk med plats för stängd förvaring.Tillverkad i trä och metall.Leverans & förpackningLevereras omonterad.Antal förpackningar: 1 stFörpackningsmått: 146,5x9x45 cmVikt: 21,9 kg
 • Decotique Vogue Sideboard 180h Vitpigm. Ek/3wo/mässing - Skänkar & Sideboards Stål Vitpigmenterad Ek

  decotique vogue sideboard 180h vitpigm. ek/3wo/mässing - skänkar & sideboards stål vitpigmenterad ek
  Vogue Sideboard från Decotique. Ett modernt och elegant sideboard av skandinavisk design. Med Vogue sideboard får du två funktioner i samma möbel: praktisk avställningsyta och förvaring. Sidebordet står stadigt på vackra ben i mässing eller stativ som finns i tre olika färger. Välj ett utförande med front i mässingsfärgad aluminium för en extra lyxig känsla. På insidan döljer sig ett reglerbart hyllplan.Utföranden:Stomme: Målad MDF, Valnötsfanér eller Ekfanér.Front: Målad MDF med eller utan fronter i mässingsfärgad aluminium. Bra att veta:- Kan enkelt rengöras med en fuktig trasa. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Decotique Vogue Sideboard 180h /2a1b/svart - Skänkar & Sideboards Stål Antracit

  decotique vogue sideboard 180h /2a1b/svart - skänkar & sideboards stål antracit
  Vogue Sideboard från Decotique. Ett modernt och elegant sideboard av skandinavisk design. Med Vogue sideboard får du två funktioner i samma möbel: praktisk avställningsyta och förvaring. Sidebordet står stadigt på vackra ben i mässing eller stativ som finns i tre olika färger. Välj ett utförande med front i mässingsfärgad aluminium för en extra lyxig känsla. På insidan döljer sig ett reglerbart hyllplan.Utföranden:Stomme: Målad MDF, Valnötsfanér eller Ekfanér.Front: Målad MDF med eller utan fronter i mässingsfärgad aluminium. Bra att veta:- Kan enkelt rengöras med en fuktig trasa. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Bänk Gloria, 38 x 95 cm

  bänk gloria, 38 x 95 cm
  Bänk Gloria med metallstomme och sits stoppad med polyeter. Metallben. Tyg av 100% sammetspolyester. Mått 38 x 95, höjd 45 cm. Levereras omonterarad.
 • WALTER sideboard 40x120 cm

  walter sideboard 40x120 cm
  Trendigt sideboard med bordsskiva av härdat glas och metallben av järn. De rundade metallbenen med kromad finish ger sidobordet attityd. Bordsskivan har också rundade hörn, både snyggt och säkert. Viss montering krävs. Monteringsanvisning medf
 • Gubi Pacha Outdoor Soffa 3-sits Dedar Libera 003 Mossgröna Fötter - Trädgårdssoffor & Bänkar Textil Vit - 10106221

  gubi pacha outdoor soffa 3-sits dedar libera 003 mossgröna fötter - trädgårdssoffor & bänkar textil vit - 10106221
  Pacha Outdoor soffa från GUBI med en ikonisk, iögonfallande design för utomhusanvändning. Skulpturella, mjukt kurvade former som smälter in i naturen runt omkring. Skumfylld sits med armstöd för optimal komfort. Exklusivt, vattentåligt tyg med ett andningsbart, snabbtorkande mellanlager i PU-membran. Stomme i fuktmotståndig plywood med mossgröna fötter. Premiumkvalitet perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Designad av Pierre Paulin. Designad 1975. Bra att veta om Pacha Outdoor soffa - Ny, uppdaterad modell för utomhusanvändning.- Ikonisk design med skulpturella former.- Hög komfort i premiumkvalitet.- Vattentålig klädsel med andningsbart mellanlager.- Stomme i fuktmotståndig plywood.- Fötter i fuktmotståndig plywood.- Bredd: 2530 mm.- Djup: 850 mm.- Höjd: 650 mm.- Sittdjup: 540 mm.- Sitthöjd: 370 mm.- Ej avtagbar klädsel.- Finns även som större soffa.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Trädgårdssoffor & Bänkar i Textil från Gubi med stor omsorg.
 • Engel mediabänk - Valnöt

  engel mediabänk - valnöt
 • Hillerstorp Lund Soffa - Trädgårdssoffor & Bänkar Massiv Furu Orkangrå

  hillerstorp lund soffa - trädgårdssoffor & bänkar massiv furu orkangrå
  Soffan från Hillerstorp är perfekt för trädgården och har en traditionell, hantverksmässig design i FSC-certifierat trä med naturliga märken som gör varje exemplar unikt. Den är tillverkad av massiv, högkvalitativ furu för att hålla i generationer. Välj mellan olika färger. Om soffan från Hillerstorp- Svenskt hantverk med traditionell design.- Premiumkvalitet i massiv furu.- FSC-certifierad.- Bredd: 1390 mm.- Djup: 770 mm.- Höjd: 870 mm.- Sitthöjd: 430 mm.- Sittdjup: 400 mm.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Tillverkad i Sverige- Designad i Sverige Skötselråd för soffan- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Rowico Home - Melville sideboard 160 vitpigmenterad ek/svart met

  rowico home - melville sideboard 160 vitpigmenterad ek/svart met
  Melville sideboard i vitpigmenterad ek med underrede i svartlackad metall. Skänken har gott om förvaring och justerbara hyllplan i tre lägen. Ingår i Rowicos serie Melville. OBS! Under rådande Corona-tider kan leveranstiderna ibland variera, vänligen maila oss på info@shophome.se så kan vi s
 • Stella mediabänk - Grått marmorerat glas / mässingsfärgat underrede

  stella mediabänk - grått marmorerat glas / mässingsfärgat underrede
 • Montana Octave Iii Hi-fi Sidobord Inkl. Ben Monarch - TV-bänkar & Mediabänkar Metall Monarch - Octave III w.legs135

  montana octave iii hi-fi sidobord inkl. ben monarch - tv-bänkar & mediabänkar metall monarch - octave iii w.legs135
  Octave III Hi-Fi Sidobord Inkl. Ben designad av Peter J. Lassen för Montana är modernt och stilrent.Sidobordet har två utrymmen med täckta luckor på varsin sida. Utrymmet i mitten är uppdelat i tre sektioner och har en perforerad dörr så att fjärrkontrollerna fungerar utan att man behöver öppna.Baksidan av sidobordet har ett gummiförsett hål för kablar som gör förvaringen idealisk för din TV och ljudanläggning. Den finns i flera härliga färger. Vi har valt ut Monarch TV-bänkar & Mediabänkar i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Fermob Bistro Bord Ø77 Russet - Trädgårdssoffor & Bänkar Brun - 23309

  fermob bistro bord ø77 russet - trädgårdssoffor & bänkar brun - 23309
  Bistro Bord Ø77, Russet från Fermob. Vi har valt ut Brun Trädgårdssoffor & Bänkar från Fermob med stor omsorg.
 • JARDIN bänk 150 cm

  jardin bänk 150 cm
  Bänk av pulverlackerad aluminium. En stilren, rak bänk som är användbar till mycket, allt från sittplats utanför entrén till bänk vid matbordet på altanen. JARDIN tål att förvaras utomhus, aluminium rostar inte. Låg vikt. Material: Alumin
 • Decotique Vogue Mediabänk 180 Cm /3w/ - TV-bänkar & Mediabänkar Mässing Vit

  decotique vogue mediabänk 180 cm /3w/ - tv-bänkar & mediabänkar mässing vit
  Vogue Mediabänk från Decotique är möbeln som passar i de flesta hem tack vare de många valmöjligheterna i färg och material. Denna variant har tre skjutdörrar i samma kulör som stommen och står på sex ben i mässing, 18,5 centimeter höga. TV-bänken finns även med stativ som underrede samt med mässingsfärgade luckor. En form som fungerar och funktion som levererar, Vogue Mediabänk är både praktisk och snygg. Bakom skjutluckorna döljs ett hyllplan per sektion. Flyttbara för bästa möjliga förvaring. Längst bak i varje fack finns en öppning för kablarna att dras igenom till baksidan. Rengörs enkelt med fuktig trasa som glider lätt över de rena materialen och raka linjerna. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Decotique Vogue Mediabänk 136h /2a/svart - TV-bänkar & Mediabänkar Metall Antracit

  decotique vogue mediabänk 136h /2a/svart - tv-bänkar & mediabänkar metall antracit
  Mediabänken i serien Vogue uppfyller alla krav för en praktisk och stilfull möbel. Det svenska varumärket Decotique har med Vogue mediabänk designat en möbel som tack vare alla färg- och materialkombinationer passar i alla hem. Dessa varianter av Vogue Mediabänk har två luckor i samma kulör men bänken finns i ett flertal olika varianter. Välj mellan allt från trendigt färgstarkt i vinrött och mässing eller hela i sobert vitt. TV-bänken finns i två olika storlekar, denna kortare variant är 136 centimeter med två luckor medan den långa är 180 centimeter med tre luckor. Luckorna på båda är skjutluckor och där bakom ryms ett justerbart hyllplan per fack. Varje fack har en öppning baktill där kablar kan dras igenom och gömmas på baksidan. Stommen står stadigt på ett 35 centimeter högt stativ i mässing alternativt vit- eller svartlackerad metall. Rengöring görs enkelt med fuktig trasa tack vare det rena linjerna och materialen. Maxvikten för bänken är på toppskivan 25 kilo och inuti 30 kilo. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Decotique Vogue Sideboard 180h Grön/3g/mässing - Skänkar & Sideboards Stål Grön - 1105204-3G-FBR

  decotique vogue sideboard 180h grön/3g/mässing - skänkar & sideboards stål grön - 1105204-3g-fbr
  Vogue sideboard från Decotique. Här har vi ett fantastiskt elegant och modernt sidobord i en skandinavisk design som gör att den passar i de flesta moderna hemmen. Vogue är perfekt för att använda som en avlastningsyta och för förvaring av olika saker som sänglinnen, porslin, glas och så vidare. Sideboardet står på ett robust och stadigt stativ som kommer i mässing eller tre olika färger. Du kan välja olika utförande på fronten och stommen för att du ska få din specifika stil där hemma, se länkat nedan vad för utföranden som finns. Inuti sideboardet finner du ett hyllplan i mitten som också är avtagbart och kan regleras på höjden. Denna underbara sideboarden blir en praktisk möbel samtidigt som den blir en inspirerande inredningsdetalj i vardagsrummet, köket eller hallen.Utföranden: Stomme: Målad MDF, Valnötsfanér eller Ekfanér. Front: Målad MDF med eller utan fronter i mässingsfärgad aluminium.Bra att veta: Kan enkelt rengöras med en fuktig trasa. Vi har valt ut Grön Skänkar & Sideboards i Stål från Decotique med stor omsorg.
 • Compact mediabänk - Vit

  compact mediabänk - vit
 • Tv-bänk Gold 125,2x29,5x42,8 cm

  tv-bänk gold 125,2x29,5x42,8 cm
  Denna eleganta och funktionella tv-bänk är den perfekta lösningen för din tv och all digital utrustning. Passar för att hålla ordning på olika småsaker. Tack vare designen passar den perfekt i vardagsrummet. Kit för montering ingår, enkel a
 • Luvio mediabänk 13 - Ek/silver

  luvio mediabänk 13 - ek/silver
 • Decotique Vogue Sideboard 136h /2db/vit - Skänkar & Sideboards Stål Mörkblå

  decotique vogue sideboard 136h /2db/vit - skänkar & sideboards stål mörkblå
  Vogue Sideboard från Decotique. Ett modernt och elegant sideboard av skandinavisk design. Med Vogue sideboard får du två funktioner i samma möbel: praktisk avställningsyta och förvaring. Sidebordet står stadigt på vackra ben i mässing eller stativ som finns i tre olika färger. Välj ett utförande med front i mässingsfärgad aluminium för en extra lyxig känsla. På insidan döljer sig ett reglerbart hyllplan.Utföranden:Stomme: Målad MDF, Valnötsfanér eller Ekfanér.Front: Målad MDF med eller utan fronter i mässingsfärgad aluminium. Bra att veta:- Kan enkelt rengöras med en fuktig trasa. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Sideboard Elisenda 110 x 76 cm

  sideboard elisenda 110 x 76 cm
  Elisenda sideboard har en oval bordskiva av härdat glas och en stomme av stål med guldfärgad finish. Det är en unik möbel med marmor under bordsskivan, vilket ger en riktigt snygg och annorlunda stil. Den generösa längden på 110 cm gör att d