Möbler
www.mobel.se

Bänkar

Bänkar finns i olika former, färger och material. Gemensamt är att de ger förvaring i hemmet. En bänk kan vara öppen eller stängd med dörr, lådor och luckor. Vilken typ av bänk behöver du?

Typer av bänkar: TV-bänkar & Mediabänkar | Sideboards | Hallbänk | Skänkar | Sängkistor

Populärt inom bänkar

 • DAWN Tv-bänk Svart

  dawn tv-bänk svart
  Denna TV-bänk är en klassisk och elegant möbel med många olika förvaringsmöjligheter. Mässingsdetaljerna på benen och handtag ger en exklusiv känsla. Bänken erbjuder både dold och öppen förvaring så att du kan välja vad du vill ha framme och vad du vill lägga undan. På baksidan finns utskurna hål för osynlig dragning av sladdar. Design & egenskaperElegant TV-bänk med smart förvaring. Benen är tillverkade i mattsvart metall, skåpet är tillverkat i MDF och ekfanér.Facket till vänster är 27 cm högt. Facken i mitten är 12,5 cm höga.Facket till höger är 17 cm högt. Avstånd från golv till skåpets underkant: 16/20 cm. Leverans & förpackningLevereras delvis monterad.Antal förpackningar: 1 st.Förpackningsmått: 45x165x50 cm.Vikt: 37 kg.
 • Mediabänk Adiam - Vit Högglans - TV-bänkar & mediabänkar

  mediabänk adiam - vit högglans - tv-bänkar & mediabänkar
 • Filippa mediabänk - Ljus ek - TV-bänkar & mediabänkar

  filippa mediabänk - ljus ek - tv-bänkar & mediabänkar
 • Bänk Trä

  bänk trä
  Av massivt mangoträ, målad eller natur. 80x30 cm. Sittyta 80x25 cm. Höjd 50 cm. Max belastning 120 kg. Lev. omonterad. Små kvistsprickor kan förekomma i materialet, vilket ger varje bänk ett unikt utseende.

Fler tips på bänkar

 • Mario skänk 114,5 x 34,5 x 73 cm - Lackad furu - Skänkar & Sideboards

  mario skänk 114,5 x 34,5 x 73 cm - lackad furu - skänkar & sideboards
 • Decotique Vogue Mediabänk Med Ben 136 Cm / Vit - TV-bänkar & Mediabänkar sfanér Valnöt

  decotique vogue mediabänk med ben 136 cm / vit - tv-bänkar & mediabänkar sfanér valnöt
  Mediabänken från Decotique är perfekt för alla hem, oavsett stil och smak och har en stomme med två skjutdörrar i samma färg och fem ben med en 18,5 cm höjd. Den har en praktisk funktion med en rymlig förvaring och ett stilrent, modernt utseende. Mediabänken har två flyttbara hyllplan för optimal förvaring och två öppningar baktill för sladdar och kablar. Ett måste för den designintresserade. Om mediabänken från Decotique- Vogue uppskattas för den stilrena designen.- Vogue är också omtyckt för de olika valmöjligheterna.- Finns i flera färger.- Finns i flera material.- Den här mediabänken är en del av Decotiques kollektion Vogue.- Denna produkt levereras omonterad. Skötselråd för mediabänken- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Fogia Boss Skåp Med Två Dörrar Gråbetsad - Skänkar & Sideboards Ek Grå - P-0000160889

  fogia boss skåp med två dörrar gråbetsad - skänkar & sideboards ek grå - p-0000160889
  Boss skåp från Fogia med en stilren, okomplicerad design som aldrig går ur tiden. Det har ett skandinaviskt formspråk med fokus på form och funktion. Skåpet är tillverkat av högkvalitativ ek med en betsad finish och en vacker toppskiva i sten. Design av Bo Westerdahl. Bra att veta om Boss skåp - Erbjuds i flera modeller.- Gjort av ek.- Toppskiva i sten.- Design av Bo Westerdahl. Vi har valt ut Grå Skänkar & Sideboards i Ek från Fogia med stor omsorg.
 • Montauk mediabänk Modern Black

  montauk mediabänk modern black
  Montauk är en mediabänk från Newport med skjutdörrar i svartlackerad premiumboard. Mediabänken har tre praktiska skjutdörrar som gömmer gott om plats för förvaring. Alla möbler från Newport Premium Furniture är tillverkade för hand i exklusiva materialval med gedigen kvalitet.En slät enfärgad möbel i svart nyans som passar in i alla miljöer. Alla möbler i Modern Black-serien består av trä rakt igenom och utstrålar ett gediget hantverkstänk. Med en Modern Black-möbel kan du skapa ett möblemang som både håller länge och som utstrålar klassisk elegans med en modern twist.
 • Kartell Hiray Soffa Vit - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Vit - 0619303

  kartell hiray soffa vit - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål vit - 0619303
  Hiray soffa från Kartell med en funktionell, iögonfallande design i målat, galvaniserat stål med ett elegant uttryck. Organiska former med en hård yta perfekt för utomhusbruk. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Design av Ludovica & Roberto Palomba. Originaldesign från år 2022. Bra att veta om Hiray soffa - Kombinera soffan med en dyna från Kartell.- Erbjuds i flera färger.- Hiray uppskattas för den stilrena designen.- Hiray är också omtyckt för de organiska formerna.- Den här soffan ingår i Kartells serie Hiray. Vi har valt ut Vit Trädgårdssoffor & Bänkar i Galvaniserat stål från Kartell med stor omsorg.
 • Cross bänk charcoal

  cross bänk charcoal
  Cross är en stilfull bänk från Artwood tillverkad av teak. I sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck och är enkel att kombinera med.En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Bänken är gråbehandlad med ett miljövänligt vattenbaserat lösningsmedel, vilket ger bänken en vacker patina.Behandlingen kommer gradvis att blekna med tiden och teakens naturliga patina kommer att synas mer och mer och förblir i en grå färg. För att bibehålla den ursprungliga färgen rekommenderas trävax eller teakolja.
 • Hay Balcony Bänk Med Armstöd - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Chalk Beige

  hay balcony bänk med armstöd - trädgårdssoffor & bänkar stål chalk beige
  Bänken från Hay är perfekt för balkongen, terrassen eller andra utomhusmiljöer och har en tidlös, väl genomtänkt design med ett distinkt uttryck. Den har ett kantigt formspråk med rundade hörn och en stark, stabil konstruktion med en pulverlackerad finish perfekt för utomhusbruk. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Kombinera bänken med en Balcony sittdyna för optimal komfort. Formgivning av Ronan & Erwan Bouroullec. Originaldesign från år 2022. Om bänken från Hay- Formgivare är Ronan & Erwan Bouroullec.- Formgivningsår: 2022.- Kombinera bänken med andra Balcony möbler från Hay.- Finns i flera utföranden.- Den här bänken är en del av Hays kollektion Balcony.- Välj mellan olika färger.- För mer information ladda ned PDF. Bänkens mått:- Höjd: 790 mm.- Bredd: 1210 mm.- Djup: 520 mm.- Sitthöjd: 460 mm. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Decotique Vogue Mediabänk 180h /3g/svart - TV-bänkar & Mediabänkar Metall Grön

  decotique vogue mediabänk 180h /3g/svart - tv-bänkar & mediabänkar metall grön
  Vogue Mediabänk från Decotique är möbeln som passar i de flesta hem tack vare de många valmöjligheterna i färg och material. Denna variant har tre skjutdörrar i samma kulör som stommen och står på ett stativ av lackerad metall eller mässing. TV-bänken finns även med ben i mässing samt med mässingsfärgade luckor. En form som fungerar och funktion som levererar, Vogue Mediabänk är både praktisk och snygg. Bakom skjutluckorna döljs ett hyllplan per sektion. Flyttbara för bästa möjliga förvaring. Längst bak i varje fack finns en öppning för kablarna att dras igenom till baksidan. Bänken tål en maxvikt på 55 kilo, stativet som den står på är 35 centimeter högt. Rengörs enkelt med fuktig trasa som glider lätt över de rena materialen och raka linjerna. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • ELLE Bänk - Ljusoljad ek 80x40x45 cm

  elle bänk - ljusoljad ek 80x40x45 cm
  ELLE Bänk i massivt, FSC-certifierat trä från kvalitetsmärket GoEs (tidigare MS&:Wood) , passar perfekt i hallen, sovrummet eller vardagsrummet, eller varför inte i köket som extra sittplats.Elle-seriens&hellip:
 • Asrin mediabänk - Vit - TV-bänkar & mediabänkar

  asrin mediabänk - vit - tv-bänkar & mediabänkar
 • Daring skänk - Safir ek/vit - Skänkar & Sideboards

  daring skänk - safir ek/vit - skänkar & sideboards
 • Decotique Vogue Mediabänk 180h Vitpigm. Ek/3wo/ - TV-bänkar & Mediabänkar Mässing Vitpigmenterad Ek

  decotique vogue mediabänk 180h vitpigm. ek/3wo/ - tv-bänkar & mediabänkar mässing vitpigmenterad ek
  Vogue Mediabänk från Decotique är möbeln som passar i de flesta hem tack vare de många valmöjligheterna i färg och material. Denna variant har tre skjutdörrar i samma kulör som stommen och står på ett stativ av lackerad metall eller mässing. TV-bänken finns även med ben i mässing samt med mässingsfärgade luckor. En form som fungerar och funktion som levererar, Vogue Mediabänk är både praktisk och snygg. Bakom skjutluckorna döljs ett hyllplan per sektion. Flyttbara för bästa möjliga förvaring. Längst bak i varje fack finns en öppning för kablarna att dras igenom till baksidan. Bänken tål en maxvikt på 55 kilo, stativet som den står på är 35 centimeter högt. Rengörs enkelt med fuktig trasa som glider lätt över de rena materialen och raka linjerna. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Retro mediabänk 3 - Felt/marmor - TV-bänkar & mediabänkar

  retro mediabänk 3 - felt/marmor - tv-bänkar & mediabänkar
 • Montana Couple Sideboard Mushroom - Skänkar & Sideboards Lackad Mdf Mushroom - Couple w.legs 137

  montana couple sideboard mushroom - skänkar & sideboards lackad mdf mushroom - couple w.legs 137
  Couple sideboard i lackad MDF från Montana med en rymlig, modern design med mycket plats för förvaring perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det har en öppen hylla, två lådor, fyra skåpluckor och eleganta ben i metall. Tillverkat i Danmark. Design av Peter J. Lassen. Bra att veta om sideboard - Tillgänglig i åtskilliga färger.- Designer är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark. Sideboards mått:- Djup: 380 mm.- Bredd: 1392 mm.- Höjd: 822 mm. Vi har valt ut Mushroom Skänkar & Sideboards i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Decotique Vogue Mediabänk 136h /2db/ - TV-bänkar & Mediabänkar Mässing Mörkblå

  decotique vogue mediabänk 136h /2db/ - tv-bänkar & mediabänkar mässing mörkblå
  Mediabänken i serien Vogue uppfyller alla krav för en praktisk och stilfull möbel. Det svenska varumärket Decotique har med Vogue mediabänk designat en möbel som tack vare alla färg- och materialkombinationer passar i alla hem. Dessa varianter av Vogue Mediabänk har två luckor i samma kulör men bänken finns i ett flertal olika varianter. Välj mellan allt från trendigt färgstarkt i vinrött och mässing eller hela i sobert vitt. TV-bänken finns i två olika storlekar, denna kortare variant är 136 centimeter med två luckor medan den långa är 180 centimeter med tre luckor. Luckorna på båda är skjutluckor och där bakom ryms ett justerbart hyllplan per fack. Varje fack har en öppning baktill där kablar kan dras igenom och gömmas på baksidan. Stommen står stadigt på ett 35 centimeter högt stativ i mässing alternativt vit- eller svartlackerad metall. Rengöring görs enkelt med fuktig trasa tack vare det rena linjerna och materialen. Maxvikten för bänken är på toppskivan 25 kilo och inuti 30 kilo. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Robbins mediabänk - Ek/svart - TV-bänkar & mediabänkar

  robbins mediabänk - ek/svart - tv-bänkar & mediabänkar
 • Decotique Vogue Sideboard 136h /2a/svart - Skänkar & Sideboards Stål Antracit

  decotique vogue sideboard 136h /2a/svart - skänkar & sideboards stål antracit
  Vogue Sideboard från Decotique. Ett modernt och elegant sideboard av skandinavisk design. Med Vogue sideboard får du två funktioner i samma möbel: praktisk avställningsyta och förvaring. Sidebordet står stadigt på vackra ben i mässing eller stativ som finns i tre olika färger. Välj ett utförande med front i mässingsfärgad aluminium för en extra lyxig känsla. På insidan döljer sig ett reglerbart hyllplan.Utföranden:Stomme: Målad MDF, Valnötsfanér eller Ekfanér.Front: Målad MDF med eller utan fronter i mässingsfärgad aluminium. Bra att veta:- Kan enkelt rengöras med en fuktig trasa. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Sidebord Gravure New 200 cm

  sidebord gravure new 200 cm
  Stort sidebord med grafiskt reliefmönster på dörrarna Tillverkat av ask med svarta metallben Stilfull möbel med gott om förvaringsutrymme H 85 cm x B 200 cm x D 44 cm Vår framgångsrika kollektion Gravure i ny tappning! Detta Gravure New sideboard, f
 • Montana Save Sideboard - Skänkar & Sideboards Mdf Vanilj

  montana save sideboard - skänkar & sideboards mdf vanilj
  Sideboardet från Montana har ett stilrent, tidlöst uttryck med en multifunktionell design för alla hem och stilar. Det är tillverkat av lackad MDF i flera färgstarka varianter att välja från. Sideboardet har en tunn, utbytbar toppskiva och eleganta ben i metall. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om sideboardet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Sideboardet finns i flera vackra färger.- Tillverkat i Danmark.- Djup: 380 mm.- Bredd: 1392 mm.- Höjd: 606 mm. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Bänk Vit

  bänk vit
  Cai bänk från Bloomingville ger vilket rum som helst ett nordiskt inslag. Bänken är tillverkad av tall och polyester med randigt tyg på alla sidor, vilket ger en bekväm och mjuk känsla. Dynan fästs med kardborreband, vilket är praktiskt och gör den e
 • Montana Selection OCTAVE III TV-Benk Monarch Flervalg-Ben - Matt Krom

  montana selection octave iii tv-benk monarch flervalg-ben - matt krom
  Produkttype: TV-Benk Materiale: 12 mm lakkert MDF Farge: Monarch Bredde: 138,0 cm Høyde: 35,4 cm Dybde: 38,0 cm Velg mellom forskjellige baser på produktet eller opphengsskinne Maksimal belastning er 10 kg på topplate og 40 kg totalt fordelt på topplate og skap/hyller Ved valg av ben eller hjul motar man 5 deler, og alle disse skal monteres Designer: Peter J. Lassen
 • House Doctor Nadi Bänk 120x43 Cm - Bänkar Kejsarträ Svart

  house doctor nadi bänk 120x43 cm - bänkar kejsarträ svart
  Bänken från House Doctor är tillverkad av vackert kejsarträ med ett naturligt utseende som smälter harmoniskt in i hemmet. Den har en enkel form perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Välj mellan olika färger och storlekar. Om bänken från House Doctor- Kan även användas som ett sidobord.- Naturlig look.- Bänken kommer i 2 olika storlekar. Skötselråd för bänken- Rengör med en torr trasa. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Victory sideboard - Valnöt/kastanj - Skänkar & Sideboards

  victory sideboard - valnöt/kastanj - skänkar & sideboards
 • Decotique Vogue Sideboard 136h Antracit/2a/vit - Skänkar & Sideboards Stål Antracit - 1105160-2A-FW

  decotique vogue sideboard 136h antracit/2a/vit - skänkar & sideboards stål antracit - 1105160-2a-fw
  Vogue sideboard från Decotique.Här har vi ett fantastiskt elegant och modernt sidobord i en skandinavisk design som gör att den passar i de flesta moderna hemmen. Vogue är perfekt för att använda som en avlastningsyta och för förvaring av olika saker som sänglinnen, porslin, glas och så vidare. Sideboardet står på ett robust och stadigt stativ som kommer i mässing eller tre olika färger. Du kan välja olika utförande på fronten och stommen för att du ska få din specifika stil där hemma, se länkat nedan vad för utföranden som finns. Inuti sideboardet finner du ett hyllplan i mitten som också är avtagbart och kan regleras på höjden. Denna underbara sideboarden blir en praktisk möbel samtidigt som den blir en inspirerande inredningsdetalj i vardagsrummet, köket eller hallen. Vi har valt ut Antracit Skänkar & Sideboards i Stål från Decotique med stor omsorg.
 • Decotique Vogue Sideboard 136h /2g/vit - Skänkar & Sideboards Stål Grön

  decotique vogue sideboard 136h /2g/vit - skänkar & sideboards stål grön
  Vogue Sideboard från Decotique. Ett modernt och elegant sideboard av skandinavisk design. Med Vogue sideboard får du två funktioner i samma möbel: praktisk avställningsyta och förvaring. Sidebordet står stadigt på vackra ben i mässing eller stativ som finns i tre olika färger. Välj ett utförande med front i mässingsfärgad aluminium för en extra lyxig känsla. På insidan döljer sig ett reglerbart hyllplan.Utföranden:Stomme: Målad MDF, Valnötsfanér eller Ekfanér.Front: Målad MDF med eller utan fronter i mässingsfärgad aluminium. Bra att veta:- Kan enkelt rengöras med en fuktig trasa. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • SION sideboard 45x124 cm

  sion sideboard 45x124 cm
  Skåp med en skjutdörr och ben av massiv ask, stomme av MDF med askfaner. Skåpet ger en naturlig känsla i sin skandinaviska stil med en touch av retro. Den stilrena dörren består av askribbor med rundad kant och lätt transparens uppstår i mellanrummen
 • Volume sideboard 178 cm - Valnöt - Svart - Skänkar & Sideboards

  volume sideboard 178 cm - valnöt - svart - skänkar & sideboards
 • Nordik mediabänk Vitoljad ek 120 x 39 cm

  nordik mediabänk vitoljad ek 120 x 39 cm
 • Decotique Vogue Mediabänk 136h /1w1b/ - TV-bänkar & Mediabänkar Mässing Vit

  decotique vogue mediabänk 136h /1w1b/ - tv-bänkar & mediabänkar mässing vit
  Denna variant av Vogue Mediabänk har en mässingsfärgad lucka och en lucka i samma kulör som stommen. Mediabänken i serien Vogue uppfyller alla krav för en praktisk och stilfull möbel. Det svenska varumärket Decotique har designat en möbel som tack vare alla färg- och materialkombinationer passar i alla hem. TV-bänken finns i två olika storlekar, denna kortare variant är 136 centimeter med två luckor medan den långa är 180 centimeter med tre luckor. Luckorna på båda är skjutluckor och där bakom ryms ett justerbart hyllplan per fack. Varje fack har en öppning baktill där kablar kan dras igenom och gömmas på baksidan. Stommen står stadigt på ett 35 centimeter högt stativ i mässing alternativt vit- eller svartlackerad metall. Rengöring görs enkelt med fuktig trasa tack vare det rena linjerna och materialen. Maxvikten för bänken är på toppskivan 25 kilo och inuti 30 kilo. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Luvio mediabänk 13 - Ek/vit - TV-bänkar & mediabänkar

  luvio mediabänk 13 - ek/vit - tv-bänkar & mediabänkar
 • Carson mediabänk - Wenge/antracit - TV-bänkar & mediabänkar

  carson mediabänk - wenge/antracit - tv-bänkar & mediabänkar
 • Vision Tv-bänk 120 cm - Vitpigmenterad ekfaner - TV-bänkar & mediabänkar

  vision tv-bänk 120 cm - vitpigmenterad ekfaner - tv-bänkar & mediabänkar
 • Sawira skänk - Brun - Skänkar & Sideboards

  sawira skänk - brun - skänkar & sideboards
 • Mavis Höllviken Bänk 150 Cm Vitpigmenterad Ek - TV-bänkar & Mediabänkar Läder Vitpigmenterad Ek - 1T91615

  mavis höllviken bänk 150 cm vitpigmenterad ek - tv-bänkar & mediabänkar läder vitpigmenterad ek - 1t91615
  Höllviken Bänk 150 cm, Vitpigmenterad Ek från Mavis. Vi har valt ut Vitpigmenterad Ek TV-bänkar & Mediabänkar i Läder från Mavis med stor omsorg.
 • Puzzle sideboard - Svart/brun - Skänkar & Sideboards

  puzzle sideboard - svart/brun - skänkar & sideboards
 • Mediabänk Ekliden 156 cm 2 glasdörrar

  mediabänk ekliden 156 cm 2 glasdörrar
  Mediabänk med 2 glasdörrar och öppna fack. Bredd 156 cm. Djup 50 cm. Höjd 55 cm. Vikt 50 kg. Monterad
 • Tahoe bänk roche blue velvet

  tahoe bänk roche blue velvet
  Elegant bänk från Eichholtz i blå sammet med ben i mässing.
 • Decotique Vogue Sideboard 136h Mörkblå/1db1b/svart - Skänkar & Sideboards Stål Mörkblå - 1105169-1DB1B-FBL

  decotique vogue sideboard 136h mörkblå/1db1b/svart - skänkar & sideboards stål mörkblå - 1105169-1db1b-fbl
  Vogue sideboard från Decotique.Här har vi ett fantastiskt elegant och modernt sidobord i en skandinavisk design som gör att den passar i de flesta moderna hemmen. Vogue är perfekt för att använda som en avlastningsyta och för förvaring av olika saker som sänglinnen, porslin, glas och så vidare. Sideboardet står på ett robust och stadigt stativ som kommer i mässing eller tre olika färger. Du kan välja olika utförande på fronten och stommen för att du ska få din specifika stil där hemma, se länkat nedan vad för utföranden som finns. Inuti sideboardet finner du ett hyllplan i mitten som också är avtagbart och kan regleras på höjden. Denna underbara sideboarden blir en praktisk möbel samtidigt som den blir en inspirerande inredningsdetalj i vardagsrummet, köket eller hallen.Utföranden: Stomme: Målad MDF, Valnötsfanér eller Ekfanér. Front: Målad MDF med eller utan fronter i mässingsfärgad aluminium.Bra att veta: - Kan enkelt rengöras med en fuktig trasa. Vi har valt ut Mörkblå Skänkar & Sideboards i Stål från Decotique med stor omsorg.
 • Bänk Rib 104x35cm

  bänk rib 104x35cm
  Ribbänken med enkla raka linjer, är perfekt för moderna hem.
 • Hay Palissade Dining Bänk Olive - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Olivgrön - 812047-150

  hay palissade dining bänk olive - trädgårdssoffor & bänkar stål olivgrön - 812047-150
  Palissade Dining bänk från Hay, formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. En ursnygg och stilren bänk till din balkong, terrass eller trädgård. Placera den själv i sin enkelhet eller i samklang med ett bord. Den grafiska formen på bänken ger ett lätt och luftigt intryck. Bänken är tillverkad av stål som har pulverlackerats och galvaniserats för att tåla utomhusbruk och hålla länge. Gillar du dansk design, kommer du älska denna bänk! Vi har valt ut Olivgrön Trädgårdssoffor & Bänkar i Stål från HAY med stor omsorg.
 • Department Ray Mediabänk 100 Cm / - TV-bänkar & Mediabänkar Ek Vit

  department ray mediabänk 100 cm / - tv-bänkar & mediabänkar ek vit
  Mediabänken från Department har en skandinavisk formgivning med naturliga material och en lyxig känsla. Den har en lucka med dekorativa, praktiska hål och ett justerbart hyllplan för att kunna anpassa efter smak och behov. Mediabänken har två smarta hål på baksidan för sladdar och kablar man inte vill se och ett hål upptill med ett medföljande lock. Denna produkt levereras monterad. Designad i Sverige. Om mediabänken från Department- Ray uppskattas för den skandinaviska designen.- Ray är också omtyckt för de väldesignade detaljerna.- Hål för sladdar och kablar man inte vill se.- Denna produkt levereras monterad.- Finns även som ett sängbord.- Mediabänken finns i olika färger.- Mediabänken finns i olika storlekar.- Från serien Ray. Mediabänkens egenskaper:- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 550 mm.- Djup: 430 mm.- Hyllplanets bredd: 93 cm.- Hyllplanets djup: 37 cm.- Innermåttets höjd: 354 cm.- Innermåttets djup: 389 . Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Hay Balcony Loungebänk - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Desert Green

  hay balcony loungebänk - trädgårdssoffor & bänkar stål desert green
  Loungebänken från Hay är perfekt för balkongen, terrassen eller andra utomhusmiljöer och har en tidlös, väl genomtänkt design med ett distinkt uttryck. Den har ett kantigt formspråk med rundade hörn och en stark, stabil konstruktion med en pulverlackerad finish perfekt för utomhusbruk. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Kombinera loungebänken med en Balcony sittdyna för extra komfort. Formgivning av Ronan & Erwan Bouroullec. Originaldesign från år 2022. Om loungebänken från Hay- Formgivare är Ronan & Erwan Bouroullec.- Formgivningsår: 2022.- Kombinera loungebänken med ett Balcony soffbord från Hay.- Finns även med armstöd.- Finns i flera utföranden.- Den här loungebänken är en del av Hays kollektion Balcony.- Välj mellan olika färger.- För mer information ladda ned PDF. Bänkens mått:- Höjd: 720 mm.- Bredd: 1135 mm.- Djup: 690 mm.- Sitthöjd: 390 mm. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Delia Divanset Med Dyna - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Antracit

  brafab delia divanset med dyna - trädgårdssoffor & bänkar aluminium antracit
  Delia Divanset med Dyna från Brafab är en mindre utemöbel som passar extra bra för dig som inte har så mycket plats. Den har en flyttbar divandel som är lätt att flytta från höger till vänster om det skulle vara så att du vill möblera om. Divanens djup är 147cm. Stommen är tillverkad i mattlackerad aluminium som inte kräver något underhåll. Plymåerna har avtagbar klädsel som man kan tvätta i 30°C. Soffan är även godkänd för offentligt bruk.Egenskaper Olefintyg: Snabbtorkande Smutsavvisande Slitstarkt UV-Resistent Tvättas för hand 30°C Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Pall Palle L

  pall palle l
  Bänk i klassisk skandinavisk design. Dyna i fårskinn från Australien med ett underrede av stål. Använd som en extra sittplats eller som snygg inredningsdetalj. Finns i flera färgkombinationer och storlekar. Två fårskinn är aldrig lika. Det innebär a
 • Auburn mediabänk - Wenge - TV-bänkar & mediabänkar

  auburn mediabänk - wenge - tv-bänkar & mediabänkar
 • Quantum Silva mediabänk 140 cm - Furu/svart - TV-bänkar & mediabänkar

  quantum silva mediabänk 140 cm - furu/svart - tv-bänkar & mediabänkar
 • Decotique Vogue Sideboard 136h Vitpigm. Ek/2wo/vit - Skänkar & Sideboards Stål Vitpigmenterad Ek

  decotique vogue sideboard 136h vitpigm. ek/2wo/vit - skänkar & sideboards stål vitpigmenterad ek
  Vogue Sideboard från Decotique. Ett modernt och elegant sideboard av skandinavisk design. Med Vogue sideboard får du två funktioner i samma möbel: praktisk avställningsyta och förvaring. Sidebordet står stadigt på vackra ben i mässing eller stativ som finns i tre olika färger. Välj ett utförande med front i mässingsfärgad aluminium för en extra lyxig känsla. På insidan döljer sig ett reglerbart hyllplan.Utföranden:Stomme: Målad MDF, Valnötsfanér eller Ekfanér.Front: Målad MDF med eller utan fronter i mässingsfärgad aluminium. Bra att veta:- Kan enkelt rengöras med en fuktig trasa. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Fatboy Attackle Bänk Anthracite - Bänkar Polyeten Antracit - 101078

  fatboy attackle bänk anthracite - bänkar polyeten antracit - 101078
  Egenskaper Sittplats för 2 personer. Designad för både inomhus- och utomhusbruk. Både smuts- och vattenavvisande. Maxvikt: 175 kg. Levereras i 2 delar. Lättmonterad. Skötselråd:Rengör med endast ljummet vatten och mild, oparfymerad tvål. Vi har valt ut Antracit Bänkar i Polyeten från Fatboy med stor omsorg.
 • SONO Bricka - Moonbeam

  sono bricka - moonbeam
  SONO Bricka från tyska kvalitetsmärket Blomus. Fin bricka i keramik som passar till både köket, badrummet och allt där emellan! Ställ t.ex. ditt favoritschampo eller lyxiga krämer på brickan&hellip:
 • Char mediabänk - Safir ek/vit - TV-bänkar & mediabänkar

  char mediabänk - safir ek/vit - tv-bänkar & mediabänkar
 • Milan skänk 160 cm - Valnöt/antracit - Skänkar & Sideboards

  milan skänk 160 cm - valnöt/antracit - skänkar & sideboards
 • Bänk Loya

  bänk loya
  Bänk med stoppning och antifläckbehandlat tyg med Teflon®-beläggning. Ben av naturfärgad bok. Bredd: 128 cm. Djup: 42 cm. Höjd: 41 cm.