Möbler
www.mobel.se

Bänkar

Bänkar finns i olika former, färger och material. Gemensamt är att de ger förvaring i hemmet. En bänk kan vara öppen eller stängd med dörr, lådor och luckor. Vilken typ av bänk behöver du?

Typer av bänkar: TV-bänkar & Mediabänkar | Sideboards | Hallbänk | Skänkar | Sängkistor

Populärt inom bänkar

 • DAWN Tv-bänk Svart

  dawn tv-bänk svart
  Denna TV-bänk är en klassisk och elegant möbel med många olika förvaringsmöjligheter. Mässingsdetaljerna på benen och handtag ger en exklusiv känsla. Bänken erbjuder både dold och öppen förvaring så att du kan välja vad du vill ha framme och vad du vill lägga undan. På baksidan finns utskurna hål för osynlig dragning av sladdar. Design & egenskaperElegant TV-bänk med smart förvaring. Benen är tillverkade i mattsvart metall, skåpet är tillverkat i MDF och ekfanér.Facket till vänster är 27 cm högt. Facken i mitten är 12,5 cm höga.Facket till höger är 17 cm högt. Avstånd från golv till skåpets underkant: 16/20 cm. Leverans & förpackningLevereras delvis monterad.Antal förpackningar: 1 st.Förpackningsmått: 45x165x50 cm.Vikt: 37 kg.
 • RAW 2-sits bänk teakrot

  raw 2-sits bänk teakrot
  En helt unik möbel av naturmaterialDen här vackra träbänken är gjord av teakrot - ett spillmaterial som både är miljövänligt, FSC-märkt och otroligt hållbart. Bänken är tillverkad för hand av kunniga möbelsnickare som väljer ut vilken rot som lämpar sig bäst att tillverka en bänk av. Bänken blir sen helt unik tack vare teakrotens individuella form.Den här träbänken passar förstås utmärkt i trädgården - eftersom teak är ett av våra mest hållbara träslag tål den både väder och vind. Men den gör sig också mycket bra i ett lantligt kök, en vinterträdgård eller ett orangeri till exempel.Bredd: ca 120 cmDjup: ca 45 cmHöjd: ca 90 cmVikt: 42 kgMiljö: FSC-certifierad teakrotSkötselråd: Teak klarar sig utan regelbunden behandling eftersom den naturliga teakoljan i träet hjälper till att bevara det. Om du vill behålla mer av den ursprungliga träfärgen kan du dock behandla bänken med extra teakolja någon gång om året.
 • Department Ray Mediabänk 150 Cm / Vit - TV-bänkar & Mediabänkar Ek Vit - 127894

  department ray mediabänk 150 cm / vit - tv-bänkar & mediabänkar ek vit - 127894
  Ray mediabänk från Department med en tidlös design med naturliga material och en skandinavisk känsla perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Två skjutdörrar med vackra, funktionella hål och två justerbara hyllplan för optimal användarupplevelse. Två hål på baksidan för att dölja kablar. Denna produkt levereras monterad. Designad i Sverige. Bra att veta om Ray mediabänk - Ray uppskattas för den skandinaviska designen.- Ray är också omtyckt för de väldesignade detaljerna.- Ingår i serien Ray.- Hål för sladdar och kablar man inte vill se.- Mediabänken finns i olika färgval.- Mediabänken finns i olika storlekar.- Finns även som ett sängbord. Mediabänkens egenskaper:- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 550 mm.- Djup: 430 mm.- Hyllplanets bredd: 72 cm.- Hyllplanets djup: 37 cm.- Innermåttets höjd: 354 cm.- Innermåttets djup: 389 .- Maxvikt : 25 kg.- Denna produkt levereras monterad.- Lämplig för användning för privat bruk. Vi har valt ut Vit TV-bänkar & Mediabänkar i Ek från Department med stor omsorg.
 • Department Ray Mediabänk 180 Cm / Vit - TV-bänkar & Mediabänkar Ek Vit - 1209143

  department ray mediabänk 180 cm / vit - tv-bänkar & mediabänkar ek vit - 1209143
  Ray mediabänk från Department med en tidlös design med naturliga material och en skandinavisk känsla perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Två skjutdörrar med vackra, funktionella hål och två justerbara hyllplan för optimal användarupplevelse. Två hål på baksidan för att dölja kablar. Denna produkt levereras monterad. Designad i Sverige. Bra att veta om Ray mediabänk - Ray uppskattas för den skandinaviska designen.- Ray är också omtyckt för de väldesignade detaljerna.- Ingår i serien Ray.- Hål för sladdar och kablar man inte vill se.- Mediabänken finns i olika färgval.- Mediabänken finns i olika storlekar.- Finns även som ett sängbord. Mediabänkens egenskaper:- Bredd: 1800 mm.- Höjd: 550 mm.- Djup: 430 mm.- Hyllplanets djup: 37 cm.- Innermåttets höjd: 354 cm.- Innermåttets djup: 389 .- Denna produkt levereras monterad.- Lämplig för användning för privat bruk. Vi har valt ut Vit TV-bänkar & Mediabänkar i Ek från Department med stor omsorg.

Fler tips på bänkar

 • Decotique Vogue Skänk 1 Mässingsdörr Med Stativ 180 Cm / Mässing / Svart - Skänkar & Sideboards Stål Vinröd

  decotique vogue skänk 1 mässingsdörr med stativ 180 cm / mässing / svart - skänkar & sideboards stål vinröd
  Skänk från Decotique med en stomme med tre skjutdörrar och ett nätt stativ perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Den har en praktisk funktion med en rymlig förvaring och ett stilrent, modernt utseende. Skänken har ett justerbart hyllplan för optimal förvaring. Ett måste för den designintresserade. Om skänken från Decotique- Den här skänken är en del av Decotiques kollektion Vogue.- Vogue uppskattas för den stilrena designen.- Vogue är också omtyckt för de olika valmöjligheterna.- Finns i flera färger.- Finns i flera material.- Denna produkt levereras omonterad.- Lämplig för användning för privat bruk. Skötselråd för skänken- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Seaford mediabänk 120 cm - Svart

  seaford mediabänk 120 cm - svart
 • Unnu Model 211 V2 två färgval

  unnu model 211 v2 två färgval
  unnu möbler i 1 sektionsbredd 1 hylla ingår Yttermått: 51,4 x 35,6 x 45,0 cm (BxHxD) Inre mått: 48,2 x 32,2 x 37,8 cm (BxHxD) Inre djup utan bakplatta: 43,0 cm Last vid väggmontering: 12 kg per hylla, totalvikt 36 kg (3 hyllor) Lådor, tygdörrar / trädörrar, topplock och kabelskydd kan köpas separat för högre på sidan Färger: Vit eller svart När du monterar unnu på väggen, se till att du använder skruvar och pluggar som kan bära lasten och som passar väggmaterialet (gips, trä, betong eller andra material). Kontakta din lokala järnaffär om du är osäker. Alla basmöbler från unnu är intakta (inte plattpackade). Du kan enkelt installera tillbehör (dörrar, lådor, hjul osv.) Utan att använda specialverktyg.
 • Decotique Vogue Skänk 2 Mässingsdörrar Med Stativ 180 Cm / Mässing / Vit - Skänkar & Sideboards Stål Grå

  decotique vogue skänk 2 mässingsdörrar med stativ 180 cm / mässing / vit - skänkar & sideboards stål grå
  Skänk från Decotique med en stomme med tre skjutdörrar och ett nätt stativ perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Den har en praktisk funktion med en rymlig förvaring och ett stilrent, modernt utseende. Skänken har ett justerbart hyllplan för optimal förvaring. Ett måste för den designintresserade. Om skänken från Decotique- Den här skänken är en del av Decotiques kollektion Vogue.- Vogue uppskattas för den stilrena designen.- Vogue är också omtyckt för de olika valmöjligheterna.- Finns i flera färger.- Finns i flera material.- Denna produkt levereras omonterad.- Lämplig för användning för privat bruk. Skötselråd för skänken- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Department Ray Mediabänk 180 Cm - TV-bänkar & Mediabänkar sfanér Valnöt

  department ray mediabänk 180 cm - tv-bänkar & mediabänkar sfanér valnöt
  Mediabänk från Department med en skandinavisk formgivning med naturliga material och en lyxig känsla. Den har två skjutdörrar med dekorativa, praktiska hål och två justerbara hyllplan för att kunna anpassa efter smak och behov. Mediabänken har två smarta hål på baksidan för sladdar och kablar man inte vill se. Designad i Sverige. Om mediabänken från Department- Ray uppskattas för den skandinaviska designen.- Ray är också omtyckt för de väldesignade detaljerna.- Hål för sladdar och kablar man inte vill se.- Mediabänken finns i olika färger.- Mediabänken finns i olika storlekar.- Från serien Ray.- Denna produkt levereras monterad.- Lämplig för användning för privat bruk. Mediabänkens egenskaper:- Bredd: 1800 mm.- Höjd: 550 mm.- Djup: 430 mm.- Hyllplanets djup: 37 cm.- Innermåttets höjd: 354 cm.- Innermåttets djup: 389 .- Finns även som ett sängbord. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Tv-bänk - Istanbul

  tv-bänk - istanbul
  100% spånskiva med melaminbeläggning tjocklek: 1,8 cm bredd: 180 cm höjd: 35 cm djup: 47 cm Material ben: Järn
 • Fermob 1900 Bänk - Bänkar Lackerat Stål Red Ochre

  fermob 1900 bänk - bänkar lackerat stål red ochre
  1900 bänk från Fermob. En klassisk bänk tillverkad i lackerat stål med en UV-beständig yta för att inte blekna i solen. Den romatiskt utformade bänken passar utmärkt på balkongen eller uteplatsen, perfekt att sitta och ta sitt morgonkaffe vid. 1900 Bänk finns i flera vackra färger. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Englesson Line Burned Walnut Skänk Med 3 Dörrar - Skänkar & Sideboards Ekfanér Svart

  englesson line burned walnut skänk med 3 dörrar - skänkar & sideboards ekfanér svart
  Skänken från Englesson är perfekt för vardagsrummet eller sovrummet och har ett elegant, sofistikerat uttryck som aldrig går ur tiden. Den har två rymliga skåpdelar med massor av utrymme för enkel förvaring och två justerbara hyllplan. Skänken har mörkbetsade dörrar i ekfanér. Om skänken från Englesson- Tre dörrar.- Två justerbara hyllplan.- Den här skänken är en del av Englessons kollektion Line Burned Walnut.- Tillverkad i Sverige. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Tv-bänk

  tv-bänk
  100% SPÅNSKIVA MED MELAMINBELÄGGNING Tjocklek: 18 mm Mått: 180 x 58,7 x 35,5 cm Material ben: Järn
 • Roomers mediabänk - Svart/valnöt

  roomers mediabänk - svart/valnöt
 • Fermob Luxembourg Bänk 145 Liquorice - Bänkar Aluminium Svart - 411042

  fermob luxembourg bänk 145 liquorice - bänkar aluminium svart - 411042
  Luxembourg bänk från Fermob. En snygg och lekfull variant av den klassiska komforten som får plats med 3-4 personer. Bänken är modern, enkel och mångsidig. Den passar som viloplats vid huset, sittplats runt matbordet eller som bänk i trädgården. Bänken är tillverkad av aluminium som är lackad i UV-resistant polylack, för att stå emot solljus bättre. Vi har valt ut Svart Bänkar i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Aristo mediabänk - Felt/antracit

  aristo mediabänk - felt/antracit
 • Montana Selection Octave V TV Benk Oat Flervalg-Ben - Rosehip

  montana selection octave v tv benk oat flervalg-ben - rosehip
  Produkttype: Skap Materiale: 12 mm lakkert MDF Farge: Oat Bredde: 138 cm Høyde: 14 cm Dybde: 30 cm Velg mellom forskjellige baser på produktet eller opphengsskinne Bestillingsvare: 3-5 ukers leveringstid.
 • Minerva mediabänk - Svart/ek

  minerva mediabänk - svart/ek
 • Mediabänk TV404

  mediabänk tv404
  Material: 100% Melaminbelagd spånskiva Ram: Material: 100% Tempererat Glas Mått: 32 x 122 x 45 cm Material ben: Glas
 • A-Line mediabänk - Ek

  a-line mediabänk - ek
 • Hay Crate Loungesoffa London Fog - Bänkar Furu London fog - AE011-C945

  hay crate loungesoffa london fog - bänkar furu london fog - ae011-c945
  Djup, komfortabel sits med en lutande rygg, höga armstöd och en stadig, rejäl konstruktion. Den är tillverkad av FSC-certifierad massiv furu med en lackad finish och en skyddande ytbehandling perfekt för utomhusbruk. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Design av Gerrit Rietveld och Rietveld Originals X HAY. Originaldesign från år 1934. Bra att veta om loungesoffan - Återlanserad design från 1930-talet.- Erbjuds i flera färger.- Den här loungesoffan ingår i Hays serie Crate.- Kombinera loungesoffan med Crate sittdynor från Hay.- Tillverkad av massiv furu.- Certifierad enligt: FSC. Vi har valt ut London fog Bänkar i Furu från HAY med stor omsorg.
 • Auburn mediabänk - Antracit

  auburn mediabänk - antracit
 • Tv-bänk Alfa

  tv-bänk alfa
  100% SPÅNSKIVA MED MELAMINBELÄGGNING Tjocklek: 1,8 cm Tv-bänk, mått: Bredd: 150 cm Höjd: 50 cm Djup: 35 cm Hyllans mått: Bredd: 150 cm Höjd: 38 cm Djup: 16 cm Skåpets mått: Bredd: 30 cm Höjd: 38 cm Djup: 18 cm Flera hyllplan Extra förvaringsutrymme M
 • Sidobord Laura - 2 st.

  sidobord laura - 2 st.
  Komplettera ditt trädgårdsset från Exotan med vackra tillbehör från Exotan. Dessa praktiska sidobord säljs i par. Stommen är gjord av FSC®-certifierad teak med en bordsskiva av aluminium. Denna kombination av material gör sidoborden lättskötta. teak
 • Muubs Raja Bänk 110x35 Cm - Bänkar Mangoträ Brun - 8270002143

  muubs raja bänk 110x35 cm - bänkar mangoträ brun - 8270002143
  Raja Bänk 110x35 cm från Muubs. Vi har valt ut Brun Bänkar i Mangoträ från Muubs med stor omsorg.
 • Catarina mediabänk - Antracit

  catarina mediabänk - antracit
 • Alexander mediabänk - Ljusgrå

  alexander mediabänk - ljusgrå
 • Englesson Line Burned Walnut Hög Skänk Med 2 Lådor - Skänkar & Sideboards Ekfanér Vit

  englesson line burned walnut hög skänk med 2 lådor - skänkar & sideboards ekfanér vit
  Skänken från Englesson är perfekt för vardagsrummet eller sovrummet och har ett elegant, sofistikerat uttryck som aldrig går ur tiden. Den har två praktiska lådor upptill och en skåpdel undertill med massor av utrymme för enkel förvaring. Skänken har två dörrar, ett justerbart hyllplan och mörkbetsade fronter i ekfanér. Om skänken från Englesson- Två dörrar.- Ett justerbart hyllplan.- Två lådor.- Den här skänken är en del av Englessons kollektion Line Burned Walnut.- Tillverkad i Sverige. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • &Tradition Betty Tk5 Bänk Natural - Bänkar Ek Natural - 13050092

  &tradition betty tk5 bänk natural - bänkar ek natural - 13050092
  Betty TK5 bänk från &tradition med en ren, klassisk design perfekt för det moderna hemmet. Den har en vacker, lackerad stomme i massiv ek med en handgjord sits i linneband. Design av Thau & Kallio. Bra att veta om Betty TK5 bänk - Bänken finns i olika utföranden.- Bänken finns i olika storlekar.- Filttassar ingår.- Design av Thau & Kallio.- Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet.- Betty TK5 uppskattas för den skandinaviska designen och det genuina hantverket. Vi har valt ut Natural Bänkar i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • NORDVÄRK FR7 TV-bänk, Atlantic Pine vit

  nordv&aumlrk fr7 tv-bänk, atlantic pine vit
 • Sideboard Barrali 180 cm

  sideboard barrali 180 cm
  Kollektionen Barrali för tillbaka den naturliga trenden i ditt hem, med charmig rotting och skjutbara skåpsdörrar som ger en stilfull, texturerad känsla till trästommen och benen av massiv ek. Barralis produkter i naturfärg med unik ådring utstrålar
 • Newport bänk bouclé cream

  newport bänk bouclé cream
  Höj din livsmiljö med bänken Newport från Eichholtz. Bänken, med sitt lyxiga Bouclé-krämtyg och eleganta borstad mässingsram, erbjuder både komfort och tidlös sofistikering. Perfekt för ett exklusivt sovrum eller loungeområde.
 • PRIMUM Lågt sidobord / TV-bänk - Valnöt - Naturlig olja 240 cm

  primum lågt sidobord / tv-bänk - valnöt - naturlig olja 240 cm
  PRIMUM Lågt sidobord / TV-bänk i massivt, FSC-certifierat trä från kvalitetsmärket GoEs (tidigare MS&:Wood).Vackert sidobord med fyra rymliga lådor som passar perfekt i hallen, sovrummet&hellip:
 • NORDVÄRK Begonya TV-bänk, ek Svart

  nordv&aumlrk begonya tv-bänk, ek svart
 • Tv-bänk 42" Athena

  tv-bänk 42
  En modern tv-bänk med industriell look - det är Athena TV Stand från Novogratz för tv-apparater upp till 42 tum och 22,5 kg. Den stilrena och smäckra bänken är tillverkad av PVC-laminerad spånskiva med marmorliknande finish. Perfekt för mindre utrymm
 • Poem mediabänk - Antracit/valnöt

  poem mediabänk - antracit/valnöt
 • Halifax tv-bänk vit + Möbeltassar

  halifax tv-bänk vit + möbeltassar
 • Tv-bänk Carved

  tv-bänk carved
  - slående förvaringsmöbel: Carved - kännetecknas av grafisk design - färgad i en neutral färgnyans - H 56 cm x B 181 cm x D 46 cm med förvaringskollektionen Carved blir förvaring och städning verkligen en fest. Carved ingår i en kollektion från det n
 • Tv-bänk FR7 - AA

  tv-bänk fr7 - aa
  100% SPÅNSKIVA MED MELAMINBELÄGGNING Tjocklek: 1,8 cm
 • Montana Selection OCTAVE II TV-Benk Parsley Flervalg-Ben - Messing

  montana selection octave ii tv-benk parsley flervalg-ben - messing
  Produkttype: TV-Benk Materiale: 12 mm lakkert MDF Farge: Parsley Bredde: 138,0 cm Høyde: 24,0 cm Dybde: 38,0 cm Velg mellom forskjellige baser på produktet eller opphengsskinne Maksimal belastning er 10 kg på topplate og 40 kg totalt fordelt på topplate og skap/hyller Ved valg av ben eller hjul motar man 5 deler, og alle disse skal monteres Designer: Peter J. Lassen Leveringstid: ca. 8 uker
 • Rome mediabänk - Ek/vit

  rome mediabänk - ek/vit
 • Jacques bänk mässing

  jacques bänk mässing
  Jacques bänk från Jonathan Adler har den perfekta mixen av enkelhet och glamour, modernt och traditionellt. Bänken har en lyxig ram i klar akryl med hörn i borstad mässing och en plyschgrå sammetssits som höjer bänkens elegans. Jacques bänk passar perfekt att placera i hallen, eller vid fotändan vid sängkanten i sovrummet. Elegant klar akryl, varma mässingsdetaljer och den enkla designen fungerar i de flesta interiörer, från minimalistisk till maximalistisk.
 • Vania mediabänk - Vit/silver

  vania mediabänk - vit/silver
 • Aramis mediabänk - Valnöt/svart

  aramis mediabänk - valnöt/svart
 • Montana Selection OCTAVE III TV-Benk Monarch Flervalg-Ben - Sort

  montana selection octave iii tv-benk monarch flervalg-ben - sort
  Produkttype: TV-Benk Materiale: 12 mm lakkert MDF Farge: Monarch Bredde: 138,0 cm Høyde: 35,4 cm Dybde: 38,0 cm Velg mellom forskjellige baser på produktet eller opphengsskinne Maksimal belastning er 10 kg på topplate og 40 kg totalt fordelt på topplate og skap/hyller Ved valg av ben eller hjul motar man 5 deler, og alle disse skal monteres Designer: Peter J. Lassen
 • Sideboard Uxia

  sideboard uxia
  Sideboard av massivt akaciaträ med ben och detaljer på dörrar av metall. Bredd: 148 cm. Djup: 43 cm. Höjd: 85 cm.
 • Decotique Vogue Mediabänk Med Ben 180 Cm / - TV-bänkar & Mediabänkar Mässing Valnöt

  decotique vogue mediabänk med ben 180 cm / - tv-bänkar & mediabänkar mässing valnöt
  Mediabänk från Decotique med en stomme med tre skjutdörrar i samma färg och sex ben med en 18,5 cm höjd perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Den har en praktisk funktion med en rymlig förvaring och ett stilrent, modernt utseende. Mediabänken har tre flyttbara hyllplan för optimal förvaring och tre öppningar baktill för sladdar och kablar. Ett måste för den designintresserade. Om mediabänken från Decotique- Vogue uppskattas för den stilrena designen.- Vogue är också omtyckt för de olika valmöjligheterna.- Finns i flera färger.- Finns i flera material.- Den här mediabänken är en del av Decotiques kollektion Vogue.- Denna produkt levereras omonterad.- Total höjd: 54,4 cm.- Lämplig för användning för privat bruk. Skötselråd för mediabänken- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Sängkista Ronneby - Inari 22 - Beige, Mörkbruna

  sängkista ronneby - inari 22 - beige, mörkbruna
 • Revel svart sideboard med 4 dörrar

  revel svart sideboard med 4 dörrar
 • Montana Pantonova Loungestol Utomhus Konkav - Bänkar Rostfritt Stål

  montana pantonova loungestol utomhus konkav - bänkar rostfritt stål
  Loungestol från Montana med en ren, skulptural estetik perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Den är tillverkad av rostfritt stål perfekt för utomhusbruk och har en modulär design vilket gör den anpassningsbar efter eget behov om så önskas för en exklusiv känsla utomhus. Kombinera loungestolen med andra Pantonova moduler för att skapa din egen vackra design. Formgivning av Verner Panton. Originaldesign från år 1971. Om loungestolen från Montana- Modulär design.- Från serien Pantonova.- För utomhusbruk.- Formgivning av Verner Panton.- Originaldesign från år 1971.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Muuto Reflect Sideboard S Svart - Skänkar & Sideboards Ek Svart - 09181

  muuto reflect sideboard s svart - skänkar & sideboards ek svart - 09181
  Reflect från Muuto, formgivet av Søren Rose Studio. Reflect är en möbelserie som lägger stor vikt vid balansen av funktionalitet och estetik. Framsidan på lådorna har en böljande form som bidrar till det unika utseendet och gör att serien står ut bland övrig inredning. Det gör det också möjligt att kombinera fler delar i serien Reflect för att få ett sammanhängande flöde i inredningen. Reflect representerar skandinaviskt hantverk och design i en modern kontext. Möblerna i Reflect är alla gjorda i ek och ekfanér. Vi har valt ut Svart Skänkar & Sideboards i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Umage Audacious TV-Benk Sort Eik White Sands

  umage audacious tv-benk sort eik white sands
  Produkttype: TV-Benk Materiale: Eik / 100% Resirkulert Polyester Bredde: 140,0 cm Høyde: 40,0 cm Dybde: 46,0 cm Vekt: 18,75 kg Designer: Jonas Søndergaard
 • Houe Avanti Bänk Large - Bänkar Värmebehandlad Ask Trä

  houe avanti bänk large - bänkar värmebehandlad ask trä
  Bänk från Houe med en enkel, skandinavisk design för utomhusbruk. Den har en stomme i pulverlackerat stål med en sits i trä som bara blir vackrare med åren. Kombinera bänken med ett matbord från Avanti från Houe. Om bänken från Houe- Från serien Avanti.- Kombinera bänken med ett matbord från Avanti från Houe.- Finns i flera utföranden. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Hay Crate Loungesoffa - Bänkar Furu Iron Red

  hay crate loungesoffa - bänkar furu iron red
  Loungesoffa från Hay med en återlanserad design från 1930-talet med balanserade proportioner och simpel estetik med fokus på funktion och komfort. Den har en stabil konstruktion med en djup sits, en lutande rygg och höga armstöd. Loungesoffan är tillverkad av högkvalitativ massiv furu med en lackad finish och en vädertålig ytbehandling för maximal hållbarhet. Kombinera loungesoffan med Crate sittdynor för optimal komfort. Formgivning av Gerrit Rietveld och Rietveld Originals X HAY. Originaldesign från år 1934. Om loungesoffan från Hay- Återlanserad design från 1930-talet.- Finns i flera färger.- Den här loungesoffan är en del av Hays kollektion Crate.- Kombinera loungesoffan med Crate sittdynor från Hay.- Tillverkad av massiv furu.- Certifiering: FSC. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Montana Selection OCTAVE II TV-Benk Nordic Flervalg-Sokkel 7 cm

  montana selection octave ii tv-benk nordic flervalg-sokkel 7 cm
  Produkttype: TV-Benk Materiale: 12 mm lakkert MDF Farge: Nordic Bredde: 138,0 cm Høyde: 24,0 cm Dybde: 38,0 cm Velg mellom forskjellige baser på produktet eller opphengsskinne Maksimal belastning er 10 kg på topplate og 40 kg totalt fordelt på topplate og skap/hyller Ved valg av ben eller hjul motar man 5 deler, og alle disse skal monteres Designer: Peter J. Lassen
 • Hay Colour Cabinet Sideboard dörr 120 Cm / - TV-bänkar & Mediabänkar Glas Multi

  hay colour cabinet sideboard dörr 120 cm / - tv-bänkar & mediabänkar glas multi
  Sideboard från Hay har ett spännande uttryck med ren, minimalistisk design och lekfulla, livliga färger. Det är tillverkat av robust, FSC-certifierad valchromat med ribbade, stiliga glasdörrar och en hållbar stålram. Välj från ett brett utbud av olika modeller och storlekar. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgivning av Muller Van Severen. Originaldesign från år 2022. Om sideboard från Hay- Formgivare är Muller Van Severen.- Colour Cabinet uppskattas för den eleganta, lekfulla designen.- Tillverkat i Danmark.- Från serien Colour Cabinet.- Djup: 390 mm.- Höjd: 510 mm. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.