Möbler
www.mobel.se

Skåp

Att kunna sortera och placera saker i skåp är viktigt för ett ordnat hem och arbetsplats. På den här sidan har vi samlat förslag på mängder av olika sorters skåp. Här finns allt från vitrinskåp för ditt finaste porslin och glas till praktiska garderober för alla dina kläder.

Om du vill titta närmare på ett skåp, klicka då på bilden. Då tas du vidare till just det skåpets produktsida hos den möbelbutik som är återförsäljare.

Kategorier av skåp: Vitrinskåp | Garderober | Barskåp | Avlastningsbord | Nyckelskåp | Skoskåp

Populärt inom skåp

 • Konsolbord FREJA mässing/ cream, Broste Copenhagen

  konsolbord freja mässing/ cream, broste copenhagen
  Konsolbord i mässingsfinish med emaljerad topp.Färg: Cream tan. (Miljöbilderna visar bordet med emalj i olika färger).Konsolbordet kan användas som avlastningsbord, datorbord eller sminkbord.Från danska Broste Copenhagen.VARENR. 71123167 BORD 'FREJA' JERNBRASS/CREAM TAN TOPMått: Längd 100 X Djup 40 X Höjd 80 cm.Beställningsvara, leveranstid normalt ca 1-2 veckor.
 • Garderob 2 dörrar Wood vit/ ek, Oliver Furniture

  garderob 2 dörrar wood vit/ ek, oliver furniture
  Artikelnamn: 041351 - WOOD KLÆDESKAB 2 DØRE, HVID/EG.Mått -Bredd: 118 cm x Höjd: 204 cm x Djup: 58 cm.Två stora lådor med SoftClose. Garderoben kräver eftermontering.Monteras utan synliga missprydande monteringsbeslag. Material och Färg - Vitlack/ FSC certifierad ek och MDF. Vattenbaserad lack som är miljövänlig och bättre för inomhusmiljön. Dansk design och produktion i Europa. Komplettera med extra hyllplan.Fri leverans. Leveranstid normalt ca 5-7 dagar.
 • Nyckelskåp Fixat

  nyckelskåp fixat
  Utmärkt skåp i tidlös design. Material metall, storlek 28,5x19x4,5 cm.9st krokar för nycklar mm, stänges med magnetlås. Färg vit.
 • Garderob 3 dörrar Wood vit/ vit, Oliver Furniture

  garderob 3 dörrar wood vit/ vit, oliver furniture
  Artikelnamn: 041354 - WOOD KLÆDESKAB 3 DØRE, HVID.Mått -Bredd: 168 cm x Höjd: 204 cm x Djup: 58 cm. Tre stora lådor med SoftClose. Garderoben kräver eftermontering.Material och Färg - Vitlack/ FSC certifierad ek och MDF. Vattenbaserad lack som är miljövänlig och bättre för inomhusmiljön. Produceras i Europa.Komplettera med extra hyllplan.Fri leverans.  Beställningsvara. Leveranstid ca 5-7 dagar.

Fler tips på skåp

 • Falsterbo vägghängt skoskåp 2 fack, Mavis

  falsterbo vägghängt skoskåp 2 fack, mavis
  Artikelnamn: 19972 Falsterbo skoskåp 2-fack, Mavis.Färg: vit - NCS-S 0500-N. Glans 20. Material: Ben i massiv björk, stomme i MDF. Falsterbo skoskåp, mått: bredd 80 cm, djup 23 cm, höjd 102 cm. Benhöjd 14 cm.Vkit 33 kg. Levereras monterad.
 • Seethrough skåp svart

  seethrough skåp svart
  Seethrough är ett elegant vitrinskåp från Newport, en stilfull förvaringsmöbel och komplement i hemmet där du enkelt kan visa upp dina favoritföremål. Vitrinskåpet har två hyllplan och tre glasdörrar, med en vit insida och svart utsida. Gott om utrymme till förvaring av vackert porslin och ömtålig dekoration. Seethrough är tillverkad av pinjeträd och har dörrar i glas.  Alla möbler från Newport Premium Furniture är tillverkade för hand i exklusiva materialval med gedigen kvalitet. Möblerna slipas, lackeras och behandlas för hand för att uppnå rätt patina med ett lätt åldrat utseende. Metoden kallas för distressed. Detta innebär att varje möbel är unik med sin egen unika patina, varpå ojämnheter och skav är en del av hantverket.
 • Filippa vitrinskåp - Ljus ek

  filippa vitrinskåp - ljus ek
 • Nyckelskåp Fixat

  nyckelskåp fixat
  Snyggt skåp i tidlös design. Material metall, storlek 28,5x19x4,5 cm. 9st krokar för nycklar mm, stänges med magnetlås. Färg svart.
 • Habo Nyckelskåp Key Lila

  habo nyckelskåp key lila
  .
 • NITTKVARN vitrinsskåp - hög, dubbla dörrar

  nittkvarn vitrinsskåp - hög, dubbla dörrar
  Vitrinskåp i MDF med skjutdörrar i glas. Visa upp dina finaste saker hemma i ett stilrent vitrinskåp! NITTKVARN har smarta skjutdörrar i glas med kromade handtag eller mässingsbeslag som inte tar onödig plats. De djupa hyllorna gör att du får
 • V1 Vitrinskåp, Anthracite

  v1 vitrinskåp, anthracite
  Vitrinskåp V1 från Lindebjerg Design. Ett högkvalitativ och tidlöst vitrinskåp av ädel furu med inglasad front och sidor. Skåpet är i en fransk stil blandat med det klassiska skandinaviska och är ett skåp som kan förvara porslin och glas, eller böcker och samling av porslinsfigurer. Inred ditt vardagsrum eller kök med skåpet för att skapa en modern men samtidigt klassisk stil. Skåpet är prytt med en järnknopp för att öppna dörren som är högerhängd. Det går att få med en vänsterhängd dörr som en specialbeställning med längre leveranstid. 5 hyllplan med ett avstånd på 28 cm mellan varje hyllplan, djupet på hyllplanen är 38 cm. Vikt 50 kg.
 • Vitrinskåp Harwich English

  vitrinskåp harwich english
  Vitrinskåp med skjutdörrar i massivt mörkbrun betsat amerikansk körsbär Dimensioner:  B. 150 cm D. 50 cm H. 222 cm Material: Massiv körsbär Färg: English. Finns även i spanish. Newport möbler The Cherry Collection från Newport är en ny serie möbler tillverkade av massiv amerikansk körsbär med ett enkelt formspråk inspirerat av New Englands tidiga "Shaker Movement". Shakers blev kända för sina gårdstillverkade möbler med mångsidig funktion, enkel stil, genuina träslag och lagom mycket utsmyckning. En stor del av New Englands inredning, både antik och nytillverkad, är baserad på Shaker-rörelsens stilrena bord, stolar och skåp. De mörkt betsade möblerna är mycket omtyckta och är tillverkade för att hålla i flera generationer. Den klassiska möbelserien tillverkas i Europa och produktionen sker hantverksmässigt i egen regi med högsta kvalitet, materialval och omsorg
 • Lunden garderob - Vit

  lunden garderob - vit
 • Einar garderob - Sonoma ek

  einar garderob - sonoma ek
 • V2 Vitrinskåp, Svart

  v2 vitrinskåp, svart
  Vitrinskåp V2 från Lindebjerg Design. Ett högkvalitativ och tidlöst vitrinskåp av ädel furu med inglasad front och sidor. Skåpet är i en fransk stil blandat med det klassiska skandinaviska. Det är ett skåp som kan förvara porslin och glas såväl som böcker eller en samling av porslinsfigurer. Inred ditt vardagsrum eller kök med skåpet för att skapa en modern men samtidigt klassisk stil. Skåpet är prytt med järnknoppar för att öppna dörrarna som är högerhängda. 5 hyllplan med ett avstånd på 28 cm mellan varje hyllplan, djupet på hyllplanen är 38 cm. Vikt 100 kg.
 • Tromsö garderob - Vit

  tromsö garderob - vit
 • Deena garderob - Graphite/ek - Vänstervänd

  deena garderob - graphite/ek - vänstervänd
 • BODEN vitrinskåp

  boden vitrinskåp
  Vitrinskåp i björk. Mått: Bredd 86 cm, djup 36 cm, höjd 192 cm. Vikt 59 kg. Övrigt: monterad
 • Skoskåp Troy

  skoskåp troy
  Material: 100% Melaminbelagd spånskiva Mått: 83,6 x 53,5 x 35,6 cm
 • GROOVY black buffet, 2 doors

  groovy black buffet, 2 doors
  A tall sideboard with glass sides. Glass fronts with groovy lines which gives a personal look. 2 front openings with magnetic closing and 3 inner shelves.#
 • Avlastningsbord Hugo med 2 lådor - Vit / Cement

  avlastningsbord hugo med 2 lådor - vit / cement
 • NFG - H HANKØ Vitrinskåp, svart, högt

  nfg - h hankø vitrinskåp, svart, högt
  4 hyllor (mdf/askfaner)
 • Två extra hyllplan Wood Garderob, Oliver Furniture

  två extra hyllplan wood garderob, oliver furniture
  041350 - WOOD HYLDER 2 STK, OLIVER FURNITURE.Mått - 48,5 x djup 50 x höjd 1,2 cm. Passar alla hyllor i Wood kollektionen.Färg - Vitlack.Beställs hyllplanen samtidigt med bokhyllan har hyllplanen samma leveranstid 5-7 dagar. Beställs hyllplanen separat är leveranstiden ca 1-3 veckor.
 • Skåp GUS144 110x93x42 cm Chelsea Textiles

  skåp gus144 110x93x42 cm chelsea textiles
  Detta är en beställningsvara - För beställning eller förfrågningar kontakta info@oscarclothilde.com Handgjord, handmålad byrå. Höjd 110 cm / Bredd 93 cm / Djup 42 cm Finns i flera färgställningar. FSC certifierat trä.
 • Blomus Nyckelskåp Velio-Grå-30

  blomus nyckelskåp velio-grå-30
  Snyggt nyckelskåp att sätta upp i exempelvis hallen. Har du svårt att hålla kolla på nycklar är denna perfekt. Nyckelskåpet har en magnetisk framsida så du kan sätta upp shoppinglistor och bilder på den med magneter. Monteringsmaterial och sex magneter medföljer. Nyckelskåpet finns även i en grå version.Material: Borstat stål och glasDesign: Alexander SibbertHöjd (cm): 20, 30 eller 40Bredd (cm): 30 Diameter (cm): 5
 • Display cabinet, black, silver, brass

  display cabinet, black, silver, brass
  A small display cabinet to put on the counter in the shop for jewelry etc. It has 2 glass shelves.
 • Rowico - Filippa vitrin 2D 1L vitpigmenterad ek

  rowico - filippa vitrin 2d 1l vitpigmenterad ek
  Klassiskt vitrinskåp i lackad vitpigmenterad ek med glasdörrar samt en låda. Mjukstängande låda och dörrar samt hyllplan i härdat glas. Vitrinskåpet ingår i serien Filippa som även innehåller matchande matbord och soffbord. OBS! Under rådande Corona-tider kan leveranstiderna ibland varie
 • Blomus Nyckelskåp Velio-Vit-30

  blomus nyckelskåp velio-vit-30
  Snyggt nyckelskåp att sätta upp i exempelvis hallen. Har du svårt att hålla kolla på nycklar är denna perfekt. Nyckelskåpet har en magnetisk framsida så du kan sätta upp shoppinglistor och bilder på den med magneter. Monteringsmaterial och sex magneter medföljer. Nyckelskåpet finns även i en grå version.Material: Borstat stål och glasDesign: Alexander SibbertHöjd (cm): 20, 30 eller 40Bredd (cm): 30 Diameter (cm): 5
 • Wash garderob - Ek

  wash garderob - ek
 • Nyckelskåp Zitti

  nyckelskåp zitti
  Nyckelskåp med spegel i oljad ek. Bredd 18 cm. Djup 6 cm. Höjd 90 cm. Vikt 4 kg.
 • Mervyn garderob - Vit

  mervyn garderob - vit
 • Allentown skoskåp - Vit

  allentown skoskåp - vit
 • Abisko sängbord låga ben vit betong, Mavis

  abisko sängbord låga ben vit betong, mavis
  Abisko sängbord i vitlack med betongtopp.Sängbord eller avlastningsbord med bra förvaring. Lådorna har underliggande softclose skena. Fina handtag i garvat älgskinn.Utförande, 13703- vitlack. Material, MDF/Massivträ/fanér.Toppskiva i våtslipad betong finns som tillval.Abisko bord ingår i Mavis möbelserie Abisko. Bordet finns även med höga ben. Levereras monterad.Abisko sängbord mått:(b x d x h), 42 x 42 x 73cm. Mått på lådor (b x d x h), 34 x 34 x 9,5 cm och 9 x 34 x 9,5 cm.Vikt, 33 kg.Fri frakt. Leveranstid normalt 10-15 dagar.
 • Avlastningsbord Kvist 97 cm guld

  avlastningsbord kvist 97 cm guld
  Vackert avlastningsbord med skiva i glas. Benen med guldfinish har ben med guldfinish. Bordet passar väl in de flesta rum tack vare sin nätta design.
 • Skänk+Vitrin 1-D Jasmine

  skänk+vitrin 1-d jasmine
  Sätt unik prägel på din möbel med Jasmine-serien. Välj mellan olika material på inläggsskivor, såsom stål, färgat glas eller värmetålig granit. När det gäller möbelns träslag kan du välja mellan oljad ek, vitlack, svart askfanér och
 • Avlastningsbord Scala

  avlastningsbord scala
  Detta avlastnings bord kommer omonterad men det medföljer en bra monterings beskrivning. Lådorna går på rullskenor som är lätta att hantera. Bra djup i lådorna gör att man får plats med mycket. Vikten i lådorna skall inte överstiga 8 kg. L
 • Grödby skoskåp - Vit

  grödby skoskåp - vit
 • Avlastningsbord LEVANG

  avlastningsbord levang
  Praktiskt avlastningsbord. Topp i keramik som har en fin marmorlook. Underrede och handtag i lackerad metall. Bredd 28 cm, djup 40 cm och höjd 62 cm. Omonterad.
 • Avlastningsbord Vita. Ekliknande hyllplan med svart ram

  avlastningsbord vita. ekliknande hyllplan med svart ram
  Avlastningsbord av spånskiva med stomme av stål. Omonterad. 36 x 80 x 80 cm 7,6 kg
 • Norden Konsolbord med 2 lådor - Vit / Natur

  norden konsolbord med 2 lådor - vit / natur
 • Barngarderob tre dörrar H195, Oliver Furniture

  barngarderob tre dörrar h195, oliver furniture
  021335 - Klædeskab 3 døre H195.Mått - 175 x 59 x 195 cm. Färg: vit. Material: Björk och mdf. Levereras i sektioner som ska monteras. Vikt totalt: 206,5 kg. Levereras med åkeri till dörren. Fri leverans.
 • Abbeville avlastningsbord - Zink/trä

  abbeville avlastningsbord - zink/trä
 • Buffalo vitrinskåp - Ek

  buffalo vitrinskåp - ek
 • Ekestad vitrinskåp - Svart askfaner

  ekestad vitrinskåp - svart askfaner
 • Lunden garderob - Vit

  lunden garderob - vit
 • Accentbord Evan - Guld

  accentbord evan - guld
 • V2 Vitrinskåp, Anthracite

  v2 vitrinskåp, anthracite
  Vitrinskåp V2 från Lindebjerg Design. Ett högkvalitativ och tidlöst vitrinskåp av ädel furu med inglasad front och sidor. Skåpet är i en fransk stil blandat med det klassiska skandinaviska. Det är ett skåp som kan förvara porslin och glas såväl som böcker eller en samling av porslinsfigurer. Inred ditt vardagsrum eller kök med skåpet för att skapa en modern men samtidigt klassisk stil. Skåpet är prytt med järnknoppar för att öppna dörrarna som är högerhängda. 5 hyllplan med ett avstånd på 28 cm mellan varje hyllplan, djupet på hyllplanen är 38 cm. Vikt 100 kg.
 • Optima vitrin & glasskåp - svart | 2 dörrar

  optima vitrin & glasskåp - svart | 2 dörrar
 • Beyonce skoskåp

  beyonce skoskåp
  Skoskåp med 3 fack. Justerbara fack. Fästes i vägg. Vit - Höjd: 121,6 . Bredd: 64,1 . Djup: 24 cm. Material: MDF
 • LEGACY buffet, dark wood, 3 sections

  legacy buffet, dark wood, 3 sections
  Small imperfections are a part of nature of the wood. One shelf in the middle in each section. A stylish buffet in old-school style with a lot of storage space.
 • Abdel vitrinskåp - Sonoma ek

  abdel vitrinskåp - sonoma ek
 • Jacklyn garderob - Vit/graphite - Vänstervänd

  jacklyn garderob - vit/graphite - vänstervänd
 • Mervyn garderob 203 - Shetland

  mervyn garderob 203 - shetland
 • Habo Nyckelskåp Key Grön

  habo nyckelskåp key grön
  .
 • Danielle garderob - Vit - Vänstervänd

  danielle garderob - vit - vänstervänd
ilead