Möbler
www.mobel.se

Skåp

Att kunna sortera och placera saker i skåp är viktigt för ett ordnat hem och arbetsplats. På den här sidan har vi samlat förslag på mängder av olika sorters skåp. Här finns allt från vitrinskåp för ditt finaste porslin och glas till praktiska garderober för alla dina kläder.

Om du vill titta närmare på ett skåp, klicka då på bilden. Då tas du vidare till just det skåpets produktsida hos den möbelbutik som är återförsäljare.

Kategorier av skåp: Vitrinskåp | Garderober | Barskåp | Avlastningsbord | Nyckelskåp | Skoskåp

Populärt inom skåp

 • Nyckelskåp Fixat

  nyckelskåp fixat
  Snyggt skåp i tidlös design. Material metall, storlek 28,5x19x4,5 cm. 9st krokar för nycklar mm, stänges med magnetlås.
 • Nyckelskåp Fixat

  nyckelskåp fixat
  Snyggt skåp i tidlös design. Material metall, storlek 28,5x19x4,5 cm. 9st krokar för nycklar mm, stänges med magnetlås.
 • Garderob 2 dörrar Wood vit/ ek, Oliver Furniture

  garderob 2 dörrar wood vit/ ek, oliver furniture
  Artikelnamn: 041351 - WOOD KLÆDESKAB 2 DØRE, HVID/EG.Mått -Bredd: 118 cm x Höjd: 204 cm x Djup: 58 cm.Två stora lådor med SoftClose. Garderoben kräver eftermontering.Monteras utan synliga missprydande monteringsbeslag. Material och Färg - Vitlack/ FSC certifierad ek och MDF. Vattenbaserad lack som är miljövänlig och bättre för inomhusmiljön. Dansk design och produktion i Europa. Komplettera med extra hyllplan.Fri leverans. Leveranstid normalt ca 5-7 dagar.
 • Garderob 3 dörrar Wood vit/ vit, Oliver Furniture

  garderob 3 dörrar wood vit/ vit, oliver furniture
  Artikelnamn: 041354 - WOOD KLÆDESKAB 3 DØRE, HVID.Mått -Bredd: 168 cm x Höjd: 204 cm x Djup: 58 cm. Tre stora lådor med SoftClose. Garderoben kräver eftermontering.Material och Färg - Vitlack/ FSC certifierad ek och MDF. Vattenbaserad lack som är miljövänlig och bättre för inomhusmiljön. Produceras i Europa.Komplettera med extra hyllplan.Fri leverans.  Beställningsvara. Leveranstid ca 5-7 dagar.

Fler tips på skåp

 • Nordal - DOWNTOWN cabinet, 2 doors, black

  nordal - downtown cabinet, 2 doors, black
  Antique finish, industrial look. A tall cabinet with 3 shelves in the whole width of the cabinet. A part of a series of cabinets, more sizes available.
 • Asplund Snö Skåp E D30cm Glasdörrar Vit Sockel - Skåp & Vitrinskåp Ek Vit - 01101015

  asplund snö skåp e d30cm glasdörrar vit sockel - skåp & vitrinskåp ek vit - 01101015
  Snö skåp E D30cm Glasdörrar är ett vackert vitrinskåp där du kan förvara dina finaste saker, porslin eller annat du vill skall synas. Passar lika bra i matrummet som i vardagsrummet.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi rekommenderar att fästa möbeln i väggen. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Decotique Vogue 64 Skåp Grön / Vit - Skåp & Vitrinskåp Målad Mdf Grön - 309946-308811

  decotique vogue 64 skåp grön / vit - skåp & vitrinskåp målad mdf grön - 309946-308811
  Vogue 64 skåp från Decotique med en modern design med en skandinavisk look. Det har en stomme i MDF med fyra nätta ben för att få den där lyxiga hotellkänslan och två dörrar med en push-funktion och en hylla för enkel förvaring. En perfekt inredningsdetalj för att förvandla ett tråkigt rum till en visuell och spännande plats. Bra att veta om Vogue 64 skåp - Modern design.- Skandinavisk look.- Fyra nätta ben.- Ett hyllplan.- Två dörrar.- Push-funktion.- Djup: 300 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 924 mm.- Denna produkt levereras monterad. Vi har valt ut Grön Skåp & Vitrinskåp i Målad MDF från Decotique med stor omsorg.
 • Vitrinskåp Bonnie

  vitrinskåp bonnie
  Bonnie vitrinskåp i vacker stål med en ovandel med dörrar i glas och dold förvaring neder till. Mått; bredd 80 cm, djup 40,5 cm, höjd 190 cm. Montera själv.
 • Limoges avlastningsbord - Vintage blå

  limoges avlastningsbord - vintage blå
 • MADS Vitrinskåp

  mads vitrinskåp
  Mads vitrinskåp är en vacker möbel som flörtar med klassisk design från 60-talet, men här i modern tappning. Mads har en stor glasdörr som skyddas tre hyllor av glas där du kan visa upp porslin, vaser eller andra dekorationer. Nedanför finns två praktiska lådor för ytterligare förvaring. Mads är tillverkat helt i ek som har lackats med vitpigmenterad olja vilket gör skåpet ljust och fint.Design & egenskaperVackert vitrinskåp med glasdörr, glashyllor och praktiska lådor.Tillverkad i massiv ek och ekfaner.Behandlad med vitpigmenterad olja.Leverans & förpackningLevereras delvis monterad. Antal förpackningar: 1 stFörpackningsmått: 81x128x44 cmVikt: 41 kg
 • Skoskåp Drago 80x35x42 cm

  skoskåp drago 80x35x42 cm
  Denna moderna och funktionella möbel är den perfekta lösningen för att hålla ordning på kläder och andra saker. Tack vare designen passar den perfekt både i vardagsrummet och sovrummet. Kit för montering ingår, enkel att rengöra och att mo
 • Skåp Omnibus

  skåp omnibus
  Elegant skåp i svartbetsad björk från Eichholtz.
 • Decotique Vogue 64 Skåp / Vit - Skåp & Vitrinskåp Målad Mdf Vinröd

  decotique vogue 64 skåp / vit - skåp & vitrinskåp målad mdf vinröd
  Skåpet från Decotique har en modern design med en skandinavisk look. Det har en stomme i MDF med fyra nätta ben för att få den där lyxiga hotellkänslan. Det har två dörrar med en push-funktion och en hylla för enkel förvaring. En perfekt inredningsdetalj för att förvandla ett tråkigt rum till en visuell och spännande plats. Om skåpet från Decotique- Modern design.- Skandinavisk look.- Fyra nätta ben.- Ett hyllplan.- Två dörrar.- Push-funktion.- Djup: 300 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 924 mm.- Denna produkt levereras monterad. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Pauline hörngarderob - Graphite/grå

  pauline hörngarderob - graphite/grå
 • Tromsö garderob - Vit

  tromsö garderob - vit
 • Avlastningsbord Shantay 100 x 80 cm

  avlastningsbord shantay 100 x 80 cm
  Detta avlastningsbord är perfekt om du älskar industriell design men har ont om plats. Bredd: 100 cm. Djup: 35 cm. Höjd: 80 cm.
 • Nyckelskåp Confetti

  nyckelskåp confetti
  Confetti nyckelskåp med spegel och åtta krokar. Stilrent och tidlös design. Bredd 18 cm, höjd 90 cm, djup 7 cm. Nyckelskåpet ingår i vår serie Confetti.
 • Dalton Avlastningsbord

  dalton avlastningsbord
 • Nordal - CLASSIC wall cabinet, black

  nordal - classic wall cabinet, black
  A beautiful display/storage cabinet, partly handmade in a timeless look. A part of a series, also available as large cabinets, 2 sizes.
 • Sofie vitrinskåp - Vit

  sofie vitrinskåp - vit
 • Skoskåp Tobago 1

  skoskåp tobago 1
  Skoskåpet kommer monterat detta har plats för 9 skor
 • Rowico Home - Confetti nyckelskåp vit

  rowico home - confetti nyckelskåp vit
  Confetti nyckelskåp med spegel och åtta krokar. Massiv vitlackad björk i stilrent och tidlös design. Nyckelskåpet ingår i vår serie Confetti.
 • Danielle garderob - Vit

  danielle garderob - vit
 • Mervyn garderob med speglar B180 cm - Vit

  mervyn garderob med speglar b180 cm - vit
 • Montana Cover Vägghylla Mushroom - Skåp & Vitrinskåp Mdf Mushroom - Cover wall 137

  montana cover vägghylla mushroom - skåp & vitrinskåp mdf mushroom - cover wall 137
  Cover vägghylla från Montana, design av Peter J. Lassen. En klassisk förvaringslösning som passar vilket hem som helst med sin stilrena och tidlösa design! Skåpet har två dörrar och en hyllplan i mitten. Cover fungerar utmärkt att kombinera med Montanas andra skåp och förvaringslösningar, kombinationerna är otaliga och du väljer helt fritt om du vill bygga på höjden, bredden eller den mix som passar dig och din stil. Vi har valt ut Mushroom Skåp & Vitrinskåp i MDF från Montana med stor omsorg.
 • A2 The Bow Vitrinskåp Vitoljad - Skåp & Vitrinskåp Ek Svartbetsad Ek - 2932TV

  a2 the bow vitrinskåp vitoljad - skåp & vitrinskåp ek svartbetsad ek - 2932tv
  The Bow vitrinskåp från A2 med en stilren, vacker design i vitoljad ek. Skåpet har en enkel sockel i svartbetsad ek och bra förvaring med flera hyllor med massor av utrymme. Det har en vacker baksida i spegelglas på insidan och två eleganta dörrar i glas med ett dekorativt handtag i läder. En perfekt detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. Formgiven av Sara Larsson. Bra att veta om The Bow vitrinskåp - Vitrinskåpet finns i olika utföranden.- Perfekt för att göra ditt hem mer personligt.- Vackert, iögonfallande handtag.- Rosett i läder.- Skickligt hantverk.- Hög kvalitet.- Dekorativ baksida i spegelglas.- Djup: 300 mm.- Bredd: 670 mm.- Höjd: 1800 mm.- Denna produkt levereras monterad.- För mer information ladda ned PDF.- Tillverkat i Sverige Hur bör du ta hand om vitrinskåpet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa. Vi har valt ut Svartbetsad Ek Skåp & Vitrinskåp i Ek från A2 med stor omsorg.
 • Gubi Private Vitrinskåp 110x45x191 Cm Ljus Betsad - Skåp & Vitrinskåp Mässing Ek

  gubi private vitrinskåp 110x45x191 cm ljus betsad - skåp & vitrinskåp mässing ek
  Vitrinskåpet från GUBI är perfekt i vilket rum som helst och har en tidlös, sofistikerad design i betsad ekfanér, glas och mässing. Den har en modern funktionalitet med högkvalitativa material och en symmetrisk, estetiskt tilltalande konstruktion som smälter elegant in i olika inredningsstilar. Den har två dörrar med vackra handtag i mässing, tre hyllplan i glas och två breda, stabila ben. Den stora storleken gör att den passar perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Formgiven av Space Copenhagen. Om vitrinskåpet från GUBI- Tidlös, sofistikerad design.- Modern funktionalitet.- Premiumkvalitet.- Tillverkad av ekfanér, plywood, glas och mässing.- Djup: 450 mm.- Höjd: 1910 mm.- Längd: 1100 mm.- Vitrinskåpet kommer i 2 olika färger.- Inspirerad av antika, japanska möbler.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Den här vitrinskåpet är en del av GUBIs kollektion Private Collection.- Finns även som ett sidobord. Skötselråd för vitrinskåpet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Tromsö vitrinskåp - Vit

  tromsö vitrinskåp - vit
 • A2 Story Skåp / - Skåp & Vitrinskåp Ek Vit

  a2 story skåp / - skåp & vitrinskåp ek vit
  Story är en serie skåp som har fått sin inspiration från fiskbensmönstret vi hittar i parkettgolven. Skåpet finns i olika utföranden och med eller utan marmorskiva. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Astin vitrinskåp - vitpigmenterat

  astin vitrinskåp - vitpigmenterat
 • Montana Aid Medicinskåp Coffee - Skåp & Vitrinskåp Mdf Coffee - Aid wall 35

  montana aid medicinskåp coffee - skåp & vitrinskåp mdf coffee - aid wall 35
  Aid medicinskåp från Montana, design av Peter J. Lassen. Aid är stilrent och enkelt medicinskåp som du monterar fast på väggen och som tydligt signalerar vad det innehåller med sin ikoniska symbol. I skåpet finns en hylla som delar upp den i två sektioner. Aid saknar lås så därför rekommenderas det att den placeras högt upp utom räckhåll för barn. Vi har valt ut Coffee Skåp & Vitrinskåp i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Nordal - CLASSIC cabinet, single, black

  nordal - classic cabinet, single, black
  A beautiful display/storage cabinet, partly handmade in a timeless look. Max weight each shelf: 20 kg A part of a series, also available in double size and as a wall cabinet.
 • Lågt vitrinskåp Aciel

  lågt vitrinskåp aciel
  Aciel vitrinskåp i stål med dörrar i glas med en stålram runt. Mått: Bredd 80, djup 43 och höjd 97 cm. Montera själv.
 • Skoskåp SVEA 3l 1D

  skoskåp svea 3l 1d
  SVEA är en diskret och hållbart designad möbelserie, Den typiskt skandinaviska looken tillsammans med de nätta benen och de varsamt arbetade handtagen i ek, ger rummet ett behagligt lugn, De gerade hörnen ramar mjukt in möbeln och ger denna sti
 • Decotique Vogue Wall Skåp 180 Mörkblå/ - Skåp & Vitrinskåp Mdf Mässing

  decotique vogue wall skåp 180 mörkblå/ - skåp & vitrinskåp mdf mässing
  Vogue Wall från Decotique. En modern och stilren vägghängd förvaring i skandinavisk design, utrustad med eleganta dörrar med sliding-funktion. Innanför varje dörr döljer sig ett flyttbart hyllplan som ger gott om utrymme för förvaring. På vardera sida finns även en öppning baktill för enkel hantering av kablar. Bra att veta Kan enkelt rengöras med en fuktig trasa Skruv och plugg för betong-/tegelvägg medföljer Väggfästena är justerbara +/- 10 mm upp/ner och vänster/höger Öppningen för kabeldragningen på baksidan sträcker sig delvis över toppskivan 4st väggfästen Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Novis konsolbord 150 cm - Svartbetsad ask

  novis konsolbord 150 cm - svartbetsad ask
 • Asplund Snö Skåp E D30cm Glasdörrar Rose Sockel - Skåp & Vitrinskåp Ek Rose - 1101025

  asplund snö skåp e d30cm glasdörrar rose sockel - skåp & vitrinskåp ek rose - 1101025
  Snö skåp E D30cm Glasdörrar är ett vackert vitrinskåp där du kan förvara dina finaste saker, porslin eller annat du vill skall synas. Passar lika bra i matrummet som i vardagsrummet.Förvaringsserien Snö (Snow) är en av Asplunds mest välkända produkter som tack vare sin popularitet blivit en riktig designikon. Thomas Sandell och Jonas Bohlin svarar för formgivningen som karaktäriseras av de urfrästa handtagen samt den mycket stilrena och nordiska designen. Byrån finns i en flertal modeller, vitrinskåp och nattduksbord. Vitrinskåpen finns med två olika djup, 30cm eller 42cm. De är tillverkade i lackad MDF med en sockel av ek och finns i flera olika sobra färger. Vi rekommenderar att fästa möbeln i väggen. Vi har valt ut Rose Skåp & Vitrinskåp i Ek från Asplund med stor omsorg.
 • Deena garderob - Graphite/ek - Vänstervänd

  deena garderob - graphite/ek - vänstervänd
 • Decotique Vogue Wall Skåp Petite 120 Vit - Skåp & Vitrinskåp Mdf Vit - 1105229

  decotique vogue wall skåp petite 120 vit - skåp & vitrinskåp mdf vit - 1105229
  Vogue Wall från Decotique.Modern och stilren vägghängd förvaring i skandinavisk design. Utrustad med eleganta dörrar med sliding-funktion. Inuti finns gott om utrymme. Möbeln har praktiska hål på baksidan för smidig kabeldragning. Vogue Wall blir inte bara en praktisk möbel i ditt hem utan också en härlig inredningsdetalj som du garanterat kommer ha stor glädje av under många år. Hål för kabeldragning finns på toppskivan samt undersidan. Utföranden:Stomme: Målad MDF, Valnötsfanér eller Ekfanér.Front: Målad MDF med eller utan fronter i mässingsfärgad aluminium.Bra att veta:- Kan enkelt rengöras med en fuktig trasa.- Skruv och plugg för betong/tegel-vägg medföljer- Väggfästena är justerbara +/- 10mm upp/ner och vänster/höger Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp i MDF från Decotique med stor omsorg.
 • Melissa skoskåp - Antracit/vit

  melissa skoskåp - antracit/vit
 • Decotique Wave Skåp 1d - Skåp & Vitrinskåp Ek Grå

  decotique wave skåp 1d - skåp & vitrinskåp ek grå
  Wave Skåp från Decotique är ett stilrent och lyxigt skåp med mjuka former och grafiska linjer. Den vackra utsidan fortsätter hela vägen runt och gör den därför perfekt att ha ståendes bakom en soffa mitt i ett rum. Skåpet finns i fyra diskreta färger, i tre storlekar, har gott om utrymme och kommer definitivt bli en riktig eye catcher.Bra att veta: Push open-mekanism på dörrar Ett flyttbart hyllplan Maxvikt per hylla 30kg Lackad MDF (Den helt i antracit har en topp i betsad ek) Rengörs med fuktig trasa Pulverlackerade stålben, 180mm Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Decotique Vogue Wall Skåp 136 - Skåp & Vitrinskåp Mdf Antracit

  decotique vogue wall skåp 136 - skåp & vitrinskåp mdf antracit
  Vogue Wall Skåp 136 från Decotique. En modern och stilren vägghängd förvaring i skandinavisk design, utrustad med eleganta dörrar med sliding-funktion. Innanför varje dörr döljer sig ett flyttbart hyllplan som ger gott om utrymme för förvaring. På vardera sida finns även en öppning baktill för enkel hantering av kablar. Bra att veta Kan enkelt rengöras med en fuktig trasa Skruv och plugg för betong-/tegelvägg medföljer Väggfästena är justerbara +/- 10 mm upp/ner och vänster/höger Öppningen för kabeldragningen på baksidan sträcker sig delvis över toppskivan Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Revel vitrinskåp 200x40 cm - Svart / Tonat glas

  revel vitrinskåp 200x40 cm - svart / tonat glas
 • A2 Collect 2010 Skåp / - Skåp & Vitrinskåp Ek Vit

  a2 collect 2010 skåp / - skåp & vitrinskåp ek vit
  Collect 2010, skåp formgivet av Sara Larsson för A2. Skåpen i serien Collect har alla sin egen identitet och är så långt ifrån vanliga, anonyma skåp som det går att komma. Denna upplaga från 2010 karaktäriseras av sitt grafiska kubmönster i olika nivåer. 2 flyttbara hyllplan medföljer. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Vitrinskåp Uno 1D 2L

  vitrinskåp uno 1d 2l
  Vi vet att ditt hem är designat av dig. För er alla som gillar en lekfullhet i sin design presenterar vi UNO.Produkterna i UNO serien är designade för att användas i vilket rum och funktion som helst. Sobra dova färger som ger ditt rum det lill
 • Grady skoskåp - Ek

  grady skoskåp - ek
 • Villum vitrinskåp - Vit/riviera ek

  villum vitrinskåp - vit/riviera ek
 • Decotique Vogue Wall Skåp Petite 136 Antracit/ - Skåp & Vitrinskåp Mässing - 1105237-Br

  decotique vogue wall skåp petite 136 antracit/ - skåp & vitrinskåp mässing - 1105237-br
  Vogue Wall från Decotique.Modern och stilren vägghängd förvaring i skandinavisk design. Utrustad med eleganta dörrar med sliding-funktion. Inuti finns gott om utrymme. Möbeln har praktiska hål på baksidan för smidig kabeldragning. Vogue Wall blir inte bara en praktisk möbel i ditt hem utan också en härlig inredningsdetalj som du garanterat kommer ha stor glädje av under många år. Hål för kabeldragning finns på toppskivan samt undersidan.Utföranden:Stomme: Målad MDF, Valnötsfanér eller Ekfanér.Front: Målad MDF med eller utan fronter i mässingsfärgad aluminium.Bra att veta:- Kan enkelt rengöras med en fuktig trasa.- Skruv och plugg för betong/tegel-vägg medföljer- Väggfästena är justerbara +/- 10mm upp/ner och vänster/höger Vi har valt ut Mässing Skåp & Vitrinskåp i Mässing från Decotique med stor omsorg.
 • Forsbacka garderob - Kastanj

  forsbacka garderob - kastanj
 • Englesson Stockholm 2.0 Skänk/underskåp 142x45x89 - Skåp & Vitrinskåp Furu Svart

  englesson stockholm 2.0 skänk/underskåp 142x45x89 - skåp & vitrinskåp furu svart
  Stockholm 2.0 Skänk/ Underskåp av Englesson är ett klassiskt skåp som tillverkats för hand. Det andas skandinavisk design och kommer att hålla genom tiderna.Skåpet är gjort av massiv furu, MDF och har sedan målats för hand. De vackra dörrarna har eleganta speglar och ringar av mattkrom.Kombinera gärna med Stockholm 2.0 Vitrin/Överskåp eller Vitrinskåp i samma serie. Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin kvalitet. Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Vitrinskåp svart metall Precious

  vitrinskåp svart metall precious
  Smalt vitrinskåp Svart järn med matt utseende Med fyra hyllplan H 190 x B 90 x D 43 cm Precious vitrinskåp ingår i en kollektion från det nederländska märket vtwonen. Precious är ett vitrinskåp tillverkat av svart järn med matt utseende.
 • Dayna garderob - Vit/riviera ek

  dayna garderob - vit/riviera ek
 • Decotique Vogue Wall Skåp Petite 136 Mörkblå/ - Skåp & Vitrinskåp Mässing

  decotique vogue wall skåp petite 136 mörkblå/ - skåp & vitrinskåp mässing
  Vogue Wall, ett vägghängt skåp från Decotique som finns i flertalet utföranden och storlekar. Vogue Wall Skåp Petite är en mindre variant som inte har något hyllplan. En modern och stilren vägghängd förvaring i skandinavisk design utrustad med skjutdörrar. På baksidan finns öppning för att dra ut kablar om så önskas. Bra att veta Stomme tillverkad i målad MDF, skjutdörrar i mässingsfärgad aluminium och/eller målad MDF och rengöres med fuktig trasa Skruv och plugg för betong/tegelvägg medföljer Väggfästena är justerbara +/- 10 millimeter upp/ner och vänster/höger Öppningen för kabeldragningen på baksidan sträcker sig delvis över toppskivan Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Terrazzo konsolbord - Cosmos Terrazzo & vitt underrede

  terrazzo konsolbord - cosmos terrazzo & vitt underrede
 • Abdel skoskåp med sits - Sonoma ek/vit

  abdel skoskåp med sits - sonoma ek/vit
 • Cross konsolbord - Krom

  cross konsolbord - krom
ilead