Möbler
www.mobel.se

Decotique matgrupper

Populärt inom Decotique matgrupper

 • Decotique Grand Loungesoffa 2-sits Vänster Utomhus - Matgrupper & Loungegrupper Sunbrella Charcoal Chiné

  decotique grand loungesoffa 2-sits vänster utomhus - matgrupper & loungegrupper sunbrella charcoal chiné
  Loungesoffa från Decotique med en exklusiv design med ett generöst sittdjup och en längre del på vänster sida perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har raka linjer med en hög komfort perfekt för varma sommarkvällar. Loungesoffan har en avtagbar klädsel i Sunbrella-tyg för enkel användning och rengöring med hög hållbarhet och en stomme i aluminium med en sittkudde i vattenbeständigt skum. För mer information ladda ned PDF. Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Om loungesoffan från Decotique- Loungesoffan finns i olika färger.- För inomhus- och utomhusbruk.- Denna produkt levereras omonterad.- Det är möjligt att ta bort överdraget.- Lämplig för användning för privat bruk. Skötselråd för loungesoffan- För mer information ladda ned PDF.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Decotique Social/elephant Matgrupp 110 Cm / Naturlig / Svart Läder - Matgrupper Ek Svart Ek

  decotique social/elephant matgrupp 110 cm / naturlig / svart läder - matgrupper ek svart ek
  Matgrupp från Decotique med ett bord med ett skandinaviskt formspråk och fyra stilfulla stolar perfekta för matsalen eller köket. Om matgruppen från Decotique- Bordsskiva i MDF med kant i ekfanér.- Bordsunderrede i plywood och ekfanér.- Stolsben i massiv ek.- Säte i läder.- Lämplig för användning för privat bruk. Shoppa Matgrupper och mer Bord hos Royal Design.
 • Decotique Milo/habit Matgrupp 140 Cm - Matgrupper Ek Svart

  decotique milo/habit matgrupp 140 cm - matgrupper ek svart
  Matgrupp från Decotique med ett bord med ett skandinaviskt formspråk och fyra stilfulla stolar perfekta för matsalen eller köket. Om matgruppen från Decotique- Bordsskiva i MDF med kant i ekfanér.- Bordsben i massivt gummiträ.- Stolsben i antingen pulverlackerat eller förkromat stål.- Sits i antingen ekfanér eller läder.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Shoppa Matgrupper och mer Bord hos Royal Design.
 • Decotique Milo/note Matgrupp 140 Cm / Läder - Matgrupper Ek Svart

  decotique milo/note matgrupp 140 cm / läder - matgrupper ek svart
  Matgrupp från Decotique med ett bord med ett skandinaviskt formspråk och fyra stilfulla stolar perfekta för matsalen eller köket. Om matgruppen från Decotique- Bordsskiva i MDF med kant i ekfanér.- Bordsben i massivt gummiträ.- Stolsben i pulverlackerat stål.- Sits i antingen ekfanér eller läder.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Shoppa Matgrupper och mer Bord hos Royal Design.

Fler tips på Decotique matgrupper

 • Decotique Grand Modulsoffa Utomhus - Matgrupper & Loungegrupper Sunbrella Heather Grey

  decotique grand modulsoffa utomhus - matgrupper & loungegrupper sunbrella heather grey
  Modulsoffa från Decotique med en exklusiv design med ett generöst sittdjup och ett modernt uttryck perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har raka linjer med en hög komfort perfekt för varma sommarkvällar. Soffan har en avtagbar klädsel i Sunbrella-tyg för enkel användning och rengöring med hög hållbarhet och en stomme i aluminium med en sittkudde i vattenbeständigt skum. För mer information ladda ned PDF. Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Kombinera modulsoffan med andra delar från serien. Om modulsoffan från Decotique- Modulsoffan finns i olika färger.- För inomhus- och utomhusbruk.- Denna produkt levereras omonterad.- Det är möjligt att ta bort överdraget.- Lämplig för användning för privat bruk. Skötselråd för modulsoffan- För mer information ladda ned PDF.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Decotique Social/elephant 130 Matgrupp Naturlig / Naturlig Svart Sammet - Matgrupper Ek

  decotique social/elephant 130 matgrupp naturlig / naturlig svart sammet - matgrupper ek
  Matgrupp från Decotique med en elegant design med ett vackert bord i fanér med ett konformat underrede och fyra stilfulla stolar i trä med en klädd sits för optimal komfort. Om matgruppen från Decotique- Social/Elephant 130 uppskattas för den eleganta looken.- Från serien Social/Elephant.- Lämplig för användning för privat bruk. Skötselråd för matgruppen- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Matgrupper och mer Bord hos Royal Design.
 • Decotique Le Grand Air Utomhus 3-sitssoffa Canvas Beige - Matgrupper & Loungegrupper Aluminium Beige - 227921-227681-325455

  decotique le grand air utomhus 3-sitssoffa canvas beige - matgrupper & loungegrupper aluminium beige - 227921-227681-325455
  Le Grand Air Outdoor 3-sitssoffa i högkvalitativt Sunbrella-tyg för utomhusbruk. En mångsidig soffa från Decotique med en mysig, avslappnad design perfekt för rofyllda stunder. Kompromisslös, motståndkraftig konstruktion med en stomme i aluminium, en skumfylld, vattenresistent stoppning och en avtagbar, tvättbar klädsel med flera, miljövänliga egenskaper för alla väderlekar. Praktiska ben med hjul på ena sidan för optimal användarupplevelse. Perfekt för trädgård, uteplatsen, terrassen, etc. Bra att veta om Le Grand Air 3-sitssoffa - Mångsidig modell perfekt för utomhusbruk.- Avtagbar klädsel med motståndkraftigt tyg och miljövänliga egenskaper.- Stoppning med vädertåligt skum.- Stomme i aluminium.- 7x ryggkuddar ingår.- 2x sittdynor ingår.- Ben med praktiska hjul ingår.- Soffan erbjuds i flera olika klädslar.- Lämplig för användning för privat bruk. Hur bör du ta hand om 3-sitssoffan?- Rengör med en torr trasa.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Beige Matgrupper & Loungegrupper i Aluminium från Decotique med stor omsorg.
 • Decotique Grand Loungesoffa 2-sits Vänster Utomhus Charcoal Chiné - Matgrupper & Loungegrupper Sunbrella Charcoal Chiné - 372163-372172-372164

  decotique grand loungesoffa 2-sits vänster utomhus charcoal chiné - matgrupper & loungegrupper sunbrella charcoal chiné - 372163-372172-372164
  Loungesoffan är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att stå emot väder och vind och hålla i många år. Stommen är tillverkad av robust aluminium, medan kuddarna är klädda i väderbeständigt tyg som är hållbart och lätt att rengöra. Soffan finns i olika färger, så att du kan välja den som bäst kompletterar ditt hem. En av de bästa sakerna med soffan är att den är otroligt bekväm. Kuddarna är tjocka och plyschiga, och soffans ergonomiska design gör att du kan sitta i timmar utan att känna obehag. På det hela taget är soffan perfekt för alla som vill skapa en inbjudande och bekväm uteplats. Den är idealisk för dem som trivs utomhus och vill skapa en mysig oas i sin trädgård. Oavsett om du ska stå värd för en sommargrillning eller bara vill ha en plats för att koppla av och varva ner, kommer Grand-soffan garanterat att bli din nya favoritmöbel. Bra att veta om Grand loungesoffa - Loungesoffan finns i olika färgval.- För inomhus- och utomhusbruk.- Denna produkt levereras omonterad.- Det är möjligt att ta bort överdraget.- Lämplig för användning för privat bruk. Hur bör du ta hand om loungesoffan?- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Charcoal Chiné Matgrupper & Loungegrupper i Sunbrella från Decotique med stor omsorg.
 • Decotique Milo/note Matgrupp 180+40 Cm Svart / Svart Sammet - Matgrupper Ek Svart - 142277-320020X8

  decotique milo/note matgrupp 180+40 cm svart / svart sammet - matgrupper ek svart - 142277-320020x8
  Vi presenterar Milo/Note matgrupp från Decotique - den ultimata fusionen av stil och funktion. Setet är tillverkat med designelement som är djupt rotade i klassisk skandinavisk estetik och består av ett elegant, minimalistiskt bord och åtta tillhörande eleganta stolar. Dess praktiska iläggsskiva gör det perfekt för att rymma stora grupper, oavsett om det gäller familjemiddagar eller spelkvällar. Matgruppen är en härlig blandning av effektivitet, elegans och mångsidighet och kommer garanterat att imponera på dina gäster samtidigt som det gör ditt utrymme varmare och mer välkomnande. Bra att veta om Milo/Note matgrupp - Bordsskiva i MDF med kant i ekfanér.- Bordsben i massivt gummiträ.- Stolsben i pulverlackerat stål.- Sits i antingen ekfanér, formgjuten plast eller sammet.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Vi har valt ut Svart Matgrupper i Ek från Decotique med stor omsorg.
 • Decotique Milo/habit Matgrupp 140 Cm / Läder - Matgrupper Ek Svart

  decotique milo/habit matgrupp 140 cm / läder - matgrupper ek svart
  Matgrupp från Decotique med ett bord med ett skandinaviskt formspråk och fyra stilfulla stolar perfekta för matsalen eller köket. Om matgruppen från Decotique- Bordsskiva i MDF med kant i ekfanér.- Bordsben i massivt gummiträ.- Stolsben i antingen pulverlackerat eller förkromat stål.- Sits i antingen ekfanér eller läder.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Shoppa Matgrupper och mer Bord hos Royal Design.
 • Decotique Grand Modulsoffa Utomhus Höger - Matgrupper & Loungegrupper Sunbrella Charcoal Chiné

  decotique grand modulsoffa utomhus höger - matgrupper & loungegrupper sunbrella charcoal chiné
  Modulsoffa från Decotique med en exklusiv design med ett generöst sittdjup och ett modernt uttryck perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har raka linjer med en hög komfort perfekt för varma sommarkvällar. Soffan har en avtagbar klädsel i Sunbrella-tyg för enkel användning och rengöring med hög hållbarhet och en stomme i aluminium med en sittkudde i vattenbeständigt skum. Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. För mer information ladda ned PDF. Kombinera modulsoffan med andra delar från serien. Om modulsoffan från Decotique- Modulsoffan finns i olika färger.- För inomhus- och utomhusbruk.- Denna produkt levereras omonterad.- Det är möjligt att ta bort överdraget.- Lämplig för användning för privat bruk. Skötselråd för modulsoffan- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Decotique Social/elephant 130 Matgrupp Svart Top Naturlig / Naturlig Svart Sammet - Matgrupper Ek

  decotique social/elephant 130 matgrupp svart top naturlig / naturlig svart sammet - matgrupper ek
  Matgrupp från Decotique med en elegant design med ett vackert bord i fanér med ett konformat underrede och fyra stilfulla stolar i trä med en klädd sits för optimal komfort. Om matgruppen från Decotique- Social/Elephant 130 uppskattas för den eleganta looken.- Från serien Social/Elephant.- Lämplig för användning för privat bruk. Skötselråd för matgruppen- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Matgrupper och mer Bord hos Royal Design.
 • Decotique Grand Modulsoffa Utomhus Vänster Heather Grey - Matgrupper & Loungegrupper Sunbrella Heather Grey - 372162-372168

  decotique grand modulsoffa utomhus vänster heather grey - matgrupper & loungegrupper sunbrella heather grey - 372162-372168
  Den här modulära soffan är perfekt för fester, familjesammankomster eller för att koppla av utomhus en solig dag. Och det bästa? Du kan anpassa den så att den passar din uteplats eller balkong och dina behov. Med oändliga konfigurationer tillgängliga kan du skapa det perfekta sittarrangemanget utomhus. Den har en klädsel i sunbrella och en stoppning av skum som är väderbeständig och hållbar, vilket gör att din Grand-soffa kommer att se bra ut och kännas bra i många år. Stommen är tillverkad av aluminium, vilket gör den tillräckligt robust för att klara av alla utomhusaktiviteter. Om du vill göra din uteplats riktigt speciell är Grand det perfekta valet. Det är en lyxig och elegant produkt som ger oändliga timmar av avkoppling utomhus. Dessutom är den otroligt lätt att underhålla, så du kan ägna mindre tid åt att oroa dig för rengöring och mer tid åt att njuta. Kombinera modulsoffan med andra delar från serien. Bra att veta om Grand modulsoffa - Modulsoffan finns i olika färgval.- För inomhus- och utomhusbruk.- Denna produkt levereras omonterad.- Det är möjligt att ta bort överdraget.- Lämplig för användning för privat bruk. Hur bör du ta hand om modulsoffan?- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Heather Grey Matgrupper & Loungegrupper i Sunbrella från Decotique med stor omsorg.
 • Decotique Milo/habit Matgrupp 140 Cm Svart - Matgrupper Ek Svart - 142279-320023X4

  decotique milo/habit matgrupp 140 cm svart - matgrupper ek svart - 142279-320023x4
  Höj din matupplevelse med Milo/Habit matgrupp från Decotique. Denna eleganta uppsättning är tillverkad i tidlös skandinavisk design och ger både funktion och känsla till din matsal eller ditt kök. Föreställ dig spännande middagar eller mysiga frukostar runt detta eleganta, minimalistiska bord. Detta set förkroppsligar den ultimata blandningen av komfort och sofistikering och åtföljs av fyra eleganta stolar som perfekt speglar bordets underbara design. Bra att veta om Milo/Habit matgrupp - Bordsskiva i MDF med kant i ekfanér.- Bordsben i massivt gummiträ.- Stolsben i antingen pulverlackerat eller förkromat stål.- Sits i antingen ekfanér eller läder.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Vi har valt ut Svart Matgrupper i Ek från Decotique med stor omsorg.
 • Decotique Milo/note Matgrupp 140 Cm Svart / Natur - Matgrupper Ek Svart - 142279-324312X4

  decotique milo/note matgrupp 140 cm svart / natur - matgrupper ek svart - 142279-324312x4
  Milo/Note matgrupp från Decotique kan vara precis den stilinjektion du behöver. Det eleganta bordet har ett skandinaviskt designspråk och förenar ergonomi med estetik på ett enkelt sätt. Tillsammans med fyra dekadent eleganta stolar kommer dina familjemåltider eller h aldrig att bli desamma. Tänk dig att avsluta dagen med en hemlagad måltid vid denna smakfulla mittpunkt eller att vara värd för middagsbjudningar som visar upp dina kulinariska färdigheter och exceptionella smak för heminredning. Detta är inte bara för designentusiaster. Alla som vill lyfta sitt vardagsrum kan förvandla sin matplats från vardaglig till magisk med setet Milo/Note. Bra att veta om Milo/Note matgrupp - Bordsskiva i MDF med kant i ekfanér.- Bordsben i massivt gummiträ.- Stolsben i pulverlackerat stål.- Sits i antingen ekfanér eller läder.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Vi har valt ut Svart Matgrupper i Ek från Decotique med stor omsorg.
 • Decotique Grand Modulsoffa Utomhus Höger Linen Chalk - Matgrupper & Loungegrupper Sunbrella Linen Chalk - 372163-372166

  decotique grand modulsoffa utomhus höger linen chalk - matgrupper & loungegrupper sunbrella linen chalk - 372163-372166
  Den här modulära soffan är perfekt för fester, familjesammankomster eller för att koppla av utomhus en solig dag. Och det bästa? Du kan anpassa den så att den passar din uteplats eller balkong och dina behov. Med oändliga konfigurationer tillgängliga kan du skapa det perfekta sittarrangemanget utomhus. Den har en klädsel i sunbrella och en stoppning av skum som är väderbeständig och hållbar, vilket gör att din Grand-soffa kommer att se bra ut och kännas bra i många år. Stommen är tillverkad av aluminium, vilket gör den tillräckligt robust för att klara av alla utomhusaktiviteter. Om du vill göra din uteplats riktigt speciell är Grand det perfekta valet. Det är en lyxig och elegant produkt som ger oändliga timmar av avkoppling utomhus. Dessutom är den otroligt lätt att underhålla, så du kan ägna mindre tid åt att oroa dig för rengöring och mer tid åt att njuta. Kombinera modulsoffan med andra delar från serien. Bra att veta om Grand modulsoffa - Modulsoffan finns i olika färgval.- För inomhus- och utomhusbruk.- Denna produkt levereras omonterad.- Det är möjligt att ta bort överdraget.- Lämplig för användning för privat bruk. Hur bör du ta hand om modulsoffan?- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Linen Chalk Matgrupper & Loungegrupper i Sunbrella från Decotique med stor omsorg.
 • Decotique Milo/note Matgrupp 180 Cm Svart / Svart / Krom - Matgrupper Ek Svart - 142275-324310X6

  decotique milo/note matgrupp 180 cm svart / svart / krom - matgrupper ek svart - 142275-324310x6
  Milo/Note är en matgrupp från Decotique med en elegant skandinavisk touch. Bordet utstrålar en minimalistisk charm och skapar en inbjudande plats att umgås med dina nära och kära. Det åtföljs av sex eleganta stolar, vilka ger elegans och komfort. Njut av rejäla frukostar, livliga familjemiddagar och till och med lugna, sena kvällssnacks med denna perfekta matgrupp. Bra att veta om Milo/Note matgrupp - Bordsskiva i MDF med kant i ekfanér.- Bordsben i massivt gummiträ.- Stolsben i antingen pulverlackerat eller förkromat stål.- Sits i antingen ekfanér, formgjuten plast eller sammet.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Vi har valt ut Svart Matgrupper i Ek från Decotique med stor omsorg.
 • Decotique Social/elephant Matgrupp 110 Cm Svart / Naturlig / Svart Läder - Matgrupper Ek Svart Ek - 307993-307995-375895-375901

  decotique social/elephant matgrupp 110 cm svart / naturlig / svart läder - matgrupper ek svart ek - 307993-307995-375895-375901
  Social/Elephant matgrupp från Decotique med ett bord med ett skandinaviskt formspråk och fyra stilfulla stolar perfekta för matsalen eller köket. Bra att veta om Social/Elephant matgrupp - Bordsskiva i MDF med kant i ekfanér.- Bordsunderrede i plywood och ekfanér.- Stolsben i massiv ek.- Säte i läder.- Lämplig för användning för privat bruk. Vi har valt ut Svart Ek Matgrupper i Ek från Decotique med stor omsorg.
 • Decotique Social/elephant 130 Matgrupp Naturlig / Naturlig Brunt Läder - Matgrupper Ek

  decotique social/elephant 130 matgrupp naturlig / naturlig brunt läder - matgrupper ek
  Matgrupp från Decotique med en elegant design med ett vackert bord i fanér med ett konformat underrede och fyra stilfulla stolar i trä med en klädd sits för optimal komfort. Om matgruppen från Decotique- Social/Elephant 130 uppskattas för den eleganta looken.- Från serien Social/Elephant.- Lämplig för användning för privat bruk. Skötselråd för matgruppen- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Matgrupper och mer Bord hos Royal Design.
 • Decotique Milo/note Matgrupp 180 Cm / Sammet - Matgrupper Ek Svart

  decotique milo/note matgrupp 180 cm / sammet - matgrupper ek svart
  Matgrupp från Decotique med ett bord med ett skandinaviskt formspråk och sex stilfulla stolar perfekta för matsalen eller köket. Om matgruppen från Decotique- Bordsskiva i MDF med kant i ekfanér.- Bordsben i massivt gummiträ.- Stolsben i antingen pulverlackerat eller förkromat stål.- Sits i antingen ekfanér, formgjuten plast eller sammet.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Shoppa Matgrupper och mer Bord hos Royal Design.
 • Decotique Milo/note Matgrupp 140 Cm / Natur - Matgrupper Ek Svart

  decotique milo/note matgrupp 140 cm / natur - matgrupper ek svart
  Matgrupp från Decotique med ett bord med ett skandinaviskt formspråk och fyra stilfulla stolar perfekta för matsalen eller köket. Om matgruppen från Decotique- Bordsskiva i MDF med kant i ekfanér.- Bordsben i massivt gummiträ.- Stolsben i pulverlackerat stål.- Sits i antingen ekfanér eller läder.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Shoppa Matgrupper och mer Bord hos Royal Design.
 • Decotique Milo/note Matgrupp 180 Cm / Beige - Matgrupper Ek Svart

  decotique milo/note matgrupp 180 cm / beige - matgrupper ek svart
  Matgrupp från Decotique med ett bord med ett skandinaviskt formspråk och sex stilfulla stolar perfekta för matsalen eller köket. Om matgruppen från Decotique- Bordsskiva i MDF med kant i ekfanér.- Bordsben i massivt gummiträ.- Stolsben i antingen pulverlackerat eller förkromat stål.- Sits i antingen ekfanér, formgjuten plast eller sammet.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Shoppa Matgrupper och mer Bord hos Royal Design.
 • Decotique Milo/note Matgrupp 180 Cm Svart / Svart Sammet - Matgrupper Ek Svart - 142275-320020X6

  decotique milo/note matgrupp 180 cm svart / svart sammet - matgrupper ek svart - 142275-320020x6
  Milo/Note är en matgrupp från Decotique med en elegant skandinavisk touch. Bordet utstrålar en minimalistisk charm och skapar en inbjudande plats att umgås med dina nära och kära. Det åtföljs av sex eleganta stolar, vilka ger elegans och komfort. Njut av rejäla frukostar, livliga familjemiddagar och till och med lugna, sena kvällssnacks med denna perfekta matgrupp. Bra att veta om Milo/Note matgrupp - Bordsskiva i MDF med kant i ekfanér.- Bordsben i massivt gummiträ.- Stolsben i antingen pulverlackerat eller förkromat stål.- Sits i antingen ekfanér, formgjuten plast eller sammet.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Vi har valt ut Svart Matgrupper i Ek från Decotique med stor omsorg.
 • Decotique Milo/habit Matgrupp 140 Cm Svart / Svart Läder - Matgrupper Ek Svart - 142279-324318X4

  decotique milo/habit matgrupp 140 cm svart / svart läder - matgrupper ek svart - 142279-324318x4
  Höj din matupplevelse med Milo/Habit matgrupp från Decotique. Denna eleganta uppsättning är tillverkad i tidlös skandinavisk design och ger både funktion och känsla till din matsal eller ditt kök. Föreställ dig spännande middagar eller mysiga frukostar runt detta eleganta, minimalistiska bord. Detta set förkroppsligar den ultimata blandningen av komfort och sofistikering och åtföljs av fyra eleganta stolar som perfekt speglar bordets underbara design. Bra att veta om Milo/Habit matgrupp - Bordsskiva i MDF med kant i ekfanér.- Bordsben i massivt gummiträ.- Stolsben i antingen pulverlackerat eller förkromat stål.- Sits i antingen ekfanér eller läder.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Vi har valt ut Svart Matgrupper i Ek från Decotique med stor omsorg.
 • Decotique Milo/note Matgrupp 180 Cm / / Krom - Matgrupper Ek Svart

  decotique milo/note matgrupp 180 cm / / krom - matgrupper ek svart
  Matgrupp från Decotique med ett bord med ett skandinaviskt formspråk och sex stilfulla stolar perfekta för matsalen eller köket. Om matgruppen från Decotique- Bordsskiva i MDF med kant i ekfanér.- Bordsben i massivt gummiträ.- Stolsben i antingen pulverlackerat eller förkromat stål.- Sits i antingen ekfanér, formgjuten plast eller sammet.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Shoppa Matgrupper och mer Bord hos Royal Design.
 • Decotique Social/elephant Matgrupp 150 Cm Naturlig / Svart / Svart Läder - Matgrupper Ek - 334041-334042-375895-375901

  decotique social/elephant matgrupp 150 cm naturlig / svart / svart läder - matgrupper ek - 334041-334042-375895-375901
  Detta set är skräddarsytt med ett konstnärligt skandinaviskt formspråk och är mer än bara en möbelgrupp - det är ett statement av elegans och funktionalitet. Det eleganta bordet kompletteras perfekt av fyra eleganta stolar, som sömlöst blandas för att lyfta estetiken i din matsal eller ditt kök. Tänk dig att njuta av ditt morgonkaffe eller delta i livliga middagsdiskussioner vid denna matgrupp. Setet Social/Elephant är perfekt för dem som värdesätter stil och komfort tillsammans, och erbjuder gott om utrymme och robust stöd för daglig användning. Bra att veta om Social/Elephant matgrupp - Bordsskiva i MDF med kant i ekfanér.- Bordsunderrede i plywood och ekfanér.- Stolsben i massiv ek.- Sits i läder eller sammet.- Lämplig för användning för privat bruk. Vi har valt ut Ek Matgrupper i Ek från Decotique med stor omsorg.
 • Decotique Social/elephant Matgrupp 150 Cm Naturlig / Svart / Svart Läder - Matgrupper Ek

  decotique social/elephant matgrupp 150 cm naturlig / svart / svart läder - matgrupper ek
  Matgrupp från Decotique med ett bord med ett skandinaviskt formspråk och fyra stilfulla stolar perfekta för matsalen eller köket. Om matgruppen från Decotique- Bordsskiva i MDF med kant i ekfanér.- Bordsunderrede i plywood och ekfanér.- Stolsben i massiv ek.- Sits i läder eller sammet.- Lämplig för användning för privat bruk. Shoppa Matgrupper och mer Bord hos Royal Design.
 • Decotique Milo/note Matgrupp 180+40 Cm / Sammet - Matgrupper Ek Svart

  decotique milo/note matgrupp 180+40 cm / sammet - matgrupper ek svart
  Matgrupp från Decotique med ett bord med ett skandinaviskt formspråk och åtta stilfulla stolar. Den har en iläggsskiva perfekt för stora sällskap. Om matgruppen från Decotique- Bordsskiva i MDF med kant i ekfanér.- Bordsben i massivt gummiträ.- Stolsben i pulverlackerat stål.- Sits i antingen ekfanér, formgjuten plast eller sammet.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Shoppa Matgrupper och mer Bord hos Royal Design.
 • Decotique Grand Loungesoffa 2-sits Höger Utomhus Heather Grey - Matgrupper & Loungegrupper Sunbrella Heather Grey - 372162-372168-372164

  decotique grand loungesoffa 2-sits höger utomhus heather grey - matgrupper & loungegrupper sunbrella heather grey - 372162-372168-372164
  Loungesoffan är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att stå emot väder och vind och hålla i många år. Stommen är tillverkad av robust aluminium, medan kuddarna är klädda i väderbeständigt tyg som är hållbart och lätt att rengöra. Soffan finns i olika färger, så att du kan välja den som bäst kompletterar ditt hem. En av de bästa sakerna med soffan är att den är otroligt bekväm. Kuddarna är tjocka och plyschiga, och soffans ergonomiska design gör att du kan sitta i timmar utan att känna obehag. På det hela taget är soffan perfekt för alla som vill skapa en inbjudande och bekväm uteplats. Den är idealisk för dem som trivs utomhus och vill skapa en mysig oas i sin trädgård. Oavsett om du ska stå värd för en sommargrillning eller bara vill ha en plats för att koppla av och varva ner, kommer Grand-soffan garanterat att bli din nya favoritmöbel. Bra att veta om Grand loungesoffa - Loungesoffan finns i olika färgval.- För inomhus- och utomhusbruk.- Denna produkt levereras omonterad.- Det är möjligt att ta bort överdraget.- Lämplig för användning för privat bruk. Hur bör du ta hand om loungesoffan?- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Heather Grey Matgrupper & Loungegrupper i Sunbrella från Decotique med stor omsorg.
 • Decotique Grand Modulsoffa Utomhus Höger - Matgrupper & Loungegrupper Sunbrella Linen Chalk

  decotique grand modulsoffa utomhus höger - matgrupper & loungegrupper sunbrella linen chalk
  Modulsoffa från Decotique med en exklusiv design med ett generöst sittdjup och ett modernt uttryck perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har raka linjer med en hög komfort perfekt för varma sommarkvällar. Soffan har en avtagbar klädsel i Sunbrella-tyg för enkel användning och rengöring med hög hållbarhet och en stomme i aluminium med en sittkudde i vattenbeständigt skum. Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. För mer information ladda ned PDF. Kombinera modulsoffan med andra delar från serien. Om modulsoffan från Decotique- Modulsoffan finns i olika färger.- För inomhus- och utomhusbruk.- Denna produkt levereras omonterad.- Det är möjligt att ta bort överdraget.- Lämplig för användning för privat bruk. Skötselråd för modulsoffan- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Decotique Social/elephant 130 Matgrupp Svart Top Naturlig / Naturlig Svart Sammet - Matgrupper Ek - 351307-300806-4

  decotique social/elephant 130 matgrupp svart top naturlig / naturlig svart sammet - matgrupper ek - 351307-300806-4
  Denna matgrupp är inte bara en snygg tillskott till ditt hem utan den är också perfekt för socialt umgänge. Detta är matgruppen som med fördel kan användas vid middagar när man vill ha ett bekvämt och inbjudande utrymme för att umgås med vänner och familj. Det fina träet ger även en varm känsla i rummet och passar bra med olika stilar och inredningspreferenser. Produkten passar både för större och mindre utrymmen och gör rummet komplett med en fin touch. Bra att veta om Social/Elephant 130 matgrupp - Ingår i serien Social/Elephant.- Social/Elephant 130 uppskattas för den eleganta looken.- Lämplig för användning för privat bruk. Hur bör du ta hand om matgruppen?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Ek Matgrupper i Ek från Decotique med stor omsorg.
 • Decotique Grand Modulsoffa Utomhus Charcoal Chiné - Matgrupper & Loungegrupper Sunbrella Charcoal Chiné - 372164-372173

  decotique grand modulsoffa utomhus charcoal chiné - matgrupper & loungegrupper sunbrella charcoal chiné - 372164-372173
  Den här modulära soffan är perfekt för fester, familjesammankomster eller för att koppla av utomhus en solig dag. Och det bästa? Du kan anpassa den så att den passar din uteplats eller balkong och dina behov. Med oändliga konfigurationer tillgängliga kan du skapa det perfekta sittarrangemanget utomhus. Den har en klädsel i sunbrella och en stoppning av skum som är väderbeständig och hållbar, vilket gör att din Grand-soffa kommer att se bra ut och kännas bra i många år. Stommen är tillverkad av aluminium, vilket gör den tillräckligt robust för att klara av alla utomhusaktiviteter. Om du vill göra din uteplats riktigt speciell är Grand det perfekta valet. Det är en lyxig och elegant produkt som ger oändliga timmar av avkoppling utomhus. Dessutom är den otroligt lätt att underhålla, så du kan ägna mindre tid åt att oroa dig för rengöring och mer tid åt att njuta. Kombinera modulsoffan med andra delar från serien. Bra att veta om Grand modulsoffa - Modulsoffan finns i olika färgval.- För inomhus- och utomhusbruk.- Denna produkt levereras omonterad.- Det är möjligt att ta bort överdraget.- Lämplig för användning för privat bruk. Hur bör du ta hand om modulsoffan?- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Charcoal Chiné Matgrupper & Loungegrupper i Sunbrella från Decotique med stor omsorg.
 • Decotique Milo/habit Matgrupp 180+40 Cm Svart / Svart - Matgrupper Ek Svart - 142277-324317X8

  decotique milo/habit matgrupp 180+40 cm svart / svart - matgrupper ek svart - 142277-324317x8
  Låt dig hänföras av skandinavisk elegans med Milo/Habit matgrupp från Decotique. Denna eleganta grupp består av ett fint utdragbart bord, designat med tydliga nordiska influenser, plus åtta fantastiska stolar, vilket skapar en omedelbar uppgradering för din matsal eller ditt kök. Med den imponerande iläggsskivan kan detta set enkelt anpassas för att rymma familjemåltider och större middagsbjudningar. Bra att veta om Milo/Habit matgrupp - Bordsskiva i MDF med kant i ekfanér.- Bordsben i massivt gummiträ.- Stolsben i antingen pulverlackerat eller förkromat stål.- Sits i antingen ekfanér, läder eller sammet.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Vi har valt ut Svart Matgrupper i Ek från Decotique med stor omsorg.
 • Decotique Social/elephant Matgrupp 150 Cm Naturlig / Svart Läder - Matgrupper Ek

  decotique social/elephant matgrupp 150 cm naturlig / svart läder - matgrupper ek
  Matgrupp från Decotique med ett bord med ett skandinaviskt formspråk och fyra stilfulla stolar perfekta för matsalen eller köket. Om matgruppen från Decotique- Bordsskiva i MDF med kant i ekfanér.- Bordsunderrede i plywood och ekfanér.- Stolsben i massiv ek.- Sits i läder eller sammet.- Lämplig för användning för privat bruk. Shoppa Matgrupper och mer Bord hos Royal Design.
 • Decotique Social/elephant 130 Matgrupp Naturlig / Naturlig Brunt Läder - Matgrupper Ek - 351305-300807-4

  decotique social/elephant 130 matgrupp naturlig / naturlig brunt läder - matgrupper ek - 351305-300807-4
  Denna matgrupp är inte bara en snygg tillskott till ditt hem utan den är också perfekt för socialt umgänge. Detta är matgruppen som med fördel kan användas vid middagar när man vill ha ett bekvämt och inbjudande utrymme för att umgås med vänner och familj. Det fina träet ger även en varm känsla i rummet och passar bra med olika stilar och inredningspreferenser. Produkten passar både för större och mindre utrymmen och gör rummet komplett med en fin touch. Bra att veta om Social/Elephant 130 matgrupp - Ingår i serien Social/Elephant.- Social/Elephant 130 uppskattas för den eleganta looken.- Lämplig för användning för privat bruk. Hur bör du ta hand om matgruppen?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Ek Matgrupper i Ek från Decotique med stor omsorg.
 • Decotique Milo/note Matgrupp 180 Cm Svart / Beige - Matgrupper Ek Svart - 142275-320021X6

  decotique milo/note matgrupp 180 cm svart / beige - matgrupper ek svart - 142275-320021x6
  Milo/Note är en matgrupp från Decotique med en elegant skandinavisk touch. Bordet utstrålar en minimalistisk charm och skapar en inbjudande plats att umgås med dina nära och kära. Det åtföljs av sex eleganta stolar, vilka ger elegans och komfort. Njut av rejäla frukostar, livliga familjemiddagar och till och med lugna, sena kvällssnacks med denna perfekta matgrupp. Bra att veta om Milo/Note matgrupp - Bordsskiva i MDF med kant i ekfanér.- Bordsben i massivt gummiträ.- Stolsben i antingen pulverlackerat eller förkromat stål.- Sits i antingen ekfanér, formgjuten plast eller sammet.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Vi har valt ut Svart Matgrupper i Ek från Decotique med stor omsorg.
 • Decotique Social/elephant Matgrupp 150 Cm Naturlig / Svart Läder - Matgrupper Ek - 334040-334042-375895-375901

  decotique social/elephant matgrupp 150 cm naturlig / svart läder - matgrupper ek - 334040-334042-375895-375901
  Detta set är skräddarsytt med ett konstnärligt skandinaviskt formspråk och är mer än bara en möbelgrupp - det är ett statement av elegans och funktionalitet. Det eleganta bordet kompletteras perfekt av fyra eleganta stolar, som sömlöst blandas för att lyfta estetiken i din matsal eller ditt kök. Tänk dig att njuta av ditt morgonkaffe eller delta i livliga middagsdiskussioner vid denna matgrupp. Setet Social/Elephant är perfekt för dem som värdesätter stil och komfort tillsammans, och erbjuder gott om utrymme och robust stöd för daglig användning. Bra att veta om Social/Elephant matgrupp - Bordsskiva i MDF med kant i ekfanér.- Bordsunderrede i plywood och ekfanér.- Stolsben i massiv ek.- Sits i läder eller sammet.- Lämplig för användning för privat bruk. Vi har valt ut Ek Matgrupper i Ek från Decotique med stor omsorg.
 • Decotique Grand Modulsoffa Utomhus Vänster - Matgrupper & Loungegrupper Sunbrella Heather Grey

  decotique grand modulsoffa utomhus vänster - matgrupper & loungegrupper sunbrella heather grey
  Modulsoffa från Decotique med en exklusiv design med ett generöst sittdjup och ett modernt uttryck perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har raka linjer med en hög komfort perfekt för varma sommarkvällar. Soffan har en avtagbar klädsel i Sunbrella-tyg för enkel användning och rengöring med hög hållbarhet och en stomme i aluminium med en sittkudde i vattenbeständigt skum. Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. För mer information ladda ned PDF. Kombinera modulsoffan med andra delar från serien. Om modulsoffan från Decotique- Modulsoffan finns i olika färger.- För inomhus- och utomhusbruk.- Denna produkt levereras omonterad.- Det är möjligt att ta bort överdraget.- Lämplig för användning för privat bruk. Skötselråd för modulsoffan- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Decotique Milo/habit Matgrupp 180+40 Cm Svart / Svart Läder / Krom - Matgrupper Ek Svart - 142277-324315X8

  decotique milo/habit matgrupp 180+40 cm svart / svart läder / krom - matgrupper ek svart - 142277-324315x8
  Låt dig hänföras av skandinavisk elegans med Milo/Habit matgrupp från Decotique. Denna eleganta grupp består av ett fint utdragbart bord, designat med tydliga nordiska influenser, plus åtta fantastiska stolar, vilket skapar en omedelbar uppgradering för din matsal eller ditt kök. Med den imponerande iläggsskivan kan detta set enkelt anpassas för att rymma familjemåltider och större middagsbjudningar. Bra att veta om Milo/Habit matgrupp - Bordsskiva i MDF med kant i ekfanér.- Bordsben i massivt gummiträ.- Stolsben i antingen pulverlackerat eller förkromat stål.- Sits i antingen ekfanér, läder eller sammet.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Vi har valt ut Svart Matgrupper i Ek från Decotique med stor omsorg.
 • Decotique Le Grand Air Utomhus 3-sitssoffa Taupe - Matgrupper & Loungegrupper Akryl Taupe - 227681-227921-227683

  decotique le grand air utomhus 3-sitssoffa taupe - matgrupper & loungegrupper akryl taupe - 227681-227921-227683
  Le Grand Air Outdoor 3-sitssoffa i högkvalitativt Sunbrella-tyg för utomhusbruk. En mångsidig soffa från Decotique med en mysig, avslappnad design perfekt för rofyllda stunder. Kompromisslös, motståndkraftig konstruktion med en stomme i aluminium, en skumfylld, vattenresistent stoppning och en avtagbar, tvättbar klädsel med flera, miljövänliga egenskaper för alla väderlekar. Praktiska ben med hjul på ena sidan för optimal användarupplevelse. Perfekt för trädgård, uteplatsen, terrassen, etc. Bra att veta om Le Grand Air 3-sitssoffa - Mångsidig modell perfekt för utomhusbruk.- Avtagbar klädsel med motståndkraftigt tyg och miljövänliga egenskaper.- Stoppning med vädertåligt skum.- Stomme i aluminium.- 7x ryggkuddar ingår.- 2x sittdynor ingår.- Ben med praktiska hjul ingår.- Soffan erbjuds i flera olika klädslar.- Lämplig för användning för privat bruk. Hur bör du ta hand om 3-sitssoffan?- Rengör med en torr trasa.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Taupe Matgrupper & Loungegrupper i Akryl från Decotique med stor omsorg.
 • Decotique Le Grand Air Utomhus 3-sitssoffa Canvas - Matgrupper & Loungegrupper Aluminium Beige

  decotique le grand air utomhus 3-sitssoffa canvas - matgrupper & loungegrupper aluminium beige
  3-sitssoffa från Decotique med en vädertålig, tvättbar klädsel för utomhusanvändning. Den har en mångsidig design med en mysig, avslappnad look, ett avtagbart Sunbrella-tyg i premiumkvalitet och en motståndkraftig konstruktion med en stomme i aluminium och en vattenresistent stoppning. Soffan har flera, miljövänliga egenskaper och ben med hjul på ena sidan för optimal funktionalitet. Perfekt för trädgård, uteplatsen, terrassen, etc. Om 3-sitssoffan från Decotique- Mångsidig modell perfekt för utomhusbruk.- Avtagbar klädsel med motståndkraftigt tyg och miljövänliga egenskaper.- Stoppning med vädertåligt skum.- Stomme i aluminium.- Soffan finns i flera olika klädslar.- Lämplig för användning för privat bruk.- 7x ryggkuddar ingår.- 2x sittdynor ingår.- Ben med praktiska hjul ingår. Skötselråd för 3-sitssoffan- Rengör med en torr trasa.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Decotique Social/elephant 220 Matgrupp Naturlig / Naturlig Brunt Läder - Matgrupper Ek

  decotique social/elephant 220 matgrupp naturlig / naturlig brunt läder - matgrupper ek
  Matgrupp från Decotique med en storslagen, elegant design med ett vackert bord i fanér med ett konformat underrede och sex stilfulla stolar i trä med en klädd sits för optimal komfort. Om matgruppen från Decotique- Social/Elephant 220 uppskattas för den eleganta looken.- Från serien Social/Elephant.- Lämplig för användning för privat bruk. Skötselråd för matgruppen- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Matgrupper och mer Bord hos Royal Design.
 • Decotique Milo/note Matgrupp 140 Cm Svart / Svart Läder - Matgrupper Ek Svart - 142279-324314X4

  decotique milo/note matgrupp 140 cm svart / svart läder - matgrupper ek svart - 142279-324314x4
  Milo/Note matgrupp från Decotique kan vara precis den stilinjektion du behöver. Det eleganta bordet har ett skandinaviskt designspråk och förenar ergonomi med estetik på ett enkelt sätt. Tillsammans med fyra dekadent eleganta stolar kommer dina familjemåltider eller h aldrig att bli desamma. Tänk dig att avsluta dagen med en hemlagad måltid vid denna smakfulla mittpunkt eller att vara värd för middagsbjudningar som visar upp dina kulinariska färdigheter och exceptionella smak för heminredning. Detta är inte bara för designentusiaster. Alla som vill lyfta sitt vardagsrum kan förvandla sin matplats från vardaglig till magisk med setet Milo/Note. Bra att veta om Milo/Note matgrupp - Bordsskiva i MDF med kant i ekfanér.- Bordsben i massivt gummiträ.- Stolsben i pulverlackerat stål.- Sits i antingen ekfanér eller läder.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Vi har valt ut Svart Matgrupper i Ek från Decotique med stor omsorg.
 • Decotique Milo/habit Matgrupp 180+40 Cm / - Matgrupper Ek Svart

  decotique milo/habit matgrupp 180+40 cm / - matgrupper ek svart
  Matgrupp från Decotique med ett bord med ett skandinaviskt formspråk och åtta stilfulla stolar. Den har en iläggsskiva perfekt för stora sällskap. Om matgruppen från Decotique- Bordsskiva i MDF med kant i ekfanér.- Bordsben i massivt gummiträ.- Stolsben i antingen pulverlackerat eller förkromat stål.- Sits i antingen ekfanér, läder eller sammet.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Shoppa Matgrupper och mer Bord hos Royal Design.
 • Decotique Le Grand Air Utomhus 3-sitssoffa e - Matgrupper & Loungegrupper Akryl Flanell

  decotique le grand air utomhus 3-sitssoffa e - matgrupper & loungegrupper akryl flanell
  3-sitssoffa från Decotique med en vädertålig, tvättbar klädsel för utomhusanvändning. Den har en mångsidig design med en mysig, avslappnad look, ett avtagbart Sunbrella-tyg i premiumkvalitet och en motståndkraftig konstruktion med en stomme i aluminium och en vattenresistent stoppning. Soffan har flera, miljövänliga egenskaper och ben med hjul på ena sidan för optimal funktionalitet. Perfekt för trädgård, uteplatsen, terrassen, etc. Om 3-sitssoffan från Decotique- Mångsidig modell perfekt för utomhusbruk.- Avtagbar klädsel med motståndkraftigt tyg och miljövänliga egenskaper.- Stoppning med vädertåligt skum.- Stomme i aluminium.- Soffan finns i flera olika klädslar.- Lämplig för användning för privat bruk.- 7x ryggkuddar ingår.- 2x sittdynor ingår.- Ben med praktiska hjul ingår. Skötselråd för 3-sitssoffan- Rengör med en torr trasa.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Decotique Le Grand Air Utomhus 3-sitssoffa - Matgrupper & Loungegrupper Akryl Taupe

  decotique le grand air utomhus 3-sitssoffa - matgrupper & loungegrupper akryl taupe
  3-sitssoffa från Decotique med en vädertålig, tvättbar klädsel för utomhusanvändning. Den har en mångsidig design med en mysig, avslappnad look, ett avtagbart Sunbrella-tyg i premiumkvalitet och en motståndkraftig konstruktion med en stomme i aluminium och en vattenresistent stoppning. Soffan har flera, miljövänliga egenskaper och ben med hjul på ena sidan för optimal funktionalitet. Perfekt för trädgård, uteplatsen, terrassen, etc. Om 3-sitssoffan från Decotique- Mångsidig modell perfekt för utomhusbruk.- Avtagbar klädsel med motståndkraftigt tyg och miljövänliga egenskaper.- Stoppning med vädertåligt skum.- Stomme i aluminium.- Soffan finns i flera olika klädslar.- Lämplig för användning för privat bruk.- 7x ryggkuddar ingår.- 2x sittdynor ingår.- Ben med praktiska hjul ingår. Skötselråd för 3-sitssoffan- Rengör med en torr trasa.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Decotique Grand Modulsoffa Utomhus Höger Charcoal Chiné - Matgrupper & Loungegrupper Sunbrella Charcoal Chiné - 372163-372172

  decotique grand modulsoffa utomhus höger charcoal chiné - matgrupper & loungegrupper sunbrella charcoal chiné - 372163-372172
  Den här modulära soffan är perfekt för fester, familjesammankomster eller för att koppla av utomhus en solig dag. Och det bästa? Du kan anpassa den så att den passar din uteplats eller balkong och dina behov. Med oändliga konfigurationer tillgängliga kan du skapa det perfekta sittarrangemanget utomhus. Den har en klädsel i sunbrella och en stoppning av skum som är väderbeständig och hållbar, vilket gör att din Grand-soffa kommer att se bra ut och kännas bra i många år. Stommen är tillverkad av aluminium, vilket gör den tillräckligt robust för att klara av alla utomhusaktiviteter. Om du vill göra din uteplats riktigt speciell är Grand det perfekta valet. Det är en lyxig och elegant produkt som ger oändliga timmar av avkoppling utomhus. Dessutom är den otroligt lätt att underhålla, så du kan ägna mindre tid åt att oroa dig för rengöring och mer tid åt att njuta. Kombinera modulsoffan med andra delar från serien. Bra att veta om Grand modulsoffa - Modulsoffan finns i olika färgval.- För inomhus- och utomhusbruk.- Denna produkt levereras omonterad.- Det är möjligt att ta bort överdraget.- Lämplig för användning för privat bruk. Hur bör du ta hand om modulsoffan?- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Charcoal Chiné Matgrupper & Loungegrupper i Sunbrella från Decotique med stor omsorg.
 • Decotique Le Grand Air Utomhus 3-sitssoffa Flanelle - Matgrupper & Loungegrupper Akryl Flanell - 227681-227921-227684

  decotique le grand air utomhus 3-sitssoffa flanelle - matgrupper & loungegrupper akryl flanell - 227681-227921-227684
  Le Grand Air Outdoor 3-sitssoffa i högkvalitativt Sunbrella-tyg för utomhusbruk. En mångsidig soffa från Decotique med en mysig, avslappnad design perfekt för rofyllda stunder. Kompromisslös, motståndkraftig konstruktion med en stomme i aluminium, en skumfylld, vattenresistent stoppning och en avtagbar, tvättbar klädsel med flera, miljövänliga egenskaper för alla väderlekar. Praktiska ben med hjul på ena sidan för optimal användarupplevelse. Perfekt för trädgård, uteplatsen, terrassen, etc. Bra att veta om Le Grand Air 3-sitssoffa - Mångsidig modell perfekt för utomhusbruk.- Avtagbar klädsel med motståndkraftigt tyg och miljövänliga egenskaper.- Stoppning med vädertåligt skum.- Stomme i aluminium.- 7x ryggkuddar ingår.- 2x sittdynor ingår.- Ben med praktiska hjul ingår.- Soffan erbjuds i flera olika klädslar.- Lämplig för användning för privat bruk. Hur bör du ta hand om 3-sitssoffan?- Rengör med en torr trasa.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Flanell Matgrupper & Loungegrupper i Akryl från Decotique med stor omsorg.
 • Decotique Social/elephant 130 Matgrupp Naturlig / Naturlig Svart Sammet - Matgrupper Ek - 351305-300806-4

  decotique social/elephant 130 matgrupp naturlig / naturlig svart sammet - matgrupper ek - 351305-300806-4
  Denna matgrupp är inte bara en snygg tillskott till ditt hem utan den är också perfekt för socialt umgänge. Detta är matgruppen som med fördel kan användas vid middagar när man vill ha ett bekvämt och inbjudande utrymme för att umgås med vänner och familj. Det fina träet ger även en varm känsla i rummet och passar bra med olika stilar och inredningspreferenser. Produkten passar både för större och mindre utrymmen och gör rummet komplett med en fin touch. Bra att veta om Social/Elephant 130 matgrupp - Ingår i serien Social/Elephant.- Social/Elephant 130 uppskattas för den eleganta looken.- Lämplig för användning för privat bruk. Hur bör du ta hand om matgruppen?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Ek Matgrupper i Ek från Decotique med stor omsorg.
 • Decotique Grand Modulsoffa Utomhus - Matgrupper & Loungegrupper Sunbrella Charcoal Chiné

  decotique grand modulsoffa utomhus - matgrupper & loungegrupper sunbrella charcoal chiné
  Modulsoffa från Decotique med en exklusiv design med ett generöst sittdjup och ett modernt uttryck perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har raka linjer med en hög komfort perfekt för varma sommarkvällar. Soffan har en avtagbar klädsel i Sunbrella-tyg för enkel användning och rengöring med hög hållbarhet och en stomme i aluminium med en sittkudde i vattenbeständigt skum. För mer information ladda ned PDF. Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Kombinera modulsoffan med andra delar från serien. Om modulsoffan från Decotique- Modulsoffan finns i olika färger.- För inomhus- och utomhusbruk.- Denna produkt levereras omonterad.- Det är möjligt att ta bort överdraget.- Lämplig för användning för privat bruk. Skötselråd för modulsoffan- För mer information ladda ned PDF.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Decotique Grand Loungesoffa 2-sits Höger Utomhus - Matgrupper & Loungegrupper Sunbrella Heather Grey

  decotique grand loungesoffa 2-sits höger utomhus - matgrupper & loungegrupper sunbrella heather grey
  Loungesoffa från Decotique med en exklusiv design med ett generöst sittdjup och en längre del på höger sida perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har raka linjer med en hög komfort perfekt för varma sommarkvällar. Loungesoffan har en avtagbar klädsel i Sunbrella-tyg för enkel användning och rengöring med hög hållbarhet och en stomme i aluminium med en sittkudde i vattenbeständigt skum. För mer information ladda ned PDF. Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Om loungesoffan från Decotique- Loungesoffan finns i olika färger.- För inomhus- och utomhusbruk.- Denna produkt levereras omonterad.- Det är möjligt att ta bort överdraget.- Lämplig för användning för privat bruk. Skötselråd för loungesoffan- För mer information ladda ned PDF.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Decotique Grand Modulsoffa Utomhus Heather Grey - Matgrupper & Loungegrupper Sunbrella Heather Grey - 372164-372170

  decotique grand modulsoffa utomhus heather grey - matgrupper & loungegrupper sunbrella heather grey - 372164-372170
  Den här modulära soffan är perfekt för fester, familjesammankomster eller för att koppla av utomhus en solig dag. Och det bästa? Du kan anpassa den så att den passar din uteplats eller balkong och dina behov. Med oändliga konfigurationer tillgängliga kan du skapa det perfekta sittarrangemanget utomhus. Den har en klädsel i sunbrella och en stoppning av skum som är väderbeständig och hållbar, vilket gör att din Grand-soffa kommer att se bra ut och kännas bra i många år. Stommen är tillverkad av aluminium, vilket gör den tillräckligt robust för att klara av alla utomhusaktiviteter. Om du vill göra din uteplats riktigt speciell är Grand det perfekta valet. Det är en lyxig och elegant produkt som ger oändliga timmar av avkoppling utomhus. Dessutom är den otroligt lätt att underhålla, så du kan ägna mindre tid åt att oroa dig för rengöring och mer tid åt att njuta. Kombinera modulsoffan med andra delar från serien. Bra att veta om Grand modulsoffa - Modulsoffan finns i olika färgval.- För inomhus- och utomhusbruk.- Denna produkt levereras omonterad.- Det är möjligt att ta bort överdraget.- Lämplig för användning för privat bruk. Hur bör du ta hand om modulsoffan?- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Heather Grey Matgrupper & Loungegrupper i Sunbrella från Decotique med stor omsorg.
 • Decotique Social/elephant 220 Matgrupp Naturlig / Naturlig Brunt Läder - Matgrupper Ek - 351768-300805-6

  decotique social/elephant 220 matgrupp naturlig / naturlig brunt läder - matgrupper ek - 351768-300805-6
  Bjud in en fläkt av elegans till din matplats med Social/Elephant 220 matgrupp från Decotique. Setet är skickligt tillverkat och består av ett grandiost bord med en unik konformad bas, belagd med en rik fanérfinish som utstrålar sofistikering. Tillsammans med det fantastiska bordet finns sex vackert designade trästolar. Varje detalj på dessa stolar, från det eleganta, släta ryggstödet till de generöst stoppade sätena, utstrålar enastående komfort och elegant finess. Oavsett om du är värd för en stor festmåltid, en avslappnad brunch eller samtalar sent på kvällen ser Social/Elephant 220 till att varje ögonblick avnjuts i högsta komfort. Bra att veta om Social/Elephant 220 matgrupp - Ingår i serien Social/Elephant.- Social/Elephant 220 uppskattas för den eleganta looken.- Lämplig för användning för privat bruk. Hur bör du ta hand om matgruppen?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Ek Matgrupper i Ek från Decotique med stor omsorg.
 • Decotique Milo/habit Matgrupp 180+40 Cm / Läder / Krom - Matgrupper Ek Svart

  decotique milo/habit matgrupp 180+40 cm / läder / krom - matgrupper ek svart
  Matgrupp från Decotique med ett bord med ett skandinaviskt formspråk och åtta stilfulla stolar. Den har en iläggsskiva perfekt för stora sällskap. Om matgruppen från Decotique- Bordsskiva i MDF med kant i ekfanér.- Bordsben i massivt gummiträ.- Stolsben i antingen pulverlackerat eller förkromat stål.- Sits i antingen ekfanér, läder eller sammet.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Shoppa Matgrupper och mer Bord hos Royal Design.