Möbler
www.mobel.se

Decotique skinnsoffor

Populärt inom Decotique skinnsoffor

 • Decotique Urban 3,5-sitssoffa Paneltyg Beige Breeze / Läder - 3-sitssoffor Viskos Brunt Läder - 11102431

  decotique urban 3,5-sitssoffa paneltyg beige breeze / läder - 3-sitssoffor viskos brunt läder - 11102431
  Har du någonsin drömt om en fusion mellan minimalistisk charm och omslutande komfort? Decotiques Urban 3,5-sitssoffa ger liv åt den drömmen! Denna soffa har en strömlinjeformad silhuett och utmärker sig med rena, eleganta linjer som utstrålar en modern aura och passar perfekt i din moderna boendemiljö. Den är lyxigt bekväm, vilket gör den till den perfekta platsen för långa samtal eller välbehövlig avkoppling efter en slitsam dag. Trots sitt minimalistiska utseende kompromissar den inte med komforten - den är enkelt plyschig med ett upprätt ryggstöd som vaggar dig precis rätt. För att inte glömma de smala armstöden som ger ett stänk av förfining och de svarta pulverlackerade metallbenen som ger en snygg kontrast. Med Decotiques Urban 3,5-sitssoffa köper du inte bara möbler - du tar med dig en upplevelse hem. Originaldesign från år 2023. Tillverkad i Polen. Bra att veta om Urban 3,5-sitssoffa - Otroligt bekväm trots sina rena, eleganta linjer.- En unik blandning av minimalistisk charm och omslutande komfort.- Armstödsalternativet i läder ger en sofistikerad touch och en elegant look.- Ingår i serien Urban. Vi har valt ut Brunt Läder 3-sitssoffor i Viskos från Decotique med stor omsorg.
 • Decotique Urban 3,5-sitssoffa Paneltyg Beige Breeze / Läder - 3-sitssoffor Viskos Brunt Läder

  decotique urban 3,5-sitssoffa paneltyg beige breeze / läder - 3-sitssoffor viskos brunt läder
  3,5-sitssoffa från Decotique med en minimalistisk design med rena, eleganta linjer och en hög komfort perfekt för samtal och avkoppling i den moderna bostadsmiljön. Den har tunna armstöd och ett upprätt ryggstöd för en unik blandning av minimalistisk charm och omslutande komfort. 3,5-sitssoffan har nätta ben i svart, pulverlackerad metall. Originaldesign från år 2023. Tillverkad i Polen. Om 3,5-sitssoffan från Decotique- Otroligt bekväm trots sina rena, eleganta linjer.- En unik blandning av minimalistisk charm och omslutande komfort.- Armstödsalternativet i läder ger en sofistikerad touch och en elegant look.- Från serien Urban. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Decotique Urban 2,5-sitssoffa Paneltyg Beige Breeze / Läder - 2-sitssoffor Viskos Brunt Läder - 11102437

  decotique urban 2,5-sitssoffa paneltyg beige breeze / läder - 2-sitssoffor viskos brunt läder - 11102437
  Har du någonsin drömt om en fusion mellan minimalistisk charm och omslutande komfort? Decotiques Urban 2,5-sitssoffa ger liv åt den drömmen! Denna soffa har en strömlinjeformad silhuett och utmärker sig med rena, eleganta linjer som utstrålar en modern aura och passar perfekt i din moderna boendemiljö. Den är lyxigt bekväm, vilket gör den till den perfekta platsen för långa samtal eller välbehövlig avkoppling efter en slitsam dag. Trots sitt minimalistiska utseende kompromissar den inte med komforten - den är enkelt plyschig med ett upprätt ryggstöd som vaggar dig precis rätt. För att inte glömma de smala armstöden som ger ett stänk av förfining och de svarta pulverlackerade metallbenen som ger en snygg kontrast. Med Decotiques Urban 2,5-sitssoffa köper du inte bara möbler - du tar med dig en upplevelse hem. Originaldesign från år 2023. Tillverkad i Polen. Bra att veta om Urban 2,5-sitssoffa - Otroligt bekväm trots sina rena, eleganta linjer.- En unik blandning av minimalistisk charm och omslutande komfort.- Armstödsalternativet i läder ger en sofistikerad och elegant touch.- Ingår i serien Urban. Vi har valt ut Brunt Läder 2-sitssoffor i Viskos från Decotique med stor omsorg.
 • Decotique Urban 2,5-sitssoffa Paneltyg Beige Breeze / Läder - 2-sitssoffor Viskos Brunt Läder

  decotique urban 2,5-sitssoffa paneltyg beige breeze / läder - 2-sitssoffor viskos brunt läder
  2,5-sitssoffa från Decotique med en minimalistisk design med rena, eleganta linjer och en hög komfort perfekt för samtal och avkoppling i den moderna bostadsmiljön. Den har tunna armstöd och ett upprätt ryggstöd för en unik blandning av minimalistisk charm och omslutande komfort. 2,5-sitssoffan har nätta ben i svart, pulverlackerad metall. Originaldesign från år 2023. Tillverkad i Polen. Om 2,5-sitssoffan från Decotique- Otroligt bekväm trots sina rena, eleganta linjer.- En unik blandning av minimalistisk charm och omslutande komfort.- Armstödsalternativet i läder ger en sofistikerad och elegant touch.- Från serien Urban. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.