Möbler
www.mobel.se

By Rydéns bord

Populärt inom By Rydéns bord

 • Bordslampa 'Omega' - Vit

  bordslampa 'omega' - vit
  Omega är en av de mest populära bordslamporna hos By Rydéns. Denna eleganta lampa kan placeras på ett sideboard, på sängbordet eller i fönstret. Sladdlängden är 200 cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa 'Fondi' - Mattsvart

  bordslampa 'fondi' - mattsvart
  Den stilrena lampan Fondi kommer från varumärket By Rydéns och passar perfekt att placera på ett sideboard eller på sängbordet. Skapa din unika lampa genom att skruva i valfri ljuskälla i lamphållaren i mässing. Sladdlängden är 200 cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa 'Gross' - Multi

  bordslampa 'gross' - multi
  Den populära serien Gross har fått ett tillskott i form av bordslampan Gross! Lampan, som påminner om en godisskål eller en blombukett, kan placeras på ett sidobord eller varför inte på golvet. Vi lovar att den kommer göra succé. Inom serien Gross erbjuds liknande lampor i ett flertal färger, designer och storlekar. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa 'Smokey' - Svart

  bordslampa 'smokey' - svart
  Denna snygga bordslampa från By Rydéns är perfekt att placera på ett sidobord, på nattygsbordet eller i ett fönster för att skapa härligt ljus i rummet. Den unika designen passar perfekt för att bryta av lugna och harmoniska textilier och toner i hemmet. Sladdlängden är 200 cm. Ljuskälla ingår ej.

Fler tips på By Rydéns bord

 • Bordslampa 'Leola' - Rökgrå

  bordslampa 'leola' - rökgrå
  Lampan Leola från By Rydéns har en unik design som passar perfekt för dig som saknar en spännande ljussättning och detalj i hemmet! Den moderna kombination av metall och rökgrått glas skapar en snygg balans. Sladdlängden är 200 cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa '3Some' - Antik

  bordslampa '3some' - antik
  3Some är en stilren, iögonfallande lampa som skapar ett harmoniskt ljus i vardagsrum, hall eller sovrum. Bordslampan kommer från varumärket By Rydéns och är designad av Anders Eriksson. Sladdlängden är 200 cm. Ljuskälla ingår ej.