Möbler
www.mobel.se

By Rydéns sideboards

Populärt inom By Rydéns sideboards

 • By Rydéns - Lofty slim bordslampa - Svart

  by rydéns - lofty slim bordslampa - svart
  Lofty Slim är en riktigt snygg lampfot i metall. Foten har en exklusiv och något orientalisk känsla och passar lika bra i ett djupt fönster som på din sideboard. Finns i Satin/vit skärm och Svart/svart skärm. Diameter 18 cm, höjd 54 cm. Transparant plastkabel. sladdlängd 200 cm. Sockel E27. Max 40W. Lampan är dimbar med dimmer i kombination med dimbara ljuskällor. Ljuskällor ingår ej. Ojordad.
 • By Rydéns - Lofty bordslampa - Svart

  by rydéns - lofty bordslampa - svart
  Lofty är en riktigt snygg lampfot i metall. Foten har en exklusiv och något orientalisk känsla och passar lika bra i ett djupt fönster som på din sideboard. Bomullsskärm ingår. Djup 33 cm, höjd 56.5 cm, transparant plastkabel, sladdlängd 180 cm. Sockel E27. Max 40W. Lampan är dimbar med dimmer i kombination med dimbara ljuskällor. Ljuskällor ingår ej. Ojordad.
 • By Rydéns - Bordlampa Omega H69 cm - Krom

  by rydéns - bordlampa omega h69 cm - krom
  Omega bordslampa är stilren, elegant och passar i alla hem. Omega är tidlös och lättplacerad; den är vacker både i ett större fönster, på ett sideboard eller på ett sängbord. Bordslampan finns i två olika storlekar där detta är den större modellen med sina 69 centimeter på höjden, 16 centimeter på djupet och 40 centimeter på bredden. Dess generösa storlek gör att denna storlek av Omega bordslampa upplevs som en riktigt maffig pjäs. Till Omega bordslampa behöver du en ljuskälla med sockel E27. Ljuskälla ingår ej. Sladdlängden till Omega bordslampa är 200 centimeter och strömbrytaren sitter på kabeln.
 • By Rydéns - Lofty bordslampa

  by rydéns - lofty bordslampa
  Lotfy bordslampa har en exklusiv och något orientalisk känsla och passar lika bra i ett djupt fönster som på din sideboard. Lampan i antiksilver har en vit bomullsskärm. Ø33cm Höjd 56cm E27 lamphållare. Design By Rydéns

Fler tips på By Rydéns sideboards

 • By Rydéns - Bordslampa Shelby - Svart

  by rydéns - bordslampa shelby - svart
  Bordslampan shelby är ett fantastiskt tillskott till alla rum och utstrålar elegans och charm. Den är tillverkad av elegant svart metall med en guldfärgad insida och kombinerar på ett enkelt sätt modern design med en touch av lyx. shelby bordslampa är perfekt för vardagsrummet och placerad på ett sidobord eller en konsol tillför den ett dekorativt element som förhöjer stämningen. Dess eleganta utseende gör att den passar lika bra i tonårsrummet och ger en sofistikerad touch till deras personliga utrymme. Med sin mångsidiga storlek och design kompletterar bordslampan shelby olika inredningsstilar, från modern till eklektisk. Det varma skenet från den guldfärgade interiören skapar en mysig och inbjudande atmosfär, perfekt för avkoppling eller läsning. shelby bordslampa fungerar inte bara som en funktionell belysningskälla utan också som en fängslande inredningsdetalj. Dess närvaro höjer rummets övergripande estetik och tillför en touch av sofistikering och personlighet. Oavsett om den placeras i vardagsrummet, på ett sideboard eller i ett tonårsrum är shelby bordslampa en dekorativ accent som ger stil och charm till alla miljöer.
 • By Rydéns - Bordslampa Dolores - Grå

  by rydéns - bordslampa dolores - grå
  Bordslampan dolores är en förtrollande belysning som ger en elegant touch till din inredning. Den finns i konjaksfärgat eller grått glas och erbjuder två eleganta alternativ för att komplettera ditt hem. dolores bordslampa har en rund och böjd design som fångar uppmärksamheten. Glaset ger en behaglig och mjuk ljusspridning som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Denna mångsidiga lampa är perfekt för placering på ett sideboard, nattduksbord eller i en bred fönsternisch. Den blir en iögonfallande detalj som ger rummet stil och karaktär. Oavsett om du placerar bordslampan dolores i vardagsrummet, sovrummet eller matplatsen kommer den att ge sofistikerad belysning och skapa en härlig atmosfär. Utforska möjligheterna med dolores glasbordslampa och låt dess eleganta design och mjuka ljus förvandla ditt utrymme till en plats med stil och personlighet.