Möbler
www.mobel.se

Möbler » Bord » Skrivbord

Märken på skrivbord:

Skrivbord

Ett skrivbord är något som är bra att ha i hemmet. Även om många använder köksbordet som skrivbordsyta är det inte optimalt. Man vill gärna kunna lämna det man håller på med utan att behöva plocka undan inför dukning.

Det finns många olika design på skrivbord där både form och funktion skiljer sig åt. Vill man ställa skrivbordet i ett hörn är ett hörnskrivbord bäst. Då får man arbetsyta både rakt fram och åt sidan. Det gör att man kan ha laptop åt ena hållet och skrivbordsunderlägg för pappersarbete på andra sidan.

Här på sidan hittar du all möjlig tänkbar skrivbordsdesign från flera olika varumärken.

Kategorier: Databord | Skrivbord för barn

Populärt inom skrivbord

 • Müller Möbelwerkstätten Skrivbord Flatmate skrivbord

  Müller Möbelwerkstätten Skrivbord Flatmate skrivbord från Müller Möbelwerkstätten
 • Datorbord vit pvc by Craftenwood

  Om du vill sätta en originell prägel på ditt hem, gör så med Datorbord vit pvc by Craftenwood.Craftenwood
 • Jahnke Tokyo hörnskrivbord – Svart

  Jahnke Tokyo hörnskrivbord – Svart från Jahnke
 • Datorbord 2 utdragslådor pvc by Craftenwood

  Om du vill sätta en originell prägel på ditt hem, gör så med Datorbord 2 utdragslådor pvc by Craftenwood.Craftenwood

Fler tips på skrivbord

 • Hans Hansen Desk skrivbord

  Hans Hansen Desk skrivbord från Hans Hansen
 • Tolomeo Mini Skrivbordslampa

  Den första varianten av Tolomeo designades år 1987 av Michele De Lucchi och Giancarlo Fassina. Idag finns den berömda skrivbordslampan i flera olika utföranden och sägs vara den mest populära skrivbordslampan i världen. År 2010 formgavs Tolomeo Mini som tillverkas helt i aluminium och stål och finns att välja i tre olika färger. Tolomeo Mini är en mindre variant än klassiska Tolomeo, men större än Tolomeo Micro. Välj Tolomeo Mini om du har begränsat med utrymme och plats för en skrivbordslampa men behöver bra arbetsljus. Utförandet i aluminium kan fås med en dimbar och integrerad LED-lampa. Ljuskälla ingår ej för sockel E27.Det som gjort Tolomeo så omtyckt världen över är att hela lampkroppen enkelt kan justeras för att rikta ljuset exakt dit det önskas. ”Ingen skrivbordslampa ska få dig att använda två händer för att ställas in korrekt.” sa Michele De Lucchi när han formgav skrivbordslampan som han senare fick Compasso d'Oro för.
 • Original 1227 Mini - Skrivbordslampa med fastmonterad bas

  Original 1227 Mini skrivbordslampa med fast bas är en variant av skrivbordslampan som även kommer med vanlig bas alternativt bordsklämma. Skrivbordslampan är formgiven av George Carwardine och ingår i den kollektionen som lanserades år 2015 och är en senare tolkning av Original 1227s lampkollektion som varit i produktion sedan år 1935. Den justerbara armen och skärmen tillverkas i aluminium och basen i formgjutet och stålbelagt stål. Lampan kommer i tre utföranden med tillhörande textilkabel som matchar. Flexibilitet och funktionalitet kännetecknar Anglepoises skrivbordslampor som formgetts av George Carwardine vilket gör denna variant av skrivbordslampa passande i kontorsmiljö. Ljuskälla medföljer lampan och är av stor betydelse för lampans balans.Lampan kommer även med bordsklämma alternativt med vanlig bas. För en större variant av lampan se skrivbordslampan Original 1227, som är en av de tidigare lamporna som George Carwardine formgav för Anglepoise.
 • Georg Desk - Drawer Black

  Georg Desk har en nätt och elegant form, perfekt för små ytor och hemmakontor. Skrivbordslådan köps separat. Finns i ek och svartmålad ek. Design Christina Liljenberg Halstrøm. H 73,5, W110, D42 cm.
 • Woodman Highbury Trestle skrivbord

  Woodman Highbury Trestle skrivbord från Woodman
 • Snigel - dekoration i gammalguld by Homania

  Om du vill sätta en originell prägel på ditt hem, gör så med Snigel - dekoration i gammalguld by Homania.Material: PolyesterSyntetiskt läderFärg: GråMått ca: 20,5 x 20,5 x 3 cmHomania
 • Mint skrivbord - Valnöt

  Mint skrivbord - Valnöt från Mint
 • Tab Table Led - Svart Blank

  Bordslampa med reglerbart huvud, som ger ett riktat ljus. Målad aluminium med porslinsreflektor. Design Edward Barber & Jay Osgerby 2007. H32,7, B27,3 cm, fot Ø17,5 cm. 160 cm sladd. Ljuskälla ingår.
 • Palette Desk Jh9, Röd Ask/Bianco Carrara

  Palette desk JH9 från &Tradition, formgiven av Jamie Hayon. Skrivbordet är designat i olikartade former för att skapa en intressant och slående möbel med en harmonisk touch. Ett bevis på Jamie Hayons skicklighet för nyskapande. Skrivbordet i röd ask med rund skiva i vit carraramarmor blir en unik och sofistikerad möbel i hemmet. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år.
 • Cobra Bord - Blågrå

  Den klassiska Cobra lampan från Gubi har fått sitt namn från formen på den ovala lampskärmen som påminner om en nacken på en kobra. Tillverkad i stål & aluminium. Design Greta Magnusson Grossman. H34,5, Ø16,5, D29 cm.
 • Jahnke Peru skrivbord – Vit

  Jahnke Peru skrivbord – Vit från Jahnke
 • Skrivbord i trä med 3 utdragslådor - Serious Line Samling by Craftenwood

  Om du vill sätta en originell prägel på ditt hem, gör så med Hallmöbel med 3 lådor Mindi-trä (112 x 50 x 87 cm) - Serious Line Samling by Craftenwood.Material: mindi-träFärg: valnötMått ca: 112 x 87 x 50 cmCraftenwood
 • CASØ Furniture CASØ 500 skrivbord - Vitoljad ek/vit MDF

  CASØ Furniture CASØ 500 skrivbord - Vitoljad ek/vit MDF från CASØ Furniture
 • PJ 60 - Dimblå

  Lackerad metall i färgerna vitt, matt svart och varmgrå. Design Ann Morsing, Beban Nord. Ljuskälla 1x60W. H max 110, B max 110 fot Ø22 cm.
 • Lind DNA Work skrivbordsunderlägg 2 pack – Röd/antracit

  Lind DNA Work skrivbordsunderlägg 2 pack – Röd/antracit från Lind DNA
 • 6580-F - Vit & Högblank

  Vridbar golvlampa i original Bauhaus-design som är byggd upp runt ett världspatenterad kulled. På den karakteristiska lampskärmen är ORIGINAL KAISER-idell inpräglat. Stål och mässing. Skärmarna är högglanslackerade för hand, och de förkr
 • Reade Table Lamp - Brass

  Reade Table Lamp är en bordslampa som ingår i Tribeccaserien. En belysningskollektion inspirerad av 30-talets New York. Lampan kommer i två utföranden, i mässing och i svart pulverlackerat stål. Design Søren Rose Studio. H34, W15, D15, E27.
 • BL2 - Vit & Mässing

  Bordslampa med arm i krom eller mässing. Höjd 48 cm, fot Ø17 cm, skärm Ø16 cm, längd på arm 42 cm. Bestlites belysning är känd för stor flexibilitet, hög kvalitet, estetisk och tidlös design. Passar både privat och offentlig miljö. Desi
 • Tvilum Skrivbord Combee

  Ett enkelt vitt skrivbord som passar både barnrummen, och vuxenkontoret.Djup (cm): 60Höjd (cm): 74Bredd (cm): 110Vikt (kg): 22
 • Skrivbord, Agust

  Skrivbord, pulverlackad metallstomme och ek folie. 100x 45 cm, höjd 75 cm. Montera själv.
 • BL2 - Vit & Krom

  Bordslampa med arm i krom eller mässing. Höjd 48 cm, fot Ø17 cm, skärm Ø16 cm, längd på arm 42 cm. Bestlites belysning är känd för stor flexibilitet, hög kvalitet, estetisk och tidlös design. Passar både privat och offentlig miljö. Desi
 • 6631-Luxus - Svart & Högblank

  Bordslampa i original Bauhaus-design som är byggd upp runt ett världspatenterad kulled. På den karakteristiska lampskärmen är ORIGINAL KAISER-idell inpräglat. Stål och mässing. Skärmarna är högglanslackerade för hand, och de förkromade l
 • Ambivalenz Fläpps väggskrivbord - Svart

  Ambivalenz Fläpps väggskrivbord - Svart från Ambivalenz
 • Tati Desk - White black walnut oak

  Snyggt skrivbord tillhörande Tati-serien. Skrivbordet har ett lackat metallstativ och man kan välja 1-3 st skrivbordslådor i högkvalitativ ekfanér med mässingsknopp. Toppskiva finns i vitlaserad ek (P2) eller eller mörk valnötsfärgad ek (P4)
 • Woodman Feldbach skrivbord

  Woodman Feldbach skrivbord från Woodman
 • Bermuda Desk - White

  Skrivbord med underrede och kabelränna i lackerad metall. Skiva i strukturlackerad MDF i vitt eller mörkgrått. Design Thomas Eriksson. H70, L130, B70 cm. Totalhöjd 80 cm.
 • Mathy By Bols New classic skrivbord – Raw

  Mathy By Bols New classic skrivbord – Raw från Mathy By Bols
 • Mathy By Bols New classic skrivbord – Powder blue

  Mathy By Bols New classic skrivbord – Powder blue från Mathy By Bols
 • Overtime Skrivbord Litet

  Overtime skrivbord från Voice, formgiven av Stina Sandwall. Ett litet och nätt skrivbord som passar i de flesta hem, perfekt för hemma-kontoret. Gränsen mellan arbete och fritid blir mer och mer otydlig och behovet av en arbetsplats i hemmet är större. Overtime smälter in i hemmet och organiserar ditt kontor. Skrivbordet har en smart lösning för kabeluppsamling och utrymme för hurts och lådor. SDen totala höjden med sarg är 80 cm. Komplettera med skrivbordslåda och hurts för att organisera och hålla ditt kontor rent och snyggt.
 • Pyramid Desk 01 140X75, Black Frame/Smoked

  Pyramid desk 01 från Hay, återlanserad av Hay. Formgiven av Friso Kramer och Wim Rietveld. Skrivbordet är designat 1959 särskilt för sin hållbara och smakfulla design. Skrivbordets konstruktion är framtagen med metoden för utskjutning av stålplåt som pulverlackerats och har en exklusiv toppskiva i massiv rökt ek. Skrivbordet har en blandad design av modernt och retro som passar perfekt till hemmet och kontoret.
 • Mathy By Bols Volute skrivbord – Beige ivory

  Mathy By Bols Volute skrivbord – Beige ivory från Mathy By Bols
 • Heerenhuis Desk hide skrivbord

  Heerenhuis Desk hide skrivbord från Heerenhuis
 • Georg Desk - Black

  Georg Desk har en nätt och elegant form, perfekt för små ytor och hemmakontor. Skrivbordslådan köps separat. Finns i ek och svartmålad ek. Design Christina Liljenberg Halstrøm. H 73,5, W110, D42 cm.
 • Mathy By Bols New classic skrivbord – Basalte grey

  Mathy By Bols New classic skrivbord – Basalte grey från Mathy By Bols
 • Mathy By Bols New classic skrivbord – Moss grey

  Mathy By Bols New classic skrivbord – Moss grey från Mathy By Bols
 • Jahnke Cuuba libre skrivbord – Small, vit

  Jahnke Cuuba libre skrivbord – Small, vit från Jahnke
 • Original 1227 - Skrivbordslampa

  Original 1227 är en skrivbordslampa från brittiska Anglepoise, formgiven av George Carwardine år 1935. Skrivbordslampan är originalmodellen av de lampor som idag ingår i kollektionen Original 1227 som även innefattar bords-, golv-, pendel och vägglampor. Skrivbordslampan tillverkas i högkvalitativa material med arm och lampskärm i aluminium med bas i stålbelagt gjutjärn. Lampan finns i de högblanka färgerna Jet Black, Linen White, Dove grey samt med en finish i ljus krom, Bright Chrome. Samtliga utföranden har textilklädd kabel samt beslags detaljer i krom. För att uppnå balansen i lampan är ljuskällans vikt av stor betydelse. Ljuskälla medföljer.Denna tidlösa designklassiker är en av de tidigare lamporna som George Carwardine formgav för Anglepoise och Original 1227 har på senare blivit deras ikon. Skrivbordslampan har en justerbar arm med mekaniska fjädrar som Carwardine uppfann redan år 1931, vilket gör den flexibel och funktionell. Placera Original arbetsrummet eller på nattduksbordet. Original 1227 finns i flera olika varianter och färger.
 • Jahnke Tokyo skrivbord – Vit

  Jahnke Tokyo skrivbord – Vit från Jahnke
 • Mathy By Bols Volute skrivbord – Marseille blue

  Mathy By Bols Volute skrivbord – Marseille blue från Mathy By Bols
 • PJ 60 - Oxblod

  Lackerad metall i färgerna vitt, matt svart och varmgrå. Design Ann Morsing, Beban Nord. Ljuskälla 1x60W. H max 110, B max 110 fot Ø22 cm.
 • Mathy By Bols Volute skrivbord – Mole

  Mathy By Bols Volute skrivbord – Mole från Mathy By Bols
 • Cph 90 Skrivbord Ekben

  CPH 90 skrivbord från Hay. Denna möbel är designad särskilt för de nya byggnaderna vid Köpenhamns universitet. Förutom ett hemtrevligt och välkomnande uttryck så är denna möbel funktionell. Skrivbordet går att stapla, är hållbart och enkelt att rengöra. Bordet har en blandad design av modernt och retro. De asymmetriska benen förstärks av den eleganta bordsskivan. Välj mellan flera färger på bordsskivan.
 • Yuh Bordslampa - Vit

  Lampan Yuh är en av de senaste produkterna från Louis Poulsen, formgiven av Stine Gam och Enrico Fratesi. Designerduon har kombinerat inspiration från Poul Henningsens ljusfilosofi och Arne Jacobsens geometriska former med deras egna estetiska lek
 • 6722-T - Svart & Matt

  Bordslampa i original Bauhaus-design som är byggd upp runt ett världspatenterad kulled. På den karakteristiska lampskärmen är ORIGINAL KAISER-idell inpräglat. Stål och mässing. Skärmarna är högglanslackerade för hand, och de förkromade l
 • Kallholmen Herrgården Skrivbord - kolsvart

  Kallholmen Herrgården Skrivbord - kolsvart från Kallholmen
 • Mint skrivbord med förvaring - Valnöt

  Mint skrivbord med förvaring - Valnöt från Mint
 • FlowerPot VP4 - Krom

  Klassisk, justerbar lampa i lackerad stål. Design Verner Panton 1969. Ljuskälla 40W. Ø22, H36 cm.
 • Type 1228 - Skrivbordslampa med fastmonterad bas

  Type 1228 är en skrivbordslampa formgiven av Sir Kenneth Grange för Anglepoise och lanserades år 2004. Denna variant av skrivbordslampan har en fast bas som monteras i bordsskivan och är del av kollektionen Type 1228 som även innefattar en golvlampa samt två varianter av vägglampa. Lampan tillverkas i högkvalitativa material, med arm i borstad aluminium och lampskärm i färgad polypropen. Basen tillverkas av stål och aluminium. Skrivbordslampan finns i ett urval av färger och ljuskälla medföljer.Type 1228 passar bra i exempelvis arbetsrummet tack vare sin flexibla lampskärm som kan roteras. Type 1228 representerar klassiskt och stilrent formspråk som är idealt på kontor likväl hemmiljöer.
 • Hübsch Skrivbord 110x57xh75 cm - Natur/Grå

  Hübsch Skrivbord 110x57xh75 cm - Natur/Grå från Hübsch
 • Allinwood Österbybruk skrivbord - Kritvit

  Allinwood Österbybruk skrivbord - Kritvit från Allinwood
 • Skrivbord - Serious Line Samling by Craftenwood

  Förnya ditt hem med Serious Line Samling! Du hittar ett antal produkter som kommer ge ditt hems möbler och inredning den personliga prägel som du letar efter.Om du vill sätta en originell prägel på ditt hem, gör så med Skrivbord Mindi-trä (110 x 65 x 83 cm) - Serious Line Samling by Craftenwood.Material: mindi-träMått ca: 110 x 65 x 83 cmCraftenwood
 • Mathy By Bols Volute skrivbord – Caramel orange

  Mathy By Bols Volute skrivbord – Caramel orange från Mathy By Bols

Köpa skrivbord på nätet

Det är enkelt och smidigt att köpa skrivbord på nätet. Börja med att ta ett mått på ytan där du tänkt ställa bordet. Sen är det bara börja leta efter ett bord som du tycker ser snyggt ut och som har de funktioner du efterfrågar. Du kanske vill kunna höja och sänka bordets höjd. Det finns bord där kablar till datorn och skrivbordslampan kan läggas ner och gömmas.

Begagnade skrivbord

Tycker du att prislappen är för hög eller vill du komma över ett antikt skrivbord från ett utgånget sortiment kan du kolla efter begagnade skrivbord. För de billiga borden är Blocket ett bra första stopp.

För de exklusivare borden får du bege dig till en auktion rent fysiskt eller på nätet för den delen. Vi kan rekommendera Barnebys eller Auktionsverkets hemsida.