Möbler
www.mobel.se

Hem möbler

 • Sidobord 'Consol' - Svart (S)

  sidobord 'consol' - svart (s)
  Stilrent och klassiskt sidobord/avställningsbord från det danska varumärket Hubsch. Bordet har ett praktiskt hyllplan nertill för förvaring. Passar lika bra i alla typer av rum och med alla inredningsstilar. Den snygga mattsvarta finishen ger ett häftigt intryck och personlighet till ditt hem. Finns även i en större storlek.
 • Skylt - Bordeaux..

  skylt - bordeaux..
  Underbar skylt i loppis-stil med texten "Bordeaux, Coteaux, Chablis, Pinot...". Passar t.ex. mycket bra i hem med shabby chic inredning, tillsammans med hem med industristil, vintage inredning eller som ett perfekt sätt att bryta av en i övrigt modern och stilren heminredning! Se hela vårt utbud av skyltar och posters här! Mått: 35 X,3 X 0,5 cmMaterial: Tavlan är tillverkad av metall.
 • Soffbord - Brooklyn Vit

  soffbord - brooklyn vit
  Äntligen ett soffbord/sidobord med hög designgrad, bra kvalitet och ett ritkigt bra pris!Brooklyn soffbord är en stilren möbel tillverkad i trä (ben), plast (bordsskiva) och stabilt stål (underrede) som passar de flesta hem och inredningsstilar. Detta bord är lika trendigt som klassiskt!
 • Nordiskt matbord - Ekträ

  nordiskt matbord - ekträ
  Stilrent matbord av ekträ med nordisk design, från danska Hubsch. Ett enkelt och rent matbord, vars skönhet baserar sig i träets vackra yta och dess lugnande karaktär. Bordet är tillverkat av den igenkännbara och robusta eken. En träsort med kvalité som behåller skärpa i många år framöver. Med något väldigt simpelt över sig passar det bra i moderna hem med skandinavisk stil.
 • Soffbord - Vitt & Trä

  soffbord - vitt & trä
  Stilren, enkel, dansk design när den är som bäst!Detta vackra soffbord i vitt & trä (bambu) från Bloomingville passar de flesta hem och inredningsstilar.Mått:Ø60xH40 cm