Möbler
www.mobel.se

Hem möbler

 • Skylt - Bordeaux..

  skylt - bordeaux..
  Underbar skylt i loppis-stil med texten "Bordeaux, Coteaux, Chablis, Pinot...". Passar t.ex. mycket bra i hem med shabby chic inredning, tillsammans med hem med industristil, vintage inredning eller som ett perfekt sätt att bryta av en i övrigt modern och stilren heminredning! Se hela vårt utbud av skyltar och posters här! Mått: 35 X,3 X 0,5 cmMaterial: Tavlan är tillverkad av metall.
 • Nordiskt matbord - Ekträ

  nordiskt matbord - ekträ
  Stilrent matbord av ekträ med nordisk design, från danska Hubsch. Ett enkelt och rent matbord, vars skönhet baserar sig i träets vackra yta och dess lugnande karaktär. Bordet är tillverkat av den igenkännbara och robusta eken. En träsort med kvalité som behåller skärpa i många år framöver. Med något väldigt simpelt över sig passar det bra i moderna hem med skandinavisk stil.
 • Soffbord - Brooklyn Vit

  soffbord - brooklyn vit
  Äntligen ett soffbord/sidobord med hög designgrad, bra kvalitet och ett ritkigt bra pris!Brooklyn soffbord är en stilren möbel tillverkad i trä (ben), plast (bordsskiva) och stabilt stål (underrede) som passar de flesta hem och inredningsstilar. Detta bord är lika trendigt som klassiskt!
 • Soffbord - Vitt & Trä

  soffbord - vitt & trä
  Stilren, enkel, dansk design när den är som bäst!Detta vackra soffbord i vitt & trä (bambu) från Bloomingville passar de flesta hem och inredningsstilar.Mått:Ø60xH40 cm
 • Bokhylla - Vit

  bokhylla - vit
  Stilren hylla med nordisk stil från danska Bloomingville. Inred hyllan med böcker ljusstakar dina favoritföremål foton med mera och skapa en levande hylla som lyfter vilket rum som helst till en helt ny nivå!Om BloomingvilleBloomingville har tack vare sin fantastiska inredning och möbler blivit ett av danmarks mest populära inredningsföretag. Bloomingville lägger stor vikt vid vackra och moderna produkter med god kvalitet och priser. Sedan starten har Bloomingvilles egna kollektionen vuxit mycket och idag är det mestadels Bloomingvilles egen design på produkterna uppblandat med några speciella vintage-produkter från exklusiva leverantörer samt fairtrade-produkter från bland annat Indien och Sydamerika. Bloomingville har en skön mix av råa industri material och gammal känsla tillsammans med modern inredning – som sticker ut och ger ditt hem en härlig känska av dansk design och inrednin när den är som bäst!