Möbler
www.mobel.se

Sidobord

Ett sidobord är bra att ha bredvid soffan, sängen eller i hallen. Sideboards ger plats för avlastning, nånstans att lägga ifrån sig nycklar etc. Sidobordet kan ha olika former och vara ovala, fyrkantiga eller helt runda. De kan vara med fasta ben eller som rullbord med hjul. Det finns sideboards med flera våningar och de som bara har en nivå. Det finns bord med lös bricka liggandes på ben - kallas också för brickbord.

Här har vi sammanställt ett galleri med kända varumärkens sideboards. Om ett bord faller dig i smaken, klicka på bilden så får du läsa mer, se mått och sånt.

Populärt inom sidobord

 • Sidobord Ø60 Tony natur rotting Sika-Design

  sidobord ø60 tony natur rotting sika-design
  Artikelnamn: 4005U Tony side table w/glass top - Natural.Färg: natur.Mått: Diameter 60 cm / höjd 60 cm.Vikt: 3 kg.Material: natur rotting.
 • Runt sidobord LINEA mässing Bloomingville

  runt sidobord linea mässing bloomingville
  82043316 Linea sidobord mässing - Bloomingville.   Bloomingville Linea mått:  Diameter: 38 x Höjd: 47 cm.Material: järn i mässingsfinish.
 • Normann Copenhagen Serveringsvagn Block svart/ask

  normann copenhagen serveringsvagn block svart/ask
  Stilren serveringsvagn från Normann Copenhagen, formgiven av Simon Legald. Passar perfekt som sidobord, tebord eller sängbord. Den har två rymliga hyllplan och hjul som kan rotera 360 grader för enkel förflyttning. Brickor av stål, ben i ask och hjul av stål och gummi.Vikt: 8 kgMaxvikt per hyllplan: cirka 10 kgSkötselråd: Torka med fuktig trasa
 • Normann Copenhagen Serveringsvagn Block vit/ask

  normann copenhagen serveringsvagn block vit/ask
  Stilren serveringsvagn från Normann Copenhagen, formgiven av Simon Legald. Passar perfekt som sidobord, tebord eller sängbord. Den har två rymliga hyllplan och hjul som kan rotera 360 grader för enkel förflyttning. Brickor av stål, ben i ask och hjul av stål och gummi.Vikt: 8 kgMaxvikt per hyllplan: cirka 10 kgSkötselråd: Torka med fuktig trasa

Fler tips på sidobord

 • CACOCUM pall/sidobord

  cacocum pall/sidobord
  Inget är så praktiskt som möbler med flexibel användning. CACOCUM kan du använda som pall, sidobord, sängbord. Möjligheterna är många och din fantasi får fullt utlopp. Denna möbel är handgjord och viss avvikelse kan förekomma. Material: Trä. Sto
 • Fermob Small Table Wheels Ø40 Cm - Sidobord & Småbord Stål Antracit

  fermob small table wheels ø40 cm - sidobord & småbord stål antracit
  Ett praktiskt bord med hjul för servering och förvaring. Bordet har två våningar vilket gör det praktiskt för mindre ytor, exempelvis balkongen. Shoppa Sidobord & Småbord och mer Utebord hos Royal Design.
 • Duxbury sidobord Ø35 cm - Ek

  duxbury sidobord ø35 cm - ek
 • Cane-Line, Area Sidobord/Pall Vit

  cane-line, area sidobord/pall vit
  Stol och bord i ett. Area visar en helt ny och innovativ lösning av möbler för inne- och utomhusbruk. Area serien är både funktionell och elegant i designen. Och du bestämmer helt själv vilket sätt Area ska tillfredsställa dina behov - om den ska användas inomhus eller utomhus - som ett sidobord, en stol eller kanske är det ett fotstöd? Möjligheterna är oändliga! Välj mellan svart eller vit aluminium topp kombinerat med ben av obehandlad teak. Area är designad av Welling/Ludvik och kan användas inne som ute, i alla väder.     
 • VANNES Sidobord 45cm Vit

  vannes sidobord 45cm vit
  Vannes är ett smidigt och stabilt sidobord från populära Brafab. Den moderna tolkningen av traditionell design balanseras snyggt av de rundade benen som ger bordet ett lekfullt och samtidigt stilrent uttryck. Benen är placerade i ett kryss som är som skapat för att vila fötterna på. Borden finns i två storlekar och fyra färger, därför är de perfekta för att kombinera med varandra som satsbord. Tack vare att borden tillverkats i pulverackerad aluminium är de tåliga och lätta att underhålla. Här visas storleken 45cm i färgen Vit.
 • Ellos - Sidobord Idre Ø 36 cm - Brun

  ellos - sidobord idre ø 36 cm - brun
  Sidobord av betsat mangoträ med svarvat ben.
 • Englesson Square Avlastningsbord 122x36x70 Cm Silver Grey/glas - Sidobord & Avlastningsbord Härdat Glas Silver Grey - 4393GL

  englesson square avlastningsbord 122x36x70 cm silver grey/glas - sidobord & avlastningsbord härdat glas silver grey - 4393gl
  Square avlastningsbord från Englesson med en stilren, industriell design för det moderna hemmet. Stabil ram i pulverlackerat plattjärn i två olika färger att välja mellan. Rektangulär bordsskiva som går att få i olika material för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Ett smart val med högkvalitativa material för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Square avlastningsbord - Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva i olika färger att välja mellan.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Bredd: 1220 mm.- Djup: 360 mm.- Höjd: 700 mm.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som månformat konsolbord.- Finns även som soffbord. Hur bör du ta hand om avlastningsbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Kan blekna i direkt solljus. Vi har valt ut Silver Grey Sidobord & Avlastningsbord i Härdat glas från Englesson med stor omsorg.
 • Hay Bowler Sidobord Fir Green - Sidobord & Avlastningsbord Granit Fir Green - 933511-300

  hay bowler sidobord fir green - sidobord & avlastningsbord granit fir green - 933511-300
  Bowler Sidobord designat av Shane Schneck för Hay är ett bord som passar in lite överallt.Det lilla smäckra bordet har en bas gjord av granit så att det står stadigt men ändå tar liten plats. Stativet är gjort i pulverlackerat stål. Det lilla handtaget högst upp på brickan är perfekt att använda när man flyttar runt bordet. Det kommer i ett platt paket men är lätt att montera. Finns i flera härliga färger. Vi har valt ut Fir Green Sidobord & Avlastningsbord i Granit från HAY med stor omsorg.
 • Kristina Dam Studio Curved Sidobord - Sidobord & Avlastningsbord Rostfritt Stål - 130200000

  kristina dam studio curved sidobord - sidobord & avlastningsbord rostfritt stål - 130200000
  Curved sidobord från Kristina Dam med en nutida, skulptural design i stål perfekt för det moderna hemmet. Det har mjukt kurvade former för snygg förvaring. Perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Bra att veta om sidobordet - Sidobordet erbjuds i flera färger.- Tillverkat i Europa.- Designat i Köpenhamn av Kristina Dam. Vi har valt ut Rostfritt Stål Sidobord & Avlastningsbord i Rostfritt stål från Kristina Dam Studio med stor omsorg.
 • House Doctor Tamu Sidobord H50 Cm 32 Cm - Sidobord & Avlastningsbord Järn Svart

  house doctor tamu sidobord h50 cm 32 cm - sidobord & avlastningsbord järn svart
  Sidobord från House Doctor med en elegant design med en tålig, räfflad bordsskiva i glas och ett minimalistiskt bordsunderrede i järn perfekt att placera bredvid soffan. Lika dekorativt som funktionellt. Om sidobordet från House Doctor- Tamu uppskattas för det naturliga, dekorativa mönstret.- Tillverkat av glas och järn. Skötselråd för sidobordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ox Denmarq Tall Mini O Table Sidobord Ø50 Cm /vit - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Stål

  ox denmarq tall mini o table sidobord ø50 cm /vit - sidobord & avlastningsbord marmor stål
  Tall Mini O från OX Denmarq, formgivet av Dennis Marquart. Ett elegant bord tillverkat av noggrant utvalda material. Underredet är tillverkat av stål som toppats med en bordsskiva av exklusiv marmor. Passar perfekt som soffbord eller sidobord. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Mercury loungegrupp fåtöljer med runt sidobord - Konstrotting + Möbelvård för utemöbler

  mercury loungegrupp fåtöljer med runt sidobord - konstrotting + möbelvård för utemöbler
 • Muubs Verde Sidobord Ø40 Cm - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Grön

  muubs verde sidobord ø40 cm - sidobord & avlastningsbord marmor grön
  Sidobord från Muubs med en unik, dekorativ design i marmor med ett modernt uttryck perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Lika dekorativ som funktionell. Om sidobordet från Muubs- Verde uppskattas för det naturliga, dekorativa mönstret.- Tillverkat av marmor.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Skötselråd för sidobordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • VENTURE DESIGN Palace sidobord - grå cement och vit metall

  venture design palace sidobord - grå cement och vit metall
 • LAFORMA Marae Sidobord - Svart Glas och Stål

  laforma marae sidobord - svart glas och stål
 • BLANES sidobord ø 35 cm

  blanes sidobord ø 35 cm
  BLANES är ett litet sidobord av järn med terrazzoinspirerat stänkmönster som skapar skön retrokänsla. Sidobordet har mjuk, rundad form och är pulverlackerad med matt yta. Bordet är ihåligt för att bli lätt och smidigt att hantera. BALIS kan du placer
 • Audo Copenhagen Frame 49 Sidobord Med 1 Låda Ek - Sidobord & Avlastningsbord fanér Ek - BL39421

  audo copenhagen frame 49 sidobord med 1 låda ek - sidobord & avlastningsbord fanér ek - bl39421
  Upplev tidlös elegans med Frame 49 sidobord från Audo Copenhagen. Perfekt bredvid soffan eller som nattduksbord, med en mjukstängande låda och en öppen hylla. Det är vackert designat av Mogens Lassen och är en sann symbol för stil och funktionalitet. Tillverkat i Danmark. Design av Mogens Lassen. Bra att veta om sidobordet - Erbjuds i flera utföranden.- Det här sidobordet ingår i Audo Copenhagens serie Frame.- Tillverkat i Danmark.- Design av Mogens Lassen.- Med en låda. Vi har valt ut Ek Sidobord & Avlastningsbord i Ekfanér från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Zappa sidobord light marble

  zappa sidobord light marble
  Nätt och lättplacerat sidobord från Eichholtz. Zappa har en bas i rostfritt stål med finish i borstad mässing och en rund bordsskiva tillverkad i gedigen ljus marmor. Materialen skapar en vacker kontrast mot varandra och blir en blickfångare i rummet.Marmor är ett naturmaterial, därav är varje bord unikt och skiljer sig i färg och ådring.
 • Alaska sidobord 30 x 40 cm - Svart

  alaska sidobord 30 x 40 cm - svart
 • Houe Edge Brickbord Ø76 Cm Olivgrön - Sidobord & Avlastningsbord Metall Olive Green

  houe edge brickbord ø76 cm olivgrön - sidobord & avlastningsbord metall olive green
  Brickbord från Houe i pulverlackerad metall med en enkel, nätt design för både inomhus- och utomhusbruk. Det har ett praktiskt, fällbart handtag för enkel användning. Formgivning av Roee Magdassi. Om brickbordet från Houe- Går att använda både inom- och utomhus.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Justerbart handtag.- Formgivning av Roee Magdassi. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Grado sidobord 49,8 x 50 cm - Valnöt/vit

  grado sidobord 49,8 x 50 cm - valnöt/vit
 • Hay Slit Bord Ø35 Cm - Sidobord & Avlastningsbord Ek Rosa

  hay slit bord ø35 cm - sidobord & avlastningsbord ek rosa
  Bord från Hay med kompakt, mångsidig design med tidlöst, minimalistiskt utseende för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Det har högkvalitativt material för vardaglig användning. Om bordet från Hay- Mångsidig, kompakt design.- Skulptural form.- Högkvalitativt material.- Från serien Slit.- Välj mellan olika färger och material.- Bordet finns i olika storlekar. Skötselråd för bordet- Rengör med en torr trasa. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Pastill - Margot runt sidobord ø 45 cm - Blå

  pastill - margot runt sidobord ø 45 cm - blå
  Låt det lilla sidobordet ta plats och visa var centrum i rummet är. Runt och helt enfärgat sticker Margot ut med sin sköna retrodesign som samtidigt ger en futuristisk känsla. Bordsskivan som är av FSC-märkt MDF har samma färgnyans som den pulverlackerade metallbasen. Inred rummet i harmoni med Margot eller låt sidobordet skapa magisk kontrast. Allt funkar med Margot. Produkten innehåller trä som är avverkat från ett ansvarsfullt, kontrollerat och mer hållbart skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö. - MDF, stål - ø 45 cm, höjd 51,5 cm
 • Kartell Componibili Förvaring 2 Fack - Sidobord & Avlastningsbord Återvunnen Termoplastisk Teknopolymer Koppar

  kartell componibili förvaring 2 fack - sidobord & avlastningsbord återvunnen termoplastisk teknopolymer koppar
  Anna Castelli Ferrieri har designat denna praktiska förvaringslösning för Kartell. Componibili är en originell designklassiker som passar i hemmets alla rum. Dess praktiska design med luckor som skjuts åt sidan tar upp minimal yta i hemmet. Componibili är tillverkad av ABS-plast vilket ger den ett brett användningsområde då den lika gärna kan agera förvaring i badrummet som sidobord vid sängen. De mindre varianterna är utmärkta att placera på skrivbordet som extra förvaring eller ovanpå en byrå för att skapa spännande höjdskillnader i inredningen. Skåpet finns i flera olika färger och olika storlekar med 2 till 4 fack. Ej stapelbar. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Davis sidobord Ø37,5 cm - Svart

  davis sidobord ø37,5 cm - svart
 • Otis Sidobord Svart

  otis sidobord svart
  Detta snygga sidobord är den perfekta avlastning ytan både inom- och utomhus. Otis har en unik design då den är formad som en fyrkant men med rundade hörn. Ett stilrent sidobord som passar i alla hem och till många olika syften. Design & egenskaperStilrent sidobord med industriell känsla. Tillverkat i metallFör inom- och utomhusbrukLeverans & förpackningLevereras omonteradAntal förpackningar: 1 stFörpackningsmått: 56x45x6 cmVikt: 3,6 kg
 • Cane-Line, On The Move 44 cm Olive Green

  cane-line, on the move 44 cm olive green
  Detta lätta och eleganta sidobordet är resultatet av ett spännande designprojekt av formgivarna Strand + Hvass där målet var ett superfunktionellt litet bord, baserat på samma principer som ett brickbord men samtidigt en förnyelse av kategorin sidobord. On-The-Move sidobordet är väldigt enkelt att flytta - vilket är en fördel, speciellt när solen rör sig över himlen. On-The-Move fungerar lika bra att ställa som ett sidobord i läshörnan - eller varför inte ett stort och ett litet som soffbord? Möjligheterna är många.On-The-Move finns i olika storlekar och kulörer, vilken modell passar dig bäst?
 • VILLA COLLECTION Karv sidobord, med steninsats, fyrkantig - flerfärgad sten och svart järn

  villa collection karv sidobord, med steninsats, fyrkantig - flerfärgad sten och svart järn
 • Sidobord Marble Glass

  sidobord marble glass
 • Essel sidobord Ø35 cm - Ek

  essel sidobord ø35 cm - ek
 • A2 Collect 2013 Skåp Lågt Trä / Dörrar oljad Ek - Sidobord & Avlastningsbord Mdf Vit

  a2 collect 2013 skåp lågt trä / dörrar oljad ek - sidobord & avlastningsbord mdf vit
  Skåpet från A2 har en unik design med en spännande look. Det har en stilren stomme i målat trä och MDF med slanka ben. Det har ett generöst utrymme med flera hyllplan för snygg förvaring och fyra vackra, dekorativa dörrar med vitoljade stavar i massiv ek perfekta för det moderna hemmet. Formgiven av Anna Larsson. Om skåpet från A2- Skåpet kommer i olika modeller.- Skickligt, svenskt hantverk.- Dekorativa, moderna dörrar.- Hög kvalitet.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 350 mm.- Bredd: 1270 mm.- Höjd: 890 mm.- Tillverkade i Sverige- Designade i Sverige Skötselråd för skåpen- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Swedese Log Sidobord Med Förvaring Naturlig - Sidobord & Avlastningsbord Ek Neutral Ek

  swedese log sidobord med förvaring naturlig - sidobord & avlastningsbord ek neutral ek
  Sidobordet från Swedese har en avskalad design med fokus på form och funktion. Under den tunna bordsskivan finns utrymme för förvaring, vilket gör det här sidobordet till en både snygg och praktisk möbel. Formgivning av Naoto Fukasawa. Tillverkat i Sverige. Om sidobordet från Swedese- Tillverkat av ekfanér.- Sidobord med förvaring.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 490 mm.- Formgivning av Naoto Fukasawa.- Tillverkat i Sverige. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • DICE Sidobord Mörkbrun

  dice sidobord mörkbrun
  Dice är ett snyggt sidobord med gott om förvaring. Sidobordet har ett tidlöst utseende som enkelt passar in i många olika sorters hem. Komplettera gärna med övriga möbler i samma serie. Sidobordet är tillverkat i ek och har ben i metall. Dörrarna öppnas enkelt med en push-open funktion.Design & egenskaperSnyggt sidobord med gott om förvaring.Har dimensionerna 180x45x78 cm.Maxvikt inre hyllplan: 10 kg.Material & skötselUnderrede tillverkat i metall. Toppskiva, dörrar och hyllor tillverkade i ek.Trä är ett naturmaterial. Ådror och kvistar är en del av träets natur och träets färger och strukturer är naturliga egenskaper.Färgvariationer kan inte undvikas vid normal användning, men för att minimera missfärgning rekommenderar vi att du skyddar träet från direkt solljus.Eventuellt spill bör avlägsnas med en fuktig trasa.Leverans & förpackningLevereras ej monterad. Antal förpackningar: 3 st.Vikt: 64 kg.
 • TRÄ EXKLUSIVT Sanne sidobord, fyrkantigt - svart furu MDF

  trä exklusivt sanne sidobord, fyrkantigt - svart furu mdf
 • Orient sidobord OUTLET

  orient sidobord outlet
  Elegant sidobord från Eichholtz i guldfinish och klarglas.
 • Muubs Hitch Konsolbord L110xd30xh90 Cm Svart / Antik Mässing - Sidobord & Avlastningsbord Järn Antikmässing

  muubs hitch konsolbord l110xd30xh90 cm svart / antik mässing - sidobord & avlastningsbord järn antikmässing
  Konsolbordet från Muubs har en smal design i järn med tre hyllplan i aluminium i olika storlekar och en industriell look perfekt för vardagsrummet. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om konsolbordet från Muubs- Från serien Hitch.- Tillverkat av järn och aluminium.- 3 tre hyllor.- Djup: 300 mm.- Höjd: 900 mm.- Längd: 1100 mm. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Androgyne Sidobord Ø50 Cm Kunis Breccia Sten / Mörkbetsad Ek - Sidobord & Avlastningsbord Plast Mörkbetsad Ek - 1119819

  audo copenhagen androgyne sidobord ø50 cm kunis breccia sten / mörkbetsad ek - sidobord & avlastningsbord plast mörkbetsad ek - 1119819
  Androgyne sidobord från Audo Copenhagen med en modern design perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Det är tillverkat av MDF med fanér och har en stabil, handgjord konstruktion. Sidobordet har en vacker bordsskiva i sten och intressanta, kontrasterande former. Design av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne sidobord - Kontrasterande material.- Vackert hantverk.- Sidobordet finns i olika utföranden.- Höjd: 390 mm.- Design av Danielle Siggerud.- Diameter: 500 mm.- Garanti: 2 år.- Vikt: 15.5 kg.- Plasttassar ingår.- Finns även med bordsskiva i fanér.- Det här sidobordet ingår i Audo Copenhagens serie Androgyne.- Denna produkt levereras omonterad.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd en torr trasa.- Använd ett rengöringsmedel som är särskilt anpassat för sten eller marmor. Vi har valt ut Mörkbetsad Ek Sidobord & Avlastningsbord i Plast från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Frame 35 Sidobord Med 1 Låda Ek - Sidobord & Avlastningsbord Ek - BL39401

  audo copenhagen frame 35 sidobord med 1 låda ek - sidobord & avlastningsbord ek - bl39401
  Upplev tidlös elegans med Frame 35 sidobord från Audo Copenhagen. Perfekt bredvid soffan eller som nattduksbord, med en mjukstängande låda och en öppen hylla. Det är vackert designat av Mogens Lassen och är en sann symbol för stil och funktionalitet. Tillverkat i Danmark. Design av Mogens Lassen. Bra att veta om sidobordet - Erbjuds i flera utföranden.- Det här sidobordet ingår i Audo Copenhagens serie Frame.- Tillverkat i Danmark.- Design av Mogens Lassen.- Med en låda. Vi har valt ut Ek Sidobord & Avlastningsbord från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Bobby sidobord Ø40 cm - Valnöt/svart

  bobby sidobord ø40 cm - valnöt/svart
 • Petite Friture Hollo Sidobord Guld - Sidobord & Avlastningsbord Stål Guld - M0140405

  petite friture hollo sidobord guld - sidobord & avlastningsbord stål guld - m0140405
  Hollo sidobord från Petite Friture med en stilren design i stål och en stabil konstruktion. Matt yta med ett skyddande lager med epoxifärg. Går att använda både inom- och utomhus. Tillverkat i Polen. Design av AC / AL Studio. Originaldesign från år 2012. Bra att veta om sidobordet - Hollo uppskattas för den stilrena designen.- Hollo är också omtyckt för de olika användningsområdena.- Sidobordet erbjuds i flera färger.- Tillverkat i Polen.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd inte slipmedel eller metallsvamp.- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel. Vi har valt ut Guld Sidobord & Avlastningsbord i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Otus sidobord mocha

  otus sidobord mocha
  Sidobordet Otus förenar naturinspirerad design och modern elegans. Med en fyllig mocha-ekfanér som utstrålar värme och elegant borstad mässingsfinish adderar sidobordet en känsla av sofistikerad lyx.
 • Pastill - Margot runt sidobord ø 45 cm - Rosa

  pastill - margot runt sidobord ø 45 cm - rosa
  Låt det lilla sidobordet ta plats och visa var centrum i rummet är. Runt och helt enfärgat sticker Margot ut med sin sköna retrodesign som samtidigt ger en futuristisk känsla. Bordsskivan som är av FSC-märkt MDF har samma färgnyans som den pulverlackerade metallbasen. Inred rummet i harmoni med Margot eller låt sidobordet skapa magisk kontrast. Allt funkar med Margot. Produkten innehåller trä som är avverkat från ett ansvarsfullt, kontrollerat och mer hållbart skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö. - MDF, stål - ø 45 cm, höjd 51,5 cm
 • VASAGLE Konsolbord, hallbord, sidobord, soffbord med 2 lådor, stålram, hall, vardagsrum, industriell design, vintage

  vasagle konsolbord, hallbord, sidobord, soffbord med 2 lådor, stålram, hall, vardagsrum, industriell design, vintage
 • Normann Copenhagen Block Bord Ljusgrå - Rullvagnar & Serveringsvagnar Ask Ljusgrå - 602200

  normann copenhagen block bord ljusgrå - rullvagnar & serveringsvagnar ask ljusgrå - 602200
  Block Bord från Normann Copenhagen är designat av Simon Legald. Ett praktiskt litet rullbord i stilren nordisk design. Hyllan har två hyllplan som som kan lastas med en maxvikt på 10kg per hylla. Använd den som sidobord till soffan, sängen, i barnrummet eller som drinkvagn. Den är lätt att flytta runt tack vare träpinnarna som sticker upp på ovansidan och hjulen går praktiskt att snurra runt 360 grader. En modern variant av den klassiska tevagnen. Vi har valt ut Ljusgrå Rullvagnar & Serveringsvagnar i Ask från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • SEABROOK sidobord ø 40 cm

  seabrook sidobord ø 40 cm
  Runt sidobord med underrede av järn och en fin bordsskiva av marmor. Bordet kommer i två varianter, den ena har mässingspläterat underrede och vit marmorskiva, det andra har svartlackat underrede och svart marmorskiva. Bordets design gör att det får
 • Brafab Zten Soffbord 80x80x35 Grå - Sidobord & Småbord Keramik Vit

  brafab zten soffbord 80x80x35 grå - sidobord & småbord keramik vit
  Soffbordet från Brafab har tåliga ytor i kompositsten med en stadig stomme i aluminium och justerbara, dolda ben. Perfekt för uteplatsen eller terrassen. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egna fina blandning. Om soffbordet från Brafab- Kombinera soffbordet med en trädgårdssoffa från Brafab. Shoppa Sidobord & Småbord och mer Utebord hos Royal Design.
 • Hay Kofi Sidobord 60x60 Cm Vattenbaserad Lackad / Gråtonat Glas - Sidobord & Avlastningsbord Ek - 941705

  hay kofi sidobord 60x60 cm vattenbaserad lackad / gråtonat glas - sidobord & avlastningsbord ek - 941705
  Kofi sidobord från Hay med en stilren, elegant design perfekt för det moderna hemmet. Det är tillverkat i Kina och har rena linjer med en miljövänlig profil och ett underrede i FSC-certifierad, vacker ek med en vattenbaserad lack. Sidobordet har en bordsskiva i glas med valbart utseende för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Design av Martin Solem. Bra att veta om Kofi sidobord - Sidobordet finns i olika utföranden.- Stilren, modern look.- Valbar bordsskiva i glas.- Miljövänliga material.- Vattenbaserad finish.- Längd: 600 mm.- Bredd: 600 mm.- Höjd: 360 mm.- Design av Martin Solem.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Plattpackat.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om sidobordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Sidobord & Avlastningsbord i Ek från HAY med stor omsorg.
 • LAFORMA Kesbury sidobord, runt - vit/svart/grå emaljjärn

  laforma kesbury sidobord, runt - vit/svart/grå emaljjärn
 • Hoxton sidobord mässing

  hoxton sidobord mässing
  Hoxton sidobord från Eichholtz passar perfekt för att placera dekor på och som en fin inredningsdetalj i hemmet. Sidoborden har toppskivor i klarglas och stomme i rostfritt stål. Säljes i set om två bord, i två olika storlekar.
 • VANNES Sidobord 60cm Vit

  vannes sidobord 60cm vit
  Vannes är ett smidigt och stabilt sidobord från populära Brafab. Den moderna tolkningen av traditionell design balanseras snyggt av de rundade benen som ger bordet ett lekfullt och samtidigt stilrent uttryck. Benen är placerade i ett kryss som är som skapat för att vila fötterna på. Borden finns i två storlekar och fyra färger, därför är de perfekta för att kombinera med varandra som satsbord. Tack vare att borden tillverkats i pulverackerad aluminium är de tåliga och lätta att underhålla. Här visas storleken 60cm i färgen Vit.
 • Ferm Living Vault Sidobord - Sidobord & Avlastningsbord Stål Svart

  ferm living vault sidobord - sidobord & avlastningsbord stål svart
  Sidobordet från ferm LIVING har en elegant, funktionell design med en bågformad bas i pulverlackerat stål och en bordsskiva i marmor. Det har ett hyllplan i mitten perfekt för förvaring av tidningar eller böcker. Om sidobordet från ferm LIVING- Vault uppskattas för det sofistikerade uttrycket.- Tillverkat av marmor och stål.- Sidobordet finns i olika färger.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Skötselråd för sidobordet- Använd ett rengöringsmedel som är särskilt anpassat för sten eller marmor. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Poseidon sidobord antik mässing

  poseidon sidobord antik mässing
  Upptäck det majestätiska Poseidon sidobordet, som har ett förtrollande ginkgo-lövmönster prytt med vår klassiska mässingsfinish. Toppat med klarglas visar bordet upp den perfekta balansen mellan konstnärligt hantverk och praktisk användning. Sidobordet Poseidon är en utsökt möbel som ger en touch av naturligt inspirerad skönhet och sofistikering till vilket vardagsrum som helst.
ileadileadilead