Möbler
www.mobel.se

Fiam möbler

 • Fiam Amigo Solsäng Grå - Solstolar & Solsängar Aluminium Grå - 035TXALUGR

  fiam amigo solsäng grå - solstolar & solsängar aluminium grå - 035txalugr
  Amigo solsäng från Fiam. Amigo är en ihopfällbar solstol tillverkad i aluminium och slitstarkt textilenetyg. Ryggstödet går att justera i fyra olika lägen för hög komfort. En underhållsfri solsäng med bärhandtag som är perfekt att ta med till stranden, ställa upp i trädgården eller på balkongen. Nackkudde medföljer inte. Vi har valt ut Grå Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Fiesta Däckstol Taupe - Solstolar & Solsängar Textil Taupe - 027TX ALU TA

  fiam fiesta däckstol taupe - solstolar & solsängar textil taupe - 027tx alu ta
  Fiesta däckstol från Fiam med en hög komfort och högkvalitativa material i olika färger att välja mellan. En praktisk fåtölj för utomhusanvändning med en fällbar konstruktion, tre justerbara lägen och en ytbehandling för alla väderlekar. Lättviktig ram i aluminium med ett slitstarkt, italienskt tyg för att hålla i många år framöver. Perfekt för de som prioriterar bekvämlighet, flexibilitet och smidighet. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Design av Francesco Favagrossa. Tillverkad i Italien. Bra att veta om Fiesta däckstol - Premiumkvalitet med en optimal komfort.- Justerbar konstruktion med tre olika lägen.- Lättviktig stomme i vädertåligt aluminium.- Slitstarkt, italienskt tyg.- Hopfällbar.- Däckstolen finns i olika färgval.- Tillverkad i Italien.- Ingår i serien Fiesta.- Finns även som solstol med stoppad dyna.- Kombinera däckstolen med Chico fotpall från Fiam. Däckstolens dimensioner:- Bredd: 610 mm.- Djup: 910 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 380 mm.- Maxvikt : 120 kg. Hur bör du ta hand om däckstolen?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och ett milt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Vi har valt ut Taupe Solstolar & Solsängar i Textil från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Fiesta Soft Solstol Beige - Solstolar & Solsängar Aluminium Beige - 027SALUBIBE

  fiam fiesta soft solstol beige - solstolar & solsängar aluminium beige - 027salubibe
  Fiesta Soft solstol från Fiam. Fiesta är en mycket bekväm solstol med en fantastiskt skön dyna som ger ännu mer komfort. Lutningen på ryggen går att justera i fyra olika lägen och när man fäller ihop den tar den mycket liten plats där den skall förvaras. Dynan kan enkelt tas av och går även att tvätta i maskin upp till 40 grader. Dynan är slitstark och har en smuts- och vattenavvisande yta som passar perfekt för balkongen, i trädgården eller stranden.Det bärande tyget i stolen är inte alltid detsamma som dynan. Beige solstol: dynan är beige, tyget i stolen är off white. Marinblå solstol: dynan är marinblå, tyget i stolen är blått. Svart solstol: dynan är svart, tyget i stolen är svart. Vi har valt ut Beige Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Amigo Xxl Solsäng Vit - Solstolar & Solsängar Textil Vit - 038TXALUBI

  fiam amigo xxl solsäng vit - solstolar & solsängar textil vit - 038txalubi
  Amigo XXL från Fiam är designad av Francesco Favagrossa. Klassisk solsäng som är perfekt att slänga sig i när solen kommer fram. Stolen väger lite och kan smidigt fällas ihop så att den inte tar onödig plats när den inte används. Den har också praktiska handtag att bära den i vilket gör den lätt att ta med till stranden eller flytta runt. Den har tre lägen för ryggstödet så att man alltid hittar den perfekta lutningen. Stolen har mycket vädertåligt tyg som motstår smuts, fukt och mögel. Nackkudde säljs separat.Tvättas av med en svamp och ett milt tvättmedel. Vi har valt ut Vit Solstolar & Solsängar i Textil från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Fiesta Däckstol Grå - Solstolar & Solsängar Textil Grå - 027TXALUGR

  fiam fiesta däckstol grå - solstolar & solsängar textil grå - 027txalugr
  Fiesta däckstol från Fiam med en hög komfort och högkvalitativa material i olika färger att välja mellan. En praktisk fåtölj för utomhusanvändning med en fällbar konstruktion, tre justerbara lägen och en ytbehandling för alla väderlekar. Lättviktig ram i aluminium med ett slitstarkt, italienskt tyg för att hålla i många år framöver. Perfekt för de som prioriterar bekvämlighet, flexibilitet och smidighet. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Design av Francesco Favagrossa. Tillverkad i Italien. Bra att veta om Fiesta däckstol - Premiumkvalitet med en optimal komfort.- Justerbar konstruktion med tre olika lägen.- Lättviktig stomme i vädertåligt aluminium.- Slitstarkt, italienskt tyg.- Hopfällbar.- Däckstolen finns i olika färgval.- Tillverkad i Italien.- Ingår i serien Fiesta.- Finns även som solstol med stoppad dyna.- Kombinera däckstolen med Chico fotpall från Fiam. Däckstolens dimensioner:- Bredd: 610 mm.- Djup: 910 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 380 mm.- Maxvikt : 120 kg. Hur bör du ta hand om däckstolen?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och ett milt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Vi har valt ut Grå Solstolar & Solsängar i Textil från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Fiesta Soft Solstol Grå - Solstolar & Solsängar Aluminium Grå - 027SALUGR

  fiam fiesta soft solstol grå - solstolar & solsängar aluminium grå - 027salugr
  Fiesta Soft solstol från Fiam. Fiesta är en mycket bekväm solstol med en fantastiskt skön dyna som ger ännu mer komfort. Lutningen på ryggen går att justera i fyra olika lägen och när man fäller ihop den tar den mycket liten plats där den skall förvaras. Dynan kan enkelt tas av och går även att tvätta i maskin upp till 40 grader. Dynan är slitstark och har en smuts- och vattenavvisande yta som passar perfekt för balkongen, i trädgården eller stranden.Det bärande tyget i stolen är inte alltid detsamma som dynan. Beige solstol: dynan är beige, tyget i stolen är off white. Marinblå solstol: dynan är marinblå, tyget i stolen är blått. Svart solstol: dynan är svart, tyget i stolen är svart. Vi har valt ut Grå Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Amigo Solsäng Svart - Solstolar & Solsängar Aluminium Svart - 035TXALUNE

  fiam amigo solsäng svart - solstolar & solsängar aluminium svart - 035txalune
  Amigo solsäng från Fiam. Amigo är en ihopfällbar solstol tillverkad i aluminium och slitstarkt textilenetyg. Ryggstödet går att justera i fyra olika lägen för hög komfort. En underhållsfri solsäng med bärhandtag som är perfekt att ta med till stranden, ställa upp i trädgården eller på balkongen. Nackkudde medföljer inte. Vi har valt ut Svart Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Fiesta Soft Solstol Marinblå - Solstolar & Solsängar Aluminium Marinblå - 027S ALU BL

  fiam fiesta soft solstol marinblå - solstolar & solsängar aluminium marinblå - 027s alu bl
  Fiesta Soft solstol från Fiam. Fiesta är en mycket bekväm solstol med en fantastiskt skön dyna som ger ännu mer komfort. Lutningen på ryggen går att justera i fyra olika lägen och när man fäller ihop den tar den mycket liten plats där den skall förvaras. Dynan kan enkelt tas av och går även att tvätta i maskin upp till 40 grader. Dynan är slitstark och har en smuts- och vattenavvisande yta som passar perfekt för balkongen, i trädgården eller stranden.Det bärande tyget i stolen är inte alltid detsamma som dynan. Beige solstol: dynan är beige, tyget i stolen är off white. Marinblå solstol: dynan är marinblå, tyget i stolen är blått. Svart solstol: dynan är svart, tyget i stolen är svart. Vi har valt ut Marinblå Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Amigo Solsäng Vit - Solstolar & Solsängar Aluminium Vit - 035TXALUBI

  fiam amigo solsäng vit - solstolar & solsängar aluminium vit - 035txalubi
  Amigo solsäng från Fiam. Amigo är en ihopfällbar solstol tillverkad i aluminium och slitstarkt textilenetyg. Ryggstödet går att justera i fyra olika lägen för hög komfort. En underhållsfri solsäng med bärhandtag som är perfekt att ta med till stranden, ställa upp i trädgården eller på balkongen. Nackkudde medföljer inte. Vi har valt ut Vit Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Spaghetti Solsäng Sage Green - Solstolar & Solsängar Aluminium Sage Green - 084 ALU SG

  fiam spaghetti solsäng sage green - solstolar & solsängar aluminium sage green - 084 alu sg
  Spaghetti solsäng från Fiam med klassisk, tidlös design med praktisk, fällbar funktion perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har stabila remmar i PVC med tåligt stativ i aluminium och justerbart fotstöd för extra komfort. Välj mellan olika färger. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Går att användas utomhus under tak. Bra att veta om Spaghetti solsäng - Klassisk, bekväm design.- Tillverkad av aluminium och PVC.- Justerbart fotstöd.- Stabila remmar.- Fällbar solsäng.- Aluminium stativ.- Ingår i serien Spaghetti.- Solsängen finns i olika färgval.- Djup: 1290 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 380 mm. Hur bör du ta hand om solsängen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Sage Green Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Spaghetti Solsäng Gul - Solstolar & Solsängar Aluminium Gul - 084ALUGI

  fiam spaghetti solsäng gul - solstolar & solsängar aluminium gul - 084alugi
  Spaghetti solsäng från Fiam med klassisk, tidlös design med praktisk, fällbar funktion perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har stabila remmar i PVC med tåligt stativ i aluminium och justerbart fotstöd för extra komfort. Välj mellan olika färger. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Går att användas utomhus under tak. Bra att veta om Spaghetti solsäng - Klassisk, bekväm design.- Tillverkad av aluminium och PVC.- Justerbart fotstöd.- Stabila remmar.- Fällbar solsäng.- Aluminium stativ.- Ingår i serien Spaghetti.- Solsängen finns i olika färgval.- Djup: 1290 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 380 mm. Hur bör du ta hand om solsängen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Gul Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Fiesta Däckstol - Solstolar & Solsängar Textil Vit

  fiam fiesta däckstol - solstolar & solsängar textil vit
  Däckstolen från Fiam är perfekt för avslappnande dagar och har premiumkvalitet i lättviktigt aluminium och slitstarkt, italienskt tyg för alla väderlekar. Den har en genomtänkt konstruktion med en fällbar funktion för enkel förvaring, tre justerbara lägen för optimal komfort och en motståndkraftig ytbehandling för långvarig slitstyrka. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Välj mellan olika färger. Formgivning av Francesco Favagrossa. Tillverkad i Italien. Om däckstolen från Fiam- Premiumkvalitet med en optimal komfort.- Justerbar konstruktion med tre olika lägen.- Lättviktig stomme i vädertåligt aluminium.- Slitstarkt, italienskt tyg.- Hopfällbar.- Däckstolen kommer i olika färger.- Tillverkad i Italien.- Från serien Fiesta.- Finns även som solstol med stoppad dyna.- Kombinera däckstolen med Chico fotpall från Fiam. Däckstolens dimensioner:- Bredd: 610 mm.- Djup: 910 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 380 mm.- Maxvikt : 120 kg. Skötselråd för däckstolen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och ett milt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Amigo Xxl Solsäng Sage Green - Solstolar & Solsängar Textil Sage Green - 038TX ALU BIGR

  fiam amigo xxl solsäng sage green - solstolar & solsängar textil sage green - 038tx alu bigr
  Amigo XXL från Fiam är designad av Francesco Favagrossa. Klassisk solsäng som är perfekt att slänga sig i när solen kommer fram. Stolen väger lite och kan smidigt fällas ihop så att den inte tar onödig plats när den inte används. Den har också praktiska handtag att bära den i vilket gör den lätt att ta med till stranden eller flytta runt. Den har tre lägen för ryggstödet så att man alltid hittar den perfekta lutningen. Stolen har mycket vädertåligt tyg som motstår smuts, fukt och mögel. Nackkudde säljs separat.Tvättas av med en svamp och ett milt tvättmedel. Vi har valt ut Sage Green Solstolar & Solsängar i Textil från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Fiesta Soft Solstol Orange - Solstolar & Solsängar Aluminium Orange - 027SALUAR

  fiam fiesta soft solstol orange - solstolar & solsängar aluminium orange - 027saluar
  Fiesta Soft solstol från Fiam. Fiesta är en mycket bekväm solstol med en fantastiskt skön dyna som ger ännu mer komfort. Lutningen på ryggen går att justera i fyra olika lägen och när man fäller ihop den tar den mycket liten plats där den skall förvaras. Dynan kan enkelt tas av och går även att tvätta i maskin upp till 40 grader. Dynan är slitstark och har en smuts- och vattenavvisande yta som passar perfekt för balkongen, i trädgården eller stranden.Det bärande tyget i stolen är inte alltid detsamma som dynan. Beige solstol: dynan är beige, tyget i stolen är off white. Marinblå solstol: dynan är marinblå, tyget i stolen är blått. Svart solstol: dynan är svart, tyget i stolen är svart. Vi har valt ut Orange Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Spaghetti Solsäng Svart - Solstolar & Solsängar Aluminium Svart - 084ALUNE

  fiam spaghetti solsäng svart - solstolar & solsängar aluminium svart - 084alune
  Spaghetti solsäng från Fiam med klassisk, tidlös design med praktisk, fällbar funktion perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har stabila remmar i PVC med tåligt stativ i aluminium och justerbart fotstöd för extra komfort. Välj mellan olika färger. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Går att användas utomhus under tak. Bra att veta om Spaghetti solsäng - Klassisk, bekväm design.- Tillverkad av aluminium och PVC.- Justerbart fotstöd.- Stabila remmar.- Fällbar solsäng.- Aluminium stativ.- Ingår i serien Spaghetti.- Solsängen finns i olika färgval.- Djup: 1290 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 380 mm. Hur bör du ta hand om solsängen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Amigo Solsäng Orange - Solstolar & Solsängar Aluminium Orange - 035TXALUAR

  fiam amigo solsäng orange - solstolar & solsängar aluminium orange - 035txaluar
  Amigo solsäng från Fiam. Amigo är en ihopfällbar solstol tillverkad i aluminium och slitstarkt textilenetyg. Ryggstödet går att justera i fyra olika lägen för hög komfort. En underhållsfri solsäng med bärhandtag som är perfekt att ta med till stranden, ställa upp i trädgården eller på balkongen. Nackkudde medföljer inte. Vi har valt ut Orange Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Fiesta Soft Solstol Antracit - Solstolar & Solsängar Aluminium Antracit - 027SALUBINE

  fiam fiesta soft solstol antracit - solstolar & solsängar aluminium antracit - 027salubine
  Fiesta Soft solstol från Fiam. Fiesta är en mycket bekväm solstol med en fantastiskt skön dyna som ger ännu mer komfort. Lutningen på ryggen går att justera i fyra olika lägen och när man fäller ihop den tar den mycket liten plats där den skall förvaras. Dynan kan enkelt tas av och går även att tvätta i maskin upp till 40 grader. Dynan är slitstark och har en smuts- och vattenavvisande yta som passar perfekt för balkongen, i trädgården eller stranden.Det bärande tyget i stolen är inte alltid detsamma som dynan. Beige solstol: dynan är beige, tyget i stolen är off white. Marinblå solstol: dynan är marinblå, tyget i stolen är blått. Svart solstol: dynan är svart, tyget i stolen är svart. Vi har valt ut Antracit Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Amigo Solsäng Taupe - Solstolar & Solsängar Aluminium Taupe - 035TXALUTA

  fiam amigo solsäng taupe - solstolar & solsängar aluminium taupe - 035txaluta
  Amigo solsäng från Fiam. Amigo är en ihopfällbar solstol tillverkad i aluminium och slitstarkt textilenetyg. Ryggstödet går att justera i fyra olika lägen för hög komfort. En underhållsfri solsäng med bärhandtag som är perfekt att ta med till stranden, ställa upp i trädgården eller på balkongen. Nackkudde medföljer inte. Vi har valt ut Taupe Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Fiesta Däckstol Aqua - Solstolar & Solsängar Textil Aqua - 027TX ALU BIAQ

  fiam fiesta däckstol aqua - solstolar & solsängar textil aqua - 027tx alu biaq
  Fiesta däckstol från Fiam med en hög komfort och högkvalitativa material i olika färger att välja mellan. En praktisk fåtölj för utomhusanvändning med en fällbar konstruktion, tre justerbara lägen och en ytbehandling för alla väderlekar. Lättviktig ram i aluminium med ett slitstarkt, italienskt tyg för att hålla i många år framöver. Perfekt för de som prioriterar bekvämlighet, flexibilitet och smidighet. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Design av Francesco Favagrossa. Tillverkad i Italien. Bra att veta om Fiesta däckstol - Premiumkvalitet med en optimal komfort.- Justerbar konstruktion med tre olika lägen.- Lättviktig stomme i vädertåligt aluminium.- Slitstarkt, italienskt tyg.- Hopfällbar.- Däckstolen finns i olika färgval.- Tillverkad i Italien.- Ingår i serien Fiesta.- Finns även som solstol med stoppad dyna.- Kombinera däckstolen med Chico fotpall från Fiam. Däckstolens dimensioner:- Bredd: 610 mm.- Djup: 910 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 380 mm.- Maxvikt : 120 kg. Hur bör du ta hand om däckstolen?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och ett milt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Vi har valt ut Aqua Solstolar & Solsängar i Textil från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Amigo Solsäng Mörkgrå - Solstolar & Solsängar Aluminium Mörkgrå - 035 TX ALU GU

  fiam amigo solsäng mörkgrå - solstolar & solsängar aluminium mörkgrå - 035 tx alu gu
  Amigo solsäng från Fiam. Amigo är en ihopfällbar solstol tillverkad i aluminium och slitstarkt textilenetyg. Ryggstödet går att justera i fyra olika lägen för hög komfort. En underhållsfri solsäng med bärhandtag som är perfekt att ta med till stranden, ställa upp i trädgården eller på balkongen. Nackkudde medföljer inte. Vi har valt ut Mörkgrå Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Amigo Solsäng - Solstolar & Solsängar Aluminium Grå

  fiam amigo solsäng - solstolar & solsängar aluminium grå
  Amigo är en klassisk solsäng från italienska Fiam som är justerbar i tre olika lägen. Solsängen kan enkelt fällas ihop och har ett bärhandtag för att man lätt ska kunna bära runt den. Solsängen är tillverkad av aluminium och textiler som gör att den är vädertålig och underhållsfri och en perfekt solsäng att tillbringa lata dagar i. Nackkudde ingår inte. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Fiesta Soft Solstol - Solstolar & Solsängar Aluminium Grå

  fiam fiesta soft solstol - solstolar & solsängar aluminium grå
  Fiesta från Fiam är en slittålig, smidig och bekväm solstol. Stolen är ställbar i fyra olika lägen, hopfällbar och väger lite vilket gör den väldigt smidig att ta med sig. Stolen är gjord av aluminium som gör att den är vädertålig och underhållsfri. Avtagbart tyg som kan tvättas i 40°C.Det bärande tyget i stolen är inte alltid detsamma som dynan. Beige solstol: dynan är beige, tyget i stolen är off white. Marinblå solstol: dynan är marinblå, tyget i stolen är blått. Svart solstol: dynan är svart, tyget i stolen är svart. Grå solstol: dynan är grå, armstöden är ljusgrå. Kompletterna gärna solstolen med den tillhörande fotpallen Chico, som kan köpas separat för ytterligare bekvämlighet. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Fiesta Soft Solstol Sage Green - Solstolar & Solsängar Aluminium Sage Green - 027TXALUSG

  fiam fiesta soft solstol sage green - solstolar & solsängar aluminium sage green - 027txalusg
  Fiesta Soft solstol från Fiam. Fiesta är en mycket bekväm solstol med en fantastiskt skön dyna som ger ännu mer komfort. Lutningen på ryggen går att justera i fyra olika lägen och när man fäller ihop den tar den mycket liten plats där den skall förvaras. Dynan kan enkelt tas av och går även att tvätta i maskin upp till 40 grader. Dynan är slitstark och har en smuts- och vattenavvisande yta som passar perfekt för balkongen, i trädgården eller stranden.Det bärande tyget i stolen är inte alltid detsamma som dynan. Beige solstol: dynan är beige, tyget i stolen är off white. Marinblå solstol: dynan är marinblå, tyget i stolen är blått. Svart solstol: dynan är svart, tyget i stolen är svart. Vi har valt ut Sage Green Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Amigo Solsäng Marinblå - Solstolar & Solsängar Aluminium Marinblå - 035TXALUBK

  fiam amigo solsäng marinblå - solstolar & solsängar aluminium marinblå - 035txalubk
  Amigo solsäng från Fiam. Amigo är en ihopfällbar solstol tillverkad i aluminium och slitstarkt textilenetyg. Ryggstödet går att justera i fyra olika lägen för hög komfort. En underhållsfri solsäng med bärhandtag som är perfekt att ta med till stranden, ställa upp i trädgården eller på balkongen. Nackkudde medföljer inte. Vi har valt ut Marinblå Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Fiesta Soft Solstol Continente - Solstolar & Solsängar Aluminium Continente - 027S ALU CO

  fiam fiesta soft solstol continente - solstolar & solsängar aluminium continente - 027s alu co
  Fiesta Soft solstol från Fiam. Fiesta är en mycket bekväm solstol med en fantastiskt skön dyna som ger ännu mer komfort. Lutningen på ryggen går att justera i fyra olika lägen och när man fäller ihop den tar den mycket liten plats där den skall förvaras. Dynan kan enkelt tas av och går även att tvätta i maskin upp till 40 grader. Dynan är slitstark och har en smuts- och vattenavvisande yta som passar perfekt för balkongen, i trädgården eller stranden.Det bärande tyget i stolen är inte alltid detsamma som dynan. Beige solstol: dynan är beige, tyget i stolen är off white. Marinblå solstol: dynan är marinblå, tyget i stolen är blått. Svart solstol: dynan är svart, tyget i stolen är svart. Vi har valt ut Continente Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Fiesta Soft Solstol Mörkgrön - Solstolar & Solsängar Aluminium Mörkgrön - 027S ALU VS

  fiam fiesta soft solstol mörkgrön - solstolar & solsängar aluminium mörkgrön - 027s alu vs
  Fiesta Soft solstol från Fiam. Fiesta är en mycket bekväm solstol med en fantastiskt skön dyna som ger ännu mer komfort. Lutningen på ryggen går att justera i fyra olika lägen och när man fäller ihop den tar den mycket liten plats där den skall förvaras. Dynan kan enkelt tas av och går även att tvätta i maskin upp till 40 grader. Dynan är slitstark och har en smuts- och vattenavvisande yta som passar perfekt för balkongen, i trädgården eller stranden.Det bärande tyget i stolen är inte alltid detsamma som dynan. Beige solstol: dynan är beige, tyget i stolen är off white. Marinblå solstol: dynan är marinblå, tyget i stolen är blått. Svart solstol: dynan är svart, tyget i stolen är svart. Vi har valt ut Mörkgrön Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Amigo Top Solsäng Vit - Solstolar & Solsängar Aluminium Vit - 034TX ALU BI

  fiam amigo top solsäng vit - solstolar & solsängar aluminium vit - 034tx alu bi
  Amigo Top solsäng från Fiam med en smart design med en justerbar solskärm och en vikbar funktion för att enkelt flytta runt i hemmet. Den är perfekt för utomhusbruk och har ett justerbart ryggstöd med en position och ett elastiskt system för bästa komfort och en lättviktig stomme i aluminium. Den har Texfil-klädsel i PVC och polyester. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Amigo Top solsäng - Aluminium stomme med en uv-skyddad, vattentålig klädsel perfekt för alla väderlekar.- Justerbar solskärm.- Vikbar, utrymmessnål design med praktiska handtag.- Kombinera solsängen med en bekväm nackkudde från Fiam.- För mer information ladda ned PDF.- Vikt: 7,5 kg. Hur bör du ta hand om solsängen? - Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Vit Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Fiesta Soft Solstol - Solstolar & Solsängar Aluminium Beige

  fiam fiesta soft solstol - solstolar & solsängar aluminium beige
  Fiesta från Fiam är en slittålig, smidig och bekväm solstol. Stolen är ställbar i fyra olika lägen, hopfällbar och väger lite vilket gör den väldigt smidig att ta med sig. Stolen är gjord av aluminium som gör att den är vädertålig och underhållsfri. Avtagbart tyg som kan tvättas i 40°C.Det bärande tyget i stolen är inte alltid detsamma som dynan. Beige solstol: dynan är beige, tyget i stolen är off white. Marinblå solstol: dynan är marinblå, tyget i stolen är blått. Svart solstol: dynan är svart, tyget i stolen är svart. Grå solstol: dynan är grå, armstöden är ljusgrå. Kompletterna gärna solstolen med den tillhörande fotpallen Chico, som kan köpas separat för ytterligare bekvämlighet. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Fiesta Soft Solstol - Solstolar & Solsängar Aluminium Svart

  fiam fiesta soft solstol - solstolar & solsängar aluminium svart
  Fiesta från Fiam är en slittålig, smidig och bekväm solstol. Stolen är ställbar i fyra olika lägen, hopfällbar och väger lite vilket gör den väldigt smidig att ta med sig. Stolen är gjord av aluminium som gör att den är vädertålig och underhållsfri. Avtagbart tyg som kan tvättas i 40°C.Det bärande tyget i stolen är inte alltid detsamma som dynan. Beige solstol: dynan är beige, tyget i stolen är off white. Marinblå solstol: dynan är marinblå, tyget i stolen är blått. Svart solstol: dynan är svart, tyget i stolen är svart. Grå solstol: dynan är grå, armstöden är ljusgrå. Kompletterna gärna solstolen med den tillhörande fotpallen Chico, som kan köpas separat för ytterligare bekvämlighet. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Fiesta Soft Solstol - Solstolar & Solsängar Aluminium Antracit

  fiam fiesta soft solstol - solstolar & solsängar aluminium antracit
  Fiesta från Fiam är en slittålig, smidig och bekväm solstol. Stolen är ställbar i fyra olika lägen, hopfällbar och väger lite vilket gör den väldigt smidig att ta med sig. Stolen är gjord av aluminium som gör att den är vädertålig och underhållsfri. Avtagbart tyg som kan tvättas i 40°C.Det bärande tyget i stolen är inte alltid detsamma som dynan. Beige solstol: dynan är beige, tyget i stolen är off white. Marinblå solstol: dynan är marinblå, tyget i stolen är blått. Svart solstol: dynan är svart, tyget i stolen är svart. Grå solstol: dynan är grå, armstöden är ljusgrå. Kompletterna gärna solstolen med den tillhörande fotpallen Chico, som kan köpas separat för ytterligare bekvämlighet. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Amigo Solsäng - Solstolar & Solsängar Aluminium Marinblå

  fiam amigo solsäng - solstolar & solsängar aluminium marinblå
  Amigo är en klassisk solsäng från italienska Fiam som är justerbar i tre olika lägen. Solsängen kan enkelt fällas ihop och har ett bärhandtag för att man lätt ska kunna bära runt den. Solsängen är tillverkad av aluminium och textiler som gör att den är vädertålig och underhållsfri och en perfekt solsäng att tillbringa lata dagar i. Nackkudde ingår inte. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Amigo Xxl Solsäng - Solstolar & Solsängar Textil Vit

  fiam amigo xxl solsäng - solstolar & solsängar textil vit
  Amigo XXL är en klassisk och praktisk solsäng för bekväm och avkopplande vila i solen eller skuggan. XXL är storleken större, längre och högre än Amigo Solsäng. Stolen är lätt att fälla ihop och har praktiska bärhandtag vilket gör den smidig att ta med till stranden. Stommen är tillverkad av aluminium vilket gör att den väger lite och tyget textilene gör den vädertålig, smutsavvisande och mögelresistent. Nackkudde säljs separat. Vid behov tvätta av med svamp, vatten och milt rengöringsmedel.Vikt: 7 kg Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Fiesta Däckstol - Solstolar & Solsängar Textil Sage Green

  fiam fiesta däckstol - solstolar & solsängar textil sage green
  Däckstolen från Fiam är perfekt för avslappnande dagar och har premiumkvalitet i lättviktigt aluminium och slitstarkt, italienskt tyg för alla väderlekar. Den har en genomtänkt konstruktion med en fällbar funktion för enkel förvaring, tre justerbara lägen för optimal komfort och en motståndkraftig ytbehandling för långvarig slitstyrka. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Välj mellan olika färger. Formgivning av Francesco Favagrossa. Tillverkad i Italien. Om däckstolen från Fiam- Premiumkvalitet med en optimal komfort.- Justerbar konstruktion med tre olika lägen.- Lättviktig stomme i vädertåligt aluminium.- Slitstarkt, italienskt tyg.- Hopfällbar.- Däckstolen kommer i olika färger.- Tillverkad i Italien.- Från serien Fiesta.- Finns även som solstol med stoppad dyna.- Kombinera däckstolen med Chico fotpall från Fiam. Däckstolens dimensioner:- Bredd: 610 mm.- Djup: 910 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 380 mm.- Maxvikt : 120 kg. Skötselråd för däckstolen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och ett milt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Spaghetti Solsäng - Solstolar & Solsängar Aluminium Sage Green

  fiam spaghetti solsäng - solstolar & solsängar aluminium sage green
  Solsängen från Fiam har klassisk, tidlös design med praktisk, fällbar funktion perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har stabila remmar i PVC med tåligt stativ i aluminium. Den har justerbart fotstöd för extra komfort. Välj mellan olika färger. Går att användas utomhus under tak. Om solsängen från Fiam- Klassisk, bekväm design.- Tillverkad av aluminium och PVC.- Justerbart fotstöd.- Stabila remmar.- Fällbar solsäng.- Aluminium stativ.- Från serien Spaghetti.- Solsängen kommer i olika färger.- Djup: 1290 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 380 mm. Skötselråd för solsängen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Amigo Top Solsäng - Solstolar & Solsängar Aluminium Vit

  fiam amigo top solsäng - solstolar & solsängar aluminium vit
  Solsängen från Fiam är perfekt för utomhusbruk och har en smart design med en justerbar solskärm och en vikbar funktion för att enkelt flytta runt i hemmet. Den har ett justerbart ryggstöd med tre positioner och ett elastiskt system för bästa komfort. Den har en lättviktig stomme i aluminium och Texfil-klädsel i PVC och polyester. Välj mellan olika färger. Om solsängen från Fiam - Aluminium stomme med en uv-skyddad, vattentålig klädsel perfekt för alla väderlekar.- Justerbar solskärm.- Vikbar, utrymmessnål design med praktiska handtag.- Kombinera solsängen med en bekväm nackkudde från Fiam.- För mer information ladda ned PDF.- Vikt: 7,5 kg. Skötselråd för solsängen - Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Fiesta Soft Solstol - Solstolar & Solsängar Aluminium Mörkgrön

  fiam fiesta soft solstol - solstolar & solsängar aluminium mörkgrön
  Fiesta från Fiam är en slittålig, smidig och bekväm solstol. Stolen är ställbar i fyra olika lägen, hopfällbar och väger lite vilket gör den väldigt smidig att ta med sig. Stolen är gjord av aluminium som gör att den är vädertålig och underhållsfri. Avtagbart tyg som kan tvättas i 40°C.Det bärande tyget i stolen är inte alltid detsamma som dynan. Beige solstol: dynan är beige, tyget i stolen är off white. Marinblå solstol: dynan är marinblå, tyget i stolen är blått. Svart solstol: dynan är svart, tyget i stolen är svart. Grå solstol: dynan är grå, armstöden är ljusgrå. Kompletterna gärna solstolen med den tillhörande fotpallen Chico, som kan köpas separat för ytterligare bekvämlighet. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Amigo Solsäng - Solstolar & Solsängar Aluminium Mörkgrå

  fiam amigo solsäng - solstolar & solsängar aluminium mörkgrå
  Amigo är en klassisk solsäng från italienska Fiam som är justerbar i tre olika lägen. Solsängen kan enkelt fällas ihop och har ett bärhandtag för att man lätt ska kunna bära runt den. Solsängen är tillverkad av aluminium och textiler som gör att den är vädertålig och underhållsfri och en perfekt solsäng att tillbringa lata dagar i. Nackkudde ingår inte. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Ulisse Sittsäck - Fotpallar & Sittpuffar Polyester Vit

  fiam ulisse sittsäck - fotpallar & sittpuffar polyester vit
  Sittsäcken från Fiam har en smart, funktionell design perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har en hållbar, vattentät klädsel med en följsam kulfyllning för en bekväm och avkopplande känsla. Kombinera sittsäcken med ytterligare sittsäckar från Fiam. Tillverkad i Italien. Formgivning av Francesco Favagrossa. Om sittsäcken från Fiam- Modulär design.- Sittsäcken är vattentät.- Kombinera sittsäcken med ytterligare sittsäckar från Fiam.- Tillverkad i Italien.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 250 mm.- Längd: 1340 mm.- Fyllning: EPS kulor. Shoppa Fotpallar & Sittpuffar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Amigo Solsäng - Solstolar & Solsängar Aluminium Taupe

  fiam amigo solsäng - solstolar & solsängar aluminium taupe
  Amigo är en klassisk solsäng från italienska Fiam som är justerbar i tre olika lägen. Solsängen kan enkelt fällas ihop och har ett bärhandtag för att man lätt ska kunna bära runt den. Solsängen är tillverkad av aluminium och textiler som gör att den är vädertålig och underhållsfri och en perfekt solsäng att tillbringa lata dagar i. Nackkudde ingår inte. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fiam, Chico fotpall cognac leather

  fiam, chico fotpall cognac leather
  Chico är en fotpall i aluminium och textilene från Fiam. Kombinera Chico tillsammans med solstolarna Amigo, Fiesta och Casanova från Fiam. Produktegenskaper, Hopfällbar för enkel förvaringLätt konstruktion och därmed lätt att förflyttaEnkel rengöring
 • Fiam, Chico fotpall black leather

  fiam, chico fotpall black leather
  Chico är en fotpall i aluminium och textilene från Fiam. Kombinera Chico tillsammans med solstolarna Amigo, Fiesta och Casanova från Fiam. Produktegenskaper, Hopfällbar för enkel förvaringLätt konstruktion och därmed lätt att förflyttaEnkel rengöring
 • Fiam Samba Solstol Sage Green - Solstolar & Solsängar Aluminium Grön - 045TXWALUSG

  fiam samba solstol sage green - solstolar & solsängar aluminium grön - 045txwalusg
  Samba är en hopfällbar solsäng designad av Francesco Favagrossa från Fiam. Solsängen är tillverkad i aluminium och textilene vilket gör den slitstark och underhållsfri. Stolen har två lägen; antingen sitter man upp eller så drar man i armstöden och lutar sig tillbaka och då kommer man ner i liggande komfortabelt läge. Stolen väger lite och går lätt att fälla ihop när man inte vill ha den framme. Löstagbar nackkudde finns att köpa som tillbehör.Tvättas av med svamp, vatten och ett milt rengöringsmedel vid behov. Vi har valt ut Grön Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Spaghetti Solsäng Matt Grön - Solstolar & Solsängar Aluminium Mattgrön - 084ALUTA

  fiam spaghetti solsäng matt grön - solstolar & solsängar aluminium mattgrön - 084aluta
  Spaghetti solsäng från Fiam med klassisk, tidlös design med praktisk, fällbar funktion perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har stabila remmar i PVC med tåligt stativ i aluminium och justerbart fotstöd för extra komfort. Välj mellan olika färger. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Går att användas utomhus under tak. Bra att veta om Spaghetti solsäng - Klassisk, bekväm design.- Tillverkad av aluminium och PVC.- Justerbart fotstöd.- Stabila remmar.- Fällbar solsäng.- Aluminium stativ.- Ingår i serien Spaghetti.- Solsängen finns i olika färgval.- Djup: 1290 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 380 mm. Hur bör du ta hand om solsängen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Mattgrön Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Fiesta Däckstol Sage Green - Solstolar & Solsängar Textil Sage Green - 027TX ALU SG

  fiam fiesta däckstol sage green - solstolar & solsängar textil sage green - 027tx alu sg
  Fiesta däckstol från Fiam med en hög komfort och högkvalitativa material i olika färger att välja mellan. En praktisk fåtölj för utomhusanvändning med en fällbar konstruktion, tre justerbara lägen och en ytbehandling för alla väderlekar. Lättviktig ram i aluminium med ett slitstarkt, italienskt tyg för att hålla i många år framöver. Perfekt för de som prioriterar bekvämlighet, flexibilitet och smidighet. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Design av Francesco Favagrossa. Tillverkad i Italien. Bra att veta om Fiesta däckstol - Premiumkvalitet med en optimal komfort.- Justerbar konstruktion med tre olika lägen.- Lättviktig stomme i vädertåligt aluminium.- Slitstarkt, italienskt tyg.- Hopfällbar.- Däckstolen finns i olika färgval.- Tillverkad i Italien.- Ingår i serien Fiesta.- Finns även som solstol med stoppad dyna.- Kombinera däckstolen med Chico fotpall från Fiam. Däckstolens dimensioner:- Bredd: 610 mm.- Djup: 910 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 380 mm.- Maxvikt : 120 kg. Hur bör du ta hand om däckstolen?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och ett milt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Vi har valt ut Sage Green Solstolar & Solsängar i Textil från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Amigo Xxl Solsäng Svart - Solstolar & Solsängar Textil Svart - 038TXALUNE

  fiam amigo xxl solsäng svart - solstolar & solsängar textil svart - 038txalune
  Amigo XXL från Fiam är designad av Francesco Favagrossa. Klassisk solsäng som är perfekt att slänga sig i när solen kommer fram. Stolen väger lite och kan smidigt fällas ihop så att den inte tar onödig plats när den inte används. Den har också praktiska handtag att bära den i vilket gör den lätt att ta med till stranden eller flytta runt. Den har tre lägen för ryggstödet så att man alltid hittar den perfekta lutningen. Stolen har mycket vädertåligt tyg som motstår smuts, fukt och mögel. Nackkudde säljs separat.Tvättas av med en svamp och ett milt tvättmedel. Vi har valt ut Svart Solstolar & Solsängar i Textil från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Amigo Solsäng Continente - Solstolar & Solsängar Aluminium Betong - 035TXALUCO

  fiam amigo solsäng continente - solstolar & solsängar aluminium betong - 035txaluco
  Amigo solsäng från Fiam. Amigo är en ihopfällbar solstol tillverkad i aluminium och slitstarkt textilenetyg. Ryggstödet går att justera i fyra olika lägen för hög komfort. En underhållsfri solsäng med bärhandtag som är perfekt att ta med till stranden, ställa upp i trädgården eller på balkongen. Nackkudde medföljer inte. Vi har valt ut Betong Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Amigo Solsäng Sage Green - Solstolar & Solsängar Aluminium Sage Green - 035TXALUSG

  fiam amigo solsäng sage green - solstolar & solsängar aluminium sage green - 035txalusg
  Amigo solsäng från Fiam. Amigo är en ihopfällbar solstol tillverkad i aluminium och slitstarkt textilenetyg. Ryggstödet går att justera i fyra olika lägen för hög komfort. En underhållsfri solsäng med bärhandtag som är perfekt att ta med till stranden, ställa upp i trädgården eller på balkongen. Nackkudde medföljer inte. Vi har valt ut Sage Green Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Fiesta Däckstol Vit - Solstolar & Solsängar Textil Vit - 027TXALUBI

  fiam fiesta däckstol vit - solstolar & solsängar textil vit - 027txalubi
  Fiesta däckstol från Fiam med en hög komfort och högkvalitativa material i olika färger att välja mellan. En praktisk fåtölj för utomhusanvändning med en fällbar konstruktion, tre justerbara lägen och en ytbehandling för alla väderlekar. Lättviktig ram i aluminium med ett slitstarkt, italienskt tyg för att hålla i många år framöver. Perfekt för de som prioriterar bekvämlighet, flexibilitet och smidighet. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Design av Francesco Favagrossa. Tillverkad i Italien. Bra att veta om Fiesta däckstol - Premiumkvalitet med en optimal komfort.- Justerbar konstruktion med tre olika lägen.- Lättviktig stomme i vädertåligt aluminium.- Slitstarkt, italienskt tyg.- Hopfällbar.- Däckstolen finns i olika färgval.- Tillverkad i Italien.- Ingår i serien Fiesta.- Finns även som solstol med stoppad dyna.- Kombinera däckstolen med Chico fotpall från Fiam. Däckstolens dimensioner:- Bredd: 610 mm.- Djup: 910 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 380 mm.- Maxvikt : 120 kg. Hur bör du ta hand om däckstolen?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och ett milt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Vi har valt ut Vit Solstolar & Solsängar i Textil från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Fiesta Soft Solstol Svart - Solstolar & Solsängar Aluminium Svart - 027SALUNE

  fiam fiesta soft solstol svart - solstolar & solsängar aluminium svart - 027salune
  Fiesta Soft solstol från Fiam. Fiesta är en mycket bekväm solstol med en fantastiskt skön dyna som ger ännu mer komfort. Lutningen på ryggen går att justera i fyra olika lägen och när man fäller ihop den tar den mycket liten plats där den skall förvaras. Dynan kan enkelt tas av och går även att tvätta i maskin upp till 40 grader. Dynan är slitstark och har en smuts- och vattenavvisande yta som passar perfekt för balkongen, i trädgården eller stranden.Det bärande tyget i stolen är inte alltid detsamma som dynan. Beige solstol: dynan är beige, tyget i stolen är off white. Marinblå solstol: dynan är marinblå, tyget i stolen är blått. Svart solstol: dynan är svart, tyget i stolen är svart. Vi har valt ut Svart Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Amigo Top Solsäng Svart - Solstolar & Solsängar Aluminium Svart - 034TX ALU NE

  fiam amigo top solsäng svart - solstolar & solsängar aluminium svart - 034tx alu ne
  Amigo Top solsäng från Fiam med en smart design med en justerbar solskärm och en vikbar funktion för att enkelt flytta runt i hemmet. Den är perfekt för utomhusbruk och har ett justerbart ryggstöd med en position och ett elastiskt system för bästa komfort och en lättviktig stomme i aluminium. Den har Texfil-klädsel i PVC och polyester. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Amigo Top solsäng - Aluminium stomme med en uv-skyddad, vattentålig klädsel perfekt för alla väderlekar.- Justerbar solskärm.- Vikbar, utrymmessnål design med praktiska handtag.- Kombinera solsängen med en bekväm nackkudde från Fiam.- För mer information ladda ned PDF.- Vikt: 7,5 kg. Hur bör du ta hand om solsängen? - Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Amigo Solsäng - Solstolar & Solsängar Aluminium Vit

  fiam amigo solsäng - solstolar & solsängar aluminium vit
  Amigo är en klassisk solsäng från italienska Fiam som är justerbar i tre olika lägen. Solsängen kan enkelt fällas ihop och har ett bärhandtag för att man lätt ska kunna bära runt den. Solsängen är tillverkad av aluminium och textiler som gör att den är vädertålig och underhållsfri och en perfekt solsäng att tillbringa lata dagar i. Nackkudde ingår inte. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Amigo Solsäng - Solstolar & Solsängar Aluminium Svart

  fiam amigo solsäng - solstolar & solsängar aluminium svart
  Amigo är en klassisk solsäng från italienska Fiam som är justerbar i tre olika lägen. Solsängen kan enkelt fällas ihop och har ett bärhandtag för att man lätt ska kunna bära runt den. Solsängen är tillverkad av aluminium och textiler som gör att den är vädertålig och underhållsfri och en perfekt solsäng att tillbringa lata dagar i. Nackkudde ingår inte. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Amigo Xxl Solsäng - Solstolar & Solsängar Textil Svart

  fiam amigo xxl solsäng - solstolar & solsängar textil svart
  Amigo XXL är en klassisk och praktisk solsäng för bekväm och avkopplande vila i solen eller skuggan. XXL är storleken större, längre och högre än Amigo Solsäng. Stolen är lätt att fälla ihop och har praktiska bärhandtag vilket gör den smidig att ta med till stranden. Stommen är tillverkad av aluminium vilket gör att den väger lite och tyget textilene gör den vädertålig, smutsavvisande och mögelresistent. Nackkudde säljs separat. Vid behov tvätta av med svamp, vatten och milt rengöringsmedel.Vikt: 7 kg Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Fiesta Däckstol - Solstolar & Solsängar Textil Aqua

  fiam fiesta däckstol - solstolar & solsängar textil aqua
  Däckstolen från Fiam är perfekt för avslappnande dagar och har premiumkvalitet i lättviktigt aluminium och slitstarkt, italienskt tyg för alla väderlekar. Den har en genomtänkt konstruktion med en fällbar funktion för enkel förvaring, tre justerbara lägen för optimal komfort och en motståndkraftig ytbehandling för långvarig slitstyrka. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Välj mellan olika färger. Formgivning av Francesco Favagrossa. Tillverkad i Italien. Om däckstolen från Fiam- Premiumkvalitet med en optimal komfort.- Justerbar konstruktion med tre olika lägen.- Lättviktig stomme i vädertåligt aluminium.- Slitstarkt, italienskt tyg.- Hopfällbar.- Däckstolen kommer i olika färger.- Tillverkad i Italien.- Från serien Fiesta.- Finns även som solstol med stoppad dyna.- Kombinera däckstolen med Chico fotpall från Fiam. Däckstolens dimensioner:- Bredd: 610 mm.- Djup: 910 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 380 mm.- Maxvikt : 120 kg. Skötselråd för däckstolen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och ett milt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Ulisse Sittsäck Grå - Fotpallar & Sittpuffar Polyester Grå - 405 TX GR

  fiam ulisse sittsäck grå - fotpallar & sittpuffar polyester grå - 405 tx gr
  Ulisse sittsäck från Fiam med en spännande, modulär design perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den har ett slitstarkt, vattentätt yttertyg och en följsam kulfyllning för bästa komfort. Kombinera sittsäcken med ytterligare sittsäckar från Fiam. Tillverkad i Italien. Design av Francesco Favagrossa. Bra att veta om sittsäcken - Modulär design.- Kombinera sittsäcken med ytterligare sittsäckar från Fiam.- Sittsäcken är vattentät.- Tillverkad i Italien.- Fyllning: EPS kulor.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 250 mm.- Längd: 1340 mm. Vi har valt ut Grå Fotpallar & Sittpuffar i Polyester från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Ulisse Sittsäck Vit - Fotpallar & Sittpuffar Polyester Vit - 405 TX BI

  fiam ulisse sittsäck vit - fotpallar & sittpuffar polyester vit - 405 tx bi
  Ulisse sittsäck från Fiam med en spännande, modulär design perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den har ett slitstarkt, vattentätt yttertyg och en följsam kulfyllning för bästa komfort. Kombinera sittsäcken med ytterligare sittsäckar från Fiam. Tillverkad i Italien. Design av Francesco Favagrossa. Bra att veta om sittsäcken - Modulär design.- Kombinera sittsäcken med ytterligare sittsäckar från Fiam.- Sittsäcken är vattentät.- Tillverkad i Italien.- Fyllning: EPS kulor.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 250 mm.- Längd: 1340 mm. Vi har valt ut Vit Fotpallar & Sittpuffar i Polyester från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Ulisse Sittsäck - Fotpallar & Sittpuffar Polyester Grå

  fiam ulisse sittsäck - fotpallar & sittpuffar polyester grå
  Sittsäcken från Fiam har en smart, funktionell design perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har en hållbar, vattentät klädsel med en följsam kulfyllning för en bekväm och avkopplande känsla. Kombinera sittsäcken med ytterligare sittsäckar från Fiam. Tillverkad i Italien. Formgivning av Francesco Favagrossa. Om sittsäcken från Fiam- Modulär design.- Sittsäcken är vattentät.- Kombinera sittsäcken med ytterligare sittsäckar från Fiam.- Tillverkad i Italien.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 250 mm.- Längd: 1340 mm.- Fyllning: EPS kulor. Shoppa Fotpallar & Sittpuffar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Chico Pall - Barstolar & Pallar Aluminium Vit

  fiam chico pall - barstolar & pallar aluminium vit
  Chico fotpall från Fiam designad av Francesco Favagrossa är en slittålig, smidig och bekväm fotpall för utomhusbruk. Pallen är hopfällbar och väger lite och har ett mycket slittåligt tyg som motstår smuts, vatten och mögel vilket gör den nästintill underhållsfri. Om man ändå skulle behöva tvätta av den går det bra med en svamp, vatten och lite milt rengöringsmedel. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fiam Fiesta Soft Solstol - Solstolar & Solsängar Aluminium Marinblå

  fiam fiesta soft solstol - solstolar & solsängar aluminium marinblå
  Fiesta från Fiam är en slittålig, smidig och bekväm solstol. Stolen är ställbar i fyra olika lägen, hopfällbar och väger lite vilket gör den väldigt smidig att ta med sig. Stolen är gjord av aluminium som gör att den är vädertålig och underhållsfri. Avtagbart tyg som kan tvättas i 40°C.Det bärande tyget i stolen är inte alltid detsamma som dynan. Beige solstol: dynan är beige, tyget i stolen är off white. Marinblå solstol: dynan är marinblå, tyget i stolen är blått. Svart solstol: dynan är svart, tyget i stolen är svart. Grå solstol: dynan är grå, armstöden är ljusgrå. Kompletterna gärna solstolen med den tillhörande fotpallen Chico, som kan köpas separat för ytterligare bekvämlighet. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Domino Soffbord 70x70 Cm Antracit - Soffbord utomhus Aluminium Antracit - 480 AN

  fiam domino soffbord 70x70 cm antracit - soffbord utomhus aluminium antracit - 480 an
  Domino soffbord från Fiam med en modulär design i aluminium. Använd som soffbord, fotpall tillsammans med sittdyna eller komplettera din befintliga Domino-modul med en divan, extra sittplats eller ett sidobord. Perfekt för balkongen, terrassen eller andra utomhusmiljöer. Tillverkat i Italien. Bra att veta om Domino soffbord - 70x70 cm- Tillverkat i Italien.- Kombinera soffbordet med en Domino sittdyna från Fiam.- Modulär design.- För utomhusbruk.- Kan användas som soffbord, fotpall eller som en del av en större modulär design. Vi har valt ut Antracit Soffbord utomhus i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Domino Soffbord 70x70 Cm Vit - Soffbord utomhus Aluminium Vit - 480 BS

  fiam domino soffbord 70x70 cm vit - soffbord utomhus aluminium vit - 480 bs
  Domino soffbord från Fiam med en modulär design i aluminium. Använd som soffbord, fotpall tillsammans med sittdyna eller komplettera din befintliga Domino-modul med en divan, extra sittplats eller ett sidobord. Perfekt för balkongen, terrassen eller andra utomhusmiljöer. Tillverkat i Italien. Bra att veta om Domino soffbord - 70x70 cm- Tillverkat i Italien.- Kombinera soffbordet med en Domino sittdyna från Fiam.- Modulär design.- För utomhusbruk.- Kan användas som soffbord, fotpall eller som en del av en större modulär design. Vi har valt ut Vit Soffbord utomhus i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Domino Soffbord 70x70 Cm - Soffbord utomhus Aluminium Antracit

  fiam domino soffbord 70x70 cm - soffbord utomhus aluminium antracit
  Soffbordet från Fiam har en modulär design i aluminium. Använd som soffbord, fotpall tillsammans med sittdyna eller komplettera din befintliga Domino-modul med en divan, extra sittplats eller ett sidobord. Tillverkat i Italien. Om soffbordet från Fiam- Kombinera soffbordet med en Domino sittdyna från Fiam.- Tillverkat i Italien.- För utomhusbruk.- 70x70 cm- Modulär design.- Kan användas som soffbord, fotpall eller som en del av en större modulär design. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Fiam Domino Soffbord 70x70 Cm - Soffbord utomhus Aluminium Vit

  fiam domino soffbord 70x70 cm - soffbord utomhus aluminium vit
  Soffbordet från Fiam har en modulär design i aluminium. Använd som soffbord, fotpall tillsammans med sittdyna eller komplettera din befintliga Domino-modul med en divan, extra sittplats eller ett sidobord. Tillverkat i Italien. Om soffbordet från Fiam- Kombinera soffbordet med en Domino sittdyna från Fiam.- Tillverkat i Italien.- För utomhusbruk.- 70x70 cm- Modulär design.- Kan användas som soffbord, fotpall eller som en del av en större modulär design. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Fiam Chico Pall Vit - Barstolar & Pallar Aluminium Vit - 028TXALUBI

  fiam chico pall vit - barstolar & pallar aluminium vit - 028txalubi
  Chico Fotpall från Fiam är designad av Francesco Favagrossa. Fiesta är en mycket bekväm pall som är lätt och smidig att ta med sig på utflykt. Den är slitstark och har en smuts och vattenavvisande yta som passar perfekt för balkongen, trädgården eller stranden. Pallen blir det ultimata komplementet till solstolen i samma modell eller bara som en extra sittplats. Sitsen kan lätt tvättas av med en svamp, vatten och ett milt rengöringsmedel. Vi har valt ut Vit Barstolar & Pallar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Chico Soft Fotpall Antracite - Fotpallar & Sittpuffar Textil Antracit - 028SALUBINE

  fiam chico soft fotpall antracite - fotpallar & sittpuffar textil antracit - 028salubine
  Chico Soft Fotpall från Fiam är designad av Francesco Favagrossa. Fiesta är en mycket bekväm pall med en fantastiskt skön dyna som ger ännu mer komfort. Dynan kan enkelt tas av och på och går även att tvätta i maskin upp till 40 grader. Den är slitstark och har en smuts- och vattenavvisande yta som passar perfekt för balkongen, trädgården eller stranden. Pallen blir det ultimata komplementet till solstolen i samma modell eller bara som en extra sittplats. Vi har valt ut Antracit Fotpallar & Sittpuffar i Textil från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Fiesta Soft Solstol - Solstolar & Solsängar Aluminium Sage Green

  fiam fiesta soft solstol - solstolar & solsängar aluminium sage green
  Fiesta från Fiam är en slittålig, smidig och bekväm solstol. Stolen är ställbar i fyra olika lägen, hopfällbar och väger lite vilket gör den väldigt smidig att ta med sig. Stolen är gjord av aluminium som gör att den är vädertålig och underhållsfri. Avtagbart tyg som kan tvättas i 40°C.Det bärande tyget i stolen är inte alltid detsamma som dynan. Beige solstol: dynan är beige, tyget i stolen är off white. Marinblå solstol: dynan är marinblå, tyget i stolen är blått. Svart solstol: dynan är svart, tyget i stolen är svart. Grå solstol: dynan är grå, armstöden är ljusgrå. Kompletterna gärna solstolen med den tillhörande fotpallen Chico, som kan köpas separat för ytterligare bekvämlighet. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Chico Soft Fotpall e - Fotpallar & Sittpuffar Textil Antracit

  fiam chico soft fotpall e - fotpallar & sittpuffar textil antracit
  Chico från Fiam designad av Francesco Favagrossa är en slittålig, smidig och bekväm fotpall för utomhusbruk. Pallen är hopfällbar och väger lite och har ett mycket slittåligt tyg som motstår smuts, vatten och mögel vilket gör den nästintill underhållsfri. Om man ändå skulle behöva tvätta dynan så går det bra i maskin 40°C Shoppa Fotpallar & Sittpuffar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fiam, Sirio cafébord 67 cm anthracite stål

  fiam, sirio cafébord 67 cm anthracite stål
  SIRIO - Kompakt Fällbart Runt Utebord.Struktur i stål med höjd 70cm.Finns i olika färger.
 • Fiam, Fiesta soft solstol svart olefin

  fiam, fiesta soft solstol svart olefin
  Fiam Fiesta soft är en vilstol med flera positoner för maximal avkoppling. Ryggstödet är utformat för bästa möjliga komfort för ryggen. Fiesta soft är väldigt enkel att rengöra och enkel att förflytta. Tack vare det UV-beständiga tyget är Fiesta soft perfekt för utomhusbruk. Ramen är tillverkad i aluminium och garanterar hög hållbarhet, enkelt underhåll och lätt förvaring. Dynan är avtagbar och tvättas i 40°C.   Produktegenskaper, 4 positioner, för att uppnå maximal komfort.  Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring  Avtagbar dyna
 • Fiam, Spaghetti solstol pink matt aluminium

  fiam, spaghetti solstol pink matt aluminium
  Relaxstolen Spaghetti från Fiam är justerbar i fem olika lägen. Den är utrustad med en infällbar fotpall för att säkersälla maximal komfort. Produktegenskaper,fem positioner, för att uppnå maximal komfort. Hopfällbar för enkel förvaringLätt konstruktion och därmed lätt att förflyttaEnkel rengöring Här visar vi Spaghetti solstol i sage green från Fiam
 • Fiam, Spaghetti solstol sage green aluminium

  fiam, spaghetti solstol sage green aluminium
  Relaxstolen Spaghetti från Fiam är justerbar i fem olika lägen. Den är utrustad med en infällbar fotpall för att säkersälla maximal komfort.  Produktegenskaper, fem positioner, för att uppnå maximal komfort.  Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring  Här visar vi Spaghetti solstol i sage green från Fiam
 • Fiam, Spaghetti solstol pop blue white turquoise aluminium

  fiam, spaghetti solstol pop blue white turquoise aluminium
  Relaxstolen Spaghetti från Fiam är justerbar i fem olika lägen. Den är utrustad med en infällbar fotpall för att säkersälla maximal komfort. Produktegenskaper,fem positioner, för att uppnå maximal komfort. Hopfällbar för enkel förvaringLätt konstruktion och därmed lätt att förflyttaEnkel rengöring Här visar vi Spaghetti solstol i sage green från Fiam
 • Fiam, Chico soft fotpall beige aluminium

  fiam, chico soft fotpall beige aluminium
  Chico soft är en fotpall med tillhörande dyna från Fiam. Denna bekväma fotpall går utmärkt att kombinera tillsammans med den populära solstolen Fiesta från samma märke.
 • Fiam, Samba solsäng black aluminium/textilene

  fiam, samba solsäng black aluminium/textilene
  Samba solsäng från italienska Fiam. En modern solsäng som ger dig möjlighet till total avkoppling i den varma sommarsolen. Det är enkelt att växla mellan solsängens två olika positioner beroende på om du önskar total avslappning eller att ligga och läsa en bok med mer stöd för ryggen.
 • Fiam, Amigo solsäng xxl vit/grå aluminium/textilene

  fiam, amigo solsäng xxl vit/grå aluminium/textilene
  Amigo solsäng XXL har en enkel och klassisk design. Amigo XXL är större och stabilare än lillebror Amigo. Amigo XXL har även en hopfällbar konstruktion med inbyggt handtag som gör den enkel att bära med sig. Ryggstödet är reglerbart i fyra positioner. Solsängen är tillverkad i aluminium för bästa hållbarhet utomhus.   Produktegenskaper,   Stabil och stor 4 positioner, för att uppnå maximal komfort.  Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring 
 • Fiam, Chico fotpall grå aluminium/textilene

  fiam, chico fotpall grå aluminium/textilene
  Chico är en fotpall i aluminum och textilene från Fiam. Kombinera Chico tillsammans med solstolarna Amigo, Fiesta och Casanova från Fiam.   Produktegenskaper,   Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring 
 • Fiam, Amigo solsäng sage green aluminium/textilene

  fiam, amigo solsäng sage green aluminium/textilene
  Amigo solsäng har en enkel och klassisk design. Amigo har en hopfällbar konstruktion med inbyggt handtag som gör den enkel att bära med sig. Ryggstöde är reglerbart i fyra positioner. Solsängen är tillverkad i aluminium för bästa hållbarhet utomhus. Produktegenskaper, 4 positioner, för att uppnå maximal komfort.  Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring  Här visar vi Amigo solsäng i färgen Sage Green.
 • Fiam, Spaghetti solstol pop yellow/orange/red/orange aluminium

  fiam, spaghetti solstol pop yellow/orange/red/orange aluminium
  Relaxstolen Spaghetti från Fiam är justerbar i fem olika lägen. Den är utrustad med en infällbar fotpall för att säkersälla maximal komfort. Produktegenskaper,fem positioner, för att uppnå maximal komfort. Hopfällbar för enkel förvaringLätt konstruktion och därmed lätt att förflyttaEnkel rengöring
 • Fiam, Fiesta dyna till solstol beige olefin

  fiam, fiesta dyna till solstol beige olefin
  Dyna till Fiesta solstol från Fiam. Dynan är tillverkad i olefin och ger din solstol en mjuk och härlig komfort. Den är även något vattenavvisande och smutsavvisande. Dynan tas enkelt av och tvättas i 40°C.
 • Fiam, Amigo solsäng xxl svart aluminium/textilene

  fiam, amigo solsäng xxl svart aluminium/textilene
  Amigo solsäng XXL har en enkel och klassisk design. Amigo XXL är större och stabilare än lillebror Amigo. Amigo XXL har även en hopfällbar konstruktion med inbyggt handtag som gör den enkel att bära med sig. Ryggstödet är reglerbart i fyra positioner. Solsängen är tillverkad i aluminium för bästa hållbarhet utomhus.   Produktegenskaper,   Stabil och stor 4 positioner, för att uppnå maximal komfort.  Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring 
 • Fiam, Chico fotpall blå aluminium/textilene

  fiam, chico fotpall blå aluminium/textilene
  Chico är en fotpall i aluminum och textilene från Fiam. Kombinera Chico tillsammans med solstolarna Amigo, Fiesta och Casanova från Fiam.   Produktegenskaper,   Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring 
 • Fiam, Amigo solsäng top aluminium/textilene taupe

  fiam, amigo solsäng top aluminium/textilene taupe
  Amigo solsäng har en enkel och klassisk design. Amigo har en hopfällbar konstruktion med inbyggt handtag som gör den enkel att bära med sig. Ryggstöde är reglerbart i fyra positioner. Solsängen är tillverkad i aluminium för bästa hållbarhet utomhus.Produktegenskaper,4 positioner, för att uppnå maximal komfort. Hopfällbar för enkel förvaringLätt konstruktion och därmed lätt att förflyttaEnkel rengöring Här visar vi Amigo solsäng i färgen Sage Green.
 • Fiam, Amigo solsäng xxl vit aluminium/textilene

  fiam, amigo solsäng xxl vit aluminium/textilene
  Amigo solsäng XXL har en enkel och klassisk design. Amigo XXL är större och stabilare än lillebror Amigo. Amigo XXL har även en hopfällbar konstruktion med inbyggt handtag som gör den enkel att bära med sig. Ryggstödet är reglerbart i fyra positioner. Solsängen är tillverkad i aluminium för bästa hållbarhet utomhus.   Produktegenskaper,   Stabil och stor 4 positioner, för att uppnå maximal komfort.  Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring 
 • Fiam, Samba solsäng sage green aluminium/textilene

  fiam, samba solsäng sage green aluminium/textilene
  Samba solsäng från italienska Fiam. En modern solsäng som ger dig möjlighet till total avkoppling i den varma sommarsolen. Det är enkelt att växla mellan solsängens två olika positioner beroende på om du önskar total avslappning eller att ligga och läsa en bok med mer stöd för ryggen.
 • Fiam, Samba solsäng grey aluminium/textilene

  fiam, samba solsäng grey aluminium/textilene
  Samba solsäng från italienska Fiam. En modern solsäng som ger dig möjlighet till total avkoppling i den varma sommarsolen. Det är enkelt att växla mellan solsängens två olika positioner beroende på om du önskar total avslappning eller att ligga och läsa en bok med mer stöd för ryggen.
 • Fiam, Amigo solsäng xxl grey aluminium/textilene

  fiam, amigo solsäng xxl grey aluminium/textilene
  Amigo solsäng XXL har en enkel och klassisk design. Amigo XXL är större och stabilare än lillebror Amigo. Amigo XXL har även en hopfällbar konstruktion med inbyggt handtag som gör den enkel att bära med sig. Ryggstödet är reglerbart i fyra positioner. Solsängen är tillverkad i aluminium för bästa hållbarhet utomhus.   Produktegenskaper,   Stabil och stor 4 positioner, för att uppnå maximal komfort.  Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring 
 • Fiam, Amigo solsäng taupe aluminium/textilene

  fiam, amigo solsäng taupe aluminium/textilene
  Amigo solsäng har en enkel och klassisk design. Amigo har en hopfällbar konstruktion med inbyggt handtag som gör den enkel att bära med sig. Ryggstödet är reglerbart i fyra positioner. Solsängen är tillverkad i aluminium för bästa hållbarhet utomhus. Produktegenskaper, 4 positioner, för att uppnå maximal komfort.  Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring 
 • Fiam, Sirio cafébord 67 cm sage green stål

  fiam, sirio cafébord 67 cm sage green stål
  Sirio från Fiam är ett nätt och smidigt cafébord som även passar utmärkt på balkongen. Bordet är gjort i järn och går att fälla ihop för enkel förvaring.
 • Fiam, Samba solsäng whitegrey aluminium/textilene

  fiam, samba solsäng whitegrey aluminium/textilene
  Samba solsäng från italienska Fiam. En modern solsäng som ger dig möjlighet till total avkoppling i den varma sommarsolen. Det är enkelt att växla mellan solsängens två olika positioner beroende på om du önskar total avslappning eller att ligga och läsa en bok med mer stöd för ryggen.
 • Fiam, Casanova solsäng svart aluminium/textilene

  fiam, casanova solsäng svart aluminium/textilene
  Casanova är en extra stor vilsäng på 217cm i längd. Ryggstödet är reglerbart i tre positioner. Solsängen är tillverkad i aluminium för bästa hållbarhet utomhus.   Produktegenskaper,   Stabil och stor 3 positioner, för att uppnå maximal komfort.  Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring 
 • Fiam, Amigo solsäng vit aluminium/textilene

  fiam, amigo solsäng vit aluminium/textilene
  Amigo solsäng har en enkel och klassisk design. Amigo har en hopfällbar konstruktion med inbyggt handtag som gör den enkel att bära med sig. Ryggstödet är reglerbart i fyra positioner. Solsängen är tillverkad i aluminium för bästa hållbarhet utomhus. Produktegenskaper, 4 positioner, för att uppnå maximal komfort.  Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring 
 • Fiam, Amigo solsäng orange aluminium/textilene

  fiam, amigo solsäng orange aluminium/textilene
  Amigo solsäng har en enkel och klassisk design. Amigo har en hopfällbar konstruktion med inbyggt handtag som gör den enkel att bära med sig. Ryggstödet är reglerbart i fyra positioner. Solsängen är tillverkad i aluminium för bästa hållbarhet utomhus. Produktegenskaper, 4 positioner, för att uppnå maximal komfort.  Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring 
 • Fiam, Chico fotpall continente aluminium/textilene

  fiam, chico fotpall continente aluminium/textilene
  Chico är en fotpall i aluminum och textilene från Fiam. Kombinera Chico tillsammans med solstolarna Amigo, Fiesta och Casanova från Fiam.   Produktegenskaper,   Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring 
 • Fiam, Fiesta soft solstol beige olefin

  fiam, fiesta soft solstol beige olefin
  Fiam Fiesta soft är en vilstol med flera positoner för maximal avkoppling. Ryggstödet är utformat för bästa möjliga komfort för ryggen. Fiesta soft är väldigt enkel att rengöra och enkel att förflytta. Tack vare det UV-beständiga tyget är Fiesta soft perfekt för utomhusbruk. Ramen är tillverkad i aluminium och garanterar hög hållbarhet, enkelt underhåll och lätt förvaring. Dynan är avtagbar och tvättas i 40°C.   Produktegenskaper, 4 positioner, för att uppnå maximal komfort.  Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring  Avtagbar dyna
 • Fiam, Sirio cafébord 67 cm cappuchino stål

  fiam, sirio cafébord 67 cm cappuchino stål
  Sirio från Fiam är ett nätt och smidigt cafébord som även passar utmärkt på balkongen. Bordet är gjort i järn och går att fälla ihop för enkel förvaring.
 • Fiam, Casanova solsäng taupe aluminium/textilene

  fiam, casanova solsäng taupe aluminium/textilene
  Casanova är en extra stor vilsäng på 217cm i längd. Ryggstödet är reglerbart i tre positioner. Solsängen är tillverkad i aluminium för bästa hållbarhet utomhus. Produktegenskaper, Stabil och stor3 positioner, för att uppnå maximal komfort. Hopfällbar för enkel förvaringLätt konstruktion och därmed lätt att förflyttaEnkel rengöring
 • Fiam, Amigo solsäng xxl continente aluminium/textilene

  fiam, amigo solsäng xxl continente aluminium/textilene
  Amigo solsäng XXL har en enkel och klassisk design. Amigo XXL är större och stabilare än lillebror Amigo. Amigo XXL har även en hopfällbar konstruktion med inbyggt handtag som gör den enkel att bära med sig. Ryggstödet är reglerbart i fyra positioner. Solsängen är tillverkad i aluminium för bästa hållbarhet utomhus.   Produktegenskaper,   Stabil och stor 4 positioner, för att uppnå maximal komfort.  Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring 
 • Fiam, Amigo solsäng grå aluminium/textilene

  fiam, amigo solsäng grå aluminium/textilene
  Amigo solsäng har en enkel och klassisk design. Amigo har en hopfällbar konstruktion med inbyggt handtag som gör den enkel att bära med sig. Ryggstöde är reglerbart i fyra positioner. Solsängen är tillverkad i aluminium för bästa hållbarhet utomhus. Produktegenskaper, 4 positioner, för att uppnå maximal komfort.  Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring 
 • Fiam, Chico soft fotpall dark green aluminium

  fiam, chico soft fotpall dark green aluminium
  Chico soft är en fotpall med tillhörande dyna från Fiam. Denna bekväma fotpall går utmärkt att kombinera tillsammans med den populära solstolen Fiesta från samma märke.
 • Fiam, Quick solstol grey aluminium/textilene

  fiam, quick solstol grey aluminium/textilene
  Quick från Fiam är en modern strandstol med aluminiumstomme och sits i texilene.
 • Fiam, Quick solstol white aluminium/textilene

  fiam, quick solstol white aluminium/textilene
  Quick från Fiam är en modern strandstol med aluminiumstomme och sits i texilene.
 • Fiam, Amigo solsäng top black aluminium/textilene

  fiam, amigo solsäng top black aluminium/textilene
  Amigo solsäng har en enkel och klassisk design. Amigo har en hopfällbar konstruktion med inbyggt handtag som gör den enkel att bära med sig. Ryggstödet är reglerbart i fyra positioner. Solsängen är tillverkad i aluminium för bästa hållbarhet utomhus. Amigo Top har även ett solskydd.
 • Fiam, Dondolina solstol vit textilene/aluminium

  fiam, dondolina solstol vit textilene/aluminium
  Dondolina - en enkel men stilren solstol med härligt gung. Dondolina är hopfällbar och tillverkad av aluminium, för bästa hållbarhet utomhus. Solstolen är enkel att bära med sig och är underhållsfri, tack vare materialet.    Produktegenskaper,   Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring 
 • Fiam, Club sidobord antracite

  fiam, club sidobord antracite
  Club är ett enkelt sidobord i aluminum från Fiam. Kombinera Club tillsammans med solstolarna Amigo, Dondolina, Fiesta och Casanova från Fiam.   Produktegenskaper,   Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring 
 • Fiam, Spaghetti solstol svart aluminium

  fiam, spaghetti solstol svart aluminium
  Relaxstolen Spaghetti från Fiam är justerbar i fem olika lägen. Den är utrustad med en infällbar fotpall för att säkersälla maximal komfort.  Produktegenskaper, fem positioner, för att uppnå maximal komfort.  Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring 
 • Fiam, Quick solstol black aluminium/textilene

  fiam, quick solstol black aluminium/textilene
  Quick från Fiam är en modern strandstol med aluminiumstomme och sits i texilene.
 • Fiam, Dondolina solstol grey textilene/aluminium

  fiam, dondolina solstol grey textilene/aluminium
  Dondolina - en enkel men stilren solstol med härligt gung. Dondolina är hopfällbar och tillverkad av aluminium, för bästa hållbarhet utomhus. Solstolen är enkel att bära med sig och är underhållsfri, tack vare materialet. Produktegenskaper, Hopfällbar för enkel förvaringLätt konstruktion och därmed lätt att förflyttaEnkel rengöring
 • Fiam, Casanova solsäng vit aluminium/textilene

  fiam, casanova solsäng vit aluminium/textilene
  Casanova är en extra stor vilsäng på 217cm i längd. Ryggstödet är reglerbart i tre positioner. Solsängen är tillverkad i aluminium för bästa hållbarhet utomhus.   Produktegenskaper,   Stabil och stor 3 positioner, för att uppnå maximal komfort.  Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring 
 • Fiam, Amigo solsäng roses aluminium

  fiam, amigo solsäng roses aluminium
  Amigo solsäng har en enkel och klassisk design. Amigo har en hopfällbar konstruktion med inbyggt handtag som gör den enkel att bära med sig. Ryggstöde är reglerbart i fyra positioner. Solsängen är tillverkad i aluminium för bästa hållbarhet utomhus. Produktegenskaper, 4 positioner, för att uppnå maximal komfort.  Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring  Här visar vi Amigo solsäng i färgen roses.
 • Fiam, Chico fotpall sage green aluminium/textilene

  fiam, chico fotpall sage green aluminium/textilene
  Chico är en fotpall i aluminum och textilene från Fiam. Kombinera Chico tillsammans med solstolarna Amigo, Fiesta och Casanova från Fiam.   Produktegenskaper,   Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring 
 • Fiam, Amigo solsäng svart aluminium/textilene

  fiam, amigo solsäng svart aluminium/textilene
  Amigo solsäng har en enkel och klassisk design. Amigo har en hopfällbar konstruktion med inbyggt handtag som gör den enkel att bära med sig. Ryggstöde är reglerbart i fyra positioner. Solsängen är tillverkad i aluminium för bästa hållbarhet utomhus. Produktegenskaper, 4 positioner, för att uppnå maximal komfort.  Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring 
 • Fiam, Amigo solsäng xxl taupe aluminium/textilene

  fiam, amigo solsäng xxl taupe aluminium/textilene
  Amigo solsäng har en enkel och klassisk design. Amigo har en hopfällbar konstruktion med inbyggt handtag som gör den enkel att bära med sig. Ryggstöde är reglerbart i fyra positioner. Solsängen är tillverkad i aluminium för bästa hållbarhet utomhus.Produktegenskaper,4 positioner, för att uppnå maximal komfort. Hopfällbar för enkel förvaringLätt konstruktion och därmed lätt att förflyttaEnkel rengöring Här visar vi Amigo solsäng i färgen Sage Green.
 • Fiam, Chico soft fotpall navy aluminium

  fiam, chico soft fotpall navy aluminium
  Chico soft är en fotpall med tillhörande dyna från Fiam. Denna bekväma fotpall går utmärkt att kombinera tillsammans med den populära solstolen Fiesta från samma märke.
 • Fiam, Fiesta dyna till solstol blå olefin

  fiam, fiesta dyna till solstol blå olefin
  Dyna till Fiesta solstol från Fiam. Dynan är tillverkad i olefin och ger din solstol en mjuk och härlig komfort. Den är även något vattenavvisande och smutsavvisande. Dynan tas enkelt av och tvättas i 40°C.
 • Fiam, Fiesta solstol black leather

  fiam, fiesta solstol black leather
  Fiam Fiesta soft är en vilstol med flera positioner för maximal avkoppling. Ryggstödet är utformat för bästa möjliga komfort för ryggen. Fiesta är väldigt enkel att rengöra och enkel att förflytta. Tack vare det UV-beständiga tyget är Fiesta perfekt för utomhusbruk. Ramen är tillverkad i aluminium och garanterar hög hållbarhet, enkelt underhåll och lätt förvaring.
 • Fiam, Amigo solsäng marin aluminium/textilene

  fiam, amigo solsäng marin aluminium/textilene
  Amigo solsäng har en enkel och klassisk design. Amigo har en hopfällbar konstruktion med inbyggt handtag som gör den enkel att bära med sig. Ryggstöde är reglerbart i fyra positioner. Solsängen är tillverkad i aluminium för bästa hållbarhet utomhus. Produktegenskaper, 4 positioner, för att uppnå maximal komfort.  Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring 
 • Fiam, Chico soft fotpall grey aluminium

  fiam, chico soft fotpall grey aluminium
  Chico är en fotpall i aluminum och textilene från Fiam. Kombinera Chico tillsammans med solstolarna Amigo, Fiesta och Casanova från Fiam.   Här visar vi Chico fotpall i soft grey.
 • Fiam, Fiesta dyna till solstol antracit olefin

  fiam, fiesta dyna till solstol antracit olefin
  Dyna till Fiesta solstol från Fiam. Dynan är tillverkad i olefin och ger din solstol en mjuk och härlig komfort. Den är även något vattenavvisande och smutsavvisande. Dynan tas enkelt av och tvättas i 40°C.
 • Fiam, Dondolina solstol taupe textilene/aluminium

  fiam, dondolina solstol taupe textilene/aluminium
  Dondolina - en enkel men stilren solstol med härligt gung. Dondolina är hopfällbar och tillverkad av aluminium, för bästa hållbarhet utomhus. Solstolen är enkel att bära med sig och är underhållsfri, tack vare materialet. Produktegenskaper, Hopfällbar för enkel förvaringLätt konstruktion och därmed lätt att förflyttaEnkel rengöring
 • Fiam, Fiesta soft solstol antracite olefin

  fiam, fiesta soft solstol antracite olefin
  Fiam Fiesta soft är en vilstol med flera positoner för maximal avkoppling. Ryggstödet är utformat för bästa möjliga komfort för ryggen. Fiesta soft är väldigt enkel att rengöra och enkel att förflytta. Tack vare det UV-beständiga tyget är Fiesta soft perfekt för utomhusbruk. Ramen är tillverkad i aluminium och garanterar hög hållbarhet, enkelt underhåll och lätt förvaring. Dynan är avtagbar och tvättas i 40°C.   Produktegenskaper, 4 positioner, för att uppnå maximal komfort.  Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring  Avtagbar dyna
 • Fiam, Fiesta dyna till solstol grå olefin

  fiam, fiesta dyna till solstol grå olefin
  Dyna till Fiesta solstol från Fiam. Dynan är tillverkad i olefin och ger din solstol en mjuk och härlig komfort. Den är även något vattenavvisande och smutsavvisande. Dynan tas enkelt av och tvättas i 40°C.
 • Fiam, Spaghetti solstol matt grå aluminium

  fiam, spaghetti solstol matt grå aluminium
  Relaxstolen Spaghetti från Fiam är justerbar i fem olika lägen. Den är utrustad med en infällbar fotpall för att säkersälla maximal komfort.    Produktegenskaper, fem positioner, för att uppnå maximal komfort.  Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring    I bild visar vi Spaghettistolen i utförandet matt grå.
 • Fiam, Samba solsäng aqua textilene/aluminium

  fiam, samba solsäng aqua textilene/aluminium
  # Samba - Gungloungestol För UtomhusRamen Kan Tillverkas I Stållegering Med Hög Motståndskraft, Färg Med Härdplast Som Garanterar Ett Perfekt Skydd, Eller I Aluminiumlegering, Extremt Stark Och Lätt. Sittytan, Tillverkat Av Italienskt Tyg I Mikropierced **Texfil** (Nät Av Tråd I Pvc, Med Nylonkärna Vid Hög Seghet), Kombinerar En Utmärkt Taktil Komfort Med En Hög Motståndskraft Mot Väderfenomen.Maximal Belastning På Sätet: 120 Kg*Fördelar- Maximal Komfort För Vilan, Läsningen Eller Solbadet- 2 Positioner- Soliditet Och Lätthet- Kan Integreras Med Nackstödet Eller Kuddar
 • Fiam, Spaghetti solstol pop blue/turquoise/white/turquise aluminium

  fiam, spaghetti solstol pop blue/turquoise/white/turquise aluminium
  Relaxstolen Spaghetti från Fiam är justerbar i fem olika lägen. Den är utrustad med en infällbar fotpall för att säkersälla maximal komfort. Produktegenskaper,fem positioner, för att uppnå maximal komfort. Hopfällbar för enkel förvaringLätt konstruktion och därmed lätt att förflyttaEnkel rengöring
 • Fiam, Casanova solsäng whitegrey aluminium/textilene

  fiam, casanova solsäng whitegrey aluminium/textilene
  Casanova är en extra stor vilsäng på 217cm i längd. Ryggstödet är reglerbart i tre positioner. Solsängen är tillverkad i aluminium för bästa hållbarhet utomhus. Produktegenskaper, Stabil och stor3 positioner, för att uppnå maximal komfort. Hopfällbar för enkel förvaringLätt konstruktion och därmed lätt att förflyttaEnkel rengöring
 • Fiam, Samba solsäng taupe textilene/aluminium

  fiam, samba solsäng taupe textilene/aluminium
  # Samba - Gungloungestol För UtomhusRamen Kan Tillverkas I Stållegering Med Hög Motståndskraft, Färg Med Härdplast Som Garanterar Ett Perfekt Skydd, Eller I Aluminiumlegering, Extremt Stark Och Lätt. Sittytan, Tillverkat Av Italienskt Tyg I Mikropierced **Texfil** (Nät Av Tråd I Pvc, Med Nylonkärna Vid Hög Seghet), Kombinerar En Utmärkt Taktil Komfort Med En Hög Motståndskraft Mot Väderfenomen.Maximal Belastning På Sätet: 120 Kg*Fördelar- Maximal Komfort För Vilan, Läsningen Eller Solbadet- 2 Positioner- Soliditet Och Lätthet- Kan Integreras Med Nackstödet Eller Kuddar
 • Fiam, Amigo solsäng continente aluminium/textilene

  fiam, amigo solsäng continente aluminium/textilene
  Amigo solsäng har en enkel och klassisk design. Amigo har en hopfällbar konstruktion med inbyggt handtag som gör den enkel att bära med sig. Ryggstödet är reglerbart i fyra positioner. Solsängen är tillverkad i aluminium för bästa hållbarhet utomhus. Produktegenskaper, 4 positioner, för att uppnå maximal komfort.  Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring 
 • Fiam, Sirio cafébord 67 cm white matt stål

  fiam, sirio cafébord 67 cm white matt stål
  Sirio från Fiam är ett nätt och smidigt cafébord som även passar utmärkt på balkongen. Bordet är gjort i järn och går att fälla ihop för enkel förvaring.
 • Fiam, Spaghetti solstol vit aluminium

  fiam, spaghetti solstol vit aluminium
  Relaxstolen Spaghetti från Fiam är justerbar i fem olika lägen. Den är utrustad med en infällbar fotpall för att säkersälla maximal komfort.  Produktegenskaper, fem positioner, för att uppnå maximal komfort.  Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring 
 • Fiam, Chico soft fotpall black aluminium

  fiam, chico soft fotpall black aluminium
  Chico soft är en fotpall med tillhörande dyna från Fiam. Denna bekväma fotpall går utmärkt att kombinera tillsammans med den populära solstolen Fiesta från samma märke.
 • Fiam, Chico soft fotpall antracite aluminium

  fiam, chico soft fotpall antracite aluminium
  Chico soft är en fotpall med tillhörande dyna från Fiam. Denna bekväma fotpall går utmärkt att kombinera tillsammans med den populära solstolen Fiesta från samma märke.
 • Fiam, Quick solstol sage green aluminium/textilene

  fiam, quick solstol sage green aluminium/textilene
  Quick från Fiam är en modern strandstol med aluminiumstomme och sits i texilene.
 • Fiam, Chico fotpall taupe aluminium/textilene

  fiam, chico fotpall taupe aluminium/textilene
  Chico är en fotpall i aluminum och textilene från Fiam. Kombinera Chico tillsammans med solstolarna Amigo, Fiesta och Casanova från Fiam.   Produktegenskaper,   Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring 
 • Fiam, Tris sidobord 55cm antracit

  fiam, tris sidobord 55cm antracit
  Tris sidobord i galvaniserat lackeratstål från Fiam. Soffbordet passar perfekt till relaxstolar Dondolina, Fiesta, Amigo från Fiam. 
 • Fiam, Dondolina solstol sage green textilene/aluminium

  fiam, dondolina solstol sage green textilene/aluminium
  Dondolina - en enkel men stilren solstol med härligt gung. Dondolina är hopfällbar och tillverkad av aluminium, för bästa hållbarhet utomhus. Solstolen är enkel att bära med sig och är underhållsfri, tack vare materialet.    Produktegenskaper,   Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring 
 • Fiam, Ocean solsäng anthracite/taupe aluminium

  fiam, ocean solsäng anthracite/taupe aluminium
  Ocean från Fiam är en stapelbar solsäng, med fem justerbara positioner i ryggstödet.
 • Fiam, Samba solsäng continente aluminium/textilene

  fiam, samba solsäng continente aluminium/textilene
  Samba solsäng från italienska Fiam. En modern solsäng som ger dig möjlighet till total avkoppling i den varma sommarsolen. Det är enkelt att växla mellan solsängens två olika positioner beroende på om du önskar total avslappning eller att ligga och läsa en bok med mer stöd för ryggen.
 • Fiam, Dondolina solstol svart textilene/aluminium

  fiam, dondolina solstol svart textilene/aluminium
  Dondolina - en enkel men stilren solstol med härligt gung. Dondolina är hopfällbar och tillverkad av aluminium, för bästa hållbarhet utomhus. Solstolen är enkel att bära med sig och är underhållsfri, tack vare materialet.    Produktegenskaper,   Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring 
 • Fiam, Fiesta solstol cognac leather

  fiam, fiesta solstol cognac leather
  Fiam Fiesta soft är en vilstol med flera positioner för maximal avkoppling. Ryggstödet är utformat för bästa möjliga komfort för ryggen. Fiesta är väldigt enkel att rengöra och enkel att förflytta. Tack vare det UV-beständiga tyget är Fiesta perfekt för utomhusbruk. Ramen är tillverkad i aluminium och garanterar hög hållbarhet, enkelt underhåll och lätt förvaring.
 • Fiam, Tris sidobord 55cm vit

  fiam, tris sidobord 55cm vit
  Tris sidobord i galvaniserat lackeratstål från Fiam. Soffbordet passar perfekt till relaxstolar Dondolina, Fiesta, Amigo från Fiam. 
 • Fiam, Fiesta soft solstol grå olefin

  fiam, fiesta soft solstol grå olefin
  Fiam Fiesta soft är en vilstol med flera positoner för maximal avkoppling. Ryggstödet är utformat för bästa möjliga komfort för ryggen. Fiesta soft är väldigt enkel att rengöra och enkel att förflytta. Tack vare det UV-beständiga tyget är Fiesta soft perfekt för utomhusbruk. Ramen är tillverkad i aluminium och garanterar hög hållbarhet, enkelt underhåll och lätt förvaring. Dynan är avtagbar och tvättas i 40°C.   Produktegenskaper, 4 positioner, för att uppnå maximal komfort.  Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring  Avtagbar dyna
 • Fiam, Fiesta solstol roses aluminium/textilene

  fiam, fiesta solstol roses aluminium/textilene
  Fiesta är en vilstol med flera positoner för maximal avkoppling. Ryggstödet är utformat för bästa möjliga komfort för ryggen. Fiesta är väldigt enkel att rengöra, tack vare det UV-beständiga tyget är Fiesta perfekt för utomhusbruk. Ramen är tillverkad av pulverlackerad aluminium och garanterar hög hållbarhet, enkelt underhåll och lätt förvaring.   Produktegenskaper, 3 positioner, för att uppnå maximal komfort.  Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring  I bild visas Fiam Fiesta relaxsstol i färgen roses.
 • Fiam, Chico fotpall svart aluminium/textilene

  fiam, chico fotpall svart aluminium/textilene
  Chico är en fotpall i aluminum och textilene från Fiam. Kombinera Chico tillsammans med solstolarna Amigo, Fiesta och Casanova från Fiam.   Produktegenskaper,   Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring 
 • Fiam, Amigo solsäng xxl sage green aluminium/textilene

  fiam, amigo solsäng xxl sage green aluminium/textilene
  Amigo solsäng XXL sage green har en enkel och klassisk design. Amigo XXL är större och stabilare än lillebror Amigo. Amigo XXL har även en hopfällbar konstruktion med inbyggt handtag som gör den enkel att bära med sig. Ryggstödet är reglerbart i fyra positioner. Solsängen är tillverkad i aluminium för bästa hållbarhet utomhus.   Produktegenskaper,   Stabil och stor 4 positioner, för att uppnå maximal komfort.  Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring 
 • Fiam, Chico fotpall vit aluminium/textilene

  fiam, chico fotpall vit aluminium/textilene
  Chico är en fotpall i aluminum och textilene från Fiam. Kombinera Chico tillsammans med solstolarna Amigo, Fiesta och Casanova från Fiam.   Produktegenskaper,   Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring 
 • Fiam, Chico fotpall whitegrey aluminium/textilene

  fiam, chico fotpall whitegrey aluminium/textilene
  Chico är en fotpall i aluminum och textilene från Fiam. Kombinera Chico tillsammans med solstolarna Amigo, Fiesta och Casanova från Fiam.   Produktegenskaper,   Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring 
 • Fiam, Spaghetti solstol pop yellow red blue aluminium

  fiam, spaghetti solstol pop yellow red blue aluminium
  Relaxstolen Spaghetti från Fiam är justerbar i fem olika lägen. Den är utrustad med en infällbar fotpall för att säkersälla maximal komfort. Produktegenskaper,fem positioner, för att uppnå maximal komfort. Hopfällbar för enkel förvaringLätt konstruktion och därmed lätt att förflyttaEnkel rengöring Här visar vi Spaghetti solstol i sage green från Fiam
 • Fiam, Spaghetti solstol orange aluminium

  fiam, spaghetti solstol orange aluminium
  Relaxstolen Spaghetti från Fiam är justerbar i fem olika lägen. Den är utrustad med en infällbar fotpall för att säkersälla maximal komfort.  Produktegenskaper, fem positioner, för att uppnå maximal komfort.  Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring 
 • Fiam, Chico fotpall senape aluminium/textilene

  fiam, chico fotpall senape aluminium/textilene
  Chico är en fotpall i aluminum och textilene från Fiam. Kombinera Chico tillsammans med solstolarna Amigo, Fiesta och Casanova från Fiam.   Produktegenskaper,   Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring 
 • Fiam, River solsäng white aluminium

  fiam, river solsäng white aluminium
  River från Fiam är en solsäng som inbjuder till avkoppling och lugn. Solsängen har tre olika ryggpositioner och har praktiska armstöd. Stommen är i aluminium och sitsen är i texfil-tyg.
 • Fiam, Casanova solsäng grey aluminium/textilene

  fiam, casanova solsäng grey aluminium/textilene
  Casanova är en extra stor vilsäng på 217cm i längd. Ryggstödet är reglerbart i tre positioner. Solsängen är tillverkad i aluminium för bästa hållbarhet utomhus.   Produktegenskaper,   Stabil och stor 3 positioner, för att uppnå maximal komfort.  Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring 
 • Fiam, Amigo solsäng top white aluminium/textilene

  fiam, amigo solsäng top white aluminium/textilene
  Amigo solsäng har en enkel och klassisk design. Amigo har en hopfällbar konstruktion med inbyggt handtag som gör den enkel att bära med sig. Ryggstödet är reglerbart i fyra positioner. Solsängen är tillverkad i aluminium för bästa hållbarhet utomhus. Amigo Top har även ett solskydd.
 • Fiam, Amigo solsäng top grey aluminium/textilene

  fiam, amigo solsäng top grey aluminium/textilene
  Amigo solsäng har en enkel och klassisk design. Amigo har en hopfällbar konstruktion med inbyggt handtag som gör den enkel att bära med sig. Ryggstödet är reglerbart i fyra positioner. Solsängen är tillverkad i aluminium för bästa hållbarhet utomhus. Amigo Top har även ett solskydd.
 • Fiam, Lido lounge chair cappuchino/taupe aluminium

  fiam, lido lounge chair cappuchino/taupe aluminium
  Lido - en stol inspirerad från 1950-talets bänkar i offentlig miljö. Relaxstolens ram är tillverkad av pulverlackerad aluminium och sitsen är tillverkad i PVC tråd (en väldigt tålig plast). Utemöbeln kan stå ute året runt utan att ta skada. Lido är en tidlös loungestol som håller stilen länge!     Produktegenskaper, Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring  Stapelbar
 • Fiam, Lido lounge chair low back armchair white aluminium

  fiam, lido lounge chair low back armchair white aluminium
  Lido - en stol inspirerad från 1950-talets bänkar i offentlig miljö. Relaxstolens ram är tillverkad av pulverlackerad aluminium och sitsen är tillverkad i PVC tråd (en väldigt tålig plast). Utemöbeln kan stå ute året runt utan att ta skada. Lido är en tidlös loungestol som håller stilen länge!     Produktegenskaper, Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring  Stapelbar
 • Fiam, Fiesta soft solstol dusty yellow

  fiam, fiesta soft solstol dusty yellow
  Fiam Fiesta soft är en vilstol med flera positoner för maximal avkoppling. Ryggstödet är utformat för bästa möjliga komfort för ryggen. Fiesta soft är väldigt enkel att rengöra och enkel att förflytta. Tack vare det UV-beständiga tyget är Fiesta soft perfekt för utomhusbruk. Ramen är tillverkad i aluminium och garanterar hög hållbarhet, enkelt underhåll och lätt förvaring. Dynan är avtagbar och tvättas i 40°C.   Produktegenskaper, 4 positioner, för att uppnå maximal komfort.  Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring  Avtagbar dyna
 • Fiam, Mya Karmstol yellow

  fiam, mya karmstol yellow
  Mya från Fiam är inte bara en trädgårdsstol; den är en konstnärlig förening av lätthet och stil. Med sin harmoniska design är denna stol inte bara praktisk och stapelbar utan också en trendig komplettering till din utomhusmiljö, från terrassen till trädgården. Skapad av Ennio Favagrossa, har Mya en lätt aluminiumram, med sätet och armstöden handvävda med PVC-snören, även kända som spaghetti. Materialvalen är noggrant utvalda för att säkerställa både hållbarhet och komfort. Ramen är tillverkad av höghållfasta aluminiumrör, medan klädseln består av noggrant handvävda PVC-snören. Maxvikt som tillåts på sätet är imponerande 110 kg, vilket ger både stabilitet och trygghet.
 • Fiam, Mya Karmstol sage green

  fiam, mya karmstol sage green
  Mya från Fiam är inte bara en trädgårdsstol; den är en konstnärlig förening av lätthet och stil. Med sin harmoniska design är denna stol inte bara praktisk och stapelbar utan också en trendig komplettering till din utomhusmiljö, från terrassen till trädgården. Skapad av Ennio Favagrossa, har Mya en lätt aluminiumram, med sätet och armstöden handvävda med PVC-snören, även kända som spaghetti. Materialvalen är noggrant utvalda för att säkerställa både hållbarhet och komfort. Ramen är tillverkad av höghållfasta aluminiumrör, medan klädseln består av noggrant handvävda PVC-snören. Maxvikt som tillåts på sätet är imponerande 110 kg, vilket ger både stabilitet och trygghet.
 • Fiam, Mya fotpall yellow

  fiam, mya fotpall yellow
  Mya aluminiumfotpall från Fiam är skapad med smart design i åtanke – den kan enkelt förvaras under fåtöljen när den inte används, vilket gör den både platsbesparande och praktisk. Dess flexibilitet gör det möjligt att smidigt integrera den i din inredning och skapa ett stämningsfullt utrymme. Mya aluminiumfotpall har en robust konstruktion med ram tillverkad av höghållfast målad aluminium och är elegant täckt med handvävda PVC-snören. Denna kombination av material ger inte bara en attraktiv visuell estetik utan garanterar också hållbarhet och stabilitet. Fotpallen är konstruerad för att hantera en maximal vikt på 10 kg, vilket säkerställer en säker och bekväm sittupplevelse för användaren.
 • Fiam, Mya Karmstol orange

  fiam, mya karmstol orange
  Mya från Fiam är inte bara en trädgårdsstol; den är en konstnärlig förening av lätthet och stil. Med sin harmoniska design är denna stol inte bara praktisk och stapelbar utan också en trendig komplettering till din utomhusmiljö, från terrassen till trädgården. Skapad av Ennio Favagrossa, har Mya en lätt aluminiumram, med sätet och armstöden handvävda med PVC-snören, även kända som spaghetti. Materialvalen är noggrant utvalda för att säkerställa både hållbarhet och komfort. Ramen är tillverkad av höghållfasta aluminiumrör, medan klädseln består av noggrant handvävda PVC-snören. Maxvikt som tillåts på sätet är imponerande 110 kg, vilket ger både stabilitet och trygghet.
 • Fiam, Mya loungestol yellow

  fiam, mya loungestol yellow
  Mya Lounge från Fiam är det ultimata valet för att skapa en ombonad atmosfär i olika delar av ditt hem. Med sin inbjudande och bekväma sittstyp skapar den en avslappnad stämning som passar perfekt både i sociala sammanhang och i mer privata inställningar. Med inspiration hämtad från de rundade formerna på 1960-talet och dess karakteristiska PVC-överdrag, kallat 'spaghetti', ger den en tydlig och evokativ touch till ditt utrymme. Mya Lounge är inte bara estetiskt tilltalande utan även praktisk. Trots sina generösa proportioner är den stapelbar och visar hur man effektivt kan optimera sin yta. Tillverkad och vävd för hand i Italien är varje detalj noggrant utförd för att säkerställa högsta kvalitet och hållbarhet. Materialmässigt imponerar Mya Lounge med en ram av höghållfast målad aluminium, täckt med handvävda PVC-snören. Denna kombination av material skapar inte bara en stilfull design utan också en robust och pålitlig möbel. Den medföljande fotpallen kompletterar loungens komfort och estetik på ett förtjänstfullt sätt. Det maximala tillåtna viktbegränsningen på sitsen, som är 110 kg, understryker ytterligare den gedigna konstruktionen och säkerställer en trygg och bekväm sittupplevelse.
 • Fiam, Mya Karmstol cappuccino/taupe

  fiam, mya karmstol cappuccino/taupe
  Mya från Fiam är inte bara en trädgårdsstol; den är en konstnärlig förening av lätthet och stil. Med sin harmoniska design är denna stol inte bara praktisk och stapelbar utan också en trendig komplettering till din utomhusmiljö, från terrassen till trädgården. Skapad av Ennio Favagrossa, har Mya en lätt aluminiumram, med sätet och armstöden handvävda med PVC-snören, även kända som spaghetti. Materialvalen är noggrant utvalda för att säkerställa både hållbarhet och komfort. Ramen är tillverkad av höghållfasta aluminiumrör, medan klädseln består av noggrant handvävda PVC-snören. Maxvikt som tillåts på sätet är imponerande 110 kg, vilket ger både stabilitet och trygghet.
 • Fiam, Mya Karmstol black

  fiam, mya karmstol black
  Mya från Fiam är inte bara en trädgårdsstol; den är en konstnärlig förening av lätthet och stil. Med sin harmoniska design är denna stol inte bara praktisk och stapelbar utan också en trendig komplettering till din utomhusmiljö, från terrassen till trädgården. Skapad av Ennio Favagrossa, har Mya en lätt aluminiumram, med sätet och armstöden handvävda med PVC-snören, även kända som spaghetti. Materialvalen är noggrant utvalda för att säkerställa både hållbarhet och komfort. Ramen är tillverkad av höghållfasta aluminiumrör, medan klädseln består av noggrant handvävda PVC-snören. Maxvikt som tillåts på sätet är imponerande 110 kg, vilket ger både stabilitet och trygghet.
 • Fiam, Mya Karmstol pink

  fiam, mya karmstol pink
  Mya från Fiam är inte bara en trädgårdsstol; den är en konstnärlig förening av lätthet och stil. Med sin harmoniska design är denna stol inte bara praktisk och stapelbar utan också en trendig komplettering till din utomhusmiljö, från terrassen till trädgården. Skapad av Ennio Favagrossa, har Mya en lätt aluminiumram, med sätet och armstöden handvävda med PVC-snören, även kända som spaghetti. Materialvalen är noggrant utvalda för att säkerställa både hållbarhet och komfort. Ramen är tillverkad av höghållfasta aluminiumrör, medan klädseln består av noggrant handvävda PVC-snören. Maxvikt som tillåts på sätet är imponerande 110 kg, vilket ger både stabilitet och trygghet.
 • Fiam, Mya Karmstol grey

  fiam, mya karmstol grey
  Mya från Fiam är inte bara en trädgårdsstol; den är en konstnärlig förening av lätthet och stil. Med sin harmoniska design är denna stol inte bara praktisk och stapelbar utan också en trendig komplettering till din utomhusmiljö, från terrassen till trädgården. Skapad av Ennio Favagrossa, har Mya en lätt aluminiumram, med sätet och armstöden handvävda med PVC-snören, även kända som spaghetti. Materialvalen är noggrant utvalda för att säkerställa både hållbarhet och komfort. Ramen är tillverkad av höghållfasta aluminiumrör, medan klädseln består av noggrant handvävda PVC-snören. Maxvikt som tillåts på sätet är imponerande 110 kg, vilket ger både stabilitet och trygghet.
 • Fiam, Spaghetti solstol matt turquoise aluminium

  fiam, spaghetti solstol matt turquoise aluminium
  Relaxstolen Spaghetti från Fiam är justerbar i fem olika lägen. Den är utrustad med en infällbar fotpall för att säkersälla maximal komfort.  Produktegenskaper, fem positioner, för att uppnå maximal komfort.  Hopfällbar för enkel förvaring Lätt konstruktion och därmed lätt att förflytta Enkel rengöring 
 • Fiam, Mya Karmstol turquose

  fiam, mya karmstol turquose
  Mya från Fiam är inte bara en trädgårdsstol; den är en konstnärlig förening av lätthet och stil. Med sin harmoniska design är denna stol inte bara praktisk och stapelbar utan också en trendig komplettering till din utomhusmiljö, från terrassen till trädgården. Skapad av Ennio Favagrossa, har Mya en lätt aluminiumram, med sätet och armstöden handvävda med PVC-snören, även kända som spaghetti. Materialvalen är noggrant utvalda för att säkerställa både hållbarhet och komfort. Ramen är tillverkad av höghållfasta aluminiumrör, medan klädseln består av noggrant handvävda PVC-snören. Maxvikt som tillåts på sätet är imponerande 110 kg, vilket ger både stabilitet och trygghet.
 • Fiam, Mya fotpall dark green

  fiam, mya fotpall dark green
  Mya aluminiumfotpall från Fiam är skapad med smart design i åtanke – den kan enkelt förvaras under fåtöljen när den inte används, vilket gör den både platsbesparande och praktisk. Dess flexibilitet gör det möjligt att smidigt integrera den i din inredning och skapa ett stämningsfullt utrymme. Mya aluminiumfotpall har en robust konstruktion med ram tillverkad av höghållfast målad aluminium och är elegant täckt med handvävda PVC-snören. Denna kombination av material ger inte bara en attraktiv visuell estetik utan garanterar också hållbarhet och stabilitet. Fotpallen är konstruerad för att hantera en maximal vikt på 10 kg, vilket säkerställer en säker och bekväm sittupplevelse för användaren.
 • Fiam, Mya Karmstol taupe

  fiam, mya karmstol taupe
  Mya från Fiam är inte bara en trädgårdsstol; den är en konstnärlig förening av lätthet och stil. Med sin harmoniska design är denna stol inte bara praktisk och stapelbar utan också en trendig komplettering till din utomhusmiljö, från terrassen till trädgården. Skapad av Ennio Favagrossa, har Mya en lätt aluminiumram, med sätet och armstöden handvävda med PVC-snören, även kända som spaghetti. Materialvalen är noggrant utvalda för att säkerställa både hållbarhet och komfort. Ramen är tillverkad av höghållfasta aluminiumrör, medan klädseln består av noggrant handvävda PVC-snören. Maxvikt som tillåts på sätet är imponerande 110 kg, vilket ger både stabilitet och trygghet.
 • Fiam, Mya Karmstol white

  fiam, mya karmstol white
  Mya från Fiam är inte bara en trädgårdsstol; den är en konstnärlig förening av lätthet och stil. Med sin harmoniska design är denna stol inte bara praktisk och stapelbar utan också en trendig komplettering till din utomhusmiljö, från terrassen till trädgården. Skapad av Ennio Favagrossa, har Mya en lätt aluminiumram, med sätet och armstöden handvävda med PVC-snören, även kända som spaghetti. Materialvalen är noggrant utvalda för att säkerställa både hållbarhet och komfort. Ramen är tillverkad av höghållfasta aluminiumrör, medan klädseln består av noggrant handvävda PVC-snören. Maxvikt som tillåts på sätet är imponerande 110 kg, vilket ger både stabilitet och trygghet.
 • Fiam, Mya Karmstol dark green

  fiam, mya karmstol dark green
  Mya från Fiam är inte bara en trädgårdsstol; den är en konstnärlig förening av lätthet och stil. Med sin harmoniska design är denna stol inte bara praktisk och stapelbar utan också en trendig komplettering till din utomhusmiljö, från terrassen till trädgården. Skapad av Ennio Favagrossa, har Mya en lätt aluminiumram, med sätet och armstöden handvävda med PVC-snören, även kända som spaghetti. Materialvalen är noggrant utvalda för att säkerställa både hållbarhet och komfort. Ramen är tillverkad av höghållfasta aluminiumrör, medan klädseln består av noggrant handvävda PVC-snören. Maxvikt som tillåts på sätet är imponerande 110 kg, vilket ger både stabilitet och trygghet.
 • Fiam, Mya Loungestol dark green

  fiam, mya loungestol dark green
  Mya Lounge från Fiam är det ultimata valet för att skapa en ombonad atmosfär i olika delar av ditt hem. Med sin inbjudande och bekväma sittstyp skapar den en avslappnad stämning som passar perfekt både i sociala sammanhang och i mer privata inställningar. Med inspiration hämtad från de rundade formerna på 1960-talet och dess karakteristiska PVC-överdrag, kallat 'spaghetti', ger den en tydlig och evokativ touch till ditt utrymme. Mya Lounge är inte bara estetiskt tilltalande utan även praktisk. Trots sina generösa proportioner är den stapelbar och visar hur man effektivt kan optimera sin yta. Tillverkad och vävd för hand i Italien är varje detalj noggrant utförd för att säkerställa högsta kvalitet och hållbarhet. Materialmässigt imponerar Mya Lounge med en ram av höghållfast målad aluminium, täckt med handvävda PVC-snören. Denna kombination av material skapar inte bara en stilfull design utan också en robust och pålitlig möbel. Den medföljande fotpallen kompletterar loungens komfort och estetik på ett förtjänstfullt sätt. Det maximala tillåtna viktbegränsningen på sitsen, som är 110 kg, understryker ytterligare den gedigna konstruktionen och säkerställer en trygg och bekväm sittupplevelse.
 • Fiam, Quick solstol Taupe aluminium/textilene

  fiam, quick solstol taupe aluminium/textilene
  Quick från Fiam är en modern strandstol med aluminiumstomme och sits i texilene.
 • Fiam Domino Set Of Seat And Backrest Antracite - Bänkar Olefin Antracit - 491D BINE

  fiam domino set of seat and backrest antracite - bänkar olefin antracit - 491d bine
  Domino, set of seat and backrest, antracite från Fiam. Vi har valt ut Antracit Bänkar i Olefin från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Domino Metal Part For Backrest/armrest - Bänkar Aluminium Vit - 487 BS

  fiam domino metal part for backrest/armrest - bänkar aluminium vit - 487 bs
  Domino, metal part for backrest/armrest från Fiam. Vi har valt ut Vit Bänkar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Domino Set Of Seat And Backrest Beige - Bänkar Olefin Beige - 491D BIBE

  fiam domino set of seat and backrest beige - bänkar olefin beige - 491d bibe
  Domino, set of seat and backrest, beige från Fiam. Vi har valt ut Beige Bänkar i Olefin från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Domino Set Of 2 Armrests Cushions Antracite - Bänkar Olefin Antracit - 492D BINE

  fiam domino set of 2 armrests cushions antracite - bänkar olefin antracit - 492d bine
  Domino, set of 2 armrests cushions, antracite från Fiam. Vi har valt ut Antracit Bänkar i Olefin från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Domino Metal Part For Backrest/armrest - Bänkar Aluminium Antracit - 487 AN

  fiam domino metal part for backrest/armrest - bänkar aluminium antracit - 487 an
  Domino, metal part for backrest/armrest från Fiam. Vi har valt ut Antracit Bänkar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Domino Set Of 2 Armrests Cushions Beige - Bänkar Olefin Beige - 492D BIBE

  fiam domino set of 2 armrests cushions beige - bänkar olefin beige - 492d bibe
  Domino, set of 2 armrests cushions, beige från Fiam. Vi har valt ut Beige Bänkar i Olefin från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Fiesta Soft Solstol - Solstolar & Solsängar Aluminium Orange

  fiam fiesta soft solstol - solstolar & solsängar aluminium orange
  Fiesta från Fiam är en slittålig, smidig och bekväm solstol. Stolen är ställbar i fyra olika lägen, hopfällbar och väger lite vilket gör den väldigt smidig att ta med sig. Stolen är gjord av aluminium som gör att den är vädertålig och underhållsfri. Avtagbart tyg som kan tvättas i 40°C.Det bärande tyget i stolen är inte alltid detsamma som dynan. Beige solstol: dynan är beige, tyget i stolen är off white. Marinblå solstol: dynan är marinblå, tyget i stolen är blått. Svart solstol: dynan är svart, tyget i stolen är svart. Grå solstol: dynan är grå, armstöden är ljusgrå. Kompletterna gärna solstolen med den tillhörande fotpallen Chico, som kan köpas separat för ytterligare bekvämlighet. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Domino Set Of 2 Armrests Cushions e - Bänkar Olefin Antracit

  fiam domino set of 2 armrests cushions e - bänkar olefin antracit
  Domino, Set Of 2 Armrests Cushions, Antracite från Fiam. Bänkar Antracit Olefin. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fiam Spaghetti Solsäng - Solstolar & Solsängar Aluminium Svart

  fiam spaghetti solsäng - solstolar & solsängar aluminium svart
  Solsängen från Fiam har klassisk, tidlös design med praktisk, fällbar funktion perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har stabila remmar i PVC med tåligt stativ i aluminium. Den har justerbart fotstöd för extra komfort. Välj mellan olika färger. Går att användas utomhus under tak. Om solsängen från Fiam- Klassisk, bekväm design.- Tillverkad av aluminium och PVC.- Justerbart fotstöd.- Stabila remmar.- Fällbar solsäng.- Aluminium stativ.- Från serien Spaghetti.- Solsängen kommer i olika färger.- Djup: 1290 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 380 mm. Skötselråd för solsängen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Fiesta Soft Solstol - Solstolar & Solsängar Aluminium Continente

  fiam fiesta soft solstol - solstolar & solsängar aluminium continente
  Fiesta från Fiam är en slittålig, smidig och bekväm solstol. Stolen är ställbar i fyra olika lägen, hopfällbar och väger lite vilket gör den väldigt smidig att ta med sig. Stolen är gjord av aluminium som gör att den är vädertålig och underhållsfri. Avtagbart tyg som kan tvättas i 40°C.Det bärande tyget i stolen är inte alltid detsamma som dynan. Beige solstol: dynan är beige, tyget i stolen är off white. Marinblå solstol: dynan är marinblå, tyget i stolen är blått. Svart solstol: dynan är svart, tyget i stolen är svart. Grå solstol: dynan är grå, armstöden är ljusgrå. Kompletterna gärna solstolen med den tillhörande fotpallen Chico, som kan köpas separat för ytterligare bekvämlighet. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Domino Set Of Seat And Backrest - Bänkar Olefin Beige

  fiam domino set of seat and backrest - bänkar olefin beige
  Domino, Set Of Seat And Backrest, Beige från Fiam. Bänkar Beige Olefin. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fiam Spaghetti Solsäng Matt Grön - Solstolar & Solsängar Aluminium Mattgrön

  fiam spaghetti solsäng matt grön - solstolar & solsängar aluminium mattgrön
  Solsängen från Fiam har klassisk, tidlös design med praktisk, fällbar funktion perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har stabila remmar i PVC med tåligt stativ i aluminium. Den har justerbart fotstöd för extra komfort. Välj mellan olika färger. Går att användas utomhus under tak. Om solsängen från Fiam- Klassisk, bekväm design.- Tillverkad av aluminium och PVC.- Justerbart fotstöd.- Stabila remmar.- Fällbar solsäng.- Aluminium stativ.- Från serien Spaghetti.- Solsängen kommer i olika färger.- Djup: 1290 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 380 mm. Skötselråd för solsängen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Domino Metal Part For Backrest/armrest - Bänkar Aluminium Vit

  fiam domino metal part for backrest/armrest - bänkar aluminium vit
  Domino, Metal Part For Backrest/armrest från Fiam. Bänkar Vit Aluminium. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fiam Fiesta Däckstol - Solstolar & Solsängar Textil Taupe

  fiam fiesta däckstol - solstolar & solsängar textil taupe
  Däckstolen från Fiam är perfekt för avslappnande dagar och har premiumkvalitet i lättviktigt aluminium och slitstarkt, italienskt tyg för alla väderlekar. Den har en genomtänkt konstruktion med en fällbar funktion för enkel förvaring, tre justerbara lägen för optimal komfort och en motståndkraftig ytbehandling för långvarig slitstyrka. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Välj mellan olika färger. Formgivning av Francesco Favagrossa. Tillverkad i Italien. Om däckstolen från Fiam- Premiumkvalitet med en optimal komfort.- Justerbar konstruktion med tre olika lägen.- Lättviktig stomme i vädertåligt aluminium.- Slitstarkt, italienskt tyg.- Hopfällbar.- Däckstolen kommer i olika färger.- Tillverkad i Italien.- Från serien Fiesta.- Finns även som solstol med stoppad dyna.- Kombinera däckstolen med Chico fotpall från Fiam. Däckstolens dimensioner:- Bredd: 610 mm.- Djup: 910 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 380 mm.- Maxvikt : 120 kg. Skötselråd för däckstolen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och ett milt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Amigo Top Solsäng - Solstolar & Solsängar Aluminium Svart

  fiam amigo top solsäng - solstolar & solsängar aluminium svart
  Solsängen från Fiam är perfekt för utomhusbruk och har en smart design med en justerbar solskärm och en vikbar funktion för att enkelt flytta runt i hemmet. Den har ett justerbart ryggstöd med tre positioner och ett elastiskt system för bästa komfort. Den har en lättviktig stomme i aluminium och Texfil-klädsel i PVC och polyester. Välj mellan olika färger. Om solsängen från Fiam - Aluminium stomme med en uv-skyddad, vattentålig klädsel perfekt för alla väderlekar.- Justerbar solskärm.- Vikbar, utrymmessnål design med praktiska handtag.- Kombinera solsängen med en bekväm nackkudde från Fiam.- För mer information ladda ned PDF.- Vikt: 7,5 kg. Skötselråd för solsängen - Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Domino Metal Part For Backrest/armrest - Bänkar Aluminium Antracit

  fiam domino metal part for backrest/armrest - bänkar aluminium antracit
  Domino, Metal Part For Backrest/armrest från Fiam. Bänkar Antracit Aluminium. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fiam Domino Set Of 2 Armrests Cushions - Bänkar Olefin Beige

  fiam domino set of 2 armrests cushions - bänkar olefin beige
  Domino, Set Of 2 Armrests Cushions, Beige från Fiam. Bänkar Beige Olefin. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fiam Fiesta Däckstol - Solstolar & Solsängar Textil Grå

  fiam fiesta däckstol - solstolar & solsängar textil grå
  Däckstolen från Fiam är perfekt för avslappnande dagar och har premiumkvalitet i lättviktigt aluminium och slitstarkt, italienskt tyg för alla väderlekar. Den har en genomtänkt konstruktion med en fällbar funktion för enkel förvaring, tre justerbara lägen för optimal komfort och en motståndkraftig ytbehandling för långvarig slitstyrka. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Välj mellan olika färger. Formgivning av Francesco Favagrossa. Tillverkad i Italien. Om däckstolen från Fiam- Premiumkvalitet med en optimal komfort.- Justerbar konstruktion med tre olika lägen.- Lättviktig stomme i vädertåligt aluminium.- Slitstarkt, italienskt tyg.- Hopfällbar.- Däckstolen kommer i olika färger.- Tillverkad i Italien.- Från serien Fiesta.- Finns även som solstol med stoppad dyna.- Kombinera däckstolen med Chico fotpall från Fiam. Däckstolens dimensioner:- Bredd: 610 mm.- Djup: 910 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 380 mm.- Maxvikt : 120 kg. Skötselråd för däckstolen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och ett milt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Amigo Solsäng Continente - Solstolar & Solsängar Aluminium Betong

  fiam amigo solsäng continente - solstolar & solsängar aluminium betong
  Amigo är en klassisk solsäng från italienska Fiam som är justerbar i tre olika lägen. Solsängen kan enkelt fällas ihop och har ett bärhandtag för att man lätt ska kunna bära runt den. Solsängen är tillverkad av aluminium och textiler som gör att den är vädertålig och underhållsfri och en perfekt solsäng att tillbringa lata dagar i. Nackkudde ingår inte. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Samba Solstol Sage Green - Solstolar & Solsängar Aluminium Grön

  fiam samba solstol sage green - solstolar & solsängar aluminium grön
  Samba från Fiam är designad av Francesco Favagrossa. En solstol med hög kvalitet och ställbar i 2 olika lägen. Stolen är tillverkad av aluminium och textilene som gör att den är vädertålig och underhållsfri. Tack vare materialen väger den lite och är mycket lätt att ta med sig till stranden eller ut i trädgården. Fungerar även för offentligt bruk så som på hotell. Tvättas av med svamp, vatten och ett milt rengöringsmedel vid behov.Nackkudde finns att köpa till för extra komfort. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Amigo Xxl Solsäng - Solstolar & Solsängar Textil Sage Green

  fiam amigo xxl solsäng - solstolar & solsängar textil sage green
  Amigo XXL är en klassisk och praktisk solsäng för bekväm och avkopplande vila i solen eller skuggan. XXL är storleken större, längre och högre än Amigo Solsäng. Stolen är lätt att fälla ihop och har praktiska bärhandtag vilket gör den smidig att ta med till stranden. Stommen är tillverkad av aluminium vilket gör att den väger lite och tyget textilene gör den vädertålig, smutsavvisande och mögelresistent. Nackkudde säljs separat. Vid behov tvätta av med svamp, vatten och milt rengöringsmedel.Vikt: 7 kg Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Domino Set Of Seat And Backrest e - Bänkar Olefin Antracit

  fiam domino set of seat and backrest e - bänkar olefin antracit
  Domino, Set Of Seat And Backrest, Antracite från Fiam. Bänkar Antracit Olefin. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fiam Amigo Solsäng - Solstolar & Solsängar Aluminium Sage Green

  fiam amigo solsäng - solstolar & solsängar aluminium sage green
  Amigo är en klassisk solsäng från italienska Fiam som är justerbar i tre olika lägen. Solsängen kan enkelt fällas ihop och har ett bärhandtag för att man lätt ska kunna bära runt den. Solsängen är tillverkad av aluminium och textiler som gör att den är vädertålig och underhållsfri och en perfekt solsäng att tillbringa lata dagar i. Nackkudde ingår inte. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Amigo Solsäng - Solstolar & Solsängar Aluminium Orange

  fiam amigo solsäng - solstolar & solsängar aluminium orange
  Amigo är en klassisk solsäng från italienska Fiam som är justerbar i tre olika lägen. Solsängen kan enkelt fällas ihop och har ett bärhandtag för att man lätt ska kunna bära runt den. Solsängen är tillverkad av aluminium och textiler som gör att den är vädertålig och underhållsfri och en perfekt solsäng att tillbringa lata dagar i. Nackkudde ingår inte. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Spaghetti Solsäng - Solstolar & Solsängar Aluminium Gul

  fiam spaghetti solsäng - solstolar & solsängar aluminium gul
  Solsängen från Fiam har klassisk, tidlös design med praktisk, fällbar funktion perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har stabila remmar i PVC med tåligt stativ i aluminium. Den har justerbart fotstöd för extra komfort. Välj mellan olika färger. Går att användas utomhus under tak. Om solsängen från Fiam- Klassisk, bekväm design.- Tillverkad av aluminium och PVC.- Justerbart fotstöd.- Stabila remmar.- Fällbar solsäng.- Aluminium stativ.- Från serien Spaghetti.- Solsängen kommer i olika färger.- Djup: 1290 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 380 mm. Skötselråd för solsängen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
ilead