Möbler
www.mobel.se

Fiam solsängar

Populärt inom Fiam solsängar

 • Fiam Amigo Top Solsäng Grå - Solstolar & Solsängar Aluminium Grå - 034TX ALU GR

  fiam amigo top solsäng grå - solstolar & solsängar aluminium grå - 034tx alu gr
  Amigo Top solsäng från Fiam med en smart design med en justerbar solskärm och en vikbar funktion för att enkelt flytta runt i hemmet. Den är perfekt för utomhusbruk och har ett justerbart ryggstöd med en position och ett elastiskt system för bästa komfort och en lättviktig stomme i aluminium. Den har Texfil-klädsel i PVC och polyester. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Amigo Top solsäng - Aluminium stomme med en uv-skyddad, vattentålig klädsel perfekt för alla väderlekar.- Justerbar solskärm.- Vikbar, utrymmessnål design med praktiska handtag.- Kombinera solsängen med en bekväm nackkudde från Fiam.- För mer information ladda ned PDF.- Vikt: 7,5 kg. Hur bör du ta hand om solsängen? - Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Grå Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Samba Solstol Vit - Solstolar & Solsängar Aluminium Vit - 045TXW ALU BI

  fiam samba solstol vit - solstolar & solsängar aluminium vit - 045txw alu bi
  Samba är en hopfällbar solsäng designad av Francesco Favagrossa från Fiam. Solsängen är tillverkad i aluminium och textilene vilket gör den slitstark och underhållsfri. Stolen har två lägen; antingen sitter man upp eller så drar man i armstöden och lutar sig tillbaka och då kommer man ner i liggande komfortabelt läge. Stolen väger lite och går lätt att fälla ihop när man inte vill ha den framme. Löstagbar nackkudde finns att köpa som tillbehör.Tvättas av med svamp, vatten och ett milt rengöringsmedel vid behov. Vi har valt ut Vit Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Ocean Solsäng Taupe - Solstolar & Solsängar Aluminium Taupe - 074TX ANTA

  fiam ocean solsäng taupe - solstolar & solsängar aluminium taupe - 074tx anta
  Ocean solsäng från Fiam med en stilren design med raka linjer och en stapelbar funktion. Den har en lätt stomme i aluminium med en lättskött Texfil-klädsel i PVC och polyester perfekt för alla väderlekar och ett justerbart ryggstöd med fem positioner för bästa komfort. Bra att veta om Ocean solsäng - Justerbart ryggstöd med fem positioner.- Lättviktig stomme med stapelbar funktion.- Uv-skyddad, vattentålig klädsel perfekt för alla väderlekar. Hur bör du ta hand om solsängen? - Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Taupe Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Fiesta Solstol Taupe - Solstolar & Solsängar Textil Taupe - 027TX ALU TA

  fiam fiesta solstol taupe - solstolar & solsängar textil taupe - 027tx alu ta
  Fiesta designad av Francesco Favagrossa är en bekväm och praktisk solstol från Fiam. Du fäller lätt ihop och bär med dig Fiesta till stranden eller ut på innergården. Fiesta passar bra på uteplatsen och är tillverkad av vädertåliga material. Stolen är ställbar i fyra lägen. Tvätta av den vid behov med svamp, vatten och ett milt tvättmedel.Fotpallen Chico kan köpas separat som bekvämt och matchande tillbehör. Vi har valt ut Taupe Solstolar & Solsängar i Textil från Fiam med stor omsorg.

Fler tips på Fiam solsängar

 • Fiam Amigo Xxl Solsäng - Solstolar & Solsängar Textil Svart

  fiam amigo xxl solsäng - solstolar & solsängar textil svart
  Amigo XXL är en klassisk och praktisk solsäng för bekväm och avkopplande vila i solen eller skuggan. XXL är storleken större, längre och högre än Amigo Solsäng. Stolen är lätt att fälla ihop och har praktiska bärhandtag vilket gör den smidig att ta med till stranden. Stommen är tillverkad av aluminium vilket gör att den väger lite och tyget textilene gör den vädertålig, smutsavvisande och mögelresistent. Nackkudde säljs separat. Vid behov tvätta av med svamp, vatten och milt rengöringsmedel.Vikt: 7 kg Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Amigo Top Solsäng Svart - Solstolar & Solsängar Aluminium Svart - 034TX ALU NE

  fiam amigo top solsäng svart - solstolar & solsängar aluminium svart - 034tx alu ne
  Amigo Top solsäng från Fiam med en smart design med en justerbar solskärm och en vikbar funktion för att enkelt flytta runt i hemmet. Den är perfekt för utomhusbruk och har ett justerbart ryggstöd med en position och ett elastiskt system för bästa komfort och en lättviktig stomme i aluminium. Den har Texfil-klädsel i PVC och polyester. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Amigo Top solsäng - Aluminium stomme med en uv-skyddad, vattentålig klädsel perfekt för alla väderlekar.- Justerbar solskärm.- Vikbar, utrymmessnål design med praktiska handtag.- Kombinera solsängen med en bekväm nackkudde från Fiam.- För mer information ladda ned PDF.- Vikt: 7,5 kg. Hur bör du ta hand om solsängen? - Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Amigo Solsäng Mörkgrå - Solstolar & Solsängar Aluminium Mörkgrå - 035 TX ALU GU

  fiam amigo solsäng mörkgrå - solstolar & solsängar aluminium mörkgrå - 035 tx alu gu
  Amigo solsäng från Fiam. Amigo är en ihopfällbar solstol tillverkad i aluminium och slitstarkt textilenetyg. Ryggstödet går att justera i fyra olika lägen för hög komfort. En underhållsfri solsäng med bärhandtag som är perfekt att ta med till stranden, ställa upp i trädgården eller på balkongen. Nackkudde medföljer inte. Vi har valt ut Mörkgrå Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Spaghetti Solsäng - Dynor Aluminium Rosa

  fiam spaghetti solsäng - dynor aluminium rosa
  Solsängen från Fiam har klassisk, tidlös design med praktisk, fällbar funktion perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har stabila remmar i PVC med tåligt stativ i aluminium. Den har justerbart fotstöd för extra komfort. Välj mellan olika färger. Går att användas utomhus under tak. Om solsängen från Fiam- Klassisk, bekväm design.- Tillverkad av aluminium och PVC.- Justerbart fotstöd.- Stabila remmar.- Fällbar solsäng.- Aluminium stativ.- Från serien Spaghetti.- Solsängen kommer i olika färger.- Djup: 1290 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 380 mm. Skötselråd för solsängen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Dynor och mer Utomhustextilier hos Royal Design.
 • Fiam Amigo Top Solsäng - Solstolar & Solsängar Aluminium Grå

  fiam amigo top solsäng - solstolar & solsängar aluminium grå
  Solsängen från Fiam är perfekt för utomhusbruk och har en smart design med en justerbar solskärm och en vikbar funktion för att enkelt flytta runt i hemmet. Den har ett justerbart ryggstöd med tre positioner och ett elastiskt system för bästa komfort. Den har en lättviktig stomme i aluminium och Texfil-klädsel i PVC och polyester. Välj mellan olika färger. Om solsängen från Fiam - Aluminium stomme med en uv-skyddad, vattentålig klädsel perfekt för alla väderlekar.- Justerbar solskärm.- Vikbar, utrymmessnål design med praktiska handtag.- Kombinera solsängen med en bekväm nackkudde från Fiam.- För mer information ladda ned PDF.- Vikt: 7,5 kg. Skötselråd för solsängen - Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Amigo Solsäng Continente - Solstolar & Solsängar Aluminium Concrete

  fiam amigo solsäng continente - solstolar & solsängar aluminium concrete
  Amigo är en klassisk solsäng från italienska Fiam som är justerbar i tre olika lägen. Solsängen kan enkelt fällas ihop och har ett bärhandtag för att man lätt ska kunna bära runt den. Solsängen är tillverkad av aluminium och textiler som gör att den är vädertålig och underhållsfri och en perfekt solsäng att tillbringa lata dagar i. Nackkudde ingår inte. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Amigo Xxl Solsäng Vit - Solstolar & Solsängar Textil Vit - 038TXALUBI

  fiam amigo xxl solsäng vit - solstolar & solsängar textil vit - 038txalubi
  Amigo XXL från Fiam är designad av Francesco Favagrossa. Klassisk solsäng som är perfekt att slänga sig i när solen kommer fram. Stolen väger lite och kan smidigt fällas ihop så att den inte tar onödig plats när den inte används. Den har också praktiska handtag att bära den i vilket gör den lätt att ta med till stranden eller flytta runt. Den har tre lägen för ryggstödet så att man alltid hittar den perfekta lutningen. Stolen har mycket vädertåligt tyg som motstår smuts, fukt och mögel. Nackkudde säljs separat.Tvättas av med en svamp och ett milt tvättmedel. Vi har valt ut Vit Solstolar & Solsängar i Textil från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Samba Solstol Taupe - Solstolar & Solsängar Aluminium Taupe - 045TXW ALU TA

  fiam samba solstol taupe - solstolar & solsängar aluminium taupe - 045txw alu ta
  Samba är en hopfällbar solsäng designad av Francesco Favagrossa från Fiam. Solsängen är tillverkad i aluminium och textilene vilket gör den slitstark och underhållsfri. Stolen har två lägen; antingen sitter man upp eller så drar man i armstöden och lutar sig tillbaka och då kommer man ner i liggande komfortabelt läge. Stolen väger lite och går lätt att fälla ihop när man inte vill ha den framme. Löstagbar nackkudde finns att köpa som tillbehör.Tvättas av med svamp, vatten och ett milt rengöringsmedel vid behov. Vi har valt ut Taupe Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Fiesta Soft Solstol Antracit - Solstolar & Solsängar Aluminium Antracit - 027SALUBINE

  fiam fiesta soft solstol antracit - solstolar & solsängar aluminium antracit - 027salubine
  Fiesta Soft solstol från Fiam. Fiesta är en mycket bekväm solstol med en fantastiskt skön dyna som ger ännu mer komfort. Lutningen på ryggen går att justera i fyra olika lägen och när man fäller ihop den tar den mycket liten plats där den skall förvaras. Dynan kan enkelt tas av och går även att tvätta i maskin upp till 40 grader. Dynan är slitstark och har en smuts- och vattenavvisande yta som passar perfekt för balkongen, i trädgården eller stranden.Det bärande tyget i stolen är inte alltid detsamma som dynan. Beige solstol: dynan är beige, tyget i stolen är off white. Marinblå solstol: dynan är marinblå, tyget i stolen är blått. Svart solstol: dynan är svart, tyget i stolen är svart. Vi har valt ut Antracit Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Fiesta Solstol Senap - Solstolar & Solsängar Textil Gul

  fiam fiesta solstol senap - solstolar & solsängar textil gul
  Fiesta från Fiam, designad av Francesco Favagrossa är en snygg, slittålig, smidig och bekväm solstol. Stolen är ställbar i fyra olika lägen, hopfällbar och väger lite vilket gör den väldigt lätt att ta med sig. Stolen är tillverkad i aluminium som gör den vädertålig och underhållsfri. För rengöring tvätta av med svamp, vatten och ett milt rengöringsmedel.Till stolen hör även en fotpall, Chico, som kan köpas separat för ytterligare bekvämlighet. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Fiesta Solstol - Solstolar & Solsängar Textil Aqua

  fiam fiesta solstol - solstolar & solsängar textil aqua
  Fiesta från Fiam, designad av Francesco Favagrossa är en snygg, slittålig, smidig och bekväm solstol. Stolen är ställbar i fyra olika lägen, hopfällbar och väger lite vilket gör den väldigt lätt att ta med sig. Stolen är tillverkad i aluminium som gör den vädertålig och underhållsfri. För rengöring tvätta av med svamp, vatten och ett milt rengöringsmedel.Till stolen hör även en fotpall, Chico, som kan köpas separat för ytterligare bekvämlighet. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Fiesta Soft Solstol - Solstolar & Solsängar Aluminium Antracit

  fiam fiesta soft solstol - solstolar & solsängar aluminium antracit
  Fiesta från Fiam är en slittålig, smidig och bekväm solstol. Stolen är ställbar i fyra olika lägen, hopfällbar och väger lite vilket gör den väldigt smidig att ta med sig. Stolen är gjord av aluminium som gör att den är vädertålig och underhållsfri. Avtagbart tyg som kan tvättas i 40°C.Det bärande tyget i stolen är inte alltid detsamma som dynan. Beige solstol: dynan är beige, tyget i stolen är off white. Marinblå solstol: dynan är marinblå, tyget i stolen är blått. Svart solstol: dynan är svart, tyget i stolen är svart. Grå solstol: dynan är grå, armstöden är ljusgrå. Kompletterna gärna solstolen med den tillhörande fotpallen Chico, som kan köpas separat för ytterligare bekvämlighet. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Amigo Solsäng - Solstolar & Solsängar Aluminium Taupe

  fiam amigo solsäng - solstolar & solsängar aluminium taupe
  Amigo är en klassisk solsäng från italienska Fiam som är justerbar i tre olika lägen. Solsängen kan enkelt fällas ihop och har ett bärhandtag för att man lätt ska kunna bära runt den. Solsängen är tillverkad av aluminium och textiler som gör att den är vädertålig och underhållsfri och en perfekt solsäng att tillbringa lata dagar i. Nackkudde ingår inte. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Amigo Xxl Solsäng Svart - Solstolar & Solsängar Textil Svart - 038TXALUNE

  fiam amigo xxl solsäng svart - solstolar & solsängar textil svart - 038txalune
  Amigo XXL från Fiam är designad av Francesco Favagrossa. Klassisk solsäng som är perfekt att slänga sig i när solen kommer fram. Stolen väger lite och kan smidigt fällas ihop så att den inte tar onödig plats när den inte används. Den har också praktiska handtag att bära den i vilket gör den lätt att ta med till stranden eller flytta runt. Den har tre lägen för ryggstödet så att man alltid hittar den perfekta lutningen. Stolen har mycket vädertåligt tyg som motstår smuts, fukt och mögel. Nackkudde säljs separat.Tvättas av med en svamp och ett milt tvättmedel. Vi har valt ut Svart Solstolar & Solsängar i Textil från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Quick Solstol - Solstolar & Solsängar Aluminium Vit

  fiam quick solstol - solstolar & solsängar aluminium vit
  Solstolen från Fiam har en kompakt, vikbar design med en lätt stomme i aluminium och en vädertålig klädsel i textilene, perfekt för stranden. Välj mellan olika färger. Formgiven av Francesco Favagrossa. Om solstolen från Fiam - Kompakt design med en vikbar funktion.- Aluminium-stomme med en vädertålig klädsel.- Solstolen kommer i olika färger.- Vikt: 3 kg. Skötselråd för solstolen - Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Fiesta Soft Solstol - Solstolar & Solsängar Aluminium Marinblå

  fiam fiesta soft solstol - solstolar & solsängar aluminium marinblå
  Fiesta från Fiam är en slittålig, smidig och bekväm solstol. Stolen är ställbar i fyra olika lägen, hopfällbar och väger lite vilket gör den väldigt smidig att ta med sig. Stolen är gjord av aluminium som gör att den är vädertålig och underhållsfri. Avtagbart tyg som kan tvättas i 40°C.Det bärande tyget i stolen är inte alltid detsamma som dynan. Beige solstol: dynan är beige, tyget i stolen är off white. Marinblå solstol: dynan är marinblå, tyget i stolen är blått. Svart solstol: dynan är svart, tyget i stolen är svart. Grå solstol: dynan är grå, armstöden är ljusgrå. Kompletterna gärna solstolen med den tillhörande fotpallen Chico, som kan köpas separat för ytterligare bekvämlighet. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Fiesta Solstol Svart - Solstolar & Solsängar Textil Svart - 027TXALUNE

  fiam fiesta solstol svart - solstolar & solsängar textil svart - 027txalune
  Fiesta designad av Francesco Favagrossa är en bekväm och praktisk solstol från Fiam. Du fäller lätt ihop och bär med dig Fiesta till stranden eller ut på innergården. Fiesta passar bra på uteplatsen och är tillverkad av vädertåliga material. Stolen är ställbar i fyra lägen. Tvätta av den vid behov med svamp, vatten och ett milt tvättmedel.Fotpallen Chico kan köpas separat som bekvämt och matchande tillbehör. Vi har valt ut Svart Solstolar & Solsängar i Textil från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Amigo Top Solsäng - Solstolar & Solsängar Aluminium Svart

  fiam amigo top solsäng - solstolar & solsängar aluminium svart
  Solsängen från Fiam är perfekt för utomhusbruk och har en smart design med en justerbar solskärm och en vikbar funktion för att enkelt flytta runt i hemmet. Den har ett justerbart ryggstöd med tre positioner och ett elastiskt system för bästa komfort. Den har en lättviktig stomme i aluminium och Texfil-klädsel i PVC och polyester. Välj mellan olika färger. Om solsängen från Fiam - Aluminium stomme med en uv-skyddad, vattentålig klädsel perfekt för alla väderlekar.- Justerbar solskärm.- Vikbar, utrymmessnål design med praktiska handtag.- Kombinera solsängen med en bekväm nackkudde från Fiam.- För mer information ladda ned PDF.- Vikt: 7,5 kg. Skötselråd för solsängen - Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Fiesta Solstol Roses - Solstolar & Solsängar Textil Dusty Rose

  fiam fiesta solstol roses - solstolar & solsängar textil dusty rose
  Fiesta från Fiam, designad av Francesco Favagrossa är en snygg, slittålig, smidig och bekväm solstol. Stolen är ställbar i fyra olika lägen, hopfällbar och väger lite vilket gör den väldigt lätt att ta med sig. Stolen är tillverkad i aluminium som gör den vädertålig och underhållsfri. För rengöring tvätta av med svamp, vatten och ett milt rengöringsmedel.Till stolen hör även en fotpall, Chico, som kan köpas separat för ytterligare bekvämlighet. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Spaghetti Solsäng - Dynor Aluminium Gul

  fiam spaghetti solsäng - dynor aluminium gul
  Solsängen från Fiam har klassisk, tidlös design med praktisk, fällbar funktion perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har stabila remmar i PVC med tåligt stativ i aluminium. Den har justerbart fotstöd för extra komfort. Välj mellan olika färger. Går att användas utomhus under tak. Om solsängen från Fiam- Klassisk, bekväm design.- Tillverkad av aluminium och PVC.- Justerbart fotstöd.- Stabila remmar.- Fällbar solsäng.- Aluminium stativ.- Från serien Spaghetti.- Solsängen kommer i olika färger.- Djup: 1290 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 380 mm. Skötselråd för solsängen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Dynor och mer Utomhustextilier hos Royal Design.
 • Fiam Fiesta Soft Solstol Antracite ( An Frame) - Solstolar & Solsängar Aluminium Antracit - 027S ANBINE

  fiam fiesta soft solstol antracite ( an frame) - solstolar & solsängar aluminium antracit - 027s anbine
  Fiesta Soft solstol från Fiam. Fiesta är en mycket bekväm solstol med en fantastiskt skön dyna som ger ännu mer komfort och dessa två utförande med benställning i matchande ton är exklusivt för oss. Lutningen på ryggen går att justera i fyra olika lägen och när man fäller ihop den tar den mycket liten plats där den skall förvaras. Dynan kan enkelt tas av och går även att tvätta i maskin upp till 40 grader. Dynan är slitstark och har en smuts- och vattenavvisande yta som passar perfekt för balkongen, i trädgården eller stranden. För extra komfort köp till fotpallen som finns i samma utförande.Det bärande tyget, samt armstöd på den antracita stolen är svart.Det bärande tyget, samt armstöd på den beigea stolen är off-white. Vi har valt ut Antracit Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Samba Solstol Marin - Solstolar & Solsängar Aluminium Blå

  fiam samba solstol marin - solstolar & solsängar aluminium blå
  Samba från Fiam är designad av Francesco Favagrossa. En solstol med hög kvalitet och ställbar i 2 olika lägen. Stolen är tillverkad av aluminium och textilene som gör att den är vädertålig och underhållsfri. Tack vare materialen väger den lite och är mycket lätt att ta med sig till stranden eller ut i trädgården. Fungerar även för offentligt bruk så som på hotell. Tvättas av med svamp, vatten och ett milt rengöringsmedel vid behov.Nackkudde finns att köpa till för extra komfort. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Samba Solstol Sage Green - Solstolar & Solsängar Aluminium Grön

  fiam samba solstol sage green - solstolar & solsängar aluminium grön
  Samba från Fiam är designad av Francesco Favagrossa. En solstol med hög kvalitet och ställbar i 2 olika lägen. Stolen är tillverkad av aluminium och textilene som gör att den är vädertålig och underhållsfri. Tack vare materialen väger den lite och är mycket lätt att ta med sig till stranden eller ut i trädgården. Fungerar även för offentligt bruk så som på hotell. Tvättas av med svamp, vatten och ett milt rengöringsmedel vid behov.Nackkudde finns att köpa till för extra komfort. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Fiesta Solstol Aqua - Solstolar & Solsängar Textil Aqua - 027TX ALU BIAQ

  fiam fiesta solstol aqua - solstolar & solsängar textil aqua - 027tx alu biaq
  Fiesta designad av Francesco Favagrossa är en bekväm och praktisk solstol från Fiam. Du fäller lätt ihop och bär med dig Fiesta till stranden eller ut på innergården. Fiesta passar bra på uteplatsen och är tillverkad av vädertåliga material. Stolen är ställbar i fyra lägen. Tvätta av den vid behov med svamp, vatten och ett milt tvättmedel.Fotpallen Chico kan köpas separat som bekvämt och matchande tillbehör. Vi har valt ut Aqua Solstolar & Solsängar i Textil från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Ocean Solsäng - Solstolar & Solsängar Aluminium Taupe

  fiam ocean solsäng - solstolar & solsängar aluminium taupe
  Solsängen från Fiam har en stilren design med raka linjer och en stapelbar funktion. Den har en lätt stomme i aluminium med en lättskött Texfil-klädsel i PVC och polyester perfekt för alla väderlekar. Den har ett justerbart ryggstöd med fem positioner för bästa komfort. Om solsängen från Fiam - Justerbart ryggstöd med fem positioner.- Lättviktig stomme med stapelbar funktion.- Uv-skyddad, vattentålig klädsel perfekt för alla väderlekar. Skötselråd för solsängen - Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Spaghetti Solsäng - Dynor Aluminium Orange

  fiam spaghetti solsäng - dynor aluminium orange
  Solsängen från Fiam har klassisk, tidlös design med praktisk, fällbar funktion perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har stabila remmar i PVC med tåligt stativ i aluminium. Den har justerbart fotstöd för extra komfort. Välj mellan olika färger. Går att användas utomhus under tak. Om solsängen från Fiam- Klassisk, bekväm design.- Tillverkad av aluminium och PVC.- Justerbart fotstöd.- Stabila remmar.- Fällbar solsäng.- Aluminium stativ.- Från serien Spaghetti.- Solsängen kommer i olika färger.- Djup: 1290 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 380 mm. Skötselråd för solsängen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Dynor och mer Utomhustextilier hos Royal Design.
 • Fiam Quick Solstol age Green - Solstolar & Solsängar Aluminium Sage Green - 022TX ALU SG

  fiam quick solstol age green - solstolar & solsängar aluminium sage green - 022tx alu sg
  Quick solstol från Fiam med en kompakt, vikbar design med en lätt stomme i aluminium och en vädertålig klädsel i textilene, perfekt för stranden. Välj mellan olika färger. Formgiven av Francesco Favagrossa. Bra att veta om Quick solstol - Kompakt design med en vikbar funktion.- Aluminium-stomme med en vädertålig klädsel.- Solstolen kommer i olika färger.- Vikt: 3 kg. Hur bör du ta hand om solstolen? - Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Sage Green Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Amigo Solsäng Orange - Solstolar & Solsängar Aluminium Orange - 035TXALUAR

  fiam amigo solsäng orange - solstolar & solsängar aluminium orange - 035txaluar
  Amigo solsäng från Fiam. Amigo är en ihopfällbar solstol tillverkad i aluminium och slitstarkt textilenetyg. Ryggstödet går att justera i fyra olika lägen för hög komfort. En underhållsfri solsäng med bärhandtag som är perfekt att ta med till stranden, ställa upp i trädgården eller på balkongen. Nackkudde medföljer inte. Vi har valt ut Orange Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Fiesta Solstol - Solstolar & Solsängar Textil Taupe

  fiam fiesta solstol - solstolar & solsängar textil taupe
  Fiesta från Fiam, designad av Francesco Favagrossa är en snygg, slittålig, smidig och bekväm solstol. Stolen är ställbar i fyra olika lägen, hopfällbar och väger lite vilket gör den väldigt lätt att ta med sig. Stolen är tillverkad i aluminium som gör den vädertålig och underhållsfri. För rengöring tvätta av med svamp, vatten och ett milt rengöringsmedel.Till stolen hör även en fotpall, Chico, som kan köpas separat för ytterligare bekvämlighet. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Fiesta Solstol Vit - Solstolar & Solsängar Textil Vit - 027TXALUBI

  fiam fiesta solstol vit - solstolar & solsängar textil vit - 027txalubi
  Fiesta designad av Francesco Favagrossa är en bekväm och praktisk solstol från Fiam. Du fäller lätt ihop och bär med dig Fiesta till stranden eller ut på innergården. Fiesta passar bra på uteplatsen och är tillverkad av vädertåliga material. Stolen är ställbar i fyra lägen. Tvätta av den vid behov med svamp, vatten och ett milt tvättmedel.Fotpallen Chico kan köpas separat som bekvämt och matchande tillbehör. Vi har valt ut Vit Solstolar & Solsängar i Textil från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Fiesta Solstol Senap - Solstolar & Solsängar Textil Gul - 027TXALUSE

  fiam fiesta solstol senap - solstolar & solsängar textil gul - 027txaluse
  Fiesta designad av Francesco Favagrossa är en bekväm och praktisk solstol från Fiam. Du fäller lätt ihop och bär med dig Fiesta till stranden eller ut på innergården. Fiesta passar bra på uteplatsen och är tillverkad av vädertåliga material. Stolen är ställbar i fyra lägen. Tvätta av den vid behov med svamp, vatten och ett milt tvättmedel.Fotpallen Chico kan köpas separat som bekvämt och matchande tillbehör. Vi har valt ut Gul Solstolar & Solsängar i Textil från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Amigo Solsäng - Solstolar & Solsängar Aluminium Sage Green

  fiam amigo solsäng - solstolar & solsängar aluminium sage green
  Amigo är en klassisk solsäng från italienska Fiam som är justerbar i tre olika lägen. Solsängen kan enkelt fällas ihop och har ett bärhandtag för att man lätt ska kunna bära runt den. Solsängen är tillverkad av aluminium och textiler som gör att den är vädertålig och underhållsfri och en perfekt solsäng att tillbringa lata dagar i. Nackkudde ingår inte. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Fiesta Solstol Continente - Solstolar & Solsängar Textil Varmgrå - 027TXALUCO

  fiam fiesta solstol continente - solstolar & solsängar textil varmgrå - 027txaluco
  Fiesta designad av Francesco Favagrossa är en bekväm och praktisk solstol från Fiam. Du fäller lätt ihop och bär med dig Fiesta till stranden eller ut på innergården. Fiesta passar bra på uteplatsen och är tillverkad av vädertåliga material. Stolen är ställbar i fyra lägen. Tvätta av den vid behov med svamp, vatten och ett milt tvättmedel.Fotpallen Chico kan köpas separat som bekvämt och matchande tillbehör. Vi har valt ut Varmgrå Solstolar & Solsängar i Textil från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Fiesta Soft Solstol Continente - Solstolar & Solsängar Aluminium Continente - 027S ALU CO

  fiam fiesta soft solstol continente - solstolar & solsängar aluminium continente - 027s alu co
  Fiesta Soft solstol från Fiam. Fiesta är en mycket bekväm solstol med en fantastiskt skön dyna som ger ännu mer komfort. Lutningen på ryggen går att justera i fyra olika lägen och när man fäller ihop den tar den mycket liten plats där den skall förvaras. Dynan kan enkelt tas av och går även att tvätta i maskin upp till 40 grader. Dynan är slitstark och har en smuts- och vattenavvisande yta som passar perfekt för balkongen, i trädgården eller stranden.Det bärande tyget i stolen är inte alltid detsamma som dynan. Beige solstol: dynan är beige, tyget i stolen är off white. Marinblå solstol: dynan är marinblå, tyget i stolen är blått. Svart solstol: dynan är svart, tyget i stolen är svart. Vi har valt ut Continente Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Fiesta Soft Solstol - Solstolar & Solsängar Aluminium Svart

  fiam fiesta soft solstol - solstolar & solsängar aluminium svart
  Fiesta från Fiam är en slittålig, smidig och bekväm solstol. Stolen är ställbar i fyra olika lägen, hopfällbar och väger lite vilket gör den väldigt smidig att ta med sig. Stolen är gjord av aluminium som gör att den är vädertålig och underhållsfri. Avtagbart tyg som kan tvättas i 40°C.Det bärande tyget i stolen är inte alltid detsamma som dynan. Beige solstol: dynan är beige, tyget i stolen är off white. Marinblå solstol: dynan är marinblå, tyget i stolen är blått. Svart solstol: dynan är svart, tyget i stolen är svart. Grå solstol: dynan är grå, armstöden är ljusgrå. Kompletterna gärna solstolen med den tillhörande fotpallen Chico, som kan köpas separat för ytterligare bekvämlighet. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Spaghetti Solsäng Matte Grey - Dynor Aluminium Matt Grå - 084 ALU GR

  fiam spaghetti solsäng matte grey - dynor aluminium matt grå - 084 alu gr
  Spaghetti solsäng från Fiam med klassisk, tidlös design med praktisk, fällbar funktion perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har stabila remmar i PVC med tåligt stativ i aluminium och justerbart fotstöd för extra komfort. Välj mellan olika färger. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Går att användas utomhus under tak. Bra att veta om Spaghetti solsäng - Klassisk, bekväm design.- Tillverkad av aluminium och PVC.- Justerbart fotstöd.- Stabila remmar.- Fällbar solsäng.- Aluminium stativ.- Ingår i serien Spaghetti.- Solsängen finns i olika färgval.- Djup: 1290 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 380 mm. Hur bör du ta hand om solsängen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Matt Grå Dynor i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Amigo Solsäng Sage Green - Solstolar & Solsängar Aluminium Sage Green - 035TXALUSG

  fiam amigo solsäng sage green - solstolar & solsängar aluminium sage green - 035txalusg
  Amigo solsäng från Fiam. Amigo är en ihopfällbar solstol tillverkad i aluminium och slitstarkt textilenetyg. Ryggstödet går att justera i fyra olika lägen för hög komfort. En underhållsfri solsäng med bärhandtag som är perfekt att ta med till stranden, ställa upp i trädgården eller på balkongen. Nackkudde medföljer inte. Vi har valt ut Sage Green Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Spaghetti Solsäng Matt Grön - Dynor Aluminium Matt Grön - 084ALUTA

  fiam spaghetti solsäng matt grön - dynor aluminium matt grön - 084aluta
  Spaghetti solsäng från Fiam med klassisk, tidlös design med praktisk, fällbar funktion perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har stabila remmar i PVC med tåligt stativ i aluminium och justerbart fotstöd för extra komfort. Välj mellan olika färger. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Går att användas utomhus under tak. Bra att veta om Spaghetti solsäng - Klassisk, bekväm design.- Tillverkad av aluminium och PVC.- Justerbart fotstöd.- Stabila remmar.- Fällbar solsäng.- Aluminium stativ.- Ingår i serien Spaghetti.- Solsängen finns i olika färgval.- Djup: 1290 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 380 mm. Hur bör du ta hand om solsängen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Matt Grön Dynor i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Spaghetti Solsäng Svart - Dynor Aluminium Svart - 084ALUNE

  fiam spaghetti solsäng svart - dynor aluminium svart - 084alune
  Spaghetti solsäng från Fiam med klassisk, tidlös design med praktisk, fällbar funktion perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har stabila remmar i PVC med tåligt stativ i aluminium och justerbart fotstöd för extra komfort. Välj mellan olika färger. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Går att användas utomhus under tak. Bra att veta om Spaghetti solsäng - Klassisk, bekväm design.- Tillverkad av aluminium och PVC.- Justerbart fotstöd.- Stabila remmar.- Fällbar solsäng.- Aluminium stativ.- Ingår i serien Spaghetti.- Solsängen finns i olika färgval.- Djup: 1290 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 380 mm. Hur bör du ta hand om solsängen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Dynor i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Fiesta Soft Solstol - Solstolar & Solsängar Aluminium Orange

  fiam fiesta soft solstol - solstolar & solsängar aluminium orange
  Fiesta från Fiam är en slittålig, smidig och bekväm solstol. Stolen är ställbar i fyra olika lägen, hopfällbar och väger lite vilket gör den väldigt smidig att ta med sig. Stolen är gjord av aluminium som gör att den är vädertålig och underhållsfri. Avtagbart tyg som kan tvättas i 40°C.Det bärande tyget i stolen är inte alltid detsamma som dynan. Beige solstol: dynan är beige, tyget i stolen är off white. Marinblå solstol: dynan är marinblå, tyget i stolen är blått. Svart solstol: dynan är svart, tyget i stolen är svart. Grå solstol: dynan är grå, armstöden är ljusgrå. Kompletterna gärna solstolen med den tillhörande fotpallen Chico, som kan köpas separat för ytterligare bekvämlighet. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Fiesta Soft Solstol Beige (White Frame) - Solstolar & Solsängar Aluminium Beige - 027S BSBIBE

  fiam fiesta soft solstol beige (white frame) - solstolar & solsängar aluminium beige - 027s bsbibe
  Fiesta Soft solstol från Fiam. Fiesta är en mycket bekväm solstol med en fantastiskt skön dyna som ger ännu mer komfort och dessa två utförande med benställning i matchande ton är exklusivt för oss. Lutningen på ryggen går att justera i fyra olika lägen och när man fäller ihop den tar den mycket liten plats där den skall förvaras. Dynan kan enkelt tas av och går även att tvätta i maskin upp till 40 grader. Dynan är slitstark och har en smuts- och vattenavvisande yta som passar perfekt för balkongen, i trädgården eller stranden. För extra komfort köp till fotpallen som finns i samma utförande.Det bärande tyget, samt armstöd på den antracita stolen är svart.Det bärande tyget, samt armstöd på den beigea stolen är off-white. Vi har valt ut Beige Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Spaghetti Solsäng - Dynor Aluminium Matt Grön

  fiam spaghetti solsäng - dynor aluminium matt grön
  Solsängen från Fiam har klassisk, tidlös design med praktisk, fällbar funktion perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har stabila remmar i PVC med tåligt stativ i aluminium. Den har justerbart fotstöd för extra komfort. Välj mellan olika färger. Går att användas utomhus under tak. Om solsängen från Fiam- Klassisk, bekväm design.- Tillverkad av aluminium och PVC.- Justerbart fotstöd.- Stabila remmar.- Fällbar solsäng.- Aluminium stativ.- Från serien Spaghetti.- Solsängen kommer i olika färger.- Djup: 1290 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 380 mm. Skötselråd för solsängen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Dynor och mer Utomhustextilier hos Royal Design.
 • Fiam Spaghetti Solsäng - Dynor Aluminium Röd

  fiam spaghetti solsäng - dynor aluminium röd
  Solsängen från Fiam har klassisk, tidlös design med praktisk, fällbar funktion perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har stabila remmar i PVC med tåligt stativ i aluminium. Den har justerbart fotstöd för extra komfort. Välj mellan olika färger. Går att användas utomhus under tak. Om solsängen från Fiam- Klassisk, bekväm design.- Tillverkad av aluminium och PVC.- Justerbart fotstöd.- Stabila remmar.- Fällbar solsäng.- Aluminium stativ.- Från serien Spaghetti.- Solsängen kommer i olika färger.- Djup: 1290 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 380 mm. Skötselråd för solsängen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Dynor och mer Utomhustextilier hos Royal Design.
 • Fiam Fiesta Soft Solstol - Solstolar & Solsängar Aluminium Mörkgrön

  fiam fiesta soft solstol - solstolar & solsängar aluminium mörkgrön
  Fiesta från Fiam är en slittålig, smidig och bekväm solstol. Stolen är ställbar i fyra olika lägen, hopfällbar och väger lite vilket gör den väldigt smidig att ta med sig. Stolen är gjord av aluminium som gör att den är vädertålig och underhållsfri. Avtagbart tyg som kan tvättas i 40°C.Det bärande tyget i stolen är inte alltid detsamma som dynan. Beige solstol: dynan är beige, tyget i stolen är off white. Marinblå solstol: dynan är marinblå, tyget i stolen är blått. Svart solstol: dynan är svart, tyget i stolen är svart. Grå solstol: dynan är grå, armstöden är ljusgrå. Kompletterna gärna solstolen med den tillhörande fotpallen Chico, som kan köpas separat för ytterligare bekvämlighet. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Spaghetti Solsäng Rosa - Dynor Aluminium Rosa - 084 ALU RS

  fiam spaghetti solsäng rosa - dynor aluminium rosa - 084 alu rs
  Spaghetti solsäng från Fiam med klassisk, tidlös design med praktisk, fällbar funktion perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har stabila remmar i PVC med tåligt stativ i aluminium och justerbart fotstöd för extra komfort. Välj mellan olika färger. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Går att användas utomhus under tak. Bra att veta om Spaghetti solsäng - Klassisk, bekväm design.- Tillverkad av aluminium och PVC.- Justerbart fotstöd.- Stabila remmar.- Fällbar solsäng.- Aluminium stativ.- Ingår i serien Spaghetti.- Solsängen finns i olika färgval.- Djup: 1290 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 380 mm. Hur bör du ta hand om solsängen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Rosa Dynor i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Samba Solstol Sage Green - Solstolar & Solsängar Aluminium Grön - 045TXWALUSG

  fiam samba solstol sage green - solstolar & solsängar aluminium grön - 045txwalusg
  Samba är en hopfällbar solsäng designad av Francesco Favagrossa från Fiam. Solsängen är tillverkad i aluminium och textilene vilket gör den slitstark och underhållsfri. Stolen har två lägen; antingen sitter man upp eller så drar man i armstöden och lutar sig tillbaka och då kommer man ner i liggande komfortabelt läge. Stolen väger lite och går lätt att fälla ihop när man inte vill ha den framme. Löstagbar nackkudde finns att köpa som tillbehör.Tvättas av med svamp, vatten och ett milt rengöringsmedel vid behov. Vi har valt ut Grön Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Spaghetti Solsäng - Dynor Aluminium Vit

  fiam spaghetti solsäng - dynor aluminium vit
  Solsängen från Fiam har klassisk, tidlös design med praktisk, fällbar funktion perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har stabila remmar i PVC med tåligt stativ i aluminium. Den har justerbart fotstöd för extra komfort. Välj mellan olika färger. Går att användas utomhus under tak. Om solsängen från Fiam- Klassisk, bekväm design.- Tillverkad av aluminium och PVC.- Justerbart fotstöd.- Stabila remmar.- Fällbar solsäng.- Aluminium stativ.- Från serien Spaghetti.- Solsängen kommer i olika färger.- Djup: 1290 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 380 mm. Skötselråd för solsängen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Dynor och mer Utomhustextilier hos Royal Design.
 • Fiam Amigo Solsäng - Solstolar & Solsängar Aluminium Grå

  fiam amigo solsäng - solstolar & solsängar aluminium grå
  Amigo är en klassisk solsäng från italienska Fiam som är justerbar i tre olika lägen. Solsängen kan enkelt fällas ihop och har ett bärhandtag för att man lätt ska kunna bära runt den. Solsängen är tillverkad av aluminium och textiler som gör att den är vädertålig och underhållsfri och en perfekt solsäng att tillbringa lata dagar i. Nackkudde ingår inte. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Fiesta Solstol - Solstolar & Solsängar Textil Grå

  fiam fiesta solstol - solstolar & solsängar textil grå
  Fiesta från Fiam, designad av Francesco Favagrossa är en snygg, slittålig, smidig och bekväm solstol. Stolen är ställbar i fyra olika lägen, hopfällbar och väger lite vilket gör den väldigt lätt att ta med sig. Stolen är tillverkad i aluminium som gör den vädertålig och underhållsfri. För rengöring tvätta av med svamp, vatten och ett milt rengöringsmedel.Till stolen hör även en fotpall, Chico, som kan köpas separat för ytterligare bekvämlighet. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Amigo Solsäng Roses - Solstolar & Solsängar Aluminium Dusty Rose - 035TXALURE

  fiam amigo solsäng roses - solstolar & solsängar aluminium dusty rose - 035txalure
  Amigo solsäng från Fiam. Amigo är en ihopfällbar solstol tillverkad i aluminium och slitstarkt textilenetyg. Ryggstödet går att justera i fyra olika lägen för hög komfort. En underhållsfri solsäng med bärhandtag som är perfekt att ta med till stranden, ställa upp i trädgården eller på balkongen. Nackkudde medföljer inte. Vi har valt ut Dusty Rose Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Amigo Solsäng Vit - Solstolar & Solsängar Aluminium Vit - 035TXALUBI

  fiam amigo solsäng vit - solstolar & solsängar aluminium vit - 035txalubi
  Amigo solsäng från Fiam. Amigo är en ihopfällbar solstol tillverkad i aluminium och slitstarkt textilenetyg. Ryggstödet går att justera i fyra olika lägen för hög komfort. En underhållsfri solsäng med bärhandtag som är perfekt att ta med till stranden, ställa upp i trädgården eller på balkongen. Nackkudde medföljer inte. Vi har valt ut Vit Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Fiesta Solstol - Solstolar & Solsängar Textil Orange

  fiam fiesta solstol - solstolar & solsängar textil orange
  Fiesta från Fiam, designad av Francesco Favagrossa är en snygg, slittålig, smidig och bekväm solstol. Stolen är ställbar i fyra olika lägen, hopfällbar och väger lite vilket gör den väldigt lätt att ta med sig. Stolen är tillverkad i aluminium som gör den vädertålig och underhållsfri. För rengöring tvätta av med svamp, vatten och ett milt rengöringsmedel.Till stolen hör även en fotpall, Chico, som kan köpas separat för ytterligare bekvämlighet. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Fiesta Solstol Sage Green - Solstolar & Solsängar Textil Sage Green - 027TX ALU SG

  fiam fiesta solstol sage green - solstolar & solsängar textil sage green - 027tx alu sg
  Fiesta designad av Francesco Favagrossa är en bekväm och praktisk solstol från Fiam. Du fäller lätt ihop och bär med dig Fiesta till stranden eller ut på innergården. Fiesta passar bra på uteplatsen och är tillverkad av vädertåliga material. Stolen är ställbar i fyra lägen. Tvätta av den vid behov med svamp, vatten och ett milt tvättmedel.Fotpallen Chico kan köpas separat som bekvämt och matchande tillbehör. Vi har valt ut Sage Green Solstolar & Solsängar i Textil från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Spaghetti Solsäng - Dynor Aluminium Sage Green

  fiam spaghetti solsäng - dynor aluminium sage green
  Solsängen från Fiam har klassisk, tidlös design med praktisk, fällbar funktion perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har stabila remmar i PVC med tåligt stativ i aluminium. Den har justerbart fotstöd för extra komfort. Välj mellan olika färger. Går att användas utomhus under tak. Om solsängen från Fiam- Klassisk, bekväm design.- Tillverkad av aluminium och PVC.- Justerbart fotstöd.- Stabila remmar.- Fällbar solsäng.- Aluminium stativ.- Från serien Spaghetti.- Solsängen kommer i olika färger.- Djup: 1290 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 380 mm. Skötselråd för solsängen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Dynor och mer Utomhustextilier hos Royal Design.
 • Fiam Amigo Xxl Solsäng - Solstolar & Solsängar Textil Sage Green

  fiam amigo xxl solsäng - solstolar & solsängar textil sage green
  Amigo XXL är en klassisk och praktisk solsäng för bekväm och avkopplande vila i solen eller skuggan. XXL är storleken större, längre och högre än Amigo Solsäng. Stolen är lätt att fälla ihop och har praktiska bärhandtag vilket gör den smidig att ta med till stranden. Stommen är tillverkad av aluminium vilket gör att den väger lite och tyget textilene gör den vädertålig, smutsavvisande och mögelresistent. Nackkudde säljs separat. Vid behov tvätta av med svamp, vatten och milt rengöringsmedel.Vikt: 7 kg Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Samba Solstol - Solstolar & Solsängar Aluminium Vit

  fiam samba solstol - solstolar & solsängar aluminium vit
  Samba från Fiam är designad av Francesco Favagrossa. En solstol med hög kvalitet och ställbar i 2 olika lägen. Stolen är tillverkad av aluminium och textilene som gör att den är vädertålig och underhållsfri. Tack vare materialen väger den lite och är mycket lätt att ta med sig till stranden eller ut i trädgården. Fungerar även för offentligt bruk så som på hotell. Tvättas av med svamp, vatten och ett milt rengöringsmedel vid behov.Nackkudde finns att köpa till för extra komfort. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Amigo Solsäng - Solstolar & Solsängar Aluminium Marinblå

  fiam amigo solsäng - solstolar & solsängar aluminium marinblå
  Amigo är en klassisk solsäng från italienska Fiam som är justerbar i tre olika lägen. Solsängen kan enkelt fällas ihop och har ett bärhandtag för att man lätt ska kunna bära runt den. Solsängen är tillverkad av aluminium och textiler som gör att den är vädertålig och underhållsfri och en perfekt solsäng att tillbringa lata dagar i. Nackkudde ingår inte. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Spaghetti Solsäng Sage Green - Dynor Aluminium Sage Green - 084 ALU SG

  fiam spaghetti solsäng sage green - dynor aluminium sage green - 084 alu sg
  Spaghetti solsäng från Fiam med klassisk, tidlös design med praktisk, fällbar funktion perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har stabila remmar i PVC med tåligt stativ i aluminium och justerbart fotstöd för extra komfort. Välj mellan olika färger. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Går att användas utomhus under tak. Bra att veta om Spaghetti solsäng - Klassisk, bekväm design.- Tillverkad av aluminium och PVC.- Justerbart fotstöd.- Stabila remmar.- Fällbar solsäng.- Aluminium stativ.- Ingår i serien Spaghetti.- Solsängen finns i olika färgval.- Djup: 1290 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 380 mm. Hur bör du ta hand om solsängen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Sage Green Dynor i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Amigo Solsäng - Solstolar & Solsängar Aluminium Vit

  fiam amigo solsäng - solstolar & solsängar aluminium vit
  Amigo är en klassisk solsäng från italienska Fiam som är justerbar i tre olika lägen. Solsängen kan enkelt fällas ihop och har ett bärhandtag för att man lätt ska kunna bära runt den. Solsängen är tillverkad av aluminium och textiler som gör att den är vädertålig och underhållsfri och en perfekt solsäng att tillbringa lata dagar i. Nackkudde ingår inte. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Amigo Xxl Solsäng Grå - Solstolar & Solsängar Textil Grå - 038TXALUGR

  fiam amigo xxl solsäng grå - solstolar & solsängar textil grå - 038txalugr
  Amigo XXL från Fiam är designad av Francesco Favagrossa. Klassisk solsäng som är perfekt att slänga sig i när solen kommer fram. Stolen väger lite och kan smidigt fällas ihop så att den inte tar onödig plats när den inte används. Den har också praktiska handtag att bära den i vilket gör den lätt att ta med till stranden eller flytta runt. Den har tre lägen för ryggstödet så att man alltid hittar den perfekta lutningen. Stolen har mycket vädertåligt tyg som motstår smuts, fukt och mögel. Nackkudde säljs separat.Tvättas av med en svamp och ett milt tvättmedel. Vi har valt ut Grå Solstolar & Solsängar i Textil från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Amigo Solsäng - Solstolar & Solsängar Aluminium Mörkgrå

  fiam amigo solsäng - solstolar & solsängar aluminium mörkgrå
  Amigo är en klassisk solsäng från italienska Fiam som är justerbar i tre olika lägen. Solsängen kan enkelt fällas ihop och har ett bärhandtag för att man lätt ska kunna bära runt den. Solsängen är tillverkad av aluminium och textiler som gör att den är vädertålig och underhållsfri och en perfekt solsäng att tillbringa lata dagar i. Nackkudde ingår inte. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Fiesta Soft Solstol (White Frame) - Solstolar & Solsängar Aluminium Beige

  fiam fiesta soft solstol (white frame) - solstolar & solsängar aluminium beige
  Fiesta Soft Solstol från Fiam är en slittålig, smidig och bekväm solstol. Den är som en mjuk omfamning och ställbar i fyra olika lägen. Stolen är hopfällbar och väger lite vilket gör den lätt att bära med sig. Den är tillverkad av aluminium och ett tyg som är mycket motståndskraftigt samt avtagbart. Tvättas i 40°C. Passa på att komplettera med den fina fotpallen som hör till. Det bärande tyget, samt armstöd på den antracita stolen är svart.Det bärande tyget, samt armstöd på den beigea stolen är off-white. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Fiesta Soft Solstol Mörkgrön - Solstolar & Solsängar Aluminium Mörkgrön - 027S ALU VS

  fiam fiesta soft solstol mörkgrön - solstolar & solsängar aluminium mörkgrön - 027s alu vs
  Fiesta Soft solstol från Fiam. Fiesta är en mycket bekväm solstol med en fantastiskt skön dyna som ger ännu mer komfort. Lutningen på ryggen går att justera i fyra olika lägen och när man fäller ihop den tar den mycket liten plats där den skall förvaras. Dynan kan enkelt tas av och går även att tvätta i maskin upp till 40 grader. Dynan är slitstark och har en smuts- och vattenavvisande yta som passar perfekt för balkongen, i trädgården eller stranden.Det bärande tyget i stolen är inte alltid detsamma som dynan. Beige solstol: dynan är beige, tyget i stolen är off white. Marinblå solstol: dynan är marinblå, tyget i stolen är blått. Svart solstol: dynan är svart, tyget i stolen är svart. Vi har valt ut Mörkgrön Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Samba Solstol Marinblå - Solstolar & Solsängar Aluminium Blå - 045TXW ALU BK

  fiam samba solstol marinblå - solstolar & solsängar aluminium blå - 045txw alu bk
  Samba är en hopfällbar solsäng designad av Francesco Favagrossa från Fiam. Solsängen är tillverkad i aluminium och textilene vilket gör den slitstark och underhållsfri. Stolen har två lägen; antingen sitter man upp eller så drar man i armstöden och lutar sig tillbaka och då kommer man ner i liggande komfortabelt läge. Stolen väger lite och går lätt att fälla ihop när man inte vill ha den framme. Löstagbar nackkudde finns att köpa som tillbehör.Tvättas av med svamp, vatten och ett milt rengöringsmedel vid behov. Vi har valt ut Blå Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Fiesta Soft Solstol Orange - Solstolar & Solsängar Aluminium Orange - 027SALUAR

  fiam fiesta soft solstol orange - solstolar & solsängar aluminium orange - 027saluar
  Fiesta Soft solstol från Fiam. Fiesta är en mycket bekväm solstol med en fantastiskt skön dyna som ger ännu mer komfort. Lutningen på ryggen går att justera i fyra olika lägen och när man fäller ihop den tar den mycket liten plats där den skall förvaras. Dynan kan enkelt tas av och går även att tvätta i maskin upp till 40 grader. Dynan är slitstark och har en smuts- och vattenavvisande yta som passar perfekt för balkongen, i trädgården eller stranden.Det bärande tyget i stolen är inte alltid detsamma som dynan. Beige solstol: dynan är beige, tyget i stolen är off white. Marinblå solstol: dynan är marinblå, tyget i stolen är blått. Svart solstol: dynan är svart, tyget i stolen är svart. Vi har valt ut Orange Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Fiesta Soft Solstol - Solstolar & Solsängar Aluminium Continente

  fiam fiesta soft solstol - solstolar & solsängar aluminium continente
  Fiesta från Fiam är en slittålig, smidig och bekväm solstol. Stolen är ställbar i fyra olika lägen, hopfällbar och väger lite vilket gör den väldigt smidig att ta med sig. Stolen är gjord av aluminium som gör att den är vädertålig och underhållsfri. Avtagbart tyg som kan tvättas i 40°C.Det bärande tyget i stolen är inte alltid detsamma som dynan. Beige solstol: dynan är beige, tyget i stolen är off white. Marinblå solstol: dynan är marinblå, tyget i stolen är blått. Svart solstol: dynan är svart, tyget i stolen är svart. Grå solstol: dynan är grå, armstöden är ljusgrå. Kompletterna gärna solstolen med den tillhörande fotpallen Chico, som kan köpas separat för ytterligare bekvämlighet. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Quick Solstol, - Solstolar & Solsängar Aluminium Sage Green

  fiam quick solstol, - solstolar & solsängar aluminium sage green
  Solstolen från Fiam har en kompakt, vikbar design med en lätt stomme i aluminium och en vädertålig klädsel i textilene, perfekt för stranden. Välj mellan olika färger. Formgiven av Francesco Favagrossa. Om solstolen från Fiam - Kompakt design med en vikbar funktion.- Aluminium-stomme med en vädertålig klädsel.- Solstolen kommer i olika färger.- Vikt: 3 kg. Skötselråd för solstolen - Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Fiesta Soft Solstol Grå - Solstolar & Solsängar Aluminium Grå - 027SALUGR

  fiam fiesta soft solstol grå - solstolar & solsängar aluminium grå - 027salugr
  Fiesta Soft solstol från Fiam. Fiesta är en mycket bekväm solstol med en fantastiskt skön dyna som ger ännu mer komfort. Lutningen på ryggen går att justera i fyra olika lägen och när man fäller ihop den tar den mycket liten plats där den skall förvaras. Dynan kan enkelt tas av och går även att tvätta i maskin upp till 40 grader. Dynan är slitstark och har en smuts- och vattenavvisande yta som passar perfekt för balkongen, i trädgården eller stranden.Det bärande tyget i stolen är inte alltid detsamma som dynan. Beige solstol: dynan är beige, tyget i stolen är off white. Marinblå solstol: dynan är marinblå, tyget i stolen är blått. Svart solstol: dynan är svart, tyget i stolen är svart. Vi har valt ut Grå Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Samba Solstol - Solstolar & Solsängar Aluminium Svart

  fiam samba solstol - solstolar & solsängar aluminium svart
  Samba från Fiam är designad av Francesco Favagrossa. En solstol med hög kvalitet och ställbar i 2 olika lägen. Stolen är tillverkad av aluminium och textilene som gör att den är vädertålig och underhållsfri. Tack vare materialen väger den lite och är mycket lätt att ta med sig till stranden eller ut i trädgården. Fungerar även för offentligt bruk så som på hotell. Tvättas av med svamp, vatten och ett milt rengöringsmedel vid behov.Nackkudde finns att köpa till för extra komfort. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Quick Solstol Vit - Solstolar & Solsängar Aluminium Vit - 022TX ALU BI

  fiam quick solstol vit - solstolar & solsängar aluminium vit - 022tx alu bi
  Quick solstol från Fiam med en kompakt, vikbar design med en lätt stomme i aluminium och en vädertålig klädsel i textilene, perfekt för stranden. Välj mellan olika färger. Formgiven av Francesco Favagrossa. Bra att veta om Quick solstol - Kompakt design med en vikbar funktion.- Aluminium-stomme med en vädertålig klädsel.- Solstolen kommer i olika färger.- Vikt: 3 kg. Hur bör du ta hand om solstolen? - Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Vit Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Amigo Solsäng Aqua - Solstolar & Solsängar Aluminium Aqua - 035TX ALU BIAQ

  fiam amigo solsäng aqua - solstolar & solsängar aluminium aqua - 035tx alu biaq
  Amigo solsäng från Fiam. Amigo är en ihopfällbar solstol tillverkad i aluminium och slitstarkt textilenetyg. Ryggstödet går att justera i fyra olika lägen för hög komfort. En underhållsfri solsäng med bärhandtag som är perfekt att ta med till stranden, ställa upp i trädgården eller på balkongen. Nackkudde medföljer inte. Vi har valt ut Aqua Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Fiesta Soft Solstol Svart - Solstolar & Solsängar Aluminium Svart - 027SALUNE

  fiam fiesta soft solstol svart - solstolar & solsängar aluminium svart - 027salune
  Fiesta Soft solstol från Fiam. Fiesta är en mycket bekväm solstol med en fantastiskt skön dyna som ger ännu mer komfort. Lutningen på ryggen går att justera i fyra olika lägen och när man fäller ihop den tar den mycket liten plats där den skall förvaras. Dynan kan enkelt tas av och går även att tvätta i maskin upp till 40 grader. Dynan är slitstark och har en smuts- och vattenavvisande yta som passar perfekt för balkongen, i trädgården eller stranden.Det bärande tyget i stolen är inte alltid detsamma som dynan. Beige solstol: dynan är beige, tyget i stolen är off white. Marinblå solstol: dynan är marinblå, tyget i stolen är blått. Svart solstol: dynan är svart, tyget i stolen är svart. Vi har valt ut Svart Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Samba Solstol Grå - Solstolar & Solsängar Aluminium Grå - 045TXW ALU GR

  fiam samba solstol grå - solstolar & solsängar aluminium grå - 045txw alu gr
  Samba är en hopfällbar solsäng designad av Francesco Favagrossa från Fiam. Solsängen är tillverkad i aluminium och textilene vilket gör den slitstark och underhållsfri. Stolen har två lägen; antingen sitter man upp eller så drar man i armstöden och lutar sig tillbaka och då kommer man ner i liggande komfortabelt läge. Stolen väger lite och går lätt att fälla ihop när man inte vill ha den framme. Löstagbar nackkudde finns att köpa som tillbehör.Tvättas av med svamp, vatten och ett milt rengöringsmedel vid behov. Vi har valt ut Grå Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Fiesta Solstol Roses - Solstolar & Solsängar Textil Dusty Rose - 027TXALUTA

  fiam fiesta solstol roses - solstolar & solsängar textil dusty rose - 027txaluta
  Fiesta designad av Francesco Favagrossa är en bekväm och praktisk solstol från Fiam. Du fäller lätt ihop och bär med dig Fiesta till stranden eller ut på innergården. Fiesta passar bra på uteplatsen och är tillverkad av vädertåliga material. Stolen är ställbar i fyra lägen. Tvätta av den vid behov med svamp, vatten och ett milt tvättmedel.Fotpallen Chico kan köpas separat som bekvämt och matchande tillbehör. Vi har valt ut Dusty Rose Solstolar & Solsängar i Textil från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Amigo Solsäng Continente - Solstolar & Solsängar Aluminium Concrete - 035TXALUCO

  fiam amigo solsäng continente - solstolar & solsängar aluminium concrete - 035txaluco
  Amigo solsäng från Fiam. Amigo är en ihopfällbar solstol tillverkad i aluminium och slitstarkt textilenetyg. Ryggstödet går att justera i fyra olika lägen för hög komfort. En underhållsfri solsäng med bärhandtag som är perfekt att ta med till stranden, ställa upp i trädgården eller på balkongen. Nackkudde medföljer inte. Vi har valt ut Concrete Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Spaghetti Solsäng Taupe - Dynor Aluminium Taupe - 084 ALU TA

  fiam spaghetti solsäng taupe - dynor aluminium taupe - 084 alu ta
  Spaghetti solsäng från Fiam med klassisk, tidlös design med praktisk, fällbar funktion perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har stabila remmar i PVC med tåligt stativ i aluminium och justerbart fotstöd för extra komfort. Välj mellan olika färger. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Går att användas utomhus under tak. Bra att veta om Spaghetti solsäng - Klassisk, bekväm design.- Tillverkad av aluminium och PVC.- Justerbart fotstöd.- Stabila remmar.- Fällbar solsäng.- Aluminium stativ.- Ingår i serien Spaghetti.- Solsängen finns i olika färgval.- Djup: 1290 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 380 mm. Hur bör du ta hand om solsängen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Taupe Dynor i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Fiesta Soft Solstol - Solstolar & Solsängar Aluminium Sage Green

  fiam fiesta soft solstol - solstolar & solsängar aluminium sage green
  Fiesta från Fiam är en slittålig, smidig och bekväm solstol. Stolen är ställbar i fyra olika lägen, hopfällbar och väger lite vilket gör den väldigt smidig att ta med sig. Stolen är gjord av aluminium som gör att den är vädertålig och underhållsfri. Avtagbart tyg som kan tvättas i 40°C.Det bärande tyget i stolen är inte alltid detsamma som dynan. Beige solstol: dynan är beige, tyget i stolen är off white. Marinblå solstol: dynan är marinblå, tyget i stolen är blått. Svart solstol: dynan är svart, tyget i stolen är svart. Grå solstol: dynan är grå, armstöden är ljusgrå. Kompletterna gärna solstolen med den tillhörande fotpallen Chico, som kan köpas separat för ytterligare bekvämlighet. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Amigo Solsäng Grå - Solstolar & Solsängar Aluminium Grå - 035TXALUGR

  fiam amigo solsäng grå - solstolar & solsängar aluminium grå - 035txalugr
  Amigo solsäng från Fiam. Amigo är en ihopfällbar solstol tillverkad i aluminium och slitstarkt textilenetyg. Ryggstödet går att justera i fyra olika lägen för hög komfort. En underhållsfri solsäng med bärhandtag som är perfekt att ta med till stranden, ställa upp i trädgården eller på balkongen. Nackkudde medföljer inte. Vi har valt ut Grå Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Fiesta Solstol - Solstolar & Solsängar Textil Vit

  fiam fiesta solstol - solstolar & solsängar textil vit
  Fiesta från Fiam, designad av Francesco Favagrossa är en snygg, slittålig, smidig och bekväm solstol. Stolen är ställbar i fyra olika lägen, hopfällbar och väger lite vilket gör den väldigt lätt att ta med sig. Stolen är tillverkad i aluminium som gör den vädertålig och underhållsfri. För rengöring tvätta av med svamp, vatten och ett milt rengöringsmedel.Till stolen hör även en fotpall, Chico, som kan köpas separat för ytterligare bekvämlighet. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Fiesta Soft Solstol - Solstolar & Solsängar Aluminium Grå

  fiam fiesta soft solstol - solstolar & solsängar aluminium grå
  Fiesta från Fiam är en slittålig, smidig och bekväm solstol. Stolen är ställbar i fyra olika lägen, hopfällbar och väger lite vilket gör den väldigt smidig att ta med sig. Stolen är gjord av aluminium som gör att den är vädertålig och underhållsfri. Avtagbart tyg som kan tvättas i 40°C.Det bärande tyget i stolen är inte alltid detsamma som dynan. Beige solstol: dynan är beige, tyget i stolen är off white. Marinblå solstol: dynan är marinblå, tyget i stolen är blått. Svart solstol: dynan är svart, tyget i stolen är svart. Grå solstol: dynan är grå, armstöden är ljusgrå. Kompletterna gärna solstolen med den tillhörande fotpallen Chico, som kan köpas separat för ytterligare bekvämlighet. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Amigo Solsäng Marinblå - Solstolar & Solsängar Aluminium Marinblå - 035TXALUBK

  fiam amigo solsäng marinblå - solstolar & solsängar aluminium marinblå - 035txalubk
  Amigo solsäng från Fiam. Amigo är en ihopfällbar solstol tillverkad i aluminium och slitstarkt textilenetyg. Ryggstödet går att justera i fyra olika lägen för hög komfort. En underhållsfri solsäng med bärhandtag som är perfekt att ta med till stranden, ställa upp i trädgården eller på balkongen. Nackkudde medföljer inte. Vi har valt ut Marinblå Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Fiesta Soft Solstol e ( An Frame) - Solstolar & Solsängar Aluminium Antracit

  fiam fiesta soft solstol e ( an frame) - solstolar & solsängar aluminium antracit
  Fiesta Soft Solstol från Fiam är en slittålig, smidig och bekväm solstol. Den är som en mjuk omfamning och ställbar i fyra olika lägen. Stolen är hopfällbar och väger lite vilket gör den lätt att bära med sig. Den är tillverkad av aluminium och ett tyg som är mycket motståndskraftigt samt avtagbart. Tvättas i 40°C. Passa på att komplettera med den fina fotpallen som hör till. Det bärande tyget, samt armstöd på den antracita stolen är svart.Det bärande tyget, samt armstöd på den beigea stolen är off-white. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Spaghetti Solsäng Gul - Dynor Aluminium Gul - 084ALUGI

  fiam spaghetti solsäng gul - dynor aluminium gul - 084alugi
  Spaghetti solsäng från Fiam med klassisk, tidlös design med praktisk, fällbar funktion perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har stabila remmar i PVC med tåligt stativ i aluminium och justerbart fotstöd för extra komfort. Välj mellan olika färger. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Går att användas utomhus under tak. Bra att veta om Spaghetti solsäng - Klassisk, bekväm design.- Tillverkad av aluminium och PVC.- Justerbart fotstöd.- Stabila remmar.- Fällbar solsäng.- Aluminium stativ.- Ingår i serien Spaghetti.- Solsängen finns i olika färgval.- Djup: 1290 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 380 mm. Hur bör du ta hand om solsängen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Gul Dynor i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Samba Solstol - Solstolar & Solsängar Aluminium Taupe

  fiam samba solstol - solstolar & solsängar aluminium taupe
  Samba från Fiam är designad av Francesco Favagrossa. En solstol med hög kvalitet och ställbar i 2 olika lägen. Stolen är tillverkad av aluminium och textilene som gör att den är vädertålig och underhållsfri. Tack vare materialen väger den lite och är mycket lätt att ta med sig till stranden eller ut i trädgården. Fungerar även för offentligt bruk så som på hotell. Tvättas av med svamp, vatten och ett milt rengöringsmedel vid behov.Nackkudde finns att köpa till för extra komfort. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Amigo Top Solsäng - Solstolar & Solsängar Aluminium Vit

  fiam amigo top solsäng - solstolar & solsängar aluminium vit
  Solsängen från Fiam är perfekt för utomhusbruk och har en smart design med en justerbar solskärm och en vikbar funktion för att enkelt flytta runt i hemmet. Den har ett justerbart ryggstöd med tre positioner och ett elastiskt system för bästa komfort. Den har en lättviktig stomme i aluminium och Texfil-klädsel i PVC och polyester. Välj mellan olika färger. Om solsängen från Fiam - Aluminium stomme med en uv-skyddad, vattentålig klädsel perfekt för alla väderlekar.- Justerbar solskärm.- Vikbar, utrymmessnål design med praktiska handtag.- Kombinera solsängen med en bekväm nackkudde från Fiam.- För mer information ladda ned PDF.- Vikt: 7,5 kg. Skötselråd för solsängen - Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Spaghetti Solsäng Matte Grey - Dynor Aluminium Matt Grå

  fiam spaghetti solsäng matte grey - dynor aluminium matt grå
  Solsängen från Fiam har klassisk, tidlös design med praktisk, fällbar funktion perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har stabila remmar i PVC med tåligt stativ i aluminium. Den har justerbart fotstöd för extra komfort. Välj mellan olika färger. Går att användas utomhus under tak. Om solsängen från Fiam- Klassisk, bekväm design.- Tillverkad av aluminium och PVC.- Justerbart fotstöd.- Stabila remmar.- Fällbar solsäng.- Aluminium stativ.- Från serien Spaghetti.- Solsängen kommer i olika färger.- Djup: 1290 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 380 mm. Skötselråd för solsängen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Dynor och mer Utomhustextilier hos Royal Design.
 • Fiam Spaghetti Solsäng Vit - Dynor Aluminium Vit - 084ALUBI

  fiam spaghetti solsäng vit - dynor aluminium vit - 084alubi
  Spaghetti solsäng från Fiam med klassisk, tidlös design med praktisk, fällbar funktion perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har stabila remmar i PVC med tåligt stativ i aluminium och justerbart fotstöd för extra komfort. Välj mellan olika färger. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Går att användas utomhus under tak. Bra att veta om Spaghetti solsäng - Klassisk, bekväm design.- Tillverkad av aluminium och PVC.- Justerbart fotstöd.- Stabila remmar.- Fällbar solsäng.- Aluminium stativ.- Ingår i serien Spaghetti.- Solsängen finns i olika färgval.- Djup: 1290 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 380 mm. Hur bör du ta hand om solsängen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Vit Dynor i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Quick Solstol Svart - Solstolar & Solsängar Aluminium Svart - 022TX ALU NE

  fiam quick solstol svart - solstolar & solsängar aluminium svart - 022tx alu ne
  Quick solstol från Fiam med en kompakt, vikbar design med en lätt stomme i aluminium och en vädertålig klädsel i textilene, perfekt för stranden. Välj mellan olika färger. Formgiven av Francesco Favagrossa. Bra att veta om Quick solstol - Kompakt design med en vikbar funktion.- Aluminium-stomme med en vädertålig klädsel.- Solstolen kommer i olika färger.- Vikt: 3 kg. Hur bör du ta hand om solstolen? - Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Amigo Solsäng Taupe - Solstolar & Solsängar Aluminium Taupe - 035TXALUTA

  fiam amigo solsäng taupe - solstolar & solsängar aluminium taupe - 035txaluta
  Amigo solsäng från Fiam. Amigo är en ihopfällbar solstol tillverkad i aluminium och slitstarkt textilenetyg. Ryggstödet går att justera i fyra olika lägen för hög komfort. En underhållsfri solsäng med bärhandtag som är perfekt att ta med till stranden, ställa upp i trädgården eller på balkongen. Nackkudde medföljer inte. Vi har valt ut Taupe Solstolar & Solsängar i Aluminium från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Fiesta Solstol - Solstolar & Solsängar Textil Svart

  fiam fiesta solstol - solstolar & solsängar textil svart
  Fiesta från Fiam, designad av Francesco Favagrossa är en snygg, slittålig, smidig och bekväm solstol. Stolen är ställbar i fyra olika lägen, hopfällbar och väger lite vilket gör den väldigt lätt att ta med sig. Stolen är tillverkad i aluminium som gör den vädertålig och underhållsfri. För rengöring tvätta av med svamp, vatten och ett milt rengöringsmedel.Till stolen hör även en fotpall, Chico, som kan köpas separat för ytterligare bekvämlighet. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Fiesta Solstol Marinblå - Solstolar & Solsängar Textil Blå - 027TXALUBK

  fiam fiesta solstol marinblå - solstolar & solsängar textil blå - 027txalubk
  Fiesta designad av Francesco Favagrossa är en bekväm och praktisk solstol från Fiam. Du fäller lätt ihop och bär med dig Fiesta till stranden eller ut på innergården. Fiesta passar bra på uteplatsen och är tillverkad av vädertåliga material. Stolen är ställbar i fyra lägen. Tvätta av den vid behov med svamp, vatten och ett milt tvättmedel.Fotpallen Chico kan köpas separat som bekvämt och matchande tillbehör. Vi har valt ut Blå Solstolar & Solsängar i Textil från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Amigo Solsäng - Solstolar & Solsängar Aluminium Aqua

  fiam amigo solsäng - solstolar & solsängar aluminium aqua
  Amigo är en klassisk solsäng från italienska Fiam som är justerbar i tre olika lägen. Solsängen kan enkelt fällas ihop och har ett bärhandtag för att man lätt ska kunna bära runt den. Solsängen är tillverkad av aluminium och textiler som gör att den är vädertålig och underhållsfri och en perfekt solsäng att tillbringa lata dagar i. Nackkudde ingår inte. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Fiesta Soft Solstol - Solstolar & Solsängar Aluminium Beige

  fiam fiesta soft solstol - solstolar & solsängar aluminium beige
  Fiesta från Fiam är en slittålig, smidig och bekväm solstol. Stolen är ställbar i fyra olika lägen, hopfällbar och väger lite vilket gör den väldigt smidig att ta med sig. Stolen är gjord av aluminium som gör att den är vädertålig och underhållsfri. Avtagbart tyg som kan tvättas i 40°C.Det bärande tyget i stolen är inte alltid detsamma som dynan. Beige solstol: dynan är beige, tyget i stolen är off white. Marinblå solstol: dynan är marinblå, tyget i stolen är blått. Svart solstol: dynan är svart, tyget i stolen är svart. Grå solstol: dynan är grå, armstöden är ljusgrå. Kompletterna gärna solstolen med den tillhörande fotpallen Chico, som kan köpas separat för ytterligare bekvämlighet. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Spaghetti Solsäng - Dynor Aluminium Svart

  fiam spaghetti solsäng - dynor aluminium svart
  Solsängen från Fiam har klassisk, tidlös design med praktisk, fällbar funktion perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har stabila remmar i PVC med tåligt stativ i aluminium. Den har justerbart fotstöd för extra komfort. Välj mellan olika färger. Går att användas utomhus under tak. Om solsängen från Fiam- Klassisk, bekväm design.- Tillverkad av aluminium och PVC.- Justerbart fotstöd.- Stabila remmar.- Fällbar solsäng.- Aluminium stativ.- Från serien Spaghetti.- Solsängen kommer i olika färger.- Djup: 1290 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 380 mm. Skötselråd för solsängen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Dynor och mer Utomhustextilier hos Royal Design.
 • Fiam Fiesta Solstol - Solstolar & Solsängar Textil Sage Green

  fiam fiesta solstol - solstolar & solsängar textil sage green
  Fiesta från Fiam, designad av Francesco Favagrossa är en snygg, slittålig, smidig och bekväm solstol. Stolen är ställbar i fyra olika lägen, hopfällbar och väger lite vilket gör den väldigt lätt att ta med sig. Stolen är tillverkad i aluminium som gör den vädertålig och underhållsfri. För rengöring tvätta av med svamp, vatten och ett milt rengöringsmedel.Till stolen hör även en fotpall, Chico, som kan köpas separat för ytterligare bekvämlighet. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Fiesta Solstol Grå - Solstolar & Solsängar Textil Grå - 027TXALUGR

  fiam fiesta solstol grå - solstolar & solsängar textil grå - 027txalugr
  Fiesta designad av Francesco Favagrossa är en bekväm och praktisk solstol från Fiam. Du fäller lätt ihop och bär med dig Fiesta till stranden eller ut på innergården. Fiesta passar bra på uteplatsen och är tillverkad av vädertåliga material. Stolen är ställbar i fyra lägen. Tvätta av den vid behov med svamp, vatten och ett milt tvättmedel.Fotpallen Chico kan köpas separat som bekvämt och matchande tillbehör. Vi har valt ut Grå Solstolar & Solsängar i Textil från Fiam med stor omsorg.
 • Fiam Spaghetti Solsäng Orange - Dynor Aluminium Orange - 084ALUAR

  fiam spaghetti solsäng orange - dynor aluminium orange - 084aluar
  Spaghetti solsäng från Fiam med klassisk, tidlös design med praktisk, fällbar funktion perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har stabila remmar i PVC med tåligt stativ i aluminium och justerbart fotstöd för extra komfort. Välj mellan olika färger. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Går att användas utomhus under tak. Bra att veta om Spaghetti solsäng - Klassisk, bekväm design.- Tillverkad av aluminium och PVC.- Justerbart fotstöd.- Stabila remmar.- Fällbar solsäng.- Aluminium stativ.- Ingår i serien Spaghetti.- Solsängen finns i olika färgval.- Djup: 1290 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 380 mm. Hur bör du ta hand om solsängen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Orange Dynor i Aluminium från Fiam med stor omsorg.