Möbler
www.mobel.se

Cozy Living möbler

 • Soffbord - Marmor

  soffbord - marmor
  Mmm... Marmor och mässing i kombination. Denna underbara kombo är något vi inte kan få nog av och en trend som växt sig starkare och starkera de senaste inredningssäsongerna. Denna underbara marmorskiva med dess tillhörande häftiga ställning av mässing ger en lite industriell känsla, samtidigt som materialvalen är högst exklusiva och moderna. Det perfekta sofffbordet för dig som gillar den moderna inredningsstilen men samtidigt vill ha något unikt och iögonfallande. En riktigt soffbords-dröm enligt oss på Reforma Sthlm. Bordet kommer från danska Cozy Living.
 • Soffbord 'Round' - Betong

  soffbord 'round' - betong
  Ett rustik och industriell soffbord i svart järn och betong från det kända danska varumärket inom design, möbler och inredning Cozy Living. Cozy Living vet allt hur man ska designa de ultimata och mest häftiga soffborden på marknaden. Soffbord i betong kan vara svårt att hitta men nu kan du handla detta perfekta runda betongbord till vardagsrummet online på Reforma Sthlm. Den ursnygga bordsytan passar perfekt in i det moderna hemmet med en trendig inredningsstil.
 • Fåtölj 'Sander'

  fåtölj 'sander'
  Sander' är en lyxig fåtölj i blått sammet. Fåtöljen har en klassisk design och en mjuk blå färg. I denna sitter du bekvämt, och den passar vid matsalsbordet eller i vardagsrummet vid soffan. Den teknik som används för att väva sammet har funnits i mer än 800 år och det sägs att sammet uppkom i Italien någon gång under 1200-talet. Sammet skapar ett elegant inslag, och denna fåtölj har en viss hotellkänsla över sig.
 • Fåtölj 'Club Lounge' - Rouge

  fåtölj 'club lounge' - rouge
  Fåtöljen 'Club Lounge' Rouge är lika snygg som den är bekvän. Designen har en exklusiv look som får oss att drömma om häftiga restauranger och barer på Manhattan och blir därför en perfekt möbel för dig som vill ge en mer mystisk och häftig känsla till ditt hem. Den mjuka sammaten i kombination med välsvarvade träben och en vacker inramning i mässing gör denna fåtölj till en underbart snygg pjäs. Fåtöljen passar lika bra i vardagsrummer som en extra lyxig detalj i hallen, din walk in closet, eller sovrummet. Varumärket är danska Cozy Living som är ett populärt och växande varumärke på inredningshimlen.
 • Matbord - Betong (220)

  matbord - betong (220)
  Underbart snyggt och rustikt matbord i betong och järn från Cozy Living. Detta danska varumärke har gjort sig mer och mer känt de senaste åren med deras häftiga stil som inte snålar på exklusivitet och lyx. Detta matbord är inget undantag. Materialet betong ger en vacker och samtigti rustik känsla i ditt hem som flörtar med det industriella utan att behöva bli så hårt. Väg upp betongen med vackra stolar i sammet för att ge ditt hem en cool och lyxig känsla eller matcha dedtta coola betongbord med vackra stolar i nordisk ek. Detta bord mäter 220 cm och är därför stort och rymligt för det större sällskapet.
 • Fåtölj 'Queen'

  fåtölj 'queen'
  Precis som namnet 'Queen' antyder, sitter du som en drottning i denna fåtölj. Bekväm och snygg fåtölj med ett fint mönster på. Fåtöljen har en rundad sits och ett högt rundat ryggstöd. Fåtöljen kan användas till det mesta, fungerar både vid matsalsbordet, i vardagsrummet eller i ditt sovrum.
 • Bordslampa 'Lulu' -Grön

  bordslampa 'lulu' -grön
  Lulu' är en modern bordslampa i härlig marmor och påminner om en svamp i formen då skärmen är mjuk rundad och lampfoten lång i cylinderform. På denna kan du se gulddetaljer som sticker ut. Behöver du något för att utmärka ett rum eller en del av ditt hem är denna perfekt. Kan användas som dekoration eller på skrivbordet för att sprida ljus.
 • Bordslampa 'Lulu' - Lila

  bordslampa 'lulu' - lila
  Lulu' är en modern bordslampa i tjusig lila färg. Lampan påminner om en svamp i formen då skärmen är mjuk rundad och lampfoten lång i cylinderform. På denna kan du se gulddetaljer som sticker ut. Behöver du något för att utmärka ett ruen del av ditt hem är denna perfekt. Kan användas som dekoration eller på skrivbordet för att sprida ljus
 • Bordslampa 'Lulu' - Blå

  bordslampa 'lulu' - blå
  Lulu' är en modern bordslampa i skön blå färg. Lampan påminner om en svamp i formen då skärmen är mjuk rundad och lampfoten lång i cylinderform. På denna kan du se gulddetaljer som sticker ut. Behöver du något för att utmärka ett rum eller en del av ditt hem är denna perfekt. Kan användas som dekoration eller på skrivbordet för att sprida ljus.
 • Fåtölj 'Cumin'

  fåtölj 'cumin'
  Denna fåtölj heter 'Cumin' då den har en brun färg som påminner om kryddan kumin. Mycket fin i sin design med rundad sits och rundat ryggstöd. Fåtöljen är gjord av kaschmir och har mörkbruna stolsben. Fåtöljen kommer från Cozy Living och vi har den i fler snygga färger. Fungerar bra att använda till det mesta, så som vid soffan eller i sovrummet.
 • Bordslampa 'Asla' - Blå

  bordslampa 'asla' - blå
  Charmig hög bordslampa med en lampfot i krispig blå färg och med en stor cylinderformad beige lampskärm. VIll du inbringa lyx och elegans hemma passar denna dig. Sprider ett härligt ljus och blir ett snyggt inslag i ditt hem. Passar i vardagsrumsfönstret eller i sovrummet.
 • Bordslampa 'Asla' - Beige

  bordslampa 'asla' - beige
  Charmig hög bordslampa med en lamfot i krispig vit och beige färg och en stor cylinderformad beige lampskärm. VIll du inbringa lyx och elegans hemma passar denna dig. Sprider ett härligt ljus och blir ett snyggt inslag i ditt hem. Passar i vardagsrumsfönstret eller i sovrummet.
 • Bordslampa 'Asla' - Rosa

  bordslampa 'asla' - rosa
  Charmig hög bordslampa med en lamfot i krispig rosa och röd färg och med en stor cylinderformad beige lampskärm. VIll du inbringa lyx och elegans hemma passar denna dig. Sprider ett härligt ljus och blir ett snyggt inslag i ditt hem. Passar i vardagsrumsfönstret eller i sovrummet.
 • Bordslampa 'Lulu' - Grön

  bordslampa 'lulu' - grön
  Lulu' är en modern bordslampa i snygg grön färg. Lampan påminner om en svamp i formen då skärmen är mjuk rundad och lampfoten lång i cylinderform. På denna kan du se gulddetaljer som sticker ut. Behöver du något för att utmärka ett rum eller en del av ditt hem är denna perfekt. Kan användas som dekoration eller på skrivbordet för att sprida ljus.
 • Bordslampa 'Lulu' - Rosa

  bordslampa 'lulu' - rosa
  Lulu' är en modern bordslampa i färgstarkt rosa. Lampan påminner om en svamp i formen då skärmen är mjuk rundad och lampfoten lång i cylinderform. På denna kan du se gulddetaljer som sticker ut. Behöver du något för att utmärka ett rum eller en del av ditt hem är denna perfekt. Kan användas som dekoration eller på skrivbordet för att sprida ljus.
 • Sänggavel 'Maria' - Grå 180x130

  sänggavel 'maria' - grå 180x130
  Riktigt elegant sänggavel i mjukt sammet. En sänggavel kan göra mycket i sovrummet och denna är i elegant grå färg som kommer ge hela sovrummet det där lilla extra och tillföra otroligt mycket karaktär.