Möbler
www.mobel.se

Cozy Living möbler

 • Sänggavel Maria Velvet 180 Cole

  sänggavel maria velvet 180 cole
 • Sänggavel Maria Velvet 185 Desert

  sänggavel maria velvet 185 desert
 • Soffa Club Sammet Steel

  soffa club sammet steel
 • Sänggavel Maria Velvet 185 Royal blue

  sänggavel maria velvet 185 royal blue
 • Sänggavel Maria Velvet 142 Rouge

  sänggavel maria velvet 142 rouge
 • Soffbord 'Gerd' - Rose

  soffbord 'gerd' - rose
  Åh, vilket vackert soffbord! Detta vackra soffbord, eller sidobord som man även kan kalla det, kommer från det trendiga och populära varumärket Cozy Living som härstammar från vårt trendiga grannland Danmark. Detta soffbord passar perfekt framför soffan i vardagsrummet med några härliga ljuslyktor som dekoration ovanpå. Eller varför inte låta det stå som extra avställningsyta i den rymliga hallen? Kombinationen veckert glas och underbar mässing är svår att slå!
 • Fåtölj Jagger Lounge med puff Desert

  fåtölj jagger lounge med puff desert
 • Soffbord - Marmor

  soffbord - marmor
  Mmm... Marmor och mässing i kombination. Denna underbara kombo är något vi inte kan få nog av och en trend som växt sig starkare och starkera de senaste inredningssäsongerna. Denna underbara marmorskiva med dess tillhörande häftiga ställning av mässing ger en lite industriell känsla, samtidigt som materialvalen är högst exklusiva och moderna. Det perfekta sofffbordet för dig som gillar den moderna inredningsstilen men samtidigt vill ha något unikt och iögonfallande. En riktigt soffbords-dröm enligt oss på Reforma Sthlm. Bordet kommer från danska Cozy Living.
 • Matbord - Betong 160x90

  matbord - betong 160x90
  Ett ursnyggt matbord i rustik betong från det välkända och populära danska varumärket Cozy Living. Denna häftiga och rustika bordsskiva i underbar betong är underbart snygg och passar perfekt in i det rustika och moderna hemmet. Betong är superhett och trendigt just nu och matbord i betong är inget undantag. Kombinera detta coola betongbord men vackra stolar i stål eller trä för att få till den där rustika känslan. Du kan även kombinera detta bord med lyxiga matstolar i sammet för att ge ditt hem en härlig hotellkänla. Nu kan du ängtligen handla Cozy Livings möbler och inredningsartiklar online på Reforma.
 • Soffbord 'Freja Glass' 2st - Black

  soffbord 'freja glass' 2st - black
  Soffborden Freja, i svart glas och svart metall, ger en coolt och häftig känsla till din inredning. Den mjuka runda formen i kombination med sin snygga maskulina stomme utgör ett riktigt coolt bords-set som passar väl in i det lite mer moderna hemmet. Glas och metall är en vacker och trendig kombination som vi inte kan få nog av. Dessa soffbord / sidobord går lika bra att låta stå tillsammans framför soffan i vardagsrummet, mer passar även utmärkt att ha ståendes var för sig. Exempelvis ett brevid sängen som ett nattduksbord och ett i hallen som ett sidobord. På så sätt skapar du en härlig röd tråd i ditt hem. Borden kommer från danska Cozy Living.
 • Soffbord 'Round' - Betong

  soffbord 'round' - betong
  Ett rustik och industriell soffbord i svart järn och betong från det kända danska varumärket inom design, möbler och inredning Cozy Living. Cozy Living vet allt hur man ska designa de ultimata och mest häftiga soffborden på marknaden. Soffbord i betong kan vara svårt att hitta men nu kan du handla detta perfekta runda betongbord till vardagsrummet online på Reforma Sthlm. Den ursnygga bordsytan passar perfekt in i det moderna hemmet med en trendig inredningsstil.
 • Fåtölj 'Club Lounge' - Cole

  fåtölj 'club lounge' - cole
  Den här sammetsfåtöljen är inte bara väldigt skön utan också väldigt snygg. Den är klädd i svart/grå sammet och har vackra träben och mässingsdetaljer. Sammetsfåtöljen är ultimat att placera antingen vid din soffa för en extra sittplats. Eller varför inte i sovrummet som en fin inredningsdetalj. Den här sammetsfåtöljen är av snygg design och den är lyxig. Sammet är ett material som är helt rätt i tiden och även mässing. Den här trendiga sammetsfåtöljen är den det danska designvarumärket Cozy Living. Cozy Living har även designat andra sammetsfåtöljer i samma serie men i andra kulörer och de fungerar utmärkt ihop.
 • Fåtölj 'Club Lounge' - Rouge

  fåtölj 'club lounge' - rouge
  Fåtöljen 'Club Lounge' Rouge är lika snygg som den är bekvän. Designen har en exklusiv look som får oss att drömma om häftiga restauranger och barer på Manhattan och blir därför en perfekt möbel för dig som vill ge en mer mystisk och häftig känsla till ditt hem. Den mjuka sammaten i kombination med välsvarvade träben och en vacker inramning i mässing gör denna fåtölj till en underbart snygg pjäs. Fåtöljen passar lika bra i vardagsrummer som en extra lyxig detalj i hallen, din walk in closet, eller sovrummet. Varumärket är danska Cozy Living som är ett populärt och växande varumärke på inredningshimlen.
 • Matbord - Betong (220)

  matbord - betong (220)
  Underbart snyggt och rustikt matbord i betong och järn från Cozy Living. Detta danska varumärke har gjort sig mer och mer känt de senaste åren med deras häftiga stil som inte snålar på exklusivitet och lyx. Detta matbord är inget undantag. Materialet betong ger en vacker och samtigti rustik känsla i ditt hem som flörtar med det industriella utan att behöva bli så hårt. Väg upp betongen med vackra stolar i sammet för att ge ditt hem en cool och lyxig känsla eller matcha dedtta coola betongbord med vackra stolar i nordisk ek. Detta bord mäter 220 cm och är därför stort och rymligt för det större sällskapet.
 • Fåtölj 'Sander'

  fåtölj 'sander'
  Sander' är en lyxig fåtölj i blått sammet. Fåtöljen har en klassisk design och en mjuk blå färg. I denna sitter du bekvämt, och den passar vid matsalsbordet eller i vardagsrummet vid soffan. Den teknik som används för att väva sammet har funnits i mer än 800 år och det sägs att sammet uppkom i Italien någon gång under 1200-talet. Sammet skapar ett elegant inslag, och denna fåtölj har en viss hotellkänsla över sig.
 • Bordslampa 'Abbie' - Rosa

  bordslampa 'abbie' - rosa
  Nätt bordslampa i guldig och rosa färg. Passar perfekt på fönsterblecket eller på ditt skrivbord. Sprider ett mysigt ljus omkring sig. Denna lampa kommer från Cozy Living och vi har den också i andra fina färger.
 • Fåtölj 'Queen'

  fåtölj 'queen'
  Precis som namnet 'Queen' antyder, sitter du som en drottning i denna fåtölj. Bekväm och snygg fåtölj med ett fint mönster på. Fåtöljen har en rundad sits och ett högt rundat ryggstöd. Fåtöljen kan användas till det mesta, fungerar både vid matsalsbordet, i vardagsrummet eller i ditt sovrum.
 • Bordslampa 'Lulu' -Grön

  bordslampa 'lulu' -grön
  Lulu' är en modern bordslampa i härlig marmor och påminner om en svamp i formen då skärmen är mjuk rundad och lampfoten lång i cylinderform. På denna kan du se gulddetaljer som sticker ut. Behöver du något för att utmärka ett rum eller en del av ditt hem är denna perfekt. Kan användas som dekoration eller på skrivbordet för att sprida ljus.
 • Bordslampa 'Lulu' - Lila

  bordslampa 'lulu' - lila
  Lulu' är en modern bordslampa i tjusig lila färg. Lampan påminner om en svamp i formen då skärmen är mjuk rundad och lampfoten lång i cylinderform. På denna kan du se gulddetaljer som sticker ut. Behöver du något för att utmärka ett ruen del av ditt hem är denna perfekt. Kan användas som dekoration eller på skrivbordet för att sprida ljus
 • Bordslampa 'Lulu' - Blå

  bordslampa 'lulu' - blå
  Lulu' är en modern bordslampa i skön blå färg. Lampan påminner om en svamp i formen då skärmen är mjuk rundad och lampfoten lång i cylinderform. På denna kan du se gulddetaljer som sticker ut. Behöver du något för att utmärka ett rum eller en del av ditt hem är denna perfekt. Kan användas som dekoration eller på skrivbordet för att sprida ljus.
 • Fåtölj 'Cumin'

  fåtölj 'cumin'
  Denna fåtölj heter 'Cumin' då den har en brun färg som påminner om kryddan kumin. Mycket fin i sin design med rundad sits och rundat ryggstöd. Fåtöljen är gjord av kaschmir och har mörkbruna stolsben. Fåtöljen kommer från Cozy Living och vi har den i fler snygga färger. Fungerar bra att använda till det mesta, så som vid soffan eller i sovrummet.
ilead