Möbler
www.mobel.se

Cozy Living möbler

 • Sänggavel Maria Velvet 180 Cole

  sänggavel maria velvet 180 cole
 • Sänggavel Maria Velvet 185 Desert

  sänggavel maria velvet 185 desert
 • Sänggavel Maria Velvet 185 Royal blue

  sänggavel maria velvet 185 royal blue
 • Sänggavel Maria Velvet 142 Rouge

  sänggavel maria velvet 142 rouge
 • Soffa Club Sammet Steel

  soffa club sammet steel
 • Soffbord 'Gerd' - Rose

  soffbord 'gerd' - rose
  Åh, vilket vackert soffbord! Detta vackra soffbord, eller sidobord som man även kan kalla det, kommer från det trendiga och populära varumärket Cozy Living som härstammar från vårt trendiga grannland Danmark. Detta soffbord passar perfekt framför soffan i vardagsrummet med några härliga ljuslyktor som dekoration ovanpå. Eller varför inte låta det stå som extra avställningsyta i den rymliga hallen? Kombinationen veckert glas och underbar mässing är svår att slå!
 • Soffbord 'Freja Marble' 2st - Red

  soffbord 'freja marble' 2st - red
  Mässing, mässing, mässing. Marmor, marmor, marmor! Åh vad vi älskar dessa två fantastiskt vackra material som passar så underbart bra i kombination. Dessa lyxiga och stiliga soffbord / sidobord passar perfekt hemma hos dig som delas gillar denna materialkombo och som dels vill ge ditt hem en lyxig och härlig inredningskänsla. Borden går lika bra att ha ståendes brevid varandra framför soffan i vardagsrummet, som att ha placerat i två olika delar av hemmet för att ge din inredning en röd tråd. Soffborden säljs i set om två och kommer från det välkända och exklusiva varumärket Cozy Living.
 • Fåtölj Jagger Lounge med puff Desert

  fåtölj jagger lounge med puff desert
 • Soffbord 'Round' - Betong

  soffbord 'round' - betong
  Ett rustik och industriell soffbord i svart järn och betong från det kända danska varumärket inom design, möbler och inredning Cozy Living. Cozy Living vet allt hur man ska designa de ultimata och mest häftiga soffborden på marknaden. Soffbord i betong kan vara svårt att hitta men nu kan du handla detta perfekta runda betongbord till vardagsrummet online på Reforma Sthlm. Den ursnygga bordsytan passar perfekt in i det moderna hemmet med en trendig inredningsstil.
 • Soffbord - Marmor

  soffbord - marmor
  Mmm... Marmor och mässing i kombination. Denna underbara kombo är något vi inte kan få nog av och en trend som växt sig starkare och starkera de senaste inredningssäsongerna. Denna underbara marmorskiva med dess tillhörande häftiga ställning av mässing ger en lite industriell känsla, samtidigt som materialvalen är högst exklusiva och moderna. Det perfekta sofffbordet för dig som gillar den moderna inredningsstilen men samtidigt vill ha något unikt och iögonfallande. En riktigt soffbords-dröm enligt oss på Reforma Sthlm. Bordet kommer från danska Cozy Living.
 • Matbord - Betong 160x90

  matbord - betong 160x90
  Ett ursnyggt matbord i rustik betong från det välkända och populära danska varumärket Cozy Living. Denna häftiga och rustika bordsskiva i underbar betong är underbart snygg och passar perfekt in i det rustika och moderna hemmet. Betong är superhett och trendigt just nu och matbord i betong är inget undantag. Kombinera detta coola betongbord men vackra stolar i stål eller trä för att få till den där rustika känslan. Du kan även kombinera detta bord med lyxiga matstolar i sammet för att ge ditt hem en härlig hotellkänla. Nu kan du ängtligen handla Cozy Livings möbler och inredningsartiklar online på Reforma.
 • Soffbord 'Gerd' - Smoke

  soffbord 'gerd' - smoke
  Soffbordet 'Gerd' i rökigt glas och vacker antik mässing är en underbar möbel som passar till alla inredningsstilar och hem. Soffbordet, som även kan kallas för sidobord, kommer från det populära inredningsmärket Vozy Living, som är ett danskt möbelhus med fingertoppskänsla för det estetiskt vackra. Soffbordet är prisvärt och trendigt och passar lika bra i vardagsrummet som i sovrummet eller hallen. Extra avställningsyta kan vi inte få nog av och detta ursnygga soffbord är inget undantag från denna regel!
 • Fåtölj 'Club Lounge' - Army

  fåtölj 'club lounge' - army
  En underbar fåtölj i vacker mörkt grön sammet och häftiga mässingsdetaljer. Fåtöljens ben i härligt mörkt trä gifter sig väl med så väl designen som materialvalen och denna möbel blir därför ett perfekt komplement i din inredning. Är inte en fåtölj den perfekta möbeln att införskaffa när man vill ge sitt hem en ny uppdatering? Den är tillräckligt liten för att få plats i såväl den lite rymligare hallen som i sovrummet. Men tillräckligt stor för att omvandla hela känslan i ett rum. Fåtöljen kommer från varumärket Cozy Living som är experter på snygg och lyxig inredning.
 • Fåtölj 'Club Lounge' - Cole

  fåtölj 'club lounge' - cole
  Den här sammetsfåtöljen är inte bara väldigt skön utan också väldigt snygg. Den är klädd i svart/grå sammet och har vackra träben och mässingsdetaljer. Sammetsfåtöljen är ultimat att placera antingen vid din soffa för en extra sittplats. Eller varför inte i sovrummet som en fin inredningsdetalj. Den här sammetsfåtöljen är av snygg design och den är lyxig. Sammet är ett material som är helt rätt i tiden och även mässing. Den här trendiga sammetsfåtöljen är den det danska designvarumärket Cozy Living. Cozy Living har även designat andra sammetsfåtöljer i samma serie men i andra kulörer och de fungerar utmärkt ihop.
 • Soffbord 'Freja Glass' 2st - Black

  soffbord 'freja glass' 2st - black
  Soffborden Freja, i svart glas och svart metall, ger en coolt och häftig känsla till din inredning. Den mjuka runda formen i kombination med sin snygga maskulina stomme utgör ett riktigt coolt bords-set som passar väl in i det lite mer moderna hemmet. Glas och metall är en vacker och trendig kombination som vi inte kan få nog av. Dessa soffbord / sidobord går lika bra att låta stå tillsammans framför soffan i vardagsrummet, mer passar även utmärkt att ha ståendes var för sig. Exempelvis ett brevid sängen som ett nattduksbord och ett i hallen som ett sidobord. På så sätt skapar du en härlig röd tråd i ditt hem. Borden kommer från danska Cozy Living.
 • Fåtölj 'Club Lounge' - Rouge

  fåtölj 'club lounge' - rouge
  Fåtöljen 'Club Lounge' Rouge är lika snygg som den är bekvän. Designen har en exklusiv look som får oss att drömma om häftiga restauranger och barer på Manhattan och blir därför en perfekt möbel för dig som vill ge en mer mystisk och häftig känsla till ditt hem. Den mjuka sammaten i kombination med välsvarvade träben och en vacker inramning i mässing gör denna fåtölj till en underbart snygg pjäs. Fåtöljen passar lika bra i vardagsrummer som en extra lyxig detalj i hallen, din walk in closet, eller sovrummet. Varumärket är danska Cozy Living som är ett populärt och växande varumärke på inredningshimlen.
ilead