Möbler
www.mobel.se
Andra varumärken

by Wirth möbler

 • Tray Brickbord, Svart

  Tray brickbord från by Wirth, formgiven av Signe Wirth Engelund. Tray är ett multifunktionellt brickbord som består av en avtagbar bricka i pulverlackerat svart stål med en kant i svartlackerad ek och ett stativ i ek. Den avtagbara brickan kan användas som serveringsbricka och fästs med hjälp av magneter på stativet. Stativet är även hopfällbart för smidig förvaring. Brickan har en fördjupning i sig som man kan placera en mindre bricka i som kan användas som mindre serveringsbricka. Den mindre brickan i ek ingår. Separata brickor i spegelglas och granit finns att köpa till.
 • Tray Brickbord, Natur/Svart

  Tray brickbord från by Wirth, formgiven av Signe Wirth Engelund . Tray är ett multifunktionellt brickbord som består av en avtagbar bricka i pulverlackerat svart stål med en kant i ek och ett stativ i ek. Den avtagbara brickan kan användas som serveringsbricka och fästs med hjälp av magneter på stativet. Stativet är även hopfällbart för smidig förvaring. Brickan har en fördjupning i sig som man kan placera en mindre bricka i som kan användas som mindre serveringsbricka. Den mindre brickan i ek ingår. Separata brickor i spegelglas och granit finns att köpa till.
 • Granit Bricka Till Tray Brickbord

  Granitbricka till tray brickbord från by Wirth, formgiven av Signe Wirth Engelund. Mindre extrabricka i svart sten för Tray brickbord. Brickan kan användas till Tray brickbordet istället för standardversionen i ek som ingår.
 • Spegel Bricka Till Tray Brickbord

  Spegelbricka till tray brickbord från by Wirth, formgiven av Signe Wirth Engelund. Mindre extrabricka i grått spegelglas för Tray brickbord. Brickan kan användas till Tray brickbordet istället för standardversionen i ek som ingår.