Möbler
www.mobel.se

RH skrivbordsstolar

Populärt inom RH skrivbordsstolar

 • Kontorsstol Mereo 220 komplett svart

   kontorsstol mereo 220 komplett svart
  Mereo passar alla. Med andra ord – en stol som passar perfekt för en enda användare eller för ett helt kontorslandskap. 10-års garanti. Komplett med arm- och nackstöd.
 • Kontorsstol RH Logic 220 Svart

   kontorsstol rh logic 220 svart
  RH Logic 220 En stol som utvecklats under 5 år för att klara alla framtidens krav på hållbarhet, miljö och material. Stolen har en hög rygg, levereras som standard med hjul för hårda golv och fotkryss i svart aluminium. Användarvänliga spakar som gör det enkelt att justera efter personliga behov. Steglöst justerbar, separat justerbar ryggstödsvinkel för stöd i valfri position. Luftreglerad svankpump. Sitsdjup 477 (med sitsdjupreglering), sitsbredd 442 mm. Sitshöjd 406-550 mm. Rygghöjd 620 mm (med rygghöjdsreglering). Tyg Select Svart. 10 års garanti.
 • Kontorsstol RH Mereo 220 Grå

   kontorsstol rh mereo 220 grå
  Mereo passar alla! Med andra ord – en stol som passar perfekt för en enda användare eller för ett helt kontorslandskap. Sitshöjden går lägre än de flesta stolar för att även passa dig som har lite kortare ben. Komplett med arm- och nackstöd. Användarvänliga spakar som gör det enkelt att justera efter personliga behov. Sitsdjupsjustering, justerbar ryggvinkel och synkrongunga. Steglöst justerbar och kan låsas i valt läge. Rekommenderas att använda med öppen gunga för att uppmuntra till aktiv sittning. Sitsbredd 410, sitsdjup 465 mm (med sitsdjupreglering) Sitthöjd 395-525 mm. Tyg Select Grå. 10-års garanti.