Möbler
www.mobel.se

Skrivbordsstolar

När man sitter och arbetar, läser eller gör läxor är det bra att sitta skönt. En snygg skrivbordsstol får aldrig vinna över en ergonomisk. Bra design kan kombinera dessa två egenskaper och kontorsstolar som uppfyller båda är bästa valet.

Vi har här skapat ett galleri med stolar som är gjorda för att sitta på vid sitt skrivbord länge. Här finns kontorsstolar, skrivbordsstolar för barn och speciella gamingstolar för dataspelare.

Populärt inom skrivbordsstolar

 • Skrivbordsstol Sofia

  skrivbordsstol sofia
  Stilren och snygg skrivbordsstol som är höj- och sänkbar. Sits i konstläder och underrede i kromad metall. Montera själv. Mått: Höjd: 79-90,5 cm. Bredd: 60 cm. Djup: 53 cm. Sitthöjd: 45,5-57 cm. Sittbredd: 35 cm. Sittdjup: 38 cm. Rygghöjd:
 • Skrivbordsstol Sofia

  skrivbordsstol sofia
  Stilren och snygg skrivbordsstol som är höj- och sänkbar. Sits i konstläder och underrede i kromad metall. Montera själv. Mått: Höjd: 79-90,5 cm. Bredd: 60 cm. Djup: 53 cm. Sitthöjd: 45,5-57 cm. Sittbredd: 35 cm. Sittdjup: 38 cm. Rygghöjd:
 • Skrivbordsstol Leo

  skrivbordsstol leo
  Höjd och sänkbar kontorsstol klädd med sammetstyg. Stolen är på hjul. Mått: Höjd 87 cm, bredd 56 cm och djup 54 cm. Sitthöjd min. 42 cm, max 54 cm. Levereras omonterad.
 • Kontorsstol Gaia

  kontorsstol gaia

Fler tips på skrivbordsstolar

 • Quebec kontorsstol - Rosa

  quebec kontorsstol - rosa
 • Kontorsstol DAUPHIN To Strike svart

  kontorsstol dauphin to strike svart
 • Trust GXT 705W Ryon Gaming chair Wh

  trust gxt 705w ryon gaming chair wh
 • Lisette skrivbordsstol - Vit/Svart

  lisette skrivbordsstol - vit/svart
 • Hay Aac53 Stol 5 Star Swivel Svart / Silk Cognac - Kontorsstolar Konjak

  hay aac53 stol 5 star swivel svart / silk cognac - kontorsstolar konjak
  Stolen från Hay har en elegant, funktionell design med en avslappnad look. Den har en mjukt kurvad, omfamnande sits i polypropen med olika klädslar. Den har ett tidlöst, fembent underrede med en gaspelare för att justera sitthöjden perfekt för det moderna hemmakontoret. Formgiven av Hee Welling. Om stolen från Hay- Stolen kommer i olika modeller.- Kombinera stolen med ett skrivbord från Hay.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- AAC53 uppskattas för den tidlösa, funktionella designen och den halv-automatiska gaspelaren.- Den här stolen är en del av Hays kollektion office. Skötselråd för stolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Kontorsstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Armstöd PROSEDIA till Younico 1451 svart

  armstöd prosedia till younico 1451 svart
 • Vayne gamingstol - Svart/grå

  vayne gamingstol - svart/grå
 • Petra kontorsstol - Grå/svart

  petra kontorsstol - grå/svart
 • Kontorsstol Cruise

  kontorsstol cruise
  Kontorsstol Cruise, Svart PU/Metall, 63 x 70 x 104/114 cm
 • Sittkudde Leitz Ergo Cosy

  sittkudde leitz ergo cosy
 • Ogden kontorsstol - Grå

  ogden kontorsstol - grå
 • Vipp 452 Snurrstol Med Fötter Polerat Aluminium / Svart Läder - Kontorsstolar

  vipp 452 snurrstol med fötter polerat aluminium / svart läder - kontorsstolar
  Snurrstolen från VIPP är perfekt för kontoret och har en klassisk design som aldrig går ur tiden med en elegant klädsel i anilinläder och stabila fötter. Stolen har armstöd på sidorna. Den har ett minimalistiskt ryggstöd med en rundad form för bästa komfort. Välj mellan olika färger. Om snurrstolen från VIPP- Underrede i aluminium.- Klädsel i anilinläder.- Med tiden får produkten en vacker patina.- 360° roterbar stol.- Fyra fötter.- Finns även med hjul.- Snurrstolen kommer i olika färger.- För mer information ladda ned PDF. Snurrstolens mått:- Bredd: 550 mm.- Djup: 550 mm.- Höjd: 760 mm.- Sitthöjd: 445 mm. Skötselråd för snurrstolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Kontorsstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Kontorsstol PROSEDIA Younico 2456 blå

  kontorsstol prosedia younico 2456 blå
 • Cesar skrivbordsstol - Grå/grön

  cesar skrivbordsstol - grå/grön
 • Kontorsstol LANAB LD6340 Multisynkron, svart textil, kromat stativ

  kontorsstol lanab ld6340 multisynkron, svart textil, kromat stativ
 • &Tradition Rely Stol Hw21 Swivel Polerad Aluminium / - Kontorsstolar Återvunnen Polypropen Beige

  &tradition rely stol hw21 swivel polerad aluminium / - kontorsstolar återvunnen polypropen beige
  Stolen från &tradition har en tidlös, klassisk design perfekt för det moderna hemmakontoret. Stolen har ett praktiskt snurrunderrede i kromat stål med hjul och en sits i återvunnen polypropen. Den har ett stilrent utseende med en hög komfort en blandning av funktion och minimalism. Formgiven av Hee Welling. Om stolen från &tradition- Med snurrunderrede.- Stolen kommer i olika modeller.- Kombinera stolen med en skrivbordslampa från &tradition.- Rely uppskattas för de miljövänliga materialen och den tidlösa, funktionella designen. Skötselråd för stolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Kontorsstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Hay Aac53 Stol 5 Star Swivel Aluminium / Hallingdal Grey - Kontorsstolar Hallingdal Gray

  hay aac53 stol 5 star swivel aluminium / hallingdal grey - kontorsstolar hallingdal gray
  Stolen från Hay har en elegant, funktionell design med en avslappnad look. Den har en mjukt kurvad, omfamnande sits i polypropen med olika, högkvalitativa klädslar. Den har ett tidlöst, fembent underrede med en gaspelare för att justera sitthöjden perfekt för det moderna hemmakontoret. Formgiven av Hee Welling. Om stolen från Hay- Stolen kommer i olika modeller.- Kombinera stolen med ett skrivbord från Hay.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- AAC53 uppskattas för den tidlösa, funktionella designen och den halv-automatiska gaspelaren.- Den här stolen är en del av Hays kollektion office. Skötselråd för stolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Kontorsstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Leanna kontorsstol - Orange/svart

  leanna kontorsstol - orange/svart
 • Hay Aac155 Stol 5 Star Swivel Gas/tilt Svart / Sense Svart - Kontorsstolar Läder Sense Svart - 263709-610

  hay aac155 stol 5 star swivel gas/tilt svart / sense svart - kontorsstolar läder sense svart - 263709-610
  AAC155 stol från Hay med en elegant, funktionell design med en avslappnad look. Den har en mjukt kurvad, omfamnande sits med ett högt, bekvämt ryggstöd och olika, högkvalitativa klädslar och ett tidlöst, fembent underrede i pulverlackerad aluminium. Den har en praktisk lutningsmekanism för optimal komfort och en gaspelare för att justera sitthöjden perfekt för det moderna hemmakontoret. Formgiven av Hee Welling. Bra att veta om AAC155 stol - Stolen finns i olika utföranden.- Svarta hjul.- Lutningsmekanism.- Gaspelare.- Kombinera stolen med ett skrivbord från Hay.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- AAC155 uppskattas för den tidlösa, funktionella designen och den höga kvaliteten.- Den här stolen är en del av Hays kollektion office. Hur bör du ta hand om stolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Sense Svart Kontorsstolar i Läder från HAY med stor omsorg.
 • Nackstöd Stol 6240/6340 blå

  nackstöd stol 6240/6340 blå
 • Knoxville skrivbordsstol - Svart PU

  knoxville skrivbordsstol - svart pu
 • Fogia Mono Kontorsstol Med Armstöd Svart Snurrunderrede Svartbetsad/vidar 1880 - Kontorsstolar Metall Vidar 1880 - P-0000089941

  fogia mono kontorsstol med armstöd svart snurrunderrede svartbetsad/vidar 1880 - kontorsstolar metall vidar 1880 - p-0000089941
  Mono kontorsstol från Fogia med en bekväm, stoppad sits med slitstark klädsel, bekväma armstöd, snurrunderrede och praktiska hjul. Italienskt hantverk med högkvalitativa material för att hålla i många år framöver. Justerbart underrede i lackerad metall med en mjukt kurvad, klädd sits och armstöd i betsad plywood. Exklusivt tyg i ull i två olika färger att välja mellan. En klassisk, minimalistisk modell med elegant formgivning som harmonierar med omgivningen. Perfekt för hemmet såväl som kontoret. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Designad i Stockholm av Note Design Studio. Bra att veta om Mono kontorsstol - Klassisk, minimalistisk modell.- Italienskt hantverk med premiumkvalitet.- Högkvalitativa material i lackad metall, slitstark ull och plywood.- Stoppad sits för optimal komfort.- Justerbar.- Bredd: 560 mm.- Djup: 385 mm.- Höjd: 810-930 mm.- Sitthöjd: 460-590 mm.- Sittdjup: 385 mm.- Den här kontorsstolen ingår i Fogias kollektion Mono.- Kontorsstolen finns i 2 olika färgval.- Finns även som kontorsstol utan armstöd.- Finns även som matstol. Hur bör du ta hand om kontorsstolen?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vidar 1880 Kontorsstolar i Metall från Fogia med stor omsorg.
 • Kontorsstol LD6340 grön med armstöd

  kontorsstol ld6340 grön med armstöd
 • Quebec kontorsstol - Svart

  quebec kontorsstol - svart
 • Eris kontorsstol - Grå

  eris kontorsstol - grå
 • Vipp 452 Snurrstol Med Hjul Polerat Aluminium / Sandfärgad Läder - Kontorsstolar Sand - 45271C01

  vipp 452 snurrstol med hjul polerat aluminium / sandfärgad läder - kontorsstolar sand - 45271c01
  452 snurrstol från Vipp med hjul, ett rundat ryggstöd för bästa komfort och en tidlös design perfekt för hemmet såväl som kontoret. Estetisk klädsel i anilinläder. Elegant underrede i aluminium med olika finishar att välja mellan. Roterbar funktion. Dansk formgivning som aldrig går ur tiden. Välj mellan olika färger. Bra att veta om 452 snurrstol - Underrede i aluminium.- Klädsel i anilinläder.- 360° roterbar stol.- Fyra hjul.- Finns även med fötter.- Med tiden får produkten en vacker patina.- För mer information ladda ned PDF. Snurrstolens mått:- Bredd: 550 mm.- Djup: 550 mm.- Höjd: 760 mm.- Sitthöjd: 445 mm. Hur bör du ta hand om snurrstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Sand Kontorsstolar från Vipp med stor omsorg.
 • Kontorsstol Mesh svart

  kontorsstol mesh svart
 • Janae kontorsstol - Svart/grå

  janae kontorsstol - svart/grå
 • Caroline skrivbordsstol - vit

  caroline skrivbordsstol - vit
 • Johanne kontorsstol - Svart/vit

  johanne kontorsstol - svart/vit
 • Kontorsstol Kenny

  kontorsstol kenny
  Kontorsstol Kenny, Svart PU/Metall, 48 x 55 x 83 cm
 • Kontorsstol Ronna svart

  kontorsstol ronna svart
 • Alhambra kontorsstol - Svart/vit

  alhambra kontorsstol - svart/vit
 • Kontorsstol TOPSTAR AirgoNet svart/svart

  kontorsstol topstar airgonet svart/svart
 • Kontorsstol TOPSTAR Eco Point svart

  kontorsstol topstar eco point svart
 • Skrivbordsstol Svava

  skrivbordsstol svava
  Sitt bekvämt och ge ditt hemmakontor en snygg stil. Få jobbet gjort från en skrivbordsstol med karakteristiska armstöd och tuftade detaljer - som ger struktur till sitsen och ryggstödet. Den är inte bara vacker, den är också praktisk, har snu
 • GXT 707R Resto Gaming Chair Gr

  gxt 707r resto gaming chair gr
 • Hay Aac53 Stol 5 Star Swivel Aluminium / - Kontorsstolar Ljusblå

  hay aac53 stol 5 star swivel aluminium / - kontorsstolar ljusblå
  Stolen från Hay har en elegant, funktionell design med en avslappnad look. Den har en mjukt kurvad, omfamnande sits i polypropen med olika, högkvalitativa klädslar. Den har ett tidlöst, fembent underrede med en gaspelare för att justera sitthöjden perfekt för det moderna hemmakontoret. Formgiven av Hee Welling. Om stolen från Hay- Stolen kommer i olika modeller.- Kombinera stolen med ett skrivbord från Hay.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- AAC53 uppskattas för den tidlösa, funktionella designen och den halv-automatiska gaspelaren.- Den här stolen är en del av Hays kollektion office. Skötselråd för stolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Kontorsstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Camaro kontorsstol - Grå

  camaro kontorsstol - grå
 • Amanda skrivbordsstol - Grå

  amanda skrivbordsstol - grå
 • Markham kontorsstol - Grå

  markham kontorsstol - grå
 • Brooke kontorsstol - Grön

  brooke kontorsstol - grön
 • Wise kontorsstol - Grå

  wise kontorsstol - grå
 • Kontorsstol DAUPHIN Sharpe XTL svart

  kontorsstol dauphin sharpe xtl svart
 • Quantum kontorsstol - Svart

  quantum kontorsstol - svart
 • Nora kontorsstol - Puderrosa

  nora kontorsstol - puderrosa
 • Marissa skrivbordsstol - Grå/limegrön

  marissa skrivbordsstol - grå/limegrön
 • Armstöd 2st till Point stolar, justerbara

  armstöd 2st till point stolar, justerbara
 • Kontorsstol Kenny

  kontorsstol kenny
  Kontorsstol Kenny, Svart PU/Metall, 48 x 55 x 83 cm
 • STAYLITTLE skrivbordsstol

  staylittle skrivbordsstol
  Skrivbordsstol av aluminium med sits av polypropen. STAYLITTLE är en vridbar stol som passar perfekt vid skrivbordet, hemma eller på kontoret. Material: Aluminium och polypropen. Storlek: Höjd 81,5 cm, bredd 45,5 cm, djup 45 cm, sitthöjd 45,5 cm,
 • Vipp 452 Snurrstol Med Fötter Pulverlackerat Aluminium / Svart Läder - Kontorsstolar Svart - 45204G04

  vipp 452 snurrstol med fötter pulverlackerat aluminium / svart läder - kontorsstolar svart - 45204g04
  452 snurrstol från VIPP med en klassisk design som aldrig går ur tiden med en elegant klädsel i anilinläder och stabila fötter. Stolen är perfekt för kontoret och har armstöd på sidorna och ett minimalistiskt ryggstöd med en rundad form för bästa komfort. Välj mellan olika färger. 452 snurrstol från Vipp med eleganta fötter och en klassisk design i olika färger att välja mellan. 360° rotation. Stilrent underrede i aluminium. Rundat ryggstöd för bästa komfort. Elegant klädsel i anilinläder. Dansk formgivning med en minimalistisk look som aldrig går ur tiden. Bra att veta om 452 snurrstol - Underrede i aluminium.- Klädsel i anilinläder.- Med tiden får produkten en vacker patina.- 360° roterbar stol.- Fyra fötter.- Finns även med hjul.- Snurrstolen finns i olika färgval.- För mer information ladda ned PDF. Snurrstolens mått:- Bredd: 550 mm.- Djup: 550 mm.- Höjd: 760 mm.- Sitthöjd: 445 mm. Hur bör du ta hand om snurrstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Kontorsstolar från Vipp med stor omsorg.
 • Kontorsstol Linea Synkron svart

  kontorsstol linea synkron svart

Viktig med bra ergonomi i kontorsstol

Att sitta still hela dagen är inte bra men många jobb är idag kontorsjobb. En ergonomisk kontorsstol ger bättre förutsättningar att undvika arbetsskador från stillasittande arbete. Kombinera det med ett höj- och sänkbart skrivbord så du kan stå och jobba delar av dagen.

När det gäller kontorsstolen ska man inte snåla. Att bara gå på billiga kontorsstolar kommer bli en dyr kostnad med tiden. Dels håller de inte för daglig användning och sen kostar ergonomisk design lite mer. Köp en bra kontorsstol med hjul.