Möbler
www.mobel.se

Pinnstolar

Den klassiska pinnstolen kom till någon på 1700-talet. I ryggen ska den ha 7 pinnar som tillsammans med en övre karm utgör ryggstödet. Under sitsen finns 4 pinnar till ben. Dessa kan vara stagade med pinnar mellan sig för ökad stabilitet.

Var köper man pinnstolar?

Pinnstolar används ofta som köksstol och har en klassisk, tidlös design. Man kan köpa den här typen av stolar på många olika möbelbutiker, begagnat på annonssidor eller på auktion om man vill ha de något exklusivare, antika pinnstolarna.

Populärt inom pinnstolar

 • Department Wood H17 Pinnstol Mörkgrön - Stolar Gummiträ Mörkgrön - 123990

  department wood h17 pinnstol mörkgrön - stolar gummiträ mörkgrön - 123990
  Upptäck den oöverträffade charmen hos Wood H17 Windsor-stolen från Department, en touch av skandinavisk chic i ditt hem som trotsar tidens gång. Denna stol är omsorgsfullt tillverkad i trä och lovar hållbarhet för att kunna föras vidare från generation till generation och smälter sömlöst in i alla inredningsstilar. Stolen är perfekt för matsalen eller köket och har en avtorkningsbar yta som gör den praktisk oavsett om det blir kladdigt eller spills från familjens måltider. Glöm inte den bekväma sitsen, kompletterad med ett behagligt ryggstöd, som garanterar ultimat komfort. Oavsett om du njuter av en kopp kaffe, en intim middag med levande ljus eller en semesterfest är Wood H17 perfekt för alla dessa minnesvärda stunder. Bra att veta om Wood H17 pinnstol - Lämplig för användning för privat bruk.- Wood H17 uppskattas för den klassiska designen.- Wood H17 är också omtyckt för den bekväma sitsen.- Ingår i serien Wood.- Pinnstolen finns i olika färgval.- Säljs i par.- Priset som visas är per styck.- Denna produkt levereras omonterad. Vi har valt ut Mörkgrön Stolar i Gummiträ från Department med stor omsorg. Vi har ett stort utbud av pinnstolar.
 • Department Wood H17 Pinnstol - Stolar Ask - 1212123

  department wood h17 pinnstol - stolar ask - 1212123
  Upptäck den oöverträffade charmen hos Wood H17 Windsor-stolen från Department, en touch av skandinavisk chic i ditt hem som trotsar tidens gång. Denna stol är omsorgsfullt tillverkad i trä och lovar hållbarhet för att kunna föras vidare från generation till generation och smälter sömlöst in i alla inredningsstilar. Stolen är perfekt för matsalen eller köket och har en avtorkningsbar yta som gör den praktisk oavsett om det blir kladdigt eller spills från familjens måltider. Glöm inte den bekväma sitsen, kompletterad med ett behagligt ryggstöd, som garanterar ultimat komfort. Oavsett om du njuter av en kopp kaffe, en intim middag med levande ljus eller en semesterfest är Wood H17 perfekt för alla dessa minnesvärda stunder. Bra att veta om Wood H17 pinnstol - Lämplig för användning för privat bruk.- Wood H17 uppskattas för den klassiska designen.- Wood H17 är också omtyckt för den bekväma sitsen.- Ingår i serien Wood.- Pinnstolen finns i olika färgval.- Säljs i par.- Priset som visas är per styck.- Denna produkt levereras omonterad. Vi har valt ut Ask Stolar i Ask från Department med stor omsorg. Vi har ett stort utbud av pinnstolar.
 • 2 st Dalsland Karmstol - Svart

  2 st dalsland karmstol - svart
 • Department Wood H17 Pinnstol Svart - Stolar Gummiträ Svart - 123572

  department wood h17 pinnstol svart - stolar gummiträ svart - 123572
  Upptäck den oöverträffade charmen hos Wood H17 Windsor-stolen från Department, en touch av skandinavisk chic i ditt hem som trotsar tidens gång. Denna stol är omsorgsfullt tillverkad i trä och lovar hållbarhet för att kunna föras vidare från generation till generation och smälter sömlöst in i alla inredningsstilar. Stolen är perfekt för matsalen eller köket och har en avtorkningsbar yta som gör den praktisk oavsett om det blir kladdigt eller spills från familjens måltider. Glöm inte den bekväma sitsen, kompletterad med ett behagligt ryggstöd, som garanterar ultimat komfort. Oavsett om du njuter av en kopp kaffe, en intim middag med levande ljus eller en semesterfest är Wood H17 perfekt för alla dessa minnesvärda stunder. Bra att veta om Wood H17 pinnstol - Lämplig för användning för privat bruk.- Wood H17 uppskattas för den klassiska designen.- Wood H17 är också omtyckt för den bekväma sitsen.- Ingår i serien Wood.- Pinnstolen finns i olika färgval.- Säljs i par.- Priset som visas är per styck.- Denna produkt levereras omonterad. Vi har valt ut Svart Stolar i Gummiträ från Department med stor omsorg. Vi har ett stort utbud av pinnstolar.

Fler tips på pinnstolar

 • 2 st Dalsland pinnstol gul RAL1032

  2 st dalsland pinnstol gul ral1032
 • 2 st Dalsland pinnstol röd RAL3003 + Möbelvårdskit för textilier

  2 st dalsland pinnstol röd ral3003 + möbelvårdskit för textilier
 • 2 st Dalsland pinnstol röd RAL3003 + Fläckborttagare för möbler

  2 st dalsland pinnstol röd ral3003 + fläckborttagare för möbler
 • 2 st Castor pinnstol brunoljat trä + Stolsdyna

  2 st castor pinnstol brunoljat trä + stolsdyna
 • Spira/Woods Matgrupp 200 Antik 6 Stolar

  spira/woods matgrupp 200 antik 6 stolar
  Spira/Woods är en snygg kombination av matgrupp i attraktiv design. Spira matbord är ett unikt bord med vackert snidade ben. Spira är ett perfekt bord att samla familj och vänner runt och avnjuta frukost, lunch och middag! Woods är en pinnstol med en klassisk, vintage stil. Stolen är tillverkad i björk med en sits i vacker rotting. Krysset i stolsryggen är i metall som kontrasterar fint mot träet. Woods är en stilren möbel som passar på många olika ställen i hemmet och bidrar med både komfort och ett vackert utseende. Design & egenskaperSpira har en antik design med dekorativa ben.Höjd från golv till underkant av bordet är 65 cm.Bredd mellan bordsbenen på långsidan är 122 cm.Bredd mellan bordsbenen på kortsidan är 57 cm.Pinnstol i vintage stil.Tillverkad i björk och metall med en sits av rotting. Material & skötselBordet är gjort av almträ med en topp av MDF med en mattsvart finish.Var varsam med värme och fukt. Vi rekommenderar att alltid använda underlägg för glas, kastruller och dylikt. Använd milda rengörinsprodukter. Leverans & förpackningBordet levereras omonterad och stolarna levereras monterade.Antal förpackningar: 7 stFörpackningsmått: 152x87x14 cm / 52x65x98 cm 6 stVikt: 35 kg / 6 kg 6 st
 • 2 st Castor pinnstol whitewash

  2 st castor pinnstol whitewash
 • Design House Stockholm Stol Family 2. vit

  design house stockholm stol family 2. vit
  Family Chair No.2 från varumärket Design House. Stolen är designad av Lina Nordqvist och ingår i en kollektion av traditionella svenska pinnstolar där de olika stolarna har sitt eget unika uttryck men ändå passar utmärkt ihop som en familj. Stolen är tillverkad i bok och med en vit vattenbaserad matt lack. Family Chair stolarna vann Accent på Design Award i New York och på Swedish Elle Deco’s Design Award 2009.
 • 2 st Tärnö pinnstol i vitoljad ek whitewash + Stolsdyna

  2 st tärnö pinnstol i vitoljad ek whitewash + stolsdyna
 • 2 st Dalsland Pinnstol - Svart + Stolsdyna

  2 st dalsland pinnstol - svart + stolsdyna
 • 2 st Karl blå pinnstol färgkod RAL5007 + Fläckborttagare för möbler

  2 st karl blå pinnstol färgkod ral5007 + fläckborttagare för möbler
 • 2 st Wasa matstol - Naturlig bok

  2 st wasa matstol - naturlig bok
 • 2 st Höglunda pinnstol - Grå

  2 st höglunda pinnstol - grå
 • 4 st Grå Pinnstol RGE

  4 st grå pinnstol rge
 • 2 st Birka Pinnstol - Svart + Möbelvårdskit för textilier

  2 st birka pinnstol - svart + möbelvårdskit för textilier
 • SARCA Köksstol Svart - Svart

  sarca köksstol svart - svart
 • 2 st Karl grön pinnstol färgkod RAL6001

  2 st karl grön pinnstol färgkod ral6001
 • Stolab Pall Palle Jubileum Korall

  stolab pall palle jubileum korall
  Inför Designtorget 30-årsjubileum har vi tagit fram Palle i två helt nya färgställningar – grön och korall. Palle tillverkas i massiv björk och har träben som skruvas direkt in i sitsen, vilket gör pallen väldigt stabil och användbar oavsett var i hemmet du placerar den.Stolab är ett fint varumärke, med sin långa designtradition, höga kvalitet och produktion i Sverige. Vi tycker väldigt mycket om deras produkter och har till den här kollektionen valt att arbeta med pallen Palle.I pallen Palle känner vi igen Yngve Ekströms formspråk från Arka loungestol och Pinnockio pinnstol. Yngve formgav även denna pall under 50-talet för Stolab. En tid då funktion gärna samsades med stilrena former.
 • 2 st Dalsland vit pinnstol + Möbeltassar

  2 st dalsland vit pinnstol + möbeltassar
 • 2 st Dalsland pinnstol grön RAL6001 + Möbelvårdskit för textilier

  2 st dalsland pinnstol grön ral6001 + möbelvårdskit för textilier
 • 2 st Karl grå pinnstol klassiker

  2 st karl grå pinnstol klassiker
 • Karl-Oskar grå gungstol + Fläckborttagare för möbler

  karl-oskar grå gungstol + fläckborttagare för möbler
 • 2 st Orust pinnstol whitewash ek + Fläckborttagare för möbler

  2 st orust pinnstol whitewash ek + fläckborttagare för möbler
 • Woods Matgrupp 180 6 Stolar Brun

  woods matgrupp 180 6 stolar brun
  Woods är en attraktiv matgrupp med naturnära inslag. Det härliga matbordet är i lantlig och industriell stil. Bordet har ett robust underrede i svartlackerad metall och en bordsskiva av rustika träplankor. Ett vackert matbord med plats för många. Pinnstolen har en klassisk, vintage stil. Stolen är tillverkad i björk med en sits i vacker rotting. Krysset i stolsryggen är i metall som kontrasterar fint mot träet. Passar på många olika ställen i hemmet och bidrar med både komfort och ett vackert utseende.Design & egenskaperMatbordet har en rustik och industriell design.Bordet ger plats för 6-8 stolar.Underredet är tillverkat i svartlackerad metall. Bredd mellan bordsbenen är 81 cm på kortsidan och 171 cm på långsidan.Höjd från golv till underkant av bordet är 67 cm.Pinnstol i vintage stil.Tillverkad i björk och metall med en sits av rotting.Material & skötselBordsskivan är tillverkad i vaxat almträ.Tänk på att skydda bordsskivan från varma föremål med underlägg eller liknande.Leverans & förpackningBordet levereras omonterat och pinnstolarna levereras monterade. Antal förpackningar: 4 stFörpackningsmått: 111x13x181 cm / 52x65x98 cm 3 stVikt: 63 kg / 6 kg 3 st
 • 2 st Emil pinnstol valnöt + Stolsdyna

  2 st emil pinnstol valnöt + stolsdyna
 • 2 st Emil pinnstol svart + Möbelvårdskit för textilier

  2 st emil pinnstol svart + möbelvårdskit för textilier
 • 2 st Pinnstol Ramsdal - Grå

  2 st pinnstol ramsdal - grå
 • 2 st Fårö svart pinnstol i trä

  2 st fårö svart pinnstol i trä
 • 2 st Birka Pinnstol - Vintage

  2 st birka pinnstol - vintage
 • 2 st Fårö Karmstol svart + Möbelvårdskit för textilier

  2 st fårö karmstol svart + möbelvårdskit för textilier
 • Stolab Pall Palle Varmröd

  stolab pall palle varmröd
  Nyhet hos Designtorget är Pall Palle i varmrött. Pallen finns i flera olika färger så att du kan välja din favorit eller inreda ditt hem eller kontor med olika färger på Pall Palle. I pallen Palle känner vi igen Yngve Ekströms formspråk från Arka loungestol och Pinnockio pinnstol. Yngve formgav även denna pall under 50-talet för Stolab. Pall Palles klassiska design och vackra färger blir en naturlig del av ditt hem. En tid då funktion gärna samsades med stilrena former. Palle tillverkas i massiv björk och har träben som skruvas direkt in i sitsen, vilket gör pallen väldigt stabil och användbar oavsett var i hemmet du placerar den. Genom sina mjuka former och generösa sits fungerar Palle utmärkt som extra sittplats vid bordet, kanske som ett sängbord eller en pålitlig ”vän” när du behöver nå upp till något på den översta hyllan.
 • 2 st Dalsland Pinnstol - Svart + Fläckborttagare för möbler

  2 st dalsland pinnstol - svart + fläckborttagare för möbler
 • Department Wood H17 Pinnstol - Stolar Gummiträ Mörkgrön

  department wood h17 pinnstol - stolar gummiträ mörkgrön
  Pinnstol från Department med en skandinavisk formgivning i trä med ett tidlöst uttryck för att hålla i generationer. Den har en avtorkningsbar yta perfekt för matsalen eller köket. Pinnstolen har en bekväm sits med ett behagligt ryggstöd för bästa komfort. Smälter elegant in i olika inredningsstilar.Om pinnstolen från Department- Lämplig för användning för privat bruk.- Wood H17 uppskattas för den klassiska designen.- Wood H17 är också omtyckt för den bekväma sitsen.- Från serien Wood.- Pinnstolen finns i olika färger.- Säljs i par.- Priset som visas är per styck.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Stolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • 2 st Dalsland vit pinnstol med armstöd och hög rygg + Fläckborttagare för möbler

  2 st dalsland vit pinnstol med armstöd och hög rygg + fläckborttagare för möbler
 • 2 st Tärnö pinnstol vit + Stolsdyna

  2 st tärnö pinnstol vit + stolsdyna
 • 2 st Tärnö Pinnstol i brunbetsat trä

  2 st tärnö pinnstol i brunbetsat trä
 • 2 st Dalsland Karmstol - Whitewash + Möbelvårdskit för textilier

  2 st dalsland karmstol - whitewash + möbelvårdskit för textilier
 • Bony matstol - Valnöt

  bony matstol - valnöt
 • 2 st Fårö grå pinnstol + Möbelvårdskit för textilier

  2 st fårö grå pinnstol + möbelvårdskit för textilier
 • 2 st Dalsland grå pinnstol

  2 st dalsland grå pinnstol
 • 2 st Dalsland grå pinnstol + Fläckborttagare för möbler

  2 st dalsland grå pinnstol + fläckborttagare för möbler
 • 2 st Karl svart pinnstol

  2 st karl svart pinnstol
 • 2 st Fårö Karmstol svart + Stolsdyna

  2 st fårö karmstol svart + stolsdyna
 • Department Wood H17 Pinnstol - Stolar Gummiträ Mörkgrå

  department wood h17 pinnstol - stolar gummiträ mörkgrå
  Pinnstol från Department med en skandinavisk formgivning i trä med ett tidlöst uttryck för att hålla i generationer. Den har en avtorkningsbar yta perfekt för matsalen eller köket. Pinnstolen har en bekväm sits med ett behagligt ryggstöd för bästa komfort. Smälter elegant in i olika inredningsstilar.Om pinnstolen från Department- Lämplig för användning för privat bruk.- Wood H17 uppskattas för den klassiska designen.- Wood H17 är också omtyckt för den bekväma sitsen.- Från serien Wood.- Pinnstolen finns i olika färger.- Säljs i par.- Priset som visas är per styck.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Stolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • 2 st Dalsland svart pinnstol med hög rygg + Möbelvårdskit för textilier

  2 st dalsland svart pinnstol med hög rygg + möbelvårdskit för textilier
 • Department Wood H17 Pinnstol Orange - Stolar Gummiträ Orange - 13002295

  department wood h17 pinnstol orange - stolar gummiträ orange - 13002295
  Upptäck den oöverträffade charmen hos Wood H17 Windsor-stolen från Department, en touch av skandinavisk chic i ditt hem som trotsar tidens gång. Denna stol är omsorgsfullt tillverkad i trä och lovar hållbarhet för att kunna föras vidare från generation till generation och smälter sömlöst in i alla inredningsstilar. Stolen är perfekt för matsalen eller köket och har en avtorkningsbar yta som gör den praktisk oavsett om det blir kladdigt eller spills från familjens måltider. Glöm inte den bekväma sitsen, kompletterad med ett behagligt ryggstöd, som garanterar ultimat komfort. Oavsett om du njuter av en kopp kaffe, en intim middag med levande ljus eller en semesterfest är Wood H17 perfekt för alla dessa minnesvärda stunder. Bra att veta om Wood H17 pinnstol - Lämplig för användning för privat bruk.- Wood H17 uppskattas för den klassiska designen.- Wood H17 är också omtyckt för den bekväma sitsen.- Ingår i serien Wood.- Pinnstolen finns i olika färgval.- Säljs i par.- Priset som visas är per styck.- Denna produkt levereras omonterad. Vi har valt ut Orange Stolar i Gummiträ från Department med stor omsorg. Vi har ett stort utbud av pinnstolar.
 • Department Wood H17 Pinnstol Grön - Stolar Gummiträ Grön - 13002293

  department wood h17 pinnstol grön - stolar gummiträ grön - 13002293
  Upptäck den oöverträffade charmen hos Wood H17 Windsor-stolen från Department, en touch av skandinavisk chic i ditt hem som trotsar tidens gång. Denna stol är omsorgsfullt tillverkad i trä och lovar hållbarhet för att kunna föras vidare från generation till generation och smälter sömlöst in i alla inredningsstilar. Stolen är perfekt för matsalen eller köket och har en avtorkningsbar yta som gör den praktisk oavsett om det blir kladdigt eller spills från familjens måltider. Glöm inte den bekväma sitsen, kompletterad med ett behagligt ryggstöd, som garanterar ultimat komfort. Oavsett om du njuter av en kopp kaffe, en intim middag med levande ljus eller en semesterfest är Wood H17 perfekt för alla dessa minnesvärda stunder. Bra att veta om Wood H17 pinnstol - Lämplig för användning för privat bruk.- Wood H17 uppskattas för den klassiska designen.- Wood H17 är också omtyckt för den bekväma sitsen.- Ingår i serien Wood.- Pinnstolen finns i olika färgval.- Säljs i par.- Priset som visas är per styck.- Denna produkt levereras omonterad. Vi har valt ut Grön Stolar i Gummiträ från Department med stor omsorg. Vi har ett stort utbud av pinnstolar.
 • 2 st Dalsland karmstol - Grå + Möbelvårdskit för textilier

  2 st dalsland karmstol - grå + möbelvårdskit för textilier
 • Pinnstol Birka, 2-pack

  pinnstol birka, 2-pack
  Pinnastol. Bredd 46 cm. djup 46 cm. höjd 85 cm. sitthöjd 45 cm. vikt 5 kg. omonterad
 • 2 st Orust pinnstol whitewash ek

  2 st orust pinnstol whitewash ek
 • 2 st Tärnö pinnstol vit

  2 st tärnö pinnstol vit
 • 2 st Karl pinnstol i oljad ek

  2 st karl pinnstol i oljad ek
ilead