Möbler
www.mobel.se

Pinnstolar

Den klassiska pinnstolen kom till någon på 1700-talet. I ryggen ska den ha 7 pinnar som tillsammans med en övre karm utgör ryggstödet. Under sitsen finns 4 pinnar till ben. Dessa kan vara stagade med pinnar mellan sig för ökad stabilitet.

Var köper man pinnstolar?

Pinnstolar används ofta som köksstol och har en klassisk, tidlös design. Man kan köpa den här typen av stolar på många olika möbelbutiker, begagnat på annonssidor eller på auktion om man vill ha de något exklusivare, antika pinnstolarna.

Populärt inom pinnstolar

 • Department Wood H17 Pinnstol Grågrön - Stolar Gummiträ Grågrön - 1212120

  department wood h17 pinnstol grågrön - stolar gummiträ grågrön - 1212120
  Upptäck den oöverträffade charmen hos Wood H17 Windsor-stolen från Department, en touch av skandinavisk chic i ditt hem som trotsar tidens gång. Denna stol är omsorgsfullt tillverkad i trä och lovar hållbarhet för att kunna föras vidare från generation till generation och smälter sömlöst in i alla inredningsstilar. Stolen är perfekt för matsalen eller köket och har en avtorkningsbar yta som gör den praktisk oavsett om det blir kladdigt eller spills från familjens måltider. Glöm inte den bekväma sitsen, kompletterad med ett behagligt ryggstöd, som garanterar ultimat komfort. Oavsett om du njuter av en kopp kaffe, en intim middag med levande ljus eller en semesterfest är Wood H17 perfekt för alla dessa minnesvärda stunder. Bra att veta om Wood H17 pinnstol - Lämplig för användning för privat bruk.- Wood H17 uppskattas för den klassiska designen.- Wood H17 är också omtyckt för den bekväma sitsen.- Ingår i serien Wood.- Pinnstolen finns i olika färgval.- Säljs i par.- Priset som visas är per styck.- Denna produkt levereras omonterad. Vi har valt ut Grågrön Stolar i Gummiträ från Department med stor omsorg. Vi har ett stort utbud av pinnstolar.
 • Department Wood H17 Pinnstol Mörkgrön - Stolar Gummiträ Mörkgrön - 123990

  department wood h17 pinnstol mörkgrön - stolar gummiträ mörkgrön - 123990
  Upptäck den oöverträffade charmen hos Wood H17 Windsor-stolen från Department, en touch av skandinavisk chic i ditt hem som trotsar tidens gång. Denna stol är omsorgsfullt tillverkad i trä och lovar hållbarhet för att kunna föras vidare från generation till generation och smälter sömlöst in i alla inredningsstilar. Stolen är perfekt för matsalen eller köket och har en avtorkningsbar yta som gör den praktisk oavsett om det blir kladdigt eller spills från familjens måltider. Glöm inte den bekväma sitsen, kompletterad med ett behagligt ryggstöd, som garanterar ultimat komfort. Oavsett om du njuter av en kopp kaffe, en intim middag med levande ljus eller en semesterfest är Wood H17 perfekt för alla dessa minnesvärda stunder. Bra att veta om Wood H17 pinnstol - Lämplig för användning för privat bruk.- Wood H17 uppskattas för den klassiska designen.- Wood H17 är också omtyckt för den bekväma sitsen.- Ingår i serien Wood.- Pinnstolen finns i olika färgval.- Säljs i par.- Priset som visas är per styck.- Denna produkt levereras omonterad. Vi har valt ut Mörkgrön Stolar i Gummiträ från Department med stor omsorg. Vi har ett stort utbud av pinnstolar.
 • Department Wood H17 Pinnstol - Stolar Ask - 1212123

  department wood h17 pinnstol - stolar ask - 1212123
  Upptäck den oöverträffade charmen hos Wood H17 Windsor-stolen från Department, en touch av skandinavisk chic i ditt hem som trotsar tidens gång. Denna stol är omsorgsfullt tillverkad i trä och lovar hållbarhet för att kunna föras vidare från generation till generation och smälter sömlöst in i alla inredningsstilar. Stolen är perfekt för matsalen eller köket och har en avtorkningsbar yta som gör den praktisk oavsett om det blir kladdigt eller spills från familjens måltider. Glöm inte den bekväma sitsen, kompletterad med ett behagligt ryggstöd, som garanterar ultimat komfort. Oavsett om du njuter av en kopp kaffe, en intim middag med levande ljus eller en semesterfest är Wood H17 perfekt för alla dessa minnesvärda stunder. Bra att veta om Wood H17 pinnstol - Lämplig för användning för privat bruk.- Wood H17 uppskattas för den klassiska designen.- Wood H17 är också omtyckt för den bekväma sitsen.- Ingår i serien Wood.- Pinnstolen finns i olika färgval.- Säljs i par.- Priset som visas är per styck.- Denna produkt levereras omonterad. Vi har valt ut Ask Stolar i Ask från Department med stor omsorg. Vi har ett stort utbud av pinnstolar.
 • 2 st Dalsland Karmstol - Svart

  2 st dalsland karmstol - svart

Fler tips på pinnstolar

 • RIBERA/NINNI Matgrupp 4 Stolar Svart/Natur

  ribera/ninni matgrupp 4 stolar svart/natur
  Njut av goda måltider med familj och vänner i köket eller matplatsen med stilfulla Ribera/Ninni Matgrupp. Ninni är en vacker stol med välvda, dekorativa detaljer. Ryggen är kurvad och ger den klassiska pinnstolen en modern look. Sitsen är gjort av elegant flätat rep och stommen är av ek som oljats vit. Ribera är ett stilrent och rymligt bord som är tillverkat av MDF, ekfaner och poppel.Design & egenskaperElegant stol med god komfort och välvda detaljer.Sitthöjden är 43 cm.Ribera har ett trendigt och elegant utseende. Vi rekommenderar att ha mellan 4-6 stolar runt bordet. Höjd från golv till underkant av bordet är 72 cm.Material & skötselSolstommen är av ek som oljats vit.Stolens sits är tillverkad av rep som flätats till ett vackert mönster.Bordsskivan är tillverkad av MDF och ekfaner.Bordsstommen är av massiv poppel.Torka av med en fuktad trasa.Leverans & förpackningStolarna levereras monterade och bordet levereras i två delar.Antal förpackningar: 3 stFörpackningsmått: 58x95x75 cm 2 st / 126x126x7 cm / 52x52x77 cmVikt: 8,2 kg 2 st / 25 kg / 35 kg
 • 2 st Fårö grå pinnstol

  2 st fårö grå pinnstol
 • 2 st Tärnö svart pinnstol + Möbelvårdskit för textilier

  2 st tärnö svart pinnstol + möbelvårdskit för textilier
 • 2 st Karl svart pinnstol + Stolsdyna

  2 st karl svart pinnstol + stolsdyna
 • 2 st Dalsland pinnstol whitewash + Möbelvårdskit för textilier

  2 st dalsland pinnstol whitewash + möbelvårdskit för textilier
 • 2 st Castor pinnstol whitewash + Fläckborttagare för möbler

  2 st castor pinnstol whitewash + fläckborttagare för möbler
 • 2 st Dalsland Pinnstol hög rygg - Grafitgrå + Stolsdyna

  2 st dalsland pinnstol hög rygg - grafitgrå + stolsdyna
 • 2 st Orust svart pinnstol i klassisk stil + Fläckborttagare för möbler

  2 st orust svart pinnstol i klassisk stil + fläckborttagare för möbler
 • 2 st Dalsland pinnstol röd RAL3003

  2 st dalsland pinnstol röd ral3003
 • Stolab Pall Palle mörkgrå

  stolab pall palle mörkgrå
  I pallen Palle känner vi igen Yngve Ekströms formspråk från Arka loungestol och Pinnockio pinnstol. Yngve formgav även denna pall under 50-talet för Stolab. En tid då funktion gärna samsades med stilrena former. Palle tillverkas i massiv björk och har träben som skruvas direkt in i sitsen, vilket gör pallen väldigt stabil och användbar oavsett var i hemmet du placerar den. Genom sina mjuka former och generösa sits fungerar Palle utmärkt som extra sittplats vid bordet, kanske som ett sängbord eller en pålitlig ”vän” när du behöver nå upp till något på den översta hyllan. Finns i flera utföranden.Bredd: 45 cmDjup: 31 cmHöjd: 44 cm
 • Orbit svart matstol med rotting sits + Möbelvårdskit för textilier

  orbit svart matstol med rotting sits + möbelvårdskit för textilier
 • 2 st Birka Pinnstol - Vintage + Fläckborttagare för möbler

  2 st birka pinnstol - vintage + fläckborttagare för möbler
 • 2 st Pinnstol Sandhamn karmstol - Svart + Stolsdyna

  2 st pinnstol sandhamn karmstol - svart + stolsdyna
 • Department Wood H17 Pinnstol - Stolar Gummiträ Grå

  department wood h17 pinnstol - stolar gummiträ grå
  Pinnstol från Department med en skandinavisk formgivning i trä med ett tidlöst uttryck för att hålla i generationer. Den har en avtorkningsbar yta perfekt för matsalen eller köket. Pinnstolen har en bekväm sits med ett behagligt ryggstöd för bästa komfort. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Om pinnstolen från Department- Wood H17 uppskattas för den klassiska designen.- Wood H17 är också omtyckt för den bekväma sitsen.- Pinnstolen finns i olika färger.- Från serien Wood.- Säljs i par.- Priset som visas är per styck.- Denna produkt levereras omonterad.- Lämplig för användning för privat bruk. Shoppa Stolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • 2 st Emil pinnstol svart + Stolsdyna

  2 st emil pinnstol svart + stolsdyna
 • 2 st Orust svart pinnstol i klassisk stil + Möbelvårdskit för textilier

  2 st orust svart pinnstol i klassisk stil + möbelvårdskit för textilier
 • Department Wood H17 Pinnstol - Stolar Gummiträ Svart

  department wood h17 pinnstol - stolar gummiträ svart
  Pinnstol från Department med en skandinavisk formgivning i trä med ett tidlöst uttryck för att hålla i generationer. Den har en avtorkningsbar yta perfekt för matsalen eller köket. Pinnstolen har en bekväm sits med ett behagligt ryggstöd för bästa komfort. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Om pinnstolen från Department- Wood H17 uppskattas för den klassiska designen.- Wood H17 är också omtyckt för den bekväma sitsen.- Pinnstolen finns i olika färger.- Från serien Wood.- Säljs i par.- Priset som visas är per styck.- Denna produkt levereras omonterad.- Lämplig för användning för privat bruk. Shoppa Stolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • 2 st Karl klassisk pinnstol grå cement look

  2 st karl klassisk pinnstol grå cement look
 • Department Wood H17 Pinnstol - Stolar Gummiträ Bordeaux

  department wood h17 pinnstol - stolar gummiträ bordeaux
  Pinnstol från Department med en skandinavisk formgivning i trä med ett tidlöst uttryck för att hålla i generationer. Den har en avtorkningsbar yta perfekt för matsalen eller köket. Pinnstolen har en bekväm sits med ett behagligt ryggstöd för bästa komfort. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Om pinnstolen från Department- Wood H17 uppskattas för den klassiska designen.- Wood H17 är också omtyckt för den bekväma sitsen.- Pinnstolen finns i olika färger.- Från serien Wood.- Säljs i par.- Priset som visas är per styck.- Denna produkt levereras omonterad.- Lämplig för användning för privat bruk. Shoppa Stolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • 2 st Tärnö svart pinnstol + Stolsdyna

  2 st tärnö svart pinnstol + stolsdyna
 • 2 st Tärnö pinnstol i vitoljad ek whitewash + Möbelvårdskit för textilier

  2 st tärnö pinnstol i vitoljad ek whitewash + möbelvårdskit för textilier
 • 2 st Karl pinnstol - Oljad ek

  2 st karl pinnstol - oljad ek
 • Pinnstol Birka, 2-pack

  pinnstol birka, 2-pack
  Pinnastol. Bredd 46 cm. djup 46 cm. höjd 85 cm. sitthöjd 45 cm. vikt 5 kg. omonterad
 • 2 st Linköping Pinnstol - Svart

  2 st linköping pinnstol - svart
 • 2 st Wand matstol - Naturlig bok

  2 st wand matstol - naturlig bok
 • 2 st Dalsland pinnstol whitewash + Fläckborttagare för möbler

  2 st dalsland pinnstol whitewash + fläckborttagare för möbler
 • Torkelson, Birka Matstol grålack 2-pack

  torkelson, birka matstol grålack 2-pack
  Birka är en klassisk pinnstol från Torkelson som finns i många träslag och färger.
 • Karl-Oskar Gungstol vit

  karl-oskar gungstol vit
 • Torkelson, Birka Matstol vitlack 2-pack

  torkelson, birka matstol vitlack 2-pack
  Birka är en klassisk pinnstol från Torkelson som finns i många träslag och färger.
 • 2 st Karl vit pinnstol + Stolsdyna

  2 st karl vit pinnstol + stolsdyna
 • 2 st Tärnö pinnstol vit + Möbelvårdskit för textilier

  2 st tärnö pinnstol vit + möbelvårdskit för textilier
 • Department Wood H17 Pinnstol Vit - Stolar Gummiträ Vit - 123571

  department wood h17 pinnstol vit - stolar gummiträ vit - 123571
  Upptäck den oöverträffade charmen hos Wood H17 Windsor-stolen från Department, en touch av skandinavisk chic i ditt hem som trotsar tidens gång. Denna stol är omsorgsfullt tillverkad i trä och lovar hållbarhet för att kunna föras vidare från generation till generation och smälter sömlöst in i alla inredningsstilar. Stolen är perfekt för matsalen eller köket och har en avtorkningsbar yta som gör den praktisk oavsett om det blir kladdigt eller spills från familjens måltider. Glöm inte den bekväma sitsen, kompletterad med ett behagligt ryggstöd, som garanterar ultimat komfort. Oavsett om du njuter av en kopp kaffe, en intim middag med levande ljus eller en semesterfest är Wood H17 perfekt för alla dessa minnesvärda stunder. Bra att veta om Wood H17 pinnstol - Lämplig för användning för privat bruk.- Wood H17 uppskattas för den klassiska designen.- Wood H17 är också omtyckt för den bekväma sitsen.- Ingår i serien Wood.- Pinnstolen finns i olika färgval.- Säljs i par.- Priset som visas är per styck.- Denna produkt levereras omonterad. Vi har valt ut Vit Stolar i Gummiträ från Department med stor omsorg. Vi har ett stort utbud av pinnstolar.
 • 2 st Castor pinnstol brunoljat trä + Stolsdyna

  2 st castor pinnstol brunoljat trä + stolsdyna
 • 2 st Juno vit pinnstol med rottingsits + Fläckborttagare för möbler

  2 st juno vit pinnstol med rottingsits + fläckborttagare för möbler
 • 2 st Tärnö pinnstol vit

  2 st tärnö pinnstol vit
 • Pinnstol Birka, 2-pack

  pinnstol birka, 2-pack
  Pinnastol. Bredd 46 cm. djup 46 cm. höjd 85 cm. sitthöjd 45 cm. vikt 5 kg. omonterad
 • Department Wood H17 Pinnstol - Stolar Gummiträ Greige

  department wood h17 pinnstol - stolar gummiträ greige
  Pinnstol från Department med en skandinavisk formgivning i trä med ett tidlöst uttryck för att hålla i generationer. Den har en avtorkningsbar yta perfekt för matsalen eller köket. Pinnstolen har en bekväm sits med ett behagligt ryggstöd för bästa komfort. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Om pinnstolen från Department- Wood H17 uppskattas för den klassiska designen.- Wood H17 är också omtyckt för den bekväma sitsen.- Pinnstolen finns i olika färger.- Från serien Wood.- Säljs i par.- Priset som visas är per styck.- Denna produkt levereras omonterad.- Lämplig för användning för privat bruk. Shoppa Stolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • 2 st Dalsland pinnstol duvblå

  2 st dalsland pinnstol duvblå
 • 2 st Karl blå pinnstol färgkod RAL5007

  2 st karl blå pinnstol färgkod ral5007
 • Stolab Loungestol Arka Svart

  stolab loungestol arka svart
  Nu finns designklassikern Arka även i färgen svart på Designtorget. Den otroliga designklassikern finns i två färger, björk eller svart, hos oss. År 1955 formgav Yngve Ekström en låg pinnstol för Stolab som fick namnet Arka. Namnet är en förkortning av romarnas valvbågade trottoarer som kallas arkader och den välvda formen återfinns i loungestolens speciella design, där Yngve utgått från tre cirklar. En design som blivit ikonisk och fått många efterföljare genom åren, den storsäljande klassikern kan hittas i många svenska hem. Arka loungestol tillverkas i massivt trä och tillverkningen sker i Smålandsstenar.
 • 2 st Dalsland karmstol - Grå + Möbelvårdskit för textilier

  2 st dalsland karmstol - grå + möbelvårdskit för textilier
 • 2 st Tärnö pinnstol vit + Stolsdyna

  2 st tärnö pinnstol vit + stolsdyna
 • Karl-Oskar Gungstol svart + Möbelvårdskit för textilier

  karl-oskar gungstol svart + möbelvårdskit för textilier
 • 2 st Florence Pinnstol i valnöt med grå sits + Möbeltassar

  2 st florence pinnstol i valnöt med grå sits + möbeltassar
 • 2 st Dalsland grå pinnstol

  2 st dalsland grå pinnstol
 • MADS 180/NINNI Matgrupp 4 Stolar Vit

  mads 180/ninni matgrupp 4 stolar vit
  Mads 180/Ninni är en perfekt samlingspunkt för god mat med härligt umgänge. Ninni är en stol har en stomme av ek som oljats vit. Ryggen är kurvad och ger den klassiska pinnstolen en modern känsla tillsammans med den flätade sitsen av rep. Mads matbord har en oval form i en elegant minimalistisk design. Med avsmalnande ben och rundade bordshörn skapas en mjuk silhuett som gör sig fint ihop med materialet ek. Design & egenskaperElegant stol med god komfort och välvda detaljer.Maxvikt för stolen: 110 kgVackert matbord i minimalistisk skandinavisk design.Bordets ben har höjden 73,5 cm.Material & skötselUnderrede tillverkat i massiv ek, bordsskiva tillverkad i ekfaner.Trä är ett naturmaterial. Ådror och kvistar är en del av träets natur och träets färger och strukturer är naturliga egenskaper.Färgvariationer kan inte undvikas vid normal användning, men för att minimera missfärgning rekommenderar vi att du skyddar träet från direkt solljus.Eventuellt spill bör avlägsnas med en fuktig trasa.Leverans & förpackningStolarna levereras monterade och bordet delvis monterad.Antal förpackningar: 3 stFörpackningsmått: 58x95x75 cm 2 st / 195x113x17 cmVikt: 8,2 kg 2 st / 53 kgNotera att iläggsskiva säljs separat.
 • 2 st Dalsland vit pinnstol + Möbelvårdskit för textilier

  2 st dalsland vit pinnstol + möbelvårdskit för textilier
 • 2 st Karl pinnstol - Oljad ek + Fläckborttagare för möbler

  2 st karl pinnstol - oljad ek + fläckborttagare för möbler
 • 2 st Karl pinnstol vitoljad ek + Möbeltassar

  2 st karl pinnstol vitoljad ek + möbeltassar
 • 2 st Emil pinnstol svart + Möbelvårdskit för textilier

  2 st emil pinnstol svart + möbelvårdskit för textilier
 • 2 st Emil pinnstol ask + Stolsdyna

  2 st emil pinnstol ask + stolsdyna
ileadilead