Möbler
www.mobel.se

Liggfåtöljer

En liggfåtölj är en skon plats för avkoppling. Här har vi samlat liggfåtöljer från flera kända märken och designers. Att formge en liggfåtölj gör att man kan ta ut svängarna lite mer än vanligt. Se så fina former det finns!

Populärt inom liggfåtöljer

 • Slinky liggfåtölj - Skogsgrön

  slinky liggfåtölj - skogsgrön
 • Slinky liggfåtölj - Mörkgrå

  slinky liggfåtölj - mörkgrå
 • Muuto Outline Dagbädd Black/ Black - Dagbäddar & Liggfåtöljer Svart - 69467-BLCK

  muuto outline dagbädd black/ black - dagbäddar & liggfåtöljer svart - 69467-blck
  Outline dagbädd från Muuto med en elegant, modern design. Dagbädden har rena linjer med en bekväm sittyta i skinn och slanka, svarta ben i metall. Formgiven av Anderssen & Voll. Bra att veta om Outline dagbädd - Dagbädden kommer i 2 olika färger.- Kombinera dagbädden med en kudde från Muuto. Hur bör du ta hand om dagbädden?- Rengör med en torr trasa.- Använd en produkt för underhåll av läder.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Dagbäddar & Liggfåtöljer från Muuto med stor omsorg.
 • Slinky liggfåtölj - Ljusrosa

  slinky liggfåtölj - ljusrosa

Fler tips på liggfåtöljer

 • Muuto Outline Studio Fåtölj Black/ Black Refine Leather - Dagbäddar & Liggfåtöljer Svart - 26803-BLCK

  muuto outline studio fåtölj black/ black refine leather - dagbäddar & liggfåtöljer svart - 26803-blck
  Outline Studio stol från Muuto med en klassisk, skandinavisk design med enkla, eleganta linjer. Den har slanka, minimalistiska ben i aluminium och en djup, bekväm sits med en mjuk fyllning i kallskum. Den har en exklusiv klädsel i skinn perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Anderssen & Voll. Bra att veta om Outline Studio stol - Stolen finns i olika utföranden.- Kombinera stolen med en kudde från Muuto. Hur bör du ta hand om stolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Dagbäddar & Liggfåtöljer från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Outline Dagbädd Cognac/ Black - Dagbäddar & Liggfåtöljer Konjak - 69467-COGN

  muuto outline dagbädd cognac/ black - dagbäddar & liggfåtöljer konjak - 69467-cogn
  Outline dagbädd från Muuto med en elegant, modern design. Dagbädden har rena linjer med en bekväm sittyta i skinn och slanka, svarta ben i metall. Formgiven av Anderssen & Voll. Bra att veta om Outline dagbädd - Dagbädden kommer i 2 olika färger.- Kombinera dagbädden med en kudde från Muuto. Hur bör du ta hand om dagbädden?- Rengör med en torr trasa.- Använd en produkt för underhåll av läder.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Konjak Dagbäddar & Liggfåtöljer från Muuto med stor omsorg.
 • Vipp 461 Dagbädd 85x200 Cm / Cloud 00842 - Dagbäddar & Liggfåtöljer Anilinläder Svart - 461AN0842

  vipp 461 dagbädd 85x200 cm / cloud 00842 - dagbäddar & liggfåtöljer anilinläder svart - 461an0842
  461 dagbädd från Vipp med en unik, tidlös design i svart anilinläder perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Underrede i svart pulverlackerad aluminium med ett lätt, svävande uttryck. Dansk formgivning med ett elegant utseende som aldrig går ur tiden. Med tiden får produkten en vacker patina. Bra att veta om 461 dagbädd - Gjord av anilinläder.- Underrede i pulverlackerat aluminium.- Vacker patina.- Tillverkad i Danmark. Dagbäddens mått:- Bredd: 2000 mm.- Djup: 850 mm.- Höjd: 315 mm. Hur bör du ta hand om dagbädden?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Svart Dagbäddar & Liggfåtöljer i Anilinläder från Vipp med stor omsorg.
 • Bloomingville Manou Dagbädd Natur - Dagbäddar & Liggfåtöljer Rotting Natur - 82051360

  bloomingville manou dagbädd natur - dagbäddar & liggfåtöljer rotting natur - 82051360
  Manou dagbädd från Bloomingville med en design i rotting med en kompakt storlek. Den har en mjuk madrass och bekväma kuddar med en klädsel i bomull. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Bra att veta om Manou dagbädd - Tillverkad av rotting.- Madrass ingår.- Kuddar ingår.- Klädsel: 100% Bomull- Bredd: 750 mm.- Höjd: 720 mm.- Längd: 1570 mm.- Sittdjup: 750 mm.- Sitthöjd: 320 mm.- Maxvikt : 150 kg.- Vikt: 18.3 kg. Hur bör du ta hand om dagbädden?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Natur Dagbäddar & Liggfåtöljer i Rotting från Bloomingville med stor omsorg.
 • Bloomingville Aysia Dagbädd Buffel 2 m Brun - Dagbäddar & Liggfåtöljer Läder Natur - 82051540

  bloomingville aysia dagbädd buffel 2 m brun - dagbäddar & liggfåtöljer läder natur - 82051540
  Aysia dagbädd från Bloomingville med en exklusiv design i buffelläder med en matchande stomme i mangoträ och en klassisk stil perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Endast för inomhusbruk. Bra att veta om Aysia dagbädd - Ingår i serien Aysia.- Medföljande kudde.- Sits i exklusivt buffelläder.- Stomme i mangoträ.- Med tiden får produkten en vacker patina.- Kombinera dagbädden med prydnadskuddar från Bloomingville. Dagbäddens mått:- Längd: 2000 mm.- Bredd: 800 mm.- Höjd: 470 mm.- Sitthöjd: 570 mm.- Maxvikt : 250 kg. Vi har valt ut Natur Dagbäddar & Liggfåtöljer i Läder från Bloomingville med stor omsorg.
 • Bloomingville Vida Dagbädd Bambu 190 Cm Natur - Dagbäddar & Liggfåtöljer Polyester Natur - 82051558

  bloomingville vida dagbädd bambu 190 cm natur - dagbäddar & liggfåtöljer polyester natur - 82051558
  Vida dagbädd från Bloomingville med en klassisk design i bambu med en handvävd sits i sandfärgad polyester perfekt till balkongen och för trädgården. Perfekt för lite mysig stämning på uteplatsen eller balkongen. Bra att veta om Vida dagbädd - Tidlös design.- Gjord av bambu.- Handvävd sits i polyester.- Med tiden får produkten en vacker patina. Dagbäddens mått:- Bredd: 1900 mm.- Djup: 700 mm.- Höjd: 400 mm.- Sittdjup: 700 mm.- Sitthöjd: 400 mm. Vi har valt ut Natur Dagbäddar & Liggfåtöljer i Polyester från Bloomingville med stor omsorg.
 • Bloomingville Manou Dagbädd - Dagbäddar & Liggfåtöljer Rotting Natur

  bloomingville manou dagbädd - dagbäddar & liggfåtöljer rotting natur
  Dagbädden från Bloomingville har en design i rotting med en kompakt storlek. Den har en mjuk madrass. Den har bekväma kuddar med en klädsel i bomull. Naturlig look perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Om dagbädden från Bloomingville- Tillverkad av rotting.- Madrass ingår.- Kuddar ingår.- Klädsel: 100% Bomull- Bredd: 750 mm.- Höjd: 720 mm.- Längd: 1570 mm.- Sittdjup: 750 mm.- Sitthöjd: 320 mm.- Maxvikt : 150 kg.- Vikt: 18.3 kg. Skötselråd för dagbädden- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Dagbäddar & Liggfåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • ACT NORDIC Assen Recliner Fåtölj, Manual - Antracitgrå Polyester och Svart Metall

  act nordic assen recliner fåtölj, manual - antracitgrå polyester och svart metall
 • Vipp 461 Dagbädd 85x200 Cm / Cloud 00842 - Dagbäddar & Liggfåtöljer Anilinläder Svart

  vipp 461 dagbädd 85x200 cm / cloud 00842 - dagbäddar & liggfåtöljer anilinläder svart
  Dagbädden från Vipp har en dansk design i svart anilinläder perfekt för att skapa en lyxig känsla i hemmet. Den har en stomme i pulverlackerat aluminium med en matchande, svart nyans. Den har en elegant känsla med en modern look som harmoniskt smälter in i hemmet. Med tiden får produkten en vacker patina. Om dagbädden från Vipp- Gjord av anilinläder.- Underrede i pulverlackerat aluminium.- Vacker patina.- Tillverkad i Danmark. Dagbäddens mått:- Bredd: 2000 mm.- Djup: 850 mm.- Höjd: 315 mm. Skötselråd för dagbädden- Använd en torr trasa. Shoppa Dagbäddar & Liggfåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Byon Arch Dagbädd 120 Cm Svart - Dagbäddar & Liggfåtöljer Metall Svart - 985-008blc

  byon arch dagbädd 120 cm svart - dagbäddar & liggfåtöljer metall svart - 985-008blc
  Gör det möjligt för fler att slå sig ner i vardagsrummet med en stilren dagbädd från ByOn. Arch dagbädd har ett industriellt och modernt formspråk som samtidigt känns lekfullt med den böljande lädersitsen. Dagbädden är tillverkad i svartlackerad metall och PU-läder. En dagbädd är ett bra alternativ till fåtöljer och sittpuffar då den rymmer fler personer. Dagbäddar passar också bra i hallutrymmen eller sovrum, där sittplatser alltid blir lika uppskattade och ofta får flera användningsområden. Vi har valt ut Svart Dagbäddar & Liggfåtöljer i Metall från ByON med stor omsorg.
 • Bilbao Recliner Fåtölj, med Armstöd, Snurrfunktion och Pall - Svart Läder med Svarta Ben

  bilbao recliner fåtölj, med armstöd, snurrfunktion och pall - svart läder med svarta ben
 • ACT NORDIC Assen Fåtölj, Manuell - Grå Polyester och Svart Metall

  act nordic assen fåtölj, manuell - grå polyester och svart metall
 • Muuto Outline Studio Fåtölj Aluminum/ Beige Refine Leather - Dagbäddar & Liggfåtöljer Beige - 67003-BEIG

  muuto outline studio fåtölj aluminum/ beige refine leather - dagbäddar & liggfåtöljer beige - 67003-beig
  Outline Studio stol från Muuto med en klassisk, skandinavisk design med enkla, eleganta linjer. Den har slanka, minimalistiska ben i aluminium och en djup, bekväm sits med en mjuk fyllning i kallskum. Den har en exklusiv klädsel i skinn perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Anderssen & Voll. Bra att veta om Outline Studio stol - Stolen finns i olika utföranden.- Kombinera stolen med en kudde från Muuto. Hur bör du ta hand om stolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Beige Dagbäddar & Liggfåtöljer från Muuto med stor omsorg.
 • Byon Arch Dagbädd 120 Cm - Dagbäddar & Liggfåtöljer Metall Svart

  byon arch dagbädd 120 cm - dagbäddar & liggfåtöljer metall svart
  Dagbädden Arch från ByOn är en mindre vilsoffa utan ryggstöd. Det svarta metallunderredet skapar ett industriellt uttryck som samtidigt blir modernt och stilrent med det svarta lädret. Den stoppade sitsen präglas av mjuka, böljande former som är sköna att sitta på.En dagbädd är ett utmärkt alternativ till en fåtölj eller sittpuff och bidrar till att fler kan samlas runt soffbordet. Dagbädden passar även bra till hallutrymmen och sovrum. Dagbädden Arch är tillverkad av metall och PU-läder Shoppa Dagbäddar & Liggfåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • ACT NORDIC Mora Fåtölj, Elektrisk, med USB-C - Mörkgrått Tyg och Svart Metall

  act nordic mora fåtölj, elektrisk, med usb-c - mörkgrått tyg och svart metall

Ett alternativ till liggfåtölj är att köpa en öronlappsfåtölj med tillhörande fotpall. En sådan kan också ge en skön avkoppling för nacke, ben och fötter. Absolut mest vila kanske det ändå blir i en reclinerfåtölj som du kan fälla ner.