Möbler
www.mobel.se

Skinnsoffor

Skinnsoffa ligger på mångas favoritval för soffa till vardagsrummet. Anledningen kan vara olika men en tydlig fördel många tycker är att de är lätta att rengöra. Det finns skinnsoffor i många olika färger. Lädersoffor får färg utifrån det skinn som används och vilken behandling som gjorts på lädret.

Här har vi lyft in skinnsofforna från svenska möbelbutiker på nätet. Du kan hitta vit, brun, svart och grå skinnsoffa. Det finns också de med röd ton som kan bli riktigt snyggt om man gillar det. En fördel med att köpa sin soffa på nätet är att man kan få den hemleverad. Det finns såklart billiga soffor men i de allra flest fall kommer man direkt över gränsen för fraktfritt.

Populärt inom skinnsoffor

Fler tips på skinnsoffor

 • Fdb Møbler J182 3-sitssoffa Zea Konjak - 3-sitssoffor Läder Konjak - J1823001100101

  fdb møbler j182 3-sitssoffa zea konjak - 3-sitssoffor läder konjak - j1823001100101
  3-sitssoffan J182 från FDB möbler är en elegant och minimalistisk soffa som passar i både privata och offentliga miljöer. Med tunna och mjukt kurvade armstöd erbjuder den både stil och komfort. Design av Mogens Koch. Bra att veta om 3-sitssoffan - Erbjuds i flera klädslar.- Ben i ek.- Design av Mogens Koch. Vi har valt ut Konjak 3-sitssoffor i Läder från FDB Møbler med stor omsorg.
 • Fogia Tiki Soffa 2-sits Svarta Ben / Skinn Elmosoft Svart - 2-sitssoffor Läder Svart - P-0000039328

  fogia tiki soffa 2-sits svarta ben / skinn elmosoft svart - 2-sitssoffor läder svart - p-0000039328
  Tiki soffa från Fogia med en ikonisk, tidlös design som bara blir vackrare med åren. Den har slanka ben i metall med en luftig, lätt känsla och en stomme i massiv bok med nozagfjädring. Soffan har en bekväm sits med ett härligt djup, underbara sittplymåer i kallskum, polyeter och dun, en underbar komfort, exklusiva klädslar att välja mellan och ett lätt, minimalistiskt uttryck. Design av Andreas Engesvik. Bra att veta om Tiki soffa - Klassisk, tidlös möbel.- Noggrant handgjord design.- Högkvalitativt material.- Olika klädslar att välja mellan.- Soffan finns i olika storlekar.- Hög komfort.- Djup: 930 mm.- Höjd: 770 mm.- Design av Andreas Engesvik.- Sittdjup: 580 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Garanti: 5 år.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Hur bör du ta hand om soffan?- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Svart 2-sitssoffor i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Warm Nordic Mr. Olsen 3-sitssoffa Svart / Valnötsoljad Ek - 3-sitssoffor Läder Svart - 2103004

  warm nordic mr. olsen 3-sitssoffa svart / valnötsoljad ek - 3-sitssoffor läder svart - 2103004
  Mr. Olsen 3-sitssoffa från Warm Nordic med en sofistikerad, nätt design med mjuka former och avsmalnande ben. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Hans Olsen. Bra att veta om Mr. Olsen 3-sitssoffa - Sofistikerad, nätt design.- Mjuka former.- Avsmalnande ben.- 3-sitssoffan passar bra i vardagsrummet.- Djup: 790 mm.- Bredd: 2010 mm.- Höjd: 780 mm. Vi har valt ut Svart 3-sitssoffor i Läder från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Pure 3-sits soffa i Cognacs färgat läder

  pure 3-sits soffa i cognacs färgat läder
 • Hay Quilton 4-sitssoffa Konfiguration 17 Höger Sense Dark Brown - Hörnsoffor & Divansoffor Läder Mörkbrun

  hay quilton 4-sitssoffa konfiguration 17 höger sense dark brown - hörnsoffor & divansoffor läder mörkbrun
  4-sitssoffa från Hay med en skulptural design med väl tilltagna dimensioner och hög komfort perfekt för det moderna hemmet. Den har en quiltad, högkvalitativ klädsel med en mjuk vaddering för optimal komfort och slitstyrka. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Formgivning av Doshi Levien. Om 4-sitssoffan från Hay- Modulär design.- Från serien Quilton.- Finns i flera kombinationer.- Formgivning av Doshi Levien. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Little Petra Soffa Vb2 Oljad Valnöt / Moonlight - 2-sitssoffor Fårskinn Moonlight White

  &tradition little petra soffa vb2 oljad valnöt / moonlight - 2-sitssoffor fårskinn moonlight white
  Soffan från &tradition har en underbar, minimalistisk design. Den har mjuka, organiska former med en omfamnande, mysig känsla. Den har en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort, ben i oljad valnöt och en underbar klädsel i fårskinn. Formgiven av Viggo Boesen. Om soffan från &tradition- Djup: 800 mm.- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 35 kg.- Soffan kommer i olika modeller.- Little Petra uppskattas för den klassiska funkisstilen.- Originaldesign från 1938.- Genuint hantverk.- Prisbelönt design.- Petite modell. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Hay Quilton 3-sitssoffa Konfiguration 1 Sense Nougat - 3-sitssoffor Läder Nougat - 941251-610

  hay quilton 3-sitssoffa konfiguration 1 sense nougat - 3-sitssoffor läder nougat - 941251-610
  Quilton 3-sitssoffa från Hay med en inbjudande, stilren design perfekt för det moderna hemmet. Den har en vacker, skulpterad form med mjuk stoppning för bästa komfort och en stilren klädsel med en quiltad look som adderar det lilla extra till omgivningen. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Design av Doshi Levien. Bra att veta om Quilton 3-sitssoffa - 3-sitssoffan finns i olika utföranden.- Modulär design.- Underbar komfort.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer.- Vacker, quiltad look.- Design av Doshi Levien.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om 3-sitssoffan?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Nougat 3-sitssoffor i Läder från HAY med stor omsorg.
 • Hay Quilton 3-sitssoffa Sense Cognac - 3-sitssoffor Läder Konjak

  hay quilton 3-sitssoffa sense cognac - 3-sitssoffor läder konjak
  3-sitssoffa från Hay med en inbjudande, stilren design perfekt för det moderna hemmet. Den har en vacker, skulpterad form med mjuk stoppning för bästa komfort. Soffan har en stilren klädsel med en quiltad look som adderar det lilla extra till omgivningen. Formgivning av Doshi Levien. Om 3-sitssoffan från Hay- 3-sitssoffan finns i olika modeller.- Underbar komfort.- FSC-certifierad stomme.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer.- Vacker, quiltad look.- Ben med filttassar.- Formgivning av Doshi Levien.- 5 års garanti.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för 3-sitssoffan- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Warm Nordic Mr. Olsen 3-sitssoffa Pickle Green / Valnötsoljad Ek - 3-sitssoffor Läder Grön - 2103005

  warm nordic mr. olsen 3-sitssoffa pickle green / valnötsoljad ek - 3-sitssoffor läder grön - 2103005
  Mr. Olsen 3-sitssoffa från Warm Nordic med en sofistikerad, nätt design med mjuka former och avsmalnande ben. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Hans Olsen. Bra att veta om Mr. Olsen 3-sitssoffa - Sofistikerad, nätt design.- Mjuka former.- Avsmalnande ben.- 3-sitssoffan passar bra i vardagsrummet.- Djup: 790 mm.- Bredd: 2010 mm.- Höjd: 780 mm. Vi har valt ut Grön 3-sitssoffor i Läder från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Quattro Lounge divansoffa 3-sits XL - Lux 08 - Mörkgrå, Kallskum WE30 med silikonfibrer

  quattro lounge divansoffa 3-sits xl - lux 08 - mörkgrå, kallskum we30 med silikonfibrer
 • Hay Quilton 4-sitssoffa Konfiguration 17 Vänster Sense Dark Brown - Hörnsoffor & Divansoffor Läder Mörkbrun - 941301-610

  hay quilton 4-sitssoffa konfiguration 17 vänster sense dark brown - hörnsoffor & divansoffor läder mörkbrun - 941301-610
  Quilton soffa från Hay med vadderad komfort och flexibel design, perfekt för moderna vardagsrum. Den quiltade, generöst tilltagna sittytan är både inbjudande och elegant och passar perfekt i både moderna vardagsrum och i offentliga miljöer. Design av Doshi Levien. Bra att veta om 4-sitssoffan - Modulär design.- Ingår i serien Quilton.- Erbjuds i flera kombinationer.- Design av Doshi Levien. Vi har valt ut Mörkbrun Hörnsoffor & Divansoffor i Läder från HAY med stor omsorg.
 • Muuto Outline Soffa 2-sits Silk Leather Cognac / Svart Aluminium - 2-sitssoffor Läder Konjak

  muuto outline soffa 2-sits silk leather cognac / svart aluminium - 2-sitssoffor läder konjak
  Soffa från Muuto med en klassisk, skandinavisk design med raka, enkla linjer som aldrig går ur tiden. Den har en sits med ett generöst djup och mjuk fyllning i kallskum för bästa komfort. Soffan har tunna armstöd och smala, eleganta ben.Originaldesign från år 2016. Formgivning av Anderssen & Voll. Formgivare är Anderssen & Voll. Formgivningsår: 2016.Om soffan från Muuto- Formgivning av Anderssen & Voll.- Formgivare är Anderssen & Voll.- Formgivningsår: 2016.- den här soffan är en del av Muutos kollektion Outline.- 2-sitssoffa.- Outline soffan finns i flera olika klädslar.- Finns i flera storlekar.- För mer information ladda ned PDF.- Soffans tekniska egenskaper:- Bredd: 1700 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 710 mm.- Outline soffa från Muuto med en klassisk, skandinavisk design med raka, enkla linjer som aldrig går ur tiden.- den har en sits med ett generöst djup och en mjuk fyllning i kallskum för bästa komfort.- den har tunna armstöd och smala, eleganta ben. Ett måste för den designintresserade.Skötselråd för soffan- Endast kemtvätt. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Rosé Divansoffa med öppet avslut höger - Connect 10, Wenge

  rosé divansoffa med öppet avslut höger - connect 10, wenge
 • &Tradition Little Petra Soffa Vb2 Vitoljad Ek / - 2-sitssoffor Fårskinn Sahara

  &tradition little petra soffa vb2 vitoljad ek / - 2-sitssoffor fårskinn sahara
  Soffan från &tradition har en underbar, minimalistisk design. Den har mjuka, organiska former med en omfamnande, mysig känsla. Den har en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort, ben i oljad valnöt och en underbar klädsel i fårskinn. Formgiven av Viggo Boesen. Om soffan från &tradition- Djup: 800 mm.- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 35 kg.- Soffan kommer i olika modeller.- Little Petra uppskattas för den klassiska funkisstilen.- Originaldesign från 1938.- Genuint hantverk.- Prisbelönt design.- Petite modell. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Inland Av23 3-sitssoffa Noble Cognac / Warm Black - 3-sitssoffor Läder Konjak

  &tradition inland av23 3-sitssoffa noble cognac / warm black - 3-sitssoffor läder konjak
  Soffa från &Tradition med ett vackert, skandinaviskt formspråk med rena linjer och hög komfort i premiumkvalitet. Den har en lite lägre höjd med en extra djup sittdel och höga armstöd. Soffan har en ram i massiv bok och plywood med vaddering i högdensitetsskum och polyester, stiliga ben i stål och en slitstark klädsel. Formgivningsår: 2022. Formgivare är Anderssen & Voll. Om soffan från &Tradition- Formgivningsår: 2022.- Inland AV23 uppskattas för den eleganta estetiken.- Finns i flera utföranden.- Formgivning av Anderssen & Voll.- I premiumkvalitet.- Formgivare är Anderssen & Voll. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • PELAGOS Soffa med Schäslong Large Vänster Konstläder Svart -

  pelagos soffa med schäslong large vänster konstläder svart -
  Pelagos är soffan som ger dig mer trivsel i vardagen. Vem vill inte välkomnas av en riktigt skön soffa i vardagsrummet? Pelagos har en tacksam design som passar lika bra i det moderna hemmet som i det&hellip:
 • &Tradition Inland Av23 3-sitssoffa Noble / Polerad Aluminium - 3-sitssoffor Läder Konjak

  &tradition inland av23 3-sitssoffa noble / polerad aluminium - 3-sitssoffor läder konjak
  Soffa från &Tradition med ett vackert, skandinaviskt formspråk med rena linjer och hög komfort i premiumkvalitet. Den har en lite lägre höjd med en extra djup sittdel och höga armstöd. Soffan har en ram i massiv bok och plywood med vaddering i högdensitetsskum och polyester, stiliga ben i stål och en slitstark klädsel. Formgivningsår: 2022. Formgivare är Anderssen & Voll. Om soffan från &Tradition- Formgivningsår: 2022.- Inland AV23 uppskattas för den eleganta estetiken.- Finns i flera utföranden.- Formgivning av Anderssen & Voll.- I premiumkvalitet.- Formgivare är Anderssen & Voll. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Chesterfield Artsome 2-sits soffa - Inari 22 - Beige, Kallskum WE30 med silikonfibrer

  chesterfield artsome 2-sits soffa - inari 22 - beige, kallskum we30 med silikonfibrer
 • PELAGOS 3-sits Soffa Konstläder Svart -

  pelagos 3-sits soffa konstläder svart -
  Pelagos är soffan som ger dig mer trivsel i vardagen. Vem vill inte välkomnas av en riktigt skön soffa i vardagsrummet? Pelagos har en tacksam design som passar lika bra i det moderna hemmet som i det&hellip:
 • Ethnicraft N701 Hörnsoffa Runt Hörn - Hörnsoffor & Divansoffor Anilinläder Old Saddle

  ethnicraft n701 hörnsoffa runt hörn - hörnsoffor & divansoffor anilinläder old saddle
  Hörnsoffan från Ethnicraft har ett rundat hörn. Den är modulär och har en ram i hårdträ. Soffan har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum och en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Hörnsoffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om hörnsoffan från Ethnicraft- Hörnsoffan är modulär.- Det rundade hörnet finns i flera olika modeller.- Hörnsoffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för hörnsoffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Dominic 3-sits soffa i svart konstläder + Möbelvårdskit för textilier

  dominic 3-sits soffa i svart konstläder + möbelvårdskit för textilier
 • Bello divansoffa - Fresh 11 - Mörkblå, Vänster

  bello divansoffa - fresh 11 - mörkblå, vänster
 • Lale 2-sits bäddsoffa - Cream

  lale 2-sits bäddsoffa - cream
 • CONNECT 3-sits Soffa Konstläder Vit -

  connect 3-sits soffa konstläder vit -
  Connect är den moderna myssoffan. Tack vare enkel design och väl genomtänkta material är Connect en mycket prisvärd soffa med generösa mått för extra hög mysfaktor. Rejäla armstöd inger en känsla&hellip:
 • Cupon 2-sits soffa - Grön

  cupon 2-sits soffa - grön
 • Decotique Urban 2,5-sitssoffa Paneltyg Beige Breeze / Läder - 2-sitssoffor Viskos Brunt Läder

  decotique urban 2,5-sitssoffa paneltyg beige breeze / läder - 2-sitssoffor viskos brunt läder
  2,5-sitssoffa från Decotique med en minimalistisk design med rena, eleganta linjer och en hög komfort perfekt för samtal och avkoppling i den moderna bostadsmiljön. Den har tunna armstöd och ett upprätt ryggstöd för en unik blandning av minimalistisk charm och omslutande komfort. 2,5-sitssoffan har nätta ben i svart, pulverlackerad metall. Originaldesign från år 2023. Tillverkad i Polen. Om 2,5-sitssoffan från Decotique- Otroligt bekväm trots sina rena, eleganta linjer.- En unik blandning av minimalistisk charm och omslutande komfort.- Armstödsalternativet i läder ger en sofistikerad och elegant touch.- Från serien Urban. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • NASHVILLE U-soffa med Divan Vänster Svart/Grå -

  nashville u-soffa med divan vänster svart/grå -
  Nashville Lyx är en stor och mysig soffa som erbjuder gott om plats för hela familjen och några därtill. Den inbjudande designen lockar till många trevliga filmkvällar. Soffan har god komfort tack&hellip:
 • Muuto Outline Soffa 3-sits Silk Leather Cognac / Svart Aluminium - 3-sitssoffor Läder Konjak - 27023-COGNAC

  muuto outline soffa 3-sits silk leather cognac / svart aluminium - 3-sitssoffor läder konjak - 27023-cognac
  Outline soffa från Muuto med en klassisk, skandinavisk design med raka, enkla linjer som aldrig går ur tiden. Den har en sits med ett generöst djup och mjuk fyllning i kallskum för bästa komfort. Soffan har tunna armstöd och smala, eleganta ben. Originaldesign från år 2016. Design av Anderssen & Voll. Designer är Anderssen & Voll. Designår: 2016. Bra att veta om soffan - Design av Anderssen & Voll.- Designer är Anderssen & Voll.- Designår: 2016.- Den här soffan ingår i Muutos serie Outline.- 3-sitssoffa.- Outline soffan erbjuds i flera olika klädslar.- Erbjuds i flera storlekar.- För mer information ladda ned PDF. Soffans tekniska egenskaper:- Bredd: 2200 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 710 mm.- Outline soffa från Muuto med en klassisk, skandinavisk design med raka, enkla linjer som aldrig går ur tiden.- Den har en sits med ett generöst djup och en mjuk fyllning i kallskum för bästa komfort.- Den har tunna armstöd och smala, eleganta ben. Ett måste för den designintresserade. Hur bör du ta hand om soffan?- Endast kemtvätt. Vi har valt ut Konjak 3-sitssoffor i Läder från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Outline Soffa 3-sits Silk Leather Cognac / Svart Aluminium - 3-sitssoffor Läder Konjak

  muuto outline soffa 3-sits silk leather cognac / svart aluminium - 3-sitssoffor läder konjak
  Soffa från Muuto med en klassisk, skandinavisk design med raka, enkla linjer som aldrig går ur tiden. Den har en sits med ett generöst djup och mjuk fyllning i kallskum för bästa komfort. Soffan har tunna armstöd och smala, eleganta ben.Originaldesign från år 2016. Formgivning av Anderssen & Voll. Formgivare är Anderssen & Voll. Formgivningsår: 2016.Om soffan från Muuto- Formgivning av Anderssen & Voll.- Formgivare är Anderssen & Voll.- Formgivningsår: 2016.- den här soffan är en del av Muutos kollektion Outline.- 3-sitssoffa.- Outline soffan finns i flera olika klädslar.- Finns i flera storlekar.- För mer information ladda ned PDF.- Soffans tekniska egenskaper:- Bredd: 2200 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 710 mm.- Outline soffa från Muuto med en klassisk, skandinavisk design med raka, enkla linjer som aldrig går ur tiden.- den har en sits med ett generöst djup och en mjuk fyllning i kallskum för bästa komfort.- den har tunna armstöd och smala, eleganta ben. Ett måste för den designintresserade.Skötselråd för soffan- Endast kemtvätt. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Chester York 3-sits soffa 250 cm - Fresh 03 - Beige, Kallskum WE30 med silikonfibrer

  chester york 3-sits soffa 250 cm - fresh 03 - beige, kallskum we30 med silikonfibrer
 • NordiForm soffa - 3-sits Välj din färg - Inari 96 - Gråsvart, Kallskum WE30 med silikonfibrer

  nordiform soffa - 3-sits välj din färg - inari 96 - gråsvart, kallskum we30 med silikonfibrer
 • &Tradition Little Petra Soffa Vb2 Vitoljad Ek / Moonlight - 2-sitssoffor Fårskinn Moonlight White

  &tradition little petra soffa vb2 vitoljad ek / moonlight - 2-sitssoffor fårskinn moonlight white
  Soffan från &tradition har en underbar, minimalistisk design. Den har mjuka, organiska former med en omfamnande, mysig känsla. Den har en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort, ben i oljad valnöt och en underbar klädsel i fårskinn. Formgiven av Viggo Boesen. Om soffan från &tradition- Djup: 800 mm.- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 35 kg.- Soffan kommer i olika modeller.- Little Petra uppskattas för den klassiska funkisstilen.- Originaldesign från 1938.- Genuint hantverk.- Prisbelönt design.- Petite modell. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Hay Quilton 3-sitssoffa Sense Cognac - 3-sitssoffor Läder Konjak - AB176-A001-AA36

  hay quilton 3-sitssoffa sense cognac - 3-sitssoffor läder konjak - ab176-a001-aa36
  Quilton 3-sitssoffa från Hay med en inbjudande, stilren design perfekt för det moderna hemmet. Den har en vacker, skulpterad form med mjuk stoppning för bästa komfort och en stilren klädsel med en quiltad look som adderar det lilla extra till omgivningen. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Design av Doshi Levien. Bra att veta om Quilton 3-sitssoffa - 3-sitssoffan finns i olika utföranden.- Underbar komfort.- FSC-certifierad stomme.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer.- Vacker, quiltad look.- Ben med filttassar.- Design av Doshi Levien.- Garanti: 5 år.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om 3-sitssoffan?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Konjak 3-sitssoffor i Läder från HAY med stor omsorg.
 • Decotique Urban 3,5-sitssoffa Paneltyg Beige Breeze / Läder - 3-sitssoffor Viskos Brunt Läder - 11102431

  decotique urban 3,5-sitssoffa paneltyg beige breeze / läder - 3-sitssoffor viskos brunt läder - 11102431
  Har du någonsin drömt om en fusion mellan minimalistisk charm och omslutande komfort? Decotiques Urban 3,5-sitssoffa ger liv åt den drömmen! Denna soffa har en strömlinjeformad silhuett och utmärker sig med rena, eleganta linjer som utstrålar en modern aura och passar perfekt i din moderna boendemiljö. Den är lyxigt bekväm, vilket gör den till den perfekta platsen för långa samtal eller välbehövlig avkoppling efter en slitsam dag. Trots sitt minimalistiska utseende kompromissar den inte med komforten - den är enkelt plyschig med ett upprätt ryggstöd som vaggar dig precis rätt. För att inte glömma de smala armstöden som ger ett stänk av förfining och de svarta pulverlackerade metallbenen som ger en snygg kontrast. Med Decotiques Urban 3,5-sitssoffa köper du inte bara möbler - du tar med dig en upplevelse hem. Originaldesign från år 2023. Tillverkad i Polen. Bra att veta om Urban 3,5-sitssoffa - Otroligt bekväm trots sina rena, eleganta linjer.- En unik blandning av minimalistisk charm och omslutande komfort.- Armstödsalternativet i läder ger en sofistikerad touch och en elegant look.- Ingår i serien Urban. Vi har valt ut Brunt Läder 3-sitssoffor i Viskos från Decotique med stor omsorg.
 • Decotique Urban 2,5-sitssoffa Paneltyg Beige Breeze / Läder - 2-sitssoffor Viskos Brunt Läder - 11102437

  decotique urban 2,5-sitssoffa paneltyg beige breeze / läder - 2-sitssoffor viskos brunt läder - 11102437
  Har du någonsin drömt om en fusion mellan minimalistisk charm och omslutande komfort? Decotiques Urban 2,5-sitssoffa ger liv åt den drömmen! Denna soffa har en strömlinjeformad silhuett och utmärker sig med rena, eleganta linjer som utstrålar en modern aura och passar perfekt i din moderna boendemiljö. Den är lyxigt bekväm, vilket gör den till den perfekta platsen för långa samtal eller välbehövlig avkoppling efter en slitsam dag. Trots sitt minimalistiska utseende kompromissar den inte med komforten - den är enkelt plyschig med ett upprätt ryggstöd som vaggar dig precis rätt. För att inte glömma de smala armstöden som ger ett stänk av förfining och de svarta pulverlackerade metallbenen som ger en snygg kontrast. Med Decotiques Urban 2,5-sitssoffa köper du inte bara möbler - du tar med dig en upplevelse hem. Originaldesign från år 2023. Tillverkad i Polen. Bra att veta om Urban 2,5-sitssoffa - Otroligt bekväm trots sina rena, eleganta linjer.- En unik blandning av minimalistisk charm och omslutande komfort.- Armstödsalternativet i läder ger en sofistikerad och elegant touch.- Ingår i serien Urban. Vi har valt ut Brunt Läder 2-sitssoffor i Viskos från Decotique med stor omsorg.
 • Warm Nordic Mr. Olsen 3-sitssoffa Pickle Green / Rökt Ek - 3-sitssoffor Läder Grön

  warm nordic mr. olsen 3-sitssoffa pickle green / rökt ek - 3-sitssoffor läder grön
  3-sitssoffan från Warm Nordic har en sofistikerad, nätt design med mjuka former och avsmalnande ben. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Hans Olsen. Om 3-sitssoffan från Warm Nordic- Sofistikerad, nätt design.- Mjuka former.- Avsmalnande ben.- 3-sitssoffan passar bra i vardagsrummet.- Djup: 790 mm.- Bredd: 2010 mm.- Höjd: 780 mm. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Salvatore 3-sits lädersoffa i svart läder

  salvatore 3-sits lädersoffa i svart läder
 • HALIFAX 3-sits Soffa Brun -

  halifax 3-sits soffa brun -
  CHESTERFIELD LUX är en förstklassig soffa gjord i brunt antikbehandlat äkta läder, vilket betyder att det är stryktåligt och behandlat för att ge en vintage-känsla. Soffan har svarvade träben&hellip:
 • PELAGOS Soffa med Schäslong Large Vänster Konstläder Vit -

  pelagos soffa med schäslong large vänster konstläder vit -
  Pelagos är soffan som ger dig mer trivsel i vardagen. Vem vill inte välkomnas av en riktigt skön soffa i vardagsrummet? Pelagos har en tacksam design som passar lika bra i det moderna hemmet som i det&hellip:
 • Warm Nordic Mr. Olsen 3-sitssoffa / Valnötsoljad Ek - 3-sitssoffor Läder Svart

  warm nordic mr. olsen 3-sitssoffa / valnötsoljad ek - 3-sitssoffor läder svart
  3-sitssoffan från Warm Nordic har en sofistikerad, nätt design med mjuka former och avsmalnande ben. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Hans Olsen. Om 3-sitssoffan från Warm Nordic- Sofistikerad, nätt design.- Mjuka former.- Avsmalnande ben.- 3-sitssoffan passar bra i vardagsrummet.- Djup: 790 mm.- Bredd: 2010 mm.- Höjd: 780 mm. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Soffa 2-sits - 2-sitssoffor Anilinläder Old Saddle

  ethnicraft n701 soffa 2-sits - 2-sitssoffor anilinläder old saddle
  Soffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort och ett monteringsclips. Soffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffan från Ethnicraft- Soffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Soffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef.- Monteringsclips ingår. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Inland Av23 3-sitssoffa Noble Konjak / Polerad Aluminium - 3-sitssoffor Läder Konjak - 134455A235A030A502

  &tradition inland av23 3-sitssoffa noble konjak / polerad aluminium - 3-sitssoffor läder konjak - 134455a235a030a502
  Inland AV23 soffa från &Tradition med ett skandinaviskt, elegant uttryck med rena linjer och hög komfort i premiumkvalitet. Konstruktion med en ram i massiv bok och plywood, vaddering i högdensitetsskum och polyester och stiliga, svarta ben i pulverlackerat stål. Lite lägre sitthöjd med en extra djup sittdel och höga armstöd. Designer är Anderssen & Voll. Designår: 2022. Bra att veta om Inland AV23 soffa - Inland AV23 uppskattas för den eleganta estetiken.- Designer är Anderssen & Voll.- Designår: 2022.- Erbjuds i flera utföranden.- I premiumkvalitet.- Design av Anderssen & Voll. Vi har valt ut Konjak 3-sitssoffor i Läder från &Tradition med stor omsorg.
 • Warm Nordic Mr. Olsen 3-sitssoffa / Rökt Ek - 3-sitssoffor Läder Konjak

  warm nordic mr. olsen 3-sitssoffa / rökt ek - 3-sitssoffor läder konjak
  3-sitssoffan från Warm Nordic har en sofistikerad, nätt design med mjuka former och avsmalnande ben. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Hans Olsen. Om 3-sitssoffan från Warm Nordic- Sofistikerad, nätt design.- Mjuka former.- Avsmalnande ben.- 3-sitssoffan passar bra i vardagsrummet.- Djup: 790 mm.- Bredd: 2010 mm.- Höjd: 780 mm. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Hay Quilton 3-sitssoffa Konfiguration 19 Höger Nevada Nv2488 - Hörnsoffor & Divansoffor Läder Brun - 941307-784

  hay quilton 3-sitssoffa konfiguration 19 höger nevada nv2488 - hörnsoffor & divansoffor läder brun - 941307-784
  Quilton soffa från Hay med vadderad komfort och flexibel design, perfekt för moderna vardagsrum. Den quiltade, generöst tilltagna sittytan är både inbjudande och elegant och passar perfekt i både moderna vardagsrum och i offentliga miljöer. Design av Doshi Levien. Bra att veta om 3-sitssoffan - Modulär design.- Ingår i serien Quilton.- Erbjuds i flera kombinationer.- Design av Doshi Levien. Vi har valt ut Brun Hörnsoffor & Divansoffor i Läder från HAY med stor omsorg.
 • Decotique Urban 3,5-sitssoffa Paneltyg Beige Breeze / Läder - 3-sitssoffor Viskos Brunt Läder

  decotique urban 3,5-sitssoffa paneltyg beige breeze / läder - 3-sitssoffor viskos brunt läder
  3,5-sitssoffa från Decotique med en minimalistisk design med rena, eleganta linjer och en hög komfort perfekt för samtal och avkoppling i den moderna bostadsmiljön. Den har tunna armstöd och ett upprätt ryggstöd för en unik blandning av minimalistisk charm och omslutande komfort. 3,5-sitssoffan har nätta ben i svart, pulverlackerad metall. Originaldesign från år 2023. Tillverkad i Polen. Om 3,5-sitssoffan från Decotique- Otroligt bekväm trots sina rena, eleganta linjer.- En unik blandning av minimalistisk charm och omslutande komfort.- Armstödsalternativet i läder ger en sofistikerad touch och en elegant look.- Från serien Urban. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Rosé hörnsoffa rund divandel höger - Connect 10, Wenge

  rosé hörnsoffa rund divandel höger - connect 10, wenge
 • Dominic 2-sits soffa i svart konstläder + Möbelvårdskit för textilier

  dominic 2-sits soffa i svart konstläder + möbelvårdskit för textilier
 • Tempel 3-sits soffa med nitar i svart konstläder

  tempel 3-sits soffa med nitar i svart konstläder
 • Pure 3-sits soffa i Cognacs färgat läder + Möbelvårdskit för textilier

  pure 3-sits soffa i cognacs färgat läder + möbelvårdskit för textilier
 • Hay Quilton 3,5-sitssoffa Konfiguration 21 Vänster Nevada Nv2488 - Hörnsoffor & Divansoffor Läder Brun - 941317-784

  hay quilton 3,5-sitssoffa konfiguration 21 vänster nevada nv2488 - hörnsoffor & divansoffor läder brun - 941317-784
  Quilton soffa från Hay med vadderad komfort och flexibel design, perfekt för moderna vardagsrum. Den quiltade, generöst tilltagna sittytan är både inbjudande och elegant och passar perfekt i både moderna vardagsrum och i offentliga miljöer. Design av Doshi Levien. Bra att veta om 3,5-sitssoffan - Modulär design.- Ingår i serien Quilton.- Erbjuds i flera kombinationer.- Design av Doshi Levien. Vi har valt ut Brun Hörnsoffor & Divansoffor i Läder från HAY med stor omsorg.
 • Fashion 2-sits soffa - Grå

  fashion 2-sits soffa - grå

Så rengör du din skinnsoffa bäst

En olycka är lätt framme och man kan spilla både mat och dryck i sin soffa. Men lugn, med skinnsoffan är det enkelt att rengöra den. Betydligt lättare än med tygsoffor.

Dammsugning

Det är viktigt att dammsuga sin soffa regelbundet. När du gör det, se till att använda ett mjukt munstycke som inte sliter och repar skinnet. Gå inte på med det stora munstycket som är för dammsugning av golv. Var inte heller så lat att du kör direkt med röret bara för att du inte orkar hämta det speciella munstycket. Har du lagt mycket pengar på en dyr lädersoffa, lägg nån extra minut på vården så håller den längre.

Det finns många små veck och sömmar där damm, smulor och hudavlagringar kan fastna. Kör gärna ett par extra varv över dessa för att suga upp allt noga.

Fläckborttagning

När man fått fläckar på läder ska man inte gnugga. Det gör att fläcken sätter dig djupare in i lädret. Tricket är att dutta och använda särkilt rengöringsmedel för skinn. Det finns speciella medel för just skinnklädsel och läs instruktionerna på det medel du köpt.

När du är klar med rengöringen ska du avsluta din skötsel med att applicera ett läderbalsam. Det ger ett extra skyddande lager som gör att lädret håller längre och smuts och damm får svårare att fästa.

Underhåll med läderbalsam

Nya skinnmöbler har kvar mycket av den naturliga olja som skinnet har. Med tiden nöts detta bort och lädret torkar ut. Då är det upp till dig att tillföra ny olja. Se till att du sköter om din skinnsoffa så kommer den att hålla länge och nån gång i framtiden kommer du att kunna sälja den som vintage.