Möbler
www.mobel.se

Heymat dörrmattor

Populärt inom Heymat dörrmattor

 • Heymat Mix Dörrmatta 85x150 Cm Teklan - Dörrmattor Återvunnen Pet Teklan - 50444

  heymat mix dörrmatta 85x150 cm teklan - dörrmattor återvunnen pet teklan - 50444
  Mix är en dörrmatta från Heymat med ett livfullt blockmönster i vackra färger. En perfekt detalj för din hall för att ge den en mer välkomnande känsla. Den har en hållbar design och är tillverkad av högkvalitativ PET med smutsavvisande och absorberande egenskaper. Dörrmattan har en mjuk yta och baksidan är tillverkad av gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den här produkten är ett miljövänligt val. Design av Kristine Five Melvær. Bra att veta om Mix dörrmatta - Mix uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Mix är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Höjd: 7 mm.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Endast för inomhusbruk.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Maskintvättas i 60°C.- Produkten kan torktumlas.- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Teklan Dörrmattor i Återvunnen PET från Heymat med stor omsorg.
 • Heymat Stein Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Återvunnen Pet Grå - 62013

  heymat stein dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor återvunnen pet grå - 62013
  Stein är en dörrmatta från Heymat med ett iögonfallande, tredimensionellt mönster inspirerat av japanska zen-trädgårdar. Den har en hållbar design tillverkad av återvunnen PET med smutsavvisande och absorberande egenskaper. Baksidan är tillverkad av gummi för att skydda golvet mot fukt. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Den här produkten är ett miljövänligt val. Design av Kristine Five Melvær. Bra att veta om Stein dörrmatta - Stein uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Stein är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Höjd: 11 mm.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Grå Dörrmattor i Återvunnen PET från Heymat med stor omsorg.
 • Heymat Dis Dörrmatta Ocean 60x85 Cm - Dörrmattor Pet Blå - 51110

  heymat dis dörrmatta ocean 60x85 cm - dörrmattor pet blå - 51110
  Dis är en dörrmatta från Heymat i återvunnen PET med blågröna nyanser som ger en elegant touch till din hall. Den har högabsorberande, slitstarka egenskaper med en mjuk textur och en baksida i gummi som gör att den ligger platt och inte rör sig. Design av Vera & Kyte. Bra att veta om Dis dörrmatta - Design av Vera & Kyte.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkad av återvunnet material.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet.- Baksida i gummi. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Maskintvättas i 60°C.- Produkten kan torktumlas.- Använd milt tvättmedel.- Dammsuges eller skakas ur. Vi har valt ut Blå Dörrmattor i PET från Heymat med stor omsorg.
 • Heymat Løype Dörrmatta 60x85 Cm Stormy Blue - Dörrmattor Återvunnen Pet Stormy Blue - 51030

  heymat løype dörrmatta 60x85 cm stormy blue - dörrmattor återvunnen pet stormy blue - 51030
  Løype dörrmatta från Heymat med en högkvalitativ, hållbar design i återvunnen PET med en mjuk yta och en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper och ett grafiskt mönster med korsande skidspår. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Den här produkten är ett miljövänligt val. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Belgien. Design av Vera & Kyte. Bra att veta om Løype dörrmatta - Uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Även omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Höjd: 7 mm.- Tillverkad i Belgien.- Gjord av återvunnen PET-flaska.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Maskintvättas i 60°C.- Produkten kan torktumlas.- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Stormy Blue Dörrmattor i Återvunnen PET från Heymat med stor omsorg.

Fler tips på Heymat dörrmattor

 • Heymat Mix Dörrmatta 60x85 Cm Teklan - Dörrmattor Återvunnen Pet Teklan - 50440

  heymat mix dörrmatta 60x85 cm teklan - dörrmattor återvunnen pet teklan - 50440
  Mix är en dörrmatta från Heymat med ett livfullt blockmönster i vackra färger. En perfekt detalj för din hall för att ge den en mer välkomnande känsla. Den har en hållbar design och är tillverkad av högkvalitativ PET med smutsavvisande och absorberande egenskaper. Dörrmattan har en mjuk yta och baksidan är tillverkad av gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den här produkten är ett miljövänligt val. Design av Kristine Five Melvær. Bra att veta om Mix dörrmatta - Mix uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Mix är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Höjd: 7 mm.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Endast för inomhusbruk.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Maskintvättas i 60°C.- Produkten kan torktumlas.- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Teklan Dörrmattor i Återvunnen PET från Heymat med stor omsorg.
 • Heymat Mix Dörrmatta 60x85 Cm Meadow - Dörrmattor Återvunnen Pet Äng (Ljusgrön) - 50320

  heymat mix dörrmatta 60x85 cm meadow - dörrmattor återvunnen pet äng (ljusgrön) - 50320
  Mix är en dörrmatta från Heymat med ett livfullt blockmönster i vackra färger. En perfekt detalj för din hall för att ge den en mer välkomnande känsla. Den har en hållbar design och är tillverkad av högkvalitativ PET med smutsavvisande och absorberande egenskaper. Dörrmattan har en mjuk yta och baksidan är tillverkad av gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den här produkten är ett miljövänligt val. Design av Kristine Five Melvær. Bra att veta om Mix dörrmatta - Mix uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Mix är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Höjd: 7 mm.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Endast för inomhusbruk.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Maskintvättas i 60°C.- Produkten kan torktumlas.- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Äng (Ljusgrön) Dörrmattor i Återvunnen PET från Heymat med stor omsorg.
 • Heymat Løype Dörrmatta 85x115 Cm - Dörrmattor Återvunnen Pet Breezy Beige

  heymat løype dörrmatta 85x115 cm - dörrmattor återvunnen pet breezy beige
  Dörrmattan från Heymat har en högkvalitativ, hållbar design i återvunnen PET med en mjuk yta och en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper. Den har ett grafiskt mönster med korsande skidspår. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Gör ett miljömedvetet val, tänk på morgondagen och gör skillnad. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Belgien. Formgivning av Vera & Kyte. Om dörrmattan från Heymat- Løype uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Løype är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Höjd: 7 mm.- Tillverkad i Belgien.- Gjord av återvunnen PET-flaska.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Skötselråd för dörrmattan- Maskintvätt 60°C.- Tål att torktumlas.- Rengör med dammsugare. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat Hex Dörrmatta Soil 55x90 Cm - Dörrmattor Polypropylen Mörkbrun

  heymat hex dörrmatta soil 55x90 cm - dörrmattor polypropylen mörkbrun
  Dörrmatta från Heymat i hållbart, delvis återvunnet material perfekt för hallen. Den har ett dekorativt, geometriskt mönster i olika nivåer med en baksida i gummi för att ligga platt och stabilt. Formgivning av Lars Tornøe. Om dörrmattan från Heymat- Formgivning av Lars Tornøe.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Delvis återvunnet material.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Skötselråd för dörrmattan- Maskintvätt 40°C.- Plantorka.- Använd milt tvättmedel.- Dammsuges eller skakas ur. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat Hex Dörrmatta Desert 45x75 Cm - Dörrmattor Polypropylen Ljusbrun - 72012

  heymat hex dörrmatta desert 45x75 cm - dörrmattor polypropylen ljusbrun - 72012
  Hex dörrmatta från Heymat i hållbart, delvis återvunnet material perfekt för hallen. Den har ett dekorativt, geometriskt mönster i olika nivåer med en baksida i gummi för att ligga platt och stabilt. Design av Lars Tornøe. Bra att veta om Hex dörrmatta - Design av Lars Tornøe.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Delvis återvunnet material.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Maskintvättas i 40°C.- Plantorka.- Använd milt tvättmedel.- Dammsuges eller skakas ur. Vi har valt ut Ljusbrun Dörrmattor i Polypropylen från Heymat med stor omsorg.
 • Heymat Twine Dörrmatta 60x85 Cm Grå - Dörrmattor Pet Grå - 63337

  heymat twine dörrmatta 60x85 cm grå - dörrmattor pet grå - 63337
  Twine är en dörrmatta från Heymat med ett unikt tredimensionellt mönster inspirerat av formerna och fibrerna i naturen. Den har en yta i PET med vattenavvisande egenskaper och en halkskyddande undersida i SBR-gummi som gör mattan lämplig för både inomhus- och utomhusbruk. Design av Kristine Five Melvær. Bra att veta om Twine dörrmatta - Unikt, tredimensionellt mönster.- Tillverkad av PET.- Tålig design med högabsorberande egenskaper.- Dörrmattan finns i 3 olika färgval.- För inomhus- och utomhusbruk. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur. Vi har valt ut Grå Dörrmattor i PET från Heymat med stor omsorg.
 • Heymat Strå Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Återvunnen Pet Grön

  heymat strå dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor återvunnen pet grön
  Dörrmatta från Heymat med en högkvalitativ, hållbar design i återvunnen PET med en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper. Dörrmattan har ett geometriskt motiv med en behaglig, grön ton. Gör ett miljömedvetet val, tänk på morgondagen och gör skillnad. Formgivning av Kristine Five Melvær. Om dörrmattan från Heymat- Strå uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Strå är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Höjd: 11 mm.- Formgivning av Kristine Five Melvær.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Skötselråd för dörrmattan- Rengör med dammsugare. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat Twine Dörrmatta 60x85 Cm - Dörrmattor Pet Beige

  heymat twine dörrmatta 60x85 cm - dörrmattor pet beige
  Dörrmatta från Heymat med ett unikt, naturinspirerat mönster perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Den är tillverkad av PET med en undersida i SBR gummi och en vattenbeständig yta perfekt för både inom- och utomhusbruk. Formgivning av Kristine Five Melvær. Om dörrmattan från Heymat- Unikt, tredimensionellt mönster.- Tillverkad av PET.- Tålig design med högabsorberande egenskaper.- Dörrmattan finns i 3 olika färger.- För inomhus- och utomhusbruk. Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat Hex Dörrmatta Desert 55x90 Cm - Dörrmattor Polypropylen Ljusbrun

  heymat hex dörrmatta desert 55x90 cm - dörrmattor polypropylen ljusbrun
  Dörrmatta från Heymat i hållbart, delvis återvunnet material perfekt för hallen. Den har ett dekorativt, geometriskt mönster i olika nivåer med en baksida i gummi för att ligga platt och stabilt. Formgivning av Lars Tornøe. Om dörrmattan från Heymat- Formgivning av Lars Tornøe.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Delvis återvunnet material.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Skötselråd för dörrmattan- Maskintvätt 40°C.- Plantorka.- Använd milt tvättmedel.- Dammsuges eller skakas ur. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat Mix Dörrmatta 85x150 Cm - Dörrmattor Återvunnen Pet Teklan

  heymat mix dörrmatta 85x150 cm - dörrmattor återvunnen pet teklan
  Dörrmatta från Heymat med en högkvalitativ, hållbar design i återvunnen PET med en mjuk yta och en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper. Dörrmattan har ett vackert blockmönster med en frodig färgpalett. Gör ett miljömedvetet val, tänk på morgondagen och gör skillnad. Formgivning av Kristine Five Melvær. Om dörrmattan från Heymat- Mix uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Mix är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färger.- Höjd: 7 mm.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Endast för inomhusbruk.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Skötselråd för dörrmattan- Maskintvätt 60°C.- Tål att torktumlas.- Rengör med dammsugare. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat Sand Dörrmatta 85x130 Cm - Dörrmattor Återvunnen Pet Sand - 62111

  heymat sand dörrmatta 85x130 cm - dörrmattor återvunnen pet sand - 62111
  Sand är en dörrmatta från Heymat med en design inspirerad av japanska Zen-trädgårdar som harmoniskt smälter in i hemmet och ger din hall ett mer välkomnande utseende. Den är tillverkad av återvunnen PET av hög kvalitet och har smutsavvisande och absorberande egenskaper. Baksidan är tillverkad av gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den här produkten är ett miljövänligt val. Design av Kristine Five Melvær. Bra att veta om Sand dörrmatta - Sand uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Sand är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Höjd: 11 mm.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Sand Dörrmattor i Återvunnen PET från Heymat med stor omsorg.
 • Heymat Sjø Dörrmatta 85x130 Cm - Dörrmattor Återvunnen Pet Blå - 62110

  heymat sjø dörrmatta 85x130 cm - dörrmattor återvunnen pet blå - 62110
  Sjø är en dörrmatta från Heymat med ett vågformat mönster tillverkat av högkvalitativ, återvunnen PET. Den har smutsavvisande och absorberande egenskaper och baksidan är tillverkad av gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den här produkten är ett miljövänligt val. Design av Kristine Five Melvær. Bra att veta om Sjø dörrmatta - Sjø uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Sjø är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Höjd: 11 mm.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Blå Dörrmattor i Återvunnen PET från Heymat med stor omsorg.
 • Heymat Løype Dörrmatta 85x150 Cm - Dörrmattor Återvunnen Pet Stormy Blue

  heymat løype dörrmatta 85x150 cm - dörrmattor återvunnen pet stormy blue
  Dörrmattan från Heymat har en högkvalitativ, hållbar design i återvunnen PET med en mjuk yta och en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper. Den har ett grafiskt mönster med korsande skidspår. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Gör ett miljömedvetet val, tänk på morgondagen och gör skillnad. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Belgien. Formgivning av Vera & Kyte. Om dörrmattan från Heymat- Løype uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Løype är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Höjd: 7 mm.- Tillverkad i Belgien.- Gjord av återvunnen PET-flaska.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Skötselråd för dörrmattan- Maskintvätt 60°C.- Tål att torktumlas.- Rengör med dammsugare. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat Løype Dörrmatta 60x85 Cm - Dörrmattor Återvunnen Pet Stormy Blue

  heymat løype dörrmatta 60x85 cm - dörrmattor återvunnen pet stormy blue
  Dörrmattan från Heymat har en högkvalitativ, hållbar design i återvunnen PET med en mjuk yta och en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper. Den har ett grafiskt mönster med korsande skidspår. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Gör ett miljömedvetet val, tänk på morgondagen och gör skillnad. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Belgien. Formgivning av Vera & Kyte. Om dörrmattan från Heymat- Løype uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Løype är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Höjd: 7 mm.- Tillverkad i Belgien.- Gjord av återvunnen PET-flaska.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Skötselråd för dörrmattan- Maskintvätt 60°C.- Tål att torktumlas.- Rengör med dammsugare. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat Twine Dörrmatta 60x85 Cm - Dörrmattor Pet Grön

  heymat twine dörrmatta 60x85 cm - dörrmattor pet grön
  Dörrmatta från Heymat med ett unikt, naturinspirerat mönster perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Den är tillverkad av PET med en undersida i SBR gummi och en vattenbeständig yta perfekt för både inom- och utomhusbruk. Formgivning av Kristine Five Melvær. Om dörrmattan från Heymat- Unikt, tredimensionellt mönster.- Tillverkad av PET.- Tålig design med högabsorberande egenskaper.- Dörrmattan finns i 3 olika färger.- För inomhus- och utomhusbruk. Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat Mix Dörrmatta 85x115 Cm - Dörrmattor Återvunnen Pet Teklan

  heymat mix dörrmatta 85x115 cm - dörrmattor återvunnen pet teklan
  Dörrmatta från Heymat med en högkvalitativ, hållbar design i återvunnen PET med en mjuk yta och en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper. Dörrmattan har ett vackert blockmönster med en frodig färgpalett. Gör ett miljömedvetet val, tänk på morgondagen och gör skillnad. Formgivning av Kristine Five Melvær. Om dörrmattan från Heymat- Mix uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Mix är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färger.- Höjd: 7 mm.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Endast för inomhusbruk.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Skötselråd för dörrmattan- Maskintvätt 60°C.- Tål att torktumlas.- Rengör med dammsugare. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat Stein Dörrmatta 85x130 Cm - Dörrmattor Återvunnen Pet Grå

  heymat stein dörrmatta 85x130 cm - dörrmattor återvunnen pet grå
  Dörrmatta från Heymat med en högkvalitativ, hållbar design i återvunnen PET med en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper. Dörrmattan har ett tredimensionellt, grått mönster med en inspiration från japanska zen-trädgårdar. Gör ett miljömedvetet val, tänk på morgondagen och gör skillnad. Formgivning av Kristine Five Melvær. Om dörrmattan från Heymat- Stein uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Stein är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Höjd: 11 mm.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Skötselråd för dörrmattan- Rengör med dammsugare. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat Løype Dörrmatta 85x150 Cm Stormy Blue - Dörrmattor Återvunnen Pet Stormy Blue - 51034

  heymat løype dörrmatta 85x150 cm stormy blue - dörrmattor återvunnen pet stormy blue - 51034
  Løype dörrmatta från Heymat med en högkvalitativ, hållbar design i återvunnen PET med en mjuk yta och en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper och ett grafiskt mönster med korsande skidspår. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Den här produkten är ett miljövänligt val. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Belgien. Design av Vera & Kyte. Bra att veta om Løype dörrmatta - Uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Även omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Höjd: 7 mm.- Tillverkad i Belgien.- Gjord av återvunnen PET-flaska.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Maskintvättas i 60°C.- Produkten kan torktumlas.- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Stormy Blue Dörrmattor i Återvunnen PET från Heymat med stor omsorg.
 • Heymat Løype Dörrmatta 60x85 Cm Breezy Beige - Dörrmattor Återvunnen Pet Breezy Beige - 51010

  heymat løype dörrmatta 60x85 cm breezy beige - dörrmattor återvunnen pet breezy beige - 51010
  Løype dörrmatta från Heymat med en högkvalitativ, hållbar design i återvunnen PET med en mjuk yta och en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper och ett grafiskt mönster med korsande skidspår. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Den här produkten är ett miljövänligt val. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Belgien. Design av Vera & Kyte. Bra att veta om Løype dörrmatta - Uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Även omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Höjd: 7 mm.- Tillverkad i Belgien.- Gjord av återvunnen PET-flaska.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Maskintvättas i 60°C.- Produkten kan torktumlas.- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Breezy Beige Dörrmattor i Återvunnen PET från Heymat med stor omsorg.
 • Heymat X Sight Unseen Dörrmatta 58x81 Cm Lilac - Dörrmattor Nylon Syren

  heymat x sight unseen dörrmatta 58x81 cm lilac - dörrmattor nylon syren
  Dörrmatta från Heymat med en högkvalitativ, hållbar design i nylon med ett organiskt mönster och en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla.Dörrmattan Heymat X Sight Unseen är en del av Iconic Women Collection, designad för Heymat av Sight Unseens grundare Jill Singer och Monica Khemsurov.Om dörrmattan från Heymat- 58X81 cm.- Heymat X Sight Unseen uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Heymat X Sight Unseen är också omtyckt för baksidan i gummi.- dörrmattan finns i olika storlekar.- Höjd: 7 mm.- Gjord av nylon.- Tillverkad för inomhusbruk.- Hållbar, funktionell design.- Lätt att rengöra och underhålla.Skötselråd för dörrmattan- Rengör med dammsugare. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat Twine Dörrmatta 60x85 Cm Grön - Dörrmattor Pet Grön - 63335

  heymat twine dörrmatta 60x85 cm grön - dörrmattor pet grön - 63335
  Twine är en dörrmatta från Heymat med ett unikt tredimensionellt mönster inspirerat av formerna och fibrerna i naturen. Den har en yta i PET med vattenavvisande egenskaper och en halkskyddande undersida i SBR-gummi som gör mattan lämplig för både inomhus- och utomhusbruk. Design av Kristine Five Melvær. Bra att veta om Twine dörrmatta - Unikt, tredimensionellt mönster.- Tillverkad av PET.- Tålig design med högabsorberande egenskaper.- Dörrmattan finns i 3 olika färgval.- För inomhus- och utomhusbruk. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur. Vi har valt ut Grön Dörrmattor i PET från Heymat med stor omsorg.
 • Heymat Mix Dörrmatta 85x115 Cm Berry - Dörrmattor Återvunnen Pet Berry - 50412

  heymat mix dörrmatta 85x115 cm berry - dörrmattor återvunnen pet berry - 50412
  Mix är en dörrmatta från Heymat med ett livfullt blockmönster i vackra färger. En perfekt detalj för din hall för att ge den en mer välkomnande känsla. Den har en hållbar design och är tillverkad av högkvalitativ PET med smutsavvisande och absorberande egenskaper. Dörrmattan har en mjuk yta och baksidan är tillverkad av gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den här produkten är ett miljövänligt val. Design av Kristine Five Melvær. Bra att veta om Mix dörrmatta - Mix uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Mix är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Höjd: 7 mm.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Endast för inomhusbruk.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Maskintvättas i 60°C.- Produkten kan torktumlas.- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Berry Dörrmattor i Återvunnen PET från Heymat med stor omsorg.
 • Heymat Mix Dörrmatta 85x150 Cm Forest - Dörrmattor Återvunnen Pet Skog

  heymat mix dörrmatta 85x150 cm forest - dörrmattor återvunnen pet skog
  Dörrmatta från Heymat med en högkvalitativ, hållbar design i återvunnen PET med en mjuk yta och en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper. Dörrmattan har ett vackert blockmönster med en frodig färgpalett. Gör ett miljömedvetet val, tänk på morgondagen och gör skillnad. Formgivning av Kristine Five Melvær. Om dörrmattan från Heymat- Mix uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Mix är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färger.- Höjd: 7 mm.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Endast för inomhusbruk.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Skötselråd för dörrmattan- Maskintvätt 60°C.- Tål att torktumlas.- Rengör med dammsugare. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat Mix Dörrmatta 60x85 Cm Gem - Dörrmattor Återvunnen Pet Gem - 50430

  heymat mix dörrmatta 60x85 cm gem - dörrmattor återvunnen pet gem - 50430
  Mix är en dörrmatta från Heymat med ett livfullt blockmönster i vackra färger. En perfekt detalj för din hall för att ge den en mer välkomnande känsla. Den har en hållbar design och är tillverkad av högkvalitativ PET med smutsavvisande och absorberande egenskaper. Dörrmattan har en mjuk yta och baksidan är tillverkad av gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den här produkten är ett miljövänligt val. Design av Kristine Five Melvær. Bra att veta om Mix dörrmatta - Mix uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Mix är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Höjd: 7 mm.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Endast för inomhusbruk.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Maskintvättas i 60°C.- Produkten kan torktumlas.- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Gem Dörrmattor i Återvunnen PET från Heymat med stor omsorg.
 • Heymat Mix Dörrmatta 85x150 Cm - Dörrmattor Återvunnen Pet Gem

  heymat mix dörrmatta 85x150 cm - dörrmattor återvunnen pet gem
  Dörrmatta från Heymat med en högkvalitativ, hållbar design i återvunnen PET med en mjuk yta och en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper. Dörrmattan har ett vackert blockmönster med en frodig färgpalett. Gör ett miljömedvetet val, tänk på morgondagen och gör skillnad. Formgivning av Kristine Five Melvær. Om dörrmattan från Heymat- Mix uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Mix är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färger.- Höjd: 7 mm.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Endast för inomhusbruk.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Skötselråd för dörrmattan- Maskintvätt 60°C.- Tål att torktumlas.- Rengör med dammsugare. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat X Sight Unseen Dörrmatta 81x122 Cm Emerald - Dörrmattor Nylon Smaragd

  heymat x sight unseen dörrmatta 81x122 cm emerald - dörrmattor nylon smaragd
  Dörrmatta från Heymat med en högkvalitativ, hållbar design i nylon med ett organiskt mönster och en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla.Dörrmattan Heymat X Sight Unseen Emerald är en del av Iconic Women Collection, designad för Heymat av Sight Unseens grundare Jill Singer och Monica Khemsurov.Om dörrmattan från Heymat- Heymat X Sight Unseen uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Heymat X Sight Unseen är också omtyckt för baksidan i gummi.- dörrmattan finns i olika storlekar.- Höjd: 7 mm.- Gjord av nylon.- Tillverkad för inomhusbruk.- Hållbar, funktionell design.- Lätt att rengöra och underhålla.Skötselråd för dörrmattan- Rengör med dammsugare. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat Dis Dörrmatta Rust 60x85 Cm - Dörrmattor Pet Röd

  heymat dis dörrmatta rust 60x85 cm - dörrmattor pet röd
  Dörrmatta från Heymat i 100% återvunnen PET med högabsorberande, hållbara egenskaper perfekt för hallen. Den har en mjuk textur med rostiga, orangea nyanser och en baksida i gummi för att ligga platt och stabilt. Formgivning av Vera & Kyte. Om dörrmattan från Heymat- Formgivning av Vera & Kyte.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkad av återvunnet material.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet.- Baksida i gummi. Skötselråd för dörrmattan- Maskintvätt 60°C.- Tål att torktumlas.- Använd milt tvättmedel.- Dammsuges eller skakas ur. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat Stein Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Återvunnen Pet Grå

  heymat stein dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor återvunnen pet grå
  Dörrmatta från Heymat med en högkvalitativ, hållbar design i återvunnen PET med en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper. Dörrmattan har ett tredimensionellt, grått mönster med en inspiration från japanska zen-trädgårdar. Gör ett miljömedvetet val, tänk på morgondagen och gör skillnad. Formgivning av Kristine Five Melvær. Om dörrmattan från Heymat- Stein uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Stein är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Höjd: 11 mm.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Skötselråd för dörrmattan- Rengör med dammsugare. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat Strå Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Återvunnen Pet Grön - 62012

  heymat strå dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor återvunnen pet grön - 62012
  Strå är en dörrmatta från Heymat med ett häftigt, geometriskt mönster i en grön ton som omedelbart fångar blicken. Den här produkten är ett miljövänligt val. Design av Kristine Five Melvær. Bra att veta om Strå dörrmatta - Strå uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Strå är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Höjd: 11 mm.- Design av Kristine Five Melvær.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Grön Dörrmattor i Återvunnen PET från Heymat med stor omsorg.
 • Heymat Sand Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Återvunnen Pet Sand - 62011

  heymat sand dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor återvunnen pet sand - 62011
  Sand är en dörrmatta från Heymat med en design inspirerad av japanska Zen-trädgårdar som harmoniskt smälter in i hemmet och ger din hall ett mer välkomnande utseende. Den är tillverkad av återvunnen PET av hög kvalitet och har smutsavvisande och absorberande egenskaper. Baksidan är tillverkad av gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den här produkten är ett miljövänligt val. Design av Kristine Five Melvær. Bra att veta om Sand dörrmatta - Sand uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Sand är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Höjd: 11 mm.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Sand Dörrmattor i Återvunnen PET från Heymat med stor omsorg.
 • Heymat Sjø Dörrmatta 85x130 Cm - Dörrmattor Återvunnen Pet Blå

  heymat sjø dörrmatta 85x130 cm - dörrmattor återvunnen pet blå
  Dörrmatta från Heymat med en högkvalitativ, hållbar design i återvunnen PET med en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper. Dörrmattan har ett vågigt mönster med en god skrapeffekt. Gör ett miljömedvetet val, tänk på morgondagen och gör skillnad. Formgivning av Kristine Five Melvær. Om dörrmattan från Heymat- Sjø uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Sjø är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Höjd: 11 mm.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Skötselråd för dörrmattan- Rengör med dammsugare. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat Mix Dörrmatta 85x115 Cm Gem - Dörrmattor Återvunnen Pet Gem - 50432

  heymat mix dörrmatta 85x115 cm gem - dörrmattor återvunnen pet gem - 50432
  Mix är en dörrmatta från Heymat med ett livfullt blockmönster i vackra färger. En perfekt detalj för din hall för att ge den en mer välkomnande känsla. Den har en hållbar design och är tillverkad av högkvalitativ PET med smutsavvisande och absorberande egenskaper. Dörrmattan har en mjuk yta och baksidan är tillverkad av gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den här produkten är ett miljövänligt val. Design av Kristine Five Melvær. Bra att veta om Mix dörrmatta - Mix uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Mix är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Höjd: 7 mm.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Endast för inomhusbruk.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Maskintvättas i 60°C.- Produkten kan torktumlas.- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Gem Dörrmattor i Återvunnen PET från Heymat med stor omsorg.
 • Heymat Hex Dörrmatta Soil 45x75 Cm - Dörrmattor Polypropylen Mörkbrun - 72013

  heymat hex dörrmatta soil 45x75 cm - dörrmattor polypropylen mörkbrun - 72013
  Hex dörrmatta från Heymat i hållbart, delvis återvunnet material perfekt för hallen. Den har ett dekorativt, geometriskt mönster i olika nivåer med en baksida i gummi för att ligga platt och stabilt. Design av Lars Tornøe. Bra att veta om Hex dörrmatta - Design av Lars Tornøe.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Delvis återvunnet material.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Maskintvättas i 40°C.- Plantorka.- Använd milt tvättmedel.- Dammsuges eller skakas ur. Vi har valt ut Mörkbrun Dörrmattor i Polypropylen från Heymat med stor omsorg.
 • Heymat Hex Dörrmatta Soil 45x75 Cm - Dörrmattor Polypropylen Mörkbrun

  heymat hex dörrmatta soil 45x75 cm - dörrmattor polypropylen mörkbrun
  Dörrmatta från Heymat i hållbart, delvis återvunnet material perfekt för hallen. Den har ett dekorativt, geometriskt mönster i olika nivåer med en baksida i gummi för att ligga platt och stabilt. Formgivning av Lars Tornøe. Om dörrmattan från Heymat- Formgivning av Lars Tornøe.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Delvis återvunnet material.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Skötselråd för dörrmattan- Maskintvätt 40°C.- Plantorka.- Använd milt tvättmedel.- Dammsuges eller skakas ur. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat Dis Dörrmatta Rust 85x115 Cm - Dörrmattor Pet Röd - 51122

  heymat dis dörrmatta rust 85x115 cm - dörrmattor pet röd - 51122
  Dis är en dörrmatta från Heymat med en slitstark design tillverkad av högabsorberande PET. Den har en mjuk struktur med rostiga, orange nyanser perfekt för att göra hallen mer välkomnande. Design av Vera & Kyte. Bra att veta om Dis dörrmatta - Design av Vera & Kyte.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkad av återvunnet material.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet.- Baksida i gummi. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Maskintvättas i 60°C.- Produkten kan torktumlas.- Använd milt tvättmedel.- Dammsuges eller skakas ur. Vi har valt ut Röd Dörrmattor i PET från Heymat med stor omsorg.
 • Heymat Hex Dörrmatta Desert 55x90 Cm - Dörrmattor Polypropylen Ljusbrun - 72112

  heymat hex dörrmatta desert 55x90 cm - dörrmattor polypropylen ljusbrun - 72112
  Hex dörrmatta från Heymat i hållbart, delvis återvunnet material perfekt för hallen. Den har ett dekorativt, geometriskt mönster i olika nivåer med en baksida i gummi för att ligga platt och stabilt. Design av Lars Tornøe. Bra att veta om Hex dörrmatta - Design av Lars Tornøe.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Delvis återvunnet material.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Maskintvättas i 40°C.- Plantorka.- Använd milt tvättmedel.- Dammsuges eller skakas ur. Vi har valt ut Ljusbrun Dörrmattor i Polypropylen från Heymat med stor omsorg.
 • Heymat Dörrmatta 85x130 Cm - Dörrmattor Återvunnen Pet Sand

  heymat dörrmatta 85x130 cm - dörrmattor återvunnen pet sand
  Dörrmatta från Heymat med en högkvalitativ, hållbar design i återvunnen PET med en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper. Dörrmattan har ett tredimensionellt mönster med en inspiration från japanska zen-trädgårdar. Gör ett miljömedvetet val, tänk på morgondagen och gör skillnad. Formgivning av Kristine Five Melvær. Om dörrmattan från Heymat- Sand uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Sand är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Höjd: 11 mm.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Skötselråd för dörrmattan- Rengör med dammsugare. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat Hex Dörrmatta Desert 45x75 Cm - Dörrmattor Polypropylen Ljusbrun

  heymat hex dörrmatta desert 45x75 cm - dörrmattor polypropylen ljusbrun
  Dörrmatta från Heymat i hållbart, delvis återvunnet material perfekt för hallen. Den har ett dekorativt, geometriskt mönster i olika nivåer med en baksida i gummi för att ligga platt och stabilt. Formgivning av Lars Tornøe. Om dörrmattan från Heymat- Formgivning av Lars Tornøe.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Delvis återvunnet material.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Skötselråd för dörrmattan- Maskintvätt 40°C.- Plantorka.- Använd milt tvättmedel.- Dammsuges eller skakas ur. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat Dis Dörrmatta Ocean 60x85 Cm - Dörrmattor Pet Blå

  heymat dis dörrmatta ocean 60x85 cm - dörrmattor pet blå
  Dörrmatta från Heymat i 100% återvunnen PET med högabsorberande, hållbara egenskaper perfekt för hallen. Den har en mjuk textur med lugnande, blågröna nyanser och en baksida i gummi för att ligga platt och stabilt. Formgivning av Vera & Kyte. Om dörrmattan från Heymat- Formgivning av Vera & Kyte.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkad av återvunnet material.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet.- Baksida i gummi. Skötselråd för dörrmattan- Maskintvätt 60°C.- Tål att torktumlas.- Använd milt tvättmedel.- Dammsuges eller skakas ur. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat Mix Dörrmatta 85x150 Cm Gem - Dörrmattor Återvunnen Pet Gem - 50434

  heymat mix dörrmatta 85x150 cm gem - dörrmattor återvunnen pet gem - 50434
  Mix är en dörrmatta från Heymat med ett livfullt blockmönster i vackra färger. En perfekt detalj för din hall för att ge den en mer välkomnande känsla. Den har en hållbar design och är tillverkad av högkvalitativ PET med smutsavvisande och absorberande egenskaper. Dörrmattan har en mjuk yta och baksidan är tillverkad av gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den här produkten är ett miljövänligt val. Design av Kristine Five Melvær. Bra att veta om Mix dörrmatta - Mix uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Mix är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Höjd: 7 mm.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Endast för inomhusbruk.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Maskintvättas i 60°C.- Produkten kan torktumlas.- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Gem Dörrmattor i Återvunnen PET från Heymat med stor omsorg.
 • Heymat X Sight Unseen Dörrmatta 58x81 Cm Lilac - Dörrmattor Nylon Syren - 57630

  heymat x sight unseen dörrmatta 58x81 cm lilac - dörrmattor nylon syren - 57630
  Heymat X Sight Unseen dörrmatta från Heymat med en högkvalitativ, hållbar design i nylon med ett organiskt mönster och en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper. Dörrmattan Heymat X Sight Unseen är en del av Iconic Women Collection, designad för Heymat av Sight Unseens grundare Jill Singer och Monica Khemsurov. Bra att veta om Heymat X Sight Unseen dörrmatta - 58X81 cm- Heymat X Sight Unseen uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Heymat X Sight Unseen är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Höjd: 7 mm.- Gjord av nylon.- Tillverkad för inomhusbruk.- Hållbar, funktionell design.- Lätt att rengöra och underhålla. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Syren Dörrmattor i Nylon från Heymat med stor omsorg.
 • Heymat Mix Dörrmatta 85x115 Cm Teklan - Dörrmattor Återvunnen Pet Teklan - 50442

  heymat mix dörrmatta 85x115 cm teklan - dörrmattor återvunnen pet teklan - 50442
  Mix är en dörrmatta från Heymat med ett livfullt blockmönster i vackra färger. En perfekt detalj för din hall för att ge den en mer välkomnande känsla. Den har en hållbar design och är tillverkad av högkvalitativ PET med smutsavvisande och absorberande egenskaper. Dörrmattan har en mjuk yta och baksidan är tillverkad av gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den här produkten är ett miljövänligt val. Design av Kristine Five Melvær. Bra att veta om Mix dörrmatta - Mix uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Mix är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Höjd: 7 mm.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Endast för inomhusbruk.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Maskintvättas i 60°C.- Produkten kan torktumlas.- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Teklan Dörrmattor i Återvunnen PET från Heymat med stor omsorg.
 • Heymat X Sight Unseen Dörrmatta 81x122 Cm Peach - Dörrmattor Nylon Persika - 57640

  heymat x sight unseen dörrmatta 81x122 cm peach - dörrmattor nylon persika - 57640
  Om dörrmattan från Heymat- Heymat X Sight Unseen uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Heymat X Sight Unseen är också omtyckt för baksidan i gummi.- dörrmattan finns i olika storlekar.- Höjd: 7 mm.- Gjord av nylon.- Tillverkad för inomhusbruk.- Hållbar, funktionell design.- Lätt att rengöra och underhålla.Skötselråd för dörrmattan- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Persika Dörrmattor i Nylon från Heymat med stor omsorg.
 • Heymat Strå Dörrmatta 85x130 Cm - Dörrmattor Återvunnen Pet Grön

  heymat strå dörrmatta 85x130 cm - dörrmattor återvunnen pet grön
  Dörrmatta från Heymat med en högkvalitativ, hållbar design i återvunnen PET med en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper. Dörrmattan har ett geometriskt motiv med en behaglig, grön ton. Gör ett miljömedvetet val, tänk på morgondagen och gör skillnad. Formgivning av Kristine Five Melvær. Om dörrmattan från Heymat- Strå uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Strå är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Höjd: 11 mm.- Formgivning av Kristine Five Melvær.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Skötselråd för dörrmattan- Rengör med dammsugare. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat Mix Dörrmatta 85x150 Cm - Dörrmattor Återvunnen Pet Berry

  heymat mix dörrmatta 85x150 cm - dörrmattor återvunnen pet berry
  Dörrmatta från Heymat med en högkvalitativ, hållbar design i återvunnen PET med en mjuk yta och en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper. Dörrmattan har ett vackert blockmönster med en frodig färgpalett. Gör ett miljömedvetet val, tänk på morgondagen och gör skillnad. Formgivning av Kristine Five Melvær. Om dörrmattan från Heymat- Mix uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Mix är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färger.- Höjd: 7 mm.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Endast för inomhusbruk.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Skötselråd för dörrmattan- Maskintvätt 60°C.- Tål att torktumlas.- Rengör med dammsugare. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat Mix Dörrmatta 85x150 Cm Berry - Dörrmattor Återvunnen Pet Berry - 50414

  heymat mix dörrmatta 85x150 cm berry - dörrmattor återvunnen pet berry - 50414
  Mix är en dörrmatta från Heymat med ett livfullt blockmönster i vackra färger. En perfekt detalj för din hall för att ge den en mer välkomnande känsla. Den har en hållbar design och är tillverkad av högkvalitativ PET med smutsavvisande och absorberande egenskaper. Dörrmattan har en mjuk yta och baksidan är tillverkad av gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den här produkten är ett miljövänligt val. Design av Kristine Five Melvær. Bra att veta om Mix dörrmatta - Mix uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Mix är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Höjd: 7 mm.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Endast för inomhusbruk.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Maskintvättas i 60°C.- Produkten kan torktumlas.- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Berry Dörrmattor i Återvunnen PET från Heymat med stor omsorg.
 • Heymat Hex Dörrmatta Soil 55x90 Cm - Dörrmattor Polypropylen Mörkbrun - 72113

  heymat hex dörrmatta soil 55x90 cm - dörrmattor polypropylen mörkbrun - 72113
  Hex dörrmatta från Heymat i hållbart, delvis återvunnet material perfekt för hallen. Den har ett dekorativt, geometriskt mönster i olika nivåer med en baksida i gummi för att ligga platt och stabilt. Design av Lars Tornøe. Bra att veta om Hex dörrmatta - Design av Lars Tornøe.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Delvis återvunnet material.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Maskintvättas i 40°C.- Plantorka.- Använd milt tvättmedel.- Dammsuges eller skakas ur. Vi har valt ut Mörkbrun Dörrmattor i Polypropylen från Heymat med stor omsorg.
 • Heymat Sjø Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Återvunnen Pet Blå - 62010

  heymat sjø dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor återvunnen pet blå - 62010
  Sjø är en dörrmatta från Heymat med ett vågformat mönster tillverkat av högkvalitativ, återvunnen PET. Den har smutsavvisande och absorberande egenskaper och baksidan är tillverkad av gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den här produkten är ett miljövänligt val. Design av Kristine Five Melvær. Bra att veta om Sjø dörrmatta - Sjø uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Sjø är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Höjd: 11 mm.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Blå Dörrmattor i Återvunnen PET från Heymat med stor omsorg.
 • Heymat Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Återvunnen Pet Sand

  heymat dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor återvunnen pet sand
  Dörrmatta från Heymat med en högkvalitativ, hållbar design i återvunnen PET med en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper. Dörrmattan har ett tredimensionellt mönster med en inspiration från japanska zen-trädgårdar. Gör ett miljömedvetet val, tänk på morgondagen och gör skillnad. Formgivning av Kristine Five Melvær. Om dörrmattan från Heymat- Sand uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Sand är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Höjd: 11 mm.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Skötselråd för dörrmattan- Rengör med dammsugare. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat X Sight Unseen Dörrmatta 81x122 Cm Peach - Dörrmattor Nylon Persika

  heymat x sight unseen dörrmatta 81x122 cm peach - dörrmattor nylon persika
  Dörrmatta från Heymat med en högkvalitativ, hållbar design i nylon med ett organiskt mönster och en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla.Dörrmattan Heymat X Sight Unseen är en del av Iconic Women Collection, designad för Heymat av Sight Unseens grundare Jill Singer och Monica Khemsurov.Om dörrmattan från Heymat- Heymat X Sight Unseen uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Heymat X Sight Unseen är också omtyckt för baksidan i gummi.- dörrmattan finns i olika storlekar.- Höjd: 7 mm.- Gjord av nylon.- Tillverkad för inomhusbruk.- Hållbar, funktionell design.- Lätt att rengöra och underhålla.Skötselråd för dörrmattan- Rengör med dammsugare. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat Mix Dörrmatta 85x115 Cm - Dörrmattor Återvunnen Pet Berry

  heymat mix dörrmatta 85x115 cm - dörrmattor återvunnen pet berry
  Dörrmatta från Heymat med en högkvalitativ, hållbar design i återvunnen PET med en mjuk yta och en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper. Dörrmattan har ett vackert blockmönster med en frodig färgpalett. Gör ett miljömedvetet val, tänk på morgondagen och gör skillnad. Formgivning av Kristine Five Melvær. Om dörrmattan från Heymat- Mix uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Mix är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färger.- Höjd: 7 mm.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Endast för inomhusbruk.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Skötselråd för dörrmattan- Maskintvätt 60°C.- Tål att torktumlas.- Rengör med dammsugare. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat X Sight Unseen Dörrmatta 81x122 Cm Emerald - Dörrmattor Nylon Smaragd - 57622

  heymat x sight unseen dörrmatta 81x122 cm emerald - dörrmattor nylon smaragd - 57622
  Heymat X Sight Unseen dörrmatta från Heymat med en högkvalitativ, hållbar design i nylon med ett organiskt mönster och en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper. Dörrmattan Heymat X Sight Unseen Emerald är en del av Iconic Women Collection, designad för Heymat av Sight Unseens grundare Jill Singer och Monica Khemsurov. Bra att veta om Heymat X Sight Unseen dörrmatta - Heymat X Sight Unseen uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Heymat X Sight Unseen är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Höjd: 7 mm.- Gjord av nylon.- Tillverkad för inomhusbruk.- Hållbar, funktionell design.- Lätt att rengöra och underhålla. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Smaragd Dörrmattor i Nylon från Heymat med stor omsorg.
 • Heymat Dis Dörrmatta Rust 60x85 Cm - Dörrmattor Pet Röd - 51120

  heymat dis dörrmatta rust 60x85 cm - dörrmattor pet röd - 51120
  Dis är en dörrmatta från Heymat med en slitstark design tillverkad av högabsorberande PET. Den har en mjuk struktur med rostiga, orange nyanser perfekt för att göra hallen mer välkomnande. Design av Vera & Kyte. Bra att veta om Dis dörrmatta - Design av Vera & Kyte.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkad av återvunnet material.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet.- Baksida i gummi. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Maskintvättas i 60°C.- Produkten kan torktumlas.- Använd milt tvättmedel.- Dammsuges eller skakas ur. Vi har valt ut Röd Dörrmattor i PET från Heymat med stor omsorg.
 • Heymat Mix Dörrmatta 85x150 Cm Forest - Dörrmattor Återvunnen Pet Skog - 50424

  heymat mix dörrmatta 85x150 cm forest - dörrmattor återvunnen pet skog - 50424
  Mix är en dörrmatta från Heymat med ett livfullt blockmönster i vackra färger. En perfekt detalj för din hall för att ge den en mer välkomnande känsla. Den har en hållbar design och är tillverkad av högkvalitativ PET med smutsavvisande och absorberande egenskaper. Dörrmattan har en mjuk yta och baksidan är tillverkad av gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den här produkten är ett miljövänligt val. Design av Kristine Five Melvær. Bra att veta om Mix dörrmatta - Mix uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Mix är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Höjd: 7 mm.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Endast för inomhusbruk.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Maskintvättas i 60°C.- Produkten kan torktumlas.- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Skog Dörrmattor i Återvunnen PET från Heymat med stor omsorg.
 • Heymat Løype Dörrmatta 85x115 Cm Breezy Beige - Dörrmattor Återvunnen Pet Breezy Beige - 51012

  heymat løype dörrmatta 85x115 cm breezy beige - dörrmattor återvunnen pet breezy beige - 51012
  Løype dörrmatta från Heymat med en högkvalitativ, hållbar design i återvunnen PET med en mjuk yta och en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper och ett grafiskt mönster med korsande skidspår. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Den här produkten är ett miljövänligt val. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Belgien. Design av Vera & Kyte. Bra att veta om Løype dörrmatta - Uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Även omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Höjd: 7 mm.- Tillverkad i Belgien.- Gjord av återvunnen PET-flaska.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Maskintvättas i 60°C.- Produkten kan torktumlas.- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Breezy Beige Dörrmattor i Återvunnen PET från Heymat med stor omsorg.
 • Heymat Stein Dörrmatta 85x130 Cm - Dörrmattor Återvunnen Pet Grå - 62113

  heymat stein dörrmatta 85x130 cm - dörrmattor återvunnen pet grå - 62113
  Stein är en dörrmatta från Heymat med ett iögonfallande, tredimensionellt mönster inspirerat av japanska zen-trädgårdar. Den har en hållbar design tillverkad av återvunnen PET med smutsavvisande och absorberande egenskaper. Baksidan är tillverkad av gummi för att skydda golvet mot fukt. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Den här produkten är ett miljövänligt val. Design av Kristine Five Melvær. Bra att veta om Stein dörrmatta - Stein uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Stein är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Höjd: 11 mm.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Grå Dörrmattor i Återvunnen PET från Heymat med stor omsorg.
 • Heymat Dis Dörrmatta Rust 85x115 Cm - Dörrmattor Pet Röd

  heymat dis dörrmatta rust 85x115 cm - dörrmattor pet röd
  Dörrmatta från Heymat i 100% återvunnen PET med högabsorberande, hållbara egenskaper perfekt för hallen. Den har en mjuk textur med rostiga, orangea nyanser och en baksida i gummi för att ligga platt och stabilt. Formgivning av Vera & Kyte. Om dörrmattan från Heymat- Formgivning av Vera & Kyte.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkad av återvunnet material.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet.- Baksida i gummi. Skötselråd för dörrmattan- Maskintvätt 60°C.- Tål att torktumlas.- Använd milt tvättmedel.- Dammsuges eller skakas ur. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat Twine Dörrmatta 60x85 Cm Beige - Dörrmattor Pet Beige - 63333

  heymat twine dörrmatta 60x85 cm beige - dörrmattor pet beige - 63333
  Twine är en dörrmatta från Heymat med ett unikt tredimensionellt mönster inspirerat av formerna och fibrerna i naturen. Den har en yta i PET med vattenavvisande egenskaper och en halkskyddande undersida i SBR-gummi som gör mattan lämplig för både inomhus- och utomhusbruk. Design av Kristine Five Melvær. Bra att veta om Twine dörrmatta - Unikt, tredimensionellt mönster.- Tillverkad av PET.- Tålig design med högabsorberande egenskaper.- Dörrmattan finns i 3 olika färgval.- För inomhus- och utomhusbruk. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur. Vi har valt ut Beige Dörrmattor i PET från Heymat med stor omsorg.
 • Heymat X Sight Unseen Dörrmatta 58x81 Cm Emerald - Dörrmattor Nylon Smaragd

  heymat x sight unseen dörrmatta 58x81 cm emerald - dörrmattor nylon smaragd
  Dörrmatta från Heymat med en högkvalitativ, hållbar design i nylon med ett organiskt mönster och en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla.Dörrmattan Heymat X Sight Unseen Emerald är en del av Iconic Women Collection, designad för Heymat av Sight Unseens grundare Jill Singer och Monica Khemsurov.Om dörrmattan från Heymat- Heymat X Sight Unseen uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Heymat X Sight Unseen är också omtyckt för baksidan i gummi.- dörrmattan finns i olika storlekar.- Höjd: 7 mm.- Gjord av nylon.- Tillverkad för inomhusbruk.- Hållbar, funktionell design.- Lätt att rengöra och underhålla.Skötselråd för dörrmattan- Rengör med dammsugare. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat Hagl Dörrmatta 60x85 Cm - Dörrmattor Återvunnen Pet Svart

  heymat hagl dörrmatta 60x85 cm - dörrmattor återvunnen pet svart
  Dörrmatta från Heymat med en högkvalitativ, hållbar design i återvunnen PET med en mjuk yta och en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper. Dörrmattan har ett geometriskt mönster med en enfärgad bakgrund. Gör ett miljömedvetet val, tänk på morgondagen och gör skillnad. Formgivning av Cathrine Christensen. Om dörrmattan från Heymat- Hagl uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Hagl är också omtyckt för baksidan i gummi.- Höjd: 7 mm.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Endast för inomhusbruk.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Skötselråd för dörrmattan- Maskintvätt 60°C.- Tål att torktumlas.- Rengör med dammsugare. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat X Sight Unseen Dörrmatta 58x81 Cm Emerald - Dörrmattor Nylon Smaragd - 57620

  heymat x sight unseen dörrmatta 58x81 cm emerald - dörrmattor nylon smaragd - 57620
  Heymat X Sight Unseen dörrmatta från Heymat med en högkvalitativ, hållbar design i nylon med ett organiskt mönster och en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper. Dörrmattan Heymat X Sight Unseen Emerald är en del av Iconic Women Collection, designad för Heymat av Sight Unseens grundare Jill Singer och Monica Khemsurov. Bra att veta om Heymat X Sight Unseen dörrmatta - Heymat X Sight Unseen uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Heymat X Sight Unseen är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Höjd: 7 mm.- Gjord av nylon.- Tillverkad för inomhusbruk.- Hållbar, funktionell design.- Lätt att rengöra och underhålla. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Smaragd Dörrmattor i Nylon från Heymat med stor omsorg.
 • Heymat Sjø Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Återvunnen Pet Blå

  heymat sjø dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor återvunnen pet blå
  Dörrmatta från Heymat med en högkvalitativ, hållbar design i återvunnen PET med en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper. Dörrmattan har ett vågigt mönster med en god skrapeffekt. Gör ett miljömedvetet val, tänk på morgondagen och gör skillnad. Formgivning av Kristine Five Melvær. Om dörrmattan från Heymat- Sjø uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Sjø är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Höjd: 11 mm.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Skötselråd för dörrmattan- Rengör med dammsugare. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat Mix Dörrmatta 60x85 Cm - Dörrmattor Återvunnen Pet Gem

  heymat mix dörrmatta 60x85 cm - dörrmattor återvunnen pet gem
  Dörrmatta från Heymat med en högkvalitativ, hållbar design i återvunnen PET med en mjuk yta och en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper. Dörrmattan har ett vackert blockmönster med en frodig färgpalett. Gör ett miljömedvetet val, tänk på morgondagen och gör skillnad. Formgivning av Kristine Five Melvær. Om dörrmattan från Heymat- Mix uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Mix är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färger.- Höjd: 7 mm.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Endast för inomhusbruk.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Skötselråd för dörrmattan- Maskintvätt 60°C.- Tål att torktumlas.- Rengör med dammsugare. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat Mix Dörrmatta 85x115 Cm - Dörrmattor Återvunnen Pet Gem

  heymat mix dörrmatta 85x115 cm - dörrmattor återvunnen pet gem
  Dörrmatta från Heymat med en högkvalitativ, hållbar design i återvunnen PET med en mjuk yta och en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper. Dörrmattan har ett vackert blockmönster med en frodig färgpalett. Gör ett miljömedvetet val, tänk på morgondagen och gör skillnad. Formgivning av Kristine Five Melvær. Om dörrmattan från Heymat- Mix uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Mix är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färger.- Höjd: 7 mm.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Endast för inomhusbruk.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Skötselråd för dörrmattan- Maskintvätt 60°C.- Tål att torktumlas.- Rengör med dammsugare. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat Strå Dörrmatta 85x130 Cm - Dörrmattor Återvunnen Pet Grön - 62112

  heymat strå dörrmatta 85x130 cm - dörrmattor återvunnen pet grön - 62112
  Strå är en dörrmatta från Heymat med ett häftigt, geometriskt mönster i en grön ton som omedelbart fångar blicken. Den här produkten är ett miljövänligt val. Design av Kristine Five Melvær. Bra att veta om Strå dörrmatta - Strå uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Strå är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Höjd: 11 mm.- Design av Kristine Five Melvær.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Grön Dörrmattor i Återvunnen PET från Heymat med stor omsorg.
 • Heymat Mix Dörrmatta 60x85 Cm Forest - Dörrmattor Återvunnen Pet Skog - 50420

  heymat mix dörrmatta 60x85 cm forest - dörrmattor återvunnen pet skog - 50420
  Mix är en dörrmatta från Heymat med ett livfullt blockmönster i vackra färger. En perfekt detalj för din hall för att ge den en mer välkomnande känsla. Den har en hållbar design och är tillverkad av högkvalitativ PET med smutsavvisande och absorberande egenskaper. Dörrmattan har en mjuk yta och baksidan är tillverkad av gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den här produkten är ett miljövänligt val. Design av Kristine Five Melvær. Bra att veta om Mix dörrmatta - Mix uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Mix är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Höjd: 7 mm.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Endast för inomhusbruk.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Maskintvättas i 60°C.- Produkten kan torktumlas.- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Skog Dörrmattor i Återvunnen PET från Heymat med stor omsorg.
 • Heymat Mix Dörrmatta 60x85 Cm Forest - Dörrmattor Återvunnen Pet Skog

  heymat mix dörrmatta 60x85 cm forest - dörrmattor återvunnen pet skog
  Dörrmatta från Heymat med en högkvalitativ, hållbar design i återvunnen PET med en mjuk yta och en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper. Dörrmattan har ett vackert blockmönster med en frodig färgpalett. Gör ett miljömedvetet val, tänk på morgondagen och gör skillnad. Formgivning av Kristine Five Melvær. Om dörrmattan från Heymat- Mix uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Mix är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färger.- Höjd: 7 mm.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Endast för inomhusbruk.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Skötselråd för dörrmattan- Maskintvätt 60°C.- Tål att torktumlas.- Rengör med dammsugare. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat Hagl Dörrmatta 60x85 Cm Svart - Dörrmattor Återvunnen Pet Svart - 50140

  heymat hagl dörrmatta 60x85 cm svart - dörrmattor återvunnen pet svart - 50140
  Hagl är en dörrmatta från Heymat med ett stilrent geometriskt mönster på en enfärgad bakgrund. Den är tillverkad av återvunnen PET med smutsavvisande och absorberande egenskaper. Dörrmattan har en mjuk struktur och en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den här produkten är ett miljövänligt val. Design av Cathrine Christensen. Bra att veta om Hagl dörrmatta - Hagl uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Hagl är också omtyckt för baksidan i gummi.- Höjd: 7 mm.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Endast för inomhusbruk.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Maskintvättas i 60°C.- Produkten kan torktumlas.- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Svart Dörrmattor i Återvunnen PET från Heymat med stor omsorg.
 • Heymat Løype Dörrmatta 60x85 Cm - Dörrmattor Återvunnen Pet Breezy Beige

  heymat løype dörrmatta 60x85 cm - dörrmattor återvunnen pet breezy beige
  Dörrmattan från Heymat har en högkvalitativ, hållbar design i återvunnen PET med en mjuk yta och en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper. Den har ett grafiskt mönster med korsande skidspår. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Gör ett miljömedvetet val, tänk på morgondagen och gör skillnad. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Belgien. Formgivning av Vera & Kyte. Om dörrmattan från Heymat- Løype uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Løype är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Höjd: 7 mm.- Tillverkad i Belgien.- Gjord av återvunnen PET-flaska.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Skötselråd för dörrmattan- Maskintvätt 60°C.- Tål att torktumlas.- Rengör med dammsugare. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat Twine Dörrmatta 60x85 Cm - Dörrmattor Pet Grå

  heymat twine dörrmatta 60x85 cm - dörrmattor pet grå
  Dörrmatta från Heymat med ett unikt, naturinspirerat mönster perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Den är tillverkad av PET med en undersida i SBR gummi och en vattenbeständig yta perfekt för både inom- och utomhusbruk. Formgivning av Kristine Five Melvær. Om dörrmattan från Heymat- Unikt, tredimensionellt mönster.- Tillverkad av PET.- Tålig design med högabsorberande egenskaper.- Dörrmattan finns i 3 olika färger.- För inomhus- och utomhusbruk. Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat Mix Dörrmatta 60x85 Cm Meadow - Dörrmattor Återvunnen Pet Äng (Ljusgrön)

  heymat mix dörrmatta 60x85 cm meadow - dörrmattor återvunnen pet äng (ljusgrön)
  Dörrmatta från Heymat med en högkvalitativ, hållbar design i återvunnen PET med en mjuk yta och en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper. Dörrmattan har ett vackert blockmönster med en frodig färgpalett. Gör ett miljömedvetet val, tänk på morgondagen och gör skillnad. Formgivning av Kristine Five Melvær. Om dörrmattan från Heymat- Mix uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Mix är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färger.- Höjd: 7 mm.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Endast för inomhusbruk.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Skötselråd för dörrmattan- Maskintvätt 60°C.- Tål att torktumlas.- Rengör med dammsugare. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat Mix Dörrmatta 60x85 Cm - Dörrmattor Återvunnen Pet Teklan

  heymat mix dörrmatta 60x85 cm - dörrmattor återvunnen pet teklan
  Dörrmatta från Heymat med en högkvalitativ, hållbar design i återvunnen PET med en mjuk yta och en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper. Dörrmattan har ett vackert blockmönster med en frodig färgpalett. Gör ett miljömedvetet val, tänk på morgondagen och gör skillnad. Formgivning av Kristine Five Melvær. Om dörrmattan från Heymat- Mix uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Mix är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan finns i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färger.- Höjd: 7 mm.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Endast för inomhusbruk.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Skötselråd för dörrmattan- Maskintvätt 60°C.- Tål att torktumlas.- Rengör med dammsugare. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.