Möbler
www.mobel.se

Dörrmattor

Både utanför och innanför ytterdörren kan man ha dörrmatta. Det är en matta som har dubbla funktioner. Dels funkar den som ett filter för smuts från skorna att komma in i huset. Genom att kliva på och kanske även dra skosulan över dörrmattan utomhus kan mycket smuts och skräp hållas ute. För det andra ger den ett välkomnade hem till dig och ditt hem. Genom att köpa en snygg dörrmatta i trevlig färg och kanske med glatt, roligt mönster blir man helt enkelt gladare att komma hem till dig.

Dörrmattor kan köpas i flera olika storlekar och material. Det finns dörrmattor i gummi, jute, runda, stora och på rulle som metervara. Här nedan hittar du snygga dörrmattor och hallmattor från ledande tillverkare.

Populärt inom dörrmattor

 • Dörrmatta Absorb

  dörrmatta absorb
  Dörrmatta av polypropylen/PVC med gummerad kant och baksida, finns i flera storlekar. Tvättas genom avspolning. Färg ljusgrå.
 • Dörrmatta Absorb

  dörrmatta absorb
  Dörrmatta av polypropylen/PVC med gummerad kant och baksida, finns i flera storlekar. Tvättas genom avspolning. Färg mörkgrå.
 • Dörrmatta Absorb

  dörrmatta absorb
  Dörrmatta av polypropylen/PVC med gummerad kant och baksida, finns i flera storlekar. Tvättas genom avspolning. Färg ljusgrå.
 • Dörrmatta Absorb

  dörrmatta absorb
  Dörrmatta av polypropylen/PVC med gummerad kant och baksida, finns i flera storlekar. Tvättas genom avspolning. Färg ljusgrå.

Fler tips på dörrmattor

 • Dörrmatta Welcome

  dörrmatta welcome
  Dörrmatta som blir en välkomnande detalj innanför ytterdörren. Mattan är lätt att dammsuga och tål maskintvätt på 30 °C. En slitstark matta i syntet som ligger stadigt på plats tack vare gummibaksidan.
 • Linie Design Botanic Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Hampa Charcoal

  linie design botanic dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor hampa charcoal
  Botanic dörrmatta i färgen charcoal från Linie Design. Dörrmattan är handvävd i 100 % hampa vilket är ett starkt och miljövänligt naturmaterial. Lämna smutsen ute och möt denna fina matta när du kommer hem. Finns i två storlekar.Egenskaper Dörrmatta i en grå nyans från Linie Design Tillverkad av 100 % hampa Miljövänlig och slitstark Finns i två storlekar Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Twisty Eric Beige 240x340 cm

  twisty eric beige 240x340 cm
  Skapa en lugn och harmonisk atmosfär i ditt hem med vår eleganta beigea matta med zen-mönster. Denna vackra matta är designad för att skapa en fridfull och avslappnande känsla i ditt rum och ger&hellip:
 • Apollo Masi Guld 80x300 cm

  apollo masi guld 80x300 cm
  Apollo Masi Guld är en unik wiltonmatta med lyxiga gulddetaljer som utstrålar en elegant charm runt dess omgivning. Den detaljerade guldfärgen smälter väldigt bra ihop med resterande inredning, vilket&hellip:
 • Twisty Spin Mörkbeige 80x150 cm

  twisty spin mörkbeige 80x150 cm
  Denna vackra moderna matta i en tidlös mörkbeige färg är en perfekt kombination av stil och funktionalitet för ditt hem. Med sitt stilrena och eleganta mönster blir den en imponerande detalj som&hellip:
 • Rafty Stain Svart 80x150 cm

  rafty stain svart 80x150 cm
  Rafty Stain är en maskinvävd wiltonmatta i svart och guld. Mattan har en svart botten som gör fläckar mindre synliga. Mattans glansiga gyllene detaljer gör den mycket påtaglig och vacker för ögat.&hellip:
 • Art Ishtar Mörkgrå 240x340 cm

  art ishtar mörkgrå 240x340 cm
  Förvandla ditt hem till en oas av elegans och lyx med vår extraordinära wiltonmatta i mörk marmordesign - en perfekt kombination av stil och raffinerad skönhet. Denna exklusiva matta är inte bara&hellip:
 • Dörrmatta av PVC

  dörrmatta av pvc
  100% PVC Halkskydd på undersidan Mått: 45 x 70 cm Maskintvätt 30°
 • Pappelina Viggo One Dörrmatta 70x50 Cm Dark Blue/ Vanilla - Dörrmattor Polyester Mörkblå

  pappelina viggo one dörrmatta 70x50 cm dark blue/ vanilla - dörrmattor polyester mörkblå
  Dörrmattan från Pappelina har ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Dörrmattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder. Den har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Om dörrmattan från Pappelina- Dörrmattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Viggo One uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för dörrmattan- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Twisty Lea Grå 140x200 cm

  twisty lea grå 140x200 cm
  Skapa en fridfull och modern atmosfär i ditt hem med vår grå matta med kvadratiska zen liknande mönster. Dess harmoniska design ger en känsla av balans och lugn till rummet.Mönstret på mattan är&hellip:
 • Dörrmatta Kvadrat

  dörrmatta kvadrat
  Praktisk och lättskött syntetmatta med trevligt rutmönster. Mattan tål smuts och fukt och ligger stadigt på golvet tack vare den gummerade baksidan. Lätt att dammsuga och går även att tvätta i maskin på 30°.
 • Twisty Gudea Beige 80x300 cm

  twisty gudea beige 80x300 cm
  Ge ditt hem en fräsch och modern touch med vår beigea matta med ett vackert korallliknande mönster. Detta unika mönster ger en känsla av lugn och harmoni till ditt rum och skapar en inbjudande atmosfär.Vår&hellip:
 • MONTRO dörrmatta 60x90 cm

  montro dörrmatta 60x90 cm
  Dörrmatta av hållbart producerad ull. Mattan är handtuftad och har garnfärgat rutmönster. De snygga schackrutorna piggar upp innanför dörren. En bra dörrmatta gör det lättstädat och skyddar dina golv. Ull är naturligt smutsavvisande och lämpar sig ut
 • NORD tuftad dörrmatta

  nord tuftad dörrmatta
  Tuftad, enfärgad dörrmatta i polyamid med halkfri gummerad baksida. Mattan har tjock, mjuk lugg och bra uppsugningsförmåga. För inom- och utomhusbruk. Lugghöjd 0,4 cm. 2790 g/m². Material: 100% polyamid. Storlek: Välj storlek vid beställning. Sköts
 • Pappelina Svea Dörrmatta 70x50 Cm Granit/black ic - Dörrmattor Pvc Metall

  pappelina svea dörrmatta 70x50 cm granit/black ic - dörrmattor pvc metall
  Dörrmatta från Pappelina i plast. Mattan är vändbar och kan tvättas i maskin. Plastmattorna består av 90% svensk plastfolie och 10% tysk varptråd sammanvävt på vävstolar. Pappelina följer alla regler, förordningar och krav för miljö och hälsa i Sverige och EU. Inga miljöfarliga tungmetaller eller hälsofarliga mjukgörare finns i mattorna tack vare att de tillverkas av plastråvara. Pappelinas mattor vävs av svensk PVC plastfolie i Gislaved Folie AB som är miljö- och kvalitetscertifierade. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Cocos Stjärna 45x75 cm

  cocos stjärna 45x75 cm
  Cocos är en vacker dörmatta i färgen beige med svarta detaljer. Texten på mattan är humoristisk där man får ett bra första intrycket av personerna som bor i hemmet. Dörrmattan är slitstark väl&hellip:
 • Pappelina Otis Dörrmatta 70x50cm Linen/vanilla - Dörrmattor Pvc Vanilj

  pappelina otis dörrmatta 70x50cm linen/vanilla - dörrmattor pvc vanilj
  Otis Dörrmatta i blått och vaniljvitt är en praktisk och lättskött matta i PVC- plast. Otis har ett grafiskt mönster och finns i flera storlekar och färger. Mattan är även vändbar och har ett omvänt mönster på andra sidan. Mattan tål att tvättas i 30 grader, men för de större storlekarna rekommenderas handtvätt eller kemtvätt. Fläckar tas bort med en fuktig trasa eller svamp. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Come dörrmatta - Dörrmattor, Mattor

  come dörrmatta - dörrmattor, mattor
 • Pappelina Otis Dörrmatta 70x50 Cm Mustard/vanilla - Dörrmattor Pvc Vanilj - OT5705

  pappelina otis dörrmatta 70x50 cm mustard/vanilla - dörrmattor pvc vanilj - ot5705
  Otis dörrmatta från Pappelina, formgiven av Lina Rickardsson. Dörrmatta i svensktillverkad PVC med ett spännande grafiskt formspråk som går att vända för omvänt mönster. Mycket praktisk och lättskött matta tillverkad i Dalarna, Sverige. Vävd i traditionella vävstolar med träskyttlar. Svetsat förstärkningsband, med graverad Pappelina-logotype, i båda kanterna för högsta hållbarhet. Måttavvikelser på ±4% kan förekomma beroende på de olika hantverksprocesser som våra mattor genomgår. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchup spolas bort omgående, gnugga ej. Vi har valt ut Vanilj Dörrmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Absorb 3-ribb Mörkgrå 90X150 cm

  absorb 3-ribb mörkgrå 90x150 cm
  Absorb 3-ribb mörkgrå Dörrmatta är en snygg entrematta i ljusgrå färg. Denna matta passar väldigt bra vid ytterdörren då dess vackra design kombinerat med funktionaliteten är klockren!
 • Pappelina Otis Dörrmatta 70x50 Cm Blue/vanilla - Dörrmattor Pvc Blå - OT3F705

  pappelina otis dörrmatta 70x50 cm blue/vanilla - dörrmattor pvc blå - ot3f705
  Otis dörrmatta från Pappelina, formgiven av Lina Rickardsson. Dörrmatta i svensktillverkad PVC med ett spännande grafiskt formspråk som går att vända för omvänt mönster. Mycket praktisk och lättskött matta tillverkad i Dalarna, Sverige. Vävd i traditionella vävstolar med träskyttlar. Svetsat förstärkningsband, med graverad Pappelina-logotype, i båda kanterna för högsta hållbarhet. Måttavvikelser på ±4% kan förekomma beroende på de olika hantverksprocesser som våra mattor genomgår. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchup spolas bort omgående, gnugga ej. Vi har valt ut Blå Dörrmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Dörrmatta av PVC

  dörrmatta av pvc
  100% PVC Halkskydd på undersidan Mått: 45 x 70 cm Maskintvätt 30°
 • Mette Ditmer Duet Matta 70x150 Cm - Dörrmattor Nylon Slate Blue

  mette ditmer duet matta 70x150 cm - dörrmattor nylon slate blue
  Mattan från Mette Ditmer har en rektangulär form med en diskret, enkel design. Den är tillverkad av nylon med en undersida i gummi perfekt för hallen eller köket. Om mattan från Mette Ditmer- Diskret design.- Tillverkad av nylon och gummi.- Rektangulär form.- Mattan passar bra i badrummet och i hallen.- Mattan kommer i olika färger.- Mattan kommer i olika storlekar. Skötselråd för mattan- Maskintvätt 40°C.- Tål att torktumlas. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Linie Design Botanic Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Hampa Stone

  linie design botanic dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor hampa stone
  Botanic dörrmatta i färgen stone från Linie Design. Dörrmattan är handvävd i 100 % hampa vilket är ett starkt och miljövänligt naturmaterial. Lämna smutsen ute och möt denna fina matta när du kommer hem. Finns i två storlekar.Egenskaper Stenfärgad dörrmatta från Linie Design Tillverkad av 100 % hampa Miljövänlig och slitstark Finns i två storlekar Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Tica Copenhagen Dot Skomatta S Svart - Dörrmattor Gummi Svart - 00530

  tica copenhagen dot skomatta s svart - dörrmattor gummi svart - 00530
  Dot skomatta från Tica Copenhagen. En snygg och praktiskt skomatta tillverkad i gjutet naturgummi. Mattan är perfekt att ha i hallen under ruskiga årstider med regn och lera som gärna smutsar ner. Kanten som ramar in mattan är en smart funktion så att inte vatten och smuts rinner ut på golvet. Vi har valt ut Svart Dörrmattor i Gummi från Tica Copenhagen med stor omsorg.
 • Babylon Versace Grå 80x150 cm

  babylon versace grå 80x150 cm
  Babylon Versace Grå är en modern matta i vackra grå färgnyanser som skapar en snygg och stilren närvaro i rummet. En mönstrad matta tillverkad av syntetmaterialet polyester och en stabil jutebaksida&hellip:
 • Dörrmatta Kvadrat

  dörrmatta kvadrat
  Praktisk och lättskött syntetmatta med trevligt rutmönster. Mattan tål smuts och fukt och ligger stadigt på golvet tack vare den gummerade baksidan. Lätt att dammsuga och går även att tvätta i maskin på 30°.
 • Mette Ditmer Duet Matta 70x150 Cm - Dörrmattor Nylon Powder Rose

  mette ditmer duet matta 70x150 cm - dörrmattor nylon powder rose
  Mattan från Mette Ditmer har en rektangulär form med en diskret, enkel design. Den är tillverkad av nylon med en undersida i gummi perfekt för hallen eller köket. Om mattan från Mette Ditmer- Diskret design.- Tillverkad av nylon och gummi.- Rektangulär form.- Mattan passar bra i badrummet och i hallen.- Mattan kommer i olika färger.- Mattan kommer i olika storlekar. Skötselråd för mattan- Maskintvätt 40°C.- Tål att torktumlas. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Linie Design Botanic Dörrmatta 60x90 Cm Beige - Dörrmattor Hampa Beige - 971701

  linie design botanic dörrmatta 60x90 cm beige - dörrmattor hampa beige - 971701
  Botanic Dörrmatta 60x90 cm, Beige från Linie Design. Vi har valt ut Beige Dörrmattor i Hampa från Linie Design med stor omsorg.
 • Dörrmatta Wave

  dörrmatta wave
  Dörrmatta med ett livfullt mönster längs med kanterna. Mattan är lätt att hålla fräsch då den är enkel att dammsuga och även tvättbar i 30 °C. En slitstark dörrmatta med gummerad och halkfri baksida.
 • Twisty Storm Beige 120x170 cm

  twisty storm beige 120x170 cm
  Twisty är iögonfallande matta i en vacker beige färg. Denna enfärgade mattan går lätt att inreda med det mesta hemmet då den var varma färgtoner. Mönstret på mattan skapas genom att luggen är&hellip:
 • Tica Copenhagen Dot Dörrmatta 45x75 Cm Svart - Dörrmattor Gummi Svart - 00533

  tica copenhagen dot dörrmatta 45x75 cm svart - dörrmattor gummi svart - 00533
  Dot är en dörrmatta från Tica Copenhagen som är tillverkad i 60% gjuten och återvunnen gummi med en prickig design. Mattan är av hög kvalitet vilket gör att den kan lämnas utomhus året runt och den håller sig även på plats oavsett yta tack vare dess vikt. Enkel att rengöra med vatten. Passar bra tillsammans med skohyllorna från samma märke. Vi har valt ut Svart Dörrmattor i Gummi från Tica Copenhagen med stor omsorg.
 • Hay Tapis Matta 60x95 Cm Röd - Dörrmattor Bomull Röd - 541714

  hay tapis matta 60x95 cm röd - dörrmattor bomull röd - 541714
  Tapis matta från Hay med robust, tidlös design i bomull och jute med vackert mönster perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Slitstarkt material för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Tillverkad i Indien. Design av Julie Richoz. Bra att veta om Tapis matta - Gjord av jute, bomull och polyester.- Ingår i serien Tapis.- Mattan finns i olika färgval.- Bredd: 600 mm.- Längd: 950 mm.- Tillverkad i Indien. Hur bör du ta hand om mattan?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Röd Dörrmattor i Bomull från HAY med stor omsorg.
 • Dörrmatta Oxford randig

  dörrmatta oxford randig
  Praktisk dörrmatta av polyester med något grövre yta samt mönster med randeffekt . Mattan har gummerad baksida, finns i flera storlekar. Storlek: 45x75cm, 60x90cm, 80x120cmMaterial: polyesterTvättas genom avspolningFärg:antracitgrå.
 • Heymat Mix Dörrmatta 60x85 Cm Teklan - Dörrmattor Återvunnen Pet Teklan - 50440

  heymat mix dörrmatta 60x85 cm teklan - dörrmattor återvunnen pet teklan - 50440
  Mix dörrmatta från Heymat med en högkvalitativ, hållbar design i återvunnen PET med en mjuk yta och en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper och ett vackert blockmönster med en frodig färgpalett. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Den här produkten är ett miljövänligt val. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Belgien. Design av Kristine Five Melvær. Bra att veta om Mix dörrmatta - Uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Även omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Höjd: 7 mm.- Tillverkad i Belgien.- Gjord av återvunnen PET-flaska.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Maskintvättas i 60°C.- Produkten kan torktumlas.- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Teklan Dörrmattor i Återvunnen PET från Heymat med stor omsorg.
 • Hay Stripes And Stripes Dörrmatta 52x95 Cm Navy Cacao - Dörrmattor Bomull Navy Cacao - 541058

  hay stripes and stripes dörrmatta 52x95 cm navy cacao - dörrmattor bomull navy cacao - 541058
  Stripes and Stripes dörrmatta från Hay med en färgglad design i bomull med ett randigt mönster och fransar på sidan. En perfekt detalj att lägga till i din hall för att få en mer välkomnande känsla. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Stripes and Stripes dörrmatta - Färgglad design.- Gjord av bomull.- Randigt mönster.- Storlek: 52x95 cm. Vi har valt ut Navy Cacao Dörrmattor i Bomull från HAY med stor omsorg.
 • Pappelina Svea Matta Granit/black Metallic 70x240 Cm - Dörrmattor Pvc Granite - SV9E724

  pappelina svea matta granit/black metallic 70x240 cm - dörrmattor pvc granite - sv9e724
  Svea matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Granite Dörrmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Twisty Eric Beige 80x300 cm

  twisty eric beige 80x300 cm
  Skapa en lugn och harmonisk atmosfär i ditt hem med vår eleganta beigea matta med zen-mönster. Denna vackra matta är designad för att skapa en fridfull och avslappnande känsla i ditt rum och ger&hellip:
 • DECO NORD Dörrmatta Nero gummi

  deco nord dörrmatta nero gummi
  Dörrmattan Nero är en snygg och tålig gummimatta som hjälper dig att hålla rent i hallen när vädret är slaskigt och ruskigt. Mattan är lätt att hålla ren genom att bara skaka av eller dammsuga. Fläckar tas bort med fuktig trasa. Använd gärna med mattunderlägg.
 • Dixie Circle Dörrmatta 45x75 - Dörrmattor Gummi Svart

  dixie circle dörrmatta 45x75 - dörrmattor gummi svart
  Dörrmattan från Dixie har en trendig design i gummi med cirkeldetaljer och en rektangulär form. En perfekt detalj att lägga till i din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan passar bra i hallen.- Rektangulär form.- Gjord av gummi.- Cirkeldetaljer.- Storlek: 45x75 cm. Skötselråd för dörrmattan- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat Mix Dörrmatta 85x115 Cm Meadow - Dörrmattor Återvunnen Pet Äng (Ljusgrön) - 50322

  heymat mix dörrmatta 85x115 cm meadow - dörrmattor återvunnen pet äng (ljusgrön) - 50322
  Mix dörrmatta från Heymat med en högkvalitativ, hållbar design i återvunnen PET med en mjuk yta och en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper och ett vackert blockmönster med en frodig färgpalett. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Den här produkten är ett miljövänligt val. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Belgien. Design av Kristine Five Melvær. Bra att veta om Mix dörrmatta - Uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Även omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Höjd: 7 mm.- Tillverkad i Belgien.- Gjord av återvunnen PET-flaska.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Maskintvättas i 60°C.- Produkten kan torktumlas.- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Äng (Ljusgrön) Dörrmattor i Återvunnen PET från Heymat med stor omsorg.
 • Pappelina Viggo Small One Dörrmatta 70x90 Cm Warm Grey/vanilla - Dörrmattor Pvc Grå

  pappelina viggo small one dörrmatta 70x90 cm warm grey/vanilla - dörrmattor pvc grå
  Viggo Small One i grå och vaniljvitt är en vändbar matta som fungerar både ute och inne. Lätt att hålla ren med dammsugning och avtorkning.Plastmattorna består av 90% svensk plastfolie och 10% tysk varptråd sammanvävt på vävstolar. Pappelina följer alla regler, förordningar och krav för miljö och hälsa i Sverige och EU. Inga miljöfarliga tungmetaller eller hälsofarliga mjukgörare finns i mattorna tack vare att de tillverkas av plastråvara. Pappelinas mattor vävs av svensk PVC plastfolie i Gislaved Folie AB som är miljö- och kvalitetscertifierade. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Tica Copenhagen Dot Dörrmatta 130x90 Cm Grey - Dörrmattor Gummi Grå

  tica copenhagen dot dörrmatta 130x90 cm grey - dörrmattor gummi grå
  Dörrmattan från Tica Copenhagen har en modern design som smälter harmoniskt in i hemmet. Den har en ovansida i polyamid med slitstarka egenskaper. Den har en praktisk baksida i gummi för att ligga platt och stabilt. Lätt att hålla ren och fräsch. Om dörrmattan från Tica Copenhagen- Stilren, modern design.- Extra absorberande.- Slitstarkt material.- Dörrmattan kommer i olika modeller.- Tjocklek: 0,7 cm. Skötselråd för dörrmattan- Rengör med dammsugare.- Maskintvätt 30°C. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Twisty Lea Kräm 80x150 cm

  twisty lea kräm 80x150 cm
  Skapa en avslappnad och harmonisk atmosfär i ditt hem med vår krämvita matta. Med sina kvadratiska zen liknande mönster ger denna matta en modern och stilren touch till din inredning.Det fina med mönstret&hellip:
 • Heymat Hagl Dörrmatta 60x85 Cm Silver - Dörrmattor Återvunnen Pet Silver - 50160

  heymat hagl dörrmatta 60x85 cm silver - dörrmattor återvunnen pet silver - 50160
  Hagl dörrmatta från Heymat med en högkvalitativ, hållbar design i återvunnen PET med en mjuk yta och en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper och ett geometriskt mönster med en enfärgad bakgrund. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Den här produkten är ett miljövänligt val. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Belgien. Design av Cathrine Christensen. Bra att veta om Hagl dörrmatta - Uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Även omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Höjd: 7 mm.- Tillverkad i Belgien.- Gjord av återvunnen PET-flaska.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Maskintvättas i 60°C.- Produkten kan torktumlas.- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Silver Dörrmattor i Återvunnen PET från Heymat med stor omsorg.
 • Apollo Masi Guld 120x170 cm

  apollo masi guld 120x170 cm
  Apollo Masi Guld är en unik wiltonmatta med lyxiga gulddetaljer som utstrålar en elegant charm runt dess omgivning. Den detaljerade guldfärgen smälter väldigt bra ihop med resterande inredning, vilket&hellip:
 • Hay Dörrmatta färgad - Dörrmattor Ull Sand

  hay dörrmatta färgad - dörrmattor ull sand
  Dörrmattan från Hay har en färgglad design i ull och jute med en rektangulär form. En perfekt detalj att lägga till i din hall för att få en mer välkomnande känsla. Välj mellan olika färger. Om dörrmattan från Hay- Färgglad design.- Gjord av jute och ull.- Storlek: 50x70 cm. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Tica Copenhagen Graphic Dörrmatta 60x90cm Svart/grå - Dörrmattor Polyamid Svart - 00544

  tica copenhagen graphic dörrmatta 60x90cm svart/grå - dörrmattor polyamid svart - 00544
  Graphic Dörrmatta 60x90cm, Svart/Grå från Tica Copenhagen. Vi har valt ut Svart Dörrmattor i Polyamid från Tica Copenhagen med stor omsorg.
 • Mette Ditmer Accordion Matta 77x240 Cm - Dörrmattor Nylon Sand

  mette ditmer accordion matta 77x240 cm - dörrmattor nylon sand
  Mattan från Mette Ditmer har en funktionell, vacker design med ett grafiskt mönster, jordnära färger och hög absorptionsförmåga. Den är tillverkad av slitstark nylon med en PVC-fri, halkfri baksida i gummi perfekt för hallen. Om mattan från Mette Ditmer- Accordion uppskattas för det tredimensionella uttrycket.- Accordion är också omtyckt för den höga absorptionsförmågan.- Mattan finns i olika storlekar. Skötselråd för mattan- Maskintvätt 40°C.- Tål att torktumlas. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dixie Corridor Dörrmatta 45x75 Cm - Dörrmattor Jute Natural - 37758

  dixie corridor dörrmatta 45x75 cm - dörrmattor jute natural - 37758
  Corridor är en dörrmatta från Dixie i 100% jute som är otroligt vacker och slitstark. Jute absorberar tio gånger mer ljud än en syntetisk matta och är dessutom 100% återvinningsbar. Man använder stjälkarnas fibrer vid tillverkningen och resultatet är ett grovt slitstarkt material som håller i flera generationer. Vi har valt ut Natural Dörrmattor i Jute från Dixie med stor omsorg.
 • Ferm Living Block Matta 50x80 Cm Bright Blue / Natural - Dörrmattor Jute Klarblå - 1104264786

  ferm living block matta 50x80 cm bright blue / natural - dörrmattor jute klarblå - 1104264786
  Rektangulär Block matta från ferm LIVING med en handvävd design i återvunnet PET garn och jute med grövre fransar längs kortsidorna. Den har en genuin look för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Bra att veta om Block matta - 50x80 cm- 50% jute.- 50% garn.- Grövre fransar.- Hemtrevlig känsla.- Skyddande funktion.- Perfekt för hallen eller köket.- Bredd: 500 mm.- Längd: 800 mm. Hur bör du ta hand om mattan?- Rengör med dammsugare.- Tvätta ej. Vi har valt ut Klarblå Dörrmattor i Jute från Ferm Living med stor omsorg.
 • Tica Copenhagen Dot Dörrmatta 60x90 Cm Grå - Dörrmattor Gummi Grå - 00560

  tica copenhagen dot dörrmatta 60x90 cm grå - dörrmattor gummi grå - 00560
  Dot dörrmatta från Tica Copenhagen med en modern design som smälter harmoniskt in i hemmet. Den har en ovansida i polyamid med slitstarka egenskaper och en praktisk baksida i gummi för att ligga platt och stabilt. Lätt att hålla ren och fräsch. Bra att veta om Dot dörrmatta - Stilren, modern design.- Extra absorberande.- Slitstarkt material.- Dörrmattan finns i olika utföranden.- Tjocklek: 0,7 cm. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Rengör med dammsugare.- Maskintvätt 30°C. Vi har valt ut Grå Dörrmattor i Gummi från Tica Copenhagen med stor omsorg.

Dörrmattor utomhus

Det finns en viktig skillnad på dörrmattorna gjorda för att ha utomhus mot de som läggs innanför dörren. Utomhusmattan måste ju klara av fukt, regn och kanske snö? Det beror ju såklart på hur din entré ser ut där du vill placera utomhusdörrmattan. Kanske mattan även måste stå emot sol och inte blekna med tiden.

dörrmatta utomhus

Mattor i material med god uppsugningsförmåga

Beroende på materialval kan en dörrmatta har mer eller mindre uppsugningsförmåga. En bra absorberingsmatta ska kunna hålla smuts och vatten kvar i mattan. Smutsen ska du sedan kunna skaka av men ibland ska mattan även kunna tålas att spolas med ljummet vatten och diskmedel.

Syntetiska material som polyamid och polypropylen/PVC slår här de naturliga materialen på fingrarna. Dörrmattor i mjuk ull ställer högre krav på fackmässig tvätt och tyvärr kommer de ganska snabbt att se slitna och tråkiga ut.

Funktionell entrématta utomhus och snygg dörrmatta inomhus

Ett bra tips är att ha en dörrmatta utomhus som är av mer grov karaktär. Välj en som är gjord för utomhusbruk och som tål att man stampar av sig smuts och annat.

Då kan du välja en "snyggare" matta direkt i hallen som är i ett mindre tåligt material men som kanske känns mer ombonat.

ilead