Möbler
www.mobel.se

Dörrmattor

Både utanför och innanför ytterdörren kan man ha dörrmatta. Det är en matta som har dubbla funktioner. Dels funkar den som ett filter för smuts från skorna att komma in i huset. Genom att kliva på och kanske även dra skosulan över dörrmattan utomhus kan mycket smuts och skräp hållas ute. För det andra ger den ett välkomnade hem till dig och ditt hem. Genom att köpa en snygg dörrmatta i trevlig färg och kanske med glatt, roligt mönster blir man helt enkelt gladare att komma hem till dig.

Dörrmattor kan köpas i flera olika storlekar och material. Det finns dörrmattor i gummi, jute, runda, stora och på rulle som metervara. Här nedan hittar du snygga dörrmattor och hallmattor från ledande tillverkare.

Populärt inom dörrmattor

 • Dörrmatta Absorb

  dörrmatta absorb
  Dörrmatta av polypropylen/PVC med gummerad kant och baksida, finns i flera storlekar. Tvättas genom avspolning. Färg ljusgrå.
 • Dörrmatta Absorb

  dörrmatta absorb
  Dörrmatta av polypropylen/PVC med gummerad kant och baksida, finns i flera storlekar. Tvättas genom avspolning. Färg mörkgrå.
 • Dörrmatta Absorb

  dörrmatta absorb
  Dörrmatta av polypropylen/PVC med gummerad kant och baksida, finns i flera storlekar. Tvättas genom avspolning. Färg ljusgrå.
 • Dörrmatta Absorb

  dörrmatta absorb
  Dörrmatta av polypropylen/PVC med gummerad kant och baksida, finns i flera storlekar. Tvättas genom avspolning. Färg ljusgrå.

Fler tips på dörrmattor

 • Ellos - Dörrmatta Hovde - Brun - 90X150

  ellos - dörrmatta hovde - brun - 90x150
  • Melerad dörrmatta • Baksida i gummi • Två olika typer av borst • Mjuka borst för absorption och grova borst av plast för ökad skrapeffekt • Skötselråd: Dammsugning och fläckborttagning
 • Heymat Dis Dörrmatta Ocean 60x85 Cm - Dörrmattor Pet Blå - 51110

  heymat dis dörrmatta ocean 60x85 cm - dörrmattor pet blå - 51110
  Dis är en dörrmatta från Heymat i återvunnen PET med blågröna nyanser som ger en elegant touch till din hall. Den har högabsorberande, slitstarka egenskaper med en mjuk textur och en baksida i gummi som gör att den ligger platt och inte rör sig. Design av Vera & Kyte. Bra att veta om Dis dörrmatta - Design av Vera & Kyte.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkad av återvunnet material.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet.- Baksida i gummi. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Maskintvättas i 60°C.- Produkten kan torktumlas.- Använd milt tvättmedel.- Dammsuges eller skakas ur. Vi har valt ut Blå Dörrmattor i PET från Heymat med stor omsorg.
 • Art Meso Silver 80x300 cm

  art meso silver 80x300 cm
  Denna exklusiva matta är inte bara en visuell fröjd för ögat, utan också OEKO-TEX certifierad för att säkerställa högsta kvalitet och hälsosam miljö. Med sin sofistikerade stil och vackra marmor&hellip:
 • NORD tuftad dörrmatta

  nord tuftad dörrmatta
  Tuftad, enfärgad dörrmatta i polyamid med halkfri gummerad baksida. Mattan har tjock, mjuk lugg och bra uppsugningsförmåga. För inom- och utomhusbruk. Lugghöjd 0,4 cm. 2790 g/m². Material: 100% polyamid. Storlek: Välj storlek vid beställning. Sköts
 • Art Sin Silver 140x200 cm

  art sin silver 140x200 cm
  Skapa en atmosfär av tidlös elegans i ditt hem med vår exklusiva wiltonmatta i silver marmordesign. Denna lyxiga matta är inte bara en visuell fröjd för ögat, utan även OEKO-TEX certifierad för&hellip:
 • Dörrmatta Wash&Clean

  dörrmatta wash&clean
  Dörrmatta med välkomnande motiv. Mattan är tillverkad i slitstark och lättskött syntet, som är enkelt att dammsuga och hålla rent. Skyddar golvet mot fukt och väta.
 • Peropak dörrmatta

  peropak dörrmatta
 • Heymat Løype Dörrmatta 60x85 Cm Breezy Beige - Dörrmattor Återvunnen Pet Breezy Beige - 51010

  heymat løype dörrmatta 60x85 cm breezy beige - dörrmattor återvunnen pet breezy beige - 51010
  Løype dörrmatta från Heymat med en högkvalitativ, hållbar design i återvunnen PET med en mjuk yta och en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper och ett grafiskt mönster med korsande skidspår. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Den här produkten är ett miljövänligt val. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Belgien. Design av Vera & Kyte. Bra att veta om Løype dörrmatta - Uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Även omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Höjd: 7 mm.- Tillverkad i Belgien.- Gjord av återvunnen PET-flaska.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Maskintvättas i 60°C.- Produkten kan torktumlas.- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Breezy Beige Dörrmattor i Återvunnen PET från Heymat med stor omsorg.
 • Classic Collection - Dörrmatta Curve - Beige - 60X90

  classic collection - dörrmatta curve - beige - 60x90
  Curve dörrmatta är tillverkad för hand i ett spegelvänt mönster med valv. Mönstret är taktilt och klipps för hand.
 • Porch dörrmatta Flerfärgad - 40 x 75 cm

  porch dörrmatta flerfärgad - 40 x 75 cm
 • Mette Ditmer Linea Matta 55x80 Cm Mörkgrå - Dörrmattor Nylon Mörkgrå - LINMAS98

  mette ditmer linea matta 55x80 cm mörkgrå - dörrmattor nylon mörkgrå - linmas98
  Linea matta från Mette Ditmer med en rektangulär form med en funktionell, vacker design. Den är tillverkad av nylon med en undersida i gummi perfekt för hallen eller köket och har ett linjemönster. Enkel att tvätta. Bra att veta om Linea matta - Funktionell design.- Linjemönster.- Tillverkad av nylon och gummi.- Mattan passar bra i badrummet och i hallen.- Mattan finns i olika färgval.- Mattan kommer i olika storlekar.- Rektangulär form. Hur bör du ta hand om mattan?- Maskintvättas i 40°C.- Produkten kan torktumlas. Vi har valt ut Mörkgrå Dörrmattor i Nylon från Mette Ditmer med stor omsorg.
 • Gösta dörrmatta 45 x 75 cm - Svart

  gösta dörrmatta 45 x 75 cm - svart
 • Dörrmatta Mätta

  dörrmatta mätta
  Handvävd jutematta i stormöntrat gåsögamönster. Baksida med naturgummi som gör att den ligger stadigt på golvet.
 • Manner dörrmatta Beige/svart - 50 x 50 cm

  manner dörrmatta beige/svart - 50 x 50 cm
 • Dörrmatta Cajun

  dörrmatta cajun
  Dörrmatta i hög kvalitet med absorberande egenskaper. Mattan är enfärgad och baksidan syns som en ram kring hela mattan. Baksidan i gummi skyddar, golvet mot väta och gör även att mattan ligger stadigt när man använder den.
 • Boel&Jan Merida Dörrmatta 60x90 Cm Svart - Dörrmattor Jute Svart - 2307699

  boel&jan merida dörrmatta 60x90 cm svart - dörrmattor jute svart - 2307699
  Merida är en dörrmatta från Boel&Jan med en rustik, slitstark design som är perfekt för att göra hallen mer välkomnande. Den har en flätad halvmåneform och är tillverkad i jute som uppskattas för sin hållbarhet. Bra att veta om dörrmattan - Dörrmattan finns i olika färgval.- Merida uppskattas för den slitstarka designen.- Flätad struktur.- Halvmåneformad form.- Dörrmatta i jute. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Dammsuges eller skakas ur. Vi har valt ut Svart Dörrmattor i Jute från Boel&Jan med stor omsorg.
 • Dixie Fiona Dörrmatta 45x75 Cm Ivory - Dörrmattor Jute Elfenben

  dixie fiona dörrmatta 45x75 cm ivory - dörrmattor jute elfenben
  Dörrmattan från Dixie har en tunn, slitstark look i jute med en rektangulär form och en undersida i naturlatex perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Indien. Om dörrmattan från Dixie- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Gjord av jute.- Rektangulär form.- Höjd: 5 mm.- Tillverkad i Indien. Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dörrmatta Kvadrat

  dörrmatta kvadrat
  Praktisk och lättskött syntetmatta med trevligt rutmönster. Mattan tål smuts och fukt och ligger stadigt på golvet tack vare den gummerade baksidan. Lätt att dammsuga och går även att tvätta i maskin på 30°.
 • Dörrmatta Entre

  dörrmatta entre
  Slitstark dörrmatta att torka av skorna på. Mattan är tillverkad i lättskött syntet som är enkel att dammsuga och hålla fräsch. Mattan har en gummerad, halkfri baksida som gör att den ligger stadigt på golvet. 50x80
 • Dixie Jenny Dörrmatta 80x150 Cm - Dörrmattor Sisal Natural Grey

  dixie jenny dörrmatta 80x150 cm - dörrmattor sisal natural grey
  Dörrmattan från Dixie har en slitstark design i sisal med en rektangulär form och en undersida i naturlatex för ökad stabilitet. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Slitstark design.- Tillverkad av sisal och naturlatex.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Tillverkad i Indien Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Hay Stripes And Stripes Matta 52x95 Cm - Dörrmattor Ull Grön

  hay stripes and stripes matta 52x95 cm - dörrmattor ull grön
  Dörrmattan från Hay har en färgglad design i bomull med ett randigt mönster och fransar på sidan. En perfekt detalj att lägga till i din hall för att få en mer välkomnande känsla. Välj mellan olika färger. Om dörrmattan från Hay- Färgglad design.- Gjord av bomull.- Randigt mönster.- Storlek: 52x95 cm. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Hay Stripes And Stripes Dörrmatta 52x95 Cm - Dörrmattor Bomull Lavender field

  hay stripes and stripes dörrmatta 52x95 cm - dörrmattor bomull lavender field
  Dörrmattan från Hay har en färgglad design i bomull med ett randigt mönster och fransar på sidan. En perfekt detalj att lägga till i din hall för att få en mer välkomnande känsla. Välj mellan olika färger. Om dörrmattan från Hay- Färgglad design.- Gjord av bomull.- Randigt mönster.- Storlek: 52x95 cm. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Boel&Jan Merida Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Jute Svart

  boel&jan merida dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor jute svart
  Dörrmatta från Boel&Jan med en halvmåneformad form i flätad jute med en naturlig finish perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Den har en slitstark yta med en rustik känsla. Perfekt för att skydda mot repor. Om dörrmattan från Boel&Jan- Merida uppskattas för den slitstarka designen.- Flätad struktur.- Halvmåneformad form.- Dörrmattan finns i olika färger.- Dörrmatta i jute. Skötselråd för dörrmattan- Dammsuges eller skakas ur. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dörrmatta Liverpool

  dörrmatta liverpool
  Praktisk dörrmatta av polypropylen/PVC med gummerad kant och baksida, finns i flera storlekar. Storlek: 45x75cm, 60x90cm, 80x120cmMaterial: polyesterTvättas genom avspolningFärg:grå.
 • Ellos - Dörrmatta Kangos - Svart - 90X150

  ellos - dörrmatta kangos - svart - 90x150
  • Bra uppsugningsförmåga • Tål maskintvätt • Halkfri baksida i vinylmaterial
 • Apollo Masi Guld 200x290 cm

  apollo masi guld 200x290 cm
  Apollo Masi Guld är en unik wiltonmatta med lyxiga gulddetaljer som utstrålar en elegant charm runt dess omgivning. Den detaljerade guldfärgen smälter väldigt bra ihop med resterande inredning, vilket&hellip:
 • Brenda dörrmatta

  brenda dörrmatta
 • Babylon Versace Taupe 200x290 cm

  babylon versace taupe 200x290 cm
  Babylon Versace Taupe är en modern matta i vackra taupe färgnyanser som skapar en tjusig och fin närvaro i rummet. En mönstrad matta tillverkad av syntetmaterialet polyester och en stabil jutebaksida&hellip:
 • Hay Stripes And Stripes Matta 52x95 Cm Körsbär - Dörrmattor Ull Cherry

  hay stripes and stripes matta 52x95 cm körsbär - dörrmattor ull cherry
  Dörrmattan från Hay har en färgglad design i bomull med ett randigt mönster och fransar på sidan. En perfekt detalj att lägga till i din hall för att få en mer välkomnande känsla. Välj mellan olika färger. Om dörrmattan från Hay- Färgglad design.- Gjord av bomull.- Randigt mönster.- Storlek: 52x95 cm. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Apollo Masi Silver 200x290 cm

  apollo masi silver 200x290 cm
  Apollo Masi Silver är en otroligt vacker wiltonmatta med en unik design som utstrålar elegans och charm i rummet. Tillverkad av syntetmaterialen polypropen och polyester som är gynnsamt för bland annat&hellip:
 • Pappelina Viggo One Dörrmatta 70x50 Cm Dark Blue/ Vanilla - Dörrmattor Polyester Mörkblå

  pappelina viggo one dörrmatta 70x50 cm dark blue/ vanilla - dörrmattor polyester mörkblå
  Dörrmattan från Pappelina har ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Dörrmattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder. Den har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Om dörrmattan från Pappelina- Dörrmattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Viggo One uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för dörrmattan- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dörrmatta Kvadrat

  dörrmatta kvadrat
  Praktisk och lättskött syntetmatta med trevligt rutmönster. Mattan tål smuts och fukt och ligger stadigt på golvet tack vare den gummerade baksidan. Lätt att dammsuga och går även att tvätta i maskin på 30°.
 • NORD tuftad dörrmatta

  nord tuftad dörrmatta
  Tuftad, enfärgad dörrmatta i polyamid med halkfri gummerad baksida. Mattan har tjock, mjuk lugg och bra uppsugningsförmåga. För inom- och utomhusbruk. Lugghöjd 0,4 cm. 2790 g/m². Material: 100% polyamid. Storlek: Välj storlek vid beställning. Sköts
 • Twisty Eric Kräm 200x290 cm

  twisty eric kräm 200x290 cm
  Skapa en lugn och stilfull atmosfär i ditt hem med vår krämfärgade matta med zen-mönster. Den är designad för att skapa en harmonisk och modern känsla i vilket rum som helst. Det subtila zen-mönstret&hellip:
 • NORD tuftad dörrmatta

  nord tuftad dörrmatta
  Tuftad, enfärgad dörrmatta i polyamid med halkfri gummerad baksida. Mattan har tjock, mjuk lugg och bra uppsugningsförmåga. För inom- och utomhusbruk. Lugghöjd 0,4 cm. 2790 g/m². Material: 100% polyamid. Storlek: Välj storlek vid beställning. Sköts
 • Dixie Dörrmatta 60x90 Cm - Dörrmattor Sisal Grå

  dixie dörrmatta 60x90 cm - dörrmattor sisal grå
  Dörrmattan från Dixie har en klassisk, grå design i sisal med en bred kant och en baksida i latex perfekt för hallen. Välj mellan olika storlekar. Om dörrmattan från Dixie- Klassisk design.- Tillverkad av sisal och latex.- Bred kant.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Höjd: 8 mm. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat Løype Dörrmatta 60x85 Cm - Dörrmattor Återvunnen Pet Breezy Beige

  heymat løype dörrmatta 60x85 cm - dörrmattor återvunnen pet breezy beige
  Dörrmattan från Heymat har en högkvalitativ, hållbar design i återvunnen PET med en mjuk yta och en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper. Den har ett grafiskt mönster med korsande skidspår. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Gör ett miljömedvetet val, tänk på morgondagen och gör skillnad. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Belgien. Formgivning av Vera & Kyte. Om dörrmattan från Heymat- Løype uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Løype är också omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Höjd: 7 mm.- Tillverkad i Belgien.- Gjord av återvunnen PET-flaska.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Skötselråd för dörrmattan- Maskintvätt 60°C.- Tål att torktumlas.- Rengör med dammsugare. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Heymat Løype Dörrmatta 85x115 Cm Breezy Beige - Dörrmattor Återvunnen Pet Breezy Beige - 51012

  heymat løype dörrmatta 85x115 cm breezy beige - dörrmattor återvunnen pet breezy beige - 51012
  Løype dörrmatta från Heymat med en högkvalitativ, hållbar design i återvunnen PET med en mjuk yta och en baksida i gummi för att förhindra att fukt når golvet. Den har smutsavvisande, absorberande egenskaper och ett grafiskt mönster med korsande skidspår. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Den här produkten är ett miljövänligt val. Endast för inomhusbruk. Tillverkad i Belgien. Design av Vera & Kyte. Bra att veta om Løype dörrmatta - Uppskattas för de absorberande egenskaperna.- Även omtyckt för baksidan i gummi.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Höjd: 7 mm.- Tillverkad i Belgien.- Gjord av återvunnen PET-flaska.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Maskintvättas i 60°C.- Produkten kan torktumlas.- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Breezy Beige Dörrmattor i Återvunnen PET från Heymat med stor omsorg.
 • Formgatan Bold Fringe Matta 60x90 Cm Ivory - Dörrmattor Återvunnen Pet Elfenben - FG 7200

  formgatan bold fringe matta 60x90 cm ivory - dörrmattor återvunnen pet elfenben - fg 7200
  Bold Fringe är en matta från Formgatan med en handgjord design i ett randigt mönster och tjocka fransar för ett unikt uttryck, finns i olika färger. Mattan är tillverkad av återvunnen PET med en mjuk känsla. Den mindre designen gör att den passar perfekt i badrummet eller hallen för att skapa en sofistikerad touch. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Bra att veta om Bold Fringe matta - Kraftiga fransar.- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Välj mellan olika färger.- Randigt mönster.- Hållbar design.- Lätt att rengöra och underhålla. Hur bör du ta hand om mattan?- Rengör med en fuktig trasa.- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och ett milt rengöringsmedel.- Dammsugning rekommenderas regelbundet. Vi har valt ut Elfenben Dörrmattor i Återvunnen PET från Formgatan med stor omsorg.
 • Twisty Spin Kräm 200x290 cm

  twisty spin kräm 200x290 cm
  Denna vackra moderna matta i en mjuk och elegant krämvit färg är en perfekt kombination av stil och funktionalitet för ditt hem. Med sitt stilrena och tidlösa mönster blir den en imponerande inredningsdetalj&hellip:
 • Hay Tapis Matta 60x95 Cm Grön - Dörrmattor Bomull Svart

  hay tapis matta 60x95 cm grön - dörrmattor bomull svart
  Mattan från Hay har robust, tidlös stil i bomull och jute med vackert mönster perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Den har slitstarkt naturmaterial för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Tillverkad i Indien. Formgivning av Julie Richoz. Om mattan från Hay- Gjord av jute, bomull och polyester.- Från serien Tapis.- Mattan finns i olika färger.- Bredd: 600 mm.- Längd: 950 mm.- Tillverkad i Indien. Skötselråd för mattan- Rengör med dammsugare. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Teodor matta 60 x 90 cm - Beige

  teodor matta 60 x 90 cm - beige
 • Pappelina Svea Dörrmatta 70x50 Cm Granit/black ic - Dörrmattor Pvc Metall

  pappelina svea dörrmatta 70x50 cm granit/black ic - dörrmattor pvc metall
  Dörrmatta från Pappelina i plast. Mattan är vändbar och kan tvättas i maskin. Plastmattorna består av 90% svensk plastfolie och 10% tysk varptråd sammanvävt på vävstolar. Pappelina följer alla regler, förordningar och krav för miljö och hälsa i Sverige och EU. Inga miljöfarliga tungmetaller eller hälsofarliga mjukgörare finns i mattorna tack vare att de tillverkas av plastråvara. Pappelinas mattor vävs av svensk PVC plastfolie i Gislaved Folie AB som är miljö- och kvalitetscertifierade. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Ellos - Dörrmatta i jute - Natur - 50X80

  ellos - dörrmatta i jute - natur - 50x80
  Vävd, klassisk dörrmatta av 100% jute. Dörrmattan finns i två olika storlekar.
 • Chhatwal & Jonsson Tarun- Traceable Dörrmatta 60x90 Cm Beige/rust - Dörrmattor Nyzeeländsk Ull Beige - DM733012-22

  chhatwal & jonsson tarun- traceable dörrmatta 60x90 cm beige/rust - dörrmattor nyzeeländsk ull beige - dm733012-22
  Tarun är en dörrmatta från Chhatwal & Jonsson tillverkad av härlig, mjuk Nya Zeeland-ull Mattan har en handvävd design och det högkvalitativa materialet gör det till en perfekt inredningsdetalj för att välkomna gäster och samtidigt skydda dina golv. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Bra att veta om Tarun- Traceable dörrmatta - Tillverkad av Nya Zeeland-ull.- Välkomnande känsla.- Dörrmattan finns i olika färgval.- Bredd: 600 mm.- Längd: 900 mm. Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Endast kemtvätt.- Dammsug regelbundet med låg sugeffekt.- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Beige Dörrmattor i Nyzeeländsk ull från Chhatwal & Jonsson med stor omsorg.
 • NORD tuftad dörrmatta

  nord tuftad dörrmatta
  Tuftad, enfärgad dörrmatta i polyamid med halkfri gummerad baksida. Mattan har tjock, mjuk lugg och bra uppsugningsförmåga. För inom- och utomhusbruk. Lugghöjd 0,4 cm. 2790 g/m². Material: 100% polyamid. Storlek: Välj storlek vid beställning. Sköts
 • Valentino matta 60 x 90 cm - Beige

  valentino matta 60 x 90 cm - beige
 • Dixie Jenny Dörrmatta 70x120 Cm - Dörrmattor Sisal Natural Grey

  dixie jenny dörrmatta 70x120 cm - dörrmattor sisal natural grey
  Dörrmattan från Dixie har en slitstark design i sisal med en rektangulär form och en undersida i naturlatex för ökad stabilitet. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Om dörrmattan från Dixie- Slitstark design.- Tillverkad av sisal och naturlatex.- Rektangulär form.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Tillverkad i Indien Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Dörrmatta Softy

  dörrmatta softy
  Softy är en dörrmatta med mjuk lugg i lättskött syntet. Gummibaksidan hindrar mattan från att glida runt, och skyddar golvet mot väta och smuts. En praktisk dörrmatta som även går att maskintvätta i 30 °C.
 • Dixie Dörrmatta Grå 70x120 Cm - Dörrmattor Sisal Grå - 37947

  dixie dörrmatta grå 70x120 cm - dörrmattor sisal grå - 37947
  Sisal dörrmatta från Dixie med en klassisk, grå design i sisal med en bred kant och en baksida i latex perfekt för hallen. Välj mellan olika storlekar. Bra att veta om Sisal dörrmatta - Klassisk design.- Tillverkad av sisal och latex.- Bred kant.- Dörrmattan passar bra i hallen.- Höjd: 8 mm. Vi har valt ut Grå Dörrmattor i Sisal från Dixie med stor omsorg.
 • Kurbits Dörrmatta - Vinylmatta 70x50 cm - Vändbar - Svart-Vit

  kurbits dörrmatta - vinylmatta 70x50 cm - vändbar - svart-vit
  Kurbits dörrmatta i tålig vinyl med klassiskt mönster och motiv av dalahästar, svensktillverkad och från svenska Arvidssons Textil.Dörrmattan är vändbar med motsatta färger på den ena sidan&hellip:

Dörrmattor utomhus

Det finns en viktig skillnad på dörrmattorna gjorda för att ha utomhus mot de som läggs innanför dörren. Utomhusmattan måste ju klara av fukt, regn och kanske snö? Det beror ju såklart på hur din entré ser ut där du vill placera utomhusdörrmattan. Kanske mattan även måste stå emot sol och inte blekna med tiden.

dörrmatta utomhus

Mattor i material med god uppsugningsförmåga

Beroende på materialval kan en dörrmatta har mer eller mindre uppsugningsförmåga. En bra absorberingsmatta ska kunna hålla smuts och vatten kvar i mattan. Smutsen ska du sedan kunna skaka av men ibland ska mattan även kunna tålas att spolas med ljummet vatten och diskmedel.

Syntetiska material som polyamid och polypropylen/PVC slår här de naturliga materialen på fingrarna. Dörrmattor i mjuk ull ställer högre krav på fackmässig tvätt och tyvärr kommer de ganska snabbt att se slitna och tråkiga ut.

Funktionell entrématta utomhus och snygg dörrmatta inomhus

Ett bra tips är att ha en dörrmatta utomhus som är av mer grov karaktär. Välj en som är gjord för utomhusbruk och som tål att man stampar av sig smuts och annat.

Då kan du välja en "snyggare" matta direkt i hallen som är i ett mindre tåligt material men som kanske känns mer ombonat.