Möbler
www.mobel.se

Dörrmattor

Både utanför och innanför ytterdörren kan man ha dörrmatta. Det är en matta som har dubbla funktioner tycker vi. Dels funkar den som ett filter för smuts från skorna att komma in i huset. Genom att kliva på och kanske även dra skosulan över den yttre dörrmattan kan mycket smuts och skräp hållas ute. För det andra ger den ett välkomnade hem till dig och ditt hem. Genom att köpa en dörrmatta i trevlig färg och kanske med glatt, roligt mönster blir man gladare.

Dörrmattor kan köpas i flera olika storlekar och material. Det finns dörrmattor i gummi, jute, runda, stora och på rulle som metervara. Här nedan hittar du snygga dörrmattor och hallmattor från ledande tillverkare.

Populärt inom dörrmattor

 • Dörrmatta / kokosmatta Moln, Bloomingville

  dörrmatta / kokosmatta moln, bloomingville
  Artikelnamn: 76502239 Dørmåtte, Natur W80 cm.Bredd: 80 cm.Fri frakt. I lager, leveranstid 2-4 dagar.
 • Olympia svart - gångmatta på metervara

  olympia svart - gångmatta på metervara
  Olympia är en smakfull och stilren gångmatta på metervara med halkfri baksida i gummi och en ovansida i syntet. Perfekt för utrymmen där du går mycket då gummibaksidan gör att den ligger still
 • Afghan svart - gångmatta på metervara

  afghan svart - gångmatta på metervara
  Afghan är en vacker maskinvävd matta i heatset syntetmaterial. Mattan har ett klassiskt orientaliskt mönster. Här ser du Afghan som gångmatta på metervara och i färgen svart.
 • Dörrmatta Absorb

  dörrmatta absorb
  Dörrmatta av polypropylen/PVC med gummerad kant och baksida, finns i flera storlekar. Tvättas genom avspolning. Färg ljusgrå.

Fler tips på dörrmattor

 • Dörrmatta Absorb wood

  dörrmatta absorb wood
  Dörrmatta 45x75 cm, gummerade kanter samt gummibaksida. Av polypropylen/PVC. Tvätt avspolning.
 • Belmont röd - entrématta på metervara

  belmont röd - entrématta på metervara
  Entrémattan Belmont är en klassisk entrématta med melerat mönster. Mattan stoppar smuts och fukt från att följa med dig in i hemmet, kontoret eller butiken. Här ser du Belmont i färgen röd.
 • Everest röd - dörrmatta

  everest röd - dörrmatta
  Everest är en enfärgad absorberingsmatta med god uppsugninsförmåga som gör att smuts och vatten stannar i mattan. Här ser du Everest i färgen röd.
 • Dörrmatta i gummi 'Dot' - 90x60 cm

  dörrmatta i gummi 'dot' - 90x60 cm
  Prickar piggar alltid upp i inredningen ? till och med dörrmattan får här en elegant design! Prickiga mönster och roliga former kommer stort på vårens catwalks och inredningsmässor. Så fint att nu passa på att sno stilen med hjälp av en funktionell hallinredning. Denna dörrmatta är precis lika fin i hallen som utanför din port. Den kommer från det heta danska varumärket Tica Copenhagen, som är proffs på att skapa praktiska och snygga lösningar. Denna matta kommer även i andra storlekar och utföranden, vilket vi älskar eftersom vi gillar att variera oss. Så fantastisk, denna investering!
 • Everest silver - dörrmatta

  everest silver - dörrmatta
  Everest är en enfärgad absorberingsmatta med god uppsugninsförmåga som gör att smuts och vatten stannar i mattan. Här ser du Everest i färgen silver.Fotograferad i storlek 60 x 80 cm.
 • Hjärtligt dörrmatta 90x60 cm

  hjärtligt dörrmatta 90x60 cm
 • Astro Turf Classic ljusgrå

  astro turf classic ljusgrå
  Astro Turf är originalet bland alla konstgräsmattor. En klassisk dörrmatta i hög kvalitet som aldrig går ur tiden, som är praktisk och som är perfekt att torka av fötterna mot innan du går in
 • Dörrmatta Absorb New York

  dörrmatta absorb new york
  Dörrmatta 45x75 cm, gummerade kanter samt gummibaksida. Av polypropylen/PVC. Tvätt avspolning.
 • Jute dörrmatta natur 70x120 cm

  jute dörrmatta natur 70x120 cm
 • Everest svart - entrématta på metervara

  everest svart - entrématta på metervara
  Här är entrémattan Everest på metervara. Everest är en enfärgad absorberingsmatta med god uppsugninsförmåga som gör att smuts och vatten stannar i mattan. Här ser du Everest i färgen svart.
 • Red carpet delux - entrématta på metervara

  red carpet delux - entrématta på metervara
  Red carpet delux är som namnet säger en röd matta för att göra storstilad entré. Mattan håller en god kvalitet och tål att tvättas för att användas flera gånger.
 • Wave grön - gångmatta på metervara

  wave grön - gångmatta på metervara
  En läcker gångmatta på metervara i grönt med ett vågigt mönster längst med kanten. Undersidan är i halkfri gummi.
 • Dot Skomatta M, Svart

  dot skomatta m, svart
  Dot skomatta från Tica Copenhagen. En snygg och praktiskt skomatta tillverkad i gjutet naturgummi. Mattan är perfekt att ha i hallen under ruskiga årstider med regn och lera som gärna smutsar ner. Kanten som ramar in mattan är en smart funktion så att inte vatten och smuts rinner ut på golvet.
 • Ohio antracit - flatvävd matta

  ohio antracit - flatvävd matta
  Ohio är en enfärgad slätvävd matta i syntetmaterial, som passar lika bra att placera utomhus som inomhus. Här är Ohio i färgen antracit.
 • Loupelou grå - dörrmatta

  loupelou grå - dörrmatta
  En dörrmatta i cocos designad av Louise Videlyck. Här i en gråblå färg. Finns i två storlekar.Fotograferad i storleken 60 x 90 cm.
 • Vaxholm natur - dörrmatta

  vaxholm natur - dörrmatta
  Vaxholm natur är en dörrmatta tillverkad i det slitstarka naturmaterialet jute. Mattan pryds av ett grafiskt mönster i svart.
 • Port blå - gångmatta på metervara

  port blå - gångmatta på metervara
  Port är en stilren gångmatta på metervara med en baksida i gummi som gör att den ligger still på golvet. Här ser du Port i färgen blå.
 • Impuls blå - gångmatta på metervara

  impuls blå - gångmatta på metervara
  Impuls är en gångmatta på metervara med en baksida i gummi som gör att den ligger still på golvet. Mattan är diskret mönstrad i samma nyans som grundfärgen. Här ser du Impuls i färgen blå.
 • Dörrmatta Katter

  dörrmatta katter
  Dörrmatta 45x75 cm, langetterade kanter samt gummibaksida. Av polyamid.
 • Border dörrmatta 50x80 cm Titanium

  border dörrmatta 50x80 cm titanium
 • Creation röd/blå - absorberingsmatta

  creation röd/blå - absorberingsmatta
  Creation är en vacker matta med halkfri gummibaksida. Mattan är slitstark och tål väta, vilket gör att den passar utmärkt både som dörr- och badrumsmatta. Det är en praktisk matta då den är
 • Rubi antracit - gångmatta på metervara

  rubi antracit - gångmatta på metervara
 • Java - dörrmatta

  java - dörrmatta
  Java är en kraftig och rejäl dörrmatta i gummi och kokos. Mattan är perfekt att ha framför dörren och borsta av skorna emot.
 • Pronto grå - gångmatta på metervara

  pronto grå - gångmatta på metervara
  En smakfull gångmatta på metervara med ett diskret rutmönster. Finns i färgerna blå, röd, grå, brun och beige. Här ser du mattan i färgen grå. Mattans gummibaksida gör att mattan ligger sti
 • Kokosborst svart - entrématta på metervara

  kokosborst svart - entrématta på metervara
  En snygg kokosmatta i svart. Mattan sälja på metervara vilket innebär att du själv bestämmer längden på mattan. Denna entrémattan passa så väl på företag som hemma.
 • Dot Dörrmatta 40x60 cm, Svart/Grå

  dot dörrmatta 40x60 cm, svart/grå
  Dot Dörrmatta 40x60 cm, Svart/Grå från Tica Copenhagen
 • Rubbering

  rubbering
  Rubbering är en rejäl dörrmatta helt i gummi. En riktigt bra dörrmatta som passar både hemma, på arbetsplatsen eller i offentliga miljöer. Mattorna kan fästas i varanda med speciella fästen o
 • Firenze twilight blue - dörrmatta

  firenze twilight blue - dörrmatta
  Firenze är en handgjord dörrmatta med skuren lugg tillverkad i PET-yarn. Materialet är framställt av återvunna PET-flaskor. Detta gör mattan slitstark, tålig mot fukt och lämplig att placera b
 • Dusty blå - gångmatta på metervara

  dusty blå - gångmatta på metervara
  Dusty är en gångmatta på metervara med gummerad baksida som gör att mattan ligger still på golvet. Mattans olika nyanser skapar en vacker och stilren mönsterstruktur. Här ser du Dusty i färgen
 • Manhattan antracit - dörrmatta

  manhattan antracit - dörrmatta
  Dörrmattan Manhattan med stjärnmotiv är mjuk och skön att sätta fötterna på innanför dörren. Här ser du den i färgen antracit.Fotograferad i storlek 50 x 80 cm.
 • Welcome grå - dörrmatta

  welcome grå - dörrmatta
  Welcome är en mjuk dörrmatta av hög kvalitet, för innomhusbruk. Här ser du Welcome i färgen grå.
 • Hallmatta 'Lines' - Sand 150x67 cm

  hallmatta 'lines' - sand 150x67 cm
  Åh ljuva elegans! Beige, äggskal och ljusbrunt! Sand, off white och klassiskt vitt. Alla dessa tjusiga nyanser är helt rätt den här vårsäsongen! Allra finast blir de i en skala som går från den ena till den andra på ett elegant vis. Detta vet det nytänkande danska varumärket Tica Copenhagen som här skapat en praktisk matta i ett fantastiskt snyggt grafiskt mönster. Vi imponeras av det funktionella tilltalet som ändå lovar vardagslyx. Det blir enkelt att sno stilen från de stora mässorna när Tica levererar smarta och prisvärda lösningar. Denna kommer i fler färger och storlekar!
 • Otis Dörrmatta 70x50cm, Linen/Vanilla

  otis dörrmatta 70x50cm, linen/vanilla
  Otis dörrmatta från Pappelina, formgiven av Lina Rickardsson. Dörrmatta i svensktillverkad PVC med ett spännande grafiskt formspråk som går att vända för omvänt mönster. Mycket praktisk och lättskött matta tillverkad i Dalarna, Sverige. Vävd i traditionella vävstolar med träskyttlar. Svetsat förstärkningsband, med graverad Pappelina-logotype, i båda kanterna för högsta hållbarhet. Måttavvikelser på ±4% kan förekomma beroende på de olika hantverksprocesser som våra mattor genomgår. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchup spolas bort omgående, gnugga ej.
 • Hallmatta 'Lines' - Mörkröd 150x67 cm

  hallmatta 'lines' - mörkröd 150x67 cm
  Åh vinrött ? hur fint i en välstädad hall? Den här mattan är i 100% polyamid och kommer från det danska varumärket Tica Copenhagen. Vi tycker att deras senaste kollektion både är nytänkande och traditionell, på ett underbart vis. Alla vill inreda med dansk design, och tur då att det just nu är otroligt lätt att göra rätt! Just den här kulören är dessutom superfin till alla golvtyper. Vi kan tänka oss att de flesta träslag skulle få sig en trendhöjning när de kontrasteras mot denna tjusiga pjäs. Vi älskar att inreda med grafiska mönster den här säsongen, och varför inte börja med en nytänkande matta? Den kommer i fler färger och storlekar!
 • Rama Dörrmatta, 60x90 cm

  rama dörrmatta, 60x90 cm
  Rama dörrmatta från House Doctor. Hälsa dina gäster välkomna med denna fina matta från House Doctor. Mattan är gjord i hampa vilket ger matta en genuin och autentisk look. Mattan ska dammsugas och rengöras med fläckborttagning.
 • Dörrmatta Absorb

  dörrmatta absorb
  Dörrmatta av polypropylen/PVC med gummerad kant och baksida, finns i flera storlekar. Tvättas genom avspolning. Färg mörkgrå.
 • Skåne grå - dörrmatta

  skåne grå - dörrmatta
  Skåne är en entrématta i naturmaterialet jute. Mattan har en grov vävstruktur på ovansidan som ger ett robust och rejält intryck. Här ser du Skåne i färgen grå.Fotograferad i storlek 50 x 80
 • Ohio silver - flatvävd matta

  ohio silver - flatvävd matta
  Ohio är en enfärgad slätvävd matta i syntetmaterial, som passar lika bra att placera utomhus som inomhus. Här är Ohio i färgen silver.
 • Dot Dörrmatta 60x90 cm, Grå

  dot dörrmatta 60x90 cm, grå
  Dot Dörrmatta 60x90 cm, Grå från Tica Copenhagen
 • Dörrmatta Poseidon

  dörrmatta poseidon
  Av ull. Halkfri latexbaksida. Storlek 50x80 cm. Kemtvätt
 • York svart - entrématta på metervara

  york svart - entrématta på metervara
  En svart, stilren och snygg entré- och dörrmatta på metervara vid namn York. Ovansida i slitstark syntet och baksida i gummi.
 • Dörrmatta i gummi 'Foot' - 75x45 cm

  dörrmatta i gummi 'foot' - 75x45 cm
  Dörrmattor är inte att underskatta som inredningsdetalj. Trots allt är det det första vi stöter på när vi kommer hem till någon. Därför är det viktigt att välja med omsorg, och ta en som både är praktisk och trendig. Den här sköna matta har måtten 75 gånger 45 centimeter och kommer från det heta och nytänkande danska varumärket Tica Copenhagen. Vi älskar hur den här mattans mönster skapar en intressant kontrast mot det praktiska materialet (gummi). Svart är alltid fint och praktiskt när det kommer till hallen! Denna matta kommer även i andra storlekar och utföranden!
 • Leaf Mega Dörrmatta 67x120 cm, Grå

  leaf mega dörrmatta 67x120 cm, grå
  Leaf Mega Dörrmatta 67x120 cm, Grå från Tica Copenhagen
 • Cocos stjärna - dörrmatta

  cocos stjärna - dörrmatta
  Cocos stjärna är en dörrmatta med en stilren stjärna som är utskuren på mattans ovansida. Baksidan i gummi gör att mattan ligger still på golvet.
 • Rabbit fur vit - maskingjord matta

  rabbit fur vit - maskingjord matta
  Rabbit fur är en gosig maskingjord matta som ska påminna den mjuka pälsen på en kanin. Här är Rabbit fur i färgen vit.
 • Hallmatta 'Lines' - Mörkröd 60x40 cm

  hallmatta 'lines' - mörkröd 60x40 cm
  Den här sköna vinröda nyansen gör sig så fint till de flesta träslag, och vi tror därför att du kommer att få ett rejält lyft i stilkänslan när du lägger in denna matta. Vi älskar det funktionella tilltalet och den stiliga designen. Just nu är vi verkligen imponerade av alla snygga textiler som syns på såväl inredningsmässorna som på modebloggarna. Det är så lätt att sno stilen med snygga tyger och fina pläder. Den här mattan är ett exempel. Den kommer från det supertrendiga och moderna danska varumärket Tica Copenhagen, och finns i fler färger och storlekar.
 • Wales beige - gångmatta på metervara

  wales beige - gångmatta på metervara
  Wales är en gångmatta på metervara med gummerad baksida som gör att den ligger still på golvet. Mattan har en kort lugg som gör att den är enkel att dammsuga och hålla ren. Wales har ett grafi
 • Lidingö natur - dörrmatta

  lidingö natur - dörrmatta
  Lidingö är en tålig och trendig dörrmatta i det slitstarka naturmaterialet jute. Vävstrukturen i kombination med de olika naturfärgerna gör mattan vacker och livfull.
 • NovoTurf - entrématta på metervara

  novoturf - entrématta på metervara
  NovoTurf® är en produkt utvecklad och tillverkad av AstroTurf®. Mattan a?r anpassad fo?r att klara även de mest kra?vande entre?er med mycket ho?g trafik. NovoTurf® a?r den enda entrémattan&hell
 • Lines Dörrmatta 45x75 cm, Svart

  lines dörrmatta 45x75 cm, svart
  Lines är en dörrmatta från Tica Copenhagen som är tillverkad i 60% gjuten och återvunnen gummi med en modern design. Mattan är av hög kvalitet vilket gör att den kan lämnas utomhus året runt och den håller sig även på plats oavsett yta tack vare dess vikt. Enkel att rengöra med vatten. Passar bra tillsammans med skohyllorna från samma märke.
 • Musse - dörrmatta

  musse - dörrmatta
  Musse är en dörrmatta med ett tryckt motiv av en söt katt.
 • Dot Dörrmatta 40x60 cm, Sand

  dot dörrmatta 40x60 cm, sand
  Dot Dörrmatta 40x60 cm, Sand från Tica Copenhagen
ilead