Möbler
www.mobel.se

Sebra barnmattor

Populärt inom Sebra barnmattor

 • Sebra Lekmatta Ø122 Cm Meadow Green - Barnmattor Ethylene Vinyl Acetate Grön - 400310011

  sebra lekmatta ø122 cm meadow green - barnmattor ethylene vinyl acetate grön - 400310011
  Stilren lekmatta med en geometrisk design och en mjuk känsla perfekt för barnrummet. Matchande delar med harmoniska nyanser. CE-märkt. Välj mellan olika färger. Bra att veta om lekmatta - Ålder: 0+ år- CE-märkt.- Stilren design med mjuka färger i olika nyanser.- Kombinera lekmattan med ett babygym från sebra.- Enkel att rengöra.- Diameter: 122 cm.- Höjd: 15 mm.- Lekmattan finns i olika färgval.- Designad i Danmark Hur bör du ta hand om lekmattan?- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt. Vi har valt ut Grön Barnmattor i Ethylene Vinyl Acetate från Sebra med stor omsorg.
 • Sebra Lekmatta Ø122 Cm Pigeon Grey - Barnmattor Ethylene Vinyl Acetate Grå - 400330014

  sebra lekmatta ø122 cm pigeon grey - barnmattor ethylene vinyl acetate grå - 400330014
  Stilren lekmatta med en geometrisk design och en mjuk känsla perfekt för barnrummet. Matchande delar med harmoniska nyanser. CE-märkt. Välj mellan olika färger. Bra att veta om lekmatta - Ålder: 0+ år- CE-märkt.- Stilren design med mjuka färger i olika nyanser.- Kombinera lekmattan med ett babygym från sebra.- Enkel att rengöra.- Diameter: 122 cm.- Höjd: 15 mm.- Lekmattan finns i olika färgval.- Designad i Danmark Hur bör du ta hand om lekmattan?- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt. Vi har valt ut Grå Barnmattor i Ethylene Vinyl Acetate från Sebra med stor omsorg.
 • Sebra smatta Virkad Ø120 Cm Golden Hour Yellow - Barnmattor Bomull Gul - 400330015

  sebra smatta virkad ø120 cm golden hour yellow - barnmattor bomull gul - 400330015
  Virkad bomullsmatta från sebra med en handgjord design i bomull med en rund form i olika färger och en mjuk känsla perfekt för barnrummet. Endast kemtvätt. Välj mellan olika färger. Rund bomullsmatta med en virkad design och behagliga färger som harmoniskt smälter in i hemmet. Välj mellan olika färger. Bra att veta om bomullsmatta - Diameter: 120 cm.- Virkad design.- 100% bomull.- Rund form.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Bomullsmattan finns i olika färgval. Hur bör du ta hand om bomullsmattan?- Endast kemtvätt. Vi har valt ut Gul Barnmattor i Bomull från Sebra med stor omsorg.
 • Sebra smatta Virkad Ø120 Cm Harbour Blue - Barnmattor Bomull Blå - 400310002

  sebra smatta virkad ø120 cm harbour blue - barnmattor bomull blå - 400310002
  Virkad bomullsmatta från sebra med en handgjord design i bomull med en rund form i olika färger och en mjuk känsla perfekt för barnrummet. Endast kemtvätt. Välj mellan olika färger. Rund bomullsmatta med en virkad design och behagliga färger som harmoniskt smälter in i hemmet. Välj mellan olika färger. Bra att veta om bomullsmatta - Diameter: 120 cm.- Virkad design.- 100% bomull.- Rund form.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Bomullsmattan finns i olika färgval. Hur bör du ta hand om bomullsmattan?- Endast kemtvätt. Vi har valt ut Blå Barnmattor i Bomull från Sebra med stor omsorg.

Fler tips på Sebra barnmattor

 • Sebra Lekmatta Ø122 Cm Pigeon Grey - Barnmattor Ethylene Vinyl Acetate Grå

  sebra lekmatta ø122 cm pigeon grey - barnmattor ethylene vinyl acetate grå
  Lekmattan från sebra är perfekt för barnrummet och har en lekfull design med en stilren look och en mjuk känsla. Den har tretton löstagbara delar i olika nyanser med olika färgkombinationer. CE-märkt. Välj mellan olika färger. Om lekmattan från sebra- Ålder: 0+ år- CE-märkt.- Stilren design med mjuka färger i olika nyanser.- Kombinera lekmattan med ett babygym från sebra.- Enkel att rengöra.- Diameter: 122 cm.- Höjd: 15 mm.- Lekmattan kommer i olika färger.- Designad i Danmark Skötselråd för lekmattan- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt. Shoppa Barnmattor och mer Barntextilier hos Royal Design.
 • Sebra smatta Virkad Ø120 Cm Harbour Blue - Barnmattor Bomull Blå

  sebra smatta virkad ø120 cm harbour blue - barnmattor bomull blå
  Bomullsmattan från sebra har en handgjord design i bomull med en rund form i olika färger och en mjuk känsla perfekt för barnrummet. Den är virkad. Endast kemtvätt. Välj mellan olika färger. Om bomullsmattan från sebra- Diameter: 120 cm.- Virkad design.- 100% bomull.- Rund form.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Bomullsmattan kommer i olika färger. Skötselråd för bomullsmattan- Endast kemtvätt. Shoppa Barnmattor och mer Barntextilier hos Royal Design.
 • Sebra Bluebell The Bunny smatta Vävd Ø120 Cm - Barnmattor Bomull Ljusrosa - 400320011

  sebra bluebell the bunny smatta vävd ø120 cm - barnmattor bomull ljusrosa - 400320011
  Bomullsmatta från sebra med en gullig design i vävd bomull med ett djurformat motiv perfekt för en mysig look. Endast kemtvätt. Bra att veta om bomullsmatta - 100% bomull.- Vävd design med ett stort, gulligt motiv.- Diameter: 120 cm.- Bomullsmattan passar bra i barnrummet.- Bomullsmattan finns i olika utföranden. Hur bör du ta hand om bomullsmattan?- Endast kemtvätt. Vi har valt ut Ljusrosa Barnmattor i Bomull från Sebra med stor omsorg.
 • Sebra smatta Virkad Ø120 Cm Morning Cloud Pink - Barnmattor Bomull Rosa - 400320002

  sebra smatta virkad ø120 cm morning cloud pink - barnmattor bomull rosa - 400320002
  Virkad bomullsmatta från sebra med en handgjord design i bomull med en rund form i olika färger och en mjuk känsla perfekt för barnrummet. Endast kemtvätt. Välj mellan olika färger. Rund bomullsmatta med en virkad design och behagliga färger som harmoniskt smälter in i hemmet. Välj mellan olika färger. Bra att veta om bomullsmatta - Diameter: 120 cm.- Virkad design.- 100% bomull.- Rund form.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Bomullsmattan finns i olika färgval. Hur bör du ta hand om bomullsmattan?- Endast kemtvätt. Vi har valt ut Rosa Barnmattor i Bomull från Sebra med stor omsorg.