Möbler
www.mobel.se

Sebra barnmattor

Populärt inom Sebra barnmattor

 • Vadderad Lekmatta, Storm Grey

  vadderad lekmatta, storm grey
  Vadderad lekmatta från Sebra. En superfunktionell lekmatta som kan användas nästan överallt. Mattan har en fläck- och vattenresistent yta vilket gör att den kan användas både inom- och utomhus. Mattan är gjord i organisk bomull, ett mjukt material som passar både till lek och lugn. Mattan kan utan problem rullas ihop när den inte används eller när man ska ta med sig den någonstans. När mattan är ihoprullad kan den även användas som extra stöd eller kudde i sängen.
 • Virkad Matta, Rosa

  virkad matta, rosa
  Virkad matta från Sebra. En handvirkad matta som är gjord i 100% bomull. Mattan har flera rosa nyanser vilket spakar en lugn känsla i det rum som den blir placerad i. Mattan blir en perfekt yta för mindre barn att leka på och passar därför perfekt i barnrummet. Självklart passar mattan lika bra i andra rum i hemmet. Mattan finns också i en blå variant så du kan välja den som passar bäst hemma hos dig.
 • Virkad Matta, Blå

  virkad matta, blå
  Virkad matta från Sebra. En handvirkad matta som är gjord i 100% bomull. Mattan har flera blåa nyanser vilket skapar en lugn känsla i det rum som den blir placerad i. Mattan blir en perfekt yta för mindre barn att leka på och passar därför perfekt i barnrummet. Självklart passar mattan lika bra i andra rum i hemmet. Mattan finns också i en rosa variant så du kan välja den som passar bäst hemma hos dig.
 • Vävd Lekmatta, Lacey The Sloth

  vävd lekmatta, lacey the sloth
  Vävd Lekmatta, Lacey The Slot från Sebra är en dekorativ matta som är skön att gå och ligga på. Den är gjord av 100% Bomull.Har ett gulligt motiv med Lacey the Slot.

Fler tips på Sebra barnmattor

 • Vävd Lekmatta, Dots/Multi

  vävd lekmatta, dots/multi
  Vävd Lekmatta Dots/Multi från Sebra är en dekorativ matta som passar barnrummet perfekt. Den är vävd i 100% bomull.Bör kemtvättas.