Möbler
www.mobel.se

Sebra barnmattor

Populärt inom Sebra barnmattor

 • Sebra smatta Virkad Ø120 Cm Golden Hour Yellow - Barnmattor Bomull Gul - 400330015

  sebra smatta virkad ø120 cm golden hour yellow - barnmattor bomull gul - 400330015
  Virkad bomullsmatta från sebra med en handgjord design i bomull med en rund form i olika färger och en mjuk känsla perfekt för barnrummet. Endast kemtvätt. Välj mellan olika färger. Rund bomullsmatta med en virkad design och behagliga färger som harmoniskt smälter in i hemmet. Välj mellan olika färger. Bra att veta om bomullsmatta - Diameter: 120 cm.- Virkad design.- 100% bomull.- Rund form.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Bomullsmattan finns i olika färgval. Hur bör du ta hand om bomullsmattan?- Endast kemtvätt. Vi har valt ut Gul Barnmattor i Bomull från Sebra med stor omsorg.
 • Sebra smatta Virkad Ø120 Cm Harbour Blue - Barnmattor Bomull Blå - 400310002

  sebra smatta virkad ø120 cm harbour blue - barnmattor bomull blå - 400310002
  Virkad bomullsmatta från sebra med en handgjord design i bomull med en rund form i olika färger och en mjuk känsla perfekt för barnrummet. Endast kemtvätt. Välj mellan olika färger. Rund bomullsmatta med en virkad design och behagliga färger som harmoniskt smälter in i hemmet. Välj mellan olika färger. Bra att veta om bomullsmatta - Diameter: 120 cm.- Virkad design.- 100% bomull.- Rund form.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Bomullsmattan finns i olika färgval. Hur bör du ta hand om bomullsmattan?- Endast kemtvätt. Vi har valt ut Blå Barnmattor i Bomull från Sebra med stor omsorg.
 • Sebra Bluebell The Bunny smatta Vävd Ø120 Cm - Barnmattor Bomull Ljusrosa - 400320011

  sebra bluebell the bunny smatta vävd ø120 cm - barnmattor bomull ljusrosa - 400320011
  Bomullsmatta från sebra med en gullig design i vävd bomull med ett djurformat motiv perfekt för en mysig look. Endast kemtvätt. Bra att veta om bomullsmatta - 100% bomull.- Vävd design med ett stort, gulligt motiv.- Diameter: 120 cm.- Bomullsmattan passar bra i barnrummet.- Bomullsmattan finns i olika utföranden. Hur bör du ta hand om bomullsmattan?- Endast kemtvätt. Vi har valt ut Ljusrosa Barnmattor i Bomull från Sebra med stor omsorg.
 • Sebra smatta Virkad Ø120 Cm Harbour Blue - Barnmattor Bomull Blå

  sebra smatta virkad ø120 cm harbour blue - barnmattor bomull blå
  Bomullsmattan från sebra har en handgjord design i bomull med en rund form i olika färger och en mjuk känsla perfekt för barnrummet. Den är virkad. Endast kemtvätt. Välj mellan olika färger. Om bomullsmattan från sebra- Diameter: 120 cm.- Virkad design.- 100% bomull.- Rund form.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Bomullsmattan kommer i olika färger. Skötselråd för bomullsmattan- Endast kemtvätt. Shoppa Barnmattor och mer Barntextilier hos Royal Design.

Fler tips på Sebra barnmattor

 • Sebra Bluebell The Bunny smatta Vävd Ø120 Cm - Barnmattor Bomull Ljusrosa

  sebra bluebell the bunny smatta vävd ø120 cm - barnmattor bomull ljusrosa
  Bluebell The Bunny Bomullsmatta Vävd Ø120 cm Produktinformation Bluebell The Bunny Bomullsmatta Vävd Ø120 cm från Sebra är en bedårande och funktionell inredningsdetalj som passar perfekt i barnrummet eller lekrummet. Mattan är tillverkad av högkvalitativ bomull för mjukhet och hållbarhet Mattan är vävd för en unik textur och utseende. Den har en generös diameter på 120 cm för att skapa en mysig och lekvänlig yta. Bluebell The Bunny-designen ger en lekfull touch med sina söta kaninmotiv. Bomullsmattan är lätt att rengöra och underhålla för bekvämlighet i vardagen. Bluebell The Bunny Bomullsmatta är perfekt för små barn och dess mjuka yta ger en skön plats att leka och vila på. Sebra är ett varumärke känt för sin höga kvalitet och innovativa design. Med fokus på barns välbefinnande strävar Sebra efter att skapa produkter som främjar både lekfullhet och funktionalitet i barnrummet Shoppa Barnmattor och mer Barntextilier hos Royal Design.
 • Sebra smatta Virkad Ø120 Cm Golden Hour Yellow - Barnmattor Bomull Gul

  sebra smatta virkad ø120 cm golden hour yellow - barnmattor bomull gul
  Bomullsmattan från sebra har en handgjord design i bomull med en rund form i olika färger och en mjuk känsla perfekt för barnrummet. Den är virkad. Endast kemtvätt. Välj mellan olika färger. Om bomullsmattan från sebra- Diameter: 120 cm.- Virkad design.- 100% bomull.- Rund form.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Bomullsmattan kommer i olika färger. Skötselråd för bomullsmattan- Endast kemtvätt. Shoppa Barnmattor och mer Barntextilier hos Royal Design.
 • Sebra Rainbow Matta 85x130 Cm - Barnmattor Bomull Dusty Green

  sebra rainbow matta 85x130 cm - barnmattor bomull dusty green
  Mattan från sebra har en charmig formgivning i bomull med en mjuk känsla och fyra bågar i olika färger. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Om mattan från sebra- Rainbow uppskattas för den charmiga designen.- Rainbow är också omtyckt för den mjuka känslan.- Mattan finns i olika färger.- Bredd: 850 mm.- Höjd: 30 mm.- Längd: 1300 mm.- Diameter: 1200 mm. Skötselråd för mattan- Endast kemtvätt. Shoppa Barnmattor och mer Barntextilier hos Royal Design.