Möbler
www.mobel.se

Barnmattor

Till barnrummet finns det många fina mattor att köpa. Barnmattor kan vara runda, fyrkantiga som kvadrater eller rektangulära. Gemensamt är att en barnmatta ofta har mönster och figurer som göra barnrummet extra lekfullt och passar till barnets ålder och om det är ett pojkrum eller flickrum.

Populärt inom barnmattor

 • Barnmatta Ø 85 cm Mus i tekopp, Bloomingville Mini

  barnmatta ø 85 cm mus i tekopp, bloomingville mini
  Rund rosa barnmatta. Bloomingville MiniMjuk och skön att sitta på.Från danska Bloomingville. Varenummer: 73403010 Tæppe, Powder.Mått: Ø 85 cm.Färg: dovt rosa och lila.Material: bomull, Öko-tex märkt.Fri frakt. Leveranstid 1-2 veckor.
 • Barnmatta 60 x 120 cm Stor björn, Bloomingville Mini

  barnmatta 60 x 120 cm stor björn, bloomingville mini
  Vävd bomullsmatta. Ljusgrå med stor björn och text.Från danska Bloomingville. Ingår i serien Mini.Varenummer: 73400021 Tæppe, Stor Bjørn, Cool Grey Mått: W 60 x L 120 cm.Färg: cool grey.Material: bomull, Öko-tex märkt.Fri frakt, leveranstid ca 1 vecka.
 • Barnmatta 120 cm Ekorre kickbike, Bloomingville Mini

  barnmatta 120 cm ekorre kickbike, bloomingville mini
  Varenummer: 95500013 Tæppe, Egern På Skate Board, Mint.Mått: 120 x 120 cm. Färg: mint. Material: bomull, Öko-tex märkt.
 • Bunny barnmatta

  bunny barnmatta

Fler tips på barnmattor

 • Ferm Living Kids Sun matta Tuftad Ø70 Cm Natur - Barnmattor Ull Natural

  ferm living kids sun matta tuftad ø70 cm natur - barnmattor ull natural
  Ullmattan från Ferm Living KIDS har en solformad, tuftad design i Nya Zeeland-ull med flätade fransar runt om för att addera en extra dimension till designen perfekt för barnrummet. Den har en rund form. Den har en mjuk färg som harmoniskt smälter in i hemmet. Välj mellan olika färger. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Om ullmattan från Ferm Living KIDS- Från serien Sun.- Gjord av Nya Zeeland-ull.- Tuftad.- Rund form.- Finns även som en större matta.- Kombinera ullmattan med Sun prydnadskuddar från Ferm Living KIDS.- Ullmattan kommer i olika färger.- Tillverkad i Indien. Mattans mått:- Diameter: 700 mm.- Höjd: 20 mm.- Fransarnas längd: 10 cm. Skötselråd för ullmattan- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Endast professionell mattvätt. Shoppa Barnmattor och mer Barntextilier hos Royal Design.
 • City - bilmatta

  city - bilmatta
  En klassisk barnmatta som inbjuder till lek med motiv av en stad med vä:gar och hus.Mö:nsterbilden kan variera nå:got frå:n matta till matta, men ä:r i stort sä:tt identiskt
 • Nofred Toucan Matta 100x150 Cm Brun / Petroleum - Barnmattor Bomull Brun - 5207

  nofred toucan matta 100x150 cm brun / petroleum - barnmattor bomull brun - 5207
  Låt kreativiteten flöda i barnrummet med Toucan matta från danska märket Nofred. Toucan föreställer en tropisk tukan som lever i den sydamerikanska djungeln. I barnrummet bidrar mattan till en äventyrlig atmosfär och uppmuntrar de små att drömma sig bort till fjärran länder där de kan leva ut sina drömmar. I vardagsrummet och hallen får mattan en annan funktion, där smälter den enkla och moderna designen in i den vuxna inredningen samtidigt som barnen får en självklar och kreativ plats där de alltid kan känna sig välkomna. Välj mellan två utföranden, brun eller petroleum.Mattan är hantverk från Indien som är tillverkad i högsta kvalitét med ambitionen att den ska kunna njutas av och lekas på i många år framöver, gärna i flera generationer. Kvalitén i samspel med det stilrena formspråket gör att mattan passar in i en hållbar kultur där slit- och slängprodukter väljs bort framför noggranna och väl genomtänka val.Skötselråd: Endast kemtvätt. Använd inte blekmedel eller torktumlare. Vi har valt ut Brun Barnmattor i Bomull från Nofred med stor omsorg.
 • Ferm Living Kids Sun matta Tuftad Ø70 Cm - Barnmattor Ull Gul

  ferm living kids sun matta tuftad ø70 cm - barnmattor ull gul
  Ullmattan från Ferm Living KIDS har en solformad, tuftad design i Nya Zeeland-ull med flätade fransar runt om för att addera en extra dimension till designen perfekt för barnrummet. Den har en rund form. Den har en mjuk färg som harmoniskt smälter in i hemmet. Välj mellan olika färger. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Om ullmattan från Ferm Living KIDS- Från serien Sun.- Gjord av Nya Zeeland-ull.- Tuftad.- Rund form.- Finns även som en större matta.- Kombinera ullmattan med Sun prydnadskuddar från Ferm Living KIDS.- Ullmattan kommer i olika färger.- Tillverkad i Indien. Mattans mått:- Diameter: 700 mm.- Höjd: 20 mm.- Fransarnas längd: 10 cm. Skötselråd för ullmattan- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Endast professionell mattvätt. Shoppa Barnmattor och mer Barntextilier hos Royal Design.
 • Cars blå - barnmatta

  cars blå - barnmatta
  En barnmatta med mönster av massa fina bilar. Tillverkad av ull i en härlig tjock kvalitet. :
 • Sebra Bluebell The Bunny smatta Vävd Ø120 Cm - Barnmattor Bomull Ljusrosa - 400320011

  sebra bluebell the bunny smatta vävd ø120 cm - barnmattor bomull ljusrosa - 400320011
  Bomullsmatta från sebra med en gullig design i vävd bomull med ett djurformat motiv perfekt för en mysig look. Endast kemtvätt. Bra att veta om bomullsmatta - 100% bomull.- Vävd design med ett stort, gulligt motiv.- Diameter: 120 cm.- Bomullsmattan passar bra i barnrummet.- Bomullsmattan finns i olika utföranden. Hur bör du ta hand om bomullsmattan?- Endast kemtvätt. Vi har valt ut Ljusrosa Barnmattor i Bomull från Sebra med stor omsorg.
 • Nofred Toucan Matta 100x150 Cm Grön / Petroleum - Barnmattor Bomull Grön - 5208

  nofred toucan matta 100x150 cm grön / petroleum - barnmattor bomull grön - 5208
  Låt kreativiteten flöda i barnrummet med Toucan matta från danska märket Nofred. Toucan föreställer en tropisk tukan som lever i den sydamerikanska djungeln. I barnrummet bidrar mattan till en äventyrlig atmosfär och uppmuntrar de små att drömma sig bort till fjärran länder där de kan leva ut sina drömmar. I vardagsrummet och hallen får mattan en annan funktion, där smälter den enkla och moderna designen in i den vuxna inredningen samtidigt som barnen får en självklar och kreativ plats där de alltid kan känna sig välkomna. Välj mellan två utföranden, brun eller petroleum.Mattan är hantverk från Indien som är tillverkad i högsta kvalitét med ambitionen att den ska kunna njutas av och lekas på i många år framöver, gärna i flera generationer. Kvalitén i samspel med det stilrena formspråket gör att mattan passar in i en hållbar kultur där slit- och slängprodukter väljs bort framför noggranna och väl genomtänka val.Skötselråd: Endast kemtvätt. Använd inte blekmedel eller torktumlare. Vi har valt ut Grön Barnmattor i Bomull från Nofred med stor omsorg.
 • Atlas Jurassic grå/natur - barnmatta

  atlas jurassic grå/natur - barnmatta
  Atlas Jurassic är en mjuk och skön barnmatta i natur och gråa färgtoner. Mattan är maskinvävd och har skuren lugg. Den är tillverkad med carvingteknik vilket gör att mattans detaljer blir mer
 • Roommate Tiger Matta - Barnmattor Bomull Vit

  roommate tiger matta - barnmattor bomull vit
  Gör plats för fler djur i barnrummet med en söt matta med tigermotiv. Tigern framträder i mitten på mattan. Det stilrena formspråket och de jordnära färgerna gör att tigermattan passar in i de flesta rum och sammanhang.Mattan är handvävd och tillverkad av 100% bomull.Skötselråd: Kan tvättas i 30°. Hängtorkas och undvik direkt solljus. Shoppa Barnmattor och mer Barntextilier hos Royal Design.
 • Sebra smatta Virkad Ø120 Cm Harbour Blue - Barnmattor Bomull Blå - 400310002

  sebra smatta virkad ø120 cm harbour blue - barnmattor bomull blå - 400310002
  Virkad bomullsmatta från sebra med en handgjord design i bomull med en rund form i olika färger och en mjuk känsla perfekt för barnrummet. Endast kemtvätt. Välj mellan olika färger. Rund bomullsmatta med en virkad design och behagliga färger som harmoniskt smälter in i hemmet. Välj mellan olika färger. Bra att veta om bomullsmatta - Diameter: 120 cm.- Virkad design.- 100% bomull.- Rund form.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Bomullsmattan finns i olika färgval. Hur bör du ta hand om bomullsmattan?- Endast kemtvätt. Vi har valt ut Blå Barnmattor i Bomull från Sebra med stor omsorg.
 • Hobbe multi - barnmatta

  hobbe multi - barnmatta
  Hobbe är en barnmatta med lekfullt motiv och form. Mattan är mjuk och skön att sitta på, och skapar en mysig känsla i barnrummet.
 • Barnmatta Brigid fotboll - Svart/vit - Rund Ø120 cm

  barnmatta brigid fotboll - svart/vit - rund ø120 cm
 • Barnmatta Macie Väg - Vit

  barnmatta macie väg - vit
 • Ferm Living Kids Sun Tuftad matta Stor Naturlig - Barnmattor Ull Natural

  ferm living kids sun tuftad matta stor naturlig - barnmattor ull natural
  Ullmattan från Ferm Living KIDS har en stor, solformad design i Nya Zeeland-ull med en tuftad teknik och flätade fransar runt om för att addera en extra dimension till designen perfekt för barnrummet. Den har en rund form. Den har en mjuk färg som harmoniskt smälter in i hemmet. Välj mellan olika färger. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Om ullmattan från Ferm Living KIDS- Från serien Sun.- Gjord av Nya Zeeland-ull.- Rund.- Tuftad.- Finns även som en mindre matta.- Kombinera ullmattan med Sun prydnadskuddar från Ferm Living KIDS.- Ullmattan kommer i olika färger.- Tillverkad i Indien. Mattans mått:- Diameter: 1300 mm.- Höjd: 20 mm.- Fransarnas längd: 10 cm. Skötselråd för ullmattan- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Endast professionell mattvätt. Shoppa Barnmattor och mer Barntextilier hos Royal Design.
 • Bloomingville Friends smatta Ø130 Cm - Barnmattor Bomull Natur

  bloomingville friends smatta ø130 cm - barnmattor bomull natur
  Bomullsmattan från Bloomingville är perfekt för barnrummet och har en vävd design i bomull med ett gulligt mönster perfekt för barnrummet och en rund form. Endast fläcktvätt. Grafisk look för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Om bomullsmattan från Bloomingville- Vävd design.- 97% bomull.- 3% fiber.- Dekorativt mönster.- Hjärtformade detaljer.- Rund form.- Diameter: 1300 mm.- Vikt: 1.08 kg. Skötselråd för bomullsmattan- Endast fläcktvätt. Shoppa Barnmattor och mer Barntextilier hos Royal Design.
 • Barnmatta Mitchell Berg

  barnmatta mitchell berg
 • Barnmatta Alma - Djungel

  barnmatta alma - djungel
 • Happy Kids linne - barnmatta

  happy kids linne - barnmatta
  Happy Kids linne är en lekfull barnmatta för djurälskaren med en halkfri baksida. Kör leksaksbilarna på vägen och hitta giraffen, elefanten och andra glada djur. Mattan inbjuder till lek och lä
 • Atlas star grå - barnmatta

  atlas star grå - barnmatta
  Atlas star är en maskinvävd barnmatta bestående av olika dekorativa motiv indelade i rutor. Mattan har en tjock och mjuk skuren lugg i helt luddfritt material. Här ser du Atlas star i färgen grå
 • Bloomingville Leo smatta Brun - Barnmattor Bomull Brun - 82049984

  bloomingville leo smatta brun - barnmattor bomull brun - 82049984
  Leo bomullsmatta från Bloomingville med en klassisk design i bomull med ett djurinspirerat mönster perfekt för barnrummet. Den är perfekt för barnrummet. Endast fläcktvätt. Stilren look som aldrig går ur tiden. Bra att veta om Leo bomullsmatta - Djurinspirerat mönster.- 97% bomull.- 3% fiber.- Djup: 1900 mm.- Bredd: 1450 mm.- Vikt: 3.8 kg. Hur bör du ta hand om bomullsmattan?- Endast fläcktvätt. Vi har valt ut Brun Barnmattor i Bomull från Bloomingville med stor omsorg.
 • Ferm Living Kids Safari Tuftad Matta Leopard - Barnmattor Ull Rose - 9073

  ferm living kids safari tuftad matta leopard - barnmattor ull rose - 9073
  Safari matta från Ferm Living KIDS. En ny vän och en mjuk matta för ditt barns lekrum. Fungerar som både en plats att leka på och för en spontan tupplur. Vi har valt ut Rose Barnmattor i Ull från Ferm Living KIDS med stor omsorg.
 • Ferm Living Kids Fruiticana Matta L - Barnmattor Mix

  ferm living kids fruiticana matta l - barnmattor mix
  Fruiticana Matta L från Ferm Living KIDS. Barnmattor Mix . Shoppa Barnmattor och mer Barntextilier hos Royal Design.
 • Kids Concept Lekmatta Baby - Barnmattor Bomull Natur

  kids concept lekmatta baby - barnmattor bomull natur
  En lekmatta är ett måste för alla som väntar på en bebis. Den här lekmattan från Kids Concept har en stilren design med ett quiltat mönster som passar in i alla rum och sammanhang. Mattan är tillverkad av en linnemix bestående av linne och bomull. Att den är stoppad med polyester gör mattan till ett utmärkt komplement till annars väldigt hårda golv.Kan tvättas i 40 grader, ska hängtorkas efteråt. Shoppa Barnmattor och mer Barntextilier hos Royal Design.
 • City svartvit liten - bilmatta

  city svartvit liten - bilmatta
  En klassisk barnmatta i nya spä:nnande fä:rger.  :City inbjuder till lek med motiv av en stad med vä:gar och hus. Hä:r i fä:rgen svartvit.Mö:nsterbilden kan variera n&a
 • Enjoy road grå - barnmatta

  enjoy road grå - barnmatta
  Enjoy Road är en härlig barnmatta med motiv utav en vägbana med bilar, flygplan och en helikopter. Mattan är maskinvävd med kort lugg och har en langettering längs långsidorna. Här är Enjoy R
 • Barnmatta 60 x 120 cm Kanin, Bloomingville Mini

  barnmatta 60 x 120 cm kanin, bloomingville mini
  Barnmatta i kollektionen Bloomingville MiniVävd bomullsmatta med fin kanin på skateboard. Mjuk och skön.Från danska Bloomingville. Varenummer: 95500012 Tæppe, Kanin På Skate Board, Sky Blue.Material: bomull, Öko-tex märkt.Mått: 60 x 120 cm.Färg: sky blue.Fri frakt. Leveranstid 2-4 dagar.
 • London rabbit grå - barnmatta

  london rabbit grå - barnmatta
  London rabbit ä:r en maskinvä:vd barnmatta med motiv med en kanin som omges av små: vita prickar på: en grå: botten. En sö:t och mysig inredningsdetalj i ditt barnrum.Fotogr
 • Atlas star turkos - barnmatta

  atlas star turkos - barnmatta
  Atlas star ä:r en maskinvä:vd barnmatta bestå:ende av olika dekorativa motiv indelade i rutor. Mattan har en tjock och mjuk skuren lugg i helt luddfritt material. Hä:r ser du Atlas st
 • Barnmatta Trafikmatta City Tuftad - 133x175 cm

  barnmatta trafikmatta city tuftad - 133x175 cm
 • Pirat skattkista - barnmatta

  pirat skattkista - barnmatta
  Pirat skattkista är en maskinvävd matta med ett lekfullt piratmotiv. Mattan har kort skuren vilken gör den mjuk och skön, samtidigt som den är ett bra underlag att leka på.
 • Barnmatta Holly - Kitty grön - 120x170 cm

  barnmatta holly - kitty grön - 120x170 cm
 • Atlas Hoppa hage grå - barnmatta

  atlas hoppa hage grå - barnmatta
  Atlas Hoppa hage är en maskinvävd barnmatta med en botten täckt av vita små prickar och en hopphage med en söt kanin på toppen. Mattan har en skuren lugg som gör den mjuk och skön att sätta f
 • Barnmatta Dog Multi

  barnmatta dog multi
  Handtuftad barnmatta i 100% ren ull.
 • Vägmatta gummerad grå - barnmatta

  vägmatta gummerad grå - barnmatta
  Vägmatta gummerad är en barnmatta i behagligt dova färgtoner och med motiv av vägar och fordon som väcker leklusten och fantasin till liv. Ett perfekt underlag att leka på! Här är vägmatta gu
 • Barnmatta Trafikmatta - Tuftad

  barnmatta trafikmatta - tuftad
 • Bloomingville Friends smatta Ø130 Cm - Barnmattor Bomull Natur - 82051498

  bloomingville friends smatta ø130 cm - barnmattor bomull natur - 82051498
  Friends bomullsmatta från Bloomingville med en vävd design i bomull med ett gulligt mönster perfekt för barnrummet och en rund form. Den är perfekt för barnrummet. Endast fläcktvätt. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Bra att veta om Friends bomullsmatta - Vävd design.- 97% bomull.- 3% fiber.- Dekorativt mönster.- Hjärtformade detaljer.- Rund form.- Diameter: 1300 mm.- Vikt: 1.08 kg. Hur bör du ta hand om bomullsmattan?- Endast fläcktvätt. Vi har valt ut Natur Barnmattor i Bomull från Bloomingville med stor omsorg.
 • Atlas cute elephant turkos - barnmatta

  atlas cute elephant turkos - barnmatta
  Atlas cute elephant är en maskinvävd barnmatta i ett rutigt mönster, som pryds av gulliga elefanter, stjärnor och fluffiga moln. Mattan är gjord i carvingteknik vilket gör att utvalda detaljer i
 • Sebra smatta Virkad Ø120 Cm Harbour Blue - Barnmattor Bomull Blå

  sebra smatta virkad ø120 cm harbour blue - barnmattor bomull blå
  Bomullsmattan från sebra har en handgjord design i bomull med en rund form i olika färger och en mjuk känsla perfekt för barnrummet. Den är virkad. Endast kemtvätt. Välj mellan olika färger. Om bomullsmattan från sebra- Diameter: 120 cm.- Virkad design.- 100% bomull.- Rund form.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Bomullsmattan kommer i olika färger. Skötselråd för bomullsmattan- Endast kemtvätt. Shoppa Barnmattor och mer Barntextilier hos Royal Design.
 • Nofred Toucan Matta 100x150 Cm / Petroleum - Barnmattor Bomull Brun

  nofred toucan matta 100x150 cm / petroleum - barnmattor bomull brun
  Mattan från Nofred har en högkvalitativ design i bomullstråd med ett fågelinspirerat motiv och en handvävd teknik perfekt för barnrummet. Den har en rektangulär form. Den har fina fransar längs kortsidorna för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Om mattan från Nofred- Handvävd.- 100% bomullstråd.- Rektangulär form.- Fransar längs kortsidorna.- Bredd: 1000 mm.- Längd: 1500 mm.- Mattan kommer i olika färger.- Tillverkad i Indien Skötselråd för mattan- Endast kemtvätt. Shoppa Barnmattor och mer Barntextilier hos Royal Design.
 • Bloomingville Leo smatta - Barnmattor Bomull Brun

  bloomingville leo smatta - barnmattor bomull brun
  Bomullsmattan från Bloomingville är perfekt för barnrummet och har en klassisk design i bomull med ett djurinspirerat mönster perfekt för barnrummet. Endast fläcktvätt. Elegant utseende som harmoniskt smälter in i hemmet. Om bomullsmattan från Bloomingville- Djurinspirerat mönster.- 97% bomull.- 3% fiber.- Djup: 1900 mm.- Bredd: 1450 mm.- Vikt: 3.8 kg. Skötselråd för bomullsmattan- Endast fläcktvätt. Shoppa Barnmattor och mer Barntextilier hos Royal Design.
 • Ferm Living Kids Shell Matta Multi - Barnmattor Ull Multi - 100098651

  ferm living kids shell matta multi - barnmattor ull multi - 100098651
  Uppmuntra de små till lekar bland havets underverk och kreaturer med Shell matta från Ferm Living Kids. Shell matta har flera användningsområden, den kan antingen hängas upp på väggen som en dekoration eller placeras på golvet intill sängen eller vid läshörnan. Shell matta är handtuftad och tillverkas av ull från Nya Zeeland. Undersidan är gjord av 100% bomull.Tvättråd: Professionell rengöring Vi har valt ut Multi Barnmattor i Ull från Ferm Living KIDS med stor omsorg.
 • Atlas castle - barnmatta

  atlas castle - barnmatta
  Atlas castle är en fantasifull och pastellfärgad barnmatta som pryds av regnbågar, slott och en enhörning. Den maskinvävda mattan är gjord i carvingteknik som innebär att visa detaljer har utsk
 • Fotbollsmatta - Grön - 133x170 cm

  fotbollsmatta - grön - 133x170 cm
 • Maskinvävd matta Jermaine

  maskinvävd matta jermaine
 • World Map - barnmatta

  world map - barnmatta
  En barnmatta för den som drömmer om att resa jorden runt, eller för den som bara tycker att en världskarta på golvet vore asfräckt! Mattan är tillverkad i syntet och har en baksida i gummi som
 • Bloomingville Thune smatta Ø130 Cm - Barnmattor Bomull Natur - 82051104

  bloomingville thune smatta ø130 cm - barnmattor bomull natur - 82051104
  Thune bomullsmatta från Bloomingville med en rund form i bomull med gulliga, djurinspirerade tryck perfekta för barnrummet. Endast fläcktvätt. Lättskött material med en tålig funktion perfekt för barnrummet. Bra att veta om Thune bomullsmatta - Rund form.- 95% bomull.- 5% fiber.- Diameter: 1300 mm.- Vikt: 1.08 kg. Hur bör du ta hand om bomullsmattan?- Endast fläcktvätt. Vi har valt ut Natur Barnmattor i Bomull från Bloomingville med stor omsorg.
 • Vägmatta gummerad blå - barnmatta

  vägmatta gummerad blå - barnmatta
  Vägmatta gummerad är en barnmatta i behagligt dova färgtoner och med motiv av vägar och fordon som väcker leklusten och fantasin till liv. Ett perfekt underlag att leka på! Här är vägmatta gu
 • Barnmatta Trafikmatta 3 Tuftad - 133x175 cm

  barnmatta trafikmatta 3 tuftad - 133x175 cm
 • Kids Concept Aiden Lekmatta - Barnmattor Bomull Grå - 1000309

  kids concept aiden lekmatta - barnmattor bomull grå - 1000309
  Aiden lekmatta från Kids Concept. En perfekt liten matta för den lilla personen där hemma. Denna tryckta bomullsmatta har motivet av en stad. På mattan finns det vägar som är perfekta för fordonen från Aiden-serien. Motivet uppmuntrar till fantasifulla lekar, låt barnet utforska mattan och utveckla sin fantasi. Kombinera gärna mattan med andra delar från serien och bygg upp en egen stad. Vi har valt ut Grå Barnmattor i Bomull från Kids Concept med stor omsorg.
 • Goose Eye matta natur/vit 200x300 OUTLET

  goose eye matta natur/vit 200x300 outlet
  Goose Eye är en elegant matta i motiv av det klassiska mönstret av ett gåsöga och är tillverkad av 80% ull och 20% bomull (varp). Det tacksamma mönstret gör att du enkelt kan kombinera med andra färger och mönster. Mattan är slitstark och smutsavvisande vilket gör att den passar in i de flesta miljöer. Perfekt som matta under matbordet, hallmatta eller matta för barnrum. Ullens naturliga fetter gör att mattan står emot smuts och fläckar på ett effektivt vis. Eventuell smuts lägger sig på ytan och avlägsnas med fördel genom dammsugning eller vädring. Mattan är certifierad med Care & Fair vilket är en organisation som arbetar för att ge arbetarna goda arbetsförhållanden, bra utbildning och skäliga löner. Classic Collection är ett svenskt varumärke som designar produkter inom inredning i en tidlös design. Mattan från Classic Collection är handgjord och mindre avvikelser kan förekomma i mönster och färg. Detta gör att varje produkt är unikt i sig.
 • Atlas Road grå - barnmatta

  atlas road grå - barnmatta
  Atlas Road är en maskinvävd barnmatta med en enfärgad botten med motiv av en bilbana och små figurer. Mattan har en skuren lugg som gör den mjuk och skön att sätta fötterna på, och den är ti
ilead