Möbler
www.mobel.se

Garbo & Friends barnmattor

Populärt inom Garbo & Friends barnmattor

 • Garbo & Friends Satin Babygym Ø90 Cm Pomme - Barnmattor Bomull Röd - GF41173236-5700-2081GL

  garbo & friends satin babygym ø90 cm pomme - barnmattor bomull röd - gf41173236-5700-2081gl
  Vaddering i polyester. Leksaker ingår inte. Satin Baby Gym från Garbo & Friends med ett vackert mönster, avtagbara bågar och en vadderad lekmatta, perfekt för många timmars lek. Den har en quiltad design i polyester och slitstarka bågar i ekologisk bomullssatin med öglor för upphängning av leksaker. Bågarna är lätta att montera med kardborreknäppning. Bra att veta om babygymmet - Avtagbara bågar.- Vackert mönster med äpplen.- Vaddering i polyester.- Oeko-Tex®-certifierat.- Leksaker ingår inte. Vi har valt ut Röd Barnmattor i Bomull från Garbo & Friends med stor omsorg.
 • Garbo & Friends Satin Babygym Ø90 Cm Checks Rust - Barnmattor Bomull Roströd - GF41173236-5800-2081GL

  garbo & friends satin babygym ø90 cm checks rust - barnmattor bomull roströd - gf41173236-5800-2081gl
  Satin Baby Gym från Garbo & Friends med avtagbara bågar och en vadderad lekmatta, perfekt för många timmars lek. Den har en quiltad design i polyester och slitstarka bågar i ekologisk bomullssatin med öglor för upphängning av leksaker. Bågarna är lätta att montera med kardborreknäppning. Bra att veta om babygymmet - Avtagbara bågar.- Vaddering i polyester.- Leksaker ingår inte.- Rutigt mönster.- Oeko-Tex®-certifierat. Vi har valt ut Roströd Barnmattor i Bomull från Garbo & Friends med stor omsorg.
 • Garbo & Friends Satin Babygym Ø90 Cm Pomme - Barnmattor Bomull Röd

  garbo & friends satin babygym ø90 cm pomme - barnmattor bomull röd
  Babygym från Garbo & Friends med en quiltad matta i polyester med slitstarka bågar i ekologisk bomullssatin perfekta för många timmar av rolig lek. Det har ett vackert mönster med äpplen, avtagbara, lättmonterade bågar med ett kardborrefäste och praktiska öglor för upphängning. Om babygymmet från Garbo & Friends- Avtagbara bågar.- Vackert mönster med äpplen.- Vaddering i polyester.- Oeko-Tex®-certifierat.- Leksaker ingår inte. Shoppa Barnmattor och mer Barntextilier hos Royal Design.
 • Garbo & Friends Satin Babygym Ø90 Cm Checks Rust - Barnmattor Bomull Roströd

  garbo & friends satin babygym ø90 cm checks rust - barnmattor bomull roströd
  Babygym från Garbo & Friends med en quiltad matta i polyester med slitstarka, ekologiska bågar i bomullssatin perfekta för många timmar av rolig lek. Det har ett vackert, rutigt mönster med avtagbara, lättmonterade bågar med ett kardborrefäste och praktiska öglor. Om babygymmet från Garbo & Friends- Avtagbara bågar.- Vaddering i polyester.- Leksaker ingår inte.- Rutigt mönster.- Oeko-Tex®-certifierat. Shoppa Barnmattor och mer Barntextilier hos Royal Design.