Möbler
www.mobel.se

Ferm Living KIDS barnmattor

Populärt inom Ferm Living KIDS barnmattor

 • Ferm Living Kids Fruiticana Matta L - Barnmattor Mix - 9068

  ferm living kids fruiticana matta l - barnmattor mix - 9068
  Fruiticana matta från Ferm Living Kids. En härlig matta som är gjord i Nyzeeländsk ull och har motiv av en stor frukt. Den här nya mattan är den mjukaste hittills tack vare det långa ullhåret. Motivet är invävt i mattan och får en att tänka på strand, sol och barfotagång på sommaren. Mattan finns i två storlekar och finns även med ett jordgubbsmotiv. Vi har valt ut Mix Barnmattor från Ferm Living KIDS med stor omsorg.
 • Ferm Living Kids Safari Tuftad Matta Leopard - Barnmattor Ull Ros - 9073

  ferm living kids safari tuftad matta leopard - barnmattor ull ros - 9073
  Safari matta från Ferm Living KIDS. En ny vän och en mjuk matta för ditt barns lekrum. Fungerar som både en plats att leka på och för en spontan tupplur. Vi har valt ut Ros Barnmattor i Ull från Ferm Living KIDS med stor omsorg.
 • Ferm Living Kids Fruiticana Matta L - Barnmattor Mix

  ferm living kids fruiticana matta l - barnmattor mix
  Förvandla barnrummet till en tropisk oas med Fruiticana Matta L från Ferm Living KIDS. Denna färgstarka och mjuka matta är dekorerad med lekfulla fruktmotiv som för tankarna till en fjärran paradisö. Varje detalj på mattan är noggrant utformad för att skapa en både estetiskt tilltalande och funktionell produkt som dina barn kommer att älska. Tillverkad av högkvalitativ bomull, erbjuder Fruiticana Matta L en mjuk och behaglig yta att leka och vila på. Perfekt för att skapa en inspirerande och trygg miljö för dina små Fördelar med Fruiticana Matta L: Lekfullt och färgstarkt fruktmotiv som stimulerar fantasin. Tillverkad av mjuk och slitstark bomull, skonsam mot små händer och fötter. Lätt att rengöra och underhålla, perfekt för barnens äventyr. Mångsidig design som passar i de flesta barnrum och lekhörnor. Om du letar efter en matta som både är vacker att se på och praktisk i användning är Fruiticana Matta L det perfekta valet. Denna produkt kombinerar Ferm Livings moderna designspråk med en barnvänlig estetik som gör varje dag lite roligare och färggladare. Idealiskt placerad under sängen, framför bokhyllan eller i lekhörnan – möjligheterna är många! Kort om varumärket: Ferm Living KIDS är känt för sina innovativa och stilrena designlösningar för barnrum. Med fokus på hållbarhet och hög kvalitet har Ferm Living KIDS skapat produkter som både föräldrar och barn kan njuta av Shoppa Barnmattor och mer Barntextilier hos Royal Design.
 • Ferm Living Kids Safari Tuftad Matta Leopard - Barnmattor Ull Ros

  ferm living kids safari tuftad matta leopard - barnmattor ull ros
  Mysig och mjuk ullmatta i serien Safari från Ferm Living Kids. Kombinera gärna med tapet, bäddset eller andra detaljer på samma tema och låt barnrummet bli ett spännande äventyr bland vilda djur på savannen. Safari ger både lekfullhet och fina inredningsdetaljer i milda jordnära färger.Skötselråd: Dammsugning Shoppa Barnmattor och mer Barntextilier hos Royal Design.