Möbler
www.mobel.se

Hörnskrivbord

Med arbetsyta åt båda hållen utnyttjar man fyrkantiga rum på ett smart sätt. Hörnskrivbordet har en bordsskiva som går i en rät vinkel. Det gör att man kan sitta åt ena hållet och arbeta med till exempel sin dator. När man behöver göra andra arbetsuppgifter som att läsa eller skriva på papper kan man vända sig snabbt och enkelt 90 grader.

Det finns även hörnskrivbord som bara har en arbetsyta och där man sitter precis rakt i riktning mot rummets hörn. Det förekommer på bland annat datorbord. Andra praktiska detaljer kan vara att bordet har hyllor och förvaring där man kan ställa pärmar, böcker, pennställ och andra kontorsprylar.

Här nedanför hittar du olika förslag på skrivbord i material som ek, bok och björk i färgerna vitt, svart eller naturfärgat.

Populärt inom hörnskrivbord

  • NORDFORM - Skrivbord Agust - Brun

    nordform - skrivbord agust - brun
    Att arbeta hemifrån handlar om att ha rätt förutsättningar. Detta karakteristiska hörnskrivbord är perfekt för små hemmakontor, tonårs- och studierum. Bordsskivan med vild ek-finish är lätt att rengöra och kräver minimalt med underhåll. Den är placerad på en robust, pulverlackerad metallstomme som kompletterar den moderna stilen. MDF med ek folie.
  • Hanah Home - Skrivbord Corner - Vit

    hanah home - skrivbord corner - vit
    Material: 100% Melaminbelagd spånskiva Mått: 80 x 73,8 x 80 cm