Möbler
www.mobel.se

Brickbord

Brickbordet är ett bord med ben och en löstagbar bricka som vilar ovanpå benen. Brickan kan man ta lös och bära iväg med. Den kan till exempel användas för att lasta dricka, snacks och annat. Den bärs sedan och ställs på benen till bordet. Det finns även brickbord med hjul om man vill kunna rulla bordet närmare soffan, fåtöljen eller var man nu använder det.

Populärt inom brickbord

 • Brickbord Natur

  brickbord natur
  Brickbord av bambu med två hyllor. Storlek 47x47x54. Naturfärgad.
 • Cofa Brickbord Klara Vit

  cofa brickbord klara vit
  Avtagbar bricka/ Hopfällbart stativ.Färg: VitBredd (mm): 540Djup (mm): 385Höjd (mm): 790Material: Trä
 • Brickbord 2-delar

  brickbord 2-delar
  Runt brickbord i metall, 2 delar. Löstagbara brickor. Borden levereras omonterade. Storlek 59x52 + 45x48 cm. Färg vit.
 • Brickbord Svart

  brickbord svart
  Brickbord av bambu med två hyllor. Storlek 47x47x54. Svart.

Fler tips på brickbord

 • Brickbord Aluminium Small Mässing/Grå Ø30cm

  brickbord aluminium small mässing/grå ø30cm
 • Sofie Sjöström Brickbord Sandhamn

  sofie sjöström brickbord sandhamn
  Sandhamn brickbord passar perfekt till soffgruppen, som sidobord eller sängbord. Det är lätt att montera bordsstativet som består av tre ben som förankras i den underliggande skivan.Höjd: 500 mmDiameter: 650 mmMaterial i stativ: Lackad MDF board. Material bricka: Formpressad björkfanér.Tillverkad i Sverige. Design: Sofie Sjöström
 • Brickbord 'Tristan' - Metall/Grå 40cm

  brickbord 'tristan' - metall/grå 40cm
  Ett lika snyggt som praktiskt sidobord, soffbord eller brickbord från det danska varumärket Broste Copenhagen. Denna möbel har många användningsområden och den är otroligt funktionell tack vare de två bordsytorna som den kommer med. Låt en krukväxt stå på den övre ytan och förvara allt från böcker till fjärrkontrollen på den undre. Brickbordet är tillverkat i det vackra materialet mässing vilket gör detta bord otroligt trendigt. Broste Copenhagen är ett berömt varumärke inom möbler och inredning med ursprung från Danmark. Deras designmöbler och inredning håller hög kvalité och designfaktor och vi är otroligt glada att kunna erbjuda deras vackra sortiment hos oss på Reforma.
 • Minnie Mae Paper brickbord svart

  minnie mae paper brickbord svart
 • Brickstativ vit stor

  brickstativ vit stor
  Skapa ett fint brickbord med dina favoritbrickor. Ihopfällbart brickstativ i vit tillverkad av stål som passar till brickor med storleken 65 cm. Observera att brickan inte ingår.
 • Cognac bricka rotting

  cognac bricka rotting
  Inred ditt kök med exklusiv rotting. Handvävd bricka av äkta rotting. Perfekt att bära ut lunchen eller frukosten till dina nära och kära. Finns i flera olika storlekar och säljs separat. Newports kollektion Cognac består av exklusiva och klassiska rottingprodukter. Du hittar bland annat brickor, servetthållare och brickbord i stadig rotting som är både tålig och lättskött. Tack vare ett skyddande lager av lack tål produkterna att såväl torkas som sköljas av vid behov. Small: 24 x 14 cm Medium: 26 x 17 cm Large: 29 x 19 cm
 • Brickstativ svart stor

  brickstativ svart stor
  Skapa ett fint brickbord med dina favoritbrickor. Ihopfällbart brickstativ i vit tillverkad av stål som passar till brickor med storleken 65 cm.  ​Observera att brickan inte ingår.
 • Turin Brickbord Lågt

  turin brickbord lågt
 • Cognac bordstablett rotting rund

  cognac bordstablett rotting rund
  Elegant bordstablett, perfekt för att ge det lilla extra till dukningen. Newports kollektion Cognac består av exklusiva och klassiska rottingprodukter. Du hittar bland annat brickor, servetthållare och brickbord i stadig rotting som är både tålig och lättskött. Tack vare ett skyddande lager av lack tål produkterna att såväl torkas som sköljas av vid behov.
 • Home&Styling Brickbord 2 st teak och metall, Sidobord & lampbord

  home&styling brickbord 2 st teak och metall, sidobord & lampbord
  Detta set med brickbord i teak i två storlekar från Home&:Styling passar i alla hem och bidrar till rummets atmosfär. Dessa brickbord är tillverkade i teak med metallben och är ytterst stadiga och?
 • Minnie Mae Wood brickbord Vit-ljus ask

  minnie mae wood brickbord vit-ljus ask
 • Cognac servettring rotting

  cognac servettring rotting
  Cognac servettring är handvävd av vacker och robust rotting. Servettringen blir en stilfull detalj på middagsbordet som förhöjer känslan i dukningen. Newports kollektion Cognac består av exklusiva och klassiska rottingprodukter. Du hittar bland annat brickor, servetthållare och brickbord i stadig rotting som är både tålig och lättskött. Tack vare ett skyddande lager av lack tål produkterna att såväl torkas som sköljas av vid behov.
 • Brickbord Hailey

  brickbord hailey
  Runt lättplacerat bord med vacker spegelskiva. Storlek 36x36x43 cm, färg svart.
 • Cognac förvaringsbox rotting

  cognac förvaringsbox rotting
  Inred ditt hem med förvaringsboxen Cognac i exklusiv rotting. Newports kollektion Cognac består av exklusiva och klassiska rottingprodukter. Du hittar bland annat brickor, servetthållare och brickbord i stadig rotting som är både tålig och lättskött. Tack vare ett skyddande lager av lack tål produkterna att såväl torkas som sköljas av vid behov.
 • Brickbord enfärgat - Rosa

  brickbord enfärgat - rosa
 • Brickbord 'Tristan' - Mässing 40cm

  brickbord 'tristan' - mässing 40cm
  Ett klassiskt brickbord i modern design från det danska varumärket Broste Copenhagen. Detta brickbord mäter 40cm i både diameter och höjd och går därför ypperligt att använda som soffbord framför soffan i vardagsrummet eller som ett snyggt sidobord i valfritt rum i ditt hem. Ställ en vacker krukväxt på och några snygga böcker på den under bordsytan och njut av det uppsving som din heminredning får! Broste Copenhagen är ett berömt varumärke inom möbler och inredning med ursprung från Danmark. Deras designmöbler och inredning håller hög kvalité och designfaktor och vi är otroligt glada att kunna erbjuda deras vackra sortiment hos oss på Reforma.
 • Ernst brickbord 70x70 cm Svart

  ernst brickbord 70x70 cm svart
 • Brickbord 'Tristan' - Marmor/Järn 50cm

  brickbord 'tristan' - marmor/järn 50cm
  Ett underbart snyggt brickbord från det danska varumärket Broste Copenhagen. Brickbord är otroligt trendigt just nu då det är lika snyggt som praktiskt. Brickbordet 'Tristan' har ett fantastiskt materialval där marmo kombineras med järn vilket gör en möbel som både kan klassas som trendig och praktisk. Brickbord som dessa passar perfekt in i sovrummet, vardagsrummet eller köket, för att förvara sant visa upp allt från krukväxter, böcker och drinktillbehör. Du kan själv välja om du vill placera marmorskivan eller brickan överst! Broste Copenhagen är ett berömt varumärke inom möbler och inredning med ursprung från Danmark. Deras designmöbler och inredning håller hög kvalité och designfaktor och vi är otroligt glada att kunna erbjuda deras vackra sortiment hos oss på Reforma.
 • Cognac papperskorg rotting

  cognac papperskorg rotting
  Cognac papperskorg är fint handvävd i äkta rotting. Newports kollektion Cognac består av exklusiva och klassiska rottingprodukter. Du hittar bland annat brickor, servetthållare och brickbord i stadig rotting som är både tålig och lättskött. Tack vare ett skyddande lager av lack tål produkterna att såväl torkas som sköljas av vid behov.
 • Cofa Brickbord Klara Svart

  cofa brickbord klara svart
  Avtagbar bricka/ Hopfällbart stativ.Färg: SvartBredd (mm): 540Djup (mm): 385Höjd (mm): 790Material: Trä
 • Cognac bricka rotting mini

  cognac bricka rotting mini
  Handvävd mindre bricka av äkta rotting till förvaring av småsaker i köket eller badrummet. Elegant, liten och nätt. Newports kollektion Cognac består av exklusiva och klassiska rottingprodukter. Du hittar bland annat brickor, servetthållare och brickbord i stadig rotting som är både tålig och lättskött. Tack vare ett skyddande lager av lack tål produkterna att såväl torkas som sköljas av vid behov.
 • Turin Brickbord Högt

  turin brickbord högt
 • Cognac Marsellie korg rotting

  cognac marsellie korg rotting
  Korgen Cognac Marsellie är en vacker korg i rotting. Newports kollektion Cognac består av exklusiva och klassiska rottingprodukter. Du hittar bland annat brickor, servetthållare och brickbord i stadig rotting som är både tålig och lättskött. Tack vare ett skyddande lager av lack tål produkterna att såväl torkas som sköljas av vid behov.
 • Brickbord i Plåt Svart 70 cm

  brickbord i plåt svart 70 cm
 • Picknick Brickbord inkl stativ Ø 45 cm

  picknick brickbord inkl stativ ø 45 cm
 • Cognac förvaringskorg rotting 2-pack

  cognac förvaringskorg rotting 2-pack
  Cognac badrumsförvaring är perfekt för att placera sminkpenslar, hårborsten och andra liknande saker. Newports kollektion Cognac består av exklusiva och klassiska rottingprodukter. Du hittar bland annat brickor, servetthållare och brickbord i stadig rotting som är både tålig och lättskött. Tack vare ett skyddande lager av lack tål produkterna att såväl torkas som sköljas av vid behov.
 • Brickbord 40x40, Peppermint Green

  brickbord 40x40, peppermint green
  Brickbord 40x40 från Hay är ett smart bord men två funktioner. Det kan användas som sidobord bredvid en soffa eller säng men du kan också ta bort den övre delen och använda den som en bricka. Perfekt när du vill bära in fikat i vardagsrummet. Bordet finns i flera härliga färger.Rengör med en väl urvriden trasa och torka torrt.
 • Cognac kryddställ rotting

  cognac kryddställ rotting
  Kryddställ av handvävd äkta rotting som du även kan använda som bestickställ. Stilfull och praktisk detalj till köket. Newports kollektion Cognac består av exklusiva och klassiska rottingprodukter. Du hittar bland annat brickor, servetthållare och brickbord i stadig rotting som är både tålig och lättskött. Tack vare ett skyddande lager av lack tål produkterna att såväl torkas som sköljas av vid behov.
 • Brickbord Milano 61x44cm H84cm

  brickbord milano 61x44cm h84cm
  Brickbord Milano med löstagbar bricka. Rostfritt stål med trä handtag. 61cm x 44cm höjd 84cm. Monterat.
 • Ernst brickbord lågt Ø70 cm Galvaniserad plåt

  ernst brickbord lågt ø70 cm galvaniserad plåt
 • Ernst brickbord lågt Ø70 cm Svart

  ernst brickbord lågt ø70 cm svart
 • Brickbord Las Vegas 70x45cm H77cm

  brickbord las vegas 70x45cm h77cm
  Brickbord Las Vegas med löstagbar bricka. Betsad trä. 45 x 70, höjd 77cm. Monterat.
 • Brickbord Björkman - Grå/svart

  brickbord björkman - grå/svart
 • Laxå brickbord - Vit

  laxå brickbord - vit
 • Minnie Mae Paper Brickbord, Vit

  minnie mae paper brickbord, vit
  Minnie Mae tidningsställ/sidobord från Maze, designad av Louise Hederström.Detta lilla brickbord är inte bara ett bord utan även ett tidningsställ, smart och smidigt att ha jämte soffan.
 • Brickbord Cirklar

  brickbord cirklar
  Snyggt och lättplacerat, i MDF-skiva. Storlek 38x38x47 cm. Färg vit/natur.
 • Sofie Sjöström Brickbord Blackstad

  sofie sjöström brickbord blackstad
  Blackstad brickbord passar perfekt till soffgruppen, som sidobord eller sängbord. Det är lätt att montera bordsstativet som består av tre ben som förankras i den underliggande skivan.Höjd: 500 mmDiameter: 650 mmMaterial i stativ: Lackad MDF board. Material bricka: Formpressad björkfanér.Tillverkad i Sverige. Design: Sofie Sjöström
 • Laxå brickbord - Svart

  laxå brickbord - svart
 • Brickbord Move It L - Koppar

  brickbord move it l - koppar
 • Cognac servetthållare rotting

  cognac servetthållare rotting
  Inred ditt kök med exklusiv rotting. En servetthållare tillverkad i brun rotting. Newports kollektion Cognac består av exklusiva och klassiska rottingprodukter. Du hittar bland annat brickor, servetthållare och brickbord i stadig rotting som är både tålig och lättskött. Tack vare ett skyddande lager av lack tål produkterna att såväl torkas som sköljas av vid behov.
 • DAVIS sidobord/brickbord ø 63 cm

  davis sidobord/brickbord ø 63 cm
  Runt sidobord eller brickbord av metall. Det praktiska brickbordet har stort användningsområde och är mycket flexibelt. Båda brickorna kan lyftas av och du kan välja att ha dem på bordet med kanten vänd uppåt eller vänd nedåt. Stativet är
 • Brickbord Enjoy - Hög

  brickbord enjoy - hög
 • Kylie brickbord - Vit/ek

  kylie brickbord - vit/ek
 • Brickbord Cb0721 h38 cm vit, House Doctor

  brickbord cb0721 h38 cm vit, house doctor
  Lågt brickbord i vitlackerad metall.Cb0721 Bakkebord, All white, hvid. Tillhör kollektionen Moments.Mått: diameter: 45 cm, höjd: 38 cm.Material: järn.Från House Doctor.Fri frakt. Leveranstid normalt 1-2 veckor.
 • Designtorget Brickbord m tidningsställ VIT

  designtorget brickbord m tidningsställ vit
  Brickbordet Minnie Mae Paper med tidningsställ passar in överallt och är enkelt att bära med sig ut på verandan, till sängkanten eller att ha som sidobord vid soffhörnet.Minnie Mae Paper ritades 2008 av Louise Hederström och är tillverkat i 100% återvunnen metall i Småland och brickan i svensk björk är från Åry form.
 • RÅÅ brickbord 120x45 cm

  råå brickbord 120x45 cm
  Praktiskt hopfällbart brickbord i naturrotting. Material: Naturrotting Längd: 120 cm Bredd: 45 cm
 • Brickbord Cirklar

  brickbord cirklar
  Snyggt och lättplacerat, i MDF-skiva. Storlek 38x38x47 cm. Färg svart/natur.
 • Cognac bricka rotting

  cognac bricka rotting
  Inred ditt kök med exklusiv rotting. Handvävd bricka av äkta rotting. Perfekt att bära ut lunchen eller frukosten till dina nära och kära. Finns i flera olika storlekar och säljs separat. Newports kollektion Cognac består av exklusiva och klassiska rottingprodukter. Du hittar bland annat brickor, servetthållare och brickbord i stadig rotting som är både tålig och lättskött. Tack vare ett skyddande lager av lack tål produkterna att såväl torkas som sköljas av vid behov. Small: 24 x 14 cm Medium: 26 x 17 cm Large: 29 x 19 cm
 • DAVIS sidobord/brickbord ø 63 cm

  davis sidobord/brickbord ø 63 cm
  Runt sidobord eller brickbord av metall. Det praktiska brickbordet har stort användningsområde och är mycket flexibelt. Båda brickorna kan lyftas av och du kan välja att ha dem på bordet med kanten vänd uppåt eller vänd nedåt. Stativet är
 • Minnie Mae Paper brickbord vit

  minnie mae paper brickbord vit
 • DAINE Brickbord, Sidobord & lampbord

  daine brickbord, sidobord & lampbord
ileadilead