Möbler
www.mobel.se

Köksbord

Köket i bordet är en central del i hemmet. Det är vid köksbord vi fyller på kroppen med energi och socialiserar med andra människor mestadels. Köksbordet är därför något som vi borde lägga lite extra pengar på jämfört med andra mindre använda möbler i hemmet.

I galleriet här nedanför kan du inhämta inspiration till ditt nästa bordköp. Eller kanske du vill bygga ett eget köksbord och vill se olika möjligheter. Kolla på bilderna direkt eller välj ett möbelmärke vars stil du gillar för att se deras onlineutbud.

Populärt inom köksbord

 • RIB Matbord Svart

  rib matbord svart
  Rib är ett stilrent och rymligt bord som är perfekt för både matsal och kök. Många får plats runt bordet då det inte har några bordsben, utan en stadig stomme centrerat under skivan. Rib är gjord av mangoträ och har ett vackert och trendigt ribbat underrede. Design & egenskaperRib har ett rustikt men elegant utseende. Vi rekommenderar att ha mellan 4-6 stolar runt bordet. Men då Rib är rymligt kan så många som 8 personer få plats samtidigt. Detta beroende på stolarnas bredd. Höjd från golv underkant av bordet är 73 cm.Bordet är runt vilket även gör det rymligt.Material & skötselRib är gjort i mangoträ.Mango som träslag är mjukt och har en lång torkningsprocess. Bordet är känsligt mot värme och fukt. Använd alltid underlägg för glas, kastruller och dylikt. Vid avtorkning av bordet får inte rengöringsmedel användas. Den bets som används kommer i så fall nötas av och bordet efterhand bli blekt.Leverans & förpackningRib levereras i två delarAntal förpackningar: 2 stFörpackningsmått: 130x130x15 cm / 57x57x82 cmVikt: 30 kg / 18 kgObservera att miljöbilden visar matbordet i brun färg.
 • DINE Matbord Runt Mango

  dine matbord runt mango
  Ett elegant och smakfullt matbord gjort av mangoträ. Bordets enkla utformning gör det till ett klassiskt val som inte går ur tiden. Ett härligt matbord att samla familj och vänner runt!Design & egenskaperDine är stilrent designad och passar med många olika inredningsstilar.Vi rekommenderar att ha mellan 4-6 stolar runt bordet. Detta beroende på stolarnas bredd. Bredd mellan bordsbenen är 45 cm upptill och 60 cm nedtill.Höjd från golv till underkant av bordet är 73,5 cm.Bordet är runt vilket även gör det rymligt.Dine har svarta metallben som smalnar av mot golvet. Material & skötselDine är gjort i mangoträ.Mango som träslag är mjukt och har en lång torkningsprocess. Bordet är känsligt mot värme och fukt. Använd alltid underlägg för glas, kastruller och dylikt. Vid avtorkning av bordet får inte rengöringsmedel användas. Den bets som används kommer i så fall nötas av och bordet efterhand bli blekt.Leverans & förpackningDine levereras omonterad.Antal förpackningar: 1 stFörpackningsmått: 121x121x24 cmVikt: 39 kgNotera att miljöbilderna visar bordet med acaciaträ.
 • OLIVIA Matbord 120 Vit/Mässing

  olivia matbord 120 vit/mässing
  Olivia är ett elegant matbord gjort av marmor med en vacker trumpetfot. Bordets runda form gör det till det perfekta bordet för dig som vill kunna få plats med många middagsgäster. Design & egenskaperOlivia är ett stilrent och modernt bord.Vi rekommenderar att ha mellan 4-6 stolar runt bordet. Men då Olivia är rymligt kan så många som 8 personer få plats samtidigt. Detta beroende på stolarnas bredd. Höjd från golv underkant av bordet är 72 cm.Olivia har inga bordsben, utan har istället en stadig stomme centrerad under skivan.Bordsskivan väger cirka 90 kg. Material & skötselBordsskivan är av marmor och har ett förstärkt underrede i MDF på ca 1,5 cm.Det unika med marmorbord är att det ena bordet inte blir det andra likt då marmor är ett naturmaterial som skiftar i nyans och mönster. Marmor är ett poröst material som är känsligt för spill. Man ska alltid torka upp allt man spiller på marmorn omgående. Vid skötsel av marmor ska man tänka på att marmorn är känslig mot syror. Därför ska man aldrig använda sura rengöringsmedel. Medel för avlägsnande av kalkbeläggningar, som exempelvis toalettrengöringsmedel är skadliga och orsakar frätskador. Sura vätskor som vin, ättika, vinäger, fruktjuice, kolsyra, kaffe etc är också skadliga. Använd rengöringsprodukter avsedda för sten.För daglig rengöring använd en disktrasa som fuktas med vatten och använd underlägg till alla glas.Bordet är polerat men inte impregnerat. Leverans & förpackningBordet levereras omonterad.Antal förpackningar: 1 stFörpackningsmått: 120x180x145 cmVikt: 150 kg
 • Matbord Club Ø 130x76 cm Svart

  matbord club ø 130x76 cm svart

Fler tips på köksbord

 • Matbord 120 cm massivt återvunnet trä, Matbord

  matbord 120 cm massivt återvunnet trä, matbord
  Förnya din matplats med detta träbord i industriell stil! Matbordet är tillverkat av massivt återvunnet trä som har samlats in från reglar, golv och balkar från gamla byggnader som rivits och kan&hellip:
 • RANGEL Matbord Trä, Matbord

  rangel matbord trä, matbord
 • CARLEJU Matbord Trä/Natur, Matbord

  carleju matbord trä/natur, matbord
 • Ruth Stol Mörkbrun

  ruth stol mörkbrun
 • Matbord 140x70x75 cm massivt sheshamträ, Matbord

  matbord 140x70x75 cm massivt sheshamträ, matbord
  Detta matbord i trä är både vintage och elegant. Det har en vintage charm och industriell stil med sitt massiva sheshamträ och sin kryssformade stålstomme. Det blir ett tidlöst tillskott i din inredning.&hellip:
 • Stacey Stol Gråvit

  stacey stol gråvit
 • Stol Flair Konstläder

  stol flair konstläder
 • ROBIN Matbord 188 Ek/Metall, Matbord

  robin matbord 188 ek/metall, matbord
 • Gesture Stol Nature/Latte Vitoljad Ek

  gesture stol nature/latte vitoljad ek
 • MONACO Förlängningsbart Matbord 152-210x90 Vit, Matbord

  monaco förlängningsbart matbord 152-210x90 vit, matbord
 • Bord HENRY 160x90xH73cm, Matbord

  bord henry 160x90xh73cm, matbord
  Bord HENRY 160x90xH73cm, bordsskiva: högtryckslaminat, ben: eukalyptusträ FSC-certifikat.
 • WOOLERY Matbord 80 cm Brun, Matbord

  woolery matbord 80 cm brun, matbord
 • BENDERT Bord 180 cm Ek, Matbord

  bendert bord 180 cm ek, matbord
 • Matbord 70x70x75 cm massivt akaciaträ med sheshamyta, Matbord

  matbord 70x70x75 cm massivt akaciaträ med sheshamyta, matbord
  Detta matbord i industriell stil blir ett blickfång i köket eller matsalen. Cafébordet är tillverkat i massivt akaciaträ med sheshamyta som är mycket hållbart. Träet följer trädets naturliga&hellip:
 • Matbord 180x90x76 cm massivt återvunnet trä, Matbord

  matbord 180x90x76 cm massivt återvunnet trä, matbord
  Vårt eleganta matbord i trä med industriell design kommer att bli ett tidlöst tillägg till ditt kök eller din matsal! Detta matbord är tillverkat i massivt återvunnet trä, vilket innebär att det&hellip:
 • ZION Matbord 115 Runt Vit/Ek, Matbord

  zion matbord 115 runt vit/ek, matbord
 • Brigham Tilläggsskiva Brun VildEk 50x90 cm

  brigham tilläggsskiva brun vildek 50x90 cm
 • Brooklyn Matbord Vitpigmenterad Ek X-ben 220x95 cm

  brooklyn matbord vitpigmenterad ek x-ben 220x95 cm
 • Matbord 120x60x76 cm massivt sheshamträ, Matbord

  matbord 120x60x76 cm massivt sheshamträ, matbord
  Detta snygga matbord i industriell stil blir ett unikt tillskott i ditt kök eller matrum. Detta matbord är tillverkat i massivt sheshamträ, även känt som rosenträ eller palisander: ett tropiskt träslag&hellip:
 • REFRESH Matbord 115 Runt Lackad Ek, Matbord

  refresh matbord 115 runt lackad ek, matbord
 • PLYMOUTH Matbord 150 cm Runt, Matbord

  plymouth matbord 150 cm runt, matbord
 • O Dining Table Matbord Ø100 cm, Stål/Grön marmor

  o dining table matbord ø100 cm, stål/grön marmor
  Matbordet O Dining Table är formgivet av Dennis Marquart för OX Denmarq. Matbordet passar perfekt för små utrymmen och tillför lyx och elegans med sina omsorgsfullt utvalda naturmaterial. Bordsskivan utgörs av en marmorskiva medan underredet är tillverkat av rostfritt stål. Välj bland följande marmorutföranden: vit Carrera, svart Marquina eller grön Indio.Skötselråd marmorbordFör att marmorn ska bevara sin ursprungliga yta är det viktigt att bordet behandlas varsamt och att de rekommenderade skötselråden följs noga. Innan bordet börjar användas bör det behandlas med ett skyddande syrfritt vax eller vit vaselinolja. Använd alltid underlägg för varma föremål eller föremål tillverkade av porslin, keramik eller silver som kan skrapa stenens yta. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Marmor är känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Använd alltid specialanpassade rengöringsmedel för marmor och undvik rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Taroli – vad är det?Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år.Läs om material och skötselråd här.
 • Paris Iläggsskiva 2 st Pebbles Grey

  paris iläggsskiva 2 st pebbles grey
 • SIMBA Matbord 120 cm, Matbord

  simba matbord 120 cm, matbord
 • BAHAMAS Bord 113x58 Vit, Matbord

  bahamas bord 113x58 vit, matbord
  Bahamas är ett stilsäkert bord som du kan ha utomhus. Placera gärna en ljuslykta eller din favoritblomma på bordet för att göra bordet personligt. Matchas enkelt med färg och form, är dessutom&hellip:
 • TABELL Matbord 90x90x78 cm, Matbord

  tabell matbord 90x90x78 cm, matbord
 • GENEVA Matbord 120 Runt Marmor Vit/Svart, Matbord

  geneva matbord 120 runt marmor vit/svart, matbord
  Geneva är ett av våra mest populära marmorbord med en trendriktig mix av både material och form. Den runda bordsformen mjukar upp intrycket av den strikta, stilrena marmorn och ger ett sofistikerat&hellip:
 • BOKOKA Matbord Natur/Svart, Matbord

  bokoka matbord natur/svart, matbord
  bordsskiva i akacia look
 • BOVIO Matbord 120 cm, Matbord

  bovio matbord 120 cm, matbord
  Bordet BOVIO är enkelt och stilrent som passar alla utrymmen. Bordets ben är tillverkade av ljust trä och lutar utåt något för en bättre stabilitet. Vit bordsskiva och bruna ben är en perfekt kombination.&hellip:
 • Fame Stol-K Antracit Polypropylen 57x84x55 cm

  fame stol-k antracit polypropylen 57x84x55 cm
 • TROOP Matbord Runt 110 cm Svart/Grå, Matbord

  troop matbord runt 110 cm svart/grå, matbord
 • TUNIS Matbord 140 Runt Svart/Svart, Matbord

  tunis matbord 140 runt svart/svart, matbord
 • BOBITI Matbord Grå/Svart, Matbord

  bobiti matbord grå/svart, matbord
 • Symphony 82 Matbord Ø105, Svartoljad Ek

  symphony 82 matbord ø105, svartoljad ek
  Symphony matbord från Haslev med en klassisk, dansk design i massiv ek med en vacker, svartoljad finish och en genuin, rustik look perfekt för alla hem. Bra att veta om Symphony matbord - Symphony uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Kombinera matbordet med en iläggsskiva från Haslev.- Matbordet kommer i olika storlekar.- Matbordet finns i olika utföranden. Hur bör du ta hand om matbordet?- För mer information ladda ned PDF.
 • Matbord vintage återvunnet trä, Matbord

  matbord vintage återvunnet trä, matbord
  Detta matbord i antik stil av återvunnet trä blir en tidlös detalj i ditt hem. Dess bordskiva i massivt trä tillhandahåller en stabil och säker yta för att placera glas, vaser, frukt och annat på.&hellip:
 • MARKO Matbord 160 Akacia Brun, Matbord

  marko matbord 160 akacia brun, matbord
 • KOALA Matbord 180x90 Akacia, Matbord

  koala matbord 180x90 akacia, matbord
 • GUSTAFS Matbord, Matbord

  gustafs matbord, matbord
 • Matbord 110 Grå, Matbord

  matbord 110 grå, matbord
 • Trädgårdsbord svart 150x80x74 cm stål och glas, Matbord

  trädgårdsbord svart 150x80x74 cm stål och glas, matbord
  Matbordet utstrålar ett modernt utseende i din trädgård, på din altan eller i ditt kök. Trädgårdsbordet har en stark konstruktion med en stålram med pulverlackerad yta. Glasskivan gör det enkelt&hellip:
 • Trädgårdsbord svart 70x70x73 cm konstrotting, Matbord

  trädgårdsbord svart 70x70x73 cm konstrotting, matbord
  Detta snygga matbord blir ett blickfång i din trädgård eller på din uteplats! Detta trädgårdsbord är tillverkat i PE-rotting och pulverlackerat sål och är hållbart och stadigt. Bordsskivan är&hellip:
 • PLATI Matbord 200 Vit, Matbord

  plati matbord 200 vit, matbord
 • COWAN Förlängningsbart Matbord 140 Ek/Vit, Matbord

  cowan förlängningsbart matbord 140 ek/vit, matbord
 • GEORGE Förlängningsbart Matbord 160 Ovalt Marmor/Svart, Matbord

  george förlängningsbart matbord 160 ovalt marmor/svart, matbord
  Förlängningsbart bord med vit marmorskiva och svarta ben.
 • RAKKE Matbord 160 Trä/Natur, Matbord

  rakke matbord 160 trä/natur, matbord
 • Trädgårdsbord svart 80x80x74 cm stål och glas, Matbord

  trädgårdsbord svart 80x80x74 cm stål och glas, matbord
  Matbordet utstrålar ett modernt utseende i din trädgård, på din altan eller i ditt kök. Trädgårdsbordet har en stark konstruktion med en stålram med pulverlackerad yta. Glasskivan gör det enkelt&hellip:
 • HOPPELI Matbord Vit/Brun, Matbord

  hoppeli matbord vit/brun, matbord
 • Matbord 180x90x76 cm massivt mangoträ, Matbord

  matbord 180x90x76 cm massivt mangoträ, matbord
  Detta stiliga matbord i trä har ett robust industriellt utseende som kommer bli ett särskiljande tillskott i ditt kök eller din matsal. Matbordet är tillverkat av massivt mangoträ, vilket är stabilt,&hellip:
 • Matbord i massivt återvunnet trä 240 cm, Matbord

  matbord i massivt återvunnet trä 240 cm, matbord
  Detta fantastiska matbord av trä i industriell stil kommer att passa perfekt i ditt kök eller matsal. Detta matbord är tillverkat i massivt återvunnet trä, vilket innebär att det har egenskaper från&hellip:
 • Loop Stand Bord 250 cm, Svart

  loop stand bord 250 cm, svart
  Loop Stand Table 250 cm är ett snyggt och mångsidigt matbord från Hay. Bordet går utmärkt att använda som matbord i köket och vardagsrummet likväl som arbetsbord på kontoret. Det karaktäristiska underredet i stål gör att det står stadigt på sina trebenta stativ. Bordsskivan görs i antingen laminat eller linoleum som gör det beständigt mot repor, tryck och stötar. Välj mellan färgerna vit, svart och grå. På grund av den långa bordsskivan rekommenderas tillbehöret Loop Stand Support. Supportskivan fäst under bordet. Bordet levereras omonterat. För mer information, se bifogat produktblad och produktmanual. Skötselråd, se nedan. Linoleum Vi rekommenderar rengöringsmedlet Riisfort Linoleums Care för ett bra skydd mot smuts och fläckar. Annars använd en urvriden trasa som sköljts i vatten eller en blandning av vatten och milt rengöringsmedel. Torka av tvålrester med torr trasa direkt. Om ytan blivit repad eller matt använd lämpligt rengöringsmedel anpassat för linoleum. Fläckar kan tas bort varsamt med Vit Spirit (Mineral Spirit) eller med en mirakelsvamp doppad i ljummet vatten eller linoleumrengöringsmedel. Torka torrt efter. Undvik alkaliska rengöringsmedel. Laminat Använd en urvriden trasa som sköljts i vatten eller en blandning av vatten och milt rengöringsmedel. Fläckar kan tas bort varsamt med ammoniak för hemmabruk samt en ren fuktig trasa eller en mirakelsvamp doppad i ljummet vatten. Använd aldrig mirakelsvampen torr. Torka av direkt med en torr och ren trasa. Undvik medel eller svampar som har en skrubbande effekt då de kan repa bordet. Loop Stand Round tillhör en serie som även omfattar runda bord och en klädhängare som är en av det mest populära i Hays sortiment.
 • Matbord 180x90x76 cm massivt sheshamträ, Matbord

  matbord 180x90x76 cm massivt sheshamträ, matbord
  Detta snygga matbord i industriell stil blir ett unikt tillskott i ditt kök eller matrum. Detta matbord är tillverkat i massivt sheshamträ, även känt som rosenträ eller palisander: ett tropiskt träslag&hellip:
 • TIARE Förlängningsbart Matbord 137 Vit, Matbord

  tiare förlängningsbart matbord 137 vit, matbord

Praktiska köksbord för vardag och bjudning

Ett litet köksbord för det lilla hushållet med 1-2 personer är praktiskt i vardagen. Om man däremot får besök och vill duka för ett större sällskap kanske bordet är för litet.

Det finns olika lösningar på detta där vissa har matsalsbord i vardagsrum, andra har matbord med iläggsskivor och några väljer slagbord med uppfällbar klaff.