Möbler
www.mobel.se

Köksbord

Köket i bordet är en central del i hemmet. Det är vid köksbord vi fyller på kroppen med energi och socialiserar med andra människor mestadels. Köksbordet är därför något som vi borde lägga lite extra pengar på jämfört med andra mindre använda möbler i hemmet.

I galleriet här nedanför kan du inhämta inspiration till ditt nästa bordköp. Eller kanske du vill bygga ett eget köksbord och vill se olika möjligheter. Kolla på bilderna direkt eller välj ett möbelmärke vars stil du gillar för att se deras onlineutbud.

Populärt inom köksbord

 • RIB Matbord Svart

  rib matbord svart
  Rib är ett stilrent och rymligt bord som är perfekt för både matsal och kök. Många får plats runt bordet då det inte har några bordsben, utan en stadig stomme centrerat under skivan. Rib är gjord av mangoträ och har ett vackert och trendigt ribbat underrede. Design & egenskaperRib har ett rustikt men elegant utseende. Vi rekommenderar att ha mellan 4-6 stolar runt bordet. Men då Rib är rymligt kan så många som 8 personer få plats samtidigt. Detta beroende på stolarnas bredd. Höjd från golv underkant av bordet är 73 cm.Bordet är runt vilket även gör det rymligt.Material & skötselRib är tillverkat för hand i mangoträ.Mango som träslag är mjukt och har en lång torkningsprocess. Bordet är känsligt mot värme och fukt. Använd alltid underlägg för glas, kastruller och dylikt. Vid avtorkning av bordet får inte rengöringsmedel användas. Den bets som används kommer i så fall nötas av och bordet efterhand bli blekt.Vid handtillverkning av ett levande material såsom mangoträ så kan vissa glipor uppstå när träet rör på sig.Leverans & förpackningRib levereras i två delarAntal förpackningar: 2 stFörpackningsmått: 130x130x15 cm / 57x57x82 cmVikt: 30 kg / 18 kgObservera att miljöbilden visar matbordet i brun färg.
 • DINE Matbord Runt Mango

  dine matbord runt mango
  Ett elegant och smakfullt matbord gjort av mangoträ. Bordets enkla utformning gör det till ett klassiskt val som inte går ur tiden. Ett härligt matbord att samla familj och vänner runt!Design & egenskaperDine är stilrent designad och passar med många olika inredningsstilar.Vi rekommenderar att ha mellan 4-6 stolar runt bordet. Detta beroende på stolarnas bredd. Bredd mellan bordsbenen är 45 cm upptill och 60 cm nedtill.Höjd från golv till underkant av bordet är 73,5 cm.Bordet är runt vilket även gör det rymligt.Dine har svarta metallben som smalnar av mot golvet. Material & skötselDine är tillverkad för hand i mangoträ.Mango som träslag är mjukt och har en lång torkningsprocess. Bordet är känsligt mot värme och fukt. Använd alltid underlägg för glas, kastruller och dylikt. Vid avtorkning av bordet får inte rengöringsmedel användas. Den bets som används kommer i så fall nötas av och bordet efterhand bli blekt.Vid handtillverkning av ett levande material såsom mangoträ så kan vissa glipor uppstå när träet rör på sig.Leverans & förpackningDine levereras omonterad.Antal förpackningar: 1 stFörpackningsmått: 121x121x24 cmVikt: 39 kgNotera att miljöbilderna visar bordet med acaciaträ.
 • OLIVIA Matbord 120 Vit/Mässing

  olivia matbord 120 vit/mässing
  Olivia är ett elegant matbord gjort av marmor med en vacker trumpetfot. Bordets runda form gör det till det perfekta bordet för dig som vill kunna få plats med många middagsgäster. Design & egenskaperOlivia är ett stilrent och modernt bord.Vi rekommenderar att ha mellan 4-6 stolar runt bordet. Men då Olivia är rymligt kan så många som 8 personer få plats samtidigt. Detta beroende på stolarnas bredd. Höjd från golv underkant av bordet är 72 cm.Olivia har inga bordsben, utan har istället en stadig stomme centrerad under skivan.Bordsskivan väger cirka 90 kg. Material & skötselBordsskivan är av marmor och har ett förstärkt underrede i MDF på ca 1,5 cm.Det unika med marmorbord är att det ena bordet inte blir det andra likt då marmor är ett naturmaterial som skiftar i nyans och mönster. Marmor är ett poröst material som är känsligt för spill. Man ska alltid torka upp allt man spiller på marmorn omgående. Vid skötsel av marmor ska man tänka på att marmorn är känslig mot syror. Därför ska man aldrig använda sura rengöringsmedel. Medel för avlägsnande av kalkbeläggningar, som exempelvis toalettrengöringsmedel är skadliga och orsakar frätskador. Sura vätskor som vin, ättika, vinäger, fruktjuice, kolsyra, kaffe etc är också skadliga. Använd rengöringsprodukter avsedda för sten.För daglig rengöring använd en disktrasa som fuktas med vatten och använd underlägg till alla glas.Bordet är polerat men inte impregnerat. Leverans & förpackningBordet levereras omonterad.Antal förpackningar: 1 stFörpackningsmått: 120x180x145 cmVikt: 150 kg
 • DINE Matbord Runt Acacia

  dine matbord runt acacia
  Ett elegant och smakfullt matbord gjort av acaciaträ. Bordets enkla utformning gör det till ett klassiskt val som inte går ur tiden. Ett härligt matbord att samla familj och vänner runt!Design & egenskaperDine är stilrent designad och passar med många olika inredningsstilar.Vi rekommenderar att ha mellan 4-6 stolar runt bordet. Detta beroende på stolarnas bredd. Bredd mellan bordsbenens är 45 cm upptill och 60 cm nedtill.Höjd från golv till underkant av bordet är 73 cm.Bordet är runt vilket även gör det rymligt.Dine har svarta metallben som smalnar av mot golvet.Material & skötselDine är gjord av det vackra materialet acaciaträ.Acacia är ett hårt träslag med underbara ådringar.Färgerna i akaciaträet kan variera, och går i toner från ljust bärnstensfärgat till en mörk ton som påminner om mahogny. Det är helt naturligt att träet rör sig över tid, former kan komma att ändras en aning och mindre glipor kan uppstå.Torka av ditt bord med en lätt fuktad trasa vid behov. Leverans & förpackningDine levereras omonterad.Antal förpackningar: 1 stFörpackningsmått: 121x121x24 cmVikt: 39 kg

Fler tips på köksbord

 • Matbord vit 120x60x75 cm metall, Matbord

  matbord vit 120x60x75 cm metall, matbord
  Detta iögonfallande rektangulära matbord med 4 ben i massivt bokträ blir ett bra val för ditt matrum. Matbordet har en modern design och passar alla inredningar. Dess enkla elegans tillför en känsla&hellip:
 • ENZAR Matbord Vit, Matbord

  enzar matbord vit, matbord
  Denna artikel säljs och levereras ej till Danmark.
 • Homemania Bord Förlängningsbart, Matbord

  homemania bord förlängningsbart, matbord
 • BAMRA Matbord 240 cm Återvunnen Teak/Svart, Matbord

  bamra matbord 240 cm återvunnen teak/svart, matbord
 • ANAVAL Matbord 210 cm Hopfällbart Svart, Matbord

  anaval matbord 210 cm hopfällbart svart, matbord
  Perfekt för mindre lägenheter! Du kan placera detta bord i ett vardagsrum, kök eller matsal. För att skapa ett mycket modernt, lite industriellt utseende passar bordet bra med plast- eller stoppade&hellip:
 • Brooklyn Matbord Mörkbrun Ek U-ben 220x95 cm

  brooklyn matbord mörkbrun ek u-ben 220x95 cm
 • Homemania Bord Förlängningsbart, Matbord

  homemania bord förlängningsbart, matbord
 • HOPPELI Matbord Röd/Brun, Matbord

  hoppeli matbord röd/brun, matbord
 • ELLE Matbord 121 cm Vit, Matbord

  elle matbord 121 cm vit, matbord
 • Cross Matbord Grå/Brun, Matbord

  cross matbord grå/brun, matbord
 • JORDTORP Matbord 120 cm Vit/Trä/Natur, Matbord

  jordtorp matbord 120 cm vit/trä/natur, matbord
  Förlängningsbart matbord. Längd 120+40 cm.
 • MYSI Matbord 160 Akacia Brun, Matbord

  mysi matbord 160 akacia brun, matbord
 • 81B Matbord, Björkfanér

  81b matbord, björkfanér
  Bord 81B från Artek är ett stabilt bord som exempelvis kan användas som matbord. Bordet formgavs av Alvar Aalto 1935 och är lika modernt och stilrent i dag. Är gjort i klarlackerad björk och finns i flera olika färger.
 • DELAURO Matbord 60x76 cm Svart/Trä/Natur, Matbord

  delauro matbord 60x76 cm svart/trä/natur, matbord
 • OMAHA Matbord 92 cm, Matbord

  omaha matbord 92 cm, matbord
  Material: gummi trä. Vikt: 19 Montering: Ben bör monteras Arter: Hevea brasiliensis Ursprung trä: Malaysia Produktfördelar: Exceptionellt lättskött, Stabil och hållbar konstruktion, Mycket reptålig&hellip:
 • DOVERA Matbord 120 Runt Vit, Matbord

  dovera matbord 120 runt vit, matbord
 • RORA Förlängningsbart Matbord 195x95 Vit/Vitpigmenterad, Matbord

  rora förlängningsbart matbord 195x95 vit/vitpigmenterad, matbord
 • Matbord med X-formade ben 200x100x77 cm massivt mangoträ, Matbord

  matbord med x-formade ben 200x100x77 cm massivt mangoträ, matbord
  Vårt matbord utstrålar en industriell känsla i ditt kök eller matrum. Matbordet är tillverkat i massivt mangoträ, ett tropiskt träslag som inte bara är starkt nog att bära tung vikt, utan även&hellip:
 • FARANOO Matbord 160 cm Vit/Svart, Matbord

  faranoo matbord 160 cm vit/svart, matbord
  Förbättra din matplats med detta rektangulära bord. Tillverkad av lättskött, slitstarkt härdat glas med vit marmor effekt är det perfekt för varje matsal. Hela konstruktionen är placerad på svarta&hellip:
 • Trädgårdsbord 60x60x30 cm impregnerat granträ, Matbord ute

  trädgårdsbord 60x60x30 cm impregnerat granträ, matbord ute
  Letar du efter något mer iögonfallande och elegant till trädgården? Detta trädgårdsbord i trä är ett perfekt val. Trädgårdsbordet är tillverkat i impregnerat granträ, vilket gör det stabilt,&hellip:
 • GRAVEL VI Matbord Vit, Matbord

  gravel vi matbord vit, matbord
 • CODIAB Matbord 130 Vit, Matbord

  codiab matbord 130 vit, matbord
 • ATAUN Matbord Runt Svart/Brun, Matbord

  ataun matbord runt svart/brun, matbord
 • O Table Matbord Rostfritt Stål/Grå Marmor Ø100

  o table matbord rostfritt stål/grå marmor ø100
 • Trädgårdsbord 180x90x75 cm massiv teak, Matbord ute

  trädgårdsbord 180x90x75 cm massiv teak, matbord ute
  Matbordet i teak har en klassisk design och är perfekt för middagar i det fria trädgården eller på uteplatsen. Denna teakmöbel har tillverkats av extremt tålig teak och har åldrats, ugnstorkats&hellip:
 • HAYLIE Matbord 200 Brun, Matbord

  haylie matbord 200 brun, matbord
 • BAMRA Matbord 240 cm Återvunnet Trä/Flerfärgad/Brun, Matbord

  bamra matbord 240 cm återvunnet trä/flerfärgad/brun, matbord
 • Fred Matbord Runt svart Ask 160 cm

  fred matbord runt svart ask 160 cm
 • ENZAR Matbord Vit, Matbord

  enzar matbord vit, matbord
  Denna artikel säljs och levereras ej till Danmark.
 • TORBA Förlängningsbart Matbord 160 Vit, Matbord

  torba förlängningsbart matbord 160 vit, matbord
 • Marcus Sidobord, Matbord ute

  marcus sidobord, matbord ute
 • Edge Matbord 200 Ink 2 Ilägg, Vit

  edge matbord 200 ink 2 ilägg, vit
  Edge Matbord 200 Ink. 2 ilägg från Englesson snyggt och praktiskt där iläggsskivorna förvaras inne i bordet.Bordet finns i i tre olika färger så som vitt svart och grått. Borden i Dark Oak och Nat.Oak är gjorda av Massiv ek, MDF samt efkfanér vilket gör dem lite dyrare. De andra är gjorda av av bok samt MDF och sen lackade.Det ingår 2st iläggsskivor á 45cm vilket då gör bordet totalt 290cm långt. Komplettera gärna med andra möbler i samma serie så som stolar, skänk eller avställningsbord.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks
 • OXVATTNET Bord 90 cm Trä/Natur Trä/Natur, Matbord

  oxvattnet bord 90 cm trä/natur trä/natur, matbord
 • RIB Matbord Brun

  rib matbord brun
  Rib är ett stilrent och rymligt bord som är perfekt för både matsal och kök. Många får plats runt bordet då det inte har några bordsben, utan en stadig stomme centrerat under skivan. Rib är gjord av mangoträ och har ett vackert och trendigt ribbat underrede. Design & egenskaperRib har ett rustikt men elegant utseende. Vi rekommenderar att ha mellan 4-6 stolar runt bordet. Men då Rib är rymligt kan så många som 8 personer få plats samtidigt. Detta beroende på stolarnas bredd. Höjd från golv underkant av bordet är 73 cm.Bordet är runt vilket även gör det rymligt.Material & skötselRib är tillverkat för hand i mangoträ.Mango som träslag är mjukt och har en lång torkningsprocess. Bordet är känsligt mot värme och fukt. Använd alltid underlägg för glas, kastruller och dylikt. Vid avtorkning av bordet får inte rengöringsmedel användas. Den bets som används kommer i så fall nötas av och bordet efterhand bli blekt.Vid handtillverkning av ett levande material såsom mangoträ så kan vissa glipor uppstå när träet rör på sig.Leverans & förpackningRib levereras i två delarAntal förpackningar: 2 stFörpackningsmått: 130x130x15 cm / 57x57x82 cmVikt: 30 kg / 18 kg
 • Matbord 180x90x76 cm massivt mangoträ, Matbord

  matbord 180x90x76 cm massivt mangoträ, matbord
  Detta matbord i trä med enkla och moderna linjer blir ett perfekt val till köket, matrummet eller andra rum. Dess träfibrer tillför en unik elegans till dina måltider. Mangoträ är ett tätt och&hellip:
 • SANVITA Matbord 120 cm Brun, Matbord

  sanvita matbord 120 cm brun, matbord
 • O Table Matbord Mässing/Matt Vit Marmor Ø100

  o table matbord mässing/matt vit marmor ø100
 • TUNIS Matbord 205x90 Vit/Grå, Matbord

  tunis matbord 205x90 vit/grå, matbord
 • LIBONA Matbord 180 Ek, Matbord

  libona matbord 180 ek, matbord
 • Olivia Matbord Vit/Ek 90x150 cm

  olivia matbord vit/ek 90x150 cm
 • ROEBURNDALE Matbord 60x105 cm Trä/Natur, Matbord

  roeburndale matbord 60x105 cm trä/natur, matbord
 • KULMBACH Förlängningsbart Matbord 200 Vit, Matbord

  kulmbach förlängningsbart matbord 200 vit, matbord
  KULMBACH är ett modernt och prisvärt matbord i vit högglans som ger ett fräscht intryck. Matbordet har en stilren design med en mix av rena och raka linjer som smälter samman. Med ett enkelt handgrepp&hellip:
 • Matbord för trädgård grå konstrotting och glas, Matbord

  matbord för trädgård grå konstrotting och glas, matbord
  Uppdatera din trädgård eller veranda med detta inbjudande matbord. Det tillgodoser dina gästers behov samtidigt som du får en perfekt matplats på din uteplats! Med vårt matbord kan du njuta av en&hellip:
 • Matbord INDUS D125xH766cm, Matbord

  matbord indus d125xh766cm, matbord
  Matbord INDUS D125xH76,6cm, bordplatta av mosaikekfaner, grå metallram Bordsskivan är täckt med naturlig mosaikfanér i borstad finish och oljad. Pulverlackerad metallfot.
 • NYLLINGE Matbord 55 cm Vit, Matbord

  nyllinge matbord 55 cm vit, matbord
 • IRIS Matbord 150 cm, Matbord

  iris matbord 150 cm, matbord
  Detta är ett ekbord av högsta kvalitet som du kommer att njuta av i många år framöver. Bordet är gjort av massivt trä. Det här är inte faner eller delfiner, som vi också har att erbjuda. Bordet&hellip:
 • ARDENIS Matbord 180 cm Svart, Matbord

  ardenis matbord 180 cm svart, matbord
 • BOYN Förlängningsbart Bord 160 cm Vit/Grå, Matbord

  boyn förlängningsbart bord 160 cm vit/grå, matbord
 • TAJA Förlängningsbart Matbord 160 Ek/Vit Högglans, Matbord

  taja förlängningsbart matbord 160 ek/vit högglans, matbord
 • Trädgårdsbord brun 200x200x74 cm konstrotting, Matbord ute

  trädgårdsbord brun 200x200x74 cm konstrotting, matbord ute
  Detta matbord i konstrotting har en fin design och kommer att bli mittpunkten i din trädgård eller på din uteplats! Detta bord är tillverkat i väderbeständig PE-rotting och härdat glas och är enkelt&hellip:
 • MIRAMARE Avlastningsbord 120 Ljus Marmor/Krom, Matbord

  miramare avlastningsbord 120 ljus marmor/krom, matbord
 • SOBRIDO Matbord 120 cm Vit/Vit, Matbord

  sobrido matbord 120 cm vit/vit, matbord

Praktiska köksbord för vardag och bjudning

Ett litet köksbord för det lilla hushållet med 1-2 personer är praktiskt i vardagen. Om man däremot får besök och vill duka för ett större sällskap kanske bordet är för litet.

Det finns olika lösningar på detta där vissa har matsalsbord i vardagsrum, andra har matbord med iläggsskivor och några väljer slagbord med uppfällbar klaff.