Möbler
www.mobel.se

Zuiver möbler

 • TV-bänk 'Barbier'

  tv-bänk 'barbier'
 • Skrivbord 'Barbier'

  skrivbord 'barbier'
  Det här smarta skrivbordet från varumärket Zuiver blir perfekt för den lilla lägenheten eller det trendiga sovrummet. Compact living i en skön design. Använd det flitigt, men när du vilar, lägg på en skön linneduk och några fina vaser så har du vips ett elegant blickfång att vila ögonen på. Ask är det rätta just nu, dessutom.
 • Fåtölj 'Jean' - Beige

  fåtölj 'jean' - beige
  Vacker fåtölj med avtagbart överdrag från varumärket Zuiver. Denna fåtölj har en enkel och avskalad design och är därför perfekt för dig som vill ha en snygg soffa som är behagligt för ögat att vila på. Komfortabel, vacker och prisvärd, allt på samma gång! Finns även som soffa.
 • TV-bänk 'Travis' - Valnöt

  tv-bänk 'travis' - valnöt
  Snyggt sideborad som fixar förvaringen i vår. Zuivers byrå i ekfaner och stål är otroligt användbar - den har både lådor och skåpdörrar! Denna pjäs gör ditt hem trendigt på en kick. Retrokänslan infinner sig direkt när du ställer in en så här cool vintagemöbel. Ställ gärna ett större blomsterarrangemang på, varför inte i en korallfärgad vas?
 • Fåtölj 'Nikki' - Brun

  fåtölj 'nikki' - brun
  Stol i snyggt i brunt PU-läder och fint tyg. Och ja du gissade rätt, den är från Zuiver. Uppgradera din arbetsplats eller ge ditt kök extra stilpoäng - denna passar allt. Gör sig bra med säsongens trendfärg puderrosa och korall. Men även i kombination med trendmetaller som koppar eller krom kommer den att imponera och signalera en trendig stilrenhet.
 • Bord 'Storm' - Natur 180x90

  bord 'storm' - natur 180x90
  Snyggt matbord i ask från Zuiver, som uppdaterar din matplats på ett kick. Köket blir en skön oas med den här pjäsen. Kan gärna kombineras med udda naturnära stolar för en skön retrokänsla som går igen i flera rum. En transparent vas gör sig bra, gärna med ett större blomsterarrangemang på fredagen.
 • Konsolbord 'Barbier'

  konsolbord 'barbier'
  Zuiver har med det här sideboardet lyckats återskapa det bästa med det danska eller skandinaviska 60-talet. Med det här eleganta bordet får du en smart förvaring samtidigt som modegraden stiger. Satsa på coola tapeter, varma kulörer och gärna stengods för att göra looken komplett.
 • Byrå/TV-bänk - Vit/Ekträ

  byrå/tv-bänk - vit/ekträ
  Den perfekta förvaringsmöbeln från varumärket Zuiver. Denna byrå passar lika bra till att förvara kläder i sovrummet som att använda som TV-bänk i vardagsrummet. Byrån är snygg och stilren i sin enkelhet och passar perfekt in i det modernt inredda hemmet.
 • Matbord 'Pilar' - 100cm

  matbord 'pilar' - 100cm
  Stilrent och trendigt matbord från det kända varumärket Zuvier. Detta runda bord är litet och praktiskt men har även väldigt hög design.
 • Fåtölj 'Albert' - Vit

  fåtölj 'albert' - vit
  En underbar sittmöbel i ursnygg plast. Denna stol från Zuiver osar reklambyrå i 60-talets New York och funkar lika bra i köket som i vardagsrummet. Där blir den en skön fåtölj, särskilt i kombination med mysiga kuddar och plädar i fina nyanser. Plastic fantastic! Så fint med vitt i ett avskalat minimalistiskt hem.
 • Fåtölj 'Albert' - Mörkgrå

  fåtölj 'albert' - mörkgrå
  Glöm inte att matplatsen är hemmets verkliga hjärta. Satsa på den här snygga stolen från Zuiver och ditt hem kommer att plocka alla stilpoäng. Den snygga finishen i en ultimat asfaltnyans gör sig perfekt i ett rustikt hem. Ultimat att kombinera med snygga kuddar och en pläd i alpacca. De coola benen i ask skapar ett vintagedoftande blickfång. Stolen är skön både i ett vardagsrum eller kök!
 • Fåtölj 'Albert' - Ljusgrå

  fåtölj 'albert' - ljusgrå
  Ljusgrått är otroligt elegant i ett stilrent kök eller vid en välordnad arbetsplats. I vår vill vi luta oss tillbaka och insupa elegansen. Denna retroinspirerade sittmöbel från Zuiver är perfekt för det lilla hemmet. Hörde vi compact living? Eller varför inte ge ditt kök lite kärlek? Satsa på flera i samma färg eller kombinera med exemplar i andra nyanser. Korall, ljusrosa, skärt, nude och gammelrosa gör sig bra med grått!
 • Fåtölj 'Albert' - Gammelrosa

  fåtölj 'albert' - gammelrosa
  Stol med 60-talskaraktär från Zuiver. Den fina finishen gör att du får plats med flera exemplar också i det lilla hemmet. Här har vi vårens trendfärg gammelrosa i en underbar vintagedesign. Zuiver skapar med denna färgklick ett snyggt blickfåg i din hall, eller varför inte i ditt arbetsrum? Tillsammans med den matta asken som framträder på ett elegant sätt i den här kombinationen blir stilpoängen full pott. Så snyggt i ett retroinspirerat hem! Kombinera med detaljer i puderrosa, cerise, babyrosa, cerise, korall eller skärt och ditt hem blir helt rätt.
 • Fåtölj 'Nikki' - Svart/Grå

  fåtölj 'nikki' - svart/grå
  Åh så skönt att luta sig tillbaka i denna kreation från Zuiver. Det sköna PU-lädret skapar en skön sittyta och tillsammans med det coola underredet i stål blir kontrasten trendig och rätt för säsongen. Kombinera med sköna plädar för en ulimat känsla. Den här stolen funkar som kontorsstol men också som avlastningsmöbel eller sittplats i ett vardadsrum.
 • Fåtölj 'Nikki' - Svart

  fåtölj 'nikki' - svart
  Denna stol från Zuiver osar reklambyrå i 60-talets New York och funkar lika bra i köket som i vardagsrummet. Det bekväma PU-lädret skapar en skön sittyta och tillsammans med det coola underredet i stål blir kontrasten trendig och rätt för säsongen. Med ett snyggt sideboard eller soffbord blir den en skön fåtölj, särskilt i kombination med mysiga kuddar och plädar i fina nyanser
 • Fåtölj 'Brit' - Mörkgrå

  fåtölj 'brit' - mörkgrå
  Åh sammet passar alla hem. I den här grå nyansen gör sig stolen från Zuiver särskilt bra. Den dova färgen skapar ett snyggt blickfång i ett retroinspirerat hem. Matcha med detaljer i färger du gillar, varför inte trendfärger som ockra eller korall. Denna stol är lika härlig vid en matplats som i ett avskalat vardagsrum.
 • Fåtölj 'Brit' - Rosa

  fåtölj 'brit' - rosa
  Stolar från Zuiver är helt rätt just nu. Just denna modell doftar parisisk lyx och ger ditt hem ett omedelbart trendlyft! Det industriella underredet skapar en fin kontrast mot det skära sammetsliknande tyget. Elle decoration har rapporterat att rosa just nu är det hetaste - och du rekommenderas att ta in olika nyanser: puderrosa, cerise, babyrosa, cerise, korall eller skärt. Så snyggt!
 • Fåtölj 'Feston' - Svart

  fåtölj 'feston' - svart
  En klassisk men samtidigt otroligt modern stol i skönt PU-läder och otroligt coola ben i svart pulverlackerat stål. Svårt att motstå denna kreation från Zuiver? Satsa på att kombinera med olika nyanser på kuddar och pläder. Vi tror att du kommer trivas bra på denna stol oavsett om den får tala för sig själv i det lilla hemmet, eller om den blir en del av en större soffgrupp.
 • Fåtölj 'Feston' - Orange

  fåtölj 'feston' - orange
  Det är så snyggt att uppdatera sitt hem med orange i vår. Alla längtar efter ockra, senap och eldrött. Här får du färgen i kombination med snygga ben i svart pulverlackerat stål och en vacker form som för tankarna till grafiska mönster. Passar både som arbetsstol och fåtölj i ett coolt vardagsrum. Med ett sidobord i terazzo och en filt i en neutral nyans blir blickfånget fulländat.
 • Fåtölj 'Feston' - Grå

  fåtölj 'feston' - grå
  Snygg stol från Zuiver i en kubinspirerad design. I vår vill vi experimentera med geometri och retrovibbar. Den här fåtöljer tickar alla boxar. Matcha med grafit, asfalt eller andra grå nyanser för en snygg palett. Den gör sig lika bra i köket som i ett minimalistiskt vardagsrum. Och glöm inte kuddar och plädar för den ultimata myskänslan!
 • Bord 'Storm' - Natur 220x90

  bord 'storm' - natur 220x90
  Fantastiskt matbord från Zuiver. De rundade designen skapar en mjuk känsla och asken gör sig bra med andra träslag, plast och glas. Ställ en snygg prydnad ovanpå - varför inte något havsinspirerat? Vid det här 220 cm långa bordet kan ni sitta hela gänget och diskutera det senaste inom konst och kultur.
 • Bord 'Glimpse' - Natur 120-162x80 cm

  bord 'glimpse' - natur 120-162x80 cm
  Utdragbart matbord i superhet ask från Zuiver. Det här eleganta bordet är perfekt för dig som gärna bjuder över gäster på helgen. Servera maten på färgglada tallrikar eller kör med neutrals för att låta bordet tala för sig själv. Det senaste är att matcha träslag som ask med nyanser i rosa, korall och koppar! Kör på det för en hög stilkänsla!
 • Bord 'Glimpse' - Svart 120-162x80 cm

  bord 'glimpse' - svart 120-162x80 cm
  Blir ni fler i helgen? Detta utdragbara matbord i superhet ask från Zuiver gör kvällen fulländad och skapar ett elegant blickfång! Snygg under en linneduk eller med fina ljusstakar i mässing. Servera maten på färgglada tallrikar eller kör med neutrals för att låta bordet tala för sig själv. Underbar pjäs!
 • Soffbord 'Marble Power'

  soffbord 'marble power'
  Detta soffbord från Zuiver skapar en snygg kontrast i ditt vardagsrum. Sten är nu det allra hetaste och den här varianten ökar stilkänslan ordentligt. Tänk italiensk palazzo när du inreder, och även det lilla hemmet får en ordentlig trendinjektion. Matcha med en ordentlig fruktskål och en vas i frostat grönt glas för ett snyggt blickfång. Det här är en ordentlig och iögonfallande pjäs som väger 60 kg.
 • Sidobord 'Tray' - Ek

  sidobord 'tray' - ek
  Fantastiskt behändigt brickbord från Zuiver. Du kan ha det i hallen som avlastningsmöbel, eller ställa en söt kruka ovanpå för en naturnära känsla. Matcha den med din favoritfåtölj och en elegant vas i glas för ett underskönt vardagsrum. Det här är skandinavisk minimalism när den är som bäst.
 • Sidobord - Ekträ och marmor S

  sidobord - ekträ och marmor s
  Kombinationen av naturmaterial när det är som bäst! Vackert ekträ tillsammans med vit marmor gör detta soffbord lika stilsäkert som sobert. Zuvier grundades 2009 och är ett exklusivt och stilsäkert designvarumärke från Amsterdam. Reforma Sthlm är hittills den enda återförsäljaren i Sverige som fått möjlighet att sälja deras produkter så passa på att bli en av de första att låta någon av deras produker flytta hem till dig!
 • Soffbord Cupid - Svart

  soffbord cupid - svart
  Minimalistiskt och stilren design när den är som bäst! Svart soff- eller sidobprd som har en diskret design som passar alla moderna hem!
 • Soffbord Cupid - Koppar

  soffbord cupid - koppar
  Det här bordet blir garanterat ett smycke i ditt hem! Trendig metall tillsammans med en stilren design gör detta bord till en av våra absokuta favoriter just nu!
 • Soffbord Cupid - Guld

  soffbord cupid - guld
  Det här bordet blir garanterat ett smycke i ditt hem! Trendig metall tillsammans med en stilren design gör detta bord till en av våra absoluta favoriter just nu!
 • Soffbord 'Cupid Marble' - Vit marmor

  soffbord 'cupid marble' - vit marmor
  Åh så vackert. Detta glasbord med vit marmorlaminat gör ditt hem till en vacker plats med hög stilkänsla. Du kommer att känna hur elegansen direkt höjs. Matcha det med ränder eller rutor, gärna i skopgsgrönt eller ockra. Det finns inga sittmöbler som inte får sig en snygg touch bredvid denna pjäs från trendvarumärket Zuiver.
 • Sidobord 'Geo'

  sidobord 'geo'
  Hur coolt är inte detta grafiskt inspirerade – och geometriskt fulländade – sidobord från det nederländska varumärket Zuiver? Överallt i inredningsvärlden ser vi nya heta och innovativa former och mönster samsas om uppmärksamheten. Vi vill inte längre bara inreda sobert och elegant – vi är nu sugna på att sticka ut hakan i våra hem. Vi imponeras därför direkt av den här snygga pjäsen, och vi tror att dina gäster kommer att reagera likadant. Så snyggt att använda som piedestal eller blombord för dina retrovaser eller vintageljusstakar i ditt vardagsrum. Matcha också med mönstade filtar och pläder!Denna artikel är "Recycled" vilket betyder att denna artikel är tillverkad av helt och hållet, eller delvis, återvunna material. Gör ett mer miljömässigt hållbart val genom att klicka hem denna artikel och minska din belastning på vår jords resurser!
 • Fåtölj 'Polly' - Grön

  fåtölj 'polly' - grön
  Ursnygg retro fåtölj från serien Polly! Denna fåtölj har en cool retro design och kommer ge ditt hem en lekfull men samtidigt elegant känsla. Den iögonfallande designen passar perfekt till den moderna inredningsstilen.
 • TV-bänk 'Travis' - Svart/Ek

  tv-bänk 'travis' - svart/ek
  Förvaring som knappast skrymmer! Zuivers eleganta byrå i ekfaner och stål har både eleganta lådor och praktiska skåpdörrar! Denna förvaringsmöbel gör ditt hem trendigt direkt. Inredningen är lätt när du investerar i en så här cool vintagemöbel. Som pricken över i rekommenderar vi att placera vackra prydnader och coffee table-böcker ovanpå.
 • Bordslampa Tripod - Trä och vit

  bordslampa tripod - trä och vit
  Klassisk textilskärm med stilrent stativ i träfaner skapar tillsammans denna bordslampa som är lika modern som tidlös. Finns i svart och vitt utförande. 160 cm PVC-kabel med på / av-knapp. Ljuskälla: E27, max. watt Energieffektivitetsklass: A ++ - E (Energy 1) Zuvier grundades 2009 och är ett exklusivt och stilsäkert designvarumärke från Amsterdam. Reforma Sthlm är hittills den enda återförsäljaren i Sverige som fått möjlighet att sälja deras produkter så passa på att bli en av de första att låta någon av deras produker flytta hem till dig!
 • Matbord 'Glimpsy' - 180/240x90

  matbord 'glimpsy' - 180/240x90
  Smidigt och snyggt utdragbart bord som kan bli två olika storlekar. Detta är perfekt om ni ofta är många vid bordet men till vardags vill ha ett lite mindre bord.
 • Fåtölj 'Doulton' - Grå

  fåtölj 'doulton' - grå
  Blockfärgad fåtölj i snyggt grå från Zuiver. Det snygga underredet i svart lackat stål skapar en snygg kontrast mot det dova tyget. Den här stolen passar vid ditt matbord eller ett elegant skrivbord, gärna i ask eller ek. Varför inte kombinera med ett par kuddar i trendnyanser som rosa och nude?
 • Fåtölj 'Doulton' - Grön

  fåtölj 'doulton' - grön
  Den här våren handlar allt om kontraster. Stolen sitter du skönt på både i köket och vardagsrummet. Satsa på att mjuka upp retrodesignen med ljusa färger och miljöer. Med växter skapar du en fin oas runt din sittplats. Grönt och grått är bästa vänner i färgskalan, och de här nyanserna gör sig särskilt bra tillsammans i denna pjäs.
 • Fåtölj 'Doulton' - Blå

  fåtölj 'doulton' - blå
  Perfekt stol för det lilla hemmet. Den här grå och turkos fåtöljen från Zuiver gör ditt hem till en trendig plats, oavsett om du i övrigt satsat på minimalism eller en mer rustik känsla. Det snygga underredet i svart lackat stål gör looken komplett och skapar ett snyggt och elegant blickfång. Finishen gör sig bra till både linne och sammet. Blått är så fint!
 • Fåtölj 'Doulton' - Brun

  fåtölj 'doulton' - brun
  Snygg fåtölj från Zuiver med fin blockfärg. Det industriellt inspirerade underredet i svart lackat stål skapar en cool kontrast och ett grafiskt blickfång. Matcha gärna med mjuka material och plädar. Men den här stolen funkar också som kontorsstol. Din kreativitet kommer flöda när du sätter sig här! Passa också på att investera i några sköna kuddar för ultimat komfort.
 • Fåtölj 'Albert' - Brungrå

  fåtölj 'albert' - brungrå
  Retronostalgin är här fulländad. Denna iögonfallande stol från Zuiver får dig att längta hem. Använd som en avlastningsmöbel, eller som skön mysfåtölj. Matcha med coola färger, varför inte ockra eller orange. En pläd i korall skulle inte sitta fel. Det är helt avgörande för stilkänslan i hemmet, men även din trivsel, att du sitter skönt, och därför är den här pjäsen perfekt.
 • Fåtölj 'Albert' - Grön

  fåtölj 'albert' - grön
  Uppdatera ditt vardagsrum! Den här stolen från Zuiver i skönt grön passar även vid ditt matbord eller ett elegant skrivbord, gärna i ask, glas eller ek. Denna stol från Zuiver har otroligt coola träben som gör mjukar upp i ett avskalat hem! Uppgradera din arbetsplats eller ge ditt kök extra stilpoäng - denna passar allt.
 • Fåtölj 'Nikki' - Brun/Grå

  fåtölj 'nikki' - brun/grå
  Snygg fåtölj från Zuiver med fin blockfärg i olika bruna nyanser. Det industriellt inspirerade underredet i svart lackat stål skapar en trendig känsla med storstadspuls. Den här stolen funkar som kontorsstol men också som avlastningsmöbel eller sittplats i ett vardadsrum. Så fin med detaljer i korall och mässing i den övriga inredningen. Finishen gör sig bra till både rutor och ränder.
 • Fåtölj 'Brit' - Petrol

  fåtölj 'brit' - petrol
  Den här stolen från Zuiver är helt rätt just nu, och lär göra sitt intåg på såväl trendiga barer som cafér på Södermalm i Stockholm. Matcha den i ditt hem med retrodetaljer eller vintagemöbler. Den står snyggt tillsammans med bord i avskalat trä - ask, ek eller teak vore perfekt. Var inte rädd att kombinera med andra nyanser! Släng på en skön pläd i linne eller alpacca för ultimat myskomfort.
 • Fåtölj 'Feston' - Brun

  fåtölj 'feston' - brun
  Satsa på en skön sittplats i vår! Denna stol från Zuiver är i PU-läder och har otroligt coola ben i svart pulverlackerat stål. Uppgradera din arbetsplats eller ge ditt kök extra stilpoäng - denna passar allt. Brunt sig bra med säsongens trendfärg puderrosa och korall. Den här stolen passar vid ditt matbord eller ett elegant skrivbord, gärna i ask (snyggt att matcha benen) eller ek.
 • Bord 'Storm' - Svart 180x90

  bord 'storm' - svart 180x90
  Matbord i svartmålad ask från Zuiver. Denna möbel uppdaterar din matplats på ett kick. Köket blir en skön oas när du kombinerar det med naturnära material som rotting och ek, för en skön retrokänsla väljer du 60-talsstolar i färgglad plast. En transparent vas gör sig bra ovanpå, gärna med ett större blomsterarrangemang på fredagen.
 • Bord 'Storm' - Svart 220x90

  bord 'storm' - svart 220x90
  Åh här vill man sätta sig och mysa! Fantastiskt matbord från Zuiver. De rundade designen skapar en mjuk känsla och den svartmålade asken matchar dina önskemål. Ställ en snygg prydnad ovanpå för att bryta av mot det minimalistiska. Vid det här 220 cm långa bordet kan ni hänga hela gänget!
 • Runt matbord 'Marble' - Vit Ø90

  runt matbord 'marble' - vit ø90
  "Ett runt matbord i det trendsäkra och klassiska naturmatrealet marmor. Bordsskivan är 16mm vit marmor som sedan ligger på en melaminbelagd MDF-skiva för extra styrka och slittålighet. Marmorn är i högglans vilket gör det ännu lättare att undehålla då ytan är undrhållsfri, helt perfekt! Underredet är tillverkat i rostfritt stål, pulverlackerad i matt svart. "
 • Soffbord 'Tray' - Ek

  soffbord 'tray' - ek
  Åh vilket sött brickbord från Zuiver. Detta passar som snyggt sidobord i vilket rum som helst. I det lilla hemmet blir det ett coolt soffbord att ställa vinglaset eller tekoppen på. De eleganta benen i svarfärgat stål skapar en snygg kontrast mot den runda skivan. Satsa på en soffa eller fåtölj i lugna färger för en underbar oas.
 • Sidobord - Ekträ och marmor L

  sidobord - ekträ och marmor l
  Kombinationen av naturmaterial när det är som bäst! Vackert ekträ tillsammans med vit marmor gör detta soffbord lika stilsäkert som sobert. Zuvier grundades 2009 och är ett exklusivt och stilsäkert designvarumärke från Amsterdam. Reforma Sthlm är hittills den enda återförsäljaren i Sverige som fått möjlighet att sälja deras produkter så passa på att bli en av de första att låta någon av deras produker flytta hem till dig!
 • Sideboard Hide and Seek - Vit

  sideboard hide and seek - vit
  Detta sidobord är svaret på var man ska lägga den där fula (men nödvändiga) fjärrkontrollen?! På ena sidan bordet döljer sig ett lika praktiskt som snyggt fack där du kan gömma undan småsaker m.m. Helt briljant! Material: MDF-trä
 • Soffbord Cupid - Silver

  soffbord cupid - silver
  Det här bordet blir garanterat ett smycke i ditt hem! Trendig metall tillsammans med en stilren design gör detta bord till en av våra absoluta favoriter just nu!
 • Soffbord Cupid - Koppar Large

  soffbord cupid - koppar large
  Det här bordet blir garanterat ett smycke i ditt hem! Trendig metall tillsammans med en stilren design gör detta bord till en av våra absoluta favoriter just nu!
 • Soffbord Cupid - Koppar Xlarge

  soffbord cupid - koppar xlarge
  Det här bordet blir garanterat ett smycke i ditt hem! Trendig metall tillsammans med en stilren design gör detta bord till en av våra absokuta favoriter just nu!
 • Soffbord 'Cupid' - Svart L

  soffbord 'cupid' - svart l
  Åh svart glas är det rätta just nu. Med detta bord från Zuiver tar du en rejäl genväg mot en hög modegrad i hemmet. Matcha med snygga ljusstakar eller lyktor i mässing för en antik blinkning. Det finns också en retrokänsla i det här industriella bordet - om du matchar den med poppiga kulörer får du fram det bästa ur den looken.
 • Soffbord 'Cupid' - Svart XXL

  soffbord 'cupid' - svart xxl
  Snyggt glasbord i svart modell större. Runt det här coola kan ni samlas för en härlig förfest, eller varför inte en mysig filmkväll? Matcha det med fåtöljer i sammet för en perfekt vintagelook. Det finns alla möjligheter att köra på minimalism - ställ bara dit ett par böjträstolar i caféstil och du höjer stilkänslan direkt.
 • Sidobord 'Dendron' S

  sidobord 'dendron' s
  Mangoträ är just nu det alla är ute efter. Så snyggt till dina bekväma fåtöljer i sammet. Det här sidobordet från Zuiver kan vara ultimat i ett litet hem, eller funka som en piedestal till dina växter. Det skapar en naturnära känsla och gör dig sugen på att komma hem till din oas. Passar till vaser och prydnader i stengods och glas.
 • Sidobord 'Dendron' L

  sidobord 'dendron' l
  Vi älskar retrodesign, och det här bordet från Zuiver är helt rätt! Mangoträ är det alla är ute efter den här säsongen! Så snyggt till dina bekväma fåtöljer i sammet. Det skapar en naturnära känsla och gör dig sugen på att komma hem till din oas. Gör sig så bra till skandinavisk minimalism!
 • Soffbord 'Cupid Marble' - Svart

  soffbord 'cupid marble' - svart
  Svart marmorlaminat skapar en skön mystik i det annars avskalade hemmet. Matcha det här glasbordet från Zuiver med sammet och dova kulörer för en sensuell känsla i hemmet. Det gör sig bra med de flesta träslag, men kanske särksilt hårt bankar våra trendhjärtan för ask denna säsong.
 • Sidobord 'Jason'

  sidobord 'jason'
  Detta bord med snygg och elegant fot gör sig perfekt i ditt avskalade vardagsrum. Zuiver har skapat en perfekt möbel för ditt hem. Matcha den med sammet, linne eller bomullsdetaljer för en skön stilkänsla. Med en iögonfallande vas eller prydnad i stengods blir blickfånget vad du önskar.
 • Sidobord/soffbord 'Pepper'

  sidobord/soffbord 'pepper'
  Ek är det absolut hetaste just nu. Vi ser pjäser i ek och ekfaner hos alla de hetaste varumärkena den här säsongen, gärna i kombination med andra nordiska träslag. Det här är ett snyggt sidobord i ett vackert utförande från det nederländska varumärket Zuiver, där det mörkbruna skiftar perfekt med det ljusbruna i det snygga materialet. Vi älskar också den praktiska formen i detta smarta sidobord. Lika snyggt blir det i ett större vardagsrum som i en enrumslägenhet som präglas av compact living-stilen. Matcha gärna med blockljus och vintageinspirerade eller loppisfyndade ljusstakar i någon av säsongens trendmetaller!Denna artikel är "Recycled" vilket betyder att denna artikel är tillverkad av helt och hållet, eller delvis, återvunna material. Gör ett mer miljömässigt hållbart val genom att klicka hem denna artikel och minska din belastning på vår jords resurser!
 • Sidobord/soffbord 'Pepper'

  sidobord/soffbord 'pepper'
  Ett helt underbart soffbord från det coola nederländska varumärket Zuiver som går hem i de flesta kretsar. Oavsett om du satsar på skandinaviskt avskalad inredning eller vill ha det mer brokigt och bohemiskt är det här sidobordet helt perfekt. Du kan dessutom använda det här sidobordet som blombord eller piedestal för rufsiga plantor eller din fredagsbukett. Det är gjort av ekfaner och trendmetallen stål. Det gillar vi, eftersom ek är något av det absolut hetaste just nu. Vi ser pjäser i ek och ekfaner hos alla de hetaste varumärkena den här säsongen, gärna i kombination med andra nordiska träslag.Denna artikel är "Recycled" vilket betyder att denna artikel är tillverkad av helt och hållet, eller delvis, återvunna material. Gör ett mer miljömässigt hållbart val genom att klicka hem denna artikel och minska din belastning på vår jords resurser!
 • Fåtölj 'Polly' - Grå

  fåtölj 'polly' - grå
  Ursnygg retro fåtölj från serien Polly! Denna fåtölj har en cool retro design och kommer ge ditt hem en lekfull men samtidigt elegant känsla. Den iögonfallande designen passar perfekt till den moderna inredningsstilen.
 • Bordslampa Highland - Vit

  bordslampa highland - vit
  Highland är en av höstens "must haves"! En lika enkel som snygg bordslampa som passar alla hem och stilar! Lampan består av tre trä- och gummiklädda metallben och en sober lampskärm i textil. Highland bordslampa är det perfekta valet om du har en yta som behöver lysas upp lite extra! Sladd med on/off knapp.
 • Vägghylla - Vit marmor/Läder

  vägghylla - vit marmor/läder
 • Vägghylla - Grön marmor/Läder

  vägghylla - grön marmor/läder
 • Konsolbord 'Barbier' - Valnöt

  konsolbord 'barbier' - valnöt
  Zuiver vet hur man skapar möbler som har det där lilla extra! Detta konsolbord har en enkel skandinavisk design som gör sig fin tillsammans med de flesta inredningsstilarna. Med det här eleganta bordet får du en smart förvaring samtidigt som modegraden stiger.
 • Tv-Bänk 'Barbier' - Valnöt

  tv-bänk 'barbier' - valnöt
  Den populära TV-bänken Barbier har nu kommit i ny mörkare färg! Den stilrena designen och färgen gör sig perfekt ihop, och detta kommer inte bara bli en möbel din TV vilar på, utan den kommer också ta inredningen till nya höjder i hemmet! Vi tipsar om att satsa på coola tapeter, varma kulörer och gärna stengods för att göra looken komplett.
 • Bordslampa 'Pixie Pink'

  bordslampa 'pixie pink'
  Mycket fin rosa bordslampa i en härligt rundad kreativ form. Lampfoten är rundad och klotformig och från denna löper en rosa båge som sträcker sig upp till lampskärmen som är fäst på denna. Lampskärmen har en mjuk rund trattform. Denna bordslampa fungerar utmärkt som mysbeslysning eller som bordslampa på kontoret eller barnrummet. Den rosa färgen och den mjuka formen är härlig att piffa upp hemmet med. Lampan har en höjd på 38.5 cm. och är gjord av pudertäckt järn.