Möbler
www.mobel.se

WOOOD möbler

Stolar, fåtöljer, bord och skåp ingår i sortimentet av möbler från WOOOD. Det är ett holländskt varumärke som till stora delar använder massivt trä (FSC-certifierat) kombinerat med tyger och detaljer i olika mönster och färger.

 • DAMON Matbord Vit D100

  damon matbord vit d100
  Detta är ett stilrent runt matbord i betongimitation som fungerar bra att använda både utom- och inomhus. Bordet har en sträv yta med struktur likt riktig betong. Tack vare ett skyddande lager är Damon till stor del vattenavvisande, dock rekommendera försiktighet med att lämna bordet utomhus året runt. Ett snyggt och modernt matbord med plats att samla hela familjen runt.Design & egenskaperSnyggt och stilrent matbord.För inom- och utomhusbruk.Har måtten 76x100 cm. Material & skötselMaterialet är fiberlera som har behandlats för att göra bordet vattenresistent.Om bordet lämnas utan skydd ute i ett helt år kan bordsskivan ta skada. Ta in bordet under vintern.Bäst hållbarhet uppnås om bordet skyddas från regn och dagg.Rekommenderat underhåll av fiberlera som material är att tvätta med en mjuk borste, vatten och tvål. Torka bort fläckar direkt för bästa resultat.Rekomenderas att täckas med möbelskydd när bordet inte används - luftspalt mellan möbel och skydd.Leverans & förpackningLevereras omonterad.Antal förpackningar: 2 stFörpackningsmått: 110x110x18 / 81x54,5x54,5 cm. Vikt: 25 / 15 kg
 • WOOOD Gravure New TV-Benk 150 cm flervalg-Espresso Ask

  woood gravure new tv-benk 150 cm flervalg-espresso ask
  Materiale Eik / furu / ask Farge Naturlig / sort / brun Funksjon: "push-to-open" dører Mål: 56x150x44 (H X L X D) NB: Leveringstid ca. 4 uker.
 • Woood Forrest TV-bänk mangoträd

  woood forrest tv-bänk mangoträd
  Material: mangoträ Färg finish: Naturlig Mått: 54x140x42 (HXBXD) Ursprungsland IN
 • RONJA Sideboard Metall Svart

  ronja sideboard metall svart
  Ronja är ett praktiskt sideboard med industriell look. Möbeln har tre sektioner med glasdörrar samt skåp med en hylla invändigt. Ronja är tillverkad av metall och har en bordsyta av glas, vilket skapar en tilltalande kontrast.Design & egenskaperPraktisk möbel med industriell look.Skåpen har höjden: 37,5 cm.Glasskåpen har höjden: 23 cm.Maxvikt per hylla: 20 kg.Material & skötselTillverkad av metall och glas.Metallen har en fin patina.Leverans & förpackningLevereras omonterad.Antal förpackningar: 1 stFörpackningsmått: 25x155x88 cmVikt: 35,55 kg.
 • Lois Fotpall Natur

  lois fotpall natur
  Lois är en snygg fotpall i modern design. Stommen är tillverkad i eukalyptusträ och sitsen i vävd polyeten. Kombinera din favoritfåtölj med denna sköna fotpall för ultimat komfort. Går att vika ihop för enkel förvaring.Design & egenskaperHopfällbar fotpall i naturmaterial.Tillverkad i eukalyptusträ och polyeten.Ej för utomhusbruk.Leverans & förpackningLevereras monterad.Antal förpackningar: 1 stFörpackningsmått: 58x50x10cmVikt: 2,4 kg
 • WOOOD - Fåtölj Celine - Vit

  woood - fåtölj celine - vit
  Bekväm fåtölj med mjuk klädsel Klädsel av supermjukt teddytyg (100% polyester) Ljusa träben H 83 cm x B 80 cm x D 80 cm Celine fåtölj är en mycket vacker sittmöbel. Celine fåtölj, ur en kollektion från det nederländska märket WOOOD, har supermjuk klädsel av teddytyg i offwhite färg. Fåtöljen är otvivelaktigt mycket bekväm. Teddytyget är tillverkat av 100% polyester och fåtöljen har fyra stabila träben. Benen har en ljus träfärg vilket ger möbeln en rofylld känsla. Celine fåtölj har en total höjd på 83 cm och mäter 80 cm på det bredaste stället. Celine har en sitthöjd på 44 cm, en sittbredd på 61 cm och ett sittdjup på 52 cm. Perfekt för många avkopplande och roliga stunder! För att skydda hårda golv, sätt möbeltassar av filt under benen. Teddytyget kräver noggrann skötsel på grund av den ljusa färgen och höga luggen. Använd en fuktig handduk för att suga upp fläckar, men gnugga inte.
 • Lois Fotpall Brun

  lois fotpall brun
  Lois är en snygg fotpall i modern design. Stommen är tillverkad i eukalyptusträ och sitsen i vävd polyeten. Kombinera din favoritfåtölj med denna sköna fotpall för ultimat komfort. Går att vika ihop för enkel förvaring.Design & egenskaperHopfällbar fotpall i naturmaterial.Tillverkad i eukalyptusträ och polyeten.Ej för utomhusbruk.Leverans & förpackningLevereras monterad.Antal förpackningar: 1 stFörpackningsmått: 58x50x10cmVikt: 2,4 kg
 • TRÄ Sara liten soffa - varm lila polyester sammet och trä

  trä sara liten soffa - varm lila polyester sammet och trä
 • TRÄ Sara liten soffa - benvit polyester teddytyg och trä

  trä sara liten soffa - benvit polyester teddytyg och trä
 • NANCY Sängbord Svart

  nancy sängbord svart
  Nancy är ett modernt nattduksbord/sängbord som lätt skruvas upp på väggen. Dess stilrena och praktiska look gör att den passar in överallt. Speciellt praktiskt är sängbordet då den inte är beroende av avståndet till golvet, därför passar den både till höga sängar och våningssängar. I ett gästrum eller barnrum med våningssängar kan båda sängarna få ett nattduksbord vid sidan av sängen. Nattduksbordet har en hylla och en låda för förvaring. Stilrent och snyggt!Design & komfortNancy är ett modernt och stilrent sängbord från WOOOD.Sängbordet är 20 cm högt, 34 cm brett och har ett djup på 30 cm.Lådans mått är höjd 9 cm och bredd 32 cm, den är ca 30 cm djup. Lådan klarar en belastning på 5 kg.Hyllplanet under har ett hålrum som är 9x32x38 cm. Hyllan klarar en belastning på 5 kg.Material & skötselSängbordet är tillverkat i MDF.Upphängningssystem: Del för upphängning H 4 x B 31,5 x D 1,5 cm, inklusive 2+1 skruvar och 2+1 universalväggspluggar.MDF-skivmaterialet i WOOOD:s kollektioner är tillverkade av pressade träfibrer som binds under tryck med harts. Som ger materialet en mycket slät yta. Varje fanerad MDF-skiva har en transparent skyddande beläggning.Leverans & förpackningLevereras i ett paket med medföljande monteringsanvisning. Är enkel att montera.Antal förpackningar: 1 st.Förpackningsmått: 40x36x26 cm.
 • Zola Sängbord M Svart

  zola sängbord m svart
  Zola är ett stilrent sängbord med tidlös design. En kombination av pulverlackad metall och mörk tall som ger ett industriellt intryck. Har en utdragbara låda som ger dig ordentligt med plats för dold förvaring. Passar utmärkt bredvid sängen men även som ett mindre sidobord i vardagsrummet. Design & komfortModernt sängbord med stängd förvaring. Tillverkat i tall och pulverlackad metall.Har måtten: 74x40x35 cm.Leverans & förpackningLevereras omonterat. Antal förpackningar: 1 st. Förpackningsmått: 8,1x57,6x38,6 cm.Vikt: 7 kg.
 • MAE Soffbord Sepia

  mae soffbord sepia
  Mae är ett härligt soffbord som fångar blicken med sina lekfulla organiska former. Bordet har en smal benstomme och bordsskrivan har en upphöjt kant som ger extra stabilitet för glas och skålar.Design & egenskaperHärligt soffbord med organiska former.Har dimensionerna 40x61x50 cm.Bordsskivan har en upphöjd kant på 2 cm.Sidobordet har en bärkraft på 10 kg jämnt fördelat. Själva bordet väger drygt 2 kg.Material & skötselBordsskivan på Mae är gjord av stark MDF, benen är gjorda av furu.Behandlat furu och MDF är lätt att hålla rent med en lätt fuktig trasa. För att undvika ringar och fläckar i träet är det lämpligt att torka fuktiga fläckar omedelbart.Leverans & förpackningSoffbordet levereras i ett paket. Benen är lätta att montera med hjälp av den bifogade monteringsanvisningen.
 • WOOOD Trey sidobord, runt - svart järn

  woood trey sidobord, runt - svart järn
 • WOOOD Bean hörnsoffa, höger - armygrön skinnfiber/polyester

  woood bean hörnsoffa, höger - armygrön skinnfiber/polyester
 • WOOOD Bean hörnsoffa, höger - cognac läderfiber/polyester

  woood bean hörnsoffa, höger - cognac läderfiber/polyester
 • WOOOD Bean 3,5-personers soffa - cognac läderfiber/polyester

  woood bean 3,5-personers soffa - cognac läderfiber/polyester
 • WOOOD Bean hörnsoffa, vänster - cognac läderfiber/polyester

  woood bean hörnsoffa, vänster - cognac läderfiber/polyester
 • WOOOD Damon matbord, runt - brun fiberlera

  woood damon matbord, runt - brun fiberlera
 • Lize Sidobord Set om 3

  lize sidobord set om 3
  Lize är ett set av tre stycken stilrena sidobord som har ett nätt uttryck. Borden är runda, har lätt utställda ben och är i olika höjd och diameter. Dess stomme är av metall och har en bordsskiva av återvunnen teak.Design & egenskaperStilrena sidobord med nätt design.Det lägsta bordet har storleken: 74x42 cm.Det mellersta bordet har storleken: 58x48 cm.Det högsta bordet har storleken: 45x56 cm.Material & skötselStommen är tillverkad ac metall.Bordsskivan är av återvunnen teak.Vi rekommenderar att använda tassar till borden för att skydda golvet.Leverans & förpackningLevereras omonterad.Antal förpackningar: 1 stFörpackningsmått: 14x78x78 cmVikt: 18,4 kg.
 • MESA Sidobord XL Trä Svart

  mesa sidobord xl trä svart
  Ett snygg och stilrent soffbord i trä. Mesa passar in i alla hem tack vare sin enkla och avskalade design som samtidigt är väldigt tidlös. Ett vackert runt soffbord med en upphöjd kant som ger ditt hem en subtil retrolook. Design & egenskaperTidlöst soffbord i trä.Tillverkat i mdf/tallHar måtten 78x39 cmLeverans & förpackningLevereras omonteradAntal förpackningar: 1 stFörpackningsmått: 85,5x85x9,5 cmVikt: 5,4 kgNotera att den första miljöbilden visar sidobordet XL tillsammans med ett mindre sidobord i storlek L.
 • Mesa Sidobord L Trä Svart

  mesa sidobord l trä svart
  Ett snygg och stilrent soffbord i trä. Mesa passar in i alla hem tack vare sin enkla och avskalade design som samtidigt är väldigt tidlös. Ett vackert runt soffbord med en upphöjd kant som ger ditt hem en subtil retrolook. Design & egenskaperTidlöst soffbord i trä.Tillverkat i mdf/tallHar måtten 60x34 cmLeverans & förpackningLevereras omonteradAntal förpackningar: 1 stFörpackningsmått: 65x65x8 cmVikt: 3,8 kgNotera att den första miljöbilden visar sidobordet L tillsammans med ett större sidobord i storlek XL.
 • Fer Soffbord 40cm Svart

  fer soffbord 40cm svart
  FER sidobord med design från WOOOD är en modern accentmöbel till ditt hem. Placera bordet som en praktisk och vacker detalj i vardagsrummet, hallen eller ute på verandan. Det perfekta bordet för att få in inredningsdetaljer så som en vas, lampa eller ge avlastning för ett glas eller en bok.Design & egenskaperMinimalistisk industriell design från WOOOD. Passar in i hemmets olika miljöer.Borden har en bärkapacitet på 30 kg.Material & skötselSka ej utsättas för väta och regn som ligger kvar längre på bordet då det kan ge upphov till fläckar.Lätt att torka av.Använd inte starka rengöringsmedel utan ta bort fläckar med mild tvål/såpa och vatten.Möbeltassar rekommenderas vid placering på golv utan matta.Leverans & förpackningLevereras omonterad.Antal förpackningar: 1 st
 • MAE Soffbord Alpaca

  mae soffbord alpaca
  Mae är ett härligt soffbord som fångar blicken med sina lekfulla organiska former. Bordet har en smal benstomme och bordsskrivan har en upphöjt kant som ger extra stabilitet för glas och skålar.Design & egenskaperHärligt soffbord med organiska former.Har dimensionerna 35x100x58 cm.Bordsskivan har en upphöjd kant på 2 cm.Sidobordet har en bärkraft på 10 kg jämnt fördelat. Själva bordet väger knappt 5 kg.Material & skötselBordsskivan på Mae är gjord av stark MDF, benen är gjorda av furu.Behandlat furu och MDF är lätt att hålla rent med en lätt fuktig trasa. För att undvika ringar och fläckar i träet är det lämpligt att torka fuktiga fläckar omedelbart.Leverans & förpackningSoffbordet levereras i ett paket. Benen är lätta att montera med hjälp av den bifogade monteringsanvisningen.
 • WOOOD Damon matbord, runt - vit fiberlera

  woood damon matbord, runt - vit fiberlera
 • WOOOD Cleo matta, rektangulär - offwhite/svart grafiskt tryck polyester

  woood cleo matta, rektangulär - offwhite/svart grafiskt tryck polyester
 • WOOOD Dennis garderob, m. 2 luckor, 3 hyllor och 2 lådor - betonggrå furu och melamin

  woood dennis garderob, m. 2 luckor, 3 hyllor och 2 lådor - betonggrå furu och melamin
 • WOOOD Tablo matbord, med organisk form, fyrkantig - dimmig grå ask och naturlig ek

  woood tablo matbord, med organisk form, fyrkantig - dimmig grå ask och naturlig ek
 • WOOOD Ziva sidobord, fyrkantiga - svart järn

  woood ziva sidobord, fyrkantiga - svart järn
 • TRÄ Rocco soffa - ockra polyester sammet och svart bok trä

  trä rocco soffa - ockra polyester sammet och svart bok trä
 • WOOOD Stijn Locker garderob, m. 2 luckor och 8 hyllor - svart furu

  woood stijn locker garderob, m. 2 luckor och 8 hyllor - svart furu
 • WOOOD Nisa 3-sits soffa - mörkgrön polyestersammet och svart metall

  woood nisa 3-sits soffa - mörkgrön polyestersammet och svart metall
 • WOOOD Swen matstol - cognac PU och svart metall

  woood swen matstol - cognac pu och svart metall
 • TRÄ Sara liten soffa - khaki polyester sammet och trä

  trä sara liten soffa - khaki polyester sammet och trä
 • WOOOD Sara hög sittpuff, rund - khaki polyester sammet

  woood sara hög sittpuff, rund - khaki polyester sammet
 • TRÄ Sara liten soffa - lerbrunt polyester teddytyg och trä

  trä sara liten soffa - lerbrunt polyester teddytyg och trä
 • WOOOD Tablo matbord, ovalt - naturlig ek och svart stål

  woood tablo matbord, ovalt - naturlig ek och svart stål
 • WOOOD Bliss matbordsstol, stapelbar - ockra plast

  woood bliss matbordsstol, stapelbar - ockra plast
 • WOOOD Rocco XL soffa - krickgrönt polyestersammet och svart bokträ

  woood rocco xl soffa - krickgrönt polyestersammet och svart bokträ
 • WOOOD Rocco soffa - rost polyester sammet och svart bok trä

  woood rocco soffa - rost polyester sammet och svart bok trä
 • WOOOD Rocco soffa - krickgrönt polyestersammet och svart bokträ

  woood rocco soffa - krickgrönt polyestersammet och svart bokträ
 • WOOOD Freddie hörnsoffa, vänster - bronsmelerad tyg

  woood freddie hörnsoffa, vänster - bronsmelerad tyg
 • WOOOD Freddie hörnsoffa, vänster - naturmelerad tyg

  woood freddie hörnsoffa, vänster - naturmelerad tyg
 • WOOOD Freddie hörnsoffa, höger - naturmelerat tyg

  woood freddie hörnsoffa, höger - naturmelerat tyg
 • WOOOD Gravure New TV-Benk 150 cm flervalg-Sort Furu

  woood gravure new tv-benk 150 cm flervalg-sort furu
  Materiale Eik / furu / ask Farge Naturlig / sort / brun Funksjon: "push-to-open" dører Mål: 56x150x44 (H X L X D) NB: Leveringstid ca. 4 uker.
 • WOOOD Finca Modul til TV-Benk Furu Sort 75 cm

  woood finca modul til tv-benk furu sort 75 cm
  Merke: WOOOD Produkttype: tv-benk modul Mål i cm: 41x75x40 (H X B X D) Materiale: furu Info: settes sammen med de andre modulene i Finca-serien for å få den tv-benken du ønsker Levering: 3-4 uker
 • WOOOD Finca Modul för TV-bänk Vänster hörn Furu Svart

  woood finca modul för tv-bänk vänster hörn furu svart
  Märke: WOOOD Produkttyp: TV-bänk Mått i cm: 40x78x40 (HXBXD) Material: furu
 • WOOOD Gravure New TV-Benk 150 cm flervalg-Natur Eik

  woood gravure new tv-benk 150 cm flervalg-natur eik
  Materiale Eik / furu / ask Farge Naturlig / sort / brun Funksjon: "push-to-open" dører Mål: 56x150x44 (H X L X D) NB: Leveringstid ca. 4 uker.
 • WOOOD Finca Modul til TV-Benk Furu Sort 50 cm

  woood finca modul til tv-benk furu sort 50 cm
  Merke: WOOOD Produkttype: tv-benk modul Mål i cm: 41x50x40 (H X B X D) Materiale: furu Info: settes sammen med de andre modulene i Finca-serien for å få den tv-benken du ønsker Levering: 3-4 uker
 • WOOOD - Mediaskänk Forrest - Brun

  woood - mediaskänk forrest - brun
  Elegant och stämningsfulll mediaskänk. Mediabänken har 2 lådor och 2 dörrar. Lådorna öppnas smidigt med hjälp av lådstyrningar. Den övre lådan har följande mått (hxbxd): 10,5x39,5x30 cm och den undre lådan (hxbxd): 18,5x39,5x30 cm. Lådorna och dörrarna är lätta att öppna eftersom det finns ett handtag i ramens övre kant. Bakom varje dörr finns en hylla som skapar två förvaringsfack. Höjden på dessa fack är 18,5 cm, med en bredd på 44,5 cm och ett djup på 35,5 cm. Ben i metall med en höjd av 12,5 cm. Material: mangoträ med naturlig finish. Enkel att montera med den medföljande monteringsanvisningen. Vid hårda golv, placera tassar under benen. Detta förhindrar skador på golvet.
 • WOOOD - Skrivbord Nikki - Grön

  woood - skrivbord nikki - grön
  Nikki-skrivbordet har två praktiska lådor med en lådstyrning i metall och ett öppet fack i mitten. Skrivbordet är tillverkat av massiv furu, lackerad och har en borstad yta. Skrivbordet levereras som separata delar och är enkelt att montera med hjälp av den medföljande monteringsanvisningen.
 • WOOOD - Matbord Damon 76xØ100 - Vit

  woood - matbord damon 76xø100 - vit
  Detta robusta matbord är tillverkat av betongfiber-lera. Matbordet är lämpligt för både inomhus och utomhusbruk. Mått: H 76 x Ø100 cm. Toppen har en vikt på 25 kg och benet har en vikt på 15 kg. Den här artikeln levereras med en tydlig monteringsinstruktion.
 • WOOOD - Matbord Maxime 180x90cm - Brun

  woood - matbord maxime 180x90cm - brun
  Stilrent matbord med robust trä Bordsskiva gjord av återvunnen teak Varje produkt är unik! H 76 cm x B 180 cm x D 90 cm En kraftig och robust bordsskiva på en smal, mattsvart benstomme. Du hittar denna snygga möbel i den exklusiva kollektionen Maxime från det nederländska inredningsmärket WOOOD. Träet i kollektionen Maxime är återvunnen teak med en grov känsla och varm färg. Det återvunna träets karakteristiska utseende ger varje produkt unika egenskaper. Material Teak är ett tropiskt lövträd och en mycket hållbar träsort. Teak har en unik mörkbrun/röd färg som ger ett mycket lyxigt utseende. Teakträ kännetecknas av en tät, rak ådring och är därför mycket lämplig för bearbetning. Användning utomhus kan dock orsaka missfärgning eller sprickor i träet. Detta påverkar inte konstruktionen. Mått Höjd: 76 cm Bredd: 180 cm Djup: 90 cm Bordsskivans höjd: 8,5 cm Bordsskivans tjocklek: 2 cm Benens höjd: 74 cm Stommens tjocklek: 3,5x4 cm / 2,5x2 cm Benens djup: 70 cm Avstånd mellan benen: 159 / 98 cm Maximal belastning: 150 kg Vikt: 25 kg Skötsel För att behålla utemöbler av teak i optimalt skick bör de underhållas regelbundet med lämpliga produkter, rådfråga en färgspecialist för bästa råd. Rengör inte teak med för mycket vatten eftersom det gör att träfibrerna sticker ut och möblerna blir sträva. Leverans Produkten levereras i ett paket och är lätt att montera med hjälp av den bifogade monteringsanvisningen. Sätt möbeltassar av filt under benen för att skydda hårda golv.
 • WOOOD - Hörnsoffa Thomas, vänster - Grön

  woood - hörnsoffa thomas, vänster - grön
  Rymlig bekväm hörnsoffa med trendigt utseende. Denna soffa har ett robust polyester-tyg och passar bra in i dagens moderna inredningstrender. Mått som visas (bxhxd): 92x283x197 cm (djup 197 cm är djupet på den totala loungen). Soffan har lösa ryggkuddar och en robust och utmärkt sittkomfort. Armstödets höjd är 60 cm och sittdjupet är 48 cm. Denna hörnsoffa levereras i separata delar och är lätt att montera.
 • WOOOD - Fåtölj Jouke, läderimitation - Grön

  woood - fåtölj jouke, läderimitation - grön
  Robust, bekväm och svängbar fåtölj PU-läder (100% polyester) Praktiskt: du svänger i rätt riktning! Mått: H 90 cm x B 70 cm x D 85 cm Stolen har en sitthöjd på 46-42 cm, ett sittdjup på 47 cm och sittbredden är 70 cm. Stolens benhöjd är 23 cm. Jouke har en ryggstödshöjd på 57 och ryggstödets bredd är 55 cm. Material: basen är tillverkad i metall med en pulverbeläggning. Jouke inbjuder dig att koppla av! Svängstolen har en maximal bärvikt på 140 kg och väger 13,7 kg. Artikeln levereras omonterat med en tydlig monteringsinstruktion.
 • WOOOD - Säng Morris 90x200cm (ej inkl låda, madrass) - Grå - 90X200

  woood - säng morris 90x200cm (ej inkl låda, madrass) - grå - 90x200
  Tuff, modern enkelsäng Massiv furu [FSC] lerlackerad obs ! sänglåda får köpas separat Grovsågat trä: Denna möbel är gjord av grovt sågat trä. Detta innebär att träet har sågats över och ger det ett rustikt slipat utseende. Detta ger möblerna en genomlevd vintage look. På grund av denna behandling kan ojämnheter och små sprickor vara extra synliga. Dessa är kännetecken för grovsågat trä. Var och en är därför unik! Sängen levereras utan lamellram och madrass. Madrassstorlek som passar ska vara 90x200cm. Levereras som en enkel byggsats med en tydlig monteringsanvisning.
 • WOOOD - Vitrinskåp Vince, H208xB147xD46 - Vit

  woood - vitrinskåp vince, h208xb147xd46 - vit
  Skjutdörrskåp från WOOD. Ett rent och elegant utseende och framför allt platsbesparande tack vare de trevliga skjutdörrarna. Skåpet är tillverkat av tall. Levereras omonterad med tydlig monteringsinstruktion.
 • WOOOD - Fåtölj Jouke, läderimitation - Brun

  woood - fåtölj jouke, läderimitation - brun
  Robust, bekväm och svängbar fåtölj PU-läder (100% polyester) Praktiskt: du svänger i rätt riktning! Mått: H 90 cm x B 70 cm x D 85 cm Stolen har en sitthöjd på 46-42 cm, ett sittdjup på 47 cm och sittbredden är 70 cm. Stolens benhöjd är 23 cm. Jouke har en ryggstödshöjd på 57 och ryggstödets bredd är 55 cm. Material: basen är tillverkad i metall med en pulverbeläggning. Jouke inbjuder dig att koppla av! Svängstolen har en maximal bärvikt på 140 kg och väger 13,7 kg. Artikeln levereras omonterat med en tydlig monteringsinstruktion.
 • WOOOD - 2-sitssoffa Pepper - Beige

  woood - 2-sitssoffa pepper - beige
  Stilfull 2-sitssoffa Finns i olika färger och versioner Unikt, tillgängligt designobjekt H 79 x B 200 x D 92 cm Bekväm och robust. Pepper 2-sitssoffa ingår i en kollektion från det nederländska märket WOOOD och har en design som kombinerar allt detta. En fin detalj med Pepper är den moderna klädseln med stickningar i sits och rygg. Soffan har låga, svarta plastben. Pepper har en extremt bekväm sits. Avkopplande möbler har aldrig varit så snygga! Kollektionen Pepper innehåller även en hörndel och en fåtölj. Du kan själv sätta ihop soffan genom att kombinera separata delar. Kombinera med en fåtölj för att skapa en 3-sitssoffa, eller med en hörndel för att skapa en hörnsoffa. Pepper kan kombineras med hörndelen, fåtöljen och 2-sitssoffan för att skapa en härlig, rymlig hörnsoffa. Soffan är lätt att rengöra med dammsugare. Använd en mjuk borste när du dammsuger soffan för att undvika skador. Polyester absorberar lite fukt och smuts. Om du spiller något, torka av det med hushållspapper eller en kökshandduk.
 • WOOOD - Tv-bänk Gravure New 150 cm - Brun

  woood - tv-bänk gravure new 150 cm - brun
  Stor tv-bänk med grafiskt reliefmönster på dörrarna Tillverkad av ek med svart metallstomme Diskret möbel med gott om förvaringsutrymme H 56 cm x B 150 cm x D 44 cm Vår framgångsrika kollektion Gravure i ny tappning! Gravure New tv-bänk ingår i en kollektion från det nederländska inredningsmärket WOOOD och finns i två storlekar: bredd 100 cm och 150 cm. Gravure New tv-bänk är tillverkad av ekfaner med transparent finish. Insidan är tillverkad av spånskiva i grå färg. Benen är tillverkade av svartmålad metall. Tv-bänken Gravure New har två dörrar med tyst tryck-och-öppna-system och en praktisk låda. Gravure New tv-bänk är 56 cm hög, 150 cm bred och 44 cm djup. De tre dörrarna är alla 37 cm höga, 50 cm breda och 2 cm tjocka. Dörrarna saknar handtag och har ett linjemönster som ger Gravure ett stilfullt, speciellt utseende. Möbeln har tre urtagbara hyllplan som också kan justeras i höjd. Hyllplanen skapar sex utrymmen som mäter 18x50x42 cm (höjd x bredd x djup). Metallbenen är 15 cm höga och har diameter 2 cm. Bakom varje dörr finns ett kabelhål (Ø 50 cm) som är placerat 40 cm från golvet. Kombinerar du flera Gravure New-möbler tillsammans? I så fall är det bara att sammankoppla möblerna med ett och samma ben, ett fram och ett bak, snyggt! Ek är ett naturmaterial och vi vill framhålla att den karaktäristiska ådringen ser olika ut på varje produkt. Detta gör varje möbel unik. Tv-bänken av ek levereras omonterad i två paket med tydliga monteringsanvisningar. För att skydda hårda golv, sätt möbeltassar av filt under benen. Se till att tippskyddet är korrekt fastsatt för att förhindra olyckor.
 • WOOOD Febe bokhylla, för inom- och utomhusbruk, fyrkantig - svart metall

  woood febe bokhylla, för inom- och utomhusbruk, fyrkantig - svart metall
 • WOOOD Silas garderob, 2 dörrar, 3 hyllor, 1 låda - damm

  woood silas garderob, 2 dörrar, 3 hyllor, 1 låda - damm
 • WOOOD Silas sidobord, m. 2 lådor - damm

  woood silas sidobord, m. 2 lådor - damm
 • WOOOD Silas garderob, 2 dörrar, 4 hyllor, 1 låda - damm

  woood silas garderob, 2 dörrar, 4 hyllor, 1 låda - damm
 • WOOOD Boaz garderob, m. 6 dörrar och hjul - svart järn

  woood boaz garderob, m. 6 dörrar och hjul - svart järn
 • WOOOD Febe sidobord U-form för inom- och utomhusbruk, rektangulärt - svart metall

  woood febe sidobord u-form för inom- och utomhusbruk, rektangulärt - svart metall
 • WOOOD Otis sidobord, för inom- och utomhusbruk, ovalt - svart metall

  woood otis sidobord, för inom- och utomhusbruk, ovalt - svart metall
 • WOOOD Otis sidobord, Extra Large, för inom- och utomhusbruk, ovalt - vit metall

  woood otis sidobord, extra large, för inom- och utomhusbruk, ovalt - vit metall
 • WOOOD Mesa sidobord L, runt - beige MDF och furu

  woood mesa sidobord l, runt - beige mdf och furu
 • WOOOD Leo soffbord, runt - svart återvunnen teak och järn

  woood leo soffbord, runt - svart återvunnen teak och järn
 • WOOOD Coen garderob, m. 1 dörr, 4 hyllor, 1 hängstång, 5 krokar - antracitgrå metall

  woood coen garderob, m. 1 dörr, 4 hyllor, 1 hängstång, 5 krokar - antracitgrå metall
 • WOOOD Rhonda matbord, runt - naturlig matt ek

  woood rhonda matbord, runt - naturlig matt ek
 • WOOOD Rhonda matbord, runt - naturlig matt ek

  woood rhonda matbord, runt - naturlig matt ek
 • WOOOD Mae sidobord, ekologiskt - sepia MDF och furu

  woood mae sidobord, ekologiskt - sepia mdf och furu
 • WOOOD Mae sidobord, avlångt, ekologiskt - alpacka MDF och furu

  woood mae sidobord, avlångt, ekologiskt - alpacka mdf och furu
 • TRÄ Teun skrivbord, w. 1 låda - svart metall

  trä teun skrivbord, w. 1 låda - svart metall
 • WOOOD Madu garderob, w. 2 dörrar, 1 låda, 3 hyllor, 1 hängstång - molngrå furu och metall

  woood madu garderob, w. 2 dörrar, 1 låda, 3 hyllor, 1 hängstång - molngrå furu och metall
 • WOOOD Madu bokhylla, w. 2 dörrar - molngrå furu och metall

  woood madu bokhylla, w. 2 dörrar - molngrå furu och metall
 • WOOOD Madu förlängning för bokhylla, m. 2 dörrar - molngrå furu och metall

  woood madu förlängning för bokhylla, m. 2 dörrar - molngrå furu och metall
 • WOOOD Mesa sidobord XL, runt - svart MDF och furu

  woood mesa sidobord xl, runt - svart mdf och furu
 • WOOOD Mesa sidobord L, runt - svart MDF och furu

  woood mesa sidobord l, runt - svart mdf och furu
 • WOOOD Teun bokhylla - svart metall

  woood teun bokhylla - svart metall
 • WOOOD Corduroy Tube Frame Matstol - Antracitgrå sammet och krommetall

  woood corduroy tube frame matstol - antracitgrå sammet och krommetall
 • WOOOD Corduroy Tube Frame Matstol - Grön sammet och krommetall

  woood corduroy tube frame matstol - grön sammet och krommetall
 • WOOOD Bliss barstol för inne och ute, med ryggstöd och fotstöd - svart polypropen

  woood bliss barstol för inne och ute, med ryggstöd och fotstöd - svart polypropen
 • WOOOD Liv sidobord, runt - naturlig återvunnen teak och svart järn

  woood liv sidobord, runt - naturlig återvunnen teak och svart järn
 • WOOOD Dian garderob, w. 2 luckor, 2 lådor, 3 hyllor, 1 hängstång - svart furu

  woood dian garderob, w. 2 luckor, 2 lådor, 3 hyllor, 1 hängstång - svart furu
 • WOOOD Suus sidobord, runt - svart metall

  woood suus sidobord, runt - svart metall
 • WOOOD Mesa sidobord L, runt - naturlig MDF och svart furu

  woood mesa sidobord l, runt - naturlig mdf och svart furu
 • WOOOD Ren garderob, w. 1 dörr, 1 låda och 4 hyllplan - betonggrå furu

  woood ren garderob, w. 1 dörr, 1 låda och 4 hyllplan - betonggrå furu
 • WOOOD Cleo matta, rund - benvit polyester med ränder

  woood cleo matta, rund - benvit polyester med ränder
 • WOOOD Ren matta, rektangulär - flerfärgad polyester och bomull med bohemiskt tryck

  woood ren matta, rektangulär - flerfärgad polyester och bomull med bohemiskt tryck
 • WOOOD Ross matta, rund asfalt grå jute

  woood ross matta, rund asfalt grå jute
 • WOOOD Ross matta, rund naturjute

  woood ross matta, rund naturjute
 • WOOOD Mesa sidobord XL, runt - naturlig MDF och svart furu

  woood mesa sidobord xl, runt - naturlig mdf och svart furu
 • WOOOD Cato matta med pantertryck, rund - äkta viskos och bomull

  woood cato matta med pantertryck, rund - äkta viskos och bomull
 • WOOOD Noortje matstol med armstöd - pantertryck sammetspolyester och svart metall

  woood noortje matstol med armstöd - pantertryck sammetspolyester och svart metall
 • TRÄ Megan 2-pers. soffa - pantertryck polyester sammet och björkträ

  trä megan 2-pers. soffa - pantertryck polyester sammet och björkträ
 • TRÄ Lisa hörnsoffa, vänster - naturtyg

  trä lisa hörnsoffa, vänster - naturtyg
 • TRÄ Lisa hörnsoffa, höger - naturtyg

  trä lisa hörnsoffa, höger - naturtyg
 • WOOOD Tablo matbord, ekologisk - dimmak och koniska ben svart metall

  woood tablo matbord, ekologisk - dimmak och koniska ben svart metall
 • WOOOD Beira sidobord, runt - svart MDF och furu

  woood beira sidobord, runt - svart mdf och furu
 • WOOOD Boy sidobord för in- och utvändigt, runt - svart plast

  woood boy sidobord för in- och utvändigt, runt - svart plast
 • WOOOD Marije matbordsstol - naturligt teddytyg polyester och svart metall

  woood marije matbordsstol - naturligt teddytyg polyester och svart metall
 • WOOOD Marije matstol - taupe teddytyg polyester och svart metall

  woood marije matstol - taupe teddytyg polyester och svart metall
 • WOOOD Tablo matbord, rektangulärt - naturligt fläckigt mangoträ och Utrecht ben svart metall

  woood tablo matbord, rektangulärt - naturligt fläckigt mangoträ och utrecht ben svart metall
 • WOOOD Tablo matbord, rektangulärt - naturligt fläckigt mangoträ och Utrecht ben svart metall

  woood tablo matbord, rektangulärt - naturligt fläckigt mangoträ och utrecht ben svart metall
 • WOOOD Suus sidobord, runt - guldmetall

  woood suus sidobord, runt - guldmetall
 • WOOOD Soligt soffbord för inne och ute, runt - dimmrå metall

  woood soligt soffbord för inne och ute, runt - dimmrå metall
 • WOOOD Soligt soffbord för inne och ute, runt - dimmrå metall

  woood soligt soffbord för inne och ute, runt - dimmrå metall
 • WOOOD Janna sidobord - mörkbrun metall

  woood janna sidobord - mörkbrun metall
 • WOOOD Tablo matbord, rektangulärt - Blacknight ek och fyrkantiga ben svart metall

  woood tablo matbord, rektangulärt - blacknight ek och fyrkantiga ben svart metall
 • WOOOD Tablo matbord, rektangulärt - Blacknight ek och fyrkantiga ben svart metall

  woood tablo matbord, rektangulärt - blacknight ek och fyrkantiga ben svart metall
 • WOOOD Julius skrivbord, m. 1 låda - svart svart natt ask

  woood julius skrivbord, m. 1 låda - svart svart natt ask
 • WOOOD Tablo matbord, rektangulärt - Blacknight ek och fyrkantiga ben svart metall

  woood tablo matbord, rektangulärt - blacknight ek och fyrkantiga ben svart metall
 • WOOOD Tablo matbord, rektangulärt - Blacknight ek och fyrkantiga ben svart metall

  woood tablo matbord, rektangulärt - blacknight ek och fyrkantiga ben svart metall
 • WOOOD George loveseat trädgårdsbänk, med ryggstöd - djungel aluminium

  woood george loveseat trädgårdsbänk, med ryggstöd - djungel aluminium
 • WOOOD George loveseat trädgårdsbänk, med ryggstöd - svart aluminium

  woood george loveseat trädgårdsbänk, med ryggstöd - svart aluminium
 • WOOOD Tablo matbord, ekologiskt - dimmak och fyrkantiga ben svart metall

  woood tablo matbord, ekologiskt - dimmak och fyrkantiga ben svart metall
 • WOOOD Eric matta, med bohemiskt tryck, rektangulär - flerfärgad polyester och bomull

  woood eric matta, med bohemiskt tryck, rektangulär - flerfärgad polyester och bomull
 • WOOOD Lina sidobord, runt - naturlig MDF

  woood lina sidobord, runt - naturlig mdf
 • WOOOD Josse hängande skohylla, rektangulär - armébrun metall

  woood josse hängande skohylla, rektangulär - arm&eacutebrun metall
 • WOOOD Connect Låg garderob, m. 2 dörrar, 4 hyllor och 1 hängstång - vit furu

  woood connect låg garderob, m. 2 dörrar, 4 hyllor och 1 hängstång - vit furu
 • WOOOD EXCLUSIVE Silas matbord, rektangulärt - damm

  woood exclusive silas matbord, rektangulärt - damm
 • WOOOD Nancy vägghängt sängbord, m. 1 låda och 1 fack - dimmrå MDF

  woood nancy vägghängt sängbord, m. 1 låda och 1 fack - dimmrå mdf
 • WOOOD Nancy vägghängt sängbord, m. 1 låda och 1 fack - svart MDF

  woood nancy vägghängt sängbord, m. 1 låda och 1 fack - svart mdf
 • WOOOD Ferdy matbordsstol, med armstöd - pärlgrå bred sammetspolyester

  woood ferdy matbordsstol, med armstöd - pärlgrå bred sammetspolyester
 • WOOOD Noah garderob, m. 2 dörrar, 4 hyllor och 1 hängstång - dammgrå furu

  woood noah garderob, m. 2 dörrar, 4 hyllor och 1 hängstång - dammgrå furu
 • WOOOD Mesa sidobord XL, runt - vit MDF och furu

  woood mesa sidobord xl, runt - vit mdf och furu
 • WOOOD Ren garderob, w. 2 luckor, 1 låda, 1 hylla och 1 hängstång - betonggrå furu

  woood ren garderob, w. 2 luckor, 1 låda, 1 hylla och 1 hängstång - betonggrå furu
 • WOOOD Lucy soffbänk - benvit melange bouclétyg

  woood lucy soffbänk - benvit melange boucl&eacutetyg
 • WOOOD Beira sidobord, runt - svart MDF och furu

  woood beira sidobord, runt - svart mdf och furu
 • WOOOD - Skänk New gravure - Brun

  woood - skänk new gravure - brun
  - Generöst sideboard med grafiskt präglade dörrar - Tillverkad av ask [FSC], askfanér och spånskiva - Snygg möbel med massor av förvaringsmöjligheter - h 85 cm x b 200 cm x d 44 cm Den framgångsrika Gravure-serien i ny tappning! Den nya Gravure-skänken, från kollektionen av det holländska inredningsvarumärket Woood, har en ännu lite mer generös storlek än sin eleganta föregångare. Den nya Gravure-skänken har fyra dörrar med ett tyst push-to-open-system. Varning för tipprisk! För skåp som är högre än 50 cm rekommenderar vi att du ägnar extra uppmärksamhet åt väggmonteringen. Fallskyddsmontering förhindrar olyckor och ser till att skåpet inte tippar över. Material Ask är ett något mjukt träslag med en tät, rak ådring. Föremål från kollektionen är täckta med askfaner, dessa remsor limmas på ett slätt träslag och avslutas sedan med en bets och transparent, skyddande beläggning. Mått - Höjd: 85 cm - Bredd: 200 cm - Djup: 44 cm - Skåpdörrens mått: h 66 cm x b 50 cm x d 2 cm - Fack: h 32,5 cm x b 47,5 cm x d 41 cm - Fotens höjd: 15 cm - Fotens tjocklek: ø 2 cm - Bärförmåga: 15 kg per hyllplan, 50 kg på ovansidan - Vikt: 64,5 kg Underhåll Askfanér är lätt att rengöra med en lätt fuktad, ren trasa. Eftertorkning säkerställer ett strimmfritt resultat. Limmad faner kan deformeras vid kontakt med värme och/eller fukt. Därför är det lämpligt att skydda fanerade möbler med underlägg och att alltid förvara dem inomhus. Askfaner kräver ingen (om)behandling. Leverans Vill du kombinera flera nya Gravures sida vid sida? Koppla då enkelt ihop båda sideboards med bara ett ben fram och ett bak - snyggt! Sideboarden levereras som en byggsats i tre paket med tydliga monteringsanvisningar. För att skydda hårda golv, placera filtskenor på undersidan av benen.
 • 4 stolar Billie

  4 stolar billie
  Matsalsstol av plast Kan användas både inomhus och utomhus Stapelbar H 82 cm x B 51 cm x D 50 cm Billie matsalsstol är ett flexibelt tillskott i matgruppen. Billie ingår i en kollektion från det nederländska märket WOOOD och kan användas både inomhus
 • 4 stolar Billie

  4 stolar billie
  Matsalsstol av plast Kan användas både inomhus och utomhus Stapelbar H 82 cm x B 51 cm x D 50 cm Billie matsalsstol är ett flexibelt tillskott i matgruppen. Billie ingår i en kollektion från det nederländska märket WOOOD och kan användas både inomhus
 • 2 stolar Karel

  2 stolar karel
  Tålig matsalsstol med enkel design - Tillverkad av massiv ask - Finns i matt svart och naturfärg - H 77 cm x B 53 cm x D 52 cm Karel matsalsstol ingår i en kollektion från det nederländska märket WOOOD och har en slående, enkel design. Karel är tillv
 • 2 stolar Karel

  2 stolar karel
  Tålig matsalsstol med enkel design - Tillverkad av massiv ask - Finns i matt svart och naturfärg - H 77 cm x B 53 cm x D 52 cm Karel matsalsstol ingår i en kollektion från det nederländska märket WOOOD och har en slående, enkel design. Karel är tillv
 • Matta Ross Ø 150 cm

  matta ross ø 150 cm
  Stämningsfull, naturlig matta 100 % jute Skapar en fantastisk stämning i alla rum Ø 150 cm Mattan Ross ingår i en kollektion från det nederländska märket WOOOD och skapar en varm känsla. Ross är tillverkad av 100 % jute. Tack vare det naturliga jutem
 • Matsalsstol med snurrfunktion Vinny

  matsalsstol med snurrfunktion vinny
  - Bekväm matsalsstol med snurrfunktion - Klädsel i mjukt bouclématerial (100% polyester) - Stabil, svart stomme av metall - H 80 cm x B 48 cm x D 45 cm Vinny matsalsstol, från det nederländska märket WOOOD, ger ditt hem en fantastiskt bekväm sittplat
 • Tv-bänk metall antik mässing Jone

  tv-bänk metall antik mässing jone
  - Stilfull tv-bänk i luftig design - Tillverkad av metall med antik mässingfinish - En lucka och flera hyllplan - H 40 cm x B 160 cm x D 40 cm Denna stilfulla tv-bänk ingår i en kollektion från det nederländska inredningsmärket WOOOD och har en öppen
 • Hörnsoffa vänster Lloyd

  hörnsoffa vänster lloyd
  - Iögonfallande, rymlig hörnsoffa - Klädsel av tvättad sammet (80% polyester/20% bomull) - Stilren design med klassiska detaljer - H 77 cm x B 267 cm x D 205/91 cm Lloyd hamnar i blickfånget och ger din inredning både färg och komfort! Lloyd hörnsoff
 • Matsalsstol Gunn

  matsalsstol gunn
  - Trendig matsalsstol - Tillverkad av furu och rotting - I bohemisk Japandi-stil - H 80 cm x B 54 cm x D 54 cm Strandvibbar och djungelkänsla, för du in Fjärran Östern i ditt hem? Alla dessa exotiska stilar är inom räckhåll med matsalsstolen Gunn. De
 • Matsalsstol Juno

  matsalsstol juno
  - Mysig matsalsstol - Klädsel i mjukt bouclématerial (100% polyester) - Enkel design och hög sittkomfort - H 79 cm x B 58 cm x D 58 cm Juno matsalsstol ingår i en exklusiv kollektion från det nederländska inredningsmärket WOOOD och är ett mycket trev
 • Matsalsstol Juno

  matsalsstol juno
  - Mysig matsalsstol - Klädsel i mjukt bouclématerial (100% polyester) - Enkel design och hög sittkomfort - H 79 cm x B 58 cm x D 58 cm Juno matsalsstol ingår i en exklusiv kollektion från det nederländska inredningsmärket WOOOD och är ett mycket trev
 • Matsalsstol Juno

  matsalsstol juno
  - Mysig matsalsstol - Klädsel i mjukt bouclématerial (100% polyester) - Enkel design och hög sittkomfort - H 79 cm x B 58 cm x D 58 cm Juno matsalsstol ingår i en exklusiv kollektion från det nederländska inredningsmärket WOOOD och är ett mycket trev
 • Soffbord Nano

  soffbord nano
  - Slående soffbord - Tillverkat av aluminium i antiksvart färg - Med en smal trumpetfot - H 41 cm x Ø 77 cm Nano soffbord ser väldigt elegant ut med trumpetfot och runda former. Nano ingår i en kollektion från det nederländska inredningsmärket WOOOD.
 • Soffbord Vic, 120x60 cm

  soffbord vic, 120x60 cm
  Soffbord Vic är tillverkat av 100% återvunnen teak med järnbas. Ett unikt föremål i ditt vardagsrum med en lekfull touch på grund av bordsskivornas olika höjder. H 40 cm x B 120 cm x D 60 cm. Tjockleken på bordsskivan är 2,5 cm. Vic har flera nivåer
 • Soffa Stone Liten Vänster

  soffa stone liten vänster
  Inbjudande, organiskt formad soffa Mjukt bouclétyg i beige färg (100% polyester) Finns både som vänster- och högermodell H 73 cm x B 112 cm x D 80 cm Soffan Stone har en mjuk och inbjudande känsla. Den lilla soffan Stone kommer från det nederländska
 • Soffa Stone Liten Höger

  soffa stone liten höger
  Inbjudande, organiskt formad soffa Mjukt bouclétyg i beige färg (100% polyester) Finns både som vänster- och högermodell H 73 cm x B 112 cm x D 80 cm Soffan Stone har en mjuk och inbjudande känsla. Den lilla soffan Stone kommer från det nederländska
 • Bänk Banco utomhus

  bänk banco utomhus
  - Modern trädgårdsbänk i stilfull design - Tillverkad av FSC-certifierad afrikansk furu - Finns även som utomhusstol - H 78 cm x B 132 cm x D 82 cm Koppla av i sommar på en stilfull trädgårdsbänk i elegant design. Kollektionen Banco från det nederlän
 • Fåtölj Celine

  fåtölj celine
  Bekväm fåtölj med mjuk klädsel Klädsel av supermjukt teddytyg (100% polyester) Ljusa träben H 83 cm x B 80 cm x D 80 cm Celine fåtölj är en mycket vacker sittmöbel. Celine fåtölj, ur en kollektion från det nederländska märket WOOOD, har supermjuk klä
 • Snurrfåtölj Dirkje

  snurrfåtölj dirkje
  Tålig fåtölj med bekväm sits Svart, läderliknande material Med smal metallbas H 101 cm x B 70 cm x D 85 cm Den bekväma fåtöljen Dirkje ingår i en kollektion från det nederländska märket WOOOD och är klädd med svart, läderliknande PU. Den svarta metal
 • Snurrfåtölj Dirkje

  snurrfåtölj dirkje
  Tålig fåtölj med bekväm sits Svart, läderliknande material Med smal metallbas H 101 cm x B 70 cm x D 85 cm Den bekväma fåtöljen Dirkje ingår i en kollektion från det nederländska märket WOOOD och är klädd med svart, läderliknande PU. Den svarta metal
 • Tv-bänk Gravure New 100 cm

  tv-bänk gravure new 100 cm
  Stabil tv-bänk med grafiskt reliefmönster på dörrarna Tillverkad av ask med svart metallstomme Diskret möbel med gott om förvaringsutrymme H 56 cm x B 100 cm x D 44 cm Vår framgångsrika kollektion Gravure i ny tappning! Gravure New tv-bänk ingår i en
 • Sidebord Gravure New 200 cm

  sidebord gravure new 200 cm
  Stort sidebord med grafiskt reliefmönster på dörrarna Tillverkat av ask med svarta metallben Stilfull möbel med gott om förvaringsutrymme H 85 cm x B 200 cm x D 44 cm Vår framgångsrika kollektion Gravure i ny tappning! Detta Gravure New sideboard, fr
 • Tv-bänk Gravure New 100 cm

  tv-bänk gravure new 100 cm
  Stabil tv-bänk med grafiskt reliefmönster på dörrarna Tillverkad av furu med svart metallstomme Diskret möbel med gott om förvaringsutrymme H 56 cm x B 100 cm x D 44 cm Vår framgångsrika kollektion Gravure i ny tappning! Gravure New tv-bänk ingår i e
 • Bordsskiva Tablo 200x90 cm

  bordsskiva tablo 200x90 cm
  Skapa din egen matgrupp Bordsskiva till matbord, av rustik, amerikansk valnötsfaner Plats för 6-8 personer H 3 cm x B 200 cm x D 90 cm Skapa din perfekta matplats med delar för Tablo matbord, från det nederländska inredningsmärket WOOOD. Välj till ex
 • Bordsskiva Tablo 130x130 cm

  bordsskiva tablo 130x130 cm
  - Bordsskiva av FSC-certifierad ek - Skapa din perfekta matplats med delar från kollektionen Tablo - Unik, organisk form - H 2,4 cm x B 130 cm x D 130 cm Skapa din perfekta matplats med delar från kollektionen Tablo från det nederländska inredningsmä
 • 2 matsalsstolar Noelle

  2 matsalsstolar noelle
  - Slående bekväm matsalsstol - Tillverkad av mjukt bouclétyg (95% polyester, 5% polyamid) - Smal metallstomme med svart pulverlackering - H 75 cm x B 64 cm x D 52 cm Noelle matsalsstol, ur en kollektion från det nederländska inredningsmärket WOOOD, ä
 • 2 matsalsstolar Amber

  2 matsalsstolar amber
  Matsalsstolen Amber ingår en exklusiv kollektion från det nederländska märket WOOOD. Ryggstödet och sitsen är klädda med ett sammetstyg av 100% polyester, med Martindale-värde 20 000. Stolen har fyra ben med höjd 42 cm och en stomme som är tillverkad
 • 2 matsalsstolar Amber

  2 matsalsstolar amber
  Matsalsstolen Amber ingår en exklusiv kollektion från det nederländska märket WOOOD. Ryggstödet och sitsen är klädda med ett sammetstyg av 100% polyester, med Martindale-värde 20 000. Stolen har fyra ben med höjd 42 cm och en stomme som är tillverkad
 • 4 stolar Bent

  4 stolar bent
  Matsalsstol av plast Kan användas både inomhus och utomhus Stapelbar H 75 cm x B 57 cm x D 56 cm Bent matsalsstol hamnar i blickfånget i matgruppen. Bent ingår i en kollektion från det nederländska märket WOOOD och kan användas både inomhus och utomh
 • 2 karmstolar Puk

  2 karmstolar puk
  Bekväm karmstol - Naturfärgad aluminiumram med vävd polyetenstruktur - Fin att kombinera med fotpallen Puk H 72 x B 57 x D 78 cm Puk karmstol från WOOODs kollektion är den perfekta platsen för fullständig avkoppling. Den stora och något lutande sitse
 • 2 matsalsstolar Jackie

  2 matsalsstolar jackie
  Elegant matsalsstol med smal design Sammet (80% polyester, 20% bomull) i korallfärg med svart stålstomme Martindale-värdet på 100 000 gör dem lämpliga för intensiv användning i hemmet H 78 cm x B 46 cm x D 56 cm Jackie är en smal och elegant matsalss
 • 2 matsalsstolar Jackie

  2 matsalsstolar jackie
  Elegant matsalsstol med smal design Sammet (80% polyester, 20% bomull) i korallfärg med svart stålstomme Martindale-värdet på 100 000 gör dem lämpliga för intensiv användning i hemmet H 78 cm x B 46 cm x D 56 cm Jackie är en smal och elegant matsalss
 • 2 matsalsstolar Tessel

  2 matsalsstolar tessel
  Robust, modern matsalsstol Klädd med trendigt bouclétyg (95% polyester, 5% polyakryl) Svartlackerade ben av bok H 83 cm x B 45 cm x D 60 cm Tessel matsalsstol från WOOOD har en robust och modern stil. Matsalsstolen är klädd ett med mjukt bouclétyg (9
 • 2 matsalsstolar Tessel

  2 matsalsstolar tessel
  Robust, modern matsalsstol Klädd med trendigt bouclétyg (95% polyester, 5% polyakryl) Svartlackerade ben av bok H 83 cm x B 45 cm x D 60 cm Tessel matsalsstol från WOOOD har en robust och modern stil. Matsalsstolen är klädd ett med mjukt bouclétyg (9
 • Loungestol Jane

  loungestol jane
  Slappna av i Jane loungestol från WOOODs kollektion. Denna stol hamnar i blickfånget, både på insidan och utsidan. Stolens sits är tillverkad av polyeten, målad med svart färg. Loungestolens stomme är tillverkad av svart metall. Måtten är (hxbxd) 88x
 • Loungestol Jane

  loungestol jane
  Slappna av i Jane loungestol från WOOODs kollektion. Denna stol hamnar i blickfånget, både på insidan och utsidan. Stolens sits är tillverkad av polyeten, målad med svart färg. Loungestolens stomme är tillverkad av svart metall. Måtten är (hxbxd) 88x
 • Pall Borre

  pall borre
  Enkel pall i naturfärg Svartmålat kejsarträ Praktisk som bord eller pall H 40 x Ø 28 cm Borre pall är en möbel som förvånar! Denna pall ingår i en kollektion från det nederländska märket WOOOD. Pallen är tillverkad av kejsarträ, som är det snabbast v
 • Pall Bink

  pall bink
  Robust, stabil pall Kejsarträ i naturfärg Praktisk som sidobord H 40 x Ø 28 cm Bink pall ingår i en kollektion från det nederländska märket WOOOD. Bink är en stabil, robust pall tillverkad av kejsarträ i naturfärg. Naturmaterialet och naturfärgen ger
 • Pall Sef

  pall sef
  Robust, stabil pall Tillverkad av kejsarträ med naturliga egenskaper Lackerad med matt, mörkbrun färg H 45 x Ø 32 cm Stabil pall ur en kollektion från det nederländska märket WOOOD. Sef pall är tillverkad av tåligt kejsarträ, som är känt för sina nat
 • Pall Babs

  pall babs
  Enkel pall i naturfärg Tillverkad av kejsarträ Praktisk som bord eller pall H 40 x Ø 31 cm Babs pall är en möbel som förvånar! Denna pall ingår i en kollektion från det nederländska märket WOOOD. Pallen är tillverkad av kejsarträ, som är det snabbast
 • Pall Bikkel

  pall bikkel
  Robust pall i naturfärg Kejsarträ i svart färg Praktisk som bord eller pall H 40 x Ø 28 cm Bikkel pall är en möbel som förvånar! Denna pall ingår i en kollektion från det nederländska märket WOOOD. Pallen är tillverkad av kejsarträ, som är det snabba
 • Pall Bikkel

  pall bikkel
  Robust pall i naturfärg Kejsarträ i svart färg Praktisk som bord eller pall H 40 x Ø 28 cm Bikkel pall är en möbel som förvånar! Denna pall ingår i en kollektion från det nederländska märket WOOOD. Pallen är tillverkad av kejsarträ, som är det snabba
 • Pall Bella

  pall bella
  Slående, modern pall Sammet (100% polyester) med svart metallstomme Martindale-värdet på 20 000 gör den lämplig för intensiv användning i hemmet H 53 x B 33 x D 33 cm Bella är en slående, modern och lekfull pall ur kollektionen från det nederländska
 • Vertikal vägghylla Febe

  vertikal vägghylla febe
  Modern vägghylla Gjuten, svart metall Praktiskt skåp med UV-skydd för utomhusbruk! H 60 x B 40 x D 20 cm Den svarta vägghyllan Febe är ett trendigt och modernt inslag i ditt hem. På grund av UV-skyddet kan hyllan även användas utomhus under normala v
 • Vägghylla Meert 100 cm

  vägghylla meert 100 cm
  Meert har måtten (bxhxd) 100x35x20 cm och är en modern och trendig vägghylla. Stommen är tillverkad av svart metall med måtten 7x7 mm. Ställ dina favoritsaker i vägghyllan och skapa din egen unika väggdekoration. Den kompakta storleken gör att den pa
 • Pall Bella

  pall bella
  Slående, modern pall Sammet (100% polyester) med svart metallstomme Martindale-värdet på 20 000 gör den lämplig för intensiv användning i hemmet H 53 x B 33 x D 33 cm Bella är en slående, modern och lekfull pall ur kollektionen från det nederländska
 • Pall Dover

  pall dover
  Robust, stabil pall Tillverkad av betongliknande fiberlera Kan användas både inomhus och utomhus H 45 x Ø 35 cm För den som gillar en robust och distinkt stil har inredningsmärket WOOOD tagit fram pallen Dover i mörkgrå färg, för både inomhus- och ut
 • Fåtölj Rocco

  fåtölj rocco
  Rocco är en vacker fåtölj med lackade björkträben. Stolen är klädd med ett 100% polyester sammetstyg i färg. Mått: sitthöjd på 47 cm, en sittbredd på 53 -60 cm och ett sittdjup på 56 cm. Armstödets höjd är 66 cm, armstödets bredd 15 cm och benhöjden
 • Fåtölj Bo

  fåtölj bo
  Bo-fåtöljen från WOOOD-kollektionen är en verklig blickfångare i alla inredningsstilar. Stolen är klädd i ett 100% polyester-tyg. Mått: höjd av 71 cm, en bredd på 69 cm och ett djup på 76 cm. Sitthöjd är 44 cm, sittdjupet är 49 cm och sittbredden 54
 • Fåtölj Jouke, läderimitation

  fåtölj jouke, läderimitation
  Robust, bekväm och svängbar fåtölj PU-läder (100% polyester) Praktiskt: du svänger i rätt riktning! Mått: H 90 cm x B 70 cm x D 85 cm Stolen har en sitthöjd på 46-42 cm, ett sittdjup på 47 cm och sittbredden är 70 cm. Stolens benhöjd är 23 cm. Jouke
 • Fåtölj Jouke, läderimitation

  fåtölj jouke, läderimitation
  Robust, bekväm och svängbar fåtölj PU-läder (100% polyester) Praktiskt: du svänger i rätt riktning! Mått: H 90 cm x B 70 cm x D 85 cm Stolen har en sitthöjd på 46-42 cm, ett sittdjup på 47 cm och sittbredden är 70 cm. Stolens benhöjd är 23 cm. Jouke
 • Fåtölj Jada, svängbar

  fåtölj jada, svängbar
  Elegant, robust svängbar stol Material: Sammet (100% polyester) med stålram Mått: H 78 cm x B 79 cm x D 82 cm Sitthöjd på 45 cm, ett sittdjup på 57 cm och sittbredden är 56 cm. Stolens benhöjd är 19 cm med en diameter på 60 cm. Armstödets höjd är 54
 • Fåtölj Sara

  fåtölj sara
  WOOOD Sara fåtölj är en vacker fåtölj med lackade björkben. Mått (hxbxd): 71x59x70 cm med en sitthöjd på 44 cm och ett sittdjup på 50 cm. Underhåll: Dammsug regelbundet med en ren borste. Om det kommer några fläckar, torka dem med en ren trasa. ! De
 • Fåtölj Sara

  fåtölj sara
  WOOOD Sara fåtölj är en vacker fåtölj med lackade björkben. Mått (hxbxd): 71x59x70 cm med en sitthöjd på 44 cm och ett sittdjup på 50 cm. Underhåll: Dammsug regelbundet med en ren borste. Om det kommer några fläckar, torka dem med en ren trasa. ! De
 • Fåtölj Sara

  fåtölj sara
  WOOOD Sara fåtölj är en vacker fåtölj med lackade björkben. Mått (hxbxd): 71x59x70 cm med en sitthöjd på 44 cm och ett sittdjup på 50 cm. Underhåll: Dammsug regelbundet med en ren borste. Om det kommer några fläckar, torka dem med en ren trasa. ! De
 • Fåtölj Sara

  fåtölj sara
  WOOOD Sara fåtölj är en vacker fåtölj med lackade björkben. Mått (hxbxd): 71x59x70 cm med en sitthöjd på 44 cm och ett sittdjup på 50 cm. Underhåll: Dammsug regelbundet med en ren borste. Om det kommer några fläckar, torka dem med en ren trasa. ! De
 • Hörnsoffa Thomas, höger

  hörnsoffa thomas, höger
  Rymlig bekväm hörnsoffa med trendigt utseende. Denna soffa har ett robust polyester-tyg och passar bra in i dagens moderna inredningstrender. Mått som visas (bxhxd): 92x283x197 cm (djup 197 cm är djupet på den totala loungen). Soffan har lösa ryggkud
 • Hörnsoffa Thomas, höger

  hörnsoffa thomas, höger
  Rymlig bekväm hörnsoffa med trendigt utseende. Denna soffa har ett robust polyester-tyg och passar bra in i dagens moderna inredningstrender. Mått som visas (bxhxd): 92x283x197 cm (djup 197 cm är djupet på den totala loungen). Soffan har lösa ryggkud
 • Bäddsoffa Robin

  bäddsoffa robin
  Alla tonåringar är nöjda med en bäddsoffa. Sängen är gjord i tall och har en borstad finish. Sängen levereras utan lamellbotten och madrass. Sängen levereras omonterad med tydliga monteringsanvisningar. Obs: Lådan köpes separat och levereras som en s
 • Bäddsoffa Robin

  bäddsoffa robin
  Alla tonåringar är nöjda med en bäddsoffa. Sängen är gjord i tall och har en borstad finish. Sängen levereras utan lamellbotten och madrass. Sängen levereras omonterad med tydliga monteringsanvisningar. Obs: Lådan köpes separat och levereras som en s
 • Soffa Bean inkl. kuddar, vänster, tyg

  soffa bean inkl. kuddar, vänster, tyg
  Den här vänstra versionen av Bean-hörnsoffan är en bekväm soffa med ett robust uttryck. Soffan är klädd i ett slitstarkt tyg (85% polyester och 15% bomull), Martindale 35.000. Detta tyg är vatten- och fläckbeständigt behandlat. De extra matchande dek
 • Soffa Bean, vänster eco läder

  soffa bean, vänster eco läder
  Divansoffa i återvinningsläder. Detta är en mycket robust och bekväm soffa. Bredden på armstödet och ryggens tjocklek är 22 cm. Soffan har sittdjup på 66 cm, schäslong är 112 cm bred i slutet, sittdjupet på schäslongdelen är 145 cm och soffhöjden på
 • Soffa Bean, höger eco läder

  soffa bean, höger eco läder
  Den här hörnsoffan är en robust och bekväm soffa, tillverkad av återvunnet läder. Soffan har ett sittdjup på 66 cm, schäslongen är 112 cm bred i slutet, sittdjupet på schäslongen delen är 145 cm och sitthöjden på soffan är 46 cm. Ramen består av spån
 • Soffa Bean, höger inkl. kuddar

  soffa bean, höger inkl. kuddar
  Hörnsoffa med högerdel är en verkligt bekväm soffa med ett robust uttryck. Soffan är klädd i ett slitstarkt tyg (85% polyester och 15% bomull), Martindale 35.000. Detta tyg är vatten- och fläckbeständigt behandlat. De extra matchande dekorativa kudda
 • Fåtölj Mark, sammet

  fåtölj mark, sammet
  Armstöd, ben och ram i denna bekväma fåtölj är gjorda av gummiträ. Mark fåtölj är klädd med ett lyxigt sammetstyg. Tyget som är 100% polyester-sammet med sammet utseende känns mjukt, är av tung kvalitet och är lämplig för intensiv användning. Sittdju
 • Hörnsoffa Freddie, vänster

  hörnsoffa freddie, vänster
  Tuff, bekväm hörnsoffa Tillverkad av grovt melange tyg (90% PES 10% PAC) i en naturlig nyans Finns i vänster och höger version Mått (hxbxd): 90x283x197 cm Denna robusta hörnsoffa från det holländska märket WOOOD är gjord av ett superstarkt melange ty
 • Hörnsoffa Freddie, vänster

  hörnsoffa freddie, vänster
  Tuff, bekväm hörnsoffa Tillverkad av grovt melange tyg (90% PES 10% PAC) i en naturlig nyans Finns i vänster och höger version Mått (hxbxd): 90x283x197 cm Denna robusta hörnsoffa från det holländska märket WOOOD är gjord av ett superstarkt melange ty
 • Hörnsoffa Freddie, höger

  hörnsoffa freddie, höger
  Modern, samtida hörnsoffa Tillverkad av grovt melange tyg (90% PES 10% PAC) i naturlig färg Finns i höger och vänster variant Mått (hxbxd): 90x283x197 cm Denna moderna hörnsoffa, från samlingen av det holländska märket WOOOD, är gjord av ett grovt me