Möbler
www.mobel.se

Wikholm Form möbler

 • Porto karmstol konjak

  porto karmstol konjak
  Inred ditt vardagsrum eller kök med en stilren och klassisk karmstol i vackert läder. Lädret kommer att få ett djup och en lyster av tid, användning och ljus. Karmstolen har en sitthöjd på 45 cm. Armstödet är något sluttande och det är 60-65 cm från armstöd till golv, på lägsta och högsta stället på karmstolen.Lättplacerad och komfortabel karmstol som passar lika bra i matsalen som på större ytor i ett vardagsrum. En möbel som aldrig går ur tiden. Alla möbler från serien Porto är handgjorda. Varje produkt är unik och därför kan skillnader i exempelvis läder, träslag och färg förekomma beroende på att det sker i olika produktionssessioner.Notera att möblerna från serien konjak numer är ljusare i skinnet än vad de tidigare har varit, se bild för korrekt representation av lädret.
 • PORTO Barstol Small Konjak

  porto barstol small konjak
  PORTO har en läcker design från Wikholm Form med flätat lädermönster och mjuka former i teak. En modern möbel med trevlig komfort och tilltalande formgivning som passar in i de flesta miljöer och låter er dinera med stil.DesignModern design från Wikholm Form i teak och flätat läder.Dimensioner: 40x53x89 cm.Sitthöjden är 64 cm.Material & skötselMöbeln är tillverkad i teak och läder.Teak och läder är två fantastiska material som är håller länge med rätt omsorg. Placera inte möbeln nära någon form av het värmekälla eller i direkt solljus.För att tvätta lädret, tag endast en fuktig trasa med destillerat vatten med mycket mild tvål för att ta bort fläckar. Låt det sedan lufttorka. Använd inte lädertvål, tvättmedel, rengöringsmedel, oljor eller ammoniak på lädret.Damma av pallen med en ren torr trasa.Wikholm Form har behandlat lädret med vegetabilisk garvning, med ämnen som finns naturligt i växtriket. Det gör lädret mer fast och mindre flexibelt. Leverans & förpackningLevereras monterad.
 • TURIN Soffbord 2-set Svart

  turin soffbord 2-set svart
  Turin är ett vackert set om två soffbord från varumärket Wikholm Form. Stommen är tillverkad i järn och skivan är tillverkad i mangoträ, med en svartlaserad finish.Litet bord – diameter 43 cm, höjd 45 cmStort bord – diameter 53 cm, höjd 52 cmDesign & egenskaperVackert set med två soffbord från Wikholm Form.Tillverkad i järn och mangoträ.Svartlaserad finish.
 • TURIN Sidobord Natur

  turin sidobord natur
  Turin är ett vackert sidobord från varumärket Wikholm Form. Stommen är tillverkad i järn och skivan är tillverkad i mangoträ, med en brunlaserad finish.Design & egenskaperVackert sidobord från Wikholm Form.Tillverkad i järn och mangoträ.Brunlaserad finish. Har dimensionerna: 75x64 cm.
 • KOBE Sidobord 2-Set Svart

  kobe sidobord 2-set svart
  Kobe består av två bord som fungerar lika bra att använda tillsammans som isär. Detta moderna satsbord har ett industriellt utseende med en avskalad design vilket gör att det fungerar i alla hem. Kobe är den perfekta avlastningsytan för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det mindre bordet går att skjuta in under det större bordet, perfekt för dig som har begränsat med golvyta.Design & egenskaperTvå småbord i olika storlek. Tillverkade i järn och aluminium. Det stora bordet har måtten: 119x30x78 cm.Det lilla bordet har måtten: 96x24x71 cm. Leverans & förpackningLevereras monterade.
 • STINA Sidobord Antik

  stina sidobord antik
  STINA sidobord från Wikholm Form bidrar med ett stilrent och industriellt uttryck till inredningen. Placera sidobordet i matsalen, vardagsrummet, på altanen, uteplatsen eller i uterummet. DesignModern stilren design från Wikholm Form.Dimensioner: 200x37,5x80 cm.Material & skötselBordet tillverkad i metall.Torka av med en fuktig trasa.Skydda bordet mot regn.Leverans & förpackningLevereras omonterad.
 • TURIN Soffbord Svart

  turin soffbord svart
  Turin är ett vackert soffbord från varumärket Wikholm Form. Soffbordet är tillverkad i mangoträ med en svartlaserad finish. Design & egenskaperVackert soffbord från Wikholm Form.Tillverkad i mangoträ.Svartlaserad finish. Har dimensionerna: 80x40 cm.
 • MARDIN Sidobord L Natur

  mardin sidobord l natur
  Mardin är ett rustikt sidobord från Wikholm Form. Sidobordet är tillverkat i återvunnet trä vilket innebär att varje produkt är unik och kan variera i utseende.Design & egenskaperRustikt sidobord från Wikholm form.Tillverkat i återvunnet trä.Har dimensionerna 175x35x75 cm - kan skilja sig något mellan exemplar eftersom produkten är vintage.
 • Porto bänk konjak

  porto bänk konjak
  Stilfull konjakfärgad bänk i klassisk design som påminner om 50-talets designklassiker. Tillverkad i noggrant utvalda material där stommen utgörs av teak som möter det stilenligt flätade lädret.Lättplacerad och komfortabel bänk som passar lika bra i hallen som på större ytor i ett vardagsrum. En möbel som aldrig går ur tiden. Alla möbler från serien Porto är handgjorda. Varje produkt är unik och därför kan skillnader i exempelvis läder, träslag och färg förekomma beroende på att det sker i olika produktionssessioner.Notera att möblerna från serien konjak numer är ljusare i skinnet än vad de tidigare har varit, se bild för korrekt representation av lädret.
 • TURIN Sidobord Svart

  turin sidobord svart
  Turin är ett vackert sidobord från varumärket Wikholm Form. Stommen är tillverkad i järn och skivan är tillverkad i mangoträ, med en svartlaserad finish.Design & egenskaperVackert sidobord från Wikholm Form.Tillverkad i järn och mangoträ.Svartlaserad finish. Har dimensionerna: 75x64 cm.
 • PORTO Barstol Large Konjak

  porto barstol large konjak
  PORTO har en läcker design från Wikholm Form med flätat lädermönster och mjuka former i teak. En modern möbel med trevlig komfort och tilltalande formgivning som passar in i de flesta miljöer och låter er dinera med stil.DesignModern design från Wikholm Form i teak och flätat läder.Dimensioner: 40x53x97 cm.Sitthöjd: 72 cm.Material & skötselMöbeln är tillverkad i teak och läder.Teak och läder är två fantastiska material som är håller länge med rätt omsorg. Placera inte möbeln nära någon form av het värmekälla eller i direkt solljus.För att tvätta lädret, tag endast en fuktig trasa med destillerat vatten med mycket mild tvål för att ta bort fläckar. Låt det sedan lufttorka. Använd inte lädertvål, tvättmedel, rengöringsmedel, oljor eller ammoniak på lädret.Damma av pallen med en ren torr trasa.Wikholm Form har behandlat lädret med vegetabilisk garvning, med ämnen som finns naturligt i växtriket. Det gör lädret mer fast och mindre flexibelt. Leverans & förpackningLevereras monterad.
 • KYOTO Sidobord Brunmelerad

  kyoto sidobord brunmelerad
  YOTO är ett sidobord från Wikholm Form med robust och tilltalande design i materialen teak och metall. Sidobordet passar i hemmet olika rum och blir läckert podium när den pryds med en stor vas eller konst. Design & egenskaperEtt minimalistiskt sidobord med design från Wikholm Form.Dimensionerna för bordet är 40x40x60 cm.Material & skötselMaterialet är metall och teak.Torka av med en fuktig trasa.Leverans & förpackningLevereras monterad.
 • Cannes soffa vit

  cannes soffa vit
  Ge en hemtrevlig känsla till ditt vardagsrum med den stilrena och bekväma soffan Cannes. Stommen består av svartlackerad metall, sits och ryggstöd av textil. Komplettera gärna med Cannes fåtölj från samma serie. Finns även i färgen svart
 • Flatiron sidobord svart

  flatiron sidobord svart
  Flatiron är stiligt par sidobord som andas en skandinavisk känsla. En stilren metallram bär upp den runda bordsskivan av klarglas. En elegant möbel som passar i alla rum.
 • YORK Soffbord Natur L

  york soffbord natur l
  York är ett modernt soffbord från Wikholm Form. Detta snygga soffbord med avskalad design passar lika bra i alla hem. York soffbord är tillverkat i teak som ger en robust men samtidigt varm och naturnära känsla.Design & egenskaperRunt soffbord från Wikholm Form.Bordet är tillverkat i teak.Bordet har måtten: 78x45 cm.
 • KYOTO Soffbord Brunmelerad

  kyoto soffbord brunmelerad
  KYOTO är ett soffbord från Wikholm Form med robust och tilltalande design i materialen teak och metall. Soffbordet passar in i vardagsrummet, gästrummet eller ute på den inglasade verandan. Design & egenskaperEtt minimalistiskt soffbord med design från Wikholm Form.Dimensionerna för bordet är 120x60x40 cm.Material & skötselMaterialet är metall och teak.Torka av med en fuktig trasa.Leverans & förpackningLevereras monterad.
 • MARDIN Sidobord S Natur

  mardin sidobord s natur
  Mardin är ett rustikt sidobord från Wikholm Form. Sidobordet är tillverkat i återvunnet trä vilket innebär att varje produkt är unik och kan variera i utseende.Design & egenskaperRustikt sidobord från Wikholm form.Tillverkat i återvunnet trä.Har dimensionerna 120x35x75 cm - kan skilja sig något mellan exemplar eftersom produkten är vintage.
 • Porto barstol konjak låg

  porto barstol konjak låg
  Stilfull barstol i klassisk design som påminner om 50-talets designklassiker. Tillverkad i noggrant utvalda material där stommen utgörs av teak som möter det stilenligt flätade lädret. Barstolen har en sitthöjd på 64 cm.Lättplacerad och komfortabel barstol som passar bra i köket. En möbel som aldrig går ur tiden. Alla möbler från serien Porto är handgjorda. Varje produkt är unik och därför kan skillnader i exempelvis läder, träslag och färg förekomma beroende på att det sker i olika produktionssessioner.Notera att möblerna från serien konjak numer är ljusare i skinnet än vad de tidigare har varit, se bild för korrekt representation av lädret.
 • Cannes soffa svart

  cannes soffa svart
  Ge en hemtrevlig känsla till ditt vardagsrum med den stilrena och bekväma soffan Cannes. Stommen består av svartlackerad metall, sits och ryggstöd av textil. Komplettera gärna med Cannes fåtölj från samma serie. Finns även i färgen vit.
 • Reeves fåtölj svart

  reeves fåtölj svart
  Modern och stilfull fåtölj i valnöt med en sittdyna i svart läder. Fåtöljen har en mjuk design med runda hörn och nätta former som gör att fåtöljen passar in i de flesta hem. Fåtöljen är tillverkad i FSC-märkt valnötsträ.
 • Reeves fåtölj brun

  reeves fåtölj brun
  Modern och stilfull fåtölj i valnöt med en sittdyna i brunt läder. Fåtöljen har en mjuk design med runda hörn och nätta former som gör att fåtöljen passar in i de flesta hem. Fåtöljen är tillverkad i FSC-märkt valnötsträ.
 • Reeves fåtölj brun L

  reeves fåtölj brun l
  Modern och stilfull fåtölj i valnöt med en sittdyna i brunt läder. Den bredare fåtöljen bidrar till en enastående komfort.Fåtöljen har en mjuk design med runda hörn och nätta former som gör att den passar in i de flesta hem. Fåtöljen är tillverkad i FSC-märkt valnötsträ.
 • Porto barstol konjak

  porto barstol konjak
  Stilfull barstol i klassisk design som påminner om 50-talets designklassiker. Tillverkad i noggrant utvalda material där stommen utgörs av teak som möter det stilenligt flätade lädret. Barstolen har en sitthöjd på 72 cm. Ryggstödets mått är 25 cm.Lättplacerad och komfortabel barstol som passar bra i köket. En möbel som aldrig går ur tiden. Alla möbler från serien Porto är handgjorda. Varje produkt är unik och därför kan skillnader i exempelvis läder, träslag och färg förekomma beroende på att det sker i olika produktionssessioner.Notera att möblerna från serien konjak numer är ljusare i skinnet än vad de tidigare har varit, se bild för korrekt representation av lädret.
 • Porto fåtölj natur natur

  porto fåtölj natur natur
  Stilfull loungefåtölj i klassisk design som påminner om 50-talets designklassiker. Tillverkad i noggrant utvalda material där stommen utgörs av teak som möter det stilenligt flätade ljusa lädret.Lättplacerad fåtölj som passar lika bra i hallen som på större ytor i ett vardagsrum. En möbel som aldrig går ur tiden. Alla möbler från Porto serien är handgjorda. Varje produkt är unik och därför kan skillnader i exempelvis läder, träslag och färg förekomma beroende på att det sker i olika produktionsessioner. Fåtöljen har en sitthöjd på 28 cm.
 • Reeves fåtölj svart L

  reeves fåtölj svart l
  Modern och stilfull fåtölj i valnöt med en sittdyna i svart läder. Den bredare fåtöljen bidrar till en enastående komfort.Fåtöljen har en mjuk design med runda hörn och nätta former som gör att den passar in i de flesta hem. Fåtöljen är tillverkad i FSC-märkt valnötsträ.
 • Porto fåtölj natur armstöd

  porto fåtölj natur armstöd
  Stilfull fåtölj med armstöd i klassisk design som påminner om 50-talets designklassiker. Tillverkad i noggrant utvalda material där stommen utgörs av teak som möter det stilenligt flätade lädret.Lättplacerad fåtölj som passar lika bra i hallen som på större ytor i ett vardagsrum. En möbel som aldrig går ur tiden. Alla möbler från Porto serien är handgjorda. Varje produkt är unik och därför kan skillnader i exempelvis läder, träslag och färg förekomma beroende på att det sker i olika produktionsessioner. Fåtöljen har en sitthöjd på 28 cm.
 • Porto fåtölj konjak armstöd

  porto fåtölj konjak armstöd
  Stilfull fåtölj med armstöd i klassisk design som påminner om 50-talets designklassiker. Tillverkad i noggrant utvalda material där stommen utgörs av teak som möter det stilenligt flätade lädret. Fåtöljen har en sitthöjd på 28 cm.Lättplacerad och komfortabel fåtölj som passar lika bra i hallen som på större ytor i ett vardagsrum. En möbel som aldrig går ur tiden. Alla möbler från serien Porto är handgjorda. Varje produkt är unik och därför kan skillnader i exempelvis läder, träslag och färg förekomma beroende på att det sker i olika produktionssessioner.Notera att möblerna från serien konjak numer är ljusare i skinnet än vad de tidigare har varit, se bild för korrekt representation av lädret.
 • Porto fåtölj konjak

  porto fåtölj konjak
  Stilfull loungefåtölj i klassisk design som påminner om 50-talets designklassiker. Tillverkad i noggrant utvalda material där stommen utgörs av teak som möter det stilenligt flätade lädret. Fåtöljen har en sitthöjd på 28 cm.Lättplacerad fåtölj som passar lika bra i hallen som på större ytor i ett vardagsrum. En möbel som aldrig går ur tiden. Alla möbler från serien Porto är handgjorda. Varje produkt är unik och därför kan skillnader i exempelvis läder, träslag och färg förekomma beroende på att det sker i olika produktionssessioner.Notera att möblerna från serien konjak numer är ljusare i skinnet än vad de tidigare har varit, se bild för korrekt representation av lädret.
 • YORK Soffbord Svart L

  york soffbord svart l
  York är ett modernt soffbord från Wikholm Form. Detta snygga soffbord med avskalad design passar lika bra i alla hem. York soffbord är tillverkat i teak som ger en robust men samtidigt varm och naturnära känsla.Design & egenskaperRunt soffbord från Wikholm Form.Bordet är tillverkat i teak.Bordet har måtten: 78x45 cm.
 • YORK Soffbord Svart S

  york soffbord svart s
  York är ett modernt soffbord från Wikholm Form. Detta snygga soffbord med avskalad design passar lika bra i alla hem. York soffbord är tillverkat i teak som ger en robust men samtidigt varm och naturnära känsla.Design & egenskaperRunt soffbord från Wikholm Form.Bordet är tillverkat i teak.Har måtten: 60x40 cm.
 • Porto fåtölj sienna brun

  porto fåtölj sienna brun
  Stilfull loungefåtölj i klassisk design som påminner om 50-talets designklassiker. Tillverkad i noggrant utvalda material där stommen utgörs av teak som möter det stilenligt flätade bruna lädret.Lättplacerad fåtölj som passar lika bra i hallen som på större ytor i ett vardagsrum. En möbel som aldrig går ur tiden. Alla möbler från Porto serien är handgjorda. Varje produkt är unik och därför kan skillnader i exempelvis läder, träslag och färg förekomma beroende på att det sker i olika produktionsessioner. Fåtöljen har en sitthöjd på 28 cm.
 • YORK Soffbord Natur S

  york soffbord natur s
  York är ett modernt soffbord från Wikholm Form. Detta snygga soffbord med avskalad design passar lika bra i alla hem. York soffbord är tillverkat i teak som ger en robust men samtidigt varm och naturnära känsla.Design & egenskaperRunt soffbord från Wikholm Form.Bordet är tillverkat i teak.Har måtten: 60x40 cm.
 • Toscana stol

  toscana stol
  Toscana är en trevlig stol som både passar fint i trädgården såväl som i köket. Stolen har en stomme av järn i en stilren svart färg, och kan även fällas ihop och tar då mycket liten plats. Kombinera gärna med Toscana bord för att skapa ett komplett café-set.Notera att stolen ej är frosttålig.
 • Toscana stol

  toscana stol
  Toscana är en trevlig stol som både passar fint i trädgården såväl som i köket. Stolen har en stomme av järn i en stilren svart färg, och kan även fällas ihop och tar då mycket liten plats. Kombinera gärna med Toscana bord för att skapa ett komplett café-set.Notera att stolen ej är frosttålig.
 • KYOTO Soffbord Svart

  kyoto soffbord svart
  KYOTO är ett soffbord från Wikholm Form med robust och tilltalande design i materialen teak och metall. Soffbordet passar in i vardagsrummet, gästrummet eller ute på den inglasade verandan. Design & egenskaperEtt minimalistiskt soffbord med design från Wikholm Form.Dimensionerna för bordet är 120x60x40 cm.Material & skötselMaterialet är metall och teak.Torka av med en fuktig trasa.Leverans & förpackningLevereras monterad.
 • CAPRI Matbord 120 Svart

  capri matbord 120 svart
  Capri är ett vackert matbord från Wikholm Form. Bordet är tillverkat i mangoträ med en svartlaserad finish och underredets rundade former ger bordet ett klassiskt utseende. Design & egenskaperVackert matbord från Wikholm Form.Har dimensionerna 120 x 76 cm.Material & skötselBordet är tillverkat i mangoträ.Trä är ett naturmaterial. Ådror och kvistar är en del av träets natur och träets färger och strukturer är naturliga egenskaper.Färgvariationer kan inte undvikas vid normal användning, men för att minimera missfärgning rekommenderar vi att du skyddar träet från direkt solljus.Eventuellt spill bör avlägsnas med en fuktig trasa.
 • TURIN Soffbord 2-set Natur

  turin soffbord 2-set natur
  Turin är ett vackert set om två soffbord från varumärket Wikholm Form. Stommen är tillverkad i järn och skivan är tillverkad i mangoträ, med en brunlaserad finish.Litet bord – diameter 43 cm, höjd 45 cmStort bord – diameter 53 cm, höjd 52 cmDesign & egenskaperVackert set med två soffbord från Wikholm Form.Tillverkad i järn och mangoträ.Brunlaserad finish.
 • Porto karmstol natur

  porto karmstol natur
  Inred ditt vardagsrum eller kök med en stilren och klassisk karmstol i ljus teak och vackert läder. En karmstol som blir till en snygg inredningsdetalj. Då karmstolen är handgjord kan varje stol variera lite, vilket gör att varje stol är unik i sitt slag. Lädret kommer få ett djup och en lyster av tid, användning och ljus. Stolen kan variera i färg beroende på att det sker i olika produktionssessioner. 
 • Reeves fotpall brun

  reeves fotpall brun
  Modern och stilfull fotpall i valnöt med en dyna i brunt läder. Pallen har en mjuk design med runda hörn och nätta former som gör att fotpallen passar in i de flesta hem. Fotpallen gör sig fin tillsammans med Reeves fåtöljen. Fotpallen är tillverkad i FSC-märkt valnötsträ.
 • Reeves fotpall svart

  reeves fotpall svart
  Modern och stilfull fotpall i valnöt med en dyna i svart läder. Pallen har en mjuk design med runda hörn och nätta former som gör att fotpallen passar in i de flesta hem. Fotpallen gör sig fin tillsammans med Reeves fåtöljen. Fotpallen är tillverkad i FSC-märkt valnötsträ.
 • PORTO Barstol Small Svart

  porto barstol small svart
  PORTO har en läcker design från Wikholm Form med flätat lädermönster och mjuka former i teak. En modern möbel med god komfort och tilltalande formgivning som passar in i de flesta miljöer och låter er dinera med stil.DesignModern design från Wikholm Form i teak och flätat läder.Dimensioner: 40x53x89 cm.Sitthöjd: 64 cm.Material & skötselMöbeln är tillverkad i teak och läder.Teak och läder är två fantastiska material som är håller länge med rätt omsorg. Placera inte möbeln nära någon form av het värmekälla eller i direkt solljus.För att tvätta lädret, tag endast en fuktig trasa med destillerat vatten med mycket mild tvål för att ta bort fläckar. Låt det sedan lufttorka. Använd inte lädertvål, tvättmedel, rengöringsmedel, oljor eller ammoniak på lädret.Damma av pallen med en ren torr trasa.Wikholm Form har behandlat lädret med vegetabilisk garvning, med ämnen som finns naturligt i växtriket. Det gör lädret mer fast och mindre flexibelt. Leverans & förpackningLevereras monterad.Notera: Mijöbilderna visar möbeln i en annan färg.
 • DUBLIN Sidobord Antik/Natur

  dublin sidobord antik/natur
  DUBLIN är ett bord med stilrena drag med en blandning av metall och naturligt trä. Låt bordet stå odekorerat som de är eller lägg till detaljer som en vacker vas, böcker eller ståtliga blommor. Design & egenskaperStilren modern stilren design med träinslag.Dimensionerna för bordet är 200x37.5x80 cm.Material & skötselMaterialet är av metall och trä.Torka rent med en fuktig trasa.Denna möbel är inte avsedd för utomhusbruk.Leverans & förpackningLevereras omonterad.
 • KYOTO Sidobord Svart

  kyoto sidobord svart
  KYOTO är ett sidobord från Wikholm Form med robust och tilltalande design i materialen teak och metall. Sidobordet passar i hemmet olika rum och blir läckert podium när den pryds med en stor vas eller konst. Design & egenskaperEtt minimalistiskt sidobord med design från Wikholm Form.Dimensionerna för bordet är 40x40x60 cm.Material & skötselMaterialet är metall och teak.Torka av med en fuktig trasa.Leverans & förpackningLevereras monterad.