Möbler
www.mobel.se

Wikholm Form möbler

 • Porto fåtölj konjak

  porto fåtölj konjak
  Stilfull loungefåtölj i klassisk design som påminner om 50-talets designklassiker. Tillverkad i noggrant utvalda material där stommen utgörs av teak som möter det stilenligt flätade lädret. Lättplacerad fåtölj som passar lika bra i hallen som på större ytor i ett vardagsrum. En möbel som aldrig går ur tiden.
 • Beja fåtölj svart

  beja fåtölj svart
  Stilfull fåtölj i klassisk design som påminner om 50-talets designklassiker. Tillverkad i noggrant utvalda material där stommen utgörs av teak som möter det stilrena lädret. Lättplacerad komfortabel pall som passar lika bra i hallen som på större ytor i ett vardagsrum. En möbel som aldrig går ur tiden.
 • Porto bänk konjak

  porto bänk konjak
  Stilfull konjakfärgad bänk i klassisk design som påminner om 50-talets designklassiker. Tillverkad i noggrant utvalda material där stommen utgörs av teak som möter det stilenligt flätade lädret. Lättplacerad komfortabel bänk som passar lika bra i hallen som på större ytor i ett vardagsrum. En möbel som aldrig går ur tiden.
 • Porto barstol konjak

  porto barstol konjak
  Inred ditt vardagsrum med en stilren och klassisk barstol i vackert läder. En snygg inredningsdetalj. Då det är handgjort kan detta variera lite. Lädret kommer få djup och en lyster av tid, användning och ljus. Stolen kan variera i färg beroende på att det sker i olika produktionsessioner. Ryggstödets mått: 25 cm Sitthöjd: 72 cm
 • Porto matstol konjak

  porto matstol konjak
  Inred ditt vardagsrum eller kök med en stilren och klassisk matstol i vackert läder. En snygg inredningsdetalj. Då det är handgjort kan detta variera lite. Lädret kommer få djup och en lyster av tid, användning och ljus. Stolen kan variera i färg beroende på att det sker i olika produktionsessioner. Sitthöjd: 45 cm
 • Porto karmstol konjak

  porto karmstol konjak
  Inred ditt vardagsrum eller kök med en stilren och klassisk karmstol i vackert läder. En karmstol som blir till en snygg inredningsdetalj. Då karmstolen är handgjord kan varje stol variera lite, vilket gör att varje stol är unik i sitt slag. Lädret kommer få ett djup och en lyster av tid, användning och ljus. Stolen kan variera i färg beroende på att det sker i olika produktionssessioner. Karmstolen har en sitthöjd på 45 cm. Armstödet är något sluttande och det är 60-65 cm från armstöd till golv, på lägsta och högsta stället på karmstolen.
 • Porto fåtölj svart

  porto fåtölj svart
  Stilfull svart loungefåtölj i klassisk design som påminner om 50-talets designklassiker. Tillverkad i noggrant utvalda material där stommen utgörs av teak som möter det stilenligt flätade lädret. Lättplacerad fåtölj som passar lika bra i hallen som på större ytor i ett vardagsrum. En möbel som aldrig går ur tiden. Fåtöljen har en sitthöjd på 28 cm.
 • Porto bänk svart

  porto bänk svart
  Elegant och stilfull svart bänk i klassisk design som påminner om 50-talets designklassiker. Tillverkad i noggrant utvalda material där stommen utgörs av teak som möter det stilenligt flätade lädret. En lättplacerad och mycket komfortabel bänk som passar lika bra i hallen som på större ytor i ett vardagsrum. En möbel som aldrig går ur tiden.
 • Porto karmstol svart

  porto karmstol svart
  Stilfull svart karmstol i klassisk design som påminner om 50-talets designklassiker. Tillverkad i noggrant utvalda material där stommen utgörs av teak som möter det stilenligt flätade lädret. Lättplacerad komfortabel karmstol som passar lika bra i hallen som på större ytor i ett vardagsrum. En möbel som aldrig går ur tiden.
 • Porto matstol svart

  porto matstol svart
  Stilfull matstol i klassisk design som påminner om 50-talets designklassiker. Tillverkad i noggrant utvalda material där stommen utgörs av teak som möter det stilenligt flätade lädret. Komfortabel matstol som passar fint i ditt kök. En möbel som aldrig går ur tiden.
 • Porto barstol svart låg

  porto barstol svart låg
  Stilfull barstol i klassisk design som påminner om 50-talets designklassiker. Tillverkad i noggrant utvalda material där stommen utgörs av teak som möter det stilenligt flätade lädret. Lättplacerad komfortabel barstol som passar lika bra i hallen som på större ytor i ett vardagsrum. En möbel som aldrig går ur tiden. Sitthöjd: 64 cm
 • Porto barstol konjak låg

  porto barstol konjak låg
  Stilfull barstol i klassisk design som påminner om 50-talets designklassiker. Tillverkad i noggrant utvalda material där stommen utgörs av teak som möter det stilenligt flätade lädret. Lättplacerad komfortabel barstol som passar lika bra i hallen som på större ytor i ett vardagsrum. En möbel som aldrig går ur tiden. Sitthöjd: 64 cm
 • Porto fåtölj konjak armstöd

  porto fåtölj konjak armstöd
  Stilfull fåtölj med armstöd i klassisk design som påminner om 50-talets designklassiker. Tillverkad i noggrant utvalda material där stommen utgörs av teak som möter det stilenligt flätade lädret. Lättplacerad fåtölj som passar lika bra i hallen som på större ytor i ett vardagsrum. En möbel som aldrig går ur tiden. Fåtöljen har en sitthöjd på 28 cm.
 • Porto loungefåtölj konjak

  porto loungefåtölj konjak
  Elegant och stilfull fåtölj i klassisk design som påminner om 50-talets designklassiker. Tillverkad i noggrant utvalda material där stommen utgörs av teak som möter det stilenligt flätade lädret. En lättplacerad och mycket komfortabel fåtölj som passar lika bra i hallen som på större ytor i ett vardagsrum. En möbel som aldrig går ur tiden.