Möbler
www.mobel.se

Warm Nordic möbler

 • Warm Nordic Be My Guest Matbord 180 Cm Vitoljad Ek - Matbord & Barbord Keramik Butter Yellow - 2705003

  warm nordic be my guest matbord 180 cm vitoljad ek - matbord & barbord keramik butter yellow - 2705003
  Be My Guest matbord från Warm Nordic med en elegant design med en bordsskiva i trä, kakeldetaljer och en ram i pulverlackerat stål. Det har en oval form perfekt för middagsbjudningar. Formgiven av Charlotte Høncke. Bra att veta om Be My Guest matbord - Elegant design.- Tillverkat av trä och kakel.- Oval form.- Matbordet passar bra i matsalen.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 730 mm. Vi har valt ut Butter Yellow Matbord & Barbord i Keramik från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Be My Guest Matbord 220 Cm Svartoljad Ek / Skogsgrön - Matbord & Barbord Keramik Skogsgrön - 2705004

  warm nordic be my guest matbord 220 cm svartoljad ek / skogsgrön - matbord & barbord keramik skogsgrön - 2705004
  Be My Guest matbord från Warm Nordic med en elegant design med en bordsskiva i trä, kakeldetaljer och en ram i pulverlackerat stål. Det har en oval form perfekt för middagsbjudningar. Formgiven av Charlotte Høncke. Bra att veta om Be My Guest matbord - Elegant design.- Tillverkat av trä och kakel.- Oval form.- Matbordet passar bra i matsalen.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 730 mm. Vi har valt ut Skogsgrön Matbord & Barbord i Keramik från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Surfboard Soffbord Vitoljad - Soffbord Ek

  warm nordic surfboard soffbord vitoljad - soffbord ek
  Soffbordet från Warm Nordic har en klassisk design med en rektangulär form och en elegant böj. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Arne Hovmand-Olsen. Om soffbordet från Warm Nordic- Klassisk design.- Rektangulär form.- Elegant böj.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 520 mm.- Höjd: 500 mm.- Längd: 1520 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Warm Nordic Be My Guest Matbord 220 Cm Vitoljad - Matbord & Barbord Ek Butter Yellow - 2705006

  warm nordic be my guest matbord 220 cm vitoljad - matbord & barbord ek butter yellow - 2705006
  Be My Guest matbord från Warm Nordic med en elegant design med en bordsskiva i trä, kakeldetaljer och en ram i pulverlackerat stål. Det har en oval form perfekt för middagsbjudningar. Formgiven av Charlotte Høncke. Bra att veta om Be My Guest matbord - Elegant design.- Tillverkat av trä och kakel.- Oval form.- Matbordet passar bra i matsalen.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 730 mm. Vi har valt ut Butter Yellow Matbord & Barbord i Ek från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Be My Guest Matbord 220 Cm Svartoljad Ek - Matbord & Barbord Keramik Soft Black - 2705005

  warm nordic be my guest matbord 220 cm svartoljad ek - matbord & barbord keramik soft black - 2705005
  Be My Guest matbord från Warm Nordic med en elegant design med en bordsskiva i trä, kakeldetaljer och en ram i pulverlackerat stål. Det har en oval form perfekt för middagsbjudningar. Formgiven av Charlotte Høncke. Bra att veta om Be My Guest matbord - Elegant design.- Tillverkat av trä och kakel.- Oval form.- Matbordet passar bra i matsalen.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 730 mm. Vi har valt ut Soft Black Matbord & Barbord i Keramik från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Herringbone Tile Sidobord Lågt Vit - Sidobord & Avlastningsbord Stål Vit - 2817004

  warm nordic herringbone tile sidobord lågt vit - sidobord & avlastningsbord stål vit - 2817004
  Herringbone Tile sidobord från Warm Nordic med en elegant design med en fiskbensmönstrad bordsskiva i kakel och en färgad ram i metall perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Formgiven av Charlotte Høncke. Bra att veta om Herringbone Tile sidobord - Elegant design.- Fiskbensmönstrad bordsskiva.- Tillverkat av kakel och metall.- Färgad ram.- Sidobordet passar bra i hallen.- Sidobordet passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 400 mm.- Höjd: 440 mm.- Längd: 400 mm. Vi har valt ut Vit Sidobord & Avlastningsbord i Stål från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Herringbone Tile Soffbord Svart - Soffbord Stål Svart - 2807003

  warm nordic herringbone tile soffbord svart - soffbord stål svart - 2807003
  Herringbone Tile soffbord från Warm Nordic med en elegant design med en fiskbensmönstrad bordsskiva i kakel och en färgad ram i metall. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Charlotte Høncke. Bra att veta om Herringbone Tile soffbord - Elegant design.- Fiskbensmönstrad bordsskiva.- Tillverkat av kakel och metall.- Färgad ram.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 800 mm.- Höjd: 470 mm.- Längd: 800 mm. Vi har valt ut Svart Soffbord i Stål från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Lean Back Loungestol Oljad / Brick Red - Fåtöljer Teak Tegelröd - 2201027

  warm nordic lean back loungestol oljad / brick red - fåtöljer teak tegelröd - 2201027
  Lean Back loungestol från Warm Nordic med en elegant, nätt design med vackra vinklar och en bekväm sits perfekt för långa konversationer runt soffbordet. Formgiven av Arne Hovmand-Olsen. Bra att veta om Lean Back loungestol - Elegant, nätt design.- Vackra vinklar.- Bekväm sits.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 800 mm.- Bredd: 680 mm.- Höjd: 780 mm. Vi har valt ut Tegelröd Fåtöljer i Teak från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Be My Guest Matbord 180 Cm Svartoljad Ek - Matbord & Barbord Keramik Soft Black

  warm nordic be my guest matbord 180 cm svartoljad ek - matbord & barbord keramik soft black
  Matbordet från Warm Nordic har en elegant design med en bordsskiva i trä, kakeldetaljer och en ram i pulverlackerat stål. Det har en oval form perfekt för middagsbjudningar. Formgiven av Charlotte Høncke. Om matbordet från Warm Nordic- Elegant design.- Tillverkat av trä och kakel.- Oval form.- Matbordet passar bra i matsalen.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 730 mm. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Warm Nordic Be My Guest Matbord 180 Cm Vitoljad Ek - Matbord & Barbord Keramik Butter Yellow

  warm nordic be my guest matbord 180 cm vitoljad ek - matbord & barbord keramik butter yellow
  Matbordet från Warm Nordic har en elegant design med en bordsskiva i trä, kakeldetaljer och en ram i pulverlackerat stål. Det har en oval form perfekt för middagsbjudningar. Formgiven av Charlotte Høncke. Om matbordet från Warm Nordic- Elegant design.- Tillverkat av trä och kakel.- Oval form.- Matbordet passar bra i matsalen.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 730 mm. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Warm Nordic Enigma Vitrinskåp - Skåp & Vitrinskåp Glas Svart

  warm nordic enigma vitrinskåp - skåp & vitrinskåp glas svart
  Vitrinskåpet från Warm Nordic har en elegant design i metall och glas med fyra smala ben och ett vackert mönster. Skåpet har en dörr med två hyllor i glas. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Rikke Frost. Om vitrinskåpet från Warm Nordic- Elegant design.- Tillverkat av metall och glas.- Fyra smala ben.- Vackert mönster.- Vitrinskåpet passar bra i vardagsrummet.- Djup: 490 mm.- Bredd: 490 mm.- Höjd: 1800 mm. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Warm Nordic Surfboard Soffbord Vitoljad - Soffbord Ek - 2807018

  warm nordic surfboard soffbord vitoljad - soffbord ek - 2807018
  Surfboard soffbord från Warm Nordic med en klassisk design med en rektangulär form och en elegant böj. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Arne Hovmand-Olsen. Bra att veta om Surfboard soffbord - Klassisk design.- Rektangulär form.- Elegant böj.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 520 mm.- Höjd: 500 mm.- Längd: 1520 mm. Vi har valt ut Ek Soffbord i Ek från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Be My Guest Bänk 140 Cm Oljad - Bänkar Ek Svart - 2415002

  warm nordic be my guest bänk 140 cm oljad - bänkar ek svart - 2415002
  Be My Guest bänk från Warm Nordic med en elegant design med en rundad form och en nätt ram i pulverlackerat stål. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Charlotte Høncke. Bra att veta om Be My Guest bänk - Elegant design.- Rundad form.- Nätt ram.- Bänken passar bra i matsalen.- Bänken passar bra i köket.- Bredd: 380 mm.- Höjd: 460 mm.- Längd: 1400 mm. Vi har valt ut Svart Bänkar i Ek från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Grace Sittpuff Burnt Orange - Sittsäckar & Sittpuffar Ull Burnt Orange - 2301017

  warm nordic grace sittpuff burnt orange - sittsäckar & sittpuffar ull burnt orange - 2301017
  Grace sittpuff från Warm Nordic med en lyxig design med en rund form och synliga sömmar perfekta att ta fram när det behövs extra sittplatser vid soffan. Formgiven av Rikke Frost. Bra att veta om Grace sittpuff - Lyxig design.- Rund form.- Synliga sömmar.- Sittpuffen passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 440 mm.- Diameter: 700 mm. Vi har valt ut Burnt Orange Sittsäckar & Sittpuffar i Ull från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Enigma Vitrinskåp - Skåp & Vitrinskåp Glas Svart - 2916001

  warm nordic enigma vitrinskåp - skåp & vitrinskåp glas svart - 2916001
  Enigma vitrinskåp från Warm Nordic med en elegant design i metall och glas med fyra smala ben och ett vackert mönster. Skåpet har en dörr med två hyllor i glas. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Rikke Frost. Bra att veta om Enigma vitrinskåp - Elegant design.- Tillverkat av metall och glas.- Fyra smala ben.- Vackert mönster.- Vitrinskåpet passar bra i vardagsrummet.- Djup: 490 mm.- Bredd: 490 mm.- Höjd: 1800 mm. Vi har valt ut Svart Skåp & Vitrinskåp i Glas från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Secant Soffbord Runt Black Gold - Soffbord Stål Black Gold - 2807007

  warm nordic secant soffbord runt black gold - soffbord stål black gold - 2807007
  Secant soffbord från Warm Nordic med en elegant design med en skulptural ram i pulverlackerat stål och en unik bordsskiva. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Design av Sara Wright Polmar. Bra att veta om Secant soffbord - Elegant design.- Skulptural ram.- Gjort av pulverlackerat stål.- Unik bordsskiva.- Bredd: 600 mm.- Höjd: 450 mm.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet. Vi har valt ut Black Gold Soffbord i Stål från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Be My Guest Matbord 180 Cm Svartoljad Ek / Skogsgrön - Matbord & Barbord Keramik Skogsgrön - 2705001

  warm nordic be my guest matbord 180 cm svartoljad ek / skogsgrön - matbord & barbord keramik skogsgrön - 2705001
  Be My Guest matbord från Warm Nordic med en elegant design med en bordsskiva i trä, kakeldetaljer och en ram i pulverlackerat stål. Det har en oval form perfekt för middagsbjudningar. Formgiven av Charlotte Høncke. Bra att veta om Be My Guest matbord - Elegant design.- Tillverkat av trä och kakel.- Oval form.- Matbordet passar bra i matsalen.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 730 mm. Vi har valt ut Skogsgrön Matbord & Barbord i Keramik från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Herringbone Tile Sidobord Lågt Butter Yellow - Sidobord & Avlastningsbord Stål Gul - 2817001

  warm nordic herringbone tile sidobord lågt butter yellow - sidobord & avlastningsbord stål gul - 2817001
  Herringbone Tile sidobord från Warm Nordic med en elegant design med en fiskbensmönstrad bordsskiva i kakel och en färgad ram i metall perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Formgiven av Charlotte Høncke. Bra att veta om Herringbone Tile sidobord - Elegant design.- Fiskbensmönstrad bordsskiva.- Tillverkat av kakel och metall.- Färgad ram.- Sidobordet passar bra i hallen.- Sidobordet passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 400 mm.- Höjd: 440 mm.- Längd: 400 mm. Vi har valt ut Gul Sidobord & Avlastningsbord i Stål från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Compose Soffbord 50 Cm Oljad Ek / Black Noir - Soffbord Vitoljad Ekfanér Svart - 2805008

  warm nordic compose soffbord 50 cm oljad ek / black noir - soffbord vitoljad ekfanér svart - 2805008
  Compose soffbord från Warm Nordic med en stilren design i trä och metall med en rund form perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Formgiven av Charlotte Høncke. Bra att veta om Compose soffbord - Stilren design.- Tillverkat av trä och metall.- Rund form.- Höjd: 490 mm.- Diameter: 500 mm.- Denna produkt levereras omonterad. Vi har valt ut Svart Soffbord i Vitoljad ekfanér från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Mr. Olsen Loungestol Mörkgrön / Valnötsoljad Ek - Fåtöljer Ull Mörkgrön - 2201016

  warm nordic mr. olsen loungestol mörkgrön / valnötsoljad ek - fåtöljer ull mörkgrön - 2201016
  Mr. Olsen loungestol från Warm Nordic med en sofistikerad, nätt design med mjuka former och avsmalnande ben. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Hans Olsen. Bra att veta om Mr. Olsen loungestol - Sofistikerad, nätt design.- Mjuka former.- Avsmalnande ben.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 790 mm.- Bredd: 810 mm.- Höjd: 780 mm. Vi har valt ut Mörkgrön Fåtöljer i Ull från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Mr. Olsen Loungestol Svart / Rökt Ek - Fåtöljer Läder Svart - 2203002

  warm nordic mr. olsen loungestol svart / rökt ek - fåtöljer läder svart - 2203002
  Mr. Olsen loungestol från Warm Nordic med en sofistikerad, nätt design med mjuka former och avsmalnande ben. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Hans Olsen. Bra att veta om Mr. Olsen loungestol - Sofistikerad, nätt design.- Mjuka former.- Avsmalnande ben.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 790 mm.- Bredd: 810 mm.- Höjd: 780 mm. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Läder från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Grace Sittpuff Amber - Sittsäckar & Sittpuffar Sammet Amber - 2301019

  warm nordic grace sittpuff amber - sittsäckar & sittpuffar sammet amber - 2301019
  Grace sittpuff från Warm Nordic med en lyxig design med en rund form och synliga sömmar perfekta att ta fram när det behövs extra sittplatser vid soffan. Formgiven av Rikke Frost. Bra att veta om Grace sittpuff - Lyxig design.- Rund form.- Synliga sömmar.- Sittpuffen passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 440 mm.- Diameter: 700 mm. Vi har valt ut Amber Sittsäckar & Sittpuffar i Sammet från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Be My Guest Matbord 180 Cm Svartoljad Ek - Matbord & Barbord Keramik Soft Black - 2705002

  warm nordic be my guest matbord 180 cm svartoljad ek - matbord & barbord keramik soft black - 2705002
  Be My Guest matbord från Warm Nordic med en elegant design med en bordsskiva i trä, kakeldetaljer och en ram i pulverlackerat stål. Det har en oval form perfekt för middagsbjudningar. Formgiven av Charlotte Høncke. Bra att veta om Be My Guest matbord - Elegant design.- Tillverkat av trä och kakel.- Oval form.- Matbordet passar bra i matsalen.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 730 mm. Vi har valt ut Soft Black Matbord & Barbord i Keramik från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Herringbone Tile Sidobord Högt Svart - Skänkar & Sideboards Keramik Svart - 2827003

  warm nordic herringbone tile sidobord högt svart - skänkar & sideboards keramik svart - 2827003
  Herringbone Tile sidobord från Warm Nordic med en elegant design med en fiskbensmönstrad bordsskiva i kakel och en färgad ram i metall perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Formgiven av Charlotte Høncke. Bra att veta om Herringbone Tile sidobord - Elegant design.- Fiskbensmönstrad bordsskiva.- Tillverkat av kakel och metall.- Färgad ram.- Sidobordet passar bra i hallen.- Sidobordet passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 350 mm.- Höjd: 800 mm.- Längd: 1000 mm. Vi har valt ut Svart Skänkar & Sideboards i Keramik från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Herringbone Tile Soffbord Skogsgrön - Soffbord Stål Skogsgrön - 2807002

  warm nordic herringbone tile soffbord skogsgrön - soffbord stål skogsgrön - 2807002
  Herringbone Tile soffbord från Warm Nordic med en elegant design med en fiskbensmönstrad bordsskiva i kakel och en färgad ram i metall. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Charlotte Høncke. Bra att veta om Herringbone Tile soffbord - Elegant design.- Fiskbensmönstrad bordsskiva.- Tillverkat av kakel och metall.- Färgad ram.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 800 mm.- Höjd: 470 mm.- Längd: 800 mm. Vi har valt ut Skogsgrön Soffbord i Stål från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Lean Back Loungestol Vitoljad / Rusty Rose - Fåtöljer Ek Rusty Rosé - 2201026

  warm nordic lean back loungestol vitoljad / rusty rose - fåtöljer ek rusty rosé - 2201026
  Lean Back loungestol från Warm Nordic med en elegant, nätt design med vackra vinklar och en bekväm sits perfekt för långa konversationer runt soffbordet. Formgiven av Arne Hovmand-Olsen. Bra att veta om Lean Back loungestol - Elegant, nätt design.- Vackra vinklar.- Bekväm sits.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 800 mm.- Bredd: 680 mm.- Höjd: 780 mm. Vi har valt ut Rusty Rosé Fåtöljer i Ek från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Lean Back Loungestol Oljad / Granite Grey - Fåtöljer Teak Granitgrå - 2201022

  warm nordic lean back loungestol oljad / granite grey - fåtöljer teak granitgrå - 2201022
  Lean Back loungestol från Warm Nordic med en elegant, nätt design med vackra vinklar och en bekväm sits perfekt för långa konversationer runt soffbordet. Formgiven av Arne Hovmand-Olsen. Bra att veta om Lean Back loungestol - Elegant, nätt design.- Vackra vinklar.- Bekväm sits.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 800 mm.- Bredd: 680 mm.- Höjd: 780 mm. Vi har valt ut Granitgrå Fåtöljer i Teak från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Be My Guest Matbord 180 Cm Svartoljad Ek / - Matbord & Barbord Keramik Skogsgrön

  warm nordic be my guest matbord 180 cm svartoljad ek / - matbord & barbord keramik skogsgrön
  Matbordet från Warm Nordic har en elegant design med en bordsskiva i trä, kakeldetaljer och en ram i pulverlackerat stål. Det har en oval form perfekt för middagsbjudningar. Formgiven av Charlotte Høncke. Om matbordet från Warm Nordic- Elegant design.- Tillverkat av trä och kakel.- Oval form.- Matbordet passar bra i matsalen.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 730 mm. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Warm Nordic Be My Guest Matbord 220 Cm Svartoljad Ek - Matbord & Barbord Keramik Soft Black

  warm nordic be my guest matbord 220 cm svartoljad ek - matbord & barbord keramik soft black
  Matbordet från Warm Nordic har en elegant design med en bordsskiva i trä, kakeldetaljer och en ram i pulverlackerat stål. Det har en oval form perfekt för middagsbjudningar. Formgiven av Charlotte Høncke. Om matbordet från Warm Nordic- Elegant design.- Tillverkat av trä och kakel.- Oval form.- Matbordet passar bra i matsalen.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 730 mm. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Warm Nordic Be My Guest Matbord 220 Cm Svartoljad Ek / - Matbord & Barbord Keramik Skogsgrön

  warm nordic be my guest matbord 220 cm svartoljad ek / - matbord & barbord keramik skogsgrön
  Matbordet från Warm Nordic har en elegant design med en bordsskiva i trä, kakeldetaljer och en ram i pulverlackerat stål. Det har en oval form perfekt för middagsbjudningar. Formgiven av Charlotte Høncke. Om matbordet från Warm Nordic- Elegant design.- Tillverkat av trä och kakel.- Oval form.- Matbordet passar bra i matsalen.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 730 mm. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Warm Nordic Be My Guest Matbord 220 Cm Vitoljad - Matbord & Barbord Ek Butter Yellow

  warm nordic be my guest matbord 220 cm vitoljad - matbord & barbord ek butter yellow
  Matbordet från Warm Nordic har en elegant design med en bordsskiva i trä, kakeldetaljer och en ram i pulverlackerat stål. Det har en oval form perfekt för middagsbjudningar. Formgiven av Charlotte Høncke. Om matbordet från Warm Nordic- Elegant design.- Tillverkat av trä och kakel.- Oval form.- Matbordet passar bra i matsalen.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 730 mm. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Warm Nordic Grace Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Ull Dark Ochre

  warm nordic grace sittpuff - sittsäckar & sittpuffar ull dark ochre
  Sittpuffen från Warm Nordic har en lyxig design med en rund form och synliga sömmar perfekta att ta fram när det behövs extra sittplatser vid soffan. Formgiven av Rikke Frost. Om sittpuffen från Warm Nordic- Lyxig design.- Rund form.- Synliga sömmar.- Sittpuffen passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 440 mm.- Diameter: 700 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Warm Nordic Grace Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Ull Pale Rose

  warm nordic grace sittpuff - sittsäckar & sittpuffar ull pale rose
  Sittpuffen från Warm Nordic har en lyxig design med en rund form och synliga sömmar perfekta att ta fram när det behövs extra sittplatser vid soffan. Formgiven av Rikke Frost. Om sittpuffen från Warm Nordic- Lyxig design.- Rund form.- Synliga sömmar.- Sittpuffen passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 440 mm.- Diameter: 700 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Warm Nordic Fried Egg Loungestol - Fåtöljer Ull Petrol

  warm nordic fried egg loungestol - fåtöljer ull petrol
  Loungestolen från Warm Nordic har en unik design med asymmetriska former och en bekväm sits. Den har ett platt armstöd perfekt att slänga upp benen på för att sitta ännu mer bekvämt. Den har en ram i teak med en klädsel i ull. En perfekt detalj för varje rum i ditt hem. Formgiven av Hans Olsen. Om loungestolen från Warm Nordic- Unik design.- Asymmetriska former.- Bekväm sits.- Platt armstöd.- Tillverkad av teak och ull.- Djup: 680 mm.- Bredd: 990 mm.- Höjd: 680 mm.- Denna produkt levereras monterad. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Warm Nordic Fried Egg Loungestol Caramel - Fåtöljer Ull Karamell

  warm nordic fried egg loungestol caramel - fåtöljer ull karamell
  Loungestolen från Warm Nordic har en unik design med asymmetriska former och en bekväm sits. Den har ett platt armstöd perfekt att slänga upp benen på för att sitta ännu mer bekvämt. Den har en ram i teak med en klädsel i ull. En perfekt detalj för varje rum i ditt hem. Formgiven av Hans Olsen. Om loungestolen från Warm Nordic- Unik design.- Asymmetriska former.- Bekväm sits.- Platt armstöd.- Tillverkad av teak och ull.- Djup: 680 mm.- Bredd: 990 mm.- Höjd: 680 mm.- Denna produkt levereras monterad. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Warm Nordic From Above Soffbord 52 Cm Smoke Grey / Black Noir - Soffbord Stål Svart

  warm nordic from above soffbord 52 cm smoke grey / black noir - soffbord stål svart
  Soffbordet från Warm Nordic har en elegant design med en bordsskiva i glas och en svart ram i stål. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Morten & Jonas. Om soffbordet från Warm Nordic- Elegant design.- Tillverkat av stål och glas.- Rund form.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 450 mm.- Diameter: 520 mm.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Warm Nordic Mr. Olsen 3-sitssoffa Pickle Green / Valnötsoljad Ek - 3-sitssoffor Läder Grön

  warm nordic mr. olsen 3-sitssoffa pickle green / valnötsoljad ek - 3-sitssoffor läder grön
  3-sitssoffan från Warm Nordic har en sofistikerad, nätt design med mjuka former och avsmalnande ben. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Hans Olsen. Om 3-sitssoffan från Warm Nordic- Sofistikerad, nätt design.- Mjuka former.- Avsmalnande ben.- 3-sitssoffan passar bra i vardagsrummet.- Djup: 790 mm.- Bredd: 2010 mm.- Höjd: 780 mm. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Warm Nordic Mr. Olsen 3-sitssoffa / Rökt Ek - 3-sitssoffor Läder Svart

  warm nordic mr. olsen 3-sitssoffa / rökt ek - 3-sitssoffor läder svart
  3-sitssoffan från Warm Nordic har en sofistikerad, nätt design med mjuka former och avsmalnande ben. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Hans Olsen. Om 3-sitssoffan från Warm Nordic- Sofistikerad, nätt design.- Mjuka former.- Avsmalnande ben.- 3-sitssoffan passar bra i vardagsrummet.- Djup: 790 mm.- Bredd: 2010 mm.- Höjd: 780 mm. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Warm Nordic Be My Guest Bänk 140 Cm Rotting - Bänkar Stål Svart - 2419003

  warm nordic be my guest bänk 140 cm rotting - bänkar stål svart - 2419003
  Be My Guest bänk från Warm Nordic med en elegant design med en rundad form och en nätt ram i pulverlackerat stål. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Charlotte Høncke. Bra att veta om Be My Guest bänk - Elegant design.- Rundad form.- Nätt ram.- Bänken passar bra i matsalen.- Bänken passar bra i köket.- Bredd: 380 mm.- Höjd: 460 mm.- Längd: 1400 mm. Vi har valt ut Svart Bänkar i Stål från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Compose Soffbord 50 Cm / Black Noir - Soffbord Rökt Ek Svart - 2805006

  warm nordic compose soffbord 50 cm / black noir - soffbord rökt ek svart - 2805006
  Compose soffbord från Warm Nordic med en stilren design i trä och metall med en rund form perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Formgiven av Charlotte Høncke. Bra att veta om Compose soffbord - Stilren design.- Tillverkat av trä och metall.- Rund form.- Höjd: 490 mm.- Diameter: 500 mm.- Denna produkt levereras omonterad. Vi har valt ut Svart Soffbord i Rökt Ek från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Herringbone Tile Sidobord Lågt Skogsgrön - Sidobord & Avlastningsbord Stål Grön - 2817002

  warm nordic herringbone tile sidobord lågt skogsgrön - sidobord & avlastningsbord stål grön - 2817002
  Herringbone Tile sidobord från Warm Nordic med en elegant design med en fiskbensmönstrad bordsskiva i kakel och en färgad ram i metall perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Formgiven av Charlotte Høncke. Bra att veta om Herringbone Tile sidobord - Elegant design.- Fiskbensmönstrad bordsskiva.- Tillverkat av kakel och metall.- Färgad ram.- Sidobordet passar bra i hallen.- Sidobordet passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 400 mm.- Höjd: 440 mm.- Längd: 400 mm. Vi har valt ut Grön Sidobord & Avlastningsbord i Stål från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Herringbone Tile Soffbord Vit - Soffbord Stål Vit - 2807004

  warm nordic herringbone tile soffbord vit - soffbord stål vit - 2807004
  Herringbone Tile soffbord från Warm Nordic med en elegant design med en fiskbensmönstrad bordsskiva i kakel och en färgad ram i metall. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Charlotte Høncke. Bra att veta om Herringbone Tile soffbord - Elegant design.- Fiskbensmönstrad bordsskiva.- Tillverkat av kakel och metall.- Färgad ram.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 800 mm.- Höjd: 470 mm.- Längd: 800 mm. Vi har valt ut Vit Soffbord i Stål från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Secant Soffbord Runt Soft Rose - Soffbord Stål Soft Rose - 2807006

  warm nordic secant soffbord runt soft rose - soffbord stål soft rose - 2807006
  Secant soffbord från Warm Nordic med en elegant design med en skulptural ram i pulverlackerat stål och en unik bordsskiva. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Design av Sara Wright Polmar. Bra att veta om Secant soffbord - Elegant design.- Skulptural ram.- Gjort av pulverlackerat stål.- Unik bordsskiva.- Bredd: 600 mm.- Höjd: 450 mm.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet. Vi har valt ut Soft Rose Soffbord i Stål från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Compose Soffbord 50 Cm Warm White / Krom - Soffbord oljad Ekfanér Vit - 2805007

  warm nordic compose soffbord 50 cm warm white / krom - soffbord oljad ekfanér vit - 2805007
  Compose soffbord från Warm Nordic med en stilren design i trä och metall med en rund form perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Formgiven av Charlotte Høncke. Bra att veta om Compose soffbord - Stilren design.- Tillverkat av trä och metall.- Rund form.- Höjd: 490 mm.- Diameter: 500 mm.- Denna produkt levereras omonterad. Vi har valt ut Vit Soffbord i Vitoljad ekfanér från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Mr. Olsen Loungestol Pickle Green / Valnötsoljad Ek - Fåtöljer Läder Grön - 2203005

  warm nordic mr. olsen loungestol pickle green / valnötsoljad ek - fåtöljer läder grön - 2203005
  Mr. Olsen loungestol från Warm Nordic med en sofistikerad, nätt design med mjuka former och avsmalnande ben. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Hans Olsen. Bra att veta om Mr. Olsen loungestol - Sofistikerad, nätt design.- Mjuka former.- Avsmalnande ben.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 790 mm.- Bredd: 810 mm.- Höjd: 780 mm. Vi har valt ut Grön Fåtöljer i Läder från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Mr. Olsen Loungestol Mörk Turkos / Valnötsoljad Ek - Fåtöljer Ull Dark Turquoise - 2201015

  warm nordic mr. olsen loungestol mörk turkos / valnötsoljad ek - fåtöljer ull dark turquoise - 2201015
  Mr. Olsen loungestol från Warm Nordic med en sofistikerad, nätt design med mjuka former och avsmalnande ben. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Hans Olsen. Bra att veta om Mr. Olsen loungestol - Sofistikerad, nätt design.- Mjuka former.- Avsmalnande ben.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 790 mm.- Bredd: 810 mm.- Höjd: 780 mm. Vi har valt ut Dark Turquoise Fåtöljer i Ull från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Mr. Olsen Loungestol Dark Petrol / Rökt Ek - Fåtöljer Bomull Petrol - 2201017

  warm nordic mr. olsen loungestol dark petrol / rökt ek - fåtöljer bomull petrol - 2201017
  Mr. Olsen loungestol från Warm Nordic med en sofistikerad, nätt design med mjuka former och avsmalnande ben. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Hans Olsen. Bra att veta om Mr. Olsen loungestol - Sofistikerad, nätt design.- Mjuka former.- Avsmalnande ben.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 790 mm.- Bredd: 810 mm.- Höjd: 780 mm. Vi har valt ut Petrol Fåtöljer i Bomull från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Mr. Olsen Loungestol Konjak / Rökt Ek - Fåtöljer Läder Svart - 2203014

  warm nordic mr. olsen loungestol konjak / rökt ek - fåtöljer läder svart - 2203014
  Mr. Olsen loungestol från Warm Nordic med en sofistikerad, nätt design med mjuka former och avsmalnande ben. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Hans Olsen. Bra att veta om Mr. Olsen loungestol - Sofistikerad, nätt design.- Mjuka former.- Avsmalnande ben.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 790 mm.- Bredd: 810 mm.- Höjd: 780 mm. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Läder från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Grace Sittpuff Pale Rose - Sittsäckar & Sittpuffar Ull Pale Rose - 2301018

  warm nordic grace sittpuff pale rose - sittsäckar & sittpuffar ull pale rose - 2301018
  Grace sittpuff från Warm Nordic med en lyxig design med en rund form och synliga sömmar perfekta att ta fram när det behövs extra sittplatser vid soffan. Formgiven av Rikke Frost. Bra att veta om Grace sittpuff - Lyxig design.- Rund form.- Synliga sömmar.- Sittpuffen passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 440 mm.- Diameter: 700 mm. Vi har valt ut Pale Rose Sittsäckar & Sittpuffar i Ull från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Grace Sittpuff Grey Melange - Sittsäckar & Sittpuffar Ull Grey Melange - 2301015

  warm nordic grace sittpuff grey melange - sittsäckar & sittpuffar ull grey melange - 2301015
  Grace sittpuff från Warm Nordic med en lyxig design med en rund form och synliga sömmar perfekta att ta fram när det behövs extra sittplatser vid soffan. Formgiven av Rikke Frost. Bra att veta om Grace sittpuff - Lyxig design.- Rund form.- Synliga sömmar.- Sittpuffen passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 440 mm.- Diameter: 700 mm. Vi har valt ut Grey Melange Sittsäckar & Sittpuffar i Ull från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Surfboard Soffbord Oljad - Soffbord Valnöt - 2807020

  warm nordic surfboard soffbord oljad - soffbord valnöt - 2807020
  Surfboard soffbord från Warm Nordic med en klassisk design med en rektangulär form och en elegant böj. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Arne Hovmand-Olsen. Bra att veta om Surfboard soffbord - Klassisk design.- Rektangulär form.- Elegant böj.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 520 mm.- Höjd: 500 mm.- Längd: 1520 mm. Vi har valt ut Valnöt Soffbord i Valnöt från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Secant Soffbord Ovalt Antique Brown - Soffbord Granit Antikbrun - 2807008

  warm nordic secant soffbord ovalt antique brown - soffbord granit antikbrun - 2807008
  Secant soffbord från Warm Nordic med en elegant design med en skulptural ram i pulverlackerat stål och en unik bordsskiva. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Design av Sara Wright Polmar. Bra att veta om Secant soffbord - Elegant design.- Skulptural ram.- Gjort av pulverlackerat stål.- Unik bordsskiva.- Bredd: 600 mm.- Höjd: 360 mm.- Längd: 1000 mm.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet. Vi har valt ut Antikbrun Soffbord i Granit från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Mr. Olsen Loungestol Rusty Rose / Rökt Ek - Fåtöljer Bomull Rusty Rosé - 2201019

  warm nordic mr. olsen loungestol rusty rose / rökt ek - fåtöljer bomull rusty rosé - 2201019
  Mr. Olsen loungestol från Warm Nordic med en sofistikerad, nätt design med mjuka former och avsmalnande ben. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Hans Olsen. Bra att veta om Mr. Olsen loungestol - Sofistikerad, nätt design.- Mjuka former.- Avsmalnande ben.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 790 mm.- Bredd: 810 mm.- Höjd: 780 mm. Vi har valt ut Rusty Rosé Fåtöljer i Bomull från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Mr. Olsen Loungestol Pickle Green / Rökt Ek - Fåtöljer Läder Grön - 2203003

  warm nordic mr. olsen loungestol pickle green / rökt ek - fåtöljer läder grön - 2203003
  Mr. Olsen loungestol från Warm Nordic med en sofistikerad, nätt design med mjuka former och avsmalnande ben. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Hans Olsen. Bra att veta om Mr. Olsen loungestol - Sofistikerad, nätt design.- Mjuka former.- Avsmalnande ben.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 790 mm.- Bredd: 810 mm.- Höjd: 780 mm. Vi har valt ut Grön Fåtöljer i Läder från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic From Above Soffbord 52 Cm Smoke Grey / Black Noir - Soffbord Stål Svart - 2807011

  warm nordic from above soffbord 52 cm smoke grey / black noir - soffbord stål svart - 2807011
  From Above soffbord från Warm Nordic med en elegant design med en bordsskiva i glas och en svart ram i stål. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Morten & Jonas. Bra att veta om From Above soffbord - Elegant design.- Tillverkat av stål och glas.- Rund form.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 450 mm.- Diameter: 520 mm.- Denna produkt levereras omonterad. Vi har valt ut Svart Soffbord i Stål från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Compose Soffbord 50 Cm / Mässing - Soffbord Rökt Ek Mässing - 2805005

  warm nordic compose soffbord 50 cm / mässing - soffbord rökt ek mässing - 2805005
  Compose soffbord från Warm Nordic med en stilren design i trä och metall med en rund form perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Formgiven av Charlotte Høncke. Bra att veta om Compose soffbord - Stilren design.- Tillverkat av trä och metall.- Rund form.- Höjd: 490 mm.- Diameter: 500 mm.- Denna produkt levereras omonterad. Vi har valt ut Mässing Soffbord i Rökt Ek från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Be My Guest Bänk 140 Cm Svartoljad - Bänkar Ek Svart Oljad Ek - 2415001

  warm nordic be my guest bänk 140 cm svartoljad - bänkar ek svart oljad ek - 2415001
  Be My Guest bänk från Warm Nordic med en elegant design med en rundad form och en nätt ram i pulverlackerat stål. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Charlotte Høncke. Bra att veta om Be My Guest bänk - Elegant design.- Rundad form.- Nätt ram.- Bänken passar bra i matsalen.- Bänken passar bra i köket.- Bredd: 380 mm.- Höjd: 460 mm.- Längd: 1400 mm. Vi har valt ut Svart Oljad Ek Bänkar i Ek från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Surfboard Soffbord Oljad - Soffbord Teak - 2807019

  warm nordic surfboard soffbord oljad - soffbord teak - 2807019
  Surfboard soffbord från Warm Nordic med en klassisk design med en rektangulär form och en elegant böj. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Arne Hovmand-Olsen. Bra att veta om Surfboard soffbord - Klassisk design.- Rektangulär form.- Elegant böj.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 520 mm.- Höjd: 500 mm.- Längd: 1520 mm. Vi har valt ut Teak Soffbord i Teak från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Grace Sittpuff Dark Ochre - Sittsäckar & Sittpuffar Ull Dark Ochre - 2301016

  warm nordic grace sittpuff dark ochre - sittsäckar & sittpuffar ull dark ochre - 2301016
  Grace sittpuff från Warm Nordic med en lyxig design med en rund form och synliga sömmar perfekta att ta fram när det behövs extra sittplatser vid soffan. Formgiven av Rikke Frost. Bra att veta om Grace sittpuff - Lyxig design.- Rund form.- Synliga sömmar.- Sittpuffen passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 440 mm.- Diameter: 700 mm. Vi har valt ut Dark Ochre Sittsäckar & Sittpuffar i Ull från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Fried Egg Loungestol Caramel - Fåtöljer Ull Karamell - 2201033

  warm nordic fried egg loungestol caramel - fåtöljer ull karamell - 2201033
  Fried Egg loungestol från Warm Nordic med en unik design med asymmetriska former och en bekväm sits. Den har ett platt armstöd perfekt att slänga upp benen på för att sitta ännu mer bekvämt. och en ram i teak med en klädsel i ull. En perfekt detalj för varje rum i ditt hem. Formgiven av Hans Olsen. Bra att veta om Fried Egg loungestol - Unik design.- Asymmetriska former.- Bekväm sits.- Platt armstöd.- Tillverkad av teak och ull.- Djup: 680 mm.- Bredd: 990 mm.- Höjd: 680 mm.- Denna produkt levereras monterad. Vi har valt ut Karamell Fåtöljer i Ull från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Fried Egg Loungestol Pale Rose - Fåtöljer Ull Pale Rose - 2201032

  warm nordic fried egg loungestol pale rose - fåtöljer ull pale rose - 2201032
  Fried Egg loungestol från Warm Nordic med en unik design med asymmetriska former och en bekväm sits. Den har ett platt armstöd perfekt att slänga upp benen på för att sitta ännu mer bekvämt. och en ram i teak med en klädsel i ull. En perfekt detalj för varje rum i ditt hem. Formgiven av Hans Olsen. Bra att veta om Fried Egg loungestol - Unik design.- Asymmetriska former.- Bekväm sits.- Platt armstöd.- Tillverkad av teak och ull.- Djup: 680 mm.- Bredd: 990 mm.- Höjd: 680 mm.- Denna produkt levereras monterad. Vi har valt ut Pale Rose Fåtöljer i Ull från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Fried Egg Loungestol Dark Ochre - Fåtöljer Ull Dark Ochre - 2201031

  warm nordic fried egg loungestol dark ochre - fåtöljer ull dark ochre - 2201031
  Fried Egg loungestol från Warm Nordic med en unik design med asymmetriska former och en bekväm sits. Den har ett platt armstöd perfekt att slänga upp benen på för att sitta ännu mer bekvämt. och en ram i teak med en klädsel i ull. En perfekt detalj för varje rum i ditt hem. Formgiven av Hans Olsen. Bra att veta om Fried Egg loungestol - Unik design.- Asymmetriska former.- Bekväm sits.- Platt armstöd.- Tillverkad av teak och ull.- Djup: 680 mm.- Bredd: 990 mm.- Höjd: 680 mm.- Denna produkt levereras monterad. Vi har valt ut Dark Ochre Fåtöljer i Ull från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Fried Egg Loungestol Grey Melange - Fåtöljer Ull Grey Melange - 2201030

  warm nordic fried egg loungestol grey melange - fåtöljer ull grey melange - 2201030
  Fried Egg loungestol från Warm Nordic med en unik design med asymmetriska former och en bekväm sits. Den har ett platt armstöd perfekt att slänga upp benen på för att sitta ännu mer bekvämt. och en ram i teak med en klädsel i ull. En perfekt detalj för varje rum i ditt hem. Formgiven av Hans Olsen. Bra att veta om Fried Egg loungestol - Unik design.- Asymmetriska former.- Bekväm sits.- Platt armstöd.- Tillverkad av teak och ull.- Djup: 680 mm.- Bredd: 990 mm.- Höjd: 680 mm.- Denna produkt levereras monterad. Vi har valt ut Grey Melange Fåtöljer i Ull från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Fried Egg Loungestol Petrol - Fåtöljer Ull Petrol - 2201028

  warm nordic fried egg loungestol petrol - fåtöljer ull petrol - 2201028
  Fried Egg loungestol från Warm Nordic med en unik design med asymmetriska former och en bekväm sits. Den har ett platt armstöd perfekt att slänga upp benen på för att sitta ännu mer bekvämt. och en ram i teak med en klädsel i ull. En perfekt detalj för varje rum i ditt hem. Formgiven av Hans Olsen. Bra att veta om Fried Egg loungestol - Unik design.- Asymmetriska former.- Bekväm sits.- Platt armstöd.- Tillverkad av teak och ull.- Djup: 680 mm.- Bredd: 990 mm.- Höjd: 680 mm.- Denna produkt levereras monterad. Vi har valt ut Petrol Fåtöljer i Ull från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Herringbone Tile Sidobord Högt Vit - Skänkar & Sideboards Keramik Vit - 2827004

  warm nordic herringbone tile sidobord högt vit - skänkar & sideboards keramik vit - 2827004
  Herringbone Tile sidobord från Warm Nordic med en elegant design med en fiskbensmönstrad bordsskiva i kakel och en färgad ram i metall perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Formgiven av Charlotte Høncke. Bra att veta om Herringbone Tile sidobord - Elegant design.- Fiskbensmönstrad bordsskiva.- Tillverkat av kakel och metall.- Färgad ram.- Sidobordet passar bra i hallen.- Sidobordet passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 350 mm.- Höjd: 800 mm.- Längd: 1000 mm. Vi har valt ut Vit Skänkar & Sideboards i Keramik från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Fried Egg Loungestol Moonlight White - Fåtöljer Fårskinn Moonlight White - 2201057

  warm nordic fried egg loungestol moonlight white - fåtöljer fårskinn moonlight white - 2201057
  Fried Egg loungestol från Warm Nordic med en unik design med asymmetriska former och en bekväm sits. Den har ett platt armstöd perfekt att slänga upp benen på för att sitta ännu mer bekvämt. och en ram i teak med en klädsel i ull. En perfekt detalj för varje rum i ditt hem. Formgiven av Hans Olsen. Bra att veta om Fried Egg loungestol - Unik design.- Asymmetriska former.- Bekväm sits.- Platt armstöd.- Tillverkad av teak och ull.- Djup: 680 mm.- Bredd: 990 mm.- Höjd: 680 mm.- Denna produkt levereras monterad. Vi har valt ut Moonlight White Fåtöljer i Fårskinn från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Mr. Olsen Loungestol Java Brown / Rökt Ek - Fåtöljer Bomull Brun - 2201018

  warm nordic mr. olsen loungestol java brown / rökt ek - fåtöljer bomull brun - 2201018
  Mr. Olsen loungestol från Warm Nordic med en sofistikerad, nätt design med mjuka former och avsmalnande ben. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Hans Olsen. Bra att veta om Mr. Olsen loungestol - Sofistikerad, nätt design.- Mjuka former.- Avsmalnande ben.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 790 mm.- Bredd: 810 mm.- Höjd: 780 mm. Vi har valt ut Brun Fåtöljer i Bomull från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Mr. Olsen Loungestol Svart / Valnötsoljad Ek - Fåtöljer Läder Svart - 2203004

  warm nordic mr. olsen loungestol svart / valnötsoljad ek - fåtöljer läder svart - 2203004
  Mr. Olsen loungestol från Warm Nordic med en sofistikerad, nätt design med mjuka former och avsmalnande ben. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Hans Olsen. Bra att veta om Mr. Olsen loungestol - Sofistikerad, nätt design.- Mjuka former.- Avsmalnande ben.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 790 mm.- Bredd: 810 mm.- Höjd: 780 mm. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Läder från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Herringbone Tile Sidobord Lågt Svart - Sidobord & Avlastningsbord Stål Svart - 2817003

  warm nordic herringbone tile sidobord lågt svart - sidobord & avlastningsbord stål svart - 2817003
  Herringbone Tile sidobord från Warm Nordic med en elegant design med en fiskbensmönstrad bordsskiva i kakel och en färgad ram i metall perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Formgiven av Charlotte Høncke. Bra att veta om Herringbone Tile sidobord - Elegant design.- Fiskbensmönstrad bordsskiva.- Tillverkat av kakel och metall.- Färgad ram.- Sidobordet passar bra i hallen.- Sidobordet passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 400 mm.- Höjd: 440 mm.- Längd: 400 mm. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Stål från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Balloon Loungestol Konjak - Fåtöljer Läder Brun - 2203001

  warm nordic balloon loungestol konjak - fåtöljer läder brun - 2203001
  Balloon loungestol från Warm Nordic med en industriell design med armstöd i teak, en ram i pulverlackerat stål och en sits i anilinläder perfekt för långa konversationer runt soffbordet. Formgiven av Hans Olsen. Bra att veta om Balloon loungestol - Industriell design.- Skön sits.- Armstöd.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 610 mm.- Bredd: 790 mm.- Höjd: 680 mm. Vi har valt ut Brun Fåtöljer i Läder från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Lean Back Loungestol Oljad / Amber - Fåtöljer Teak Amber - 2201025

  warm nordic lean back loungestol oljad / amber - fåtöljer teak amber - 2201025
  Lean Back loungestol från Warm Nordic med en elegant, nätt design med vackra vinklar och en bekväm sits perfekt för långa konversationer runt soffbordet. Formgiven av Arne Hovmand-Olsen. Bra att veta om Lean Back loungestol - Elegant, nätt design.- Vackra vinklar.- Bekväm sits.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 800 mm.- Bredd: 680 mm.- Höjd: 780 mm. Vi har valt ut Amber Fåtöljer i Teak från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Lean Back Loungestol Oljad / Coffee Brown - Fåtöljer Teak Kaffe - 2201024

  warm nordic lean back loungestol oljad / coffee brown - fåtöljer teak kaffe - 2201024
  Lean Back loungestol från Warm Nordic med en elegant, nätt design med vackra vinklar och en bekväm sits perfekt för långa konversationer runt soffbordet. Formgiven av Arne Hovmand-Olsen. Bra att veta om Lean Back loungestol - Elegant, nätt design.- Vackra vinklar.- Bekväm sits.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 800 mm.- Bredd: 680 mm.- Höjd: 780 mm. Vi har valt ut Kaffe Fåtöljer i Teak från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Lean Back Loungestol Vitoljad / Natur - Fåtöljer Ek Natur - 2203006

  warm nordic lean back loungestol vitoljad / natur - fåtöljer ek natur - 2203006
  Lean Back loungestol från Warm Nordic med en elegant, nätt design med vackra vinklar och en bekväm sits perfekt för långa konversationer runt soffbordet. Formgiven av Arne Hovmand-Olsen. Bra att veta om Lean Back loungestol - Elegant, nätt design.- Vackra vinklar.- Bekväm sits.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 800 mm.- Bredd: 680 mm.- Höjd: 780 mm. Vi har valt ut Natur Fåtöljer i Ek från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Balloon Loungestol Konjak - Fåtöljer Läder Brun

  warm nordic balloon loungestol konjak - fåtöljer läder brun
  Loungestolen från Warm Nordic har en industriell design med armstöd i teak, en ram i pulverlackerat stål och en sits i anilinläder perfekt för långa konversationer runt soffbordet. Formgiven av Hans Olsen. Om loungestolen från Warm Nordic- Industriell design.- Skön sits.- Armstöd.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 610 mm.- Bredd: 790 mm.- Höjd: 680 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Warm Nordic Be My Guest Bänk 140 Cm Svartoljad - Bänkar Ek Svart Oljad Ek

  warm nordic be my guest bänk 140 cm svartoljad - bänkar ek svart oljad ek
  Bänken från Warm Nordic har en elegant design med en rundad form och en nätt ram i pulverlackerat stål. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Charlotte Høncke. Om bänken från Warm Nordic- Elegant design.- Rundad form.- Nätt ram.- Bänken passar bra i matsalen.- Bänken passar bra i köket.- Bredd: 380 mm.- Höjd: 460 mm.- Längd: 1400 mm. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Warm Nordic Be My Guest Bänk 140 Cm Rotting - Bänkar Stål Svart

  warm nordic be my guest bänk 140 cm rotting - bänkar stål svart
  Bänken från Warm Nordic har en elegant design med en rundad form och en nätt ram i pulverlackerat stål. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Charlotte Høncke. Om bänken från Warm Nordic- Elegant design.- Rundad form.- Nätt ram.- Bänken passar bra i matsalen.- Bänken passar bra i köket.- Bredd: 380 mm.- Höjd: 460 mm.- Längd: 1400 mm. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Warm Nordic Be My Guest Bänk 140 Cm Oljad - Bänkar Ek Svart

  warm nordic be my guest bänk 140 cm oljad - bänkar ek svart
  Bänken från Warm Nordic har en elegant design med en rundad form och en nätt ram i pulverlackerat stål. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Charlotte Høncke. Om bänken från Warm Nordic- Elegant design.- Rundad form.- Nätt ram.- Bänken passar bra i matsalen.- Bänken passar bra i köket.- Bredd: 380 mm.- Höjd: 460 mm.- Längd: 1400 mm. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Warm Nordic Grace Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Ull Grey Melange

  warm nordic grace sittpuff - sittsäckar & sittpuffar ull grey melange
  Sittpuffen från Warm Nordic har en lyxig design med en rund form och synliga sömmar perfekta att ta fram när det behövs extra sittplatser vid soffan. Formgiven av Rikke Frost. Om sittpuffen från Warm Nordic- Lyxig design.- Rund form.- Synliga sömmar.- Sittpuffen passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 440 mm.- Diameter: 700 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Warm Nordic Grace Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Ull Burnt Orange

  warm nordic grace sittpuff - sittsäckar & sittpuffar ull burnt orange
  Sittpuffen från Warm Nordic har en lyxig design med en rund form och synliga sömmar perfekta att ta fram när det behövs extra sittplatser vid soffan. Formgiven av Rikke Frost. Om sittpuffen från Warm Nordic- Lyxig design.- Rund form.- Synliga sömmar.- Sittpuffen passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 440 mm.- Diameter: 700 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Warm Nordic Grace Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Sammet Amber

  warm nordic grace sittpuff - sittsäckar & sittpuffar sammet amber
  Sittpuffen från Warm Nordic har en lyxig design med en rund form och synliga sömmar perfekta att ta fram när det behövs extra sittplatser vid soffan. Formgiven av Rikke Frost. Om sittpuffen från Warm Nordic- Lyxig design.- Rund form.- Synliga sömmar.- Sittpuffen passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 440 mm.- Diameter: 700 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Warm Nordic Herringbone Tile Soffbord - Soffbord Stål Svart

  warm nordic herringbone tile soffbord - soffbord stål svart
  Soffbordet från Warm Nordic har en elegant design med en fiskbensmönstrad bordsskiva i kakel och en färgad ram i metall. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Charlotte Høncke. Om soffbordet från Warm Nordic- Elegant design.- Fiskbensmönstrad bordsskiva.- Tillverkat av kakel och metall.- Färgad ram.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 800 mm.- Höjd: 470 mm.- Längd: 800 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Warm Nordic Herringbone Tile Soffbord - Soffbord Stål Skogsgrön

  warm nordic herringbone tile soffbord - soffbord stål skogsgrön
  Soffbordet från Warm Nordic har en elegant design med en fiskbensmönstrad bordsskiva i kakel och en färgad ram i metall. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Charlotte Høncke. Om soffbordet från Warm Nordic- Elegant design.- Fiskbensmönstrad bordsskiva.- Tillverkat av kakel och metall.- Färgad ram.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 800 mm.- Höjd: 470 mm.- Längd: 800 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Warm Nordic Herringbone Tile Soffbord - Soffbord Stål Vit

  warm nordic herringbone tile soffbord - soffbord stål vit
  Soffbordet från Warm Nordic har en elegant design med en fiskbensmönstrad bordsskiva i kakel och en färgad ram i metall. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Charlotte Høncke. Om soffbordet från Warm Nordic- Elegant design.- Fiskbensmönstrad bordsskiva.- Tillverkat av kakel och metall.- Färgad ram.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 800 mm.- Höjd: 470 mm.- Längd: 800 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Warm Nordic Herringbone Tile Sidobord Högt - Skänkar & Sideboards Keramik Svart

  warm nordic herringbone tile sidobord högt - skänkar & sideboards keramik svart
  Sidobordet från Warm Nordic har en elegant design med en fiskbensmönstrad bordsskiva i kakel och en färgad ram i metall perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Formgiven av Charlotte Høncke. Om sidobordet från Warm Nordic- Elegant design.- Fiskbensmönstrad bordsskiva.- Tillverkat av kakel och metall.- Färgad ram.- Sidobordet passar bra i hallen.- Sidobordet passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 350 mm.- Höjd: 800 mm.- Längd: 1000 mm. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Warm Nordic Herringbone Tile Sidobord Högt - Skänkar & Sideboards Keramik Vit

  warm nordic herringbone tile sidobord högt - skänkar & sideboards keramik vit
  Sidobordet från Warm Nordic har en elegant design med en fiskbensmönstrad bordsskiva i kakel och en färgad ram i metall perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Formgiven av Charlotte Høncke. Om sidobordet från Warm Nordic- Elegant design.- Fiskbensmönstrad bordsskiva.- Tillverkat av kakel och metall.- Färgad ram.- Sidobordet passar bra i hallen.- Sidobordet passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 350 mm.- Höjd: 800 mm.- Längd: 1000 mm. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Warm Nordic Herringbone Tile Sidobord Lågt - Sidobord & Avlastningsbord Stål Svart

  warm nordic herringbone tile sidobord lågt - sidobord & avlastningsbord stål svart
  Sidobordet från Warm Nordic har en elegant design med en fiskbensmönstrad bordsskiva i kakel och en färgad ram i metall perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Formgiven av Charlotte Høncke. Om sidobordet från Warm Nordic- Elegant design.- Fiskbensmönstrad bordsskiva.- Tillverkat av kakel och metall.- Färgad ram.- Sidobordet passar bra i hallen.- Sidobordet passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 400 mm.- Höjd: 440 mm.- Längd: 400 mm. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Warm Nordic Herringbone Tile Sidobord Lågt Skogs - Sidobord & Avlastningsbord Stål Grön

  warm nordic herringbone tile sidobord lågt skogs - sidobord & avlastningsbord stål grön
  Sidobordet från Warm Nordic har en elegant design med en fiskbensmönstrad bordsskiva i kakel och en färgad ram i metall perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Formgiven av Charlotte Høncke. Om sidobordet från Warm Nordic- Elegant design.- Fiskbensmönstrad bordsskiva.- Tillverkat av kakel och metall.- Färgad ram.- Sidobordet passar bra i hallen.- Sidobordet passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 400 mm.- Höjd: 440 mm.- Längd: 400 mm. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Warm Nordic Herringbone Tile Sidobord Lågt - Sidobord & Avlastningsbord Stål Vit

  warm nordic herringbone tile sidobord lågt - sidobord & avlastningsbord stål vit
  Sidobordet från Warm Nordic har en elegant design med en fiskbensmönstrad bordsskiva i kakel och en färgad ram i metall perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Formgiven av Charlotte Høncke. Om sidobordet från Warm Nordic- Elegant design.- Fiskbensmönstrad bordsskiva.- Tillverkat av kakel och metall.- Färgad ram.- Sidobordet passar bra i hallen.- Sidobordet passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 400 mm.- Höjd: 440 mm.- Längd: 400 mm. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Warm Nordic Herringbone Tile Sidobord Lågt Butter Yellow - Sidobord & Avlastningsbord Stål Gul

  warm nordic herringbone tile sidobord lågt butter yellow - sidobord & avlastningsbord stål gul
  Sidobordet från Warm Nordic har en elegant design med en fiskbensmönstrad bordsskiva i kakel och en färgad ram i metall perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Formgiven av Charlotte Høncke. Om sidobordet från Warm Nordic- Elegant design.- Fiskbensmönstrad bordsskiva.- Tillverkat av kakel och metall.- Färgad ram.- Sidobordet passar bra i hallen.- Sidobordet passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 400 mm.- Höjd: 440 mm.- Längd: 400 mm. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Warm Nordic Lean Back Loungestol Oljad / Granite Grey - Fåtöljer Teak Granitgrå

  warm nordic lean back loungestol oljad / granite grey - fåtöljer teak granitgrå
  Loungestolen från Warm Nordic har en elegant, nätt design med vackra vinklar och en bekväm sits perfekt för långa konversationer runt soffbordet. Formgiven av Arne Hovmand-Olsen. Om loungestolen från Warm Nordic- Elegant, nätt design.- Vackra vinklar.- Bekväm sits.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 800 mm.- Bredd: 680 mm.- Höjd: 780 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Warm Nordic Lean Back Loungestol Oljad / Coffee Brown - Fåtöljer Teak Kaffe

  warm nordic lean back loungestol oljad / coffee brown - fåtöljer teak kaffe
  Loungestolen från Warm Nordic har en elegant, nätt design med vackra vinklar och en bekväm sits perfekt för långa konversationer runt soffbordet. Formgiven av Arne Hovmand-Olsen. Om loungestolen från Warm Nordic- Elegant, nätt design.- Vackra vinklar.- Bekväm sits.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 800 mm.- Bredd: 680 mm.- Höjd: 780 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Warm Nordic Lean Back Loungestol Oljad / - Fåtöljer Teak Amber

  warm nordic lean back loungestol oljad / - fåtöljer teak amber
  Loungestolen från Warm Nordic har en elegant, nätt design med vackra vinklar och en bekväm sits perfekt för långa konversationer runt soffbordet. Formgiven av Arne Hovmand-Olsen. Om loungestolen från Warm Nordic- Elegant, nätt design.- Vackra vinklar.- Bekväm sits.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 800 mm.- Bredd: 680 mm.- Höjd: 780 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Warm Nordic Lean Back Loungestol Oljad / Brick Red - Fåtöljer Teak Tegelröd

  warm nordic lean back loungestol oljad / brick red - fåtöljer teak tegelröd
  Loungestolen från Warm Nordic har en elegant, nätt design med vackra vinklar och en bekväm sits perfekt för långa konversationer runt soffbordet. Formgiven av Arne Hovmand-Olsen. Om loungestolen från Warm Nordic- Elegant, nätt design.- Vackra vinklar.- Bekväm sits.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 800 mm.- Bredd: 680 mm.- Höjd: 780 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Warm Nordic Lean Back Loungestol Vitoljad / Rusty Rose - Fåtöljer Ek Rusty Rosé

  warm nordic lean back loungestol vitoljad / rusty rose - fåtöljer ek rusty rosé
  Loungestolen från Warm Nordic har en elegant, nätt design med vackra vinklar och en bekväm sits perfekt för långa konversationer runt soffbordet. Formgiven av Arne Hovmand-Olsen. Om loungestolen från Warm Nordic- Elegant, nätt design.- Vackra vinklar.- Bekväm sits.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 800 mm.- Bredd: 680 mm.- Höjd: 780 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Warm Nordic Lean Back Loungestol Vitoljad / - Fåtöljer Ek Natur

  warm nordic lean back loungestol vitoljad / - fåtöljer ek natur
  Loungestolen från Warm Nordic har en elegant, nätt design med vackra vinklar och en bekväm sits perfekt för långa konversationer runt soffbordet. Formgiven av Arne Hovmand-Olsen. Om loungestolen från Warm Nordic- Elegant, nätt design.- Vackra vinklar.- Bekväm sits.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 800 mm.- Bredd: 680 mm.- Höjd: 780 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Warm Nordic Mr. Olsen Loungestol / Rökt Ek - Fåtöljer Läder Svart

  warm nordic mr. olsen loungestol / rökt ek - fåtöljer läder svart
  Loungestolen från Warm Nordic har en sofistikerad, nätt design med mjuka former och avsmalnande ben. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Hans Olsen. Om loungestolen från Warm Nordic- Sofistikerad, nätt design.- Mjuka former.- Avsmalnande ben.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 790 mm.- Bredd: 810 mm.- Höjd: 780 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Warm Nordic Mr. Olsen Loungestol / Valnötsoljad Ek - Fåtöljer Läder Svart

  warm nordic mr. olsen loungestol / valnötsoljad ek - fåtöljer läder svart
  Loungestolen från Warm Nordic har en sofistikerad, nätt design med mjuka former och avsmalnande ben. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Hans Olsen. Om loungestolen från Warm Nordic- Sofistikerad, nätt design.- Mjuka former.- Avsmalnande ben.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 790 mm.- Bredd: 810 mm.- Höjd: 780 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Warm Nordic Mr. Olsen Loungestol Konjak / Rökt Ek - Fåtöljer Läder Svart

  warm nordic mr. olsen loungestol konjak / rökt ek - fåtöljer läder svart
  Loungestolen från Warm Nordic har en sofistikerad, nätt design med mjuka former och avsmalnande ben. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Hans Olsen. Om loungestolen från Warm Nordic- Sofistikerad, nätt design.- Mjuka former.- Avsmalnande ben.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 790 mm.- Bredd: 810 mm.- Höjd: 780 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Warm Nordic Mr. Olsen Loungestol Pickle Green / Rökt Ek - Fåtöljer Läder Grön

  warm nordic mr. olsen loungestol pickle green / rökt ek - fåtöljer läder grön
  Loungestolen från Warm Nordic har en sofistikerad, nätt design med mjuka former och avsmalnande ben. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Hans Olsen. Om loungestolen från Warm Nordic- Sofistikerad, nätt design.- Mjuka former.- Avsmalnande ben.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 790 mm.- Bredd: 810 mm.- Höjd: 780 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Warm Nordic Mr. Olsen Loungestol Pickle Green / Valnötsoljad Ek - Fåtöljer Läder Grön

  warm nordic mr. olsen loungestol pickle green / valnötsoljad ek - fåtöljer läder grön
  Loungestolen från Warm Nordic har en sofistikerad, nätt design med mjuka former och avsmalnande ben. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Hans Olsen. Om loungestolen från Warm Nordic- Sofistikerad, nätt design.- Mjuka former.- Avsmalnande ben.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 790 mm.- Bredd: 810 mm.- Höjd: 780 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Warm Nordic Mr. Olsen Loungestol Dark / Rökt Ek - Fåtöljer Bomull Petrol

  warm nordic mr. olsen loungestol dark / rökt ek - fåtöljer bomull petrol
  Loungestolen från Warm Nordic har en sofistikerad, nätt design med mjuka former och avsmalnande ben. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Hans Olsen. Om loungestolen från Warm Nordic- Sofistikerad, nätt design.- Mjuka former.- Avsmalnande ben.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 790 mm.- Bredd: 810 mm.- Höjd: 780 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Warm Nordic Mr. Olsen Loungestol Rusty Rose / Rökt Ek - Fåtöljer Bomull Rusty Rosé

  warm nordic mr. olsen loungestol rusty rose / rökt ek - fåtöljer bomull rusty rosé
  Loungestolen från Warm Nordic har en sofistikerad, nätt design med mjuka former och avsmalnande ben. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Hans Olsen. Om loungestolen från Warm Nordic- Sofistikerad, nätt design.- Mjuka former.- Avsmalnande ben.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 790 mm.- Bredd: 810 mm.- Höjd: 780 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Warm Nordic Mr. Olsen Loungestol Java Brown / Rökt Ek - Fåtöljer Bomull Brun

  warm nordic mr. olsen loungestol java brown / rökt ek - fåtöljer bomull brun
  Loungestolen från Warm Nordic har en sofistikerad, nätt design med mjuka former och avsmalnande ben. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Hans Olsen. Om loungestolen från Warm Nordic- Sofistikerad, nätt design.- Mjuka former.- Avsmalnande ben.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 790 mm.- Bredd: 810 mm.- Höjd: 780 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Warm Nordic Mr. Olsen Loungestol Mörk Turkos / Valnötsoljad Ek - Fåtöljer Ull Dark Turquoise

  warm nordic mr. olsen loungestol mörk turkos / valnötsoljad ek - fåtöljer ull dark turquoise
  Loungestolen från Warm Nordic har en sofistikerad, nätt design med mjuka former och avsmalnande ben. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Hans Olsen. Om loungestolen från Warm Nordic- Sofistikerad, nätt design.- Mjuka former.- Avsmalnande ben.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 790 mm.- Bredd: 810 mm.- Höjd: 780 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Warm Nordic Mr. Olsen Loungestol / Valnötsoljad Ek - Fåtöljer Ull Mörkgrön

  warm nordic mr. olsen loungestol / valnötsoljad ek - fåtöljer ull mörkgrön
  Loungestolen från Warm Nordic har en sofistikerad, nätt design med mjuka former och avsmalnande ben. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Hans Olsen. Om loungestolen från Warm Nordic- Sofistikerad, nätt design.- Mjuka former.- Avsmalnande ben.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 790 mm.- Bredd: 810 mm.- Höjd: 780 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Warm Nordic Secant Soffbord Runt - Soffbord Stål Black Gold

  warm nordic secant soffbord runt - soffbord stål black gold
  Soffbordet från Warm Nordic har en elegant design med en skulpturell ram i pulverlackerat stål och en unik bordsskiva. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Formgiven av Sara Wright Polmar. Om soffbordet från Warm Nordic- Elegant design.- Skulpturell ram.- Tillverkat av pulverlackerat stål.- Unik bordsskiva.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 600 mm.- Höjd: 450 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Warm Nordic Secant Soffbord Runt - Soffbord Stål Soft Rose

  warm nordic secant soffbord runt - soffbord stål soft rose
  Soffbordet från Warm Nordic har en elegant design med en skulpturell ram i pulverlackerat stål och en unik bordsskiva. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Formgiven av Sara Wright Polmar. Om soffbordet från Warm Nordic- Elegant design.- Skulpturell ram.- Tillverkat av pulverlackerat stål.- Unik bordsskiva.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 600 mm.- Höjd: 450 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Warm Nordic Secant Soffbord Ovalt Antique Brown - Soffbord Granit Antikbrun

  warm nordic secant soffbord ovalt antique brown - soffbord granit antikbrun
  Soffbordet från Warm Nordic har en elegant design med en skulpturell ram i pulverlackerat stål och en unik bordsskiva. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Formgiven av Sara Wright Polmar. Om soffbordet från Warm Nordic- Elegant design.- Skulpturell ram.- Tillverkat av pulverlackerat stål.- Unik bordsskiva.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 600 mm.- Höjd: 360 mm.- Längd: 1000 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Warm Nordic Surfboard Soffbord Oljad - Soffbord Teak

  warm nordic surfboard soffbord oljad - soffbord teak
  Soffbordet från Warm Nordic har en klassisk design med en rektangulär form och en elegant böj. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Arne Hovmand-Olsen. Om soffbordet från Warm Nordic- Klassisk design.- Rektangulär form.- Elegant böj.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 520 mm.- Höjd: 500 mm.- Längd: 1520 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Warm Nordic Surfboard Soffbord Oljad - Soffbord Valnöt

  warm nordic surfboard soffbord oljad - soffbord valnöt
  Soffbordet från Warm Nordic har en klassisk design med en rektangulär form och en elegant böj. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Arne Hovmand-Olsen. Om soffbordet från Warm Nordic- Klassisk design.- Rektangulär form.- Elegant böj.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 520 mm.- Höjd: 500 mm.- Längd: 1520 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Warm Nordic Fried Egg Loungestol - Fåtöljer Ull Grey Melange

  warm nordic fried egg loungestol - fåtöljer ull grey melange
  Loungestolen från Warm Nordic har en unik design med asymmetriska former och en bekväm sits. Den har ett platt armstöd perfekt att slänga upp benen på för att sitta ännu mer bekvämt. Den har en ram i teak med en klädsel i ull. En perfekt detalj för varje rum i ditt hem. Formgiven av Hans Olsen. Om loungestolen från Warm Nordic- Unik design.- Asymmetriska former.- Bekväm sits.- Platt armstöd.- Tillverkad av teak och ull.- Djup: 680 mm.- Bredd: 990 mm.- Höjd: 680 mm.- Denna produkt levereras monterad. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Warm Nordic Fried Egg Loungestol - Fåtöljer Ull Dark Ochre

  warm nordic fried egg loungestol - fåtöljer ull dark ochre
  Loungestolen från Warm Nordic har en unik design med asymmetriska former och en bekväm sits. Den har ett platt armstöd perfekt att slänga upp benen på för att sitta ännu mer bekvämt. Den har en ram i teak med en klädsel i ull. En perfekt detalj för varje rum i ditt hem. Formgiven av Hans Olsen. Om loungestolen från Warm Nordic- Unik design.- Asymmetriska former.- Bekväm sits.- Platt armstöd.- Tillverkad av teak och ull.- Djup: 680 mm.- Bredd: 990 mm.- Höjd: 680 mm.- Denna produkt levereras monterad. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Warm Nordic Fried Egg Loungestol - Fåtöljer Ull Pale Rose

  warm nordic fried egg loungestol - fåtöljer ull pale rose
  Loungestolen från Warm Nordic har en unik design med asymmetriska former och en bekväm sits. Den har ett platt armstöd perfekt att slänga upp benen på för att sitta ännu mer bekvämt. Den har en ram i teak med en klädsel i ull. En perfekt detalj för varje rum i ditt hem. Formgiven av Hans Olsen. Om loungestolen från Warm Nordic- Unik design.- Asymmetriska former.- Bekväm sits.- Platt armstöd.- Tillverkad av teak och ull.- Djup: 680 mm.- Bredd: 990 mm.- Höjd: 680 mm.- Denna produkt levereras monterad. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Warm Nordic Fried Egg Loungestol - Fåtöljer Fårskinn Moonlight White

  warm nordic fried egg loungestol - fåtöljer fårskinn moonlight white
  Loungestolen från Warm Nordic har en unik design med asymmetriska former och en bekväm sits. Den har ett platt armstöd perfekt att slänga upp benen på för att sitta ännu mer bekvämt. Den har en ram i teak med en klädsel i ull. En perfekt detalj för varje rum i ditt hem. Formgiven av Hans Olsen. Om loungestolen från Warm Nordic- Unik design.- Asymmetriska former.- Bekväm sits.- Platt armstöd.- Tillverkad av teak och ull.- Djup: 680 mm.- Bredd: 990 mm.- Höjd: 680 mm.- Denna produkt levereras monterad. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Warm Nordic Compose Soffbord 50 Cm / Black Noir - Soffbord Rökt Ek Svart

  warm nordic compose soffbord 50 cm / black noir - soffbord rökt ek svart
  Soffbordet från Warm Nordic har en stilren design i trä och metall med en rund form perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Formgiven av Charlotte Høncke. Om soffbordet från Warm Nordic- Stilren design.- Tillverkat av trä och metall.- Rund form.- Höjd: 490 mm.- Diameter: 500 mm.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Warm Nordic Compose Soffbord 50 Cm / - Soffbord Rökt Ek Mässing

  warm nordic compose soffbord 50 cm / - soffbord rökt ek mässing
  Soffbordet från Warm Nordic har en stilren design i trä och metall med en rund form perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Formgiven av Charlotte Høncke. Om soffbordet från Warm Nordic- Stilren design.- Tillverkat av trä och metall.- Rund form.- Höjd: 490 mm.- Diameter: 500 mm.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Warm Nordic Compose Soffbord 50 Cm Warm White / Krom - Soffbord oljad Ekfanér Vit

  warm nordic compose soffbord 50 cm warm white / krom - soffbord oljad ekfanér vit
  Soffbordet från Warm Nordic har en stilren design i trä och metall med en rund form perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Formgiven av Charlotte Høncke. Om soffbordet från Warm Nordic- Stilren design.- Tillverkat av trä och metall.- Rund form.- Höjd: 490 mm.- Diameter: 500 mm.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Warm Nordic Compose Soffbord 50 Cm Oljad Ek / Black Noir - Soffbord Vitoljad Ekfanér Svart

  warm nordic compose soffbord 50 cm oljad ek / black noir - soffbord vitoljad ekfanér svart
  Soffbordet från Warm Nordic har en stilren design i trä och metall med en rund form perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Formgiven av Charlotte Høncke. Om soffbordet från Warm Nordic- Stilren design.- Tillverkat av trä och metall.- Rund form.- Höjd: 490 mm.- Diameter: 500 mm.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Warm Nordic Mr. Olsen 3-sitssoffa Pickle Green / Rökt Ek - 3-sitssoffor Läder Grön - 2103003

  warm nordic mr. olsen 3-sitssoffa pickle green / rökt ek - 3-sitssoffor läder grön - 2103003
  Mr. Olsen 3-sitssoffa från Warm Nordic med en sofistikerad, nätt design med mjuka former och avsmalnande ben. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Hans Olsen. Bra att veta om Mr. Olsen 3-sitssoffa - Sofistikerad, nätt design.- Mjuka former.- Avsmalnande ben.- 3-sitssoffan passar bra i vardagsrummet.- Djup: 790 mm.- Bredd: 2010 mm.- Höjd: 780 mm. Vi har valt ut Grön 3-sitssoffor i Läder från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Mr. Olsen 3-sitssoffa Konjak / Rökt Ek - 3-sitssoffor Läder Konjak - 2103001

  warm nordic mr. olsen 3-sitssoffa konjak / rökt ek - 3-sitssoffor läder konjak - 2103001
  Mr. Olsen 3-sitssoffa från Warm Nordic med en sofistikerad, nätt design med mjuka former och avsmalnande ben. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Hans Olsen. Bra att veta om Mr. Olsen 3-sitssoffa - Sofistikerad, nätt design.- Mjuka former.- Avsmalnande ben.- 3-sitssoffan passar bra i vardagsrummet.- Djup: 790 mm.- Bredd: 2010 mm.- Höjd: 780 mm. Vi har valt ut Konjak 3-sitssoffor i Läder från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Mr. Olsen 3-sitssoffa Svart / Rökt Ek - 3-sitssoffor Läder Svart - 2103002

  warm nordic mr. olsen 3-sitssoffa svart / rökt ek - 3-sitssoffor läder svart - 2103002
  Mr. Olsen 3-sitssoffa från Warm Nordic med en sofistikerad, nätt design med mjuka former och avsmalnande ben. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Hans Olsen. Bra att veta om Mr. Olsen 3-sitssoffa - Sofistikerad, nätt design.- Mjuka former.- Avsmalnande ben.- 3-sitssoffan passar bra i vardagsrummet.- Djup: 790 mm.- Bredd: 2010 mm.- Höjd: 780 mm. Vi har valt ut Svart 3-sitssoffor i Läder från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Mr. Olsen 3-sitssoffa Svart / Valnötsoljad Ek - 3-sitssoffor Läder Svart - 2103004

  warm nordic mr. olsen 3-sitssoffa svart / valnötsoljad ek - 3-sitssoffor läder svart - 2103004
  Mr. Olsen 3-sitssoffa från Warm Nordic med en sofistikerad, nätt design med mjuka former och avsmalnande ben. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Hans Olsen. Bra att veta om Mr. Olsen 3-sitssoffa - Sofistikerad, nätt design.- Mjuka former.- Avsmalnande ben.- 3-sitssoffan passar bra i vardagsrummet.- Djup: 790 mm.- Bredd: 2010 mm.- Höjd: 780 mm. Vi har valt ut Svart 3-sitssoffor i Läder från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Mr. Olsen 3-sitssoffa Pickle Green / Valnötsoljad Ek - 3-sitssoffor Läder Grön - 2103005

  warm nordic mr. olsen 3-sitssoffa pickle green / valnötsoljad ek - 3-sitssoffor läder grön - 2103005
  Mr. Olsen 3-sitssoffa från Warm Nordic med en sofistikerad, nätt design med mjuka former och avsmalnande ben. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Hans Olsen. Bra att veta om Mr. Olsen 3-sitssoffa - Sofistikerad, nätt design.- Mjuka former.- Avsmalnande ben.- 3-sitssoffan passar bra i vardagsrummet.- Djup: 790 mm.- Bredd: 2010 mm.- Höjd: 780 mm. Vi har valt ut Grön 3-sitssoffor i Läder från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Mr. Olsen 3-sitssoffa Pickle Green / Rökt Ek - 3-sitssoffor Läder Grön

  warm nordic mr. olsen 3-sitssoffa pickle green / rökt ek - 3-sitssoffor läder grön
  3-sitssoffan från Warm Nordic har en sofistikerad, nätt design med mjuka former och avsmalnande ben. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Hans Olsen. Om 3-sitssoffan från Warm Nordic- Sofistikerad, nätt design.- Mjuka former.- Avsmalnande ben.- 3-sitssoffan passar bra i vardagsrummet.- Djup: 790 mm.- Bredd: 2010 mm.- Höjd: 780 mm. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Warm Nordic Mr. Olsen 3-sitssoffa / Valnötsoljad Ek - 3-sitssoffor Läder Svart

  warm nordic mr. olsen 3-sitssoffa / valnötsoljad ek - 3-sitssoffor läder svart
  3-sitssoffan från Warm Nordic har en sofistikerad, nätt design med mjuka former och avsmalnande ben. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Hans Olsen. Om 3-sitssoffan från Warm Nordic- Sofistikerad, nätt design.- Mjuka former.- Avsmalnande ben.- 3-sitssoffan passar bra i vardagsrummet.- Djup: 790 mm.- Bredd: 2010 mm.- Höjd: 780 mm. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Warm Nordic Mr. Olsen 3-sitssoffa / Rökt Ek - 3-sitssoffor Läder Konjak

  warm nordic mr. olsen 3-sitssoffa / rökt ek - 3-sitssoffor läder konjak
  3-sitssoffan från Warm Nordic har en sofistikerad, nätt design med mjuka former och avsmalnande ben. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Hans Olsen. Om 3-sitssoffan från Warm Nordic- Sofistikerad, nätt design.- Mjuka former.- Avsmalnande ben.- 3-sitssoffan passar bra i vardagsrummet.- Djup: 790 mm.- Bredd: 2010 mm.- Höjd: 780 mm. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.