Möbler
www.mobel.se

vtwonen möbler

 • vtwonen - Vitrinskåp svart metall Precious - Svart

  vtwonen - vitrinskåp svart metall precious - svart
  Smalt vitrinskåp Svart järn med matt utseende Med fyra hyllplan H 190 x B 90 x D 43 cm Precious vitrinskåp ingår i en kollektion från det nederländska märket vtwonen. Precious är ett vitrinskåp tillverkat av svart järn med matt utseende. Dörrarna (hxb: 146x37 cm) är tillverkade av svart metall med härdat glas och två handtag (2,5xØ2 cm). Glaset i sidorna ger skåpet ett rymligt utseende. På insidan har Precious 4 hyllplan längs hela skåpets bredd. Avståndet mellan hyllplanen är 37-47 cm. Benen har en höjd på 15 cm. Skåpet väger 61 kg och varje hyllplan tål en maximal belastning på 20 kg. Precious levereras omonterat med tydliga och enkla monteringsanvisningar.
 • vtwonen - Säng Bunk 120x200 cm - Svart - 120X200

  vtwonen - säng bunk 120x200 cm - svart - 120x200
  Fantastisk säng! Våningssängen, en del av VTWONEN-kollektionen, är en riktig blickfångare i varje barnrum. Denna säng har en cool design och vacker färg och passar därför i alla inredningar. Ramen är tillverkad i stål och avslutad med en pulverbeläggning. Lamellerna är gjorda av metall. Denna säng finns i två olika storlekar (hxbxd): 190x206x95 cm (madrass 90x200 cm) och 190x206x125 cm (madrass 120x200 cm). Denna säng kommer att levereras utan madrass. Benets höjd 23 cm och tjockleken på sängkanten är 16 cm. Höjden från golvet till matrisen är 39 cm.
 • vtwonen - Matbord Deck runt Ø120 cm - Grå

  vtwonen - matbord deck runt ø120 cm - grå
  - Robust matbord med rund bordsskiva - Tillverkat av mangoträ med en finish som liknar lera - Plats för 4-5 personer - H 78 cm x Ø 120 cm Robust, stabilt och stort. Detta robusta matbord, ur en kollektion från det nederländska märket vtwonen, höjer stämningen vid matgruppen. Det runda matbordet Deck ser massivt ut och den ljusgrå färgen ger ett tidlöst uttryck. Den diskreta färgen passar utmärkt med olika tyger och färger, så det finns många kombinationsmöjligheter med matsalsstolar! Material Deck runda matbord är tillverkat av mangoträ med en grå finish som liknar lera. Mangoträ är känt för hållbar framställning och hög hållbarhet. Mangoträ kännetecknas också av tydligt synlig ådring och färgskiftningar. Ådringen, mörka linjer och kvistar gör varje produkt av mangoträ unik. Mangoträ är mycket tåligt och ett av de hårdare träslagen och därför skadas det inte lätt. Mått Matbordet har en höjd på 78 cm och bordsskivan är 5,5 cm tjock. Bordsskivan har en diameter på 120 cm. Det robusta benet är 72,5 cm högt och 10x10 cm tjockt. Nedtill är benet är 13 cm högt vid stommen och 4 cm högt i kanterna. Skötsel Möbler av mangoträ är lättskötta. Du håller dem enkelt damm- och fläckfria med en lätt fuktig, ren trasa. Möbler av mangoträ ska endast användas inomhus. En extra behandling eller skydd med transparent beläggning är möjlig, men anses inte nödvändigt under de första åren. Fråga gärna i färghandeln för att få råd och information om behandling av mangoträ. Leverans Deck runda matbord levereras i två paket. Bordet är enkelt att montera med hjälp av medföljande monteringsanvisning. Sätt möbeltassar av filt under benen för att skydda hårda golv.
 • Puff Pearl XL

  puff pearl xl
  Pearl-puff är täckt med ett sammetstyg av 100% PES, Martindale 60.000. Ramen består av spånskiva, tall och kartong. Sittdynan är fylld med skum 3042. Tips vid fläckar! Använd en mild tvål utan tillsats av aggressiva ämnen.
 • vtwonen - Skrivbord Bookazine - Svart

  vtwonen - skrivbord bookazine - svart
  Snyggt och modernt skrivbord Brun valnötsfaner Rymlig bordsskiva och låda H 87 x B 120 x D 44 cm Bookazine är ett snyggt, modernt skrivbord som ingår i en kollektion från det nederländska märket vtwonen. Bookazine är tillverkad av valnötsfaner med brun finish. Detta ger skrivbordet en varm ton. De svarta läderhandtagen i kombination med den svarta metallbasen ger skrivbordet en modern och robust stil. Bordsskivan är tillräckligt stor för att ge en bra arbetsyta. Bookazine har en låda med två svarta läderhandtag. Lådans invändiga mått är 10,5 cm hög, 120 cm bred och 40 cm djup. Bordsskivan är 117 cm bred och 41 cm djup, den 10 cm höga kanten ger en behaglig avskildhet. De smala benen är 64 cm höga och 2 x 2 cm. 20 cm från golvet finns en ribba som säkerställer att skrivbordet är stabilt. För hårda golv, sätt möbeltassar av filt under benen. Detta skyddar golvet från att skadas. Produkten levereras omonterad med tydliga och enkla monteringsanvisningar.
 • vtwonen - Soffbord Block 82x82 - Brun

  vtwonen - soffbord block 82x82 - brun
  Det här sidobordet från Block är från samlingen av det holländska märket VTwonen. Sidobord för block utförs i färgen valnötfanér. Tallens sockel har en slipad yta och är lackerad. Fotens höjd är 6 cm, höjden på toppen är 38 cm. Detta bord väger 28 kg.
 • vtwonen - Sidobord keramik Button Ø 35 cm - Grön

  vtwonen - sidobord keramik button ø 35 cm - grön
  Enkelt, stilfullt sidobord av keramik Glaserad finish Praktiskt som sidobord H 45 x Ø 35 cm Sidobordet Button är en enkel favoritmöbel. Detta sidobord ingår i en kollektion från det nederländska märket vtwonen. Button ger en fin stämning tack vare designen i keramik. Eftersom varje produkt är handgjord kan finishen variera från bilden. Detta gör varje produkt unik! Material Keramik bildas av modellerad, bränd lera. De keramiska föremålen i våra kollektioner är glaserade med ett matt eller glansigt lager, vilket ger ett slående utseende och extra skydd av materialet. Våra keramiska föremål passar för inomhus- och utomhusbruk, men tål inte hårt regn eller frost. Keramik är ett extremt värmebeständigt material, men som kan vara ganska poröst vid ovarsam hantering, så noggrant underhåll rekommenderas. Mått - Höjd: 45 cm - Diameter: Ø 35 cm - Maximal belastning: 15 kg OBS: Ett ojämnt tryck kan göra att keramiken spricker eller går sönder, därför krävs en jämn viktfördelning. Du kan inte stå på denna produkt. - Vikt: 7,5 kg Skötsel Keramiska föremål är lätta att hålla rena genom att använda ljummet tvålvatten och en mjuk trasa. Torka av ytan efteråt, för att undvika märken. Är keramikföremålet skadat? Repor kan fyllas med en reparationsvätska för keramik, men det ger inte ett osynligt resultat. Leverans Produkten levereras styckvis i ett paket. Sätt möbeltassar av filt undertill för att skydda hårda golv. Undvik att använda vassa föremål när du öppnar förpackningen eftersom de kan skada produkten.
 • vtwonen - Hörnsoffa Crew, vänster - Grå

  vtwonen - hörnsoffa crew, vänster - grå
  CREW hörnsoffa är från det holländska märket vtwonen. Soffan är klädd med ett 100% Polyester-tyg, Martindale 35 000, detta tyg har ett mockautseende. Ramen består av massivt trä, mjukt trä, plywood, spånskiva och massivt trä. Sittkuddarna är fyllda med kallskum 3037, ryggkuddarna är fyllda med en blandning av skuren kallskum med silikonkula. Soffan har sicksackupphängning. Hörnbänk CREW har en sitthöjd på 46 cm, en sittbredd på 220 cm och ett sittdjup på 60 cm. Sittdjupet på CL är 57 cm, sittbredden på CL är 190 cm. Armstödet har en bredd på 13 cm och en höjd av 67 cm. Soffan har matta metallben, benen är 18 cm höga. Vikt: 96,5 kg. Använd inte starka rengöringsmedel. Fläckar bör tas bort omedelbart, använd en lätt fuktig bomullstyg, cirkulär rörelse från utsidan till insidan.
 • vtwonen - Soffbord Beach medium - Grå

  vtwonen - soffbord beach medium - grå
  - Runt soffbord med organiskt formade ben - Tillverkat av mangoträ med en finish som liknar lera - Finns i två storlekar - H 41 cm x Ø 80 cm Beach soffbord ingår i en kollektion från vtwonen. Rund bordsskiva och lustiga ben, i lekfull design. Beach finns även i en mindre storlek med organisk form. Denna större modell har en rund bordsskiva och en subtil, varmgrå nyans som liknar lera. Kombinera de två borden för att ge loungegruppen en lekfull känsla. Material Beach soffbord är tillverkat av mangoträ med en grå finish som liknar lera. Mangoträ är känt för hållbar framställning och hög hållbarhet. Mangoträ kännetecknas också av tydligt synlig ådring och färgskiftningar. Ådringen, mörka linjer och kvistar gör varje produkt av mangoträ unik. Mangoträ är mycket tåligt och ett av de hårdare träslagen och därför skadas det inte lätt. Mått Soffbordets ben har en höjd på 41 cm och bordsskivan är 4 cm tjock. Bordsskivan har diameter 80 cm. De tre benen är alla 36 cm höga, 25 cm breda och 4 cm tjocka. Beach soffbord väger över 18 kg och står därför mycket stadigt på plats. Skötsel Möbler av mangoträ är lättskötta. Du håller dem enkelt damm- och fläckfria med en lätt fuktig, ren trasa. Möbler av mangoträ ska endast användas inomhus. En extra behandling eller skydd med transparent beläggning är möjlig, men anses inte nödvändigt under de första åren. Fråga gärna i färghandeln för att få råd och information om behandling av mangoträ. Leverans Beach soffbord levereras i ett paket. Bordet är enkelt att montera med hjälp av medföljande monteringsanvisning. Sätt möbeltassar av filt under benen för att skydda hårda golv.
 • vtwonen - Garderob Silas - Grå

  vtwonen - garderob silas - grå
  Denna garderob är en egen produktion av det holländska märket VT wonen. Garderoben har två sidor, två hyllor och i botten 2 lådor, den ena sidan alltid synlig och den andra sidan täckt av en skjutdörr. Skjutdörren i metallskena kan skjutas från höger till vänster. garderoben är tillverkad i solid, tall med en grovt sågad finish. Denna möbel är gjord av grovt sågat trä. Detta innebär att virket sågas tvär, vilket ger det ett rustikt slipat utseende. Detta ger möblerna en vintage look and feel. Denna behandling kan ge ojämnheter och göra små sprickor extra synliga. Dessa är egenskaper hos grovt sågat trä. Varje exemplar är därför unikt! Obs: garderoben har en höjd på 230 cm, den totala höjden är 232 cm eftersom hårdvaran ligger något ovanför det. Produkten levereras omonterad med tydliga installationsinstruktioner
 • vtwonen - Hörnsoffa Crew, höger - Grå

  vtwonen - hörnsoffa crew, höger - grå
  CREW hörnsoffa är från det holländska märket vtwonen. Soffan är klädd med ett 100% Polyester-tyg, Martindale 35 000, detta tyg har ett mockautseende. Ramen består av massivt trä, mjukt trä, plywood, spånskiva och massivt trä. Sittkuddarna är fyllda med kallskum 3037, ryggkuddarna är fyllda med en blandning av skuren kallskum med silikonkula. Soffan har sicksackupphängning. Hörnbänk CREW har en sitthöjd på 46 cm, en sittbredd på 220 cm och ett sittdjup på 60 cm. Sittdjupet är 57 cm, sittbredden är 190 cm. Armstödet har en bredd på 13 cm och en höjd av 67 cm. Soffan har matta metallben, benen är 18 cm höga. Vikt: 96,5 kg. Använd inte starka rengöringsmedel. Fläckar bör tas bort omedelbart, använd en lätt fuktig bomullstyg, cirkulär rörelse från utsidan till insidan.
 • vtwonen - Fåtölj Loftig - Grå

  vtwonen - fåtölj loftig - grå
  Smal, elegant fåtölj från vtwonen-kollektionen 100% Polyester. 30 000 Martindale. Mått: H 75 cm x B 68 cm x D 72 cm Sitthöjd på 46 cm, en sittbredd på 65 cm och ett sittdjup på 48 cm. Plastbenen under stolen är 2,5 cm höga. Denna fåtölj har en vikt på 15 kg. Material: Ramen till Lofty består av lövträ, spånskiva och plywood. Fåtöljen har en bekväm men fast sittkomfort. Sitsdynorna har en fyllning av kallskum T3542, normalt kallskum med lång livslängd. Ryggkuddarna är fyllda med T2130, så att du har en härlig, mjuk och bekväm ryggkudde. Korrekt underhåll förlänger livslängden på stoppade möbler. Använd en fuktig trasa och neutral tvål för att ta bort fläckarna.
 • vtwonen - Sidobord Beach litet - Grå

  vtwonen - sidobord beach litet - grå
  - Organiskt format soffbord med två stadiga ben - Tillverkat av mangoträ med en finish som liknar lera - Finns i två storlekar - H 53 cm x B 64 cm x D 51 cm Beach sidobord ingår i en kollektion från vtwonen. Organiskt formad bordsskiva och robusta ben, i lekfull design. Beach finns även i en större storlek med rund bordsskiva. Denna mindre modell har en organiskt formad bordsskiva och en subtil, varmgrå nyans som likar lera. Kombinera de två borden för att ge loungegruppen en lekfull känsla. Material Beach sidobord är tillverkat av mangoträ med en grå finish som liknar lera. Mangoträ är känt för hållbar framställning och hög hållbarhet. Mangoträ kännetecknas också av tydligt synlig ådring och färgskiftningar. Ådringen, mörka linjer och kvistar gör varje produkt av mangoträ unik. Mangoträ är mycket tåligt och ett av de hårdare träslagen och därför skadas det inte lätt. Mått Sidobordet har en höjd på 53 cm och bordsskivan är 4 cm tjock. Bordsskivan har en bredd på 64 cm och ett maximalt djup på 51 cm. De två benen är båda 49 cm höga, 26 cm breda, 10 cm tjocka och är i rät vinkel mot varandra. Beach sidobord väger över 15 kg och står därför mycket stadigt på plats. Skötsel Möbler av mangoträ är lättskötta. Du håller dem enkelt damm- och fläckfria med en lätt fuktig, ren trasa. Möbler av mangoträ ska endast användas inomhus. En extra behandling eller skydd med transparent beläggning är möjlig, men anses inte nödvändigt under de första åren. Fråga gärna i färghandeln för att få råd och information om behandling av mangoträ. Leverans Beach sidobord levereras i ett paket. Bordet är enkelt att montera med hjälp av medföljande monteringsanvisning. Sätt möbeltassar av filt under benen för att skydda hårda golv.
 • vtwonen - Sidobord keramik Bulb Ø 34 cm - Grå

  vtwonen - sidobord keramik bulb ø 34 cm - grå
  Rundat sidobord med fyra symmetriska ringar Keramik med glaserad beläggning Praktiskt som sidobord H 44 x Ø 34 cm Bulb sidobord är ett diskret tillskott i inredningen. Detta sidobord ingår i en kollektion från det nederländska märket vtwonen. Bulb har en glänsande, glaserad finish. Eftersom varje produkt är handgjord kan finishen variera från bilden. Detta gör varje produkt unik! Material Keramik bildas av modellerad, bränd lera. De keramiska föremålen i våra kollektioner är glaserade med ett matt eller glansigt lager, vilket ger ett slående utseende och extra skydd av materialet. Våra keramiska föremål passar för inomhus- och utomhusbruk, men tål inte hårt regn eller frost. Keramik är ett extremt värmebeständigt material, men som kan vara ganska poröst vid ovarsam hantering, så noggrant underhåll rekommenderas. Mått - Höjd: 44 cm - Diameter: Ø 34 cm - Maximal belastning: 15 kg OBS: Ett ojämnt tryck kan göra att keramiken spricker eller går sönder, därför krävs en jämn viktfördelning. Du kan inte stå på denna produkt. - Vikt: 7,5 kg Skötsel Keramiska föremål är lätta att hålla rena genom att använda ljummet tvålvatten och en mjuk trasa. Torka av ytan efteråt, för att undvika märken. Är keramikföremålet skadat? Repor kan fyllas med en reparationsvätska för keramik, men det ger inte ett osynligt resultat. Leverans Produkten levereras styckvis i ett paket. Sätt möbeltassar av filt undertill för att skydda hårda golv. Undvik att använda vassa föremål när du öppnar förpackningen eftersom de kan skada produkten.
 • vtwonen - Garderob Locker, 3-dörrars - Vit

  vtwonen - garderob locker, 3-dörrars - vit
  Denna coola garderob är från samlingen av holländska vtwonen. Det ger hallen, sovrummet eller barnkammaren karaktär utan att vara för iögonfallande. Bakom varje dörr hittar du fyra förvaringsfack som ger tillräckligt med utrymme för vikta kläder. Skåpet är tillverkat i massiv tall. Hyllorna är 37,8 cm djupa. Produkten levereras omonterad med tydliga installationsinstruktioner.
 • vtwonen - schäslong vänster Bar - Grå

  vtwonen - schäslong vänster bar - grå
  Robust, superbekväm schäslong Klädsel av mjukt, vävt tyg med tvättad effekt Praktisk med lösa ryggdynor med dragkedja H 87 x B 280 x D 170 cm Den som söker hög sittkomfort och ett blickfång i sittgruppen har kommit till rätt plats med Bar. Med robust design skapar schäslongen Bar en harmonisk känsla i varje interiör. Bar är klädd med ett vävt tyg med mjuk känsla. Tyget av 100% polyester har ett Martindale-värde på 90 000 och lämpar sig för mycket intensiv användning i hemmet. Tyget har ett tvättat utseende, som ser snyggt och ledigt ut. Den varma, grå färgen smälter lätt in i olika inredningsstilar. Bar schäslong är 87 cm hög totalt och 280 cm bred. Sitthöjden är 44 cm, sittbredden över hela soffan är 246 cm. Sittdjupet på soffan är 70 cm och sittdjupet på schäslongen är 130 cm. De lösa ryggdynorna har dragkedja och är bekväma med en tjocklek på 20 cm. På båda sidor av soffan finns armstöd som är 60 cm höga och 17 cm breda. Bar schäslong har ben med en höjd på 1,5 cm och diameter 6 cm. För att skydda hårda golv, sätt möbeltassar av filt under benen. Bar schäslong levereras i två delar som enkelt sätts ihop med hjälp av fästen. De två soffdelarna är klädda på alla sidor. Ryggdynornas klädsel har dragkedja och kan tvättas i 30 grader med neutralt tvättmedel. Torktumla inte klädseln eller torka i direkt solljus, eftersom det kan orsaka missfärgning av tyget. Det är inte nödvändigt att impregnera soffan.
 • vtwonen - Skrivbord Bookazine - Brun

  vtwonen - skrivbord bookazine - brun
  Snyggt och modernt skrivbord Brun valnötsfaner Rymlig bordsskiva och låda H 87 x B 120 x D 44 cm Bookazine är ett snyggt, modernt skrivbord som ingår i en kollektion från det nederländska märket vtwonen. Bookazine är tillverkad av valnötsfaner med brun finish. Detta ger skrivbordet en varm ton. De svarta läderhandtagen i kombination med den svarta metallbasen ger skrivbordet en modern och robust stil. Bordsskivan är tillräckligt stor för att ge en bra arbetsyta. Bookazine har en låda med två svarta läderhandtag. Lådans invändiga mått är 10,5 cm hög, 120 cm bred och 40 cm djup. Bordsskivan är 117 cm bred och 41 cm djup, den 10 cm höga kanten ger en behaglig avskildhet. De smala benen är 64 cm höga och 2 x 2 cm. 20 cm från golvet finns en ribba som säkerställer att skrivbordet är stabilt. För hårda golv, sätt möbeltassar av filt under benen. Detta skyddar golvet från att skadas. Produkten levereras omonterad med tydliga och enkla monteringsanvisningar.
 • vtwonen - Soffa Crew 3-sits - Grå

  vtwonen - soffa crew 3-sits - grå
  CREW 3-sits soffan är från det holländska märket vtwonen. Soffan är klädd med ett 100% Polyester-tyg, Martindale 35.000, detta tyg har ett mockautseende. Ramen består av massivt trä, mjukt trä, plywood, spånskiva och massivt trä. Sittkuddarna är fyllda med kallskum 3037, ryggkuddarna är fyllda med en blandning av skuren kallskum med silikonkula. Soffan har sicksackupphängning. Mått: sitthöjd på 46 cm, en sittbredd på 210 cm och ett sittdjup på 60 cm. Armstödet har en bredd på 13 cm och en höjd av 67 cm. Soffan har metallben, benen är 18 cm höga. Vikt på 58 kg. Använd inte starka rengöringsmedel. Fläckar bör tas bort omedelbart med lätt fuktig bomullstyg, cirkulär rörelse från utsidan till insidan.
 • vtwonen - sidobord Slats Low - Svart

  vtwonen - sidobord slats low - svart
  Robust sidobord med fot av spjälor Tillverkad av robust furu Finns i två storlekar H 40 x Ø 80 cm Detta sidobord ger ett slående intryck med robust fot av spjälor, vilket gör Slats kompakt och transparent på samma gång. Slats Low sidobord ingår i en kollektion från det nederländska inredningsmärket vtwonen och finns i två storlekar. Slats är tillverkad av robust furu med en matt, svart finish. Slats Low har en höjd på 40 cm. Bordsskivan har diameter 80 cm och är 2 cm tjock. Fotens spjälor är sammanbundna med träringar. För att skydda hårda golv, sätt möbeltassar av filt på undersidan. Den kompakta konstruktionen gör att Slats Low sidobord tål en maximal belastning på 70 kg. Sidobordet levereras i två paket, med enkla monteringsanvisningar.
 • vtwonen - 2 sidobord High Heels - Brun

  vtwonen - 2 sidobord high heels - brun
  Set med sidobord i organisk form Tillverkat av mangoträ med varm ton Slående design i skandinavisk stil H 35 cm x Ø 40 cm / H 47 cm x Ø 70 cm Slående men ändå diskret, elegant design med inbjudande form. Det lekfulla setet med sidobord High Heels, från det nederländska märket vtwonen, är ett fint tillskott i vardagsrummet. Borden är tillverkade av mangoträ med transparent beläggning, så att naturmaterialet förblir synligt. Borden i stilfull design med rundade kanter ger setet en inbjudande känsla och gör att det passar i alla rum. Ställ High Heels tillsammans för att få en stor bordsyta, var för sig med olika föremål och växter eller använd som soffbord. Det lilla bordet har en höjd på 35 cm och kan därmed delvis placeras under det stora bordet, i en lekfull kombination. Bordsskivan har diameter 40 cm. Den större versionen är 47 cm hög och har en bordsskiva med diameter 70 cm. Båda bordsskivorna är 4-5 cm tjocka och är 2 cm kortare upptill. Setet High Heels levereras i ett paket, med enkla monteringsanvisningar. För att skydda hårda golv, sätt möbeltassar av filt under varje ben. Håll High Heels bord dammfria med en mjuk, torr trasa. Torka av fuktiga fläckar omedelbart.
 • vtwonen - Garderob Silas - Grön

  vtwonen - garderob silas - grön
  Denna garderob är en egen produktion av det holländska märket VT wonen. Garderoben har två sidor, två hyllor och i botten 2 lådor, den ena sidan alltid synlig och den andra sidan täckt av en skjutdörr. Skjutdörren i metallskena kan skjutas från höger till vänster. garderoben är tillverkad i solid, tall med en grovt sågad finish. Denna möbel är gjord av grovt sågat trä. Detta innebär att virket sågas tvär, vilket ger det ett rustikt slipat utseende. Detta ger möblerna en vintage look and feel. Denna behandling kan ge ojämnheter och göra små sprickor extra synliga. Dessa är egenskaper hos grovt sågat trä. Varje exemplar är därför unikt! Obs: garderoben har en höjd på 230 cm, den totala höjden är 232 cm eftersom hårdvaran ligger något ovanför det. Produkten levereras omonterad med tydliga installationsinstruktioner
 • vtwonen - Säng Bunk 90x200 cm - Svart - 90X200

  vtwonen - säng bunk 90x200 cm - svart - 90x200
  Fantastisk säng! Våningssängen, en del av VTWONEN-kollektionen, är en riktig blickfångare i varje barnrum. Denna säng har en cool design och vacker färg och passar därför i alla inredningar. Ramen är tillverkad i stål och avslutad med en pulverbeläggning. Lamellerna är gjorda av metall. Denna säng finns i två olika storlekar (hxbxd): 190x206x95 cm (madrass 90x200 cm) och 190x206x125 cm (madrass 120x200 cm). Denna säng kommer att levereras utan madrass. Benets höjd 23 cm och tjockleken på sängkanten är 16 cm. Höjden från golvet till matrisen är 39 cm.
 • vtwonen - schäslong höger Bar - Grå

  vtwonen - schäslong höger bar - grå
  Robust, superbekväm schäslong Klädsel av mjukt, vävt tyg med tvättad effekt Praktisk med lösa ryggdynor med dragkedja H 87 x B 280 x D 170 cm Den som söker hög sittkomfort och ett blickfång i sittgruppen har kommit till rätt plats med Bar. Med robust design skapar schäslongen Bar en harmonisk känsla i varje interiör. Bar är klädd med ett vävt tyg med mjuk känsla. Tyget av 100% polyester har ett Martindale-värde på 90 000 och lämpar sig för mycket intensiv användning i hemmet. Tyget har ett tvättat utseende, som ser snyggt och ledigt ut. Den varma, grå färgen smälter lätt in i olika inredningsstilar. Bar schäslong är 87 cm hög totalt och 280 cm bred. Sitthöjden är 44 cm, sittbredden över hela soffan är 246 cm. Sittdjupet på soffan är 70 cm och sittdjupet på schäslongen är 130 cm. De lösa ryggdynorna har dragkedja och är bekväma med en tjocklek på 20 cm. På båda sidor av soffan finns armstöd som är 60 cm höga och 17 cm breda. Bar schäslong har ben med en höjd på 1,5 cm och diameter 6 cm. För att skydda hårda golv, sätt möbeltassar av filt under benen. Bar schäslong levereras i två delar som enkelt sätts ihop med hjälp av fästen. De två soffdelarna är klädda på alla sidor. Ryggdynornas klädsel har dragkedja och kan tvättas i 30 grader med neutralt tvättmedel. Torktumla inte klädseln eller torka i direkt solljus, eftersom det kan orsaka missfärgning av tyget. Det är inte nödvändigt att impregnera soffan.
 • vtwonen - Himmelssäng Bunk - Svart - 160X200

  vtwonen - himmelssäng bunk - svart - 160x200
  Himmelssäng Bunk av svartlackad metall. Klä sängen med tyg, belysning eller behåll den som den är. Bäddmått 160 x 200 cm. Levereras utan madrass. Benens höjd 23 cm. Levereras omonterad.
 • vtwonen - Garderob Silas - Svart

  vtwonen - garderob silas - svart
  Denna garderob är en egen produktion av det holländska märket VT wonen. Garderoben har två sidor, två hyllor och i botten 2 lådor, den ena sidan alltid synlig och den andra sidan täckt av en skjutdörr. Skjutdörren i metallskena kan skjutas från höger till vänster. garderoben är tillverkad i solid, tall med en grovt sågad finish. Denna möbel är gjord av grovt sågat trä. Detta innebär att virket sågas tvär, vilket ger det ett rustikt slipat utseende. Detta ger möblerna en vintage look and feel. Denna behandling kan ge ojämnheter och göra små sprickor extra synliga. Dessa är egenskaper hos grovt sågat trä. Varje exemplar är därför unikt! Obs: garderoben har en höjd på 230 cm, den totala höjden är 232 cm eftersom hårdvaran ligger något ovanför det. Produkten levereras omonterad med tydliga installationsinstruktioner
 • vtwonen - Vägghylla XL - Vit

  vtwonen - vägghylla xl - vit
  Hyllan är gjord av massiv tall. Levereras omonterad med tydliga monteringsanvisningar.
 • vtwonen - Matbord Deck 200x90 cm - Brun

  vtwonen - matbord deck 200x90 cm - brun
  - Robust matbord i enkel design - Tillverkat av mangoträ med finish i naturfärg - Plats för 6-8 personer - H 78 cm x B 200 cm x D 90 cm Robust, stabilt och stort. Detta robusta matbord, ur en kollektion från det nederländska märket vtwonen, höjer stämningen vid matgruppen. Deck matbord är gediget och mangoträets gyllenvarma färg ger genast en varm stämning. Träets naturfärg passar utmärkt med olika tyger och färger, så det finns många kombinationsmöjligheter med matsalsstolar! Material Deck matbord är tillverkat av mangoträ med transparent beläggning. Mangoträ är känt för den varmt gyllenbruna färgen, hållbar framställning och hög hållbarhet. Mangoträ kännetecknas också av tydligt synlig ådring och färgskiftningar. Ådringen, gul färgskiftning, mörka linjer och kvistar gör varje produkt av mangoträ unik. Mangoträ är mycket tåligt och ett av de hårdare träslagen och därför skadas det inte lätt. Mått Matbordet har en höjd på 78 cm och bordsskivan är 5 cm tjock. Bordsskivan har en bredd på 200 cm och ett djup på 90 cm. De två robusta benen är 74 cm höga och 10x10 cm tjocka. Bredden nedtill på benen är 80 cm. Avståndet mellan benen är 116 cm, tänk på detta när du väljer matsalsstolar. Skötsel Möbler av mangoträ är lättskötta. Du håller dem enkelt damm- och fläckfria med en lätt fuktig, ren trasa. Möbler av mangoträ ska endast användas inomhus. En extra behandling eller skydd med transparent beläggning är möjlig, men anses inte nödvändigt under de första åren. Fråga gärna i färghandeln för att få råd och information om behandling av mangoträ. Leverans Deck matbord levereras i ett paket. Bordet är enkelt att montera med hjälp av medföljande monteringsanvisning. Sätt möbeltassar av filt under benen för att skydda hårda golv.
 • vtwonen - Garderob Silas - Vit

  vtwonen - garderob silas - vit
  Denna garderob är en egen produktion av det holländska märket VT wonen. Garderoben har två sidor, två hyllor och i botten 2 lådor, den ena sidan alltid synlig och den andra sidan täckt av en skjutdörr. Skjutdörren i metallskena kan skjutas från höger till vänster. garderoben är tillverkad i solid, tall med en grovt sågad finish. Denna möbel är gjord av grovt sågat trä. Detta innebär att virket sågas tvär, vilket ger det ett rustikt slipat utseende. Detta ger möblerna en vintage look and feel. Denna behandling kan ge ojämnheter och göra små sprickor extra synliga. Dessa är egenskaper hos grovt sågat trä. Varje exemplar är därför unikt! Obs: garderoben har en höjd på 230 cm, den totala höjden är 232 cm eftersom hårdvaran ligger något ovanför det. Produkten levereras omonterad med tydliga installationsinstruktioner
 • vtwonen - Fåtölj Loftig - Grå

  vtwonen - fåtölj loftig - grå
  Smal, elegant fåtölj från vtwonen-kollektionen 100% Polyester. 30 000 Martindale. Mått: H 75 cm x B 68 cm x D 72 cm Sitthöjd på 46 cm, en sittbredd på 65 cm och ett sittdjup på 48 cm. Plastbenen under stolen är 2,5 cm höga. Denna fåtölj har en vikt på 15 kg. Material: Ramen till Lofty består av lövträ, spånskiva och plywood. Fåtöljen har en bekväm men fast sittkomfort. Sitsdynorna har en fyllning av kallskum T3542, normalt kallskum med lång livslängd. Ryggkuddarna är fyllda med T2130, så att du har en härlig, mjuk och bekväm ryggkudde. Korrekt underhåll förlänger livslängden på stoppade möbler. Använd en fuktig trasa och neutral tvål för att ta bort fläckarna.
 • vtwonen - Soffbord Angle - Svart

  vtwonen - soffbord angle - svart
  Angle är ett snyggt soffbord med en lekfull effekt och kommer från kollektionen av det holländska varumärket vtwonen. Matbordet är gjord av valnötfaner. Benet skapar två lekfulla fack under bordet. Detta ger bordet en stark karaktär. Bordet har finish med en matt klar lack för att skydda träet mot fläckar. Bordsskivan av Angle har en tjocklek på 3 cm. Utrymmet under bordet är uppdelat i två fack, varav en har en bredd på 40 cm och en på 92 cm. Båda facken har ett djup på 23 cm. H 27 cm x B 135 cm x D 49 cm Vid hårda golv, placera tassar under benen. Detta förhindrar skador på golvet. Produkten levereras som en enkel byggsats med en tydlig monteringsanvisning.
 • vtwonen - Matbord Elegance - Svart

  vtwonen - matbord elegance - svart
  - Smalt matbord med runda former - Bordsskiva av mangoträ med matt, svart finish - Stomme av matt, svart, pulverlackerad metall - H 79 cm x B 180 cm x D 90 cm Lyxig möbel med luftig design. Elegance matbord lever onekligen upp till sitt namn. Matbord från det nederländska märket vtwonen i stor storlek och mycket raffinerad design. Matbordet passar lätt in med olika inredningsstilar och har plats för 4-6 personer. Material Elegance matbord har en bordsskiva av mangoträ med matt, svart finish. Mangoträ är känt för den varmt gyllenbruna färgen, hållbar framställning och hög hållbarhet. Mangoträ kännetecknas också av tydligt synlig ådring och färgskiftningar. Ådringen, mörka linjer och kvistar gör varje produkt av mangoträ unik. Mangoträ är mycket tåligt och ett av de hårdare träslagen och därför skadas det inte lätt. Matbordets stomme är tillverkad av matt, svart, pulverlackerad metall och har hög hållfasthet. Mått Bordets ben har en höjd på 79 cm och bordsskivan är 3,5 cm tjock. Bordsskivan har en bredd på 180 cm och ett djup på 90 cm. Metallstommen har en tjocklek på 3 cm i diameter. Mittstången är förstärkt och är något smalare än benen, 2 cm i diameter, och är placerad 41 cm från golvet. Skötsel Möbler av mangoträ är lättskötta. Du håller dem enkelt damm- och fläckfria med en lätt fuktig, ren trasa. Möbler av mangoträ ska endast användas inomhus. En extra behandling eller skydd med transparent beläggning är möjlig, men anses inte nödvändigt under de första åren. Fråga gärna i färghandeln för att få råd och information om behandling av mangoträ. Du rengör enkelt pulverlackerad metall med en torr, ren trasa. Använd inte kemiska rengöringsmedel eftersom de kan skada pulverlackeringen. Torka av fuktiga fläckar omedelbart. Leverans Elegance matbord levereras i ett paket. Bordet är lätt att montera med hjälp av den bifogade monteringsanvisningen. Sätt möbeltassar av filt under benen för att skydda hårda golv.
 • VTWONEN Pebble soffbord för inne och ute, runt - vit fiberlera

  vtwonen pebble soffbord för inne och ute, runt - vit fiberlera
 • VTWONEN Pebble soffbord för inne och ute, ovalt - vit fiberlera

  vtwonen pebble soffbord för inne och ute, ovalt - vit fiberlera
 • VTWONEN Family 1-persons soffmodul, med armstöd, vänster - varmgrå polyester

  vtwonen family 1-persons soffmodul, med armstöd, vänster - varmgrå polyester
 • VTWONEN Family 1-persons soffmodul, med armstöd, höger - varmgrå polyester

  vtwonen family 1-persons soffmodul, med armstöd, höger - varmgrå polyester
 • VTWONEN Family 1-persons soffmodul, utan armstöd - varmgrå polyester

  vtwonen family 1-persons soffmodul, utan armstöd - varmgrå polyester
 • VTWONEN Family 1-persons soffmodul, runt hörn, vänster - varmgrå polyester

  vtwonen family 1-persons soffmodul, runt hörn, vänster - varmgrå polyester
 • VTWONEN Bookazine bokhylla, m. 2 dörrar och 3 hyllor - brun valnötsfinish och svart metall

  vtwonen bookazine bokhylla, m. 2 dörrar och 3 hyllor - brun valnötsfinish och svart metall
 • VTWONEN Vinkelt matbord, rektangulärt - naturlig ekfaner

  vtwonen vinkelt matbord, rektangulärt - naturlig ekfaner
 • VTWONEN Family 1-persons soffmodul, runt hörn, höger - varmgrå polyester

  vtwonen family 1-persons soffmodul, runt hörn, höger - varmgrå polyester
 • VTWONEN Vinkelt soffbord, rektangulärt - naturlig ekfaner

  vtwonen vinkelt soffbord, rektangulärt - naturlig ekfaner
 • VTWONEN Vinkelt soffbord, rektangulärt - nötbrunt

  vtwonen vinkelt soffbord, rektangulärt - nötbrunt
 • VTWONEN Family 1-persons soffmodul, hörn - varmgrå polyester

  vtwonen family 1-persons soffmodul, hörn - varmgrå polyester
 • VTWONEN Klassisk matstol - svart PU och brun valnötsfinish

  vtwonen klassisk matstol - svart pu och brun valnötsfinish
 • VTWONEN Family 1-persons soffmodul, pall - varmgrå polyester

  vtwonen family 1-persons soffmodul, pall - varmgrå polyester
 • VTWONEN Barsoffa, m. schäslong, vänster - varmgrå polyester

  vtwonen barsoffa, m. schäslong, vänster - varmgrå polyester
 • VTWONEN Barsoffa, m. schäslong, höger - varmgrå polyester

  vtwonen barsoffa, m. schäslong, höger - varmgrå polyester
 • VTWONEN Modernt sidobord, fyrkantigt - vinröd mangoträ

  vtwonen modernt sidobord, fyrkantigt - vinröd mangoträ
 • VTWONEN Hold Up sidobord, runt - varmgrått mangoträ

  vtwonen hold up sidobord, runt - varmgrått mangoträ
 • VTWONEN Hold Up sidobord, runt - varmgrått mangoträ

  vtwonen hold up sidobord, runt - varmgrått mangoträ
 • VTWONEN Familjehörnsoffa, rundad höger - varmgrå polyester

  vtwonen familjehörnsoffa, rundad höger - varmgrå polyester
 • VTWONEN Familjehörnsoffa, rundad vänster - varmgrå polyester

  vtwonen familjehörnsoffa, rundad vänster - varmgrå polyester
 • VTWONEN Family 2,5 sits soffa, rundad höger - varmgrå polyester

  vtwonen family 2,5 sits soffa, rundad höger - varmgrå polyester
 • VTWONEN Family 2,5 sits soffa, rundad vänster - varmgrå polyester

  vtwonen family 2,5 sits soffa, rundad vänster - varmgrå polyester
 • VTWONEN Scroll matbordsstol, med armstöd - grått tyg och svart trä

  vtwonen scroll matbordsstol, med armstöd - grått tyg och svart trä
 • VTWONEN Teddy matbordsstol, med armstöd - benvit teddytyg polyester och svart metall

  vtwonen teddy matbordsstol, med armstöd - benvit teddytyg polyester och svart metall
 • VTWONEN Pebble soffbord för inne och ute, runt - antracitgrå fiberlera

  vtwonen pebble soffbord för inne och ute, runt - antracitgrå fiberlera
 • VTWONEN Cape matstol - blåmelerad polyester och mörkbrunt trä

  vtwonen cape matstol - blåmelerad polyester och mörkbrunt trä
 • VTWONEN Pebble soffbord för inne och ute, ovalt - antracitgrå fiberlera

  vtwonen pebble soffbord för inne och ute, ovalt - antracitgrå fiberlera
 • VTWONEN Cape matstol - svartmelerad polyester och mörkbrunt trä

  vtwonen cape matstol - svartmelerad polyester och mörkbrunt trä
 • VTWONEN High Heels sidobord, runt - naturligt mangoträ

  vtwonen high heels sidobord, runt - naturligt mangoträ
 • VTWONEN Beach litet sidobord, ekologiskt - lera mangoträ

  vtwonen beach litet sidobord, ekologiskt - lera mangoträ
 • VTWONEN Beach medium soffbord, runt - lera mangoträ

  vtwonen beach medium soffbord, runt - lera mangoträ
 • VTWONEN Elegance soffbord, rektangulärt - svart mangoträ och metall

  vtwonen elegance soffbord, rektangulärt - svart mangoträ och metall
 • VTWONEN Däck matbord, runt - lera mangoträ

  vtwonen däck matbord, runt - lera mangoträ
 • VTWONEN Klassisk matstol - svart PU och svart plywood

  vtwonen klassisk matstol - svart pu och svart plywood
 • VTWONEN Däck matbord, rektangulärt - naturligt mangoträ

  vtwonen däck matbord, rektangulärt - naturligt mangoträ
 • VTWONEN Elegance matbord, rektangulärt - svart mangoträ och metall

  vtwonen elegance matbord, rektangulärt - svart mangoträ och metall
 • VTWONEN High Heels sidobord, runt - högblank svart mangoträ

  vtwonen high heels sidobord, runt - högblank svart mangoträ
 • VTWONEN Afternoon matbordsstol för inne och ute - kamouflagegrön metall

  vtwonen afternoon matbordsstol för inne och ute - kamouflagegrön metall
 • VTWONEN Base matbordsstol, med armstöd - sandmelerad sammetspolyester och valnötsfinish

  vtwonen base matbordsstol, med armstöd - sandmelerad sammetspolyester och valnötsfinish
 • VTWONEN Coffee A Gogo sidobord, rund - brun valnötsfinish

  vtwonen coffee a gogo sidobord, rund - brun valnötsfinish
 • VTWONEN Ellipse matbord, ovalt - brunt valnötsfärgat mangoträ

  vtwonen ellipse matbord, ovalt - brunt valnötsfärgat mangoträ
 • VTWONEN Ellipse matbord, ovalt - brunt valnötsfärgat mangoträ

  vtwonen ellipse matbord, ovalt - brunt valnötsfärgat mangoträ
 • VTWONEN Turtle sidobord, ovalt - dimmrå mangoträ

  vtwonen turtle sidobord, ovalt - dimmrå mangoträ
 • VTWONEN Bookazine skrivbord, w. 2 lådor - svart furu och svart metall

  vtwonen bookazine skrivbord, w. 2 lådor - svart furu och svart metall
 • VTWONEN Daily Closet Enkelt tillbehör för garderob - svart spånskiva

  vtwonen daily closet enkelt tillbehör för garderob - svart spånskiva
 • VTWONEN Daily Closet garderobshyllor - svart spånskiva

  vtwonen daily closet garderobshyllor - svart spånskiva
 • VTWONEN Couchtable sidobord, w. 1 hylla - naturlig matt valnötsfinish

  vtwonen couchtable sidobord, w. 1 hylla - naturlig matt valnötsfinish
 • VTWONEN Scenbord för barn, m. 1 dörr, 1 låda och hyllor - grön tvålton furu

  vtwonen scenbord för barn, m. 1 dörr, 1 låda och hyllor - grön tvålton furu
 • VTWONEN Scengarderob för barn, m. 2 luckor, hyllor och 4 lådor - grön såpton furu

  vtwonen scengarderob för barn, m. 2 luckor, hyllor och 4 lådor - grön såpton furu
 • VTWONEN Block soffbord, rektangulärt - brun valnötsfinish och svart furu

  vtwonen block soffbord, rektangulärt - brun valnötsfinish och svart furu
 • VTWONEN Block soffbord, fyrkantigt - brun valnötsfinish och svart furu

  vtwonen block soffbord, fyrkantigt - brun valnötsfinish och svart furu
 • VTWONEN Basic skrivbord, w. 2 lådor - dimmrå furu och metall

  vtwonen basic skrivbord, w. 2 lådor - dimmrå furu och metall
 • VTWONEN Skin 4-sits soffa - olivgrön mikrofiberpolyester och svart metall

  vtwonen skin 4-sits soffa - olivgrön mikrofiberpolyester och svart metall
 • VTWONEN Skin 2,5-sits soffa - mörkgrå mikrofiberpolyester och svart metall

  vtwonen skin 2,5-sits soffa - mörkgrå mikrofiberpolyester och svart metall
 • VTWONEN Crew 3-sits soffa - mörkgrå polyester med mockalook och svart metall

  vtwonen crew 3-sits soffa - mörkgrå polyester med mockalook och svart metall
 • VTWONEN Crew hörnsoffa, vänster - bensinpolyester med mockalook och svart metall

  vtwonen crew hörnsoffa, vänster - bensinpolyester med mockalook och svart metall
 • VTWONEN Crew hörnsoffa, höger - mörkgrå polyester med mockalook och svart metall

  vtwonen crew hörnsoffa, höger - mörkgrå polyester med mockalook och svart metall
 • VTWONEN Bookazine skrivbord, w. 2 lådor - brun valnötsfinish och svart metall

  vtwonen bookazine skrivbord, w. 2 lådor - brun valnötsfinish och svart metall
 • VTWONEN Skåp garderob, w. 2 luckor, 2 lådor, 3 hyllor och 1 hängstång - svart stål

  vtwonen skåp garderob, w. 2 luckor, 2 lådor, 3 hyllor och 1 hängstång - svart stål
 • VTWONEN Sidobord med knapp, runt - varmgrön keramik

  vtwonen sidobord med knapp, runt - varmgrön keramik
 • VTWONEN Force matbordsstol - grått bouclétyg och naturligt bokträ

  vtwonen force matbordsstol - grått boucl&eacutetyg och naturligt bokträ
 • VTWONEN Force matbordsstol - naturligt bouclétyg och naturligt bokträ

  vtwonen force matbordsstol - naturligt boucl&eacutetyg och naturligt bokträ
 • VTWONEN Sidobord med knapp, runt - vit keramik

  vtwonen sidobord med knapp, runt - vit keramik
 • VTWONEN Bulb sidobord, runt - grön melerad keramik

  vtwonen bulb sidobord, runt - grön melerad keramik
 • VTWONEN Bulb sidobord, runt - grå melerad keramik

  vtwonen bulb sidobord, runt - grå melerad keramik
 • VTWONEN Lameller Högt sidobord, runt - svart MDF och furu

  vtwonen lameller högt sidobord, runt - svart mdf och furu
 • VTWONEN Lameller Lågt sidobord, runt - svart MDF och furu

  vtwonen lameller lågt sidobord, runt - svart mdf och furu
 • Soffbord Angle

  soffbord angle
  Angle är ett snyggt soffbord med en lekfull effekt och kommer från kollektionen av det holländska varumärket vtwonen. Matbordet är gjord av valnötfaner. Benet skapar två lekfulla fack under bordet. Detta ger bordet en stark karaktär. Bordet har finis
 • Matsalsstol Dining

  matsalsstol dining
  Bekväm matsalsstol med enkel design Metallstomme med svart finish Klädd med mjukt teddytyg i offwhite färg H 83 cm x B 62 cm x D 53 cm Med Dining matsalsstol får du en snygg och bekväm stol i matgruppen. Dining matsalsstol ingår i en kollektion från
 • Matsalsstol Scroll

  matsalsstol scroll
  Stilfull matsalsstol Trästomme med svart finish Klädd med vävt tyg i varm, grå färg H 76 cm x B 53 cm x D 50 cm Scroll matsalsstol är en fröjd för ögat med en kraftfull, robust design. Matsalsstolen från det nederländska inredningsmärket vtwonen har
 • Soffbord Beach medium

  soffbord beach medium
  - Runt soffbord med organiskt formade ben - Tillverkat av mangoträ med en finish som liknar lera - Finns i två storlekar - H 41 cm x Ø 80 cm Beach soffbord ingår i en kollektion från vtwonen. Rund bordsskiva och lustiga ben, i lekfull design. Beach f
 • Matbord Deck 200x90 cm

  matbord deck 200x90 cm
  - Robust matbord i enkel design - Tillverkat av mangoträ med finish i naturfärg - Plats för 6-8 personer - H 78 cm x B 200 cm x D 90 cm Robust, stabilt och stort. Detta robusta matbord, ur en kollektion från det nederländska märket vtwonen, höjer stä
 • Matbord Elegance

  matbord elegance
  - Smalt matbord med runda former - Bordsskiva av mangoträ med matt, svart finish - Stomme av matt, svart, pulverlackerad metall - H 79 cm x B 180 cm x D 90 cm Lyxig möbel med luftig design. Elegance matbord lever onekligen upp till sitt namn. Matbord
 • Matbord Deck runt Ø120 cm

  matbord deck runt ø120 cm
  - Robust matbord med rund bordsskiva - Tillverkat av mangoträ med en finish som liknar lera - Plats för 4-5 personer - H 78 cm x Ø 120 cm Robust, stabilt och stort. Detta robusta matbord, ur en kollektion från det nederländska märket vtwonen, höjer s
 • Matsalsstol Force 2-pack

  matsalsstol force 2-pack
  - Modern och bekväm matsalsstol - Klädsel i bouclétyg (96% polyester, 4% polyakryl) med ben av bok - Fast, bekväm sits - H 81 cm x B 47 cm x D 58 cm Force matsalsstol ingår i en kollektion från det nederländska märket vtwonen. Force är en mysig matsa
 • Matsalsstolar Cape 2-pack

  matsalsstolar cape 2-pack
  Bekväm matsalsstol - Sitsen är klädd med tyg (100% polyester) - Ben av trä med mörkbrun finish - H 77 cm x B 55 cm x D 65 cm Letar du fortfarande efter bekväma matsalsstolar som lätt passar in med olika inredningsstilar? Den snygga matsalsstolen Cape
 • Hörnsoffa Crew, höger

  hörnsoffa crew, höger
  CREW hörnsoffa är från det holländska märket vtwonen. Soffan är klädd med ett 100% Polyester-tyg, Martindale 35 000, detta tyg har ett mockautseende. Ramen består av massivt trä, mjukt trä, plywood, spånskiva och massivt trä. Sittkuddarna är fyllda m
 • Soffa Crew 3-sits

  soffa crew 3-sits
  CREW 3-sits soffan är från det holländska märket vtwonen. Soffan är klädd med ett 100% Polyester-tyg, Martindale 35.000, detta tyg har ett mockautseende. Ramen består av massivt trä, mjukt trä, plywood, spånskiva och massivt trä. Sittkuddarna är fyll
 • Hörnsoffa Crew, vänster

  hörnsoffa crew, vänster
  CREW hörnsoffa är från det holländska märket vtwonen. Soffan är klädd med ett 100% Polyester-tyg, Martindale 35 000, detta tyg har ett mockautseende. Ramen består av massivt trä, mjukt trä, plywood, spånskiva och massivt trä. Sittkuddarna är fyllda m
 • Fåtölj Loftig

  fåtölj loftig
  Smal, elegant fåtölj från vtwonen-kollektionen 100% Polyester. 30 000 Martindale. Mått: H 75 cm x B 68 cm x D 72 cm Sitthöjd på 46 cm, en sittbredd på 65 cm och ett sittdjup på 48 cm. Plastbenen under stolen är 2,5 cm höga. Denna fåtölj har en vikt p
 • Fåtölj Loftig

  fåtölj loftig
  Smal, elegant fåtölj från vtwonen-kollektionen 100% Polyester. 30 000 Martindale. Mått: H 75 cm x B 68 cm x D 72 cm Sitthöjd på 46 cm, en sittbredd på 65 cm och ett sittdjup på 48 cm. Plastbenen under stolen är 2,5 cm höga. Denna fåtölj har en vikt p
 • Vägghylla XL

  vägghylla xl
  Hyllan är gjord av massiv tall. Levereras omonterad med tydliga monteringsanvisningar.
 • Pall Spider

  pall spider
  Spindelpall som är justerbart, från 48 cm till 60 cm hög. Den robusta runda rörramen är i metall och den runda sitsen är gjord i mangoträ. En mångsidig pall som också kan fungera som ett sidobord eller bredvid en säng istället för ett nattduksbord. P
 • Soffa 2-sits Hollandia

  soffa 2-sits hollandia
  Bekväm 2-sitssoffa för utomhusbruk Tillverkad av yttertyg i 100% PVC med metalliskt skimmer Tål (nästan) alla väderförhållanden Mått (h x b x d): 74 x 129 x 85 cm Vem sa att design bara är viktigt inomhus? Med denna snygga utomhussoffa från VTWonen f
 • Hörnsoffa Family

  hörnsoffa family
  - kombination av den snygga soffkollektionen Family - många kombinationsmöjligheter och färgalternativ - praktisk och vacker: varje del av soffan är klädd på alla sidor - H 85 cm x B 298 cm x D 98 cm meet the Family! Delarna i kollektionen Family frå
 • Hörnsoffa Family

  hörnsoffa family
  - kombination av den snygga soffkollektionen Family - många kombinationsmöjligheter och färgalternativ - praktisk och vacker: varje del av soffan är klädd på alla sidor - H 85 cm x B 298 cm x D 98 cm meet the Family! Delarna i kollektionen Family frå
 • Soffa 2,5-sits höger Family

  soffa 2,5-sits höger family
  - kombination av den snygga soffkollektionen Family - många kombinationsmöjligheter och färgalternativ - praktisk och vacker: varje del av soffan är klädd på alla sidor - H 85 cm x B 298 cm x D 98 cm meet the Family! Delarna i kollektionen Family frå
 • Soffa 2,5-sits vänster Family

  soffa 2,5-sits vänster family
  - kombination av den snygga soffkollektionen Family - många kombinationsmöjligheter och färgalternativ - praktisk och vacker: varje del av soffan är klädd på alla sidor - H 85 cm x B 298 cm x D 98 cm meet the Family! Delarna i kollektionen Family frå
 • Sidobord keramik Bulb Ø 34 cm

  sidobord keramik bulb ø 34 cm
  Rundat sidobord med fyra symmetriska ringar Keramik med glaserad beläggning Praktiskt som sidobord H 44 x Ø 34 cm Bulb sidobord är ett diskret tillskott i inredningen. Detta sidobord ingår i en kollektion från det nederländska märket vtwonen. Bulb ha
 • Sidobord keramik Button Ø 35 cm

  sidobord keramik button ø 35 cm
  Enkelt, stilfullt sidobord av keramik Glaserad finish Praktiskt som sidobord H 45 x Ø 35 cm Sidobordet Button är en enkel favoritmöbel. Detta sidobord ingår i en kollektion från det nederländska märket vtwonen. Button ger en fin stämning tack vare de
 • Sidobord keramik Button Ø 35 cm

  sidobord keramik button ø 35 cm
  Enkelt, stilfullt sidobord av keramik Glaserad finish Praktiskt som sidobord H 45 x Ø 35 cm Sidobordet Button är en enkel favoritmöbel. Detta sidobord ingår i en kollektion från det nederländska märket vtwonen. Button ger en fin stämning tack vare de
 • schäslong vänster Bar

  schäslong vänster bar
  Robust, superbekväm schäslong Klädsel av mjukt, vävt tyg med tvättad effekt Praktisk med lösa ryggdynor med dragkedja H 87 x B 280 x D 170 cm Den som söker hög sittkomfort och ett blickfång i sittgruppen har kommit till rätt plats med Bar. Med robust
 • schäslong höger Bar

  schäslong höger bar
  Robust, superbekväm schäslong Klädsel av mjukt, vävt tyg med tvättad effekt Praktisk med lösa ryggdynor med dragkedja H 87 x B 280 x D 170 cm Den som söker hög sittkomfort och ett blickfång i sittgruppen har kommit till rätt plats med Bar. Med robust
 • Vitrinskåp svart metall Precious

  vitrinskåp svart metall precious
  Smalt vitrinskåp Svart järn med matt utseende Med fyra hyllplan H 190 x B 90 x D 43 cm Precious vitrinskåp ingår i en kollektion från det nederländska märket vtwonen. Precious är ett vitrinskåp tillverkat av svart järn med matt utseende. Dörrarna (hx
 • Soffbord Block 82x82

  soffbord block 82x82
  Det här sidobordet från Block är från samlingen av det holländska märket VTwonen. Sidobord för block utförs i färgen valnötfanér. Tallens sockel har en slipad yta och är lackerad. Fotens höjd är 6 cm, höjden på toppen är 38 cm. Detta bord väger 28 kg
 • Soffbord Block 40x82

  soffbord block 40x82
  Det här sidobordet från Block är från samlingen av det holländska märket VTwonen. Sidobord för block utförs i färgen valnötfanér. Tallens sockel har en slipad yta och är lackerad. Fotens höjd är 6 cm, höjden på toppen är 38 cm. Detta bord väger 19 kg
 • Puff Pearl

  puff pearl
  Pearl-puffen från det holländska märket VTwonen är täckt med ett sammetstyg i 100% Polyester, Martindale 60.000. Ramen består av spånskiva och tall. Sittdynan är fylld med kallskum 3042. Sitsens höjd är 45 cm, sittbredden 40 cm och sittdjupet 40 cm.
 • Skrivbord Bookazine

  skrivbord bookazine
  Snyggt och modernt skrivbord Brun valnötsfaner Rymlig bordsskiva och låda H 87 x B 120 x D 44 cm Bookazine är ett snyggt, modernt skrivbord som ingår i en kollektion från det nederländska märket vtwonen. Bookazine är tillverkad av valnötsfaner med br
 • Soffbord Modern

  soffbord modern
  - stilfullt och trendigt sidobord - stilren design - tillverkat av belagt mangoträ - H 40 cm x B 40 cm x D 40 cm det stilfulla och robusta sidobordet Modern ingår i en kollektion från nederländska vtwonen. Sidobordet Modern har en slående design med
 • Soffbord Hold up 41x35 cm

  soffbord hold up 41x35 cm
  - stilfullt sidobord i luftig design - tillverkat av mangoträ - finish i en naturlig, grå färg - H 41 cm x B 35 cm x D 35 cm Hold up sidobord ingår i en kollektion från det nederländska inredningsmärket vtwonen. Den runda bordsskivan och det välvda b
 • Soffbord Hold up 51x35 cm

  soffbord hold up 51x35 cm
  - stilfullt sidobord i luftig design - tillverkat av mangoträ - finish i en naturlig, grå färg - H 51 cm x B 35 cm x D 35 cm Hold up sidobord ingår i en kollektion från det nederländska inredningsmärket vtwonen. Den runda bordsskivan och det välvda b
 • Snurrfåtölj Turn

  snurrfåtölj turn
  - snurrfåtölj i rund form - klädsel i vävt polyestertyg - snurra åt vilket håll som helst! - H 78 cm x B 82 cm x D 87 cm denna snurrfåtölj ingår i en kollektion från det nederländska inredningsmärket vtwonen. Denna perfekta snurrfåtölj är klädd i ett
 • Skrivbord Basic

  skrivbord basic
  - smalt skrivbord med två lådor - tillverkat av furu i dimgrå färg - ingår i kollektionen Basic - H 78 cm x B 150 cm x D 49 cm kollektionen Basic från vtwonen är slående med en elegant design och matt, dimgrå färg. Kollektionen är gjord av furu och t
 • Vitrinskåp Basic - 4 dörrar

  vitrinskåp basic - 4 dörrar
  - brett vitrinskåp med fyra dörrar - tillverkat av furu i dimgrå färg - ingår i kollektionen Basic - H 230 cm x B 101 cm x D 40 cm kollektionen Basic från vtwonen är slående med en elegant design, matt, dimgrå färg och uttrycksfulla, svarta ramar. Ko
 • Vitrinskåp Basic - 2 dörrar

  vitrinskåp basic - 2 dörrar
  - smalt vitrinskåp med två dörrar - tillverkat av furu i dimgrå färg - ingår i kollektionen Basic - H 230 cm x B 52,5 cm x D 40 cm kollektionen Basic från vtwonen är slående med en elegant design, matt, dimgrå färg och uttrycksfulla, svarta ramar. Ko
 • Sidobord keramik Bulb Ø 34 cm

  sidobord keramik bulb ø 34 cm
  Rundat sidobord med fyra symmetriska ringar Keramik med glaserad beläggning Praktiskt som sidobord H 44 x Ø 34 cm Bulb sidobord är ett diskret tillskott i inredningen. Detta sidobord ingår i en kollektion från det nederländska märket vtwonen. Bulb ha
 • Skrivbord Stage

  skrivbord stage
  Tufft, praktiskt skrivbord med en lekfull look Material: lackad tall Mått: H 122 x B 110 x D 58 cm Ingår: sex förvaringsfack, var och en med en höjd på 22 cm, med undantag för mittfacket ovan. Detta är uppdelat i två fack på 10 cm. Det övre vänstra f
 • vtwonen - Skrivbord Stage - Vit

  vtwonen - skrivbord stage - vit
  Tufft, praktiskt skrivbord med en lekfull look Material: lackad tall Mått: H 122 x B 110 x D 58 cm Ingår: sex förvaringsfack, var och en med en höjd på 22 cm, med undantag för mittfacket ovan. Detta är uppdelat i två fack på 10 cm. Det övre vänstra facket har en dörr med brunt läderhandtag. Det finns två förvaringsfack under bänkskivan (med ett djup på 41 cm), ett med en låda med ett brunt skinnhandtag. Dessa fack är 7 cm höga. Arbetsbordets höjd är 63 cm. Vänligen ta hänsyn till detta när du köper en kontorsstol.. Levereras omonterad med tydliga monteringsanvisningar.