Möbler
www.mobel.se

Vintage möbler

En härlig samling med vintage möbler som passar bra i moderna hem. Här finns industriell vintage, lantlig vintage och mycket andra möbler med antik känsla.

 • Vintage TV-bänk - Trä

  vintage tv-bänk - trä
  Vacker TV-bänk i industriell och vintage stil. De underbara materialvalen i kombination med den rustika designen gör denna TV-bänk perfekt för dig som önskar inreda ditt vardagsrum på ett unikt vis.
 • Soffbord - Industrial Table L

  soffbord - industrial table l
  En av våra absouta favoriter! Ett modernt och industriellt soffbord i vintagestil som ger ditt hem en mer industriell känsla! Bordet har en vintage look och är går att använda för utomhusbruk. Dock kan väder och vind påverka bordets ytskikt och patina något. Bordet är elegant robust och passar in i de flesta hem. Höjden på bordet är 35cm. Pga vintage är varje bord unikt och inget bord är det andra helt likt.Obs! Använd underlägg för glas då märken annars kan uppstå.
 • Rullbord galv. järn - Vintage

  rullbord galv. järn - vintage
  Kombinationen av modern och vintage inredning syns i varenda inredningsmagasin just nu och gör ditt hem hemtrevligt, trendigt och unikt!
 • Vägghylla '4 shelves'

  vägghylla '4 shelves'
  Den här fantastiskt coola järnhyllan kommer från det coola inredningsföretaget Trademark Living som just nu går från klarhet till klarhet när det kommer till trendighet. Vi älskar den här smarta lösningen som du enkelt hänger upp på din vägg. Den gör sig lika bra som kontrast till en romantiskt mönstrad tapet som till en stilren fondvägg. Självklart kan du också köra på skandinavisk minimalism och vitmålade väggar. Med den här hyllan kan du enkelt skryta med dina bästa prydnader och mest intellektuella böcker. Det är otroligt rätt just nu att inreda med havet som inspiration, och därför ser vi överallt koraller och stenar ta plats i våra hem.
 • Barstol 'Wooden Seat' - Turkos

  barstol 'wooden seat' - turkos
  Med den här snygga pallen får ditt hem sig en trendhöjning som heter duga. Industridesign är helt rätt just nu, och det gäller inte minst bland sittmöblerna. Du kan enkelt kombinera den här retrodoftande pallen med nyproducerade fåtöljer och loungestolar i rotting. Grönt är otroligt fint både till rosa och gult. Dessutom kan du matcha det med olika metaller ? just nu känns koppar och mässing särskilt rätt. Den här pallen kommer från det coola inredningsföretaget Trademark Living som är ett danskt stjärnskott på designhimlen. Deras senaste kollektion uppfylller alla våra önskningar, och du kan enkelt kombinera pjäserna tillsammans för en fin effekt!
 • Vägghylla - vintage trä

  vägghylla - vintage trä
  Kombinationen av modern och vintage inredning syns i varenda inredningsmagasin just nu och gör ditt hem hemtrevligt, trendigt och unikt!
 • Soffbord - Industrial Table

  soffbord - industrial table
  En av våra absouta favoriter! Ett modernt och industriellt soffbord i vintagestil som ger ditt hem en mer industriell känsla! Bordet har en vintage look och är går att använda för utomhusbruk. Dock kan väder och vind påverka bordets ytskikt och patina något. Bordet är elegant robust och passar in i de flesta hem.Pga vintage är varje bord unikt och inget bord är det andra helt likt!Obs! Använd underlägg för glas då märken annars kan uppstå.
 • Bordslampa - Vintage

  bordslampa - vintage
  Kombinationen av modern och vintage inredning syns i varenda inredningsmagasin just nu och gör ditt hem hemtrevligt, trendigt och unikt!
 • Barstol 'Montmartre' - Rustik guld

  barstol 'montmartre' - rustik guld
  Låt mässing ta plats överallt i ditt hem! Vi älskar det som glimmar, glittrar och är gyllene. Därför tror vi att den här fina barstolen i mässingsfärgat järn blir helt ultimat i varje hem. Du kan matcha den med andra möbler i mässing, koppar eller krom. Men lika fint blir det om du låter den spela hela huvudrollen i exempelvis en prydlig hall. Den kommer från det coola inredningsföretaget Trademark Living. Deras kreatörer har låtit sig inspireras och influeras av det bästa från förra seklet, och riktat in sig lite extra på det mode som rådde i Paris. Oh la la, säger vi. Du kan därför enkelt matcha den med en köksinredning i en kontinental stil.
 • Vägghylla 'Wine rack'

  vägghylla 'wine rack'
  Här kan du förvara dina 20 bästa vinflaskor! Vi denna industridesigninspirerade vinhållare som gör succé i de flesta inredningar! Du kan enkelt kombinera den med lantliga pjäser och romantiska tyger. Den är lika fin i matsalen som i köket ? du får känna efter vad ditt trendhjärta bultar mest för! Denna pjäs kommer från det coola inredningsföretaget Trademark Living, som verkligen lyckas blanda dansk designtradition med nya trendiga toner från innevarande säsong. Deras senaste kollektion är verkligen en riktig fullträff ? kreationerna går att variera i oändlighet och passar lika bra tillsammans som med vintagefyndade textiler och vävnader!
 • Matbord trä Vintage - 183x93

  matbord trä vintage - 183x93
  Kombinationen av modern och vintage inredning syns i varenda inredningsmagasin just nu och gör ditt hem hemtrevligt, trendigt och unikt! Bordet är inte fällbart.
 • Soffbord - vintage trä och järn

  soffbord - vintage trä och järn
  Kombinationen av modern och vintage inredning syns i varenda inredningsmagasin just nu och gör ditt hem hemtrevligt, trendigt och unikt. Detta soffbord är 100% äkta vintage och utseendet/finishen kan variera ifrån bord till bord. Vare vintage produkt är unik och kommer göra att just ditt hem får den speciella toutchen. Varje bord är unikt!
 • Soffbord - Återvunnet trä

  soffbord - återvunnet trä
  Ett soffbord gjort på endast återvunnet trä vilket gör att varje bord är unik. Att soffbordet är gjort av återvunnet trä skapar en mysig känsla i ditt vardagsrum. Soffbordet är stort och gör att alla får plats runt det. Styla bordet med jordnära toner och placera en fin vas med vass i på det.
 • Bordsfläkt vintage - Original

  bordsfläkt vintage - original
  Vintage dekorationsfläkt från det danska varumärket Trademark Living. Den här coola fläkten ger verkligen ditt hem en industriell look! Detta unika dekorationsföremål är tillverkat i järn och har en gul/sotig finish. Då fläkten är vintage kan färg och storlek variera något. OBS denna produkt är enbart för dekoration.
 • Vägghylla - Vintage Brass 2

  vägghylla - vintage brass 2
  Mässing är inte bara för liljeformade ljusstakar! Årets stora trendmetall gör sig också super i stolar, bord och hyllor. Detta är en ultimat utformad vägghylla i järn från det coola inredningsföretaget Trademark Living, som lämnar oss häpna! Allt är verkligen inte guld som glimmar. Med den här guldklimpen, som är helt tillverkad i järn, kan du lätt skapa en kungalik känsla i ditt sovrum. Om du bor i en liten lägenhet kommer denna att skapa en åtråvärd känsla av rymd. Du kan förvara böcker såväl som prydnader på dess vackra hyllplan. Dessutom blir dina gröna växter glada om de får komma upp på väggen. Lika fin till en mönstrad tapet som till en vitmålad vägg!
 • Hatthylla 'Vintage' - Järn med krokar

  hatthylla 'vintage' - järn med krokar
  Glöm inte bort hallen! Tamburen som den också kallas är ju faktiskt det första dina gäster möts av när de kommer hem till din våning. Därför måste du skapa en välkomnande miljö som både är romantiskt hemtrevlig och ordningsmässigt fulländad. Låter detta utmanande? Icke då! Med den här snygga kombinationsmöbeln, som är jackhängare och hylla i ett, kan du på ett kick skapa den rätta stämningen. Hyllan är i rått järn och har sex smarta krokar. Den kommer från det coola inredningsföretaget Trademark Living, som har sitt säte i vårt grannland Danmark. Dansk design är alltid rätt, särskilt när den som här drar åt det industriella hållet.
 • Matbord trä - Vintage 140x80

  matbord trä - vintage 140x80
  Kombinationen av modern och vintage inredning syns i varenda inredningsmagasin just nu och gör ditt hem hemtrevligt, trendigt och unikt!
 • Vintage Sängbord - Trä/Järn

  vintage sängbord - trä/järn
  Vintage sängbord/nattygsbord i industriell stil i järn och trä. Bordets patinerade yta gör det rustikt och unikt. Perfekt för dig som vill ha ett coolare nattygsbord i sovrummet.
 • Vintage Matbord 'Industri' - Ø60

  vintage matbord 'industri' - ø60
  Ett underbart matbord i industriell stil. Bordet för tankarna till 1800-tals-fabriker och designen är charmig och unik. Runda matbord är supertrendigt just nu och bringar en social atmosfär till ditt hem.
 • Vintage Matbord 'Bistro' - Ø80

  vintage matbord 'bistro' - ø80
  Ett underbart matbord i industriell/vintage stil. Bordet för tankarna till 1800-tals-restauranger och designen är charmig och unik. Runda matbord är supertrendigt just nu och bringar en social atmosfär till ditt hem.
 • Vintage bord med hjul - Train

  vintage bord med hjul - train
  Ett underbart vintage bord med industriell stil. Ett robust bord som ger ditt hem den rätta känslan av vintage! Fri frakt!
 • Soffbord trä och järn - vintage

  soffbord trä och järn - vintage
  Kombinationen av modern och vintage inredning syns i varenda inredningsmagasin just nu och gör ditt hem hemtrevligt, trendigt och unikt!
 • Sidobord trä - vintage

  sidobord trä - vintage
  Kombinationen av modern och vintage inredning syns i varenda inredningsmagasin just nu och gör ditt hem hemtrevligt, trendigt och unikt!
 • Vägghylla '3 hooks'

  vägghylla '3 hooks'
  Geometri är det allra senaste. Nu vill vi bli imponerade av snirkliga former, starka mönster och och väldesignade ytor. Den här vägghyllan med krokar är en succé! Den har så snyggt stilrena linjer och det coola järnmaterialet bryter av fint till de flesta inredningsstilar. Den kommer från det coola inredningsföretaget Trademark Living, som vet hur man höjer modegraden i ett skandinaviskt hem. Den här industridesigninspirerade pjäsen gör sig lika bra med en sammetssoffgrupp, som med dina älskade rottingstolar. Du kan hur lätt som helst kombinera pjäser du älskar med denna vägghylla. Produkten kommer i en annan form och utförande, som är lika läckert!
 • Barstol 'Montmartre' - Svart/Antik

  barstol 'montmartre' - svart/antik
  Barstolar kommer stort den här säsongen, vilket knappast är förvånande eftersom höga bord länge varit hett. Så smart det är att inreda med bardiskar i det lilla hemmet, eftersom du kan klämma in en matplat i vardagsrummet. Kör du på den lösningen kan du utan tvekan höja stilkänslan flera nivåer med hjälp av den här stolen från det coola inredningsföretaget Trademark Living, som hämtar sin inspiration från förra sekelskiftets Montmartre i Paris. Vi drömmer oss tillbaka till en tid då skönhet var högt värderat och framtiden framstod som otroligt ljus. Sätt dig på den här stolen, häll upp ett glas av någon älskvärd dryck och sätt igång din dagdröm...
 • Barstol 'Montmartre' - Rustik stål

  barstol 'montmartre' - rustik stål
  Wow vilken underbar barstol i vacker järnfinish från det coola inredningsföretaget Trademark Living! Den här snyggingen är perfekt för din köksö eller bardisk. Du kan enkelt kombinera den med retroinspirerade pjäser i olika material. Extra snygg blir den i en inredning som också i övrigt präglas av fransk lantstil. Denna stol för tankarna till vintagepjäser från Frankrike, och det är inte för intet som den här modellen heter Montmartre ? den är uppenbart inspirerad av den coola stilen som var inne för hundra år sedan i den bohemiska parisstadsdelen. Matcha den gärna med flera likadana exemplar, eller låt den tala för sig själv i ett avskalat vardagsrum.
 • Barstol 'Wooden Seat' - Svart

  barstol 'wooden seat' - svart
  Sittmöbler kan kman aldrig ha för många av. Vi älskar den här snygga pallen från det coola inredningsföretaget Trademark Living. Pallens sits har en snygg ljus träfinish som kommer att passa perfekt till deflesat av dina möbler. Tillsammans med ytor gjorda i skandinaviska träslag får du en perfekt kombination, och ihop med mer antika material blir kontrasten ultimat. Vi älskar den underbara känslan som förmedlas med hjälp av den här stolen! Du kan lätt byta användningsområde på den som du vill, eftersom den funkar lika bra som nattygsbord, som pall, som blompiedestal eller sidobord. Alternativen är oändliga!
 • Fåtölj 'Circle' - Järn/Läder

  fåtölj 'circle' - järn/läder
  Det här är en fantastisk loungestol för den trendkänsliga! Denna fåtölj består av en lädersits med otrolig finish och ett järnunderrede som tar priset för snyggast utformning! Stolen kommer från det coola inredningsföretaget Trademark Living och är lika snygg när den får agera avlastningsplats i ditt sovrum, som när den blir del av en större soffgrupp i den generöst tilltagna salongen. Den är naturligtvis perfekt också för det lilla hemmet. Bara fantasin sätter gränser för hur den här snyggingen kan användas i din inredning. Matcha den gärna med filtar och pläder i olika material, nyanser och mönster för ett extra djup i ditt hem.
 • Barbord - Vintage 172x59

  barbord - vintage 172x59
  Kombinationen av modern och vintage inredning syns i varenda inredningsmagasin just nu och gör ditt hem hemtrevligt, trendigt och unikt!
 • Skrivbord/sidobord trä - Vintage

  skrivbord/sidobord trä - vintage
  Kombinationen av modern och vintage inredning syns i varenda inredningsmagasin just nu och gör ditt hem hemtrevligt, trendigt och unikt!
 • Barstol 'Sit 70' - Läder/Järn

  barstol 'sit 70' - läder/järn
  Den här snygga barstolen kommer i två olika bekväma höjder. Denna version är den högsta och den gör susen för varje inredning, oavsett om du bor litet eller stort. Vi älskar den snygga finishen och det varma tilltaget. Du kan enkelt kombinera den flera tillsammans eller låta den tala för sig själv, till exempel i en avskalad hall. Den kommer från det coola inredningsföretaget Trademark Living, som verkligen vet hur man höjer retrostämningen i en inredning. Med hjälp av den här sittplatsen snor du stilen från de stora modebloggarna på en liten stund. Vi tror att den är lika fin i en avskalad inredning som i ett mer välfyllt vardagsrum!
 • Barbord - Vintage 170x70

  barbord - vintage 170x70
  Kombinationen av modern och vintage inredning syns i varenda inredningsmagasin just nu och gör ditt hem hemtrevligt, trendigt och unikt!
 • Barstol av återvunnet trä- Gul 75cm

  barstol av återvunnet trä- gul 75cm
  Rustik barstol från Myhomemyway som kommer tillföra en industriell retro känsla till hemmet. Metallbenen i häftig rustik stil tillsammans med sitsen i återvunnet trä gör sig perfekt ihop. Stolen kommer bli perfekt i köket vid barbordet eller köksön. Bartstolen finns i fler färger och längder vi rekommenderar er att kolla in. Färgerna är perfekta att mixa och matcha med varadra!