Möbler
www.mobel.se

Varax möbler

 • RETRO Bord Svart/Grå -

  retro bord svart/grå -
  Bord Retro 401 Grå pulvermålad stålrörsstomme. Sitsen av svartmålat furu. Ihopvikbar. Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler&hellip:
 • RETRO Bord Röd/Vit -

  retro bord röd/vit -
  Bord Retro 401 Vit pulvermålad stålrörsstomme. Sitsen av rödmålat furu. Ihopvikbar. Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler&hellip:
 • RETRO 401 Bord 75 cm Vit - Varax

  retro 401 bord 75 cm vit - varax
  Bord Retro 401 Vit pulvermålad stålrörsstomme. Sitsen av vitmålat furu. Ihopvikbar. Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler&hellip:
 • RETRO Stol Svart/Grå -

  retro stol svart/grå -
  Stol Retro 305 med grå pulvermålad stålrörsstomme och sitsen av svartmålat furu. Ihopvikbar. Minimibeställning 2 st. Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler&hellip:
 • RETRO 305 Stol Vit - Varax

  retro 305 stol vit - varax
  Stol Retro 305 med vit pulvermålad stålrörsstomme och sitsen av vitmålat furu. Ihopvikbar. Minimibeställning 2 st. Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler&hellip:
 • SUVISAARI Bord Runt 103 cm Grå/Svart - Varax

  suvisaari bord runt 103 cm grå/svart - varax
  Rund Suvisaari bord har grå stomme och svartmålad bordsyta i furu. Suvisaari är en klassiker gjord av Finländisk tall, bearbetat så att träets ådring vackert träder fram och ger den ett levande&hellip: