Möbler
www.mobel.se

&Tradition möbler

 • &Tradition In Between Sk15 Soffbord 90cm Smoked Oak - Soffbord Rökt Ek - 20982400

  &tradition in between sk15 soffbord 90cm smoked oak - soffbord rökt ek - 20982400
  In Between SK15 soffbord från &tradition med en elegant design i massiv ek med mjuka linjer och en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between SK15 soffbord - Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- Uppskattas för den klassiska, användbara designen.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera soffbordet med en stol från &tradition. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Rökt Ek Soffbord i Rökt Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Little Petra Loungestol Vb1 Oljad Valnöt / Fårskinn Moonlight - Fåtöljer Trä Moonlight White - 69113206

  &tradition little petra loungestol vb1 oljad valnöt / fårskinn moonlight - fåtöljer trä moonlight white - 69113206
  Lilla Petra loungestol från &tradition med en underbar, minimalistisk design. Den har mjuka, organiska former med en omfamnande, mysig känsla och en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort. Den har ben i oljad valnöt perfekta för det moderna hemmet. Formgiven av Viggo Boesen. Bra att veta om Lilla Petra loungestol - Djup: 830 mm.- Bredd: 790 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 20 kg.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Uppskattas för den klassiska funkisstilen.- Originaldesign från 1938.- Prisbelönt stol.- Petite modell. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Moonlight White Fåtöljer i Trä från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Boomerang Hm1 Loungestol Valnöt / Loop Cream K5042 - Fåtöljer Trä Loop Cream - 14019603

  &tradition boomerang hm1 loungestol valnöt / loop cream k5042 - fåtöljer trä loop cream - 14019603
  Boomerang HM1 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM1 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Finns även med armstöd.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Loop Cream Fåtöljer i Trä från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Margas Lc2 Snurrfåtölj Svart/zero 0011 - Fåtöljer Textil Zero 0011 - 11550200

  &tradition margas lc2 snurrfåtölj svart/zero 0011 - fåtöljer textil zero 0011 - 11550200
  Margas LC2 loungefåtölj från &Tradition med snurrunderrede. Skulpturell, modern design med en mysig känsla perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Mjukt kurvade former för optimal komfort. Stomme i massiv bok och plywood med en skumfylld sits, slitstark klädsel och ett svart svängbart underrede. Gediget hantverk i premiumkvalitet. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Designad av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Bra att veta om Margas LC2 snurrfåtölj - Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Praktiskt snurrunderrede.- Slitstark klädsel.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Fåtöljen kommer i varierade olika tyger.- Ingår i serien Margas.- Finns även som loungefåtölj med ben i massivt trä.- Finns även som 2-sitssoffa. Hur bör du ta hand om snurrfåtöljen?- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Zero 0011 Fåtöljer i Textil från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition In Between Sk24 Soffbord Svart - Soffbord Ek Svart Ek - 20982694

  &tradition in between sk24 soffbord svart - soffbord ek svart ek - 20982694
  In Between SK24 soffbord från &tradition i FSC-certifierat, massiv ek med en avskalad design för alla hem och stilar. Bordet har en kvadratisk form med avtagbara ben för enkel montering. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between SK24 soffbord - Från kollektionen In Between.- Soffbordet kommer i olika färger.- Finns även som ett rektangulärt soffbord.- Vikt: 16,8 kg. Hur bör du ta hand om soffbordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Ek Soffbord i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Rely Stol Hw23 Swivel Bronsad / Hallingdal 224 Mörkbeige - Kontorsstolar Återvunnen Polypropen Beige - 16239703-97-Ha-224

  &tradition rely stol hw23 swivel bronsad / hallingdal 224 mörkbeige - kontorsstolar återvunnen polypropen beige - 16239703-97-ha-224
  Rely stol från &tradition med en tidlös, klassisk design perfekt för det moderna hemmakontoret. Stolen har ett praktiskt snurrunderrede i stål med en elegant finish och hjul samt en ergonomisk, mjuk sits med en exklusiv, högkvalitativ klädsel. Den har ett stilrent utseende med en hög komfort en blandning av funktion och minimalism. Formgiven av Hee Welling. Bra att veta om Rely stol - Med snurrunderrede.- Stolen finns i olika utföranden.- Kombinera stolen med en skrivbordslampa från &tradition.- Rely uppskattas för de miljövänliga materialen och den tidlösa, funktionella designen. Hur bör du ta hand om stolen? - För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Beige Kontorsstolar i Återvunnen Polypropen från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Fly Soffbord Scll Oljad / Vit Marmor - Soffbord Ek Vit - 65181000

  &tradition fly soffbord scll oljad / vit marmor - soffbord ek vit - 65181000
  Fly soffbord från &tradition med en elegant design som adderar det lilla extra till omgivningen. Bordet har en vacker, lyxig bordsskiva i marmor med ett hållbart underrede i oljad ek perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Fly soffbord - Bredd: 1200 mm.- Höjd: 320 mm.- Längd: 1200 mm.- Uppskattas för de exklusiva, hållbara materialen.- Soffbordet finns i olika utföranden. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Vit Soffbord i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Little Petra Soffa Vb2 Oljad Valnöt / Fårskinn Moonlight - 2-sits soffor Trä Moonlight White - 69113401

  &tradition little petra soffa vb2 oljad valnöt / fårskinn moonlight - 2-sits soffor trä moonlight white - 69113401
  Little Petra soffa från &tradition med en underbar, minimalistisk design. Den har mjuka, organiska former med en omfamnande, mysig känsla och en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort. Den har ben i oljad valnöt och en underbar klädsel i fårskinn. Formgiven av Viggo Boesen. Bra att veta om Little Petra soffa - Djup: 800 mm.- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 35 kg.- Soffan finns i olika utföranden.- Uppskattas för den klassiska funkisstilen.- Originaldesign från 1938.- Genuint hantverk.- Prisbelönt design.- Petite modell. Hur bör du ta hand om soffan?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Moonlight White 2-sits soffor i Trä från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Little Petra Soffa Vb2 Vitoljad Ek / Fårskinn Moonlight - 2-sits soffor Trä Moonlight White - 69113402

  &tradition little petra soffa vb2 vitoljad ek / fårskinn moonlight - 2-sits soffor trä moonlight white - 69113402
  Little Petra soffa från &tradition med en underbar, minimalistisk design. Den har mjuka, organiska former med en omfamnande, mysig känsla och en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort. Den har ben i oljad valnöt och en underbar klädsel i fårskinn. Formgiven av Viggo Boesen. Bra att veta om Little Petra soffa - Djup: 800 mm.- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 35 kg.- Soffan finns i olika utföranden.- Uppskattas för den klassiska funkisstilen.- Originaldesign från 1938.- Genuint hantverk.- Prisbelönt design.- Petite modell. Hur bör du ta hand om soffan?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Moonlight White 2-sits soffor i Trä från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Pouf Atd1 Little Petra Fotpall Karakorum / Vitoljad Ek - Fotpallar Karakorum 003 - 69112804-oak

  &tradition pouf atd1 little petra fotpall karakorum / vitoljad ek - fotpallar karakorum 003 - 69112804-oak
  Pouf ATD1 Little Petra fotpall från &tradition med en elegant design. Fotpallen har en ram i massiv bok och plywood och en sits i skum och vadd. Den har vackra, rundade ben i solitt trä och en klädsel i slitstarkt, tidlöst tyg med en härlig känsla perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av And Tradition. Bra att veta om Pouf ATD1 Little Petra fotpallen - Fotpallen kommer i olika färger.- Kombinera fotpallen med en bekväm loungestol från &tradition. Vi har valt ut Karakorum 003 Fotpallar från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Drop Leaf Hm6 Matbord Oljad Valnöt - Matbord & Barbord Mässing Valnöt - 14060096

  &tradition drop leaf hm6 matbord oljad valnöt - matbord & barbord mässing valnöt - 14060096
  Drop Leaf HM6 matbord från &tradition med en underbar, organisk form med en praktisk, hopfällbar funktion. Det är tillverkat av massivt trä med en vacker, len finish och mässingdetaljer som smälter harmoniskt in i hemmet. Formgiven av Hvidt & Mølgaard. Bra att veta om Drop Leaf HM6 matbord - Matbordet finns i olika utföranden.- Genuint hantverk.- Hopfällbar funktion.- Originaldesign från 1956.- Djup: 1420 mm.- Bredd: 1630 mm.- Höjd: 730 mm. Hur bör du ta hand om matbordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Valnöt Matbord & Barbord i Mässing från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Palette Jh26 Sidobord Nero Merquina / Black Ash - Sängbord Marmor Svart - 83371194

  &tradition palette jh26 sidobord nero merquina / black ash - sängbord marmor svart - 83371194
  Palette Jh26 sidobord från &tradition med en spännande, sofistikerad design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det har en organisk form med en elegant känsla som aldrig går ur tiden och två kontrasterande, exklusiva bordsskivor i marmor och fanér. Det har ett slankt, luftigt underrede i pulverlackerat stål. Formgiven av Jaime Hayon. Bra att veta om Palette Jh26 sidobord - Innovativ form.- Bordsskivor i olika storlekar.- Exklusiva, kontrasterande material.- Sidobordet finns i olika utföranden.- Bredd: 470 mm.- Höjd: 670 mm.- Djup: 460 mm.- Vikt: 10 g. Hur bör du ta hand om sidobordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Sängbord i Marmor från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Fly Soffbord Sc5 Oljad / Vit Marmor - Soffbord Ek Vit - 65161000

  &tradition fly soffbord sc5 oljad / vit marmor - soffbord ek vit - 65161000
  Fly soffbord från &tradition med en elegant design som adderar det lilla extra till omgivningen. Bordet har en vacker, lyxig bordsskiva i marmor med ett hållbart underrede i oljad ek perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Fly soffbord - Bredd: 600 mm.- Höjd: 260 mm.- Längd: 1200 mm.- Uppskattas för de exklusiva, hållbara materialen.- Soffbordet finns i olika utföranden. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Vit Soffbord i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Fly Soffbord Scll Rökt Oljad / Svart Marmor - Soffbord Ek Svart - 65181100

  &tradition fly soffbord scll rökt oljad / svart marmor - soffbord ek svart - 65181100
  Fly soffbord från &tradition med en elegant design som adderar det lilla extra till omgivningen. Bordet har en vacker, lyxig bordsskiva i marmor med ett hållbart underrede i oljad ek perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Fly soffbord - Uppskattas för de exklusiva, hållbara materialen.- Soffbordet finns i olika utföranden.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion Fly.- Höjd: 320 mm.- Längd: 1200 mm.- Bredd: 1200 mm. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Svart Soffbord i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Fly Soffbord Sc4 Oljad / Vit Marmor - Soffbord Ek Vit - 65151000

  &tradition fly soffbord sc4 oljad / vit marmor - soffbord ek vit - 65151000
  Fly soffbord SC4 från &Tradition, formgiven av designduon Space Copenhagen. Ett loungebord i oljad ek med vit toppskiva i carraramarmor. De robusta naturmaterialen i bordet skapar en modern känsla av elegans och perfektion som välkomnar med stil. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Vi har valt ut Vit Soffbord i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Pavilion Av9 Barstol Lackad Valnöt - Barstolar Stål Valnöt - 50090096

  &tradition pavilion av9 barstol lackad valnöt - barstolar stål valnöt - 50090096
  Pavilion Av9 barstol från &tradition med ett luftigt, graciöst utseende. Pallen har en slank stomme i stål och en vacker sits i fanér med en slitstark finish i lack. Den har en enkel, lätt design en blandning av funktion och minimalism. Formgiven av Anderssen & Voll. Bra att veta om Pavilion Av9 barstol - Barstolen finns i olika utföranden.- Finns även med låg sitthöjd.- Inspirerad av modernism.- Barstolen är graciös.- Dansk, stilren design.- Plasttassar ingår.- Djup: 500 mm.- Bredd: 520 mm.- Höjd: 950 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Valnöt Barstolar i Stål från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Little Petra Vb1 Loungestol Set Valnöt / Sheepskin Sahara - Fåtöljer Sahara - 69112917

  &tradition little petra vb1 loungestol set valnöt / sheepskin sahara - fåtöljer sahara - 69112917
  Little Petra VB1 loungestol från &tradition med en elegant funkisstil med mjuka, organiska former och naturliga material. Loungestolen har vackra, rundade ben i solitt trä och en ram i massiv bok och plywood. Den har en sits i skum och vadd för bästa komfort och en klädsel i hållbart fårskinn med en varm, omfamnande känsla perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Viggo Boesen & And Tradition. Bra att veta om Little Petra VB1 loungestolen - Fotpall ingår.- Originaldesign från 1938.- Little Petra VB1 är också omtyckt för den behändiga storleken.- Loungestolen kommer i olika färger. Vi har valt ut Sahara Fåtöljer från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition In Between Sk13 Soffbord 48cm Oljad - Soffbord Ek Oljad Ek - 20982292

  &tradition in between sk13 soffbord 48cm oljad - soffbord ek oljad ek - 20982292
  In Between SK13 soffbord från &tradition med en elegant design i massiv ek med mjuka linjer och en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between SK13 soffbord - Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- Uppskattas för den klassiska, användbara designen.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera soffbordet med en stol från &tradition. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Oljad Ek Soffbord i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Betty Tk5 Bänk Natur - Bänkar Linne Natural - 13050092

  &tradition betty tk5 bänk natur - bänkar linne natural - 13050092
  Betty TK5 bänk från &tradition med en ren, klassisk design perfekt för det moderna hemmet. Bänken har en vacker, lackerad stomme i massiv ek med en handgjord sits i linneband. Formgiven av Thau & Kallio. Bra att veta om Betty TK5 bänk - Bänken finns i olika utföranden.- Bänken kommer i olika storlekar.- Filttassar ingår.- Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet.- Betty TK5 uppskattas för den skandinaviska designen och det genuina hantverket. Vi har valt ut Natural Bänkar i Linne från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Little Petra Vb1 Loungestol Set Vitoljad Ek / Karakorum - Fåtöljer Karakorum 003 - 69112912

  &tradition little petra vb1 loungestol set vitoljad ek / karakorum - fåtöljer karakorum 003 - 69112912
  Little Petra VB1 loungestol från &tradition med en elegant funkisstil med mjuka, organiska former och naturliga material. Loungestolen har vackra, rundade ben i solitt trä och en ram i massiv bok och plywood. Den har en sits i skum och vadd för bästa komfort och en klädsel i slitstarkt tyg med en härlig känsla perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Viggo Boesen & And Tradition. Bra att veta om Little Petra VB1 loungestolen - Fotpall ingår.- Originaldesign från 1938.- Little Petra VB1 är också omtyckt för den behändiga storleken.- Loungestolen kommer i olika färger. Vi har valt ut Karakorum 003 Fåtöljer från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Little Petra Vb1 Loungestol Set Valnöt / Sheepskin Moonlight - Fåtöljer Moonlight - 69112915

  &tradition little petra vb1 loungestol set valnöt / sheepskin moonlight - fåtöljer moonlight - 69112915
  Little Petra VB1 loungestol från &tradition med en elegant funkisstil med mjuka, organiska former och naturliga material. Loungestolen har vackra, rundade ben i solitt trä och en ram i massiv bok och plywood. Den har en sits i skum och vadd för bästa komfort och en klädsel i hållbart fårskinn med en varm, omfamnande känsla perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Viggo Boesen & And Tradition. Bra att veta om Little Petra VB1 loungestolen - Fotpall ingår.- Originaldesign från 1938.- Little Petra VB1 är också omtyckt för den behändiga storleken.- Loungestolen kommer i olika färger. Vi har valt ut Moonlight Fåtöljer från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Drop Leaf Hm6 Matbord Vitoljad Ek - Matbord & Barbord Mässing Vitoljad Ek - 14060092

  &tradition drop leaf hm6 matbord vitoljad ek - matbord & barbord mässing vitoljad ek - 14060092
  Drop Leaf HM6 matbord från &tradition med en underbar, organisk form med en praktisk, hopfällbar funktion. Det är tillverkat av massivt trä med en vacker, len finish och mässingdetaljer som smälter harmoniskt in i hemmet. Formgiven av Hvidt & Mølgaard. Bra att veta om Drop Leaf HM6 matbord - Matbordet finns i olika utföranden.- Genuint hantverk.- Hopfällbar funktion.- Originaldesign från 1956.- Djup: 1420 mm.- Bredd: 1630 mm.- Höjd: 730 mm. Hur bör du ta hand om matbordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vitoljad Ek Matbord & Barbord i Mässing från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Little Petra Loungestol Vb1 Oljad Valnöt / Fårskinn Sahara - Fåtöljer Trä Sahara - 69113208

  &tradition little petra loungestol vb1 oljad valnöt / fårskinn sahara - fåtöljer trä sahara - 69113208
  Lilla Petra loungestol från &tradition med en underbar, minimalistisk design. Den har mjuka, organiska former med en omfamnande, mysig känsla och en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort. Den har ben i oljad valnöt perfekta för det moderna hemmet. Formgiven av Viggo Boesen. Bra att veta om Lilla Petra loungestol - Djup: 830 mm.- Bredd: 790 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 20 kg.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Uppskattas för den klassiska funkisstilen.- Originaldesign från 1938.- Prisbelönt stol.- Petite modell. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Sahara Fåtöljer i Trä från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Develius Soffa Modulär Fiord 151 Konfiguration J - Hörnsoffor & Divansoffor Metall Grå - 70110010

  &tradition develius soffa modulär fiord 151 konfiguration j - hörnsoffor & divansoffor metall grå - 70110010
  Develius soffa från &tradition med en minimalistisk, elegant design. Den har stora, mysiga sittkuddar i högdensitetsskum med nozagfjädrar för optimal komfort och praktiska dekorationskuddar för att addera en extra dimension till designen. Den har en högkvalitativ klädsel i ull och polyester med en lyxig look och hotellkänsla. Formgiven av Edward van Vliet. Bra att veta om Develius soffa - Soffan är modulär.- Enkel att montera.- Slitstark, elegant klädsel.- Stadig konstruktion.- Modern design med en lyxig, lounge look.- Soffan finns i olika utföranden. Hur bör du ta hand om soffan?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grå Hörnsoffor & Divansoffor i Metall från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Develius Soffa Modulär Fiord 151 Konfiguration B - Hörnsoffor & Divansoffor Metall Grå - 70110002

  &tradition develius soffa modulär fiord 151 konfiguration b - hörnsoffor & divansoffor metall grå - 70110002
  Develius soffa från &tradition med en minimalistisk, elegant design. Den har stora, mysiga sittkuddar i högdensitetsskum med nozagfjädrar för optimal komfort och praktiska dekorationskuddar för att addera en extra dimension till designen. Den har en högkvalitativ klädsel i ull och polyester med en lyxig look och hotellkänsla. Formgiven av Edward van Vliet. Bra att veta om Develius soffa - Soffan är modulär.- Enkel att montera.- Slitstark, elegant klädsel.- Stadig konstruktion.- Modern design med en lyxig, lounge look.- Soffan finns i olika utföranden. Hur bör du ta hand om soffan?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grå Hörnsoffor & Divansoffor i Metall från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Fly Sc10 Fåtölj Vitoljad / Hot Madison 094 - Fåtöljer Ek Hot Madison 094 - 65173001

  &tradition fly sc10 fåtölj vitoljad / hot madison 094 - fåtöljer ek hot madison 094 - 65173001
  Fly Sc10 fåtölj från &tradition med en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i ek med mjuka linjer och en luftig känsla och lösa kuddar i skum och fjäder för bästa komfort med högkvalitativa klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Fly Sc10 fåtölj - Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Fåtöljen finns i olika utföranden.- Kombinera fåtöljen med en Fly soffa från &tradition.- Längd: 730 mm.- Djup: 700 mm.- Höjd: 700 mm.- Vikt: 22 kg. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Hot Madison 094 Fåtöljer i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Develius Soffa Modulär Fiord 151 Konfiguration H - Hörnsoffor & Divansoffor Metall Grå - 70110008

  &tradition develius soffa modulär fiord 151 konfiguration h - hörnsoffor & divansoffor metall grå - 70110008
  Develius soffa från &tradition med en minimalistisk, elegant design. Den har stora, mysiga sittkuddar i högdensitetsskum med nozagfjädrar för optimal komfort och praktiska dekorationskuddar för att addera en extra dimension till designen. Den har en högkvalitativ klädsel i ull och polyester med en lyxig look och hotellkänsla. Formgiven av Edward van Vliet. Bra att veta om Develius soffa - Soffan är modulär.- Enkel att montera.- Slitstark, elegant klädsel.- Stadig konstruktion.- Modern design med en lyxig, lounge look.- Soffan finns i olika utföranden. Hur bör du ta hand om soffan?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grå Hörnsoffor & Divansoffor i Metall från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition In Between Sk15 Soffbord 90cm - Soffbord Oljad Ek - 20982492

  &tradition in between sk15 soffbord 90cm - soffbord oljad ek - 20982492
  In Between SK15 soffbord från &tradition med en elegant design i massiv ek med mjuka linjer och en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between SK15 soffbord - Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- Uppskattas för den klassiska, användbara designen.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera soffbordet med en stol från &tradition. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Oljad Ek Soffbord i Oljad ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Develius Soffa Modulär Fiord 151 Konfiguration F - Hörnsoffor & Divansoffor Metall Grå - 70110006

  &tradition develius soffa modulär fiord 151 konfiguration f - hörnsoffor & divansoffor metall grå - 70110006
  Develius soffa från &tradition med en minimalistisk, elegant design. Den har stora, mysiga sittkuddar i högdensitetsskum med nozagfjädrar för optimal komfort och praktiska dekorationskuddar för att addera en extra dimension till designen. Den har en högkvalitativ klädsel i ull och polyester med en lyxig look och hotellkänsla. Formgiven av Edward van Vliet. Bra att veta om Develius soffa - Soffan är modulär.- Enkel att montera.- Slitstark, elegant klädsel.- Stadig konstruktion.- Modern design med en lyxig, lounge look.- Soffan finns i olika utföranden. Hur bör du ta hand om soffan?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grå Hörnsoffor & Divansoffor i Metall från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Develius Soffa Modulär Fiord 151 Konfiguration D - Hörnsoffor & Divansoffor Metall Grå - 70110004

  &tradition develius soffa modulär fiord 151 konfiguration d - hörnsoffor & divansoffor metall grå - 70110004
  Develius soffa från &tradition med en minimalistisk, elegant design. Den har stora, mysiga sittkuddar i högdensitetsskum med nozagfjädrar för optimal komfort och praktiska dekorationskuddar för att addera en extra dimension till designen. Den har en högkvalitativ klädsel i ull och polyester med en lyxig look och hotellkänsla. Formgiven av Edward van Vliet. Bra att veta om Develius soffa - Soffan är modulär.- Enkel att montera.- Slitstark, elegant klädsel.- Stadig konstruktion.- Modern design med en lyxig, lounge look.- Soffan finns i olika utföranden. Hur bör du ta hand om soffan?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grå Hörnsoffor & Divansoffor i Metall från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Palette Soffbord Jh7 Svart Ask / Marmor - Soffbord & Avlastningsbord Mässing Svart - 83341294

  &tradition palette soffbord jh7 svart ask / marmor - soffbord & avlastningsbord mässing svart - 83341294
  Palette soffbord JH7 från &Tradition, formgiven av Jamie Hayon. Bordet är designat i olikartade former för att skapa en intressant och slående möbel med en harmonisk touch. Ett bevis på Jamie Hayons skicklighet för nyskapande. Soffbordet i mörkbetsad ask, skiva i svart marquinamarmor och pulverlackerat stål blir en unik och sofistikerad möbel i hemmet. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Vi har valt ut Svart Soffbord & Avlastningsbord i Mässing från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Fly Sc1 Fåtölj Vitoljad / Hot Madison 094 Grey-beige - Fåtöljer Ek Hot Madison 094 - 65113001

  &tradition fly sc1 fåtölj vitoljad / hot madison 094 grey-beige - fåtöljer ek hot madison 094 - 65113001
  Fly Sc1 fåtölj från &tradition med en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i ek med mjuka linjer och en luftig känsla och lösa kuddar i skum och fjäder med en högkvalitativ klädsel. Den har en bekväm sits för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Fly Sc1 fåtölj - Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Fåtöljen finns i olika utföranden.- Kombinera fåtöljen med en Fly soffa från &tradition.- Avtagbar klädsel.- Längd: 870 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 700 mm.- Vikt: 30 kg. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Hot Madison 094 Fåtöljer i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Lilla Petra Loungestol Vb1 Vitoljad Ek / Fårskinn Moonlight - Fåtöljer Trä Moonlight White - 69113205

  &tradition lilla petra loungestol vb1 vitoljad ek / fårskinn moonlight - fåtöljer trä moonlight white - 69113205
  Lilla Petra loungestol från &tradition med en underbar, minimalistisk design. Den har en mjuk, ekologisk form med en omfamnande, mysig känsla och en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort. Den har ben i vitpigmenterad ek perfekta för det moderna hemmet. Designad av Viggo Boesen. Bra att veta om Lilla Petra loungestol - Djup: 830 mm.- Bredd: 790 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 20 kg.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Uppskattas för den klassiska funkisstilen.- Originaldesign från 1938.- Prisbelönt stol.- Petite modell. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Moonlight White Fåtöljer i Trä från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Betty Tk4 Bänk Svart - Bänkar Svart Ek - 13040094

  &tradition betty tk4 bänk svart - bänkar svart ek - 13040094
  Betty TK4 bänk från &tradition med en ren, klassisk design perfekt för det moderna hemmet. Bänken har en vacker, lackerad stomme i massiv ek med en handgjord sits i linneband. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Formgiven av Thau & Kallio. Bra att veta om Betty TK4 bänk - Bänken finns i olika utföranden.- Bänken kommer i olika storlekar.- Filttassar ingår. Vi har valt ut Svart Ek Bänkar från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Drop Leaf Hm5 Soffbord Oljad Valnöt - Soffbord Mässing Valnöt - 14050096

  &tradition drop leaf hm5 soffbord oljad valnöt - soffbord mässing valnöt - 14050096
  Drop Leaf HM5 soffbord från &tradition med en underbar, organisk form med en praktisk, hopfällbar funktion. Bordet är tillverkat av massivt trä med en vacker, len finish och mässingdetaljer som smälter harmoniskt in i hemmet. Formgiven av Hvidt & Mølgaard. Bra att veta om Drop Leaf HM5 soffbord - Kan även användas som ett sidobord.- Soffbordet finns i olika utföranden.- Genuint hantverk.- Hopfällbar funktion.- Originaldesign från 1956.- Djup: 780 mm.- Bredd: 800 mm.- Höjd: 560 mm. Hur bör du ta hand om soffbordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Valnöt Soffbord i Mässing från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Little Petra Soffa Vb2 Vitoljad Ek / Fårskinn Sahara - 2-sits soffor Trä Sahara - 69113404

  &tradition little petra soffa vb2 vitoljad ek / fårskinn sahara - 2-sits soffor trä sahara - 69113404
  Little Petra soffa från &tradition med en underbar, minimalistisk design. Den har mjuka, organiska former med en omfamnande, mysig känsla och en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort. Den har ben i oljad valnöt och en underbar klädsel i fårskinn. Formgiven av Viggo Boesen. Bra att veta om Little Petra soffa - Djup: 800 mm.- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 35 kg.- Soffan finns i olika utföranden.- Uppskattas för den klassiska funkisstilen.- Originaldesign från 1938.- Genuint hantverk.- Prisbelönt design.- Petite modell. Hur bör du ta hand om soffan?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Sahara 2-sits soffor i Trä från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Patch Hw1 Bord 180x90 Mässing / Beige Arizona / Oljad - Matbord & Barbord Ek Vitoljad Ek - 20930092

  &tradition patch hw1 bord 180x90 mässing / beige arizona / oljad - matbord & barbord ek vitoljad ek - 20930092
  Patch HW1 bord från &tradition med en minimalistisk, vacker design. Det har rena, enkla linjer med rundade hörn och mässingdetaljer och en ram i massivt trä med kanter i fanér. Det har en modern, stilren bordsskiva i nanolaminat och en smart, utdragbar funktion med en generös iläggsskiva perfekt för långa middagar runt matbordet. Välj mellan olika färger och storlekar. Iläggsskiva : 1 m. Formgiven av Hee Welling. Bra att veta om Patch HW1 bord - Moderna, hållbara material.- Bordet kommer i olika storlekar.- Utdragbar bordsskiva med en butterflykonstruktion.- Vikt: 63,3 kg.- Bredd: 900 mm.- Längd: 1800 mm.- Höjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vitoljad Ek Matbord & Barbord i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Little Petra Soffa Vb2 Oljad Valnöt / Fårskinn Sahara - 2-sits soffor Trä Sahara - 69113403

  &tradition little petra soffa vb2 oljad valnöt / fårskinn sahara - 2-sits soffor trä sahara - 69113403
  Little Petra soffa från &tradition med en underbar, minimalistisk design. Den har mjuka, organiska former med en omfamnande, mysig känsla och en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort. Den har ben i oljad valnöt och en underbar klädsel i fårskinn. Formgiven av Viggo Boesen. Bra att veta om Little Petra soffa - Djup: 800 mm.- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 35 kg.- Soffan finns i olika utföranden.- Uppskattas för den klassiska funkisstilen.- Originaldesign från 1938.- Genuint hantverk.- Prisbelönt design.- Petite modell. Hur bör du ta hand om soffan?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Sahara 2-sits soffor i Trä från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Betty Barstol Tk7 Twilight / Natur - Barstolar Linne Twilight - 13070056

  &tradition betty barstol tk7 twilight / natur - barstolar linne twilight - 13070056
  Betty barstol från &tradition med en klassisk design som smälter harmoniskt in i hemmet. Pallen har en stabil ram i massivt trä och fanér och en vacker, handvävd sits i linneband perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Välj mellan olika färger. Formgiven av Thau & Kallio. Bra att veta om Betty barstol - Barstolen kommer i olika färger.- Finns även som en högre modell.- Klassisk, skandinavisk design.- Djup: 390 mm.- Bredd: 390 mm.- Höjd: 660 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Twilight Barstolar i Linne från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition In Between Sk24 Soffbord Oljad - Soffbord Ek Oljad Ek - 20982692

  &tradition in between sk24 soffbord oljad - soffbord ek oljad ek - 20982692
  In Between SK24 soffbord från &tradition i FSC-certifierat, massiv ek med en avskalad design för alla hem och stilar. Bordet har en kvadratisk form med avtagbara ben för enkel montering. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between SK24 soffbord - Från kollektionen In Between.- Soffbordet kommer i olika färger.- Finns även som ett rektangulärt soffbord.- Vikt: 16,8 kg. Hur bör du ta hand om soffbordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Oljad Ek Soffbord i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Lato Bord Ø40 Emparador Marble - Soffbord Stål Brun - 86202001

  &tradition lato bord ø40 emparador marble - soffbord stål brun - 86202001
  Lato bord från &tradition med en skulpturell, poetisk design. Det har en stilren bordsskiva i pulverlackerad metall med ett slankt stativ och en fot i exklusiv, halvmatt marmor med en oval, mjuk form perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Designad av Luca Nichetto. Bra att veta om Lato bord - Bordet är elegant.- Exklusiva material.- Vikt: 19,5 kg.- Höjd: 500 mm.- Diameter: 400 mm. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Brun Soffbord i Stål från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Lato Ln9 Oval Bord Walnut / Emparador Marble - Sidobord & Avlastningsbord Valnöt Brun - 86202196

  &tradition lato ln9 oval bord walnut / emparador marble - sidobord & avlastningsbord valnöt brun - 86202196
  Lato LN9 Oval bord från &tradition med en skulpturell, vacker design. Det har en oval bordsskiva med ett slankt stativ som harmoniskt smälter in i hemmet och en fot i exklusiv, halvmatt marmor med en mjuk form. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. Designad av Luca Nichetto. Bra att veta om Lato LN9 Oval bord - Bordet är elegant.- Oval bordsskiva.- Exklusiva material.- Bordet finns i olika färgval.- Vikt: 19,5 kg.- Höjd: 450 mm. Hur bör du ta hand om bordet? - För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Brun Sidobord & Avlastningsbord i Valnöt från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj Oak/karakorum 003 - Fåtöljer Ek Karakorum 003 - 41103202

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj oak/karakorum 003 - fåtöljer ek karakorum 003 - 41103202
  Wulff ATD2 loungefåtölj från &tradition med ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har ben i ek med en ram i massiv bok och plywood och en vaddering i skum och polyester och en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Bra att veta om Wulff ATD2 loungefåtölj - Ingår i serien Wulff.- Tillverkad av ek.- Vackra detaljer.- Skön komfort.- Konstnärlig form.- Loungefåtöljen finns i olika färgval. Vi har valt ut Karakorum 003 Fåtöljer i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Lato Ln8 Bord 40 Cm Crema Diva - Soffbord Marmor Cream - 86202092

  &tradition lato ln8 bord 40 cm crema diva - soffbord marmor cream - 86202092
  Lato LN8 bord från &tradition med en skulpturell, vacker design. Det har en stilren bordsskiva i trä med ett slankt stativ som smälter harmoniskt in i hemmet och en fot i exklusiv, halvmatt marmor med en oval, mjuk form. Formgiven av Luca Nichetto. Bra att veta om Lato LN8 bord - Bordet är elegant.- Exklusiva material.- Bordet kommer i olika färger.- Vikt: 19,5 kg.- Höjd: 550 mm.- Diameter: 400 mm. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Cream Soffbord i Marmor från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Pavilion Av17 Skrivbord Mushroom / Oak / Chrome Leg - Skrivbord Ek - 50170003

  &tradition pavilion av17 skrivbord mushroom / oak / chrome leg - skrivbord ek - 50170003
  Pavilion AV17 skrivbord från &tradition med en kompakt design perfekt för hemmet såväl som på kontoret. Det har en avskalad estetik med nätta ben i stål och en tunn bordsskiva i linoleum i olika färger att välja mellan och rundade former med en kant på baksidan för optimal användarupplevelse. För mer information ladda ned PDF. Formgiven av Anderssen & Voll. Bra att veta om Pavilion AV17 skrivbord - Från kollektionen Pavilion.- Skrivbordet finns i olika utföranden.- Finns även som en stol.- Denna produkt levereras omonterad.- Vikt: 24,2 kg. Vi har valt ut Ek Skrivbord i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Lato Ln9 Oval Bord Warm Black / Emparador Marble - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Brun - 86202010

  &tradition lato ln9 oval bord warm black / emparador marble - sidobord & avlastningsbord marmor brun - 86202010
  Lato LN9 Oval bord från &tradition med en skulpturell, vacker design. Det har en oval bordsskiva med ett slankt stativ som harmoniskt smälter in i hemmet och en fot i exklusiv, halvmatt marmor med en mjuk form. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. Designad av Luca Nichetto. Bra att veta om Lato LN9 Oval bord - Bordet är elegant.- Oval bordsskiva.- Exklusiva material.- Bordet finns i olika färgval.- Vikt: 19,5 kg.- Höjd: 450 mm. Hur bör du ta hand om bordet? - För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Brun Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj Oak/karandash 005 - Fåtöljer Ek Karandash 005 - 41103203

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj oak/karandash 005 - fåtöljer ek karandash 005 - 41103203
  Wulff ATD2 loungefåtölj från &tradition med ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har ben i ek med en ram i massiv bok och plywood och en vaddering i skum och polyester och en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Bra att veta om Wulff ATD2 loungefåtölj - Ingår i serien Wulff.- Tillverkad av ek.- Vackra detaljer.- Skön komfort.- Konstnärlig form.- Loungefåtöljen finns i olika färgval. Vi har valt ut Karandash 005 Fåtöljer i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition In Between Sk23 Soffbord Svart - Soffbord Ek Svart Ek - 20982594

  &tradition in between sk23 soffbord svart - soffbord ek svart ek - 20982594
  In Between SK23 soffbord från &tradition i FSC-certifierat, massiv ek med en avskalad design för alla hem och stilar. Bordet har en rektangulär form med avtagbara ben för enkel montering. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between SK23 soffbord - Från kollektionen In Between.- Soffbordet kommer i olika färger.- Finns även som ett kvadratiskt soffbord.- Vikt: 11,3 kg. Hur bör du ta hand om soffbordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Ek Soffbord i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Pavilion Av16 Skrivbord Mushroom / Oak / Chrome Legs - Skrivbord Ek Mushroom - 50170001

  &tradition pavilion av16 skrivbord mushroom / oak / chrome legs - skrivbord ek mushroom - 50170001
  Pavilion AV16 skrivbord från &tradition med en kompakt design perfekt för hemmet såväl som på kontoret. Det har en avskalad estetik med nätta ben i stål och en tunn bordsskiva i linoleum i olika färger att välja mellan och rundade former för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. För mer information ladda ned PDF. Formgiven av Anderssen & Voll. Bra att veta om Pavilion AV16 skrivbord - Från kollektionen Pavilion.- Skrivbordet finns i olika utföranden.- Finns även som en stol.- Denna produkt levereras omonterad.- Vikt: 23,3 kg. Vi har valt ut Mushroom Skrivbord i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj + Fotpall /karakorum 003 - Fåtöljer Ek Karakorum 003 - 41105202

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj + fotpall /karakorum 003 - fåtöljer ek karakorum 003 - 41105202
  Wulff ATD2 loungefåtölj från &Tradition med medföljande fotpall. Ett gediget hantverk i premiumkvalitet perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Skulptural design med rundade former för optimal komfort. Stomme i massivt trä och plywood med en skumfylld, komfortabel sits och en slitstark klädsel i olika färger att välja mellan. Massiva ben som går att få i olika material. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Bra att veta om Wulff ATD2 loungefåtölj - Gediget hantverk med skulptural design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Välj mellan olika färger och material.- Ingår i serien Wulff. ATD2 loungefåtölj:- Bredd: 850 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 850 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Armstöd höjd: 590 mm. ATD3 fotpall:- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm. Hur bör du ta hand om loungefåtöljen?- För rengöring och skötsel använd lämplig produkt för det specifika materialet.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Karakorum 003 Fåtöljer i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Little Petra Soffa Vb2 Oljad Valnöt / Fårskinn Moonlight - 2-sits soffor Trä Moonlight White

  &tradition little petra soffa vb2 oljad valnöt / fårskinn moonlight - 2-sits soffor trä moonlight white
  Soffan från &tradition har en underbar, minimalistisk design. Den har mjuka, organiska former med en omfamnande, mysig känsla. Den har en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort, ben i oljad valnöt och en underbar klädsel i fårskinn. Formgiven av Viggo Boesen. Om soffan från &tradition- Djup: 800 mm.- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 35 kg.- Soffan kommer i olika modeller.- Little Petra uppskattas för den klassiska funkisstilen.- Originaldesign från 1938.- Genuint hantverk.- Prisbelönt design.- Petite modell. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sits soffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Pavilion Av9 Barstol Lackad Ek - Barstolar Stål Ek - 50090092

  &tradition pavilion av9 barstol lackad ek - barstolar stål ek - 50090092
  Pavilion Av9 barstol från &tradition med ett luftigt, graciöst utseende. Pallen har en slank stomme i stål och en vacker sits i fanér med en slitstark finish i lack. Den har en enkel, lätt design en blandning av funktion och minimalism. Formgiven av Anderssen & Voll. Bra att veta om Pavilion Av9 barstol - Barstolen finns i olika utföranden.- Finns även med låg sitthöjd.- Inspirerad av modernism.- Barstolen är graciös.- Dansk, stilren design.- Plasttassar ingår.- Djup: 500 mm.- Bredd: 520 mm.- Höjd: 950 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Barstolar i Stål från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Little Petra Atd1 Fotpall Oljad Valnöt / Fårskinn Moonlight - Fotpallar Moonlight - 69112809-Wal/moonli.

  &tradition little petra atd1 fotpall oljad valnöt / fårskinn moonlight - fotpallar moonlight - 69112809-wal/moonli.
  Little Petra ATD1 fotpall från &tradition med en vacker design med mjuka, organiska linjer. Den har en ram i bok och plywood med en bekväm sits i skum och polyesterfiber och eleganta, rundade ben i massivt trä med en underbar klädsel i fårskinn perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Formgiven av And Tradition. Bra att veta om Little Petra ATD1 fotpall - Kombinera fotpallen med en bekväm loungestol från &tradition.- Fotpallen kommer i olika färger.- Hållbara, naturliga material.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 530 mm.- Bredd: 530 mm.- Höjd: 380 mm. Hur bör du ta hand om fotpallen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Moonlight Fotpallar från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition In Between Barstol Sk8 Svartlackad Ek / Fiord 191 - Barstolar Skum Svart Ek - 82030902 - Fiord 191

  &tradition in between barstol sk8 svartlackad ek / fiord 191 - barstolar skum svart ek - 82030902 - fiord 191
  In Between barstol från &tradition med en stilren design. Pallen har en elegant, bekväm sits med ett hållbart tyg i ull och nylon och ben. Den har armstöd i massiv ek med hantverksmässiga detaljer. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between barstol - Barstolen är högkvalitativ.- Genuina material.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Barstolen finns i olika utföranden.- Den här barstolen är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av skandinaviskt hantverk.- Djup: 540 mm.- Bredd: 580 mm.- Höjd: 920 mm.- Vikt: 7 kg. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Ek Barstolar i Skum från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition In Between Barstol Sk7 Svartlackad Ek - Barstolar Fanér Svart Ek - 82030794

  &tradition in between barstol sk7 svartlackad ek - barstolar fanér svart ek - 82030794
  In Between barstol från &tradition med en stilren, elegant design. Pallen har en formgjuten sits i ekfanér med ben, armstöd i massiv ek och vackra detaljer perfekta för designälskaren. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between barstol - Barstolen är högkvalitativ.- Genuina material.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Barstolen finns i olika utföranden.- Den här barstolen är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av skandinaviskt hantverk.- Djup: 540 mm.- Bredd: 580 mm.- Höjd: 920 mm.- Vikt: 6,5 kg. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Ek Barstolar i Fanér från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition In Between Barstol Sk9 Oljad - Barstolar Ek Oljad Ek - 82030892

  &tradition in between barstol sk9 oljad - barstolar ek oljad ek - 82030892
  In Between barstol från &tradition med en stilren, elegant design. Pallen har en formgjuten sits i ekfanér för bästa komfort med ben, armstöd i massiv ek och vackra, genomtänkta detaljer perfekta för designälskaren. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between barstol - Genuina material.- Barstolen är högkvalitativ.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Barstolen finns i olika utföranden.- Den här barstolen är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av skandinaviskt hantverk.- Djup: 540 mm.- Bredd: 580 mm.- Höjd: 1020 mm.- Vikt: 7 kg. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Oljad Ek Barstolar i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Little Petra Vb1 Loungestol Set Vitoljad Ek / Sheepskin Sahara - Fåtöljer Sahara - 69112916

  &tradition little petra vb1 loungestol set vitoljad ek / sheepskin sahara - fåtöljer sahara - 69112916
  Little Petra VB1 loungestol från &tradition med en elegant funkisstil med mjuka, organiska former och naturliga material. Loungestolen har vackra, rundade ben i solitt trä och en ram i massiv bok och plywood. Den har en sits i skum och vadd för bästa komfort och en klädsel i hållbart fårskinn med en varm, omfamnande känsla perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Viggo Boesen & And Tradition. Bra att veta om Little Petra VB1 loungestolen - Fotpall ingår.- Originaldesign från 1938.- Little Petra VB1 är också omtyckt för den behändiga storleken.- Loungestolen kommer i olika färger. Vi har valt ut Sahara Fåtöljer från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Boomerang Hm2 Loungestol Vitoljad Ek / Nvsr T18011-002 - Fåtöljer Trä Nouvelles Vagues Silver Rock - 14029206

  &tradition boomerang hm2 loungestol vitoljad ek / nvsr t18011-002 - fåtöljer trä nouvelles vagues silver rock - 14029206
  Boomerang HM2 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och ett ryggstöd med en optimal lutning. Den har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Designad av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM2 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Nouvelles Vagues Silver Rock Fåtöljer i Trä från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition In Between Sk14 Soffbord 60cm Oljad - Soffbord Ek Oljad Ek - 20982392

  &tradition in between sk14 soffbord 60cm oljad - soffbord ek oljad ek - 20982392
  In Between SK14 soffbord från &tradition med en elegant design i massiv ek med mjuka linjer och en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between SK14 soffbord - Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- Uppskattas för den klassiska, användbara designen.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera soffbordet med en stol från &tradition. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Oljad Ek Soffbord i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Boomerang Hm1 Loungestol Vitoljad Ek / Karakorum 003 - Fåtöljer Trä Karakorum 003 - 14019205

  &tradition boomerang hm1 loungestol vitoljad ek / karakorum 003 - fåtöljer trä karakorum 003 - 14019205
  Boomerang HM1 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och ett ryggstöd med en optimal lutning. Den har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Designad av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM1 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Finns även med armstöd.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Karakorum 003 Fåtöljer i Trä från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Pavilion Av7 Barstol Svartlackad Ek - Barstolar Stål Svart - 50060094

  &tradition pavilion av7 barstol svartlackad ek - barstolar stål svart - 50060094
  Pavilion Av7 barstol från &tradition med ett luftigt, graciöst utseende. Pallen har en slank stomme i stål och en vacker sits i fanér med en slitstark finish i lack. Den har en enkel, lätt design en blandning av funktion och minimalism. Formgiven av Anderssen & Voll. Bra att veta om Pavilion Av7 barstol - Barstolen finns i olika utföranden.- Finns även med hög sitthöjd.- Inspirerad av modernism.- Barstolen är graciös.- Dansk, stilren design.- Plasttassar ingår.- Djup: 480 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 850 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Barstolar i Stål från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Rely Stol Hw24 Swivel Bronsad / Karakorum 003 Beige - Kontorsstolar Återvunnen Polypropen Beige - 16249705-97-Ka-003

  &tradition rely stol hw24 swivel bronsad / karakorum 003 beige - kontorsstolar återvunnen polypropen beige - 16249705-97-ka-003
  Rely stol från &tradition med en tidlös, klassisk design perfekt för det moderna hemmakontoret. Stolen har ett praktiskt snurrunderrede i stål med en elegant finish och hjul samt en ergonomisk, mjuk sits med en exklusiv, högkvalitativ klädsel. Den har ett stilrent utseende med en hög komfort, en blandning av funktion och minimalism. Formgiven av Hee Welling. Bra att veta om Rely stol - Med snurrunderrede.- Stolen finns i olika utföranden.- Kombinera stolen med en skrivbordslampa från &tradition.- Rely uppskattas för de miljövänliga materialen och den tidlösa, funktionella designen. Hur bör du ta hand om stolen? - För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Beige Kontorsstolar i Återvunnen Polypropen från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition In Between Sk15 Soffbord 90cm Svart Lackad - Soffbord Ek Svart Ek - 20982494

  &tradition in between sk15 soffbord 90cm svart lackad - soffbord ek svart ek - 20982494
  In Between SK15 soffbord från &tradition med en elegant design i massiv ek med mjuka linjer och en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between SK15 soffbord - Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- Uppskattas för den klassiska, användbara designen.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera soffbordet med en stol från &tradition. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Ek Soffbord i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition In Between Sk14 Soffbord 60cm Smoked Oak - Soffbord Rökt Ek - 20982300

  &tradition in between sk14 soffbord 60cm smoked oak - soffbord rökt ek - 20982300
  In Between SK14 soffbord från &tradition med en elegant design i massiv ek med mjuka linjer och en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between SK14 soffbord - Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- Uppskattas för den klassiska, användbara designen.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera soffbordet med en stol från &tradition. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Rökt Ek Soffbord i Rökt Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Develius Soffa Modulär Fiord 151 Konfiguration G - Hörnsoffor & Divansoffor Metall Grå - 70110007

  &tradition develius soffa modulär fiord 151 konfiguration g - hörnsoffor & divansoffor metall grå - 70110007
  Develius soffa från &tradition med en minimalistisk, elegant design. Den har stora, mysiga sittkuddar i högdensitetsskum med nozagfjädrar för optimal komfort och praktiska dekorationskuddar för att addera en extra dimension till designen. Den har en högkvalitativ klädsel i ull och polyester med en lyxig look och hotellkänsla. Formgiven av Edward van Vliet. Bra att veta om Develius soffa - Soffan är modulär.- Enkel att montera.- Slitstark, elegant klädsel.- Stadig konstruktion.- Modern design med en lyxig, lounge look.- Soffan finns i olika utföranden. Hur bör du ta hand om soffan?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grå Hörnsoffor & Divansoffor i Metall från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Pinwheel Hm7 Bord Vitoljad - Soffbord Ek Vitoljad Ek - 14070092

  &tradition pinwheel hm7 bord vitoljad - soffbord ek vitoljad ek - 14070092
  Pinwheel HM7 bord från &tradition med en mångsidig design. Det har en bordsskiva i massivt trä med halvmatta ben i mässing perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Kan också placeras i grupp. Formgiven av Hvidt & Mølgaard. Bra att veta om Pinwheel HM7 bord - Bordet är mångsidigt.- Originaldesign från 1953.- Hållbara material.- Djup: 650 mm.- Bredd: 650 mm.- Höjd: 430 mm. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vitoljad Ek Soffbord i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Boomerang Hm2 Loungestol Vitoljad Ek / Duke 004 - Fåtöljer Trä Duke 004 - 14029204

  &tradition boomerang hm2 loungestol vitoljad ek / duke 004 - fåtöljer trä duke 004 - 14029204
  Boomerang HM2 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och ett ryggstöd med en optimal lutning. Den har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Designad av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM2 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Duke 004 Fåtöljer i Trä från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition In Between Sk14 Soffbord 60cm Svart Lackad - Soffbord Ek Svart Ek - 20982394

  &tradition in between sk14 soffbord 60cm svart lackad - soffbord ek svart ek - 20982394
  In Between SK14 soffbord från &tradition med en elegant design i massiv ek med mjuka linjer och en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between SK14 soffbord - Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- Uppskattas för den klassiska, användbara designen.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera soffbordet med en stol från &tradition. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Ek Soffbord i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Develius Soffa Modulär Fiord 151 Konfiguration I - Hörnsoffor & Divansoffor Metall Grå - 70110009

  &tradition develius soffa modulär fiord 151 konfiguration i - hörnsoffor & divansoffor metall grå - 70110009
  Develius soffa från &tradition med en minimalistisk, elegant design. Den har stora, mysiga sittkuddar i högdensitetsskum med nozagfjädrar för optimal komfort och praktiska dekorationskuddar för att addera en extra dimension till designen. Den har en högkvalitativ klädsel i ull och polyester med en lyxig look och hotellkänsla. Formgiven av Edward van Vliet. Bra att veta om Develius soffa - Soffan är modulär.- Enkel att montera.- Slitstark, elegant klädsel.- Stadig konstruktion.- Modern design med en lyxig, lounge look.- Soffan finns i olika utföranden. Hur bör du ta hand om soffan?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grå Hörnsoffor & Divansoffor i Metall från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Little Petra Loungestol Vb1 Vitoljad Ek / Fårskinn Sahara - Fåtöljer Trä Sahara - 69113207

  &tradition little petra loungestol vb1 vitoljad ek / fårskinn sahara - fåtöljer trä sahara - 69113207
  Lilla Petra loungestol från &tradition med en underbar, minimalistisk design. Den har en mjuk, ekologisk form med en omfamnande, mysig känsla och en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort. Den har ben i vitpigmenterad ek perfekta för det moderna hemmet. Designad av Viggo Boesen. Bra att veta om Lilla Petra loungestol - Djup: 830 mm.- Bredd: 790 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 20 kg.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Uppskattas för den klassiska funkisstilen.- Originaldesign från 1938.- Prisbelönt stol.- Petite modell. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Sahara Fåtöljer i Trä från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Boomerang Hm2 Loungestol Vitoljad Ek / Loop Cream K5042 - Fåtöljer Trä Loop Cream - 14029203

  &tradition boomerang hm2 loungestol vitoljad ek / loop cream k5042 - fåtöljer trä loop cream - 14029203
  Boomerang HM2 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och ett ryggstöd med en optimal lutning. Den har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Designad av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM2 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Loop Cream Fåtöljer i Trä från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition In Between Barstol Sk8 Oljad Ek / Fiord 251 - Barstolar Skum Oljad Ek - 82030792-Fiord251

  &tradition in between barstol sk8 oljad ek / fiord 251 - barstolar skum oljad ek - 82030792-fiord251
  In Between barstol från &tradition med en stilren design. Pallen har en elegant, bekväm sits med ett hållbart tyg i ull och nylon och ben. Den har armstöd i massiv ek med hantverksmässiga detaljer. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between barstol - Barstolen är högkvalitativ.- Genuina material.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Barstolen finns i olika utföranden.- Den här barstolen är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av skandinaviskt hantverk.- Djup: 540 mm.- Bredd: 580 mm.- Höjd: 920 mm.- Vikt: 7 kg. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Oljad Ek Barstolar i Skum från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition In Between Sk13 Soffbord 48cm Rökt Oljad Ek - Soffbord Rökt Ek - 20982200

  &tradition in between sk13 soffbord 48cm rökt oljad ek - soffbord rökt ek - 20982200
  In Between SK13 soffbord från &tradition med en elegant design i massiv ek med mjuka linjer och en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between SK13 soffbord - Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- Uppskattas för den klassiska, användbara designen.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera soffbordet med en stol från &tradition. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Rökt Ek Soffbord i Rökt Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Develius Soffa Modulär Fiord 151 Konfiguration E - Hörnsoffor & Divansoffor Metall Grå - 70110005

  &tradition develius soffa modulär fiord 151 konfiguration e - hörnsoffor & divansoffor metall grå - 70110005
  Develius soffa från &tradition med en minimalistisk, elegant design. Den har stora, mysiga sittkuddar i högdensitetsskum med nozagfjädrar för optimal komfort och praktiska dekorationskuddar för att addera en extra dimension till designen. Den har en högkvalitativ klädsel i ull och polyester med en lyxig look och hotellkänsla. Formgiven av Edward van Vliet. Bra att veta om Develius soffa - Soffan är modulär.- Enkel att montera.- Slitstark, elegant klädsel.- Stadig konstruktion.- Modern design med en lyxig, lounge look.- Soffan finns i olika utföranden. Hur bör du ta hand om soffan?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grå Hörnsoffor & Divansoffor i Metall från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Pavilion Av7 Barstol Lackad Ek - Barstolar Stål Ek - 50060092

  &tradition pavilion av7 barstol lackad ek - barstolar stål ek - 50060092
  Pavilion Av7 barstol från &tradition med ett luftigt, graciöst utseende. Pallen har en slank stomme i stål och en vacker sits i fanér med en slitstark finish i lack. Den har en enkel, lätt design en blandning av funktion och minimalism. Formgiven av Anderssen & Voll. Bra att veta om Pavilion Av7 barstol - Barstolen finns i olika utföranden.- Finns även med hög sitthöjd.- Inspirerad av modernism.- Barstolen är graciös.- Dansk, stilren design.- Plasttassar ingår.- Djup: 480 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 850 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Barstolar i Stål från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Fly Soffbord Sc4 Rökt Oljad / Svart Marmor - Soffbord Ek Svart - 65151400

  &tradition fly soffbord sc4 rökt oljad / svart marmor - soffbord ek svart - 65151400
  Fly soffbord från &tradition med en elegant design som adderar det lilla extra till omgivningen. Bordet har en vacker, lyxig bordsskiva i marmor med ett hållbart underrede i oljad ek perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Fly soffbord - Bredd: 800 mm.- Höjd: 260 mm.- Längd: 800 mm.- Uppskattas för de exklusiva, hållbara materialen.- Soffbordet finns i olika utföranden. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Svart Soffbord i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Catch Jh13 Fåtölj Svart Underrede / Hallingdal 65/224 - Fåtöljer Stål Svart - TRA19

  &tradition catch jh13 fåtölj svart underrede / hallingdal 65/224 - fåtöljer stål svart - tra19
  Catch JH13 fåtölj från &tradition med en härlig, mjuk form perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Stolen har öppna, välkomnande armar med en omfamnande känsla och en perfekt, bakåtlutad rygg och en mjuk sits i högdensitetsskum för bästa komfort med vackra, högkvalitativa tyg. Den har ett pulverlackerat underrede i stål. Formgiven av Jaime Hayon. Bra att veta om Catch JH13 fåtölj - Lekfull, iögonfallande design.- Fåtöljen finns i olika utföranden.- Stadigt underrede.- Optimal komfort med en avslappnad look.- Skyddande plasttassar ingår.- Djup: 920 mm.- Bredd: 820 mm.- Höjd: 860 mm. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Stål från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Loafer Sc23 Fåtölj Velvet 13 Ivory - Fåtöljer Textil Elfenben - 68113002beige

  &tradition loafer sc23 fåtölj velvet 13 ivory - fåtöljer textil elfenben - 68113002beige
  Loafer Sc23 fåtölj från &tradition med en futuristisk, cool design. Stolen har en stadig stomme i trä och polyesterfiber och en mjuk, omfamnande sits med en exklusiv klädsel i sammet för att få den där lyxiga hotellkänslan. Välj mellan olika färger. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Loafer Sc23 fåtölj - Lyxig look.- Loungemöbel.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Kan också placeras i grupp.- Djup: 650 mm.- Bredd: 700 mm.- Höjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Elfenben Fåtöljer i Textil från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Develius Soffa Modulär Fiord 151 Konfiguration C - Hörnsoffor & Divansoffor Metall Grå - 70110003

  &tradition develius soffa modulär fiord 151 konfiguration c - hörnsoffor & divansoffor metall grå - 70110003
  Develius soffa från &tradition med en minimalistisk, elegant design. Den har stora, mysiga sittkuddar i högdensitetsskum med nozagfjädrar för optimal komfort och praktiska dekorationskuddar för att addera en extra dimension till designen. Den har en högkvalitativ klädsel i ull och polyester med en lyxig look och hotellkänsla. Formgiven av Edward van Vliet. Bra att veta om Develius soffa - Soffan är modulär.- Enkel att montera.- Slitstark, elegant klädsel.- Stadig konstruktion.- Modern design med en lyxig, lounge look.- Soffan finns i olika utföranden. Hur bör du ta hand om soffan?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grå Hörnsoffor & Divansoffor i Metall från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition In Between Sk13 Soffbord 48cm Svart Lackad - Soffbord Ek Svart Ek - 20982294

  &tradition in between sk13 soffbord 48cm svart lackad - soffbord ek svart ek - 20982294
  In Between SK13 soffbord från &tradition med en elegant design i massiv ek med mjuka linjer och en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between SK13 soffbord - Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- Uppskattas för den klassiska, användbara designen.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera soffbordet med en stol från &tradition. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Ek Soffbord i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Palette Jh9 Skrivbord Nero Merquina / Grågrön Ask - Skrivbord Stål Grön - 83351149

  &tradition palette jh9 skrivbord nero merquina / grågrön ask - skrivbord stål grön - 83351149
  Palette Jh9 skrivbord från &tradition med en spännande, sofistikerad design perfekt för det moderna hemmakontoret. Det har en organisk form med en elegant känsla som aldrig går ur tiden och två kontrasterande, exklusiva bordsskivor i askfanér och marmor. Det har ett slankt, luftigt underrede i pulverlackerat stål. Formgiven av Jaime Hayon. Bra att veta om Palette Jh9 skrivbord - Innovativ form.- Bordsskivor i olika storlekar.- Exklusiva, kontrasterande material.- Skrivbordet finns i olika utföranden.- Bredd: 620 mm.- Höjd: 830 mm.- Längd: 1460 mm.- Vikt: 22 kg. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grön Skrivbord i Stål från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Rely Stol Hw23 Swivel Svart / Silk 0842 - Kontorsstolar Återvunnen Polypropen Svart - 16239707-3-Si-0842

  &tradition rely stol hw23 swivel svart / silk 0842 - kontorsstolar återvunnen polypropen svart - 16239707-3-si-0842
  Rely stol från &tradition med en tidlös, klassisk design perfekt för det moderna hemmakontoret. Stolen har ett praktiskt snurrunderrede i stål med en elegant finish och hjul samt en ergonomisk, mjuk sits med en exklusiv, högkvalitativ klädsel. Den har ett stilrent utseende med en hög komfort en blandning av funktion och minimalism. Formgiven av Hee Welling. Bra att veta om Rely stol - Med snurrunderrede.- Stolen finns i olika utföranden.- Kombinera stolen med en skrivbordslampa från &tradition.- Rely uppskattas för de miljövänliga materialen och den tidlösa, funktionella designen. Hur bör du ta hand om stolen? - För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Kontorsstolar i Återvunnen Polypropen från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Margas Lc2 Snurrfåtölj Svart/karakorum 001 - Fåtöljer Textil Karakorum 001 - 11550202

  &tradition margas lc2 snurrfåtölj svart/karakorum 001 - fåtöljer textil karakorum 001 - 11550202
  Margas LC2 loungefåtölj från &Tradition med snurrunderrede. Skulpturell, modern design med en mysig känsla perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Mjukt kurvade former för optimal komfort. Stomme i massiv bok och plywood med en skumfylld sits, slitstark klädsel och ett svart svängbart underrede. Gediget hantverk i premiumkvalitet. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Designad av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Bra att veta om Margas LC2 snurrfåtölj - Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Praktiskt snurrunderrede.- Slitstark klädsel.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Fåtöljen kommer i varierade olika tyger.- Ingår i serien Margas.- Finns även som loungefåtölj med ben i massivt trä.- Finns även som 2-sitssoffa. Hur bör du ta hand om snurrfåtöljen?- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Karakorum 001 Fåtöljer i Textil från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Margas Lc1 Loungefåtölj Valnöt/karakorum 001 - Fåtöljer Textil Karakorum 001 - 11500602

  &tradition margas lc1 loungefåtölj valnöt/karakorum 001 - fåtöljer textil karakorum 001 - 11500602
  Margas LC1 loungefåtölj från &Tradition. Skulpturell, modern design med en mysig känsla perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Mjukt kurvade former för optimal komfort. Stomme i massiv bok och plywood med en skumfylld sits och slitstark klädsel. Massiva ben som går att få i olika material. Gediget hantverk i premiumkvalitet. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Designad av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Bra att veta om Margas LC1 loungefåtölj - Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Fåtöljen kommer i varierade olika tyger.- Ingår i serien Margas.- Finns även som loungefåtölj med snurrunderrede.- Finns även som 2-sitssoffa. Hur bör du ta hand om loungefåtöljen?- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Karakorum 001 Fåtöljer i Textil från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Little Petra Loungestol Vb1 Valnöt / Karakorum - Fåtöljer Valnöt - 69113204

  &tradition little petra loungestol vb1 valnöt / karakorum - fåtöljer valnöt - 69113204
  Lilla Petra loungestol från &tradition med en underbar, minimalistisk design. Den har organiska, mjuka former med en omfamnande, mysig känsla och en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort. Den har ben i oljad valnöt perfekta för det moderna hemmet. Formgiven av Viggo Boesen. Bra att veta om Lilla Petra loungestol - Djup: 830 mm.- Bredd: 790 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 20 kg.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Uppskattas för den klassiska funkisstilen.- Originaldesign från 1938.- Prisbelönt stol.- Petite modell. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Valnöt Fåtöljer från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Lato Ln8 Bord 40 Cm Emparador Marble - Soffbord Marmor Brun - 86202096

  &tradition lato ln8 bord 40 cm emparador marble - soffbord marmor brun - 86202096
  Lato LN8 bord från &tradition med en skulpturell, vacker design. Det har en stilren bordsskiva i trä med ett slankt stativ som smälter harmoniskt in i hemmet och en fot i exklusiv, halvmatt marmor med en oval, mjuk form. Formgiven av Luca Nichetto. Bra att veta om Lato LN8 bord - Bordet är elegant.- Exklusiva material.- Bordet kommer i olika färger.- Vikt: 19,5 kg.- Höjd: 550 mm.- Diameter: 400 mm. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Brun Soffbord i Marmor från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Lato Bord Ø40 Cream Diva Marble - Soffbord Stål Cream - 86202005

  &tradition lato bord ø40 cream diva marble - soffbord stål cream - 86202005
  Lato bord från &tradition med en skulpturell, poetisk design. Det har en stilren bordsskiva i pulverlackerad metall med ett slankt stativ och en fot i exklusiv, halvmatt marmor med en oval, mjuk form perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Designad av Luca Nichetto. Bra att veta om Lato bord - Bordet är elegant.- Exklusiva material.- Vikt: 19,5 kg.- Höjd: 500 mm.- Diameter: 400 mm. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Cream Soffbord i Stål från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Fly Sc10 Fåtölj Rökt Oljad / Blue Velvet - Fåtöljer Ek Blue Velvet - 65173004

  &tradition fly sc10 fåtölj rökt oljad / blue velvet - fåtöljer ek blue velvet - 65173004
  Fly Sc10 fåtölj från &tradition med en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i ek med mjuka linjer och en luftig känsla och lösa kuddar i skum och fjäder för bästa komfort med högkvalitativa klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Fly Sc10 fåtölj - Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Fåtöljen finns i olika utföranden.- Kombinera fåtöljen med en Fly soffa från &tradition.- Längd: 730 mm.- Djup: 700 mm.- Höjd: 700 mm.- Vikt: 22 kg. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Blue Velvet Fåtöljer i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Catch Jh14 Fåtölj Svart Underrede / Hallingdal 65/130 - Fåtöljer Stål Svart - TRA23

  &tradition catch jh14 fåtölj svart underrede / hallingdal 65/130 - fåtöljer stål svart - tra23
  Catch JH14 fåtölj från &tradition med en härlig, mjuk form perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Stolen har öppna, välkomnande armar med en omfamnande känsla och ett pulverlackerat underrede i stål. Den har en mjuk sits i högdensitetsskum för bästa komfort med vackra, högkvalitativa tyg och en perfekt, bakåtlutad rygg för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Formgiven av Jaime Hayon. Bra att veta om Catch JH14 fåtölj - Lekfull, iögonfallande design.- Fåtöljen finns i olika utföranden.- Slankt, graciöst underrede.- Optimal komfort med en avslappnad look.- Skyddande plasttassar ingår.- Djup: 920 mm.- Bredd: 820 mm.- Höjd: 860 mm. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Stål från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Boomerang Hm2 Loungestol Valnöt / Hallingdal 130 - Fåtöljer Trä Hallingdal 130 - 14029601

  &tradition boomerang hm2 loungestol valnöt / hallingdal 130 - fåtöljer trä hallingdal 130 - 14029601
  Boomerang HM2 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM2 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Hallingdal 130 Fåtöljer i Trä från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Pavilion Av9 Barstol Svartlackad Ek - Barstolar Stål Svart - 50090094

  &tradition pavilion av9 barstol svartlackad ek - barstolar stål svart - 50090094
  Pavilion Av9 barstol från &tradition med ett luftigt, graciöst utseende. Pallen har en slank stomme i stål och en vacker sits i fanér med en slitstark finish i lack. Den har en enkel, lätt design en blandning av funktion och minimalism. Formgiven av Anderssen & Voll. Bra att veta om Pavilion Av9 barstol - Barstolen finns i olika utföranden.- Finns även med låg sitthöjd.- Inspirerad av modernism.- Barstolen är graciös.- Dansk, stilren design.- Plasttassar ingår.- Djup: 500 mm.- Bredd: 520 mm.- Höjd: 950 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Barstolar i Stål från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Loafer Sc23 Fåtölj Velvet 6 Dandelion - Fåtöljer Textil Gul - 68113002gul

  &tradition loafer sc23 fåtölj velvet 6 dandelion - fåtöljer textil gul - 68113002gul
  Loafer Sc23 fåtölj från &tradition med en futuristisk, cool design. Stolen har en stadig stomme i trä och polyesterfiber och en mjuk, omfamnande sits med en exklusiv klädsel i sammet för att få den där lyxiga hotellkänslan. Välj mellan olika färger. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Loafer Sc23 fåtölj - Lyxig look.- Loungemöbel.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Kan också placeras i grupp.- Djup: 650 mm.- Bredd: 700 mm.- Höjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Gul Fåtöljer i Textil från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Loafer Sc23 Fåtölj Velvet Clay - Fåtöljer Textil Clay - 68113002puder

  &tradition loafer sc23 fåtölj velvet clay - fåtöljer textil clay - 68113002puder
  Loafer Sc23 fåtölj från &tradition med en futuristisk, cool design. Stolen har en stadig stomme i trä och polyesterfiber och en mjuk, omfamnande sits med en exklusiv klädsel i sammet för att få den där lyxiga hotellkänslan. Välj mellan olika färger. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Loafer Sc23 fåtölj - Lyxig look.- Loungemöbel.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Kan också placeras i grupp.- Djup: 650 mm.- Bredd: 700 mm.- Höjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Clay Fåtöljer i Textil från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Loafer Sc23 Fåtölj Velvet 10 Twilight - Fåtöljer Textil Twilight - 68113002blå

  &tradition loafer sc23 fåtölj velvet 10 twilight - fåtöljer textil twilight - 68113002blå
  Loafer Sc23 fåtölj från &tradition med en futuristisk, cool design. Stolen har en stadig stomme i trä och polyesterfiber och en mjuk, omfamnande sits med en exklusiv klädsel i sammet för att få den där lyxiga hotellkänslan. Välj mellan olika färger. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Loafer Sc23 fåtölj - Lyxig look.- Loungemöbel.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Kan också placeras i grupp.- Djup: 650 mm.- Bredd: 700 mm.- Höjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Twilight Fåtöljer i Textil från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Pavilion Av7 Barstol Lackad Valnöt - Barstolar Stål Valnöt - 50060096

  &tradition pavilion av7 barstol lackad valnöt - barstolar stål valnöt - 50060096
  Pavilion Av7 barstol från &tradition med ett luftigt, graciöst utseende. Pallen har en slank stomme i stål och en vacker sits i fanér med en slitstark finish i lack. Den har en enkel, lätt design en blandning av funktion och minimalism. Formgiven av Anderssen & Voll. Bra att veta om Pavilion Av7 barstol - Barstolen finns i olika utföranden.- Finns även med hög sitthöjd.- Inspirerad av modernism.- Barstolen är graciös.- Dansk, stilren design.- Plasttassar ingår.- Djup: 480 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 850 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Valnöt Barstolar i Stål från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Boomerang Hm2 Loungestol Valnöt / Loop Cream K5042 - Fåtöljer Trä Cream - 14029603

  &tradition boomerang hm2 loungestol valnöt / loop cream k5042 - fåtöljer trä cream - 14029603
  Boomerang HM2 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM2 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Cream Fåtöljer i Trä från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Boomerang Hm2 Loungestol Valnöt / Loop Marine K5042 - Fåtöljer Trä Cream - 14029602

  &tradition boomerang hm2 loungestol valnöt / loop marine k5042 - fåtöljer trä cream - 14029602
  Boomerang HM2 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM2 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Cream Fåtöljer i Trä från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Boomerang Hm1 Loungestol Vitoljad Ek / Nvsr T18011-002 - Fåtöljer Trä Nouvelles Vagues Silver Rock - 14019206

  &tradition boomerang hm1 loungestol vitoljad ek / nvsr t18011-002 - fåtöljer trä nouvelles vagues silver rock - 14019206
  Boomerang HM1 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och ett ryggstöd med en optimal lutning. Den har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Designad av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM1 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Finns även med armstöd.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Nouvelles Vagues Silver Rock Fåtöljer i Trä från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Catch Jh14 Fåtölj Svart Underrede / Divina 3/793 - Fåtöljer Stål Svart - TRA21

  &tradition catch jh14 fåtölj svart underrede / divina 3/793 - fåtöljer stål svart - tra21
  Catch JH14 fåtölj från &tradition med en härlig, mjuk form perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Stolen har öppna, välkomnande armar med en omfamnande känsla och ett pulverlackerat underrede i stål. Den har en mjuk sits i högdensitetsskum för bästa komfort med vackra, högkvalitativa tyg och en perfekt, bakåtlutad rygg för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Formgiven av Jaime Hayon. Bra att veta om Catch JH14 fåtölj - Lekfull, iögonfallande design.- Fåtöljen finns i olika utföranden.- Slankt, graciöst underrede.- Optimal komfort med en avslappnad look.- Skyddande plasttassar ingår.- Djup: 920 mm.- Bredd: 820 mm.- Höjd: 860 mm. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Stål från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Catch Jh13 Fåtölj Svart Underrede / Divina 3/944 - Fåtöljer Stål Svart - TRA18

  &tradition catch jh13 fåtölj svart underrede / divina 3/944 - fåtöljer stål svart - tra18
  Catch JH13 fåtölj från &tradition med en härlig, mjuk form perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Stolen har öppna, välkomnande armar med en omfamnande känsla och en perfekt, bakåtlutad rygg och en mjuk sits i högdensitetsskum för bästa komfort med vackra, högkvalitativa tyg. Den har ett pulverlackerat underrede i stål. Formgiven av Jaime Hayon. Bra att veta om Catch JH13 fåtölj - Lekfull, iögonfallande design.- Fåtöljen finns i olika utföranden.- Stadigt underrede.- Optimal komfort med en avslappnad look.- Skyddande plasttassar ingår.- Djup: 920 mm.- Bredd: 820 mm.- Höjd: 860 mm. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Stål från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Catch Jh13 Fåtölj Svart Underrede / Jacquared 5 - Fåtöljer Stål Svart - TRA17

  &tradition catch jh13 fåtölj svart underrede / jacquared 5 - fåtöljer stål svart - tra17
  Catch JH13 fåtölj från &tradition med en härlig, mjuk form perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Stolen har öppna, välkomnande armar med en omfamnande känsla och en perfekt, bakåtlutad rygg och en mjuk sits i högdensitetsskum för bästa komfort med vackra, högkvalitativa tyg. Den har ett pulverlackerat underrede i stål. Formgiven av Jaime Hayon. Bra att veta om Catch JH13 fåtölj - Lekfull, iögonfallande design.- Fåtöljen finns i olika utföranden.- Stadigt underrede.- Optimal komfort med en avslappnad look.- Skyddande plasttassar ingår.- Djup: 920 mm.- Bredd: 820 mm.- Höjd: 860 mm. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Stål från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Develius Soffa Modulär Fiord 151 Konfiguration A - Hörnsoffor & Divansoffor Metall Grå - 70110001

  &tradition develius soffa modulär fiord 151 konfiguration a - hörnsoffor & divansoffor metall grå - 70110001
  Develius soffa från &tradition med en minimalistisk, elegant design. Den har stora, mysiga sittkuddar i högdensitetsskum med nozagfjädrar för optimal komfort och praktiska dekorationskuddar för att addera en extra dimension till designen. Den har en högkvalitativ klädsel i ull och polyester med en lyxig look och hotellkänsla. Formgiven av Edward van Vliet. Bra att veta om Develius soffa - Soffan är modulär.- Enkel att montera.- Slitstark, elegant klädsel.- Stadig konstruktion.- Modern design med en lyxig, lounge look.- Soffan finns i olika utföranden. Hur bör du ta hand om soffan?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grå Hörnsoffor & Divansoffor i Metall från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Pavilion Loungestol Av11 Velvet 10/ Twilight - Fåtöljer Fanér Twilight - 50121003-Velvet

  &tradition pavilion loungestol av11 velvet 10/ twilight - fåtöljer fanér twilight - 50121003-velvet
  Pavilion loungestol från &tradition med en avslappnad, modern design perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Den har en böljande, repliknande stomme i böjt stål och en formgjuten sits i fanér och högdensitetsskum för bästa komfort. Den har ett något bakåtlutande ryggstöd och en elegant, lyxig klädsel. Bra att veta om Pavilion loungestol - Lyxig, elegant design med ett luftigt utseende.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Generös sits.- Djup: 650 mm.- Höjd: 700 mm.- Längd: 690 mm.- Vikt: 6,5 kg. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Twilight Fåtöljer i Fanér från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition In Between Barstol Sk8 Rökt Oljad Ek / Fiord 171 - Barstolar Skum Rökt Ek - 82030792-Fiord171

  &tradition in between barstol sk8 rökt oljad ek / fiord 171 - barstolar skum rökt ek - 82030792-fiord171
  In Between barstol från &tradition med en stilren design. Pallen har en elegant, bekväm sits med ett hållbart tyg i ull och nylon och ben. Den har armstöd i massiv ek med hantverksmässiga detaljer. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between barstol - Barstolen är högkvalitativ.- Genuina material.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Barstolen finns i olika utföranden.- Den här barstolen är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av skandinaviskt hantverk.- Djup: 540 mm.- Bredd: 580 mm.- Höjd: 920 mm.- Vikt: 7 kg. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Rökt Ek Barstolar i Skum från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition In Between Barstol Sk9 Svartlackad - Barstolar Ek Svart Ek - 82030894

  &tradition in between barstol sk9 svartlackad - barstolar ek svart ek - 82030894
  In Between barstol från &tradition med en stilren, elegant design. Pallen har en formgjuten sits i ekfanér för bästa komfort med ben, armstöd i massiv ek och vackra, genomtänkta detaljer perfekta för designälskaren. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between barstol - Genuina material.- Barstolen är högkvalitativ.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Barstolen finns i olika utföranden.- Den här barstolen är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av skandinaviskt hantverk.- Djup: 540 mm.- Bredd: 580 mm.- Höjd: 1020 mm.- Vikt: 7 kg. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Ek Barstolar i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition In Between Barstol Sk9 Rökt Oljad - Barstolar Ek Rökt Ek - 82030800

  &tradition in between barstol sk9 rökt oljad - barstolar ek rökt ek - 82030800
  In Between barstol från &tradition med en stilren, elegant design. Pallen har en formgjuten sits i ekfanér för bästa komfort med ben, armstöd i massiv ek och vackra, genomtänkta detaljer perfekta för designälskaren. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between barstol - Genuina material.- Barstolen är högkvalitativ.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Barstolen finns i olika utföranden.- Den här barstolen är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av skandinaviskt hantverk.- Djup: 540 mm.- Bredd: 580 mm.- Höjd: 1020 mm.- Vikt: 7 kg. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Rökt Ek Barstolar i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition In Between Barstol Sk7 Oljad Ek - Barstolar Fanér Vit Ek - 82030792

  &tradition in between barstol sk7 oljad ek - barstolar fanér vit ek - 82030792
  In Between barstol från &tradition med en stilren, elegant design. Pallen har en formgjuten sits i ekfanér med ben, armstöd i massiv ek och vackra detaljer perfekta för designälskaren. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between barstol - Barstolen är högkvalitativ.- Genuina material.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Barstolen finns i olika utföranden.- Den här barstolen är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av skandinaviskt hantverk.- Djup: 540 mm.- Bredd: 580 mm.- Höjd: 920 mm.- Vikt: 6,5 kg. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Ek Barstolar i Fanér från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Fly Sc9 Fotpall Vitoljad / Hot Madison 094 Grey-beige - Fotpallar Ek Vit Ek - 65143001

  &tradition fly sc9 fotpall vitoljad / hot madison 094 grey-beige - fotpallar ek vit ek - 65143001
  Fly Sc9 fotpall från &tradition med en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i massiv ek med mjuka linjer och en luftig känsla och en lös kudde i skum och fjäder för bästa komfort med en högkvalitativ klädsel perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Fly Sc9 fotpall - Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Fotpallen finns i olika utföranden.- Kombinera fotpallen med en Fly soffa från &tradition.- Avtagbar klädsel.- Längd: 800 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 400 mm. Hur bör du ta hand om fotpallen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Ek Fotpallar i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Lato Ln9 Oval Bord Ivory White / Crema Diva Marble - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Vit - 86202015

  &tradition lato ln9 oval bord ivory white / crema diva marble - sidobord & avlastningsbord marmor vit - 86202015
  Lato LN9 Oval bord från &tradition med en skulpturell, vacker design. Det har en oval bordsskiva med ett slankt stativ som harmoniskt smälter in i hemmet och en fot i exklusiv, halvmatt marmor med en mjuk form. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. Designad av Luca Nichetto. Bra att veta om Lato LN9 Oval bord - Bordet är elegant.- Oval bordsskiva.- Exklusiva material.- Bordet finns i olika färgval.- Vikt: 19,5 kg.- Höjd: 450 mm. Hur bör du ta hand om bordet? - För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Betty Tk5 Bänk Maroon - Bänkar Linne Maroon - 13050032

  &tradition betty tk5 bänk maroon - bänkar linne maroon - 13050032
  Betty TK5 bänk från &tradition med en ren, klassisk design perfekt för det moderna hemmet. Bänken har en vacker, lackerad stomme i massiv ek med en handgjord sits i linneband. Formgiven av Thau & Kallio. Bra att veta om Betty TK5 bänk - Bänken finns i olika utföranden.- Bänken kommer i olika storlekar.- Filttassar ingår.- Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet.- Betty TK5 uppskattas för den skandinaviska designen och det genuina hantverket. Vi har valt ut Maroon Bänkar i Linne från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Betty Tk4 Bänk Twilight - Bänkar Twilight - 13040056

  &tradition betty tk4 bänk twilight - bänkar twilight - 13040056
  Betty TK4 bänk från &tradition med en ren, klassisk design perfekt för det moderna hemmet. Bänken har en vacker, lackerad stomme i massiv ek med en handgjord sits i linneband. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Formgiven av Thau & Kallio. Bra att veta om Betty TK4 bänk - Bänken finns i olika utföranden.- Bänken kommer i olika storlekar.- Filttassar ingår. Vi har valt ut Twilight Bänkar från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Rely Stol Hw21 Swivel Polerad Aluminium / Beige - Kontorsstolar Återvunnen Polypropen Beige - 16219800-13-18

  &tradition rely stol hw21 swivel polerad aluminium / beige - kontorsstolar återvunnen polypropen beige - 16219800-13-18
  Rely stol från &tradition med en tidlös, klassisk design perfekt för det moderna hemmakontoret. Stolen har ett praktiskt snurrunderrede i kromat stål med hjul och en sits i återvunnen polypropen och ett stilrent utseende med en hög komfort en blandning av funktion och minimalism. Formgiven av Hee Welling. Bra att veta om Rely stol - Med snurrunderrede.- Stolen finns i olika utföranden.- Kombinera stolen med en skrivbordslampa från &tradition.- Rely uppskattas för de miljövänliga materialen och den tidlösa, funktionella designen. Hur bör du ta hand om stolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Beige Kontorsstolar i Återvunnen Polypropen från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Betty Barstol Tk7 Svart / Natur - Barstolar Linne Svart - 13070094

  &tradition betty barstol tk7 svart / natur - barstolar linne svart - 13070094
  Betty barstol från &tradition med en klassisk design som smälter harmoniskt in i hemmet. Pallen har en stabil ram i massivt trä och fanér och en vacker, handvävd sits i linneband perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Välj mellan olika färger. Formgiven av Thau & Kallio. Bra att veta om Betty barstol - Barstolen kommer i olika färger.- Finns även som en högre modell.- Klassisk, skandinavisk design.- Djup: 390 mm.- Bredd: 390 mm.- Höjd: 660 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Barstolar i Linne från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Betty Barstol Tk8 Svart / Svart - Barstolar Linne All Black - 13081094

  &tradition betty barstol tk8 svart / svart - barstolar linne all black - 13081094
  Betty barstol från &tradition med en klassisk design som smälter harmoniskt in i hemmet. Pallen har en stabil ram i massivt trä och fanér och en vacker, handvävd sits i linneband perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Thau & Kallio. Bra att veta om Betty barstol - Finns även som en lite lägre modell.- Barstolen kommer i olika färger.- Klassisk, skandinavisk design.- Djup: 400 mm.- Bredd: 400 mm.- Höjd: 760 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut All Black Barstolar i Linne från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Patch Hw2 Bord 240x100 Mässing / Beige Arizona / Oljad - Matbord & Barbord Ek Vitoljad Ek - 20930192

  &tradition patch hw2 bord 240x100 mässing / beige arizona / oljad - matbord & barbord ek vitoljad ek - 20930192
  Patch HW2 bord från &tradition med en minimalistisk, vacker design. Det har rena, enkla linjer med rundade hörn och mässingdetaljer och en ram i massivt trä med kanter i fanér. Det har en modern, stilren bordsskiva i nanolaminat och en smart, utdragbar funktion med en generös iläggsskiva perfekt för långa middagar runt matbordet. Välj mellan olika färger och storlekar. Iläggsskiva : 1 m. Formgiven av Hee Welling. Bra att veta om Patch HW2 bord - Moderna, hållbara material.- Bordet kommer i 2 olika storlekar.- Utdragbar bordsskiva med en butterflykonstruktion.- Bredd: 1000 mm.- Längd: 2400 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 89,3 kg. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vitoljad Ek Matbord & Barbord i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Betty Barstol Tk7 Ek / Natur - Barstolar Linne Ek - 13070092

  &tradition betty barstol tk7 ek / natur - barstolar linne ek - 13070092
  Betty barstol från &tradition med en klassisk design som smälter harmoniskt in i hemmet. Pallen har en stabil ram i massivt trä och fanér och en vacker, handvävd sits i linneband perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Välj mellan olika färger. Formgiven av Thau & Kallio. Bra att veta om Betty barstol - Barstolen kommer i olika färger.- Finns även som en högre modell.- Klassisk, skandinavisk design.- Djup: 390 mm.- Bredd: 390 mm.- Höjd: 660 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Barstolar i Linne från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition In Between Sk24 Soffbord Rökt - Soffbord Ek Rökt Ek - 20982600

  &tradition in between sk24 soffbord rökt - soffbord ek rökt ek - 20982600
  In Between SK24 soffbord från &tradition i FSC-certifierat, massiv ek med en avskalad design för alla hem och stilar. Bordet har en kvadratisk form med avtagbara ben för enkel montering. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between SK24 soffbord - Från kollektionen In Between.- Soffbordet kommer i olika färger.- Finns även som ett rektangulärt soffbord.- Vikt: 16,8 kg. Hur bör du ta hand om soffbordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Rökt Ek Soffbord i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition In Between Sk23 Soffbord Oljad - Soffbord Ek Oljad Ek - 20982592

  &tradition in between sk23 soffbord oljad - soffbord ek oljad ek - 20982592
  In Between SK23 soffbord från &tradition i FSC-certifierat, massiv ek med en avskalad design för alla hem och stilar. Bordet har en rektangulär form med avtagbara ben för enkel montering. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between SK23 soffbord - Från kollektionen In Between.- Soffbordet kommer i olika färger.- Finns även som ett kvadratiskt soffbord.- Vikt: 11,3 kg. Hur bör du ta hand om soffbordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Oljad Ek Soffbord i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition In Between Sk23 Soffbord Rökt - Soffbord Ek Rökt Ek - 20982500

  &tradition in between sk23 soffbord rökt - soffbord ek rökt ek - 20982500
  In Between SK23 soffbord från &tradition i FSC-certifierat, massiv ek med en avskalad design för alla hem och stilar. Bordet har en rektangulär form med avtagbara ben för enkel montering. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between SK23 soffbord - Från kollektionen In Between.- Soffbordet kommer i olika färger.- Finns även som ett kvadratiskt soffbord.- Vikt: 11,3 kg. Hur bör du ta hand om soffbordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Rökt Ek Soffbord i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Betty Tk4 Bänk Natur - Bänkar Natural - 13040092

  &tradition betty tk4 bänk natur - bänkar natural - 13040092
  Betty TK4 bänk från &tradition med en ren, klassisk design perfekt för det moderna hemmet. Bänken har en vacker, lackerad stomme i massiv ek med en handgjord sits i linneband. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Formgiven av Thau & Kallio. Bra att veta om Betty TK4 bänk - Bänken finns i olika utföranden.- Bänken kommer i olika storlekar.- Filttassar ingår. Vi har valt ut Natural Bänkar från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Pavilion Av16 Skrivbord Iron / Walnut / Chrome Legs - Skrivbord Valnöt Grå - 50170002

  &tradition pavilion av16 skrivbord iron / walnut / chrome legs - skrivbord valnöt grå - 50170002
  Pavilion AV16 skrivbord från &tradition med en kompakt design perfekt för hemmet såväl som på kontoret. Det har en avskalad estetik med nätta ben i stål och en tunn bordsskiva i linoleum i olika färger att välja mellan och rundade former för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. För mer information ladda ned PDF. Formgiven av Anderssen & Voll. Bra att veta om Pavilion AV16 skrivbord - Från kollektionen Pavilion.- Skrivbordet finns i olika utföranden.- Finns även som en stol.- Denna produkt levereras omonterad.- Vikt: 23,3 kg. Vi har valt ut Grå Skrivbord i Valnöt från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Lato Ln9 Oval Bord Oak / Crema Diva Marble - Sidobord & Avlastningsbord Ek - 86202192

  &tradition lato ln9 oval bord oak / crema diva marble - sidobord & avlastningsbord ek - 86202192
  Lato LN9 Oval bord från &tradition med en skulpturell, vacker design. Det har en oval bordsskiva med ett slankt stativ som harmoniskt smälter in i hemmet och en fot i exklusiv, halvmatt marmor med en mjuk form. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. Designad av Luca Nichetto. Bra att veta om Lato LN9 Oval bord - Bordet är elegant.- Oval bordsskiva.- Exklusiva material.- Bordet finns i olika färgval.- Vikt: 19,5 kg.- Höjd: 450 mm. Hur bör du ta hand om bordet? - För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Sidobord & Avlastningsbord i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Pavilion Av17 Skrivbord Iron / Walnut / Chrome Legs - Skrivbord Valnöt Grå - 50170004

  &tradition pavilion av17 skrivbord iron / walnut / chrome legs - skrivbord valnöt grå - 50170004
  Pavilion AV17 skrivbord från &tradition med en kompakt design perfekt för hemmet såväl som på kontoret. Det har en avskalad estetik med nätta ben i stål och en tunn bordsskiva i linoleum i olika färger att välja mellan och rundade former med en kant på baksidan för optimal användarupplevelse. För mer information ladda ned PDF. Formgiven av Anderssen & Voll. Bra att veta om Pavilion AV17 skrivbord - Från kollektionen Pavilion.- Skrivbordet finns i olika utföranden.- Finns även som en stol.- Denna produkt levereras omonterad.- Vikt: 24,2 kg. Vi har valt ut Grå Skrivbord i Valnöt från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Pavilion Av16 Skrivbord Black / Black Oak / Black Legs - Skrivbord Ek Svart - 50170000

  &tradition pavilion av16 skrivbord black / black oak / black legs - skrivbord ek svart - 50170000
  Pavilion AV16 skrivbord från &tradition med en kompakt design perfekt för hemmet såväl som på kontoret. Det har en avskalad estetik med nätta ben i stål och en tunn bordsskiva i linoleum i olika färger att välja mellan och rundade former för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. För mer information ladda ned PDF. Formgiven av Anderssen & Voll. Bra att veta om Pavilion AV16 skrivbord - Från kollektionen Pavilion.- Skrivbordet finns i olika utföranden.- Finns även som en stol.- Denna produkt levereras omonterad.- Vikt: 23,3 kg. Vi har valt ut Svart Skrivbord i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj Walnut/sheepskin Moonlight - Fåtöljer Valnöt Sheepskin Moonlight - 41104204

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj walnut/sheepskin moonlight - fåtöljer valnöt sheepskin moonlight - 41104204
  Wulff ATD2 loungefåtölj från &tradition med ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har ben i valnöt med en ram i massiv bok och plywood och en vaddering i skum och polyester och en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Bra att veta om Wulff ATD2 loungefåtölj - Ingår i serien Wulff.- Tillverkad av valnötsträ.- Vackra detaljer.- Skön komfort.- Konstnärlig form.- Loungefåtöljen finns i olika färgval. Vi har valt ut Sheepskin Moonlight Fåtöljer i Valnöt från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj Oak/sheepskin Moonlight - Fåtöljer Ek Sheepskin Moonlight - 41103204

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj oak/sheepskin moonlight - fåtöljer ek sheepskin moonlight - 41103204
  Wulff ATD2 loungefåtölj från &tradition med ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har ben i ek med en ram i massiv bok och plywood och en vaddering i skum och polyester och en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Bra att veta om Wulff ATD2 loungefåtölj - Ingår i serien Wulff.- Tillverkad av ek.- Vackra detaljer.- Skön komfort.- Konstnärlig form.- Loungefåtöljen finns i olika färgval. Vi har valt ut Sheepskin Moonlight Fåtöljer i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj Walnut/karandash 005 - Fåtöljer Valnöt Karandash 005 - 41104203

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj walnut/karandash 005 - fåtöljer valnöt karandash 005 - 41104203
  Wulff ATD2 loungefåtölj från &tradition med ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har ben i valnöt med en ram i massiv bok och plywood och en vaddering i skum och polyester och en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Bra att veta om Wulff ATD2 loungefåtölj - Ingår i serien Wulff.- Tillverkad av valnötsträ.- Vackra detaljer.- Skön komfort.- Konstnärlig form.- Loungefåtöljen finns i olika färgval. Vi har valt ut Karandash 005 Fåtöljer i Valnöt från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj Walnut/karakorum 003 - Fåtöljer Valnöt Karakorum 003 - 41104202

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj walnut/karakorum 003 - fåtöljer valnöt karakorum 003 - 41104202
  Wulff ATD2 loungefåtölj från &tradition med ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har ben i valnöt med en ram i massiv bok och plywood och en vaddering i skum och polyester och en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Bra att veta om Wulff ATD2 loungefåtölj - Ingår i serien Wulff.- Tillverkad av valnötsträ.- Vackra detaljer.- Skön komfort.- Konstnärlig form.- Loungefåtöljen finns i olika färgval. Vi har valt ut Karakorum 003 Fåtöljer i Valnöt från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Pavilion Loungestol Av11 Karakorum 003/ Purple 111 - Fåtöljer Fanér Twilight - 50121205

  &tradition pavilion loungestol av11 karakorum 003/ purple 111 - fåtöljer fanér twilight - 50121205
  Pavilion loungestol från &tradition med en avslappnad, modern design perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Den har en böljande, repliknande stomme i böjt stål och en formgjuten sits i fanér och högdensitetsskum för bästa komfort. Den har ett något bakåtlutande ryggstöd och en elegant, lyxig klädsel. Bra att veta om Pavilion loungestol - Lyxig, elegant design med ett luftigt utseende.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Generös sits.- Djup: 650 mm.- Höjd: 700 mm.- Längd: 690 mm.- Vikt: 6,5 kg. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Twilight Fåtöljer i Fanér från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Loafer Sc23 Fåtölj Velvet 2 Pine - Fåtöljer Textil Pine - 68113002grön

  &tradition loafer sc23 fåtölj velvet 2 pine - fåtöljer textil pine - 68113002grön
  Loafer Sc23 fåtölj från &tradition med en futuristisk, cool design. Stolen har en stadig stomme i trä och polyesterfiber och en mjuk, omfamnande sits med en exklusiv klädsel i sammet för att få den där lyxiga hotellkänslan. Välj mellan olika färger. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Loafer Sc23 fåtölj - Lyxig look.- Loungemöbel.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Kan också placeras i grupp.- Djup: 650 mm.- Bredd: 700 mm.- Höjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Pine Fåtöljer i Textil från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Margas Lc1 Loungefåtölj Valnöt/gentle 133 - Fåtöljer Textil Gentle 133 - 11500603

  &tradition margas lc1 loungefåtölj valnöt/gentle 133 - fåtöljer textil gentle 133 - 11500603
  Margas LC1 loungefåtölj från &Tradition. Skulpturell, modern design med en mysig känsla perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Mjukt kurvade former för optimal komfort. Stomme i massiv bok och plywood med en skumfylld sits och slitstark klädsel. Massiva ben som går att få i olika material. Gediget hantverk i premiumkvalitet. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Designad av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Bra att veta om Margas LC1 loungefåtölj - Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Fåtöljen kommer i varierade olika tyger.- Ingår i serien Margas.- Finns även som loungefåtölj med snurrunderrede.- Finns även som 2-sitssoffa. Hur bör du ta hand om loungefåtöljen?- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Gentle 133 Fåtöljer i Textil från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Palette Jh9 Skrivbord Nero Merquina / Black Ash - Skrivbord Stål Svart - 83351194

  &tradition palette jh9 skrivbord nero merquina / black ash - skrivbord stål svart - 83351194
  Palette Jh9 skrivbord från &tradition med en spännande, sofistikerad design perfekt för det moderna hemmakontoret. Det har en organisk form med en elegant känsla som aldrig går ur tiden och två kontrasterande, exklusiva bordsskivor i askfanér och marmor. Det har ett slankt, luftigt underrede i pulverlackerat stål. Formgiven av Jaime Hayon. Bra att veta om Palette Jh9 skrivbord - Innovativ form.- Bordsskivor i olika storlekar.- Exklusiva, kontrasterande material.- Skrivbordet finns i olika utföranden.- Bredd: 620 mm.- Höjd: 830 mm.- Längd: 1460 mm.- Vikt: 22 kg. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Skrivbord i Stål från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition In Between Barstol Sk7 Rökt Oljad Ek - Barstolar Fanér Rökt Ek - 82030700

  &tradition in between barstol sk7 rökt oljad ek - barstolar fanér rökt ek - 82030700
  In Between barstol från &tradition med en stilren, elegant design. Pallen har en formgjuten sits i ekfanér med ben, armstöd i massiv ek och vackra detaljer perfekta för designälskaren. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between barstol - Barstolen är högkvalitativ.- Genuina material.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Barstolen finns i olika utföranden.- Den här barstolen är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av skandinaviskt hantverk.- Djup: 540 mm.- Bredd: 580 mm.- Höjd: 920 mm.- Vikt: 6,5 kg. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Rökt Ek Barstolar i Fanér från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Fly Sc9 Fotpall Rökt Oljad / Hot Madison 093 Grey - Fotpallar Ek Grå - 65143002

  &tradition fly sc9 fotpall rökt oljad / hot madison 093 grey - fotpallar ek grå - 65143002
  Fly Sc9 fotpall från &tradition med en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i massiv ek med mjuka linjer och en luftig känsla och en lös kudde i skum och fjäder för bästa komfort med en högkvalitativ klädsel perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Fly Sc9 fotpall - Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Fotpallen finns i olika utföranden.- Kombinera fotpallen med en Fly soffa från &tradition.- Avtagbar klädsel.- Längd: 800 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 400 mm. Hur bör du ta hand om fotpallen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grå Fotpallar i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Fly Soffbord Sc5 Rökt Oljad Ek / Svart - Soffbord Marmor Svart Ek - 65161400

  &tradition fly soffbord sc5 rökt oljad ek / svart - soffbord marmor svart ek - 65161400
  Fly soffbord från &tradition med en elegant design som adderar det lilla extra till omgivningen. Bordet har en vacker, lyxig bordsskiva i marmor med ett hållbart underrede i oljad ek perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Fly soffbord - Bredd: 600 mm.- Höjd: 260 mm.- Längd: 1200 mm.- Uppskattas för de exklusiva, hållbara materialen.- Soffbordet finns i olika utföranden. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Svart Ek Soffbord i Marmor från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Fly Sc10 Fåtölj Rökt Oljad / Hot Madison 093 - Fåtöljer Ek Hot Madison 093 - 65173002

  &tradition fly sc10 fåtölj rökt oljad / hot madison 093 - fåtöljer ek hot madison 093 - 65173002
  Fly Sc10 fåtölj från &tradition med en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i ek med mjuka linjer och en luftig känsla och lösa kuddar i skum och fjäder för bästa komfort med högkvalitativa klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Fly Sc10 fåtölj - Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Fåtöljen finns i olika utföranden.- Kombinera fåtöljen med en Fly soffa från &tradition.- Längd: 730 mm.- Djup: 700 mm.- Höjd: 700 mm.- Vikt: 22 kg. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Hot Madison 093 Fåtöljer i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Fly Sc1 Fåtölj Rökt Oljad Ek / Hot Madison 093 Grey - Fåtöljer Skum Hot Madison 093 - 65113002

  &tradition fly sc1 fåtölj rökt oljad ek / hot madison 093 grey - fåtöljer skum hot madison 093 - 65113002
  Fly Sc1 fåtölj från &tradition med en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i ek med mjuka linjer och en luftig känsla och lösa kuddar i skum och fjäder med en högkvalitativ klädsel. Den har en bekväm sits för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Fly Sc1 fåtölj - Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Fåtöljen finns i olika utföranden.- Kombinera fåtöljen med en Fly soffa från &tradition.- Avtagbar klädsel.- Längd: 870 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 700 mm.- Vikt: 30 kg. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Hot Madison 093 Fåtöljer i Skum från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Catch Jh14 Fåtölj Svart Underrede / Steelcut 2/365 - Fåtöljer Stål Brun - TRA22

  &tradition catch jh14 fåtölj svart underrede / steelcut 2/365 - fåtöljer stål brun - tra22
  Catch JH14 fåtölj från &tradition med en härlig, mjuk form perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Stolen har öppna, välkomnande armar med en omfamnande känsla och ett pulverlackerat underrede i stål. Den har en mjuk sits i högdensitetsskum för bästa komfort med vackra, högkvalitativa tyg och en perfekt, bakåtlutad rygg för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Formgiven av Jaime Hayon. Bra att veta om Catch JH14 fåtölj - Lekfull, iögonfallande design.- Fåtöljen finns i olika utföranden.- Slankt, graciöst underrede.- Optimal komfort med en avslappnad look.- Skyddande plasttassar ingår.- Djup: 920 mm.- Bredd: 820 mm.- Höjd: 860 mm. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Brun Fåtöljer i Stål från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Catch Jh13 Fåtölj Svart Underrede / Steelcut 2/655 - Fåtöljer Stål Svart - TRA20

  &tradition catch jh13 fåtölj svart underrede / steelcut 2/655 - fåtöljer stål svart - tra20
  Catch JH13 fåtölj från &tradition med en härlig, mjuk form perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Stolen har öppna, välkomnande armar med en omfamnande känsla och en perfekt, bakåtlutad rygg och en mjuk sits i högdensitetsskum för bästa komfort med vackra, högkvalitativa tyg. Den har ett pulverlackerat underrede i stål. Formgiven av Jaime Hayon. Bra att veta om Catch JH13 fåtölj - Lekfull, iögonfallande design.- Fåtöljen finns i olika utföranden.- Stadigt underrede.- Optimal komfort med en avslappnad look.- Skyddande plasttassar ingår.- Djup: 920 mm.- Bredd: 820 mm.- Höjd: 860 mm. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Stål från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Boomerang Hm2 Loungestol Vitoljad Ek / Hallingdal 130 - Fåtöljer Trä Hallingdal 130 - 14029201

  &tradition boomerang hm2 loungestol vitoljad ek / hallingdal 130 - fåtöljer trä hallingdal 130 - 14029201
  Boomerang HM2 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och ett ryggstöd med en optimal lutning. Den har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Designad av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM2 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Hallingdal 130 Fåtöljer i Trä från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Boomerang Hm2 Loungestol Valnöt / Nvsr T18011-002 - Fåtöljer Trä Nouvelles Vagues Silver Rock - 14029606

  &tradition boomerang hm2 loungestol valnöt / nvsr t18011-002 - fåtöljer trä nouvelles vagues silver rock - 14029606
  Boomerang HM2 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM2 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Nouvelles Vagues Silver Rock Fåtöljer i Trä från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Boomerang Hm2 Loungestol Valnöt / Karakorum 003 - Fåtöljer Trä Karakorum 003 - 14029605

  &tradition boomerang hm2 loungestol valnöt / karakorum 003 - fåtöljer trä karakorum 003 - 14029605
  Boomerang HM2 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM2 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Karakorum 003 Fåtöljer i Trä från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Boomerang Hm2 Loungestol Valnöt / Duke 004 - Fåtöljer Trä Duke 004 - 14029604

  &tradition boomerang hm2 loungestol valnöt / duke 004 - fåtöljer trä duke 004 - 14029604
  Boomerang HM2 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM2 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Duke 004 Fåtöljer i Trä från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Betty Barstol Tk7 Svart / Svart - Barstolar Linne All Black - 13071094

  &tradition betty barstol tk7 svart / svart - barstolar linne all black - 13071094
  Betty barstol från &tradition med en klassisk design som smälter harmoniskt in i hemmet. Pallen har en stabil ram i massivt trä och fanér och en vacker, handvävd sits i linneband perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Välj mellan olika färger. Formgiven av Thau & Kallio. Bra att veta om Betty barstol - Barstolen kommer i olika färger.- Finns även som en högre modell.- Klassisk, skandinavisk design.- Djup: 390 mm.- Bredd: 390 mm.- Höjd: 660 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut All Black Barstolar i Linne från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Betty Tk7 Barstol Tk7 Maroon / Natur - Barstolar Linne Maroon - 13070032

  &tradition betty tk7 barstol tk7 maroon / natur - barstolar linne maroon - 13070032
  Betty barstol från &tradition med en klassisk design som smälter harmoniskt in i hemmet. Pallen har en stabil ram i massivt trä och fanér och en vacker, handvävd sits i linneband perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Välj mellan olika färger. Formgiven av Thau & Kallio. Bra att veta om Betty barstol - Barstolen kommer i olika färger.- Finns även som en högre modell.- Klassisk, skandinavisk design.- Djup: 390 mm.- Bredd: 390 mm.- Höjd: 660 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Maroon Barstolar i Linne från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Little Petra Atd1 Fotpall Oljad Valnöt / Fårskinn Sahara - Fotpallar Sahara - 69112809-Wal/sahara

  &tradition little petra atd1 fotpall oljad valnöt / fårskinn sahara - fotpallar sahara - 69112809-wal/sahara
  Little Petra ATD1 fotpall från &tradition med en vacker design med mjuka, organiska linjer. Den har en ram i bok och plywood med en bekväm sits i skum och polyesterfiber och eleganta, rundade ben i massivt trä med en underbar klädsel i fårskinn perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Formgiven av And Tradition. Bra att veta om Little Petra ATD1 fotpall - Kombinera fotpallen med en bekväm loungestol från &tradition.- Fotpallen kommer i olika färger.- Hållbara, naturliga material.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 530 mm.- Bredd: 530 mm.- Höjd: 380 mm. Hur bör du ta hand om fotpallen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Sahara Fotpallar från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Pouf Atd1 Little Petra Fotpall Karakorum / Valnöt - Fotpallar Karakorum 003 - 69112804-walnut

  &tradition pouf atd1 little petra fotpall karakorum / valnöt - fotpallar karakorum 003 - 69112804-walnut
  Pouf ATD1 Little Petra fotpall från &tradition med en elegant design. Fotpallen har en ram i massiv bok och plywood och en sits i skum och vadd. Den har vackra, rundade ben i solitt trä och en klädsel i slitstarkt, tidlöst tyg med en härlig känsla perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av And Tradition. Bra att veta om Pouf ATD1 Little Petra fotpallen - Fotpallen kommer i olika färger.- Kombinera fotpallen med en bekväm loungestol från &tradition. Vi har valt ut Karakorum 003 Fotpallar från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Pouf Atd1 Little Petra Fotpall Vitoljad Ek / Sheepskin Sahara - Fotpallar Sahara - 69112809-Oak/sahara

  &tradition pouf atd1 little petra fotpall vitoljad ek / sheepskin sahara - fotpallar sahara - 69112809-oak/sahara
  Pouf ATD1 Little Petra fotpall från &tradition med en elegant design. Fotpallen har en ram i massiv bok och plywood och en sits i skum och vadd. Den har vackra, rundade ben i solitt trä och en klädsel i hållbart fårskinn med en mysig, varm känsla perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av And Tradition. Bra att veta om Pouf ATD1 Little Petra fotpallen - Fotpallen kommer i olika färger.- Kombinera fotpallen med en bekväm loungestol från &tradition. Vi har valt ut Sahara Fotpallar från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Pouf Atd1 Little Petra Fotpall Vitoljad Ek / Sheepskin Moonlight - Fotpallar Moonlight - 69112809-oak/moonli.

  &tradition pouf atd1 little petra fotpall vitoljad ek / sheepskin moonlight - fotpallar moonlight - 69112809-oak/moonli.
  Pouf ATD1 Little Petra fotpall från &tradition med en elegant design. Fotpallen har en ram i massiv bok och plywood och en sits i skum och vadd. Den har vackra, rundade ben i solitt trä och en klädsel i hållbart fårskinn med en mysig, varm känsla perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av And Tradition. Bra att veta om Pouf ATD1 Little Petra fotpallen - Fotpallen kommer i olika färger.- Kombinera fotpallen med en bekväm loungestol från &tradition. Vi har valt ut Moonlight Fotpallar från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Little Petra Vb1 Loungestol Set Vitoljad Ek / Sheepskin Moonlight - Fåtöljer Moonlight - 69112914

  &tradition little petra vb1 loungestol set vitoljad ek / sheepskin moonlight - fåtöljer moonlight - 69112914
  Little Petra VB1 loungestol från &tradition med en elegant funkisstil med mjuka, organiska former och naturliga material. Loungestolen har vackra, rundade ben i solitt trä och en ram i massiv bok och plywood. Den har en sits i skum och vadd för bästa komfort och en klädsel i hållbart fårskinn med en varm, omfamnande känsla perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Viggo Boesen & And Tradition. Bra att veta om Little Petra VB1 loungestolen - Fotpall ingår.- Originaldesign från 1938.- Little Petra VB1 är också omtyckt för den behändiga storleken.- Loungestolen kommer i olika färger. Vi har valt ut Moonlight Fåtöljer från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Little Petra Vb1 Loungestol Set Valnöt / Karakorum - Fåtöljer Karakorum 003 - 69112913

  &tradition little petra vb1 loungestol set valnöt / karakorum - fåtöljer karakorum 003 - 69112913
  Little Petra VB1 loungestol från &tradition med en elegant funkisstil med mjuka, organiska former och naturliga material. Den har vackra, rundade ben i solitt trä och en ram i massiv bok och plywood. Den har en sits i skum och vadd för bästa komfort och en klädsel i slitstarkt tyg med en härlig känsla perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Viggo Boesen & And Tradition. Bra att veta om Little Petra VB1 loungestol - Fotpall ingår.- Originaldesign från 1938.- Little Petra VB1 är också omtyckt för den behändiga storleken.- Loungestolen kommer i olika färger. Vi har valt ut Karakorum 003 Fåtöljer från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Boomerang Hm1 Loungestol Vitoljad Ek / Loop Cream K5042 - Fåtöljer Trä Loop Cream - 14019203

  &tradition boomerang hm1 loungestol vitoljad ek / loop cream k5042 - fåtöljer trä loop cream - 14019203
  Boomerang HM1 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och ett ryggstöd med en optimal lutning. Den har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Designad av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM1 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Finns även med armstöd.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Loop Cream Fåtöljer i Trä från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Boomerang Hm1 Loungestol Valnöt / Karakorum 003 - Fåtöljer Trä Karakorum 003 - 14019605

  &tradition boomerang hm1 loungestol valnöt / karakorum 003 - fåtöljer trä karakorum 003 - 14019605
  Boomerang HM1 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM1 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Finns även med armstöd.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Karakorum 003 Fåtöljer i Trä från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Boomerang Hm1 Loungestol Valnöt / Nvsr T18011-002 - Fåtöljer Trä Nouvelles Vagues Silver Rock - 14019606

  &tradition boomerang hm1 loungestol valnöt / nvsr t18011-002 - fåtöljer trä nouvelles vagues silver rock - 14019606
  Boomerang HM1 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM1 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Finns även med armstöd.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Nouvelles Vagues Silver Rock Fåtöljer i Trä från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Boomerang Hm1 Loungestol Valnöt / Hallingdal 130 - Fåtöljer Trä Hallingdal 130 - 14019601

  &tradition boomerang hm1 loungestol valnöt / hallingdal 130 - fåtöljer trä hallingdal 130 - 14019601
  Boomerang HM1 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM1 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Finns även med armstöd.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Hallingdal 130 Fåtöljer i Trä från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Pinwheel Hm7 Bord Oljad Valnöt - Soffbord Mässing Valnöt - 14070096

  &tradition pinwheel hm7 bord oljad valnöt - soffbord mässing valnöt - 14070096
  Pinwheel HM7 bord från &tradition med en mångsidig design. Det har en bordsskiva i massivt trä med halvmatta ben i mässing perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Kan också placeras i grupp. Formgiven av Hvidt & Mølgaard. Bra att veta om Pinwheel HM7 bord - Bordet är mångsidigt.- Originaldesign från 1953.- Hållbara material.- Djup: 650 mm.- Bredd: 650 mm.- Höjd: 430 mm. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Valnöt Soffbord i Mässing från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Drop Leaf Hm5 Soffbord Vitoljad - Soffbord Ek Vitoljad Ek - 14050092

  &tradition drop leaf hm5 soffbord vitoljad - soffbord ek vitoljad ek - 14050092
  Drop Leaf HM5 soffbord från &tradition med en underbar, organisk form med en praktisk, hopfällbar funktion. Bordet är tillverkat av massivt trä med en vacker, len finish och mässingdetaljer som smälter harmoniskt in i hemmet. Formgiven av Hvidt & Mølgaard. Bra att veta om Drop Leaf HM5 soffbord - Kan även användas som ett sidobord.- Soffbordet finns i olika utföranden.- Genuint hantverk.- Hopfällbar funktion.- Originaldesign från 1956.- Djup: 780 mm.- Bredd: 800 mm.- Höjd: 560 mm. Hur bör du ta hand om soffbordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vitoljad Ek Soffbord i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Patch Hw2 Bord 240x100 Mässing / Cacao Orinoco / Oljad - Matbord & Barbord Valnöt - 20930196

  &tradition patch hw2 bord 240x100 mässing / cacao orinoco / oljad - matbord & barbord valnöt - 20930196
  Patch HW2 bord från &tradition med en minimalistisk, vacker design. Det har rena, enkla linjer med rundade hörn och mässingdetaljer och en ram i massivt trä med kanter i fanér. Det har en modern, stilren bordsskiva i nanolaminat och en smart, utdragbar funktion med en generös iläggsskiva perfekt för långa middagar runt matbordet. Välj mellan olika färger och storlekar. Iläggsskiva : 1 m. Formgiven av Hee Welling. Bra att veta om Patch HW2 bord - Moderna, hållbara material.- Bordet kommer i 2 olika storlekar.- Utdragbar bordsskiva med en butterflykonstruktion.- Bredd: 1000 mm.- Längd: 2400 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 89,3 kg. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Valnöt Matbord & Barbord i Valnöt från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Patch Hw2 Bord 240x100 Mässing / Griogo Londra / Rökt Oljad Ek - Matbord & Barbord Mdf Rökt Ek - 20930100

  &tradition patch hw2 bord 240x100 mässing / griogo londra / rökt oljad ek - matbord & barbord mdf rökt ek - 20930100
  Patch HW2 bord från &tradition med en minimalistisk, vacker design. Det har rena, enkla linjer med rundade hörn och mässingdetaljer och en ram i massivt trä med kanter i fanér. Det har en modern, stilren bordsskiva i nanolaminat och en smart, utdragbar funktion med en generös iläggsskiva perfekt för långa middagar runt matbordet. Välj mellan olika färger och storlekar. Iläggsskiva : 1 m. Formgiven av Hee Welling. Bra att veta om Patch HW2 bord - Moderna, hållbara material.- Bordet kommer i 2 olika storlekar.- Utdragbar bordsskiva med en butterflykonstruktion.- Bredd: 1000 mm.- Längd: 2400 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 89,3 kg. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Rökt Ek Matbord & Barbord i MDF från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Patch Hw1 Bord 180x90 Mässing / Cocoa Orinoco / Oljad - Matbord & Barbord Valnöt - 20930096

  &tradition patch hw1 bord 180x90 mässing / cocoa orinoco / oljad - matbord & barbord valnöt - 20930096
  Patch HW1 bord från &tradition med en minimalistisk, vacker design. Det har rena, enkla linjer med rundade hörn och mässingdetaljer och en ram i massivt trä med kanter i fanér. Det har en modern, stilren bordsskiva i nanolaminat och en smart, utdragbar funktion med en generös iläggsskiva perfekt för långa middagar runt matbordet. Välj mellan olika färger och storlekar. Iläggsskiva : 1 m. Formgiven av Hee Welling. Bra att veta om Patch HW1 bord - Moderna, hållbara material.- Bordet kommer i olika storlekar.- Utdragbar bordsskiva med en butterflykonstruktion.- Vikt: 63,3 kg.- Bredd: 900 mm.- Längd: 1800 mm.- Höjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Valnöt Matbord & Barbord i Valnöt från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Patch Hw1 Bord 180x90 Mässing / Griogo Londra / Rökt Ek - Matbord & Barbord Mdf Rökt Ek - 20930000

  &tradition patch hw1 bord 180x90 mässing / griogo londra / rökt ek - matbord & barbord mdf rökt ek - 20930000
  Patch HW1 bord från &tradition med en minimalistisk, vacker design. Det har rena, enkla linjer med rundade hörn och mässingdetaljer och en ram i massivt trä med kanter i fanér. Det har en modern, stilren bordsskiva i nanolaminat och en smart, utdragbar funktion med en generös iläggsskiva perfekt för långa middagar runt matbordet. Välj mellan olika färger och storlekar. Iläggsskiva : 1 m. Formgiven av Hee Welling. Bra att veta om Patch HW1 bord - Moderna, hållbara material.- Bordet kommer i olika storlekar.- Utdragbar bordsskiva med en butterflykonstruktion.- Vikt: 63,3 kg.- Bredd: 900 mm.- Längd: 1800 mm.- Höjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Rökt Ek Matbord & Barbord i MDF från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Boomerang Hm2 Loungestol Vitoljad Ek / Karakorum 003 - Fåtöljer Trä Karakorum 003 - 14029205

  &tradition boomerang hm2 loungestol vitoljad ek / karakorum 003 - fåtöljer trä karakorum 003 - 14029205
  Boomerang HM2 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och ett ryggstöd med en optimal lutning. Den har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Designad av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM2 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Karakorum 003 Fåtöljer i Trä från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Boomerang Hm2 Loungestol Vitoljad Ek / Loop Marine K5042 - Fåtöljer Trä Loop Marine - 14029202

  &tradition boomerang hm2 loungestol vitoljad ek / loop marine k5042 - fåtöljer trä loop marine - 14029202
  Boomerang HM2 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och ett ryggstöd med en optimal lutning. Den har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Designad av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM2 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Loop Marine Fåtöljer i Trä från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj Walnut/hallingdal 376 - Fåtöljer Valnöt Hallingdal 376 - 41104201

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj walnut/hallingdal 376 - fåtöljer valnöt hallingdal 376 - 41104201
  Wulff ATD2 loungefåtölj från &tradition med ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har ben i valnöt med en ram i massiv bok och plywood och en vaddering i skum och polyester och en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Bra att veta om Wulff ATD2 loungefåtölj - Ingår i serien Wulff.- Tillverkad av valnötsträ.- Vackra detaljer.- Skön komfort.- Konstnärlig form.- Loungefåtöljen finns i olika färgval. Vi har valt ut Hallingdal 376 Fåtöljer i Valnöt från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Betty Tk5 Bänk Twilight - Bänkar Linne Twilight - 13050056

  &tradition betty tk5 bänk twilight - bänkar linne twilight - 13050056
  Betty TK5 bänk från &tradition med en ren, klassisk design perfekt för det moderna hemmet. Bänken har en vacker, lackerad stomme i massiv ek med en handgjord sits i linneband. Formgiven av Thau & Kallio. Bra att veta om Betty TK5 bänk - Bänken finns i olika utföranden.- Bänken kommer i olika storlekar.- Filttassar ingår.- Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet.- Betty TK5 uppskattas för den skandinaviska designen och det genuina hantverket. Vi har valt ut Twilight Bänkar i Linne från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Betty Tk5 Bänk Svart - Bänkar Linne Svart - 13050094

  &tradition betty tk5 bänk svart - bänkar linne svart - 13050094
  Betty TK5 bänk från &tradition med en ren, klassisk design perfekt för det moderna hemmet. Bänken har en vacker, lackerad stomme i massiv ek med en handgjord sits i linneband. Formgiven av Thau & Kallio. Bra att veta om Betty TK5 bänk - Bänken finns i olika utföranden.- Bänken kommer i olika storlekar.- Filttassar ingår.- Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet.- Betty TK5 uppskattas för den skandinaviska designen och det genuina hantverket. Vi har valt ut Svart Bänkar i Linne från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Betty Tk4 Bänk Maroon - Bänkar Maroon - 13040032

  &tradition betty tk4 bänk maroon - bänkar maroon - 13040032
  Betty TK4 bänk från &tradition med en ren, klassisk design perfekt för det moderna hemmet. Bänken har en vacker, lackerad stomme i massiv ek med en handgjord sits i linneband. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Formgiven av Thau & Kallio. Bra att veta om Betty TK4 bänk - Bänken finns i olika utföranden.- Bänken kommer i olika storlekar.- Filttassar ingår. Vi har valt ut Maroon Bänkar från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Rely Stol Hw24 Swivel Bronsad / Silk 0250 Cognac - Kontorsstolar Återvunnen Polypropen Konjak - 16249707-97-Si-0250

  &tradition rely stol hw24 swivel bronsad / silk 0250 cognac - kontorsstolar återvunnen polypropen konjak - 16249707-97-si-0250
  Rely stol från &tradition med en tidlös, klassisk design perfekt för det moderna hemmakontoret. Stolen har ett praktiskt snurrunderrede i stål med en elegant finish och hjul samt en ergonomisk, mjuk sits med en exklusiv, högkvalitativ klädsel. Den har ett stilrent utseende med en hög komfort, en blandning av funktion och minimalism. Formgiven av Hee Welling. Bra att veta om Rely stol - Med snurrunderrede.- Stolen finns i olika utföranden.- Kombinera stolen med en skrivbordslampa från &tradition.- Rely uppskattas för de miljövänliga materialen och den tidlösa, funktionella designen. Hur bör du ta hand om stolen? - För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Konjak Kontorsstolar i Återvunnen Polypropen från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Boomerang Hm1 Loungestol Vitoljad Ek / Duke 004 - Fåtöljer Trä Duke 004 - 14019204

  &tradition boomerang hm1 loungestol vitoljad ek / duke 004 - fåtöljer trä duke 004 - 14019204
  Boomerang HM1 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och ett ryggstöd med en optimal lutning. Den har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Designad av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM1 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Finns även med armstöd.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Duke 004 Fåtöljer i Trä från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Boomerang Hm1 Loungestol Vitoljad Ek / Loop Marine K5042 - Fåtöljer Trä Loop Marine - 14019202

  &tradition boomerang hm1 loungestol vitoljad ek / loop marine k5042 - fåtöljer trä loop marine - 14019202
  Boomerang HM1 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och ett ryggstöd med en optimal lutning. Den har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Designad av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM1 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Finns även med armstöd.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Loop Marine Fåtöljer i Trä från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Boomerang Hm1 Loungestol Vitoljad Ek / Hallingdal 130 - Fåtöljer Trä Hallingdal 130 - 14019201

  &tradition boomerang hm1 loungestol vitoljad ek / hallingdal 130 - fåtöljer trä hallingdal 130 - 14019201
  Boomerang HM1 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och ett ryggstöd med en optimal lutning. Den har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Designad av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM1 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Finns även med armstöd.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Hallingdal 130 Fåtöljer i Trä från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Boomerang Hm1 Loungestol Valnöt / Duke 004 - Fåtöljer Trä Loop Marine - 14019604

  &tradition boomerang hm1 loungestol valnöt / duke 004 - fåtöljer trä loop marine - 14019604
  Boomerang HM1 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM1 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Finns även med armstöd.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Loop Marine Fåtöljer i Trä från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Boomerang Hm1 Loungestol Valnöt / Loop Marine K5042 - Fåtöljer Trä Loop Marine - 14019602

  &tradition boomerang hm1 loungestol valnöt / loop marine k5042 - fåtöljer trä loop marine - 14019602
  Boomerang HM1 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM1 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Finns även med armstöd.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Loop Marine Fåtöljer i Trä från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj Oak/hallingdal 376 - Fåtöljer Ek Hallingdal 376 - 41103201

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj oak/hallingdal 376 - fåtöljer ek hallingdal 376 - 41103201
  Wulff ATD2 loungefåtölj från &tradition med ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har ben i ek med en ram i massiv bok och plywood och en vaddering i skum och polyester och en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Bra att veta om Wulff ATD2 loungefåtölj - Ingår i serien Wulff.- Tillverkad av ek.- Vackra detaljer.- Skön komfort.- Konstnärlig form.- Loungefåtöljen finns i olika färgval. Vi har valt ut Hallingdal 376 Fåtöljer i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj + Fotpall /sheepskin Moonlight - Fåtöljer Valnöt Sheepskin Moonlight - 41106204

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj + fotpall /sheepskin moonlight - fåtöljer valnöt sheepskin moonlight - 41106204
  Wulff ATD2 loungefåtölj från &Tradition med medföljande fotpall. Ett gediget hantverk i premiumkvalitet perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Skulptural design med rundade former för optimal komfort. Stomme i massivt trä och plywood med en skumfylld, komfortabel sits och en slitstark klädsel i olika färger att välja mellan. Massiva ben som går att få i olika material. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Bra att veta om Wulff ATD2 loungefåtölj - Gediget hantverk med skulptural design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Välj mellan olika färger och material.- Ingår i serien Wulff. ATD2 loungefåtölj:- Bredd: 850 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 850 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Armstöd höjd: 590 mm. ATD3 fotpall:- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm. Hur bör du ta hand om loungefåtöljen?- För rengöring och skötsel använd lämplig produkt för det specifika materialet.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Sheepskin Moonlight Fåtöljer i Valnöt från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj + Fotpall /karandash 005 - Fåtöljer Valnöt Karandash 005 - 41106203

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj + fotpall /karandash 005 - fåtöljer valnöt karandash 005 - 41106203
  Wulff ATD2 loungefåtölj från &Tradition med medföljande fotpall. Ett gediget hantverk i premiumkvalitet perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Skulptural design med rundade former för optimal komfort. Stomme i massivt trä och plywood med en skumfylld, komfortabel sits och en slitstark klädsel i olika färger att välja mellan. Massiva ben som går att få i olika material. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Bra att veta om Wulff ATD2 loungefåtölj - Gediget hantverk med skulptural design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Välj mellan olika färger och material.- Ingår i serien Wulff. ATD2 loungefåtölj:- Bredd: 850 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 850 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Armstöd höjd: 590 mm. ATD3 fotpall:- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm. Hur bör du ta hand om loungefåtöljen?- För rengöring och skötsel använd lämplig produkt för det specifika materialet.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Karandash 005 Fåtöljer i Valnöt från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj + Fotpall /hallingdal 376 - Fåtöljer Valnöt Hallingdal 376 - 41106201

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj + fotpall /hallingdal 376 - fåtöljer valnöt hallingdal 376 - 41106201
  Wulff ATD2 loungefåtölj från &Tradition med medföljande fotpall. Ett gediget hantverk i premiumkvalitet perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Skulptural design med rundade former för optimal komfort. Stomme i massivt trä och plywood med en skumfylld, komfortabel sits och en slitstark klädsel i olika färger att välja mellan. Massiva ben som går att få i olika material. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Bra att veta om Wulff ATD2 loungefåtölj - Gediget hantverk med skulptural design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Välj mellan olika färger och material.- Ingår i serien Wulff. ATD2 loungefåtölj:- Bredd: 850 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 850 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Armstöd höjd: 590 mm. ATD3 fotpall:- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm. Hur bör du ta hand om loungefåtöljen?- För rengöring och skötsel använd lämplig produkt för det specifika materialet.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Hallingdal 376 Fåtöljer i Valnöt från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj + Fotpall /sheepskin Moonlight - Fåtöljer Ek Sheepskin Moonlight - 41105204

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj + fotpall /sheepskin moonlight - fåtöljer ek sheepskin moonlight - 41105204
  Wulff ATD2 loungefåtölj från &Tradition med medföljande fotpall. Ett gediget hantverk i premiumkvalitet perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Skulptural design med rundade former för optimal komfort. Stomme i massivt trä och plywood med en skumfylld, komfortabel sits och en slitstark klädsel i olika färger att välja mellan. Massiva ben som går att få i olika material. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Bra att veta om Wulff ATD2 loungefåtölj - Gediget hantverk med skulptural design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Välj mellan olika färger och material.- Ingår i serien Wulff. ATD2 loungefåtölj:- Bredd: 850 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 850 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Armstöd höjd: 590 mm. ATD3 fotpall:- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm. Hur bör du ta hand om loungefåtöljen?- För rengöring och skötsel använd lämplig produkt för det specifika materialet.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Sheepskin Moonlight Fåtöljer i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Wulff Atd3 Sittpuff /sheepskin Moonlight - Fotpallar Valnöt Sheepskin Moonlight - 41213106

  &tradition wulff atd3 sittpuff /sheepskin moonlight - fotpallar valnöt sheepskin moonlight - 41213106
  Wulff ATD3 sittpuff från &Tradition. Skulpturell design med mångsidiga användningsområden och rundade former för optimal komfort. Stomme i massiv bok och plywood med en skumfylld sits och slitstark klädsel. Massiva ben som går att få i olika material. Gediget hantverk i premiumkvalitet. Perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Bra att veta om Wulff ATD3 sittpuff - Gediget hantverk med skulpturell design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm.- Välj mellan olika färger och material.- Ingår i serien Wulff.- Kombinera sittpuffen med ATD2 loungefåtölj från &Tradition.- Kan även användas som fotpall.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Sheepskin Moonlight Fotpallar i Valnöt från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Wulff Atd3 Sittpuff /karandash 005 - Fotpallar Valnöt Karandash 005 - 41213105-Karan

  &tradition wulff atd3 sittpuff /karandash 005 - fotpallar valnöt karandash 005 - 41213105-karan
  Wulff ATD3 sittpuff från &Tradition. Skulpturell design med mångsidiga användningsområden och rundade former för optimal komfort. Stomme i massiv bok och plywood med en skumfylld sits och slitstark klädsel. Massiva ben som går att få i olika material. Gediget hantverk i premiumkvalitet. Perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Bra att veta om Wulff ATD3 sittpuff - Gediget hantverk med skulpturell design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm.- Välj mellan olika färger och material.- Ingår i serien Wulff.- Kombinera sittpuffen med ATD2 loungefåtölj från &Tradition.- Kan även användas som fotpall.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Karandash 005 Fotpallar i Valnöt från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Wulff Atd3 Sittpuff /karakorum 003 - Fotpallar Valnöt Karakorum 003 - 41213105-Karak

  &tradition wulff atd3 sittpuff /karakorum 003 - fotpallar valnöt karakorum 003 - 41213105-karak
  Wulff ATD3 sittpuff från &Tradition. Skulpturell design med mångsidiga användningsområden och rundade former för optimal komfort. Stomme i massiv bok och plywood med en skumfylld sits och slitstark klädsel. Massiva ben som går att få i olika material. Gediget hantverk i premiumkvalitet. Perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Bra att veta om Wulff ATD3 sittpuff - Gediget hantverk med skulpturell design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm.- Välj mellan olika färger och material.- Ingår i serien Wulff.- Kombinera sittpuffen med ATD2 loungefåtölj från &Tradition.- Kan även användas som fotpall.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Karakorum 003 Fotpallar i Valnöt från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Wulff Atd3 Sittpuff /sheepskin Moonlight - Fotpallar Ek Sheepskin Moonlight - 41203106

  &tradition wulff atd3 sittpuff /sheepskin moonlight - fotpallar ek sheepskin moonlight - 41203106
  Wulff ATD3 sittpuff från &Tradition. Skulpturell design med mångsidiga användningsområden och rundade former för optimal komfort. Stomme i massiv bok och plywood med en skumfylld sits och slitstark klädsel. Massiva ben som går att få i olika material. Gediget hantverk i premiumkvalitet. Perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Bra att veta om Wulff ATD3 sittpuff - Gediget hantverk med skulpturell design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm.- Välj mellan olika färger och material.- Ingår i serien Wulff.- Kombinera sittpuffen med ATD2 loungefåtölj från &Tradition.- Kan även användas som fotpall.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Sheepskin Moonlight Fotpallar i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Wulff Atd3 Sittpuff / Fotpall /karakorum 003 - Fotpallar Ek Karakorum 003 - 41203105-Karak

  &tradition wulff atd3 sittpuff / fotpall /karakorum 003 - fotpallar ek karakorum 003 - 41203105-karak
  Wulff ATD3 sittpuff från &Tradition. Skulpturell design med mångsidiga användningsområden och rundade former för optimal komfort. Stomme i massiv bok och plywood med en skumfylld sits och slitstark klädsel. Massiva ben som går att få i olika material. Gediget hantverk i premiumkvalitet. Perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Bra att veta om Wulff ATD3 sittpuff - Gediget hantverk med skulpturell design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm.- Välj mellan olika färger och material.- Ingår i serien Wulff.- Kombinera sittpuffen med ATD2 loungefåtölj från &Tradition.- Kan även användas som fotpall.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Karakorum 003 Fotpallar i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Margas Lc1 Loungefåtölj Valnöt/svevo 002 - Fåtöljer Textil Svevo 002 - 11500601

  &tradition margas lc1 loungefåtölj valnöt/svevo 002 - fåtöljer textil svevo 002 - 11500601
  Margas LC1 loungefåtölj från &Tradition. Skulpturell, modern design med en mysig känsla perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Mjukt kurvade former för optimal komfort. Stomme i massiv bok och plywood med en skumfylld sits och slitstark klädsel. Massiva ben som går att få i olika material. Gediget hantverk i premiumkvalitet. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Designad av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Bra att veta om Margas LC1 loungefåtölj - Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Fåtöljen kommer i varierade olika tyger.- Ingår i serien Margas.- Finns även som loungefåtölj med snurrunderrede.- Finns även som 2-sitssoffa. Hur bör du ta hand om loungefåtöljen?- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svevo 002 Fåtöljer i Textil från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Margas Lc1 Loungefåtölj Ek/gentle 133 - Fåtöljer Textil Gentle 133 - 11500403

  &tradition margas lc1 loungefåtölj ek/gentle 133 - fåtöljer textil gentle 133 - 11500403
  Margas LC1 loungefåtölj från &Tradition. Skulpturell, modern design med en mysig känsla perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Mjukt kurvade former för optimal komfort. Stomme i massiv bok och plywood med en skumfylld sits och slitstark klädsel. Massiva ben som går att få i olika material. Gediget hantverk i premiumkvalitet. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Designad av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Bra att veta om Margas LC1 loungefåtölj - Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Fåtöljen kommer i varierade olika tyger.- Ingår i serien Margas.- Finns även som loungefåtölj med snurrunderrede.- Finns även som 2-sitssoffa. Hur bör du ta hand om loungefåtöljen?- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Gentle 133 Fåtöljer i Textil från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Margas Lc1 Loungefåtölj Ek/svevo 002 - Fåtöljer Textil Svevo 002 - 11500401

  &tradition margas lc1 loungefåtölj ek/svevo 002 - fåtöljer textil svevo 002 - 11500401
  Margas LC1 loungefåtölj från &Tradition. Skulpturell, modern design med en mysig känsla perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Mjukt kurvade former för optimal komfort. Stomme i massiv bok och plywood med en skumfylld sits och slitstark klädsel. Massiva ben som går att få i olika material. Gediget hantverk i premiumkvalitet. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Designad av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Bra att veta om Margas LC1 loungefåtölj - Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Fåtöljen kommer i varierade olika tyger.- Ingår i serien Margas.- Finns även som loungefåtölj med snurrunderrede.- Finns även som 2-sitssoffa. Hur bör du ta hand om loungefåtöljen?- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svevo 002 Fåtöljer i Textil från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Margas Lc1 Loungefåtölj Svart/karakorum 001 - Fåtöljer Textil Karakorum 001 - 11500202

  &tradition margas lc1 loungefåtölj svart/karakorum 001 - fåtöljer textil karakorum 001 - 11500202
  Margas LC1 loungefåtölj från &Tradition. Skulpturell, modern design med en mysig känsla perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Mjukt kurvade former för optimal komfort. Stomme i massiv bok och plywood med en skumfylld sits och slitstark klädsel. Massiva ben som går att få i olika material. Gediget hantverk i premiumkvalitet. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Designad av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Bra att veta om Margas LC1 loungefåtölj - Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Fåtöljen kommer i varierade olika tyger.- Ingår i serien Margas.- Finns även som loungefåtölj med snurrunderrede.- Finns även som 2-sitssoffa. Hur bör du ta hand om loungefåtöljen?- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Karakorum 001 Fåtöljer i Textil från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Margas Lc1 Loungefåtölj Ek/karakorum 001 - Fåtöljer Textil Karakorum 001 - 11500402

  &tradition margas lc1 loungefåtölj ek/karakorum 001 - fåtöljer textil karakorum 001 - 11500402
  Margas LC1 loungefåtölj från &Tradition. Skulpturell, modern design med en mysig känsla perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Mjukt kurvade former för optimal komfort. Stomme i massiv bok och plywood med en skumfylld sits och slitstark klädsel. Massiva ben som går att få i olika material. Gediget hantverk i premiumkvalitet. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Designad av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Bra att veta om Margas LC1 loungefåtölj - Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Fåtöljen kommer i varierade olika tyger.- Ingår i serien Margas.- Finns även som loungefåtölj med snurrunderrede.- Finns även som 2-sitssoffa. Hur bör du ta hand om loungefåtöljen?- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Karakorum 001 Fåtöljer i Textil från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Margas Lc1 Loungefåtölj Svart/gentle 133 - Fåtöljer Textil Gentle 133 - 11500203

  &tradition margas lc1 loungefåtölj svart/gentle 133 - fåtöljer textil gentle 133 - 11500203
  Margas LC1 loungefåtölj från &Tradition. Skulpturell, modern design med en mysig känsla perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Mjukt kurvade former för optimal komfort. Stomme i massiv bok och plywood med en skumfylld sits och slitstark klädsel. Massiva ben som går att få i olika material. Gediget hantverk i premiumkvalitet. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Designad av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Bra att veta om Margas LC1 loungefåtölj - Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Fåtöljen kommer i varierade olika tyger.- Ingår i serien Margas.- Finns även som loungefåtölj med snurrunderrede.- Finns även som 2-sitssoffa. Hur bör du ta hand om loungefåtöljen?- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Gentle 133 Fåtöljer i Textil från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Margas Lc1 Loungefåtölj Svart/svevo 002 - Fåtöljer Textil Svevo 002 - 11500201

  &tradition margas lc1 loungefåtölj svart/svevo 002 - fåtöljer textil svevo 002 - 11500201
  Margas LC1 loungefåtölj från &Tradition. Skulpturell, modern design med en mysig känsla perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Mjukt kurvade former för optimal komfort. Stomme i massiv bok och plywood med en skumfylld sits och slitstark klädsel. Massiva ben som går att få i olika material. Gediget hantverk i premiumkvalitet. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Designad av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Bra att veta om Margas LC1 loungefåtölj - Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Fåtöljen kommer i varierade olika tyger.- Ingår i serien Margas.- Finns även som loungefåtölj med snurrunderrede.- Finns även som 2-sitssoffa. Hur bör du ta hand om loungefåtöljen?- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svevo 002 Fåtöljer i Textil från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Fly Sc10 Fåtölj Rökt Oljad / Karakorum 003 - Fåtöljer Ek Karakorum 003 - 65173016

  &tradition fly sc10 fåtölj rökt oljad / karakorum 003 - fåtöljer ek karakorum 003 - 65173016
  Fly Sc10 fåtölj från &tradition med en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i ek med mjuka linjer och en luftig känsla och lösa kuddar i skum och fjäder för bästa komfort med högkvalitativa klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Fly Sc10 fåtölj - Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Fåtöljen finns i olika utföranden.- Kombinera fåtöljen med en Fly soffa från &tradition.- Längd: 730 mm.- Djup: 700 mm.- Höjd: 700 mm.- Vikt: 22 kg. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Karakorum 003 Fåtöljer i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Fly Sc1 Fåtölj Vitoljad Ek / Karakorum 003 - Fåtöljer Karakorum 003 - 65113015

  &tradition fly sc1 fåtölj vitoljad ek / karakorum 003 - fåtöljer karakorum 003 - 65113015
  Fly Sc1 fåtölj från &tradition med en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i ek med mjuka linjer och en luftig känsla och lösa kuddar i skum och fjäder med en högkvalitativ klädsel. Den har en bekväm sits för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Fly Sc1 fåtölj - Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Fåtöljen finns i olika utföranden.- Kombinera fåtöljen med en Fly soffa från &tradition.- Avtagbar klädsel.- Längd: 870 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 700 mm.- Vikt: 30 kg. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Karakorum 003 Fåtöljer från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Fly Sc10 Fåtölj Vitoljad / Karakorum 003 - Fåtöljer Ek Karakorum 003 - 65173015

  &tradition fly sc10 fåtölj vitoljad / karakorum 003 - fåtöljer ek karakorum 003 - 65173015
  Fly Sc10 fåtölj från &tradition med en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i ek med mjuka linjer och en luftig känsla och lösa kuddar i skum och fjäder för bästa komfort med högkvalitativa klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Fly Sc10 fåtölj - Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Fåtöljen finns i olika utföranden.- Kombinera fåtöljen med en Fly soffa från &tradition.- Längd: 730 mm.- Djup: 700 mm.- Höjd: 700 mm.- Vikt: 22 kg. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Karakorum 003 Fåtöljer i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Fly Sc1 Fåtölj Rökt Oljad Ek / Karakorum 003 - Fåtöljer Karakorum 003 - 65113016

  &tradition fly sc1 fåtölj rökt oljad ek / karakorum 003 - fåtöljer karakorum 003 - 65113016
  Fly Sc1 fåtölj från &tradition med en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i ek med mjuka linjer och en luftig känsla och lösa kuddar i skum och fjäder med en högkvalitativ klädsel. Den har en bekväm sits för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Fly Sc1 fåtölj - Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Fåtöljen finns i olika utföranden.- Kombinera fåtöljen med en Fly soffa från &tradition.- Avtagbar klädsel.- Längd: 870 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 700 mm.- Vikt: 30 kg. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Karakorum 003 Fåtöljer från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition In Between Bord Sk3 Oljad - Matbord & Barbord Ek Oljad Ek - 20981192

  &tradition in between bord sk3 oljad - matbord & barbord ek oljad ek - 20981192
  In Between bord från &tradition med ett luftigt, elegant utseende perfekt för platser där du har begränsat med utrymme. Det har en hållbar bordsskiva i massivt trä med slanka ben och mjuka, rundade linjer med ett genuint material som bara blir vackrare med åren. Bra att veta om In Between bord - Bordet finns i olika utföranden.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av ett skandinaviskt hantverk.- Tillverkningsteknik enligt traditionella metoder.- Hållbara material.- Höjd: 730 mm.- Diameter: 900 mm.- Vikt: 19.9 kg. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Oljad Ek Matbord & Barbord i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition In Between Bord Sk3 Svartlackad - Matbord & Barbord Ek Svart Ek - 20981194

  &tradition in between bord sk3 svartlackad - matbord & barbord ek svart ek - 20981194
  In Between bord från &tradition med ett luftigt, elegant utseende perfekt för platser där du har begränsat med utrymme. Det har en hållbar bordsskiva i massivt trä med slanka ben och mjuka, rundade linjer med ett genuint material som bara blir vackrare med åren. Bra att veta om In Between bord - Bordet finns i olika utföranden.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av ett skandinaviskt hantverk.- Tillverkningsteknik enligt traditionella metoder.- Hållbara material.- Höjd: 730 mm.- Diameter: 900 mm.- Vikt: 19.9 kg. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Ek Matbord & Barbord i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition In Between Bord Sk3 Rökt Oljad - Matbord & Barbord Ek Rökt Ek - 20981100

  &tradition in between bord sk3 rökt oljad - matbord & barbord ek rökt ek - 20981100
  In Between bord från &tradition med ett luftigt, elegant utseende perfekt för platser där du har begränsat med utrymme. Det har en hållbar bordsskiva i massivt trä med slanka ben och mjuka, rundade linjer med ett genuint material som bara blir vackrare med åren. Bra att veta om In Between bord - Bordet finns i olika utföranden.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av ett skandinaviskt hantverk.- Tillverkningsteknik enligt traditionella metoder.- Hållbara material.- Höjd: 730 mm.- Diameter: 900 mm.- Vikt: 19.9 kg. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Rökt Ek Matbord & Barbord i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition In Between Bord Sk4 Oljad - Matbord & Barbord Ek - 20981292

  &tradition in between bord sk4 oljad - matbord & barbord ek - 20981292
  In Between bord från &tradition med ett luftigt, elegant utseende perfekt för platser där du har begränsat med utrymme. Det har en hållbar bordsskiva i massivt trä med slanka ben och mjuka, rundade linjer med ett genuint material som bara blir vackrare med åren. Bra att veta om In Between bord - Bordet finns i olika utföranden.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av ett skandinaviskt hantverk.- Tillverkningsteknik enligt traditionella metoder.- Hållbara material.- Höjd: 730 mm.- Diameter: 1200 mm.- Vikt: 32 kg. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition In Between Bord Sk4 Svartlackad - Matbord & Barbord Ek - 20981294

  &tradition in between bord sk4 svartlackad - matbord & barbord ek - 20981294
  In Between bord från &tradition med ett luftigt, elegant utseende perfekt för platser där du har begränsat med utrymme. Det har en hållbar bordsskiva i massivt trä med slanka ben och mjuka, rundade linjer med ett genuint material som bara blir vackrare med åren. Bra att veta om In Between bord - Bordet finns i olika utföranden.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av ett skandinaviskt hantverk.- Tillverkningsteknik enligt traditionella metoder.- Hållbara material.- Höjd: 730 mm.- Diameter: 1200 mm.- Vikt: 32 kg. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition In Between Bord Sk4 Rökt Oljad - Matbord & Barbord Ek - 20981200

  &tradition in between bord sk4 rökt oljad - matbord & barbord ek - 20981200
  In Between bord från &tradition med ett luftigt, elegant utseende perfekt för platser där du har begränsat med utrymme. Det har en hållbar bordsskiva i massivt trä med slanka ben och mjuka, rundade linjer med ett genuint material som bara blir vackrare med åren. Bra att veta om In Between bord - Bordet finns i olika utföranden.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av ett skandinaviskt hantverk.- Tillverkningsteknik enligt traditionella metoder.- Hållbara material.- Höjd: 730 mm.- Diameter: 1200 mm.- Vikt: 32 kg. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från &Tradition med stor omsorg.