Möbler
www.mobel.se

&Tradition möbler

 • Betty stol TK1 Maroon

  betty stol tk1 maroon
 • Palette soffbord JH25 Svart-valnöt

  palette soffbord jh25 svart-valnöt
 • In Between barstol SK7 svartlaserad ask

  in between barstol sk7 svartlaserad ask
 • Fly fåtölj SC1 ljus oljad ek + beige tyg

  fly fåtölj sc1 ljus oljad ek + beige tyg
 • Betty stol TK1 Twilight

  betty stol tk1 twilight
 • Palette sidobord JH26 Svart-svart

  palette sidobord jh26 svart-svart
 • Pavilion stol AV5 Lackerad valnöt

  pavilion stol av5 lackerad valnöt
 • Fly fåtölj SC1 rökt oljad ek + grått tyg

  fly fåtölj sc1 rökt oljad ek + grått tyg
 • Fly sittpuff SC9 rökt oljad ek + grått tyg

  fly sittpuff sc9 rökt oljad ek + grått tyg
 • Palette soffbord JH25 Svart-svart

  palette soffbord jh25 svart-svart
 • Pavilion stol AV5 Lackerad ek

  pavilion stol av5 lackerad ek
 • Palette soffbord JH7 Svart-valnöt

  palette soffbord jh7 svart-valnöt
 • In Between barstol SK7 rökt oljad ek

  in between barstol sk7 rökt oljad ek
 • In Between barstol SK7 ljus oljad ek

  in between barstol sk7 ljus oljad ek
 • Betty stol TK1 Svart

  betty stol tk1 svart
 • Palette sidobord JH26 Svart-valnöt

  palette sidobord jh26 svart-valnöt
 • Pavilion stol AV5 Svartlackerad ek

  pavilion stol av5 svartlackerad ek
 • Palette soffbord JH7 svart

  palette soffbord jh7 svart
 • In Between SK15 Soffbord 90cm, Smoked Oak

  in between sk15 soffbord 90cm, smoked oak
  In Between SK15 soffbord från &tradition med en elegant design i massiv ek med mjuka linjer och en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between SK15 soffbord - Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- Uppskattas för den klassiska, användbara designen.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera soffbordet med en stol från &tradition. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF.
 • In Between soffbord SK14 Ø60 cm Smoked oiled oak

  in between soffbord sk14 ø60 cm smoked oiled oak
 • In Between soffbord SK15 Ø90 cm Smoked oiled oak

  in between soffbord sk15 ø90 cm smoked oiled oak
 • Boomerang HM1 Loungestol, Valnöt / Loop Cream K5042

  boomerang hm1 loungestol, valnöt / loop cream k5042
  Boomerang HM1 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM1 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Finns även med armstöd.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Fly Soffbord SCll Oljad Ek / Vit Marmor

  fly soffbord scll oljad ek / vit marmor
  Fly soffbord från &tradition med en elegant design som adderar det lilla extra till omgivningen. Bordet har en vacker, lyxig bordsskiva i marmor med ett hållbart underrede i oljad ek perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Fly soffbord - Bredd: 1200 mm.- Höjd: 320 mm.- Längd: 1200 mm.- Uppskattas för de exklusiva, hållbara materialen.- Soffbordet finns i olika utföranden. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.
 • Little Petra Soffa Vb2, Oljad Valnöt / Fårskinn Moonlight

  little petra soffa vb2, oljad valnöt / fårskinn moonlight
  Little Petra soffa från &tradition med en underbar, minimalistisk design. Den har mjuka, organiska former med en omfamnande, mysig känsla och en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort. Den har ben i oljad valnöt och en underbar klädsel i fårskinn. Formgiven av Viggo Boesen. Bra att veta om Little Petra soffa - Djup: 800 mm.- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 35 kg.- Soffan finns i olika utföranden.- Uppskattas för den klassiska funkisstilen.- Originaldesign från 1938.- Genuint hantverk.- Prisbelönt design.- Petite modell. Hur bör du ta hand om soffan?- För mer information ladda ned PDF.
 • Drawn stol HM3 Valnöt

  drawn stol hm3 valnöt
 • Drawn stol HM4 med armstöd Vitoljad ek

  drawn stol hm4 med armstöd vitoljad ek
 • Drop Leaf soffbord HM5 Vitoljad ek

  drop leaf soffbord hm5 vitoljad ek
 • Pinwheel sidobord HM7 Valnöt

  pinwheel sidobord hm7 valnöt
 • In Between soffbord SK14 Ø60 cm White oiled oak

  in between soffbord sk14 ø60 cm white oiled oak
 • Palette Jh26 Sidobord, Nero Merquina / Black Ash

  palette jh26 sidobord, nero merquina / black ash
  Palette Jh26 sidobord från &tradition med en spännande, sofistikerad design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det har en organisk form med en elegant känsla som aldrig går ur tiden och två kontrasterande, exklusiva bordsskivor i marmor och fanér. Det har ett slankt, luftigt underrede i pulverlackerat stål. Formgiven av Jaime Hayon. Bra att veta om Palette Jh26 sidobord - Innovativ form.- Bordsskivor i olika storlekar.- Exklusiva, kontrasterande material.- Sidobordet finns i olika utföranden.- Bredd: 470 mm.- Höjd: 670 mm.- Djup: 460 mm.- Vikt: 10 g. Hur bör du ta hand om sidobordet?- För mer information ladda ned PDF.
 • Little Petra Loungestol Vb1, Oljad Valnöt / Fårskinn Moonlight

  little petra loungestol vb1, oljad valnöt / fårskinn moonlight
  Lilla Petra loungestol från &tradition med en underbar, minimalistisk design. Den har mjuka, organiska former med en omfamnande, mysig känsla och en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort. Den har ben i oljad valnöt perfekta för det moderna hemmet. Formgiven av Viggo Boesen. Bra att veta om Lilla Petra loungestol - Djup: 830 mm.- Bredd: 790 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 20 kg.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Uppskattas för den klassiska funkisstilen.- Originaldesign från 1938.- Prisbelönt stol.- Petite modell. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Fly Soffbord SCll, Rökt Oljad Ek / Svart Marmor

  fly soffbord scll, rökt oljad ek / svart marmor
  Fly soffbord från &tradition med en elegant design som adderar det lilla extra till omgivningen. Bordet har en vacker, lyxig bordsskiva i marmor med ett hållbart underrede i oljad ek perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Fly soffbord - Uppskattas för de exklusiva, hållbara materialen.- Soffbordet finns i olika utföranden.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion Fly.- Höjd: 320 mm.- Längd: 1200 mm.- Bredd: 1200 mm. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.
 • Fly Soffbord SC4 Oljad Ek / Vit Marmor

  fly soffbord sc4 oljad ek / vit marmor
  Fly soffbord SC4 från &Tradition, formgiven av designduon Space Copenhagen. Ett loungebord i oljad ek med vit toppskiva i carraramarmor. De robusta naturmaterialen i bordet skapar en modern känsla av elegans och perfektion som välkomnar med stil. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år.
 • Rely Stol HW23 Swivel, Bronsad / Hallingdal 224 Mörkbeige

  rely stol hw23 swivel, bronsad / hallingdal 224 mörkbeige
  Rely stol från &tradition med en tidlös, klassisk design perfekt för det moderna hemmakontoret. Stolen har ett praktiskt snurrunderrede i stål med en elegant finish och hjul samt en ergonomisk, mjuk sits med en exklusiv, högkvalitativ klädsel. Den har ett stilrent utseende med en hög komfort en blandning av funktion och minimalism. Formgiven av Hee Welling. Bra att veta om Rely stol - Med snurrunderrede.- Stolen finns i olika utföranden.- Kombinera stolen med en skrivbordslampa från &tradition.- Rely uppskattas för de miljövänliga materialen och den tidlösa, funktionella designen. Hur bör du ta hand om stolen? - För mer information ladda ned PDF.
 • Little Petra VB1, Loungestol Set, Valnöt / Sheepskin Sahara

  little petra vb1, loungestol set, valnöt / sheepskin sahara
  Little Petra VB1 loungestol från &tradition med en elegant funkisstil med mjuka, organiska former och naturliga material. Loungestolen har vackra, rundade ben i solitt trä och en ram i massiv bok och plywood. Den har en sits i skum och vadd för bästa komfort och en klädsel i hållbart fårskinn med en varm, omfamnande känsla perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Viggo Boesen & And Tradition. Bra att veta om Little Petra VB1 loungestolen - Fotpall ingår.- Originaldesign från 1938.- Little Petra VB1 är också omtyckt för den behändiga storleken.- Loungestolen kommer i olika färger.
 • Betty TK5 Bänk, Natur

  betty tk5 bänk, natur
  Betty TK5 bänk från &tradition med en ren, klassisk design perfekt för det moderna hemmet. Bänken har en vacker, lackerad stomme i massiv ek med en handgjord sits i linneband. Formgiven av Thau & Kallio. Bra att veta om Betty TK5 bänk - Bänken finns i olika utföranden.- Bänken kommer i olika storlekar.- Filttassar ingår.- Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet.- Betty TK5 uppskattas för den skandinaviska designen och det genuina hantverket.
 • Little Petra VB1, Loungestol Set, Vitoljad Ek / Karakorum

  little petra vb1, loungestol set, vitoljad ek / karakorum
  Little Petra VB1 loungestol från &tradition med en elegant funkisstil med mjuka, organiska former och naturliga material. Loungestolen har vackra, rundade ben i solitt trä och en ram i massiv bok och plywood. Den har en sits i skum och vadd för bästa komfort och en klädsel i slitstarkt tyg med en härlig känsla perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Viggo Boesen & And Tradition. Bra att veta om Little Petra VB1 loungestolen - Fotpall ingår.- Originaldesign från 1938.- Little Petra VB1 är också omtyckt för den behändiga storleken.- Loungestolen kommer i olika färger.
 • Little Petra VB1, Loungestol Set, Valnöt / Sheepskin Moonlight

  little petra vb1, loungestol set, valnöt / sheepskin moonlight
  Little Petra VB1 loungestol från &tradition med en elegant funkisstil med mjuka, organiska former och naturliga material. Loungestolen har vackra, rundade ben i solitt trä och en ram i massiv bok och plywood. Den har en sits i skum och vadd för bästa komfort och en klädsel i hållbart fårskinn med en varm, omfamnande känsla perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Viggo Boesen & And Tradition. Bra att veta om Little Petra VB1 loungestolen - Fotpall ingår.- Originaldesign från 1938.- Little Petra VB1 är också omtyckt för den behändiga storleken.- Loungestolen kommer i olika färger.
 • Drop Leaf HM6 Matbord, Vitoljad Ek

  drop leaf hm6 matbord, vitoljad ek
  Drop Leaf HM6 matbord från &tradition med en underbar, organisk form med en praktisk, hopfällbar funktion. Det är tillverkat av massivt trä med en vacker, len finish och mässingdetaljer som smälter harmoniskt in i hemmet. Formgiven av Hvidt & Mølgaard. Bra att veta om Drop Leaf HM6 matbord - Matbordet finns i olika utföranden.- Genuint hantverk.- Hopfällbar funktion.- Originaldesign från 1956.- Djup: 1420 mm.- Bredd: 1630 mm.- Höjd: 730 mm. Hur bör du ta hand om matbordet?- För mer information ladda ned PDF.
 • Little Petra Loungestol Vb1, Oljad Valnöt / Fårskinn Sahara

  little petra loungestol vb1, oljad valnöt / fårskinn sahara
  Lilla Petra loungestol från &tradition med en underbar, minimalistisk design. Den har mjuka, organiska former med en omfamnande, mysig känsla och en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort. Den har ben i oljad valnöt perfekta för det moderna hemmet. Formgiven av Viggo Boesen. Bra att veta om Lilla Petra loungestol - Djup: 830 mm.- Bredd: 790 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 20 kg.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Uppskattas för den klassiska funkisstilen.- Originaldesign från 1938.- Prisbelönt stol.- Petite modell. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Develius Soffa Modulär Fiord 151, Konfiguration J

  develius soffa modulär fiord 151, konfiguration j
  Develius soffa från &tradition med en minimalistisk, elegant design. Den har stora, mysiga sittkuddar i högdensitetsskum med nozagfjädrar för optimal komfort och praktiska dekorationskuddar för att addera en extra dimension till designen. Den har en högkvalitativ klädsel i ull och polyester med en lyxig look och hotellkänsla. Formgiven av Edward van Vliet. Bra att veta om Develius soffa - Soffan är modulär.- Enkel att montera.- Slitstark, elegant klädsel.- Stadig konstruktion.- Modern design med en lyxig, lounge look.- Soffan finns i olika utföranden. Hur bör du ta hand om soffan?- För mer information ladda ned PDF.
 • Develius Soffa Modulär Fiord 151, Konfiguration B

  develius soffa modulär fiord 151, konfiguration b
  Develius soffa från &tradition med en minimalistisk, elegant design. Den har stora, mysiga sittkuddar i högdensitetsskum med nozagfjädrar för optimal komfort och praktiska dekorationskuddar för att addera en extra dimension till designen. Den har en högkvalitativ klädsel i ull och polyester med en lyxig look och hotellkänsla. Formgiven av Edward van Vliet. Bra att veta om Develius soffa - Soffan är modulär.- Enkel att montera.- Slitstark, elegant klädsel.- Stadig konstruktion.- Modern design med en lyxig, lounge look.- Soffan finns i olika utföranden. Hur bör du ta hand om soffan?- För mer information ladda ned PDF.
 • Fly Sc10 Fåtölj, Vitoljad Ek / Hot Madison 094 Grey-Beige

  fly sc10 fåtölj, vitoljad ek / hot madison 094 grey-beige
  Fly Sc10 fåtölj från &tradition med en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i ek med mjuka linjer och en luftig känsla och lösa kuddar i skum och fjäder för bästa komfort med högkvalitativa klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Fly Sc10 fåtölj - Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Fåtöljen finns i olika utföranden.- Kombinera fåtöljen med en Fly soffa från &tradition.- Längd: 730 mm.- Djup: 700 mm.- Höjd: 700 mm.- Vikt: 22 kg. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- För mer information ladda ned PDF.
 • In Between SK15 Soffbord 90cm, Vitoljad Ek

  in between sk15 soffbord 90cm, vitoljad ek
  In Between SK15 soffbord från &tradition med en elegant design i massiv ek med mjuka linjer och en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between SK15 soffbord - Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- Uppskattas för den klassiska, användbara designen.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera soffbordet med en stol från &tradition. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF.
 • Mezcla Soffbord JH20, Travertin / Krom / Lera

  mezcla soffbord jh20, travertin / krom / lera
  Mezcla soffbord från &tradition med en modern, monumental design perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Bordet har en bordsskiva med eleganta, exklusiva material och ett cylindriskt, hållbart underrede i pulverlackerat stål. En praktisk design som ger mer utrymme för benen. Formgiven av Jaime Hayon. Bra att veta om Mezcla soffbord - Kontrasterande, vacker kombination.- Exklusiva material.- Soffbordet finns i olika utföranden.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 400 mm.- Diameter: 800 mm.- Filttassar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om soffbordet?- För mer information ladda ned PDF.
 • Develius Soffa Modulär Fiord 151, Konfiguration D

  develius soffa modulär fiord 151, konfiguration d
  Develius soffa från &tradition med en minimalistisk, elegant design. Den har stora, mysiga sittkuddar i högdensitetsskum med nozagfjädrar för optimal komfort och praktiska dekorationskuddar för att addera en extra dimension till designen. Den har en högkvalitativ klädsel i ull och polyester med en lyxig look och hotellkänsla. Formgiven av Edward van Vliet. Bra att veta om Develius soffa - Soffan är modulär.- Enkel att montera.- Slitstark, elegant klädsel.- Stadig konstruktion.- Modern design med en lyxig, lounge look.- Soffan finns i olika utföranden. Hur bör du ta hand om soffan?- För mer information ladda ned PDF.
 • Little Petra Loungestol Vb1, Vitoljad Ek / Fårskinn Moonlight

  little petra loungestol vb1, vitoljad ek / fårskinn moonlight
  Lilla Petra loungestol från &tradition med en underbar, minimalistisk design. Den har en mjuk, organisk form med en omfamnande, mysig känsla och en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort. Den har ben i vitpigmenterad ek perfekta för det moderna hemmet. Formgiven av Viggo Boesen. Bra att veta om Lilla Petra loungestol - Djup: 830 mm.- Bredd: 790 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 20 kg.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Uppskattas för den klassiska funkisstilen.- Originaldesign från 1938.- Prisbelönt stol.- Petite modell. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Little Petra Soffa Vb2, Vitoljad Ek / Fårskinn Sahara

  little petra soffa vb2, vitoljad ek / fårskinn sahara
  Little Petra soffa från &tradition med en underbar, minimalistisk design. Den har mjuka, organiska former med en omfamnande, mysig känsla och en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort. Den har ben i oljad valnöt och en underbar klädsel i fårskinn. Formgiven av Viggo Boesen. Bra att veta om Little Petra soffa - Djup: 800 mm.- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 35 kg.- Soffan finns i olika utföranden.- Uppskattas för den klassiska funkisstilen.- Originaldesign från 1938.- Genuint hantverk.- Prisbelönt design.- Petite modell. Hur bör du ta hand om soffan?- För mer information ladda ned PDF.
 • Patch HW1 Bord 180x90, Mässing / Beige Arizona / Oljad Ek

  patch hw1 bord 180x90, mässing / beige arizona / oljad ek
  Patch HW1 bord från &tradition med en minimalistisk, vacker design. Det har rena, enkla linjer med rundade hörn och mässingdetaljer och en ram i massivt trä med kanter i fanér. Det har en modern, stilren bordsskiva i nanolaminat och en smart, utdragbar funktion med en generös iläggsskiva perfekt för långa middagar runt matbordet. Välj mellan olika färger och storlekar. Iläggsskiva : 1 m. Formgiven av Hee Welling. Bra att veta om Patch HW1 bord - Moderna, hållbara material.- Bordet kommer i olika storlekar.- Utdragbar bordsskiva med en butterflykonstruktion.- Vikt: 63,3 kg.- Bredd: 900 mm.- Längd: 1800 mm.- Höjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF.
 • Little Petra Soffa Vb2, Vitoljad Ek / Fårskinn Moonlight

  little petra soffa vb2, vitoljad ek / fårskinn moonlight
  Little Petra soffa från &tradition med en underbar, minimalistisk design. Den har mjuka, organiska former med en omfamnande, mysig känsla och en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort. Den har ben i oljad valnöt och en underbar klädsel i fårskinn. Formgiven av Viggo Boesen. Bra att veta om Little Petra soffa - Djup: 800 mm.- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 35 kg.- Soffan finns i olika utföranden.- Uppskattas för den klassiska funkisstilen.- Originaldesign från 1938.- Genuint hantverk.- Prisbelönt design.- Petite modell. Hur bör du ta hand om soffan?- För mer information ladda ned PDF.
 • Little Petra Soffa Vb2, Oljad Valnöt / Fårskinn Sahara

  little petra soffa vb2, oljad valnöt / fårskinn sahara
  Little Petra soffa från &tradition med en underbar, minimalistisk design. Den har mjuka, organiska former med en omfamnande, mysig känsla och en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort. Den har ben i oljad valnöt och en underbar klädsel i fårskinn. Formgiven av Viggo Boesen. Bra att veta om Little Petra soffa - Djup: 800 mm.- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 35 kg.- Soffan finns i olika utföranden.- Uppskattas för den klassiska funkisstilen.- Originaldesign från 1938.- Genuint hantverk.- Prisbelönt design.- Petite modell. Hur bör du ta hand om soffan?- För mer information ladda ned PDF.
 • Lato Bord Ø40, Emparador Marble

  lato bord ø40, emparador marble
  Lato bord från &tradition med en skulpturell, poetisk design. Det har en stilren bordsskiva i pulverlackerad metall med ett slankt stativ och en fot i exklusiv, halvmatt marmor med en oval, mjuk form perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Luca Nichetto. Bra att veta om Lato bord - Bordet är elegant.- Exklusiva material.- Vikt: 19,5 kg.- Höjd: 550 mm.- Diameter: 400 mm. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF.
 • Wulff ATD2 Loungestol, Oak/karakorum 003

  wulff atd2 loungestol, oak/karakorum 003
  Wulff ATD2 loungestol från &tradition med ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har ben i ek med en ram i massiv bok och plywood och en fyllning i skum och polyester och en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Bra att veta om Wulff ATD2 loungestol - Från kollektionen Wulff.- Tillverkad av ek.- Vackra detaljer.- Behaglig komfort.- Konstnärlig form.- Loungestolen kommer i olika färger.
 • Lato LN8 Bord 40 cm, Crema Diva

  lato ln8 bord 40 cm, crema diva
  Lato LN8 bord från &tradition med en skulpturell, vacker design. Det har en stilren bordsskiva i trä med ett slankt stativ som smälter harmoniskt in i hemmet och en fot i exklusiv, halvmatt marmor med en oval, mjuk form. Formgiven av Luca Nichetto. Bra att veta om Lato LN8 bord - Bordet är elegant.- Exklusiva material.- Bordet kommer i olika färger.- Vikt: 19,5 kg.- Höjd: 550 mm.- Diameter: 400 mm. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF.
 • Pavilion AV17 Skrivbord, Mushroom / Oak / Chrome Leg

  pavilion av17 skrivbord, mushroom / oak / chrome leg
  Pavilion AV17 skrivbord från &tradition med en kompakt design perfekt för hemmet såväl som på kontoret. Det har en avskalad estetik med nätta ben i stål och en tunn bordsskiva i linoleum i olika färger att välja mellan och rundade former med en kant på baksidan för optimal användarupplevelse. För mer information ladda ned PDF. Formgiven av Anderssen & Voll. Bra att veta om Pavilion AV17 skrivbord - Från kollektionen Pavilion.- Skrivbordet finns i olika utföranden.- Finns även som en stol.- Denna produkt levereras omonterad.- Vikt: 24,2 kg.
 • Wulff ATD2 Loungestol, Oak/karandash 005

  wulff atd2 loungestol, oak/karandash 005
  Wulff ATD2 loungestol från &tradition med ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har ben i ek med en ram i massiv bok och plywood och en fyllning i skum och polyester och en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Bra att veta om Wulff ATD2 loungestol - Från kollektionen Wulff.- Tillverkad av ek.- Vackra detaljer.- Behaglig komfort.- Konstnärlig form.- Loungestolen kommer i olika färger.
 • Fly sittpuff SC9 ljus oljad ek + beige tyg

  fly sittpuff sc9 ljus oljad ek + beige tyg
 • Drawn stol HM4 med armstöd Valnöt

  drawn stol hm4 med armstöd valnöt
 • Drop Leaf soffbord HM5 Valnöt

  drop leaf soffbord hm5 valnöt
 • In Between soffbord SK13 Ø48 cm Black lacquered oak

  in between soffbord sk13 ø48 cm black lacquered oak
 • In Between soffbord SK13 Ø48 cm Smoked oiled oak

  in between soffbord sk13 ø48 cm smoked oiled oak
 • In Between soffbord SK13 Ø48 cm White oiled oak

  in between soffbord sk13 ø48 cm white oiled oak
 • In Between soffbord SK14 Ø60 cm Black lacquered oak

  in between soffbord sk14 ø60 cm black lacquered oak
 • In Between soffbord SK15 Ø90 cm Black lacquered oak

  in between soffbord sk15 ø90 cm black lacquered oak
 • In Between soffbord SK15 Ø90 cm White oiled oak

  in between soffbord sk15 ø90 cm white oiled oak
 • Pavilion Av9 Barstol, Lackad Ek

  pavilion av9 barstol, lackad ek
  Pavilion Av9 barstol från &tradition med ett luftigt, graciöst utseende. Pallen har en slank stomme i stål och en vacker sits i fanér med en slitstark finish i lack. Den har en enkel, lätt design en blandning av funktion och minimalism. Formgiven av Anderssen & Voll. Bra att veta om Pavilion Av9 barstol - Barstolen finns i olika utföranden.- Finns även med låg sitthöjd.- Inspirerad av modernism.- Barstolen är graciös.- Dansk, stilren design.- Plasttassar ingår.- Djup: 500 mm.- Bredd: 520 mm.- Höjd: 950 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Little Petra ATD1 Fotpall, Oljad Valnöt / Fårskinn Moonlight

  little petra atd1 fotpall, oljad valnöt / fårskinn moonlight
  Little Petra ATD1 fotpall från &tradition med en vacker design med mjuka, organiska linjer. Den har en ram i bok och plywood med en bekväm sits i skum och polyesterfiber och eleganta, rundade ben i massivt trä med en underbar klädsel i fårskinn perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Formgiven av And Tradition. Bra att veta om Little Petra ATD1 fotpall - Kombinera fotpallen med en bekväm loungestol från &tradition.- Fotpallen kommer i olika färger.- Hållbara, naturliga material.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 530 mm.- Bredd: 530 mm.- Höjd: 380 mm. Hur bör du ta hand om fotpallen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Drop Leaf HM6 Matbord, Oljad Valnöt

  drop leaf hm6 matbord, oljad valnöt
  Drop Leaf HM6 matbord från &tradition med en underbar, organisk form med en praktisk, hopfällbar funktion. Det är tillverkat av massivt trä med en vacker, len finish och mässingdetaljer som smälter harmoniskt in i hemmet. Formgiven av Hvidt & Mølgaard. Bra att veta om Drop Leaf HM6 matbord - Matbordet finns i olika utföranden.- Genuint hantverk.- Hopfällbar funktion.- Originaldesign från 1956.- Djup: 1420 mm.- Bredd: 1630 mm.- Höjd: 730 mm. Hur bör du ta hand om matbordet?- För mer information ladda ned PDF.
 • In Between Barstol Sk8, Svartlackad Ek / Fiord 191

  in between barstol sk8, svartlackad ek / fiord 191
  In Between barstol från &tradition med en stilren design. Pallen har en elegant, bekväm sits med ett hållbart tyg i ull och nylon och ben. Den har armstöd i massiv ek med hantverksmässiga detaljer. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between barstol - Barstolen är högkvalitativ.- Genuina material.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Barstolen finns i olika utföranden.- Den här barstolen är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av skandinaviskt hantverk.- Djup: 540 mm.- Bredd: 580 mm.- Höjd: 920 mm.- Vikt: 7 kg. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • In Between Barstol Sk7, Svartlackad Ek

  in between barstol sk7, svartlackad ek
  In Between barstol från &tradition med en stilren, elegant design. Pallen har en formgjuten sits i ekfanér med ben, armstöd i massiv ek och vackra detaljer perfekta för designälskaren. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between barstol - Barstolen är högkvalitativ.- Genuina material.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Barstolen finns i olika utföranden.- Den här barstolen är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av skandinaviskt hantverk.- Djup: 540 mm.- Bredd: 580 mm.- Höjd: 920 mm.- Vikt: 6,5 kg. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Fly Soffbord SC5 Oljad Ek / Vit Marmor

  fly soffbord sc5 oljad ek / vit marmor
  Fly soffbord från &tradition med en elegant design som adderar det lilla extra till omgivningen. Bordet har en vacker, lyxig bordsskiva i marmor med ett hållbart underrede i oljad ek perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Fly soffbord - Bredd: 600 mm.- Höjd: 260 mm.- Längd: 1200 mm.- Uppskattas för de exklusiva, hållbara materialen.- Soffbordet finns i olika utföranden. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.
 • In Between Barstol Sk9, Oljad Ek

  in between barstol sk9, oljad ek
  In Between barstol från &tradition med en stilren, elegant design. Pallen har en formgjuten sits i ekfanér för bästa komfort med ben, armstöd i massiv ek och vackra, genomtänkta detaljer perfekta för designälskaren. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between barstol - Genuina material.- Barstolen är högkvalitativ.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Barstolen finns i olika utföranden.- Den här barstolen är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av skandinaviskt hantverk.- Djup: 540 mm.- Bredd: 580 mm.- Höjd: 1020 mm.- Vikt: 7 kg. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Pavilion Av9 Barstol, Lackad Valnöt

  pavilion av9 barstol, lackad valnöt
  Pavilion Av9 barstol från &tradition med ett luftigt, graciöst utseende. Pallen har en slank stomme i stål och en vacker sits i fanér med en slitstark finish i lack. Den har en enkel, lätt design en blandning av funktion och minimalism. Formgiven av Anderssen & Voll. Bra att veta om Pavilion Av9 barstol - Barstolen finns i olika utföranden.- Finns även med låg sitthöjd.- Inspirerad av modernism.- Barstolen är graciös.- Dansk, stilren design.- Plasttassar ingår.- Djup: 500 mm.- Bredd: 520 mm.- Höjd: 950 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Little Petra VB1, Loungestol Set, Vitoljad Ek / Sheepskin Sahara

  little petra vb1, loungestol set, vitoljad ek / sheepskin sahara
  Little Petra VB1 loungestol från &tradition med en elegant funkisstil med mjuka, organiska former och naturliga material. Loungestolen har vackra, rundade ben i solitt trä och en ram i massiv bok och plywood. Den har en sits i skum och vadd för bästa komfort och en klädsel i hållbart fårskinn med en varm, omfamnande känsla perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Viggo Boesen & And Tradition. Bra att veta om Little Petra VB1 loungestolen - Fotpall ingår.- Originaldesign från 1938.- Little Petra VB1 är också omtyckt för den behändiga storleken.- Loungestolen kommer i olika färger.
 • Boomerang HM2 Loungestol, Vitoljad Ek / Nvsr T18011-002

  boomerang hm2 loungestol, vitoljad ek / nvsr t18011-002
  Boomerang HM2 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och ett ryggstöd med en optimal lutning. Den har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM2 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • In Between SK14 Soffbord 60cm, Vitoljad Ek

  in between sk14 soffbord 60cm, vitoljad ek
  In Between SK14 soffbord från &tradition med en elegant design i massiv ek med mjuka linjer och en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between SK14 soffbord - Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- Uppskattas för den klassiska, användbara designen.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera soffbordet med en stol från &tradition. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF.
 • In Between SK13 Soffbord 48cm, Vitoljad Ek

  in between sk13 soffbord 48cm, vitoljad ek
  In Between SK13 soffbord från &tradition med en elegant design i massiv ek med mjuka linjer och en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between SK13 soffbord - Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- Uppskattas för den klassiska, användbara designen.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera soffbordet med en stol från &tradition. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF.
 • Boomerang HM1 Loungestol, Vitoljad Ek / Karakorum 003

  boomerang hm1 loungestol, vitoljad ek / karakorum 003
  Boomerang HM1 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och ett ryggstöd med en optimal lutning. Den har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM1 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Finns även med armstöd.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Pavilion Av7 Barstol, Svartlackad Ek

  pavilion av7 barstol, svartlackad ek
  Pavilion Av7 barstol från &tradition med ett luftigt, graciöst utseende. Pallen har en slank stomme i stål och en vacker sits i fanér med en slitstark finish i lack. Den har en enkel, lätt design en blandning av funktion och minimalism. Formgiven av Anderssen & Voll. Bra att veta om Pavilion Av7 barstol - Barstolen finns i olika utföranden.- Finns även med hög sitthöjd.- Inspirerad av modernism.- Barstolen är graciös.- Dansk, stilren design.- Plasttassar ingår.- Djup: 480 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 850 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Rely Stol HW24 Swivel, Bronsad / Karakorum 003 Beige

  rely stol hw24 swivel, bronsad / karakorum 003 beige
  Rely stol från &tradition med en tidlös, klassisk design perfekt för det moderna hemmakontoret. Stolen har ett praktiskt snurrunderrede i stål med en elegant finish och hjul samt en ergonomisk, mjuk sits med en exklusiv, högkvalitativ klädsel. Den har ett stilrent utseende med en hög komfort, en blandning av funktion och minimalism. Formgiven av Hee Welling. Bra att veta om Rely stol - Med snurrunderrede.- Stolen finns i olika utföranden.- Kombinera stolen med en skrivbordslampa från &tradition.- Rely uppskattas för de miljövänliga materialen och den tidlösa, funktionella designen. Hur bör du ta hand om stolen? - För mer information ladda ned PDF.
 • In Between SK15 Soffbord 90cm, Svart Lackad Ek

  in between sk15 soffbord 90cm, svart lackad ek
  In Between SK15 soffbord från &tradition med en elegant design i massiv ek med mjuka linjer och en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between SK15 soffbord - Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- Uppskattas för den klassiska, användbara designen.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera soffbordet med en stol från &tradition. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF.
 • In Between SK14 Soffbord 60cm, Smoked Oak

  in between sk14 soffbord 60cm, smoked oak
  In Between SK14 soffbord från &tradition med en elegant design i massiv ek med mjuka linjer och en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between SK14 soffbord - Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- Uppskattas för den klassiska, användbara designen.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera soffbordet med en stol från &tradition. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF.
 • Develius Soffa Modulär Fiord 151, Konfiguration G

  develius soffa modulär fiord 151, konfiguration g
  Develius soffa från &tradition med en minimalistisk, elegant design. Den har stora, mysiga sittkuddar i högdensitetsskum med nozagfjädrar för optimal komfort och praktiska dekorationskuddar för att addera en extra dimension till designen. Den har en högkvalitativ klädsel i ull och polyester med en lyxig look och hotellkänsla. Formgiven av Edward van Vliet. Bra att veta om Develius soffa - Soffan är modulär.- Enkel att montera.- Slitstark, elegant klädsel.- Stadig konstruktion.- Modern design med en lyxig, lounge look.- Soffan finns i olika utföranden. Hur bör du ta hand om soffan?- För mer information ladda ned PDF.
 • Pinwheel HM7 Bord, Vitoljad Ek

  pinwheel hm7 bord, vitoljad ek
  Pinwheel HM7 bord från &tradition med en mångsidig design. Det har en bordsskiva i massivt trä med halvmatta ben i mässing perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Kan också placeras i grupp. Formgiven av Hvidt & Mølgaard. Bra att veta om Pinwheel HM7 bord - Bordet är mångsidigt.- Originaldesign från 1953.- Hållbara material.- Djup: 650 mm.- Bredd: 650 mm.- Höjd: 430 mm. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF.
 • Boomerang HM2 Loungestol, Vitoljad Ek / Duke 004

  boomerang hm2 loungestol, vitoljad ek / duke 004
  Boomerang HM2 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och ett ryggstöd med en optimal lutning. Den har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM2 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • In Between SK14 Soffbord 60cm, Svart Lackad Ek

  in between sk14 soffbord 60cm, svart lackad ek
  In Between SK14 soffbord från &tradition med en elegant design i massiv ek med mjuka linjer och en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between SK14 soffbord - Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- Uppskattas för den klassiska, användbara designen.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera soffbordet med en stol från &tradition. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF.
 • Develius Soffa Modulär Fiord 151, Konfiguration I

  develius soffa modulär fiord 151, konfiguration i
  Develius soffa från &tradition med en minimalistisk, elegant design. Den har stora, mysiga sittkuddar i högdensitetsskum med nozagfjädrar för optimal komfort och praktiska dekorationskuddar för att addera en extra dimension till designen. Den har en högkvalitativ klädsel i ull och polyester med en lyxig look och hotellkänsla. Formgiven av Edward van Vliet. Bra att veta om Develius soffa - Soffan är modulär.- Enkel att montera.- Slitstark, elegant klädsel.- Stadig konstruktion.- Modern design med en lyxig, lounge look.- Soffan finns i olika utföranden. Hur bör du ta hand om soffan?- För mer information ladda ned PDF.
 • Little Petra Loungestol Vb1, Vitoljad Ek / Fårskinn Sahara

  little petra loungestol vb1, vitoljad ek / fårskinn sahara
  Lilla Petra loungestol från &tradition med en underbar, minimalistisk design. Den har en mjuk, organisk form med en omfamnande, mysig känsla och en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort. Den har ben i vitpigmenterad ek perfekta för det moderna hemmet. Formgiven av Viggo Boesen. Bra att veta om Lilla Petra loungestol - Djup: 830 mm.- Bredd: 790 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 20 kg.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Uppskattas för den klassiska funkisstilen.- Originaldesign från 1938.- Prisbelönt stol.- Petite modell. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Boomerang HM2 Loungestol, Vitoljad Ek / Loop Cream K5042

  boomerang hm2 loungestol, vitoljad ek / loop cream k5042
  Boomerang HM2 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och ett ryggstöd med en optimal lutning. Den har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM2 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • In Between Barstol Sk8, Oljad Ek / Fiord 251

  in between barstol sk8, oljad ek / fiord 251
  In Between barstol från &tradition med en stilren design. Pallen har en elegant, bekväm sits med ett hållbart tyg i ull och nylon och ben. Den har armstöd i massiv ek med hantverksmässiga detaljer. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between barstol - Barstolen är högkvalitativ.- Genuina material.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Barstolen finns i olika utföranden.- Den här barstolen är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av skandinaviskt hantverk.- Djup: 540 mm.- Bredd: 580 mm.- Höjd: 920 mm.- Vikt: 7 kg. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Develius Soffa Modulär Fiord 151, Konfiguration H

  develius soffa modulär fiord 151, konfiguration h
  Develius soffa från &tradition med en minimalistisk, elegant design. Den har stora, mysiga sittkuddar i högdensitetsskum med nozagfjädrar för optimal komfort och praktiska dekorationskuddar för att addera en extra dimension till designen. Den har en högkvalitativ klädsel i ull och polyester med en lyxig look och hotellkänsla. Formgiven av Edward van Vliet. Bra att veta om Develius soffa - Soffan är modulär.- Enkel att montera.- Slitstark, elegant klädsel.- Stadig konstruktion.- Modern design med en lyxig, lounge look.- Soffan finns i olika utföranden. Hur bör du ta hand om soffan?- För mer information ladda ned PDF.
 • In Between SK13 Soffbord 48cm, Rökt Oljad Ek

  in between sk13 soffbord 48cm, rökt oljad ek
  In Between SK13 soffbord från &tradition med en elegant design i massiv ek med mjuka linjer och en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between SK13 soffbord - Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- Uppskattas för den klassiska, användbara designen.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera soffbordet med en stol från &tradition. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF.
 • Develius Soffa Modulär Fiord 151, Konfiguration F

  develius soffa modulär fiord 151, konfiguration f
  Develius soffa från &tradition med en minimalistisk, elegant design. Den har stora, mysiga sittkuddar i högdensitetsskum med nozagfjädrar för optimal komfort och praktiska dekorationskuddar för att addera en extra dimension till designen. Den har en högkvalitativ klädsel i ull och polyester med en lyxig look och hotellkänsla. Formgiven av Edward van Vliet. Bra att veta om Develius soffa - Soffan är modulär.- Enkel att montera.- Slitstark, elegant klädsel.- Stadig konstruktion.- Modern design med en lyxig, lounge look.- Soffan finns i olika utföranden. Hur bör du ta hand om soffan?- För mer information ladda ned PDF.
 • Develius Soffa Modulär Fiord 151, Konfiguration E

  develius soffa modulär fiord 151, konfiguration e
  Develius soffa från &tradition med en minimalistisk, elegant design. Den har stora, mysiga sittkuddar i högdensitetsskum med nozagfjädrar för optimal komfort och praktiska dekorationskuddar för att addera en extra dimension till designen. Den har en högkvalitativ klädsel i ull och polyester med en lyxig look och hotellkänsla. Formgiven av Edward van Vliet. Bra att veta om Develius soffa - Soffan är modulär.- Enkel att montera.- Slitstark, elegant klädsel.- Stadig konstruktion.- Modern design med en lyxig, lounge look.- Soffan finns i olika utföranden. Hur bör du ta hand om soffan?- För mer information ladda ned PDF.
 • Pavilion Av7 Barstol, Lackad Ek

  pavilion av7 barstol, lackad ek
  Pavilion Av7 barstol från &tradition med ett luftigt, graciöst utseende. Pallen har en slank stomme i stål och en vacker sits i fanér med en slitstark finish i lack. Den har en enkel, lätt design en blandning av funktion och minimalism. Formgiven av Anderssen & Voll. Bra att veta om Pavilion Av7 barstol - Barstolen finns i olika utföranden.- Finns även med hög sitthöjd.- Inspirerad av modernism.- Barstolen är graciös.- Dansk, stilren design.- Plasttassar ingår.- Djup: 480 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 850 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Fly Soffbord SC4 Rökt Oljad Ek / Svart Marmor

  fly soffbord sc4 rökt oljad ek / svart marmor
  Fly soffbord från &tradition med en elegant design som adderar det lilla extra till omgivningen. Bordet har en vacker, lyxig bordsskiva i marmor med ett hållbart underrede i oljad ek perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Fly soffbord - Bredd: 800 mm.- Höjd: 260 mm.- Längd: 800 mm.- Uppskattas för de exklusiva, hållbara materialen.- Soffbordet finns i olika utföranden. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.
 • Fly Sc1 Fåtölj, Vitoljad Ek / Hot Madison 094 Grey-Beige

  fly sc1 fåtölj, vitoljad ek / hot madison 094 grey-beige
  Fly Sc1 fåtölj från &tradition med en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i ek med mjuka linjer och en luftig känsla och lösa kuddar i skum och fjäder med en högkvalitativ klädsel. Den har en bekväm sits för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Fly Sc1 fåtölj - Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Fåtöljen finns i olika utföranden.- Kombinera fåtöljen med en Fly soffa från &tradition.- Avtagbar klädsel.- Längd: 870 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 700 mm.- Vikt: 30 kg. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Catch Jh13 Fåtölj, Svart Underrede / Hallingdal 65/224

  catch jh13 fåtölj, svart underrede / hallingdal 65/224
  Catch JH13 fåtölj från &tradition med en härlig, mjuk form perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Stolen har öppna, välkomnande armar med en omfamnande känsla och en perfekt, bakåtlutad rygg och en mjuk sits i högdensitetsskum för bästa komfort med vackra, högkvalitativa tyg. Den har ett pulverlackerat underrede i stål. Formgiven av Jaime Hayon. Bra att veta om Catch JH13 fåtölj - Lekfull, iögonfallande design.- Fåtöljen finns i olika utföranden.- Stadigt underrede.- Optimal komfort med en avslappnad look.- Skyddande plasttassar ingår.- Djup: 920 mm.- Bredd: 820 mm.- Höjd: 860 mm. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Loafer Sc23 Fåtölj, Velvet 13 Ivory

  loafer sc23 fåtölj, velvet 13 ivory
  Loafer Sc23 fåtölj från &tradition med en futuristisk, cool design. Stolen har en stadig stomme i trä och polyesterfiber och en mjuk, omfamnande sits med en exklusiv klädsel i sammet för att få den där lyxiga hotellkänslan. Välj mellan olika färger. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Loafer Sc23 fåtölj - Lyxig look.- Loungemöbel.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Kan också placeras i grupp.- Djup: 650 mm.- Bredd: 700 mm.- Höjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Develius Soffa Modulär Fiord 151, Konfiguration C

  develius soffa modulär fiord 151, konfiguration c
  Develius soffa från &tradition med en minimalistisk, elegant design. Den har stora, mysiga sittkuddar i högdensitetsskum med nozagfjädrar för optimal komfort och praktiska dekorationskuddar för att addera en extra dimension till designen. Den har en högkvalitativ klädsel i ull och polyester med en lyxig look och hotellkänsla. Formgiven av Edward van Vliet. Bra att veta om Develius soffa - Soffan är modulär.- Enkel att montera.- Slitstark, elegant klädsel.- Stadig konstruktion.- Modern design med en lyxig, lounge look.- Soffan finns i olika utföranden. Hur bör du ta hand om soffan?- För mer information ladda ned PDF.
 • In Between SK13 Soffbord 48cm, Svart Lackad Ek

  in between sk13 soffbord 48cm, svart lackad ek
  In Between SK13 soffbord från &tradition med en elegant design i massiv ek med mjuka linjer och en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between SK13 soffbord - Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- Uppskattas för den klassiska, användbara designen.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera soffbordet med en stol från &tradition. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF.
 • Palette Jh9 Skrivbord, Nero Merquina / Grågrön Ask

  palette jh9 skrivbord, nero merquina / grågrön ask
  Palette Jh9 skrivbord från &tradition med en spännande, sofistikerad design perfekt för det moderna hemmakontoret. Det har en organisk form med en elegant känsla som aldrig går ur tiden och två kontrasterande, exklusiva bordsskivor i askfanér och marmor. Det har ett slankt, luftigt underrede i pulverlackerat stål. Formgiven av Jaime Hayon. Bra att veta om Palette Jh9 skrivbord - Innovativ form.- Bordsskivor i olika storlekar.- Exklusiva, kontrasterande material.- Skrivbordet finns i olika utföranden.- Bredd: 620 mm.- Höjd: 830 mm.- Längd: 1460 mm.- Vikt: 22 kg. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- För mer information ladda ned PDF.
 • Rely Stol HW23 Swivel, Svart / Silk 0842

  rely stol hw23 swivel, svart / silk 0842
  Rely stol från &tradition med en tidlös, klassisk design perfekt för det moderna hemmakontoret. Stolen har ett praktiskt snurrunderrede i stål med en elegant finish och hjul samt en ergonomisk, mjuk sits med en exklusiv, högkvalitativ klädsel. Den har ett stilrent utseende med en hög komfort en blandning av funktion och minimalism. Formgiven av Hee Welling. Bra att veta om Rely stol - Med snurrunderrede.- Stolen finns i olika utföranden.- Kombinera stolen med en skrivbordslampa från &tradition.- Rely uppskattas för de miljövänliga materialen och den tidlösa, funktionella designen. Hur bör du ta hand om stolen? - För mer information ladda ned PDF.
 • Drop Leaf HM5 Soffbord, Oljad Valnöt

  drop leaf hm5 soffbord, oljad valnöt
  Drop Leaf HM5 soffbord från &tradition med en underbar, organisk form med en praktisk, hopfällbar funktion. Bordet är tillverkat av massivt trä med en vacker, len finish och mässingdetaljer som smälter harmoniskt in i hemmet. Formgiven av Hvidt & Mølgaard. Bra att veta om Drop Leaf HM5 soffbord - Kan även användas som ett sidobord.- Soffbordet finns i olika utföranden.- Genuint hantverk.- Hopfällbar funktion.- Originaldesign från 1956.- Djup: 780 mm.- Bredd: 800 mm.- Höjd: 560 mm. Hur bör du ta hand om soffbordet?- För mer information ladda ned PDF.
 • Drawn stol HM3 Vitoljad ek

  drawn stol hm3 vitoljad ek
 • Pinwheel sidobord HM7 Vitoljad ek

  pinwheel sidobord hm7 vitoljad ek
 • In Between soffbord SK23 50x110 cm Svartlackerad ek

  in between soffbord sk23 50x110 cm svartlackerad ek
 • Palette Jh26 Sidobord, Nero Merquina / Valnötsfanér

  palette jh26 sidobord, nero merquina / valnötsfanér
  Palette Jh26 sidobord från &tradition med en spännande, sofistikerad design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det har en organisk form med en elegant känsla som aldrig går ur tiden och två kontrasterande, exklusiva bordsskivor i marmor och fanér. Det har ett slankt, luftigt underrede i pulverlackerat stål. Formgiven av Jaime Hayon. Bra att veta om Palette Jh26 sidobord - Innovativ form.- Bordsskivor i olika storlekar.- Exklusiva, kontrasterande material.- Sidobordet finns i olika utföranden.- Bredd: 470 mm.- Höjd: 670 mm.- Djup: 460 mm.- Vikt: 10 g. Hur bör du ta hand om sidobordet?- För mer information ladda ned PDF.
 • Pavilion Loungestol AV11, Karakorum 003/ Purple 111

  pavilion loungestol av11, karakorum 003/ purple 111
  Pavilion loungestol från &tradition med en avslappnad, modern design perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Den har en böljande, repliknande stomme i böjt stål och en formgjuten sits i fanér och högdensitetsskum för bästa komfort. Den har ett något bakåtlutande ryggstöd och en elegant, lyxig klädsel. Bra att veta om Pavilion loungestol - Lyxig, elegant design med ett luftigt utseende.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Generös sits.- Djup: 650 mm.- Höjd: 700 mm.- Längd: 690 mm.- Vikt: 6,5 kg. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Betty TK4 Bänk, Maroon

  betty tk4 bänk, maroon
  Betty TK4 bänk från &tradition med en ren, klassisk design perfekt för det moderna hemmet. Bänken har en vacker, lackerad stomme i massiv ek med en handgjord sits i linneband. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Formgiven av Thau & Kallio. Bra att veta om Betty TK4 bänk - Bänken finns i olika utföranden.- Bänken kommer i olika storlekar.- Filttassar ingår.
 • Pouf ATD1 Little Petra, Fotpall Karakorum / Vitoljad Ek

  pouf atd1 little petra, fotpall karakorum / vitoljad ek
  Pouf ATD1 Little Petra fotpall från &tradition med en elegant design. Fotpallen har en ram i massiv bok och plywood och en sits i skum och vadd. Den har vackra, rundade ben i solitt trä och en klädsel i slitstarkt, tidlöst tyg med en härlig känsla perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av And Tradition. Bra att veta om Pouf ATD1 Little Petra fotpallen - Fotpallen kommer i olika färger.- Kombinera fotpallen med en bekväm loungestol från &tradition.
 • Little Petra ATD1 Fotpall, Oljad Valnöt / Fårskinn Sahara

  little petra atd1 fotpall, oljad valnöt / fårskinn sahara
  Little Petra ATD1 fotpall från &tradition med en vacker design med mjuka, organiska linjer. Den har en ram i bok och plywood med en bekväm sits i skum och polyesterfiber och eleganta, rundade ben i massivt trä med en underbar klädsel i fårskinn perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Formgiven av And Tradition. Bra att veta om Little Petra ATD1 fotpall - Kombinera fotpallen med en bekväm loungestol från &tradition.- Fotpallen kommer i olika färger.- Hållbara, naturliga material.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 530 mm.- Bredd: 530 mm.- Höjd: 380 mm. Hur bör du ta hand om fotpallen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Catch Jh13 Fåtölj, Svart Underrede / Steelcut 2/655

  catch jh13 fåtölj, svart underrede / steelcut 2/655
  Catch JH13 fåtölj från &tradition med en härlig, mjuk form perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Stolen har öppna, välkomnande armar med en omfamnande känsla och en perfekt, bakåtlutad rygg och en mjuk sits i högdensitetsskum för bästa komfort med vackra, högkvalitativa tyg. Den har ett pulverlackerat underrede i stål. Formgiven av Jaime Hayon. Bra att veta om Catch JH13 fåtölj - Lekfull, iögonfallande design.- Fåtöljen finns i olika utföranden.- Stadigt underrede.- Optimal komfort med en avslappnad look.- Skyddande plasttassar ingår.- Djup: 920 mm.- Bredd: 820 mm.- Höjd: 860 mm. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Boomerang HM2 Loungestol, Vitoljad Ek / Karakorum 003

  boomerang hm2 loungestol, vitoljad ek / karakorum 003
  Boomerang HM2 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och ett ryggstöd med en optimal lutning. Den har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM2 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Pouf ATD1 Little Petra, Fotpall Vitoljad Ek / Sheepskin Sahara

  pouf atd1 little petra, fotpall vitoljad ek / sheepskin sahara
  Pouf ATD1 Little Petra fotpall från &tradition med en elegant design. Fotpallen har en ram i massiv bok och plywood och en sits i skum och vadd. Den har vackra, rundade ben i solitt trä och en klädsel i hållbart fårskinn med en mysig, varm känsla perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av And Tradition. Bra att veta om Pouf ATD1 Little Petra fotpallen - Fotpallen kommer i olika färger.- Kombinera fotpallen med en bekväm loungestol från &tradition.
 • In Between Barstol Sk8, Rökt Oljad Ek / Fiord 171

  in between barstol sk8, rökt oljad ek / fiord 171
  In Between barstol från &tradition med en stilren design. Pallen har en elegant, bekväm sits med ett hållbart tyg i ull och nylon och ben. Den har armstöd i massiv ek med hantverksmässiga detaljer. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between barstol - Barstolen är högkvalitativ.- Genuina material.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Barstolen finns i olika utföranden.- Den här barstolen är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av skandinaviskt hantverk.- Djup: 540 mm.- Bredd: 580 mm.- Höjd: 920 mm.- Vikt: 7 kg. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • In Between Barstol Sk7, Oljad Ek

  in between barstol sk7, oljad ek
  In Between barstol från &tradition med en stilren, elegant design. Pallen har en formgjuten sits i ekfanér med ben, armstöd i massiv ek och vackra detaljer perfekta för designälskaren. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between barstol - Barstolen är högkvalitativ.- Genuina material.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Barstolen finns i olika utföranden.- Den här barstolen är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av skandinaviskt hantverk.- Djup: 540 mm.- Bredd: 580 mm.- Höjd: 920 mm.- Vikt: 6,5 kg. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Catch Jh13 Fåtölj, Svart Underrede / Divina 3/944

  catch jh13 fåtölj, svart underrede / divina 3/944
  Catch JH13 fåtölj från &tradition med en härlig, mjuk form perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Stolen har öppna, välkomnande armar med en omfamnande känsla och en perfekt, bakåtlutad rygg och en mjuk sits i högdensitetsskum för bästa komfort med vackra, högkvalitativa tyg. Den har ett pulverlackerat underrede i stål. Formgiven av Jaime Hayon. Bra att veta om Catch JH13 fåtölj - Lekfull, iögonfallande design.- Fåtöljen finns i olika utföranden.- Stadigt underrede.- Optimal komfort med en avslappnad look.- Skyddande plasttassar ingår.- Djup: 920 mm.- Bredd: 820 mm.- Höjd: 860 mm. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Boomerang HM1 Loungestol, Vitoljad Ek / Duke 004

  boomerang hm1 loungestol, vitoljad ek / duke 004
  Boomerang HM1 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och ett ryggstöd med en optimal lutning. Den har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM1 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Finns även med armstöd.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Boomerang HM1 Loungestol, Vitoljad Ek / Loop Marine K5042

  boomerang hm1 loungestol, vitoljad ek / loop marine k5042
  Boomerang HM1 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och ett ryggstöd med en optimal lutning. Den har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM1 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Finns även med armstöd.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Little Petra VB1, Loungestol Set, Valnöt / Karakorum

  little petra vb1, loungestol set, valnöt / karakorum
  Little Petra VB1 loungestol från &tradition med en elegant funkisstil med mjuka, organiska former och naturliga material. Den har vackra, rundade ben i solitt trä och en ram i massiv bok och plywood. Den har en sits i skum och vadd för bästa komfort och en klädsel i slitstarkt tyg med en härlig känsla perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Viggo Boesen & And Tradition. Bra att veta om Little Petra VB1 loungestol - Fotpall ingår.- Originaldesign från 1938.- Little Petra VB1 är också omtyckt för den behändiga storleken.- Loungestolen kommer i olika färger.
 • Boomerang HM2 Loungestol, Vitoljad Ek / Loop Marine K5042

  boomerang hm2 loungestol, vitoljad ek / loop marine k5042
  Boomerang HM2 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och ett ryggstöd med en optimal lutning. Den har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM2 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Boomerang HM2 Loungestol, Valnöt / Nvsr T18011-002

  boomerang hm2 loungestol, valnöt / nvsr t18011-002
  Boomerang HM2 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM2 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Boomerang HM1 Loungestol, Valnöt / Nvsr T18011-002

  boomerang hm1 loungestol, valnöt / nvsr t18011-002
  Boomerang HM1 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM1 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Finns även med armstöd.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Betty TK4 Bänk, Twilight

  betty tk4 bänk, twilight
  Betty TK4 bänk från &tradition med en ren, klassisk design perfekt för det moderna hemmet. Bänken har en vacker, lackerad stomme i massiv ek med en handgjord sits i linneband. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Formgiven av Thau & Kallio. Bra att veta om Betty TK4 bänk - Bänken finns i olika utföranden.- Bänken kommer i olika storlekar.- Filttassar ingår.
 • Boomerang HM2 Loungestol, Valnöt / Hallingdal 130

  boomerang hm2 loungestol, valnöt / hallingdal 130
  Boomerang HM2 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM2 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Drop Leaf HM5 Soffbord, Vitoljad Ek

  drop leaf hm5 soffbord, vitoljad ek
  Drop Leaf HM5 soffbord från &tradition med en underbar, organisk form med en praktisk, hopfällbar funktion. Bordet är tillverkat av massivt trä med en vacker, len finish och mässingdetaljer som smälter harmoniskt in i hemmet. Formgiven av Hvidt & Mølgaard. Bra att veta om Drop Leaf HM5 soffbord - Kan även användas som ett sidobord.- Soffbordet finns i olika utföranden.- Genuint hantverk.- Hopfällbar funktion.- Originaldesign från 1956.- Djup: 780 mm.- Bredd: 800 mm.- Höjd: 560 mm. Hur bör du ta hand om soffbordet?- För mer information ladda ned PDF.
 • Betty TK5 Bänk , Maroon

  betty tk5 bänk , maroon
  Betty TK5 bänk från &tradition med en ren, klassisk design perfekt för det moderna hemmet. Bänken har en vacker, lackerad stomme i massiv ek med en handgjord sits i linneband. Formgiven av Thau & Kallio. Bra att veta om Betty TK5 bänk - Bänken finns i olika utföranden.- Bänken kommer i olika storlekar.- Filttassar ingår.- Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet.- Betty TK5 uppskattas för den skandinaviska designen och det genuina hantverket.
 • Pouf ATD1 Little Petra, Fotpall Vitoljad Ek / Sheepskin Moonlight

  pouf atd1 little petra, fotpall vitoljad ek / sheepskin moonlight
  Pouf ATD1 Little Petra fotpall från &tradition med en elegant design. Fotpallen har en ram i massiv bok och plywood och en sits i skum och vadd. Den har vackra, rundade ben i solitt trä och en klädsel i hållbart fårskinn med en mysig, varm känsla perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av And Tradition. Bra att veta om Pouf ATD1 Little Petra fotpallen - Fotpallen kommer i olika färger.- Kombinera fotpallen med en bekväm loungestol från &tradition.
 • Pouf ATD1 Little Petra, Fotpall Karakorum / Valnöt

  pouf atd1 little petra, fotpall karakorum / valnöt
  Pouf ATD1 Little Petra fotpall från &tradition med en elegant design. Fotpallen har en ram i massiv bok och plywood och en sits i skum och vadd. Den har vackra, rundade ben i solitt trä och en klädsel i slitstarkt, tidlöst tyg med en härlig känsla perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av And Tradition. Bra att veta om Pouf ATD1 Little Petra fotpallen - Fotpallen kommer i olika färger.- Kombinera fotpallen med en bekväm loungestol från &tradition.
 • Little Petra VB1, Loungestol Set, Vitoljad Ek / Sheepskin Moonlight

  little petra vb1, loungestol set, vitoljad ek / sheepskin moonlight
  Little Petra VB1 loungestol från &tradition med en elegant funkisstil med mjuka, organiska former och naturliga material. Loungestolen har vackra, rundade ben i solitt trä och en ram i massiv bok och plywood. Den har en sits i skum och vadd för bästa komfort och en klädsel i hållbart fårskinn med en varm, omfamnande känsla perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Viggo Boesen & And Tradition. Bra att veta om Little Petra VB1 loungestolen - Fotpall ingår.- Originaldesign från 1938.- Little Petra VB1 är också omtyckt för den behändiga storleken.- Loungestolen kommer i olika färger.
 • In Between SK23 Soffbord, Oljad ek

  in between sk23 soffbord, oljad ek
  In Between SK23 soffbord från &tradition i FSC-certifierat, massiv ek med en avskalad design för alla hem och stilar. Bordet har en rektangulär form med avtagbara ben för enkel montering. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between SK23 soffbord - Från kollektionen In Between.- Soffbordet kommer i olika färger.- Finns även som ett kvadratiskt soffbord.- Vikt: 11,3 kg. Hur bör du ta hand om soffbordet?- För mer information ladda ned PDF.
 • Betty TK4 Bänk, Natur

  betty tk4 bänk, natur
  Betty TK4 bänk från &tradition med en ren, klassisk design perfekt för det moderna hemmet. Bänken har en vacker, lackerad stomme i massiv ek med en handgjord sits i linneband. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Formgiven av Thau & Kallio. Bra att veta om Betty TK4 bänk - Bänken finns i olika utföranden.- Bänken kommer i olika storlekar.- Filttassar ingår.
 • Catch Jh14 Fåtölj, Svart Underrede / Hallingdal 65/130

  catch jh14 fåtölj, svart underrede / hallingdal 65/130
  Catch JH14 fåtölj från &tradition med en härlig, mjuk form perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Stolen har öppna, välkomnande armar med en omfamnande känsla och ett pulverlackerat underrede i stål. Den har en mjuk sits i högdensitetsskum för bästa komfort med vackra, högkvalitativa tyg och en perfekt, bakåtlutad rygg för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Formgiven av Jaime Hayon. Bra att veta om Catch JH14 fåtölj - Lekfull, iögonfallande design.- Fåtöljen finns i olika utföranden.- Slankt, graciöst underrede.- Optimal komfort med en avslappnad look.- Skyddande plasttassar ingår.- Djup: 920 mm.- Bredd: 820 mm.- Höjd: 860 mm. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Betty TK5 Bänk, Svart

  betty tk5 bänk, svart
  Betty TK5 bänk från &tradition med en ren, klassisk design perfekt för det moderna hemmet. Bänken har en vacker, lackerad stomme i massiv ek med en handgjord sits i linneband. Formgiven av Thau & Kallio. Bra att veta om Betty TK5 bänk - Bänken finns i olika utföranden.- Bänken kommer i olika storlekar.- Filttassar ingår.- Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet.- Betty TK5 uppskattas för den skandinaviska designen och det genuina hantverket.
 • Boomerang HM2 Loungestol, Valnöt / Duke 004

  boomerang hm2 loungestol, valnöt / duke 004
  Boomerang HM2 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM2 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Pinwheel HM7 Bord, Oljad Valnöt

  pinwheel hm7 bord, oljad valnöt
  Pinwheel HM7 bord från &tradition med en mångsidig design. Det har en bordsskiva i massivt trä med halvmatta ben i mässing perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Kan också placeras i grupp. Formgiven av Hvidt & Mølgaard. Bra att veta om Pinwheel HM7 bord - Bordet är mångsidigt.- Originaldesign från 1953.- Hållbara material.- Djup: 650 mm.- Bredd: 650 mm.- Höjd: 430 mm. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF.
 • Pavilion Loungestol AV11, Velvet 10/ Twilight

  pavilion loungestol av11, velvet 10/ twilight
  Pavilion loungestol från &tradition med en avslappnad, modern design perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Den har en böljande, repliknande stomme i böjt stål och en formgjuten sits i fanér och högdensitetsskum för bästa komfort. Den har ett något bakåtlutande ryggstöd och en elegant, lyxig klädsel. Bra att veta om Pavilion loungestol - Lyxig, elegant design med ett luftigt utseende.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Generös sits.- Djup: 650 mm.- Höjd: 700 mm.- Längd: 690 mm.- Vikt: 6,5 kg. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Fly Sc10 Fåtölj, Rökt Oljad Ek / Blue Velvet

  fly sc10 fåtölj, rökt oljad ek / blue velvet
  Fly Sc10 fåtölj från &tradition med en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i ek med mjuka linjer och en luftig känsla och lösa kuddar i skum och fjäder för bästa komfort med högkvalitativa klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Fly Sc10 fåtölj - Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Fåtöljen finns i olika utföranden.- Kombinera fåtöljen med en Fly soffa från &tradition.- Längd: 730 mm.- Djup: 700 mm.- Höjd: 700 mm.- Vikt: 22 kg. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Little Petra Loungestol Vb1, Valnöt / Karakorum

  little petra loungestol vb1, valnöt / karakorum
  Lilla Petra loungestol från &tradition med en underbar, minimalistisk design. Den har organiska, mjuka former med en omfamnande, mysig känsla och en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort. Den har ben i oljad valnöt perfekta för det moderna hemmet. Formgiven av Viggo Boesen. Bra att veta om Lilla Petra loungestol - Djup: 830 mm.- Bredd: 790 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 20 kg.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Uppskattas för den klassiska funkisstilen.- Originaldesign från 1938.- Prisbelönt stol.- Petite modell. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Fly Sc9 Fotpall, Rökt Oljad Ek / Hot Madison 093 Grey

  fly sc9 fotpall, rökt oljad ek / hot madison 093 grey
  Fly Sc9 fotpall från &tradition med en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i massiv ek med mjuka linjer och en luftig känsla och en lös kudde i skum och fjäder för bästa komfort med en högkvalitativ klädsel perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Fly Sc9 fotpall - Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Fotpallen finns i olika utföranden.- Kombinera fotpallen med en Fly soffa från &tradition.- Avtagbar klädsel.- Längd: 800 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 400 mm. Hur bör du ta hand om fotpallen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Pavilion Av7 Barstol, Lackad Valnöt

  pavilion av7 barstol, lackad valnöt
  Pavilion Av7 barstol från &tradition med ett luftigt, graciöst utseende. Pallen har en slank stomme i stål och en vacker sits i fanér med en slitstark finish i lack. Den har en enkel, lätt design en blandning av funktion och minimalism. Formgiven av Anderssen & Voll. Bra att veta om Pavilion Av7 barstol - Barstolen finns i olika utföranden.- Finns även med hög sitthöjd.- Inspirerad av modernism.- Barstolen är graciös.- Dansk, stilren design.- Plasttassar ingår.- Djup: 480 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 850 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Boomerang HM1 Loungestol, Vitoljad Ek / Hallingdal 130

  boomerang hm1 loungestol, vitoljad ek / hallingdal 130
  Boomerang HM1 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och ett ryggstöd med en optimal lutning. Den har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM1 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Finns även med armstöd.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Develius Soffa Modulär Fiord 151, Konfiguration A

  develius soffa modulär fiord 151, konfiguration a
  Develius soffa från &tradition med en minimalistisk, elegant design. Den har stora, mysiga sittkuddar i högdensitetsskum med nozagfjädrar för optimal komfort och praktiska dekorationskuddar för att addera en extra dimension till designen. Den har en högkvalitativ klädsel i ull och polyester med en lyxig look och hotellkänsla. Formgiven av Edward van Vliet. Bra att veta om Develius soffa - Soffan är modulär.- Enkel att montera.- Slitstark, elegant klädsel.- Stadig konstruktion.- Modern design med en lyxig, lounge look.- Soffan finns i olika utföranden. Hur bör du ta hand om soffan?- För mer information ladda ned PDF.
 • Loafer Sc23 Fåtölj, Velvet 2 Pine

  loafer sc23 fåtölj, velvet 2 pine
  Loafer Sc23 fåtölj från &tradition med en futuristisk, cool design. Stolen har en stadig stomme i trä och polyesterfiber och en mjuk, omfamnande sits med en exklusiv klädsel i sammet för att få den där lyxiga hotellkänslan. Välj mellan olika färger. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Loafer Sc23 fåtölj - Lyxig look.- Loungemöbel.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Kan också placeras i grupp.- Djup: 650 mm.- Bredd: 700 mm.- Höjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Loafer Sc23 Fåtölj Velvet Clay

  loafer sc23 fåtölj velvet clay
  Loafer Sc23 fåtölj från &tradition med en futuristisk, cool design. Stolen har en stadig stomme i trä och polyesterfiber och en mjuk, omfamnande sits med en exklusiv klädsel i sammet för att få den där lyxiga hotellkänslan. Välj mellan olika färger. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Loafer Sc23 fåtölj - Lyxig look.- Loungemöbel.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Kan också placeras i grupp.- Djup: 650 mm.- Bredd: 700 mm.- Höjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Loafer Sc23 Fåtölj, Velvet 10 Twilight

  loafer sc23 fåtölj, velvet 10 twilight
  Loafer Sc23 fåtölj från &tradition med en futuristisk, cool design. Stolen har en stadig stomme i trä och polyesterfiber och en mjuk, omfamnande sits med en exklusiv klädsel i sammet för att få den där lyxiga hotellkänslan. Välj mellan olika färger. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Loafer Sc23 fåtölj - Lyxig look.- Loungemöbel.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Kan också placeras i grupp.- Djup: 650 mm.- Bredd: 700 mm.- Höjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Fly Sc9 Fotpall, Vitoljad Ek / Hot Madison 094 Grey-Beige

  fly sc9 fotpall, vitoljad ek / hot madison 094 grey-beige
  Fly Sc9 fotpall från &tradition med en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i massiv ek med mjuka linjer och en luftig känsla och en lös kudde i skum och fjäder för bästa komfort med en högkvalitativ klädsel perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Fly Sc9 fotpall - Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Fotpallen finns i olika utföranden.- Kombinera fotpallen med en Fly soffa från &tradition.- Avtagbar klädsel.- Längd: 800 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 400 mm. Hur bör du ta hand om fotpallen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Catch Jh14 Fåtölj, Svart Underrede / Steelcut 2/365

  catch jh14 fåtölj, svart underrede / steelcut 2/365
  Catch JH14 fåtölj från &tradition med en härlig, mjuk form perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Stolen har öppna, välkomnande armar med en omfamnande känsla och ett pulverlackerat underrede i stål. Den har en mjuk sits i högdensitetsskum för bästa komfort med vackra, högkvalitativa tyg och en perfekt, bakåtlutad rygg för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Formgiven av Jaime Hayon. Bra att veta om Catch JH14 fåtölj - Lekfull, iögonfallande design.- Fåtöljen finns i olika utföranden.- Slankt, graciöst underrede.- Optimal komfort med en avslappnad look.- Skyddande plasttassar ingår.- Djup: 920 mm.- Bredd: 820 mm.- Höjd: 860 mm. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Catch Jh13 Fåtölj, Svart Underrede / Jacquared 5

  catch jh13 fåtölj, svart underrede / jacquared 5
  Catch JH13 fåtölj från &tradition med en härlig, mjuk form perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Stolen har öppna, välkomnande armar med en omfamnande känsla och en perfekt, bakåtlutad rygg och en mjuk sits i högdensitetsskum för bästa komfort med vackra, högkvalitativa tyg. Den har ett pulverlackerat underrede i stål. Formgiven av Jaime Hayon. Bra att veta om Catch JH13 fåtölj - Lekfull, iögonfallande design.- Fåtöljen finns i olika utföranden.- Stadigt underrede.- Optimal komfort med en avslappnad look.- Skyddande plasttassar ingår.- Djup: 920 mm.- Bredd: 820 mm.- Höjd: 860 mm. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Catch Jh14 Fåtölj, Svart Underrede / Divina 3/793

  catch jh14 fåtölj, svart underrede / divina 3/793
  Catch JH14 fåtölj från &tradition med en härlig, mjuk form perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Stolen har öppna, välkomnande armar med en omfamnande känsla och ett pulverlackerat underrede i stål. Den har en mjuk sits i högdensitetsskum för bästa komfort med vackra, högkvalitativa tyg och en perfekt, bakåtlutad rygg för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Formgiven av Jaime Hayon. Bra att veta om Catch JH14 fåtölj - Lekfull, iögonfallande design.- Fåtöljen finns i olika utföranden.- Slankt, graciöst underrede.- Optimal komfort med en avslappnad look.- Skyddande plasttassar ingår.- Djup: 920 mm.- Bredd: 820 mm.- Höjd: 860 mm. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Betty TK5 Bänk, Twilight

  betty tk5 bänk, twilight
  Betty TK5 bänk från &tradition med en ren, klassisk design perfekt för det moderna hemmet. Bänken har en vacker, lackerad stomme i massiv ek med en handgjord sits i linneband. Formgiven av Thau & Kallio. Bra att veta om Betty TK5 bänk - Bänken finns i olika utföranden.- Bänken kommer i olika storlekar.- Filttassar ingår.- Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet.- Betty TK5 uppskattas för den skandinaviska designen och det genuina hantverket.
 • In Between Barstol Sk9, Svartlackad Ek

  in between barstol sk9, svartlackad ek
  In Between barstol från &tradition med en stilren, elegant design. Pallen har en formgjuten sits i ekfanér för bästa komfort med ben, armstöd i massiv ek och vackra, genomtänkta detaljer perfekta för designälskaren. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between barstol - Genuina material.- Barstolen är högkvalitativ.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Barstolen finns i olika utföranden.- Den här barstolen är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av skandinaviskt hantverk.- Djup: 540 mm.- Bredd: 580 mm.- Höjd: 1020 mm.- Vikt: 7 kg. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Palette Jh9 Skrivbord, Nero Merquina / Black Ash

  palette jh9 skrivbord, nero merquina / black ash
  Palette Jh9 skrivbord från &tradition med en spännande, sofistikerad design perfekt för det moderna hemmakontoret. Det har en organisk form med en elegant känsla som aldrig går ur tiden och två kontrasterande, exklusiva bordsskivor i askfanér och marmor. Det har ett slankt, luftigt underrede i pulverlackerat stål. Formgiven av Jaime Hayon. Bra att veta om Palette Jh9 skrivbord - Innovativ form.- Bordsskivor i olika storlekar.- Exklusiva, kontrasterande material.- Skrivbordet finns i olika utföranden.- Bredd: 620 mm.- Höjd: 830 mm.- Längd: 1460 mm.- Vikt: 22 kg. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- För mer information ladda ned PDF.
 • Pavilion Av9 Barstol, Svartlackad Ek

  pavilion av9 barstol, svartlackad ek
  Pavilion Av9 barstol från &tradition med ett luftigt, graciöst utseende. Pallen har en slank stomme i stål och en vacker sits i fanér med en slitstark finish i lack. Den har en enkel, lätt design en blandning av funktion och minimalism. Formgiven av Anderssen & Voll. Bra att veta om Pavilion Av9 barstol - Barstolen finns i olika utföranden.- Finns även med låg sitthöjd.- Inspirerad av modernism.- Barstolen är graciös.- Dansk, stilren design.- Plasttassar ingår.- Djup: 500 mm.- Bredd: 520 mm.- Höjd: 950 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • In Between SK24 Soffbord, Rökt ek

  in between sk24 soffbord, rökt ek
  In Between SK24 soffbord från &tradition i FSC-certifierat, massiv ek med en avskalad design för alla hem och stilar. Bordet har en kvadratisk form med avtagbara ben för enkel montering. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between SK24 soffbord - Från kollektionen In Between.- Soffbordet kommer i olika färger.- Finns även som ett rektangulärt soffbord.- Vikt: 16,8 kg. Hur bör du ta hand om soffbordet?- För mer information ladda ned PDF.
 • In Between SK23 Soffbord, Svart ek

  in between sk23 soffbord, svart ek
  In Between SK23 soffbord från &tradition i FSC-certifierat, massiv ek med en avskalad design för alla hem och stilar. Bordet har en rektangulär form med avtagbara ben för enkel montering. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between SK23 soffbord - Från kollektionen In Between.- Soffbordet kommer i olika färger.- Finns även som ett kvadratiskt soffbord.- Vikt: 11,3 kg. Hur bör du ta hand om soffbordet?- För mer information ladda ned PDF.
 • In Between SK24 Soffbord, Svart ek

  in between sk24 soffbord, svart ek
  In Between SK24 soffbord från &tradition i FSC-certifierat, massiv ek med en avskalad design för alla hem och stilar. Bordet har en kvadratisk form med avtagbara ben för enkel montering. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between SK24 soffbord - Från kollektionen In Between.- Soffbordet kommer i olika färger.- Finns även som ett rektangulärt soffbord.- Vikt: 16,8 kg. Hur bör du ta hand om soffbordet?- För mer information ladda ned PDF.
 • Boomerang HM2 Loungestol, Vitoljad Ek / Hallingdal 130

  boomerang hm2 loungestol, vitoljad ek / hallingdal 130
  Boomerang HM2 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och ett ryggstöd med en optimal lutning. Den har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM2 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Boomerang HM2 Loungestol, Valnöt / Loop Cream K5042

  boomerang hm2 loungestol, valnöt / loop cream k5042
  Boomerang HM2 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM2 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Boomerang HM2 Loungestol, Valnöt / Loop Marine K5042

  boomerang hm2 loungestol, valnöt / loop marine k5042
  Boomerang HM2 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM2 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Boomerang HM1 Loungestol, Vitoljad Ek / Loop Cream K5042

  boomerang hm1 loungestol, vitoljad ek / loop cream k5042
  Boomerang HM1 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och ett ryggstöd med en optimal lutning. Den har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM1 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Finns även med armstöd.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Boomerang HM1 Loungestol, Valnöt / Karakorum 003

  boomerang hm1 loungestol, valnöt / karakorum 003
  Boomerang HM1 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM1 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Finns även med armstöd.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Boomerang HM1 Loungestol, Valnöt / Duke 004

  boomerang hm1 loungestol, valnöt / duke 004
  Boomerang HM1 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM1 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Finns även med armstöd.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Boomerang HM1 Loungestol, Valnöt / Loop Marine K5042

  boomerang hm1 loungestol, valnöt / loop marine k5042
  Boomerang HM1 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM1 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Finns även med armstöd.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Boomerang HM1 Loungestol, Valnöt / Hallingdal 130

  boomerang hm1 loungestol, valnöt / hallingdal 130
  Boomerang HM1 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM1 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Finns även med armstöd.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • In Between Barstol Sk9, Rökt Oljad Ek

  in between barstol sk9, rökt oljad ek
  In Between barstol från &tradition med en stilren, elegant design. Pallen har en formgjuten sits i ekfanér för bästa komfort med ben, armstöd i massiv ek och vackra, genomtänkta detaljer perfekta för designälskaren. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between barstol - Genuina material.- Barstolen är högkvalitativ.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Barstolen finns i olika utföranden.- Den här barstolen är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av skandinaviskt hantverk.- Djup: 540 mm.- Bredd: 580 mm.- Höjd: 1020 mm.- Vikt: 7 kg. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Fly Soffbord SC5 Rökt Oljad Ek / Svart Marmor

  fly soffbord sc5 rökt oljad ek / svart marmor
  Fly soffbord från &tradition med en elegant design som adderar det lilla extra till omgivningen. Bordet har en vacker, lyxig bordsskiva i marmor med ett hållbart underrede i oljad ek perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Fly soffbord - Bredd: 600 mm.- Höjd: 260 mm.- Längd: 1200 mm.- Uppskattas för de exklusiva, hållbara materialen.- Soffbordet finns i olika utföranden. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.
 • Palette Soffbord Jh7 Svart Ask / Marmor

  palette soffbord jh7 svart ask / marmor
  Palette soffbord JH7 från &Tradition, formgiven av Jamie Hayon. Bordet är designat i olikartade former för att skapa en intressant och slående möbel med en harmonisk touch. Ett bevis på Jamie Hayons skicklighet för nyskapande. Soffbordet i mörkbetsad ask, skiva i svart marquinamarmor och pulverlackerat stål blir en unik och sofistikerad möbel i hemmet. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år.
 • Rely Stol HW24 Swivel, Bronsad / Silk 0250 Cognac

  rely stol hw24 swivel, bronsad / silk 0250 cognac
  Rely stol från &tradition med en tidlös, klassisk design perfekt för det moderna hemmakontoret. Stolen har ett praktiskt snurrunderrede i stål med en elegant finish och hjul samt en ergonomisk, mjuk sits med en exklusiv, högkvalitativ klädsel. Den har ett stilrent utseende med en hög komfort, en blandning av funktion och minimalism. Formgiven av Hee Welling. Bra att veta om Rely stol - Med snurrunderrede.- Stolen finns i olika utföranden.- Kombinera stolen med en skrivbordslampa från &tradition.- Rely uppskattas för de miljövänliga materialen och den tidlösa, funktionella designen. Hur bör du ta hand om stolen? - För mer information ladda ned PDF.
 • Boomerang HM2 Loungestol, Valnöt / Karakorum 003

  boomerang hm2 loungestol, valnöt / karakorum 003
  Boomerang HM2 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM2 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Boomerang HM1 Loungestol, Vitoljad Ek / Nvsr T18011-002

  boomerang hm1 loungestol, vitoljad ek / nvsr t18011-002
  Boomerang HM1 loungestol från &tradition med en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing och ett ryggstöd med en optimal lutning. Den har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om Boomerang HM1 loungestol - Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Finns även med armstöd.- Högkvalitativa klädslar.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Betty TK4 Bänk, Svart

  betty tk4 bänk, svart
  Betty TK4 bänk från &tradition med en ren, klassisk design perfekt för det moderna hemmet. Bänken har en vacker, lackerad stomme i massiv ek med en handgjord sits i linneband. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Formgiven av Thau & Kallio. Bra att veta om Betty TK4 bänk - Bänken finns i olika utföranden.- Bänken kommer i olika storlekar.- Filttassar ingår.
 • Loafer Sc23 Fåtölj, Velvet 6 Dandelion

  loafer sc23 fåtölj, velvet 6 dandelion
  Loafer Sc23 fåtölj från &tradition med en futuristisk, cool design. Stolen har en stadig stomme i trä och polyesterfiber och en mjuk, omfamnande sits med en exklusiv klädsel i sammet för att få den där lyxiga hotellkänslan. Välj mellan olika färger. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Loafer Sc23 fåtölj - Lyxig look.- Loungemöbel.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Kan också placeras i grupp.- Djup: 650 mm.- Bredd: 700 mm.- Höjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Fly Sc10 Fåtölj, Rökt Oljad Ek / Hot Madison 093 Grey

  fly sc10 fåtölj, rökt oljad ek / hot madison 093 grey
  Fly Sc10 fåtölj från &tradition med en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i ek med mjuka linjer och en luftig känsla och lösa kuddar i skum och fjäder för bästa komfort med högkvalitativa klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Fly Sc10 fåtölj - Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Fåtöljen finns i olika utföranden.- Kombinera fåtöljen med en Fly soffa från &tradition.- Längd: 730 mm.- Djup: 700 mm.- Höjd: 700 mm.- Vikt: 22 kg. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Fly Sc1 Fåtölj, Rökt Oljad Ek / Hot Madison 093 Grey

  fly sc1 fåtölj, rökt oljad ek / hot madison 093 grey
  Fly Sc1 fåtölj från &tradition med en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i ek med mjuka linjer och en luftig känsla och lösa kuddar i skum och fjäder med en högkvalitativ klädsel. Den har en bekväm sits för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Fly Sc1 fåtölj - Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Fåtöljen finns i olika utföranden.- Kombinera fåtöljen med en Fly soffa från &tradition.- Avtagbar klädsel.- Längd: 870 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 700 mm.- Vikt: 30 kg. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Rely Stol HW21 Swivel, Polerad Aluminium / Beige

  rely stol hw21 swivel, polerad aluminium / beige
  Rely stol från &tradition med en tidlös, klassisk design perfekt för det moderna hemmakontoret. Stolen har ett praktiskt snurrunderrede i kromat stål med hjul och en sits i återvunnen polypropen och ett stilrent utseende med en hög komfort en blandning av funktion och minimalism. Formgiven av Hee Welling. Bra att veta om Rely stol - Med snurrunderrede.- Stolen finns i olika utföranden.- Kombinera stolen med en skrivbordslampa från &tradition.- Rely uppskattas för de miljövänliga materialen och den tidlösa, funktionella designen. Hur bör du ta hand om stolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • In Between Barstol Sk7, Rökt Oljad Ek

  in between barstol sk7, rökt oljad ek
  In Between barstol från &tradition med en stilren, elegant design. Pallen har en formgjuten sits i ekfanér med ben, armstöd i massiv ek och vackra detaljer perfekta för designälskaren. Formgiven av Sami Kallio. Bra att veta om In Between barstol - Barstolen är högkvalitativ.- Genuina material.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Barstolen finns i olika utföranden.- Den här barstolen är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av skandinaviskt hantverk.- Djup: 540 mm.- Bredd: 580 mm.- Höjd: 920 mm.- Vikt: 6,5 kg. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Drawn stol HM3 Såpad ek

  drawn stol hm3 såpad ek
 • Drawn stol HM3 Svart ek

  drawn stol hm3 svart ek
 • Drawn stol HM4 med armstöd Svart ek

  drawn stol hm4 med armstöd svart ek
 • Drawn stol HM4 med armstöd Såpad ek

  drawn stol hm4 med armstöd såpad ek
 • Patch HW1 Bord 180x90, Mässing / Griogo Londra / Rökt Ek

  patch hw1 bord 180x90, mässing / griogo londra / rökt ek
  Patch HW1 bord från &tradition med en minimalistisk, vacker design. Det har rena, enkla linjer med rundade hörn och mässingdetaljer och en ram i massivt trä med kanter i fanér. Det har en modern, stilren bordsskiva i nanolaminat och en smart, utdragbar funktion med en generös iläggsskiva perfekt för långa middagar runt matbordet. Välj mellan olika färger och storlekar. Iläggsskiva : 1 m. Formgiven av Hee Welling. Bra att veta om Patch HW1 bord - Moderna, hållbara material.- Bordet kommer i olika storlekar.- Utdragbar bordsskiva med en butterflykonstruktion.- Vikt: 63,3 kg.- Bredd: 900 mm.- Längd: 1800 mm.- Höjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF.
 • Patch HW2 Bord 240x100, Mässing / Beige Arizona / Oljad Ek

  patch hw2 bord 240x100, mässing / beige arizona / oljad ek
  Patch HW2 bord från &tradition med en minimalistisk, vacker design. Det har rena, enkla linjer med rundade hörn och mässingdetaljer och en ram i massivt trä med kanter i fanér. Det har en modern, stilren bordsskiva i nanolaminat och en smart, utdragbar funktion med en generös iläggsskiva perfekt för långa middagar runt matbordet. Välj mellan olika färger och storlekar. Iläggsskiva : 1 m. Formgiven av Hee Welling. Bra att veta om Patch HW2 bord - Moderna, hållbara material.- Bordet kommer i 2 olika storlekar.- Utdragbar bordsskiva med en butterflykonstruktion.- Bredd: 1000 mm.- Längd: 2400 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 89,3 kg. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF.
 • Patch HW2 Bord 240x100, Mässing / Cacao Orinoco / Oljad Valnöt

  patch hw2 bord 240x100, mässing / cacao orinoco / oljad valnöt
  Patch HW2 bord från &tradition med en minimalistisk, vacker design. Det har rena, enkla linjer med rundade hörn och mässingdetaljer och en ram i massivt trä med kanter i fanér. Det har en modern, stilren bordsskiva i nanolaminat och en smart, utdragbar funktion med en generös iläggsskiva perfekt för långa middagar runt matbordet. Välj mellan olika färger och storlekar. Iläggsskiva : 1 m. Formgiven av Hee Welling. Bra att veta om Patch HW2 bord - Moderna, hållbara material.- Bordet kommer i 2 olika storlekar.- Utdragbar bordsskiva med en butterflykonstruktion.- Bredd: 1000 mm.- Längd: 2400 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 89,3 kg. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF.
 • Patch HW1 Bord 180x90, Mässing / Cocoa Orinoco / Oljad Valnöt

  patch hw1 bord 180x90, mässing / cocoa orinoco / oljad valnöt
  Patch HW1 bord från &tradition med en minimalistisk, vacker design. Det har rena, enkla linjer med rundade hörn och mässingdetaljer och en ram i massivt trä med kanter i fanér. Det har en modern, stilren bordsskiva i nanolaminat och en smart, utdragbar funktion med en generös iläggsskiva perfekt för långa middagar runt matbordet. Välj mellan olika färger och storlekar. Iläggsskiva : 1 m. Formgiven av Hee Welling. Bra att veta om Patch HW1 bord - Moderna, hållbara material.- Bordet kommer i olika storlekar.- Utdragbar bordsskiva med en butterflykonstruktion.- Vikt: 63,3 kg.- Bredd: 900 mm.- Längd: 1800 mm.- Höjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF.
 • Patch HW2 Bord 240x100, Mässing / Griogo Londra / Rökt Oljad Ek

  patch hw2 bord 240x100, mässing / griogo londra / rökt oljad ek
  Patch HW2 bord från &tradition med en minimalistisk, vacker design. Det har rena, enkla linjer med rundade hörn och mässingdetaljer och en ram i massivt trä med kanter i fanér. Det har en modern, stilren bordsskiva i nanolaminat och en smart, utdragbar funktion med en generös iläggsskiva perfekt för långa middagar runt matbordet. Välj mellan olika färger och storlekar. Iläggsskiva : 1 m. Formgiven av Hee Welling. Bra att veta om Patch HW2 bord - Moderna, hållbara material.- Bordet kommer i 2 olika storlekar.- Utdragbar bordsskiva med en butterflykonstruktion.- Bredd: 1000 mm.- Längd: 2400 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 89,3 kg. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF.
 • Betty TK7 Barstol TK7, Maroon / Natur

  betty tk7 barstol tk7, maroon / natur
  Betty barstol från &tradition med en klassisk design som smälter harmoniskt in i hemmet. Pallen har en stabil ram i massivt trä och fanér och en vacker, handvävd sits i linneband perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Välj mellan olika färger. Formgiven av Thau & Kallio. Bra att veta om Betty barstol - Barstolen kommer i olika färger.- Finns även som en högre modell.- Klassisk, skandinavisk design.- Djup: 390 mm.- Bredd: 390 mm.- Höjd: 660 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Betty Barstol TK7, Svart / Svart

  betty barstol tk7, svart / svart
  Betty barstol från &tradition med en klassisk design som smälter harmoniskt in i hemmet. Pallen har en stabil ram i massivt trä och fanér och en vacker, handvävd sits i linneband perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Välj mellan olika färger. Formgiven av Thau & Kallio. Bra att veta om Betty barstol - Barstolen kommer i olika färger.- Finns även som en högre modell.- Klassisk, skandinavisk design.- Djup: 390 mm.- Bredd: 390 mm.- Höjd: 660 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Betty Barstol TK7, Twilight / Natur

  betty barstol tk7, twilight / natur
  Betty barstol från &tradition med en klassisk design som smälter harmoniskt in i hemmet. Pallen har en stabil ram i massivt trä och fanér och en vacker, handvävd sits i linneband perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Välj mellan olika färger. Formgiven av Thau & Kallio. Bra att veta om Betty barstol - Barstolen kommer i olika färger.- Finns även som en högre modell.- Klassisk, skandinavisk design.- Djup: 390 mm.- Bredd: 390 mm.- Höjd: 660 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Betty Barstol TK7, Svart / Natur

  betty barstol tk7, svart / natur
  Betty barstol från &tradition med en klassisk design som smälter harmoniskt in i hemmet. Pallen har en stabil ram i massivt trä och fanér och en vacker, handvävd sits i linneband perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Välj mellan olika färger. Formgiven av Thau & Kallio. Bra att veta om Betty barstol - Barstolen kommer i olika färger.- Finns även som en högre modell.- Klassisk, skandinavisk design.- Djup: 390 mm.- Bredd: 390 mm.- Höjd: 660 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Betty Barstol TK8, Svart / Svart

  betty barstol tk8, svart / svart
  Betty barstol från &tradition med en klassisk design som smälter harmoniskt in i hemmet. Pallen har en stabil ram i massivt trä och fanér och en vacker, handvävd sits i linneband perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Thau & Kallio. Bra att veta om Betty barstol - Finns även som en lite lägre modell.- Barstolen kommer i olika färger.- Klassisk, skandinavisk design.- Djup: 400 mm.- Bredd: 400 mm.- Höjd: 760 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Betty Barstol TK7, Ek / Natur

  betty barstol tk7, ek / natur
  Betty barstol från &tradition med en klassisk design som smälter harmoniskt in i hemmet. Pallen har en stabil ram i massivt trä och fanér och en vacker, handvävd sits i linneband perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Välj mellan olika färger. Formgiven av Thau & Kallio. Bra att veta om Betty barstol - Barstolen kommer i olika färger.- Finns även som en högre modell.- Klassisk, skandinavisk design.- Djup: 390 mm.- Bredd: 390 mm.- Höjd: 660 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF.
 • Pavilion stol AV1 2-pack svartlackerad ek

  pavilion stol av1 2-pack svartlackerad ek
 • In Between stol SK1 2-pack ljus oljad ek

  in between stol sk1 2-pack ljus oljad ek
 • Pavilion stol AV2 2-pack lackerad valnöt

  pavilion stol av2 2-pack lackerad valnöt
 • Pavilion stol AV2 2-pack svartlackerad ek

  pavilion stol av2 2-pack svartlackerad ek
 • Pavilion stol AV1 2-pack lackerad valnöt

  pavilion stol av1 2-pack lackerad valnöt
 • Pavilion stol AV2 2-pack lackerad ek

  pavilion stol av2 2-pack lackerad ek
 • In Between stol SK1 2-pack rökt oljad ek

  in between stol sk1 2-pack rökt oljad ek