Möbler
www.mobel.se
Andra varumärken

&Tradition möbler

 • Barstool NA4, ek/vit

  Barstool NA4 från &Tradition, formgiven av Norm.Architects. En stabil barstol i massiv ek och pulverlackerat vitt stål med industriell känsla. Barstolen har en rå design med mjuka inslag av klassiska material. Låt materialet åldras och få en fin patina med tiden.
 • In Between barstol SK8, vitoljad ek/Fiord 251

  In Between barstol SK8 från &Tradition, formgiven av Sami Kallio. Stolen ''In Between'' designades som ett samspel mellan positiva och negativa utrymmen som utgör en central del. Ryggstödet tillsammans med armstöden ger ett spännande intryck. Barstolen är producerad med hjälp av två klassiska tekniker. Formpressning och svarvning. Det traditionella handarbetet visar tydligt den skandinaviska tekniken och den expertis som Sami Kallio besitter för detaljer. Barstolen i vitoljad ek med klädd sits inbjuder till sköna middagar utan kompromiss på elegans.
 • In Between barstol SK8, rökt oljad ek/Fiord 171

  In Between barstol SK8 från &Tradition, formgiven av Sami Kallio. Stolen ''In Between'' designades som ett samspel mellan positiva och negativa utrymmen som utgör en central del. Ryggstödet tillsammans med armstöden ger ett spännande intryck. Barstolen är producerad med hjälp av två klassiska tekniker. Formpressning och svarvning. Det traditionella handarbetet visar tydligt den skandinaviska tekniken och den expertis som Sami Kallio besitter för detaljer. Barstolen i rökt oljad ek med klädd sits inbjuder till sköna middagar utan kompromiss på elegans.
 • In Between bord SK3, svartbetsad ek

  In Between bord SK3 från &Tradition, formgiven av Sami Kallio. Ett runt bord i svartbetsad ek med en stabil och robust konstruktion. Bordsbenen är producerade med hjälp av traditionell teknik inom svarvning. Handarbetet visar tydligt den skandinaviska tekniken och den expertis som Sami Kallio besitter för detaljer.
 • Loafer fåtölj SC23, velvet 10 twilight

  Loafer fåtölj från &tradition, design av Space Copenhagen. SAS Royal Hotel vände sig till Space Copenhagen grundarna Signe Bindslev Henriksen och Peter Bundgaard Rtzou när de ville ha en fåtölj som skulle passa i ett hotell ja, var som helst så blev resultatet Loafer. Med tanken på att SAS Royals lobby är en så pass vital del av deras legendariska interiör och att rummet är så pass stort så ville Space Copenhagen skapa en möbel som skulle skapa en känsla av intimitet i det öppna rummet.En möbel med hög komfort som också får dig att känna dig lite skyddad. Oavsett om den ska vara för hotell, klubb, lounge eller privatbruk så erbjuder Loafer ultimat lyxighet där du har friheten att loungea med stil, förevigt!
 • Pavilion stol AV1 2-pack lackerad valnöt

 • The Moor matta AP7 200x300 cm beige dew

 • Another matta 90 x 140 cm green jade (grön)

 • Another matta 90 x 140 cm blue thunder (blå)

 • Another matta 170 x 240 cm red vulcano (röd)

 • Another matta 170 x 240 cm blue thunder (blå)

 • Fly fåtölj SC1 ljus oljad ek + beige tyg

 • Fly fåtölj SC1 rökt oljad ek + grått tyg

 • Fly fåtölj SC1 rökt oljad ek + blå sammet

 • Fly sittpuff SC9 ljus oljad ek + beige tyg

 • Fly sittpuff SC9 rökt oljad ek + grått tyg

 • Fly sittpuff SC9 rökt oljad ek + blå sammet

 • In Between stol SK1 2-pack ljus oljad ek

 • In Between stol SK1 2-pack svartlaserad ask

 • Palette soffbord JH6 pale pink (rosa)

 • Palette soffbord JH7 svart

 • Palette soffbord JH8 blå

 • Barstool NA4, svart

  Barstool NA4 från &Tradition, formgiven av Norm.Architects. En stabil barstol i massiv ek och pulverlackerat svart stål med industriell känsla. Barstolen har en rå design med mjuka inslag av klassiska material. Låt materialet åldras och få en fin patina med tiden.
 • In Between barstol SK9, rökt oljad ek

  In Between barstol SK9 från &Tradition, formgiven av Sami Kallio. Stolen ''In Between'' designades som ett samspel mellan positiva och negativa utrymmen som utgör en central del. Ryggstödet tillsammans med armstöden ger ett spännande intryck. Barstolen är producerad med hjälp av två klassiska tekniker. Formpressning och svarvning. Det traditionella handarbetet visar tydligt den skandinaviska tekniken och den expertis som Sami Kallio besitter för detaljer. Barstolen i rökt oljad ek med klädd sits inbjuder till sköna middagar utan kompromiss på elegans.
 • In Between barstol SK9, svartbetsad ask

  In Between barstol SK9 från &Tradition, formgiven av Sami Kallio. Stolen ''In Between'' designades som ett samspel mellan positiva och negativa utrymmen som utgör en central del. Ryggstödet tillsammans med armstöden ger ett spännande intryck. Barstolen är producerad med hjälp av två klassiska tekniker. Formpressning och svarvning. Det traditionella handarbetet visar tydligt den skandinaviska tekniken och den expertis som Sami Kallio besitter för detaljer. Barstolen i svartbetsad ask med klädd sits inbjuder till sköna middagar utan kompromiss på elegans.
 • In Between barstol SK7, rökt oljad ek

  In Between barstol SK7 från &Tradition, formgiven av Sami Kallio. Stolen ''In Between'' designades som ett samspel mellan positiva och negativa utrymmen som utgör en central del. Ryggstödet tillsammans med armstöden ger ett spännande intryck. Barstolen är producerad med hjälp av två klassiska tekniker. Formpressning och svarvning. Det traditionella handarbetet visar tydligt den skandinaviska tekniken och den expertis som Sami Kallio besitter för detaljer. Barstolen i rökt oljad ek inbjuder till sköna middagar utan kompromiss på elegans.
 • In Between barstol SK7, vitoljad ek

  In Between barstol SK7 från &Tradition, formgiven av Sami Kallio. Stolen ''In Between'' designades som ett samspel mellan positiva och negativa utrymmen som utgör en central del. Ryggstödet tillsammans med armstöden ger ett spännande intryck. Barstolen är producerad med hjälp av två klassiska tekniker. Formpressning och svarvning. Det traditionella handarbetet visar tydligt den skandinaviska tekniken och den expertis som Sami Kallio besitter för detaljer. Barstolen i vitoljad ek inbjuder till sköna middagar utan kompromiss på elegans.
 • In Between barstol SK7, svartbetsad ask

  In Between barstol SK7 från &Tradition, formgiven av Sami Kallio. Stolen ''In Between'' designades som ett samspel mellan positiva och negativa utrymmen som utgör en central del. Ryggstödet tillsammans med armstöden ger ett spännande intryck. Barstolen är producerad med hjälp av två klassiska tekniker. Formpressning och svarvning. Det traditionella handarbetet visar tydligt den skandinaviska tekniken och den expertis som Sami Kallio besitter för detaljer. Barstolen i svartbetsad ask inbjuder till sköna middagar utan kompromiss på elegans.
 • In Between barstol SK9, vitoljad ek

  In Between barstol SK9 från &Tradition, formgiven av Sami Kallio. Stolen ''In Between'' designades som ett samspel mellan positiva och negativa utrymmen som utgör en central del. Ryggstödet tillsammans med armstöden ger ett spännande intryck. Barstolen är producerad med hjälp av två klassiska tekniker. Formpressning och svarvning. Det traditionella handarbetet visar tydligt den skandinaviska tekniken och den expertis som Sami Kallio besitter för detaljer. Barstolen i vitoljad ek med klädd sits inbjuder till sköna middagar utan kompromiss på elegans.
 • Fly soffbord SC11, oljad ek/vit marmor

  Fly soffbord SC11 från &Tradition, formgiven av designduon Space Copenhagen. Ett loungebord i oljad ek med vit toppskiva i carraramarmor. De robusta naturmaterialen i bordet skapar en modern känsla av elegans och perfektion som välkomnar med stil.
 • In Between bord SK5, rökt oljad ek

  In Between bord SK5 från &Tradition, formgiven av Sami Kallio. Matbord i rökt oljad ek med en stabil och robust konstruktion. Bordsbenen är producerade med hjälp av traditionell teknik inom svarvning. Handarbetet visar tydligt den skandinaviska tekniken och den expertis som Sami Kallio besitter för detaljer.
 • Fly soffbord SC11, rökt ek/svart marmor

  Fly soffbord SC11 från &Tradition, formgiven av designduon Space Copenhagen. Ett loungebord i rökt ek med svart toppskiva i marquinamarmor. De robusta naturmaterialen i bordet skapar en modern känsla av elegans och perfektion som välkomnar med stil.
 • In Between bord SK4, rökt oljad ek

  In Between bord SK4 från &Tradition, formgiven av Sami Kallio. Ett runt bord i rökt oljad ek med en stabil och robust konstruktion. Bordsbenen är producerade med hjälp av traditionell teknik inom svarvning. Handarbetet visar tydligt den skandinaviska tekniken och den expertis som Sami Kallio besitter för detaljer.
 • Palette desk JH9, röd ask/Bianco Carrara

  Palette desk JH9 från &Tradition, formgiven av Jamie Hayon. Skrivbordet är designat i olikartade former för att skapa en intressant och slående möbel med en harmonisk touch. Ett bevis på Jamie Hayons skicklighet för nyskapande. Skrivbordet i röd ask med rund skiva i vit carraramarmor blir en unik och sofistikerad möbel i hemmet.
 • Palette desk JH9, grågrön ask/Nero Merquina

  Palette desk JH9 från &Tradition, formgiven av Jamie Hayon. Skrivbordet är designat i olikartade former för att skapa en intressant och slående möbel med en harmonisk touch. Ett bevis på Jamie Hayons skicklighet för nyskapande. Skrivbordet i grågrön ask med rund skiva i svart merquinamarmor blir en unik och sofistikerad möbel i hemmet.
 • Fly soffbord SC5, oljad ek/vit marmor

  Fly soffbord SC5 från &Tradition, formgiven av designduon Space Copenhagen. Ett loungebord i oljad ek med vit toppskiva i carraramarmor. De robusta naturmaterialen i bordet skapar en modern känsla av elegans och perfektion som välkomnar med stil.
 • Palette table JH8

  Palette soffbord JH8 från &Tradition, formgiven av Jamie Hayon. Bordet är designat i olikartade former för att skapa en intressant och slående möbel med en harmonisk touch. Ett bevis på Jamie Hayons skicklighet för nyskapande. Soffbordet i blåbetsad ask, skiva i röd levantomarmor och mässing blir en unik och sofistikerad möbel i hemmet.
 • In Between bord SK3, vitoljad ek

  In Between bord SK3 från &Tradition, formgiven av Sami Kallio. Ett runt bord i massiv vitoljad ek med en stabil och robust konstruktion. Bordsbenen är producerade med hjälp av traditionell teknik inom svarvning. Handarbetet visar tydligt den skandinaviska tekniken och den expertis som Sami Kallio besitter för detaljer.
 • Palette desk JH9, svart ask/Nero Merquina

  Palette desk JH9 från &Tradition, formgiven av Jamie Hayon. Skrivbordet är designat i olikartade former för att skapa en intressant och slående möbel med en harmonisk touch. Ett bevis på Jamie Hayons skicklighet för nyskapande. Skrivbordet i svart ask med rund skiva i svart merquinamarmor blir en unik och sofistikerad möbel i hemmet.
 • Fly soffbord SC4, rökt ek/svart marmor

  Fly soffbord SC4 från &Tradition, formgiven av designduon Space Copenhagen. Ett loungebord i rökt ek med svart toppskiva i marquinamarmor. De robusta naturmaterialen i bordet skapar en modern känsla av elegans och perfektion som välkomnar med stil.
 • In Between bord SK3, rökt oljad ek

  In Between bord SK3 från &Tradition, formgiven av Sami Kallio. Ett runt bord i rökt oljad ek med en stabil och robust konstruktion. Bordsbenen är producerade med hjälp av traditionell teknik inom svarvning. Handarbetet visar tydligt den skandinaviska tekniken och den expertis som Sami Kallio besitter för detaljer.
 • Palette table JH6

  Palette soffbord JH6 från &Tradition, formgiven av Jamie Hayon. Bordet är designat i olikartade former för att skapa en intressant och slående möbel med en harmonisk touch. Ett bevis på Jamie Hayons skicklighet för nyskapande. Soffbordet i ljus ask, skiva i vit carraramarmor och pulverlackerat stål blir en unik och sofistikerad möbel i hemmet.
 • In Between bord SK5, svartbetsad ek

  In Between bord SK5 från &Tradition, formgiven av Sami Kallio. Matbord i svartbetsad ek med en stabil och robust konstruktion. Bordsbenen är producerade med hjälp av traditionell teknik inom svarvning. Handarbetet visar tydligt den skandinaviska tekniken och den expertis som Sami Kallio besitter för detaljer.
 • Fly soffbord SC4, oljad ek/vit marmor

  Fly soffbord SC4 från &Tradition, formgiven av designduon Space Copenhagen. Ett loungebord i oljad ek med vit toppskiva i carraramarmor. De robusta naturmaterialen i bordet skapar en modern känsla av elegans och perfektion som välkomnar med stil.
 • Fly soffbord SC5, rökt ek/svart marmor

  Fly soffbord SC5 från &Tradition, formgiven av designduon Space Copenhagen. Ett loungebord i rökt ek med svart toppskiva i marquinamarmor. De robusta naturmaterialen i bordet skapar en modern känsla av elegans och perfektion som välkomnar med stil.
 • In Between bord SK4, vitoljad ek

  In Between bord SK4 från &Tradition, formgiven av Sami Kallio. Ett runt bord i vitoljad ek med en stabil och robust konstruktion. Bordsbenen är producerade med hjälp av traditionell teknik inom svarvning. Handarbetet visar tydligt den skandinaviska tekniken och den expertis som Sami Kallio besitter för detaljer.
 • In Between bord SK5, klarlackad ek

  In Between bord SK5 från &Tradition, formgiven av Sami Kallio. Matbord i klarlackad ek med en stabil och robust konstruktion. Bordsbenen är producerade i massiv ek och med hjälp av traditionell teknik inom svarvning. Bordsskivan är gjord i högkvalitativ MDF. Handarbetet visar tydligt den skandinaviska tekniken och den expertis som Sami Kallio besitter för detaljer.
 • Palette table JH7

  Palette soffbord JH7 från &Tradition, formgiven av Jamie Hayon. Bordet är designat i olikartade former för att skapa en intressant och slående möbel med en harmonisk touch. Ett bevis på Jamie Hayons skicklighet för nyskapande. Soffbordet i mörkbetsad ask, skiva i svart marquinamarmor och pulverlackerat stål blir en unik och sofistikerad möbel i hemmet.
 • In Between bord SK4, svartbetsad ek

  In Between bord SK4 från &Tradition, formgiven av Sami Kallio. Ett runt bord i svartbetsad ek med en stabil och robust konstruktion. Bordsbenen är producerade med hjälp av traditionell teknik inom svarvning. Handarbetet visar tydligt den skandinaviska tekniken och den expertis som Sami Kallio besitter för detaljer.
 • Hoof table SW1, vitoljad ek

  Hoof sidobord SW1 från &Tradition, formgiven av Samuel Wilkinson. Ett sidobord i unik design med spännande detaljer med vässade ben. Sidobordet i vitoljad ek har fått sin design och sitt namn efter fötterna på ett hovdjur. En annan detalj är det rundade avslutet på bordsskivan som ytterligare ger bordet sin charm.
 • Catch fåtölj JH14, svarta ben Steelcut 2/365

  Catch fåtölj JH14 från &Tradition, formgiven av Jaime Hayon. Stolen med svart underrede/Steelcut 2 ger ett välkomnande intryck med sina öppna armar. Catch har en iögonfallande design med en lekfullhet och komfort av högsta kvalitet med ett stadigt underrede i stål. En rolig men samtidigt elegant och oemotståndlig fåtölj att sjunka ner i efter en lång dag.
 • Isole NN1 fåtölj, melange sienna

  Isole NN1 fåtölj från &Tradition, formgiven av designerduon Nendo & Luca Nichetto. En vacker, diskret design från den internationella designerduon Nendo & Luca Nichetto. Ett unikt koncept där italiensk och japansk design har mötts för att skapa en design som korsar landsgränser. Fåtöljen är inbjudande, mjuk och älskvärd och skulle vara ett utmärkt tillskott till vilket vardagsrum eller kontor som helst.
 • Fly fotpall SC9, rökt oljad ek/Hot Madison 093 grå

  Fly fotpall SC9 från &Tradition, formgiven av designduon Space Copenhagen. Fotpallen i rökt oljad ek i tygserien Hot Madison är fyllda med kallskum och fjädrar för hög komfort.
 • Fly fotpall SC9, vitoljad ek/Hot Madison 094 natur

  Fly fotpall SC9 från &Tradition, formgiven av designduon Space Copenhagen. Fotpallen i vitoljad ek i tygserien Hot Madison är fyllda med kallskum och fjädrar för hög komfort.
 • Hoof table SW2, vitoljad ek

  Hoof sidobord SW2 från &Tradition, formgiven av Samuel Wilkinson. Ett sidobord i unik design med spännande detaljer med vässade ben. Sidobordet i vitoljad ek har fått sin lekfulla design och sitt namn efter fötterna på hovdjur. En annan detalj är det rundade avslutet på bordsskivan som ytterligare ger bordet sin charm.
 • Catch fåtölj JH14, svarta ben Divina 3/793

  Catch fåtölj JH14 från &Tradition, formgiven av Jaime Hayon. Stolen med svart underrede/Divina 3 ger ett välkomnande intryck med sina öppna armar. Catch har en iögonfallande design med en lekfullhet och komfort av högsta kvalitet med ett stadigt underrede i stål. En rolig men samtidigt elegant och oemotståndlig fåtölj att sjunka ner i efter en lång dag.
 • Catch fåtölj JH14, svarta ben Hallingdal 65/130

  Catch fåtölj JH14 från &Tradition, formgiven av Jaime Hayon. Stolen med svart underrede/Hallingdal 65 ger ett välkomnande intryck med sina öppna armar. Catch har en iögonfallande design med en lekfullhet och komfort av högsta kvalitet med ett stadigt underrede i stål. En rolig men samtidigt elegant och oemotståndlig fåtölj att sjunka ner i efter en lång dag.
 • Fly fåtölj SC10, rökt oljad ek/Hot Madison 093 grå

  Fly fåtölj SC10 från &Tradition, formgiven av designduon Space Copenhagen. Fly fåtölj är en loungemöbel som inbjuder till både vila och umgänge. Fåtöljen med stomme i rökt oljad ek och tygserien Hot Madison har sittkuddar fyllda med kallskum och fjädrar för hög komfort. Fåtöljen har lösa ryggplymåer för att själv kunna arrangera och öka bekvämligheten för användaren. En underbar fåtölj med unik design.
 • Fly fåtölj SC10, vitoljad ek/Hot Madison 094 natur

  Fly fåtölj SC10 från &Tradition, formgiven av designduon Space Copenhagen. Fly fåtölj är en loungemöbel som inbjuder till både vila och umgänge. Fåtöljen med stomme i vitoljad ek och tygserien Hot Madison har sittkuddar fyllda med kallskum och fjädrar för hög komfort. Fåtöljen har lösa ryggplymåer för att själv kunna arrangera och öka bekvämligheten för användaren. En underbar fåtölj med unik design.
 • Catch fåtölj JH13, svarta ben Hallingdal 65/224

  Catch fåtölj JH13 från &Tradition, formgiven av Jaime Hayon. Stolen med svart underrede/Hallingdal 65 ger ett välkomnande intryck med sina öppna armar. Catch har en iögonfallande design med en lekfullhet och komfort av högsta kvalitet med ett stadigt underrede i stål. En rolig men samtidigt elegant och oemotståndlig fåtölj att sjunka ner i efter en lång dag.
 • Hoof table SW2, oljad rökt ek

  Hoof sidobord SW2 från &Tradition, formgiven av Samuel Wilkinson. Ett sidobord i unik design med spännande detaljer med vässade ben. Sidobordet i oljad rökt ek har fått sin lekfulla design och sitt namn efter fötterna på hovdjur. En annan detalj är det rundade avslutet på bordsskivan som ytterligare ger bordet sin charm.
 • Shuffle table MH1, svart marmor

  Shuffle sidobord MH1 från &Tradition, formgiven av Mia Hamborg. Ett föränderligt sidobord med inspiration från nordiskt traditionellt träarbete. Bordets delar är tillverkade i svart marmor, PU, MDF och massiv bok och går att byta plats på.
 • Catch fåtölj JH13, svarta ben Jacquared 5

  Catch fåtölj JH13 från &Tradition, formgiven av Jaime Hayon. Stolen med svart underrede/Jacquared 5 ger ett välkomnande intryck med sina öppna armar. Catch har en iögonfallande design med en lekfullhet och komfort av högsta kvalitet med ett stadigt underrede i stål. En rolig men samtidigt elegant och oemotståndlig fåtölj att sjunka ner i efter en lång dag.
 • Fly fåtölj SC1, vitoljad ek/Hot Madison 094 natur

  Fly fåtölj SC1 från &Tradition, formgiven av designduon Space Copenhagen. Fly fåtölj är en loungemöbel som inbjuder till både vila och umgänge. Fåtöljen med stomme i vitoljad ek och tygserien Hot Madison har sittkuddar fyllda med kallskum och fjädrar för hög komfort. Fåtöljen har lösa ryggplymåer för att själv kunna arrangera och öka bekvämligheten för användaren. En underbar fåtölj med unik design.
 • Hoof table SW1, oljad rökt ek

  Hoof sidobord SW1 från &Tradition, formgiven av Samuel Wilkinson. Ett sidobord i unik design med spännande detaljer med vässade ben. Sidobordet i oljad rökt ek har fått sin design och sitt namn efter fötterna på ett hovdjur. En annan detalj är det rundade avslutet på bordsskivan som ytterligare ger bordet sin charm.
 • Hoof table SW1, svartbetsad ek

  Hoof sidobord SW1 från &Tradition, formgiven av Samuel Wilkinson. Ett sidobord i unik design med spännande detaljer med vässade ben. Sidobordet i svartbetsad ek har fått sin lekfulla design och sitt namn efter fötterna på hovdjur. En annan detalj är det rundade avslutet på bordsskivan som ytterligare ger bordet sin charm.
 • Shuffle table MH1, spectrum

  Shuffle sidobord MH1 från &Tradition, formgiven av Mia Hamborg. Ett föränderligt sidobord med inspiration från nordiskt traditionellt träarbete. Bordets delar är tillverkade i marmor, PU, MDF och massiv bok och går att byta plats på
 • Isole NN1 fåtölj, midnight

  Isole NN1 fåtölj från &Tradition, formgiven av designerduon Nendo & Luca Nichetto. En vacker, diskret design från den internationella designerduon Nendo & Luca Nichetto. Ett unikt koncept där italiensk och japansk design har mötts för att skapa en design som korsar landsgränser. Fåtöljen är inbjudande, mjuk och älskvärd och skulle vara ett utmärkt tillskott till vilket vardagsrum eller kontor som helst.
 • Catch fåtölj JH13, svarta ben Divina 3/944

  Catch fåtölj JH13 från &Tradition, formgiven av Jaime Hayon. Stolen med svart underrede/Divina 3 ger ett välkomnande intryck med sina öppna armar. Catch har en iögonfallande design med en lekfullhet och komfort av högsta kvalitet med ett stadigt underrede i stål. En rolig men samtidigt elegant och oemotståndlig fåtölj att sjunka ner i efter en lång dag.
 • Catch fåtölj JH13, svarta ben Steelcut 2/655

  Catch fåtölj JH13 från &Tradition, formgiven av Jaime Hayon. Stolen med svart underrede/Steelcut 2 ger ett välkomnande intryck med sina öppna armar. Catch har en iögonfallande design med en lekfullhet och komfort av högsta kvalitet med ett stadigt underrede i stål. En rolig men samtidigt elegant och oemotståndlig fåtölj att sjunka ner i efter en lång dag.
 • Fly fåtölj SC1, rökt oljad ek/Hot Madison 093 grå

  Fly fåtölj SC1 från &Tradition, formgiven av designduon Space Copenhagen. Fly fåtölj är en loungemöbel som inbjuder till både vila och umgänge. Fåtöljen med stomme i rökt oljad ek och tygserien Hot Madison har sittkuddar fyllda med kallskum och fjädrar för hög komfort. Fåtöljen har lösa ryggplymåer för att själv kunna arrangera och öka bekvämligheten för användaren. En underbar fåtölj med unik design.
 • Loafer fåtölj SC23, velvet 2 pine

  Loafer fåtölj från &tradition, design av Space Copenhagen. SAS Royal Hotel vände sig till Space Copenhagen grundarna Signe Bindslev Henriksen och Peter Bundgaard Rtzou när de ville ha en fåtölj som skulle passa i ett hotell ja, var som helst så blev resultatet Loafer. Med tanken på att SAS Royals lobby är en så pass vital del av deras legendariska interiör och att rummet är så pass stort så ville Space Copenhagen skapa en möbel som skulle skapa en känsla av intimitet i det öppna rummet.En möbel med hög komfort som också får dig att känna dig lite skyddad. Oavsett om den ska vara för hotell, klubb, lounge eller privatbruk så erbjuder Loafer ultimat lyxighet där du har friheten att loungea med stil, förevigt!
 • Loafer fåtölj SC23, velvet 4 clay

  Loafer fåtölj från &tradition, design av Space Copenhagen. SAS Royal Hotel vände sig till Space Copenhagen grundarna Signe Bindslev Henriksen och Peter Bundgaard Rtzou när de ville ha en fåtölj som skulle passa i ett hotell ja, var som helst så blev resultatet Loafer. Med tanken på att SAS Royals lobby är en så pass vital del av deras legendariska interiör och att rummet är så pass stort så ville Space Copenhagen skapa en möbel som skulle skapa en känsla av intimitet i det öppna rummet.En möbel med hög komfort som också får dig att känna dig lite skyddad. Oavsett om den ska vara för hotell, klubb, lounge eller privatbruk så erbjuder Loafer ultimat lyxighet där du har friheten att loungea med stil, förevigt!
 • Fly fåtölj SC10 Har182, rökt ek/blå

  Fly fåtölj SC10 från &tradition, design av Space Copenhagen. Hela Fly Lounge serien är skapad med att ha den ultimata komforten i tanke. De härliga lösa kuddarna som sträcker sig längs bakre delen och sidorna på fåtöljen kan du enkelt arrangera om för att passa dina personliga preferenser. Designen pekar mot en nordisk estetik, som pinnstöden, den handtillverkade ramen i massiv ek och de naturliga formerna.Med idn om att komfort kommer först tillsammans med en modern design som omfamnar klassiska möbelsnickeri-tekniker, som drar sin kraft från naturliga material som bara kommer bli vackrare med tiden. Detta är höjden av tradition sammanfogat med innovation.Bra att veta:Fly serien är handbyggd från massiv ek och detaljer i ekfanr genom traditionella möbelsnickeri-tekniker.Kuddarna är tillverkade av CMHR-skum, fjädrar, dun och textiler.
 • Loafer fåtölj SC23, velvet 13 ivory

  Loafer fåtölj från &tradition, design av Space Copenhagen. SAS Royal Hotel vände sig till Space Copenhagen grundarna Signe Bindslev Henriksen och Peter Bundgaard Rtzou när de ville ha en fåtölj som skulle passa i ett hotell ja, var som helst så blev resultatet Loafer. Med tanken på att SAS Royals lobby är en så pass vital del av deras legendariska interiör och att rummet är så pass stort så ville Space Copenhagen skapa en möbel som skulle skapa en känsla av intimitet i det öppna rummet.En möbel med hög komfort som också får dig att känna dig lite skyddad. Oavsett om den ska vara för hotell, klubb, lounge eller privatbruk så erbjuder Loafer ultimat lyxighet där du har friheten att loungea med stil, förevigt!
 • Loafer fåtölj SC23, velvet 6 dandelion

  Loafer fåtölj från &tradition, design av Space Copenhagen. SAS Royal Hotel vände sig till Space Copenhagen grundarna Signe Bindslev Henriksen och Peter Bundgaard Rtzou när de ville ha en fåtölj som skulle passa i ett hotell ja, var som helst så blev resultatet Loafer. Med tanken på att SAS Royals lobby är en så pass vital del av deras legendariska interiör och att rummet är så pass stort så ville Space Copenhagen skapa en möbel som skulle skapa en känsla av intimitet i det öppna rummet.En möbel med hög komfort som också får dig att känna dig lite skyddad. Oavsett om den ska vara för hotell, klubb, lounge eller privatbruk så erbjuder Loafer ultimat lyxighet där du har friheten att loungea med stil, förevigt!
 • Lato bord LN8 Ø40, Emparador marmor

  Lato bord från &tradition, design av Lucha Nichetto. Vid första blick så liknar Lato en skulptur, med sin smala runda bordsskiva som är balanserad på en ovalformad marmorbas. Utstickande, grafisk och poetisk med renhet i form slår den fast att det enkla kan vara sofistikerat. Den ursprungliga inspirationen för Lato startade med en id om en godisklubba som lades upp och ned. En klassisk form från en godisbit som de flesta kommer ihåg från barndomen. Njut av denna fantastiska skulptur som också är ett sidobord.
 • Lato bord LN8 Ø40, Cream Diva marmor

  Lato bord från &tradition, design av Lucha Nichetto. Vid första blick så liknar Lato en skulptur, med sin smala runda bordsskiva som är balanserad på en ovalformad marmorbas. Utstickande, grafisk och poetisk med renhet i form slår den fast att det enkla kan vara sofistikerat. Den ursprungliga inspirationen för Lato startade med en id om en godisklubba som lades upp och ned. En klassisk form från en godisbit som de flesta kommer ihåg från barndomen. Njut av denna fantastiska skulptur som också är ett sidobord.
 • Fly soffbord SC11, oljad ek/grå marmor

  Fly soffbord SC11 från &Tradition, formgiven av designduon Space Copenhagen. Ett loungebord i rökt ek med svart toppskiva i marmor. De robusta naturmaterialen i bordet skapar en modern känsla av elegans och perfektion som välkomnar med stil.
 • Fly soffbord SC11, rökt ek/grå marmor

  Fly soffbord SC11 från &Tradition, formgiven av designduon Space Copenhagen. Ett loungebord i rökt ek med svart toppskiva i marmor. De robusta naturmaterialen i bordet skapar en modern känsla av elegans och perfektion som välkomnar med stil.
 • Nærvær NA10 bord 60x70, svart/rökt ek

  Nærvær bord från &tradition, design av Norm Architects. Här är ett härligt bord som passar perfekt för de situationer när man är i mindre sällskap eller vill har en intimiare närvaro. Perfekt att kombinera med härliga barstolar. Tillverkat av ek som har har ett nano-laminat. Stativet är av stål.
 • Nærvær NA11 sidobord Ø42, svart/rökt ek

  Nrvr sidobord från &tradition, design av Norm Architects. Här är ett härligt bord som passar perfekt för att ställa saker på. Blomkrukor, skulpturer eller dekorationer! Tillverkat av ek som har har ett nano-laminat. Stativet är av stål.
 • Nærvær NA9 bord Ø60, svart/rökt ek

  Nærvær bord från &tradition, design av Norm Architects. Här är ett härligt bord som passar perfekt för de situationer när man är i mindre sällskap eller vill har en intimiare närvaro. Perfekt att kombinera med härliga barstolar. Tillverkat av ek som har har ett nano-laminat. Stativet är av stål.
 • Norm barstol NA8, svart

  Norm barstol NA8 från &tradition, design av Norm Architects. Konstrast i sammansmältningen är temat med denna härliga stol. Den fyrbenta NA8 passar utmärkt i Normfamiljen och den ger en underbar kontrast mellan den släta ytan av de svartlackerade stålbenen och den strukturfyllda ytan av den rökta eller svartlackade eken i detaljerna på benen och sätet. Endast inomhusbruk
 • Norm barstol NA8, rökt ek

  Norm barstol NA8 från &tradition, design av Norm Architects. Konstrast i sammansmältningen är temat med denna härliga stol. Den fyrbenta NA8 passar utmärkt i Normfamiljen och den ger en underbar kontrast mellan den släta ytan av de svartlackerade stålbenen och den strukturfyllda ytan av den rökta eller svartlackade eken i detaljerna på benen och sätet. Endast inomhusbruk
 • Pavilion stol AV1 2-pack svartlackerad ek

 • Pavilion stol AV1 2-pack lackerad ek

 • Pavilion stol AV2 2-pack svartlackerad ek

 • Pavilion stol AV2 2-pack lackerad ek

 • Pavilion stol AV2 2-pack lackerad valnöt

 • In Between barstol SK7 rökt oljad ek

 • In Between barstol SK7 svartlaserad ask

 • In Between barstol SK7 ljus oljad ek

 • The Moor matta AP5 170x240 cm beige dew

 • The Moor matta AP5 170x240 cm grey moss

 • The Moor matta AP5 170x240 cm yellow field

 • The Moor matta AP6 240x240 cm beige dew

 • The Moor matta AP6 240x240 cm red heather

 • The Moor matta AP6 240x240 cm yellow field

 • The Moor matta AP7 200x300 cm grey moss

 • Palette sidobord JH26, svart

  Palette sidobord JH26 från &Tradition, formgivet av Jaime Hayon. Bordet är designat i olikartade former för att skapa en intressant och slående möbel med en harmonisk touch. Ett bevis på Jaime Hayons skicklighet för nyskapande. Sidobordet i mörkbetsad ask, skiva i svart marquinamarmor och pulverlackerad stål blir en unik och sofistikerad möbel i hemmet.
 • Palette sidobord JH26, valnöt

  Palette sidobord JH26 från &Tradition, formgivet av Jaime Hayon. Bordet är designat i olikartade former för att skapa en intressant och slående möbel med en harmonisk touch. Ett bevis på Jaime Hayons skicklighet för nyskapande. Sidobordet är gjort i valnöt med en skiva i svart marquinamarmor och har en ställning i pulverlackerad stål.
 • Pavilion barstol AV9, ek/svart

  Pavilion barstol från &Tradition, formgiven av Anderssen & Voll. Pavilion är en stol med en lätt och luftig design. Stolens flytande former skapar en siluett som passar in i de allra flesta hemmiljöer. Stolen är ideal att användas vid en stor bar eller hög köksbänk där den fyller upp utrymmet utan att ta över. Stolens ram är gjord i stål och bär upp ryggstödet och dynan i formpressad fanr. Pavilion finns tillgänglig i flera utföranden så du kan välja den stil som passar bäst i ditt hem.
 • Pavilion barstol AV9, svart/svart

  Pavilion barstol från &Tradition, formgiven av Anderssen & Voll. Pavilion är en stol med en lätt och luftig design. Stolens flytande former skapar en siluett som passar in i de allra flesta hemmiljöer. Stolen är ideal att användas vid en stor bar eller hög köksbänk där den fyller upp utrymmet utan att ta över. Stolens ram är gjord i stål och bär upp ryggstödet och dynan i formpressad fanr. Pavilion finns tillgänglig i flera utföranden så du kan välja den stil som passar bäst i ditt hem.
 • Pavilion barstol AV9, valnöt/svart

  Pavilion barstol från &Tradition, formgiven av Anderssen & Voll. Pavilion är en stol med en lätt och luftig design. Stolens flytande former skapar en siluett som passar in i de allra flesta hemmiljöer. Stolen är ideal att användas vid en stor bar eller hög köksbänk där den fyller upp utrymmet utan att ta över. Stolens ram är gjord i stål och bär upp ryggstödet och dynan i formpressad fanr. Pavilion finns tillgänglig i flera utföranden så du kan välja den stil som passar bäst i ditt hem.
 • Pavilion barstol AV7, valnöt/svart

  Pavilion barstol från &Tradition, formgiven av Anderssen & Voll. Pavilion är en stol med en lätt och luftig design. Stolens flytande former skapar en siluett som passar in i de allra flesta hemmiljöer. Stolen är ideal att användas vid en stor bar eller hög köksbänk där den fyller upp utrymmet utan att ta över. Stolens ram är gjord i stål och bär upp ryggstödet och dynan i formpressad fanr. Pavilion finns tillgänglig i flera utföranden så du kan välja den stil som passar bäst i ditt hem.
 • Pavilion barstol AV7, ek/svart

  Pavilion barstol från &Tradition, formgiven av Anderssen & Voll. Pavilion är en stol med en lätt och luftig design. Stolens flytande former skapar en siluett som passar in i de allra flesta hemmiljöer. Stolen är ideal att användas vid en stor bar eller hög köksbänk där den fyller upp utrymmet utan att ta över. Stolens ram är gjord i stål och bär upp ryggstödet och dynan i formpressad fanr. Pavilion finns tillgänglig i flera utföranden så du kan välja den stil som passar bäst i ditt hem.
 • Pavilion barstol AV7, svart/svart

  Pavilion barstol från &Tradition, formgiven av Anderssen & Voll. Pavilion är en stol med en lätt och luftig design. Stolens flytande former skapar en siluett som passar in i de allra flesta hemmiljöer. Stolen är ideal att användas vid en stor bar eller hög köksbänk där den fyller upp utrymmet utan att ta över. Stolens ram är gjord i stål och bär upp ryggstödet och dynan i formpressad fanr. Pavilion finns tillgänglig i flera utföranden så du kan välja den stil som passar bäst i ditt hem.