Möbler
www.mobel.se

String furniture möbler

 • String Furniture Hylla Pocket String sva/valnöt

  string furniture hylla pocket string sva/valnöt
  String Pockethylla är en stilren och luftig hylla som på bästa sätt framhäver dina inredningsdetaljer! Arkitekten Nisse Strinnings klassiska hyllor introducerades redan 1949 och är idag en modern klassiker!Hyllan, som består av tre hyllplan och två gavlar, är perfekt till att förvara CD-skivor, DVD-filmer eller pocketböcker i, men passar minst lika bra som t ex sybehörsförvaring över arbetsbordet eller som kryddhylla i köket.String Pocket går att kombinera på flera sätt. Köper du ett paket får du en hylla. Köper du två paket kan du bygga upp till tre sektioner. Låt fantasin flöda och bygg just din unika String Pockethylla!Hyllan väger 5,6 kg och har en maxbelastning på 25 kg per hyllplan. Det är viktigt att hyllan monteras med rätt skruv och rätt plug för väggen den ska sitta på.
 • String Stringhylla Bundle F Sidobord Beige - Skänkar & Sideboards Pulverlackerad Metall Beige - Bundle_L_F_14_14

  string stringhylla bundle f sidobord beige - skänkar & sideboards pulverlackerad metall beige - bundle_l_f_14_14
  Bundle I sidobord från String med tre skjutdörrar perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Sidobordet har en tidlös, platssparande design i pulverlackerad MDF med hyllor under. Formgiven av Nisse Strinning. Bra att veta om Bundle I sidobord - Sidobordet kommer i 3 olika färger.- Passar i de flesta rum utan att ta upp för mycket yta. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Beige Skänkar & Sideboards i Pulverlackerad Metall från String med stor omsorg.
 • String Furniture Hylla Pocket String ek/vit

  string furniture hylla pocket string ek/vit
  Denna pockethylla har hyllplan i ek och vita gavlar.Hyllan som består av tre hyllplan och två gavlar är perfekt till att förvara pocketböcker i men passar minst lika bra som kryddhylla i köket.String Pocket går att kombinera på flera sätt. Köper du ett paket får du en hylla. Köper du två paket kan du bygga upp till tre sektioner. Låt fantasin flöda och bygg just din unika String Pockethylla!Maxbelastningen är 25 kg jämnt fördelat över hyllan.
 • String Furniture Hylla Pocket String artek grå

  string furniture hylla pocket string artek grå
  Denna pockethylla har hyllplan i grå och grå gavlar.Hyllan som består av tre hyllplan och två gavlar är perfekt till att förvara pocketböcker i men passar minst lika bra som kryddhylla i köket.String Pocket går att kombinera på flera sätt. Köper du ett paket får du en hylla. Köper du två paket kan du bygga upp till tre sektioner. Låt fantasin flöda och bygg just din unika String Pockethylla!Maxbelastningen är 25 kg jämnt fördelat över hyllan.
 • String Stringhylla Bundle F Sidobord Walnut - Skänkar & Sideboards Pulverlackerad Metall Beige - Bundle_L_F_04_14

  string stringhylla bundle f sidobord walnut - skänkar & sideboards pulverlackerad metall beige - bundle_l_f_04_14
  Bundle I sidobord från String med tre skjutdörrar perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Sidobordet har en tidlös, platssparande design i pulverlackerad MDF med hyllor under. Formgiven av Nisse Strinning. Bra att veta om Bundle I sidobord - Sidobordet kommer i 3 olika färger.- Passar i de flesta rum utan att ta upp för mycket yta. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Beige Skänkar & Sideboards i Pulverlackerad Metall från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Bundle F Sidobord Vit - Skänkar & Sideboards Pulverlackerad Metall Vit - Bundle_L_F_12_12

  string stringhylla bundle f sidobord vit - skänkar & sideboards pulverlackerad metall vit - bundle_l_f_12_12
  Bundle I sidobord från String med tre skjutdörrar perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Sidobordet har en tidlös, platssparande design i pulverlackerad MDF med hyllor under. Formgiven av Nisse Strinning. Bra att veta om Bundle I sidobord - Sidobordet kommer i 3 olika färger.- Passar i de flesta rum utan att ta upp för mycket yta. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Vit Skänkar & Sideboards i Pulverlackerad Metall från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Works Skrivbordsskiva 140 Cm Ek - Skrivbord Mdf Ek - DT14078-05-1

  string stringhylla works skrivbordsskiva 140 cm ek - skrivbord mdf ek - dt14078-05-1
  String Works skrivbordsskiva från String med en klassisk design med en stilren, nordisk känsla. Den är tillverkad av hållbart material perfekt för det moderna hemmakontoret. Passar för underreden från String. Bra att veta om String Works skrivbordsskiva - Höjd: 22 mm.- Kombinera skrivbordsskivan med ett underrede från String.- Godkänd för 60kg.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Hur bör du ta hand om skrivbordsskivan?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Ek Skrivbord i MDF från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Bundle A Sänghylla Brun - Sängbord Metall Brun - Bundle_S_A_04_21

  string stringhylla bundle a sänghylla brun - sängbord metall brun - bundle_s_a_04_21
  Bundle A sänghylla från String med två rymliga lådor. Den är tillverkad av lackerad MDF med härliga, naturliga färger och har en klassisk, elegant design. Design av Nisse Strinning. Bra att veta om Bundle A sänghylla - Sänghyllan är enkel att väggmontera.- Sänghyllan finns i olika färgval.- Design av Nisse Strinning. Hur bör du ta hand om sänghyllan?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Brun Sängbord i Metall från String med stor omsorg.
 • String Furniture Hylla Pocket String ask/vit

  string furniture hylla pocket string ask/vit
  Denna pockethylla har hyllplan i ask och vita gavlar.Hyllan som består av tre hyllplan och två gavlar är perfekt till att förvara pocketböcker i men passar minst lika bra som kryddhylla i köket.String Pocket går att kombinera på flera sätt. Köper du ett paket får du en hylla. Köper du två paket kan du bygga upp till tre sektioner. Låt fantasin flöda och bygg just din unika String Pockethylla!Maxbelastningen är 25 kg jämnt fördelat över hyllan.
 • String Stringhylla Skohylla 30x78 Cm Svart - Skohyllor Plåt Svart - MSS7830-13-1

  string stringhylla skohylla 30x78 cm svart - skohyllor plåt svart - mss7830-13-1
  String skohylla från String i pulverlackerat stål med en minimalistisk, tidlös design perfekt för hallen. Bra att veta om skohyllan - Erbjuds i flera färger.- Passar för String 30 cm gavlar. Vi har valt ut Svart Skohyllor i Plåt från String med stor omsorg.
 • String Furniture Hylla Pocket String Sage

  string furniture hylla pocket string sage
  Denna pockethylla är i färgen Sage (Grön). Hyllan som består av tre hyllplan och två gavlar är perfekt till att förvara pocketböcker i men passar minst lika bra som kryddhylla i köket.String Pocket går att kombinera på flera sätt. Köper du ett paket får du en hylla. Köper du två paket kan du bygga upp till tre sektioner. Låt fantasin flöda och bygg just din unika String Pockethylla!Maxbelastningen är 25 kg jämnt fördelat över hyllan.
 • String Stringhylla Skrivbordsskiva 58x78 Cm Grå - Skrivbord Ask Grå - 7858-61-1

  string stringhylla skrivbordsskiva 58x78 cm grå - skrivbord ask grå - 7858-61-1
  String skrivbordsskiva från String med en stilren design som aldrig går ur tiden. Passar för 30 cm trådgavlar från String. Bra att veta om skrivbordsskivan - Erbjuds i flera färger.- Passar för 30 cm trådgavlar från String.- Maxvikt : 15 kg.- 58x78 cm Vi har valt ut Grå Skrivbord i Ask från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Överskåp Ek - Skåp & Vitrinskåp Mdf Ek - CF7830-05-1

  string stringhylla överskåp ek - skåp & vitrinskåp mdf ek - cf7830-05-1
  Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Design av Nisse Strinning. Bra att veta om String överskåp - Välj mellan olika färger och material.- Praktisk skåplucka.- Enkel, elegant design.- Passar med 30 cm String gavel.- Djup: 300 mm.- Bredd: 780 mm.- Höjd: 420 mm.- Design av Nisse Strinning.- Denna produkt levereras omonterad.- Plattpackat.- Tillverkat i Sverige Hur bör du ta hand om överskåpet?- Torkas noggrant.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Ek Skåp & Vitrinskåp i MDF från String med stor omsorg.
 • String Furniture Sidobord Museum Aluminium

  string furniture sidobord museum aluminium
  Museum™ Sidetable designat av TAF Studios är ett höj- och sänkbart bord i aluminium och stål. Det har en mängd användningsmöjligheter: Blomsterpiedestal, litet extrabord vid soffan, sängbord, hallbord med mera. Bordet tillverkas och säljs av String Furniture och kommer i flera olika färger. Bordet är höj och sänkbart och kan justeras med lägsta höjd 32cm till de högsta på 73 cm.
 • String Furniture Sidobord Museum Vit

  string furniture sidobord museum vit
  Museum™ Sidetable designat av TAF Studios är ett höj- och sänkbart bord i aluminium och stål. Det har en mängd användningsmöjligheter: Blomsterpiedestal, litet extrabord vid soffan, sängbord, hallbord med mera. Bordet tillverkas och säljs av String Furniture och kommer i flera olika färger. Bordet är höj och sänkbart och kan justeras med lägsta höjd 32cm till de högsta på 73 cm.
 • String Stringhylla Museum Sidobord Orange - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål - MUSEUM-ST-115

  string stringhylla museum sidobord orange - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål - museum-st-115
  Stilrent sidobord i aluminium och stål med en pulverlackerad finish och en praktisk, höj- och sänkbar hylla för mångsidig användning. Lämpar sig väl för alla rum, mindre utrymmen, praktisk förvaring, etc. Design av TAF Architects med Gabriella Gustafson och Mattias Ståhlbom. Bra att veta om Museum sidobord - Det här sidobordet ingår i Strings serie Museum.- Sidobordet finns i olika färgval.- Praktisk konstruktion med ett höj- och sänkbart hyllplan. Vi har valt ut Sidobord & Avlastningsbord i Pulverlackat stål från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Works Skrivbordsskiva 160 Cm Vit Laminat - Skrivbord Mdf Vit - DT16078-22-1

  string stringhylla works skrivbordsskiva 160 cm vit laminat - skrivbord mdf vit - dt16078-22-1
  String Works skrivbordsskiva från String med en klassisk design med en stilren, nordisk känsla. Den är tillverkad av hållbart material perfekt för det moderna hemmakontoret. Passar för underreden från String. Bra att veta om String Works skrivbordsskiva - Höjd: 22 mm.- Kombinera skrivbordsskivan med ett underrede från String.- Godkänd för 60kg jämnt fördelat.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Hur bör du ta hand om skrivbordsskivan?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Vit Skrivbord i MDF från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Skrivbordsskiva 58x78 Cm Vit - Skrivbord Ask Vit - 7858-12-1

  string stringhylla skrivbordsskiva 58x78 cm vit - skrivbord ask vit - 7858-12-1
  String skrivbordsskiva från String med en stilren design som aldrig går ur tiden. Passar för 30 cm trådgavlar från String. Bra att veta om skrivbordsskivan - Erbjuds i flera färger.- Passar för 30 cm trådgavlar från String.- Maxvikt : 15 kg.- 58x78 cm Vi har valt ut Vit Skrivbord i Ask från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Skohylla 30x78 Cm Grå - Skohyllor Plåt Grå - MSS7830-61-1

  string stringhylla skohylla 30x78 cm grå - skohyllor plåt grå - mss7830-61-1
  String skohylla från String i pulverlackerat stål med en minimalistisk, tidlös design perfekt för hallen. Bra att veta om skohyllan - Erbjuds i flera färger.- Passar för String 30 cm gavlar. Vi har valt ut Grå Skohyllor i Plåt från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Vitrinskåp 30x78 Cm Grå - Skåp & Vitrinskåp Härdat Glas Grå - VS7830-61-1

  string stringhylla vitrinskåp 30x78 cm grå - skåp & vitrinskåp härdat glas grå - vs7830-61-1
  String vitrinskåp med justerbara hyllor och skjutbara glasdörrar för att visa upp dina favoritföremål. Bra att veta om vitrinskåpet - Kombinera vitrinskåpet med gavlar från String.- Erbjuds i flera utföranden.- Passar med alla 30 cm gavlar från String. Vi har valt ut Grå Skåp & Vitrinskåp i Härdat glas från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Works Skrivbordsskiva 160 Cm Ek - Skrivbord Mdf Ek - DT16078-05-1

  string stringhylla works skrivbordsskiva 160 cm ek - skrivbord mdf ek - dt16078-05-1
  String Works skrivbordsskiva från String med en klassisk design med en stilren, nordisk känsla. Den är tillverkad av hållbart material perfekt för det moderna hemmakontoret. Passar för underreden från String. Bra att veta om String Works skrivbordsskiva - Höjd: 22 mm.- Kombinera skrivbordsskivan med ett underrede från String.- Godkänd för 60kg jämnt fördelat.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Hur bör du ta hand om skrivbordsskivan?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Ek Skrivbord i MDF från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Hopfällbart Bord Svart / Valnöt - Matbord & Barbord Valnötsfanér Svart - FT7896-04-13

  string stringhylla hopfällbart bord svart / valnöt - matbord & barbord valnötsfanér svart - ft7896-04-13
  Upplev flexibilitet och stil med String fällbord. Denna praktiska och flexibla design av Nisse Strinning är perfekt för rum med ont om plats. Design av Nisse Strinning. Bra att veta om fällbordet - Passar för String 30 cm gavlar.- Erbjuds i flera utföranden.- Design av Nisse Strinning.- Maxvikt : 15 kg. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Valnötsfanér från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Överskåp Ask - Skåp & Vitrinskåp Mdf Ask - CF7830-06-1

  string stringhylla överskåp ask - skåp & vitrinskåp mdf ask - cf7830-06-1
  Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Design av Nisse Strinning. Bra att veta om String överskåp - Välj mellan olika färger och material.- Praktisk skåplucka.- Enkel, elegant design.- Passar med 30 cm String gavel.- Djup: 300 mm.- Bredd: 780 mm.- Höjd: 420 mm.- Design av Nisse Strinning.- Denna produkt levereras omonterad.- Plattpackat.- Tillverkat i Sverige Hur bör du ta hand om överskåpet?- Torkas noggrant.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Ask Skåp & Vitrinskåp i MDF från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Överskåp Valnöt - Skåp & Vitrinskåp Mdf Valnöt - CF7830-04-1

  string stringhylla överskåp valnöt - skåp & vitrinskåp mdf valnöt - cf7830-04-1
  Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Design av Nisse Strinning. Bra att veta om String överskåp - Välj mellan olika färger och material.- Praktisk skåplucka.- Enkel, elegant design.- Passar med 30 cm String gavel.- Djup: 300 mm.- Bredd: 780 mm.- Höjd: 420 mm.- Design av Nisse Strinning.- Denna produkt levereras omonterad.- Plattpackat.- Tillverkat i Sverige Hur bör du ta hand om överskåpet?- Torkas noggrant.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Valnöt Skåp & Vitrinskåp i MDF från String med stor omsorg.
 • String Furniture Hylla Pocket String vit

  string furniture hylla pocket string vit
  Denna pockethylla har hyllplan i vit och vita gavlar.Hyllan som består av tre hyllplan och två gavlar är perfekt till att förvara pocketböcker i men passar minst lika bra som kryddhylla i köket.String Pocket går att kombinera på flera sätt. Köper du ett paket får du en hylla. Köper du två paket kan du bygga upp till tre sektioner. Låt fantasin flöda och bygg just din unika String Pockethylla!Maxbelastningen är 25 kg jämnt fördelat över hyllan.
 • String Furniture Sidobord Museum Mörkbrun

  string furniture sidobord museum mörkbrun
  Museum™ Sidetable designat av TAF Studios är ett höj- och sänkbart bord i aluminium och stål. Det har en mängd användningsmöjligheter: Blomsterpiedestal, litet extrabord vid soffan, sängbord, hallbord med mera. Bordet tillverkas och säljs av String Furniture och kommer i flera olika färger. Bordet är höj och sänkbart och kan justeras med lägsta höjd 32cm till de högsta på 73 cm.
 • String | Filthuv till skrivbordsraster

  string | filthuv till skrivbordsraster
  Filthuven som passar skrivbordsraster ger mer avskildhet och dämpar även ljudnivån.   Beräknad leveranstid Allt i vitt är lagervara, övriga färger ca. 4 veckor
 • String Stringhylla Museum Sidobord Mörkbrun - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål - MUSEUM-ST-116

  string stringhylla museum sidobord mörkbrun - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål - museum-st-116
  Stilrent sidobord i aluminium och stål med en pulverlackerad finish och en praktisk, höj- och sänkbar hylla för mångsidig användning. Lämpar sig väl för alla rum, mindre utrymmen, praktisk förvaring, etc. Design av TAF Architects med Gabriella Gustafson och Mattias Ståhlbom. Bra att veta om Museum sidobord - Det här sidobordet ingår i Strings serie Museum.- Sidobordet finns i olika färgval.- Praktisk konstruktion med ett höj- och sänkbart hyllplan. Vi har valt ut Sidobord & Avlastningsbord i Pulverlackat stål från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Skrivbordsskiva 58x78 Cm Valnöt - Skrivbord Ask Valnöt - 7858-04-1

  string stringhylla skrivbordsskiva 58x78 cm valnöt - skrivbord ask valnöt - 7858-04-1
  String skrivbordsskiva från String med en stilren design som aldrig går ur tiden. Passar för 30 cm trådgavlar från String. Bra att veta om skrivbordsskivan - Erbjuds i flera färger.- Passar för 30 cm trådgavlar från String.- Maxvikt : 15 kg.- 58x78 cm Vi har valt ut Valnöt Skrivbord i Ask från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Works Bordsunderrede Vit 1-pack - Skrivbord Pulverlackat Stål Vit - ETM-12-1

  string stringhylla works bordsunderrede vit 1-pack - skrivbord pulverlackat stål vit - etm-12-1
  String Works bordsunderrede från String med en klassisk, aningen justerbar design med en stilren, nordisk känsla. Det är tillverkat av hållbar, pulverlackerad metall perfekt för det moderna hemmakontoret. Passar för bordsskivor från String. Bra att veta om String Works bordsunderrede - Bordsunderredet är klassiskt.- Kombinera bordsunderredet med en skrivbordsskiva från String.- Godkänd för 60kg.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer.- Bordsunderredet finns i olika utföranden.- Höjd: 695-705 mm. Hur bör du ta hand om bordsunderredet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Vit Skrivbord i Pulverlackat stål från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Vitrinskåp 30x78 Cm Vit - Skåp & Vitrinskåp Härdat Glas Vit - VS7830-12-1

  string stringhylla vitrinskåp 30x78 cm vit - skåp & vitrinskåp härdat glas vit - vs7830-12-1
  String vitrinskåp med justerbara hyllor och skjutbara glasdörrar för att visa upp dina favoritföremål. Bra att veta om vitrinskåpet - Kombinera vitrinskåpet med gavlar från String.- Erbjuds i flera utföranden.- Passar med alla 30 cm gavlar från String. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp i Härdat glas från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Skohylla 30x58 Cm Vit - Skohyllor Plåt Vit - MSS5830-12-1

  string stringhylla skohylla 30x58 cm vit - skohyllor plåt vit - mss5830-12-1
  String skohylla från String i pulverlackerat stål med en minimalistisk, tidlös design perfekt för hallen. Bra att veta om skohyllan - Erbjuds i flera färger.- Passar för String 30 cm gavlar. Vi har valt ut Vit Skohyllor i Plåt från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Vitrinskåp 30x78 Cm Valnöt - Skåp & Vitrinskåp sfanér Valnöt - VS7830-04-1

  string stringhylla vitrinskåp 30x78 cm valnöt - skåp & vitrinskåp sfanér valnöt - vs7830-04-1
  String vitrinskåp med justerbara hyllor och skjutbara glasdörrar för att visa upp dina favoritföremål. Bra att veta om vitrinskåpet - Kombinera vitrinskåpet med gavlar från String.- Erbjuds i flera utföranden.- Passar med alla 30 cm gavlar från String. Vi har valt ut Valnöt Skåp & Vitrinskåp i Valnötsfanér från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Vitrinskåp 30x78 Cm Ask - Skåp & Vitrinskåp fanér Ask - VS7830-06-1

  string stringhylla vitrinskåp 30x78 cm ask - skåp & vitrinskåp fanér ask - vs7830-06-1
  String vitrinskåp med justerbara hyllor och skjutbara glasdörrar för att visa upp dina favoritföremål. Bra att veta om vitrinskåpet - Kombinera vitrinskåpet med gavlar från String.- Erbjuds i flera utföranden.- Passar med alla 30 cm gavlar från String. Vi har valt ut Ask Skåp & Vitrinskåp i Askfanér från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Vitrinskåp 30x78 Cm Ek - Skåp & Vitrinskåp fanér Ek - VS7830-05-1

  string stringhylla vitrinskåp 30x78 cm ek - skåp & vitrinskåp fanér ek - vs7830-05-1
  String vitrinskåp med justerbara hyllor och skjutbara glasdörrar för att visa upp dina favoritföremål. Bra att veta om vitrinskåpet - Kombinera vitrinskåpet med gavlar från String.- Erbjuds i flera utföranden.- Passar med alla 30 cm gavlar från String. Vi har valt ut Ek Skåp & Vitrinskåp i Ekfanér från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Works Skrivbordsskiva 120 Cm Ek - Skrivbord Mdf Ek - DT12078-05-1

  string stringhylla works skrivbordsskiva 120 cm ek - skrivbord mdf ek - dt12078-05-1
  String Works skrivbordsskiva från String med en klassisk design med en stilren, nordisk känsla. Den är tillverkad av hållbart material perfekt för det moderna hemmakontoret. Passar för underreden från String. Bra att veta om String Works skrivbordsskiva - Höjd: 22 mm.- Kombinera skrivbordsskivan med ett underrede från String.- Godkänd för 60kg.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Hur bör du ta hand om skrivbordsskivan?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Ek Skrivbord i MDF från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Museum Sidobord Beige - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål - MUSEUM-ST-114

  string stringhylla museum sidobord beige - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål - museum-st-114
  Stilrent sidobord i aluminium och stål med en pulverlackerad finish och en praktisk, höj- och sänkbar hylla för mångsidig användning. Lämpar sig väl för alla rum, mindre utrymmen, praktisk förvaring, etc. Design av TAF Architects med Gabriella Gustafson och Mattias Ståhlbom. Bra att veta om Museum sidobord - Det här sidobordet ingår i Strings serie Museum.- Sidobordet finns i olika färgval.- Praktisk konstruktion med ett höj- och sänkbart hyllplan. Vi har valt ut Sidobord & Avlastningsbord i Pulverlackat stål från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Skrivbordsskiva 58x78 Cm Beige - Skrivbord Ask Beige - 7858-14-1

  string stringhylla skrivbordsskiva 58x78 cm beige - skrivbord ask beige - 7858-14-1
  String skrivbordsskiva från String med en stilren design som aldrig går ur tiden. Passar för 30 cm trådgavlar från String. Bra att veta om skrivbordsskivan - Erbjuds i flera färger.- Passar för 30 cm trådgavlar från String.- Maxvikt : 15 kg.- 58x78 cm Vi har valt ut Beige Skrivbord i Ask från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Överskåp Grå - Skåp & Vitrinskåp Lackad Mdf Grå - CF7830-61-1

  string stringhylla överskåp grå - skåp & vitrinskåp lackad mdf grå - cf7830-61-1
  Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Design av Nisse Strinning. Bra att veta om String överskåp - Välj mellan olika färger och material.- Praktisk skåplucka.- Enkel, elegant design.- Passar med 30 cm String gavel.- Djup: 300 mm.- Bredd: 780 mm.- Höjd: 420 mm.- Design av Nisse Strinning.- Denna produkt levereras omonterad.- Plattpackat.- Tillverkat i Sverige Hur bör du ta hand om överskåpet?- Torkas noggrant.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Grå Skåp & Vitrinskåp i Lackad MDF från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Överskåp Svartbetsad Ask - Skåp & Vitrinskåp Mdf Svartbetsad Ask - CF7830-03-1

  string stringhylla överskåp svartbetsad ask - skåp & vitrinskåp mdf svartbetsad ask - cf7830-03-1
  Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Design av Nisse Strinning. Bra att veta om String överskåp - Välj mellan olika färger och material.- Praktisk skåplucka.- Enkel, elegant design.- Passar med 30 cm String gavel.- Djup: 300 mm.- Bredd: 780 mm.- Höjd: 420 mm.- Design av Nisse Strinning.- Denna produkt levereras omonterad.- Plattpackat.- Tillverkat i Sverige Hur bör du ta hand om överskåpet?- Torkas noggrant.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svartbetsad Ask Skåp & Vitrinskåp i MDF från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Museum Nm&.045 Vägghylla Beige - Vägghyllor & Väggskåp Aluminium Beige - NM045-18-14

  string stringhylla museum nm&.045 vägghylla beige - vägghyllor & väggskåp aluminium beige - nm045-18-14
  Museum NM&.045 vägghylla från String med en minimalistisk, tidlös design med ett exklusivt uttryck perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Den är tillverkad av aluminium med en strukturlackerad finish och har ett dolt väggfäste. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Design av TAF Architects. Bra att veta om vägghyllan - Den här vägghyllan ingår i Strings serie Museum.- Erbjuds i flera vackra färger.- Dolt väggfäste.- Designer är TAF Architects.- Bredd: 280 mm.- Djup: 240 mm.- Höjd: 80 mm. Vi har valt ut Beige Vägghyllor & Väggskåp i Aluminium från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Bundle A Sänghylla Vit - Sängbord Metall Vit - Bundle_S_A_12_12

  string stringhylla bundle a sänghylla vit - sängbord metall vit - bundle_s_a_12_12
  Bundle A sänghylla från String med två rymliga lådor. Den är tillverkad av lackerad MDF med härliga, naturliga färger och har en klassisk, elegant design. Design av Nisse Strinning. Bra att veta om Bundle A sänghylla - Sänghyllan är enkel att väggmontera.- Sänghyllan finns i olika färgval.- Design av Nisse Strinning. Hur bör du ta hand om sänghyllan?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Vit Sängbord i Metall från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Skåp Med Skjutdörrar 20x78 Cm Vit - Skåp & Vitrinskåp Mdf Vit - CD7820-12-1

  string stringhylla skåp med skjutdörrar 20x78 cm vit - skåp & vitrinskåp mdf vit - cd7820-12-1
  String skåp från String med en tidlös design med skjutdörrar och urfrästa handtag. Det har högkvalitativa material för att hålla i generationer. Blanda olika storlekar, färger och material för att skapa din egen personliga stil. Kombinera skåpet med gavlar från String. Designer är Nisse Strinning. Bra att veta om String skåp - Praktiskt skåp med ett hyllplan med runda handtag.- Ikonisk design som aldrig går ur tiden.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- För alla hem och stilar.- Designer är Nisse Strinning.- Enkel att montera.- Passar med String väggavlar.- Passar med String golvgavlar.- Passar med String Plex väggavlar.- Välj mellan olika färger och storlekar.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om skåpet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp i MDF från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Skåp Med Skjutdörrar 30x78 Cm - Skåp & Vitrinskåp Ask - CD7830-06-1

  string stringhylla skåp med skjutdörrar 30x78 cm - skåp & vitrinskåp ask - cd7830-06-1
  String skåp med praktiska skjutdörrar med runda, urfrästa handtag. En del av ett hyllsystem med stabil konstruktion, oändliga möjligheter med en klassisk, ikonisk design som aldrig går ur tiden och en klassisk, ikonisk design som aldrig går ur tiden. Premiumkvalitet med högkvalitativa material för att hålla i generationer. Ett klokt val perfekt för alla hem. Kombinera skåpet med gavlar från String. Designer är Nisse Strinning. Bra att veta om String skåp - Praktiskt skåp med ett hyllplan med runda handtag.- Ikonisk design som aldrig går ur tiden.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- För alla hem och stilar.- Designer är Nisse Strinning.- Enkel att montera.- Passar med String väggavlar.- Passar med String golvgavlar.- Passar med String Plex väggavlar.- Välj mellan olika färger och storlekar.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om skåpet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Ask Skåp & Vitrinskåp i Ask från String med stor omsorg.
 • String Furniture Sidobord Museum Orange

  string furniture sidobord museum orange
  Museum™ Sidetable designat av TAF Studios är ett höj- och sänkbart bord i aluminium och stål. Det har en mängd användningsmöjligheter: Blomsterpiedestal, litet extrabord vid soffan, sängbord, hallbord med mera. Bordet tillverkas och säljs av String Furniture och kommer i flera olika färger. Bordet är höj och sänkbart och kan justeras med lägsta höjd 32cm till de högsta på 73 cm.
 • String Furniture Sidobord Museum Beige

  string furniture sidobord museum beige
  Museum™ Sidetable designat av TAF Studios är ett höj- och sänkbart bord i aluminium och stål. Det har en mängd användningsmöjligheter: Blomsterpiedestal, litet extrabord vid soffan, sängbord, hallbord med mera. Bordet tillverkas och säljs av String Furniture och kommer i flera olika färger. Bordet är höj och sänkbart och kan justeras med lägsta höjd 32cm till de högsta på 73 cm.
 • String | Skrivbordsraster

  string | skrivbordsraster
  Trådrastret kan användas som halvtransparent skiljevägg mellan arbetsstationer och som anslagstavla eller hållare för organizers.   Beräknad leveranstid Allt i vitt är lagervara, övriga färger ca. 4 veckor
 • String | Skrivbordslåda

  string | skrivbordslåda
  Skrivbordslåda för höj- och sänkbart skrivbord samt arbetsskivan.   Beräknad leveranstid Allt i vitt är lagervara, övriga färger ca. 4 veckor
 • String Stringhylla Skohylla 30x58 Cm Grå - Skohyllor Plåt Grå - MSS5830-61-1

  string stringhylla skohylla 30x58 cm grå - skohyllor plåt grå - mss5830-61-1
  String skohylla från String i pulverlackerat stål med en minimalistisk, tidlös design perfekt för hallen. Bra att veta om skohyllan - Erbjuds i flera färger.- Passar för String 30 cm gavlar. Vi har valt ut Grå Skohyllor i Plåt från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Skrivbordsskiva 58x78 Cm Svart - Skrivbord Ask Svart - 7858-03-1

  string stringhylla skrivbordsskiva 58x78 cm svart - skrivbord ask svart - 7858-03-1
  String skrivbordsskiva från String med en stilren design som aldrig går ur tiden. Passar för 30 cm trådgavlar från String. Bra att veta om skrivbordsskivan - Erbjuds i flera färger.- Passar för 30 cm trådgavlar från String.- Maxvikt : 15 kg.- 58x78 cm Vi har valt ut Svart Skrivbord i Ask från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Skohylla 30x78 Cm Beige - Skohyllor Plåt Beige - MSS7830-14-1

  string stringhylla skohylla 30x78 cm beige - skohyllor plåt beige - mss7830-14-1
  String skohylla från String i pulverlackerat stål med en minimalistisk, tidlös design perfekt för hallen. Bra att veta om skohyllan - Erbjuds i flera färger.- Passar för String 30 cm gavlar. Vi har valt ut Beige Skohyllor i Plåt från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Skohylla 30x58 Cm Beige - Skohyllor Plåt Beige - MSS5830-14-1

  string stringhylla skohylla 30x58 cm beige - skohyllor plåt beige - mss5830-14-1
  String skohylla från String i pulverlackerat stål med en minimalistisk, tidlös design perfekt för hallen. Bra att veta om skohyllan - Erbjuds i flera färger.- Passar för String 30 cm gavlar. Vi har valt ut Beige Skohyllor i Plåt från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Skrivbordsskiva 58x78 Cm - Skrivbord Ask - 7858-06-1

  string stringhylla skrivbordsskiva 58x78 cm - skrivbord ask - 7858-06-1
  String skrivbordsskiva från String med en stilren design som aldrig går ur tiden. Passar för 30 cm trådgavlar från String. Bra att veta om skrivbordsskivan - Erbjuds i flera färger.- Passar för 30 cm trådgavlar från String.- Maxvikt : 15 kg.- 58x78 cm Vi har valt ut Ask Skrivbord i Ask från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Skohylla 30x58 Cm Svart - Skohyllor Plåt Svart - MSS5830-13-1

  string stringhylla skohylla 30x58 cm svart - skohyllor plåt svart - mss5830-13-1
  String skohylla från String i pulverlackerat stål med en minimalistisk, tidlös design perfekt för hallen. Bra att veta om skohyllan - Erbjuds i flera färger.- Passar för String 30 cm gavlar. Vi har valt ut Svart Skohyllor i Plåt från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Skohylla 30x78 Cm Vit - Skohyllor Plåt Vit - MSS7830-12-1

  string stringhylla skohylla 30x78 cm vit - skohyllor plåt vit - mss7830-12-1
  String skohylla från String i pulverlackerat stål med en minimalistisk, tidlös design perfekt för hallen. Bra att veta om skohyllan - Erbjuds i flera färger.- Passar för String 30 cm gavlar. Vi har valt ut Vit Skohyllor i Plåt från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Skrivbordsskiva 58x78 Cm Ek - Skrivbord Ask Ek - 7858-05-1

  string stringhylla skrivbordsskiva 58x78 cm ek - skrivbord ask ek - 7858-05-1
  String skrivbordsskiva från String med en stilren design som aldrig går ur tiden. Passar för 30 cm trådgavlar från String. Bra att veta om skrivbordsskivan - Erbjuds i flera färger.- Passar för 30 cm trådgavlar från String.- Maxvikt : 15 kg.- 58x78 cm Vi har valt ut Ek Skrivbord i Ask från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Vitrinskåp 30x78 Cm Beige - Skåp & Vitrinskåp Härdat Glas Beige - VS7830-14-1

  string stringhylla vitrinskåp 30x78 cm beige - skåp & vitrinskåp härdat glas beige - vs7830-14-1
  String vitrinskåp med justerbara hyllor och skjutbara glasdörrar för att visa upp dina favoritföremål. Bra att veta om vitrinskåpet - Kombinera vitrinskåpet med gavlar från String.- Erbjuds i flera utföranden.- Passar med alla 30 cm gavlar från String. Vi har valt ut Beige Skåp & Vitrinskåp i Härdat glas från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Vitrinskåp 30x78 Cm Svartbetsad Ask - Skåp & Vitrinskåp Askfanér Svart - VS7830-03-1

  string stringhylla vitrinskåp 30x78 cm svartbetsad ask - skåp & vitrinskåp askfanér svart - vs7830-03-1
  String vitrinskåp med justerbara hyllor och skjutbara glasdörrar för att visa upp dina favoritföremål. Bra att veta om vitrinskåpet - Kombinera vitrinskåpet med gavlar från String.- Erbjuds i flera utföranden.- Passar med alla 30 cm gavlar från String. Vi har valt ut Svart Skåp & Vitrinskåp i Askfanér från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Works Bordsunderrede Höj- Och Sänkbar 1-pack Vit - Skrivbord Pulverlackat Stål Vit - ETF-12-1

  string stringhylla works bordsunderrede höj- och sänkbar 1-pack vit - skrivbord pulverlackat stål vit - etf-12-1
  String Works bordsunderrede från String med en ergonomisk, flexibel design med en praktisk, höj- och sänkbar funktion. Det är tillverkat av hållbar, pulverlackerad metall perfekt för det moderna hemmakontoret. Passar för bordsskivor från String. Bra att veta om String Works bordsunderrede - Kombinera bordsunderredet med en skrivbordsskiva från String.- Godkänd för 60kg jämnt fördelat.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer.- Bordsunderredet finns i olika utföranden.- Höjd: 715-1185 mm. Hur bör du ta hand om bordsunderredet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Vit Skrivbord i Pulverlackat stål från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Museum Sidobord Aluminium - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål - MUSEUM-ST-119

  string stringhylla museum sidobord aluminium - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål - museum-st-119
  Stilrent sidobord i aluminium och stål med en pulverlackerad finish och en praktisk, höj- och sänkbar hylla för mångsidig användning. Lämpar sig väl för alla rum, mindre utrymmen, praktisk förvaring, etc. Design av TAF Architects med Gabriella Gustafson och Mattias Ståhlbom. Bra att veta om Museum sidobord - Det här sidobordet ingår i Strings serie Museum.- Sidobordet finns i olika färgval.- Praktisk konstruktion med ett höj- och sänkbart hyllplan. Vi har valt ut Sidobord & Avlastningsbord i Pulverlackat stål från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Museum Sidobord Vit - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål - MUSEUM-ST-118

  string stringhylla museum sidobord vit - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål - museum-st-118
  Stilrent sidobord i aluminium och stål med en pulverlackerad finish och en praktisk, höj- och sänkbar hylla för mångsidig användning. Lämpar sig väl för alla rum, mindre utrymmen, praktisk förvaring, etc. Design av TAF Architects med Gabriella Gustafson och Mattias Ståhlbom. Bra att veta om Museum sidobord - Det här sidobordet ingår i Strings serie Museum.- Sidobordet finns i olika färgval.- Praktisk konstruktion med ett höj- och sänkbart hyllplan. Vi har valt ut Sidobord & Avlastningsbord i Pulverlackat stål från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Works Skrivbordsskiva 140 Cm Vit Laminat - Skrivbord Mdf Vit - DT14078-22-1

  string stringhylla works skrivbordsskiva 140 cm vit laminat - skrivbord mdf vit - dt14078-22-1
  String Works skrivbordsskiva från String med en klassisk design med en stilren, nordisk känsla. Den är tillverkad av hållbart material perfekt för det moderna hemmakontoret. Passar för underreden från String. Bra att veta om String Works skrivbordsskiva - Höjd: 22 mm.- Kombinera skrivbordsskivan med ett underrede från String.- Godkänd för 60kg.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Hur bör du ta hand om skrivbordsskivan?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Vit Skrivbord i MDF från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Works Skrivbordsskiva 120 Cm Vit Laminat - Skrivbord Mdf Vit - DT12078-22-1

  string stringhylla works skrivbordsskiva 120 cm vit laminat - skrivbord mdf vit - dt12078-22-1
  String Works skrivbordsskiva från String med en klassisk design med en stilren, nordisk känsla. Den är tillverkad av hållbart material perfekt för det moderna hemmakontoret. Passar för underreden från String. Bra att veta om String Works skrivbordsskiva - Höjd: 22 mm.- Kombinera skrivbordsskivan med ett underrede från String.- Godkänd för 60kg.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Hur bör du ta hand om skrivbordsskivan?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Vit Skrivbord i MDF från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Hopfällbart Bord Vit / Ek - Matbord & Barbord Ekfanér Vit - FT7896-05-12

  string stringhylla hopfällbart bord vit / ek - matbord & barbord ekfanér vit - ft7896-05-12
  Upplev flexibilitet och stil med String fällbord. Denna praktiska och flexibla design av Nisse Strinning är perfekt för rum med ont om plats. Design av Nisse Strinning. Bra att veta om fällbordet - Passar för String 30 cm gavlar.- Erbjuds i flera utföranden.- Design av Nisse Strinning.- Maxvikt : 15 kg. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Ekfanér från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Hopfällbart Bord Vit - Matbord & Barbord Pulverlackerad Metall Vit - FT7896-12-12

  string stringhylla hopfällbart bord vit - matbord & barbord pulverlackerad metall vit - ft7896-12-12
  Upplev flexibilitet och stil med String fällbord. Denna praktiska och flexibla design av Nisse Strinning är perfekt för rum med ont om plats. Design av Nisse Strinning. Bra att veta om fällbordet - Passar för String 30 cm gavlar.- Erbjuds i flera utföranden.- Design av Nisse Strinning.- Maxvikt : 15 kg. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Pulverlackerad Metall från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Hopfällbart Bord Vit / Valnöt - Matbord & Barbord Valnötsfanér Vit - FT7896-04-12

  string stringhylla hopfällbart bord vit / valnöt - matbord & barbord valnötsfanér vit - ft7896-04-12
  Upplev flexibilitet och stil med String fällbord. Denna praktiska och flexibla design av Nisse Strinning är perfekt för rum med ont om plats. Design av Nisse Strinning. Bra att veta om fällbordet - Passar för String 30 cm gavlar.- Erbjuds i flera utföranden.- Design av Nisse Strinning.- Maxvikt : 15 kg. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Valnötsfanér från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Hopfällbart Bord Vit / Ask - Matbord & Barbord Askfanér Vit - FT7896-06-12

  string stringhylla hopfällbart bord vit / ask - matbord & barbord askfanér vit - ft7896-06-12
  Upplev flexibilitet och stil med String fällbord. Denna praktiska och flexibla design av Nisse Strinning är perfekt för rum med ont om plats. Design av Nisse Strinning. Bra att veta om fällbordet - Passar för String 30 cm gavlar.- Erbjuds i flera utföranden.- Design av Nisse Strinning.- Maxvikt : 15 kg. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Askfanér från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Skåp Vit - Skåp & Vitrinskåp Ask Vit - FC7832-12-1

  string stringhylla skåp vit - skåp & vitrinskåp ask vit - fc7832-12-1
  String skåp från String med en tidlös, praktisk design perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Det har två hyllplan och skåpluckor för mångsidig användning. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Design av Nisse Strinning. Bra att veta om skåpet - Erbjuds i flera utföranden.- Kombinera skåpet med gavlar från String.- Design av Nisse Strinning.- 2 hyllplan. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp i Ask från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Skåp Ek - Skåp & Vitrinskåp Ask Ek - FC7832-05-1

  string stringhylla skåp ek - skåp & vitrinskåp ask ek - fc7832-05-1
  String skåp från String med en tidlös, praktisk design perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Det har två hyllplan och skåpluckor för mångsidig användning. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Design av Nisse Strinning. Bra att veta om skåpet - Erbjuds i flera utföranden.- Kombinera skåpet med gavlar från String.- Design av Nisse Strinning.- 2 hyllplan. Vi har valt ut Ek Skåp & Vitrinskåp i Ask från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Hopfällbart Bord Beige - Matbord & Barbord Pulverlackerad Metall Beige - FT7896-14-14

  string stringhylla hopfällbart bord beige - matbord & barbord pulverlackerad metall beige - ft7896-14-14
  Upplev flexibilitet och stil med String fällbord. Denna praktiska och flexibla design av Nisse Strinning är perfekt för rum med ont om plats. Design av Nisse Strinning. Bra att veta om fällbordet - Passar för String 30 cm gavlar.- Erbjuds i flera utföranden.- Design av Nisse Strinning.- Maxvikt : 15 kg. Vi har valt ut Beige Matbord & Barbord i Pulverlackerad Metall från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Hopfällbart Bord Grå - Matbord & Barbord Pulverlackerad Metall Grå - FT7896-61-61

  string stringhylla hopfällbart bord grå - matbord & barbord pulverlackerad metall grå - ft7896-61-61
  Upplev flexibilitet och stil med String fällbord. Denna praktiska och flexibla design av Nisse Strinning är perfekt för rum med ont om plats. Design av Nisse Strinning. Bra att veta om fällbordet - Passar för String 30 cm gavlar.- Erbjuds i flera utföranden.- Design av Nisse Strinning.- Maxvikt : 15 kg. Vi har valt ut Grå Matbord & Barbord i Pulverlackerad Metall från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Hopfällbart Bord Svart - Matbord & Barbord Ask Svart - FT7896-03-13

  string stringhylla hopfällbart bord svart - matbord & barbord ask svart - ft7896-03-13
  Upplev flexibilitet och stil med String fällbord. Denna praktiska och flexibla design av Nisse Strinning är perfekt för rum med ont om plats. Design av Nisse Strinning. Bra att veta om fällbordet - Passar för String 30 cm gavlar.- Erbjuds i flera utföranden.- Design av Nisse Strinning.- Maxvikt : 15 kg. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ask från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Överskåp Vit - Skåp & Vitrinskåp Lackad Mdf Vit - CF7830-12-1

  string stringhylla överskåp vit - skåp & vitrinskåp lackad mdf vit - cf7830-12-1
  Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Design av Nisse Strinning. Bra att veta om String överskåp - Välj mellan olika färger och material.- Praktisk skåplucka.- Enkel, elegant design.- Passar med 30 cm String gavel.- Djup: 300 mm.- Bredd: 780 mm.- Höjd: 420 mm.- Design av Nisse Strinning.- Denna produkt levereras omonterad.- Plattpackat.- Tillverkat i Sverige Hur bör du ta hand om överskåpet?- Torkas noggrant.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp i Lackad MDF från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Överskåp Beige - Skåp & Vitrinskåp Lackad Mdf Beige - CF7830-14-1

  string stringhylla överskåp beige - skåp & vitrinskåp lackad mdf beige - cf7830-14-1
  Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Design av Nisse Strinning. Bra att veta om String överskåp - Välj mellan olika färger och material.- Praktisk skåplucka.- Enkel, elegant design.- Passar med 30 cm String gavel.- Djup: 300 mm.- Bredd: 780 mm.- Höjd: 420 mm.- Design av Nisse Strinning.- Denna produkt levereras omonterad.- Plattpackat.- Tillverkat i Sverige Hur bör du ta hand om överskåpet?- Torkas noggrant.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Beige Skåp & Vitrinskåp i Lackad MDF från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Snapsskåp Valnöt - Skåp & Vitrinskåp sfanér Valnöt - CT2830-04-1

  string stringhylla snapsskåp valnöt - skåp & vitrinskåp sfanér valnöt - ct2830-04-1
  String snapsskåp från String med en exklusiv design perfekt för att skapa en lyxig känsla i hemmet. Det är tillverkat av fanér med ett spegelglas på insidan och en smart skåplucka med en insida i rostfritt stål. Unika detaljer för en sofistikerad och elegant touch. Bra att veta om String snapsskåp - Kombinera snapsskåpet med hyllplan från String.- Perfekt för snygg förvaring.- Rygg i spegelglas.- Skåplucka i rostfritt stål på insidan. Hur bör du ta hand om snapsskåpet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Valnöt Skåp & Vitrinskåp i Valnötsfanér från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Museum Nm&.045 Vägghylla Orange - Vägghyllor & Väggskåp Aluminium Orange - NM045-18-115

  string stringhylla museum nm&.045 vägghylla orange - vägghyllor & väggskåp aluminium orange - nm045-18-115
  Museum NM&.045 vägghylla från String med en minimalistisk, tidlös design med ett exklusivt uttryck perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Den är tillverkad av aluminium med en strukturlackerad finish och har ett dolt väggfäste. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Design av TAF Architects. Bra att veta om vägghyllan - Den här vägghyllan ingår i Strings serie Museum.- Erbjuds i flera vackra färger.- Dolt väggfäste.- Designer är TAF Architects.- Bredd: 280 mm.- Djup: 240 mm.- Höjd: 80 mm. Vi har valt ut Orange Vägghyllor & Väggskåp i Aluminium från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Museum Nm&.045 Vägghylla Grey Metallic - Vägghyllor & Väggskåp Aluminium Grå Metallic - NM045-18-19

  string stringhylla museum nm&.045 vägghylla grey metallic - vägghyllor & väggskåp aluminium grå metallic - nm045-18-19
  Museum NM&.045 vägghylla från String med en minimalistisk, tidlös design med ett exklusivt uttryck perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Den är tillverkad av aluminium med en strukturlackerad finish och har ett dolt väggfäste. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Design av TAF Architects. Bra att veta om vägghyllan - Den här vägghyllan ingår i Strings serie Museum.- Erbjuds i flera vackra färger.- Dolt väggfäste.- Designer är TAF Architects.- Bredd: 280 mm.- Djup: 240 mm.- Höjd: 80 mm. Vi har valt ut Grå Metallic Vägghyllor & Väggskåp i Aluminium från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Museum Nm&.045 Vägghylla Vit - Vägghyllor & Väggskåp Aluminium Vit - NM045-18-12

  string stringhylla museum nm&.045 vägghylla vit - vägghyllor & väggskåp aluminium vit - nm045-18-12
  Museum NM&.045 vägghylla från String med en minimalistisk, tidlös design med ett exklusivt uttryck perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Den är tillverkad av aluminium med en strukturlackerad finish och har ett dolt väggfäste. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Design av TAF Architects. Bra att veta om vägghyllan - Den här vägghyllan ingår i Strings serie Museum.- Erbjuds i flera vackra färger.- Dolt väggfäste.- Designer är TAF Architects.- Bredd: 280 mm.- Djup: 240 mm.- Höjd: 80 mm. Vi har valt ut Vit Vägghyllor & Väggskåp i Aluminium från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Museum Nm&.045 Vägghylla Brun - Vägghyllor & Väggskåp Aluminium Brun - NM045-18-116

  string stringhylla museum nm&.045 vägghylla brun - vägghyllor & väggskåp aluminium brun - nm045-18-116
  Museum NM&.045 vägghylla från String med en minimalistisk, tidlös design med ett exklusivt uttryck perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Den är tillverkad av aluminium med en strukturlackerad finish och har ett dolt väggfäste. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Design av TAF Architects. Bra att veta om vägghyllan - Den här vägghyllan ingår i Strings serie Museum.- Erbjuds i flera vackra färger.- Dolt väggfäste.- Designer är TAF Architects.- Bredd: 280 mm.- Djup: 240 mm.- Höjd: 80 mm. Vi har valt ut Brun Vägghyllor & Väggskåp i Aluminium från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Bundle A Sänghylla Beige - Sängbord Metall Beige - Bundle_S_A_14_14

  string stringhylla bundle a sänghylla beige - sängbord metall beige - bundle_s_a_14_14
  Bundle A sänghylla från String med två rymliga lådor. Den är tillverkad av lackerad MDF med härliga, naturliga färger och har en klassisk, elegant design. Design av Nisse Strinning. Bra att veta om Bundle A sänghylla - Sänghyllan är enkel att väggmontera.- Sänghyllan finns i olika färgval.- Design av Nisse Strinning. Hur bör du ta hand om sänghyllan?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Beige Sängbord i Metall från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Skåp Med Skjutdörrar 20x78 Cm Svart - Skåp & Vitrinskåp Fanér Svart - CD7820-03-1

  string stringhylla skåp med skjutdörrar 20x78 cm svart - skåp & vitrinskåp fanér svart - cd7820-03-1
  String skåp från String med en tidlös design med skjutdörrar och urfrästa handtag. Det har högkvalitativa material för att hålla i generationer. Blanda olika storlekar, färger och material för att skapa din egen personliga stil. Kombinera skåpet med gavlar från String. Designer är Nisse Strinning. Bra att veta om String skåp - Praktiskt skåp med ett hyllplan med runda handtag.- Ikonisk design som aldrig går ur tiden.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- För alla hem och stilar.- Designer är Nisse Strinning.- Enkel att montera.- Passar med String väggavlar.- Passar med String golvgavlar.- Passar med String Plex väggavlar.- Välj mellan olika färger och storlekar.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om skåpet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Svart Skåp & Vitrinskåp i Fanér från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Skåp Med Skjutdörrar 20x78 Cm Valnöt - Skåp & Vitrinskåp Fanér Valnöt - CD7820-04-1

  string stringhylla skåp med skjutdörrar 20x78 cm valnöt - skåp & vitrinskåp fanér valnöt - cd7820-04-1
  String skåp från String med en tidlös design med skjutdörrar och urfrästa handtag. Det har högkvalitativa material för att hålla i generationer. Blanda olika storlekar, färger och material för att skapa din egen personliga stil. Kombinera skåpet med gavlar från String. Designer är Nisse Strinning. Bra att veta om String skåp - Praktiskt skåp med ett hyllplan med runda handtag.- Ikonisk design som aldrig går ur tiden.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- För alla hem och stilar.- Designer är Nisse Strinning.- Enkel att montera.- Passar med String väggavlar.- Passar med String golvgavlar.- Passar med String Plex väggavlar.- Välj mellan olika färger och storlekar.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om skåpet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Valnöt Skåp & Vitrinskåp i Fanér från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Skåp Med Skjutdörrar 20x78 Cm Ek - Skåp & Vitrinskåp Fanér Ek - CD7820-05-1

  string stringhylla skåp med skjutdörrar 20x78 cm ek - skåp & vitrinskåp fanér ek - cd7820-05-1
  String skåp från String med en tidlös design med skjutdörrar och urfrästa handtag. Det har högkvalitativa material för att hålla i generationer. Blanda olika storlekar, färger och material för att skapa din egen personliga stil. Kombinera skåpet med gavlar från String. Designer är Nisse Strinning. Bra att veta om String skåp - Praktiskt skåp med ett hyllplan med runda handtag.- Ikonisk design som aldrig går ur tiden.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- För alla hem och stilar.- Designer är Nisse Strinning.- Enkel att montera.- Passar med String väggavlar.- Passar med String golvgavlar.- Passar med String Plex väggavlar.- Välj mellan olika färger och storlekar.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om skåpet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Ek Skåp & Vitrinskåp i Fanér från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Skåp Med Skjutdörrar 20x78 Cm Ask - Skåp & Vitrinskåp Fanér Ask - CD7820-06-1

  string stringhylla skåp med skjutdörrar 20x78 cm ask - skåp & vitrinskåp fanér ask - cd7820-06-1
  String skåp från String med en tidlös design med skjutdörrar och urfrästa handtag. Det har högkvalitativa material för att hålla i generationer. Blanda olika storlekar, färger och material för att skapa din egen personliga stil. Kombinera skåpet med gavlar från String. Designer är Nisse Strinning. Bra att veta om String skåp - Praktiskt skåp med ett hyllplan med runda handtag.- Ikonisk design som aldrig går ur tiden.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- För alla hem och stilar.- Designer är Nisse Strinning.- Enkel att montera.- Passar med String väggavlar.- Passar med String golvgavlar.- Passar med String Plex väggavlar.- Välj mellan olika färger och storlekar.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om skåpet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Ask Skåp & Vitrinskåp i Fanér från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Skåp Med Skjutdörrar 20x37x78 Cm Grå - Skåp & Vitrinskåp Mdf Grå - CM7820-61-1

  string stringhylla skåp med skjutdörrar 20x37x78 cm grå - skåp & vitrinskåp mdf grå - cm7820-61-1
  String skåp från String med en tidlös design med skjutdörrar och urfrästa handtag. Det har högkvalitativa material för att hålla i generationer. Ikonisk design som aldrig går ur tiden. Kombinera skåpet med gavlar från String. Designer är Nisse Strinning. Bra att veta om String skåp - Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- För alla hem och stilar.- Designer är Nisse Strinning.- Passar med String väggavlar.- Passar med String golvgavlar.- Passar med String Plex väggavlar.- Välj mellan olika färger och storlekar.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om skåpet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Grå Skåp & Vitrinskåp i MDF från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Skåp Med Skjutdörrar 20x37x78 Cm Vit - Skåp & Vitrinskåp Mdf Vit - CM7820-12-1

  string stringhylla skåp med skjutdörrar 20x37x78 cm vit - skåp & vitrinskåp mdf vit - cm7820-12-1
  String skåp från String med en tidlös design med skjutdörrar och urfrästa handtag. Det har högkvalitativa material för att hålla i generationer. Ikonisk design som aldrig går ur tiden. Kombinera skåpet med gavlar från String. Designer är Nisse Strinning. Bra att veta om String skåp - Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- För alla hem och stilar.- Designer är Nisse Strinning.- Passar med String väggavlar.- Passar med String golvgavlar.- Passar med String Plex väggavlar.- Välj mellan olika färger och storlekar.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om skåpet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp i MDF från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Skåp Med Skjutdörrar 30x78 Cm Vit - Skåp & Vitrinskåp Lackad Mdf Vit - CD7830-12-1

  string stringhylla skåp med skjutdörrar 30x78 cm vit - skåp & vitrinskåp lackad mdf vit - cd7830-12-1
  String skåp med praktiska skjutdörrar med runda, urfrästa handtag. En del av ett hyllsystem med stabil konstruktion, oändliga möjligheter med en klassisk, ikonisk design som aldrig går ur tiden och en klassisk, ikonisk design som aldrig går ur tiden. Premiumkvalitet med högkvalitativa material för att hålla i generationer. Ett klokt val perfekt för alla hem. Kombinera skåpet med gavlar från String. Designer är Nisse Strinning. Bra att veta om String skåp - Praktiskt skåp med ett hyllplan med runda handtag.- Ikonisk design som aldrig går ur tiden.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- För alla hem och stilar.- Designer är Nisse Strinning.- Enkel att montera.- Passar med String väggavlar.- Passar med String golvgavlar.- Passar med String Plex väggavlar.- Välj mellan olika färger och storlekar.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om skåpet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp i Lackad MDF från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Skåp Med Skjutdörrar 30x78 Cm Ek - Skåp & Vitrinskåp fanér Ek - CD7830-05-1

  string stringhylla skåp med skjutdörrar 30x78 cm ek - skåp & vitrinskåp fanér ek - cd7830-05-1
  String skåp med praktiska skjutdörrar med runda, urfrästa handtag. En del av ett hyllsystem med stabil konstruktion, oändliga möjligheter med en klassisk, ikonisk design som aldrig går ur tiden och en klassisk, ikonisk design som aldrig går ur tiden. Premiumkvalitet med högkvalitativa material för att hålla i generationer. Ett klokt val perfekt för alla hem. Kombinera skåpet med gavlar från String. Designer är Nisse Strinning. Bra att veta om String skåp - Praktiskt skåp med ett hyllplan med runda handtag.- Ikonisk design som aldrig går ur tiden.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- För alla hem och stilar.- Designer är Nisse Strinning.- Enkel att montera.- Passar med String väggavlar.- Passar med String golvgavlar.- Passar med String Plex väggavlar.- Välj mellan olika färger och storlekar.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om skåpet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Ek Skåp & Vitrinskåp i Ekfanér från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Skåp Med Skjutdörrar 30x78 Cm Grå - Skåp & Vitrinskåp Lackad Mdf Grå - CD7830-61-1

  string stringhylla skåp med skjutdörrar 30x78 cm grå - skåp & vitrinskåp lackad mdf grå - cd7830-61-1
  String skåp med praktiska skjutdörrar med runda, urfrästa handtag. En del av ett hyllsystem med stabil konstruktion, oändliga möjligheter med en klassisk, ikonisk design som aldrig går ur tiden och en klassisk, ikonisk design som aldrig går ur tiden. Premiumkvalitet med högkvalitativa material för att hålla i generationer. Ett klokt val perfekt för alla hem. Kombinera skåpet med gavlar från String. Designer är Nisse Strinning. Bra att veta om String skåp - Praktiskt skåp med ett hyllplan med runda handtag.- Ikonisk design som aldrig går ur tiden.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- För alla hem och stilar.- Designer är Nisse Strinning.- Enkel att montera.- Passar med String väggavlar.- Passar med String golvgavlar.- Passar med String Plex väggavlar.- Välj mellan olika färger och storlekar.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om skåpet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Grå Skåp & Vitrinskåp i Lackad MDF från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Skåp Med Skjutdörrar 30x78 Cm Beige - Skåp & Vitrinskåp Härdat Glas Beige - CD7830-14-1

  string stringhylla skåp med skjutdörrar 30x78 cm beige - skåp & vitrinskåp härdat glas beige - cd7830-14-1
  String skåp med praktiska skjutdörrar med runda, urfrästa handtag. En del av ett hyllsystem med stabil konstruktion, oändliga möjligheter med en klassisk, ikonisk design som aldrig går ur tiden och en klassisk, ikonisk design som aldrig går ur tiden. Premiumkvalitet med högkvalitativa material för att hålla i generationer. Ett klokt val perfekt för alla hem. Kombinera skåpet med gavlar från String. Designer är Nisse Strinning. Bra att veta om String skåp - Praktiskt skåp med ett hyllplan med runda handtag.- Ikonisk design som aldrig går ur tiden.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- För alla hem och stilar.- Designer är Nisse Strinning.- Enkel att montera.- Passar med String väggavlar.- Passar med String golvgavlar.- Passar med String Plex väggavlar.- Välj mellan olika färger och storlekar.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om skåpet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Beige Skåp & Vitrinskåp i Härdat glas från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Skåp Med Skjutdörrar 30x78 Cm Svart - Skåp & Vitrinskåp Ask Svart - CD7830-03-1

  string stringhylla skåp med skjutdörrar 30x78 cm svart - skåp & vitrinskåp ask svart - cd7830-03-1
  String skåp med praktiska skjutdörrar med runda, urfrästa handtag. En del av ett hyllsystem med stabil konstruktion, oändliga möjligheter med en klassisk, ikonisk design som aldrig går ur tiden och en klassisk, ikonisk design som aldrig går ur tiden. Premiumkvalitet med högkvalitativa material för att hålla i generationer. Ett klokt val perfekt för alla hem. Kombinera skåpet med gavlar från String. Designer är Nisse Strinning. Bra att veta om String skåp - Praktiskt skåp med ett hyllplan med runda handtag.- Ikonisk design som aldrig går ur tiden.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- För alla hem och stilar.- Designer är Nisse Strinning.- Enkel att montera.- Passar med String väggavlar.- Passar med String golvgavlar.- Passar med String Plex väggavlar.- Välj mellan olika färger och storlekar.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om skåpet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Svart Skåp & Vitrinskåp i Ask från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Skåp Med Skjutdörrar 30x78 Cm Valnöt - Skåp & Vitrinskåp sfanér Valnöt - CD7830-04-1

  string stringhylla skåp med skjutdörrar 30x78 cm valnöt - skåp & vitrinskåp sfanér valnöt - cd7830-04-1
  String skåp med praktiska skjutdörrar med runda, urfrästa handtag. En del av ett hyllsystem med stabil konstruktion, oändliga möjligheter med en klassisk, ikonisk design som aldrig går ur tiden och en klassisk, ikonisk design som aldrig går ur tiden. Premiumkvalitet med högkvalitativa material för att hålla i generationer. Ett klokt val perfekt för alla hem. Kombinera skåpet med gavlar från String. Designer är Nisse Strinning. Bra att veta om String skåp - Praktiskt skåp med ett hyllplan med runda handtag.- Ikonisk design som aldrig går ur tiden.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- För alla hem och stilar.- Designer är Nisse Strinning.- Enkel att montera.- Passar med String väggavlar.- Passar med String golvgavlar.- Passar med String Plex väggavlar.- Välj mellan olika färger och storlekar.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om skåpet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Valnöt Skåp & Vitrinskåp i Valnötsfanér från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Snapsskåp Ek - Skåp & Vitrinskåp fanér Ek - CT2830-05-1

  string stringhylla snapsskåp ek - skåp & vitrinskåp fanér ek - ct2830-05-1
  String snapsskåp från String med en exklusiv design perfekt för att skapa en lyxig känsla i hemmet. Det är tillverkat av fanér med ett spegelglas på insidan och en smart skåplucka med en insida i rostfritt stål. Unika detaljer för en sofistikerad och elegant touch. Bra att veta om String snapsskåp - Kombinera snapsskåpet med hyllplan från String.- Perfekt för snygg förvaring.- Rygg i spegelglas.- Skåplucka i rostfritt stål på insidan. Hur bör du ta hand om snapsskåpet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Ek Skåp & Vitrinskåp i Ekfanér från String med stor omsorg.
 • String Museum Sidobord Mörkbrun - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål

  string museum sidobord mörkbrun - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål
  Sidobord från String med en tidlös design i stål och aluminium med en pulverlackerad yta. Det har ett justerbart hyllplan med 32-73 cm höjd för mångsidig användning. Passar för alla rum, mindre utrymmen, praktisk förvaring, etc. Formgivning av TAF Architects bestående av Gabriella Gustafson och Mattias Ståhlbom. Om sidobordet från String- Praktisk konstruktion med ett höj- och sänkbart hyllplan.- Sidobordet finns i olika färger.- Det här sidobordet är en del av Strings kollektion Museum. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • String Museum Nm&.045 Vägghylla - Vägghyllor & Väggskåp Aluminium Brun

  string museum nm&.045 vägghylla - vägghyllor & väggskåp aluminium brun
  Vägghyllan från String har en minimalistisk design som aldrig går ur tiden. Den är tillverkad av aluminium med en sober, finstrukturerad finish för en sofistikerad och elegant touch. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgivning av TAF Architects. Om vägghyllan från String- Formgivare är TAF Architects.- Dolt väggfäste.- Finns i flera vackra färger.- Den här vägghyllan är en del av Strings kollektion Museum.- Bredd: 280 mm.- Djup: 240 mm.- Höjd: 80 mm. Shoppa Vägghyllor & Väggskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • String Museum Nm&.045 Vägghylla - Vägghyllor & Väggskåp Aluminium Beige

  string museum nm&.045 vägghylla - vägghyllor & väggskåp aluminium beige
  Vägghyllan från String har en minimalistisk design som aldrig går ur tiden. Den är tillverkad av aluminium med en sober, finstrukturerad finish för en sofistikerad och elegant touch. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgivning av TAF Architects. Om vägghyllan från String- Formgivare är TAF Architects.- Dolt väggfäste.- Finns i flera vackra färger.- Den här vägghyllan är en del av Strings kollektion Museum.- Bredd: 280 mm.- Djup: 240 mm.- Höjd: 80 mm. Shoppa Vägghyllor & Väggskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • String Museum Sidobord Orange - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål

  string museum sidobord orange - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål
  Sidobord från String med en tidlös design i stål och aluminium med en pulverlackerad yta. Det har ett justerbart hyllplan med 32-73 cm höjd för mångsidig användning. Passar för alla rum, mindre utrymmen, praktisk förvaring, etc. Formgivning av TAF Architects bestående av Gabriella Gustafson och Mattias Ståhlbom. Om sidobordet från String- Praktisk konstruktion med ett höj- och sänkbart hyllplan.- Sidobordet finns i olika färger.- Det här sidobordet är en del av Strings kollektion Museum. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • String Museum Sidobord Aluminium - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål

  string museum sidobord aluminium - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål
  Sidobord från String med en tidlös design i stål och aluminium med en pulverlackerad yta. Det har ett justerbart hyllplan med 32-73 cm höjd för mångsidig användning. Passar för alla rum, mindre utrymmen, praktisk förvaring, etc. Formgivning av TAF Architects bestående av Gabriella Gustafson och Mattias Ståhlbom. Om sidobordet från String- Praktisk konstruktion med ett höj- och sänkbart hyllplan.- Sidobordet finns i olika färger.- Det här sidobordet är en del av Strings kollektion Museum. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • String Museum Nm&.045 Vägghylla - Vägghyllor & Väggskåp Aluminium Vit

  string museum nm&.045 vägghylla - vägghyllor & väggskåp aluminium vit
  Vägghyllan från String har en minimalistisk design som aldrig går ur tiden. Den är tillverkad av aluminium med en sober, finstrukturerad finish för en sofistikerad och elegant touch. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgivning av TAF Architects. Om vägghyllan från String- Formgivare är TAF Architects.- Dolt väggfäste.- Finns i flera vackra färger.- Den här vägghyllan är en del av Strings kollektion Museum.- Bredd: 280 mm.- Djup: 240 mm.- Höjd: 80 mm. Shoppa Vägghyllor & Väggskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • String Museum Sidobord Beige - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål

  string museum sidobord beige - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål
  Sidobord från String med en tidlös design i stål och aluminium med en pulverlackerad yta. Det har ett justerbart hyllplan med 32-73 cm höjd för mångsidig användning. Passar för alla rum, mindre utrymmen, praktisk förvaring, etc. Formgivning av TAF Architects bestående av Gabriella Gustafson och Mattias Ståhlbom. Om sidobordet från String- Praktisk konstruktion med ett höj- och sänkbart hyllplan.- Sidobordet finns i olika färger.- Det här sidobordet är en del av Strings kollektion Museum. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • String Museum Nm&.045 Vägghylla - Vägghyllor & Väggskåp Aluminium Orange

  string museum nm&.045 vägghylla - vägghyllor & väggskåp aluminium orange
  Vägghyllan från String har en minimalistisk design som aldrig går ur tiden. Den är tillverkad av aluminium med en sober, finstrukturerad finish för en sofistikerad och elegant touch. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgivning av TAF Architects. Om vägghyllan från String- Formgivare är TAF Architects.- Dolt väggfäste.- Finns i flera vackra färger.- Den här vägghyllan är en del av Strings kollektion Museum.- Bredd: 280 mm.- Djup: 240 mm.- Höjd: 80 mm. Shoppa Vägghyllor & Väggskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • String Museum Sidobord Vit - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål

  string museum sidobord vit - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål
  Sidobord från String med en tidlös design i stål och aluminium med en pulverlackerad yta. Det har ett justerbart hyllplan med 32-73 cm höjd för mångsidig användning. Passar för alla rum, mindre utrymmen, praktisk förvaring, etc. Formgivning av TAF Architects bestående av Gabriella Gustafson och Mattias Ståhlbom. Om sidobordet från String- Praktisk konstruktion med ett höj- och sänkbart hyllplan.- Sidobordet finns i olika färger.- Det här sidobordet är en del av Strings kollektion Museum. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • String Museum Nm&.045 Vägghylla Grey Metallic - Vägghyllor & Väggskåp Aluminium Grå Metallic

  string museum nm&.045 vägghylla grey metallic - vägghyllor & väggskåp aluminium grå metallic
  Vägghyllan från String har en minimalistisk design som aldrig går ur tiden. Den är tillverkad av aluminium med en sober, finstrukturerad finish för en sofistikerad och elegant touch. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgivning av TAF Architects. Om vägghyllan från String- Formgivare är TAF Architects.- Dolt väggfäste.- Finns i flera vackra färger.- Den här vägghyllan är en del av Strings kollektion Museum.- Bredd: 280 mm.- Djup: 240 mm.- Höjd: 80 mm. Shoppa Vägghyllor & Väggskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
ilead