Möbler
www.mobel.se

String furniture möbler

 • String Furniture Hylla Pocket String sva/valnöt

  string furniture hylla pocket string sva/valnöt
  String Pockethylla är en stilren och luftig hylla som på bästa sätt framhäver dina inredningsdetaljer! Arkitekten Nisse Strinnings klassiska hyllor introducerades redan 1949 och är idag en modern klassiker!Hyllan, som består av tre hyllplan och två gavlar, är perfekt till att förvara CD-skivor, DVD-filmer eller pocketböcker i, men passar minst lika bra som t ex sybehörsförvaring över arbetsbordet eller som kryddhylla i köket.String Pocket går att kombinera på flera sätt. Köper du ett paket får du en hylla. Köper du två paket kan du bygga upp till tre sektioner. Låt fantasin flöda och bygg just din unika String Pockethylla!Hyllan väger 5,6 kg och har en maxbelastning på 25 kg per hyllplan. Det är viktigt att hyllan monteras med rätt skruv och rätt plug för väggen den ska sitta på.
 • String Furniture Hylla Pocket String ek/vit

  string furniture hylla pocket string ek/vit
  Denna pockethylla har hyllplan i ek och vita gavlar.Hyllan som består av tre hyllplan och två gavlar är perfekt till att förvara pocketböcker i men passar minst lika bra som kryddhylla i köket.String Pocket går att kombinera på flera sätt. Köper du ett paket får du en hylla. Köper du två paket kan du bygga upp till tre sektioner. Låt fantasin flöda och bygg just din unika String Pockethylla!Maxbelastningen är 25 kg jämnt fördelat över hyllan.
 • String Furniture Hylla Pocket String artek grå

  string furniture hylla pocket string artek grå
  Denna pockethylla har hyllplan i grå och grå gavlar.Hyllan som består av tre hyllplan och två gavlar är perfekt till att förvara pocketböcker i men passar minst lika bra som kryddhylla i köket.String Pocket går att kombinera på flera sätt. Köper du ett paket får du en hylla. Köper du två paket kan du bygga upp till tre sektioner. Låt fantasin flöda och bygg just din unika String Pockethylla!Maxbelastningen är 25 kg jämnt fördelat över hyllan.
 • String Stringhylla Bundle F Sidobord Walnut - TV-bänkar & Mediabänkar Pulverlackerad Metall Beige - Bundle_L_F_04_14

  string stringhylla bundle f sidobord walnut - tv-bänkar & mediabänkar pulverlackerad metall beige - bundle_l_f_04_14
  Bundle I sidobord från String med tre skjutdörrar perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Sidobordet har en tidlös, platssparande design i pulverlackerad MDF med hyllor under. Formgiven av Nisse Strinning. Bra att veta om Bundle I sidobord - Sidobordet kommer i 3 olika färger.- Passar i de flesta rum utan att ta upp för mycket yta. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Beige TV-bänkar & Mediabänkar i Pulverlackerad Metall från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Works Skrivbordsskiva 140 Cm Ek - Skrivbord Mdf Ek - DT14078-05-1

  string stringhylla works skrivbordsskiva 140 cm ek - skrivbord mdf ek - dt14078-05-1
  String Works skrivbordsskiva från String med en klassisk design med en stilren, nordisk känsla. Skrivbordsskivan är tillverkad av hållbart material perfekt för det moderna hemmakontoret. Välj mellan flera färger och storlekar. Passar för underreden från String. Bra att veta om String Works skrivbordsskiva - Höjd: 22 mm.- Kombinera skrivbordsskivan med ett underrede från String.- Godkänd för 60kg jämnt fördelat.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Hur bör du ta hand om skrivbordsskivan?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild tvål vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Ek Skrivbord i MDF från String med stor omsorg.
 • String Furniture Hylla Pocket String ask/vit

  string furniture hylla pocket string ask/vit
  Denna pockethylla har hyllplan i ask och vita gavlar.Hyllan som består av tre hyllplan och två gavlar är perfekt till att förvara pocketböcker i men passar minst lika bra som kryddhylla i köket.String Pocket går att kombinera på flera sätt. Köper du ett paket får du en hylla. Köper du två paket kan du bygga upp till tre sektioner. Låt fantasin flöda och bygg just din unika String Pockethylla!Maxbelastningen är 25 kg jämnt fördelat över hyllan.
 • String Stringhylla Pocket Hylla Metall Vit - Hyllor & Hyllsystem Pulverlackerad Metall Vit - SPM5015-12-12

  string stringhylla pocket hylla metall vit - hyllor & hyllsystem pulverlackerad metall vit - spm5015-12-12
  String Pocket hylla från String med en ikonisk, modulär design. Minimalistisk, stilren formgivning för alla hem och stilar med två hyllplan i metall och nätta gavlar. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Design av Nisse Strinning. Kombinera hyllan med andra String hyllor från String. Bra att veta om String Pocket hylla - Hyllan är ikonisk.- Storlek: 60x15x50 cm.- Hyllan finns i olika färger.- String Pocket uppskattas för den eleganta, enkla designen och den modulära funktionen.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om hyllan?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Vit Hyllor & Hyllsystem i Pulverlackerad Metall från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Bundle F Sidobord Vit - TV-bänkar & Mediabänkar Pulverlackerad Metall Vit - Bundle_L_F_12_12

  string stringhylla bundle f sidobord vit - tv-bänkar & mediabänkar pulverlackerad metall vit - bundle_l_f_12_12
  Bundle I sidobord från String med tre skjutdörrar perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Sidobordet har en tidlös, platssparande design i pulverlackerad MDF med hyllor under. Formgiven av Nisse Strinning. Bra att veta om Bundle I sidobord - Sidobordet kommer i 3 olika färger.- Passar i de flesta rum utan att ta upp för mycket yta. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Vit TV-bänkar & Mediabänkar i Pulverlackerad Metall från String med stor omsorg.
 • String Furniture Sidobord Museum Vit

  string furniture sidobord museum vit
  Museum™ Sidetable designat av TAF Studios är ett höj- och sänkbart bord i aluminium och stål. Det har en mängd användningsmöjligheter: Blomsterpiedestal, litet extrabord vid soffan, sängbord, hallbord med mera. Bordet tillverkas och säljs av String Furniture och kommer i flera olika färger. Bordet är höj och sänkbart och kan justeras med lägsta höjd 32cm till de högsta på 73 cm.
 • String Furniture Sidobord Museum Aluminium

  string furniture sidobord museum aluminium
  Museum™ Sidetable designat av TAF Studios är ett höj- och sänkbart bord i aluminium och stål. Det har en mängd användningsmöjligheter: Blomsterpiedestal, litet extrabord vid soffan, sängbord, hallbord med mera. Bordet tillverkas och säljs av String Furniture och kommer i flera olika färger. Bordet är höj och sänkbart och kan justeras med lägsta höjd 32cm till de högsta på 73 cm.
 • String Stringhylla Vitrinskåp 78x30x42 Cm Grå - Skåp & Vitrinskåp Härdat Glas Grå - VS7830-61-1

  string stringhylla vitrinskåp 78x30x42 cm grå - skåp & vitrinskåp härdat glas grå - vs7830-61-1
  String vitrinskåp passar till String gavel med 30 cm djup och hängs enkelt på gavlarna. Skåpet har två skjutdörrar i glas med aluminiumhandtag och en flyttbar hylla i härdat glas. Fungerar till String och String Plex. Maxvikt: 15 kg. Vi har valt ut Grå Skåp & Vitrinskåp i Härdat glas från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Bundle F Sidobord Beige - TV-bänkar & Mediabänkar Pulverlackerad Metall Beige - Bundle_L_F_14_14

  string stringhylla bundle f sidobord beige - tv-bänkar & mediabänkar pulverlackerad metall beige - bundle_l_f_14_14
  Bundle I sidobord från String med tre skjutdörrar perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Sidobordet har en tidlös, platssparande design i pulverlackerad MDF med hyllor under. Formgiven av Nisse Strinning. Bra att veta om Bundle I sidobord - Sidobordet kommer i 3 olika färger.- Passar i de flesta rum utan att ta upp för mycket yta. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Beige TV-bänkar & Mediabänkar i Pulverlackerad Metall från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Arbetsskiva 78x58 Cm Grå - Skrivbord Ask Grå - 7858-61-1

  string stringhylla arbetsskiva 78x58 cm grå - skrivbord ask grå - 7858-61-1
  String arbetsskiva, 78x58 cm (BxD). Med String arbetsskiva förvandlar du din String-hylla till en kompakt arbetsplats. Perfekt för dig med begränsat utrymme. Finns i flera utföranden att välja mellan.Tänk på:String arbetsskiva passar endast till gavel med 30 cm djup och fungerar inte tillsammans med String Plex-gavlar.Maxvikt jämnt fördelat mellan gavlarna: 15kg Vi har valt ut Grå Skrivbord i Ask från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Skohylla Metall 78x30 Cm 1-pack Svart - Skohyllor Plåt Svart - MSS7830-13-1

  string stringhylla skohylla metall 78x30 cm 1-pack svart - skohyllor plåt svart - mss7830-13-1
  String skohylla i metall från String, formgiven av Nisse Strinning. Skohyllan passar till en gavel med 30 cm djup (fungerar inte till String Plex). Skohyllan är tillverkad av perforerad kallvalsad plåt och gör sig perfekt att ha i hallen med en String kombination. Du får enkelt undan skorna från golvet och samtidigt kan du ha dem på display. Vi har valt ut Svart Skohyllor i Plåt från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Arbetsskiva 78x58 Cm Vit - Skrivbord Ask Vit - 7858-12-1

  string stringhylla arbetsskiva 78x58 cm vit - skrivbord ask vit - 7858-12-1
  String arbetsskiva, 78x58 cm (BxD). Med String arbetsskiva förvandlar du din String-hylla till en kompakt arbetsplats. Perfekt för dig med begränsat utrymme. Finns i flera utföranden att välja mellan.Tänk på:String arbetsskiva passar endast till gavel med 30 cm djup och fungerar inte tillsammans med String Plex-gavlar.Maxvikt jämnt fördelat mellan gavlarna: 15kg Vi har valt ut Vit Skrivbord i Ask från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Överskåp Ek - Skåp & Vitrinskåp Mdf Ek - CF7830-05-1

  string stringhylla överskåp ek - skåp & vitrinskåp mdf ek - cf7830-05-1
  String överskåp från String med en stilren, vacker design en blandning av funktion och minimalism. Det är tillverkat av MDF med olika, valbara ytor att välja mellan och har en praktisk skåplucka med användbart förvaringsutrymme perfekt för hemmet såväl som kontoret. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Designad av Nisse Strinning. Bra att veta om String överskåp - Välj mellan olika färger och material.- Praktisk skåplucka.- Enkel, elegant design.- Passar med 30 cm String gavel.- Djup: 300 mm.- Bredd: 780 mm.- Höjd: 420 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Plattpackat.- Tillverkat i Sverige Hur bör du ta hand om överskåpen?- Torkas noggrant.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Ek Skåp & Vitrinskåp i MDF från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Works Skrivbordsskiva 160 Cm Vit Laminat - Skrivbord Mdf Vit - DT16078-22-1

  string stringhylla works skrivbordsskiva 160 cm vit laminat - skrivbord mdf vit - dt16078-22-1
  String Works skrivbordsskiva från String med en klassisk design med en stilren, nordisk känsla. Skrivbordsskivan är tillverkad av hållbart material perfekt för det moderna hemmakontoret. Välj mellan olika färger och storlekar. Passar för underreden från String. Bra att veta om String Works skrivbordsskiva - Höjd: 22 mm.- Kombinera skrivbordsskivan med ett underrede från String.- Godkänd för 60kg jämnt fördelat.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Hur bör du ta hand om skrivbordsskivan?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild tvål vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Vit Skrivbord i MDF från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Museum Sidobord Orange - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål - MUSEUM-ST-115

  string stringhylla museum sidobord orange - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål - museum-st-115
  Stilrent sidobord i aluminium och stål med en pulverlackerad finish och en praktisk, höj- och sänkbar hylla för mångsidig användning. Lämpar sig väl för alla rum, mindre utrymmen, praktisk förvaring, etc. Design av TAF Architects med Gabriella Gustafson och Mattias Ståhlbom. Bra att veta om Museum sidobord - Det här sidobordet ingår i Strings serie Museum.- Sidobordet finns i olika färgval.- Praktisk konstruktion med ett höj- och sänkbart hyllplan. Vi har valt ut Sidobord & Avlastningsbord i Pulverlackat stål från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Fällbord Valnöt Svarta Ben - Matbord & Barbord Valnötsfanér Svart - FT7896-04-13

  string stringhylla fällbord valnöt svarta ben - matbord & barbord valnötsfanér svart - ft7896-04-13
  String fällbord från String är ett praktiskt bord till String-hyllan. Bordet är särskilt praktiskt då det enkelt kan fällas ihop och därmed ta liten plats för att sedan enkelt fällas ut när det behövs. Fällbordet passar endast till golvgavlar från String. Har ben i metall.Maxvikt: 15 kg jämnt fördelat över bordsytan.Djup när nedfälld skiva: 30cmSkötselråd:Torka bordsytan med en ren trasa. Använd underlägg för varma föremål. Kontrollera gärna regelbundet att fästen och skruvar är åtskruvade och sitter stadigt. Använd endast rengöringsmedel utan slipmedel för att rengöra bordsbenen i metall. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Valnötsfanér från String med stor omsorg.
 • String Furniture Hylla Pocket String Sage

  string furniture hylla pocket string sage
  Denna pockethylla är i färgen Sage (Grön). Hyllan som består av tre hyllplan och två gavlar är perfekt till att förvara pocketböcker i men passar minst lika bra som kryddhylla i köket.String Pocket går att kombinera på flera sätt. Köper du ett paket får du en hylla. Köper du två paket kan du bygga upp till tre sektioner. Låt fantasin flöda och bygg just din unika String Pockethylla!Maxbelastningen är 25 kg jämnt fördelat över hyllan.
 • String Stringhylla Arbetsskiva 78x58 Cm Valnöt - Skrivbord Ask Valnöt - 7858-04-1

  string stringhylla arbetsskiva 78x58 cm valnöt - skrivbord ask valnöt - 7858-04-1
  String arbetsskiva, 78x58 cm (BxD). Med String arbetsskiva förvandlar du din String-hylla till en kompakt arbetsplats. Perfekt för dig med begränsat utrymme. Finns i flera utföranden att välja mellan.Tänk på:String arbetsskiva passar endast till gavel med 30 cm djup och fungerar inte tillsammans med String Plex-gavlar.Maxvikt jämnt fördelat mellan gavlarna: 15kg Vi har valt ut Valnöt Skrivbord i Ask från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Pocket Hylla Antracit - Hyllor & Hyllsystem Pulverlackat Stål Antracit - SP5015-69-69

  string stringhylla pocket hylla antracit - hyllor & hyllsystem pulverlackat stål antracit - sp5015-69-69
  String Pocket hylla från String med en ikonisk, modulär design för alla hem och stilar. Minimalistisk, tidlös formgivning med tre hyllplan och nätta gavlar. Den är perfekt för det moderna hemmet och för platser med begränsat utrymme. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Design av Nisse Strinning. Bra att veta om String Pocket hylla - Hyllan är ikonisk.- Storlek: 60x15x50 cm.- Välj mellan olika färger och material.- String Pocket uppskattas för den eleganta, enkla designen och den modulära funktionen.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om hyllan?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Antracit Hyllor & Hyllsystem i Pulverlackat stål från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Pocket Hylla Sage - Hyllor & Hyllsystem Pulverlackat Stål Sage Green - SP5015-47-47

  string stringhylla pocket hylla sage - hyllor & hyllsystem pulverlackat stål sage green - sp5015-47-47
  String Pocket hylla från String med en ikonisk, modulär design för alla hem och stilar. Minimalistisk, tidlös formgivning med tre hyllplan och nätta gavlar. Den är perfekt för det moderna hemmet och för platser med begränsat utrymme. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Design av Nisse Strinning. Bra att veta om String Pocket hylla - Hyllan är ikonisk.- Storlek: 60x15x50 cm.- Välj mellan olika färger och material.- String Pocket uppskattas för den eleganta, enkla designen och den modulära funktionen.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om hyllan?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Sage Green Hyllor & Hyllsystem i Pulverlackat stål från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Works Skrivbordsskiva 120 Cm Ek - Skrivbord Mdf Ek - DT12078-05-1

  string stringhylla works skrivbordsskiva 120 cm ek - skrivbord mdf ek - dt12078-05-1
  String Works skrivbordsskiva från String med en klassisk design med en stilren, nordisk känsla. Den är tillverkad av hållbart material perfekt för det moderna hemmakontoret. Välj mellan olika färger och storlekar. Passar för underreden från String. Bra att veta om String Works skrivbordsskiva - Höjd: 22 mm.- Kombinera skrivbordsskivan med ett underrede från String.- Godkänd för 60kg.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Hur bör du ta hand om skrivbordsskivan?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild tvål vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Ek Skrivbord i MDF från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Vitrinskåp 78x30x42 Cm Ek - Skåp & Vitrinskåp fanér Ek - VS7830-05-1

  string stringhylla vitrinskåp 78x30x42 cm ek - skåp & vitrinskåp fanér ek - vs7830-05-1
  String vitrinskåp passar till String gavel med 30 cm djup och hängs enkelt på gavlarna. Skåpet har två skjutdörrar i glas med aluminiumhandtag och en flyttbar hylla i härdat glas. Fungerar till String och String Plex. Maxvikt: 15 kg. Vi har valt ut Ek Skåp & Vitrinskåp i Ekfanér från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Pocket Hylla Metall Taupe - Hyllor & Hyllsystem Pulverlackerad Metall Taupe - SPM5015-45-45

  string stringhylla pocket hylla metall taupe - hyllor & hyllsystem pulverlackerad metall taupe - spm5015-45-45
  String Pocket hylla från String med en ikonisk, modulär design. Minimalistisk, stilren formgivning för alla hem och stilar med två hyllplan i metall och nätta gavlar. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Design av Nisse Strinning. Kombinera hyllan med andra String hyllor från String. Bra att veta om String Pocket hylla - Hyllan är ikonisk.- Storlek: 60x15x50 cm.- Hyllan finns i olika färger.- String Pocket uppskattas för den eleganta, enkla designen och den modulära funktionen.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om hyllan?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Taupe Hyllor & Hyllsystem i Pulverlackerad Metall från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Pocket Hylla Ek / Vit - Hyllor & Hyllsystem Pulverlackat Stål Ek - SP5015-05-12

  string stringhylla pocket hylla ek / vit - hyllor & hyllsystem pulverlackat stål ek - sp5015-05-12
  String Pocket hylla från String med en ikonisk, modulär design för alla hem och stilar. Minimalistisk, tidlös formgivning med tre hyllplan och nätta gavlar. Den är perfekt för det moderna hemmet och för platser med begränsat utrymme. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Design av Nisse Strinning. Bra att veta om String Pocket hylla - Hyllan är ikonisk.- Storlek: 60x15x50 cm.- Välj mellan olika färger och material.- String Pocket uppskattas för den eleganta, enkla designen och den modulära funktionen.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om hyllan?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Ek Hyllor & Hyllsystem i Pulverlackat stål från String med stor omsorg.
 • String Furniture Hylla Pocket String vit

  string furniture hylla pocket string vit
  Denna pockethylla har hyllplan i vit och vita gavlar.Hyllan som består av tre hyllplan och två gavlar är perfekt till att förvara pocketböcker i men passar minst lika bra som kryddhylla i köket.String Pocket går att kombinera på flera sätt. Köper du ett paket får du en hylla. Köper du två paket kan du bygga upp till tre sektioner. Låt fantasin flöda och bygg just din unika String Pockethylla!Maxbelastningen är 25 kg jämnt fördelat över hyllan.
 • String Stringhylla Överskåp Svartbetsad Ask - Skåp & Vitrinskåp Mdf Svartbetsad Ask - CF7830-03-1

  string stringhylla överskåp svartbetsad ask - skåp & vitrinskåp mdf svartbetsad ask - cf7830-03-1
  String överskåp från String med en stilren, vacker design en blandning av funktion och minimalism. Det är tillverkat av MDF med olika, valbara ytor att välja mellan och har en praktisk skåplucka med användbart förvaringsutrymme perfekt för hemmet såväl som kontoret. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Designad av Nisse Strinning. Bra att veta om String överskåp - Välj mellan olika färger och material.- Praktisk skåplucka.- Enkel, elegant design.- Passar med 30 cm String gavel.- Djup: 300 mm.- Bredd: 780 mm.- Höjd: 420 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Plattpackat.- Tillverkat i Sverige Hur bör du ta hand om överskåpen?- Torkas noggrant.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svartbetsad Ask Skåp & Vitrinskåp i MDF från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Museum Sidobord Beige - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål - MUSEUM-ST-114

  string stringhylla museum sidobord beige - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål - museum-st-114
  Stilrent sidobord i aluminium och stål med en pulverlackerad finish och en praktisk, höj- och sänkbar hylla för mångsidig användning. Lämpar sig väl för alla rum, mindre utrymmen, praktisk förvaring, etc. Design av TAF Architects med Gabriella Gustafson och Mattias Ståhlbom. Bra att veta om Museum sidobord - Det här sidobordet ingår i Strings serie Museum.- Sidobordet finns i olika färgval.- Praktisk konstruktion med ett höj- och sänkbart hyllplan. Vi har valt ut Sidobord & Avlastningsbord i Pulverlackat stål från String med stor omsorg.
 • String | Filthuv till skrivbordsraster

  string | filthuv till skrivbordsraster
  Filthuven som passar skrivbordsraster ger mer avskildhet och dämpar även ljudnivån.   Beräknad leveranstid Allt i vitt är lagervara, övriga färger ca. 4 veckor
 • String Furniture Sidobord Museum Mörkbrun

  string furniture sidobord museum mörkbrun
  Museum™ Sidetable designat av TAF Studios är ett höj- och sänkbart bord i aluminium och stål. Det har en mängd användningsmöjligheter: Blomsterpiedestal, litet extrabord vid soffan, sängbord, hallbord med mera. Bordet tillverkas och säljs av String Furniture och kommer i flera olika färger. Bordet är höj och sänkbart och kan justeras med lägsta höjd 32cm till de högsta på 73 cm.
 • String Stringhylla Överskåp Grå - Skåp & Vitrinskåp Lackad Mdf Grå - CF7830-61-1

  string stringhylla överskåp grå - skåp & vitrinskåp lackad mdf grå - cf7830-61-1
  String överskåp från String med en stilren, vacker design en blandning av funktion och minimalism. Det är tillverkat av MDF med olika, valbara ytor att välja mellan och har en praktisk skåplucka med användbart förvaringsutrymme perfekt för hemmet såväl som kontoret. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Designad av Nisse Strinning. Bra att veta om String överskåp - Välj mellan olika färger och material.- Praktisk skåplucka.- Enkel, elegant design.- Passar med 30 cm String gavel.- Djup: 300 mm.- Bredd: 780 mm.- Höjd: 420 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Plattpackat.- Tillverkat i Sverige Hur bör du ta hand om överskåpen?- Torkas noggrant.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Grå Skåp & Vitrinskåp i Lackad MDF från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Skohylla Metall 78x30 Cm 1-pack Grå - Skohyllor Plåt Grå - MSS7830-61-1

  string stringhylla skohylla metall 78x30 cm 1-pack grå - skohyllor plåt grå - mss7830-61-1
  String skohylla i metall från String, formgiven av Nisse Strinning. Skohyllan passar till en gavel med 30 cm djup (fungerar inte till String Plex). Skohyllan är tillverkad av perforerad kallvalsad plåt och gör sig perfekt att ha i hallen med en String kombination. Du får enkelt undan skorna från golvet och samtidigt kan du ha dem på display. Vi har valt ut Grå Skohyllor i Plåt från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Vitrinskåp 78x30x42 Cm Valnöt - Skåp & Vitrinskåp sfanér Valnöt - VS7830-04-1

  string stringhylla vitrinskåp 78x30x42 cm valnöt - skåp & vitrinskåp sfanér valnöt - vs7830-04-1
  String vitrinskåp passar till String gavel med 30 cm djup och hängs enkelt på gavlarna. Skåpet har två skjutdörrar i glas med aluminiumhandtag och en flyttbar hylla i härdat glas. Fungerar till String och String Plex. Maxvikt: 15 kg. Vi har valt ut Valnöt Skåp & Vitrinskåp i Valnötsfanér från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Bundle A Sänghylla Brun - Sängbord Metall Brun - Bundle_S_A_04_21

  string stringhylla bundle a sänghylla brun - sängbord metall brun - bundle_s_a_04_21
  Bundle A sänghylla från String med två rymliga lådor. Sänghyllan är gjord av lackerad MDF med härliga, naturliga färger och har en klassisk, elegant design. Perfekt för att förvara saker. Formgiven av Nisse Strinning. Bra att veta om Bundle A sänghylla - Sänghyllan är enkel att väggmontera.- Sänghyllan kommer i olika färger. Hur bör du ta hand om sänghyllan?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Brun Sängbord i Metall från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Vitrinskåp 78x30x42 Cm Vit - Skåp & Vitrinskåp Härdat Glas Vit - VS7830-12-1

  string stringhylla vitrinskåp 78x30x42 cm vit - skåp & vitrinskåp härdat glas vit - vs7830-12-1
  String vitrinskåp passar till String gavel med 30 cm djup och hängs enkelt på gavlarna. Skåpet har två skjutdörrar i glas med aluminiumhandtag och en flyttbar hylla i härdat glas. Fungerar till String och String Plex. Maxvikt: 15 kg. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp i Härdat glas från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Överskåp Ask - Skåp & Vitrinskåp Mdf Ask - CF7830-06-1

  string stringhylla överskåp ask - skåp & vitrinskåp mdf ask - cf7830-06-1
  String överskåp från String med en stilren, vacker design en blandning av funktion och minimalism. Det är tillverkat av MDF med olika, valbara ytor att välja mellan och har en praktisk skåplucka med användbart förvaringsutrymme perfekt för hemmet såväl som kontoret. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Designad av Nisse Strinning. Bra att veta om String överskåp - Välj mellan olika färger och material.- Praktisk skåplucka.- Enkel, elegant design.- Passar med 30 cm String gavel.- Djup: 300 mm.- Bredd: 780 mm.- Höjd: 420 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Plattpackat.- Tillverkat i Sverige Hur bör du ta hand om överskåpen?- Torkas noggrant.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Ask Skåp & Vitrinskåp i MDF från String med stor omsorg.
 • String Furniture String Pocket Limited Edition

  string furniture string pocket limited edition
  String Pocket Limited Edition 70 är en vägghylla från String, formgiven av Mats Theselius i samarbete med String. Denna limiterade upplaga av Pocket-hyllan är framtagen för att fira 70-årsjubileumet av Kajsa och Nisse Strinnings klassiska Stringhylla. Jubileumshyllan är tillverkad i rostfrittstål med hyllplan i tåligt OptiWhite-glas och finns endast i 2 019 numrerade exemplar.
 • String Stringhylla Museum Sidobord Mörkbrun - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål - MUSEUM-ST-116

  string stringhylla museum sidobord mörkbrun - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål - museum-st-116
  Stilrent sidobord i aluminium och stål med en pulverlackerad finish och en praktisk, höj- och sänkbar hylla för mångsidig användning. Lämpar sig väl för alla rum, mindre utrymmen, praktisk förvaring, etc. Design av TAF Architects med Gabriella Gustafson och Mattias Ståhlbom. Bra att veta om Museum sidobord - Det här sidobordet ingår i Strings serie Museum.- Sidobordet finns i olika färgval.- Praktisk konstruktion med ett höj- och sänkbart hyllplan. Vi har valt ut Sidobord & Avlastningsbord i Pulverlackat stål från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Works Bordsunderrede Vit 1-pack - Skrivbord Pulverlackat Stål Vit - ETM-12-1

  string stringhylla works bordsunderrede vit 1-pack - skrivbord pulverlackat stål vit - etm-12-1
  String Works bordsunderrede från String med en klassisk, aningen justerbar design med en stilren, nordisk känsla. Bordsunderredet är tillverkat av hållbar, pulverlackerad metall perfekt för det moderna hemmakontoret. Passar för bordsskivor från String. Bra att veta om String Works bordsunderrede - Bordsunderredet är klassiskt.- Kombinera bordsunderredet med en skrivbordsskiva från String.- Godkänd för 60kg jämnt fördelat.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Bordsunderredet finns i olika utföranden.- Höjd: 695-705 mm. Hur bör du ta hand om bordsunderredet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild tvål vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Vit Skrivbord i Pulverlackat stål från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Works Skrivbordsskiva 160 Cm Ek - Skrivbord Mdf Ek - DT16078-05-1

  string stringhylla works skrivbordsskiva 160 cm ek - skrivbord mdf ek - dt16078-05-1
  String Works skrivbordsskiva från String med en klassisk design med en stilren, nordisk känsla. Skrivbordsskivan är tillverkad av hållbart material perfekt för det moderna hemmakontoret. Välj mellan olika färger och storlekar. Passar för underreden från String. Bra att veta om String Works skrivbordsskiva - Höjd: 22 mm.- Kombinera skrivbordsskivan med ett underrede från String.- Godkänd för 60kg jämnt fördelat.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Hur bör du ta hand om skrivbordsskivan?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild tvål vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Ek Skrivbord i MDF från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Skohylla Metall 58x30 Cm 1-pack Svart - Skohyllor Plåt Svart - MSS5830-13-1

  string stringhylla skohylla metall 58x30 cm 1-pack svart - skohyllor plåt svart - mss5830-13-1
  String skohylla i metall från String, formgiven av Nisse Strinning. Skohyllan passar till en gavel med 30 cm djup (fungerar inte till String Plex). Skohyllan är tillverkad av perforerad kallvalsad plåt och gör sig perfekt att ha i hallen med en String kombination. Du får enkelt undan skorna från golvet och samtidigt kan du ha dem på display. Vi har valt ut Svart Skohyllor i Plåt från String med stor omsorg.
 • String Furniture Sidobord Museum Orange

  string furniture sidobord museum orange
  Museum™ Sidetable designat av TAF Studios är ett höj- och sänkbart bord i aluminium och stål. Det har en mängd användningsmöjligheter: Blomsterpiedestal, litet extrabord vid soffan, sängbord, hallbord med mera. Bordet tillverkas och säljs av String Furniture och kommer i flera olika färger. Bordet är höj och sänkbart och kan justeras med lägsta höjd 32cm till de högsta på 73 cm.
 • String Stringhylla Skohylla Metall 78x30 Cm 1-pack Vit - Skohyllor Plåt Vit - MSS7830-12-1

  string stringhylla skohylla metall 78x30 cm 1-pack vit - skohyllor plåt vit - mss7830-12-1
  String skohylla i metall från String, formgiven av Nisse Strinning. Skohyllan passar till en gavel med 30 cm djup (fungerar inte till String Plex). Skohyllan är tillverkad av perforerad kallvalsad plåt och gör sig perfekt att ha i hallen med en String kombination. Du får enkelt undan skorna från golvet och samtidigt kan du ha dem på display. Vi har valt ut Vit Skohyllor i Plåt från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Arbetsskiva 78x58 Cm - Skrivbord Ask - 7858-06-1

  string stringhylla arbetsskiva 78x58 cm - skrivbord ask - 7858-06-1
  String arbetsskiva, 78x58 cm (BxD). Med String arbetsskiva förvandlar du din String-hylla till en kompakt arbetsplats. Perfekt för dig med begränsat utrymme. Finns i flera utföranden att välja mellan.Tänk på:String arbetsskiva passar endast till gavel med 30 cm djup och fungerar inte tillsammans med String Plex-gavlar.Maxvikt jämnt fördelat mellan gavlarna: 15kg Vi har valt ut Ask Skrivbord i Ask från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Skohylla Metall 58x30 Cm 1-pack Vit - Skohyllor Plåt Vit - MSS5830-12-1

  string stringhylla skohylla metall 58x30 cm 1-pack vit - skohyllor plåt vit - mss5830-12-1
  String skohylla i metall från String, formgiven av Nisse Strinning. Skohyllan passar till en gavel med 30 cm djup (fungerar inte till String Plex). Skohyllan är tillverkad av perforerad kallvalsad plåt och gör sig perfekt att ha i hallen med en String kombination. Du får enkelt undan skorna från golvet och samtidigt kan du ha dem på display. Vi har valt ut Vit Skohyllor i Plåt från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Skohylla Metall 58x30 Cm 1-pack Beige - Skohyllor Plåt Beige - MSS5830-14-1

  string stringhylla skohylla metall 58x30 cm 1-pack beige - skohyllor plåt beige - mss5830-14-1
  String skohylla i metall från String, formgiven av Nisse Strinning. Skohyllan passar till en gavel med 30 cm djup (fungerar inte till String Plex). Skohyllan är tillverkad av perforerad kallvalsad plåt och gör sig perfekt att ha i hallen med en String kombination. Du får enkelt undan skorna från golvet och samtidigt kan du ha dem på display. Vi har valt ut Beige Skohyllor i Plåt från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Skohylla Metall 78x30 Cm 1-pack Beige - Skohyllor Plåt Beige - MSS7830-14-1

  string stringhylla skohylla metall 78x30 cm 1-pack beige - skohyllor plåt beige - mss7830-14-1
  String skohylla i metall från String, formgiven av Nisse Strinning. Skohyllan passar till en gavel med 30 cm djup (fungerar inte till String Plex). Skohyllan är tillverkad av perforerad kallvalsad plåt och gör sig perfekt att ha i hallen med en String kombination. Du får enkelt undan skorna från golvet och samtidigt kan du ha dem på display. Vi har valt ut Beige Skohyllor i Plåt från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Arbetsskiva 78x58 Cm Svart - Skrivbord Ask Svart - 7858-03-1

  string stringhylla arbetsskiva 78x58 cm svart - skrivbord ask svart - 7858-03-1
  String arbetsskiva, 78x58 cm (BxD). Med String arbetsskiva förvandlar du din String-hylla till en kompakt arbetsplats. Perfekt för dig med begränsat utrymme. Finns i flera utföranden att välja mellan.Tänk på:String arbetsskiva passar endast till gavel med 30 cm djup och fungerar inte tillsammans med String Plex-gavlar.Maxvikt jämnt fördelat mellan gavlarna: 15kg Vi har valt ut Svart Skrivbord i Ask från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Skohylla Metall 58x30 Cm 1-pack Grå - Skohyllor Plåt Grå - MSS5830-61-1

  string stringhylla skohylla metall 58x30 cm 1-pack grå - skohyllor plåt grå - mss5830-61-1
  String skohylla i metall från String, formgiven av Nisse Strinning. Skohyllan passar till en gavel med 30 cm djup (fungerar inte till String Plex). Skohyllan är tillverkad av perforerad kallvalsad plåt och gör sig perfekt att ha i hallen med en String kombination. Du får enkelt undan skorna från golvet och samtidigt kan du ha dem på display. Vi har valt ut Grå Skohyllor i Plåt från String med stor omsorg.
 • String | Skrivbordslåda

  string | skrivbordslåda
  Skrivbordslåda för höj- och sänkbart skrivbord samt arbetsskivan.   Beräknad leveranstid Allt i vitt är lagervara, övriga färger ca. 4 veckor
 • String | Skrivbordsraster

  string | skrivbordsraster
  Trådrastret kan användas som halvtransparent skiljevägg mellan arbetsstationer och som anslagstavla eller hållare för organizers.   Beräknad leveranstid Allt i vitt är lagervara, övriga färger ca. 4 veckor
 • String Furniture Sidobord Museum Beige

  string furniture sidobord museum beige
  Museum™ Sidetable designat av TAF Studios är ett höj- och sänkbart bord i aluminium och stål. Det har en mängd användningsmöjligheter: Blomsterpiedestal, litet extrabord vid soffan, sängbord, hallbord med mera. Bordet tillverkas och säljs av String Furniture och kommer i flera olika färger. Bordet är höj och sänkbart och kan justeras med lägsta höjd 32cm till de högsta på 73 cm.
 • String Stringhylla Pocket Hylla Grön - Hyllor & Hyllsystem Pulverlackat Stål Grön - SP5015-88-88

  string stringhylla pocket hylla grön - hyllor & hyllsystem pulverlackat stål grön - sp5015-88-88
  String Pocket hylla från String med en ikonisk, modulär design för alla hem och stilar. Minimalistisk, tidlös formgivning med tre hyllplan och nätta gavlar. Den är perfekt för det moderna hemmet och för platser med begränsat utrymme. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Design av Nisse Strinning. Bra att veta om String Pocket hylla - Hyllan är ikonisk.- Storlek: 60x15x50 cm.- Välj mellan olika färger och material.- String Pocket uppskattas för den eleganta, enkla designen och den modulära funktionen.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om hyllan?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Grön Hyllor & Hyllsystem i Pulverlackat stål från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Pocket Hylla Walnut / Svart - Hyllor & Hyllsystem Pulverlackat Stål Valnöt - SP5015-04-13

  string stringhylla pocket hylla walnut / svart - hyllor & hyllsystem pulverlackat stål valnöt - sp5015-04-13
  String Pocket hylla från String med en ikonisk, modulär design för alla hem och stilar. Minimalistisk, tidlös formgivning med tre hyllplan och nätta gavlar. Den är perfekt för det moderna hemmet och för platser med begränsat utrymme. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Design av Nisse Strinning. Bra att veta om String Pocket hylla - Hyllan är ikonisk.- Storlek: 60x15x50 cm.- Välj mellan olika färger och material.- String Pocket uppskattas för den eleganta, enkla designen och den modulära funktionen.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om hyllan?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Valnöt Hyllor & Hyllsystem i Pulverlackat stål från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Pocket Hylla Vit - Hyllor & Hyllsystem Pulverlackat Stål Vit - SP5015-12-12

  string stringhylla pocket hylla vit - hyllor & hyllsystem pulverlackat stål vit - sp5015-12-12
  String Pocket hylla från String med en ikonisk, modulär design för alla hem och stilar. Minimalistisk, tidlös formgivning med tre hyllplan och nätta gavlar. Den är perfekt för det moderna hemmet och för platser med begränsat utrymme. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Design av Nisse Strinning. Bra att veta om String Pocket hylla - Hyllan är ikonisk.- Storlek: 60x15x50 cm.- Välj mellan olika färger och material.- String Pocket uppskattas för den eleganta, enkla designen och den modulära funktionen.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om hyllan?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Vit Hyllor & Hyllsystem i Pulverlackat stål från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Pocket Hylla Svart Ask - Hyllor & Hyllsystem Pulverlackat Stål Svart - SP5015-03-13

  string stringhylla pocket hylla svart ask - hyllor & hyllsystem pulverlackat stål svart - sp5015-03-13
  String Pocket hylla från String med en ikonisk, modulär design för alla hem och stilar. Minimalistisk, tidlös formgivning med tre hyllplan och nätta gavlar. Den är perfekt för det moderna hemmet och för platser med begränsat utrymme. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Design av Nisse Strinning. Bra att veta om String Pocket hylla - Hyllan är ikonisk.- Storlek: 60x15x50 cm.- Välj mellan olika färger och material.- String Pocket uppskattas för den eleganta, enkla designen och den modulära funktionen.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om hyllan?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Svart Hyllor & Hyllsystem i Pulverlackat stål från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Pocket Hylla Smoked Oak / Mörkbrun - Hyllor & Hyllsystem Pulverlackat Stål Rökt Ek - SP5015-56-16

  string stringhylla pocket hylla smoked oak / mörkbrun - hyllor & hyllsystem pulverlackat stål rökt ek - sp5015-56-16
  String Pocket hylla från String med en ikonisk, modulär design för alla hem och stilar. Minimalistisk, tidlös formgivning med tre hyllplan och nätta gavlar. Den är perfekt för det moderna hemmet och för platser med begränsat utrymme. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Design av Nisse Strinning. Bra att veta om String Pocket hylla - Hyllan är ikonisk.- Storlek: 60x15x50 cm.- Välj mellan olika färger och material.- String Pocket uppskattas för den eleganta, enkla designen och den modulära funktionen.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om hyllan?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Rökt Ek Hyllor & Hyllsystem i Pulverlackat stål från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Pocket Hylla Grå - Hyllor & Hyllsystem Pulverlackat Stål Grå - SP5015-61-61

  string stringhylla pocket hylla grå - hyllor & hyllsystem pulverlackat stål grå - sp5015-61-61
  String Pocket hylla från String med en ikonisk, modulär design för alla hem och stilar. Minimalistisk, tidlös formgivning med tre hyllplan och nätta gavlar. Den är perfekt för det moderna hemmet och för platser med begränsat utrymme. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Design av Nisse Strinning. Bra att veta om String Pocket hylla - Hyllan är ikonisk.- Storlek: 60x15x50 cm.- Välj mellan olika färger och material.- String Pocket uppskattas för den eleganta, enkla designen och den modulära funktionen.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om hyllan?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Grå Hyllor & Hyllsystem i Pulverlackat stål från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Pocket Hylla Ask / Vit - Hyllor & Hyllsystem Pulverlackat Stål Ask - SP5015-06-12

  string stringhylla pocket hylla ask / vit - hyllor & hyllsystem pulverlackat stål ask - sp5015-06-12
  String Pocket hylla från String med en ikonisk, modulär design för alla hem och stilar. Minimalistisk, tidlös formgivning med tre hyllplan och nätta gavlar. Den är perfekt för det moderna hemmet och för platser med begränsat utrymme. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Design av Nisse Strinning. Bra att veta om String Pocket hylla - Hyllan är ikonisk.- Storlek: 60x15x50 cm.- Välj mellan olika färger och material.- String Pocket uppskattas för den eleganta, enkla designen och den modulära funktionen.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om hyllan?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Ask Hyllor & Hyllsystem i Pulverlackat stål från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Museum Nm&.045 Vägghylla Orange - Hyllor & Hyllsystem Aluminium Orange - NM045-18-115

  string stringhylla museum nm&.045 vägghylla orange - hyllor & hyllsystem aluminium orange - nm045-18-115
  Museum NM&.045 vägghylla från String med en minimalistisk, tidlös design med ett exklusivt uttryck perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Den är tillverkad av aluminium med en strukturlackerad finish och har ett dolt väggfäste. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Design av TAF Architects. Bra att veta om vägghyllan - Den här vägghyllan ingår i Strings serie Museum.- Erbjuds i flera vackra färger.- Dolt väggfäste.- Designer är TAF Architects.- Bredd: 280 mm.- Djup: 240 mm.- Höjd: 80 mm. Vi har valt ut Orange Hyllor & Hyllsystem i Aluminium från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Museum Nm&.045 Vägghylla Grey Metallic - Hyllor & Hyllsystem Aluminium Grå Metallic - NM045-18-19

  string stringhylla museum nm&.045 vägghylla grey metallic - hyllor & hyllsystem aluminium grå metallic - nm045-18-19
  Museum NM&.045 vägghylla från String med en minimalistisk, tidlös design med ett exklusivt uttryck perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Den är tillverkad av aluminium med en strukturlackerad finish och har ett dolt väggfäste. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Design av TAF Architects. Bra att veta om vägghyllan - Den här vägghyllan ingår i Strings serie Museum.- Erbjuds i flera vackra färger.- Dolt väggfäste.- Designer är TAF Architects.- Bredd: 280 mm.- Djup: 240 mm.- Höjd: 80 mm. Vi har valt ut Grå Metallic Hyllor & Hyllsystem i Aluminium från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Museum Nm&.045 Vägghylla Beige - Hyllor & Hyllsystem Aluminium Beige - NM045-18-14

  string stringhylla museum nm&.045 vägghylla beige - hyllor & hyllsystem aluminium beige - nm045-18-14
  Museum NM&.045 vägghylla från String med en minimalistisk, tidlös design med ett exklusivt uttryck perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Den är tillverkad av aluminium med en strukturlackerad finish och har ett dolt väggfäste. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Design av TAF Architects. Bra att veta om vägghyllan - Den här vägghyllan ingår i Strings serie Museum.- Erbjuds i flera vackra färger.- Dolt väggfäste.- Designer är TAF Architects.- Bredd: 280 mm.- Djup: 240 mm.- Höjd: 80 mm. Vi har valt ut Beige Hyllor & Hyllsystem i Aluminium från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Museum Nm&.045 Vägghylla Vit - Hyllor & Hyllsystem Aluminium Vit - NM045-18-12

  string stringhylla museum nm&.045 vägghylla vit - hyllor & hyllsystem aluminium vit - nm045-18-12
  Museum NM&.045 vägghylla från String med en minimalistisk, tidlös design med ett exklusivt uttryck perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Den är tillverkad av aluminium med en strukturlackerad finish och har ett dolt väggfäste. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Design av TAF Architects. Bra att veta om vägghyllan - Den här vägghyllan ingår i Strings serie Museum.- Erbjuds i flera vackra färger.- Dolt väggfäste.- Designer är TAF Architects.- Bredd: 280 mm.- Djup: 240 mm.- Höjd: 80 mm. Vi har valt ut Vit Hyllor & Hyllsystem i Aluminium från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Museum Nm&.045 Vägghylla Brun - Hyllor & Hyllsystem Aluminium Brun - NM045-18-116

  string stringhylla museum nm&.045 vägghylla brun - hyllor & hyllsystem aluminium brun - nm045-18-116
  Museum NM&.045 vägghylla från String med en minimalistisk, tidlös design med ett exklusivt uttryck perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Den är tillverkad av aluminium med en strukturlackerad finish och har ett dolt väggfäste. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Design av TAF Architects. Bra att veta om vägghyllan - Den här vägghyllan ingår i Strings serie Museum.- Erbjuds i flera vackra färger.- Dolt väggfäste.- Designer är TAF Architects.- Bredd: 280 mm.- Djup: 240 mm.- Höjd: 80 mm. Vi har valt ut Brun Hyllor & Hyllsystem i Aluminium från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Bundle I Bokhylla Vit - Hyllor & Hyllsystem Pulverlackerad Metall Vit - Bundle_L_I_12_12

  string stringhylla bundle i bokhylla vit - hyllor & hyllsystem pulverlackerad metall vit - bundle_l_i_12_12
  Bundle I bokhylla från String med en tidlös, platssparande design i pulverlackerad MDF. Bokhyllan är perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Nisse Strinning. Bra att veta om Bundle I bokhylla - Bokhyllan kommer i 2 olika färger.- Passar i de flesta rum utan att ta upp för mycket yta. Hur bör du ta hand om bokhyllan?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Vit Hyllor & Hyllsystem i Pulverlackerad Metall från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Bundle A Sänghylla Vit - Sängbord Metall Vit - Bundle_S_A_12_12

  string stringhylla bundle a sänghylla vit - sängbord metall vit - bundle_s_a_12_12
  Bundle A sänghylla från String med två rymliga lådor. Sänghyllan är gjord av lackerad MDF med härliga, naturliga färger och har en klassisk, elegant design. Perfekt för att förvara saker. Formgiven av Nisse Strinning. Bra att veta om Bundle A sänghylla - Sänghyllan är enkel att väggmontera.- Sänghyllan kommer i olika färger. Hur bör du ta hand om sänghyllan?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Vit Sängbord i Metall från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Bundle A Sänghylla Beige - Sängbord Metall Beige - Bundle_S_A_14_14

  string stringhylla bundle a sänghylla beige - sängbord metall beige - bundle_s_a_14_14
  Bundle A sänghylla från String med två rymliga lådor. Sänghyllan är gjord av lackerad MDF med härliga, naturliga färger och har en klassisk, elegant design. Perfekt för att förvara saker. Formgiven av Nisse Strinning. Bra att veta om Bundle A sänghylla - Sänghyllan är enkel att väggmontera.- Sänghyllan kommer i olika färger. Hur bör du ta hand om sänghyllan?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Beige Sängbord i Metall från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Bundle I Bokhylla Beige - Hyllor & Hyllsystem Pulverlackerad Metall Beige - Bundle_L_I_14_14

  string stringhylla bundle i bokhylla beige - hyllor & hyllsystem pulverlackerad metall beige - bundle_l_i_14_14
  Bundle I bokhylla från String med en tidlös, platssparande design i pulverlackerad MDF. Bokhyllan är perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Nisse Strinning. Bra att veta om Bundle I bokhylla - Bokhyllan kommer i 2 olika färger.- Passar i de flesta rum utan att ta upp för mycket yta. Hur bör du ta hand om bokhyllan?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Beige Hyllor & Hyllsystem i Pulverlackerad Metall från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Pocket Hylla Lila - Hyllor & Hyllsystem Pulverlackat Stål Lila - SP5015-89-89

  string stringhylla pocket hylla lila - hyllor & hyllsystem pulverlackat stål lila - sp5015-89-89
  String Pocket hylla från String med en ikonisk, modulär design för alla hem och stilar. Minimalistisk, tidlös formgivning med tre hyllplan och nätta gavlar. Den är perfekt för det moderna hemmet och för platser med begränsat utrymme. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Design av Nisse Strinning. Bra att veta om String Pocket hylla - Hyllan är ikonisk.- Storlek: 60x15x50 cm.- Välj mellan olika färger och material.- String Pocket uppskattas för den eleganta, enkla designen och den modulära funktionen.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om hyllan?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Lila Hyllor & Hyllsystem i Pulverlackat stål från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Pocket Hylla Metall Blå - Hyllor & Hyllsystem Pulverlackerad Metall Blå - SPM5015-48-48

  string stringhylla pocket hylla metall blå - hyllor & hyllsystem pulverlackerad metall blå - spm5015-48-48
  String Pocket hylla från String med en ikonisk, modulär design. Minimalistisk, stilren formgivning för alla hem och stilar med två hyllplan i metall och nätta gavlar. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Design av Nisse Strinning. Kombinera hyllan med andra String hyllor från String. Bra att veta om String Pocket hylla - Hyllan är ikonisk.- Storlek: 60x15x50 cm.- Hyllan finns i olika färger.- String Pocket uppskattas för den eleganta, enkla designen och den modulära funktionen.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om hyllan?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Blå Hyllor & Hyllsystem i Pulverlackerad Metall från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Fällbord Valnöt Vita Ben - Matbord & Barbord Valnötsfanér Vit - FT7896-04-12

  string stringhylla fällbord valnöt vita ben - matbord & barbord valnötsfanér vit - ft7896-04-12
  String fällbord från String är ett praktiskt bord till String-hyllan. Bordet är särskilt praktiskt då det enkelt kan fällas ihop och därmed ta liten plats för att sedan enkelt fällas ut när det behövs. Fällbordet passar endast till golvgavlar från String. Har ben i metall.Maxvikt: 15 kg jämnt fördelat över bordsytan.Djup när nedfälld skiva: 30cmSkötselråd:Torka bordsytan med en ren trasa. Använd underlägg för varma föremål. Kontrollera gärna regelbundet att fästen och skruvar är åtskruvade och sitter stadigt. Använd endast rengöringsmedel utan slipmedel för att rengöra bordsbenen i metall. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Valnötsfanér från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Vitrinskåp 78x30x42 Cm Ask - Skåp & Vitrinskåp fanér Ask - VS7830-06-1

  string stringhylla vitrinskåp 78x30x42 cm ask - skåp & vitrinskåp fanér ask - vs7830-06-1
  String vitrinskåp passar till String gavel med 30 cm djup och hängs enkelt på gavlarna. Skåpet har två skjutdörrar i glas med aluminiumhandtag och en flyttbar hylla i härdat glas. Fungerar till String och String Plex. Maxvikt: 15 kg. Vi har valt ut Ask Skåp & Vitrinskåp i Askfanér från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Arbetsskiva 78x58 Cm Ek - Skrivbord Ask Ek - 7858-05-1

  string stringhylla arbetsskiva 78x58 cm ek - skrivbord ask ek - 7858-05-1
  String arbetsskiva, 78x58 cm (BxD). Med String arbetsskiva förvandlar du din String-hylla till en kompakt arbetsplats. Perfekt för dig med begränsat utrymme. Finns i flera utföranden att välja mellan.Tänk på:String arbetsskiva passar endast till gavel med 30 cm djup och fungerar inte tillsammans med String Plex-gavlar.Maxvikt jämnt fördelat mellan gavlarna: 15kg Vi har valt ut Ek Skrivbord i Ask från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Vitrinskåp 78x30x42 Cm Beige - Skåp & Vitrinskåp Härdat Glas Beige - VS7830-14-1

  string stringhylla vitrinskåp 78x30x42 cm beige - skåp & vitrinskåp härdat glas beige - vs7830-14-1
  String vitrinskåp passar till String gavel med 30 cm djup och hängs enkelt på gavlarna. Skåpet har två skjutdörrar i glas med aluminiumhandtag och en flyttbar hylla i härdat glas. Fungerar till String och String Plex. Maxvikt: 15 kg. Vi har valt ut Beige Skåp & Vitrinskåp i Härdat glas från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Vitrinskåp 78x30x42 Cm Svart Ask - Skåp & Vitrinskåp Askfanér Svart - VS7830-03-1

  string stringhylla vitrinskåp 78x30x42 cm svart ask - skåp & vitrinskåp askfanér svart - vs7830-03-1
  String vitrinskåp passar till String gavel med 30 cm djup och hängs enkelt på gavlarna. Skåpet har två skjutdörrar i glas med aluminiumhandtag och en flyttbar hylla i härdat glas. Fungerar till String och String Plex. Maxvikt: 15 kg. Vi har valt ut Svart Skåp & Vitrinskåp i Askfanér från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Works Bordsunderrede Höj/ Sänkbart 1-pack Vit - Skrivbord Pulverlackat Stål Vit - ETF-12-1

  string stringhylla works bordsunderrede höj/ sänkbart 1-pack vit - skrivbord pulverlackat stål vit - etf-12-1
  String Works bordsunderrede från String med en ergonomisk, flexibel design med en praktisk, höj/ sänkbar funktion. Bordsunderredet är tillverkat av hållbar, pulverlackerad metall perfekt för det moderna hemmakontoret. Passar för bordsskivor från String. Bra att veta om String Works bordsunderrede - Kombinera bordsunderredet med en skrivbordsskiva från String.- Godkänd för 60kg jämnt fördelat.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Bordsunderredet finns i olika utföranden.- Höjd: 715-1185 mm. Hur bör du ta hand om bordsunderredet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild tvål vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Vit Skrivbord i Pulverlackat stål från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Museum Sidobord Aluminium - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål - MUSEUM-ST-119

  string stringhylla museum sidobord aluminium - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål - museum-st-119
  Stilrent sidobord i aluminium och stål med en pulverlackerad finish och en praktisk, höj- och sänkbar hylla för mångsidig användning. Lämpar sig väl för alla rum, mindre utrymmen, praktisk förvaring, etc. Design av TAF Architects med Gabriella Gustafson och Mattias Ståhlbom. Bra att veta om Museum sidobord - Det här sidobordet ingår i Strings serie Museum.- Sidobordet finns i olika färgval.- Praktisk konstruktion med ett höj- och sänkbart hyllplan. Vi har valt ut Sidobord & Avlastningsbord i Pulverlackat stål från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Museum Sidobord Vit - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål - MUSEUM-ST-118

  string stringhylla museum sidobord vit - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål - museum-st-118
  Stilrent sidobord i aluminium och stål med en pulverlackerad finish och en praktisk, höj- och sänkbar hylla för mångsidig användning. Lämpar sig väl för alla rum, mindre utrymmen, praktisk förvaring, etc. Design av TAF Architects med Gabriella Gustafson och Mattias Ståhlbom. Bra att veta om Museum sidobord - Det här sidobordet ingår i Strings serie Museum.- Sidobordet finns i olika färgval.- Praktisk konstruktion med ett höj- och sänkbart hyllplan. Vi har valt ut Sidobord & Avlastningsbord i Pulverlackat stål från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Arbetsskiva 78x58 Cm Beige - Skrivbord Ask Beige - 7858-14-1

  string stringhylla arbetsskiva 78x58 cm beige - skrivbord ask beige - 7858-14-1
  String arbetsskiva, 78x58 cm (BxD). Med String arbetsskiva förvandlar du din String-hylla till en kompakt arbetsplats. Perfekt för dig med begränsat utrymme. Finns i flera utföranden att välja mellan.Tänk på:String arbetsskiva passar endast till gavel med 30 cm djup och fungerar inte tillsammans med String Plex-gavlar.Maxvikt jämnt fördelat mellan gavlarna: 15kg Vi har valt ut Beige Skrivbord i Ask från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Works Skrivbordsskiva 140 Cm Vit Laminat - Skrivbord Mdf Vit - DT14078-22-1

  string stringhylla works skrivbordsskiva 140 cm vit laminat - skrivbord mdf vit - dt14078-22-1
  String Works skrivbordsskiva från String med en klassisk design med en stilren, nordisk känsla. Skrivbordsskivan är tillverkad av hållbart material perfekt för det moderna hemmakontoret. Välj mellan flera färger och storlekar. Passar för underreden från String. Bra att veta om String Works skrivbordsskiva - Höjd: 22 mm.- Kombinera skrivbordsskivan med ett underrede från String.- Godkänd för 60kg jämnt fördelat.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Hur bör du ta hand om skrivbordsskivan?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild tvål vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Vit Skrivbord i MDF från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Works Skrivbordsskiva 160 Cm Ask - Skrivbord Mdf Vit - DT16078-06-1

  string stringhylla works skrivbordsskiva 160 cm ask - skrivbord mdf vit - dt16078-06-1
  String Works skrivbordsskiva från String med en klassisk design med en stilren, nordisk känsla. Skrivbordsskivan är tillverkad av hållbart material perfekt för det moderna hemmakontoret. Välj mellan olika färger och storlekar. Passar för underreden från String. Bra att veta om String Works skrivbordsskiva - Höjd: 22 mm.- Kombinera skrivbordsskivan med ett underrede från String.- Godkänd för 60kg jämnt fördelat.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Hur bör du ta hand om skrivbordsskivan?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild tvål vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Vit Skrivbord i MDF från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Works Skrivbordsskiva 120 Cm Vit Laminat - Skrivbord Mdf Vit - DT12078-22-1

  string stringhylla works skrivbordsskiva 120 cm vit laminat - skrivbord mdf vit - dt12078-22-1
  String Works skrivbordsskiva från String med en klassisk design med en stilren, nordisk känsla. Den är tillverkad av hållbart material perfekt för det moderna hemmakontoret. Välj mellan olika färger och storlekar. Passar för underreden från String. Bra att veta om String Works skrivbordsskiva - Höjd: 22 mm.- Kombinera skrivbordsskivan med ett underrede från String.- Godkänd för 60kg.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Hur bör du ta hand om skrivbordsskivan?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild tvål vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Vit Skrivbord i MDF från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Fällbord Ek Vita Ben - Matbord & Barbord Ekfanér Vit - FT7896-05-12

  string stringhylla fällbord ek vita ben - matbord & barbord ekfanér vit - ft7896-05-12
  String fällbord från String är ett praktiskt bord till String-hyllan. Bordet är särskilt praktiskt då det enkelt kan fällas ihop och därmed ta liten plats för att sedan enkelt fällas ut när det behövs. Fällbordet passar endast till golvgavlar från String. Har ben i metall.Maxvikt: 15 kg jämnt fördelat över bordsytan.Djup när nedfälld skiva: 30cmSkötselråd:Torka bordsytan med en ren trasa. Använd underlägg för varma föremål. Kontrollera gärna regelbundet att fästen och skruvar är åtskruvade och sitter stadigt. Använd endast rengöringsmedel utan slipmedel för att rengöra bordsbenen i metall. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Ekfanér från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Fällbord Vit Vita Ben - Matbord & Barbord Pulverlackerad Metall Vit - FT7896-12-12

  string stringhylla fällbord vit vita ben - matbord & barbord pulverlackerad metall vit - ft7896-12-12
  String fällbord från String är ett praktiskt bord till String-hyllan. Bordet är särskilt praktiskt då det enkelt kan fällas ihop och därmed ta liten plats för att sedan enkelt fällas ut när det behövs. Fällbordet passar endast till golvgavlar från String. Har ben i metall.Maxvikt: 15 kg jämnt fördelat över bordsytan.Djup när nedfälld skiva: 30cmSkötselråd:Torka bordsytan med en ren trasa. Använd underlägg för varma föremål. Kontrollera gärna regelbundet att fästen och skruvar är åtskruvade och sitter stadigt. Använd endast rengöringsmedel utan slipmedel för att rengöra bordsbenen i metall. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Pulverlackerad Metall från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Pocket Hylla Metall Neon - Hyllor & Hyllsystem Pulverlackerad Metall Neonröd - SPM5015-46-46

  string stringhylla pocket hylla metall neon - hyllor & hyllsystem pulverlackerad metall neonröd - spm5015-46-46
  String Pocket hylla från String med en ikonisk, modulär design. Minimalistisk, stilren formgivning för alla hem och stilar med två hyllplan i metall och nätta gavlar. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Design av Nisse Strinning. Kombinera hyllan med andra String hyllor från String. Bra att veta om String Pocket hylla - Hyllan är ikonisk.- Storlek: 60x15x50 cm.- Hyllan finns i olika färger.- String Pocket uppskattas för den eleganta, enkla designen och den modulära funktionen.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om hyllan?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Neonröd Hyllor & Hyllsystem i Pulverlackerad Metall från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Fällbord Ask Vita Ben - Matbord & Barbord Askfanér Vit - FT7896-06-12

  string stringhylla fällbord ask vita ben - matbord & barbord askfanér vit - ft7896-06-12
  String fällbord från String är ett praktiskt bord till String-hyllan. Bordet är särskilt praktiskt då det enkelt kan fällas ihop och därmed ta liten plats för att sedan enkelt fällas ut när det behövs. Fällbordet passar endast till golvgavlar från String. Har ben i metall.Maxvikt: 15 kg jämnt fördelat över bordsytan.Djup när nedfälld skiva: 30cmSkötselråd:Torka bordsytan med en ren trasa. Använd underlägg för varma föremål. Kontrollera gärna regelbundet att fästen och skruvar är åtskruvade och sitter stadigt. Använd endast rengöringsmedel utan slipmedel för att rengöra bordsbenen i metall. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Askfanér från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Förvaringsskåp Vit - Skåp & Vitrinskåp Ask Vit - FC7832-12-1

  string stringhylla förvaringsskåp vit - skåp & vitrinskåp ask vit - fc7832-12-1
  String förvaringsskåp från String tillverkad av ask och monteras med gavlar från String. Stilrent och nätt skåp med luckor för att förvara pärmar, böcker och annat kontorsmateria eller stilren förvaring i vardagsrummet.Maxvikt: 15 kg/hyllplan, jämnt placerat över hyllplanen. Bra att veta: String förvaringsskåp rekommenderas att användas med String Gavel Golv 200x30 cm eller String Gavel Golv 115x30 cm. Det går att använda med gavlar med måtten 85x30 cm och 75x30 cm, dock sticker skåpet utanför gavelns ytterkant. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp i Ask från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Förvaringsskåp - Skåp & Vitrinskåp Ask - FC7832-06-1

  string stringhylla förvaringsskåp - skåp & vitrinskåp ask - fc7832-06-1
  String förvaringsskåp från String tillverkad av ask och monteras med gavlar från String. Stilrent och nätt skåp med luckor för att förvara pärmar, böcker och annat kontorsmateria eller stilren förvaring i vardagsrummet.Maxvikt: 15 kg/hyllplan, jämnt placerat över hyllplanen. Bra att veta: String förvaringsskåp rekommenderas att användas med String Gavel Golv 200x30 cm eller String Gavel Golv 115x30 cm. Det går att använda med gavlar med måtten 85x30 cm och 75x30 cm, dock sticker skåpet utanför gavelns ytterkant. Vi har valt ut Ask Skåp & Vitrinskåp i Ask från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Förvaringsskåp Ek - Skåp & Vitrinskåp Ask Ek - FC7832-05-1

  string stringhylla förvaringsskåp ek - skåp & vitrinskåp ask ek - fc7832-05-1
  String förvaringsskåp från String tillverkad av ask och monteras med gavlar från String. Stilrent och nätt skåp med luckor för att förvara pärmar, böcker och annat kontorsmateria eller stilren förvaring i vardagsrummet.Maxvikt: 15 kg/hyllplan, jämnt placerat över hyllplanen. Bra att veta: String förvaringsskåp rekommenderas att användas med String Gavel Golv 200x30 cm eller String Gavel Golv 115x30 cm. Det går att använda med gavlar med måtten 85x30 cm och 75x30 cm, dock sticker skåpet utanför gavelns ytterkant. Vi har valt ut Ek Skåp & Vitrinskåp i Ask från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Fällbord Beige Beigea Ben - Matbord & Barbord Pulverlackerad Metall Beige - FT7896-14-14

  string stringhylla fällbord beige beigea ben - matbord & barbord pulverlackerad metall beige - ft7896-14-14
  String fällbord från String är ett praktiskt bord till String-hyllan. Bordet är särskilt praktiskt då det enkelt kan fällas ihop och därmed ta liten plats för att sedan enkelt fällas ut när det behövs. Fällbordet passar endast till golvgavlar från String. Har ben i metall.Maxvikt: 15 kg jämnt fördelat över bordsytan.Djup när nedfälld skiva: 30cmSkötselråd:Torka bordsytan med en ren trasa. Använd underlägg för varma föremål. Kontrollera gärna regelbundet att fästen och skruvar är åtskruvade och sitter stadigt. Använd endast rengöringsmedel utan slipmedel för att rengöra bordsbenen i metall. Vi har valt ut Beige Matbord & Barbord i Pulverlackerad Metall från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Fällbord Grå Grå Ben - Matbord & Barbord Pulverlackerad Metall Grå - FT7896-61-61

  string stringhylla fällbord grå grå ben - matbord & barbord pulverlackerad metall grå - ft7896-61-61
  String fällbord från String är ett praktiskt bord till String-hyllan. Bordet är särskilt praktiskt då det enkelt kan fällas ihop och därmed ta liten plats för att sedan enkelt fällas ut när det behövs. Fällbordet passar endast till golvgavlar från String. Har ben i metall.Maxvikt: 15 kg jämnt fördelat över bordsytan.Djup när nedfälld skiva: 30cmSkötselråd:Torka bordsytan med en ren trasa. Använd underlägg för varma föremål. Kontrollera gärna regelbundet att fästen och skruvar är åtskruvade och sitter stadigt. Använd endast rengöringsmedel utan slipmedel för att rengöra bordsbenen i metall. Vi har valt ut Grå Matbord & Barbord i Pulverlackerad Metall från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Fällbord Svartbetsad Svarta Ben - Matbord & Barbord Ask Svart - FT7896-03-13

  string stringhylla fällbord svartbetsad svarta ben - matbord & barbord ask svart - ft7896-03-13
  String fällbord från String är ett praktiskt bord till String-hyllan. Bordet är särskilt praktiskt då det enkelt kan fällas ihop och därmed ta liten plats för att sedan enkelt fällas ut när det behövs. Fällbordet passar endast till golvgavlar från String. Har ben i metall.Maxvikt: 15 kg jämnt fördelat över bordsytan.Djup när nedfälld skiva: 30cmSkötselråd:Torka bordsytan med en ren trasa. Använd underlägg för varma föremål. Kontrollera gärna regelbundet att fästen och skruvar är åtskruvade och sitter stadigt. Använd endast rengöringsmedel utan slipmedel för att rengöra bordsbenen i metall. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ask från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Överskåp Vit - Skåp & Vitrinskåp Lackad Mdf Vit - CF7830-12-1

  string stringhylla överskåp vit - skåp & vitrinskåp lackad mdf vit - cf7830-12-1
  String överskåp från String med en stilren, vacker design en blandning av funktion och minimalism. Det är tillverkat av MDF med olika, valbara ytor att välja mellan och har en praktisk skåplucka med användbart förvaringsutrymme perfekt för hemmet såväl som kontoret. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Designad av Nisse Strinning. Bra att veta om String överskåp - Välj mellan olika färger och material.- Praktisk skåplucka.- Enkel, elegant design.- Passar med 30 cm String gavel.- Djup: 300 mm.- Bredd: 780 mm.- Höjd: 420 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Plattpackat.- Tillverkat i Sverige Hur bör du ta hand om överskåpen?- Torkas noggrant.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp i Lackad MDF från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Överskåp Beige - Skåp & Vitrinskåp Lackad Mdf Beige - CF7830-14-1

  string stringhylla överskåp beige - skåp & vitrinskåp lackad mdf beige - cf7830-14-1
  String överskåp från String med en stilren, vacker design en blandning av funktion och minimalism. Det är tillverkat av MDF med olika, valbara ytor att välja mellan och har en praktisk skåplucka med användbart förvaringsutrymme perfekt för hemmet såväl som kontoret. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Designad av Nisse Strinning. Bra att veta om String överskåp - Välj mellan olika färger och material.- Praktisk skåplucka.- Enkel, elegant design.- Passar med 30 cm String gavel.- Djup: 300 mm.- Bredd: 780 mm.- Höjd: 420 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Plattpackat.- Tillverkat i Sverige Hur bör du ta hand om överskåpen?- Torkas noggrant.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Beige Skåp & Vitrinskåp i Lackad MDF från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Överskåp Valnöt - Skåp & Vitrinskåp Mdf Valnöt - CF7830-04-1

  string stringhylla överskåp valnöt - skåp & vitrinskåp mdf valnöt - cf7830-04-1
  String överskåp från String med en stilren, vacker design en blandning av funktion och minimalism. Det är tillverkat av MDF med olika, valbara ytor att välja mellan och har en praktisk skåplucka med användbart förvaringsutrymme perfekt för hemmet såväl som kontoret. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Designad av Nisse Strinning. Bra att veta om String överskåp - Välj mellan olika färger och material.- Praktisk skåplucka.- Enkel, elegant design.- Passar med 30 cm String gavel.- Djup: 300 mm.- Bredd: 780 mm.- Höjd: 420 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Plattpackat.- Tillverkat i Sverige Hur bör du ta hand om överskåpen?- Torkas noggrant.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Valnöt Skåp & Vitrinskåp i MDF från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Snapsskåp Valnöt - Skåp & Vitrinskåp Mdf Valnöt - CT2830-04-1

  string stringhylla snapsskåp valnöt - skåp & vitrinskåp mdf valnöt - ct2830-04-1
  String snapsskåp från String med en exklusiv design perfekt för att skapa en lyxig känsla i hemmet. Det är tillverkat av valnötsfanér med en rygg i spegelglas på insidan och en smart skåplucka med en insida i rostfritt stål. Unika detaljer för en sofistikerad och elegant touch. Bra att veta om String snapsskåp - Kombinera snapsskåpet med hyllplan från String.- Perfekt för snygg förvaring.- Utsida i valnötsfanér.- Rygg i spegelglas på insidan.- Skåplucka i rostfritt stål på insidan.- Djup: 300 mm.- Bredd: 280 mm.- Höjd: 380 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Sverige Hur bör du ta hand om snapsskåpet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Valnöt Skåp & Vitrinskåp i MDF från String med stor omsorg.
 • String Stringhylla Pocket Hylla Limited Edition 70 - Hyllor & Hyllsystem Glas Vit - SP5015-49-70

  string stringhylla pocket hylla limited edition 70 - hyllor & hyllsystem glas vit - sp5015-49-70
  String Pocket hylla från String med en exklusiv, ikonisk design i begränsad upplaga med hyllplan i glas. Minimalistisk, stilren formgivning med tre hyllplan och nätta gavlar. Den är perfekt för det moderna hemmet och för platser med begränsat utrymme. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Design av Mats Theslius. Bra att veta om String Pocket hylla - Hyllan är designad till Strings 70-års jubileum.- Den här serien är begränsad och varje del har ett speciellt nummer.- Den här serien är begränsad till 2019 exemplar.- Hyllan är ikonisk.- String Pocket uppskattas för den eleganta, luftiga designen och den modulära funktionen.- Storlek: 60x15x50 cm.- Designad i Sverige Hur bör du ta hand om hyllan?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Vit Hyllor & Hyllsystem i Glas från String med stor omsorg.
ilead