Möbler
www.mobel.se

Stolab möbler

Hos Stolab tillverkas och säljs många klassiska möbler av duktiga formgivare. De har bland annat tillverkning av Carl Malmstens Lilla Åland och Dan Ihreborns Link fåtölj.

  • Stolab Lilla Åland Karmstol Björk Ljus Mattlack - Stolar Massiv Björk Björk Ljus Mattlack - 9013-3

    stolab lilla åland karmstol björk ljus mattlack - stolar massiv björk björk ljus mattlack - 9013-3
    Lilla Åland karmstol designad av Carl Malmsten för Stolab. Denna stol är en utvecklad variant av designerns mest älskade och mest sålda. Stolen kan tyckas vara en enkel design men alla pinnar samt avslut är vackert svarvade i mjuka linjer och stolen är ett gediget hantverk i massivt trä. Carl Malmsten fick sin inspiration från en kyrka på Åland där han höll slöjdkurs. Stolen har också en holkad sits vilket gör den extra bekväm att sitta på. En riktig klassiker som passar in nästan var som helst. Den finns i ett flertal färger och blir mycket snygg att blanda med stolen utan karmar. Finns också som barnstol i två olika höjder. Vi har valt ut Björk Ljus Mattlack Stolar i Massiv Björk från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Lilla Åland Karmstol Ek Ljus Mattlack - Stolar Massiv Ek Ek Ljus Mattlack - 9017-3

    stolab lilla åland karmstol ek ljus mattlack - stolar massiv ek ek ljus mattlack - 9017-3
    Lilla Åland karmstol designad av Carl Malmsten för Stolab. Denna stol är en utvecklad variant av designerns mest älskade och mest sålda. Stolen kan tyckas vara en enkel design men alla pinnar samt avslut är vackert svarvade i mjuka linjer och stolen är ett gediget hantverk i massivt trä. Carl Malmsten fick sin inspiration från en kyrka på Åland där han höll slöjdkurs. Stolen har också en holkad sits vilket gör den extra bekväm att sitta på. En riktig klassiker som passar in nästan var som helst. Den finns i ett flertal färger och blir mycket snygg att blanda med stolen utan karmar. Finns också som barnstol i två olika höjder. Vi har valt ut Ek Ljus Mattlack Stolar i Massiv ek från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Lilla Åland Karmstol Ek Naturell Olja - Stolar Massiv Ek Oljad Ek - 9017-1

    stolab lilla åland karmstol ek naturell olja - stolar massiv ek oljad ek - 9017-1
    Lilla Åland karmstol designad av Carl Malmsten för Stolab. Denna stol är en utvecklad variant av designerns mest älskade och mest sålda. Stolen kan tyckas vara en enkel design men alla pinnar samt avslut är vackert svarvade i mjuka linjer och stolen är ett gediget hantverk i massivt trä. Carl Malmsten fick sin inspiration från en kyrka på Åland där han höll slöjdkurs. Stolen har också en holkad sits vilket gör den extra bekväm att sitta på. En riktig klassiker som passar in nästan var som helst. Den finns i ett flertal färger och blir mycket snygg att blanda med stolen utan karmar. Finns också som barnstol i två olika höjder. Vi har valt ut Oljad Ek Stolar i Massiv ek från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Lilla Åland Karmstol Vit - Stolar Massiv Björk Vit - 9013-21

    stolab lilla åland karmstol vit - stolar massiv björk vit - 9013-21
    Lilla Åland karmstol designad av Carl Malmsten för Stolab. Denna stol är en utvecklad variant av designerns mest älskade och mest sålda. Stolen kan tyckas vara en enkel design men alla pinnar samt avslut är vackert svarvade i mjuka linjer och stolen är ett gediget hantverk i massivt trä. Carl Malmsten fick sin inspiration från en kyrka på Åland där han höll slöjdkurs. Stolen har också en holkad sits vilket gör den extra bekväm att sitta på. En riktig klassiker som passar in nästan var som helst. Den finns i ett flertal färger och blir mycket snygg att blanda med stolen utan karmar. Finns också som barnstol i två olika höjder. Vi har valt ut Vit Stolar i Massiv Björk från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Lilla Åland Karmstol Ek Vitolja - Stolar Massiv Ek Vitoljad Ek - 9017-5

    stolab lilla åland karmstol ek vitolja - stolar massiv ek vitoljad ek - 9017-5
    Lilla Åland karmstol designad av Carl Malmsten för Stolab. Denna stol är en utvecklad variant av designerns mest älskade och mest sålda. Stolen kan tyckas vara en enkel design men alla pinnar samt avslut är vackert svarvade i mjuka linjer och stolen är ett gediget hantverk i massivt trä. Carl Malmsten fick sin inspiration från en kyrka på Åland där han höll slöjdkurs. Stolen har också en holkad sits vilket gör den extra bekväm att sitta på. En riktig klassiker som passar in nästan var som helst. Den finns i ett flertal färger och blir mycket snygg att blanda med stolen utan karmar. Finns också som barnstol i två olika höjder. Vi har valt ut Vitoljad Ek Stolar i Massiv ek från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Lilla Åland Karmstol Svart - Stolar Massiv Björk Svart - 9013-52

    stolab lilla åland karmstol svart - stolar massiv björk svart - 9013-52
    Lilla Åland karmstol designad av Carl Malmsten för Stolab. Denna stol är en utvecklad variant av designerns mest älskade och mest sålda. Stolen kan tyckas vara en enkel design men alla pinnar samt avslut är vackert svarvade i mjuka linjer och stolen är ett gediget hantverk i massivt trä. Carl Malmsten fick sin inspiration från en kyrka på Åland där han höll slöjdkurs. Stolen har också en holkad sits vilket gör den extra bekväm att sitta på. En riktig klassiker som passar in nästan var som helst. Den finns i ett flertal färger och blir mycket snygg att blanda med stolen utan karmar. Finns också som barnstol i två olika höjder. Vi har valt ut Svart Stolar i Massiv Björk från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Lilla Åland Karmstol Graphic Original Matt Svart - Stolar Massiv Björk Matt Svart - 98901799

    stolab lilla åland karmstol graphic original matt svart - stolar massiv björk matt svart - 98901799
    Lilla Åland karmstol designad av Carl Malmsten för Stolab. Denna stol är en utvecklad variant av designerns mest älskade och mest sålda. Stolen kan tyckas vara en enkel design men alla pinnar samt avslut är vackert svarvade i mjuka linjer och stolen är ett gediget hantverk i massivt trä. Carl Malmsten fick sin inspiration från en kyrka på Åland där han höll slöjdkurs. Stolen har också en holkad sits vilket gör den extra bekväm att sitta på. En riktig klassiker som passar in nästan var som helst. Den finns i ett flertal färger och blir mycket snygg att blanda med stolen utan karmar. Finns också som barnstol i två olika höjder. Vi har valt ut Matt Svart Stolar i Massiv Björk från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Link Fåtölj Svart Svart Väv/ Ek Nat. Olja - Fåtöljer Läder Oljad Ek - 8211-1-8175

    stolab link fåtölj svart svart väv/ ek nat. olja - fåtöljer läder oljad ek - 8211-1-8175
    Link Fåtölj är designad av Dan Ihreborn för Stolab. En fåtölj av finaste naturmaterial som massiv ek och tärnsjöläder. Fåtöljen är skapad med hög yrkesskicklighet och har många fina detaljer. Alla ytor har raka och tunna linjer med en fräst radie vilket gör att den se nättare ut, trots att det är en stabil och rejäl pjäs. Fåtöljen går att få som vitoljad eller oljad. Vi har valt ut Oljad Ek Fåtöljer i Läder från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Miss Holly Barstol H63 Ek Naturell Olja - Barstolar Massiv Ek Oljad Ek - 9025-1

    stolab miss holly barstol h63 ek naturell olja - barstolar massiv ek oljad ek - 9025-1
    Miss Holly är designad av Jonas Lindvall för Stolab. En pall som är gjord med största hantverksglädje och skicklighet. Pallen har en generös sits, en graciös framtoning med mjuka och lätta former tillverkad helt i massiv ek. Delarna i sitsen har frästs ut, sedan limmats ihop och sen frästs igen. Den har ett enkelt och självklart formspråk som passar de flesta. Den finns i två höjder och i olika utföranden. Vi har valt ut Oljad Ek Barstolar i Massiv ek från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Miss Holly Hatthylla/skohylla Ek Naturell Olja B73 - Hatthyllor Massiv Ek Oljad Ek - 7059-1

    stolab miss holly hatthylla/skohylla ek naturell olja b73 - hatthyllor massiv ek oljad ek - 7059-1
    Miss Holly Hatthylla/Skohylla Ek Naturell Olja är designad av Jonas Lindvall för Stolab. En sober hylla med vackert formspråk och gediget hantverk. Hyllan är tillverkad helt och hållet i massiv ek och ingår i samma serie som Miss Holly Ribbstol och Spegel. En perfekt kombination av form och funktion. Hyllan finns att få i två olika bredder. Vi har valt ut Oljad Ek Hatthyllor i Massiv ek från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Miss Holly Hatthylla/skohylla Ek Naturell Olja B48 - Hatthyllor Massiv Ek Oljad Ek - 7055-1

    stolab miss holly hatthylla/skohylla ek naturell olja b48 - hatthyllor massiv ek oljad ek - 7055-1
    Miss Holly Hatthylla/Skohylla Ek Naturell Olja är designad av Jonas Lindvall för Stolab. En sober hylla med vackert formspråk och gediget hantverk. Hyllan är tillverkad helt och hållet i massiv ek och ingår i samma serie som Miss Holly Ribbstol och Spegel. En perfekt kombination av form och funktion. Hyllan finns att få i två olika bredder. Vi har valt ut Oljad Ek Hatthyllor i Massiv ek från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Arka Loungestol Vit - Fåtöljer Massiv Björk Vit - 9018-21

    stolab arka loungestol vit - fåtöljer massiv björk vit - 9018-21
    Arka Loungestol är designad av Yngve Ekström 1955 för Stolab. Stolen har fått sitt namn i från romarnas valvbågade trottoarer som kallas för arkader. Denna stol har under årens lopp blivit en ikon inom möbelbranschen. Det har gjorts många stolar i liknande design men det är orginalet, Arka som tillverkas av Stolab i Smålandsstenar. Stolen är gjord av massivt trä där man utgått från tre cirklar. Den passar som en ensam fåtölj till soffan eller i en hall likväl som i en grupp med fler. Släng gärna i ett fårskinn för en mysigare känsla. Vi har valt ut Vit Fåtöljer i Massiv Björk från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Arka Loungestol Björk Ljus Mattlack - Fåtöljer Massiv Björk Björk Ljus Mattlack - 9018-3

    stolab arka loungestol björk ljus mattlack - fåtöljer massiv björk björk ljus mattlack - 9018-3
    Arka Loungestol är designad av Yngve Ekström för Stolab. Stolen har fått sitt namn från romarnas valvbågade trottoarer som kallas arkader. Stolen har under årens lopp blivit en ikon inom möbelbranschen och det har tillverkats många stolar i liknande design, men det är Arka av Stolab som tillverkats i Smålandsstenar som är originalet. Stolen är gjord av massivt trä och har en underbar komfort. Lägg gärna i en dyna eller ett fårskinn för en mysigare känsla. Vi har valt ut Björk Ljus Mattlack Fåtöljer i Massiv Björk från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Link Fåtölj Svart Svart Väv Ek Vitolja - Fåtöljer Läder Vitoljad Ek - 8211-5-8175

    stolab link fåtölj svart svart väv ek vitolja - fåtöljer läder vitoljad ek - 8211-5-8175
    Link Fåtölj är designad av Dan Ihreborn för Stolab. En fåtölj av finaste naturmaterial som massiv ek och tärnsjöläder. Fåtöljen är skapad med hög yrkesskicklighet och har många fina detaljer. Alla ytor har raka och tunna linjer med en fräst radie vilket gör att den se nättare ut, trots att det är en stabil och rejäl pjäs. Fåtöljen går att få som vitoljad eller oljad. Vi har valt ut Vitoljad Ek Fåtöljer i Läder från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Miss Holly Barstol H63 Ek Vitolja - Barstolar Massiv Ek Vitoljad Ek - 9025-5

    stolab miss holly barstol h63 ek vitolja - barstolar massiv ek vitoljad ek - 9025-5
    Miss Holly är designad av Jonas Lindvall för Stolab. En pall som är gjord med största hantverksglädje och skicklighet. Pallen har en generös sits, en graciös framtoning med mjuka och lätta former tillverkad helt i massiv ek. Delarna i sitsen har frästs ut, sedan limmats ihop och sen frästs igen. Den har ett enkelt och självklart formspråk som passar de flesta. Den finns i två höjder och i olika utföranden. Vi har valt ut Vitoljad Ek Barstolar i Massiv ek från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Arka Loungestol Mörkgrå - Fåtöljer Massiv Björk Mörkgrå - 9018-62

    stolab arka loungestol mörkgrå - fåtöljer massiv björk mörkgrå - 9018-62
    Arka Loungestol är designad av Yngve Ekström 1955 för Stolab. Stolen har fått sitt namn i från romarnas valvbågade trottoarer som kallas för arkader. Denna stol har under årens lopp blivit en ikon inom möbelbranschen. Det har gjorts många stolar i liknande design men det är orginalet, Arka som tillverkas av Stolab i Smålandsstenar. Stolen är gjord av massivt trä där man utgått från tre cirklar. Den passar som en ensam fåtölj till soffan eller i en hall likväl som i en grupp med fler. Släng gärna i ett fårskinn för en mysigare känsla. Vi har valt ut Mörkgrå Fåtöljer i Massiv Björk från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Arka Loungestol Ljusgrå - Fåtöljer Massiv Björk Ljusgrå - 9018-51

    stolab arka loungestol ljusgrå - fåtöljer massiv björk ljusgrå - 9018-51
    Arka Loungestol är designad av Yngve Ekström 1955 för Stolab. Stolen har fått sitt namn i från romarnas valvbågade trottoarer som kallas för arkader. Denna stol har under årens lopp blivit en ikon inom möbelbranschen. Det har gjorts många stolar i liknande design men det är orginalet, Arka som tillverkas av Stolab i Smålandsstenar. Stolen är gjord av massivt trä där man utgått från tre cirklar. Den passar som en ensam fåtölj till soffan eller i en hall likväl som i en grupp med fler. Släng gärna i ett fårskinn för en mysigare känsla. Vi har valt ut Ljusgrå Fåtöljer i Massiv Björk från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Arka Loungestol Skogstjärn Blågrön - Fåtöljer Massiv Björk Skogstjärn Blågrön - 9018-56

    stolab arka loungestol skogstjärn blågrön - fåtöljer massiv björk skogstjärn blågrön - 9018-56
    Arka Loungestol är designad av Yngve Ekström 1955 för Stolab. Stolen har fått sitt namn i från romarnas valvbågade trottoarer som kallas för arkader. Denna stol har under årens lopp blivit en ikon inom möbelbranschen. Det har gjorts många stolar i liknande design men det är orginalet, Arka som tillverkas av Stolab i Smålandsstenar. Stolen är gjord av massivt trä där man utgått från tre cirklar. Den passar som en ensam fåtölj till soffan eller i en hall likväl som i en grupp med fler. Släng gärna i ett fårskinn för en mysigare känsla. Vi har valt ut Skogstjärn Blågrön Fåtöljer i Massiv Björk från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Arka Loungestol Ek Vitolja - Fåtöljer Massiv Ek Vitoljad Ek - 9019-5

    stolab arka loungestol ek vitolja - fåtöljer massiv ek vitoljad ek - 9019-5
    Arka Loungestol är designad av Yngve Ekström för Stolab. Stolen har fått sitt namn från romarnas valvbågade trottoarer som kallas arkader. Stolen har under årens lopp blivit en ikon inom möbelbranschen och det har tillverkats många stolar i liknande design, men det är Arka av Stolab som tillverkats i Smålandsstenar som är originalet. Stolen är gjord av massivt trä och har en underbar komfort. Lägg gärna i en dyna eller ett fårskinn för en mysigare känsla. Vi har valt ut Vitoljad Ek Fåtöljer i Massiv ek från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Arka Loungestol Ek Naturell Olja - Fåtöljer Massiv Ek Oljad Ek - 9019-1

    stolab arka loungestol ek naturell olja - fåtöljer massiv ek oljad ek - 9019-1
    Arka Loungestol är designad av Yngve Ekström för Stolab. Stolen har fått sitt namn från romarnas valvbågade trottoarer som kallas arkader. Stolen har under årens lopp blivit en ikon inom möbelbranschen och det har tillverkats många stolar i liknande design, men det är Arka av Stolab som tillverkats i Smålandsstenar som är originalet. Stolen är gjord av massivt trä och har en underbar komfort. Lägg gärna i en dyna eller ett fårskinn för en mysigare känsla. Vi har valt ut Oljad Ek Fåtöljer i Massiv ek från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Miss Holly Barstol H63 Ek Svart - Barstolar Massiv Ek Svart Ek - 9025-52

    stolab miss holly barstol h63 ek svart - barstolar massiv ek svart ek - 9025-52
    Miss Holly är designad av Jonas Lindvall för Stolab. En pall som är gjord med största hantverksglädje och skicklighet. Pallen har en generös sits, en graciös framtoning med mjuka och lätta former tillverkad helt i massiv ek. Delarna i sitsen har frästs ut, sedan limmats ihop och sen frästs igen. Den har ett enkelt och självklart formspråk som passar de flesta. Den finns i två höjder och i olika utföranden. Vi har valt ut Svart Ek Barstolar i Massiv ek från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Miss Holly Barstol H63 k Ljusgrå - Barstolar Massiv Ek Ljusgrå - 9025-51

    stolab miss holly barstol h63 k ljusgrå - barstolar massiv ek ljusgrå - 9025-51
    Miss Holly är designad av Jonas Lindvall för Stolab. En pall som är gjord med största hantverksglädje och skicklighet. Pallen har en generös sits, en graciös framtoning med mjuka och lätta former tillverkad helt i massiv ek. Delarna i sitsen har frästs ut, sedan limmats ihop och sen frästs igen. Den har ett enkelt och självklart formspråk som passar de flesta. Den finns i två höjder och i olika utföranden. Vi har valt ut Ljusgrå Barstolar i Massiv ek från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Vardags Bord 160x100 Björk Ljus Mattlack 1 Ilägg - Matbord & Barbord Massiv Björk Björk Ljus Mattlack - 6110-3

    stolab vardags bord 160x100 björk ljus mattlack 1 ilägg - matbord & barbord massiv björk björk ljus mattlack - 6110-3
    Vardags Bord är designat av Carl Malmsten för Stolab. Detta är ett mycket elegant bord som är tillverkat av möbelsnickare med avsevärd hantverksskicklighet och känsla. Något som är typiskt för detta bord och just Carl Malmsten är den rundade bordskanten som bordet har för att ljuset ska brytas på bästa sätt. Bordet skapades redan 1944 och är en av designerns mest omtyckta klassiker. Det är tillverkat i massiv björk och finns att få med en eller två iläggsskivor. Vi har valt ut Björk Ljus Mattlack Matbord & Barbord i Massiv Björk från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Vardags Bord 160x100 Björk Ljus Mattlack 2 Ilägg - Matbord & Barbord Massiv Björk Björk Ljus Mattlack - 6111-3

    stolab vardags bord 160x100 björk ljus mattlack 2 ilägg - matbord & barbord massiv björk björk ljus mattlack - 6111-3
    Vardags Bord är designat av Carl Malmsten för Stolab. Detta är ett mycket elegant bord som är tillverkat av möbelsnickare med avsevärd hantverksskicklighet och känsla. Något som är typiskt för detta bord och just Carl Malmsten är den rundade bordskanten som bordet har för att ljuset ska brytas på bästa sätt. Bordet skapades redan 1944 och är en av designerns mest omtyckta klassiker. Det är tillverkat i massiv björk och finns att få med en eller två iläggsskivor. Vi har valt ut Björk Ljus Mattlack Matbord & Barbord i Massiv Björk från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Arka Loungestol Svart - Fåtöljer Massiv Björk Svart - 9018-52

    stolab arka loungestol svart - fåtöljer massiv björk svart - 9018-52
    Arka Loungestol är designad av Yngve Ekström 1955 för Stolab. Stolen har fått sitt namn i från romarnas valvbågade trottoarer som kallas för arkader. Denna stol har under årens lopp blivit en ikon inom möbelbranschen. Det har gjorts många stolar i liknande design men det är orginalet, Arka som tillverkas av Stolab i Smålandsstenar. Stolen är gjord av massivt trä där man utgått från tre cirklar. Den passar som en ensam fåtölj till soffan eller i en hall likväl som i en grupp med fler. Släng gärna i ett fårskinn för en mysigare känsla. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Massiv Björk från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab | Tureen satsbord | Demo

    stolab | tureen satsbord | demo
    Med tankar om skönhet och funktion har de elgeanta borden Tureen arbetats fram. Jonas har hämtat inspiration från möbelhistorien och gastronomins värld för att skapa bord som kan fungera som en yta, vilken som helst, en skål eller ett uppläggningsfat. Ytornas uttryck har valts för att skapa harmoniska delar som vittnar om hantverkets kvaliteer. Tureen kan användas som satsbord tillsammans eller vart och ett för sig som soffbord, avlastningsbord eller loungebord.
  • Stolab Carl Bord 115 Björk Ljus Mattlack 1 Ilägg - Matbord & Barbord Massiv Björk Björk Ljus Mattlack - 6171-3

    stolab carl bord 115 björk ljus mattlack 1 ilägg - matbord & barbord massiv björk björk ljus mattlack - 6171-3
    Carl Bord 115 Björk är designad av Marit Stigsdotter för Stolab. Detta bord är gjort för att passa Carl Malmstens klassiska stol Lilla Åland. De vackert rundade benen påminner om de på stolen och bordsskivan har en formlimmad sarg som är graciöst formad för att passa stolen. Bordet är i grunden runt men finns också med en eller två iläggsskivor på 50cm. Bordet är tillverkat i massiv trä, ett rejält bord där funktion och design smälter ihop perfekt. Vi har valt ut Björk Ljus Mattlack Matbord & Barbord i Massiv Björk från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Carl Bord 115 Björk Ljus Mattlack 2 Ilägg - Matbord & Barbord Massiv Björk Björk Ljus Mattlack - 6172-3

    stolab carl bord 115 björk ljus mattlack 2 ilägg - matbord & barbord massiv björk björk ljus mattlack - 6172-3
    Carl Bord 115 Björk är designad av Marit Stigsdotter för Stolab. Detta bord är gjort för att passa Carl Malmstens klassiska stol Lilla Åland. De vackert rundade benen påminner om de på stolen och bordsskivan har en formlimmad sarg som är graciöst formad för att passa stolen. Bordet är i grunden runt men finns också med en eller två iläggsskivor på 50cm. Bordet är tillverkat i massiv trä, ett rejält bord där funktion och design smälter ihop perfekt. Vi har valt ut Björk Ljus Mattlack Matbord & Barbord i Massiv Björk från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Carl Bord 115 Björk Ljus Mattlack Utan Ilägg - Matbord & Barbord Massiv Björk Björk Ljus Mattlack - 6170-3

    stolab carl bord 115 björk ljus mattlack utan ilägg - matbord & barbord massiv björk björk ljus mattlack - 6170-3
    Carl Bord 115 Björk är designad av Marit Stigsdotter för Stolab. Detta bord är gjort för att passa Carl Malmstens klassiska stol Lilla Åland. De vackert rundade benen påminner om de på stolen och bordsskivan har en formlimmad sarg som är graciöst formad för att passa stolen. Bordet är i grunden runt men finns också med en eller två iläggsskivor på 50cm. Bordet är tillverkat i massiv trä, ett rejält bord där funktion och design smälter ihop perfekt. Vi har valt ut Björk Ljus Mattlack Matbord & Barbord i Massiv Björk från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Carl Bord 115 Ek Naturell Olja 1 Ilägg - Matbord & Barbord Massiv Ek Oljad Ek - 6271-1

    stolab carl bord 115 ek naturell olja 1 ilägg - matbord & barbord massiv ek oljad ek - 6271-1
    Carl Bord 115 Ek är designad av Marit Stigsdotter för Stolab. Detta bord är gjort för att passa Carl Malmstens klassiska stol Lilla Åland. De vackert rundade benen påminner om de på stolen och bordsskivan har en formlimmad sarg som är graciöst formad för att passa stolen. Bordet är i grunden runt men finns också med en eller två iläggsskivor på 50cm. Bordet är tillverkat i massiv ek, ett rejält bord där funktion och design smälter ihop perfekt. Vi har valt ut Oljad Ek Matbord & Barbord i Massiv ek från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Carl Bord 115 Ek Naturell Olja 2 Ilägg - Matbord & Barbord Massiv Ek Oljad Ek - 6272-1

    stolab carl bord 115 ek naturell olja 2 ilägg - matbord & barbord massiv ek oljad ek - 6272-1
    Carl Bord 115 Ek är designad av Marit Stigsdotter för Stolab. Detta bord är gjort för att passa Carl Malmstens klassiska stol Lilla Åland. De vackert rundade benen påminner om de på stolen och bordsskivan har en formlimmad sarg som är graciöst formad för att passa stolen. Bordet är i grunden runt men finns också med en eller två iläggsskivor på 50cm. Bordet är tillverkat i massiv ek, ett rejält bord där funktion och design smälter ihop perfekt. Vi har valt ut Oljad Ek Matbord & Barbord i Massiv ek från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Carl Bord 115 Ek Vitolja 1 Ilägg - Matbord & Barbord Massiv Ek Vitoljad Ek - 6271-5

    stolab carl bord 115 ek vitolja 1 ilägg - matbord & barbord massiv ek vitoljad ek - 6271-5
    Carl Bord 115 Ek är designad av Marit Stigsdotter för Stolab. Detta bord är gjort för att passa Carl Malmstens klassiska stol Lilla Åland. De vackert rundade benen påminner om de på stolen och bordsskivan har en formlimmad sarg som är graciöst formad för att passa stolen. Bordet är i grunden runt men finns också med en eller två iläggsskivor på 50cm. Bordet är tillverkat i massiv trä, ett rejält bord där funktion och design smälter ihop perfekt. Vi har valt ut Vitoljad Ek Matbord & Barbord i Massiv ek från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Carl Bord 115 Ek Vitolja 2 Ilägg - Matbord & Barbord Massiv Ek Vitoljad Ek - 6272-5

    stolab carl bord 115 ek vitolja 2 ilägg - matbord & barbord massiv ek vitoljad ek - 6272-5
    Carl Bord 115 Ek är designad av Marit Stigsdotter för Stolab. Detta bord är gjort för att passa Carl Malmstens klassiska stol Lilla Åland. De vackert rundade benen påminner om de på stolen och bordsskivan har en formlimmad sarg som är graciöst formad för att passa stolen. Bordet är i grunden runt men finns också med en eller två iläggsskivor på 50cm. Bordet är tillverkat i massiv trä, ett rejält bord där funktion och design smälter ihop perfekt. Vi har valt ut Vitoljad Ek Matbord & Barbord i Massiv ek från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Miss Holly Bord 175x100 Björk Ljus Mattlack - Matbord & Barbord Massiv Björk Björk Ljus Mattlack - 6140-3

    stolab miss holly bord 175x100 björk ljus mattlack - matbord & barbord massiv björk björk ljus mattlack - 6140-3
    Miss Holly Bord Björk Ljus Mattlack är designat av Jonas Lindvall för Stolab. Bordet har en mjuk och graciös framtoning med bearbetade kanter och ben. Då bordet inte har en sarg går det bra att sitta hela 6 personer runt. Det är ett gediget hantverk i massiv björk och det minimalistiska bordet passar till de flesta stolar. Benen skruvas enkelt in i skivan. Finns i flera olika storlekar samt ett med tilläggsskiva. Vi har valt ut Björk Ljus Mattlack Matbord & Barbord i Massiv Björk från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Miss Holly Bord 175x100 Ek Naturell Olja - Matbord & Barbord Massiv Ek Oljad Ek - 6260-1

    stolab miss holly bord 175x100 ek naturell olja - matbord & barbord massiv ek oljad ek - 6260-1
    Miss Holly Bord Ek Naturell Olja är designat av Jonas Lindvall för Stolab. Bordet har en mjuk och graciös framtoning med bearbetade kanter och ben. Då bordet inte har en sarg går det bra att sitta hela 6 personer runt. Det är ett gediget hantverk i massiv ek och det minimalistiska bordet passar till de flesta stolar. Benen skruvas enkelt in i skivan. Finns i flera olika storlekar samt ett med tilläggsskiva. Vi har valt ut Oljad Ek Matbord & Barbord i Massiv ek från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Miss Holly Bord 175x100 Ek Vitolja - Matbord & Barbord Massiv Ek Vitoljad Ek - 6260-5

    stolab miss holly bord 175x100 ek vitolja - matbord & barbord massiv ek vitoljad ek - 6260-5
    Miss Holly Bord Ek Vitoljad Ek är designat av Jonas Lindvall för Stolab. Bordet har en mjuk och graciös framtoning med bearbetade kanter och ben. Då bordet inte har en sarg går det bra att sitta hela 6 personer runt. Det är ett gediget hantverk i massiv ek och det minimalistiska bordet passar till de flesta stolar. Benen skruvas enkelt in i skivan. Finns i flera olika storlekar samt ett med tilläggsskiva. Vi har valt ut Vitoljad Ek Matbord & Barbord i Massiv ek från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Miss Holly Bord 175x82 Björk Ljus Mattlack - Matbord & Barbord Massiv Björk Björk Ljus Mattlack - 6190-3

    stolab miss holly bord 175x82 björk ljus mattlack - matbord & barbord massiv björk björk ljus mattlack - 6190-3
    Miss Holly Bord Björk Ljus Mattlack är designat av Jonas Lindvall för Stolab. Bordet har en mjuk och graciös framtoning med bearbetade kanter och ben. Då bordet inte har en sarg går det bra att sitta hela 6 personer runt. Det är ett gediget hantverk i massiv björk och det minimalistiska bordet passar till de flesta stolar. Benen skruvas enkelt in i skivan. Finns i flera olika storlekar samt ett med tilläggsskiva. Vi har valt ut Björk Ljus Mattlack Matbord & Barbord i Massiv Björk från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Miss Holly Bord 175x82 Ek Naturell Olja - Matbord & Barbord Massiv Ek Oljad Ek - 6280-1

    stolab miss holly bord 175x82 ek naturell olja - matbord & barbord massiv ek oljad ek - 6280-1
    Miss Holly Bord Ek Naturell Olja är designat av Jonas Lindvall för Stolab. Bordet har en mjuk och graciös framtoning med bearbetade kanter och ben. Då bordet inte har en sarg går det bra att sitta hela 6 personer runt. Det är ett gediget hantverk i massiv ek och det minimalistiska bordet passar till de flesta stolar. Benen skruvas enkelt in i skivan. Finns i flera olika storlekar samt ett med tilläggsskiva. Vi har valt ut Oljad Ek Matbord & Barbord i Massiv ek från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Miss Holly Bord 175x82 Ek Vitolja - Matbord & Barbord Massiv Ek Vitoljad Ek - 6280-5

    stolab miss holly bord 175x82 ek vitolja - matbord & barbord massiv ek vitoljad ek - 6280-5
    Miss Holly Bord Ek Vitoljad Ek är designat av Jonas Lindvall för Stolab. Bordet har en mjuk och graciös framtoning med bearbetade kanter och ben. Då bordet inte har en sarg går det bra att sitta hela 6 personer runt. Det är ett gediget hantverk i massiv ek och det minimalistiska bordet passar till de flesta stolar. Benen skruvas enkelt in i skivan. Finns i flera olika storlekar samt ett med tilläggsskiva. Vi har valt ut Vitoljad Ek Matbord & Barbord i Massiv ek från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Miss Holly Bord 235x82 Björk Ljus Mattlack - Matbord & Barbord Massiv Björk Björk Ljus Mattlack - 6193-3

    stolab miss holly bord 235x82 björk ljus mattlack - matbord & barbord massiv björk björk ljus mattlack - 6193-3
    Miss Holly Bord Björk Ljus Mattlack är designat av Jonas Lindvall för Stolab. Bordet har en mjuk och graciös framtoning med bearbetade kanter och ben. Då bordet inte har en sarg går det bra att sitta hela 6 personer runt. Det är ett gediget hantverk i massiv björk och det minimalistiska bordet passar till de flesta stolar. Benen skruvas enkelt in i skivan. Finns i flera olika storlekar samt ett med tilläggsskiva. Vi har valt ut Björk Ljus Mattlack Matbord & Barbord i Massiv Björk från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Miss Holly Bord 235x82 Ek Naturell Olja - Matbord & Barbord Massiv Ek Oljad Ek - 6283-1

    stolab miss holly bord 235x82 ek naturell olja - matbord & barbord massiv ek oljad ek - 6283-1
    Miss Holly Bord Ek Naturell Olja är designat av Jonas Lindvall för Stolab. Bordet har en mjuk och graciös framtoning med bearbetade kanter och ben. Då bordet inte har en sarg går det bra att sitta hela 6 personer runt. Det är ett gediget hantverk i massiv ek och det minimalistiska bordet passar till de flesta stolar. Benen skruvas enkelt in i skivan. Finns i flera olika storlekar samt ett med tilläggsskiva. Vi har valt ut Oljad Ek Matbord & Barbord i Massiv ek från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Prio Skåp Hög Smal Ek Naturell Olja - Skåp & Vitrinskåp Glas Oljad Ek - 7273-1

    stolab prio skåp hög smal ek naturell olja - skåp & vitrinskåp glas oljad ek - 7273-1
    Prio skåp med vitrindörrar är designad av Måns H Sjöstedt/ Yellon för Stolab. Skåpet är ett vackert hantverk i massiva träslag. Det karaktäriseras av vackra detaljer som urskålningen i toppen, de vackert urfrästa handtagen och de mjukt rundade benen. Skåpet finns i två bredder, i björk eller ek och olja som finish. Med sin avskalade enkelhet i naturligt material är detta ett skåp som gör sig riktigt bra i ett matrum, vardagsrum eller varför inte i ett sovrum. Vi har valt ut Oljad Ek Skåp & Vitrinskåp i Glas från Stolab med stor omsorg.
  • Stolab Prio Skänk Hög Bred Ek Naturell Olja - Skåp & Vitrinskåp Glas Oljad Ek - 7274-1

    stolab prio skänk hög bred ek naturell olja - skåp & vitrinskåp glas oljad ek - 7274-1
    Prio skåp med vitrindörrar är designad av Måns H Sjöstedt/ Yellon för Stolab. Skåpet är ett vackert hantverk i massiva träslag. Det karaktäriseras av vackra detaljer som urskålningen i toppen, de vackert urfrästa handtagen och de mjukt rundade benen. Skåpet finns i två bredder, i björk eller ek och olja som finish. Med sin avskalade enkelhet i naturligt material är detta ett skåp som gör sig riktigt bra i ett matrum, vardagsrum eller varför inte i ett sovrum. Vi har valt ut Oljad Ek Skåp & Vitrinskåp i Glas från Stolab med stor omsorg.