Möbler
www.mobel.se

Speedtsberg möbler

 • Soffbord med hyllplan - Järn

  soffbord med hyllplan - järn
  Åh detta soffbord... Danskarna är verkligen grymma på design. Här har Speedtsberg skapat en möbel som gör sig bra både i ett rustikt lanthem och i en cool lägenhet präglad av den skandinaviska minimalism vi ännu inte kan släppa taget om. De två praktiska hyllorna är inte bara perfekta för coffee table böcker, designen skapar också ett fint blickfång i ett mysigt vardagsrum – särskilt där det finns ett större ljusinsläpp.
 • Konsolbord 'Rustik' - Vintage

  konsolbord 'rustik' - vintage
  Rustikt bord i vintagedesign från Speedtsberg som förgyller varje vardagsrum. Släng din trenchcoat här när du kommer in in hallen, och du är redo för en härlig kväll. Skinn är helt rätt nu och denna möbel gör sig perfekt också i ett ombonat sovrum. Det vore inte fel att matcha den med minimalistiska detaljer som bryter av mot den industriella retrokänslan. Varför inte satsa på gardiner i beige linne och en snyggt frostad glasvas till?Denna artikel är "Recycled" bilket betyder att denna artikel är tillverkad av helt och hållet, eller delvis, återvunna material. Gör ett mer miljömässigt hållbart val genom att klicka hem denna artikel och minska din belastning på vår jords resurser!
 • Soffbord 'Rustik' - Vintage

  soffbord 'rustik' - vintage
  Coolt bord i retrostil från Speedtsberg som tickar många av vårens trendboxar. Passar utmärkt som en accentmöbel i det mer minimalistiska hemmet, och varför inte matcha med udda och rustika stolar? Vi tror att du kommer att längta hem till denna vintageinspirerade dröm. Med en duk och fina prydnader fixar du en fin silhuett i ditt vardagsrum.Denna artikel är "Recycled" bilket betyder att denna artikel är tillverkad av helt och hållet, eller delvis, återvunna material. Gör ett mer miljömässigt hållbart val genom att klicka hem denna artikel och minska din belastning på vår jords resurser!
 • Vägghylla 'Three' - Metall

  vägghylla 'three' - metall
  Snygg och praktisk vägghylla i flera plan. Den svarta metallen gör sig bra mot vilken väggfärg eller tapet som helst. Vi tror att du kommer ha stor nytta av denna, för förvaring behöver man alltid mer av. Danska Speedtsberg har verkligen fått till en stilsäker och elegant avskalad inredningsdetalj som gör sig bra i både sovrum, vardagsrum och hall.
 • Vägghylla - Trä/Metall

  vägghylla - trä/metall
  Snygg hylla från det danska varumärket Speedtsberg. Här kan du ställa såväl dina favoritböcker som nyinköpta prydnader. Vi har sett att detaljer från havets djup gjort stort inträde på inredningsscenen. Elles bloggare tipsar om snäckor och koraller - och sådant skulle ju vara urfint ovanpå denna förvaringsmöbel.
 • Bokhylla/Sidebord - Rustik/Järn

  bokhylla/sidebord - rustik/järn
  Förvaring är a och o i inredningen. Med den här snyggt stilrena och industriinspirerade hyllan i svart kommer du aldrig mer att klaga på oordning i hemmet. De smarta hyllorna och den symmetriska uppdelningen mellan våningsplanen gör att du får plats med det du behöver. Varför inte använda detta sideboard från Speedtsberg som ett öppet vitrinskåp?
 • Konsolbord 'Simple' - Järn

  konsolbord 'simple' - järn
  Konsolbord från danska Speedtsberg. Den här minimalistiska designen talar för sig själv. Så snygg tillsammans med coola vaser eller skira dukar. Matcha med de rosa nyanser som kommer i varenda mode- och inredningsmagasin just nu. Det passar såväl i den stora våningen som i den lilla compact living-lägenheten.
 • Vägghylla - Metall (L)

  vägghylla - metall (l)
  Rustik inredning är helt rätt just nu - det syns på massor av coola bloggar och i inredningsmagasin. Den här 70 cm långa hyllan i trendig industridesign kommer att göra sig så väl i ett avskalat skandinaviskt hem. Den här tuffa stilen från Speedtsberg gör ett kaxigt intryck. Matcha med romantiska vaser och fina blommor så har du ett perfekt blickfång i vår.
 • Hatthylla 'Kala' - Järn (S)

  hatthylla 'kala' - järn (s)
  Ursnygg kapphängare med all den elegans man förvantar sig från ett danskt trendvarumärke som Speedtsberg. Vi tror att denna kommer att rädda din hallinredning. Hallen är ett styvmoderligt behandlat inredningsobjekt - vilket är konstigt eftersom det är det första vi möter när vi stiger in hos någon. Med denna pjäs ser du till att dina gäster välkomnas av en lugn och trendig industristil.
 • Planteringsbord med hjul - Metall

  planteringsbord med hjul - metall
  Fint planteringsbord med smarta och praktiska hjul. Detta svarta bord från Speedtsberg passar lika bra som ett mobilt sideboard som att ställa växter ovanpå. Vi tror att både större blomsterarrangemang och enkla snittblommor gör sig bra ovanpå denna pjäs. Men om du vill servera en härlig frukost och rulla in det i sovrummet är vi inte sena att heja på. Fler serveringsvagnar åt folket!
 • Vägghylla 'Square' - Metall

  vägghylla 'square' - metall
  Vackert industriell vägghylla i svart metall från danska varumärket Speedtsberg. Den här smarta förvaringsmöbeln sätter guldkant på ditt redan trendiga hem. Den är såväl stilsäker som praktisk. Du får plats med det du behöver stuva undan – men du kan också använda den som piedestal för det du vill visa upp för gästerna.
 • Vägghylla 'Tenny' - Metall

  vägghylla 'tenny' - metall
  En snygg hylla i svart metall från coola varumärket Speedtsberg. Danskarna vet vad de gör! Här har vi en cool vägghylla som för tankarna till vägglist – åh så trendigt! Den 60 cm långa hyllan passar både att ställa retrovinylskivor och moderna coffee table-böcker på. Vi rekommenderar att sätta upp flera exemplar i en snygg rad.
 • Vintage soffbord 'Edge'

  vintage soffbord 'edge'
  Mönstrat bord i djungelinspirerad design från Speedtsberg. Med detta runda bord kan du duka upp till en trevlig drinkkväll. Funkar bra både som sidobord och som ensamstående soffbord. Vi tror även att det skulle vara snyggt i en avskalat sovrum - nu när vi längtar efter en snygg kontrast i inredningen. Det mörka träet gör sig galet bra tillsammans med dova färger i rött och rosa.Denna artikel är "Recycled" vilket betyder att denna artikel är tillverkad av helt och hållet, eller delvis, återvunna material. Gör ett mer miljömässigt hållbart val genom att klicka hem denna artikel och minska din belastning på vår jords resurser!
 • Matbord 'Vintage' - Trä 173x86

  matbord 'vintage' - trä 173x86
  Vem sa att dansk design måste vara enkel, trist och avskalad? Speedtsbergs nya kollektion visar att vårt grannland kan leverera rustik vintage som bjuder in till hygge. Detta bord matchar du bra med enkla stolar, gärna i plast och färg. Det är otroligt coolt att matcha med metall och skira tyger, gärna i jugendmönster som kommer stort den här säsongen.Denna artikel är "Recycled" vilket betyder att denna artikel är tillverkad av helt och hållet, eller delvis, återvunna material. Gör ett mer miljömässigt hållbart val genom att klicka hem denna artikel och minska din belastning på vår jords resurser!
 • Hylla/Sidobord - Järn

  hylla/sidobord - järn
  Jättefin vägghylla i svart från Speedtsberg ger dig tre praktiska hyllplan att placera böcker, prydnader eller växter på. Just nu kommer det industriella, och den här hyllan är ett perfekt komplement om du fortfarande vill behålla en elegant stil i vardagsrummet eller sovrummet. Matcha med fina färger och vaser, varför inte i trendigt färgat glas i grönt eller ockra?
 • Bord 'Hall' - Bambu

  bord 'hall' - bambu
  Söt hallmöbel från Speedtsberg med smarta hyllor, perfekta att lägga nycklarna på. Detta sideboard gör sig snyggt mot en mönstrad tapet, och skapar där ett perfect arts and craft-uttryck. Men det naturnära materialet blir också fint tillsammans med andra bohemiska detaljer. Hur fint vore det exempelvis inte att matcha med stolar i rotting och massvis av växter? Urfint, tror vi!
 • Soffbord 3st - Metall

  soffbord 3st - metall
  Tre söta satsbord i metall. De gör sig så väl med både retroinredning och mer modern stil. Speedtsberg har överträffat sig själva med dessa skapelser. Vi rekommenderar att ställa mer romantiska prydnader och ljusstakar ovanpå, för att skapa en sensuell och romantisk känsla. Industriell stil är helt rätt just nu, särskilt i kombination med mer mjuka former och toner. Tripp trapp trull när det är som bäst!
 • Soffbord 'Square' - Metall

  soffbord 'square' - metall
  It's hip to be square! Detta metallbord från Speedtsberg är helt rätt. Svart är alltid enkelt att matcha. Vi tror att denna skapelse passar med dina kuddar i mjuka färger, lika bra som din tavelvägg. Det underbara är att det matchar nästan allt: terrazzo, ockra och bambu. Ställ en fin vas ovanför och du ringar in alla vårens trender.
 • Sidobord 'Square' - Metall

  sidobord 'square' - metall
  Rektangulärt bord från varumärket Speedtsberg med smart hylla som gör sig perfekt i en avskalad inredning. Vi ser nu hur det industriella gör en storskalad comeback, och varför inte haka på trenden redan i dag? Det här bordet tar vara på sin geometri och skapar en snygg utgångspunkt i inredningen. Matcha med modiga mönster och varma färger för en komplett vårlook.
 • Hatthylla 'Kala' - Järn (L)

  hatthylla 'kala' - järn (l)
  Snygg kapphängare med sju smarta krokar. Danska Speedtsberg värnar om att hela hemmet hålls i trendig trim. Hallen är ett område som många missar. Med den här hyllan kommer du att kunna hänga dina jackor på ett elegant sätt - helt i överensstämmelse med skandinavisk minimalism. Matcha med en snygg matta och någon cool tapet.
 • Vägghylla 'Myra' - Järn

  vägghylla 'myra' - järn
  Fin vägghylla från Speedtsberg som du kan ha nytta av nästan oavsett var i hemmet du placerar den. I sovrummet får den en sensuell inramning, och där passar den perfekt att ställa sminkborstar eller raktillbehör på. Om du i stället väljer att låta den pryda väggen i ditt vardagsrum, kombinera den gärna med flera likadana exemplar i en elegant rad.
 • Skohylla 'Rustik' - Metall

  skohylla 'rustik' - metall
  Åh, som vi har längtat efter ett elegant och stilrent skoställ i svart metall! Nu har våra drömmar gått i uppfyllelse, för här levererar det danska varumärket Speedtsberg just detta. Ett industridesigninspirerat ställ för både högklackade pumps och trendiga loafers. Vi hoppas att du får ordning på hallen med denna pjäs.
 • Skåp/Sängbord 'Lisy'

  skåp/sängbord 'lisy'
  Fint nattygsbord från danska varumärket Speedtsberg. Detta skåp funkar också som avskalat sidobord i det vackra vardagsrummet. Det har en industriell vintagestil som gör sig bra mot både romantisk inredning och sensuella textiler. Detta skåp tar fram de snyggaste kontrasterna. Vi rekommenderar att du ställer dit några eleganta vaser med färgglada blomsterarrangemang för full trendpott.
 • Vägghylla 'Lica' - Metall

  vägghylla 'lica' - metall
  Ett guldkorn i hallen, eller en av flera tuffa hyllor i ditt vardagsrum? Den här coola vägghyllan från det danska varumärket Speedtsberg kommer att göra under för trendkänslan i ditt hem. Vi tror att den kommer att vara perfekt i det mer avskalade hemmet – och matchas kanske allra bäst med industrilampor i bjärta kulörer. Det finns också en stilpoäng i att köpa flera och sätta upp i rad.
 • Rullbord - Svart/Metall

  rullbord - svart/metall
  Praktiskt och elegant bord med hjul från det danska varumärket Speedtsberg. Det förvandlas till en trendig serveringsvagn på ett kick - ställ några snygga glasflaskor och shakers ovanpå och du har skapat en stil för 2020-talet. Vi tror att du kommer ha glädje av denna möbel oavsett om det åker in i vardagsrummet, sovrummet eller köket.
 • Sideboard 'Reol' - Järn

  sideboard 'reol' - järn
  Har ni sett så fin patina, någonsin? Den här coola sideboarden från Speedtsberg är fantastisk, både i vardagsrum och hall. Vi gillar den industriella vintagekänslan som verkligen skapar en stilren retrostil i ditt hem. Förvaring är viktigt, och med den här möbeln kan du stuva undan ordentligt. En god idé kan vara att ställa några coola ljusstakar i mässing eller koppar ovanpå!
 • Brickbord - Bambu (S)

  brickbord - bambu (s)
  Detta är ett riktigt härligt litet bord i bambu! Kan användas som sidobord eller för särskilda tillfällen som brickbord då du behöver duka upp. Enkel och stilren design som ger ett naturligt inslag hemma hos dig! Detta bord kan ha många syften. Kanske behöver du ett avlastningsbord eller en plats i hemmet för dina blommor?
 • Bord - Svart

  bord - svart
  Mycket snyggt och praktiskt svart brickbord i metall! Detta brickbord har många användningsområden men du kan med fördel använda det för att dekorera med fina blommor och krukor. Eller varför inte som ett smidigt avlastningsbord i hallen eller vardagsrummet! Den stilrena designen gör att den passar bra i alla sorters hem.
 • Runt vägghylla - Metall

  runt vägghylla - metall
  En riktigt cool rund vägghylla i svart metall! Denna inredningsdetalj är både praktisk och riktigt snygg! Passar bra för dekorationsföremål men kan även användas till mycket annat. Varför inte sätta upp den i hallen så gästerna direkt noterar dess design, samtidigt som den används som avlastningshylla? Den runda unika designen gör att den sticker upp och skapar det lilla extra för dig och ditt hem.
 • Sidobord - Svart

  sidobord - svart
  Ett mycket trendigt svart metallbord med två hyllplan! Bordet har en stilren design men möjliggör också för förvaring. Detta bord kan användas som sidobord i hemmet eller som nattduktsbord. Möjligheterna är många! Du kan också dekorera med blommor, krukor, fotogarafier och mycket mer. Detta för att ge ditt hem det lilla extra.
 • Bord 'Petra' - Bambu

  bord 'petra' - bambu
  Detta är ett ljust och härligt litet bord av bambu! Bordet har en klassisk design som ger ditt hem ett naturligt och mjukt inslag. Bordet passar perfekt som avlastningsbord eller serveringsbord. Bordet kan med fördel kombineras med vårt övriga bambusortiment för att skapa en riktigt mysig känsla i hemmet! Passa på att införskaffa denna snygga inredningsdetalj!