Möbler
www.mobel.se

Skagerak möbler

 • Cutter hatthylla mini ek

  cutter hatthylla mini ek
 • Cutter väggstol ek

  cutter väggstol ek
 • Georg barstol låg ek

  georg barstol låg ek
 • Cutter Bänk 120 cm, Ek

  cutter bänk 120 cm, ek
  Bänken Cutter från Skagerak är en multifunktionell bänk med ett vackert, skulpturalt uttryck. Den kan användas som till exempel sitt- och avställningsplats i hallen eller badrummet. Bör endast användas inomhus.
 • Hven Karmstol, Ek

  hven karmstol, ek
  Hven karmstol från Skagerak, formgiven av Anton Björsing. Hven förenar Sverige och Danmark med en svensk designer och ett danskt företag, Hven är även den ö som ligger vid Öresundsbron. Karmstolen i ek med minimalistisk design och subtila detaljer och precis som matbordet i samma serie kännetecknas av böjda ytor och rundade ben. Karmstolen är en stark kombination av både vikt och lätthet, i en välbalanserad komposition. Komplettera med Hven matbord och samla vänner och familj för trevliga middagar.
 • Hven Matbord 170 Cm, Ek

  hven matbord 170 cm, ek
  Hven matbord från Skagerak, design av Anton Björsing. Hven förenar Sverige och Danmark med en svensk designer och ett danskt företag, Hven är även den ö som ligger vid Öresundsbron. Hven är helt tillverkat av ek med en minimalistisk design och få subtila detaljer som kännetecknas av svagt böjda ytor och rundade ben i en välbalanserad komposition. Komplettera med Hven karmstol och samla vänner och familj runt matbordet för trevliga middagar.
 • Cutter Bänk 120 cm, Svart

  cutter bänk 120 cm, svart
  Bänken Cutter från Skagerak är en multifunktionell bänk med ett vackert, skulpturalt uttryck. Den kan användas som till exempel sitt- och avställningsplats i hallen eller badrummet. Bör endast användas inomhus.
 • Jut Kabinett, Ek/Grön Marmor

  jut kabinett, ek/grön marmor
  Jut kabinett från Skagerak, design av Thomas Jenkins. Ett modernt skåp för vardagsrum och hall. Stilrent med sin ljusa ek och mässingdetaljer i form av handtag, som ligger i linje med bordsskivan. De smala, runda benen ger skåpet en elegans och dess yta rymd. Skåpets mitt- och högersektion delas upp av varsin löstagbar hyllplan medan den vänstra sektionen är utan. Bordsskivan kommer i antingen ek eller marmor - båda material som är kända för sina vackert levande strukturer. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år.
 • Georg barstol låg svartlackerad ek

  georg barstol låg svartlackerad ek
 • Georg Matbord, Ek

  georg matbord, ek
  Georg matbord från Skagerak, formgivet av Christina Liljenberg Halstrøm. Bordet är ett väldesignat, funktionellt och modernt matbord. Trots att bordet är brett och långt, tar det inte upp för mycket plats men rymmer ändå många. Bordet är avsett för sex personer men har plats för tio, då benen dras in under bordsskivan för att skapa mer plats. Detta vackra bord är tillverkat i ek.
 • Georg Skrivbordslåda, Ek

  georg skrivbordslåda, ek
  Georg skrivbordslåda från Skagerak, formgiven av Christina Liljenberg Halstrøm. Skrivbordslådan är ett smart tillval till Georg skrivbord. Den skapar mer förvaring och rymmer plats för viktiga papper och har precis rätt storlek för en bärbar dator. Georg skrivbord har plats för en eller två lådor som kan installeras på antingen vänster eller höger sida av skrivbordet.
 • Norr Tidningsställ Svart

  norr tidningsställ svart
  Norr Tidningsställ designad av Ditte Buus Nielsen för Skagerak är snyggt och stilrent. Stället förvarar praktiskt dina böcker och tidningar. Ett klassiskt läderband håller dem på plats. Det kräver nästan inget underhåll utan det räcker med att torka av med fuktig trasa samt eftertorka med torr trasa.Om man vill fräscha upp läderbandet kan man använda sig av en läderrengöringsmedel.
 • Cutter väggstol svartlackerad ek

  cutter väggstol svartlackerad ek
 • Cutter hatthylla ek

  cutter hatthylla ek
 • Georg Bänk, Ek

  georg bänk, ek
  Georg bänk från Skagerak, formgiven av Christina Liljenberg Halstrøm. En snygg och stilren bänk men raka linjer tillverkade i naturmaterial. Bänken har en innovation design som blir en fin inredningsdetalj och fyller samtidigt en funktion. Kontrasterna mellan materialen och det nordiska formspråket är spektakulärt. Ovanpå bänken ligger en mjuk dyna i ull tillsammans med ett lädersnöre som håller fast den och blir samtidigt en detalj. Dyna och snören ingår.
 • Hven Bänk

  hven bänk
  Hven bänk från Skagerak, formgiven av Anton Björsing. Hven förenar Sverige och Danmark med en svensk designer och ett danskt företag, Hven är även den ö som ligger vid Öresundsbron. Bänken är helt tillverkat av ek med en minimalistisk design och få subtila detaljer som kännetecknas av svagt böjda ytor och rundade ben i en välbalanserad komposition. Komplettera med Hven karmstol och Hven matbord och samla vänner och familj runt matbordet för trevliga middagar.
 • Hven Matbord 260 Cm, Ek

  hven matbord 260 cm, ek
  Hven matbord från Skagerak, formgiven av Anton Björsing. Hven förenar Sverige och Danmark med en svensk designer och ett danskt företag, Hven är även den ö som ligger vid Öresundsbron. Bordet är helt tillverkat av ek med en minimalistisk design och få subtila detaljer som kännetecknas av svagt böjda ytor och rundade ben i en välbalanserad komposition. Komplettera med Hven karmstol och samla vänner och familj runt matbordet för trevliga middagar.Matbordet tillverkas i högsta kvalitet med avsikten att det ska hålla i generationer. Eftersom träet är obehandlat kan det påverkas av fett och färgämnen. Av denna anledning rekommenderar vi att du mättar träet med tvål eller en lämplig möbelolja för att göra materialet mer resistent. Tänk på att träet kan skifta färg vid applicering.
 • Jut Kabinett, Ek/Svart Marmor

  jut kabinett, ek/svart marmor
  Jut kabinett från Skagerak, design av Thomas Jenkins. Ett modernt skåp för vardagsrum och hall. Stilrent med sin ljusa ek och mässingdetaljer i form av handtag, som ligger i linje med bordsskivan. De smala, runda benen ger skåpet en elegans och dess yta rymd. Skåpets mitt- och högersektion delas upp av varsin löstagbar hyllplan medan den vänstra sektionen är utan. Bordsskivan kommer i antingen ek eller marmor - båda material som är kända för sina vackert levande strukturer. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år.
 • Maissi Bänk

  maissi bänk
  Maissi Bench, Oak från Skagerak, design av Wesley Walters & Salla Luhtasela. Inspiration har hämtats ifrån gamla trappors räcken och industrimaskiner. Runda former möter kantiga i detta läckra utförande i ekträ. Perfekt i hallen för gäster att sko sig eller som praktisk sittplats i vardagsrummet med sin smala stil och rena skärningar. Använd den som den är eller lägg till en filt eller ett par sittkuddar och ha den på din inglasade balkong förslagsvis.
 • Hven Barstol Låg, Obehandlad Ek

  hven barstol låg, obehandlad ek
  Hven Barstol Låg, Obehandlad Ek designad av Anton Björsing för Skagerak är en modern stol i skandinavisk design.Stolen är rejäl men också stilren. Den är tillverkad i obehandlad ek som är noga utvalt för bästa kvalitet.Ek är ett tåligt och tidlöst material som med lite underhåll håller i generationer. Stolen är obehandlad när den kommer men vi rekommenderar någon form av behandling som träsåpa eller träolja för att motverka fläckar. Om stolen inte behandlas går det bra att använda rengöringsmedel anpassade för trä.
 • Georg Sidobord, Ek

  georg sidobord, ek
  Georg Sidobord ek designad av Chris Liljenberg Halstrøm för Skagerak är en stadigt bord i skandinavisk design. Det fungerar även som ett litet nattygsbord vid sängen eller som pall. Välj mellan obehandlad ek eller i svartlack.
 • Georg barstol hög svartlackerad ek

  georg barstol hög svartlackerad ek
 • Cutter hatthylla svartlackerad ek

  cutter hatthylla svartlackerad ek
 • Cutter hatthylla mini svartlackerad ek

  cutter hatthylla mini svartlackerad ek
 • Hven karmstol ek

  hven karmstol ek
 • Cutter Bänk 120 cm, Teak

  cutter bänk 120 cm, teak
  Bänken Cutter från Skagerak är en multifunktionell bänk med ett vackert, skulpturalt uttryck. Den kan användas som till exempel sitt- och avställningsplats i hallen eller badrummet. Bör endast användas inomhus.
 • Jut Kabinett, Ek/Ek

  jut kabinett, ek/ek
  Jut kabinett från Skagerak, design av Thomas Jenkins. Ett modernt skåp för vardagsrum och hall. Stilrent med sin ljusa ek och mässingdetaljer i form av handtag, som ligger i linje med bordsskivan. De smala, runda benen ger skåpet en elegans och dess yta rymd. Skåpets mitt- och högersektion delas upp av varsin löstagbar hyllplan medan den vänstra sektionen är utan. Bordsskivan kommer i antingen ek eller marmor - båda material som är kända för sina vackert levande strukturer.
 • Georg Skrivbord, Ek

  georg skrivbord, ek
  Georg Skrivbord Ek designad av Chris Liljenberg Halstrøm för Skagerak är ett smäckert bord som inte tar upp onödig plats.Skrivbordet är tillverkat i ek och har rundade mjuka hörn och cylinderformade ben. Med lite underhåll kommer det här fina bordet hålla i generationer. Bra att veta: Träet som används är FSC märkt och handplockat för att få ut bästa möjliga kvalitet. Bordet är obehandlat. Vi rekommenderar att olja eller såpa bordet för att skydda det mot fläckar.
 • Georg Barpall Låg, Ek

  georg barpall låg, ek
  Georg barpall från Skagerak, formgiven av Christina Liljenberg Halstrøm. En snygg och stilren pall men raka linjer tillverkade i naturmaterial. Pallen har en innovation design som blir en fin inredningsdetalj och fyller samtidigt en funktion. Kontrasterna mellan materialen och det nordiska formspråket är spektakulärt. Ovanpå pallen ligger en mjuk dyna i ull tillsammans med ett lädersnöre som håller fast den och blir samtidigt en detalj. Dyna och snören ingår. Ramen på barstolen har en stabiliserande metall i dess konstruktion som också fungerar som ett fotstöd.
 • Georg Barpall Låg, Svart

  georg barpall låg, svart
  Georg barpall från Skagerak, formgiven av Christina Liljenberg Halstrøm. En snygg och stilren pall men raka linjer tillverkade i naturmaterial. Pallen har en innovation design som blir en fin inredningsdetalj och fyller samtidigt en funktion. Kontrasterna mellan materialen och det nordiska formspråket är spektakulärt. Ovanpå pallen ligger en mjuk dyna i ull tillsammans med ett lädersnöre som håller fast den och blir samtidigt en detalj. Dyna och snören ingår. Ramen på barstolen har en stabiliserande metall i dess konstruktion som också fungerar som ett fotstöd.
 • Georg Bänk, Svart

  georg bänk, svart
  Georg bänk från Skagerak, formgiven av Christina Liljenberg Halstrøm. En snygg och stilren bänk i dansk design med raka linjer som är tillverkad i naturmaterial. Bänken bjuder in till fler sittplatser och med sin mjuka dyna i ull vill man gärna stanna kvar en stund extra. Dynan hålls på plats med ett vackert lädersnöre som samtidigt blir en extra detalj. Dynan och snöre ingår.
 • Royal stol Teak

  royal stol teak
 • Georg sidobord Ek

  georg sidobord ek
 • Hven barstol Obehandlad ek

  hven barstol obehandlad ek
 • Hven stolsdyna barstol Dunes Cognac

  hven stolsdyna barstol dunes cognac
 • Royal stol Ek

  royal stol ek
 • Georg sidobord Svartlackerad ek

  georg sidobord svartlackerad ek
 • Hven stolsdyna barstol Dunes Svart

  hven stolsdyna barstol dunes svart
 • Vent Bänk, Svart/Natur

  vent bänk, svart/natur
  Vent Bänk Svart/Natur designad av Chris L Halstrøm för Skagerak är en modern och elegant bänk.Den har fått sitt namn i från det danska ordet ''vänta'' då den först var tänkt att stå på museum för att låta folk sätta sig ned, ta en paus och betrakta verken.Sitsen är tillverkad av papperssnöre som är ett slitstarkt och naturligt material. Sitsen vävs för hand i ett samarbete med ''Blindes Arbejde'', en skyddad verkstad för blinda eller synskadade.Underredet är tillverkat i lackerat stål. Bra att veta: Vid eventuella fläckar på sitsen. Använd en fuktig svamp direkt då fläcken uppstår. Gnugga inte då färgen tränger djupare in utan dutta bara försiktigt. Använd inte starka rengöringsmedel. Var försiktig med kläder som kan torrfälla som tex nya mörka jeans. Med tiden får sitsen en lite mörkare vacker patina.
 • Hven barstol Oljad ek

  hven barstol oljad ek
 • Hven barstol Vitoljad ek

  hven barstol vitoljad ek
 • Hven barstol Såpbehandlad ek

  hven barstol såpbehandlad ek
 • Hven stolsdyna barstol Hero Cognac

  hven stolsdyna barstol hero cognac
 • Hven stolsdyna barstol Hero Svart

  hven stolsdyna barstol hero svart
 • Georg Sidobord, Svart Ek

  georg sidobord, svart ek
  Georg Sidobord ek designad av Chris Liljenberg Halstrøm för Skagerak är en stadigt bord i skandinavisk design. Det fungerar även som ett litet nattygsbord vid sängen eller som pall. Välj mellan obehandlad ek eller i svartlack.