Möbler
www.mobel.se

Skagerak möbler

 • Georg barstol hög sk

  georg barstol hög sk
 • Cutter hatthylla mini ek

  cutter hatthylla mini ek
 • Georg barstol låg ek

  georg barstol låg ek
 • Cutter väggstol ek

  cutter väggstol ek
 • Between Lines Deck Chair

  between lines deck chair
  Between Lines Deck Chair är en klassiskt utformad solstol från anrika Skagerak. Ställ den i trädgården eller på altanen och njut av solen. Komplettera gärna med Between Lines Deck Stool för extra komfort. Tillverkad av teak. Design Stine Weig
 • Hven Karmstol, Ek

  hven karmstol, ek
  Hven karmstol från Skagerak, formgiven av Anton Björsing. Hven förenar Sverige och Danmark med en svensk designer och ett danskt företag, Hven är även den ö som ligger vid Öresundsbron. Karmstolen i ek med minimalistisk design och subtila detaljer och precis som matbordet i samma serie kännetecknas av böjda ytor och rundade ben. Karmstolen är en stark kombination av både vikt och lätthet, i en välbalanserad komposition. Komplettera med Hven matbord och samla vänner och familj för trevliga middagar.
 • Steamer Deck Chair

  steamer deck chair
  Steamer Deck Chair är en solstol, inspirerad av formerna hos stora kryssningsfartyg, från anrika Skagerak. Stolen har en integrerad fotpall och kan enkelt fällas ihop för att flyttas eller förvaras smidigt. Tillverkad i teak. B58, H100, D163 cm.
 • Junction Chair - Oak Charcoal

  junction chair - oak charcoal
  Junction Chair från Skagerak är en modern tappning av den klassiska regissörstolen Directors' Chair. Stolen är ihopfällbar och försedd med ett mjukt, bekvämt tyg. Kan användas i många sammanhang och passar lika bra i köket som i uterummet.
 • Cutter Bänk 120 cm, Ek

  cutter bänk 120 cm, ek
  Bänken Cutter från Skagerak är en multifunktionell bänk med ett vackert, skulpturalt uttryck. Den kan användas som till exempel sitt- och avställningsplats i hallen eller badrummet. Bör endast användas inomhus.
 • Hven Matbord 170 Cm, Ek

  hven matbord 170 cm, ek
  Hven matbord från Skagerak, design av Anton Björsing. Hven förenar Sverige och Danmark med en svensk designer och ett danskt företag, Hven är även den ö som ligger vid Öresundsbron. Hven är helt tillverkat av ek med en minimalistisk design och få subtila detaljer som kännetecknas av svagt böjda ytor och rundade ben i en välbalanserad komposition. Komplettera med Hven karmstol och samla vänner och familj runt matbordet för trevliga middagar.
 • Drachmann Bench 120 - Teak

  drachmann bench 120 - teak
  Serien Drachmann är inspirerad av den danske poeten och konstnären Holger Drachmann. I den tidslösa designen kan man se ett möte mellan nordisk nostalgi och modern enkelhet. Bänken passar utmärkt som separat trädgårdsbänk, men kan lika gärn
 • Georg Dining Table - Black

  georg dining table - black
  Georg Dining Table är ett modernt och funktionellt matbord. Väldesignat med generös bredd och medium längd. Tänkt för sex personer men rymmer tio då benen sitter långt in under. Georg Bench passar till bordets alla sidor. Design Christina Lil
 • Columbus Chair - Black Suntexture

  columbus chair - black suntexture
  Columbus Chair är en bekväm trädgårdsstol från anrika Skagerak. Designen är inspirerad av den klassiska amerikanska trädgårdsstolen men tillverkad med flera skandinaviska detaljer. Finns med ryggstöd i teak eller slitstark svart/vit kanvas.
 • Riviera Sunbed

  riviera sunbed
  Riviera Sunbed är en ikonisk solsäng från anrika Skagerak. Den spjälade konstruktionen är utdragbar vilket gör att den även kan fungera som ett snyggt bord. Perfekt bredvid poolen. Tillverkad av teak. Design Povl B. Eskildsen. B75, H33, D115 c
 • England Bench 180 cm

  england bench 180 cm
  England Bench är en klassisk parkbänk från anrika Skagerak. Designen är inspirerad av de bänkar man ofta ser i engelska parker och trädgårdar. Den gyllenbruna teaken är ett vackert komplement till trädgårdens grönska och med åren patinera
 • Skagen Bench

  skagen bench
  Skagen är en tidlöst utformad bänk från anrika Skagerak. Stabil konstruktion med karakteristiska kryss i ryggstödet. Perfekt som sittplats runt ett bord på altanen, men kan lika gärna användas som separat trädgårdsbänk. Tillverkad av teak.
 • Drachmann Bench 120 - White

  drachmann bench 120 - white
  Serien Drachmann är inspirerad av den danske poeten och konstnären Holger Drachmann. I den tidslösa designen kan man se ett möte mellan nordisk nostalgi och modern enkelhet. Bänken passar utmärkt som separat trädgårdsbänk, men kan lika gärn
 • Georg Skrivbordslåda, Ek

  georg skrivbordslåda, ek
  Georg skrivbordslåda från Skagerak, formgiven av Christina Liljenberg Halstrøm. Skrivbordslådan är ett smart tillval till Georg skrivbord. Den skapar mer förvaring och rymmer plats för viktiga papper och har precis rätt storlek för en bärbar dator. Georg skrivbord har plats för en eller två lådor som kan installeras på antingen vänster eller höger sida av skrivbordet.
 • Cutter Bänk 120 cm, Svart

  cutter bänk 120 cm, svart
  Bänken Cutter från Skagerak är en multifunktionell bänk med ett vackert, skulpturalt uttryck. Den kan användas som till exempel sitt- och avställningsplats i hallen eller badrummet. Bör endast användas inomhus.
 • Jut Kabinett, Ek/Grön Marmor

  jut kabinett, ek/grön marmor
  Jut kabinett från Skagerak, design av Thomas Jenkins. Ett modernt skåp för vardagsrum och hall. Stilrent med sin ljusa ek och mässingdetaljer i form av handtag, som ligger i linje med bordsskivan. De smala, runda benen ger skåpet en elegans och dess yta rymd. Skåpets mitt- och högersektion delas upp av varsin löstagbar hyllplan medan den vänstra sektionen är utan. Bordsskivan kommer i antingen ek eller marmor - båda material som är kända för sina vackert levande strukturer. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år.
 • Regatta Lounge Fotpall - Teak

  regatta lounge fotpall - teak
  Fotpall gjord av massiva teaklister. Teak är, förutom sitt eleganta utseende, ett perfekt material för utemöbler som kommer förbli vackra och funktionella år efter år. B46 cm, H45 cm, D51 cm.
 • Norr Tidningsställ Svart

  norr tidningsställ svart
  Norr Tidningsställ designad av Ditte Buus Nielsen för Skagerak är snyggt och stilrent. Stället förvarar praktiskt dina böcker och tidningar. Ett klassiskt läderband håller dem på plats. Det kräver nästan inget underhåll utan det räcker med att torka av med fuktig trasa samt eftertorka med torr trasa.Om man vill fräscha upp läderbandet kan man använda sig av en läderrengöringsmedel.
 • Georg barstol låg svartlackerad ek

  georg barstol låg svartlackerad ek
 • Cutter väggstol svartlackerad ek

  cutter väggstol svartlackerad ek
 • Cutter hatthylla ek

  cutter hatthylla ek
 • Director's Chair

  director's chair
  Director's Chair, den klassiska regissörsstolen är hopfällbar och tillverkad i massiv teak och canvastyg. Hållbar form och gedigna material för generationer. Design Skagerak. H87,5 W57, D43 cm.
 • Georg Bar Stool - Black High

  georg bar stool - black high
  Georg Stool är en barpall som kommer i två höjder med en ulldyna som hålls på plats med hjälp av en läderrem, karakteristiskt med andra Georgprodukter. Pallen stabiliseras med ett järn H som även fungerar som fotstöd. Design Christina Lilje
 • Georg Console Table - Oak

  georg console table - oak
  George Console Table är inspirerad av behovet att lägga nycklar och annat i trånga utrymmen som hallen. Bordet med endast två ben lutar mot väggen och tar upp minimal plats. Perfekt för små ytor. H73,5, L110, D42 cm.
 • Georg Desk - Drawer Oak

  georg desk - drawer oak
  Georg Desk har en nätt och elegant form, perfekt för små ytor och hemmakontor. Skrivbordslådan köps separat. Finns i ek och svartmålad ek. Design Christina Liljenberg Halstrøm. H 73,5, W110, D42 cm.
 • Sambito Hammock

  sambito hammock
  Sambito Hammock från Skagerak är tillverkad av en robust canvas som tål alla sorters väder. Häng upp den mellan två träd och njut av din trädgård. Tillverkad i vit canvas. Design Elisa Honkanen. B350, D140 cm.
 • Columbus Sunbed - White Suntexture

  columbus sunbed - white suntexture
  Columbus Sunbed är en bekväm solsäng från anrika Skagerak. Kanvasen i svart eller vitt slitstarkt tyg gör att du ledigt kan luta dig tillbaka och njuta av solen. Kan tack vare de två hjulen lätt flyttas från trädgård till veranda beroende p
 • Bow Sidetable Low - Silver White

  bow sidetable low - silver white
  Bow Side Table är ett behändigt sidobord från anrika Skagerak. Passar lika bra utomhus i trädgården eller på verandan som inomhus i kök, vardagsrum eller hall. Bordet kan enkelt fällas ihop för att underlätta förvaring. Tillverkat i stål.
 • Facet Bench

  facet bench
  Facet Bench är en kubiskt utformad trädgårdsbänk från anrika Skagerak. De utsvängda rygg- och armstöden utgör en lätt kontrast mot den solida basen och skapar en välkomnande känsla. Tillverkad av teak. Design Peter Karpf. B160, H81, D55 cm
 • Junction Chair - Teak Charcoal

  junction chair - teak charcoal
  Junction Chair från Skagerak är en modern tappning av den klassiska regissörstolen Directors' Chair. Stolen är ihopfällbar och försedd med ett mjukt, bekvämt tyg. Kan användas i många sammanhang och passar lika bra i köket som i uterummet.
 • Overlap Bench - Hunter Green

  overlap bench - hunter green
  Overlap Bench är en minimalistisk bänk i hög kvalitet från anrika Skagerak. Kombinationen av rustika träplankor och pulverlackade stålben ger bänken en känsla av kontemporär stabilitet. Passar utmärkt som sittplats runt ett bord, men kan ä
 • Georg Matbord, Ek

  georg matbord, ek
  Georg matbord från Skagerak, formgivet av Christina Liljenberg Halstrøm. Bordet är ett väldesignat, funktionellt och modernt matbord. Trots att bordet är brett och långt, tar det inte upp för mycket plats men rymmer ändå många. Bordet är avsett för sex personer men har plats för tio, då benen dras in under bordsskivan för att skapa mer plats. Detta vackra bord är tillverkat i ek.
 • Hven Bänk

  hven bänk
  Hven bänk från Skagerak, formgiven av Anton Björsing. Hven förenar Sverige och Danmark med en svensk designer och ett danskt företag, Hven är även den ö som ligger vid Öresundsbron. Bänken är helt tillverkat av ek med en minimalistisk design och få subtila detaljer som kännetecknas av svagt böjda ytor och rundade ben i en välbalanserad komposition. Komplettera med Hven karmstol och Hven matbord och samla vänner och familj runt matbordet för trevliga middagar.
 • Hven Matbord 260 Cm, Ek

  hven matbord 260 cm, ek
  Hven matbord från Skagerak, formgiven av Anton Björsing. Hven förenar Sverige och Danmark med en svensk designer och ett danskt företag, Hven är även den ö som ligger vid Öresundsbron. Bordet är helt tillverkat av ek med en minimalistisk design och få subtila detaljer som kännetecknas av svagt böjda ytor och rundade ben i en välbalanserad komposition. Komplettera med Hven karmstol och samla vänner och familj runt matbordet för trevliga middagar.Matbordet tillverkas i högsta kvalitet med avsikten att det ska hålla i generationer. Eftersom träet är obehandlat kan det påverkas av fett och färgämnen. Av denna anledning rekommenderar vi att du mättar träet med tvål eller en lämplig möbelolja för att göra materialet mer resistent. Tänk på att träet kan skifta färg vid applicering.
 • Jut Kabinett, Ek/Svart Marmor

  jut kabinett, ek/svart marmor
  Jut kabinett från Skagerak, design av Thomas Jenkins. Ett modernt skåp för vardagsrum och hall. Stilrent med sin ljusa ek och mässingdetaljer i form av handtag, som ligger i linje med bordsskivan. De smala, runda benen ger skåpet en elegans och dess yta rymd. Skåpets mitt- och högersektion delas upp av varsin löstagbar hyllplan medan den vänstra sektionen är utan. Bordsskivan kommer i antingen ek eller marmor - båda material som är kända för sina vackert levande strukturer. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år.
 • Reykjavik Dagsbädd

  reykjavik dagsbädd
  Reykjavik dagsbädd från Skagerak, designad av Included Middle. Inspirationen för dagsbädden är hämtad från vackra trähus i Reykjavik. Man ser tydligt hur konstruktionen är resultatet av en förvandling mellan två objekt, från hus till dagsbädd. Bädden har en vacker, stilren, lätt klädsel som vilar på en robust träram gjord i tysk douglasgran. Träslaget är av utmärkt kvalité och har en stark personlighet som kompletterar den mjuka, fagra, men ändå bestämda känsla man får av ullklädseln. Douglasgranen har sitt ursprung i tjocka nordamerikanska skogar där det är ett varmare klimat men finns även i mindre utsträckning i Europa. Reykjavik gör sig inte bara vacker som ett objekt att se på men erbjuder även full funktionalitet. Bädden gör sig utmärkt i ett vardagsrum eller kontor där det finns mycket naturligt ljus. Det är lätt att anpassa Reykjavik till dess omgivning genom att bara vända på madrassen och få en helt annan färgbalans.
 • Reform Bench Teak - Anthracite Black

  reform bench teak - anthracite black
  Reform Bench är en mångfacetterad trädgårdsbänk från anrika Skagerak. Toppskivan kan vändas åt två olika håll, vilket gör att Reform Bench kan användas både som bänk och som blombord. Finns i 4 olika färger. Tillverkad av aluminium och
 • Reform Bench Teak - Hunter Green

  reform bench teak - hunter green
  Reform Bench är en mångfacetterad trädgårdsbänk från anrika Skagerak. Toppskivan kan vändas åt två olika håll, vilket gör att Reform Bench kan användas både som bänk och som blombord. Finns i 4 olika färger. Tillverkad av aluminium och
 • Reform Bench Aluminium - Anthracite Black

  reform bench aluminium - anthracite black
  Reform Bench är en mångfacetterad trädgårdsbänk från anrika Skagerak. Toppskivan kan vändas åt två olika håll, vilket gör att Reform Bench kan användas både som bänk och som blombord. Finns i 4 olika färger. Tillverkad av aluminium och
 • Hven Barstol Låg, Obehandlad Ek

  hven barstol låg, obehandlad ek
  Hven Barstol Låg, Obehandlad Ek designad av Anton Björsing för Skagerak är en modern stol i skandinavisk design.Stolen är rejäl men också stilren. Den är tillverkad i obehandlad ek som är noga utvalt för bästa kvalitet.Ek är ett tåligt och tidlöst material som med lite underhåll håller i generationer. Stolen är obehandlad när den kommer men vi rekommenderar någon form av behandling som träsåpa eller träolja för att motverka fläckar. Om stolen inte behandlas går det bra att använda rengöringsmedel anpassade för trä.
 • Cutter hatthylla svartlackerad ek

  cutter hatthylla svartlackerad ek
 • Hven karmstol ek

  hven karmstol ek
 • Indskud brickbord ek 34 cm

  indskud brickbord ek 34 cm
 • Indskud brickbord ek 48 cm

  indskud brickbord ek 48 cm
 • Dania Bathroom Mat

  dania bathroom mat
  Att trampa på det varma sköna träet i teak efter en dusch eller ett bad är att föredra över kalla kakelplattor. Vattnet rinner lätt av och trämattan torkar snabbt. Design H2,5, W58, D40 cm.
 • Georg Bar Stool - Oak High

  georg bar stool - oak high
  Georg Stool är en barpall som kommer i två höjder med en ulldyna som hålls på plats med hjälp av en läderrem, karakteristiskt med andra Georgprodukter. Pallen stabiliseras med ett järn H som även fungerar som fotstöd. Design Christina Lilje
 • Georg Bar Stool - Black Low

  georg bar stool - black low
  Georg Stool är en barpall som kommer i två höjder med en ulldyna som hålls på plats med hjälp av en läderrem, karakteristiskt med andra Georgprodukter. Pallen stabiliseras med ett järn H som även fungerar som fotstöd. Design Christina Lilje
 • Georg Bar Stool - Oak Low

  georg bar stool - oak low
  Georg Stool är en barpall som kommer i två höjder med en ulldyna som hålls på plats med hjälp av en läderrem, karakteristiskt med andra Georgprodukter. Pallen stabiliseras med ett järn H som även fungerar som fotstöd. Design Christina Lilje
 • Georg Dining Table - Oak

  georg dining table - oak
  Georg Dining Table är ett modernt och funktionellt matbord. Väldesignat med generös bredd och medium längd. Tänkt för sex personer men rymmer tio då benen sitter långt in under. Georg Bench passar till bordets alla sidor. Design Christina Lil
 • Georg Desk - Black

  georg desk - black
  Georg Desk har en nätt och elegant form, perfekt för små ytor och hemmakontor. Skrivbordslådan köps separat. Finns i ek och svartmålad ek. Design Christina Liljenberg Halstrøm. H 73,5, W110, D42 cm.
 • Georg Desk - Drawer Black

  georg desk - drawer black
  Georg Desk har en nätt och elegant form, perfekt för små ytor och hemmakontor. Skrivbordslådan köps separat. Finns i ek och svartmålad ek. Design Christina Liljenberg Halstrøm. H 73,5, W110, D42 cm.
 • Columbus Sunbed - Black Suntexture

  columbus sunbed - black suntexture
  Columbus Sunbed är en bekväm solsäng från anrika Skagerak. Kanvasen i svart eller vitt slitstarkt tyg gör att du ledigt kan luta dig tillbaka och njuta av solen. Kan tack vare de två hjulen lätt flyttas från trädgård till veranda beroende p
 • Columbus Chair - Teak

  columbus chair - teak
  Columbus Chair är en bekväm trädgårdsstol från anrika Skagerak. Designen är inspirerad av den klassiska amerikanska trädgårdsstolen men tillverkad med flera skandinaviska detaljer. Finns med ryggstöd i teak eller slitstark svart/vit kanvas.
 • Flux Chair

  flux chair
  Flux från Skagerak är en stol i vilken nordisk design och fransk charm möter varandra i en mix av honungsbrunt teak-trä och ljusgrått stål. Stolen är stapelbar och har en slank design som gör den perfekt för mindre utrymmen, t.ex. på balkon
 • Drachmann Bench 200 - Teak

  drachmann bench 200 - teak
  Serien Drachmann är inspirerad av den danske poeten och konstnären Holger Drachmann. I den tidslösa designen kan man se ett möte mellan nordisk nostalgi och modern enkelhet. Bänken passar utmärkt som separat trädgårdsbänk, men kan lika gärn
 • Drachmann Bench 165 - Teak

  drachmann bench 165 - teak
  Serien Drachmann är inspirerad av den danske poeten och konstnären Holger Drachmann. I den tidslösa designen kan man se ett möte mellan nordisk nostalgi och modern enkelhet. Bänken passar utmärkt som separat trädgårdsbänk, men kan lika gärn
 • Georg Bänk, Ek

  georg bänk, ek
  Georg bänk från Skagerak, formgiven av Christina Liljenberg Halstrøm. En snygg och stilren bänk men raka linjer tillverkade i naturmaterial. Bänken har en innovation design som blir en fin inredningsdetalj och fyller samtidigt en funktion. Kontrasterna mellan materialen och det nordiska formspråket är spektakulärt. Ovanpå bänken ligger en mjuk dyna i ull tillsammans med ett lädersnöre som håller fast den och blir samtidigt en detalj. Dyna och snören ingår.
 • Indskud Sidobord Ø48, Ek

  indskud sidobord ø48, ek
  Indskud sidobord från Skagerak, design av Terkel Skou Steffensen. Denna härliga designen påminner oss om att vi behöver allt mer flexiblare miljöer. Med Indskud så kan du lyfta av och på själva bordsskivan för att använda som en bricka. Perfekt när du är sugen på kaffe, frukost eller en nattmacka. Bordets härliga multifunktion ger den också ett långvarigt intryck i själva designen.
 • Maissi Bänk

  maissi bänk
  Maissi Bench, Oak från Skagerak, design av Wesley Walters & Salla Luhtasela. Inspiration har hämtats ifrån gamla trappors räcken och industrimaskiner. Runda former möter kantiga i detta läckra utförande i ekträ. Perfekt i hallen för gäster att sko sig eller som praktisk sittplats i vardagsrummet med sin smala stil och rena skärningar. Använd den som den är eller lägg till en filt eller ett par sittkuddar och ha den på din inglasade balkong förslagsvis.
 • Indskud Sidobord Ø34, Ek

  indskud sidobord ø34, ek
  Indskud sidobord från Skagerak, design av Terkel Skou Steffensen. Denna härliga designen påminner oss om att vi behöver allt mer flexiblare miljöer. Med Indskud så kan du lyfta av och på själva bordsskivan för att använda som en bricka. Perfekt när du är sugen på kaffe, frukost eller en nattmacka. Bordets härliga multifunktion ger den också ett långvarigt intryck i själva designen.
 • Jut Kabinett, Ek/Ek

  jut kabinett, ek/ek
  Jut kabinett från Skagerak, design av Thomas Jenkins. Ett modernt skåp för vardagsrum och hall. Stilrent med sin ljusa ek och mässingdetaljer i form av handtag, som ligger i linje med bordsskivan. De smala, runda benen ger skåpet en elegans och dess yta rymd. Skåpets mitt- och högersektion delas upp av varsin löstagbar hyllplan medan den vänstra sektionen är utan. Bordsskivan kommer i antingen ek eller marmor - båda material som är kända för sina vackert levande strukturer.
 • Regatta Lounge Bench - Teak

  regatta lounge bench - teak
  Stol gjord av massiva teaklister. Teak är, förutom sitt eleganta utseende, ett perfekt material för utemöbler som kommer förbli vackra och funktionella år efter år. B133 cm, H74 cm, D72 cm. Sitthöjd 40 cm.
 • Georg Sidobord, Ek

  georg sidobord, ek
  Georg Sidobord ek designad av Chris Liljenberg Halstrøm för Skagerak är en stadigt bord i skandinavisk design. Det fungerar även som ett litet nattygsbord vid sängen eller som pall. Välj mellan obehandlad ek eller i svartlack.
 • Georg Skrivbord, Ek

  georg skrivbord, ek
  Georg Skrivbord Ek designad av Chris Liljenberg Halstrøm för Skagerak är ett smäckert bord som inte tar upp onödig plats.Skrivbordet är tillverkat i ek och har rundade mjuka hörn och cylinderformade ben. Med lite underhåll kommer det här fina bordet hålla i generationer. Bra att veta: Träet som används är FSC märkt och handplockat för att få ut bästa möjliga kvalitet. Bordet är obehandlat. Vi rekommenderar att olja eller såpa bordet för att skydda det mot fläckar.
 • Georg barstol hög svartlackerad ek

  georg barstol hög svartlackerad ek
 • Cutter hatthylla mini svartlackerad ek

  cutter hatthylla mini svartlackerad ek
 • Georg Console Table - Black

  georg console table - black
  George Console Table är inspirerad av behovet att lägga nycklar och annat i trånga utrymmen som hallen. Bordet med endast två ben lutar mot väggen och tar upp minimal plats. Perfekt för små ytor. H73,5, L110, D42 cm.
 • Riviera Lounge

  riviera lounge
  Riviera Lounge är en multifunktionell möbel från anrika Skagerak. Den spjälade konstruktionen är utdragbar åt sidorna vilket gör att den kan fungera som soffa, bord, stol eller solsäng. Tillverkad av teak. Design Povl B. Eskildsen. B203, H33,
 • Bow Sidetable High - Slate Grey

  bow sidetable high - slate grey
  Bow Side Table är ett behändigt sidobord från anrika Skagerak. Passar lika bra utomhus i trädgården eller på verandan som inomhus i kök, vardagsrum eller hall. Bordet kan enkelt fällas ihop för att underlätta förvaring. Tillverkat i stål.
 • Bow Sidetable High - Silver White

  bow sidetable high - silver white
  Bow Side Table är ett behändigt sidobord från anrika Skagerak. Passar lika bra utomhus i trädgården eller på verandan som inomhus i kök, vardagsrum eller hall. Bordet kan enkelt fällas ihop för att underlätta förvaring. Tillverkat i stål.
 • England Bench 152 cm

  england bench 152 cm
  England Bench är en klassisk parkbänk från anrika Skagerak. Designen är inspirerad av de bänkar man ofta ser i engelska parker och trädgårdar. Den gyllenbruna teaken är ett vackert komplement till trädgårdens grönska och med åren patinera
 • Lise Solstol Randig, Mörkblå

  lise solstol randig, mörkblå
  Lise solstol från Skagerak, formgiven av Hans Isbrand. Lise solstol är för dig som vill sitta ute i lyx utan att tumma på bekvämligheten. En stilren, vacker design som kommer hålla genom tiderna. Tyget är vatten- och smutsavvärjande och ramen är gjord av galvaniserad stål. Solstolen viks ihop och tar upp väldigt lite plats, perfekt att ha med sig när man ska ner till stranden. Stolen kommer i flera utföranden så du kan välja den som passar dig bäst!
 • Georg Barpall Låg, Ek

  georg barpall låg, ek
  Georg barpall från Skagerak, formgiven av Christina Liljenberg Halstrøm. En snygg och stilren pall men raka linjer tillverkade i naturmaterial. Pallen har en innovation design som blir en fin inredningsdetalj och fyller samtidigt en funktion. Kontrasterna mellan materialen och det nordiska formspråket är spektakulärt. Ovanpå pallen ligger en mjuk dyna i ull tillsammans med ett lädersnöre som håller fast den och blir samtidigt en detalj. Dyna och snören ingår. Ramen på barstolen har en stabiliserande metall i dess konstruktion som också fungerar som ett fotstöd.
 • Georg Barpall Låg, Svart

  georg barpall låg, svart
  Georg barpall från Skagerak, formgiven av Christina Liljenberg Halstrøm. En snygg och stilren pall men raka linjer tillverkade i naturmaterial. Pallen har en innovation design som blir en fin inredningsdetalj och fyller samtidigt en funktion. Kontrasterna mellan materialen och det nordiska formspråket är spektakulärt. Ovanpå pallen ligger en mjuk dyna i ull tillsammans med ett lädersnöre som håller fast den och blir samtidigt en detalj. Dyna och snören ingår. Ramen på barstolen har en stabiliserande metall i dess konstruktion som också fungerar som ett fotstöd.
 • Georg Bänk, Svart

  georg bänk, svart
  Georg bänk från Skagerak, formgiven av Christina Liljenberg Halstrøm. En snygg och stilren bänk i dansk design med raka linjer som är tillverkad i naturmaterial. Bänken bjuder in till fler sittplatser och med sin mjuka dyna i ull vill man gärna stanna kvar en stund extra. Dynan hålls på plats med ett vackert lädersnöre som samtidigt blir en extra detalj. Dynan och snöre ingår.
 • Cutter Bänk 120 cm, Teak

  cutter bänk 120 cm, teak
  Bänken Cutter från Skagerak är en multifunktionell bänk med ett vackert, skulpturalt uttryck. Den kan användas som till exempel sitt- och avställningsplats i hallen eller badrummet. Bör endast användas inomhus.
 • Lise Solstol Randig, Svart

  lise solstol randig, svart
  Lise solstol från Skagerak, formgiven av Hans Isbrand. Lise solstol är för dig som vill sitta ute i lyx utan att tumma på bekvämligheten. En stilren, vacker design som kommer hålla genom tiderna. Tyget är vatten- och smutsavvärjande och ramen är gjord av galvaniserad stål. Solstolen viks ihop och tar upp väldigt lite plats, perfekt att ha med sig när man ska ner till stranden. Stolen kommer i flera utföranden så du kan välja den som passar dig bäst!
 • Miskito Loungestol

  miskito loungestol
  Miskito loungestol från Skagerak, formgiven av Herman Studio. En ny tagning på vad en stol ska vara, med simpla former och stadig design i starkt material utmanar Miskito andra stolar och säger: kan du inte bättre? Miskito är otroligt bekväm och inger en känsla av hemtrevnad och modernitet. Miskito är också fullt funktionell och kan lätt vikas ihop om du behöver mer plats eller om du vill ta med den ut när vädret tillåter.
 • Reform Bench Aluminium - Hunter Green

  reform bench aluminium - hunter green
  Reform Bench är en mångfacetterad trädgårdsbänk från anrika Skagerak. Toppskivan kan vändas åt två olika håll, vilket gör att Reform Bench kan användas både som bänk och som blombord. Finns i 4 olika färger. Tillverkad av aluminium och
 • Georg Desk - Oak

  georg desk - oak
  Georg Desk har en nätt och elegant form, perfekt för små ytor och hemmakontor. Skrivbordslådan köps separat. Finns i ek och svartmålad ek. Design Christina Liljenberg Halstrøm. H 73,5, W110, D42 cm.
 • Bow Sidetable High - Anthracite Black

  bow sidetable high - anthracite black
  Bow Side Table är ett behändigt sidobord från anrika Skagerak. Passar lika bra utomhus i trädgården eller på verandan som inomhus i kök, vardagsrum eller hall. Bordet kan enkelt fällas ihop för att underlätta förvaring. Tillverkat i stål.
 • Overlap Table - Hunter Green

  overlap table - hunter green
  Overlap Table är ett minimalistiskt bord i hög kvalitet från anrika Skagerak. Mixen av rustika träplankor och pulverlackade bordsben i stål ger bordet ett stabilt, modernt utseende. Kan både användas för inomhus- och utomhusbruk. Tillverkad a
 • Drachmann Bench 200 - White

  drachmann bench 200 - white
  Serien Drachmann är inspirerad av den danske poeten och konstnären Holger Drachmann. I den tidslösa designen kan man se ett möte mellan nordisk nostalgi och modern enkelhet. Bänken passar utmärkt som separat trädgårdsbänk, men kan lika gärn
 • Pulse Bädd/Bord, Ek

  pulse bädd/bord, ek
  Pulse bädd/bord från Skagerak, design av NOIDOI. Pulse läser av vårt växande behov för mer flexibla miljöer och privata utrymmen med denna innovativa och multifunktionella konstruktion som sammanfogar nya och traditionella material. Pulse anpassar sig till olika situationer. Du kan använda det som en bädd för en tupplur. Du kan rulla upp madrassen för att komma åt luckan som är där tillsammans med en tidningshållare. Luckan kan du sen använda som en serveringsbricka och din Pulse har nu blivit ett soffbord!
 • Hven barstol Obehandlad ek

  hven barstol obehandlad ek
 • Hven stolsdyna barstol Dunes Cognac

  hven stolsdyna barstol dunes cognac
 • Flux Table

  flux table
  Skageraks bord Flux har en tidlös design i teak och stål som gör det perfekt för bruk i trädgården eller på verandan. Den slanka designen som kännetecknar Skagen-serien gör att bordet med fördel kan användas även på mindre ytor. Tillverk
 • Drachmann Bench 165 - White

  drachmann bench 165 - white
  Serien Drachmann är inspirerad av den danske poeten och konstnären Holger Drachmann. I den tidslösa designen kan man se ett möte mellan nordisk nostalgi och modern enkelhet. Bänken passar utmärkt som separat trädgårdsbänk, men kan lika gärn
 • Georg sidobord Ek

  georg sidobord ek
 • Georg sidobord Svartlackerad ek

  georg sidobord svartlackerad ek
 • Royal stol Teak

  royal stol teak
 • Royal stol Ek

  royal stol ek
 • Hven stolsdyna barstol Dunes Svart

  hven stolsdyna barstol dunes svart
ilead