Möbler
www.mobel.se

Skagerak möbler

 • Georg barstol hög sk

  georg barstol hög sk
 • Cutter hatthylla mini ek

  cutter hatthylla mini ek
 • Georg barstol låg ek

  georg barstol låg ek
 • Cutter väggstol ek

  cutter väggstol ek
 • Cutter Bänk 120 cm, Ek

  cutter bänk 120 cm, ek
  Bänken Cutter från Skagerak är en multifunktionell bänk med ett vackert, skulpturalt uttryck. Den kan användas som till exempel sitt- och avställningsplats i hallen eller badrummet. Bör endast användas inomhus.
 • Hven Karmstol, Ek

  hven karmstol, ek
  Hven karmstol från Skagerak, formgiven av Anton Björsing. Hven förenar Sverige och Danmark med en svensk designer och ett danskt företag, Hven är även den ö som ligger vid Öresundsbron. Karmstolen i ek med minimalistisk design och subtila detaljer och precis som matbordet i samma serie kännetecknas av böjda ytor och rundade ben. Karmstolen är en stark kombination av både vikt och lätthet, i en välbalanserad komposition. Komplettera med Hven matbord och samla vänner och familj för trevliga middagar.
 • Hven Matbord 170 Cm, Ek

  hven matbord 170 cm, ek
  Hven matbord från Skagerak, design av Anton Björsing. Hven förenar Sverige och Danmark med en svensk designer och ett danskt företag, Hven är även den ö som ligger vid Öresundsbron. Hven är helt tillverkat av ek med en minimalistisk design och få subtila detaljer som kännetecknas av svagt böjda ytor och rundade ben i en välbalanserad komposition. Komplettera med Hven karmstol och samla vänner och familj runt matbordet för trevliga middagar.
 • Georg Skrivbordslåda, Ek

  georg skrivbordslåda, ek
  Georg skrivbordslåda från Skagerak, formgiven av Christina Liljenberg Halstrøm. Skrivbordslådan är ett smart tillval till Georg skrivbord. Den skapar mer förvaring och rymmer plats för viktiga papper och har precis rätt storlek för en bärbar dator. Georg skrivbord har plats för en eller två lådor som kan installeras på antingen vänster eller höger sida av skrivbordet.
 • Cutter Bänk 120 cm, Svart

  cutter bänk 120 cm, svart
  Bänken Cutter från Skagerak är en multifunktionell bänk med ett vackert, skulpturalt uttryck. Den kan användas som till exempel sitt- och avställningsplats i hallen eller badrummet. Bör endast användas inomhus.
 • Jut Kabinett, Ek/Grön Marmor

  jut kabinett, ek/grön marmor
  Jut kabinett från Skagerak, design av Thomas Jenkins. Ett modernt skåp för vardagsrum och hall. Stilrent med sin ljusa ek och mässingdetaljer i form av handtag, som ligger i linje med bordsskivan. De smala, runda benen ger skåpet en elegans och dess yta rymd. Skåpets mitt- och högersektion delas upp av varsin löstagbar hyllplan medan den vänstra sektionen är utan. Bordsskivan kommer i antingen ek eller marmor - båda material som är kända för sina vackert levande strukturer. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år.
 • Norr Tidningsställ Svart

  norr tidningsställ svart
  Norr Tidningsställ designad av Ditte Buus Nielsen för Skagerak är snyggt och stilrent. Stället förvarar praktiskt dina böcker och tidningar. Ett klassiskt läderband håller dem på plats. Det kräver nästan inget underhåll utan det räcker med att torka av med fuktig trasa samt eftertorka med torr trasa.Om man vill fräscha upp läderbandet kan man använda sig av en läderrengöringsmedel.
 • Georg barstol låg svartlackerad ek

  georg barstol låg svartlackerad ek
 • Cutter väggstol svartlackerad ek

  cutter väggstol svartlackerad ek
 • Cutter hatthylla ek

  cutter hatthylla ek
 • Indskud brickbord ek 34 cm

  indskud brickbord ek 34 cm
 • Georg Matbord, Ek

  georg matbord, ek
  Georg matbord från Skagerak, formgivet av Christina Liljenberg Halstrøm. Bordet är ett väldesignat, funktionellt och modernt matbord. Trots att bordet är brett och långt, tar det inte upp för mycket plats men rymmer ändå många. Bordet är avsett för sex personer men har plats för tio, då benen dras in under bordsskivan för att skapa mer plats. Detta vackra bord är tillverkat i ek.
 • Hven Bänk

  hven bänk
  Hven bänk från Skagerak, formgiven av Anton Björsing. Hven förenar Sverige och Danmark med en svensk designer och ett danskt företag, Hven är även den ö som ligger vid Öresundsbron. Bänken är helt tillverkat av ek med en minimalistisk design och få subtila detaljer som kännetecknas av svagt böjda ytor och rundade ben i en välbalanserad komposition. Komplettera med Hven karmstol och Hven matbord och samla vänner och familj runt matbordet för trevliga middagar.
 • Hven Matbord 260 Cm, Ek

  hven matbord 260 cm, ek
  Hven matbord från Skagerak, formgiven av Anton Björsing. Hven förenar Sverige och Danmark med en svensk designer och ett danskt företag, Hven är även den ö som ligger vid Öresundsbron. Bordet är helt tillverkat av ek med en minimalistisk design och få subtila detaljer som kännetecknas av svagt böjda ytor och rundade ben i en välbalanserad komposition. Komplettera med Hven karmstol och samla vänner och familj runt matbordet för trevliga middagar.Matbordet tillverkas i högsta kvalitet med avsikten att det ska hålla i generationer. Eftersom träet är obehandlat kan det påverkas av fett och färgämnen. Av denna anledning rekommenderar vi att du mättar träet med tvål eller en lämplig möbelolja för att göra materialet mer resistent. Tänk på att träet kan skifta färg vid applicering.
 • Jut Kabinett, Ek/Svart Marmor

  jut kabinett, ek/svart marmor
  Jut kabinett från Skagerak, design av Thomas Jenkins. Ett modernt skåp för vardagsrum och hall. Stilrent med sin ljusa ek och mässingdetaljer i form av handtag, som ligger i linje med bordsskivan. De smala, runda benen ger skåpet en elegans och dess yta rymd. Skåpets mitt- och högersektion delas upp av varsin löstagbar hyllplan medan den vänstra sektionen är utan. Bordsskivan kommer i antingen ek eller marmor - båda material som är kända för sina vackert levande strukturer. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år.
 • Maissi Bänk

  maissi bänk
  Maissi Bench, Oak från Skagerak, design av Wesley Walters & Salla Luhtasela. Inspiration har hämtats ifrån gamla trappors räcken och industrimaskiner. Runda former möter kantiga i detta läckra utförande i ekträ. Perfekt i hallen för gäster att sko sig eller som praktisk sittplats i vardagsrummet med sin smala stil och rena skärningar. Använd den som den är eller lägg till en filt eller ett par sittkuddar och ha den på din inglasade balkong förslagsvis.
 • Hven Barstol Låg, Obehandlad Ek

  hven barstol låg, obehandlad ek
  Hven Barstol Låg, Obehandlad Ek designad av Anton Björsing för Skagerak är en modern stol i skandinavisk design.Stolen är rejäl men också stilren. Den är tillverkad i obehandlad ek som är noga utvalt för bästa kvalitet.Ek är ett tåligt och tidlöst material som med lite underhåll håller i generationer. Stolen är obehandlad när den kommer men vi rekommenderar någon form av behandling som träsåpa eller träolja för att motverka fläckar. Om stolen inte behandlas går det bra att använda rengöringsmedel anpassade för trä.
 • Georg Sidobord, Ek

  georg sidobord, ek
  Georg Sidobord ek designad av Chris Liljenberg Halstrøm för Skagerak är en stadigt bord i skandinavisk design. Det fungerar även som ett litet nattygsbord vid sängen eller som pall. Välj mellan obehandlad ek eller i svartlack.
 • Georg barstol hög svartlackerad ek

  georg barstol hög svartlackerad ek
 • Cutter hatthylla svartlackerad ek

  cutter hatthylla svartlackerad ek
 • Cutter hatthylla mini svartlackerad ek

  cutter hatthylla mini svartlackerad ek
 • Hven karmstol ek

  hven karmstol ek
 • Indskud brickbord ek 48 cm

  indskud brickbord ek 48 cm
 • Georg Bänk, Ek

  georg bänk, ek
  Georg bänk från Skagerak, formgiven av Christina Liljenberg Halstrøm. En snygg och stilren bänk men raka linjer tillverkade i naturmaterial. Bänken har en innovation design som blir en fin inredningsdetalj och fyller samtidigt en funktion. Kontrasterna mellan materialen och det nordiska formspråket är spektakulärt. Ovanpå bänken ligger en mjuk dyna i ull tillsammans med ett lädersnöre som håller fast den och blir samtidigt en detalj. Dyna och snören ingår.
 • Cutter Bänk 120 cm, Teak

  cutter bänk 120 cm, teak
  Bänken Cutter från Skagerak är en multifunktionell bänk med ett vackert, skulpturalt uttryck. Den kan användas som till exempel sitt- och avställningsplats i hallen eller badrummet. Bör endast användas inomhus.
 • Jut Kabinett, Ek/Ek

  jut kabinett, ek/ek
  Jut kabinett från Skagerak, design av Thomas Jenkins. Ett modernt skåp för vardagsrum och hall. Stilrent med sin ljusa ek och mässingdetaljer i form av handtag, som ligger i linje med bordsskivan. De smala, runda benen ger skåpet en elegans och dess yta rymd. Skåpets mitt- och högersektion delas upp av varsin löstagbar hyllplan medan den vänstra sektionen är utan. Bordsskivan kommer i antingen ek eller marmor - båda material som är kända för sina vackert levande strukturer.
 • Georg Skrivbord, Ek

  georg skrivbord, ek
  Georg Skrivbord Ek designad av Chris Liljenberg Halstrøm för Skagerak är ett smäckert bord som inte tar upp onödig plats.Skrivbordet är tillverkat i ek och har rundade mjuka hörn och cylinderformade ben. Med lite underhåll kommer det här fina bordet hålla i generationer. Bra att veta: Träet som används är FSC märkt och handplockat för att få ut bästa möjliga kvalitet. Bordet är obehandlat. Vi rekommenderar att olja eller såpa bordet för att skydda det mot fläckar.
 • Georg Barpall Låg, Ek

  georg barpall låg, ek
  Georg barpall från Skagerak, formgiven av Christina Liljenberg Halstrøm. En snygg och stilren pall men raka linjer tillverkade i naturmaterial. Pallen har en innovation design som blir en fin inredningsdetalj och fyller samtidigt en funktion. Kontrasterna mellan materialen och det nordiska formspråket är spektakulärt. Ovanpå pallen ligger en mjuk dyna i ull tillsammans med ett lädersnöre som håller fast den och blir samtidigt en detalj. Dyna och snören ingår. Ramen på barstolen har en stabiliserande metall i dess konstruktion som också fungerar som ett fotstöd.
 • Georg Barpall Låg, Svart

  georg barpall låg, svart
  Georg barpall från Skagerak, formgiven av Christina Liljenberg Halstrøm. En snygg och stilren pall men raka linjer tillverkade i naturmaterial. Pallen har en innovation design som blir en fin inredningsdetalj och fyller samtidigt en funktion. Kontrasterna mellan materialen och det nordiska formspråket är spektakulärt. Ovanpå pallen ligger en mjuk dyna i ull tillsammans med ett lädersnöre som håller fast den och blir samtidigt en detalj. Dyna och snören ingår. Ramen på barstolen har en stabiliserande metall i dess konstruktion som också fungerar som ett fotstöd.
 • Georg Bänk, Svart

  georg bänk, svart
  Georg bänk från Skagerak, formgiven av Christina Liljenberg Halstrøm. En snygg och stilren bänk i dansk design med raka linjer som är tillverkad i naturmaterial. Bänken bjuder in till fler sittplatser och med sin mjuka dyna i ull vill man gärna stanna kvar en stund extra. Dynan hålls på plats med ett vackert lädersnöre som samtidigt blir en extra detalj. Dynan och snöre ingår.
 • Royal stol Teak

  royal stol teak
 • Georg sidobord Ek

  georg sidobord ek
 • Hven barstol Obehandlad ek

  hven barstol obehandlad ek
 • Hven stolsdyna barstol Dunes Cognac

  hven stolsdyna barstol dunes cognac
 • Royal stol Ek

  royal stol ek
 • Georg sidobord Svartlackerad ek

  georg sidobord svartlackerad ek
 • Hven stolsdyna barstol Dunes Svart

  hven stolsdyna barstol dunes svart
 • Columbus Solsäng med Svart SunTexture, Teak

  columbus solsäng med svart suntexture, teak
  Columbus solsäng i från Skagerak är en stilren och bekväm säng som lätt går att flytta runt tack vare hjulen.Sängen består av teak som är 100% FSC märkt och mycket tåligt. Tyget är UV resistent och ryggdelen har flera olika lägen för att kunna få bästa komfort.Trät kommer med tiden bli vackert silvergrått. Vill man hellre behålla den varma färgen bör man olja in det regelbundetAtt tänka på: För att få bort smuts och fläckar använd en urvriden trasa med passande rengöringsmedel och torka sen torrt. Förvaras inomhus vintertid, gärna i ett ouppvärmt rum som ex ett garage. Impregnera gärna tyget innan användning.
 • Bow Side Table, High, Steel / Silver White

  bow side table, high, steel / silver white
 • Reform Bänk Teak/Aluminium, Hunter Grön

  reform bänk teak/aluminium, hunter grön
  Reform bänk från Skagerak, formgiven av Louise Hederström. Reformserien består av bord och bänkar där man blandat naturliga material och aluminium i en klassisk design. Trots användandet av tunga material ger bänkarna och bordet ett luftigt intryck. Reform är menat för utomhusbruk och har skåror mellan plankorna för att låta vatten rinna igenom ifall det skulle regna. Teaken blir med tiden vackert grå om man inte behandlar den. Om man vill behålla den gyllene tonen behöver man olja in den regelbundet. Bör stå under tak eller i ett ouppvärmt rum som ett garage under vintern.
 • Steamer Solstol

  steamer solstol
  Steamer solstol från Skagerak. Denna stol lever upp till alla föreställningar om hur en riktig däckstol skall se ut, och leder tankarna till äldre tiders stora kryssningsfartyg på världshaven. Den klassiska däckstolen är utformad med en hög rygg som ger en imponerande god komfort, behagliga armstöd och integrerat benstöd. Rengör möbeln vid behov med en mjuk borste, vatten och ett milt rengöringsmedel. Låt torka. Teaken blir med tiden vackert grå om man inte behandlar den. Om man vill behålla den gyllene tonen behöver man olja in den regelbundet med lämplig träolja. Bör stå under tak eller i ett ouppvärmt rum som tex ett garage eller en källare under vintern.
 • Columbus Solsäng med Vit SunTexture, Teak

  columbus solsäng med vit suntexture, teak
  Columbus solsäng i från Skagerak är en stilren och bekväm säng som lätt går att flytta runt tack vare hjulen.Sängen består av teak som är 100% FSC märkt och mycket tåligt. Tyget är UV resistent och ryggdelen har flera olika lägen för att kunna få bästa komfort.Trät kommer med tiden bli vackert silvergrått. Vill man hellre behålla den varma färgen bör man olja in det regelbundetAtt tänka på: För att få bort smuts och fläckar använd en urvriden trasa med passande rengöringsmedel och torka sen torrt. Förvaras inomhus vintertid, gärna i ett ouppvärmt rum som ex ett garage. Impregnera gärna tyget innan användning.
 • Between Lines Solstol, Teak

  between lines solstol, teak
  Between Lines solstol från Skagerak, design av Stine Wigelt. Ibland behöver man ett par avkopplande stunder under den hektiska dagen. Med denna härliga solstol i teak så kommer du garanterat kunna hitta dessa ögonblick. Med raka former och en låg sitthöjd så kommer du närmare jorden och det stilla runt omkring. Designern hade inspiration av den klassiska Adirondack-stolen som ger en balans mellan Amerikansk robusthet och ett Skandinaviskt uttryck. Rengör möbeln vid behov med en mjuk borste, vatten och ett milt rengöringsmedel. Låt torka. Teaken blir med tiden vackert grå om man inte behandlar den. Om man vill behålla den gyllene tonen behöver man olja in den regelbundet med lämplig träolja. Bör stå under tak eller i ett ouppvärmt rum som tex ett garage eller en källare under vintern.
 • Lily Bänk

  lily bänk
  Lily Bänk från Skagerak designad av Bjarke Ingels Group tillhör en hållbar och nätt liten familj av teakmöbler. Bänken står stadigt på marken men är ändå lätt och luftig i designen med ben i rostfritt stål och en sittdel av kvalitativ teak. Bänken kan också fungera som ett bord till en loungegrupp om man skulle vilja det.Bra att veta: Teak är ett hållbart material tack vare hög andel naturliga oljor vilket gör det mycket resistent mot väder och vind. Rengör vid behov med lämpligt rengöringsmedel och mjuk borste. Skölj av och torka. Teaken blir med tiden vackert silvergrå men önskar man behålla den gyllene färgen bör man olja in regelbundet med passande möbelolja.
 • Reform Bänk Teak/Aluminium, Anthracite Svart

  reform bänk teak/aluminium, anthracite svart
  Reform bänk från Skagerak, formgiven av Louise Hederström. Reformserien består av bord och bänkar där man blandat naturliga material och aluminium i en klassisk design. Trots användandet av tunga material ger bänkarna och bordet ett luftigt intryck. Reform är menat för utomhusbruk och har skåror mellan plankorna för att låta vatten rinna igenom ifall det skulle regna. Teaken blir med tiden vackert grå om man inte behandlar den. Om man vill behålla den gyllene tonen måste man olja in den regelbundet. Bör står under tak eller i ett ouppvärmt rum under vintern.
 • Mojo Lounge Chair, Aluminum / Silver White, Barriere® Panama / Ash, Outdoor Foam

  mojo lounge chair, aluminum / silver white, barriereâ® panama / ash, outdoor foam
 • Mojo Lounge Chair, Aluminum / Silver White, Barriere® Panama / Charcoal, Outdoor Foam

  mojo lounge chair, aluminum / silver white, barriereâ® panama / charcoal, outdoor foam
 • Mojo Table

  mojo table
 • Pantry Module 1

  pantry module 1
 • Pantry Module 2

  pantry module 2
 • Regatta Lounge Table

  regatta lounge table
 • Spira Growth Table

  spira growth table
 • Square Table 35, Teak

  square table 35, teak
 • Square Table 46, Teak

  square table 46, teak
 • Tradition Lounge Chair, Aluminum / Dark Grey, Outdoor Textile / Ash, Quickdry Outdoor Foam

  tradition lounge chair, aluminum / dark grey, outdoor textile / ash, quickdry outdoor foam
 • Tradition Lounge Chair, Aluminum / Dark Grey, Outdoor Textile / Charcoal, Quickdry Outdoor Foam

  tradition lounge chair, aluminum / dark grey, outdoor textile / charcoal, quickdry outdoor foam
 • Tradition Table H27, Teak, Aluminum / Dark Grey

  tradition table h27, teak, aluminum / dark grey
 • Tradition Table H40,5, Teak, Aluminum / Dark Grey

  tradition table h40,5, teak, aluminum / dark grey
 • Virkelyst Chair, Teak, Fossflakes Padding, Outdoor Textile / Ash

  virkelyst chair, teak, fossflakes padding, outdoor textile / ash
 • Virkelyst Chair, Teak, Fossflakes Padding, Outdoor Textile / Charcoal

  virkelyst chair, teak, fossflakes padding, outdoor textile / charcoal
 • Virkelyst Chair, Teak, Fossflakes Padding, Outdoor Textile / White

  virkelyst chair, teak, fossflakes padding, outdoor textile / white
 • Virkelyst Chair, Teak, Fossflakes Padding, Outdoor Textile / Golden Yellow Stripe

  virkelyst chair, teak, fossflakes padding, outdoor textile / golden yellow stripe
 • Virkelyst Chair, Teak, Fossflakes Padding, Outdoor Textile / Sea Blue Stripe

  virkelyst chair, teak, fossflakes padding, outdoor textile / sea blue stripe
 • Bow Side Table, High, Steel / Slate Grey

  bow side table, high, steel / slate grey
 • By Your Side Table, Teak, Aluminum / Hunter Green

  by your side table, teak, aluminum / hunter green
 • By Your Side Table, Teak, Aluminum / Anthracite Black

  by your side table, teak, aluminum / anthracite black
 • By Your Side Table, Teak, Aluminum / Dark Blue

  by your side table, teak, aluminum / dark blue
 • By Your Side Table, Teak, Aluminum / Light Grey

  by your side table, teak, aluminum / light grey
 • Fuori Serving Trolley, Teak, Aluminum / Silver White

  fuori serving trolley, teak, aluminum / silver white
 • Fuori Serving Trolley, Teak, Aluminum / Hunter Green

  fuori serving trolley, teak, aluminum / hunter green
ilead