Möbler
www.mobel.se

Select21 möbler

Nordik är en serie som är flaggskepp för Select21. I serien finns bland annat matbord och soffbord i ask eller ek. Finns i ljust eller mörkt trä och runda former.

Nordik möbelserie från Select21

 • Select21 Nordik Matbord Svart/ - Matbord & Barbord Ask Svart - 123809

  select21 nordik matbord svart/ - matbord & barbord ask svart - 123809
  Nordik matbord från Select21 är ett stilrent och modernt bord med skandinavisk design. Stol i samma serie finns att komplettera med. Bör behandlas med sprayvax kontinuerligt för att skydda bordsskivan mot slitage. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ask från Select21 med stor omsorg.
 • Select21 Nordik Satsbord 2-pack Svart/ - Soffbord Ask Svart - 123817

  select21 nordik satsbord 2-pack svart/ - soffbord ask svart - 123817
  Nordik satsbord i vitoljad ek eller svartbetsad ask från Select21. Ett modernt och enkelt bord med skandinavisk design. Ett lättplacerat bord som passar lika bra som soffbord som sängbord. Nordik satsbord finns i flera utföranden. Vi har valt ut Svart Soffbord i Ask från Select21 med stor omsorg.
 • Select21 Nordik Soffbord Svart/ - Soffbord Ask Svart - 123814

  select21 nordik soffbord svart/ - soffbord ask svart - 123814
  Nordik soffbord i vitoljad ek eller svartlackerad ask från Select21. Ett enkelt och modernt bord med skandinavisk design. Soffbordet finns i fler utföranden. Vi har valt ut Svart Soffbord i Ask från Select21 med stor omsorg.
 • Select21 Nordik Matbord / - Matbord & Barbord Ask Svart

  select21 nordik matbord / - matbord & barbord ask svart
  Nordik matbord är ett stilrent och modernt bord i skandinavisk design. Bordet finns i whitewash ek, svartlackerad ask och i lackerad ek. Serien Nordik från Select 21 omfattar även stolar och soffbord för en sammanhållen inredning. Alla i liknande delikata design som matbordet. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Select21 Nordik Satsbord 2-pack / - Soffbord Ask Svart

  select21 nordik satsbord 2-pack / - soffbord ask svart
  Satsborden från serien Nordik från Select 21 talar samma formspråk som resten av serien – stilrent, skandinaviskt, lättplacerat och vackert. De två borden går att placera inunder varandra eller var för sig. Passar lika bra bredvid soffan som på varsin sida av sängen. Nordik satsbord finns i ask och i ek och levereras omonterat. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Select21 Nordik Soffbord / - Soffbord Ask Svart

  select21 nordik soffbord / - soffbord ask svart
  Nordik soffbord från Select 21, ett klassiskt utformat bord som finns i två utföranden – vit matt lackerad ek och svart ask. Den skandinaviska formgivningen och de gedigna materialen talrar för ett soffbord av hög kvalitet. Stilrent med vackra ytor, passar bra till de flesta möblemang. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.