Möbler
www.mobel.se
Andra varumärken

Select21 möbler

 • Pure 150 mediabänk, vit

  Pure 150 mediabänk från Select21. Pure är modern bänk med raka linjer som är typiskt med i skandinavisk design. Bänken består av två lådor för förvaring och två skjutdörrar med hyllplan innanför. Hyllplanen är justerbara. Denna möbel kommer monterad.
 • Nordik satsbord, svart/ask

  Nordik satsbord i vitoljad ek från Select21. Ett modernt och enkelt bord med skandinavisk design. Ett lättplacerat bord som passarlika bra som soffbord som sängbord. Nordik satsbord finns i flera utföranden.
 • Pure 150 mediabänk, ek

  Pure 150 mediabänk från Select21. Pure är modern bänk med raka linjer som är typiskt med i skandinavisk design. Bänken består av två lådor för förvaring och två skjutdörrar med hyllplan innanför. Hyllplanen är justerbara. Möbelns ram är tillverkad i ek och fronten i vit MDF. Denna möbel kommer monterad.
 • Nordik matbord, svart/ask

  Nordik matbord i vitoljad ek från Select21. En stilrent och modernt bord med skandinavisk design. Stol i samma serie finns att komplettera med.
 • Nordik soffbord, svart/ask

  Nordik soffbord i svartlackerad ask från Select21. Ett enkelt och modernt bord med skandinavisk design. Soffbordet finns i fler utföranden.
 • Nordik soffbord, whitewash ek

  Nordik soffbord i vitoljad ek från Select21. Ett enkelt och modernt bord med skandinavisk design. Soffbordet finns i fler utföranden.
 • Treklöver soffbord, vit/ek

  Treklöver soffbord från Select21. Ett snyggt och stilrent bord med skandinavisk design som har ett spännande formspråk. Bordsskivan är vitlackerad och kanten är fanerade i ek, som blir en dekorativ detalj. Bordet kommer delvis monterad vid leverans.
 • Treklöver soffbord, vit/svart

  Treklöver soffbord från Select21. Ett snyggt och stilrent bord med skandinavisk design som har ett spännande formspråk. Bordsskivan är vitlackerad och kanten är i betas svart ekfaner, som blir en dekorativ detalj. Bordet kommer delvis monterad vid leverans.
 • Base mediabänk 135, svart folie

  Base 135 från Select21. Base är en genomtänkt och smart tv-/hifi-möbelserie som döljer alla dina tekniska prylar bakom svarta glasskivor utan att blockera några fjärrkontrollssignaler. På baksidan finns smarta hål för sladdar så de enkelt kan döljas. Möbeln innehåller två lådor och varje låda har måttet: Bredd: 59 cm, Djup: 33 cm, Höjd: 31 cm. Ovanför varje lådan är ett hyllplan som även är justerbart. Denna möbel kommer omonterad.
 • Base mediabänk 90, svart högblank

  Base 90 från Select21:s mediabänkkollektion. Base är en genomtänkt och smart tv-/hifi-möbelserie som döljer alla dina tekniska prylar bakom svarta glasskivor utan att blockera några fjärrkontrollssignaler. På baksidan finns hål för sladdar. Denna möbel kommer omonterad.
 • Base mediabänk 90, svart folie

  Base 90 från Select21:s mediabänkkollektion. Base är en genomtänkt och smart tv-/hifi-möbelserie som döljer alla dina tekniska prylar bakom svarta glasskivor utan att blockera några fjärrkontrollssignaler. På baksidan finns hål för sladdar. Denna möbel kommer omonterad.
 • Lago mediabänk 120, svart högblank

  Lago 120 från Select21:s mediabänkkollektion. Lago är en stilren och välgjord tv-/hifi-möbelserie med två lådor och två hyllor. På baksidan finns hål för sladdar. Lago mediabänkar finns i storlekarna 120 cm och 178 cm i utförandena valnötsfanr, svart och vit högblank lack. Denna möbel kommer omonterad. Select21 är ett nytt koncept hos Rum21.se. Under Select21 samlar vi möbler som noga valts ut av Rum21 i samarbete med en rad olika leverantörer. Med få mellanhänder köps sortimentet in direkt från fabriker, vilket gör att vi kan erbjuda möbler inom Select21 till en något lägre prislapp. Helt enkelt ett sortiment av genomtänkta, stilrena och välbyggda möbler till attraktiva priser.