Möbler
www.mobel.se

Select21 möbler

Nordik är en serie som är flaggskepp för Select21. I serien finns bland annat matbord och soffbord i ask eller ek. Finns i ljust eller mörkt trä och runda former.

Nordik möbelserie från Select21

 • Select21 Nordik Matbord Svart/ - Matbord & Barbord Ask Svart - 123809

  select21 nordik matbord svart/ - matbord & barbord ask svart - 123809
  Nordik matbord från Select21 är ett stilrent och modernt bord med skandinavisk design. Stol i samma serie finns att komplettera med. Bör behandlas med sprayvax kontinuerligt för att skydda bordsskivan mot slitage. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ask från Select21 med stor omsorg.
 • Select21 Nordik Satsbord 2-pack Svart/ - Soffbord Ask Svart - 123817

  select21 nordik satsbord 2-pack svart/ - soffbord ask svart - 123817
  Nordik satsbord i vitoljad ek eller svartbetsad ask från Select21. Ett modernt och enkelt bord med skandinavisk design. Ett lättplacerat bord som passar lika bra som soffbord som sängbord. Nordik satsbord finns i flera utföranden. Vi har valt ut Svart Soffbord i Ask från Select21 med stor omsorg.
 • Select21 Nordik Matbord / - Matbord & Barbord Ask Svart

  select21 nordik matbord / - matbord & barbord ask svart
  Nordik matbord är ett stilrent och modernt bord i skandinavisk design. Bordet finns i whitewash ek, svartlackerad ask och i lackerad ek. Serien Nordik från Select 21 omfattar även stolar och soffbord för en sammanhållen inredning. Alla i liknande delikata design som matbordet. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Select21 Nordik Satsbord 2-pack / - Soffbord Ask Svart

  select21 nordik satsbord 2-pack / - soffbord ask svart
  Satsborden från serien Nordik från Select 21 talar samma formspråk som resten av serien – stilrent, skandinaviskt, lättplacerat och vackert. De två borden går att placera inunder varandra eller var för sig. Passar lika bra bredvid soffan som på varsin sida av sängen. Nordik satsbord finns i ask och i ek och levereras omonterat. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.