Möbler
www.mobel.se

Se Mattor möbler

 • Brolly Bene Grå 240x340 cm

  brolly bene grå 240x340 cm
  Denna Zen-mönstrade matta i en elegant grå färg är den perfekta kompletteringen till ditt hem. Med sitt avslappnande mönster och neutrala nyans passar den perfekt in i vilket rum som helst och ger&hellip:
 • Cocos Stjärna 45x75 cm

  cocos stjärna 45x75 cm
  Cocos är en vacker dörmatta i färgen beige med svarta detaljer. Texten på mattan är humoristisk där man får ett bra första intrycket av personerna som bor i hemmet. Dörrmattan är slitstark väl&hellip:
 • Rabbit Eco Silver Rund 80 cm

  rabbit eco silver rund 80 cm
  Denna mattan är en superskön matta gjord av konstpäls i färgen silver/ljusgrå. Mattan är gjord av den mjukaste polyester materialet i marknaden så att fötterna får en varm och bekväm plats att&hellip:
 • Moody Bow Beige 200x290 cm

  moody bow beige 200x290 cm
  Moody Bow Beige är en mjuk ryamatta i en stilren beige färg som utstrålar en designfylld och harmonisk känsla i rummet. En kombination av kort- och lång lugg skapar en fluffig båge som ger mönster&hellip:
 • Twisty Storm Kräm 120x170 cm

  twisty storm kräm 120x170 cm
  Twisty är iögonfallande matta i en vacker kräm färg. Denna enfärgade mattan går lätt att inreda med det mesta hemmet då den var varma färgtoner. Mönstret på mattan skapas genom att luggen är&hellip:
 • Moody Flo Beige 160x230 cm

  moody flo beige 160x230 cm
  Moody Flo är en maskinvävd ryamatta i färgen vit som liknar en äkta handvävd ullmatta. Det som skiljer en äkta ullmatta med denna matta är Moody Flo har en skönare textur och ett mjukare underlag.&hellip:
 • Anki Lude Svart 240x340 cm

  anki lude svart 240x340 cm
  Anki är en snygg mönstrad matta i en modern stil. Mattans mönster efterliknar ett konstverk som fångar blicken. Mattan är tvättbar i 30 grader maskintvätt och har en halkfri gummibaksida som gör&hellip:
 • Menlo Touch Grå 80x300 cm

  menlo touch grå 80x300 cm
  Menlo Touch är en silver/grå färgad matta som kommer med ett unikt motiv. Mattan främjar en vacker och elegant stil till rummet. Luggen på mattan är luddfri och har en väldigt skön textur vid beröring.&hellip:
 • Silky kräm 120x170 cm

  silky kräm 120x170 cm
  Silky Kräm ryamatta utstrålar en känsla av modern design och skapar en otrolig mysighetsfaktor i hemmet. Ryamatta i färgen vit/kräm är väldigt trendigt bland designmedvetna heminredare!
 • Tresor Inlove Sand 120x170 cm

  tresor inlove sand 120x170 cm
  En stilig maskinvävd matta med mönster som efterliknar ett konstverk. Färgerna består mestadels av sandfärg/beige med nyanser av ljusgrå, vit och mörkgrå. Mattan utstrålar en känsla av unikhet&hellip:
 • Luster Grå 80x150 cm

  luster grå 80x150 cm
  Luster är en vacker viskosliknande matta som utmärker sig med sin skiftande lyster som ger en känsla av en viskosmatta. Luggen på mattan är väldigt mjuk och skön vid beröring. En matta med viskos-look&hellip:
 • Silky Sand 120x170 cm

  silky sand 120x170 cm
  Silky Sand ryamatta är en mjuk och len beige ryamatta som är perfekt som vardagsrumsmatta eller matta för sovrum. Ryamattan finns i olika färger och i formen rund matta.
 • Rabbit Fur Vit 230x330 cm

  rabbit fur vit 230x330 cm
  En är en superskön matta gjord av konstpäls i färgen vit. Mattan är gjord av den mjukaste polyester materialet i marknaden så att fötterna får en varm och bekväm plats att vila sig på. Mattan&hellip:
 • Apollo Masi Guld Rund 160 cm

  apollo masi guld rund 160 cm
  Apollo Masi Guld är en unik wiltonmatta med lyxiga gulddetaljer som utstrålar en elegant charm runt dess omgivning. Den detaljerade guldfärgen smälter väldigt bra ihop med resterande inredning, vilket&hellip:
 • Alva Vit 160x230 cm

  alva vit 160x230 cm
  Alva är en vit trasmatta i en stilren och elegant design som passar i vardagsrum, sovrum, köket och hallen. Den vita trasmattan är både funktionell och fin!
 • Apollo Masi Silver 160x230 cm

  apollo masi silver 160x230 cm
  Apollo Masi Silver är en otroligt vacker wiltonmatta med en unik design som utstrålar elegans och charm i rummet. Tillverkad av syntetmaterialen polypropen och polyester som är gynnsamt för bland annat&hellip:
 • Camille Beige 160x230 cm

  camille beige 160x230 cm
  En iögonfallande vacker ullmatta i beige färg och sten-liknande mönster i mjuk material som utstrålar design och elegans hemma hos dig. Med ullmattors naturliga motståndskraft mot fläckar och smuts&hellip:
 • Jade Beige 200x290 cm

  jade beige 200x290 cm
  En designfylld ullmatta i mjuk beige färg som utstrålar en mysig, varm och modern känsla i dess omgivning. Ett hållbart val av matta eftersom ullmattor har en naturlig motståndskraft mot smuts och&hellip:
 • Brolly Loop Kräm 240x340 cm

  brolly loop kräm 240x340 cm
  Skapa en fridfull och harmonisk atmosfär i ditt hem med vår eleganta krämfärgade matta. Med sitt zen-inspirerande mönster och harmoniska, moderna utseende blir den en perfekt inredningsdetalj för&hellip:
 • Babylon Leo Beige 80x300 cm

  babylon leo beige 80x300 cm
  Babylon Leo Beige är en modern matta i beige och bruna färgnyanser som kombinerat skapar en stilren och harmonisk färgkombination. En vacker mönstrad matta tillverkad av syntetmaterialet polyester&hellip:
 • Twisty Eric Beige 200x290 cm

  twisty eric beige 200x290 cm
  Skapa en lugn och harmonisk atmosfär i ditt hem med vår eleganta beigea matta med zen-mönster. Denna vackra matta är designad för att skapa en fridfull och avslappnande känsla i ditt rum och ger&hellip:
 • Cat Silver 200x290 cm

  cat silver 200x290 cm
  En enfärgad och tvättbar matta i färgen silver/ljusgrå. Mattan har en mjuk och skön textur som är väldigt lättskött. Luggen är tjock och tät vilket gör mattan till både en bra ljuddämpare&hellip:
 • Therapy Leon Blå 80x300 cm

  therapy leon blå 80x300 cm
  Therapy är en snygg maskinvävd matta i färgen grå med nyanser av vit och blå. Med sina unika mönster av oreda och oordnat ger mattan trots allt signaler av perfektion på ett tillfredsställande&hellip:
 • Ullmatta Välkommen Svart 50x80 cm

  ullmatta välkommen svart 50x80 cm
  En vacker ullmatta i färgen svart med grå detaljer. Texten på mattan är humoristisk där man får ett bra första intrycket av personerna som bor i hemmet. Dörrmattan är slitstark väl anpassad för&hellip:
 • Rabbit Fur Rosa 80x300 cm

  rabbit fur rosa 80x300 cm
  En är en superskön matta gjord av konstpäls i färgen Rosa. Mattan är gjord av den mjukaste polyester materialet i marknaden där fötterna får en varm och bekväm plats att vila sig på. Mattan är&hellip:
 • Rabbit Fur Rosa 80x150 cm

  rabbit fur rosa 80x150 cm
  En är en superskön matta gjord av konstpäls i färgen Rosa. Mattan är gjord av den mjukaste polyester materialet i marknaden där fötterna får en varm och bekväm plats att vila sig på. Mattan är&hellip:
 • Rabbit Fur Mörkgrå Ø Rund 80 cm

  rabbit fur mörkgrå ø rund 80 cm
  En är en superskön matta gjord av konstpäls i färgen Mörkgrå. Mattan är gjord av den mjukaste polyester materialet i marknaden där fötterna får en varm och bekväm plats att vila sig på. Mattan&hellip:
 • Rabbit Fur Vit 80x300 cm

  rabbit fur vit 80x300 cm
  En är en superskön matta gjord av konstpäls i färgen vit. Mattan är gjord av den mjukaste polyester materialet i marknaden så att fötterna får en varm och bekväm plats att vila sig på. Mattan&hellip:
 • Comfy Silver 200x290 cm

  comfy silver 200x290 cm
  En enfärgad och tvättbar matta i färgen silver/grå. Mattan har en mjuk och skön textur som är väldigt lättskött. Luggen är tjock och tät vilket gör mattan till både en bra ljuddämpare och&hellip:
 • Cat Beige Rund 200 cm

  cat beige rund 200 cm
  En enfärgad och tvättbar matta i färgen beige. Mattan har en mjuk och skön textur som är väldigt lättskött. Luggen är tjock och tät vilket gör mattan till både en bra ljuddämpare och en varm&hellip:
 • Cat Svart Rund 200 cm

  cat svart rund 200 cm
  En enfärgad och tvättbar matta i färgen svart. Mattan har en mjuk och skön textur som är väldigt lättskött. Luggen är tjock och tät vilket gör mattan till både en bra ljuddämpare och en varm&hellip:
 • Twisty Spin Mörkbeige 160x230 cm

  twisty spin mörkbeige 160x230 cm
  Denna vackra moderna matta i en tidlös mörkbeige färg är en perfekt kombination av stil och funktionalitet för ditt hem. Med sitt stilrena och eleganta mönster blir den en imponerande detalj som&hellip:
 • Rabbit Eco Mörkgrå 240x340 cm

  rabbit eco mörkgrå 240x340 cm
  Denna mattan är en superskön matta gjord av konstpäls i färgen mörkgrå. Mattan är gjord av den mjukaste polyester materialet i marknaden så att fötterna får en varm och bekväm plats att vila&hellip:
 • Rafty Steel Svart 80x300 cm

  rafty steel svart 80x300 cm
  Rafty Steel är en maskinvävd wiltonmatta som kommer i färgen svart och guld. Mattan har en svart botten vilket gör att fläckar på mattan blir mindre synliga. De glansiga guld detaljerna på mattan&hellip:
 • Rabbit Eco Mörkgrå Rund 200 cm

  rabbit eco mörkgrå rund 200 cm
  Denna mattan är en superskön matta gjord av konstpäls i färgen mörkgrå. Mattan är gjord av den mjukaste polyester materialet i marknaden så att fötterna får en varm och bekväm plats att vila&hellip:
 • Rafty Frame Svart 120x170 cm

  rafty frame svart 120x170 cm
  Rafty är maskinvävd wiltonmatta i färgen svart med en silverfärgad nyans. Mattan är gjord på ett avancerat sätt för att framföra sitt mönster samt har de silverfärgade detaljerna ett lyster&hellip:
 • Talita Spell Grå 80x300 cm

  talita spell grå 80x300 cm
  Denna exklusiva Talita Spell matta är inte bara en visuell fröjd för ögat, utan också OEKO-TEX certifierad för att säkerställa högsta kvalitet och en hälsosam miljö. Med sin sofistikerade stil&hellip:
 • Salt Lake Kräm 80x300 cm

  salt lake kräm 80x300 cm
  Salt lake kräm är en klassik matta med ett vackert motiv. Matta kommer med nyanser av beige vilket gör att mattan går att inreda med det mesta. Denna matta är av det exklusiva slaget då luggen på&hellip:
 • Olivia Igloo Grå 200x290 cm

  olivia igloo grå 200x290 cm
  Olivia Igloo Grå är en mjuk och fin ryamatta med mysigt mönster som skapar en mjuk och avslappnande miljö hemma. Tillverkad av syntetmaterialet polypropylen som är gynnsamt för allergier mot bland&hellip:
 • Silky kräm Rund 120 cm

  silky kräm rund 120 cm
  Silky Kräm ryamatta utstrålar en känsla av modern design och skapar en otrolig mysighetsfaktor i hemmet. Ryamatta i färgen vit/kräm är väldigt trendigt bland designmedvetna heminredare!
 • Silky Sand Rund 120 cm

  silky sand rund 120 cm
  Silky Sand ryamatta är en mjuk och len beige ryamatta som är perfekt som vardagsrumsmatta eller matta för sovrum. Ryamattan finns i olika färger och i formen rund matta.
 • Alva Vit 200x290 cm

  alva vit 200x290 cm
  Alva är en vit trasmatta i en stilren och elegant design som passar i vardagsrum, sovrum, köket och hallen. Den vita trasmattan är både funktionell och fin!
 • Twisty Storm Beige 200x290 cm

  twisty storm beige 200x290 cm
  Twisty är iögonfallande matta i en vacker beige färg. Denna enfärgade mattan går lätt att inreda med det mesta hemmet då den var varma färgtoner. Mönstret på mattan skapas genom att luggen är&hellip:
 • Apollo Masi Silver 80x150 cm

  apollo masi silver 80x150 cm
  Apollo Masi Silver är en otroligt vacker wiltonmatta med en unik design som utstrålar elegans och charm i rummet. Tillverkad av syntetmaterialen polypropen och polyester som är gynnsamt för bland annat&hellip:
 • Apollo Lavo Silver 120x170 cm

  apollo lavo silver 120x170 cm
  Apollo Lavo Silver är en underbar modern wiltonmatta i stilren sten- och marmor-design med silver, grå och vit färgnyans som utstrålar elegans. Apollo Lavo är tillverkad av syntetmaterialen polypropen&hellip:
 • Art Sin Silver 140x200 cm

  art sin silver 140x200 cm
  Skapa en atmosfär av tidlös elegans i ditt hem med vår exklusiva wiltonmatta i silver marmordesign. Denna lyxiga matta är inte bara en visuell fröjd för ögat, utan även OEKO-TEX certifierad för&hellip:
 • Sophistic 24057-957 Beige 80x150 cm

  sophistic 24057-957 beige 80x150 cm
  Sophistic är en vacker maskinvävd matta i färgen grå, vit och beige. Mattan har blommiga mönster som finns med men smälter in i bakgrunden och ger en mer neutral och behaglig känsla. Det luddfria&hellip:
 • Cat Mörkgrå 120x170 cm

  cat mörkgrå 120x170 cm
  En enfärgad och tvättbar matta i färgen mörkgrå. Mattan har en mjuk och skön textur som är väldigt lättskött. Luggen är tjock och tät vilket gör mattan till både en bra ljuddämpare och en&hellip:
 • Cat Svart 80x250 cm

  cat svart 80x250 cm
  En enfärgad och tvättbar matta i färgen svart. Mattan har en mjuk och skön textur som är väldigt lättskött. Luggen är tjock och tät vilket gör mattan till både en bra ljuddämpare och en varm&hellip:
 • Camille Beige 200x290 cm

  camille beige 200x290 cm
  En iögonfallande vacker ullmatta i beige färg och sten-liknande mönster i mjuk material som utstrålar design och elegans hemma hos dig. Med ullmattors naturliga motståndskraft mot fläckar och smuts&hellip:
 • Jade Beige 160x230 cm

  jade beige 160x230 cm
  En designfylld ullmatta i mjuk beige färg som utstrålar en mysig, varm och modern känsla i dess omgivning. Ett hållbart val av matta eftersom ullmattor har en naturlig motståndskraft mot smuts och&hellip:
 • Pamel Ljusgrå 160x230 cm

  pamel ljusgrå 160x230 cm
  En ombonad ullmatta i ljusgrå färg som utstrålar en jordnära, varm och hemtrevlig känsla i dess närvaro. Med en bubblig design kommer dessa bubblor skapa en mysig yta att vila fötterna på. Denna&hellip:
 • Rabbit Fur Mörkgrå 200x290 cm

  rabbit fur mörkgrå 200x290 cm
  En är en superskön matta gjord av konstpäls i färgen Mörkgrå. Mattan är gjord av den mjukaste polyester materialet i marknaden där fötterna får en varm och bekväm plats att vila sig på. Mattan&hellip:
 • Babylon Ornina Beige 80x150 cm

  babylon ornina beige 80x150 cm
  Babylon Ornina Beige är en modern matta i stilren beige färg med växt- och bladmönster som utstrålar en naturnära design i hemmet. Tillverkad av syntetmaterialet polyester som är gynnsamt för allergier&hellip:
 • Moody Logic Vit 200x290 cm

  moody logic vit 200x290 cm
  Moody Logic vit ryamatta är en mjuk och fin matta med en kombination av kort lugg och lång lugg som bildar eleganta mönster som definitivt väcker uppmärksamhet bland gäster. Den vita färgen kombinerat&hellip:
 • Moody Logic Beige 160x230 cm

  moody logic beige 160x230 cm
  Moody Logic beige ryamatta är en mjuk och fin matta med en kombination av kort lugg och lång lugg som bildar eleganta mönster som definitivt väcker uppmärksamhet bland gäster. Färgen kombinerat&hellip:
 • Moody Logic Beige 200x290 cm

  moody logic beige 200x290 cm
  Moody Logic beige ryamatta är en mjuk och fin matta med en kombination av kort lugg och lång lugg som bildar eleganta mönster som definitivt väcker uppmärksamhet bland gäster. Färgen kombinerat&hellip:
 • Babylon Ornina Grå 200x290 cm

  babylon ornina grå 200x290 cm
  Babylon Ornina är en modern matta i stilren grå färg med växt- , träd- och bladmönster som utstrålar en naturnära design i hemmet. Tillverkad av syntetmaterialet polyester som är gynnsamt för&hellip:
 • Rodin Grå 80x150 cm

  rodin grå 80x150 cm
  Rodin är en elegant maskinvävd matta. Färgen består främst av grå med nyanser av vit och mörkgrå. Mönstret kan förknippas med en medaljong samtidigt som den ger en känsla av modernitet. Den&hellip:
 • Art Drift Silver 80x300 cm

  art drift silver 80x300 cm
  En vacker marmorliknande matta i olika nyanser av grå med silverdetaljer. Mattan präglas av rutiga mönster som ger ett inslag av en modern stil. Mattan är maskinvävd och luggen är kortskuren, luddfri&hellip:
 • Babylon Leo Beige 80x150 cm

  babylon leo beige 80x150 cm
  Babylon Leo Beige är en modern matta i beige och bruna färgnyanser som kombinerat skapar en stilren och harmonisk färgkombination. En vacker mönstrad matta tillverkad av syntetmaterialet polyester&hellip:
 • Rabbit Fur Taupe Rund 120 cm

  rabbit fur taupe rund 120 cm
  En superskön matta gjord av konstpäls i färgen taupe/mörkbeige. Mattan är gjord av den mjukaste polyester materialet i marknaden där fötterna får en varm och bekväm plats att vila sig på. Mattan&hellip:
 • Babylon Leo Grå 200x290 cm

  babylon leo grå 200x290 cm
  Babylon Leo Grå är en modern matta i grå och silver färgnyanser som kombinerat skapar en stilren och elegant färgkombination. En vacker mönstrad matta tillverkad av syntetmaterialet polyester som&hellip:
 • Babylon Leo Grå 160x230 cm

  babylon leo grå 160x230 cm
  Babylon Leo Grå är en modern matta i grå och silver färgnyanser som kombinerat skapar en stilren och elegant färgkombination. En vacker mönstrad matta tillverkad av syntetmaterialet polyester som&hellip:
 • Art Meso Guld 80x300 cm

  art meso guld 80x300 cm
  Inspirera ditt hem med denna enastående wiltonmatta med marmordesign och guldaccenter - en perfekt kombination av elegans och lyx! Denna exklusiva matta är inte bara en visuell fröjd för ögat utan&hellip:
 • Rabbit Fur Svart 200x290 cm

  rabbit fur svart 200x290 cm
  En superskön matta gjord av konstpäls i färgen svart. Mattan är gjord av den mjukaste polyester materialet i marknaden där fötterna får en varm och bekväm plats att vila sig på. Mattan är enfärgad&hellip:
 • Twisty Spin Kräm 80x150 cm

  twisty spin kräm 80x150 cm
  Denna vackra moderna matta i en mjuk och elegant krämvit färg är en perfekt kombination av stil och funktionalitet för ditt hem. Med sitt stilrena och tidlösa mönster blir den en imponerande inredningsdetalj&hellip:
 • Babylon Mardo Beige 80x300 cm

  babylon mardo beige 80x300 cm
  Babylon Mardo Beige är en modern matta i stilren beige färg med gren- och trämönster som utstrålar en naturnära design i hemmet. Tillverkad av syntetmaterialet polyester som är gynnsamt för allergier&hellip:
 • Babylon Versace Grå 160x230 cm

  babylon versace grå 160x230 cm
  Babylon Versace Grå är en modern matta i vackra grå färgnyanser som skapar en snygg och stilren närvaro i rummet. En mönstrad matta tillverkad av syntetmaterialet polyester och en stabil jutebaksida&hellip:
 • Twisty Lea Kräm 160x230 cm

  twisty lea kräm 160x230 cm
  Skapa en avslappnad och harmonisk atmosfär i ditt hem med vår krämvita matta. Med sina kvadratiska zen liknande mönster ger denna matta en modern och stilren touch till din inredning.Det fina med mönstret&hellip:
 • Twisty Lea Grå 160x230 cm

  twisty lea grå 160x230 cm
  Skapa en fridfull och modern atmosfär i ditt hem med vår grå matta med kvadratiska zen liknande mönster. Dess harmoniska design ger en känsla av balans och lugn till rummet.Mönstret på mattan är&hellip:
 • Twisty Filip Kräm 240x340 cm

  twisty filip kräm 240x340 cm
  Twisty Filip-mattan är en elegant mönstrad matta i en modern stil. Med sitt samtida mönster och en subtil glans ger denna matta en exklusiv känsla till din inredning.Tillverkad av högkvalitativa syntetmaterial,&hellip:
 • Twisty Top Kräm 80x150 cm

  twisty top kräm 80x150 cm
  Twisty Top-mattan är en snygg mönstrad matta i en modern stil. Dess samtida mönster och subtila lyster ger en elegant touch till din inredning.Tillverkad av syntetmaterial, närmare bestämt polypropen&hellip:
 • Art Meso Guld 160x230 cm

  art meso guld 160x230 cm
  Inspirera ditt hem med denna enastående wiltonmatta med marmordesign och guldaccenter - en perfekt kombination av elegans och lyx! Denna exklusiva matta är inte bara en visuell fröjd för ögat utan&hellip:
 • Rabbit Zen Ljusbeige 200x290 cm

  rabbit zen ljusbeige 200x290 cm
  Rabbit Zen-mattan är en elegant enfärgad fluffig pälsmatta i ljusbeige som ger en ljuvlig och mjuk känsla för dina fötter. Tillverkad av polyester skapar denna fuskpälsmatta det fluffiga utseendet&hellip:
 • Bella Caio Offwhite 200x290 cm

  bella caio offwhite 200x290 cm
  Bella Caio Offwhite Wiltonmatta är en visuell fest med sin oerhört vackra färgnyans, fångar ögat på ett sätt som är svårt att motstå. Utöver sitt estetiska tilltalande är denna matta också&hellip:
 • Rabbit Eco Antracit 240x340 cm

  rabbit eco antracit 240x340 cm
  Rabbit Eco Grå Tvättbar Pälsmatta är en synlig fest för ögonen med sin otroligt vackra färgnyans, fångar blicken på ett sätt som är svårt att motstå. Utöver sitt estetiska tilltalande är&hellip:
 • Twisty Filip Kräm 140x200 cm

  twisty filip kräm 140x200 cm
  Twisty Filip-mattan är en elegant mönstrad matta i en modern stil. Med sitt samtida mönster och en subtil glans ger denna matta en exklusiv känsla till din inredning.Tillverkad av högkvalitativa syntetmaterial,&hellip:
 • Twisty Filip Kräm 160x230 cm

  twisty filip kräm 160x230 cm
  Twisty Filip-mattan är en elegant mönstrad matta i en modern stil. Med sitt samtida mönster och en subtil glans ger denna matta en exklusiv känsla till din inredning.Tillverkad av högkvalitativa syntetmaterial,&hellip:
 • Twisty Filip Kräm 200x290 cm

  twisty filip kräm 200x290 cm
  Twisty Filip-mattan är en elegant mönstrad matta i en modern stil. Med sitt samtida mönster och en subtil glans ger denna matta en exklusiv känsla till din inredning.Tillverkad av högkvalitativa syntetmaterial,&hellip:
 • Twisty Top Kräm 160x230 cm

  twisty top kräm 160x230 cm
  Twisty Top-mattan är en snygg mönstrad matta i en modern stil. Dess samtida mönster och subtila lyster ger en elegant touch till din inredning.Tillverkad av syntetmaterial, närmare bestämt polypropen&hellip:
 • Twisty Top Kräm 200x290 cm

  twisty top kräm 200x290 cm
  Twisty Top-mattan är en snygg mönstrad matta i en modern stil. Dess samtida mönster och subtila lyster ger en elegant touch till din inredning.Tillverkad av syntetmaterial, närmare bestämt polypropen&hellip:
 • Twisty Top Kräm 240x340 cm

  twisty top kräm 240x340 cm
  Twisty Top-mattan är en snygg mönstrad matta i en modern stil. Dess samtida mönster och subtila lyster ger en elegant touch till din inredning.Tillverkad av syntetmaterial, närmare bestämt polypropen&hellip:
 • Twisty Lea Mörkbeige 80x150 cm

  twisty lea mörkbeige 80x150 cm
  Twisty Lea-mattan är en stilfullt mönstrad matta i modern tappning. Dess samtida mönster och subtila lyster ger en lyxig känsla till din inredning.Tillverkad av högkvalitativa syntetmaterial, närmare&hellip:
 • Twisty Lea Mörkbeige 140x200 cm

  twisty lea mörkbeige 140x200 cm
  Twisty Lea-mattan är en stilfullt mönstrad matta i modern tappning. Dess samtida mönster och subtila lyster ger en lyxig känsla till din inredning.Tillverkad av högkvalitativa syntetmaterial, närmare&hellip:
 • Twisty Lea Mörkbeige 160x230 cm

  twisty lea mörkbeige 160x230 cm
  Twisty Lea-mattan är en stilfullt mönstrad matta i modern tappning. Dess samtida mönster och subtila lyster ger en lyxig känsla till din inredning.Tillverkad av högkvalitativa syntetmaterial, närmare&hellip:
 • Twisty Lea Mörkbeige 200x290 cm

  twisty lea mörkbeige 200x290 cm
  Twisty Lea-mattan är en stilfullt mönstrad matta i modern tappning. Dess samtida mönster och subtila lyster ger en lyxig känsla till din inredning.Tillverkad av högkvalitativa syntetmaterial, närmare&hellip:
 • Art Meso Silver 80x150 cm

  art meso silver 80x150 cm
  Denna exklusiva matta är inte bara en visuell fröjd för ögat, utan också OEKO-TEX certifierad för att säkerställa högsta kvalitet och hälsosam miljö. Med sin sofistikerade stil och vackra marmor&hellip:
 • Art Meso Silver 240x340 cm

  art meso silver 240x340 cm
  Denna exklusiva matta är inte bara en visuell fröjd för ögat, utan också OEKO-TEX certifierad för att säkerställa högsta kvalitet och hälsosam miljö. Med sin sofistikerade stil och vackra marmor&hellip:
 • Rabbit Eco Silver 140x200 cm

  rabbit eco silver 140x200 cm
  Denna mattan är en superskön matta gjord av konstpäls i färgen silver/ljusgrå. Mattan är gjord av den mjukaste polyester materialet i marknaden så att fötterna får en varm och bekväm plats att&hellip:
 • Babylon Mardo Beige 80x150 cm

  babylon mardo beige 80x150 cm
  Babylon Mardo Beige är en modern matta i stilren beige färg med gren- och trämönster som utstrålar en naturnära design i hemmet. Tillverkad av syntetmaterialet polyester som är gynnsamt för allergier&hellip:
 • Rabbit Paradise Silver 160x230 cm

  rabbit paradise silver 160x230 cm
  Rabbit Paradise-mattan är en elegant enfärgad fluffig pälsmatta som ger en mysig och mjuk känsla för dina fötter. Tillverkad av polyester skapar denna matta det fluffiga utseendet utan att använda&hellip:
 • Rabbit Paradise Silver 200x290 cm

  rabbit paradise silver 200x290 cm
  Rabbit Paradise-mattan är en elegant enfärgad fluffig pälsmatta som ger en mysig och mjuk känsla för dina fötter. Tillverkad av polyester skapar denna matta det fluffiga utseendet utan att använda&hellip:
 • Rabbit Zen Offwhite 160x230 cm

  rabbit zen offwhite 160x230 cm
  Rabbit Zen-mattan är en stilfull enfärgad fluffig fuskpälsmatta i offwhite, som ger en mjuk och ljuvlig känsla under dina fötter. Tillverkad av polyester skapar denna fuskpäls det fluffiga utseendet&hellip:
 • Rabbit Zen Offwhite 200x290 cm

  rabbit zen offwhite 200x290 cm
  Rabbit Zen-mattan är en stilfull enfärgad fluffig fuskpälsmatta i offwhite, som ger en mjuk och ljuvlig känsla under dina fötter. Tillverkad av polyester skapar denna fuskpäls det fluffiga utseendet&hellip:
 • Rabbit Zen Offwhite 240x340 cm

  rabbit zen offwhite 240x340 cm
  Rabbit Zen-mattan är en stilfull enfärgad fluffig fuskpälsmatta i offwhite, som ger en mjuk och ljuvlig känsla under dina fötter. Tillverkad av polyester skapar denna fuskpäls det fluffiga utseendet&hellip:
 • Rabbit Zen Ljusbeige 160x230 cm

  rabbit zen ljusbeige 160x230 cm
  Rabbit Zen-mattan är en elegant enfärgad fluffig pälsmatta i ljusbeige som ger en ljuvlig och mjuk känsla för dina fötter. Tillverkad av polyester skapar denna fuskpälsmatta det fluffiga utseendet&hellip:
 • Rabbit Zen Ljusbeige 240x340 cm

  rabbit zen ljusbeige 240x340 cm
  Rabbit Zen-mattan är en elegant enfärgad fluffig pälsmatta i ljusbeige som ger en ljuvlig och mjuk känsla för dina fötter. Tillverkad av polyester skapar denna fuskpälsmatta det fluffiga utseendet&hellip:
 • Brolly Bene Beige 280x380 cm

  brolly bene beige 280x380 cm
  Denna vackra Zen-mönstrade matta i en härlig beige färg med ljusa nyanser är det perfekta tillskottet till ditt hem. Med en harmonisk och lugnande design kommer den att skapa en avslappnad atmosfär&hellip:
 • Malmön Vit 60x90 cm

  malmön vit 60x90 cm
  Badmatta i färgen vit som är tvättbar i 30 dagar maskintvätt. Mattan har ett bomullunderlag som är anpassad till golvvärme som de flesta badrummen består av. Mattan absorberar vätskan väldigt&hellip:
 • 3-Dels Set Marmor Vit Dubbel

  3-dels set marmor vit dubbel
  3-Dels Set Marmor Vit Dubbel kommer i en vacker färgnyans. Priset 795,00 kr gör varan prisvärd för den kvalitén den besitter. Vidare har den den en mjuk och skön 100% Bomull material som utformar&hellip:
 • Babylon Ornina Taupe 80x150 cm

  babylon ornina taupe 80x150 cm
 • Babylon Ornina Taupe 80x300 cm

  babylon ornina taupe 80x300 cm
 • Babylon Ornina Taupe 160x230 cm

  babylon ornina taupe 160x230 cm
 • Babylon Ornina Taupe 200x290 cm

  babylon ornina taupe 200x290 cm
 • Brolly Loop Kräm 280x380 cm

  brolly loop kräm 280x380 cm
  Skapa en fridfull och harmonisk atmosfär i ditt hem med vår eleganta krämfärgade matta. Med sitt zen-inspirerande mönster och harmoniska, moderna utseende blir den en perfekt inredningsdetalj för&hellip:
 • Brolly Loop Beige 280x380 cm

  brolly loop beige 280x380 cm
  Skapa en fridfull och harmonisk atmosfär i ditt hem med vår underbara beige matta med zen-inspirerande mönster. Denna vackra matta är perfekt för att skapa en modern inredning med en touch av lugn&hellip:
 • Brolly Curl Kräm 280x380 cm

  brolly curl kräm 280x380 cm
  Brolly Curl är en perfekt blandning av modern design och funktionalitet. Denna ryamatta i offwhite färg visar upp mjuka, harmoniska kurvor, skickligt utformade för att påminna om en lugn japansk zen-trädgård.&hellip:
 • Brolly Bene Grå 280x380 cm

  brolly bene grå 280x380 cm
  Denna Zen-mönstrade matta i en elegant grå färg är den perfekta kompletteringen till ditt hem. Med sitt avslappnande mönster och neutrala nyans passar den perfekt in i vilket rum som helst och ger&hellip:
 • Bella Caio Offwhite 160x230 cm

  bella caio offwhite 160x230 cm
  Bella Caio Offwhite Wiltonmatta är en visuell fest med sin oerhört vackra färgnyans, fångar ögat på ett sätt som är svårt att motstå. Utöver sitt estetiska tilltalande är denna matta också&hellip:
 • Bella Zen Mörkbeige 80x150 cm

  bella zen mörkbeige 80x150 cm
  Bella Zen Mörkbeige Wiltonmatta är en visuell fest med sin oerhört vackra färgnyans, fångar ögat på ett sätt som är svårt att motstå. Utöver sitt estetiska tilltalande är denna matta också&hellip:
 • Bella Zen Mörkbeige 80x300 cm

  bella zen mörkbeige 80x300 cm
  Bella Zen Mörkbeige Wiltonmatta är en visuell fest med sin oerhört vackra färgnyans, fångar ögat på ett sätt som är svårt att motstå. Utöver sitt estetiska tilltalande är denna matta också&hellip:
 • Bella Zen Mörkbeige 200x290 cm

  bella zen mörkbeige 200x290 cm
  Bella Zen Mörkbeige Wiltonmatta är en visuell fest med sin oerhört vackra färgnyans, fångar ögat på ett sätt som är svårt att motstå. Utöver sitt estetiska tilltalande är denna matta också&hellip:
 • Bella Zen Grå 80x150 cm

  bella zen grå 80x150 cm
  Bella Zen Grå Wiltonmatta är en visuell fest med sin oerhört vackra färgnyans, fångar ögat på ett sätt som är svårt att motstå. Utöver sitt estetiska tilltalande är denna matta också ett&hellip:
 • Bella Zen Grå 200x290 cm

  bella zen grå 200x290 cm
  Bella Zen Grå Wiltonmatta är en visuell fest med sin oerhört vackra färgnyans, fångar ögat på ett sätt som är svårt att motstå. Utöver sitt estetiska tilltalande är denna matta också ett&hellip:
 • Bella Zen Offwhite 80x150 cm

  bella zen offwhite 80x150 cm
  Bella Zen Offwhite Wiltonmatta är en visuell fest med sin oerhört vackra färgnyans, fångar ögat på ett sätt som är svårt att motstå. Utöver sitt estetiska tilltalande är denna matta också&hellip:
 • Bella Grazie Greige 200x290 cm

  bella grazie greige 200x290 cm
  Bella Grazie Greige Wiltonmatta är en visuell fest med sin oerhört vackra färgnyans, fångar ögat på ett sätt som är svårt att motstå. Utöver sitt estetiska tilltalande är denna matta också&hellip:
 • Bella Grazie Greige 160x230 cm

  bella grazie greige 160x230 cm
  Bella Grazie Greige Wiltonmatta är en visuell fest med sin oerhört vackra färgnyans, fångar ögat på ett sätt som är svårt att motstå. Utöver sitt estetiska tilltalande är denna matta också&hellip:
 • Bella Japandi Offwhite 160x230 cm

  bella japandi offwhite 160x230 cm
  Bella Japandi Offwhite Wiltonmatta är en visuell fest med sin oerhört vackra färgnyans, fångar ögat på ett sätt som är svårt att motstå. Utöver sitt estetiska tilltalande är denna matta också&hellip:
 • Bella Japandi Offwhite 200x290 cm

  bella japandi offwhite 200x290 cm
  Bella Japandi Offwhite Wiltonmatta är en visuell fest med sin oerhört vackra färgnyans, fångar ögat på ett sätt som är svårt att motstå. Utöver sitt estetiska tilltalande är denna matta också&hellip:
 • Bella Japandi Offwhite 240x340 cm

  bella japandi offwhite 240x340 cm
  Bella Japandi Offwhite Wiltonmatta är en visuell fest med sin oerhört vackra färgnyans, fångar ögat på ett sätt som är svårt att motstå. Utöver sitt estetiska tilltalande är denna matta också&hellip:
 • Bella Japandi Mörkbeige 160x230 cm

  bella japandi mörkbeige 160x230 cm
  Bella Japandi Mörkbeige Wiltonmatta är en visuell fest med sin oerhört vackra färgnyans, fångar ögat på ett sätt som är svårt att motstå. Utöver sitt estetiska tilltalande är denna matta också&hellip:
 • Bella Japandi Mörkbeige 200x290 cm

  bella japandi mörkbeige 200x290 cm
  Bella Japandi Mörkbeige Wiltonmatta är en visuell fest med sin oerhört vackra färgnyans, fångar ögat på ett sätt som är svårt att motstå. Utöver sitt estetiska tilltalande är denna matta också&hellip:
 • Bella Japandi Mörkbeige 240x340 cm

  bella japandi mörkbeige 240x340 cm
  Bella Japandi Mörkbeige Wiltonmatta är en visuell fest med sin oerhört vackra färgnyans, fångar ögat på ett sätt som är svårt att motstå. Utöver sitt estetiska tilltalande är denna matta också&hellip:
 • Soho Lilo Offwhite 160x230 cm

  soho lilo offwhite 160x230 cm
  Soho Lilo Offwhite Wiltonmatta är en visuell fest med sin oerhört vackra färgnyans, fångar ögat på ett sätt som är svårt att motstå. Utöver sitt estetiska tilltalande är denna matta också&hellip:
 • Soho Lilo Offwhite 200x290 cm

  soho lilo offwhite 200x290 cm
  Soho Lilo Offwhite Wiltonmatta är en visuell fest med sin oerhört vackra färgnyans, fångar ögat på ett sätt som är svårt att motstå. Utöver sitt estetiska tilltalande är denna matta också&hellip:
 • Soho Lilo Offwhite 240x340 cm

  soho lilo offwhite 240x340 cm
  Soho Lilo Offwhite Wiltonmatta är en visuell fest med sin oerhört vackra färgnyans, fångar ögat på ett sätt som är svårt att motstå. Utöver sitt estetiska tilltalande är denna matta också&hellip:
 • Tokyo Offwhite 160x230 cm

  tokyo offwhite 160x230 cm
  Tokyo Offwhite Ryamatta är en visuell fest med sin oerhört vackra färgnyans, fångar ögat på ett sätt som är svårt att motstå. Utöver sitt estetiska tilltalande är denna matta också ett prisvärt&hellip:
 • Tokyo Offwhite 200x290 cm

  tokyo offwhite 200x290 cm
  Tokyo Offwhite Ryamatta är en visuell fest med sin oerhört vackra färgnyans, fångar ögat på ett sätt som är svårt att motstå. Utöver sitt estetiska tilltalande är denna matta också ett prisvärt&hellip:
 • Tokyo Offwhite 240x340 cm

  tokyo offwhite 240x340 cm
  Tokyo Offwhite Ryamatta är en visuell fest med sin oerhört vackra färgnyans, fångar ögat på ett sätt som är svårt att motstå. Utöver sitt estetiska tilltalande är denna matta också ett prisvärt&hellip:
 • Brolly Spin Kräm 160x230 cm

  brolly spin kräm 160x230 cm
  Brolly Spin Kräm Ryamatta är en visuell fest med sin oerhört vackra färgnyans, fångar ögat på ett sätt som är svårt att motstå. Utöver sitt estetiska tilltalande är denna matta också ett&hellip:
 • Brolly Spin Kräm 200x290 cm

  brolly spin kräm 200x290 cm
  Brolly Spin Kräm Ryamatta är en visuell fest med sin oerhört vackra färgnyans, fångar ögat på ett sätt som är svårt att motstå. Utöver sitt estetiska tilltalande är denna matta också ett&hellip:
 • Brolly Spin Kräm 240x340 cm

  brolly spin kräm 240x340 cm
  Brolly Spin Kräm Ryamatta är en visuell fest med sin oerhört vackra färgnyans, fångar ögat på ett sätt som är svårt att motstå. Utöver sitt estetiska tilltalande är denna matta också ett&hellip:
 • Brolly Spin Kräm 280x380 cm

  brolly spin kräm 280x380 cm
  Brolly Spin Kräm Ryamatta är en visuell fest med sin oerhört vackra färgnyans, fångar ögat på ett sätt som är svårt att motstå. Utöver sitt estetiska tilltalande är denna matta också ett&hellip:
 • Brolly Lea Kräm 200x290 cm

  brolly lea kräm 200x290 cm
  Brolly Lea Kräm Ryamatta är en visuell fest med sin oerhört vackra färgnyans, fångar ögat på ett sätt som är svårt att motstå. Utöver sitt estetiska tilltalande är denna matta också ett prisvärt&hellip:
 • Brolly Lea Kräm 160x230 cm

  brolly lea kräm 160x230 cm
  Brolly Lea Kräm Ryamatta är en visuell fest med sin oerhört vackra färgnyans, fångar ögat på ett sätt som är svårt att motstå. Utöver sitt estetiska tilltalande är denna matta också ett prisvärt&hellip:
 • Brolly Lea Kräm 280x380 cm

  brolly lea kräm 280x380 cm
  Brolly Lea Kräm Ryamatta är en visuell fest med sin oerhört vackra färgnyans, fångar ögat på ett sätt som är svårt att motstå. Utöver sitt estetiska tilltalande är denna matta också ett prisvärt&hellip:
 • Brolly Lea Kräm 240x340 cm

  brolly lea kräm 240x340 cm
  Brolly Lea Kräm Ryamatta är en visuell fest med sin oerhört vackra färgnyans, fångar ögat på ett sätt som är svårt att motstå. Utöver sitt estetiska tilltalande är denna matta också ett prisvärt&hellip:
 • Rabbit Eco Antracit 80x150 cm

  rabbit eco antracit 80x150 cm
  Rabbit Eco Grå Tvättbar Pälsmatta är en synlig fest för ögonen med sin otroligt vackra färgnyans, fångar blicken på ett sätt som är svårt att motstå. Utöver sitt estetiska tilltalande är&hellip:
 • Rabbit Eco Antracit 80x300 cm

  rabbit eco antracit 80x300 cm
  Rabbit Eco Grå Tvättbar Pälsmatta är en synlig fest för ögonen med sin otroligt vackra färgnyans, fångar blicken på ett sätt som är svårt att motstå. Utöver sitt estetiska tilltalande är&hellip:
 • Rabbit Eco Antracit 120x170 cm

  rabbit eco antracit 120x170 cm
  Rabbit Eco Grå Tvättbar Pälsmatta är en synlig fest för ögonen med sin otroligt vackra färgnyans, fångar blicken på ett sätt som är svårt att motstå. Utöver sitt estetiska tilltalande är&hellip:
 • Rabbit Eco Antracit 140x200 cm

  rabbit eco antracit 140x200 cm
  Rabbit Eco Grå Tvättbar Pälsmatta är en synlig fest för ögonen med sin otroligt vackra färgnyans, fångar blicken på ett sätt som är svårt att motstå. Utöver sitt estetiska tilltalande är&hellip:
 • Rabbit Eco Antracit 160x230 cm

  rabbit eco antracit 160x230 cm
  Rabbit Eco Grå Tvättbar Pälsmatta är en synlig fest för ögonen med sin otroligt vackra färgnyans, fångar blicken på ett sätt som är svårt att motstå. Utöver sitt estetiska tilltalande är&hellip:
 • Rabbit Eco Antracit 200x290 cm

  rabbit eco antracit 200x290 cm
  Rabbit Eco Grå Tvättbar Pälsmatta är en synlig fest för ögonen med sin otroligt vackra färgnyans, fångar blicken på ett sätt som är svårt att motstå. Utöver sitt estetiska tilltalande är&hellip:
 • Rabbit Eco Antracit Rund 80 cm

  rabbit eco antracit rund 80 cm
  Rabbit Eco Grå Tvättbar Pälsmatta är en synlig fest för ögonen med sin otroligt vackra färgnyans, fångar blicken på ett sätt som är svårt att motstå. Utöver sitt estetiska tilltalande är&hellip:
 • Cat Offwhite 50x60 cm & 60x100 cm

  cat offwhite 50x60 cm & 60x100 cm
  Upptäck skönheten i vår fantastiska Cat Offwhite Pälsmatta - en synlig fest för ögonen som fångar blicken med sin otroligt vackra offwhite färgton. Detta exklusiva högkvalitativa tillskott är&hellip:
 • Cat Offwhite 80x150 cm

  cat offwhite 80x150 cm
  Upptäck skönheten i vår fantastiska Cat Offwhite Pälsmatta - en synlig fest för ögonen som fångar blicken med sin otroligt vackra offwhite färgton. Detta exklusiva högkvalitativa tillskott är&hellip:
 • Cat Offwhite 80x250 cm

  cat offwhite 80x250 cm
  Upptäck skönheten i vår fantastiska Cat Offwhite Pälsmatta - en synlig fest för ögonen som fångar blicken med sin otroligt vackra offwhite färgton. Detta exklusiva högkvalitativa tillskott är&hellip:
 • Cat Offwhite 80x300 cm

  cat offwhite 80x300 cm
  Upptäck skönheten i vår fantastiska Cat Offwhite Pälsmatta - en synlig fest för ögonen som fångar blicken med sin otroligt vackra offwhite färgton. Detta exklusiva högkvalitativa tillskott är&hellip:
 • Cat Offwhite 140x200 cm

  cat offwhite 140x200 cm
  Upptäck skönheten i vår fantastiska Cat Offwhite Pälsmatta - en synlig fest för ögonen som fångar blicken med sin otroligt vackra offwhite färgton. Detta exklusiva högkvalitativa tillskott är&hellip:
 • Cat Offwhite 200x290 cm

  cat offwhite 200x290 cm
  Upptäck skönheten i vår fantastiska Cat Offwhite Pälsmatta - en synlig fest för ögonen som fångar blicken med sin otroligt vackra offwhite färgton. Detta exklusiva högkvalitativa tillskott är&hellip:
 • Cat Offwhite 240x340 cm

  cat offwhite 240x340 cm
  Upptäck skönheten i vår fantastiska Cat Offwhite Pälsmatta - en synlig fest för ögonen som fångar blicken med sin otroligt vackra offwhite färgton. Detta exklusiva högkvalitativa tillskott är&hellip:
 • Cat Offwhite Rund 80 cm

  cat offwhite rund 80 cm
  Upptäck skönheten i vår fantastiska Cat Offwhite Pälsmatta - en synlig fest för ögonen som fångar blicken med sin otroligt vackra offwhite färgton. Detta exklusiva högkvalitativa tillskott är&hellip:
 • Cat Offwhite Rund 200 cm

  cat offwhite rund 200 cm
  Upptäck skönheten i vår fantastiska Cat Offwhite Pälsmatta - en synlig fest för ögonen som fångar blicken med sin otroligt vackra offwhite färgton. Detta exklusiva högkvalitativa tillskott är&hellip:
 • Cat Offwhite 160x230 cm

  cat offwhite 160x230 cm
  Upptäck skönheten i vår fantastiska Cat Offwhite Pälsmatta - en synlig fest för ögonen som fångar blicken med sin otroligt vackra offwhite färgton. Detta exklusiva högkvalitativa tillskott är&hellip:
 • Pamel Beige 200x290 cm

  pamel beige 200x290 cm
  En ombonad ullmatta i beige färg som utstrålar en jordnära, varm och hemtrevlig känsla i dess närvaro. Med en bubblig design kommer dessa bubblor skapa en mysig yta att vila fötterna på. Denna enfärgade&hellip:
 • Pamel Ljusgrå 200x290 cm

  pamel ljusgrå 200x290 cm
  En ombonad ullmatta i ljusgrå färg som utstrålar en jordnära, varm och hemtrevlig känsla i dess närvaro. Med en bubblig design kommer dessa bubblor skapa en mysig yta att vila fötterna på. Denna&hellip:
 • Pamel Antracit 200x290 cm

  pamel antracit 200x290 cm
  En ombonad ullmatta i antracit färg som utstrålar en jordnära, varm och hemtrevlig känsla i dess närvaro. Med en bubblig design kommer dessa bubblor skapa en mysig yta att vila fötterna på. Denna&hellip:
 • Ophelina 133x190 cm Natur

  ophelina 133x190 cm natur
  Upptäck skönheten i vår fantastiska Ophelina Natur Flatvävd Matta - en synlig fest för ögonen som fångar blicken med sin otroligt vackra Ophelina Natur Flatvävd Matta färgton. Detta exklusiva&hellip:
 • Ophelina 160x230 cm Natur

  ophelina 160x230 cm natur
  Upptäck skönheten i vår fantastiska Ophelina Natur Flatvävd Matta - en synlig fest för ögonen som fångar blicken med sin otroligt vackra Ophelina Natur Flatvävd Matta färgton. Detta exklusiva&hellip:
 • Ophelina 200x290 cm Natur

  ophelina 200x290 cm natur
  Upptäck skönheten i vår fantastiska Ophelina Natur Flatvävd Matta - en synlig fest för ögonen som fångar blicken med sin otroligt vackra Ophelina Natur Flatvävd Matta färgton. Detta exklusiva&hellip:
 • Ophelina 80x200 cm Natur

  ophelina 80x200 cm natur
  Upptäck skönheten i vår fantastiska Ophelina Natur Flatvävd Matta - en synlig fest för ögonen som fångar blicken med sin otroligt vackra Ophelina Natur Flatvävd Matta färgton. Detta exklusiva&hellip:
 • Ophelina 80x300 cm Natur

  ophelina 80x300 cm natur
  Upptäck skönheten i vår fantastiska Ophelina Natur Flatvävd Matta - en synlig fest för ögonen som fångar blicken med sin otroligt vackra Ophelina Natur Flatvävd Matta färgton. Detta exklusiva&hellip:
 • 3-Dels Set Satin Dubbel Lila

  3-dels set satin dubbel lila
  3-Dels Set Satin Dubbel Lila kommer i en vacker färgnyans. Priset 990,00 kr gör varan prisvärd för den kvalitén den besitter. Vidare har den den en mjuk och skön 100% Bomull material som utformar&hellip:
 • 3-Dels Set Satin Dubbel Ljusgrå

  3-dels set satin dubbel ljusgrå
  3-Dels Set Satin Dubbel Ljusgrå kommer i en vacker färgnyans. Priset 990,00 kr gör varan prisvärd för den kvalitén den besitter. Vidare har den den en mjuk och skön 100% Bomull material som utformar&hellip:
 • 3-Dels Set Garden Gråbeige Dubbel

  3-dels set garden gråbeige dubbel
  3-Dels Set Garden Gråbeige Dubbel kommer i en vacker färgnyans. Priset 795,00 kr gör varan prisvärd för den kvalitén den besitter. Vidare har den den en mjuk och skön 100% Bomull material som utformar&hellip:
 • 3-Dels Set Percale Mörkgrå Dubbel

  3-dels set percale mörkgrå dubbel
  3-Dels Set Percale Mörkgrå Dubbel kommer i en vacker färgnyans. Priset 1 090,00 kr gör varan prisvärd för den kvalitén den besitter. Vidare har den den en mjuk och skön 100% Bomull material som&hellip:
 • 3-Dels Set Percale Blå Dubbel

  3-dels set percale blå dubbel
  3-Dels Set Percale Blå Dubbel kommer i en vacker färgnyans. Priset 1 090,00 kr gör varan prisvärd för den kvalitén den besitter. Vidare har den den en mjuk och skön 100% Bomull material som utformar&hellip:
 • Enzo Badhandduk 90x150 cm Blå

  enzo badhandduk 90x150 cm blå
  Enzo Badhandduk 90x150 cm Blå kommer i en vacker färgnyans. Priset 299,00 kr gör varan prisvärd för den kvalitén den besitter. Vidare har den den en mjuk och skön 100% Bomull material som utformar&hellip:
 • Enzo Badhandduk 90x150 cm Brun

  enzo badhandduk 90x150 cm brun
  Enzo Badhandduk 90x150 cm Brun kommer i en vacker färgnyans. Priset 299,00 kr gör varan prisvärd för den kvalitén den besitter. Vidare har den den en mjuk och skön 100% Bomull material som utformar&hellip:
 • Enzo Badhandduk 90x150 cm Sand

  enzo badhandduk 90x150 cm sand
  Enzo Badhandduk 90x150 cm Sand kommer i en vacker färgnyans. Priset 299,00 kr gör varan prisvärd för den kvalitén den besitter. Vidare har den den en mjuk och skön 100% Bomull material som utformar&hellip:
 • Hotelltäcke 1050g 220x210 cm

  hotelltäcke 1050g 220x210 cm
  Hotelltäcke 1050g 220x210 cm kommer i en vacker färgnyans. Priset 1 345,00 kr gör varan prisvärd för den kvalitén den besitter. Vidare har den den en mjuk och skön Yttertyg 100% Bomull material&hellip:
 • Dubbeltäcke 220x210 cm

  dubbeltäcke 220x210 cm
  Dubbeltäcke 220x210 cm kommer i en vacker färgnyans. Priset 949,00 kr gör varan prisvärd för den kvalitén den besitter. Vidare har den den en mjuk och skön 65% Polyester, 35% Bomull material som&hellip:
 • 3-Dels Set Percale Linne Dubbel

  3-dels set percale linne dubbel
  3-Dels Set Percale Linne Dubbel kommer i en vacker färgnyans. Priset 1 090,00 kr gör varan prisvärd för den kvalitén den besitter. Vidare har den den en mjuk och skön 100% Bomull material som utformar&hellip:
 • Enzo Badhandduk 90x150 cm Grå

  enzo badhandduk 90x150 cm grå
  Enzo Badhandduk 90x150 cm Grå kommer i en vacker färgnyans. Priset 299,00 kr gör varan prisvärd för den kvalitén den besitter. Vidare har den den en mjuk och skön 100% Bomull material som utformar&hellip:
 • Hotellkudde 650g 50x60 cm

  hotellkudde 650g 50x60 cm
  Hotellkudde 650g 50x60 cm kommer i en vacker färgnyans. Priset 349,00 kr gör varan prisvärd för den kvalitén den besitter. Vidare har den den en mjuk och skön Yttertyg 100% Bomull material som utformar&hellip:
 • Dastan Offwhite 250x350 cm

  dastan offwhite 250x350 cm
  Upptäck skönheten i vår fantastiska Dastan Offwhite Ullmatta - en synlig fest för ögonen som fångar blicken med sin otroligt vackra Offwhite färgton. Detta exklusiva högkvalitativa tillskott&hellip:
 • Isadora Offwhite 160x230 cm

  isadora offwhite 160x230 cm
  Upptäck skönheten i vår fantastiska Isadora Offwhite Ullmatta - en synlig fest för ögonen som fångar blicken med sin otroligt vackra Offwhite färgton. Detta exklusiva högkvalitativa tillskott&hellip:
 • Isadora Offwhite 200x290 cm

  isadora offwhite 200x290 cm
  Upptäck skönheten i vår fantastiska Isadora Offwhite Ullmatta - en synlig fest för ögonen som fångar blicken med sin otroligt vackra Offwhite färgton. Detta exklusiva högkvalitativa tillskott&hellip:
 • Dastan Mörkbeige 160x230 cm

  dastan mörkbeige 160x230 cm
  Upptäck skönheten i vår fantastiska Dastan Beige Ullmatta - en synlig fest för ögonen som fångar blicken med sin otroligt vackra Beige färgton. Detta exklusiva högkvalitativa tillskott är inte&hellip:
 • Dastan Mörkbeige 200x290 cm

  dastan mörkbeige 200x290 cm
  Upptäck skönheten i vår fantastiska Dastan Beige Ullmatta - en synlig fest för ögonen som fångar blicken med sin otroligt vackra Beige färgton. Detta exklusiva högkvalitativa tillskott är inte&hellip:
 • Malmön Beige 60x90 cm

  malmön beige 60x90 cm
  Badmatta i färgen beige som är tvättbar i 30 dagar maskintvätt. Mattan har ett bomullunderlag som är anpassad till golvvärme som de flesta badrummen består av. Mattan absorberar väskan väldigt&hellip:
 • Brolly Hill Kräm 240x340 cm

  brolly hill kräm 240x340 cm
  Skapa en harmonisk och avslappnande atmosfär i ditt hem med vår vackra krämfärgade matta. Med sitt zen-inspirerande mönster, som påminner om spår av en kratta på sand, ger den en känsla av lugn&hellip:
 • Gjutjärn 45x75 cm

  gjutjärn 45x75 cm
  Gjutjärn 45x75 cm kommer i en vacker färgnyans. Priset 159,00 kr gör varan prisvärd för den kvalitén den besitter. Vidare har den den en mjuk och skön material som utformar produkten.
 • Gummerad Välkommen Svart/grå 45x75 cm

  gummerad välkommen svart/grå 45x75 cm
  En gummerad matta i färgen svart med grå detaljer. Texten på mattan är humoristisk där man får ett bra första intrycket av personerna som bor i hemmet. Dörrmattan är slitstark väl anpassad för&hellip:
 • Twisty Tigris Beige 140x200 cm

  twisty tigris beige 140x200 cm
  Skapa en lugn och harmonisk atmosfär i ditt hem med vår beige &: krämvita matta. Med sina subtila zen inspirerande mönster ger denna matta en touch av stillhet och modernitet till din inredning.Mönstret&hellip:
 • Cat Silver 240x340 cm

  cat silver 240x340 cm
  En enfärgad och tvättbar matta i färgen silver/ljusgrå. Mattan har en mjuk och skön textur som är väldigt lättskött. Luggen är tjock och tät vilket gör mattan till både en bra ljuddämpare&hellip:
 • Rabbit Eco Offwhite 80x150 cm

  rabbit eco offwhite 80x150 cm
  Denna mattan är en superskön matta gjord av konstpäls i färgen beige. Mattan är gjord av den mjukaste polyester materialet i marknaden så att fötterna får en varm och bekväm plats att vila sig&hellip:
 • Rabbit Eco Offwhite 80x300 cm

  rabbit eco offwhite 80x300 cm
  Denna mattan är en superskön matta gjord av konstpäls i färgen beige. Mattan är gjord av den mjukaste polyester materialet i marknaden så att fötterna får en varm och bekväm plats att vila sig&hellip:
 • Rabbit Eco Offwhite 120x170 cm

  rabbit eco offwhite 120x170 cm
  Denna mattan är en superskön matta gjord av konstpäls i färgen beige. Mattan är gjord av den mjukaste polyester materialet i marknaden så att fötterna får en varm och bekväm plats att vila sig&hellip:
 • Rabbit Eco Offwhite 140x200 cm

  rabbit eco offwhite 140x200 cm
  Denna mattan är en superskön matta gjord av konstpäls i färgen beige. Mattan är gjord av den mjukaste polyester materialet i marknaden så att fötterna får en varm och bekväm plats att vila sig&hellip:
 • Rabbit Eco Offwhite 240x340 cm

  rabbit eco offwhite 240x340 cm
  Denna mattan är en superskön matta gjord av konstpäls i färgen beige. Mattan är gjord av den mjukaste polyester materialet i marknaden så att fötterna får en varm och bekväm plats att vila sig&hellip:
 • Rabbit Eco Offwhite Rund 80 cm

  rabbit eco offwhite rund 80 cm
  Denna mattan är en superskön matta gjord av konstpäls i färgen beige. Mattan är gjord av den mjukaste polyester materialet i marknaden så att fötterna får en varm och bekväm plats att vila sig&hellip:
 • Rabbit Eco Offwhite Rund 120 cm

  rabbit eco offwhite rund 120 cm
  Denna mattan är en superskön matta gjord av konstpäls i färgen beige. Mattan är gjord av den mjukaste polyester materialet i marknaden så att fötterna får en varm och bekväm plats att vila sig&hellip:
 • Rabbit Eco Offwhite Rund 160 cm

  rabbit eco offwhite rund 160 cm
  Denna mattan är en superskön matta gjord av konstpäls i färgen beige. Mattan är gjord av den mjukaste polyester materialet i marknaden så att fötterna får en varm och bekväm plats att vila sig&hellip:
 • Rabbit Eco Offwhite Rund 200 cm

  rabbit eco offwhite rund 200 cm
  Denna mattan är en superskön matta gjord av konstpäls i färgen beige. Mattan är gjord av den mjukaste polyester materialet i marknaden så att fötterna får en varm och bekväm plats att vila sig&hellip:
 • Rabbit Eco Svart 60x100 cm + 50x60 cm

  rabbit eco svart 60x100 cm + 50x60 cm
  Denna mattan är en superskön matta gjord av konstpäls i färgen Svart. Mattan är gjord av den mjukaste polyester materialet i marknaden så att fötterna får en varm och bekväm plats att vila sig&hellip:
 • Rabbit Eco Svart 80x150 cm

  rabbit eco svart 80x150 cm
  Denna mattan är en superskön matta gjord av konstpäls i färgen Svart. Mattan är gjord av den mjukaste polyester materialet i marknaden så att fötterna får en varm och bekväm plats att vila sig&hellip:
 • Rabbit Eco Svart 80x300 cm

  rabbit eco svart 80x300 cm
  Denna mattan är en superskön matta gjord av konstpäls i färgen Svart. Mattan är gjord av den mjukaste polyester materialet i marknaden så att fötterna får en varm och bekväm plats att vila sig&hellip:
 • Rabbit Eco Svart 120x170 cm

  rabbit eco svart 120x170 cm
  Denna mattan är en superskön matta gjord av konstpäls i färgen Svart. Mattan är gjord av den mjukaste polyester materialet i marknaden så att fötterna får en varm och bekväm plats att vila sig&hellip: