Möbler
www.mobel.se

Scherlin möbler

 • Scherlin Hatthylla 5 /aluminium - Hatthyllor Ek Vit

  scherlin hatthylla 5 /aluminium - hatthyllor ek vit
  Hallhylla 5 från Scherlin. En liten och stilren hatthylla med ett hyllplan och plats för galgar, perfekt för de minsta av hallar. Hatthyllan är tillverkad av ek och finns i tre utföranden; svart, vit och klarlackerad ek. Shoppa Hatthyllor och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Scherlin Sidobord 12 Mässing/röd - Sidobord & Avlastningsbord Svart

  scherlin sidobord 12 mässing/röd - sidobord & avlastningsbord svart
  Designern Ulf Scherlin eftersträvar alltid den högsta möjliga kvalitén kombinerat med goda funktioner. Sidobordet har en bordsskiva i svart laminat och ett rött underrede med snygga mässingdetaljer. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Scherlin Soffbord 11 - Soffbord Marmor Vit

  scherlin soffbord 11 - soffbord marmor vit
  Soffbord 11 från Scherlin är ett vackert bord med exklusiva materialval. Ramen är tillverkad av vitlackerad metall, med bottenskiva av mässing och toppskiva av marmor. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Scherlin Skohylla 11 - Skohyllor Vit

  scherlin skohylla 11 - skohyllor vit
  Skohylla 11 från Scherlin är en stilren och modern skohylla tillverkad av vitlackerat stål och zink. Med sina raka linjer och enkla materialval passar den in i de flesta inredningsmiljöer. Fästes direkt på väggen vilket ger ett avskalat utseende i hallen samtidigt som det underlättar för städning av golvet. Passar utmärkt tillsammans med Hallhylla 11 från Scherlin. Shoppa Skohyllor och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Scherlin Bänk 6 90 Cm - Bänkar Ek

  scherlin bänk 6 90 cm - bänkar ek
  Bänk 6, en smart sittbänk med förvaring från Scherlin. Bänken är tillverkad av oljad ek och har en sits av läder. Med sina tre lådor passar den lika bra i hallen som i sovrummet eller köket. Finns även med en längd om 120 centimeter. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Scherlin Sidobord Marmor/mässing - Sidobord & Avlastningsbord Vit

  scherlin sidobord marmor/mässing - sidobord & avlastningsbord vit
  Detta är ett charmigt sidobord med en enastående design av Scherlin. Bordet kan användas på flera olika sätt men är också en snygg möbel i sin enkelhet. Ramen är i vitlackerad metall med en bottenskiva i mässing och en toppskiva i marmor. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Scherlin Soffbord 12 - Soffbord Laminat Svart

  scherlin soffbord 12 - soffbord laminat svart
  Soffbord 12 från Scherlin är ett elegant soffbord med vackra mässingsdetaljer som framhävs av en svart laminatskiva och svartlackerade stålben. Formgivaren Ulf Scherlin eftersträvar alltid hög kvalitet med form och funktion som ledord. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Scherlin Sängbord 2 - Sängbord Mdf Vit

  scherlin sängbord 2 - sängbord mdf vit
  Sängbord 2 från Scherlin, formgivet av Ulf Scherlin. Ett sängbord med raka linjer och praktiska materialval som gör det lätt att möblera och anpassa till olika inredningsstilar. Sängbordet har en låda för förvaring. Finns i oljad ek och vitlackad MDF. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Scherlin Sängbord 2 - Sängbord Ek

  scherlin sängbord 2 - sängbord ek
  Sängbord 2 från Scherlin, formgivet av Ulf Scherlin. Ett sängbord med raka linjer och praktiska materialval som gör det lätt att möblera och anpassa till olika inredningsstilar. Sängbordet har en låda för förvaring. Finns i oljad ek och vitlackad MDF. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Scherlin Bänk 11 Stål/ Beige Läder - Bänkar Mässing Vit

  scherlin bänk 11 stål/ beige läder - bänkar mässing vit
  En modern och elegant bänk från Scherlin. Bänken har en ram i vitlackerat stål, bottenplatta i mässing och en sits i exklusivt läder. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Scherlin Bänk 6 120 Cm - Bänkar Läder Vit

  scherlin bänk 6 120 cm - bänkar läder vit
  Bänk 6, en smart sittbänk med förvaring från Scherlin. Bänken är tillverkad av oljad ek eller vitlackad MDF och har en sits av läder. Med sina fyra lådor passar den lika bra i hallen som i sovrummet eller köket. Finns även med en längd om 90 centimeter. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Scherlin Hatthylla 4 /aluminium - Hatthyllor Ek

  scherlin hatthylla 4 /aluminium - hatthyllor ek
  En stilren hatthylla i ek och aluminium. Hyllan håller hög kvalité in i minsta detalj, något som kännetecknar Scherlins möbler. Det finns även en matchande skohylla att komplettera med. Shoppa Hatthyllor och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Scherlin Bänk 6 120 Cm Oljad /läder - Bänkar Ek

  scherlin bänk 6 120 cm oljad /läder - bänkar ek
  Bänk 6, en smart sittbänk med förvaring från Scherlin. Bänken är tillverkad av oljad ek eller vitlackad MDF och har en sits av läder. Med sina fyra lådor passar den lika bra i hallen som i sovrummet eller köket. Finns även med en längd om 90 centimeter. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Scherlin Skohylla 5 /aluminium - Hatthyllor Ek

  scherlin skohylla 5 /aluminium - hatthyllor ek
  En stilren hatthylla i ek och aluminium. Det finns även en matchande skohylla att komplettera med. Shoppa Hatthyllor och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Scherlin Hatthylla 5 /aluminium - Hatthyllor Ek Svart

  scherlin hatthylla 5 /aluminium - hatthyllor ek svart
  Hallhylla 5 från Scherlin. En liten och stilren hatthylla med ett hyllplan och plats för galgar, perfekt för de minsta av hallar. Hatthyllan är tillverkad av ek och finns i tre utföranden; svart, vit och klarlackerad ek. Shoppa Hatthyllor och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Scherlin Hatthylla 5 /aluminium - Hatthyllor Ek

  scherlin hatthylla 5 /aluminium - hatthyllor ek
  Hallhylla 5 från Scherlin. En liten och stilren hatthylla med ett hyllplan och plats för galgar, perfekt för de minsta av hallar. Hatthyllan är tillverkad av ek och finns i tre utföranden; svart, vit och klarlackerad ek. Shoppa Hatthyllor och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Scherlin Hallhylla 11 - Hatthyllor Stål Vit

  scherlin hallhylla 11 - hatthyllor stål vit
  Hallhylla 11 från Scherlin. En stilren hatthylla av modern och enkel design, tillverkad av vitlackerat stål och zink. Shoppa Hatthyllor och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Scherlin Hallhylla 7 /aluminium - Hatthyllor Ek Vit

  scherlin hallhylla 7 /aluminium - hatthyllor ek vit
  Hallhylla 7 från Scherlin. En stilren hatthylla av vitlackerad ek och krokar av aluminium. En hylla som håller Scherlins höga kvalitet rakt igenom. Shoppa Hatthyllor och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.