Möbler
www.mobel.se

Ruth & Joanna möbler

Susanne Lundberg grundade möbelmärket Ruth & Joanna 2012. Hon hade varit aktiv som inredningsbloggare och stylist i flera år och kände att hon ville skapa sina egna möbler. Namnet är uppkallat efter hennes farmor Ruth och mormor Joanna.

Ruth & Joannas möbler är ett möte mellan maximalistiska material och minimalistisk design. Kombinationen av olika material genomsyrar möbelserierna. Susanne väljer ofta att kombinera ihop glas, trä, mässing, marmor och sammet.

Ruth and Joanna möbelsortiment online

 • Three set table - satsbord mässing

  three set table - satsbord mässing
  Three set table satsbord tillverkat av rostfritt stål i polerad mässing med skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta satsbord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat.Stort bord: L: 60 x B: 60 x H: 45 cmLitet bord: L: 27 x B: 54 x H: 40 cm
 • Delano dagbädd soft almond

  delano dagbädd soft almond
  Delano är en stilren schäslong av mandelfärgat sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • Delano dagbädd olive mässing

  delano dagbädd olive mässing
  Delano är en stilren schäslong av olivgrönt sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • Bonham dagbädd midnight blue/mässing

  bonham dagbädd midnight blue/mässing
  Bonham dagbädd är en vacker schäslong av mörkblått sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • Three set table - satsbord mässing

  three set table - satsbord mässing
  Three set table satsbord tillverkat av rostfritt stål i polerad mässing med skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta satsbord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat.Stort bord: L: 100 x B: 100 x H: 45 cmLitet bord: L: 47 x B: 94 x H: 40 cm
 • Three set table - satsbord krom hög

  three set table - satsbord krom hög
  Three set table satsbord tillverkat av rostfritt stål i kromplätering med skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta satsbord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat.Stort bord: L: 60 x B: 60 x H: 45 cm Litet bord: L: 27 x B: 54 x H: 40 cm 
 • Bonham dagbädd amazon green/svart

  bonham dagbädd amazon green/svart
  Bonham dagbädd är en vacker schäslong av grönt sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • Trinity soffbord london stone

  trinity soffbord london stone
  Soffbordet Trinity är ett exklusivt stenbord i marmor. Trinitys bas är tre sammanfogande bordsben som på ett stilfullt sätt bär upp den runda bordskivan i sten. Soffbordet i färgen london stone är marmorerat i grått och vitt med lite inslag av brunt. 
 • Bonham dagbädd blue steel/mässing

  bonham dagbädd blue steel/mässing
  Bonham bäddsäng är en vacker schäslong av gråblått sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • Big Square soffbord mässing

  big square soffbord mässing
  Soffbord tillverkat av rotfritt stål med en plädering i polerad mässing och skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta soffbord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat.Ruth & Joanna grundades år 2012 med ambitionen att bidra med något nytt till den skandinaviska möbelscenen. Åtta år senare, så är varumärket en betydande trendsättare med ett brett sortiment av tidlösa soffbord, detaljer och stoppmöbler.
 • Bonham soffa 3-sits sangria/mässing

  bonham soffa 3-sits sangria/mässing
  Bonham Soffa med mässingsben är en mörkröd elegant 3-sits soffa av sammetstyg. Fyllningen består av dun och kallskum. Bonaham finns i ett flertal färger och ben finns i svart eller mässingsfinish.
 • Bonham dagbädd huckleberry/mässing

  bonham dagbädd huckleberry/mässing
  Bonham sängbädd är en vacker schäslong av dovt lila sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • Delano dagbädd rosewater

  delano dagbädd rosewater
  Delano är en stilren schäslong av rosa sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • Bonham dagbädd ivory/mässing

  bonham dagbädd ivory/mässing
  Bonham dagbädd är en vacker schäslong av benvitt sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • Bonham dagbädd dorian grey/mässing

  bonham dagbädd dorian grey/mässing
  Bonham dagbädd är en vacker schäslong av grått sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • Mercer soffbord valnöt

  mercer soffbord valnöt
  Mercer soffbord från Ruth & Johanna i en modern och elegant design. Bordet är tillverkat av MDF täckt i valnötfanér med snygga detaljer av metall i mässing finish. 
 • Bonham dagbädd huckleberry/svart

  bonham dagbädd huckleberry/svart
  Bonham sängbädd är en vacker schäslong av dovt lila sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • Delano soffbord kvadrat valnöt

  delano soffbord kvadrat valnöt
  Delano soffbord från Ruth & Johanna i en elegant och minimalistisk design med spännande materialmix av skiva i marmor, stomme i valnötfanér och detalj på botten av rostfritt stål med polerad mässing finish.
 • Bonham dagbädd blue steel/svart

  bonham dagbädd blue steel/svart
  Bonham bäddsäng är en vacker schäslong av gråblått sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • Bonham dagbädd ivory/svart

  bonham dagbädd ivory/svart
  Bonham dagbädd är en vacker schäslong av benvitt sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • Delano soffbord rund valnöt

  delano soffbord rund valnöt
  Delano soffbord från Ruth & Johanna i en elegant och minimalistisk design med spännande materialmix av skiva i marmor, stomme i valnötfanér och detalj på botten av rostfritt stål med polerad mässing finish.
 • Three set table - satsbord krom låg

  three set table - satsbord krom låg
  Three set table satsbord tillverkat av rostfritt stål i kromplätering med skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta satsbord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat.Stort bord: L: 100 x B: 100 x H: 45 cmLitet bord: L: 47 x B: 94 x H: 40 cm
 • Wing soffbord mässing

  wing soffbord mässing
  Wing soffbord tillverkat av rostfritt stål med polerad mässing och skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta soffbord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat.
 • Sphere soffbord mässing

  sphere soffbord mässing
  Sphere soffbord från Ruth & Joanna har en ren design och tack vare sin runda form kan den mjuka de raka linjerna som dominerar de flesta rummen. Detta bord har en elegant stomme av rostfritt stål i polerad mässing, gjord för hand i Sverige. Bordsskivan är tillverkad i härdat glas.
 • Bonham dagbädd indigo/mässing

  bonham dagbädd indigo/mässing
  Bonham dagsbädd är en vacker schäslong av indigo blått sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • Bonham soffa 3-sits oatmeal/mässing

  bonham soffa 3-sits oatmeal/mässing
  Bonham Soffa är en beige elegant 3-sits soffa av sammetstyg. Fyllningen består av dun och kallskum. Bonaham finns i ett flertal färger och ben finns i svart eller mässingsfinish.
 • Delano dagbädd black pearl

  delano dagbädd black pearl
  Delano är en stilren schäslong av svart sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • Fleur sidobord krom

  fleur sidobord krom
  Fleur sidobord tillverkat av rostfritt stål med en plätering i krom och skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta sidobord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat.
 • Layer sidobord mässing spegelglas

  layer sidobord mässing spegelglas
  Layer Table är det perfekta sidobordet tack vare dess nätta storlek och form. Bordet är uppbyggt i tre lager av spegelglas. Perfekt att placera bredvid din soffa, din säng eller som ett bord för dina bästa flaskor och dryckesglas.
 • Cube soffbord athen stone

  cube soffbord athen stone
  Ett vackert soffbord i kubistisk form. Kuben gör sig perfekt som soffbord. Stenen väljs ut och sätts tillsammans för hand för att skapa ett så vackert bord som möjligt. Bordet är tidlöst, stilrent och passar fint i de flesta hem och förhöjer intrycket utav rummet den placeras i.Cube i färgen athen stone har ett unikt handarbetat mönster längs med sidorna.
 • Fleur sidobord mässing

  fleur sidobord mässing
  Fleur sidobord tillverkat av rostfritt stål med en plätering i mässing och skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta sidobord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara modernt.Ruth & Joanna grundades år 2012 med ambitionen att bidra med något nytt till den skandinaviska möbelscenen. Tio år senare, så är varumärket en betydande trendsättare med ett brett sortiment av tidlösa soffbord, detaljer och stoppmöbler.
 • Fiona bänk amazon green

  fiona bänk amazon green
  Bänken Fiona är perfekt som extra sittplats i hallen, sov- eller vardagsrummet. Fiona är en vacker olivgrön bänk som skapar tidlös harmoni och lugn samtidigt som den skänker elegans och komfort. . Det är rostfritt stål med en polerad finish i mässing som bär upp denna bekväma bänk. 
 • Layer sidobord svart krom

  layer sidobord svart krom
  Layer sidobord tillverkat av rostfritt stål med en plätering i svart krom och skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta sidobord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat.
 • Delano sidobord kvadrat valnöt

  delano sidobord kvadrat valnöt
  Delano sidobord från Ruth & Johanna i en elegant och minimalistisk design med spännande materialmix av skiva i marmor, stomme i valnötfanér och detalj på botten av rostfritt stål med polerad mässing finish.
 • Sphere soffbord krom

  sphere soffbord krom
  Sphere soffbord har en ren design och tack vare sin runda form kan den mjuka de raka linjerna som dominerar de flesta rummen. Detta bord har en elegant krompläterad yta, gjord för hand i Sverige. Bordsskivan är tillverkad i härdat glas.
 • Wing soffbord mässing

  wing soffbord mässing
  Wing soffbord tillverkat av rostfritt stål med polerad mässing och skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta soffbord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat.
 • Bonham dagbädd dorian grey/svart

  bonham dagbädd dorian grey/svart
  Bonham dagbädd är en vacker schäslong av grått sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • Bonham dagbädd amazon green/mässing

  bonham dagbädd amazon green/mässing
  Bonham dagbädd är en vacker schäslong av grönt sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • Bonham soffa 3-sits oatmeal/svart

  bonham soffa 3-sits oatmeal/svart
  Bonham Soffa är en beige elegant 3-sits soffa av sammetstyg. Fyllningen består av dun och kallskum. Bonaham finns i ett flertal färger och ben finns i svart eller mässingsfinish.
 • Bonham soffa 3-sits ivory/svart

  bonham soffa 3-sits ivory/svart
  Bonham Soffa är en elegant 3-sits soffa av benvitt sammetstyg. Fyllningen består av dun och kallskum. Bonaham finns i ett flertal färger och ben finns i svart eller mässingsfinish.
 • Three set table - soffbord svart krom hög

  three set table - soffbord svart krom hög
  Three set table satsbord tillverkat av rostfritt stål i svart kromplätering med skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta satsbord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat.Stort bord: L: 60 x B: 60 x H: 45 cmLitet bord: L: 27 x B: 54 x H: 40 cm
 • Quebec sidobord grön

  quebec sidobord grön
  Quebec sidobord från Ruth & Johanna i en tidlös elegant och minimalistisk design med spännande materialmix av marmor, rostfritt stål och borstad mässing finish.
 • Big Square soffbord krom

  big square soffbord krom
  Soffbord tillverkat av rostfritt stål med en plätering i krom och skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta soffbord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat.
 • Quebec soffbord grön

  quebec soffbord grön
  Quebec soffbord tillverkat av rostfritt stål med borstad mässing på en stadig marmorkloss och skiva av härdat klarglas.Glasskiva: L 100 x B 100 x H 38 cm. Tjocklek 1 cm.Marmor: L 60 x B 60 x H 37 cm.
 • Big Square soffbord mässing

  big square soffbord mässing
  Soffbord tillverkat av rostfritt stål med en plädering i polerad mässing och skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta soffbord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat. Ruth & Joanna grundades år 2012 med ambitionen att bidra med något nytt till den skandinaviska möbelscenen. Åtta år senare, så är varumärket en betydande trendsättare med ett brett sortiment av tidlösa soffbord, detaljer och stoppmöbler.
 • Fleur sidobord

  fleur sidobord
  Fleur Table har en snygg, funktionell design i klassiska materialval där mässing möter klarglas. Stilrent och elegant på samma gång. Fint att placera en vacker lampa på bredvid din soffa, eller som ett sängbord i sovrummet. 
 • Mercer soffa black pearl

  mercer soffa black pearl
  Mercer soffa är en modern 3-sits soffa i svart sammetstyg med en generös bredd och skön komfort. Till soffan ingår sex fjäderfyllda kuddar. Soffans stomme är gjord av trä och sitsen består av en skumkärna omgiven av en miljövänlig blandning av dun och fjädrar. Soffan har en avtagbar klädsel. Soffbenen är av rostfritt stål med en svartlackerad finish.
 • Mercer soffa rost

  mercer soffa rost
  Mercer soffa är en modern 3-sits soffa i rostfärgat sammetstyg med en generös bredd och skön komfort. Till soffan ingår sex fjäderfyllda kuddar. Soffans stomme är gjord av trä och sitsen består av en skumkärna omgiven av en miljövänlig blandning av dun och fjädrar. Soffan har en avtagbar klädsel. Soffbenen är av rostfritt stål med en svartlackerad finish.
 • Mercer soffa linen

  mercer soffa linen
  Mercer soffa är en modern 3-sits soffa i grått linne/viskostyg med en generös bredd och skön komfort. Till soffan ingår sex fjäderfyllda kuddar. Soffans stomme är gjord av trä och sitsen består av en skumkärna omgiven av en miljövänlig blandning av dun och fjädrar. Soffan har en avtagbar klädsel. Soffbenen är av rostfritt stål med en svartlackerad finish.
 • Bonham soffa 3-sits sangria/svart

  bonham soffa 3-sits sangria/svart
  Bonham Soffa med svarta ben är en mörkröd elegant 3-sits soffa av sammetstyg. Fyllningen består av dun och kallskum. Bonaham finns i ett flertal färger och ben finns i svart eller mässingsfinish.
 • Bonham soffa 3-sits huckleberry/mässing

  bonham soffa 3-sits huckleberry/mässing
  Bonham Soffa är en elegant 3-sits soffa av dovt lila sammetstyg. Fyllningen består av dun och kallskum. Bonaham finns i ett flertal färger och ben finns i svart eller mässingsfinish.
 • Quebec soffbord vit

  quebec soffbord vit
  Quebec soffbord tillverkat av rostfritt stål med borstad mässing på en stadig marmorkloss och skiva av härdat klarglas.Glasskiva: L 100 x B 100 x H 38 cm. Tjocklek 1 cm.Marmor: L 60 x B 60 x H 37 cm.
 • Wing soffbord svart krom

  wing soffbord svart krom
  Wing soffbord tillverkat av rostfritt stål med en plätering i svart krom och skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta soffbord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat.
 • Wing soffbord krom

  wing soffbord krom
  Soffbord tillverkat av rostfritt stål med en plätering i krom och skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta soffbord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat.
 • Bonham soffa 3-sits ivory/mässing

  bonham soffa 3-sits ivory/mässing
  Bonham Soffa är en elegant 3-sits soffa av benvitt sammetstyg. Fyllningen består av dun och kallskum. Bonaham finns i ett flertal färger och ben finns i svart eller mässingsfinish.
 • Bonham dagbädd midnight blue/svart

  bonham dagbädd midnight blue/svart
  Bonham är en vacker schäslong av mörkblått sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • Bonham soffa 3-sits amazon green/mässing

  bonham soffa 3-sits amazon green/mässing
  Bonham Soffa är en elegant 3-sits soffa av grönt sammetstyg. Fyllningen består av dun och kallskum. Bonaham finns i ett flertal färger och ben finns i svart eller mässingsfinish.
 • Bonham soffa 3-sits amazon green/svart

  bonham soffa 3-sits amazon green/svart
  Bonham Soffa är en elegant 3-sits soffa av grönt sammetstyg. Fyllningen består av dun och kallskum. Bonaham finns i ett flertal färger och ben finns i svart eller mässingsfinish.
 • Erin sidobord svart

  erin sidobord svart
  Erin sidobord från Ruth & Johanna i en elegant och praktisk design med utdragbar låda. Bordet är tillverkat av en spännande materialmix av marmorskivor, låda av valnötsfanér och benställning av rostfritt stål med svart finish. Fint att placera bredvid din soffa eller som ett sängbord i sovrummet.
 • Mercer soffa rost OUTLET

  mercer soffa rost outlet
  Mercer soffa är en modern 3-sits soffa i rostfärgat sammetstyg med en generös bredd och skön komfort. Till soffan ingår sex fjäderfyllda kuddar. Soffans stomme är gjord av trä och sitsen består av en skumkärna omgiven av en miljövänlig blandning av dun och fjädrar. Soffan har en avtagbar klädsel. Soffbenen är av rostfritt stål med en svartlackerad finish.
 • Cube soffbord london stone

  cube soffbord london stone
  Ett vackert soffbord i kubistisk form. Kuben gör sig perfekt som soffbord. Stenen väljs ut och sätts tillsammans för hand för att skapa ett så vackert bord som möjligt. Bordet är tidlöst, stilrent och passar fint i de flesta hem och förhöjer intrycket utav rummet den placeras i. Cube i färgen london stone har en slät marmoryta.
 • Trinity soffbord black marble

  trinity soffbord black marble
  Soffbordet Trinity är ett exklusivt stenbord i marmor. Trinitys bas är tre sammanfogande bordsben som på ett stilfullt sätt bär upp den runda bordskivan i sten. Soffbordet i black marble är marmorerat i svart med lite inslag av vitt.
 • Trinity soffbord athen stone

  trinity soffbord athen stone
  Soffbordet Trinity är ett exklusivt stenbord i marmor. Trinitys bas är tre sammanfogande bordsben som på ett stilfullt sätt bär upp den runda bordskivan i sten. Soffbordet i färgen athen stone är marmorerat i beige med inslag av lite vitt.
 • Erin sidobord mässing/valnöt

  erin sidobord mässing/valnöt
  Erin sidobord från Ruth & Johanna i en elegant och praktisk design med utdragbar låda. Bordet är tillverkat av en spännande materialmix av marmorskivor, låda av valnötsfanér och benställning av rostfritt stål med borstad mässingfinish. Fint att placera bredvid din soffa eller som ett sängbord i sovrummet.
 • Erin sidobord mässing/ek

  erin sidobord mässing/ek
  Erin sidobord från Ruth & Johanna i en elegant och praktisk design med utdragbar låda. Bordet är tillverkat av en spännande materialmix av marmorskivor, låda av ek och benställning av rostfritt stål med borstad mässingsfinish. Fint att placera bredvid din soffa eller som ett sängbord i sovrummet.
 • Erin sidobord

  erin sidobord
  Erin sidobord från Ruth & Johanna i en elegant och praktisk design med utdragbar låda. Bordet är tillverkat av en spännande materialmix av marmorskivor, låda av ek och benställning av rostfritt stål med svart finish. Fint att placera bredvid din soffa eller som ett sängbord i sovrummet.
 • Ozo soffbord mässing

  ozo soffbord mässing
  Runt soffbord med minimalistisk design och bordskiva i härdat klarglas. Ozo har en elegant stomme av rostfritt stål i polerad mässing. Trots storleken känns soffbordet både luftigt och nätt tack vare sitt stilrena utseende.
 • Ozo soffbord svart

  ozo soffbord svart
  Runt soffbord med minimalistisk design och bordskiva i härdat klarglas. Ozo har en elegant stomme i matt svart.Trots storleken känns soffbordet både luftigt och nätt tack vare sitt stilrena utseende.
 • Fleur sidobord svart krom

  fleur sidobord svart krom
  Fleur sidobord tillverkat av rostfritt stål med en plätering i svart krom och skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta sidobord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara modernt.Ruth & Joanna grundades år 2012 med ambitionen att bidra med något nytt till den skandinaviska möbelscenen. Tio år senare, så är varumärket en betydande trendsättare med ett brett sortiment av tidlösa soffbord, detaljer och stoppmöbler.
 • Fleur sidobord krom

  fleur sidobord krom
  Fleur sidobord tillverkat av rostfritt stål med en plätering i krom och skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta sidobord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara modernt.Ruth & Joanna grundades år 2012 med ambitionen att bidra med något nytt till den skandinaviska möbelscenen. Tio år senare, så är varumärket en betydande trendsättare med ett brett sortiment av tidlösa soffbord, detaljer och stoppmöbler.
 • Delano sidobord rund valnöt

  delano sidobord rund valnöt
  Delano sidobord från Ruth & Johanna i en elegant och minimalistisk design med spännande materialmix av skiva i marmor, stomme i valnötfanér och detalj på botten av rostfritt stål med polerad mässing finish.
 • Quebec sidobord vit

  quebec sidobord vit
  Quebec sidobord från Ruth & Johanna i en tidlös elegant och minimalistisk design med spännande materialmix av marmor, rostfritt stål och borstad mässing finish.
 • Quebec sidobord svart

  quebec sidobord svart
  Quebec sidobord från Ruth & Johanna i en tidlös elegant och minimalistisk design med spännande materialmix av marmor, rostfritt stål och borstad mässing finish.
 • Quebec soffbord svart

  quebec soffbord svart
  Quebec soffbord tillverkat av rostfritt stål med borstad mässing på en stadig marmorkloss och skiva av härdat klarglas.Glasskiva: L 100 x B 100 x H 38 cm. Tjocklek 1 cm.Marmor: L 60 x B 60 x H 37 cm.
 • Big Square soffbord svart krom

  big square soffbord svart krom
  Big Square soffbord tillverkat av rostfritt stål med en plätering i svart krom och skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta soffbord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat.
 • Robb soffbord mässing

  robb soffbord mässing
  Robb soffbord tillverkat av rostfritt stål med polerad mässing och skiva av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta soffbord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat.
 • Layer sidobord krom

  layer sidobord krom
  Layer sidobord tillverkat av rostfritt stål med en plätering i krom och skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta sidobord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat.
 • Big Square soffbord krom

  big square soffbord krom
  Soffbord tillverkat av rostfritt stål med en plätering i krom och skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta soffbord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat.
 • Bonham soffa 3-sits huckleberry/svart

  bonham soffa 3-sits huckleberry/svart
  Bonham Soffa är en elegant 3-sits soffa av dovt lila sammetstyg. Fyllningen består av dun och kallskum. Bonaham finns i ett flertal färger och ben finns i svart eller mässingsfinish.