Möbler
www.mobel.se

Ruth & Joanna möbler

 • Gazelle konsolbord mässing 130cm

  gazelle konsolbord mässing 130cm
  Gazelle konsolbord tillverkat av rostfritt stål med polerad mässing och skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta konsolbord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat.
 • Gazelle konsolbord svart krom 110cm

  gazelle konsolbord svart krom 110cm
  Gazelle konsolbord tillverkat av rostfritt stål med en plätering i svart krom och skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta konsolbord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat.
 • Sphere soffbord mässing

  sphere soffbord mässing
  Sphere soffbord från Ruth & Joanna har en ren design och tack vare sin runda form kan den mjuka de raka linjerna som dominerar de flesta rummen. Detta bord har en elegant stomme av rostfritt stål i polerad mässing, gjord för hand i Sverige. Bordsskivan är tillverkad i härdat glas.
 • Shelby konsolbord mässing

  shelby konsolbord mässing
  Detta eleganta sidobord, är designad och utformad med enkla och tunna linjer i mässing toppat med en en skiva av glas. Det ger en luftig känsla och utstrålar  klassisk elegans. Passar perfekt att placera i både hallen, vardagsrummet eller salongen.  Ruth & Joanna grundades år 2012 med ambitionen att bidra med något nytt till den skandinaviska möbelscenen. Åtta år senare, så är varumärket en betydande trendsättare med ett brett sortiment av tidlösa soffbord, detaljer och stoppmöbler.
 • Layer sidobord mässing spegelglas

  layer sidobord mässing spegelglas
  Layer Table är det perfekta sidobordet tack vare dess nätta storlek och form. Bordet är uppbyggt i tre lager av spegelglas. Perfekt att placera bredvid din soffa, din säng eller som ett bord för dina bästa flaskor och dryckesglas.
 • Fleur sidobord mässing

  fleur sidobord mässing
  Fleur Table har en snygg, funktionell design i klassiska materialval där mässing möter klarglas. Stilrent och elegant på samma gång. Fint att placera en vacker lampa på bredvid din soffa, eller som ett sängbord i sovrummet. 
 • Big Square soffbord mässing

  big square soffbord mässing
  Soffbord tillverkat av rotfritt stål med en plädering i polerad mässing och skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta soffbord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat.  Ruth & Joanna grundades år 2012 med ambitionen att bidra med något nytt till den skandinaviska möbelscenen. Åtta år senare, så är varumärket en betydande trendsättare med ett brett sortiment av tidlösa soffbord, detaljer och stoppmöbler.
 • Shelby konsolbord krom

  shelby konsolbord krom
  Detta eleganta konsolbord är designad och utformad med enkla och tunna linjer toppat med en en skiva av glas. Det ger en luftig känsla och utstrålar klassisk elegans. Passar perfekt att placera i både hallen, vardagsrummet eller salongen.
 • Mercer soffa black pearl

  mercer soffa black pearl
  Mercer soffa är en modern 3-sits soffa i svart sammetstyg med en generös bredd och skön komfort. Till soffan ingår sex fjäderfyllda kuddar. Soffans stomme är gjord av trä och sitsen består av en skumkärna omgiven av en miljövänlig blandning av dun och fjädrar. Soffan har en avtagbar klädsel. Soffbenen är av rostfritt stål med en svartlackerad finish.
 • Mercer soffa rost

  mercer soffa rost
  Mercer soffa är en modern 3-sits soffa i rostfärgat sammetstyg med en generös bredd och skön komfort. Till soffan ingår sex fjäderfyllda kuddar. Soffans stomme är gjord av trä och sitsen består av en skumkärna omgiven av en miljövänlig blandning av dun och fjädrar. Soffan har en avtagbar klädsel. Soffbenen är av rostfritt stål med en svartlackerad finish.
 • Mercer soffa linen

  mercer soffa linen
  Mercer soffa är en modern 3-sits soffa i grått linne/viskostyg med en generös bredd och skön komfort. Till soffan ingår sex fjäderfyllda kuddar. Soffans stomme är gjord av trä och sitsen består av en skumkärna omgiven av en miljövänlig blandning av dun och fjädrar. Soffan har en avtagbar klädsel. Soffbenen är av rostfritt stål med en svartlackerad finish.
 • Bonham soffa 3-sits sangria/mässing

  bonham soffa 3-sits sangria/mässing
  Bonham Soffa med mässingsben är en mörkröd elegant 3-sits soffa av sammetstyg. Fyllningen består av dun och kallskum. Bonaham finns i ett flertal färger och ben finns i svart eller mässingsfinish.
 • Bonham soffa 3-sits sangria/svart

  bonham soffa 3-sits sangria/svart
  Bonham Soffa med svarta ben är en mörkröd elegant 3-sits soffa av sammetstyg. Fyllningen består av dun och kallskum. Bonaham finns i ett flertal färger och ben finns i svart eller mässingsfinish.
 • Bonham soffa 3-sits blue steel/mässing

  bonham soffa 3-sits blue steel/mässing
  Bonham Soffa i mässingsben är en elegant 3-sits soffa av blått sammetstyg. Fyllningen består av dun och kallskum. Bonaham finns i ett flertal färger och ben finns i svart eller mässingsfinish.
 • Delano dagbädd olive mässing

  delano dagbädd olive mässing
  Delano är en stilren schäslong av olivgrönt sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • Delano dagbädd black pearl

  delano dagbädd black pearl
  Delano är en stilren schäslong av svart sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • Delano dagbädd retro orange

  delano dagbädd retro orange
  Delano är en stilren schäslong av orange sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • Delano dagbädd rosewater

  delano dagbädd rosewater
  Delano är en stilren schäslong av rosa sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • Delano dagbädd soft almond

  delano dagbädd soft almond
  Delano är en stilren schäslong av rosa sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • Bonham soffa 3-sits huckleberry/mässing

  bonham soffa 3-sits huckleberry/mässing
  Bonham Soffa är en elegant 3-sits soffa av dovt lila sammetstyg. Fyllningen består av dun och kallskum. Bonaham finns i ett flertal färger och ben finns i svart eller mässingsfinish.
 • Bonham dagbädd ivory/mässing

  bonham dagbädd ivory/mässing
  Bonham dagbädd är en vacker schäslong av benvitt sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • Bonham dagbädd dorian grey/mässing

  bonham dagbädd dorian grey/mässing
  Bonham dagbädd är en vacker schäslong av grått sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • April loungefåtölj black pearl/mässing

  april loungefåtölj black pearl/mässing
  April är en modern fåtölj men en snygg och stilren design med ben i rostfritt stål med en finish i borstad mässing. Ramen går att få i både borstad mässing och borstad svart krom.
 • April loungefåtölj black pearl/svart

  april loungefåtölj black pearl/svart
  April är en modern fåtölj men en snygg och stilren design med ben i rostfritt stål med en finish i borstad svart krom. Ramen går att få i både borstad mässing och borstad svart krom.
 • Bonham soffa 3-sits amazon green/mässing

  bonham soffa 3-sits amazon green/mässing
  Bonham Soffa är en elegant 3-sits soffa av grönt sammetstyg. Fyllningen består av dun och kallskum. Bonaham finns i ett flertal färger och ben finns i svart eller mässingsfinish.
 • Bonham soffa 3-sits dorian grey/mässing

  bonham soffa 3-sits dorian grey/mässing
  Bonham Soffa är en elegant 3-sits soffa av grått sammetstyg. Fyllningen består av dun och kallskum. Bonaham finns i ett flertal färger och ben finns i svart eller mässingsfinish.
 • Bonham soffa 3-sits indigo/mässing

  bonham soffa 3-sits indigo/mässing
  Bonham Soffa är en elegant 3-sits soffa av mörkblått sammetstyg. Fyllningen består av dun och kallskum. Bonaham finns i ett flertal färger och ben finns i svart eller mässingsfinish.
 • Bonham soffa 3-sits ivory/mässing

  bonham soffa 3-sits ivory/mässing
  Bonham Soffa är en elegant 3-sits soffa av benvitt sammetstyg. Fyllningen består av dun och kallskum. Bonaham finns i ett flertal färger och ben finns i svart eller mässingsfinish.
 • Bonham soffa 3-sits orchid pink/mässing

  bonham soffa 3-sits orchid pink/mässing
  Bonham Soffa är en elegant 3-sits soffa av rosa sammetstyg. Fyllningen består av dun och kallskum. Bonaham finns i ett flertal färger och ben finns i svart eller mässingsfinish.
 • Bonham soffa 3-sits oatmeal/mässing

  bonham soffa 3-sits oatmeal/mässing
  Bonham Soffa är en beige elegant 3-sits soffa av sammetstyg. Fyllningen består av dun och kallskum. Bonaham finns i ett flertal färger och ben finns i svart eller mässingsfinish.
 • Bonham dagbädd amazon green/mässing

  bonham dagbädd amazon green/mässing
  Bonham dagbädd är en vacker schäslong av grönt sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • Bonham dagbädd blue steel/mässing

  bonham dagbädd blue steel/mässing
  Bonham bäddsäng är en vacker schäslong av gråblått sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • Bonham dagbädd huckleberry/mässing

  bonham dagbädd huckleberry/mässing
  Bonham sängbädd är en vacker schäslong av dovt lila sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • Bonham dagbädd indigo/mässing

  bonham dagbädd indigo/mässing
  Bonham dagsbädd är en vacker schäslong av indigo blått sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • Bonham dagbädd midnight blue/mässing

  bonham dagbädd midnight blue/mässing
  Bonham dagbädd är en vacker schäslong av mörkblått sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • Bonham dagbädd orchid pink/mässing

  bonham dagbädd orchid pink/mässing
  Bonham dagbädd är en vacker schäslong av rosa sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • Bonham dagbädd spearmint/mässing

  bonham dagbädd spearmint/mässing
  Bonham dagbädd är en vacker schäslong av mintgrönt sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • Bonham soffa blue steel/svart

  bonham soffa blue steel/svart
  Bonham Soffa i svarta ben är en elegant 3-sits soffa av blått sammetstyg. Fyllningen består av dun och kallskum. Bonaham finns i ett flertal färger och ben finns i svart eller mässingsfinish.
 • Bonham dagbädd blue steel/svart

  bonham dagbädd blue steel/svart
  Bonham bäddsäng är en vacker schäslong av gråblått sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • Bonham soffa 3-sits amazon green/svart

  bonham soffa 3-sits amazon green/svart
  Bonham Soffa är en elegant 3-sits soffa av grönt sammetstyg. Fyllningen består av dun och kallskum. Bonaham finns i ett flertal färger och ben finns i svart eller mässingsfinish.
 • Bonham soffa 3-sits dorian grey/svart

  bonham soffa 3-sits dorian grey/svart
  Bonham Soffa är en elegant 3-sits soffa av grått sammetstyg. Fyllningen består av dun och kallskum. Bonaham finns i ett flertal färger och ben finns i svart eller mässingsfinish.
 • Bonham soffa 3-sits indigo/svart

  bonham soffa 3-sits indigo/svart
  Bonham Soffa är en elegant 3-sits soffa av mörkblått sammetstyg. Fyllningen består av dun och kallskum. Bonaham finns i ett flertal färger och ben finns i svart eller mässingsfinish.
 • Bonham soffa 3-sits ivory/svart

  bonham soffa 3-sits ivory/svart
  Bonham Soffa är en elegant 3-sits soffa av benvitt sammetstyg. Fyllningen består av dun och kallskum. Bonaham finns i ett flertal färger och ben finns i svart eller mässingsfinish.
 • Bonham soffa 3-sits orchid pink/svart

  bonham soffa 3-sits orchid pink/svart
  Bonham Soffa är en elegant 3-sits soffa av rosa sammetstyg. Fyllningen består av dun och kallskum. Bonaham finns i ett flertal färger och ben finns i svart eller mässingsfinish.
 • Bonham soffa 3-sits oatmeal/svart

  bonham soffa 3-sits oatmeal/svart
  Bonham Soffa är en beige elegant 3-sits soffa av sammetstyg. Fyllningen består av dun och kallskum. Bonaham finns i ett flertal färger och ben finns i svart eller mässingsfinish.
 • Bonham soffa 3-sits huckleberry/svart

  bonham soffa 3-sits huckleberry/svart
  Bonham Soffa är en elegant 3-sits soffa av dovt lila sammetstyg. Fyllningen består av dun och kallskum. Bonaham finns i ett flertal färger och ben finns i svart eller mässingsfinish.
 • Bonham dagbädd amazon green/svart

  bonham dagbädd amazon green/svart
  Bonham dagbädd är en vacker schäslong av grönt sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • Bonham dagbädd dorian grey/svart

  bonham dagbädd dorian grey/svart
  Bonham dagbädd är en vacker schäslong av grått sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • Bonham dagbädd huckleberry/svart

  bonham dagbädd huckleberry/svart
  Bonham sängbädd är en vacker schäslong av dovt lila sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • Bonham dagsbädd indigo/svart

  bonham dagsbädd indigo/svart
  Bonham dagsbädd är en vacker schäslong av indigo blått sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • Bonham dagbädd ivory/svart

  bonham dagbädd ivory/svart
  Bonham dagbädd är en vacker schäslong av benvitt sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • Bonham dagbädd midnight blue/svart

  bonham dagbädd midnight blue/svart
  Bonham är en vacker schäslong av mörkblått sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • Bonham dagbädd orchid pink/svart

  bonham dagbädd orchid pink/svart
  Bonham dagbädd är en vacker schäslong av rosa sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • Bonham dagbädd spearmint/svart

  bonham dagbädd spearmint/svart
  Bonham dagbädd är en vacker schäslong av mintgrönt sammetstyg med en snygg metallram. Den är fin att matcha med andra möbler och passar lika bra mot en vägg som fristående i ett rum. Finns i flera färger.
 • Wing soffbord krom

  wing soffbord krom
  Soffbord tillverkat av rostfritt stål med en plätering i krom och skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta soffbord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat.
 • Gazelle konsolbord krom 130cm

  gazelle konsolbord krom 130cm
  Gazelle konsolbord tillverkat av rostfritt stål med en plätering i krom och skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta konsolbord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat.
 • Sphere soffbord krom

  sphere soffbord krom
  Sphere soffbord har en ren design och tack vare sin runda form kan den mjuka de raka linjerna som dominerar de flesta rummen. Detta bord har en elegant krompläterad yta, gjord för hand i Sverige. Bordsskivan är tillverkad i härdat glas.
 • Big Square soffbord krom

  big square soffbord krom
  Soffbord tillverkat av rostfritt stål med en plätering i krom och skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta soffbord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat.
 • Three set table - satsbord krom hög

  three set table - satsbord krom hög
  Three set table satsbord tillverkat av rostfritt stål i kromplätering med skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta satsbord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat. Stort bord: L: 60 x B: 60 x H: 45 cm  Litet bord: L: 27 x B: 54 x H: 40 cm  
 • Three set table - satsbord krom låg

  three set table - satsbord krom låg
  Three set table satsbord tillverkat av rostfritt stål i kromplätering med skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta satsbord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat. Stort bord: L: 100 x B: 100 x H: 45 cm Litet bord: L: 47 x B: 94 x H: 40 cm
 • Gazelle konsolbord krom 110cm

  gazelle konsolbord krom 110cm
  Gazelle konsolbord tillverkat av rostfritt stål med en plätering i krom och skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta konsolbord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat.
 • Layer sidobord krom

  layer sidobord krom
  Layer sidobord tillverkat av rostfritt stål med en plätering i krom och skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta sidobord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat.
 • Fleur sidobord krom

  fleur sidobord krom
  Fleur sidobord tillverkat av rostfritt stål med en plätering i krom och skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta sidobord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat.
 • Wing soffbord mässing

  wing soffbord mässing
  Wing soffbord tillverkat av rostfritt stål med polerad mässing och skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta soffbord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat.
 • Three set table - satsbord mässing hög

  three set table - satsbord mässing hög
  Three set table satsbord tillverkat av rostfritt stål i polerad mässing med skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta satsbord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat. Stort bord: L: 60 x B: 60 x H: 45 cm Litet bord: L: 27 x B: 54 x H: 40 cm
 • Three set table - satsbord mässing låg

  three set table - satsbord mässing låg
  Three set table satsbord tillverkat av rostfritt stål i polerad mässing med skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta satsbord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat. Stort bord: L: 100 x B: 100 x H: 45 cm Litet bord: L: 47 x B: 94 x H: 40 cm
 • Gazelle konsolbord mässing 110cm

  gazelle konsolbord mässing 110cm
  Gazelle konsolbord tillverkat av rostfritt stål med polerad mässing och skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta konsolbord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat.
 • Three set table - soffbord svart krom hög

  three set table - soffbord svart krom hög
  Three set table satsbord tillverkat av rostfritt stål i svart kromplätering med skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta satsbord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat. Stort bord: L: 60 x B: 60 x H: 45 cm Litet bord: L: 27 x B: 54 x H: 40 cm
 • Robb soffbord mässing

  robb soffbord mässing
  Robb soffbord tillverkat av rostfritt stål med polerad mässing och skiva av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta soffbord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat.
 • Big Square soffbord svart krom

  big square soffbord svart krom
  Big Square soffbord tillverkat av rostfritt stål med en plätering i svart krom och skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta soffbord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat.
 • Gazelle konsolbord svart krom 130cm

  gazelle konsolbord svart krom 130cm
  Gazelle konsolbord tillverkat av rostfritt stål med en plätering i svart krom och skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta konsolbord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat.
 • Shelby konsolbord svart krom

  shelby konsolbord svart krom
  Detta eleganta konsolbord är designad och utformad med enkla och tunna linjer toppat med en en skiva av glas. Det ger en luftig känsla och utstrålar klassisk elegans. Passar perfekt att placera i både hallen, vardagsrummet eller salongen.
 • Wing soffbord svart krom

  wing soffbord svart krom
  Wing soffbord tillverkat av rostfritt stål med en plätering i svart krom och skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta soffbord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat.
 • Layer sidobord svart krom

  layer sidobord svart krom
  Layer sidobord tillverkat av rostfritt stål med en plätering i svart krom och skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta sidobord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat.
 • Quebec soffbord grön

  quebec soffbord grön
  Quebec soffbord tillverkat av rostfritt stål med borstad mässing på en stadig marmorkloss och skiva av härdat klarglas. Glasskiva: L 100 x B 100 x H 38 cm. Tjocklek 1 cm. Marmor: L 60 x B 60 x H 37 cm.
 • Quebec soffbord svart

  quebec soffbord svart
  Quebec soffbord tillverkat av rostfritt stål med borstad mässing på en stadig marmorkloss och skiva av härdat klarglas. Glasskiva: L 100 x B 100 x H 38 cm. Tjocklek 1 cm. Marmor: L 60 x B 60 x H 37 cm.
 • Quebec soffbord vit

  quebec soffbord vit
  Quebec soffbord tillverkat av rostfritt stål med borstad mässing på en stadig marmorkloss och skiva av härdat klarglas. Glasskiva: L 100 x B 100 x H 38 cm. Tjocklek 1 cm. Marmor: L 60 x B 60 x H 37 cm.
 • Delano soffbord kvadrat valnöt

  delano soffbord kvadrat valnöt
  Delano soffbord från Ruth & Johanna i en elegant och minimalistisk design med spännande materialmix av skiva i marmor, stomme i valnötfanér och detalj på botten av rostfritt stål med polerad mässing finish.
 • Quebec sidobord grön

  quebec sidobord grön
  Quebec sidobord från Ruth & Johanna i en tidlös elegant och minimalistisk design med spännande materialmix av marmor, rostfritt stål och borstad mässing finish.
 • Quebec sidobord svart

  quebec sidobord svart
  Quebec sidobord från Ruth & Johanna i en tidlös elegant och minimalistisk design med spännande materialmix av marmor, rostfritt stål och borstad mässing finish.
 • Quebec sidobord vit

  quebec sidobord vit
  Quebec sidobord från Ruth & Johanna i en tidlös elegant och minimalistisk design med spännande materialmix av marmor, rostfritt stål och borstad mässing finish.
 • Delano soffbord rund valnöt

  delano soffbord rund valnöt
  Delano soffbord från Ruth & Johanna i en elegant och minimalistisk design med spännande materialmix av skiva i marmor, stomme i valnötfanér och detalj på botten av rostfritt stål med polerad mässing finish.
 • Delano sidobord rund valnöt

  delano sidobord rund valnöt
  Delano sidobord från Ruth & Johanna i en elegant och minimalistisk design med spännande materialmix av skiva i marmor, stomme i valnötfanér och detalj på botten av rostfritt stål med polerad mässing finish.
 • Delano sidobord kvadrat valnöt

  delano sidobord kvadrat valnöt
  Delano sidobord från Ruth & Johanna i en elegant och minimalistisk design med spännande materialmix av skiva i marmor, stomme i valnötfanér och detalj på botten av rostfritt stål med polerad mässing finish.
 • Mercer soffbord valnöt

  mercer soffbord valnöt
  Mercer soffbord från Ruth & Johanna i en modern och elegant design. Bordet är tillverkat av MDF täckt i valnötfanér med snygga detaljer av metall i mässing finish. 
 • April loungefåtölj midnight blue/mässing

  april loungefåtölj midnight blue/mässing
  April är en modern loungefåtölj klädd i sammetstyg. Fåtöljen har en snygg och stilren design. Stommen är tillverkad av rostfritt stål, och ramen har en finish i borstad mässing. Fåtöljen finns i flera olika färger.
 • April loungefåtölj ivory/mässing

  april loungefåtölj ivory/mässing
  April är en modern loungefåtölj klädd i sammetstyg. Fåtöljen har en snygg och stilren design. Stommen är tillverkad av rostfritt stål, och ramen har en finish i borstad mässing. Fåtöljen finns i flera olika färger.
 • Erin sidobord mässing

  erin sidobord mässing
  Erin sidobord från Ruth & Johanna i en elegant och praktisk design med utdragbar låda. Bordet är tillverkat av en spännande material mix av marmor skivor, låda av valnötfanér och benställning av rostfritt stål med borstad mässing finish. Fint att placera bredvid din soffa eller som ett sängbord i sovrummet.
 • Erin sidobord svart

  erin sidobord svart
  Erin sidobord från Ruth & Johanna i en elegant och praktisk design med utdragbar låda. Bordet är tillverkat av en spännande material mix av marmor skivor, låda av valnötfanér och benställning av rostfritt stål med borstad mässing finish. Fint att placera bredvid din soffa eller som ett sängbord i sovrummet.
 • Erin konsolbord mässing ek

  erin konsolbord mässing ek
  Erin konsolbord från Ruth & Johanna i en elegant och praktisk design med utdragbara lådor. Konsolbordet är tillverkat av en spännande material mix av marmor skiva på toppen, lådor av valnötfanér och den lägre hyllan i svart ek. Benställning är gjord av rostfritt stål med borstad mässing finish. 
 • Erin konsolbord mässing valnöt

  erin konsolbord mässing valnöt
  Erin konsolbord från Ruth & Johanna i en elegant och praktisk design med utdragbara lådor. Konsolbordet är tillverkat av en spännande material mix av marmor skiva på toppen, lådor och lägre hylla av valnötfanér. Benställningen är gjord av rostfritt stål med borstad mässing finish.
 • Erin konsolbord svart ek

  erin konsolbord svart ek
  Erin konsolbord från Ruth & Johanna i en elegant och praktisk design med utdragbara lådor. Konsolbordet är tillverkat av en spännande material mix av marmor skiva på toppen, lådor av valnötfanér och den lägre hyllan i svart ek. Benställning är gjord av rostfritt stål med en finish av borstad svart krom. 
 • Erin konsolbord svart valnöt

  erin konsolbord svart valnöt
  Erin konsolbord från Ruth & Johanna i en elegant och praktisk design med utdragbara lådor. Konsolbordet är tillverkat av en spännande material mix av marmor skiva på toppen, lådor och lägre hylla av valnötfanér. Benställningen är gjord av rostfritt stål med en finish av borstad svart krom.
 • April loungefåtölj indigo/mässing

  april loungefåtölj indigo/mässing
  April är en modern loungefåtölj klädd i sammetstyg. Fåtöljen har en snygg och stilren design. Stommen är tillverkad av rostfritt stål, och ramen har en finish i borstad mässing. Fåtöljen finns i flera olika färger.
 • April loungefåtölj olive/mässing

  april loungefåtölj olive/mässing
  April är en modern loungefåtölj klädd i sammetstyg. Fåtöljen har en snygg och stilren design. Stommen är tillverkad av rostfritt stål, och ramen har en finish i borstad mässing. Fåtöljen finns i flera olika färger. 
 • April loungefåtölj amazon green/mässing

  april loungefåtölj amazon green/mässing
  April är en modern loungefåtölj klädd i sammetstyg. Fåtöljen har en snygg och stilren design. Stommen är tillverkad av rostfritt stål, och ramen har en finish i borstad mässing. Fåtöljen finns i flera olika färger.
 • April loungefåtölj olive/svart

  april loungefåtölj olive/svart
  April är en modern loungefåtölj klädd i sammetstyg. Fåtöljen har en snygg och stilren design. Stommen är tillverkad av rostfritt stål, och ramen har en finish i borstad svart krom. Fåtöljen finns i flera olika färger. 
 • April loungefåtölj rosewater/mässing

  april loungefåtölj rosewater/mässing
  April är en modern loungefåtölj klädd i sammetstyg. Fåtöljen har en snygg och stilren design. Stommen är tillverkad av rostfritt stål, och ramen har en finish i borstad mässing. Fåtöljen finns i flera olika färger. 
 • April loungefåtölj rosewater/svart

  april loungefåtölj rosewater/svart
  April är en modern loungefåtölj klädd i sammetstyg. Fåtöljen har en snygg och stilren design. Stommen är tillverkad av rostfritt stål, och ramen har en finish i borstad svart krom. Fåtöljen finns i flera olika färger. 
 • April loungefåtölj dorian grey/mässing

  april loungefåtölj dorian grey/mässing
  April är en modern loungefåtölj klädd i sammetstyg. Fåtöljen har en snygg och stilren design. Stommen är tillverkad av rostfritt stål, och ramen har en finish i borstad mässing. Fåtöljen finns i flera olika färger.
 • April loungefåtölj orchid pink/mässing

  april loungefåtölj orchid pink/mässing
  April är en modern loungefåtölj klädd i sammetstyg. Fåtöljen har en snygg och stilren design. Stommen är tillverkad av rostfritt stål, och ramen har en finish i borstad mässing. Fåtöljen finns i flera olika färger.
 • April loungefåtölj rust/mässing

  april loungefåtölj rust/mässing
  April är en modern loungefåtölj klädd i sammetstyg. Fåtöljen har en snygg och stilren design. Stommen är tillverkad av rostfritt stål, och ramen har en finish i borstad mässing. Fåtöljen finns i flera olika färger.
 • April loungefåtölj spearmint/mässing

  april loungefåtölj spearmint/mässing
  April är en modern loungefåtölj klädd i sammetstyg. Fåtöljen har en snygg och stilren design. Stommen är tillverkad av rostfritt stål, och ramen har en finish i borstad mässing. Fåtöljen finns i flera olika färger.
 • Bonham fåtölj ivory/mässing

  bonham fåtölj ivory/mässing
  Bonham fåtölj är en elegant fåtölj med armstöd av benvitt sammetstyg. Fyllningen består av dun och kallskum. Bonaham finns i ett flertal färger och ben finns i svart eller mässingsfinish.
 • Bonham fåtölj amazon green/mässing

  bonham fåtölj amazon green/mässing
  Bonham fåtölj är en elegant fåtölj med armstöd av grönt sammetstyg. Fyllningen består av dun och kallskum. Bonaham finns i ett flertal färger och ben finns i svart eller mässingsfinish.
 • Bonham fåtölj artic blue/mässing

  bonham fåtölj artic blue/mässing
  Bonham fåtölj är en elegant fåtölj med armstöd av blått sammetstyg. Fyllningen består av dun och kallskum. Bonaham finns i ett flertal färger och ben finns i svart eller mässingsfinish.
 • Bonham fåtölj blue steel/mässing

  bonham fåtölj blue steel/mässing
  Bonham fåtölj är en elegant fåtölj med armstöd av blått sammetstyg. Fyllningen består av dun och kallskum. Bonaham finns i ett flertal färger och ben finns i svart eller mässingsfinish.
 • Bonham fåtölj dorian grey/svart

  bonham fåtölj dorian grey/svart
  Bonham fåtölj är en elegant fåtölj med armstöd av grått sammetstyg. Fyllningen består av dun och kallskum. Bonaham finns i ett flertal färger och ben finns i svart eller mässingsfinish.
 • Fiona bänk amazon green

  fiona bänk amazon green
  Bänken Fiona är perfekt som extra sittplats i hallen, sov- eller vardagsrummet. Fiona är en vacker olivgrön bänk som skapar tidlös harmoni och lugn samtidigt som den skänker elegans och komfort. . Det är rostfritt stål med en polerad finish i mässing som bär upp denna bekväma bänk. 
 • Fiona bänk artic blue

  fiona bänk artic blue
  Bänken Fiona är perfekt som extra sittplats i hallen, sov- eller vardagsrummet. Bänken Fiona arktiskt blå med inspiration från det vackra och isiga havsområdet runt jordens norra pol gör rummet elegant och stilrent. Stålramen som lyfter upp denna bekväma bänk är polerad i mässing finish.
 • Fiona bänk dorian grey

  fiona bänk dorian grey
  Bänken Fiona är perfekt som extra sittplats i hallen, sov- eller vardagsrummet. En behaglig och mjuk grå är en fin bas i varje inredning. Det är rostfritt stål med en polerad finish i mässing som bär upp denna bekväma bänk. Denna möbel skänker både komfort och elegans.
 • Fleur sidobord mässing 50x50

  fleur sidobord mässing 50x50
  Fleur sidobord tillverkat av rostfritt stål med en plätering i mässing och skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta sidobord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat. Ruth & Joanna grundades år 2012 med ambitionen att bidra med något nytt till den skandinaviska möbelscenen. Åtta år senare, så är varumärket en betydande trendsättare med ett brett sortiment av tidlösa soffbord, detaljer och stoppmöbler.
 • Big Square soffbord mässing 110x110

  big square soffbord mässing 110x110
  Soffbord tillverkat av rotfritt stål med en plädering i polerad mässing och skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta soffbord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat. Ruth & Joanna grundades år 2012 med ambitionen att bidra med något nytt till den skandinaviska möbelscenen. Åtta år senare, så är varumärket en betydande trendsättare med ett brett sortiment av tidlösa soffbord, detaljer och stoppmöbler.
 • Big Square soffbord krom 110x110

  big square soffbord krom 110x110
  Soffbord tillverkat av rostfritt stål med en plätering i krom och skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta soffbord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat. Ruth & Joanna grundades år 2012 med ambitionen att bidra med något nytt till den skandinaviska möbelscenen. Åtta år senare, så är varumärket en betydande trendsättare med ett brett sortiment av tidlösa soffbord, detaljer och stoppmöbler.
 • Shelby konsolbord krom 140cm

  shelby konsolbord krom 140cm
  Shelby konsolbord är designad och utformad med enkla och tunna linjer i krom toppat med en en skiva av glas. Det ger en luftig känsla och utstrålar  klassisk elegans. Passar perfekt att placera i både hallen, vardagsrummet eller salongen.  Ruth & Joanna grundades år 2012 med ambitionen att bidra med något nytt till den skandinaviska möbelscenen. Åtta år senare, så är varumärket en betydande trendsättare med ett brett sortiment av tidlösa soffbord, detaljer och stoppmöbler.
 • Shelby konsolbord mässing 140cm

  shelby konsolbord mässing 140cm
  Shelby konsolbord är designad och utformad med enkla och tunna linjer i krom toppat med en en skiva av glas. Det ger en luftig känsla och utstrålar klassisk elegans. Passar perfekt att placera i både hallen, vardagsrummet eller salongen. Ruth & Joanna grundades år 2012 med ambitionen att bidra med något nytt till den skandinaviska möbelscenen. Åtta år senare, så är varumärket en betydande trendsättare med ett brett sortiment av tidlösa soffbord, detaljer och stoppmöbler.
 • Fleur sidobord krom 50cm

  fleur sidobord krom 50cm
  Fleur sidobord tillverkat av rostfritt stål med en plätering i krom och skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta sidobord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat. Ruth & Joanna grundades år 2012 med ambitionen att bidra med något nytt till den skandinaviska möbelscenen. Åtta år senare, så är varumärket en betydande trendsättare med ett brett sortiment av tidlösa soffbord, detaljer och stoppmöbler.
 • Fleur sidobord svart krom 50cm

  fleur sidobord svart krom 50cm
  Fleur sidobord tillverkat av rostfritt stål med en plätering i svart krom och skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta sidobord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat. Ruth & Joanna grundades år 2012 med ambitionen att bidra med något nytt till den skandinaviska möbelscenen. Åtta år senare, så är varumärket en betydande trendsättare med ett brett sortiment av tidlösa soffbord, detaljer och stoppmöbler.
 • Wing soffbord mässing 150cm

  wing soffbord mässing 150cm
  Wing soffbord tillverkat av rostfritt stål med polerad mässing och skivor av härdat klarglas. Med klassisk touch och art deco-känsla har detta soffbord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat. Ruth & Joanna grundades år 2012 med ambitionen att bidra med något nytt till den skandinaviska möbelscenen. Åtta år senare, så är varumärket en betydande trendsättare med ett brett sortiment av tidlösa soffbord, detaljer och stoppmöbler.